#kulitbreakout Instagram Photos & Videos

kulitbreakout - 38.7k posts

Hashtag Popularity

19.7
average comments
1.2k
average likes

Latest #kulitbreakout Posts

  • POWER TAK POWER KUASA YOUTHFINITY FACIAL OIL MARY KAY NI..

Kesan seawal 14 hariโ—โ—โ—
Sapa tak nak kulit muda macam uqasha senrose kan? Uqasha dah cakap, pakai YOUTHFINITY, kulit cantik gila bab*** ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ 

Pergh, dah pakai Skincare paling mewah dari MaryKay, hasil mestilah GILA jugakkk!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Takkan nak biar Uqasha je lawa๐Ÿ˜— Meh risik dengan Aqilah di link! ๐Ÿ˜

FREE CONSULTATION ! 
FREE POSTAGES !

Love, 
AQILAH 0148405285
Beauty Consultant Mary Kay.

#marykaytaiping #marykaykulim #marykayperak #marykay #marykaykedah #marykaykamunting #marykaypadangserai #marykaysungaipetani #marykaymalaysia #marykaymysg #kulitbreakout #kulitcantik #kulitbersih  #kulitkusam #marykayaqilah
#marykaymineralcheekcolor #mineralcheekcolor #marykayblusher #marykaybrushmakeup
 #perfectpallette #uqashasenrose #youth #youthfinity #youthfinityserum #youthfinitymarykay #youthfinityfacialoil #youthfinitycream #youthfinitycreammarykay #youthfinityeyecream
  • POWER TAK POWER KUASA YOUTHFINITY FACIAL OIL MARY KAY NI..

    Kesan seawal 14 hariโ—โ—โ—
    Sapa tak nak kulit muda macam uqasha senrose kan? Uqasha dah cakap, pakai YOUTHFINITY, kulit cantik gila bab*** ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

    Pergh, dah pakai Skincare paling mewah dari MaryKay, hasil mestilah GILA jugakkk!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    Takkan nak biar Uqasha je lawa๐Ÿ˜— Meh risik dengan Aqilah di link! ๐Ÿ˜

    FREE CONSULTATION !
    FREE POSTAGES !

    Love,
    AQILAH 0148405285
    Beauty Consultant Mary Kay.

    #marykaytaiping #marykaykulim #marykayperak #marykay #marykaykedah #marykaykamunting #marykaypadangserai #marykaysungaipetani #marykaymalaysia #marykaymysg #kulitbreakout #kulitcantik #kulitbersih #kulitkusam #marykayaqilah
    #marykaymineralcheekcolor #mineralcheekcolor #marykayblusher #marykaybrushmakeup
    #perfectpallette #uqashasenrose #youth #youthfinity #youthfinityserum #youthfinitymarykay #youthfinityfacialoil #youthfinitycream #youthfinitycreammarykay #youthfinityeyecream

  •  0  0  2 minutes ago
  • POWER TAK POWER KUASA YOUTHFINITY FACIAL OIL MARY KAY NI..

Kesan seawal 14 hariโ—โ—โ—
Sapa tak nak kulit muda macam uqasha senrose kan? Uqasha dah cakap, pakai YOUTHFINITY, kulit cantik gila bab*** ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ 

Pergh, dah pakai Skincare paling mewah dari MaryKay, hasil mestilah GILA jugakkk!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Takkan nak biar Uqasha je lawa๐Ÿ˜— Meh risik dengan Aqilah di link! ๐Ÿ˜

FREE CONSULTATION ! 
FREE POSTAGES !

Love, 
AQILAH 0148405285
Beauty Consultant Mary Kay.

#marykaytaiping #marykaykulim #marykayperak #marykay #marykaykedah #marykaykamunting #marykaypadangserai #marykaysungaipetani #marykaymalaysia #marykaymysg #kulitbreakout #kulitcantik #kulitbersih  #kulitkusam #marykayaqilah
#marykaymineralcheekcolor #mineralcheekcolor #marykayblusher #marykaybrushmakeup
 #perfectpallette #uqashasenrose #youth #youthfinity #youthfinityserum #youthfinitymarykay #youthfinityfacialoil #youthfinitycream #youthfinitycreammarykay #youthfinityeyecream
  • POWER TAK POWER KUASA YOUTHFINITY FACIAL OIL MARY KAY NI..

    Kesan seawal 14 hariโ—โ—โ—
    Sapa tak nak kulit muda macam uqasha senrose kan? Uqasha dah cakap, pakai YOUTHFINITY, kulit cantik gila bab*** ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

    Pergh, dah pakai Skincare paling mewah dari MaryKay, hasil mestilah GILA jugakkk!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    Takkan nak biar Uqasha je lawa๐Ÿ˜— Meh risik dengan Aqilah di link! ๐Ÿ˜

    FREE CONSULTATION !
    FREE POSTAGES !

    Love,
    AQILAH 0148405285
    Beauty Consultant Mary Kay.

    #marykaytaiping #marykaykulim #marykayperak #marykay #marykaykedah #marykaykamunting #marykaypadangserai #marykaysungaipetani #marykaymalaysia #marykaymysg #kulitbreakout #kulitcantik #kulitbersih #kulitkusam #marykayaqilah
    #marykaymineralcheekcolor #mineralcheekcolor #marykayblusher #marykaybrushmakeup
    #perfectpallette #uqashasenrose #youth #youthfinity #youthfinityserum #youthfinitymarykay #youthfinityfacialoil #youthfinitycream #youthfinitycreammarykay #youthfinityeyecream

  •  0  0  4 minutes ago
  • *YOUTHFINITYยฎ CREAM*
Kuasa Youthfinityยฎ Cream yang luar biasa berupaya menjadikan kulit lebih gebu dan anjal ke tahap optimum. Ia juga berupaya memulihkan keserian kulit dan menentang tanda-tanda penuan garis halus di kulit wajah. Kesan penggunaan secara konsiste  selama 3 minggu mampu memberikan kulit yang lebih lembut,lebih berseri dan keremajaan kulit.

*Kebaikan dan kelebihan Youtfinityยฎ Eye Cream & Youthfinityยฎ Cream*
anda akan dapat merasakan perbezaan seawal penggunaan.
๐ŸŒนTekstur kulit menjadi lembut.
๐ŸŒนKulit berasa segar.
๐ŸŒนKulit mula selesa, bebas dari tekanan penuan.
๐ŸŒนKulit kelihatan berseri dan berdaya tahan.

Pengguna Youtfinityยฎ Eye Cream dan Youthfinityยฎ Cream adalah sesuai bagi individu tersebut:
๐ŸŒนPengguna wanita dan lelaki yang berusia 35 tahun ke atas.
๐ŸŒนWanita atau lelaki yang ada mahu menjaga kulit wajah seawal umur 35 tahun ke atas.
๐ŸŒนSesuai dijadikan hadiah buat ibu, keluarga dan kawan-kawan (setelah mendapat konsultasi beauty consultant)
-
Takkan nak biar Uqasha je lawa๐Ÿ˜— Meh risik dengan Aqilah di link! ๐Ÿ˜

FREE CONSULTATION ! 
FREE POSTAGES !

Love, 
AQILAH 0148405285
Beauty Consultant Mary Kay.

#marykaytaiping #marykaykulim #marykayperak #marykay #marykaykedah #marykaykamunting #marykaypadangserai #marykaysungaipetani #marykaymalaysia #marykaymysg #kulitbreakout #kulitcantik #kulitbersih  #kulitkusam #marykayaqilah
#marykaymineralcheekcolor #mineralcheekcolor #marykayblusher #marykaybrushmakeup
 #perfectpallette #uqashasenrose #youth #youthfinity #youthfinityserum #youthfinitymarykay #youthfinityfacialoil #youthfinitycream #youthfinitycreammarykay #youthfinityeyecream
  • *YOUTHFINITYยฎ CREAM*
    Kuasa Youthfinityยฎ Cream yang luar biasa berupaya menjadikan kulit lebih gebu dan anjal ke tahap optimum. Ia juga berupaya memulihkan keserian kulit dan menentang tanda-tanda penuan garis halus di kulit wajah. Kesan penggunaan secara konsiste selama 3 minggu mampu memberikan kulit yang lebih lembut,lebih berseri dan keremajaan kulit.

    *Kebaikan dan kelebihan Youtfinityยฎ Eye Cream & Youthfinityยฎ Cream*
    anda akan dapat merasakan perbezaan seawal penggunaan.
    ๐ŸŒนTekstur kulit menjadi lembut.
    ๐ŸŒนKulit berasa segar.
    ๐ŸŒนKulit mula selesa, bebas dari tekanan penuan.
    ๐ŸŒนKulit kelihatan berseri dan berdaya tahan.

    Pengguna Youtfinityยฎ Eye Cream dan Youthfinityยฎ Cream adalah sesuai bagi individu tersebut:
    ๐ŸŒนPengguna wanita dan lelaki yang berusia 35 tahun ke atas.
    ๐ŸŒนWanita atau lelaki yang ada mahu menjaga kulit wajah seawal umur 35 tahun ke atas.
    ๐ŸŒนSesuai dijadikan hadiah buat ibu, keluarga dan kawan-kawan (setelah mendapat konsultasi beauty consultant)
    -
    Takkan nak biar Uqasha je lawa๐Ÿ˜— Meh risik dengan Aqilah di link! ๐Ÿ˜

    FREE CONSULTATION !
    FREE POSTAGES !

    Love,
    AQILAH 0148405285
    Beauty Consultant Mary Kay.

    #marykaytaiping #marykaykulim #marykayperak #marykay #marykaykedah #marykaykamunting #marykaypadangserai #marykaysungaipetani #marykaymalaysia #marykaymysg #kulitbreakout #kulitcantik #kulitbersih #kulitkusam #marykayaqilah
    #marykaymineralcheekcolor #mineralcheekcolor #marykayblusher #marykaybrushmakeup
    #perfectpallette #uqashasenrose #youth #youthfinity #youthfinityserum #youthfinitymarykay #youthfinityfacialoil #youthfinitycream #youthfinitycreammarykay #youthfinityeyecream

  •  0  0  8 minutes ago
  • Mary Kay Botanical Effects didatangkan dalam 3 FORMULA:

FI KULIT DRY
F2 KULIT NORMAL
F3 KULIT OILY

 โœ…CLEANSE:
Fungsinya:
๐Ÿ‘‰ membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
๐Ÿ‘‰ Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi  satu bahan kimia  yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .

 SUPPLEMEN PELEMBAP KESUKAAN RAMAI, MENGAWAL PENGELUARAN MINYAK BERLEBIHAN DI WAJAHโ—โค Uolls yang mengalami masalah kulit sensitif berjerawat sangat bagus untuk cuba "si ungu" ini ๐Ÿ‘
.
.
Kenapa si ungu ni menjadi kesukaan ramai dan cikmai jugaโ“Jom cikmai nak kongsikan dengan uolls ๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ž๐ˆ๐‹ ๐…๐‘๐„๐„ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐ˆ๐๐† ๐†๐„๐‹ : -โฃ
.
๐Ÿ’ฆ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐’๐„๐‹๐€๐Œ๐€ ๐Ÿ๐ŸŽ๐‰๐€๐Œโฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‘๐€๐ƒ๐€๐๐†๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐‰๐„๐‘๐€๐—ช๐€๐“โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‹๐„๐Œ๐๐€๐ ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐†๐€๐—ช๐€๐‹ ๐Œ๐ˆ๐๐˜๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ ๐—ช๐€๐‰๐€๐‡โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐‰๐”๐Š ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐†๐€๐‘๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐๐€๐’๐„ ๐’๐”๐๐€๐˜๐€ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐“๐€๐‡๐€๐ ๐‹๐€๐Œ๐€โฃ
.โฃ
.โฃ
BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSI :-
.
โ˜‘ Dimethicone
Memperbaiki penampilan supaya kulit kelihatan lebih lembut dan licin
.
Emolien: Membantu mengekalkan penampilan kulit yang lembut, licin dan halus.
.
โ˜‘ Ekstrak teh hijau (Ekstrak camellia sinesis ) 
Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan menolong melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
. 
Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit.
.
.
FREE POSTAGE โœ….
FREE SAMPLE โœ….
FREE CONSULTATION โœ….
FREE GIFT โœ….
.

#marykaykl
#marykaymelaka
#marykaydamansara
#kulitcantik
#marykayshahalam
#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj
#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah
#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout #lebihce
  • Mary Kay Botanical Effects didatangkan dalam 3 FORMULA:

    FI KULIT DRY
    F2 KULIT NORMAL
    F3 KULIT OILY

    โœ…CLEANSE:
    Fungsinya:
    ๐Ÿ‘‰ membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut..
    ๐Ÿ‘‰ Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .

    SUPPLEMEN PELEMBAP KESUKAAN RAMAI, MENGAWAL PENGELUARAN MINYAK BERLEBIHAN DI WAJAHโ—โค Uolls yang mengalami masalah kulit sensitif berjerawat sangat bagus untuk cuba "si ungu" ini ๐Ÿ‘
    .
    .
    Kenapa si ungu ni menjadi kesukaan ramai dan cikmai jugaโ“Jom cikmai nak kongsikan dengan uolls ๐Ÿ˜Š
    .
    .
    ๐Ž๐ˆ๐‹ ๐…๐‘๐„๐„ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐ˆ๐๐† ๐†๐„๐‹ : -โฃ
    .
    ๐Ÿ’ฆ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐’๐„๐‹๐€๐Œ๐€ ๐Ÿ๐ŸŽ๐‰๐€๐Œโฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‘๐€๐ƒ๐€๐๐†๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐‰๐„๐‘๐€๐—ช๐€๐“โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‹๐„๐Œ๐๐€๐ ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐†๐€๐—ช๐€๐‹ ๐Œ๐ˆ๐๐˜๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ ๐—ช๐€๐‰๐€๐‡โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐‰๐”๐Š ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐†๐€๐‘๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐๐€๐’๐„ ๐’๐”๐๐€๐˜๐€ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐“๐€๐‡๐€๐ ๐‹๐€๐Œ๐€โฃ
    .โฃ
    .โฃ
    BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSI :-
    .
    โ˜‘ Dimethicone
    Memperbaiki penampilan supaya kulit kelihatan lebih lembut dan licin
    .
    Emolien: Membantu mengekalkan penampilan kulit yang lembut, licin dan halus.
    .
    โ˜‘ Ekstrak teh hijau (Ekstrak camellia sinesis )
    Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan menolong melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
    .
    Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit.
    .
    .
    FREE POSTAGE โœ….
    FREE SAMPLE โœ….
    FREE CONSULTATION โœ….
    FREE GIFT โœ….
    .

    #marykaykl
    #marykaymelaka
    #marykaydamansara
    #kulitcantik
    #marykayshahalam
    #marykayipoh
    #marykayseriiskandar
    #marykaypj
    #marykayperlis
    #marykaymanjung
    #marykaypahang
    #marykaysabah
    #skinvigorate
    #marykaysandakan
    #marykaykedah
    #timewise3d
    #laraalana#uyainaarshad
    #wadiadra#neelofahijab
    #kulitsihat#ubatjerawat
    #ubatjeragat#ubatparut
    #kulitbreakout #lebihce

  •  0  0  1 hour ago
  • MK MEN CLEANSER

๐Ÿ€ Membersihkan kotoran
๐Ÿ€ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara
๐Ÿ€ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur
๐Ÿ€ Pori-pori berasa bersih dengan sepenuhnya
๐Ÿ€ Meninggalkan kulit berasa cergas
๐Ÿ€ Sesuai untuk semua jenis kulit
๐Ÿ€ Sesuai untuk mata sensitif
๐Ÿ€ Bebas alkohol
๐Ÿ€ Tak komedogenik 

SUPPLEMEN PELEMBAP KESUKAAN RAMAI, MENGAWAL PENGELUARAN MINYAK BERLEBIHAN DI WAJAHโ—โค Uolls yang mengalami masalah kulit sensitif berjerawat sangat bagus untuk cuba "si ungu" ini ๐Ÿ‘
.
.
Kenapa si ungu ni menjadi kesukaan ramai dan cikmai jugaโ“Jom cikmai nak kongsikan dengan uolls ๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ž๐ˆ๐‹ ๐…๐‘๐„๐„ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐ˆ๐๐† ๐†๐„๐‹ : -โฃ
.
๐Ÿ’ฆ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐’๐„๐‹๐€๐Œ๐€ ๐Ÿ๐ŸŽ๐‰๐€๐Œโฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‘๐€๐ƒ๐€๐๐†๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐‰๐„๐‘๐€๐—ช๐€๐“โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‹๐„๐Œ๐๐€๐ ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐†๐€๐—ช๐€๐‹ ๐Œ๐ˆ๐๐˜๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ ๐—ช๐€๐‰๐€๐‡โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐‰๐”๐Š ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐†๐€๐‘๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐๐€๐’๐„ ๐’๐”๐๐€๐˜๐€ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐“๐€๐‡๐€๐ ๐‹๐€๐Œ๐€โฃ
.โฃ
.โฃ
BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSI :-
.
โ˜‘ Dimethicone
Memperbaiki penampilan supaya kulit kelihatan lebih lembut dan licin
.
Emolien: Membantu mengekalkan penampilan kulit yang lembut, licin dan halus.
.
โ˜‘ Ekstrak teh hijau (Ekstrak camellia sinesis ) 
Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan menolong melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
. 
Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit.
.
.
FREE POSTAGE โœ….
FREE SAMPLE โœ….
FREE CONSULTATION โœ….
FREE GIFT โœ….
.

.
.
#marykaykl
#marykaymelaka
#marykaydamansara
#kulitcantik
#marykayshahalam
#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj
#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah
#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout #lebihcerah
#instagood #ilovemarykay
#bahanbotani
#testimonimarykay
  • MK MEN CLEANSER

    ๐Ÿ€ Membersihkan kotoran
    ๐Ÿ€ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara
    ๐Ÿ€ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur
    ๐Ÿ€ Pori-pori berasa bersih dengan sepenuhnya
    ๐Ÿ€ Meninggalkan kulit berasa cergas
    ๐Ÿ€ Sesuai untuk semua jenis kulit
    ๐Ÿ€ Sesuai untuk mata sensitif
    ๐Ÿ€ Bebas alkohol
    ๐Ÿ€ Tak komedogenik

    SUPPLEMEN PELEMBAP KESUKAAN RAMAI, MENGAWAL PENGELUARAN MINYAK BERLEBIHAN DI WAJAHโ—โค Uolls yang mengalami masalah kulit sensitif berjerawat sangat bagus untuk cuba "si ungu" ini ๐Ÿ‘
    .
    .
    Kenapa si ungu ni menjadi kesukaan ramai dan cikmai jugaโ“Jom cikmai nak kongsikan dengan uolls ๐Ÿ˜Š
    .
    .
    ๐Ž๐ˆ๐‹ ๐…๐‘๐„๐„ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐ˆ๐๐† ๐†๐„๐‹ : -โฃ
    .
    ๐Ÿ’ฆ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐’๐„๐‹๐€๐Œ๐€ ๐Ÿ๐ŸŽ๐‰๐€๐Œโฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‘๐€๐ƒ๐€๐๐†๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐‰๐„๐‘๐€๐—ช๐€๐“โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‹๐„๐Œ๐๐€๐ ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐†๐€๐—ช๐€๐‹ ๐Œ๐ˆ๐๐˜๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ ๐—ช๐€๐‰๐€๐‡โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐‰๐”๐Š ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐†๐€๐‘๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐๐€๐’๐„ ๐’๐”๐๐€๐˜๐€ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐“๐€๐‡๐€๐ ๐‹๐€๐Œ๐€โฃ
    .โฃ
    .โฃ
    BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSI :-
    .
    โ˜‘ Dimethicone
    Memperbaiki penampilan supaya kulit kelihatan lebih lembut dan licin
    .
    Emolien: Membantu mengekalkan penampilan kulit yang lembut, licin dan halus.
    .
    โ˜‘ Ekstrak teh hijau (Ekstrak camellia sinesis )
    Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan menolong melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
    .
    Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit.
    .
    .
    FREE POSTAGE โœ….
    FREE SAMPLE โœ….
    FREE CONSULTATION โœ….
    FREE GIFT โœ….
    .

    .
    .
    #marykaykl
    #marykaymelaka
    #marykaydamansara
    #kulitcantik
    #marykayshahalam
    #marykayipoh
    #marykayseriiskandar
    #marykaypj
    #marykayperlis
    #marykaymanjung
    #marykaypahang
    #marykaysabah
    #skinvigorate
    #marykaysandakan
    #marykaykedah
    #timewise3d
    #laraalana#uyainaarshad
    #wadiadra#neelofahijab
    #kulitsihat#ubatjerawat
    #ubatjeragat#ubatparut
    #kulitbreakout #lebihcerah
    #instagood #ilovemarykay
    #bahanbotani
    #testimonimarykay

  •  0  0  1 hour ago
  • CLEARPROOF Cleanser 
Pencuci muka berunsur gel ini mampu membersihkan muka secara mendalah hingga boleh menyingkirkan lebihan minyak dimuka, dan menyingkirkan sel kulit mati dan kulit akan merasa lebih lembut dan tidak kering

SUPPLEMEN PELEMBAP KESUKAAN RAMAI, MENGAWAL PENGELUARAN MINYAK BERLEBIHAN DI WAJAHโ—โค Uolls yang mengalami masalah kulit sensitif berjerawat sangat bagus untuk cuba "si ungu" ini ๐Ÿ‘
.
.
Kenapa si ungu ni menjadi kesukaan ramai dan cikmai jugaโ“Jom cikmai nak kongsikan dengan uolls ๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ž๐ˆ๐‹ ๐…๐‘๐„๐„ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐ˆ๐๐† ๐†๐„๐‹ : -โฃ
.
๐Ÿ’ฆ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐’๐„๐‹๐€๐Œ๐€ ๐Ÿ๐ŸŽ๐‰๐€๐Œโฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‘๐€๐ƒ๐€๐๐†๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐‰๐„๐‘๐€๐—ช๐€๐“โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‹๐„๐Œ๐๐€๐ ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐†๐€๐—ช๐€๐‹ ๐Œ๐ˆ๐๐˜๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ ๐—ช๐€๐‰๐€๐‡โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐‰๐”๐Š ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐†๐€๐‘๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐๐€๐’๐„ ๐’๐”๐๐€๐˜๐€ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐“๐€๐‡๐€๐ ๐‹๐€๐Œ๐€โฃ
.โฃ
.โฃ
BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSI :-
.
โ˜‘ Dimethicone
Memperbaiki penampilan supaya kulit kelihatan lebih lembut dan licin
.
Emolien: Membantu mengekalkan penampilan kulit yang lembut, licin dan halus.
.
โ˜‘ Ekstrak teh hijau (Ekstrak camellia sinesis ) 
Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan menolong melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
. 
Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit.
.
.
FREE POSTAGE โœ….
FREE SAMPLE โœ….
FREE CONSULTATION โœ….
FREE GIFT โœ….
.

#marykaykl
#marykaymelaka
#marykaydamansara
#kulitcantik
#marykayshahalam
#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj
#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah
#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout #lebihcerah
#instagood #ilovemarykay
#bahanbotani
#testimonimarykay
  • CLEARPROOF Cleanser
    Pencuci muka berunsur gel ini mampu membersihkan muka secara mendalah hingga boleh menyingkirkan lebihan minyak dimuka, dan menyingkirkan sel kulit mati dan kulit akan merasa lebih lembut dan tidak kering

    SUPPLEMEN PELEMBAP KESUKAAN RAMAI, MENGAWAL PENGELUARAN MINYAK BERLEBIHAN DI WAJAHโ—โค Uolls yang mengalami masalah kulit sensitif berjerawat sangat bagus untuk cuba "si ungu" ini ๐Ÿ‘
    .
    .
    Kenapa si ungu ni menjadi kesukaan ramai dan cikmai jugaโ“Jom cikmai nak kongsikan dengan uolls ๐Ÿ˜Š
    .
    .
    ๐Ž๐ˆ๐‹ ๐…๐‘๐„๐„ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐ˆ๐๐† ๐†๐„๐‹ : -โฃ
    .
    ๐Ÿ’ฆ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐’๐„๐‹๐€๐Œ๐€ ๐Ÿ๐ŸŽ๐‰๐€๐Œโฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‘๐€๐ƒ๐€๐๐†๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐‰๐„๐‘๐€๐—ช๐€๐“โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‹๐„๐Œ๐๐€๐ ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐†๐€๐—ช๐€๐‹ ๐Œ๐ˆ๐๐˜๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ ๐—ช๐€๐‰๐€๐‡โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐‰๐”๐Š ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐†๐€๐‘๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐๐€๐’๐„ ๐’๐”๐๐€๐˜๐€ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐“๐€๐‡๐€๐ ๐‹๐€๐Œ๐€โฃ
    .โฃ
    .โฃ
    BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSI :-
    .
    โ˜‘ Dimethicone
    Memperbaiki penampilan supaya kulit kelihatan lebih lembut dan licin
    .
    Emolien: Membantu mengekalkan penampilan kulit yang lembut, licin dan halus.
    .
    โ˜‘ Ekstrak teh hijau (Ekstrak camellia sinesis )
    Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan menolong melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
    .
    Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit.
    .
    .
    FREE POSTAGE โœ….
    FREE SAMPLE โœ….
    FREE CONSULTATION โœ….
    FREE GIFT โœ….
    .

    #marykaykl
    #marykaymelaka
    #marykaydamansara
    #kulitcantik
    #marykayshahalam
    #marykayipoh
    #marykayseriiskandar
    #marykaypj
    #marykayperlis
    #marykaymanjung
    #marykaypahang
    #marykaysabah
    #skinvigorate
    #marykaysandakan
    #marykaykedah
    #timewise3d
    #laraalana#uyainaarshad
    #wadiadra#neelofahijab
    #kulitsihat#ubatjerawat
    #ubatjeragat#ubatparut
    #kulitbreakout #lebihcerah
    #instagood #ilovemarykay
    #bahanbotani
    #testimonimarykay

  •  0  0  1 hour ago
  • Timewise Miracle Set 3D๐Ÿ’ž

4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk 
(1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan 
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan 
(4) mencerahkan kulit

SUPPLEMEN PELEMBAP KESUKAAN RAMAI, MENGAWAL PENGELUARAN MINYAK BERLEBIHAN DI WAJAHโ—โค Uolls yang mengalami masalah kulit sensitif berjerawat sangat bagus untuk cuba "si ungu" ini ๐Ÿ‘
.
.
Kenapa si ungu ni menjadi kesukaan ramai dan cikmai jugaโ“Jom cikmai nak kongsikan dengan uolls ๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ž๐ˆ๐‹ ๐…๐‘๐„๐„ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐ˆ๐๐† ๐†๐„๐‹ : -โฃ
.
๐Ÿ’ฆ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐’๐„๐‹๐€๐Œ๐€ ๐Ÿ๐ŸŽ๐‰๐€๐Œโฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‘๐€๐ƒ๐€๐๐†๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐‰๐„๐‘๐€๐—ช๐€๐“โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‹๐„๐Œ๐๐€๐ ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐†๐€๐—ช๐€๐‹ ๐Œ๐ˆ๐๐˜๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ ๐—ช๐€๐‰๐€๐‡โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐‰๐”๐Š ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐†๐€๐‘๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐๐€๐’๐„ ๐’๐”๐๐€๐˜๐€ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐“๐€๐‡๐€๐ ๐‹๐€๐Œ๐€โฃ
.โฃ
.โฃ
BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSI :-
.
โ˜‘ Dimethicone
Memperbaiki penampilan supaya kulit kelihatan lebih lembut dan licin
.
Emolien: Membantu mengekalkan penampilan kulit yang lembut, licin dan halus.
.
โ˜‘ Ekstrak teh hijau (Ekstrak camellia sinesis ) 
Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan menolong melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
. 
Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit.
.
.
FREE POSTAGE โœ….
FREE SAMPLE โœ….
FREE CONSULTATION โœ….
FREE GIFT โœ….
.

.
.
#marykaykl
#marykaymelaka
#marykaydamansara
#kulitcantik
#marykayshahalam
#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj
#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah
#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout #lebihcerah
#instagood #ilovemarykay
#bahanbotani
#testimonimarykay
  • Timewise Miracle Set 3D๐Ÿ’ž

    4 in 1 Cleanser
    Mampu bertindak untuk
    (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
    (2) menghasilkan kulit yang bersih
    (3) membuang kulit mati dan
    (4) mencerahkan kulit

    SUPPLEMEN PELEMBAP KESUKAAN RAMAI, MENGAWAL PENGELUARAN MINYAK BERLEBIHAN DI WAJAHโ—โค Uolls yang mengalami masalah kulit sensitif berjerawat sangat bagus untuk cuba "si ungu" ini ๐Ÿ‘
    .
    .
    Kenapa si ungu ni menjadi kesukaan ramai dan cikmai jugaโ“Jom cikmai nak kongsikan dengan uolls ๐Ÿ˜Š
    .
    .
    ๐Ž๐ˆ๐‹ ๐…๐‘๐„๐„ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐ˆ๐๐† ๐†๐„๐‹ : -โฃ
    .
    ๐Ÿ’ฆ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐’๐„๐‹๐€๐Œ๐€ ๐Ÿ๐ŸŽ๐‰๐€๐Œโฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‘๐€๐ƒ๐€๐๐†๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐‰๐„๐‘๐€๐—ช๐€๐“โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‹๐„๐Œ๐๐€๐ ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐†๐€๐—ช๐€๐‹ ๐Œ๐ˆ๐๐˜๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ ๐—ช๐€๐‰๐€๐‡โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐‰๐”๐Š ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐†๐€๐‘๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐๐€๐’๐„ ๐’๐”๐๐€๐˜๐€ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐“๐€๐‡๐€๐ ๐‹๐€๐Œ๐€โฃ
    .โฃ
    .โฃ
    BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSI :-
    .
    โ˜‘ Dimethicone
    Memperbaiki penampilan supaya kulit kelihatan lebih lembut dan licin
    .
    Emolien: Membantu mengekalkan penampilan kulit yang lembut, licin dan halus.
    .
    โ˜‘ Ekstrak teh hijau (Ekstrak camellia sinesis )
    Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan menolong melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
    .
    Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit.
    .
    .
    FREE POSTAGE โœ….
    FREE SAMPLE โœ….
    FREE CONSULTATION โœ….
    FREE GIFT โœ….
    .

    .
    .
    #marykaykl
    #marykaymelaka
    #marykaydamansara
    #kulitcantik
    #marykayshahalam
    #marykayipoh
    #marykayseriiskandar
    #marykaypj
    #marykayperlis
    #marykaymanjung
    #marykaypahang
    #marykaysabah
    #skinvigorate
    #marykaysandakan
    #marykaykedah
    #timewise3d
    #laraalana#uyainaarshad
    #wadiadra#neelofahijab
    #kulitsihat#ubatjerawat
    #ubatjeragat#ubatparut
    #kulitbreakout #lebihcerah
    #instagood #ilovemarykay
    #bahanbotani
    #testimonimarykay

  •  0  0  1 hour ago
  • TW Repair Foaming Cleanser

๐ŸŒธ Kulit kekal lembap iaitu tidak terlalu kering dan berminyak
๐ŸŒธ Kulit akan cerah berseri dan sekata
๐ŸŒธ Kulit rasa lembut dan sejuk
๐ŸŒธ Membersih secara menyeluruh hingga kulit terasa sihat
๐ŸŒธ Membantu pembaharuan kulit yang kusam

SUPPLEMEN PELEMBAP KESUKAAN RAMAI, MENGAWAL PENGELUARAN MINYAK BERLEBIHAN DI WAJAHโ—โค Uolls yang mengalami masalah kulit sensitif berjerawat sangat bagus untuk cuba "si ungu" ini ๐Ÿ‘
.
.
Kenapa si ungu ni menjadi kesukaan ramai dan cikmai jugaโ“Jom cikmai nak kongsikan dengan uolls ๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ž๐ˆ๐‹ ๐…๐‘๐„๐„ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐ˆ๐๐† ๐†๐„๐‹ : -โฃ
.
๐Ÿ’ฆ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐’๐„๐‹๐€๐Œ๐€ ๐Ÿ๐ŸŽ๐‰๐€๐Œโฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‘๐€๐ƒ๐€๐๐†๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐‰๐„๐‘๐€๐—ช๐€๐“โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‹๐„๐Œ๐๐€๐ ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐†๐€๐—ช๐€๐‹ ๐Œ๐ˆ๐๐˜๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ ๐—ช๐€๐‰๐€๐‡โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐‰๐”๐Š ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐†๐€๐‘๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ โฃ
๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐๐€๐’๐„ ๐’๐”๐๐€๐˜๐€ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐“๐€๐‡๐€๐ ๐‹๐€๐Œ๐€โฃ
.โฃ
.โฃ
BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSI :-
.
โ˜‘ Dimethicone
Memperbaiki penampilan supaya kulit kelihatan lebih lembut dan licin
.
Emolien: Membantu mengekalkan penampilan kulit yang lembut, licin dan halus.
.
โ˜‘ Ekstrak teh hijau (Ekstrak camellia sinesis ) 
Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan menolong melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
. 
Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit.
.
.
FREE POSTAGE โœ….
FREE SAMPLE โœ….
FREE CONSULTATION โœ….
FREE GIFT โœ….
.

.
#marykaykl
#marykaymelaka
#marykaydamansara
#kulitcantik
#marykayshahalam
#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj
#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah
#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout #lebihcerah
#instagood #ilovemarykay
#bahanbotani
#testimonimarykay
  • TW Repair Foaming Cleanser

    ๐ŸŒธ Kulit kekal lembap iaitu tidak terlalu kering dan berminyak
    ๐ŸŒธ Kulit akan cerah berseri dan sekata
    ๐ŸŒธ Kulit rasa lembut dan sejuk
    ๐ŸŒธ Membersih secara menyeluruh hingga kulit terasa sihat
    ๐ŸŒธ Membantu pembaharuan kulit yang kusam

    SUPPLEMEN PELEMBAP KESUKAAN RAMAI, MENGAWAL PENGELUARAN MINYAK BERLEBIHAN DI WAJAHโ—โค Uolls yang mengalami masalah kulit sensitif berjerawat sangat bagus untuk cuba "si ungu" ini ๐Ÿ‘
    .
    .
    Kenapa si ungu ni menjadi kesukaan ramai dan cikmai jugaโ“Jom cikmai nak kongsikan dengan uolls ๐Ÿ˜Š
    .
    .
    ๐Ž๐ˆ๐‹ ๐…๐‘๐„๐„ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐ˆ๐๐† ๐†๐„๐‹ : -โฃ
    .
    ๐Ÿ’ฆ ๐‡๐ˆ๐ƒ๐‘๐€๐“๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ ๐’๐„๐‹๐€๐Œ๐€ ๐Ÿ๐ŸŽ๐‰๐€๐Œโฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‘๐€๐ƒ๐€๐๐†๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‘๐„๐ƒ๐€๐Š๐€๐ ๐‰๐„๐‘๐€๐—ช๐€๐“โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐‹๐„๐Œ๐๐€๐ ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐†๐€๐—ช๐€๐‹ ๐Œ๐ˆ๐๐˜๐€๐Š ๐ƒ๐ˆ ๐—ช๐€๐‰๐€๐‡โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐‰๐”๐Š ๐ƒ๐€๐ ๐Œ๐„๐๐˜๐„๐†๐€๐‘๐Š๐€๐ ๐Š๐”๐‹๐ˆ๐“ โฃ
    ๐Ÿ’ฆ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐๐€๐’๐„ ๐’๐”๐๐€๐˜๐€ ๐Œ๐€๐Š๐„ ๐”๐ ๐“๐€๐‡๐€๐ ๐‹๐€๐Œ๐€โฃ
    .โฃ
    .โฃ
    BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSI :-
    .
    โ˜‘ Dimethicone
    Memperbaiki penampilan supaya kulit kelihatan lebih lembut dan licin
    .
    Emolien: Membantu mengekalkan penampilan kulit yang lembut, licin dan halus.
    .
    โ˜‘ Ekstrak teh hijau (Ekstrak camellia sinesis )
    Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan menolong melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
    .
    Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit.
    .
    .
    FREE POSTAGE โœ….
    FREE SAMPLE โœ….
    FREE CONSULTATION โœ….
    FREE GIFT โœ….
    .

    .
    #marykaykl
    #marykaymelaka
    #marykaydamansara
    #kulitcantik
    #marykayshahalam
    #marykayipoh
    #marykayseriiskandar
    #marykaypj
    #marykayperlis
    #marykaymanjung
    #marykaypahang
    #marykaysabah
    #skinvigorate
    #marykaysandakan
    #marykaykedah
    #timewise3d
    #laraalana#uyainaarshad
    #wadiadra#neelofahijab
    #kulitsihat#ubatjerawat
    #ubatjeragat#ubatparut
    #kulitbreakout #lebihcerah
    #instagood #ilovemarykay
    #bahanbotani
    #testimonimarykay

  •  0  0  1 hour ago
  • Purifying Detox Mask yang power ni ade 3 main ingredient ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

๐ŸฏManuka honey: high anti-bacterial properties untuk membunuh kuman jerawat 
๐ŸฏTurmeric: mencerahkan kulit muka, anti aging, glowing skin
๐ŸฏGeranium essential oil: melembutkan kulit

See, dengan hanya tiga bahan utama ni, Purifying Detox Mask memang power. Ramai customer yang repeat order tauuu. 

COD AVAILABLE:
๐Ÿš—๐Ÿ“Keramat ๐Ÿ“Wangsa Maju ๐Ÿ“Wangsa Melawati ๐Ÿ“Ampang ๐Ÿ“Kampung Baru ๐Ÿ“Jelatek ๐Ÿ“Sri Rampai ๐Ÿ“Melawati ๐Ÿ“Setapak ๐Ÿ“Danau Kota ๐Ÿ“Cheras ๐Ÿ“Gombak ๐Ÿ“KLCC ๐Ÿ“Mid Valley ๐Ÿ“Sunway Putra ๐Ÿ“Selangor
.
Postage everyday ๐Ÿ“ฌ
Whatsapp for more information๐Ÿ“ฑ
Click link at bio (0135424074)
#temyracle #temyraclesayamesticari #teamshira #temyracleagent #agentkl #temyraclegirlboss #temyraclekualalumpur #temyracleselangor #coffeescrub #bodyscrub #detoxmask #sugarlipscrub #peachfacescrub #frenchpinkclay #naturalproduct #cuteskincare #homemade #kulitbreakout #jomcantik #stayathome
  • Purifying Detox Mask yang power ni ade 3 main ingredient ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

    ๐ŸฏManuka honey: high anti-bacterial properties untuk membunuh kuman jerawat
    ๐ŸฏTurmeric: mencerahkan kulit muka, anti aging, glowing skin
    ๐ŸฏGeranium essential oil: melembutkan kulit

    See, dengan hanya tiga bahan utama ni, Purifying Detox Mask memang power. Ramai customer yang repeat order tauuu.

    COD AVAILABLE:
    ๐Ÿš—๐Ÿ“Keramat ๐Ÿ“Wangsa Maju ๐Ÿ“Wangsa Melawati ๐Ÿ“Ampang ๐Ÿ“Kampung Baru ๐Ÿ“Jelatek ๐Ÿ“Sri Rampai ๐Ÿ“Melawati ๐Ÿ“Setapak ๐Ÿ“Danau Kota ๐Ÿ“Cheras ๐Ÿ“Gombak ๐Ÿ“KLCC ๐Ÿ“Mid Valley ๐Ÿ“Sunway Putra ๐Ÿ“Selangor
    .
    Postage everyday ๐Ÿ“ฌ
    Whatsapp for more information๐Ÿ“ฑ
    Click link at bio (0135424074)
    #temyracle #temyraclesayamesticari #teamshira #temyracleagent #agentkl #temyraclegirlboss #temyraclekualalumpur #temyracleselangor #coffeescrub #bodyscrub #detoxmask #sugarlipscrub #peachfacescrub #frenchpinkclay #naturalproduct #cuteskincare #homemade #kulitbreakout #jomcantik #stayathome

  •  4  0  2 hours ago
  • Mesti dah ramai yg aware, cleanser yang tak berbuih tu ialah yang paling bagus untuk kulit. Rasa mcm tak puas kan sebab selama ni suka yang berbuih, tapi tak bagus tau sebab kalau terlalu berbuih akan buat kulit muka kering.
.
.
#facialcleanser ada tekstur yang creamy tapi tak berbuih, fits perfectly as your ideal cleanser.
.
.
Korang dah topup stock cleanser ke tak tu? Kalau tetiba time nak guna pula habis, mmg memanggil jerawat dan segala blackhead/whitehead la maknanya ๐Ÿ˜ฌ
  • Mesti dah ramai yg aware, cleanser yang tak berbuih tu ialah yang paling bagus untuk kulit. Rasa mcm tak puas kan sebab selama ni suka yang berbuih, tapi tak bagus tau sebab kalau terlalu berbuih akan buat kulit muka kering.
    .
    .
    #facialcleanser ada tekstur yang creamy tapi tak berbuih, fits perfectly as your ideal cleanser.
    .
    .
    Korang dah topup stock cleanser ke tak tu? Kalau tetiba time nak guna pula habis, mmg memanggil jerawat dan segala blackhead/whitehead la maknanya ๐Ÿ˜ฌ

  •  5  1  3 hours ago
  • .
.
Dapatkan segera selagi promo masih berlangsung sehingga 31hb Ogos 2020 dengan penjimatan sebanyak RM20 @ RM 50๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ.
.
Bagi yang tak cuba lagi boleh cuba berikan kepercayaan pada Women Desiree untuk membantu  tampil awetmuda jelita seperti zaman hot bergetah waktu muda mudi dulu๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
Nanti cik suami pon terkenang kenang, inilah awek cantik yang aku kenal dulu. Ehhh dah jadi isteri aku rupanya๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0193620193
.
#womendesiree #womendesire #wd #wdta #masalahkulit #wajahcantik #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #jerawat #awetmuda #parutjerawat #cerah #wajahglowing #wdtajohor #wdtaselangor #wdtakl #uitm #krimviral #krimjerawat #krimjerawat #krimwajah #tipskecantikan #tipskesihatan #tipskehamilan #produkviral #calitcalitcantik #krimsaka #susukmoden #kulitbreakout
  • .
    .
    Dapatkan segera selagi promo masih berlangsung sehingga 31hb Ogos 2020 dengan penjimatan sebanyak RM20 @ RM 50๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ.
    .
    Bagi yang tak cuba lagi boleh cuba berikan kepercayaan pada Women Desiree untuk membantu tampil awetmuda jelita seperti zaman hot bergetah waktu muda mudi dulu๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
    .
    Nanti cik suami pon terkenang kenang, inilah awek cantik yang aku kenal dulu. Ehhh dah jadi isteri aku rupanya๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0193620193
    .
    #womendesiree #womendesire #wd #wdta #masalahkulit #wajahcantik #kulitkering #kulitkusam #kulitsensitif #jerawat #awetmuda #parutjerawat #cerah #wajahglowing #wdtajohor #wdtaselangor #wdtakl #uitm #krimviral #krimjerawat #krimjerawat #krimwajah #tipskecantikan #tipskesihatan #tipskehamilan #produkviral #calitcalitcantik #krimsaka #susukmoden #kulitbreakout

  •  0  0  3 hours ago
  • Breakout adalah reaksi iritasi atas penggunaan produk skincare atau make up tertentu. 

Breakout ditandai dengan jerawat dalam jumlah banyak, berukuran besar dan terus bertambah seiring waktu.

Iritasi yang menyebabkan breakout pada setiap orang beragam, bisa karena kandungan silikon, ester, alkohol, detergen, atau bahan-bahan lainnya.

Ada baiknya untuk melakukan review atau peninjauan produk sebelum membeli, dan memeriksa kandungan-kandungan dalam produk perawatan kulit, jika kamu belum yakin sebaiknya beli lah produk dengan ukuran kecil atau trial size.

Untuk mengetes apakah wajah kamu mengalami breakout atau tidak. Gunakanlah pembersih wajah (cleansing product) gunakanlah 7-10 hari. Pada hari ke-10 seharusnya kulit sudah bersih, namun jika jerawat dan beruntusan terus terjadi, maka dipastikan itu breakout.

Kamu bisa melakukan beberapa langkah berikut untuk meredakannya :

1. Cuci muka 2x sehari setiap pagi dan malam

2. Pilih dan gunakan produk skincare sesuai jenis kulit.

3. Gunakan pelembap yang bebas pewangi dan berlabel nonkomedogenik

4. Hindari memakai make up yang terlalu tebal dan produk make up yang membuat wajah berminyak

5. Gunakan obat jerawat yang mengandung Benzoil peroksida, asam salisilat, atau sulfur

6. Biasakan cuci tangan sebelum menyentuh wajah

Lalu jika ingin mendetoksifikasi kulit atau perawatan kulit wajah, gunakan masker wajah untuk membantu menenangkan kulit.

Detoksifikasi kulit biasanya membutuhkan waktu 2 hingga 4 Minggu. Selama proses perawatan kulit, pastikan selalu menggunakan produk anti iritasi dan anti-inflamasi dan sun block untuk melindungi kulit dari sinar matahari.

Selain itu, kamu disarankan juga untuk beristirahat yang cukup dan mengurangi stres, agar reaksi breakout di kulit wajah cepat mereda.

Jika masih ragu dengan masalah kulit yang kamu alami, kamu bisa berkonsultasi dengan dokter spesialis kulit.

Yuk di klik tombol like-nya, jangan lupa juga klik tombol save-nya supaya kamu bisa baca-baca lagi nanti, dan jangan lupa share ke teman-teman kamu๐Ÿ˜‰

#kecantikan #kecantikanwajah
#kecantikankulit #kulit #wajah #kulitwajah #breakout #kulitbreakout #wanita #perempuan #cewe #iritasi #iritasikulitwajah #cewekindo
  • Breakout adalah reaksi iritasi atas penggunaan produk skincare atau make up tertentu.

    Breakout ditandai dengan jerawat dalam jumlah banyak, berukuran besar dan terus bertambah seiring waktu.

    Iritasi yang menyebabkan breakout pada setiap orang beragam, bisa karena kandungan silikon, ester, alkohol, detergen, atau bahan-bahan lainnya.

    Ada baiknya untuk melakukan review atau peninjauan produk sebelum membeli, dan memeriksa kandungan-kandungan dalam produk perawatan kulit, jika kamu belum yakin sebaiknya beli lah produk dengan ukuran kecil atau trial size.

    Untuk mengetes apakah wajah kamu mengalami breakout atau tidak. Gunakanlah pembersih wajah (cleansing product) gunakanlah 7-10 hari. Pada hari ke-10 seharusnya kulit sudah bersih, namun jika jerawat dan beruntusan terus terjadi, maka dipastikan itu breakout.

    Kamu bisa melakukan beberapa langkah berikut untuk meredakannya :

    1. Cuci muka 2x sehari setiap pagi dan malam

    2. Pilih dan gunakan produk skincare sesuai jenis kulit.

    3. Gunakan pelembap yang bebas pewangi dan berlabel nonkomedogenik

    4. Hindari memakai make up yang terlalu tebal dan produk make up yang membuat wajah berminyak

    5. Gunakan obat jerawat yang mengandung Benzoil peroksida, asam salisilat, atau sulfur

    6. Biasakan cuci tangan sebelum menyentuh wajah

    Lalu jika ingin mendetoksifikasi kulit atau perawatan kulit wajah, gunakan masker wajah untuk membantu menenangkan kulit.

    Detoksifikasi kulit biasanya membutuhkan waktu 2 hingga 4 Minggu. Selama proses perawatan kulit, pastikan selalu menggunakan produk anti iritasi dan anti-inflamasi dan sun block untuk melindungi kulit dari sinar matahari.

    Selain itu, kamu disarankan juga untuk beristirahat yang cukup dan mengurangi stres, agar reaksi breakout di kulit wajah cepat mereda.

    Jika masih ragu dengan masalah kulit yang kamu alami, kamu bisa berkonsultasi dengan dokter spesialis kulit.

    Yuk di klik tombol like-nya, jangan lupa juga klik tombol save-nya supaya kamu bisa baca-baca lagi nanti, dan jangan lupa share ke teman-teman kamu๐Ÿ˜‰

    #kecantikan #kecantikanwajah
    #kecantikankulit #kulit #wajah #kulitwajah #breakout #kulitbreakout #wanita #perempuan #cewe #iritasi #iritasikulitwajah #cewekindo

  •  0  0  4 hours ago
  • Dah makeup tapi tona kulit tangan dan leher tak sama?
.
Korang wajib try ADVANCE WHITE untuk sama kan tona kulit dan sambil tu boleh protect kulit kita dari cahaya matahari sebab advance white ada SPF 30++ ๐Ÿฅฐ
.
Tunggu apa lagi grab offer advance white sekarang!
.
www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
.
.
#lovedyxy #dyxylovers
#dyxyskincare #teamliezzero #usahawandyxy #kulitbreakout #cantik3minitdengandyxy
  • Dah makeup tapi tona kulit tangan dan leher tak sama?
    .
    Korang wajib try ADVANCE WHITE untuk sama kan tona kulit dan sambil tu boleh protect kulit kita dari cahaya matahari sebab advance white ada SPF 30++ ๐Ÿฅฐ
    .
    Tunggu apa lagi grab offer advance white sekarang!
    .
    www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
    www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
    www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
    .
    .
    #lovedyxy #dyxylovers
    #dyxyskincare #teamliezzero #usahawandyxy #kulitbreakout #cantik3minitdengandyxy

  •  2  0  4 hours ago
  • Dah makeup tapi tona kulit tangan dan leher tak sama?
.
Korang wajib try ADVANCE WHITE untuk sama kan tona kulit dan sambil tu boleh protect kulit kita dari cahaya matahari sebab advance white ada SPF 30++ ๐Ÿฅฐ
.
Tunggu apa lagi grab offer advance white sekarang!
.
www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
.
.
#lovedyxy #dyxylovers
#dyxyskincare #teamliezzero #usahawandyxy #kulitbreakout #cantik3minitdengandyxy
  • Dah makeup tapi tona kulit tangan dan leher tak sama?
    .
    Korang wajib try ADVANCE WHITE untuk sama kan tona kulit dan sambil tu boleh protect kulit kita dari cahaya matahari sebab advance white ada SPF 30++ ๐Ÿฅฐ
    .
    Tunggu apa lagi grab offer advance white sekarang!
    .
    www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
    www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
    www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
    .
    .
    #lovedyxy #dyxylovers
    #dyxyskincare #teamliezzero #usahawandyxy #kulitbreakout #cantik3minitdengandyxy

  •  0  0  4 hours ago
  • Dah makeup tapi tona kulit tangan dan leher tak sama?
.
Korang wajib try ADVANCE WHITE untuk sama kan tona kulit dan sambil tu boleh protect kulit kita dari cahaya matahari sebab advance white ada SPF 30++ ๐Ÿฅฐ
.
Tunggu apa lagi grab offer advance white sekarang!
.
www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
.
.
#lovedyxy #dyxylovers
#dyxyskincare #teamliezzero #usahawandyxy #kulitbreakout #cantik3minitdengandyxy
  • Dah makeup tapi tona kulit tangan dan leher tak sama?
    .
    Korang wajib try ADVANCE WHITE untuk sama kan tona kulit dan sambil tu boleh protect kulit kita dari cahaya matahari sebab advance white ada SPF 30++ ๐Ÿฅฐ
    .
    Tunggu apa lagi grab offer advance white sekarang!
    .
    www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
    www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
    www.wasap.my/601112835949/dyxyoffer
    .
    .
    #lovedyxy #dyxylovers
    #dyxyskincare #teamliezzero #usahawandyxy #kulitbreakout #cantik3minitdengandyxy

  •  6  0  4 hours ago
  • โ—PARAH AKIBAT PERCAYA PRODUCT MENJANJIKAN 1 MINGGU KULIT PUTIH FLAWLESS โ—
.
Lain yang diimpikan, lain jadinya ๐Ÿ˜ญ Menyesal tak sudah ๐Ÿ˜ญ
.
Alhamdulillah setelah mencuba set BOTANICAL EFFECT MARY KAY kulit makin sihat dan cantik ๐Ÿฅฐ
.
Ingat, nak cantik ambil masa. CONSISTENCY IS THE KEY ๐Ÿ”‘
.
Jom consult skin dengan Izzah for FREE !
โœ…FREE POSTAGE
โœ…FREE SAMPLE
.
TAGS!
HASHTAGS MARYKAY 
#marykaykualaselangor #marykaytanjungkarang #marykaysabakbernam
#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah #timewise3d
#viralmalaysia 
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #sideincomemalaysia
#promo #testimonimarykay
  • โ—PARAH AKIBAT PERCAYA PRODUCT MENJANJIKAN 1 MINGGU KULIT PUTIH FLAWLESS โ—
    .
    Lain yang diimpikan, lain jadinya ๐Ÿ˜ญ Menyesal tak sudah ๐Ÿ˜ญ
    .
    Alhamdulillah setelah mencuba set BOTANICAL EFFECT MARY KAY kulit makin sihat dan cantik ๐Ÿฅฐ
    .
    Ingat, nak cantik ambil masa. CONSISTENCY IS THE KEY ๐Ÿ”‘
    .
    Jom consult skin dengan Izzah for FREE !
    โœ…FREE POSTAGE
    โœ…FREE SAMPLE
    .
    TAGS!
    HASHTAGS MARYKAY
    #marykaykualaselangor #marykaytanjungkarang #marykaysabakbernam
    #marykaykl #marykaymelaka
    #marykaydamansara #kulitcantik
    #marykayshahalam #marykayipoh
    #marykayseriiskandar
    #marykaypj #marykayperlis
    #marykaymanjung
    #marykaypahang
    #marykaysabah #skinvigorate
    #marykaysandakan
    #marykaykedah #timewise3d
    #viralmalaysia
    #kulitsihat #ubatjerawat
    #ubatjeragat #ubatparut
    #kulitbreakout #sideincomemalaysia
    #promo #testimonimarykay

  •  0  0  5 hours ago
  • APA YANG BEST SANGAT DENGAN SKINCARE TIMEWISE 3D NI๐Ÿ˜ฑ
.
Bahan bahan semua premium antaranya ialah:
ENCAPSULATED RESVERATROLโœ…
VITAMIN B3โœ…
ANTI AGEING DEFYING PEPTIDEโœ…
.
Ada apa je dalam set timewise 3D ni?
.
Ha jom dapatkan free consultation dengan Ain!
Whatsapp Ain
0165743608
.

#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
  • APA YANG BEST SANGAT DENGAN SKINCARE TIMEWISE 3D NI๐Ÿ˜ฑ
    .
    Bahan bahan semua premium antaranya ialah:
    ENCAPSULATED RESVERATROLโœ…
    VITAMIN B3โœ…
    ANTI AGEING DEFYING PEPTIDEโœ…
    .
    Ada apa je dalam set timewise 3D ni?
    .
    Ha jom dapatkan free consultation dengan Ain!
    Whatsapp Ain
    0165743608
    .

    #marykaykl #marykaymelaka
    #marykaydamansara #kulitcantik
    #marykayshahalam #marykayipoh
    #marykayseriiskandar
    #marykaypj #marykayperlis
    #marykaymanjung
    #marykaypahang
    #marykaysabah#skinvigorate
    #marykaysandakan
    #marykaykedah#timewise3d
    #laraalana#uyainaarshad
    #wadiadra#neelofahijab
    #kulitsihat#ubatjerawat
    #ubatjeragat#ubatparut
    #kulitbreakout#ilovemarykay
    #bahanbotani#testimonimarykay

  •  6  0  5 hours ago
  • KULIT MUKA BREAKOUT TERUK AKIBAT PAKAI LOCAL PRODUCT

Semua orang nak cepat cantik kan ? Tak salah tapi jangan sampai sanggup guna produk yang kita tak tahu bahan apa yang diaorang guna dalam produk tu. Bila dah stop mulalah breakout teruk. 

Mira nak share apa yang Mira boleh suggest untuk masalah kulit breakout ni. 

First Mira akan suggest untuk detox dulu buang kotoran atau chemical yang dah sebati dalam badan sebab guna produk ni. Penting detox ni ! Baru nutrien lain boleh cepat serap lepas consume supplemen nanti โ˜๐Ÿป

Second baru Mira akan suggest untuk guna Set recover kulit breakout. Sebenarnya banyak supplemen untuk kulit, mean tak semua you kena ambil. Mira akan suggest based on keperluan dan bajet you.

Ni antara supplemen yang sesuai untuk kes ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Set Detox ;
โœ… Vivix
โœ… Alfalfa Complex
โœ… DTX Complex

Set Recover Kulit Breakout ;
โœ… ESP
โœ… Vita-C Plus
โœ… Vita-E Complex
โœ… Collagen Powder

Awak antara yang ada masalah kulit teruk breakout lepas guna produk local ?

Meh kita ikhtiar dengan consume supplemen Shaklee, insyaAllah selamat dan membantu awak. Kita recover dari dalam bina sel kulit baru โค

www.wasap.my/601116518806

#MiraShaklee #mirashakleejourney #kulitbreakout #ImpaxiveEmpaire
  • KULIT MUKA BREAKOUT TERUK AKIBAT PAKAI LOCAL PRODUCT

    Semua orang nak cepat cantik kan ? Tak salah tapi jangan sampai sanggup guna produk yang kita tak tahu bahan apa yang diaorang guna dalam produk tu. Bila dah stop mulalah breakout teruk.

    Mira nak share apa yang Mira boleh suggest untuk masalah kulit breakout ni.

    First Mira akan suggest untuk detox dulu buang kotoran atau chemical yang dah sebati dalam badan sebab guna produk ni. Penting detox ni ! Baru nutrien lain boleh cepat serap lepas consume supplemen nanti โ˜๐Ÿป

    Second baru Mira akan suggest untuk guna Set recover kulit breakout. Sebenarnya banyak supplemen untuk kulit, mean tak semua you kena ambil. Mira akan suggest based on keperluan dan bajet you.

    Ni antara supplemen yang sesuai untuk kes ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

    Set Detox ;
    โœ… Vivix
    โœ… Alfalfa Complex
    โœ… DTX Complex

    Set Recover Kulit Breakout ;
    โœ… ESP
    โœ… Vita-C Plus
    โœ… Vita-E Complex
    โœ… Collagen Powder

    Awak antara yang ada masalah kulit teruk breakout lepas guna produk local ?

    Meh kita ikhtiar dengan consume supplemen Shaklee, insyaAllah selamat dan membantu awak. Kita recover dari dalam bina sel kulit baru โค

    www.wasap.my/601116518806

    #MiraShaklee #mirashakleejourney #kulitbreakout #ImpaxiveEmpaire

  •  4  1  5 hours ago
  • KULIT MUKA BREAKOUT TERUK AKIBAT PAKAI LOCAL PRODUCT

Semua orang nak cepat cantik kan ? Tak salah tapi jangan sampai sanggup guna produk yang kita tak tahu bahan apa yang diaorang guna dalam produk tu. Bila dah stop mulalah breakout teruk. 

Mira nak share apa yang Mira boleh suggest untuk masalah kulit breakout ni. 

First Mira akan suggest untuk detox dulu buang kotoran atau chemical yang dah sebati dalam badan sebab guna produk ni. Penting detox ni ! Baru nutrien lain boleh cepat serap lepas consume supplemen nanti โ˜๐Ÿป

Second baru Mira akan suggest untuk guna Set recover kulit breakout. Sebenarnya banyak supplemen untuk kulit, mean tak semua you kena ambil. Mira akan suggest based on keperluan dan bajet you.

Ni antara supplemen yang sesuai untuk kes ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Set Detox ;
โœ… Vivix
โœ… Alfalfa Complex
โœ… DTX Complex

Set Recover Kulit Breakout ;
โœ… ESP
โœ… Vita-C Plus
โœ… Vita-E Complex
โœ… Collagen Powder

Awak antara yang ada masalah kulit teruk breakout lepas guna produk local ?

Meh kita ikhtiar dengan consume supplemen Shaklee, insyaAllah selamat dan membantu awak. Kita recover dari dalam bina sel kulit baru โค

www.wasap.my/601116518806

#MiraShaklee #mirashakleejourney #kulitbreakout #ImpaxiveEmpaire
  • KULIT MUKA BREAKOUT TERUK AKIBAT PAKAI LOCAL PRODUCT

    Semua orang nak cepat cantik kan ? Tak salah tapi jangan sampai sanggup guna produk yang kita tak tahu bahan apa yang diaorang guna dalam produk tu. Bila dah stop mulalah breakout teruk.

    Mira nak share apa yang Mira boleh suggest untuk masalah kulit breakout ni.

    First Mira akan suggest untuk detox dulu buang kotoran atau chemical yang dah sebati dalam badan sebab guna produk ni. Penting detox ni ! Baru nutrien lain boleh cepat serap lepas consume supplemen nanti โ˜๐Ÿป

    Second baru Mira akan suggest untuk guna Set recover kulit breakout. Sebenarnya banyak supplemen untuk kulit, mean tak semua you kena ambil. Mira akan suggest based on keperluan dan bajet you.

    Ni antara supplemen yang sesuai untuk kes ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

    Set Detox ;
    โœ… Vivix
    โœ… Alfalfa Complex
    โœ… DTX Complex

    Set Recover Kulit Breakout ;
    โœ… ESP
    โœ… Vita-C Plus
    โœ… Vita-E Complex
    โœ… Collagen Powder

    Awak antara yang ada masalah kulit teruk breakout lepas guna produk local ?

    Meh kita ikhtiar dengan consume supplemen Shaklee, insyaAllah selamat dan membantu awak. Kita recover dari dalam bina sel kulit baru โค

    www.wasap.my/601116518806

    #MiraShaklee #mirashakleejourney #kulitbreakout #ImpaxiveEmpaire

  •  4  1  5 hours ago
  • Coaching with my ssd ciksiti semalam!
Caramel Frappucino for me!
Sebab Ain tak suka manis sangat๐Ÿ˜†
.

Chocolate java chip .... for ciksiti!ok panjang sangat nama dia๐Ÿคฃ
Nak order tunjuk gambar je๐Ÿ˜†
.
Thank you for your treat and coaching semalam!
Nanti next month kita date lagi!๐Ÿฅฐ
.
Mudahnya berbusiness Mary Kay!di mana mana sahaja๐Ÿฅฐ
.

#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
  • Coaching with my ssd ciksiti semalam!
    Caramel Frappucino for me!
    Sebab Ain tak suka manis sangat๐Ÿ˜†
    .

    Chocolate java chip .... for ciksiti!ok panjang sangat nama dia๐Ÿคฃ
    Nak order tunjuk gambar je๐Ÿ˜†
    .
    Thank you for your treat and coaching semalam!
    Nanti next month kita date lagi!๐Ÿฅฐ
    .
    Mudahnya berbusiness Mary Kay!di mana mana sahaja๐Ÿฅฐ
    .

    #marykaykl #marykaymelaka
    #marykaydamansara #kulitcantik
    #marykayshahalam #marykayipoh
    #marykayseriiskandar
    #marykaypj #marykayperlis
    #marykaymanjung
    #marykaypahang
    #marykaysabah#skinvigorate
    #marykaysandakan
    #marykaykedah#timewise3d
    #laraalana#uyainaarshad
    #wadiadra#neelofahijab
    #kulitsihat#ubatjerawat
    #ubatjeragat#ubatparut
    #kulitbreakout#ilovemarykay
    #bahanbotani#testimonimarykay

  •  28  0  5 hours ago

Top #kulitbreakout Posts

  • Breakout dan purging merupakan reaksi kulit terhadap produk skincare. Purging itu adaptasi kulit terhadap produk, sedangkan breakout penolakan atau ketidakcocokan kulit terhadap produk skincare.
Namun terkadang keduanya sulit untuk dibedakan, kalo sebelumnya kita sudah membahas tentang purging. Kali ini membahas tentang ciri - ciri wajah jika mengalami breakout. Apa aja itu? Langsung cek informasinya diatas!
.
Tag & share ke temen kalian semoga bermanfaat โค๏ธ
Jangan lupa cek informasi lainnya di postingan sebelumnya tinggal scroll aja โญ๏ธ
.
#kalasemitips
#tipsmerawatwajah
#breakout
#skinbreakout 
#merawatwajah 
#skincaretips 
#kulitbreakout 
#tipsbreakoutskin
  • Breakout dan purging merupakan reaksi kulit terhadap produk skincare. Purging itu adaptasi kulit terhadap produk, sedangkan breakout penolakan atau ketidakcocokan kulit terhadap produk skincare.
    Namun terkadang keduanya sulit untuk dibedakan, kalo sebelumnya kita sudah membahas tentang purging. Kali ini membahas tentang ciri - ciri wajah jika mengalami breakout. Apa aja itu? Langsung cek informasinya diatas!
    .
    Tag & share ke temen kalian semoga bermanfaat โค๏ธ
    Jangan lupa cek informasi lainnya di postingan sebelumnya tinggal scroll aja โญ๏ธ
    .
    #kalasemitips
    #tipsmerawatwajah
    #breakout
    #skinbreakout
    #merawatwajah
    #skincaretips
    #kulitbreakout
    #tipsbreakoutskin

  •  24,409  244  22 June, 2020
  • Sama sama muncul jerawat saat menggunakan produk baru tapi bukan berarti itu tanda ngga cocok atau breakout loh! Mungkin aja itu hanya suatu proses penyesuaian terhadap produk atau biasa disebut purging.
.
Tapi hingga sekarang masih ada yang kurang tau apa sebenarnya purging itu dan bagaimana cara menghadapinya, apakah lanjut menggunakan produk itu atau stop dan mengganti dengan yang lain. Jadi apa sebenarnya purging itu sendiri dan apa aja ciri ciri dari munculnya purging pada wajah? Langsung cek informasinya diatas yuk!
.
Bantu kita menyebarkan konten bermanfaat ini supaya lebih banyak lagi yang terbantu ๐Ÿ˜‡
.
Jangan lupa Tag & Share ke teman kalian yang membutuhkan info ini โค๏ธ
.
๐Ÿ’Œ Tulis request dan pertanyaan seputar keluhan masalah kulit kalian dikolom komentar ya! Feel free to ask! ๐Ÿ˜Š
.
Pict : maki.osh
.
#kalasemitips 
#skinpurging
#purging
#kulitjerawat 
#merawatwajah 
#masalahkulit 
#mengatasimasalahkulit 
#jerawat
#jerawatsembuh
#penyebabjerawat 
#kulitbreakout
  • Sama sama muncul jerawat saat menggunakan produk baru tapi bukan berarti itu tanda ngga cocok atau breakout loh! Mungkin aja itu hanya suatu proses penyesuaian terhadap produk atau biasa disebut purging.
    .
    Tapi hingga sekarang masih ada yang kurang tau apa sebenarnya purging itu dan bagaimana cara menghadapinya, apakah lanjut menggunakan produk itu atau stop dan mengganti dengan yang lain. Jadi apa sebenarnya purging itu sendiri dan apa aja ciri ciri dari munculnya purging pada wajah? Langsung cek informasinya diatas yuk!
    .
    Bantu kita menyebarkan konten bermanfaat ini supaya lebih banyak lagi yang terbantu ๐Ÿ˜‡
    .
    Jangan lupa Tag & Share ke teman kalian yang membutuhkan info ini โค๏ธ
    .
    ๐Ÿ’Œ Tulis request dan pertanyaan seputar keluhan masalah kulit kalian dikolom komentar ya! Feel free to ask! ๐Ÿ˜Š
    .
    Pict : maki.osh
    .
    #kalasemitips
    #skinpurging
    #purging
    #kulitjerawat
    #merawatwajah
    #masalahkulit
    #mengatasimasalahkulit
    #jerawat
    #jerawatsembuh
    #penyebabjerawat
    #kulitbreakout

  •  12,770  305  1 August, 2020
  • Kamu pasti sering denger kalo krim dokter itu bisa menyebabkan breakout sesaat setelah ingin melepasnya, iya bukan? Sebenernya apasih penyebabnya?
.
Ternyata penyebab munculnya breakout bukan karna dari krim itu sendiri tapi ada penyebab penyebab lainnya yang mendukung timbulnya hal tersebut. Jadi sebenarnya apa sih penyebabnya lain dari timbulnya breakout karna penggunaan krim dokter? Dan bagaimana cara mencegah hal itu? Langsung cek informasinya diatas!
.
Bantu kita menyebarkan konten bermanfaat ini supaya lebih banyak lagi yang terbantu ๐Ÿ˜‡
.
Jangan lupa Tag & Share ke teman kalian yang membutuhkan info ini โค๏ธ
.
๐Ÿ’Œ Tulis request dan pertanyaan seputar keluhan masalah kulit kalian dikolom komentar ya! Feel free to ask! ๐Ÿ˜Š
.
#kalasemitips
#breakout
#krimdokter
#breakouttips
#kulitbreakout
#merawatwajah
#tipswajah
#mencegahbreakout
#skincaretips
#duniakesehatan
#duniaskincare
  • Kamu pasti sering denger kalo krim dokter itu bisa menyebabkan breakout sesaat setelah ingin melepasnya, iya bukan? Sebenernya apasih penyebabnya?
    .
    Ternyata penyebab munculnya breakout bukan karna dari krim itu sendiri tapi ada penyebab penyebab lainnya yang mendukung timbulnya hal tersebut. Jadi sebenarnya apa sih penyebabnya lain dari timbulnya breakout karna penggunaan krim dokter? Dan bagaimana cara mencegah hal itu? Langsung cek informasinya diatas!
    .
    Bantu kita menyebarkan konten bermanfaat ini supaya lebih banyak lagi yang terbantu ๐Ÿ˜‡
    .
    Jangan lupa Tag & Share ke teman kalian yang membutuhkan info ini โค๏ธ
    .
    ๐Ÿ’Œ Tulis request dan pertanyaan seputar keluhan masalah kulit kalian dikolom komentar ya! Feel free to ask! ๐Ÿ˜Š
    .
    #kalasemitips
    #breakout
    #krimdokter
    #breakouttips
    #kulitbreakout
    #merawatwajah
    #tipswajah
    #mencegahbreakout
    #skincaretips
    #duniakesehatan
    #duniaskincare

  •  6,636  146  14 July, 2020
  • .
Tengok dari fizikal krim ni, warna, tekstur dia tu memang nampak sama macam krim lain.Tapi hakikat sebenarnya jauh berbeza.
.
.
Ramai yang cakap pakai macam krim sama je tak nampak hasil pun.Eh,dah pakai dengan cara yang betul ke?
.
.
Semua jenis masalah kulit  #jerawat, #jeragat, #kulitkusam, #kulitbreakout #kulitsensitif tak nak hilang. .
.
Selalunya krim yang korang gunakan tu pakai kat muka, dan merawat hanya di permukaan kulit. tapi setengah masalah tu tak work dengan kulit tau nak kena clean dari dalam.
.
.
Macam WD ni , ianya krim bio teknologi nano yang bertindak 12 kali ganda serapan ke bawah lapisan kulit.Teksturnya sangat halus.
.
.
Cara pakai pun just sapu kat 3 point nadi je. Nanti ia akan meresap dalam pembuluh darah dan bekerja dari dalam lapisan kulit.
.
.
Zat bahan wd yang masuk ke pembuluh darah akan buang toksin, repair sel kulit rosak, bina jaringan kulit baru. ๐Ÿ˜
.
.
Sebab tu bila konsisten bukan setakat hilang #jerawat,#jeragat aje.Bonus siap #awetmuda lagi tau.
.
.
Yang ada masalah kulit, sampai dah buntu nak guna apa jom grab #WD segera.
  • .
    Tengok dari fizikal krim ni, warna, tekstur dia tu memang nampak sama macam krim lain.Tapi hakikat sebenarnya jauh berbeza.
    .
    .
    Ramai yang cakap pakai macam krim sama je tak nampak hasil pun.Eh,dah pakai dengan cara yang betul ke?
    .
    .
    Semua jenis masalah kulit #jerawat, #jeragat, #kulitkusam, #kulitbreakout #kulitsensitif tak nak hilang. .
    .
    Selalunya krim yang korang gunakan tu pakai kat muka, dan merawat hanya di permukaan kulit. tapi setengah masalah tu tak work dengan kulit tau nak kena clean dari dalam.
    .
    .
    Macam WD ni , ianya krim bio teknologi nano yang bertindak 12 kali ganda serapan ke bawah lapisan kulit.Teksturnya sangat halus.
    .
    .
    Cara pakai pun just sapu kat 3 point nadi je. Nanti ia akan meresap dalam pembuluh darah dan bekerja dari dalam lapisan kulit.
    .
    .
    Zat bahan wd yang masuk ke pembuluh darah akan buang toksin, repair sel kulit rosak, bina jaringan kulit baru. ๐Ÿ˜
    .
    .
    Sebab tu bila konsisten bukan setakat hilang #jerawat, #jeragat aje.Bonus siap #awetmuda lagi tau.
    .
    .
    Yang ada masalah kulit, sampai dah buntu nak guna apa jom grab #WD segera.

  •  116  0  13 April, 2020
  • Cuba tengok handphone korang, dulu dan sekarang, nampak makin canggih tak? ๐Ÿค—
.
.
Haaaa begitu jugak dengan krim WDTA, yang berasaskan Teknologi Nano.
.
.
Yang mampu menyerap 12 kali ganda lebih PANTAS ke lapisan bawah kulit dan seterusnya bertindak melalui pembuluh darah dengan membuang toksin dalam badan.
.
.
Mencuci darah kotor yang sememangnya kita tahu benda tu boleh membawa penyakit. 
.
.
Ia jugak akan mengaktifkan sel-sel baru sekaligus membuang sel-sel kulit mati agar kulit korang tampak lebih segar, berseri dan semestinya tampak 5 tahun lebih muda dari usia kita yang sebenar. ๐Ÿ˜
.
.
So jangan tak caya ada krim rare macam ni, lagi pun zaman dah moden. Produk kecantikan pon mestilah moden jugak. Tak gittuewww ๐Ÿ˜˜
.
.
Calit calit dah cantik satu badan tau efek dia ๐Ÿ’ƒ
.
.
Nak harga PROMOSI wasap 011-27242486 atau terus klik link di bio

#wdta #krimawetmuda #krimnanoteknologi #rawatdaridalam #buangtoksin #sihatcantik #merawatkulit #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #kulitsunburn #kulitbreakout #tonataksekata #ekzema #nakcantik #nakcantikcarisaya #igshopmurah #igshopmalaysia #trustedsellermalaysia #codshahalam #codklang #promosi #postageseluruhmalaysia #wdselangor #wdkualalumpur #wdsingapore #wdbrunei
  • Cuba tengok handphone korang, dulu dan sekarang, nampak makin canggih tak? ๐Ÿค—
    .
    .
    Haaaa begitu jugak dengan krim WDTA, yang berasaskan Teknologi Nano.
    .
    .
    Yang mampu menyerap 12 kali ganda lebih PANTAS ke lapisan bawah kulit dan seterusnya bertindak melalui pembuluh darah dengan membuang toksin dalam badan.
    .
    .
    Mencuci darah kotor yang sememangnya kita tahu benda tu boleh membawa penyakit.
    .
    .
    Ia jugak akan mengaktifkan sel-sel baru sekaligus membuang sel-sel kulit mati agar kulit korang tampak lebih segar, berseri dan semestinya tampak 5 tahun lebih muda dari usia kita yang sebenar. ๐Ÿ˜
    .
    .
    So jangan tak caya ada krim rare macam ni, lagi pun zaman dah moden. Produk kecantikan pon mestilah moden jugak. Tak gittuewww ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    Calit calit dah cantik satu badan tau efek dia ๐Ÿ’ƒ
    .
    .
    Nak harga PROMOSI wasap 011-27242486 atau terus klik link di bio

    #wdta #krimawetmuda #krimnanoteknologi #rawatdaridalam #buangtoksin #sihatcantik #merawatkulit #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #kulitsunburn #kulitbreakout #tonataksekata #ekzema #nakcantik #nakcantikcarisaya #igshopmurah #igshopmalaysia #trustedsellermalaysia #codshahalam #codklang #promosi #postageseluruhmalaysia #wdselangor #wdkualalumpur #wdsingapore #wdbrunei

  •  109  4  28 July, 2020
  • Kalau tengok fizikal krim ni, warna, tekstur dia tu memang nampak samakan. Tapi hakikat sebenarnya jauh berbeza.
.
Ramai yang cakap hurmmm pakai macam macam krim sama je tak nampak hasil pun.
.
Semua jenis masalah kulit  #jerawat, #jeragat, #kulitkusam, #kulitbreakout #kulitsensitif tak nak hilang. .
Selalunya krim yang uols gunakan tu pakai kat muka, dan merawat hanya di permukaan kulit. tapi setengah masalah tu tak work dengan kulit tau nak kena clean dari dalam.
.
Macam WD ni , ianya krim bio teknologi nano.Krim nano bertindak 12 kali ganda serapan ke bawah lapisan kulit.
.
tekstur dia terrrrrrrsangat halus!
50x ganda lebih halus dari sehelai rambut.
.
cara pakai pun just sapu kat 3 point nadi je. Nanti ia akan meresap dalam pembuluh darah dan bekerja dari dalam lapisan kulit ;)
.
Zat bahan wd yang masuk ke pembuluh darah akan buang toksin, repair sel kulit rosak, bina jaringan kulit baru.
.
Siap dapat #BONUS awet muda lagi. Bukan muka je tapi satu badan. Syokkannnn?? ๐Ÿ˜
.
Ramai yang kongsikan feedback dah cuba bermacam tapi tak jalan, bila pakai WD nampak keserasian, masalah kulit settle alhamdulillah. .
Yang ada masalah kulit, dah cuba macam macam tak jalan ajomm rawat dalaman dengan #WD. .
Ida ada special gift untuk uols yang buat belian harini. Klik link ni sekarang ๐Ÿ‘‡
.
https://0105055514.wasap.my
.
#wd #ipoh #krimMultifungsi #krimputih
#krimwajahmurah #krimherbal #krimacne ##WomenDesiree #jamukuat #pakaian #jamuratumalaya #susuk #jamumoden
#KrimAwetMuda #krimpembesarpayudara
  • Kalau tengok fizikal krim ni, warna, tekstur dia tu memang nampak samakan. Tapi hakikat sebenarnya jauh berbeza.
    .
    Ramai yang cakap hurmmm pakai macam macam krim sama je tak nampak hasil pun.
    .
    Semua jenis masalah kulit #jerawat, #jeragat, #kulitkusam, #kulitbreakout #kulitsensitif tak nak hilang. .
    Selalunya krim yang uols gunakan tu pakai kat muka, dan merawat hanya di permukaan kulit. tapi setengah masalah tu tak work dengan kulit tau nak kena clean dari dalam.
    .
    Macam WD ni , ianya krim bio teknologi nano.Krim nano bertindak 12 kali ganda serapan ke bawah lapisan kulit.
    .
    tekstur dia terrrrrrrsangat halus!
    50x ganda lebih halus dari sehelai rambut.
    .
    cara pakai pun just sapu kat 3 point nadi je. Nanti ia akan meresap dalam pembuluh darah dan bekerja dari dalam lapisan kulit ;)
    .
    Zat bahan wd yang masuk ke pembuluh darah akan buang toksin, repair sel kulit rosak, bina jaringan kulit baru.
    .
    Siap dapat #BONUS awet muda lagi. Bukan muka je tapi satu badan. Syokkannnn?? ๐Ÿ˜
    .
    Ramai yang kongsikan feedback dah cuba bermacam tapi tak jalan, bila pakai WD nampak keserasian, masalah kulit settle alhamdulillah. .
    Yang ada masalah kulit, dah cuba macam macam tak jalan ajomm rawat dalaman dengan #WD. .
    Ida ada special gift untuk uols yang buat belian harini. Klik link ni sekarang ๐Ÿ‘‡
    .
    https://0105055514.wasap.my
    .
    #wd #ipoh #krimMultifungsi #krimputih
    #krimwajahmurah #krimherbal #krimacne ##WomenDesiree #jamukuat #pakaian #jamuratumalaya #susuk #jamumoden
    #KrimAwetMuda #krimpembesarpayudara

  •  162  2  30 November, 2019
  • WDTA BUKAN SKINCARE
.
.
WDTA ADALAH KRIM ANTI AGING
.
.
Yang mana kalau uolls pakai. Kulit wajah jadi anjal dan V shape.
.
.
Yang mana Skincare pun tak boleh buat effect tu.
.
.
Boleh skincare buat EFFECT VSHAPE ANJAL DAN AWET MUDA MACAM WDTA?
.
.
Memang tak boleh laaa sayang. Sebab WDTA ni krim anti aging. Yang mana ada effect khas untuk instant firming dan lifting.
.
.
Bagi kulit wajah kita yang melendut. Naik semula. Macam tekan lift no 5.
.
.
Tak percaya?
.
.
Lihatlah kesannya pada pengguna kami Leeya Ree โค๏ธ
.
.
Berbeza sangat kan. Kulit pun nampak tegang anjal cerah dan awetmuda.
.
.
Skincare memang  wajib pakai.
.
.
WDTA plak wajib pakai kalau awak teringin tampil awetmuda remaja.
.
.
Nak harga PROMO + Free Postage?
.
.
Wasap sis sekarang!
.
.
011-27242486 atau terus klik link di bio

#wdta #wdtaoriginal #krimawetmuda #calitcalitcantik #calitcalitawetmuda #cantikluardalam #rawatkulit #rawatdaridalam #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #kulitsunburn #kulitbreakout #kulitcerah #tegang #anjal #awetmuda #luluskkm #halal #wanita #lelaki #wdselangor #wdkualalumpur #wdshahalam #wdklang #postageseluruhmalaysia  #igshopmurah #igshopmalaysia
  • WDTA BUKAN SKINCARE
    .
    .
    WDTA ADALAH KRIM ANTI AGING
    .
    .
    Yang mana kalau uolls pakai. Kulit wajah jadi anjal dan V shape.
    .
    .
    Yang mana Skincare pun tak boleh buat effect tu.
    .
    .
    Boleh skincare buat EFFECT VSHAPE ANJAL DAN AWET MUDA MACAM WDTA?
    .
    .
    Memang tak boleh laaa sayang. Sebab WDTA ni krim anti aging. Yang mana ada effect khas untuk instant firming dan lifting.
    .
    .
    Bagi kulit wajah kita yang melendut. Naik semula. Macam tekan lift no 5.
    .
    .
    Tak percaya?
    .
    .
    Lihatlah kesannya pada pengguna kami Leeya Ree โค๏ธ
    .
    .
    Berbeza sangat kan. Kulit pun nampak tegang anjal cerah dan awetmuda.
    .
    .
    Skincare memang wajib pakai.
    .
    .
    WDTA plak wajib pakai kalau awak teringin tampil awetmuda remaja.
    .
    .
    Nak harga PROMO + Free Postage?
    .
    .
    Wasap sis sekarang!
    .
    .
    011-27242486 atau terus klik link di bio

    #wdta #wdtaoriginal #krimawetmuda #calitcalitcantik #calitcalitawetmuda #cantikluardalam #rawatkulit #rawatdaridalam #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #kulitsunburn #kulitbreakout #kulitcerah #tegang #anjal #awetmuda #luluskkm #halal #wanita #lelaki #wdselangor #wdkualalumpur #wdshahalam #wdklang #postageseluruhmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia

  •  107  6  9 June, 2020