#kulitcantikberkilat Instagram Photos & Videos

kulitcantikberkilat - 846 posts

Hashtag Popularity

3.4
average comments
21.1
average likes

Latest #kulitcantikberkilat Posts

  • *Nak tau apa kandungan dan kelebihan timewise repair mary kay ni*
.
. *✍️TRIPEPTIDE 1 - akan support process pembaikpulihan kulit daripada kerosakan lampau*
.
. *✍️ HYALURONIC ACID yg memberi dan lock kelembapan dalam kulit. utk memberi efek kulit yg tegang dan terangkat.*
.
. ✍️ *PLANT STEM CELL yg membantu lindungi dan improve keanjalan kulit.*
.
. ✍️ *set Timewise Repair ni kaya dengan antioksidan untuk membaiki dan menghalang daripada kerosakan lampau. kulit kita dah banyak terdedah dgn pelbagai pencemaran, sinaran UV, melalui hari2 yg stress, lifestyle yg hectic, pemakanan yg tak seimbang dsb. Mesti affected juga kepada kesihatan kulit kita.*
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp Huda kat number 📲0163890684
.
.
#setpencerah #skincarenatural #skincaremakeup #botanicskincare #naturalskincare #beautifulface #kulitkusam #kulitcantikberkilat #kulitglowing #kulitcerahsempurna #kulitsegar #cantikdenganmarykay #antiageingskincare #antipenuaan #marykayperaktengah #marykayperakbeautyconsultant
  • *Nak tau apa kandungan dan kelebihan timewise repair mary kay ni*
    .
    . *✍️TRIPEPTIDE 1 - akan support process pembaikpulihan kulit daripada kerosakan lampau*
    .
    . *✍️ HYALURONIC ACID yg memberi dan lock kelembapan dalam kulit. utk memberi efek kulit yg tegang dan terangkat.*
    .
    . ✍️ *PLANT STEM CELL yg membantu lindungi dan improve keanjalan kulit.*
    .
    . ✍️ *set Timewise Repair ni kaya dengan antioksidan untuk membaiki dan menghalang daripada kerosakan lampau. kulit kita dah banyak terdedah dgn pelbagai pencemaran, sinaran UV, melalui hari2 yg stress, lifestyle yg hectic, pemakanan yg tak seimbang dsb. Mesti affected juga kepada kesihatan kulit kita.*
    .
    .
    Berminat nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp Huda kat number 📲0163890684
    .
    .
    #setpencerah #skincarenatural #skincaremakeup #botanicskincare #naturalskincare #beautifulface #kulitkusam #kulitcantikberkilat #kulitglowing #kulitcerahsempurna #kulitsegar #cantikdenganmarykay #antiageingskincare #antipenuaan #marykayperaktengah #marykayperakbeautyconsultant

  •  5  0  28 June, 2020
  • *Nak tau apa kandungan dan kelebihan timewise repair mary kay ni*
.
. *✍️TRIPEPTIDE 1 - akan support process pembaikpulihan kulit daripada kerosakan lampau*
.
. *✍️ HYALURONIC ACID yg memberi dan lock kelembapan dalam kulit. utk memberi efek kulit yg tegang dan terangkat.*
.
. ✍️ *PLANT STEM CELL yg membantu lindungi dan improve keanjalan kulit.*
.
. ✍️ *set Timewise Repair ni kaya dengan antioksidan untuk membaiki dan menghalang daripada kerosakan lampau. kulit kita dah banyak terdedah dgn pelbagai pencemaran, sinaran UV, melalui hari2 yg stress, lifestyle yg hectic, pemakanan yg tak seimbang dsb. Mesti affected juga kepada kesihatan kulit kita.*
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp Huda kat number 📲0163890684
.
.
#setpencerah #skincarenatural #skincaremakeup #botanicskincare #naturalskincare #beautifulface #kulitkusam #kulitcantikberkilat #kulitglowing #kulitcerahsempurna #kulitsegar #cantikdenganmarykay #antiageingskincare #antipenuaan #marykayperaktengah #marykayperakbeautyconsultant
  • *Nak tau apa kandungan dan kelebihan timewise repair mary kay ni*
    .
    . *✍️TRIPEPTIDE 1 - akan support process pembaikpulihan kulit daripada kerosakan lampau*
    .
    . *✍️ HYALURONIC ACID yg memberi dan lock kelembapan dalam kulit. utk memberi efek kulit yg tegang dan terangkat.*
    .
    . ✍️ *PLANT STEM CELL yg membantu lindungi dan improve keanjalan kulit.*
    .
    . ✍️ *set Timewise Repair ni kaya dengan antioksidan untuk membaiki dan menghalang daripada kerosakan lampau. kulit kita dah banyak terdedah dgn pelbagai pencemaran, sinaran UV, melalui hari2 yg stress, lifestyle yg hectic, pemakanan yg tak seimbang dsb. Mesti affected juga kepada kesihatan kulit kita.*
    .
    .
    Berminat nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp Huda kat number 📲0163890684
    .
    .
    #setpencerah #skincarenatural #skincaremakeup #botanicskincare #naturalskincare #beautifulface #kulitkusam #kulitcantikberkilat #kulitglowing #kulitcerahsempurna #kulitsegar #cantikdenganmarykay #antiageingskincare #antipenuaan #marykayperaktengah #marykayperakbeautyconsultant

  •  5  0  28 June, 2020
  • *Nak tau apa kandungan dan kelebihan timewise repair mary kay ni*
.
. *✍️TRIPEPTIDE 1 - akan support process pembaikpulihan kulit daripada kerosakan lampau*
.
. *✍️ HYALURONIC ACID yg memberi dan lock kelembapan dalam kulit. utk memberi efek kulit yg tegang dan terangkat.*
.
. ✍️ *PLANT STEM CELL yg membantu lindungi dan improve keanjalan kulit.*
.
. ✍️ *set Timewise Repair ni kaya dengan antioksidan untuk membaiki dan menghalang daripada kerosakan lampau. kulit kita dah banyak terdedah dgn pelbagai pencemaran, sinaran UV, melalui hari2 yg stress, lifestyle yg hectic, pemakanan yg tak seimbang dsb. Mesti affected juga kepada kesihatan kulit kita.*
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp Huda kat number 📲0163890684
.
.
#setpencerah #skincarenatural #skincaremakeup #botanicskincare #naturalskincare #beautifulface #kulitkusam #kulitcantikberkilat #kulitglowing #kulitcerahsempurna #kulitsegar #cantikdenganmarykay #antiageingskincare #antipenuaan #marykayperaktengah #marykayperakbeautyconsultant
  • *Nak tau apa kandungan dan kelebihan timewise repair mary kay ni*
    .
    . *✍️TRIPEPTIDE 1 - akan support process pembaikpulihan kulit daripada kerosakan lampau*
    .
    . *✍️ HYALURONIC ACID yg memberi dan lock kelembapan dalam kulit. utk memberi efek kulit yg tegang dan terangkat.*
    .
    . ✍️ *PLANT STEM CELL yg membantu lindungi dan improve keanjalan kulit.*
    .
    . ✍️ *set Timewise Repair ni kaya dengan antioksidan untuk membaiki dan menghalang daripada kerosakan lampau. kulit kita dah banyak terdedah dgn pelbagai pencemaran, sinaran UV, melalui hari2 yg stress, lifestyle yg hectic, pemakanan yg tak seimbang dsb. Mesti affected juga kepada kesihatan kulit kita.*
    .
    .
    Berminat nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp Huda kat number 📲0163890684
    .
    .
    #setpencerah #skincarenatural #skincaremakeup #botanicskincare #naturalskincare #beautifulface #kulitkusam #kulitcantikberkilat #kulitglowing #kulitcerahsempurna #kulitsegar #cantikdenganmarykay #antiageingskincare #antipenuaan #marykayperaktengah #marykayperakbeautyconsultant

  •  4  0  28 June, 2020
  • *APA ITU TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY?* .
.

Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
. ✔️ *FUNGSI TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
.

3D maksudnya DEFENDS, DELAY and DELIVERS. Bantuan yang sangat berguna untuk anti penuan yang disebabkan oleh pencemaran, gaya hidup dan Sinar UV
.
. ❤️ *DEFENDS* 🌼MEMPERTAHANKAN Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit
.
. ❤️ *DELAYS* 🌼MELAMBATKAN Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas Dan teknologi eksklusif
.
. ❤️ *DELIVERS* 🌼MENYAMPAIKAN Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4minggu Antara kandungan bahan2 didalam TIMEWISE 3D
.
.
Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
.
.
#setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
#setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
#setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota  #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream
  • *APA ITU TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY?* .
    .

    Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
    . ✔️ *FUNGSI TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
    .

    3D maksudnya DEFENDS, DELAY and DELIVERS. Bantuan yang sangat berguna untuk anti penuan yang disebabkan oleh pencemaran, gaya hidup dan Sinar UV
    .
    . ❤️ *DEFENDS* 🌼MEMPERTAHANKAN Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit
    .
    . ❤️ *DELAYS* 🌼MELAMBATKAN Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas Dan teknologi eksklusif
    .
    . ❤️ *DELIVERS* 🌼MENYAMPAIKAN Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4minggu Antara kandungan bahan2 didalam TIMEWISE 3D
    .
    .
    Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
    .
    .
    #setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
    #setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
    #setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream

  •  3  0  27 June, 2020
  • Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..
.
Sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
. 
Formula baru menggantikan Set MiracleTimewise yang lama.
. 
TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY
.
Ada 4 items  satu set iaitu :
.
CLEANSER
DAY CREAM
NIGHT CREAM
EYE CREAM .
.
P/S: Tak ada moisturizer sebab moisturizer dah sekali dalam day/night cream.
.
.
Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
.
.
#setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
#setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
#setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota  #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream
  • Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..
    .
    Sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
    .
    Formula baru menggantikan Set MiracleTimewise yang lama.
    .
    TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY
    .
    Ada 4 items satu set iaitu :
    .
    CLEANSER
    DAY CREAM
    NIGHT CREAM
    EYE CREAM .
    .
    P/S: Tak ada moisturizer sebab moisturizer dah sekali dalam day/night cream.
    .
    .
    Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
    .
    .
    #setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
    #setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
    #setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream

  •  2  0  27 June, 2020
  • Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..
.
Sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
. 
Formula baru menggantikan Set MiracleTimewise yang lama.
. 
TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY
.
Ada 4 items  satu set iaitu :
.
CLEANSER
DAY CREAM
NIGHT CREAM
EYE CREAM .
.
P/S: Tak ada moisturizer sebab moisturizer dah sekali dalam day/night cream.
.
.
Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
.
.
#setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
#setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
#setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota  #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream
  • Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..
    .
    Sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
    .
    Formula baru menggantikan Set MiracleTimewise yang lama.
    .
    TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY
    .
    Ada 4 items satu set iaitu :
    .
    CLEANSER
    DAY CREAM
    NIGHT CREAM
    EYE CREAM .
    .
    P/S: Tak ada moisturizer sebab moisturizer dah sekali dalam day/night cream.
    .
    .
    Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
    .
    .
    #setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
    #setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
    #setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream

  •  1  0  27 June, 2020
  • *APA ITU TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY?* .
.

Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
. ✔️ *FUNGSI TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
.

3D maksudnya DEFENDS, DELAY and DELIVERS. Bantuan yang sangat berguna untuk anti penuan yang disebabkan oleh pencemaran, gaya hidup dan Sinar UV
.
. ❤️ *DEFENDS* 🌼MEMPERTAHANKAN Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit
.
. ❤️ *DELAYS* 🌼MELAMBATKAN Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas Dan teknologi eksklusif
.
. ❤️ *DELIVERS* 🌼MENYAMPAIKAN Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4minggu Antara kandungan bahan2 didalam TIMEWISE 3D
.
.
Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
.
.
#setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
#setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
#setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota  #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream
  • *APA ITU TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY?* .
    .

    Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
    . ✔️ *FUNGSI TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
    .

    3D maksudnya DEFENDS, DELAY and DELIVERS. Bantuan yang sangat berguna untuk anti penuan yang disebabkan oleh pencemaran, gaya hidup dan Sinar UV
    .
    . ❤️ *DEFENDS* 🌼MEMPERTAHANKAN Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit
    .
    . ❤️ *DELAYS* 🌼MELAMBATKAN Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas Dan teknologi eksklusif
    .
    . ❤️ *DELIVERS* 🌼MENYAMPAIKAN Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4minggu Antara kandungan bahan2 didalam TIMEWISE 3D
    .
    .
    Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
    .
    .
    #setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
    #setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
    #setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream

  •  2  0  27 June, 2020
  • *KEBAIKAN TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
.
❤️Pencuci muka timewise 3d miracle set mary kay ini siap boleh cerahkan kulit. .
.
❤️Day Cream boleh bagi kelembapan siang selama 12 jam dan siap ada SPF 30 lagi. .
.
❤️Night Cream pula boleh bagi kelembapan malam selama 12 jam jugak siap dapat tegangkan mana2 yang kedut di kulit muka.
.
.
❤️Eye Cream boleh bagi rawat mata sembap dan segala masalah keliling mata lah senang kata
.
.
BAHAN TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY .
.🎉Encapsulated🎉
– Terrdapat dari anggur sebab ada natural antioxide dia bantu skin barrier.
.
.
Vitamin B3
– Brightening superpower ( fokus kedutan, tona xsekata, elak pigmentasi).
Age defying peptide
.
.
– Ada 4 asid amino link sama bantu yang ini fokus kolagen & keanjalan kulit. Ikut bentuk asal kulit.
.
.
Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
.
.
#setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
#setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
#setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota  #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream
  • *KEBAIKAN TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
    .
    ❤️Pencuci muka timewise 3d miracle set mary kay ini siap boleh cerahkan kulit. .
    .
    ❤️Day Cream boleh bagi kelembapan siang selama 12 jam dan siap ada SPF 30 lagi. .
    .
    ❤️Night Cream pula boleh bagi kelembapan malam selama 12 jam jugak siap dapat tegangkan mana2 yang kedut di kulit muka.
    .
    .
    ❤️Eye Cream boleh bagi rawat mata sembap dan segala masalah keliling mata lah senang kata
    .
    .
    BAHAN TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY .
    .🎉Encapsulated🎉
    – Terrdapat dari anggur sebab ada natural antioxide dia bantu skin barrier.
    .
    .
    Vitamin B3
    – Brightening superpower ( fokus kedutan, tona xsekata, elak pigmentasi).
    Age defying peptide
    .
    .
    – Ada 4 asid amino link sama bantu yang ini fokus kolagen & keanjalan kulit. Ikut bentuk asal kulit.
    .
    .
    Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
    .
    .
    #setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
    #setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
    #setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream

  •  1  0  27 June, 2020
  • *KEBAIKAN TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
.
❤️Pencuci muka timewise 3d miracle set mary kay ini siap boleh cerahkan kulit. .
.
❤️Day Cream boleh bagi kelembapan siang selama 12 jam dan siap ada SPF 30 lagi. .
.
❤️Night Cream pula boleh bagi kelembapan malam selama 12 jam jugak siap dapat tegangkan mana2 yang kedut di kulit muka.
.
.
❤️Eye Cream boleh bagi rawat mata sembap dan segala masalah keliling mata lah senang kata
.
.
BAHAN TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY .
.🎉Encapsulated🎉
– Terrdapat dari anggur sebab ada natural antioxide dia bantu skin barrier.
.
.
Vitamin B3
– Brightening superpower ( fokus kedutan, tona xsekata, elak pigmentasi).
Age defying peptide
.
.
– Ada 4 asid amino link sama bantu yang ini fokus kolagen & keanjalan kulit. Ikut bentuk asal kulit.
.
.
Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
.
.
#setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
#setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
#setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota  #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream
  • *KEBAIKAN TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
    .
    ❤️Pencuci muka timewise 3d miracle set mary kay ini siap boleh cerahkan kulit. .
    .
    ❤️Day Cream boleh bagi kelembapan siang selama 12 jam dan siap ada SPF 30 lagi. .
    .
    ❤️Night Cream pula boleh bagi kelembapan malam selama 12 jam jugak siap dapat tegangkan mana2 yang kedut di kulit muka.
    .
    .
    ❤️Eye Cream boleh bagi rawat mata sembap dan segala masalah keliling mata lah senang kata
    .
    .
    BAHAN TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY .
    .🎉Encapsulated🎉
    – Terrdapat dari anggur sebab ada natural antioxide dia bantu skin barrier.
    .
    .
    Vitamin B3
    – Brightening superpower ( fokus kedutan, tona xsekata, elak pigmentasi).
    Age defying peptide
    .
    .
    – Ada 4 asid amino link sama bantu yang ini fokus kolagen & keanjalan kulit. Ikut bentuk asal kulit.
    .
    .
    Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
    .
    .
    #setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
    #setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
    #setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream

  •  5  0  27 June, 2020
  • *APA ITU TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY?* .
.

Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
. ✔️ *FUNGSI TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
.

3D maksudnya DEFENDS, DELAY and DELIVERS. Bantuan yang sangat berguna untuk anti penuan yang disebabkan oleh pencemaran, gaya hidup dan Sinar UV
.
. ❤️ *DEFENDS* 🌼MEMPERTAHANKAN Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit
.
. ❤️ *DELAYS* 🌼MELAMBATKAN Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas Dan teknologi eksklusif
.
. ❤️ *DELIVERS* 🌼MENYAMPAIKAN Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4minggu Antara kandungan bahan2 didalam TIMEWISE 3D
.
.
Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
.
.
#setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
#setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
#setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota  #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream
  • *APA ITU TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY?* .
    .

    Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
    . ✔️ *FUNGSI TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
    .

    3D maksudnya DEFENDS, DELAY and DELIVERS. Bantuan yang sangat berguna untuk anti penuan yang disebabkan oleh pencemaran, gaya hidup dan Sinar UV
    .
    . ❤️ *DEFENDS* 🌼MEMPERTAHANKAN Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit
    .
    . ❤️ *DELAYS* 🌼MELAMBATKAN Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas Dan teknologi eksklusif
    .
    . ❤️ *DELIVERS* 🌼MENYAMPAIKAN Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4minggu Antara kandungan bahan2 didalam TIMEWISE 3D
    .
    .
    Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
    .
    .
    #setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
    #setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
    #setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream

  •  1  0  27 June, 2020
  • *APA ITU TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY?* .
.

Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
. ✔️ *FUNGSI TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
.

3D maksudnya DEFENDS, DELAY and DELIVERS. Bantuan yang sangat berguna untuk anti penuan yang disebabkan oleh pencemaran, gaya hidup dan Sinar UV
.
. ❤️ *DEFENDS* 🌼MEMPERTAHANKAN Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit
.
. ❤️ *DELAYS* 🌼MELAMBATKAN Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas Dan teknologi eksklusif
.
. ❤️ *DELIVERS* 🌼MENYAMPAIKAN Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4minggu Antara kandungan bahan2 didalam TIMEWISE 3D
.
.
Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
.
.
#setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
#setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
#setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota  #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream
  • *APA ITU TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY?* .
    .

    Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
    . ✔️ *FUNGSI TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
    .

    3D maksudnya DEFENDS, DELAY and DELIVERS. Bantuan yang sangat berguna untuk anti penuan yang disebabkan oleh pencemaran, gaya hidup dan Sinar UV
    .
    . ❤️ *DEFENDS* 🌼MEMPERTAHANKAN Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit
    .
    . ❤️ *DELAYS* 🌼MELAMBATKAN Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas Dan teknologi eksklusif
    .
    . ❤️ *DELIVERS* 🌼MENYAMPAIKAN Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4minggu Antara kandungan bahan2 didalam TIMEWISE 3D
    .
    .
    Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
    .
    .
    #setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
    #setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
    #setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream

  •  0  0  27 June, 2020
  • *APA ITU TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY?* .
.

Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
. ✔️ *FUNGSI TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
.

3D maksudnya DEFENDS, DELAY and DELIVERS. Bantuan yang sangat berguna untuk anti penuan yang disebabkan oleh pencemaran, gaya hidup dan Sinar UV
.
. ❤️ *DEFENDS* 🌼MEMPERTAHANKAN Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit
.
. ❤️ *DELAYS* 🌼MELAMBATKAN Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas Dan teknologi eksklusif
.
. ❤️ *DELIVERS* 🌼MENYAMPAIKAN Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4minggu Antara kandungan bahan2 didalam TIMEWISE 3D
.
.
Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
.
.
#setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
#setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
#setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota  #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream
  • *APA ITU TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY?* .
    .

    Set Miracle Timewise 3D ni ialah ADVANCE SET FOR ANTI AGING..sesuai juga untuk mencerahkan kulit.
    . ✔️ *FUNGSI TIMEWISE 3D MIRACLE SET MARY KAY* .
    .

    3D maksudnya DEFENDS, DELAY and DELIVERS. Bantuan yang sangat berguna untuk anti penuan yang disebabkan oleh pencemaran, gaya hidup dan Sinar UV
    .
    . ❤️ *DEFENDS* 🌼MEMPERTAHANKAN Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yang mempercepatkan penuaan pada kulit
    .
    . ❤️ *DELAYS* 🌼MELAMBATKAN Melambatkan proses penuaan kulit pramatang dengan perlindungan UVA/UVB spectrum luas Dan teknologi eksklusif
    .
    . ❤️ *DELIVERS* 🌼MENYAMPAIKAN Memberikan peningkatan untuk menangani tanda-tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4minggu Antara kandungan bahan2 didalam TIMEWISE 3D
    .
    .
    Jika berminat boleh Whatsapp Huda kat number 📲0163890684 nanti huda tlong consult apa yg terbaik utk kulit korang 😘
    .
    .
    #setantipenuaan #antikulitkusam #antiaging
    #setpencerah #kulitcerah #kulitglowing
    #setantiaging #pencerahwajah #pencerahkulit #pencerah #freshlook #skincaretanpabahankimia #skincareantiaging #skincareantijerawat #kulitkusamtiadalagi #kulitcantikberkilat #flawlessvictory #flawlessbeauty #beautytips #beauty #marykaymalaysiasingapore #codseriiskandar #codperak #codtaiping #codbota #codserimanjung #codmanjung #acne #masalahjerawat #breakoutcream

  •  3  0  27 June, 2020
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
🦋hilangkan garis halus
🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

Love❤
Huda
📲 0163890684
💋Mary Kay Beuaty Consultant
.
#translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

    Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
    🦋hilangkan garis halus
    🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
    🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
    🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
    🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

    Love❤
    Huda
    📲 0163890684
    💋Mary Kay Beuaty Consultant
    .
    #translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #

  •  3  0  23 June, 2020
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
🦋hilangkan garis halus
🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

Love❤
Huda
📲 0163890684
💋Mary Kay Beuaty Consultant
.
#translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

    Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
    🦋hilangkan garis halus
    🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
    🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
    🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
    🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

    Love❤
    Huda
    📲 0163890684
    💋Mary Kay Beuaty Consultant
    .
    #translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #

  •  2  0  23 June, 2020
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
🦋hilangkan garis halus
🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

Love❤
Huda
📲 0163890684
💋Mary Kay Beuaty Consultant
.
#translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

    Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
    🦋hilangkan garis halus
    🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
    🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
    🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
    🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

    Love❤
    Huda
    📲 0163890684
    💋Mary Kay Beuaty Consultant
    .
    #translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #

  •  2  0  23 June, 2020
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
🦋hilangkan garis halus
🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

Love❤
Huda
📲 0163890684
💋Mary Kay Beuaty Consultant
.
#translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

    Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
    🦋hilangkan garis halus
    🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
    🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
    🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
    🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

    Love❤
    Huda
    📲 0163890684
    💋Mary Kay Beuaty Consultant
    .
    #translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #

  •  4  0  23 June, 2020
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
🦋hilangkan garis halus
🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

Love❤
Huda
📲 0163890684
💋Mary Kay Beuaty Consultant
.
#translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

    Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
    🦋hilangkan garis halus
    🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
    🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
    🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
    🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

    Love❤
    Huda
    📲 0163890684
    💋Mary Kay Beuaty Consultant
    .
    #translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #

  •  3  0  23 June, 2020
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
🦋hilangkan garis halus
🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

Love❤
Huda
📲 0163890684
💋Mary Kay Beuaty Consultant
.
#translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

    Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
    🦋hilangkan garis halus
    🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
    🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
    🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
    🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

    Love❤
    Huda
    📲 0163890684
    💋Mary Kay Beuaty Consultant
    .
    #translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #

  •  1  0  23 June, 2020
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
🦋hilangkan garis halus
🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

Love❤
Huda
📲 0163890684
💋Mary Kay Beuaty Consultant
.
#translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

    Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
    🦋hilangkan garis halus
    🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
    🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
    🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
    🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

    Love❤
    Huda
    📲 0163890684
    💋Mary Kay Beuaty Consultant
    .
    #translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #

  •  2  0  23 June, 2020
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
🦋hilangkan garis halus
🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

Love❤
Huda
📲 0163890684
💋Mary Kay Beuaty Consultant
.
#translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

    Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
    🦋hilangkan garis halus
    🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
    🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
    🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
    🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

    Love❤
    Huda
    📲 0163890684
    💋Mary Kay Beuaty Consultant
    .
    #translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #

  •  2  0  23 June, 2020
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
🦋hilangkan garis halus
🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

Love❤
Huda
📲 0163890684
💋Mary Kay Beuaty Consultant
.
#translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

    Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
    🦋hilangkan garis halus
    🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
    🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
    🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
    🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

    Love❤
    Huda
    📲 0163890684
    💋Mary Kay Beuaty Consultant
    .
    #translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #

  •  2  0  23 June, 2020
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
🦋hilangkan garis halus
🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

Love❤
Huda
📲 0163890684
💋Mary Kay Beuaty Consultant
.
#translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

    Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
    🦋hilangkan garis halus
    🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
    🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
    🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
    🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

    Love❤
    Huda
    📲 0163890684
    💋Mary Kay Beuaty Consultant
    .
    #translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #

  •  2  0  23 June, 2020
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
🦋hilangkan garis halus
🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

Love❤
Huda
📲 0163890684
💋Mary Kay Beuaty Consultant
.
#translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

    Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
    🦋hilangkan garis halus
    🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
    🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
    🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
    🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

    Love❤
    Huda
    📲 0163890684
    💋Mary Kay Beuaty Consultant
    .
    #translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #

  •  2  0  23 June, 2020
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
🦋hilangkan garis halus
🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

Love❤
Huda
📲 0163890684
💋Mary Kay Beuaty Consultant
.
#translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #
  • TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY😍

    Keistimewaan: 🦋Warna semesta : sesuai untuk semua tona kulit dari yg cerah hingga gelap
    🦋hilangkan garis halus
    🦋Tekstur yg ringan dan sesuai untuk kulit sensitif
    🦋Kawal pengeluaran minyak sepanjang hari
    🦋Sgt jimat.. Pakai sikit cukup untuk 1 muka
    🦋Mudah blend dengan foundation 👄Sangat sesuai dipakai bersama TIMEWISE FOUNDATION

    Love❤
    Huda
    📲 0163890684
    💋Mary Kay Beuaty Consultant
    .
    #translucent #powder #translucentpowder #translucentpowdermarykay #loose #powder #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #ilovemarykayproduct #marykaycod #codseriiskandar #codperak #codtaiping #CodAreaTaiping #codbota #kulitglowing #kulitflawless #kulitkusamtiada #kulitkusamhilang #kulitcantikgebu #kulitcantikberkilat #kulitcantiksehat #takberminyak #

  •  3  0  23 June, 2020

Top #kulitcantikberkilat Posts

  • I miss everyone...everything😢
.
firman Allah SWT di dalam al-Quran: “Dan sungguh akan Kami berikan cubaan kepadamu dengan sedikit ketakutan, kelaparan, kekurangan harta, jiwa dan buah-buahan dan berikanlah berita gembira kepada orang-orang yang sabar. (iaitu) orang-orang yang apabila ditimpa musibah, mereka mengucapkan, ‘Inna lillaahi wa innaa ilaihi raaji’uun.’ Mereka itulah yang mendapat keberkatan yang sempurna dan rahmat daripada Tuhan mereka dan mereka itulah orang-orang yang mendapat petunjuk.” (Surah al-Baqarah ayat 155-157).
.
Semoga Allah swt permudahkan urusan kita dunia dan akhirat. Aamiin🤲🏻
.
Good night🌹
.

#day21
#dyxycare
#dyxycareallpurposesanitizer
#stayhome 
#stayhealthy 
#staysafe 
#staystrong 
#staypositive 
#lovedyxy
#dyxyskincare
#dyxycosmetics 
#teamliezzero 
#usahawandyxy 
#kulitbreakout 
#Kulitsensitif 
#sentiasapositif 
#kulitlicinmacambaby 
#kulitcantikberkilat 
#untiltomorrow 
#7hariflawlessdengandyxy
  • I miss everyone...everything😢
    .
    firman Allah SWT di dalam al-Quran: “Dan sungguh akan Kami berikan cubaan kepadamu dengan sedikit ketakutan, kelaparan, kekurangan harta, jiwa dan buah-buahan dan berikanlah berita gembira kepada orang-orang yang sabar. (iaitu) orang-orang yang apabila ditimpa musibah, mereka mengucapkan, ‘Inna lillaahi wa innaa ilaihi raaji’uun.’ Mereka itulah yang mendapat keberkatan yang sempurna dan rahmat daripada Tuhan mereka dan mereka itulah orang-orang yang mendapat petunjuk.” (Surah al-Baqarah ayat 155-157).
    .
    Semoga Allah swt permudahkan urusan kita dunia dan akhirat. Aamiin🤲🏻
    .
    Good night🌹
    .

    #day21
    #dyxycare
    #dyxycareallpurposesanitizer
    #stayhome
    #stayhealthy
    #staysafe
    #staystrong
    #staypositive
    #lovedyxy
    #dyxyskincare
    #dyxycosmetics
    #teamliezzero
    #usahawandyxy
    #kulitbreakout
    #Kulitsensitif
    #sentiasapositif
    #kulitlicinmacambaby
    #kulitcantikberkilat
    #untiltomorrow
    #7hariflawlessdengandyxy

  •  105  9  7 April, 2020
  • Setiap hari berdoa agar dapat menjejakkan kaki lagi ke tanah suci MEKAH dan dijemput lagi olehNya. .
Syukur alhamdullilah sepanjang kak liza hidup mmg tak pernah bermimpi utk dpt pegi ke sini walaupun niat tu ada utk menunaikan umrah dan haji tapi tak pernah sekali pun terlintas yg kak liza dapat menjejakkan kaki ke sini pada umur 33 tahun dan pada waktu itu kak liza sedang mengandungkan anak yg ke 3. Segalanya dipermudahkan olehNya. .
.
Dan kenangan yg paling kak liza tak dpt lupakan adalah mendaki gua hira’ walaupn tengah sarat mengandung tp semangat dan keinginan yg terlalu tinggi kak liza gigihkan jgk utk sampai ke puncak gua. Allah maha besar mmg sungguh indah ciptaanNya. Dan kak liza sangat bersyukur dan happy kerana berjaya dpt melihat sendiri kebesaran Allah swt. .
.
Di sebalik cerita ini, apa yg kak liza cuba sampaikan adalah tak kira apa pun pekerjaan kita apa yg penting adalah NIAT yg betul dan selalu lah ingat kepadaNya dan beringat,bersyukur,berdoa,meminta ,
berusaha & bertawakal. 
In shaa Allah , Allah swt akan sentiasa mendengar dan mengampunkan segala dosa umatNya. .
.
#tripdyxyumrah2018 adalah REWARD dari pihak DYXY dan penghargaan kepada kami leaders2 dari CEO & FOUNDER yg tak pernah putus bg semangat, memberi tunjuk ajar & bimbingan. Terima kasih yg tak terhingga kerana memberi kami peluang utk bersama & berjuang bersama DYXY💪🏻💕
.
THANK YOU ALLAH
THANK YOU DYXY
.
.
#headmasterdyxycosmetics
#dyxycosmetics 
#teamliezzero 
#usahawandyxy 
#dyxycare
#dyxycareallpurposesanitizer
#stayhome 
#stayhealthy 
#staysafe 
#staystrong 
#staypositive 
#lovedyxy
#dyxyskincare 
#kulitbreakout 
#Kulitsensitif 
#sentiasapositif 
#kulitlicinmacambaby 
#kulitcantikberkilat 
#untiltomorrow 
#7hariflawlessdengandyxy
  • Setiap hari berdoa agar dapat menjejakkan kaki lagi ke tanah suci MEKAH dan dijemput lagi olehNya. .
    Syukur alhamdullilah sepanjang kak liza hidup mmg tak pernah bermimpi utk dpt pegi ke sini walaupun niat tu ada utk menunaikan umrah dan haji tapi tak pernah sekali pun terlintas yg kak liza dapat menjejakkan kaki ke sini pada umur 33 tahun dan pada waktu itu kak liza sedang mengandungkan anak yg ke 3. Segalanya dipermudahkan olehNya. .
    .
    Dan kenangan yg paling kak liza tak dpt lupakan adalah mendaki gua hira’ walaupn tengah sarat mengandung tp semangat dan keinginan yg terlalu tinggi kak liza gigihkan jgk utk sampai ke puncak gua. Allah maha besar mmg sungguh indah ciptaanNya. Dan kak liza sangat bersyukur dan happy kerana berjaya dpt melihat sendiri kebesaran Allah swt. .
    .
    Di sebalik cerita ini, apa yg kak liza cuba sampaikan adalah tak kira apa pun pekerjaan kita apa yg penting adalah NIAT yg betul dan selalu lah ingat kepadaNya dan beringat,bersyukur,berdoa,meminta ,
    berusaha & bertawakal.
    In shaa Allah , Allah swt akan sentiasa mendengar dan mengampunkan segala dosa umatNya. .
    .
    #tripdyxyumrah2018 adalah REWARD dari pihak DYXY dan penghargaan kepada kami leaders2 dari CEO & FOUNDER yg tak pernah putus bg semangat, memberi tunjuk ajar & bimbingan. Terima kasih yg tak terhingga kerana memberi kami peluang utk bersama & berjuang bersama DYXY💪🏻💕
    .
    THANK YOU ALLAH
    THANK YOU DYXY
    .
    .
    #headmasterdyxycosmetics
    #dyxycosmetics
    #teamliezzero
    #usahawandyxy
    #dyxycare
    #dyxycareallpurposesanitizer
    #stayhome
    #stayhealthy
    #staysafe
    #staystrong
    #staypositive
    #lovedyxy
    #dyxyskincare
    #kulitbreakout
    #Kulitsensitif
    #sentiasapositif
    #kulitlicinmacambaby
    #kulitcantikberkilat
    #untiltomorrow
    #7hariflawlessdengandyxy

  •  217  11  20 April, 2020
  • My “🅱🅴🆂🆃🅵🆁🅸🅴🅽🅳” mmg akan bwk ke mana2 shj. Yg pastinya mampu pegi Mall beli brg dapur je pun🤪 .
𝐃𝐘𝐗𝐘 𝐂𝐀𝐑𝐄 𝐀𝐋𝐋 𝐏𝐔𝐑𝐏𝐎𝐒𝐄 𝐒𝐀𝐍𝐈𝐓𝐈𝐙𝐄𝐑 serius senang digunakan hanya SPRAY je di tempat2 yg nak dipegang or yg dah dibeli😉👍🏻👌🏻
.
.

#dyxycare
#dyxycareallpurposesanitizer
#stayhome 
#stayhealthy 
#staysafe 
#staystrong 
#staypositive 
#lovedyxy
#dyxyskincare
#dyxycosmetics 
#teamliezzero 
#usahawandyxy 
#kulitbreakout 
#Kulitsensitif 
#sentiasapositif 
#kulitlicinmacambaby 
#kulitcantikberkilat 
#untiltomorrow 
#7hariflawlessdengandyxy
  • My “🅱🅴🆂🆃🅵🆁🅸🅴🅽🅳” mmg akan bwk ke mana2 shj. Yg pastinya mampu pegi Mall beli brg dapur je pun🤪 .
    𝐃𝐘𝐗𝐘 𝐂𝐀𝐑𝐄 𝐀𝐋𝐋 𝐏𝐔𝐑𝐏𝐎𝐒𝐄 𝐒𝐀𝐍𝐈𝐓𝐈𝐙𝐄𝐑 serius senang digunakan hanya SPRAY je di tempat2 yg nak dipegang or yg dah dibeli😉👍🏻👌🏻
    .
    .

    #dyxycare
    #dyxycareallpurposesanitizer
    #stayhome
    #stayhealthy
    #staysafe
    #staystrong
    #staypositive
    #lovedyxy
    #dyxyskincare
    #dyxycosmetics
    #teamliezzero
    #usahawandyxy
    #kulitbreakout
    #Kulitsensitif
    #sentiasapositif
    #kulitlicinmacambaby
    #kulitcantikberkilat
    #untiltomorrow
    #7hariflawlessdengandyxy

  •  92  9  5 April, 2020
  • JANGAN PAKAI SCRUB ATAU SPAN MUKA, JIKA WAJAH BERJERAWAT💙
.
.
.
Christie Kidd, seorang pakar penjagaan kulit dari Beverly Hills, mengesyorkan wanita mengelak dari menggunakan produk penjagaan kulit yang mampu mengikis (scrub, span) apabila mempunyai jerawat kerana ini hanya akan memburukkan keradangan. .
.
Semua jenis kulit memerlukan produk pembersih yang lembut dan bebas sabun. Untuk mengurangkan keradangan pada muka, sapukan campuran air dan aspirin atas jerawat pada muka
.
.

#stayhome 
#stayhealthy 
#staysafe 
#staystrong 
#staypositive 
#lovedyxy
#dyxyskincare
#dyxycosmetics 
#teamliezzero 
#usahawandyxy 
#kulitbreakout 
#Kulitsensitif 
#sentiasapositif 
#kulitlicinmacambaby 
#kulitcantikberkilat 
#untiltomorrow 
#7hariflawlessdengandyxy
  • JANGAN PAKAI SCRUB ATAU SPAN MUKA, JIKA WAJAH BERJERAWAT💙
    .
    .
    .
    Christie Kidd, seorang pakar penjagaan kulit dari Beverly Hills, mengesyorkan wanita mengelak dari menggunakan produk penjagaan kulit yang mampu mengikis (scrub, span) apabila mempunyai jerawat kerana ini hanya akan memburukkan keradangan. .
    .
    Semua jenis kulit memerlukan produk pembersih yang lembut dan bebas sabun. Untuk mengurangkan keradangan pada muka, sapukan campuran air dan aspirin atas jerawat pada muka
    .
    .

    #stayhome
    #stayhealthy
    #staysafe
    #staystrong
    #staypositive
    #lovedyxy
    #dyxyskincare
    #dyxycosmetics
    #teamliezzero
    #usahawandyxy
    #kulitbreakout
    #Kulitsensitif
    #sentiasapositif
    #kulitlicinmacambaby
    #kulitcantikberkilat
    #untiltomorrow
    #7hariflawlessdengandyxy

  •  41  6  30 March, 2020
  • KURANGKAN MENYENTUH WAJAH📌
.
.
Kita sememangnya tidak dapat lari dari menyentuh wajah apabila gatal atau adanya jerawat.
.
Namun kuman-kuman yang terdapat pada jari kita akan menyebabkan kulit kita terdedah pada bakteria dan menyebabkan kulit naik jerawat atau keradangan.
.
.
Kalau hendak juga menyentuh wajah, sila bersihkan tangan anda dengan sanitizer atau air bersih.
.
.
Gunakan kain apabila hendak memicit jerawat dan bilaslah dengan air biasa berulang kali. Ini kerana kulit muka kita sangat sensitif dengan bakteria dan kuman.
.
Semoga Bermanfaat💜
.
.
#lovedyxy #dyxyskincare #teamliezzero #kulitbreakout #Kulitsensitif #kulitcantikberkilat #kulitlicinmacambaby #sentiasapositif #stayhome #stayhealthy 
#staysafe #staystrong #nevergiveup #dyxycosmetics #usahawandyxy
  • KURANGKAN MENYENTUH WAJAH📌
    .
    .
    Kita sememangnya tidak dapat lari dari menyentuh wajah apabila gatal atau adanya jerawat.
    .
    Namun kuman-kuman yang terdapat pada jari kita akan menyebabkan kulit kita terdedah pada bakteria dan menyebabkan kulit naik jerawat atau keradangan.
    .
    .
    Kalau hendak juga menyentuh wajah, sila bersihkan tangan anda dengan sanitizer atau air bersih.
    .
    .
    Gunakan kain apabila hendak memicit jerawat dan bilaslah dengan air biasa berulang kali. Ini kerana kulit muka kita sangat sensitif dengan bakteria dan kuman.
    .
    Semoga Bermanfaat💜
    .
    .
    #lovedyxy #dyxyskincare #teamliezzero #kulitbreakout #Kulitsensitif #kulitcantikberkilat #kulitlicinmacambaby #sentiasapositif #stayhome #stayhealthy
    #staysafe #staystrong #nevergiveup #dyxycosmetics #usahawandyxy

  •  39  5  28 March, 2020
  • AMALAN MINUM AIR SUAM SEBAIK BANGUN TIDUR, UNTUK KECANTIKKAN KULIT💙
.
.
.
Sejurus bangun pada waktu pagi , iaitu sebelum mandi dan gosok gigi, minum air suam terlebih dahulu.
.
.
Adalah disarankan minum air suam dengan cara biarkan air di dalam mulut kira-kira 10 saat sambil selawat 3 kali, kemudian baru ditelan.
.
.
Note : Air liur basi dikatakan mempunyai enzim yg boleh menjadi ubat.
.
.
Boleh juga amalkan petua Rasulullah s.a.w, minum segelas air suam dicampur sedikit madu. Madu ialah penawar berbagai penyakit😍
.
.

#stayhome 
#stayhealthy 
#staysafe 
#staystrong 
#staypositive 
#lovedyxy
#dyxyskincare
#dyxycosmetics 
#teamliezzero 
#usahawandyxy 
#kulitbreakout 
#Kulitsensitif 
#sentiasapositif 
#kulitlicinmacambaby 
#kulitcantikberkilat 
#untiltomorrow 
#7hariflawlessdengandyxy
  • AMALAN MINUM AIR SUAM SEBAIK BANGUN TIDUR, UNTUK KECANTIKKAN KULIT💙
    .
    .
    .
    Sejurus bangun pada waktu pagi , iaitu sebelum mandi dan gosok gigi, minum air suam terlebih dahulu.
    .
    .
    Adalah disarankan minum air suam dengan cara biarkan air di dalam mulut kira-kira 10 saat sambil selawat 3 kali, kemudian baru ditelan.
    .
    .
    Note : Air liur basi dikatakan mempunyai enzim yg boleh menjadi ubat.
    .
    .
    Boleh juga amalkan petua Rasulullah s.a.w, minum segelas air suam dicampur sedikit madu. Madu ialah penawar berbagai penyakit😍
    .
    .

    #stayhome
    #stayhealthy
    #staysafe
    #staystrong
    #staypositive
    #lovedyxy
    #dyxyskincare
    #dyxycosmetics
    #teamliezzero
    #usahawandyxy
    #kulitbreakout
    #Kulitsensitif
    #sentiasapositif
    #kulitlicinmacambaby
    #kulitcantikberkilat
    #untiltomorrow
    #7hariflawlessdengandyxy

  •  41  7  1 April, 2020