#krimkurus Instagram Photos & Videos

krimkurus - 32.7k posts

Hashtag Popularity

2.1
average comments
34.1
average likes

Latest #krimkurus Posts

  • #Nak_hiking_atau_beraktiviti_lasak_sapu
#AZN 

Anda anda seorang yang suka beraktiviti lasak seperti hiking, mengayu basikal atau fun run ? 

Anda harus guna krim AZN. Memang terbaik nak hilangkan rasa kramp kaki dan lenguh-lenguh betis semasa beraktiviti lasak tersebut.

AZN Bodycream krim yang dirumus khas untuk bakar lemak, dan ianya benar-benar selamat digunakan. Kesan sepantas 24jam menunjukkan tindak balas krim selepas digunakan. 
Sesuai digunakan juga untuk seisi keluarga....

.

JOM ‼️‼️ Tengok antara manfaat produk AZN yang anda boleh dapat :: 

.

1. BODY CREAM AZN Krim Serbaguna : 

💦Pecahkan Lemak
💦Kempiskan perut
💦Masalah Senggugut
💦Kecutkan Rahim Selepas Bersalin
💦Kebas Kaki & Tangan
💦Sakit Lutut
💦Sengal Sengal Badan
💦Terseliuh
💦Terkena Sengatan Binatang Berbisa
💦Anak Kencing Malam
💦Masalah Angin Dalam Badan

2. Puteri Lentik AZN dirumuskan KHAS untuk KURUS sahaja : 

💯Membakar LEMAK

💯Kempiskan Perut

💯Memejalkan Bahagian Badan

💯Hilangkan Masalah Selulit

💯Hilangkan Masalah Double Chin 

Jadi tunggu apa lagi jom dapatkan produk AZN sekarang 👇🏻👇🏻
Wasap admin laju-laju sekarang untuk dapatkan harga kombo set AZN:: 

.

📲 www.wasap.my/60175945965/KrimAZN

📲 www.wasap.my/60175945965/KrimAZN

#sapusapusettle
#AznMalaysia
#KrimKurus
#KrimSerbaguna
#KurusTanpaMakanUbat
  • #Nak_hiking_atau_beraktiviti_lasak_sapu
    #AZN

    Anda anda seorang yang suka beraktiviti lasak seperti hiking, mengayu basikal atau fun run ?

    Anda harus guna krim AZN. Memang terbaik nak hilangkan rasa kramp kaki dan lenguh-lenguh betis semasa beraktiviti lasak tersebut.

    AZN Bodycream krim yang dirumus khas untuk bakar lemak, dan ianya benar-benar selamat digunakan. Kesan sepantas 24jam menunjukkan tindak balas krim selepas digunakan.
    Sesuai digunakan juga untuk seisi keluarga....

    .

    JOM ‼️‼️ Tengok antara manfaat produk AZN yang anda boleh dapat ::

    .

    1. BODY CREAM AZN Krim Serbaguna :

    💦Pecahkan Lemak
    💦Kempiskan perut
    💦Masalah Senggugut
    💦Kecutkan Rahim Selepas Bersalin
    💦Kebas Kaki & Tangan
    💦Sakit Lutut
    💦Sengal Sengal Badan
    💦Terseliuh
    💦Terkena Sengatan Binatang Berbisa
    💦Anak Kencing Malam
    💦Masalah Angin Dalam Badan

    2. Puteri Lentik AZN dirumuskan KHAS untuk KURUS sahaja :

    💯Membakar LEMAK

    💯Kempiskan Perut

    💯Memejalkan Bahagian Badan

    💯Hilangkan Masalah Selulit

    💯Hilangkan Masalah Double Chin

    Jadi tunggu apa lagi jom dapatkan produk AZN sekarang 👇🏻👇🏻
    Wasap admin laju-laju sekarang untuk dapatkan harga kombo set AZN::

    .

    📲 www.wasap.my/60175945965/KrimAZN

    📲 www.wasap.my/60175945965/KrimAZN

    #sapusapusettle
    #AznMalaysia
    #KrimKurus
    #KrimSerbaguna
    #KurusTanpaMakanUbat

  •  0  0  6 hours ago
  • Bleaching Skin By Nina Skincare❄
.
Kesan terus nampak selepas 15 minit.
.
KANDUNGAN :
💎 Retinol
💎 Alpha Hydroxy
💎 Kojic Acid
.
KEBAIKAN :
✌MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
✌ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan
.
CARA GUNA :
👉 Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
👉 Kacau sebati
👉 Kemudian sapu di serata badan
👉 Selepas 15-20 minit
👉 Boleh cuci (mandi)

AMARAN :
❌ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
❌ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
✅ Pakai 2 kali sebulan sahaja

#bleachingskin #ninaskincare #ubatkurus #creamkurus #krimkurus #minumankurus #lotionputih #krimputih #slimmingbooster #supplementkurus #supplementcantik #lotionkulit #juskurus #minyakurut #minyaksembelit #ubatsembelit #minyakkurus #detoxkurus #detox
  • Bleaching Skin By Nina Skincare❄
    .
    Kesan terus nampak selepas 15 minit.
    .
    KANDUNGAN :
    💎 Retinol
    💎 Alpha Hydroxy
    💎 Kojic Acid
    .
    KEBAIKAN :
    ✌MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    ✌ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan
    .
    CARA GUNA :
    👉 Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    👉 Kacau sebati
    👉 Kemudian sapu di serata badan
    👉 Selepas 15-20 minit
    👉 Boleh cuci (mandi)

    AMARAN :
    ❌ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    ❌ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    ✅ Pakai 2 kali sebulan sahaja

    #bleachingskin #ninaskincare #ubatkurus #creamkurus #krimkurus #minumankurus #lotionputih #krimputih #slimmingbooster #supplementkurus #supplementcantik #lotionkulit #juskurus #minyakurut #minyaksembelit #ubatsembelit #minyakkurus #detoxkurus #detox

  •  6  2  11 July, 2020
  • 🔥SEXY LADY LOTION KURUS🔥
.
HARGA :
1- RM50
.
👉🏻❤️ Sexy Lady Lotion⚀
- memutihkan kulit & pudarkan parut .
- membakar lemak secara pantas .
- mengurangkan inci lengan, peha, & perut .
- meruncingkan wajah .
- membuang daki dgn serta merta .
- membentuk tubuh yg ramping .
- anti selulit ( hilangkan selulit ketika hamil ) .
- menurunkan berat badan.
.
AMARAN ! TIDAK DICADANGKAN KEPADA ORANG YANG ADA MASALAH KULIT SENSITIF.
.
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee if fake ✅
Ready stok
.
To order  Whatapp 📲 +6013-2402196 .
.

#pudingmontok #pudingmontokmurah #pudingmontokoriginal #berrypudingmontok #iamsexyladylotion #setiamsexylady #sexylady #lotionkurus #sexyskinnysoap #berrysstoberry #sexyladylotion #sexyladylotionmurah #sexyladylotiongold #sexyladylotionkurus #iamsexyladylotion #iamsexyladymurah #iamsexyladylotionmurah #losyenkurus #krimkurus #ubatkurus
  • 🔥SEXY LADY LOTION KURUS🔥
    .
    HARGA :
    1- RM50
    .
    👉🏻❤️ Sexy Lady Lotion⚀
    - memutihkan kulit & pudarkan parut .
    - membakar lemak secara pantas .
    - mengurangkan inci lengan, peha, & perut .
    - meruncingkan wajah .
    - membuang daki dgn serta merta .
    - membentuk tubuh yg ramping .
    - anti selulit ( hilangkan selulit ketika hamil ) .
    - menurunkan berat badan.
    .
    AMARAN ! TIDAK DICADANGKAN KEPADA ORANG YANG ADA MASALAH KULIT SENSITIF.
    .
    .
    Dijamin 100% original✅
    Money back guarantee if fake ✅
    Ready stok
    .
    To order Whatapp 📲 +6013-2402196 .
    .

    #pudingmontok #pudingmontokmurah #pudingmontokoriginal #berrypudingmontok #iamsexyladylotion #setiamsexylady #sexylady #lotionkurus #sexyskinnysoap #berrysstoberry #sexyladylotion #sexyladylotionmurah #sexyladylotiongold #sexyladylotionkurus #iamsexyladylotion #iamsexyladymurah #iamsexyladylotionmurah #losyenkurus #krimkurus #ubatkurus

  •  2  0  11 July, 2020
  • #Baju_keje_dah_longgar_sapu_AZN

Konsisten pakai set AZN baju dah longgar.
Terbukti krim AZN krim berkesan membakar lemak dan menurunkan berat badan. 

Selain itu macam-macam lagi manfaat pengguna krim AZN boleh dapat. Ianya sesuai digunkan juga oleh Seisi keluarga daripada bayi dan juga warga emas. 

Produk AZN adalah sangat selamat dirumus khas daripada bahan asli semulajadi serta ada pengesahan dari KKM. 

.

ANTARA manfaat produk AZN::: 

.

1. BODY CREAM AZN Krim Serbaguna : 

💦Pecahkan Lemak
💦Kempiskan perut
💦Masalah Senggugut
💦Kecutkan Rahim Selepas Bersalin
💦Kebas Kaki & Tangan
💦Sakit Lutut
💦Sengal Sengal Badan
💦Terseliuh
💦Terkena Sengatan Binatang Berbisa
💦Anak Kencing Malam
💦Masalah Angin Dalam Badan

2. Puteri Lentik AZN dirumuskan KHAS untuk KURUS sahaja : 

💯Membakar LEMAK

💯Kempiskan Perut

💯Memejalkan Bahagian Badan

💯Hilangkan Masalah Selulit

💯Hilangkan Masalah Double Chin 

Jadi tunggu apa lagi jom dapatkan produk AZN sekarang 👇🏻👇🏻
Wasap admin laju-laju sekarang untuk dapatkan harga kombo set AZN:: 

.

📲 www.wasap.my/60175945965/KrimAZN

📲 www.wasap.my/60175945965/KrimAZN

#sapusapusettle
#AznMalaysia
#KrimKurus
#KrimSerbaguna
#KurusTanpaMakanUbat
  • #Baju_keje_dah_longgar_sapu_AZN

    Konsisten pakai set AZN baju dah longgar.
    Terbukti krim AZN krim berkesan membakar lemak dan menurunkan berat badan.

    Selain itu macam-macam lagi manfaat pengguna krim AZN boleh dapat. Ianya sesuai digunkan juga oleh Seisi keluarga daripada bayi dan juga warga emas.

    Produk AZN adalah sangat selamat dirumus khas daripada bahan asli semulajadi serta ada pengesahan dari KKM.

    .

    ANTARA manfaat produk AZN:::

    .

    1. BODY CREAM AZN Krim Serbaguna :

    💦Pecahkan Lemak
    💦Kempiskan perut
    💦Masalah Senggugut
    💦Kecutkan Rahim Selepas Bersalin
    💦Kebas Kaki & Tangan
    💦Sakit Lutut
    💦Sengal Sengal Badan
    💦Terseliuh
    💦Terkena Sengatan Binatang Berbisa
    💦Anak Kencing Malam
    💦Masalah Angin Dalam Badan

    2. Puteri Lentik AZN dirumuskan KHAS untuk KURUS sahaja :

    💯Membakar LEMAK

    💯Kempiskan Perut

    💯Memejalkan Bahagian Badan

    💯Hilangkan Masalah Selulit

    💯Hilangkan Masalah Double Chin

    Jadi tunggu apa lagi jom dapatkan produk AZN sekarang 👇🏻👇🏻
    Wasap admin laju-laju sekarang untuk dapatkan harga kombo set AZN::

    .

    📲 www.wasap.my/60175945965/KrimAZN

    📲 www.wasap.my/60175945965/KrimAZN

    #sapusapusettle
    #AznMalaysia
    #KrimKurus
    #KrimSerbaguna
    #KurusTanpaMakanUbat

  •  0  0  11 July, 2020
  • 𝗛𝗢𝗟𝗜𝗗𝗔𝗬 𝗣𝗨𝗡 𝗟𝗜𝗣𝗢𝗖𝗨𝗧 𝗧𝗘𝗧𝗔𝗣 𝗗𝗜 𝗞𝗘𝗡𝗔𝗡𝗚
.

Bercuti bersama famili pun jangan lupa bawa Lipocut Hot Cream tau. Ibu bapa kita lenguh2 kaki boleh sapu,ada adik beradik tengah tegang urat,kembung perut,masuk angin dan sakit sengugut lega kan dengan Lipocut. Satu famili boleh guna bestkan!
.
Sambil jalan-jalan pun boleh pantas bakarkan lemak yg menonjol sana sini dengan sapuan Lipocut. Berbaloikan..

.
.
Jom Dapatkan Lipocut, Whatsapp Aina Sekarang 📲
.
.
.
Ig👉 Klik Link Di Bio Atau Whatsapp +601127874967 📲
Fb👉 Https://nak.la/ainanorman
.
.
.
.
#SZEmpire#Lipocut#LipocutNerrys#HotCream#KrimPanas#KrimKurus#KrimSelulit#LotionPanas#Selulit#IbuHamil#IbuBerpantang#IbuMenyusu#NakRamping#SlimmingCream#LipocutKangar#LipocutAlorSetar#LipocutGeorgetown#LipocutIpoh#LipocutShahAlam#LipocutKualaLumpur#LipocutPutrajaya#LipocutSeremban#LipocutBandarMelaka#LipocutJohorBahru#LipocutKotaBharu#LipocutKualaTerengganu#LipocutKuantan#LipocutKotaKinabalu#LipocutLabuan#LipocutKuching
  • 𝗛𝗢𝗟𝗜𝗗𝗔𝗬 𝗣𝗨𝗡 𝗟𝗜𝗣𝗢𝗖𝗨𝗧 𝗧𝗘𝗧𝗔𝗣 𝗗𝗜 𝗞𝗘𝗡𝗔𝗡𝗚
    .

    Bercuti bersama famili pun jangan lupa bawa Lipocut Hot Cream tau. Ibu bapa kita lenguh2 kaki boleh sapu,ada adik beradik tengah tegang urat,kembung perut,masuk angin dan sakit sengugut lega kan dengan Lipocut. Satu famili boleh guna bestkan!
    .
    Sambil jalan-jalan pun boleh pantas bakarkan lemak yg menonjol sana sini dengan sapuan Lipocut. Berbaloikan..

    .
    .
    Jom Dapatkan Lipocut, Whatsapp Aina Sekarang 📲
    .
    .
    .
    Ig👉 Klik Link Di Bio Atau Whatsapp +601127874967 📲
    Fb👉 Https://nak.la/ainanorman
    .
    .
    .
    .
    #SZEmpire #Lipocut #LipocutNerrys #HotCream #KrimPanas #KrimKurus #KrimSelulit #LotionPanas #Selulit #IbuHamil#IbuBerpantang#IbuMenyusu#NakRamping#SlimmingCream#LipocutKangar#LipocutAlorSetar#LipocutGeorgetown#LipocutIpoh#LipocutShahAlam#LipocutKualaLumpur#LipocutPutrajaya#LipocutSeremban#LipocutBandarMelaka#LipocutJohorBahru#LipocutKotaBharu#LipocutKualaTerengganu#LipocutKuantan#LipocutKotaKinabalu#LipocutLabuan#LipocutKuching

  •  0  0  11 July, 2020
  • KRIM LIPOCUT KRIM SERBA GUNA
.
🔥Mengempiskan perut buncit
🔥Mengecilkan lengan dan peha
🔥Mengurangkan kesan selulit
🔥Melegakan sakit sendi dan otot
🔥Membuang angin dalam badan
🔥Memecahkan lemak degil
🔥Membentuk semula bentuk badan yang ideal

Atasi semua masalah diatas dgn Lipocut.
.
Jom Dapatkan Lipocut, Whatsapp Aina sekarang📱
.
.
.
Ig👉 Klik Link Di Bio Atau Whatsapp +601127874967 📲
Fb👉 Https://nak.la/ainanorman
.
.
.
.
#SZEmpire#Lipocut#LipocutNerrys#HotCream#KrimPanas#KrimKurus#LotionPanas#IbuHamil#IbuBerpantang#IbuMenyusu#NakRamping#SlimmingCream#Perlis#Kedah#PulauPinang#Perak#Selangor#KualaLumpur#Putrajaya#NegeriSembilan#Melaka#Johor#Kelantan#Terengganu#Pahang#Sabah#Labuan#Sarawak
  • KRIM LIPOCUT KRIM SERBA GUNA
    .
    🔥Mengempiskan perut buncit
    🔥Mengecilkan lengan dan peha
    🔥Mengurangkan kesan selulit
    🔥Melegakan sakit sendi dan otot
    🔥Membuang angin dalam badan
    🔥Memecahkan lemak degil
    🔥Membentuk semula bentuk badan yang ideal

    Atasi semua masalah diatas dgn Lipocut.
    .
    Jom Dapatkan Lipocut, Whatsapp Aina sekarang📱
    .
    .
    .
    Ig👉 Klik Link Di Bio Atau Whatsapp +601127874967 📲
    Fb👉 Https://nak.la/ainanorman
    .
    .
    .
    .
    #SZEmpire #Lipocut #LipocutNerrys #HotCream #KrimPanas #KrimKurus #LotionPanas #IbuHamil #IbuBerpantang #IbuMenyusu#NakRamping#SlimmingCream#Perlis#Kedah#PulauPinang#Perak#Selangor#KualaLumpur#Putrajaya#NegeriSembilan#Melaka#Johor#Kelantan#Terengganu#Pahang#Sabah#Labuan#Sarawak

  •  1  0  11 July, 2020
  • SWEETDARA KAK KM‼

#sweetdara
.
💖Merapatkan faraj
💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
💖Menghilang senggugut
💖Melancarkan,menstabilkan haid
💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
💖Menghilang bau busuk
💖Mengeluarkan angin jahat
💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
💖Mengempiskan perut
💖Awet Muda
💖Sesuai utk ibu dalam pantang 💖Sesuai utk ibu menyusu
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Boleh Di makan seawal umur 13tahun  Hingga lah ke umur wargamas. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ramai yg tanya kalau belum kahwin boleh makan ke?
Jawapan: mmg boleh .... sangat elok diamalkan utk bersihkan dalaman kita. Adik2remaja yg senggugut Dan period tersekat2 x lancar pun elok sgt mkn sekarang !!!!
. 
RM50 sebotol 
Postage RM8/ SSRM12
.

#kmikat #kakkm #sexy #cream #kurus #elok #creamterbaik #krimkurus #gemuk #angin #nakkurus #nakcantik #kmipoh #kmperak #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #gopeng #kampar #lemak #putih #hilangkansenggugut #hilangkankeputihan #hilanglemak #hilangsakitperut #rayahaji #nakraya #raya #haji
  • SWEETDARA KAK KM‼

    #sweetdara
    .
    💖Merapatkan faraj
    💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
    💖Menghilang senggugut
    💖Melancarkan,menstabilkan haid
    💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
    💖Menghilang bau busuk
    💖Mengeluarkan angin jahat
    💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
    💖Mengempiskan perut
    💖Awet Muda
    💖Sesuai utk ibu dalam pantang 💖Sesuai utk ibu menyusu
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    Boleh Di makan seawal umur 13tahun Hingga lah ke umur wargamas. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    Ramai yg tanya kalau belum kahwin boleh makan ke?
    Jawapan: mmg boleh .... sangat elok diamalkan utk bersihkan dalaman kita. Adik2remaja yg senggugut Dan period tersekat2 x lancar pun elok sgt mkn sekarang !!!!
    .
    RM50 sebotol
    Postage RM8/ SSRM12
    .

    #kmikat #kakkm #sexy #cream #kurus #elok #creamterbaik #krimkurus #gemuk #angin #nakkurus #nakcantik #kmipoh #kmperak #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #gopeng #kampar #lemak #putih #hilangkansenggugut #hilangkankeputihan #hilanglemak #hilangsakitperut #rayahaji #nakraya #raya #haji

  •  3  0  11 July, 2020
  • SWEETDARA KAK KM‼

#sweetdara
.
💖Merapatkan faraj
💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
💖Menghilang senggugut
💖Melancarkan,menstabilkan haid
💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
💖Menghilang bau busuk
💖Mengeluarkan angin jahat
💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
💖Mengempiskan perut
💖Awet Muda
💖Sesuai utk ibu dalam pantang 💖Sesuai utk ibu menyusu
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Boleh Di makan seawal umur 13tahun  Hingga lah ke umur wargamas. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ramai yg tanya kalau belum kahwin boleh makan ke?
Jawapan: mmg boleh .... sangat elok diamalkan utk bersihkan dalaman kita. Adik2remaja yg senggugut Dan period tersekat2 x lancar pun elok sgt mkn sekarang !!!!
. 
RM50 sebotol 
Postage RM8/ SSRM12
.

#kmikat #kakkm #sexy #cream #kurus #elok #creamterbaik #krimkurus #gemuk #angin #nakkurus #nakcantik #kmipoh #kmperak #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #gopeng #kampar #lemak #putih #hilangkansenggugut #hilangkankeputihan #hilanglemak #hilangsakitperut #rayahaji #nakraya #raya #haji
  • SWEETDARA KAK KM‼

    #sweetdara
    .
    💖Merapatkan faraj
    💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
    💖Menghilang senggugut
    💖Melancarkan,menstabilkan haid
    💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
    💖Menghilang bau busuk
    💖Mengeluarkan angin jahat
    💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
    💖Mengempiskan perut
    💖Awet Muda
    💖Sesuai utk ibu dalam pantang 💖Sesuai utk ibu menyusu
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    Boleh Di makan seawal umur 13tahun Hingga lah ke umur wargamas. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    Ramai yg tanya kalau belum kahwin boleh makan ke?
    Jawapan: mmg boleh .... sangat elok diamalkan utk bersihkan dalaman kita. Adik2remaja yg senggugut Dan period tersekat2 x lancar pun elok sgt mkn sekarang !!!!
    .
    RM50 sebotol
    Postage RM8/ SSRM12
    .

    #kmikat #kakkm #sexy #cream #kurus #elok #creamterbaik #krimkurus #gemuk #angin #nakkurus #nakcantik #kmipoh #kmperak #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #gopeng #kampar #lemak #putih #hilangkansenggugut #hilangkankeputihan #hilanglemak #hilangsakitperut #rayahaji #nakraya #raya #haji

  •  2  0  11 July, 2020
  • SWEETDARA KAK KM‼

#sweetdara
.
💖Merapatkan faraj
💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
💖Menghilang senggugut
💖Melancarkan,menstabilkan haid
💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
💖Menghilang bau busuk
💖Mengeluarkan angin jahat
💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
💖Mengempiskan perut
💖Awet Muda
💖Sesuai utk ibu dalam pantang 💖Sesuai utk ibu menyusu
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Boleh Di makan seawal umur 13tahun  Hingga lah ke umur wargamas. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ramai yg tanya kalau belum kahwin boleh makan ke?
Jawapan: mmg boleh .... sangat elok diamalkan utk bersihkan dalaman kita. Adik2remaja yg senggugut Dan period tersekat2 x lancar pun elok sgt mkn sekarang !!!!
. 
RM50 sebotol 
Postage RM8/ SSRM12
.

#kmikat #kakkm #sexy #cream #kurus #elok #creamterbaik #krimkurus #gemuk #angin #nakkurus #nakcantik #kmipoh #kmperak #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #gopeng #kampar #lemak #putih #hilangkansenggugut #hilangkankeputihan #hilanglemak #hilangsakitperut #rayahaji #nakraya #raya #haji
  • SWEETDARA KAK KM‼

    #sweetdara
    .
    💖Merapatkan faraj
    💖Mengatasi masalah keputihan dan lendir berlebihan
    💖Menghilang senggugut
    💖Melancarkan,menstabilkan haid
    💖Menghilangkan letih lesu,sakit badan
    💖Menghilang bau busuk
    💖Mengeluarkan angin jahat
    💖Menegangkan kembali otot-otot vital rahim
    💖Mengempiskan perut
    💖Awet Muda
    💖Sesuai utk ibu dalam pantang 💖Sesuai utk ibu menyusu
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    Boleh Di makan seawal umur 13tahun Hingga lah ke umur wargamas. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    Ramai yg tanya kalau belum kahwin boleh makan ke?
    Jawapan: mmg boleh .... sangat elok diamalkan utk bersihkan dalaman kita. Adik2remaja yg senggugut Dan period tersekat2 x lancar pun elok sgt mkn sekarang !!!!
    .
    RM50 sebotol
    Postage RM8/ SSRM12
    .

    #kmikat #kakkm #sexy #cream #kurus #elok #creamterbaik #krimkurus #gemuk #angin #nakkurus #nakcantik #kmipoh #kmperak #sweetdaraipoh #sweetdaraperak #gopeng #kampar #lemak #putih #hilangkansenggugut #hilangkankeputihan #hilanglemak #hilangsakitperut #rayahaji #nakraya #raya #haji

  •  3  0  11 July, 2020
  • ‼️‼️ PROMOSI 24JAM AZN 
BODYCREAM SERTA 30 HADIAH MISTERI MENANTI PELANGGAN BERTUAH ‼️‼️

3 PCS BODYCREAM 
RM 100 ‼️‼️ RM 100 ‼️ RM100 sahaja 

👉🏻 FREE PUTERI LENTIK : RM59.90
👉🏻 FREE POSTAGE Semenanjung Malaysia

Sabah dan Sarawak + RM10 (RM110) 

.

PROMOSI tamat pada 12 malam 11 Julai 2020 

👉🏻 Serta ada *HADIAH MISTERI* menanti 30 pelanggan yang beli SET PROMO 24JAM AZN hari ini.

Jadi tunggu apa lagi, jangan lupa dapatkan produk AZN hari ini juga ‼️‼️

.

Nak kurus dan sihat tanpa makan ubat 
#sapusapusettle . 

Wasap Admin nak dapatkan harga promo :

📲 www.wasap.my/60102522755/Promo24JamAZN

#AznMalaysia
#PromoAzn 

#KrimKurus
#KrimBakarLemak 
#KurusTanpaMakanUbat
  • ‼️‼️ PROMOSI 24JAM AZN
    BODYCREAM SERTA 30 HADIAH MISTERI MENANTI PELANGGAN BERTUAH ‼️‼️

    3 PCS BODYCREAM
    RM 100 ‼️‼️ RM 100 ‼️ RM100 sahaja

    👉🏻 FREE PUTERI LENTIK : RM59.90
    👉🏻 FREE POSTAGE Semenanjung Malaysia

    Sabah dan Sarawak + RM10 (RM110)

    .

    PROMOSI tamat pada 12 malam 11 Julai 2020

    👉🏻 Serta ada *HADIAH MISTERI* menanti 30 pelanggan yang beli SET PROMO 24JAM AZN hari ini.

    Jadi tunggu apa lagi, jangan lupa dapatkan produk AZN hari ini juga ‼️‼️

    .

    Nak kurus dan sihat tanpa makan ubat
    #sapusapusettle .

    Wasap Admin nak dapatkan harga promo :

    📲 www.wasap.my/60102522755/Promo24JamAZN

    #AznMalaysia
    #PromoAzn

    #KrimKurus
    #KrimBakarLemak
    #KurusTanpaMakanUbat

  •  2  0  11 July, 2020
  • The mother of all set.. Sugardoll Basic Set 🙌🏼🙌🏼
.
Set ni ada vitamin and tonic. Dua2 ni tak boleh dipisahkan sebab kenapa? Sebab kita nak bagi korang full benefit and utk dapatkan result yang lebih baik. Vitamin bantu dr dalaman, tonic bantu dari luaran. RM170 dapat 60 biji vitamins and 30ml tonic, tahan 1 bulan tau. Postage pun free . I blh gerenti u xakan menyesal and dpt tengok kesan nya seawal seminggu 🤩 *depend ngan individu* I will help you to get the result 🦋
.
Jangan risau, vitamin kita telah didaftar dibawah KKM and selamat utk di kunyah-kunyah
.
Untuk testimoni 👇🏼👇🏼 #sugardolltestimony #sugardolltestimoni 
.
Feel free to DM me and Whatsap me for any enquiries 💕 
016-8797496

#sugardollfaq
#sugardolltestimony 
#sugardolltestimoni 
#hairvitamins 
#vitaminrambut 
#sugardollhq 
#sugardollnewbie 
#sugardollkl 
#sugardollselangor 
#sugardollsarawak 
#sugardollsabah 
#sugardollagentsarawak 
#sugardollagents 
#sugardollagentdamansara
#sugardollagentcheras 
#sugardollbodyrange
#calmingcreamsugardoll
#nakkurus
#krimkurus
#calmingcreamtestimony 
#hairtips
#tipspenjagaanrambut
#beautytips
  • The mother of all set.. Sugardoll Basic Set 🙌🏼🙌🏼
    .
    Set ni ada vitamin and tonic. Dua2 ni tak boleh dipisahkan sebab kenapa? Sebab kita nak bagi korang full benefit and utk dapatkan result yang lebih baik. Vitamin bantu dr dalaman, tonic bantu dari luaran. RM170 dapat 60 biji vitamins and 30ml tonic, tahan 1 bulan tau. Postage pun free . I blh gerenti u xakan menyesal and dpt tengok kesan nya seawal seminggu 🤩 *depend ngan individu* I will help you to get the result 🦋
    .
    Jangan risau, vitamin kita telah didaftar dibawah KKM and selamat utk di kunyah-kunyah
    .
    Untuk testimoni 👇🏼👇🏼 #sugardolltestimony #sugardolltestimoni
    .
    Feel free to DM me and Whatsap me for any enquiries 💕
    016-8797496

    #sugardollfaq
    #sugardolltestimony
    #sugardolltestimoni
    #hairvitamins
    #vitaminrambut
    #sugardollhq
    #sugardollnewbie
    #sugardollkl
    #sugardollselangor
    #sugardollsarawak
    #sugardollsabah
    #sugardollagentsarawak
    #sugardollagents
    #sugardollagentdamansara
    #sugardollagentcheras
    #sugardollbodyrange
    #calmingcreamsugardoll
    #nakkurus
    #krimkurus
    #calmingcreamtestimony
    #hairtips
    #tipspenjagaanrambut
    #beautytips

  •  3  0  11 July, 2020
  • Pr0m0si 24 JAM JER ‼️‼️

11 Julai 2020 ~ Save the date 😘

Gaisss...ada berita baik. Bermula jam 00.01 pagi ni dah boleh dapatkan BodyCream dengan harga prom0 👇🏻👇🏻

Beli 3 b0tol ABC : 100 hengget 
Percuma 1 bot0l Puteri Lentik  yang beharga 59.90 hengget.

Pos.tage semenanjung M’sia Akak tanggung!! Maknanya pos.tage percuma laa gituu..
Sabah / Sarawak + RM10 

Pakat-pakat borong lekaih. Ingat ya. 1 hari sahaja!! 
Ishh..macam tak percaya je, Putri Lentik tu boleh dapat percuma🤔. 

*Promo24Jam

Sila tekan link whatsapp di ruang bio ya. Tq
  • Pr0m0si 24 JAM JER ‼️‼️

    11 Julai 2020 ~ Save the date 😘

    Gaisss...ada berita baik. Bermula jam 00.01 pagi ni dah boleh dapatkan BodyCream dengan harga prom0 👇🏻👇🏻

    Beli 3 b0tol ABC : 100 hengget
    Percuma 1 bot0l Puteri Lentik yang beharga 59.90 hengget.

    Pos.tage semenanjung M’sia Akak tanggung!! Maknanya pos.tage percuma laa gituu..
    Sabah / Sarawak + RM10

    Pakat-pakat borong lekaih. Ingat ya. 1 hari sahaja!!
    Ishh..macam tak percaya je, Putri Lentik tu boleh dapat percuma🤔.

    *Promo24Jam

    Sila tekan link whatsapp di ruang bio ya. Tq

  •  5  1  10 July, 2020
  • Which is why we recommend our customers to drink at least 2ltr of water a day. 
.
Do you know our vitamins are multivitamins? Sugardoll telah didaftarkan dan di bawah pengawasan Pharmaceutical Regulatory Board under KKM.. selamat untuk di consume sebagai supplement tambahan 😉
.
Yelah with our lifestyle, do u think u can get all the proper nutrients from the food that you ate?
.
Untuk testimoni 👇🏼👇🏼 #sugardolltestimony #sugardolltestimoni 
.
Feel free to DM me and Whatsap me for any enquiries 💕 
016-8797496

#sugardollfaq
#sugardolltestimony 
#sugardolltestimoni 
#hairvitamins 
#vitaminrambut 
#sugardollhq 
#sugardollnewbie 
#sugardollkl 
#sugardollselangor 
#sugardollsarawak 
#sugardollsabah 
#sugardollagentsarawak 
#sugardollagents 
#sugardollagentdamansara
#sugardollagentcheras 
#sugardollbodyrange
#calmingcreamsugardoll
#nakkurus
#krimkurus
#calmingcreamtestimony 
#hairtips
#tipspenjagaanrambut
#beautytips
  • Which is why we recommend our customers to drink at least 2ltr of water a day.
    .
    Do you know our vitamins are multivitamins? Sugardoll telah didaftarkan dan di bawah pengawasan Pharmaceutical Regulatory Board under KKM.. selamat untuk di consume sebagai supplement tambahan 😉
    .
    Yelah with our lifestyle, do u think u can get all the proper nutrients from the food that you ate?
    .
    Untuk testimoni 👇🏼👇🏼 #sugardolltestimony #sugardolltestimoni
    .
    Feel free to DM me and Whatsap me for any enquiries 💕
    016-8797496

    #sugardollfaq
    #sugardolltestimony
    #sugardolltestimoni
    #hairvitamins
    #vitaminrambut
    #sugardollhq
    #sugardollnewbie
    #sugardollkl
    #sugardollselangor
    #sugardollsarawak
    #sugardollsabah
    #sugardollagentsarawak
    #sugardollagents
    #sugardollagentdamansara
    #sugardollagentcheras
    #sugardollbodyrange
    #calmingcreamsugardoll
    #nakkurus
    #krimkurus
    #calmingcreamtestimony
    #hairtips
    #tipspenjagaanrambut
    #beautytips

  •  3  0  10 July, 2020
  • | COD : LIPOCUT 
.

Done cod. Sisthur ni dapat lipocut untuk kecil inci di bahagian lemak degil dan diperlukan ketika lenguh2 badan.
Hot cream paling superb pelbagai guna tau boleh legakan sengugut,buang angin dalam banda. 
.
Kesan yg pantas sebab cepat meresap  dan baunya pun wangi.
So tak rugi korang dapatkan❗
.
.
Jom Dapatkan Lipocut, Whatsapp Aina Sekarang 📲
.
.
.
Ig👉 Klik Link Di Bio Atau Whatsapp +601127874967 📲
Fb👉 Https://nak.la/ainanorman
.
.
.
.
#SZEmpire#Lipocut#LipocutNerrys#HotCream#KrimPanas#KrimKurus#KrimSelulit#LotionPanas#Selulit#IbuHamil#IbuBerpantang#IbuMenyusu#NakRamping#SlimmingCream#CODPerlis#CODKedah#CODPulauPinang#CODPerak#CODSelangor#CODKualaLumpur#CODPutrajaya#CODNegeriSembilan#CODMelaka#CODJohor#CODKelantan#CODTerengganu#CODPahang#CODSabah#CODLabuan#CODSarawak
  • | COD : LIPOCUT
    .

    Done cod. Sisthur ni dapat lipocut untuk kecil inci di bahagian lemak degil dan diperlukan ketika lenguh2 badan.
    Hot cream paling superb pelbagai guna tau boleh legakan sengugut,buang angin dalam banda.
    .
    Kesan yg pantas sebab cepat meresap dan baunya pun wangi.
    So tak rugi korang dapatkan❗
    .
    .
    Jom Dapatkan Lipocut, Whatsapp Aina Sekarang 📲
    .
    .
    .
    Ig👉 Klik Link Di Bio Atau Whatsapp +601127874967 📲
    Fb👉 Https://nak.la/ainanorman
    .
    .
    .
    .
    #SZEmpire #Lipocut #LipocutNerrys #HotCream #KrimPanas #KrimKurus #KrimSelulit #LotionPanas #Selulit #IbuHamil#IbuBerpantang#IbuMenyusu#NakRamping#SlimmingCream#CODPerlis#CODKedah#CODPulauPinang#CODPerak#CODSelangor#CODKualaLumpur#CODPutrajaya#CODNegeriSembilan#CODMelaka#CODJohor#CODKelantan#CODTerengganu#CODPahang#CODSabah#CODLabuan#CODSarawak

  •  1  0  10 July, 2020
  • 𝗟𝗜𝗣𝗢𝗖𝗨𝗧 𝗛𝗢𝗧 𝗖𝗥𝗘𝗔𝗠 𝗣𝗜𝗟𝗜𝗛𝗔𝗡 𝗧𝗘𝗥𝗕𝗔𝗜𝗞
.

Happykan bila berat dah turun tapi ada part lemak degil masih menyerlah. Aina suggest sangat Hot Cream paling Best ni👍baunya dah lah wangi,tidak melekit dan sepantas menyerap. Sapu-sapu je paduu 

🧡Bakar Lemak degil perut,lengan dan peha
🧡Bantu hilangkan kesan selulit
🧡Melegakan sakit sendi dan otot
🧡Membuang angin dalam badan
🧡Melegakan sakit sengugut 

Amacam best ke best😉
Takyah pikir lagi📲

.
.
Jom Dapatkan Lipocut, Whatsapp Aina Sekarang 📲
.
.
.
Ig👉 Klik Link Di Bio atau Whatsapp +601127874967 📲
Fb👉 Https://nak.la/ainanorman
.
.
.
.
#SZEmpire#Lipocut#LipocutNerrys#HotCream#KrimPanas#KrimKurus#KrimSelulit#LotionPanas#Selulit#IbuHamil#IbuBerpantang#IbuMenyusu#NakRamping#SlimmingCream#Kangar#AlorSetar#Georgetown#Ipoh#ShahAlam#KualaLumpur#Putrajaya#Seremban#BandarMelaka#JohorBahru#KotaBharu#KualaTerengganu#Kuantan#KotaKinabalu#Labuan#Kuching
  • 𝗟𝗜𝗣𝗢𝗖𝗨𝗧 𝗛𝗢𝗧 𝗖𝗥𝗘𝗔𝗠 𝗣𝗜𝗟𝗜𝗛𝗔𝗡 𝗧𝗘𝗥𝗕𝗔𝗜𝗞
    .

    Happykan bila berat dah turun tapi ada part lemak degil masih menyerlah. Aina suggest sangat Hot Cream paling Best ni👍baunya dah lah wangi,tidak melekit dan sepantas menyerap. Sapu-sapu je paduu

    🧡Bakar Lemak degil perut,lengan dan peha
    🧡Bantu hilangkan kesan selulit
    🧡Melegakan sakit sendi dan otot
    🧡Membuang angin dalam badan
    🧡Melegakan sakit sengugut

    Amacam best ke best😉
    Takyah pikir lagi📲

    .
    .
    Jom Dapatkan Lipocut, Whatsapp Aina Sekarang 📲
    .
    .
    .
    Ig👉 Klik Link Di Bio atau Whatsapp +601127874967 📲
    Fb👉 Https://nak.la/ainanorman
    .
    .
    .
    .
    #SZEmpire #Lipocut #LipocutNerrys #HotCream #KrimPanas #KrimKurus #KrimSelulit #LotionPanas #Selulit #IbuHamil#IbuBerpantang#IbuMenyusu#NakRamping#SlimmingCream#Kangar#AlorSetar#Georgetown#Ipoh#ShahAlam#KualaLumpur#Putrajaya#Seremban#BandarMelaka#JohorBahru#KotaBharu#KualaTerengganu#Kuantan#KotaKinabalu#Labuan#Kuching

  •  0  0  10 July, 2020

Top #krimkurus Posts

  • Habis 1 set, loss 8kg🤩
Terus repeat order😙

Produk power siapa yang tak nak kan😜

Klik link di bio❤️
.
#plussize
#nutrition
#seluarbesar
#penggemuk
#naksihat
#boroi
#ramping
#gemukair
#krimkurus
#kuruscepat
#sayanakkurus
#fitness
#slim
#tipsdiet
#putih
#workout
#besarkanpayudara
#kuruscantikputih
#sayajualmurah
#kopikurusmelaka
#codmelaka
#kopihijaudiet
#xsperfectdrinkmelaka
#takutbuncit
#kuruscantik
#awetmuda
#kurusselamat
#makanansihat
#nakcantik
#byonrich
  • Habis 1 set, loss 8kg🤩
    Terus repeat order😙

    Produk power siapa yang tak nak kan😜

    Klik link di bio❤️
    .
    #plussize
    #nutrition
    #seluarbesar
    #penggemuk
    #naksihat
    #boroi
    #ramping
    #gemukair
    #krimkurus
    #kuruscepat
    #sayanakkurus
    #fitness
    #slim
    #tipsdiet
    #putih
    #workout
    #besarkanpayudara
    #kuruscantikputih
    #sayajualmurah
    #kopikurusmelaka
    #codmelaka
    #kopihijaudiet
    #xsperfectdrinkmelaka
    #takutbuncit
    #kuruscantik
    #awetmuda
    #kurusselamat
    #makanansihat
    #nakcantik
    #byonrich

  •  111  0  29 February, 2020
  • PERTAMA DI MALAYSIA
FENOMENA PERTAMA DI MALAYSIA
KURUS DENGAN RUMPAI LAUT

HANYA DENGAN RUMPAI LAUT
BAHAN2 SEMULAJADI

ADA PELBAGAI KEBAIKKAN 
Antara kebaikkan ederra
✔️mengurangkan berat badan ✔️mengurangkan tanda regangan (strechmark)
✔️ MEMBAKAR & MEMECAH LEMAK ✔️melangsing & mecantikkan BENTUK BADAN
✔️menghilangkan dagu berlapis
✔️ melegakan senggugut
✔️melegakan senak perut / kembung perut ✔️menaikkan kadar metabolisma
✔️MENCAIR LEMAK dr dalam
✔️ mengurangkan sakit2 sendi & keradangan otot
✔️ melawaskan masalah sembelit
✔️melancarkan pengaliran darah
✔️menggalakkan penghadaman & proses pencernaan
✔️ mencerahkan kulit
✔️ menganjalkan kulit
✔️membantu bg yang menghadapi penyakit kulit ekzema & kulit kering
✔️menyelesaikan masalah kulit seperti jerawat di bdn, ekzema, psoriasis & kulit kering
✔️TIADA KESAN SAMPINGAN
✔️MUDAH DAN BERKESAN
✔️PERUT MAKIN MENGECIL ✔️BERAT MAKIN MENURUN
💯NO CHEMICAL 💯JAMIN PASTI REPEAT ORDER

wa 012 6898487

#ederracream #ederramalaysia #krimlangsing #krimkurus #sabunkurus #masalahperiod #eczema #masalahselulit #nakkurus #kurusdengancepat #promosi #hargapromosi
  • PERTAMA DI MALAYSIA
    FENOMENA PERTAMA DI MALAYSIA
    KURUS DENGAN RUMPAI LAUT

    HANYA DENGAN RUMPAI LAUT
    BAHAN2 SEMULAJADI

    ADA PELBAGAI KEBAIKKAN
    Antara kebaikkan ederra
    ✔️mengurangkan berat badan ✔️mengurangkan tanda regangan (strechmark)
    ✔️ MEMBAKAR & MEMECAH LEMAK ✔️melangsing & mecantikkan BENTUK BADAN
    ✔️menghilangkan dagu berlapis
    ✔️ melegakan senggugut
    ✔️melegakan senak perut / kembung perut ✔️menaikkan kadar metabolisma
    ✔️MENCAIR LEMAK dr dalam
    ✔️ mengurangkan sakit2 sendi & keradangan otot
    ✔️ melawaskan masalah sembelit
    ✔️melancarkan pengaliran darah
    ✔️menggalakkan penghadaman & proses pencernaan
    ✔️ mencerahkan kulit
    ✔️ menganjalkan kulit
    ✔️membantu bg yang menghadapi penyakit kulit ekzema & kulit kering
    ✔️menyelesaikan masalah kulit seperti jerawat di bdn, ekzema, psoriasis & kulit kering
    ✔️TIADA KESAN SAMPINGAN
    ✔️MUDAH DAN BERKESAN
    ✔️PERUT MAKIN MENGECIL ✔️BERAT MAKIN MENURUN
    💯NO CHEMICAL 💯JAMIN PASTI REPEAT ORDER

    wa 012 6898487

    #ederracream #ederramalaysia #krimlangsing #krimkurus #sabunkurus #masalahperiod #eczema #masalahselulit #nakkurus #kurusdengancepat #promosi #hargapromosi

  •  133  1  16 March, 2017
  • RATU RESHAPE CREAM ni diformulakan utk membakar lemak-lemak degil terutamanya pada bahagian
.
✅lengan
✅perut
✅peha
✅pinggul
✅pinggang
.
Senang je cara penggunaannya, picit cream reshape ni secukup rasa dan sapu serta massage pada bahagian-bahagian yg di ingini. Ianya berbau wangi dan tidak berminyak. Pakai dua kali sehari untuk keberkesanan yg optimum 😊😊😊
.
Ia juga berkesan utk mengurangkan selulit (stretch marks) 😊
.
.
Jom dapatkan RATU RESHAPE CREAM dengan Sophie dan jadi yg terawal menggunakannya. Call/whatsapp Sophie 011.0125.5043
.
Senang je kan? 011.1025.5043
.
SET COMBO
.
👑 1 Ratu Slimming Jelly + 1 Ratu Reshape Cream = RM105 free postage
.
👑 2 Ratu Slimming Jelly + 1 Ratu Reshape Cream = RM165 freegift water bottle + free postage
.
👑 3 Ratu Slimming Jelly + 1 Ratu Reshape Cream + free tshirt = RM230 freegift tshirt + free postage
.
.
#produkkurusterbaik #kurussihatcantik #kuruslangsingcantik #ratureshapecream #ratuslimmingjelly #krimkurus
  • RATU RESHAPE CREAM ni diformulakan utk membakar lemak-lemak degil terutamanya pada bahagian
    .
    ✅lengan
    ✅perut
    ✅peha
    ✅pinggul
    ✅pinggang
    .
    Senang je cara penggunaannya, picit cream reshape ni secukup rasa dan sapu serta massage pada bahagian-bahagian yg di ingini. Ianya berbau wangi dan tidak berminyak. Pakai dua kali sehari untuk keberkesanan yg optimum 😊😊😊
    .
    Ia juga berkesan utk mengurangkan selulit (stretch marks) 😊
    .
    .
    Jom dapatkan RATU RESHAPE CREAM dengan Sophie dan jadi yg terawal menggunakannya. Call/whatsapp Sophie 011.0125.5043
    .
    Senang je kan? 011.1025.5043
    .
    SET COMBO
    .
    👑 1 Ratu Slimming Jelly + 1 Ratu Reshape Cream = RM105 free postage
    .
    👑 2 Ratu Slimming Jelly + 1 Ratu Reshape Cream = RM165 freegift water bottle + free postage
    .
    👑 3 Ratu Slimming Jelly + 1 Ratu Reshape Cream + free tshirt = RM230 freegift tshirt + free postage
    .
    .
    #produkkurusterbaik #kurussihatcantik #kuruslangsingcantik #ratureshapecream #ratuslimmingjelly #krimkurus

  •  105  0  23 August, 2018
  • RATU RESHAPE CREAM ni diformulakan utk membakar lemak-lemak degil terutamanya pada bahagian
.
✅lengan
✅perut
✅peha
✅pinggul
✅pinggang
.
Senang je cara penggunaannya, picit cream reshape ni secukup rasa dan sapu serta massage pada bahagian-bahagian yg di ingini. Ianya berbau wangi dan tidak berminyak. Pakai dua kali sehari untuk keberkesanan yg optimum 😊😊😊
.
Ia juga berkesan utk mengurangkan selulit (stretch marks) 😊
.
.
Jom dapatkan RATU RESHAPE CREAM dengan Sophie dan jadi yg terawal menggunakannya. Call/whatsapp Sophie 011.0125.5043
.
Senang je kan? 011.1025.5043
.
SET COMBO
.
👑 1 Ratu Slimming Jelly + 1 Ratu Reshape Cream = RM105 free postage
.
👑 2 Ratu Slimming Jelly + 1 Ratu Reshape Cream = RM165 freegift water bottle + free postage
.
👑 3 Ratu Slimming Jelly + 1 Ratu Reshape Cream + free tshirt = RM230 freegift tshirt + free postage
.
.
#produkkurusterbaik #kurussihatcantik #kuruslangsingcantik #ratureshapecream #ratuslimmingjelly #krimkurus #kuruscepat
  • RATU RESHAPE CREAM ni diformulakan utk membakar lemak-lemak degil terutamanya pada bahagian
    .
    ✅lengan
    ✅perut
    ✅peha
    ✅pinggul
    ✅pinggang
    .
    Senang je cara penggunaannya, picit cream reshape ni secukup rasa dan sapu serta massage pada bahagian-bahagian yg di ingini. Ianya berbau wangi dan tidak berminyak. Pakai dua kali sehari untuk keberkesanan yg optimum 😊😊😊
    .
    Ia juga berkesan utk mengurangkan selulit (stretch marks) 😊
    .
    .
    Jom dapatkan RATU RESHAPE CREAM dengan Sophie dan jadi yg terawal menggunakannya. Call/whatsapp Sophie 011.0125.5043
    .
    Senang je kan? 011.1025.5043
    .
    SET COMBO
    .
    👑 1 Ratu Slimming Jelly + 1 Ratu Reshape Cream = RM105 free postage
    .
    👑 2 Ratu Slimming Jelly + 1 Ratu Reshape Cream = RM165 freegift water bottle + free postage
    .
    👑 3 Ratu Slimming Jelly + 1 Ratu Reshape Cream + free tshirt = RM230 freegift tshirt + free postage
    .
    .
    #produkkurusterbaik #kurussihatcantik #kuruslangsingcantik #ratureshapecream #ratuslimmingjelly #krimkurus #kuruscepat

  •  106  1  17 August, 2018
  • .
Setiap orang mempunyai masa yang sama iaitu 24 jam sehari. Untuk kekal sihat dan turun berat, Kita hanya memerlukan beraktiviti sihat iaitu bersenam 1/2 jam setiap hari.
.
Luangkan masa berjogging, berbasikal, gym atau zumba hanya 1/2 jam. Boleh lakukan.di rumah dengan bantuan youtube.
.
Badan yang sihat bermula dengan makanan dan gayahidup sihat.
.
#EatRightTurunBerat
COACH SUE +60126730141
.
Coach turun berat badan online.
30 mealplan, 5 kali makan sehari
Ilmu dan Group Support
.
#coachmuslimah #coachwanita #sizebesar #bajubesar #seluarbesar #tudungmurah #tudunglabuh #tipskurus #tipsdiet #makanansihat #senaman #workout #zumba #zumbafitnes #turunberatbadan #turun5kgsebulan #turunlemak #reshapebody #kurusonline #teakurus #krimkurus #cikgu #azamkurus2017 #atkins #kito #kuruscepat #jomkurus1malaysia #jomkurus #jk1m
  • .
    Setiap orang mempunyai masa yang sama iaitu 24 jam sehari. Untuk kekal sihat dan turun berat, Kita hanya memerlukan beraktiviti sihat iaitu bersenam 1/2 jam setiap hari.
    .
    Luangkan masa berjogging, berbasikal, gym atau zumba hanya 1/2 jam. Boleh lakukan.di rumah dengan bantuan youtube.
    .
    Badan yang sihat bermula dengan makanan dan gayahidup sihat.
    .
    #EatRightTurunBerat
    COACH SUE +60126730141
    .
    Coach turun berat badan online.
    30 mealplan, 5 kali makan sehari
    Ilmu dan Group Support
    .
    #coachmuslimah #coachwanita #sizebesar #bajubesar #seluarbesar #tudungmurah #tudunglabuh #tipskurus #tipsdiet #makanansihat #senaman #workout #zumba #zumbafitnes #turunberatbadan #turun5kgsebulan #turunlemak #reshapebody #kurusonline #teakurus #krimkurus #cikgu #azamkurus2017 #atkins #kito #kuruscepat #jomkurus1malaysia #jomkurus #jk1m

  •  158  2  16 March, 2018
  • Assalamualaikum semuaaa 😊😊😊
.
Good news utk semua, new product in town!! RATU INCHLOSS CREAM akan dilancarkan pada bulan August nanti 😊😊😊
.
Boleh pre-order sekarang dengan call atau whatsapp Sophie dan jadi org yg pertama menggunakannya..
.
Harga InsyaAllah sangat berbaloi- baloi bukan RM80, bukan RM60 bukan RM50, siapa berminat whatsapp Sophie sekarang!!
.
Sangat affordable dan sangat berkesan 😊😊😊
.
Whatsapp 011.1025.5043
.
Senang je, 011.1025.5043
.
.
#losyenkurus #inchlosscream #krimkurus #ratuslimmingjelly #ratuinchlosscream
  • Assalamualaikum semuaaa 😊😊😊
    .
    Good news utk semua, new product in town!! RATU INCHLOSS CREAM akan dilancarkan pada bulan August nanti 😊😊😊
    .
    Boleh pre-order sekarang dengan call atau whatsapp Sophie dan jadi org yg pertama menggunakannya..
    .
    Harga InsyaAllah sangat berbaloi- baloi bukan RM80, bukan RM60 bukan RM50, siapa berminat whatsapp Sophie sekarang!!
    .
    Sangat affordable dan sangat berkesan 😊😊😊
    .
    Whatsapp 011.1025.5043
    .
    Senang je, 011.1025.5043
    .
    .
    #losyenkurus #inchlosscream #krimkurus #ratuslimmingjelly #ratuinchlosscream

  •  102  0  25 July, 2018
  • Assalamualaikum semuaaa 😊😊😊
.
Good news utk semua, new product in town!! RATU INCHLOSS CREAM akan dilancarkan pada bulan August nanti 😊😊😊
.
Semua mesti nak tahu apa ni kan? Okay, ini adalah cream yang akan membantu untuk membakar dan men-nyahhkan lemak yang degil tau, especially part yang susah nak kurus macam LENGAN. PERUT. PEHA. PINGGANG. PUNGGUNG atau mana-manalah area tubuh yang flabby!
.
So dengan adanya RATU INCHLOSS CREAM ni, akan membantu untuk mengatasi masalah flabby. So kulit akan firm dan part tersebut akan mengecil!
.
RATU inchloss cream ni akan membantu untuk menyelesaikan masalah daripada luar. Sebab ramai yang complain, consume RATU SLIMMING JELLY dah kurus berat badan dah turun kaw kaw, tapi kadang-kadang memang ramai yang mengalami masalah kulit jadi flabby, Yelah sebab dah kurus kan, kulit automatik akan jadi kendur. Jadi sebab itulah kami keluarkan RATU INCHLOSS CREAM ni, untuk membantu sis sis semua jadi cantik luar dan dalam, Kulit akan tegang tip top! Senang je nak apply, just sapu and gosok-gosok pada bahagian yang bermasalah. InshaAllah memang berkesan.
.
Dan yang plg best, cream ni tak berbau minyak panas ya. Bau sangat best, macam bau lotion yang wangi dan akan melekat pada badan. So dalam masa dia bakar lemak awak tu, kulit sentiasa akan wangi dan fresh! Jadi jangan takut nak guna sblm tidur, Suami takkan complain macam bau minyak panas. Sumpah tak tipu!
.
Harga RM39 semenanjung, RM43 Sabah Sarawak .
Whatsapp 011.1025.5043
.
Senang je, 011.1025.5043
.
.
#losyenkurus #inchlosscream #krimkurus #ratuslimmingjelly #ratuinchlosscream #produkkurusterbaik
  • Assalamualaikum semuaaa 😊😊😊
    .
    Good news utk semua, new product in town!! RATU INCHLOSS CREAM akan dilancarkan pada bulan August nanti 😊😊😊
    .
    Semua mesti nak tahu apa ni kan? Okay, ini adalah cream yang akan membantu untuk membakar dan men-nyahhkan lemak yang degil tau, especially part yang susah nak kurus macam LENGAN. PERUT. PEHA. PINGGANG. PUNGGUNG atau mana-manalah area tubuh yang flabby!
    .
    So dengan adanya RATU INCHLOSS CREAM ni, akan membantu untuk mengatasi masalah flabby. So kulit akan firm dan part tersebut akan mengecil!
    .
    RATU inchloss cream ni akan membantu untuk menyelesaikan masalah daripada luar. Sebab ramai yang complain, consume RATU SLIMMING JELLY dah kurus berat badan dah turun kaw kaw, tapi kadang-kadang memang ramai yang mengalami masalah kulit jadi flabby, Yelah sebab dah kurus kan, kulit automatik akan jadi kendur. Jadi sebab itulah kami keluarkan RATU INCHLOSS CREAM ni, untuk membantu sis sis semua jadi cantik luar dan dalam, Kulit akan tegang tip top! Senang je nak apply, just sapu and gosok-gosok pada bahagian yang bermasalah. InshaAllah memang berkesan.
    .
    Dan yang plg best, cream ni tak berbau minyak panas ya. Bau sangat best, macam bau lotion yang wangi dan akan melekat pada badan. So dalam masa dia bakar lemak awak tu, kulit sentiasa akan wangi dan fresh! Jadi jangan takut nak guna sblm tidur, Suami takkan complain macam bau minyak panas. Sumpah tak tipu!
    .
    Harga RM39 semenanjung, RM43 Sabah Sarawak .
    Whatsapp 011.1025.5043
    .
    Senang je, 011.1025.5043
    .
    .
    #losyenkurus #inchlosscream #krimkurus #ratuslimmingjelly #ratuinchlosscream #produkkurusterbaik

  •  104  0  26 July, 2018