#kualiaslegacy Instagram Photos & Videos

kualiaslegacy - 247 posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
5.7
average likes

Latest #kualiaslegacy Posts

  • Haii Korang masak apa tu makan tengahari sis baru je habis berSilat Kat dapur buat masak Mihun Tomyam  Sempoi ikut laa apa bahan ada je 😁sis guna periuk aslegacy tapi Stok yang sis ada Kuali AsLegacy je berminat nk dpat Kuali bole wasap sis ok🤩

www.wasap.my/60166422040/kualiaslegacy

#AwesomeTeam
#aslegacyhalina
#kualiaslegacy
  • Haii Korang masak apa tu makan tengahari sis baru je habis berSilat Kat dapur buat masak Mihun Tomyam Sempoi ikut laa apa bahan ada je 😁sis guna periuk aslegacy tapi Stok yang sis ada Kuali AsLegacy je berminat nk dpat Kuali bole wasap sis ok🤩

    www.wasap.my/60166422040/kualiaslegacy

    #AwesomeTeam
    #aslegacyhalina
    #kualiaslegacy

  •  1  0  5 April, 2020
  • Haii Korang masak apa tu makan tengahari sis baru je habis berSilat Kat dapur buat masak Mihun Tomyam  Sempoi ikut laa apa bahan ada je 😁sis guna periuk aslegacy tapi Stok yang sis ada Kuali AsLegacy je berminat nk dpat Kuali bole wasap sis ok🤩

www.wasap.my/60166422040/kualiaslegacy

#AwesomeTeam
#aslegacyhalina
#kualiaslegacy
#jommasak 
#stayathome
  • Haii Korang masak apa tu makan tengahari sis baru je habis berSilat Kat dapur buat masak Mihun Tomyam Sempoi ikut laa apa bahan ada je 😁sis guna periuk aslegacy tapi Stok yang sis ada Kuali AsLegacy je berminat nk dpat Kuali bole wasap sis ok🤩

    www.wasap.my/60166422040/kualiaslegacy

    #AwesomeTeam
    #aslegacyhalina
    #kualiaslegacy
    #jommasak
    #stayathome

  •  3  0  5 April, 2020
  • Haii Korang masak apa tu makan tengahari sis baru je habis berSilat Kat dapur buat masak Mihun Tomyam  Sempoi ikut laa apa bahan ada je 😁sis guna periuk aslegacy tapi Stok yang sis ada Kuali AsLegacy je berminat nk dpat Kuali bole wasap sis ok🤩

www.wasap.my/60166422040/kualiaslegacy

#AwesomeTeam
#aslegacyhalina
#kualiaslegacy
  • Haii Korang masak apa tu makan tengahari sis baru je habis berSilat Kat dapur buat masak Mihun Tomyam Sempoi ikut laa apa bahan ada je 😁sis guna periuk aslegacy tapi Stok yang sis ada Kuali AsLegacy je berminat nk dpat Kuali bole wasap sis ok🤩

    www.wasap.my/60166422040/kualiaslegacy

    #AwesomeTeam
    #aslegacyhalina
    #kualiaslegacy

  •  1  0  5 April, 2020
  • Produk terbaru dari Aslegacy . .
Magic Non Stick Marble Pan
• Steamer
• Fried
Tahan lasak dan ia memelihara haba yang baik . Dapatkan produk terbaru Aslegacy dengan mobile partner kami seluruh malaysia .
.
.
.
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #magicnonstick #kualiaslegacy #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Produk terbaru dari Aslegacy . .
    Magic Non Stick Marble Pan
    • Steamer
    • Fried
    Tahan lasak dan ia memelihara haba yang baik . Dapatkan produk terbaru Aslegacy dengan mobile partner kami seluruh malaysia .
    .
    .
    .
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #magicnonstick #kualiaslegacy #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  3  0  5 March, 2020
  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea🍋

Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan: 💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam  150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast 💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik. 
Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.

Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

Harga :- *RM 79.90 WM*
*RM84.90 EM*

Jika berminat boleh whatsap🤗🤗🤗 http://www.wasap.my/60166813308  KEJAYAAN TANPA BATASAN  #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris  #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy
  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea🍋

    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan: 💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam 150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast 💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik.
    Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
    Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.

    Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

    Harga :- *RM 79.90 WM*
    *RM84.90 EM*

    Jika berminat boleh whatsap🤗🤗🤗 http://www.wasap.my/60166813308 KEJAYAAN TANPA BATASAN #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy

  •  4  0  14 February, 2020
  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea🍋

Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan: 💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam  150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast 💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik. 
Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.

Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

Harga :- *RM 79.90 WM*
*RM84.90 EM*

Jika berminat boleh whatsap🤗🤗🤗 http://www.wasap.my/60166813308  KEJAYAAN TANPA BATASAN  #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris  #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy
  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea🍋

    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan: 💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam 150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast 💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik.
    Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
    Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.

    Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

    Harga :- *RM 79.90 WM*
    *RM84.90 EM*

    Jika berminat boleh whatsap🤗🤗🤗 http://www.wasap.my/60166813308 KEJAYAAN TANPA BATASAN #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy

  •  7  2  14 February, 2020
  • AS HEALTH
REFLEXOLOGY MAGIC SLIPPER

Reflexology Magic Slipper AS Legacy Membantu Memperbaiki Kesihatan Secara Natural
•
Kadang kala ramai yang suka mengeluh badan, kaki, pinggang, tak berapa sihat. Ramai juga yang mencari alternatif perubatan melalui teknik urutan releksologi. •

Sekarang senang! Sangat mudah, hanya di rumah sambil melakukan aktiviti harian dah boleh dapatkan manfaat urutan refleksologi menggunakan batu-batu sebenar yang didatangkan dalam bentuk selipar yang adjustable!
•
Semua orang dalam rumah boleh manfaat!
Paling power, harga tak mahal dan sangat berpatutan. Ia juga boleh dijadikan sebagai buah tangan kepada ibu dan ayan, ibu dan ayah mertua supaya mereka lebih ceria dan sihat.
•
Antara manfaat selipar releksologi AS Legacy :
✅Sesuai buat orang yang sakit belakang
✅Sesuai buat pekerja pejabat
✅Sesuai untuk suri rumah
✅Sesuai untuk yang kerap kaki kejang ​
✅Dapat memperbaiki kualiti tidur
✅Dapat memperbaiki sistem pecernaan
✅Dapat digunakan untuk perkumuhan bahan toksik
✅Dapat menguatkan imuniti badan,mencegah penyakit
✅Dapat meningkatkan tahap tenaga
✅Dapat mengalakkan peredaran darah
✅Dapat memperbaiki tumpuan *bukan untuk org tua sahaja ye, org muda pun boleh!

So tunggu apa lagi? Cepat dapatkan sekarang!

Harga rm120 
Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh terus tekan link⤵ 
http://www.wasap.my/601131224355/Magicslipper
 Atau klik pada bio @as.legacy_hqgerila

KEJAYAAN TANPA BATASAN 
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs
@as.legacykl
@aslegacymsia
@as.legacymalaysia
@awesometeam_aslegacy
@coach_fadzrul 
@mpsarni_aslegacy
 #aslegacymalaysia#alifsyukritelajaklaris#kejayaantanpabatasan#bizzibo#TeamGerilaSelangor#aslegacy#magicslipper#datoaliffsyukriterlajaklaris#MisiMeroket🚀🚀🚀#kejayaantanpabatasan#ashealth #seliparreflexology #periukelektrik #kualiaslegacy #harumnita #bizzibody #lookfitt #extralooksliim
  • AS HEALTH
    REFLEXOLOGY MAGIC SLIPPER

    Reflexology Magic Slipper AS Legacy Membantu Memperbaiki Kesihatan Secara Natural

    Kadang kala ramai yang suka mengeluh badan, kaki, pinggang, tak berapa sihat. Ramai juga yang mencari alternatif perubatan melalui teknik urutan releksologi. •

    Sekarang senang! Sangat mudah, hanya di rumah sambil melakukan aktiviti harian dah boleh dapatkan manfaat urutan refleksologi menggunakan batu-batu sebenar yang didatangkan dalam bentuk selipar yang adjustable!

    Semua orang dalam rumah boleh manfaat!
    Paling power, harga tak mahal dan sangat berpatutan. Ia juga boleh dijadikan sebagai buah tangan kepada ibu dan ayan, ibu dan ayah mertua supaya mereka lebih ceria dan sihat.

    Antara manfaat selipar releksologi AS Legacy :
    ✅Sesuai buat orang yang sakit belakang
    ✅Sesuai buat pekerja pejabat
    ✅Sesuai untuk suri rumah
    ✅Sesuai untuk yang kerap kaki kejang ​
    ✅Dapat memperbaiki kualiti tidur
    ✅Dapat memperbaiki sistem pecernaan
    ✅Dapat digunakan untuk perkumuhan bahan toksik
    ✅Dapat menguatkan imuniti badan,mencegah penyakit
    ✅Dapat meningkatkan tahap tenaga
    ✅Dapat mengalakkan peredaran darah
    ✅Dapat memperbaiki tumpuan *bukan untuk org tua sahaja ye, org muda pun boleh!

    So tunggu apa lagi? Cepat dapatkan sekarang!

    Harga rm120
    Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh terus tekan link⤵
    http://www.wasap.my/601131224355/Magicslipper
    Atau klik pada bio @as.legacy_hqgerila

    KEJAYAAN TANPA BATASAN
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacykl
    @aslegacymsia
    @as.legacymalaysia
    @awesometeam_aslegacy
    @coach_fadzrul
    @mpsarni_aslegacy
    #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris #kejayaantanpabatasan #bizzibo #TeamGerilaSelangor #aslegacy #magicslipper #datoaliffsyukriterlajaklaris #MisiMeroket🚀🚀🚀 #kejayaantanpabatasan#ashealth #seliparreflexology #periukelektrik #kualiaslegacy #harumnita #bizzibody #lookfitt #extralooksliim

  •  9  0  12 February, 2020
  • AS HEALTH
REFLEXOLOGY MAGIC SLIPPER

Reflexology Magic Slipper AS Legacy Membantu Memperbaiki Kesihatan Secara Natural
•
Kadang kala ramai yang suka mengeluh badan, kaki, pinggang, tak berapa sihat. Ramai juga yang mencari alternatif perubatan melalui teknik urutan releksologi. •

Sekarang senang! Sangat mudah, hanya di rumah sambil melakukan aktiviti harian dah boleh dapatkan manfaat urutan refleksologi menggunakan batu-batu sebenar yang didatangkan dalam bentuk selipar yang adjustable!
•
Semua orang dalam rumah boleh manfaat!
Paling power, harga tak mahal dan sangat berpatutan. Ia juga boleh dijadikan sebagai buah tangan kepada ibu dan ayan, ibu dan ayah mertua supaya mereka lebih ceria dan sihat.
•
Antara manfaat selipar releksologi AS Legacy :
✅Sesuai buat orang yang sakit belakang
✅Sesuai buat pekerja pejabat
✅Sesuai untuk suri rumah
✅Sesuai untuk yang kerap kaki kejang ​
✅Dapat memperbaiki kualiti tidur
✅Dapat memperbaiki sistem pecernaan
✅Dapat digunakan untuk perkumuhan bahan toksik
✅Dapat menguatkan imuniti badan,mencegah penyakit
✅Dapat meningkatkan tahap tenaga
✅Dapat mengalakkan peredaran darah
✅Dapat memperbaiki tumpuan *bukan untuk org tua sahaja ye, org muda pun boleh!

So tunggu apa lagi? Cepat dapatkan sekarang!

Harga rm120 
Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh terus tekan link⤵ 
http://www.wasap.my/601131224355/Magicslipper
 Atau klik pada bio @as.legacy_hqgerila

KEJAYAAN TANPA BATASAN 
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs
@as.legacykl
@aslegacymsia
@as.legacymalaysia
@awesometeam_aslegacy
@coach_fadzrul 
@mpsarni_aslegacy
 #aslegacymalaysia#alifsyukritelajaklaris#kejayaantanpabatasan#bizzibo#TeamGerilaSelangor#aslegacy#magicslipper#datoaliffsyukriterlajaklaris#MisiMeroket🚀🚀🚀#kejayaantanpabatasan#ashealth #seliparreflexology #periukelektrik #kualiaslegacy #harumnita #bizzibody #lookfitt #extralooksliim
  • AS HEALTH
    REFLEXOLOGY MAGIC SLIPPER

    Reflexology Magic Slipper AS Legacy Membantu Memperbaiki Kesihatan Secara Natural

    Kadang kala ramai yang suka mengeluh badan, kaki, pinggang, tak berapa sihat. Ramai juga yang mencari alternatif perubatan melalui teknik urutan releksologi. •

    Sekarang senang! Sangat mudah, hanya di rumah sambil melakukan aktiviti harian dah boleh dapatkan manfaat urutan refleksologi menggunakan batu-batu sebenar yang didatangkan dalam bentuk selipar yang adjustable!

    Semua orang dalam rumah boleh manfaat!
    Paling power, harga tak mahal dan sangat berpatutan. Ia juga boleh dijadikan sebagai buah tangan kepada ibu dan ayan, ibu dan ayah mertua supaya mereka lebih ceria dan sihat.

    Antara manfaat selipar releksologi AS Legacy :
    ✅Sesuai buat orang yang sakit belakang
    ✅Sesuai buat pekerja pejabat
    ✅Sesuai untuk suri rumah
    ✅Sesuai untuk yang kerap kaki kejang ​
    ✅Dapat memperbaiki kualiti tidur
    ✅Dapat memperbaiki sistem pecernaan
    ✅Dapat digunakan untuk perkumuhan bahan toksik
    ✅Dapat menguatkan imuniti badan,mencegah penyakit
    ✅Dapat meningkatkan tahap tenaga
    ✅Dapat mengalakkan peredaran darah
    ✅Dapat memperbaiki tumpuan *bukan untuk org tua sahaja ye, org muda pun boleh!

    So tunggu apa lagi? Cepat dapatkan sekarang!

    Harga rm120
    Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh terus tekan link⤵
    http://www.wasap.my/601131224355/Magicslipper
    Atau klik pada bio @as.legacy_hqgerila

    KEJAYAAN TANPA BATASAN
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacykl
    @aslegacymsia
    @as.legacymalaysia
    @awesometeam_aslegacy
    @coach_fadzrul
    @mpsarni_aslegacy
    #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris #kejayaantanpabatasan #bizzibo #TeamGerilaSelangor #aslegacy #magicslipper #datoaliffsyukriterlajaklaris #MisiMeroket🚀🚀🚀 #kejayaantanpabatasan#ashealth #seliparreflexology #periukelektrik #kualiaslegacy #harumnita #bizzibody #lookfitt #extralooksliim

  •  7  0  12 February, 2020
  • AS HEALTH
REFLEXOLOGY MAGIC SLIPPER

Reflexology Magic Slipper AS Legacy Membantu Memperbaiki Kesihatan Secara Natural
•
Kadang kala ramai yang suka mengeluh badan, kaki, pinggang, tak berapa sihat. Ramai juga yang mencari alternatif perubatan melalui teknik urutan releksologi.
•

Dari dulu hampir semua orang faham dan tahu kebaikan urutan refleksologi kaki kerana hubungan saraf kaki dapat berhubung malah melambangkan saraf-saraf utama tubuh kita.
•

Sekarang senang! Sangat mudah, hanya di rumah sambil melakukan aktiviti harian dah boleh dapatkan manfaat urutan refleksologi menggunakan batu-batu sebenar yang didatangkan dalam bentuk selipar yang adjustable!
•
Semua orang dalam rumah boleh manfaat!
Paling power, harga tak mahal dan sangat berpatutan. Ia juga boleh dijadikan sebagai buah tangan kepada ibu dan ayan, ibu dan ayah mertua supaya mereka lebih ceria dan sihat.
•
Antara manfaat selipar releksologi AS Legacy :
✅Sesuai buat orang yang sakit belakang
✅Sesuai buat pekerja pejabat
✅Sesuai untuk suri rumah
✅Sesuai untuk yang kerap kaki kejang ​
✅Dapat memperbaiki kualiti tidur
✅Dapat memperbaiki sistem pecernaan
✅Dapat digunakan untuk perkumuhan bahan toksik
✅Dapat menguatkan imuniti badan,mencegah penyakit
✅Dapat meningkatkan tahap tenaga
✅Dapat mengalakkan peredaran darah
✅Dapat memperbaiki tumpuan *bukan untuk org tua sahaja ye, org muda pun boleh!

So tunggu apa lagi? Cepat dapatkan sekarang!

Harga rm120 
Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh terus tekan link⤵ 
http://www.wasap.my/601131224355/Magicslipper
 Atau klik pada bio @as.legacy_hqgerila

@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs
@as.legacykl
@aslegacymsia
@as.legacymalaysia
@awesometeam_aslegacy
@coach_fadzrul 
@mpsarni_aslegacy
 #aslegacymalaysia#alifsyukritelajaklaris#kejayaantanpabatasan#bizzibo#TeamGerilaSelangor#aslegacy#magicslipper#datoaliffsyukriterlajaklaris#MisiMeroket🚀🚀🚀#kejayaantanpabatasan#ashealth #seliparreflexology #periukelektrik #kualiaslegacy #harumnita #bizzibody #lookfitt #extralooksliim
  • AS HEALTH
    REFLEXOLOGY MAGIC SLIPPER

    Reflexology Magic Slipper AS Legacy Membantu Memperbaiki Kesihatan Secara Natural

    Kadang kala ramai yang suka mengeluh badan, kaki, pinggang, tak berapa sihat. Ramai juga yang mencari alternatif perubatan melalui teknik urutan releksologi.


    Dari dulu hampir semua orang faham dan tahu kebaikan urutan refleksologi kaki kerana hubungan saraf kaki dapat berhubung malah melambangkan saraf-saraf utama tubuh kita.


    Sekarang senang! Sangat mudah, hanya di rumah sambil melakukan aktiviti harian dah boleh dapatkan manfaat urutan refleksologi menggunakan batu-batu sebenar yang didatangkan dalam bentuk selipar yang adjustable!

    Semua orang dalam rumah boleh manfaat!
    Paling power, harga tak mahal dan sangat berpatutan. Ia juga boleh dijadikan sebagai buah tangan kepada ibu dan ayan, ibu dan ayah mertua supaya mereka lebih ceria dan sihat.

    Antara manfaat selipar releksologi AS Legacy :
    ✅Sesuai buat orang yang sakit belakang
    ✅Sesuai buat pekerja pejabat
    ✅Sesuai untuk suri rumah
    ✅Sesuai untuk yang kerap kaki kejang ​
    ✅Dapat memperbaiki kualiti tidur
    ✅Dapat memperbaiki sistem pecernaan
    ✅Dapat digunakan untuk perkumuhan bahan toksik
    ✅Dapat menguatkan imuniti badan,mencegah penyakit
    ✅Dapat meningkatkan tahap tenaga
    ✅Dapat mengalakkan peredaran darah
    ✅Dapat memperbaiki tumpuan *bukan untuk org tua sahaja ye, org muda pun boleh!

    So tunggu apa lagi? Cepat dapatkan sekarang!

    Harga rm120
    Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh terus tekan link⤵
    http://www.wasap.my/601131224355/Magicslipper
    Atau klik pada bio @as.legacy_hqgerila

    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacykl
    @aslegacymsia
    @as.legacymalaysia
    @awesometeam_aslegacy
    @coach_fadzrul
    @mpsarni_aslegacy
    #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris #kejayaantanpabatasan #bizzibo #TeamGerilaSelangor #aslegacy #magicslipper #datoaliffsyukriterlajaklaris #MisiMeroket🚀🚀🚀 #kejayaantanpabatasan#ashealth #seliparreflexology #periukelektrik #kualiaslegacy #harumnita #bizzibody #lookfitt #extralooksliim

  •  4  0  12 February, 2020
  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea

Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. *
. . . * 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan:
.
💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam  150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast
💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik. *
. . .
*Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.
*
. . . *

Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

Harga :- *RM 79.90 WM*
*RM84.90 EM*

Jika berminat boleh WhatsApp 📲 011-31224255  atau klik link pada bio @as.legacy_hqgerila 🤗🤗🤗 KEJAYAAN TANPA BATASAN 
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs
@as.legacykl
@aslegacymsia
@as.legacymalaysia
@awesometeam_aslegacy
@coach_fadzrul 
@mpsarni_aslegacy
 #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris  #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy
  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea

    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. *
    . . . * 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan:
    .
    💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam 150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast
    💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik. *
    . . .
    *Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
    Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.
    *
    . . . *

    Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

    Harga :- *RM 79.90 WM*
    *RM84.90 EM*

    Jika berminat boleh WhatsApp 📲 011-31224255 atau klik link pada bio @as.legacy_hqgerila 🤗🤗🤗 KEJAYAAN TANPA BATASAN
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacykl
    @aslegacymsia
    @as.legacymalaysia
    @awesometeam_aslegacy
    @coach_fadzrul
    @mpsarni_aslegacy
    #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy

  •  2  0  6 February, 2020
  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea

Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. *
. . . * 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan:
.
. 💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam  150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast
💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik. *
. . .
*Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.
*
. . . *

Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

Harga :- *RM 79.90 WM*
*RM84.90 EM*

Jika berminat boleh WhatsApp 📲 011-31224255  atau klik link pada bio @as.legacy_hqgerila 🤗🤗🤗 KEJAYAAN TANPA BATASAN 
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs
@as.legacykl
@aslegacymsia
@as.legacymalaysia
@awesometeam_aslegacy
@coach_fadzrul 
@mpsarni_aslegacy
 #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris  #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy
  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea

    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. *
    . . . * 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan:
    .
    . 💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam 150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast
    💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik. *
    . . .
    *Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
    Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.
    *
    . . . *

    Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

    Harga :- *RM 79.90 WM*
    *RM84.90 EM*

    Jika berminat boleh WhatsApp 📲 011-31224255 atau klik link pada bio @as.legacy_hqgerila 🤗🤗🤗 KEJAYAAN TANPA BATASAN
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacykl
    @aslegacymsia
    @as.legacymalaysia
    @awesometeam_aslegacy
    @coach_fadzrul
    @mpsarni_aslegacy
    #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy

  •  2  0  6 February, 2020
  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea

Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. *
. . . * 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan:
.
💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam  150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast
💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik. *
. . .
*Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.
*
. . . *

Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

Harga :- *RM 79.90 WM*
*RM84.90 EM*

Jika berminat boleh WhatsApp 📲 011-31224255  atau klik link pada bio @as.legacy_hqgerila 🤗🤗🤗 KEJAYAAN TANPA BATASAN 
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs
@as.legacykl
@aslegacymsia
@as.legacymalaysia
@awesometeam_aslegacy
@coach_fadzrul 
@mpsarni_aslegacy
 #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris  #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy
  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea

    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. *
    . . . * 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan:
    .
    💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam 150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast
    💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik. *
    . . .
    *Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
    Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.
    *
    . . . *

    Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

    Harga :- *RM 79.90 WM*
    *RM84.90 EM*

    Jika berminat boleh WhatsApp 📲 011-31224255 atau klik link pada bio @as.legacy_hqgerila 🤗🤗🤗 KEJAYAAN TANPA BATASAN
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    @as.legacykl
    @aslegacymsia
    @as.legacymalaysia
    @awesometeam_aslegacy
    @coach_fadzrul
    @mpsarni_aslegacy
    #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy

  •  3  0  6 February, 2020
  • Wow best2 nya periuk as legacy kitchen nie..mesti ada 1 dlm umah kita nie betui nah. Nak masak apa pun mudah..yg penting tk melekat uolss....tahan lasak ..pulut pun masak tk berkerat..jom guna periuk serbaguna nie dgn harga berpatutan.... So, apa korang tunggu lagi ? Grab la. Cuba sekali, then tengok perubahannya.
.
.
Mesti nak repeat banyak kali 😘 .
.
.
https://wa.me/601127640260
https://wa.me/601127640260
https://wa.me/601127640260
.
.
.
#periukaslegacy
#kualiaslegacy
#takmelekat
#takhangus
#resepi
#masakwithpassion
#magicpan
#aslegacy
#aslegacymalaysia
  • Wow best2 nya periuk as legacy kitchen nie..mesti ada 1 dlm umah kita nie betui nah. Nak masak apa pun mudah..yg penting tk melekat uolss....tahan lasak ..pulut pun masak tk berkerat..jom guna periuk serbaguna nie dgn harga berpatutan.... So, apa korang tunggu lagi ? Grab la. Cuba sekali, then tengok perubahannya.
    .
    .
    Mesti nak repeat banyak kali 😘 .
    .
    .
    https://wa.me/601127640260
    https://wa.me/601127640260
    https://wa.me/601127640260
    .
    .
    .
    #periukaslegacy
    #kualiaslegacy
    #takmelekat
    #takhangus
    #resepi
    #masakwithpassion
    #magicpan
    #aslegacy
    #aslegacymalaysia

  •  2  5  20 January, 2020
  • SIAPA TAK PANDAI PAKAI EYELINER??😄 Ramai yg pakai eyeliner kurang cantik hasilnya sbb jenis eyeliner yg dibeli.eyeliner yg berbentuk tirus senang untuk kita apply  tau.

Korang tonton je video ni sampai habis.. Pastu jgn lupa whatsapp hana utk dapat hasil sebegini tau.😍👍 http://bit.ly/2LL2Pnp
  • SIAPA TAK PANDAI PAKAI EYELINER??😄 Ramai yg pakai eyeliner kurang cantik hasilnya sbb jenis eyeliner yg dibeli.eyeliner yg berbentuk tirus senang untuk kita apply tau.

    Korang tonton je video ni sampai habis.. Pastu jgn lupa whatsapp hana utk dapat hasil sebegini tau.😍👍 http://bit.ly/2LL2Pnp

  •  6  1  17 January, 2020
  • Assalammualaikum..
Berminat dgn kuali@periuk ASLegacy?? Mmg best guna kuali&periuj ni...berkualiti..mudah dibersihkan, & tidak melekat..
Ada 3 size...u olls boleh beli loose atau set..tp beli set lagi jimat sis... Nak bg present pun ok sgt tau..bg kat mak..mak mertua..bakal isteri, tunang..kakak..ai semua lah..kerlas kau.non stick ghitew..😂😂 Mahal??? Jgn risau beli dgn sis boleh ansuran..meh dm..@
Wasap 013 584 8812
Wasap 013 584 8812
@ klik link kat bio jer.. #teamlegacysignature 
#kualiaslegacy
#periukaslegacy
#nonstick
  • Assalammualaikum..
    Berminat dgn kuali@periuk ASLegacy?? Mmg best guna kuali&periuj ni...berkualiti..mudah dibersihkan, & tidak melekat..
    Ada 3 size...u olls boleh beli loose atau set..tp beli set lagi jimat sis... Nak bg present pun ok sgt tau..bg kat mak..mak mertua..bakal isteri, tunang..kakak..ai semua lah..kerlas kau.non stick ghitew..😂😂 Mahal??? Jgn risau beli dgn sis boleh ansuran..meh [email protected]
    Wasap 013 584 8812
    Wasap 013 584 8812
    @ klik link kat bio jer.. #teamlegacysignature
    #kualiaslegacy
    #periukaslegacy
    #nonstick

  •  3  3  27 November, 2019
  • Hai uols!! 🥰
Sedapnya tengok @fashasandha goreng cempedak madu... lebih2 lagi gunajan KUALI NON STICK ASLEGACY 🍳 bila la akak nk beli cempedak sekrg kan tgh musim... agak2 ada nak bagi tak credit : @fashasandha...
.
Sebelum ni ada orang kata kenapa kuali I berkarat masa masak ikan cili tu, sebenarnya tu bukan kuali I tapi kuali makcik kita 😊😄
.
Sekarang ni I guna kuali As Kitchen @aslegacyaliffsyukrihq memang terbaik dan selamat digunakan. .
Jadi bila ada free time je memang rasa excited nak masak utk family!! .
.
Terima kasih AS Legacy sbb mengeluarkan produk berkualiti seperti ini DS
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs
#taksempurnabyfashasandha
.
Harga murah je tapi berkualiti 
dan ade 3 saiz ye uols 🍳 Size 24 harganya RM99
🍳 Size 26 harganya RM150
🍳 Size 28 harganya RM180
.
Meh wasap mama terus ye 017-2524996 😅 kutu boleh , cash lagi laaaaa bagus 🥰
.
Atau tekan link www.wasap.my/60165213809/fryingpanaslegacy
.
#fryingpanaslegacy🇲🇾 #kualiaslegacy 
#kejayaantanpabatasan
#teammamazuera
  • Hai uols!! 🥰
    Sedapnya tengok @fashasandha goreng cempedak madu... lebih2 lagi gunajan KUALI NON STICK ASLEGACY 🍳 bila la akak nk beli cempedak sekrg kan tgh musim... agak2 ada nak bagi tak credit : @fashasandha...
    .
    Sebelum ni ada orang kata kenapa kuali I berkarat masa masak ikan cili tu, sebenarnya tu bukan kuali I tapi kuali makcik kita 😊😄
    .
    Sekarang ni I guna kuali As Kitchen @aslegacyaliffsyukrihq memang terbaik dan selamat digunakan. .
    Jadi bila ada free time je memang rasa excited nak masak utk family!! .
    .
    Terima kasih AS Legacy sbb mengeluarkan produk berkualiti seperti ini DS
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    #taksempurnabyfashasandha
    .
    Harga murah je tapi berkualiti
    dan ade 3 saiz ye uols 🍳 Size 24 harganya RM99
    🍳 Size 26 harganya RM150
    🍳 Size 28 harganya RM180
    .
    Meh wasap mama terus ye 017-2524996 😅 kutu boleh , cash lagi laaaaa bagus 🥰
    .
    Atau tekan link www.wasap.my/60165213809/fryingpanaslegacy
    .
    #fryingpanaslegacy🇲🇾 #kualiaslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #teammamazuera

  •  3  0  8 November, 2019
  • Hai uols!! 🥰
Sedapnya tengok @fashasandha goreng cempedak madu... lebih2 lagi gunajan KUALI NON STICK ASLEGACY 🍳 bila la akak nk beli cempedak sekrg kan tgh musim... agak2 ada nak bagi tak credit : @fashasandha...
.
Sebelum ni ada orang kata kenapa kuali I berkarat masa masak ikan cili tu, sebenarnya tu bukan kuali I tapi kuali makcik kita 😊😄
.
Sekarang ni I guna kuali As Kitchen @aslegacyaliffsyukrihq memang terbaik dan selamat digunakan. .
Jadi bila ada free time je memang rasa excited nak masak utk family!! .
.
Terima kasih AS Legacy sbb mengeluarkan produk berkualiti seperti ini DS
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs
#taksempurnabyfashasandha
.
Harga murah je tapi berkualiti 
dan ade 3 saiz ye uols 🍳 Size 24 harganya RM99
🍳 Size 26 harganya RM150
🍳 Size 28 harganya RM180
.
Meh wasap mama terus ye 0165213809 😅 kutu boleh , cash lagi laaaaa bagus 🥰
.
Atau tekan link www.wasap.my/60165213809/fryingpanaslegacy
.
#fryingpanaslegacy🇲🇾 #kualiaslegacy 
#kejayaantanpabatasan
#teammamazuera
  • Hai uols!! 🥰
    Sedapnya tengok @fashasandha goreng cempedak madu... lebih2 lagi gunajan KUALI NON STICK ASLEGACY 🍳 bila la akak nk beli cempedak sekrg kan tgh musim... agak2 ada nak bagi tak credit : @fashasandha...
    .
    Sebelum ni ada orang kata kenapa kuali I berkarat masa masak ikan cili tu, sebenarnya tu bukan kuali I tapi kuali makcik kita 😊😄
    .
    Sekarang ni I guna kuali As Kitchen @aslegacyaliffsyukrihq memang terbaik dan selamat digunakan. .
    Jadi bila ada free time je memang rasa excited nak masak utk family!! .
    .
    Terima kasih AS Legacy sbb mengeluarkan produk berkualiti seperti ini DS
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    #taksempurnabyfashasandha
    .
    Harga murah je tapi berkualiti
    dan ade 3 saiz ye uols 🍳 Size 24 harganya RM99
    🍳 Size 26 harganya RM150
    🍳 Size 28 harganya RM180
    .
    Meh wasap mama terus ye 0165213809 😅 kutu boleh , cash lagi laaaaa bagus 🥰
    .
    Atau tekan link www.wasap.my/60165213809/fryingpanaslegacy
    .
    #fryingpanaslegacy🇲🇾 #kualiaslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #teammamazuera

  •  7  0  7 November, 2019
  • Hai uols!! 🥰
Sedapnya tengok @fashasandha goreng cempedak madu... lebih2 lagi gunajan KUALI NON STICK ASLEGACY 🍳 bila la akak nk beli cempedak sekrg kan tgh musim... agak2 ada nak bagi tak credit : @fashasandha...
.
Sebelum ni ada orang kata kenapa kuali I berkarat masa masak ikan cili tu, sebenarnya tu bukan kuali I tapi kuali makcik kita 😊😄
.
Sekarang ni I guna kuali As Kitchen @aslegacyaliffsyukrihq memang terbaik dan selamat digunakan. .
Jadi bila ada free time je memang rasa excited nak masak utk family!! .
.
Terima kasih AS Legacy sbb mengeluarkan produk berkualiti seperti ini DS
@aliffsyukriterlajaklaris
@shahidadherbs
#taksempurnabyfashasandha
.
Harga murah je tapi berkualiti 
dan ade 3 saiz ye uols 🍳 Size 24 harganya RM99
🍳 Size 26 harganya RM150
🍳 Size 28 harganya RM180
.
Meh wasap mama terus ye 0165213809 😅 kutu boleh , cash lagi laaaaa bagus 🥰
.
Atau tekan link www.wasap.my/60165213809/fryingpanaslegacy
.
#fryingpanaslegacy🇲🇾 #kualiaslegacy 
#kejayaantanpabatasan
#teammamazuera
  • Hai uols!! 🥰
    Sedapnya tengok @fashasandha goreng cempedak madu... lebih2 lagi gunajan KUALI NON STICK ASLEGACY 🍳 bila la akak nk beli cempedak sekrg kan tgh musim... agak2 ada nak bagi tak credit : @fashasandha...
    .
    Sebelum ni ada orang kata kenapa kuali I berkarat masa masak ikan cili tu, sebenarnya tu bukan kuali I tapi kuali makcik kita 😊😄
    .
    Sekarang ni I guna kuali As Kitchen @aslegacyaliffsyukrihq memang terbaik dan selamat digunakan. .
    Jadi bila ada free time je memang rasa excited nak masak utk family!! .
    .
    Terima kasih AS Legacy sbb mengeluarkan produk berkualiti seperti ini DS
    @aliffsyukriterlajaklaris
    @shahidadherbs
    #taksempurnabyfashasandha
    .
    Harga murah je tapi berkualiti
    dan ade 3 saiz ye uols 🍳 Size 24 harganya RM99
    🍳 Size 26 harganya RM150
    🍳 Size 28 harganya RM180
    .
    Meh wasap mama terus ye 0165213809 😅 kutu boleh , cash lagi laaaaa bagus 🥰
    .
    Atau tekan link www.wasap.my/60165213809/fryingpanaslegacy
    .
    #fryingpanaslegacy🇲🇾 #kualiaslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #teammamazuera

  •  3  0  7 November, 2019

Top #kualiaslegacy Posts

  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea🍋

Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan: 💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam  150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast 💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik. 
Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.

Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

Harga :- *RM 79.90 WM*
*RM84.90 EM*

Jika berminat boleh whatsap🤗🤗🤗 http://www.wasap.my/60166813308  KEJAYAAN TANPA BATASAN  #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris  #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy
  • 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🍋Flavor Lemon Tea🍋

    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍋 *Extra Lookslim* 🍋 🌹 Cara penyediaan: 💧Bancuh 1 paket dengan air sejuk/suam 150ml waktu pagi sahaja. 💧kalau breakfast secara berat,harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum breakfast 💧kalau breakfast secara ringan (oat/biskut) boleh di ambil selepas breakfast . Sesuai untuk orang yang ada gastrik.
    Jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain* 🌹Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍋🍋
    Kesan dari *Extra Lookslim* tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak.

    Tips untuk kesan lebih cepat ✅ 🍶Banyak kan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga sepanjang hari.

    Harga :- *RM 79.90 WM*
    *RM84.90 EM*

    Jika berminat boleh whatsap🤗🤗🤗 http://www.wasap.my/60166813308 KEJAYAAN TANPA BATASAN #aslegacymalaysia #alifsyukritelajaklaris #kejayaantanpabatasan #bizziboddy #harumnita #bidara #bisnesonline #produkviral #extrlooksliim #looksliim #extrslokkslim #lookfitt #lookfittaslegacy #bidara #melaleuca #periukaslegacy #kualiaslegacy #makeupaslegacy

  •  7  2  14 February, 2020
  • Produk terbaru dari Aslegacy . .
Magic Non Stick Marble Pan
• Steamer
• Fried
Tahan lasak dan ia memelihara haba yang baik . Dapatkan produk terbaru Aslegacy dengan mobile partner kami seluruh malaysia .
.
.
.
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
.
.
#aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #magicnonstick #kualiaslegacy #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram
  • Produk terbaru dari Aslegacy . .
    Magic Non Stick Marble Pan
    • Steamer
    • Fried
    Tahan lasak dan ia memelihara haba yang baik . Dapatkan produk terbaru Aslegacy dengan mobile partner kami seluruh malaysia .
    .
    .
    .
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    .
    .
    #aslegacy #aslegacymalaysia #dherbs #aslcosmetic #aliffsyukri #shahidadherbs #magicnonstick #kualiaslegacy #puncakalam #shahalam #saujanautama #alamjaya #alambudiman #bukitjelutong #icity #puchong #subang #damansara #rawang #kotadamansara #subangbestari #subangairport #sgbuloh #agentwanted #dropshipwanted #suwitzteam #mieyagroup #ajimaura #terapiinstagram

  •  3  0  5 March, 2020
  • 6 Perkara Perlu Elak Kalau Nak Kuali Non-Stick Mahal Anda Tahan Lama & Lambat Rosak.

peralatan memasak yang menjadi kesayangan kaum-kaum ibu. Mana tidaknya, kuali sebegini harganya boleh tahan mahal lebih-lebih lagi jika yang berjenama dan diimport dari luar negara. Disebabkan ‘value’nya, ada dikalangan kita yang guna kuali jenis ini hanya sekali sekala dan untuk memasak hidangan tertentu sahaja. 
Jom saya sharekan tip pejagaannya . 
1) Jangan biarkan kuali terlalu panas 
2) Memasak dengan api yang sederhana 
3) Jangan keringkan air diatas kuali 
4) Guna peralatan logam 
5) Mencuci dengan sponge yang lembut 
6) Elak susun berlapis .  AS Kitchen Marble Non-stick , Mempunyai 3 size . 
20cm RM130
24cm RM190
28cm RM250
.
.

AS Kitchen Aluminium Non-stick , Mempunyai 3 size . 
24cm RM 99
26cm RM 150 
28cm RM 180
.
.
Join us as beauty partner now!!
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
.
.
.
@mieya_sweetz
#mieyagroup
#suwitzteam
#aslcosmetics
#panfry
#kualiaslegacy
#agentdiperlukan
#dropshipping
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#puncakalam
#saujanautama
#bandarhillpark
#shahalam
#subang
#damansara
#puchong
#cyberjaya
#alamjaya
#alambudiman
#bukitjelutong
#elmina
#kotabharu
  • 6 Perkara Perlu Elak Kalau Nak Kuali Non-Stick Mahal Anda Tahan Lama & Lambat Rosak.

    peralatan memasak yang menjadi kesayangan kaum-kaum ibu. Mana tidaknya, kuali sebegini harganya boleh tahan mahal lebih-lebih lagi jika yang berjenama dan diimport dari luar negara. Disebabkan ‘value’nya, ada dikalangan kita yang guna kuali jenis ini hanya sekali sekala dan untuk memasak hidangan tertentu sahaja.
    Jom saya sharekan tip pejagaannya .
    1) Jangan biarkan kuali terlalu panas
    2) Memasak dengan api yang sederhana
    3) Jangan keringkan air diatas kuali
    4) Guna peralatan logam
    5) Mencuci dengan sponge yang lembut
    6) Elak susun berlapis . AS Kitchen Marble Non-stick , Mempunyai 3 size .
    20cm RM130
    24cm RM190
    28cm RM250
    .
    .

    AS Kitchen Aluminium Non-stick , Mempunyai 3 size .
    24cm RM 99
    26cm RM 150
    28cm RM 180
    .
    .
    Join us as beauty partner now!!
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    @mieya_sweetz
    #mieyagroup
    #suwitzteam
    #aslcosmetics
    #panfry
    #kualiaslegacy
    #agentdiperlukan
    #dropshipping
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #puncakalam
    #saujanautama
    #bandarhillpark
    #shahalam
    #subang
    #damansara
    #puchong
    #cyberjaya
    #alamjaya
    #alambudiman
    #bukitjelutong
    #elmina
    #kotabharu

  •  10  1  15 October, 2019
  • 6 Perkara Perlu Elak Kalau Nak Kuali Non-Stick Mahal Anda Tahan Lama & Lambat Rosak.

peralatan memasak yang menjadi kesayangan kaum-kaum ibu. Mana tidaknya, kuali sebegini harganya boleh tahan mahal lebih-lebih lagi jika yang berjenama dan diimport dari luar negara. Disebabkan ‘value’nya, ada dikalangan kita yang guna kuali jenis ini hanya sekali sekala dan untuk memasak hidangan tertentu sahaja. 
Jom saya sharekan tip pejagaannya . 
1) Jangan biarkan kuali terlalu panas 
2) Memasak dengan api yang sederhana 
3) Jangan keringkan air diatas kuali 
4) Guna peralatan logam 
5) Mencuci dengan sponge yang lembut 
6) Elak susun berlapis .  AS Kitchen Marble Non-stick , Mempunyai 3 size . 
20cm RM130
24cm RM190
28cm RM250
.
.

AS Kitchen Aluminium Non-stick , Mempunyai 3 size . 
24cm RM 99
26cm RM 150 
28cm RM 180
.
.
Join us as agent/dropship now!!
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
Wasap 013-2498661
.
.
.
@mieya_sweetz
#mieyagroup
#suwitzteam
#aslcosmetics
#panfry
#kualiaslegacy
#agentdiperlukan
#dropshipping
#aliffsyukri
#shahidadherbs
#puncakalam
#saujanautama
#bandarhillpark
#shahalam
#subang
#damansara
#puchong
#cyberjaya
#alamjaya
#alambudiman
#bukitjelutong
#elmina
#kotabharu
  • 6 Perkara Perlu Elak Kalau Nak Kuali Non-Stick Mahal Anda Tahan Lama & Lambat Rosak.

    peralatan memasak yang menjadi kesayangan kaum-kaum ibu. Mana tidaknya, kuali sebegini harganya boleh tahan mahal lebih-lebih lagi jika yang berjenama dan diimport dari luar negara. Disebabkan ‘value’nya, ada dikalangan kita yang guna kuali jenis ini hanya sekali sekala dan untuk memasak hidangan tertentu sahaja.
    Jom saya sharekan tip pejagaannya .
    1) Jangan biarkan kuali terlalu panas
    2) Memasak dengan api yang sederhana
    3) Jangan keringkan air diatas kuali
    4) Guna peralatan logam
    5) Mencuci dengan sponge yang lembut
    6) Elak susun berlapis . AS Kitchen Marble Non-stick , Mempunyai 3 size .
    20cm RM130
    24cm RM190
    28cm RM250
    .
    .

    AS Kitchen Aluminium Non-stick , Mempunyai 3 size .
    24cm RM 99
    26cm RM 150
    28cm RM 180
    .
    .
    Join us as agent/dropship now!!
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    Wasap 013-2498661
    .
    .
    .
    @mieya_sweetz
    #mieyagroup
    #suwitzteam
    #aslcosmetics
    #panfry
    #kualiaslegacy
    #agentdiperlukan
    #dropshipping
    #aliffsyukri
    #shahidadherbs
    #puncakalam
    #saujanautama
    #bandarhillpark
    #shahalam
    #subang
    #damansara
    #puchong
    #cyberjaya
    #alamjaya
    #alambudiman
    #bukitjelutong
    #elmina
    #kotabharu

  •  3  0  15 October, 2019
  • 🍳🍳🍳
.
6 Perkara Perlu Elak Kalau Nak Kuali Non-Stick Mahal Anda Tahan Lama & Lambat Rosak.

peralatan memasak yang menjadi kesayangan kaum-kaum ibu. Mana tidaknya, kuali sebegini harganya boleh tahan mahal lebih-lebih lagi jika yang berjenama dan diimport dari luar negara. Disebabkan ‘value’nya, ada dikalangan kita yang guna kuali jenis ini hanya sekali sekala dan untuk memasak hidangan tertentu sahaja. 
Jom saya sharekan tip pejagaannya . 
1) Jangan biarkan kuali terlalu panas 
2) Memasak dengan api yang sederhana 
3) Jangan keringkan air diatas kuali 
4) Guna peralatan logam 
5) Mencuci dengan sponge yang lembut 
6) Elak susun berlapis
.
.
AS Kitchen Aluminium Non-stick .
Mempunyai 3 size . 
24cm RM 99
26cm RM 150 
28cm RM 180
.
#nonstickpan #kualiaslegacy #aslegacy #sayajual #tv3malaysia #masakmasak #sayasukamasak #cooking #ilovecooking #cookwithlove #malaysia
  • 🍳🍳🍳
    .
    6 Perkara Perlu Elak Kalau Nak Kuali Non-Stick Mahal Anda Tahan Lama & Lambat Rosak.

    peralatan memasak yang menjadi kesayangan kaum-kaum ibu. Mana tidaknya, kuali sebegini harganya boleh tahan mahal lebih-lebih lagi jika yang berjenama dan diimport dari luar negara. Disebabkan ‘value’nya, ada dikalangan kita yang guna kuali jenis ini hanya sekali sekala dan untuk memasak hidangan tertentu sahaja.
    Jom saya sharekan tip pejagaannya .
    1) Jangan biarkan kuali terlalu panas
    2) Memasak dengan api yang sederhana
    3) Jangan keringkan air diatas kuali
    4) Guna peralatan logam
    5) Mencuci dengan sponge yang lembut
    6) Elak susun berlapis
    .
    .
    AS Kitchen Aluminium Non-stick .
    Mempunyai 3 size .
    24cm RM 99
    26cm RM 150
    28cm RM 180
    .
    #nonstickpan #kualiaslegacy #aslegacy #sayajual #tv3malaysia #masakmasak #sayasukamasak #cooking #ilovecooking #cookwithlove #malaysia

  •  3  0  29 September, 2019
  • Gel mandian aura 7 bunga.sangat wangi mengandungi 7 pati bunga terpilih.
.
Rasai kesegaran aura bunga bungaan ramuan alami.
.
Hanya rm25
.
🌼 membangkitkan aura positif dan keyakinan diri
🌼 kulit lebih mulus dan gebu
🌼 memberi haruman yg berpanjangan
🌼 membantu melembabkan kulit
🌼 menyingkirkan kesan kotoran dan sel kulit mati
.

#gelaloevera #gelmandianaura7bunga #sabunjamshir #bizziboddy #aslegacy #aslegacycheras #harumnita  #aslegacytunhussienon #produkmelansingkanbadan #aura7bunga #kulitsihat #periukaslegacy #kualiaslegacy
#produkkesihatan #dherbs #ctdk #fazura #goshop
#terlajaklaris #creameczema #gelmandiandaunbidara
#produkviral #terlajaklaris #jamuluarandandalamanwanita
#atasimasalahsembelit  #sayajualmurah #fashasandra #aliffsyukri #shahidadherbs
#nakkurusnakcantik 
#aslegacyselangor
  • Gel mandian aura 7 bunga.sangat wangi mengandungi 7 pati bunga terpilih.
    .
    Rasai kesegaran aura bunga bungaan ramuan alami.
    .
    Hanya rm25
    .
    🌼 membangkitkan aura positif dan keyakinan diri
    🌼 kulit lebih mulus dan gebu
    🌼 memberi haruman yg berpanjangan
    🌼 membantu melembabkan kulit
    🌼 menyingkirkan kesan kotoran dan sel kulit mati
    .

    #gelaloevera #gelmandianaura7bunga #sabunjamshir #bizziboddy #aslegacy #aslegacycheras #harumnita #aslegacytunhussienon #produkmelansingkanbadan #aura7bunga #kulitsihat #periukaslegacy #kualiaslegacy
    #produkkesihatan #dherbs #ctdk #fazura #goshop
    #terlajaklaris #creameczema #gelmandiandaunbidara
    #produkviral #terlajaklaris #jamuluarandandalamanwanita
    #atasimasalahsembelit #sayajualmurah #fashasandra #aliffsyukri #shahidadherbs
    #nakkurusnakcantik
    #aslegacyselangor

  •  1  1  14 September, 2019