#krimibuputih Instagram Photos & Videos

krimibuputih - 7.8k posts

Hashtag Popularity

1
average comments
31.2
average likes

Latest #krimibuputih Posts

  • Musim2 Perayaan ni..
Perut pun masuk mcm2 juadah musim raya..
.
.
Apa kata kita ‘Flush’ balik mana2 yg x berkenaan.. Terutama makanan berminyak & berlemak tu😅
.
.
Utk Masalah Sembelit, Gout, Dar4h Tinggi, K3ncing M4nis tu.. Boleh terus amalkan BioMineral ni utk Stabilkan balik mana2 yg bermasalah...
.
.
Jgn lupa amalkan BioMineral dlm aktiviti harian kita😉
.
.
✔️Titis- Minum
✔️Sapu
✔️Spray
.
.
#biomineral #bengkungsajat #tehkurusviral  #dietsukusukuseparuh #tiroid #setkesihatan #terlajaklaris #klubnalaleh #hkl #bazarpaknil #kencingmanis #darahtinggi #produkviral #gastrik #lentikdara #kurus #kuruspantas #skincaremurah #jamu #cmdmurah #pakejpantang #testimonibiomineral #neelofahijab #resepikurus #meletops #susupisang #krimibuputih #kekbajet #pkp #rayapkp
  • Musim2 Perayaan ni..
    Perut pun masuk mcm2 juadah musim raya..
    .
    .
    Apa kata kita ‘Flush’ balik mana2 yg x berkenaan.. Terutama makanan berminyak & berlemak tu😅
    .
    .
    Utk Masalah Sembelit, Gout, Dar4h Tinggi, K3ncing M4nis tu.. Boleh terus amalkan BioMineral ni utk Stabilkan balik mana2 yg bermasalah...
    .
    .
    Jgn lupa amalkan BioMineral dlm aktiviti harian kita😉
    .
    .
    ✔️Titis- Minum
    ✔️Sapu
    ✔️Spray
    .
    .
    #biomineral #bengkungsajat #tehkurusviral #dietsukusukuseparuh #tiroid #setkesihatan #terlajaklaris #klubnalaleh #hkl #bazarpaknil #kencingmanis #darahtinggi #produkviral #gastrik #lentikdara #kurus #kuruspantas #skincaremurah #jamu #cmdmurah #pakejpantang #testimonibiomineral #neelofahijab #resepikurus #meletops #susupisang #krimibuputih #kekbajet #pkp #rayapkp

  •  9  0  1 August, 2020

Top #krimibuputih Posts

  • Pati Ibu Putih Strawberry
_
_💯 PATI IBU PUTIH ANGGUR
_💯 DIJAMIN ORIGINAL
_💯 KUALITI TIP TOP
_❌ BUKAN BUATAN SIAM / THAILAND 
_
_✔ TEKSTUR BERBIJI-BIJI HALUS & LIKAT
_✔ KEBERKESANAN SEAWAL 3 HARI 
Merupakan ibu segala krim pemutih. Pati ibu putih bertindak sebagai booster untuk memutihkan kulit wajah dan juga badan.
_
Kandungan : Pati Anggur, Vit C & E, Ekstrak Glutathione, Hyaluronic Acid. Bebas kimia hidrokuinon serta tiada kesa  sampingan
_
PM WASAP 0108231430
_
#Ibuputih #pemborongibuputih #patiibuputih #creampemutih #ibuputihborong #ibuputihkilo #krimibuputih #creampemutih #creambooster #ibuputihnina #ninaskincare #ninacosmetic
  • Pati Ibu Putih Strawberry
    _
    _💯 PATI IBU PUTIH ANGGUR
    _💯 DIJAMIN ORIGINAL
    _💯 KUALITI TIP TOP
    _❌ BUKAN BUATAN SIAM / THAILAND
    _
    _✔ TEKSTUR BERBIJI-BIJI HALUS & LIKAT
    _✔ KEBERKESANAN SEAWAL 3 HARI
    Merupakan ibu segala krim pemutih. Pati ibu putih bertindak sebagai booster untuk memutihkan kulit wajah dan juga badan.
    _
    Kandungan : Pati Anggur, Vit C & E, Ekstrak Glutathione, Hyaluronic Acid. Bebas kimia hidrokuinon serta tiada kesa  sampingan
    _
    PM WASAP 0108231430
    _
    #Ibuputih #pemborongibuputih #patiibuputih #creampemutih #ibuputihborong #ibuputihkilo #krimibuputih #creampemutih #creambooster #ibuputihnina #ninaskincare #ninacosmetic

  •  14  1  21 November, 2019
  • Pati Ibu Putih Pure
_
_💯 PATI IBU PUTIH ANGGUR
_💯 DIJAMIN ORIGINAL
_💯 KUALITI TIP TOP
_❌ BUKAN BUATAN SIAM / THAILAND 
_
_✔ TEKSTUR BERBIJI-BIJI HALUS & LIKAT
_✔ KEBERKESANAN SEAWAL 3 HARI 
Merupakan ibu segala krim pemutih. Pati ibu putih bertindak sebagai booster untuk memutihkan kulit wajah dan juga badan.
_
Kandungan : Pati Anggur, Vit C & E, Ekstrak Glutathione, Hyaluronic Acid. Bebas kimia hidrokuinon serta tiada kesa  sampingan
_
PM WASAP 0108231430
_
#Ibuputih #pemborongibuputih #patiibuputih #creampemutih #ibuputihborong #ibuputihkilo #krimibuputih #creampemutih #creambooster #ibuputihnina #ninaskincare #anascosmeticsbyninaamdan
  • Pati Ibu Putih Pure
    _
    _💯 PATI IBU PUTIH ANGGUR
    _💯 DIJAMIN ORIGINAL
    _💯 KUALITI TIP TOP
    _❌ BUKAN BUATAN SIAM / THAILAND
    _
    _✔ TEKSTUR BERBIJI-BIJI HALUS & LIKAT
    _✔ KEBERKESANAN SEAWAL 3 HARI
    Merupakan ibu segala krim pemutih. Pati ibu putih bertindak sebagai booster untuk memutihkan kulit wajah dan juga badan.
    _
    Kandungan : Pati Anggur, Vit C & E, Ekstrak Glutathione, Hyaluronic Acid. Bebas kimia hidrokuinon serta tiada kesa  sampingan
    _
    PM WASAP 0108231430
    _
    #Ibuputih #pemborongibuputih #patiibuputih #creampemutih #ibuputihborong #ibuputihkilo #krimibuputih #creampemutih #creambooster #ibuputihnina #ninaskincare #anascosmeticsbyninaamdan

  •  8  1  21 November, 2019
  • .
#mijotcustfeedbacks
#trustedseller
Thank you shopping 💕💕
.
.
🌼#ibuputihnina kecil RM28
🌼ibuputihnina besar RM48
+ pos RM7sm RM11ss
.
==============
Wasup 018-2769511
Wasup 018-2769511
Wasup 018-2769511
==============
.
pakai ibuputih.. barulah putih. Haaa ;)
Mcm2 krim putih ada kat pasaran yg kita pnh pki. Yg ni plg power dan menjadik. Blh mix ibuputih ni dgn skincare produk lain ye.
Lelaki pon blh pakai. Confirm putehhhhh !
======================
Jom buat mask dengan #ibuputih 1jam bagi tambah whitening & glowing kulit muka dan badan !!
.
Knp buat mask?
"Sebab kite kulit sensitif mmg tak boleh pakai buat tidur... so kite buat mask yer! Boleh buat 5kali 1minggu...kesan nya meletop u olls!

Boleh pkai buat tido tak??
" boleh .. tapi 1 minggu 2-3 kali dah cukup !! Pakai nipis2 selepas night cream

Boleh sapu kat badan tak??
" mestilah boleh sbb krim ibu ni la yg memutihkan kulit 1 bdn.. sapu sebelum tido mcm pakai losen. Nak putihkan bdn lg tambah kan #laserserum ibuputih. Mix dengan losen badan yg selalu kita pakai pon boleh.
Tengokkaan perubahan yang drastik !!!
Pakai mlm ni..esok pun dpt tgk kesan ... jgn risauuu... ibu putih kita #original dan selamat !! 
.
.
#sayajual #isell #sayajualibuputih #sayajualibuputihnina #sayajualibuputihninaskincare
#sayajualibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihcream #krimibuputih #ibuputihninaskincare
#ibuputihoriginal #bestbeautyproduct
#putih #gebu #whiteningproduct
#produkwanita #mensskincare #produkputihlelaki #bazaarpaknil #InstaShopMalaysia #igshopmalaysia #mijotshoppe
  • .
    #mijotcustfeedbacks
    #trustedseller
    Thank you shopping 💕💕
    .
    .
    🌼 #ibuputihnina kecil RM28
    🌼ibuputihnina besar RM48
    + pos RM7sm RM11ss
    .
    ==============
    Wasup 018-2769511
    Wasup 018-2769511
    Wasup 018-2769511
    ==============
    .
    pakai ibuputih.. barulah putih. Haaa ;)
    Mcm2 krim putih ada kat pasaran yg kita pnh pki. Yg ni plg power dan menjadik. Blh mix ibuputih ni dgn skincare produk lain ye.
    Lelaki pon blh pakai. Confirm putehhhhh !
    ======================
    Jom buat mask dengan #ibuputih 1jam bagi tambah whitening & glowing kulit muka dan badan !!
    .
    Knp buat mask?
    "Sebab kite kulit sensitif mmg tak boleh pakai buat tidur... so kite buat mask yer! Boleh buat 5kali 1minggu...kesan nya meletop u olls!

    Boleh pkai buat tido tak??
    " boleh .. tapi 1 minggu 2-3 kali dah cukup !! Pakai nipis2 selepas night cream

    Boleh sapu kat badan tak??
    " mestilah boleh sbb krim ibu ni la yg memutihkan kulit 1 bdn.. sapu sebelum tido mcm pakai losen. Nak putihkan bdn lg tambah kan #laserserum ibuputih. Mix dengan losen badan yg selalu kita pakai pon boleh.
    Tengokkaan perubahan yang drastik !!!
    Pakai mlm ni..esok pun dpt tgk kesan ... jgn risauuu... ibu putih kita #original dan selamat !!
    .
    .
    #sayajual #isell #sayajualibuputih #sayajualibuputihnina #sayajualibuputihninaskincare
    #sayajualibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihcream #krimibuputih #ibuputihninaskincare
    #ibuputihoriginal #bestbeautyproduct
    #putih #gebu #whiteningproduct
    #produkwanita #mensskincare #produkputihlelaki #bazaarpaknil #InstaShopMalaysia #igshopmalaysia #mijotshoppe

  •  111  1  20 March, 2016
  • .
🍁Ibuputih nina 35gm (besaq)🍁
.
Harga RM70
promosi 💥💥
1x RM45
5x RM3x
exc pos
.
==============
Wasup 018-2769511
Wasup 018-2769511
Wasup 018-2769511
==============
.
pakai ibuputih.. barulah putih. Haaa ;)
Mcm2 krim putih ada kat pasaran yg kita pnh pki. Yg ni plg power dan menjadik. Blh mix ibuputih ni dgn skincare produk lain ye.
Lelaki pon blh pakai. Confirm putehhhhh !
======================
Jom buat mask dengan #ibuputih 1jam bagi tambah whitening & glowing kulit muka dan badan !!
.
Knp buat mask?
"Sebab kite kulit sensitif mmg tak boleh pakai buat tidur... so kite buat mask yer! Boleh buat 5kali 1minggu...kesan nya meletop u olls!

Boleh pkai buat tido tak??
" boleh .. tapi 1 minggu 2-3 kali dah cukup !! Pakai nipis2 selepas night cream

Boleh sapu kat badan tak??
" mestilah boleh sbb krim ibu ni la yg memutihkan kulit 1 bdn.. sapu sebelum tido mcm pakai losen. Nak putihkan bdn lg tambah kan #laserserum ibuputih. Mix dengan losen badan yg selalu kita pakai pon boleh.
Tengokkaan perubahan yang drastik !!!
Pakai mlm ni..esok pun dpt tgk kesan ... jgn risauuu... ibu putih kita #original dan selamat !! .
.
#sayajual #isell #sayajualibuputih #sayajualibuputihnina #sayajualibuputihninaskincare
#sayajualibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihcream #krimibuputih #ibuputihninaskincare
#ibuputihoriginal #bestbeautyproduct
#putih #gebu #whiteningproduct
#produkwanita #mensskincare #produkputihlelaki #bazaarpaknil #InstaShopMalaysia #igshopmalaysia #mijotshoppe
  • .
    🍁Ibuputih nina 35gm (besaq)🍁
    .
    Harga RM70
    promosi 💥💥
    1x RM45
    5x RM3x
    exc pos
    .
    ==============
    Wasup 018-2769511
    Wasup 018-2769511
    Wasup 018-2769511
    ==============
    .
    pakai ibuputih.. barulah putih. Haaa ;)
    Mcm2 krim putih ada kat pasaran yg kita pnh pki. Yg ni plg power dan menjadik. Blh mix ibuputih ni dgn skincare produk lain ye.
    Lelaki pon blh pakai. Confirm putehhhhh !
    ======================
    Jom buat mask dengan #ibuputih 1jam bagi tambah whitening & glowing kulit muka dan badan !!
    .
    Knp buat mask?
    "Sebab kite kulit sensitif mmg tak boleh pakai buat tidur... so kite buat mask yer! Boleh buat 5kali 1minggu...kesan nya meletop u olls!

    Boleh pkai buat tido tak??
    " boleh .. tapi 1 minggu 2-3 kali dah cukup !! Pakai nipis2 selepas night cream

    Boleh sapu kat badan tak??
    " mestilah boleh sbb krim ibu ni la yg memutihkan kulit 1 bdn.. sapu sebelum tido mcm pakai losen. Nak putihkan bdn lg tambah kan #laserserum ibuputih. Mix dengan losen badan yg selalu kita pakai pon boleh.
    Tengokkaan perubahan yang drastik !!!
    Pakai mlm ni..esok pun dpt tgk kesan ... jgn risauuu... ibu putih kita #original dan selamat !! .
    .
    #sayajual #isell #sayajualibuputih #sayajualibuputihnina #sayajualibuputihninaskincare
    #sayajualibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihcream #krimibuputih #ibuputihninaskincare
    #ibuputihoriginal #bestbeautyproduct
    #putih #gebu #whiteningproduct
    #produkwanita #mensskincare #produkputihlelaki #bazaarpaknil #InstaShopMalaysia #igshopmalaysia #mijotshoppe

  •  110  1  28 May, 2016
  • "SERVICE FEEDBACK"
.
Alhamdulillah... 😍
Sebahagian feedback yang customer sudi share....!!!
Customer Order :
Pati Ibu Putin Strawberry 30g
WPoreserum by Merae Beauty&Health 50ml
.
Barang selamat sampai ke tangan andaa dalam masa sehari..
InshaAllah...
(tertakluk pada kawasan)
.
Berminat nak join order..
Postage setiap Isnin-Jumaat..
Payment sebelum 3pm pos hari yang sama...
.
.
Korang happy.. Sis lagi happy tauuu... .
✔100% Original Tabita cv Desi Damayanti Skincare
✔Servis terbaik dan sepantas kilat
✔Free EXTRA gift!.
✔Free postage Semenanjung
✔Free personal guide .
✔Special deal untuk return customer
.
Anda nak skin anda berubah nampak cantik dan glowing or flawless. .. jom order sekarang.. masih sempat lagi nak jadikan skin anda secantik retis korea gitewww!
.
DESI DAMAYANTI cv TABITA SKINCARE mampu :
✔️Menghilangkan jerawat
✔️Meratakan lubang bekas jerawat
✔️Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/warna kulit tidak rata
✔️Menghilangkan parut bekas jerawat
✔️Memberbaiki kulit Kusam
✔️Mencerahkan warna kulit
✔️Mengecilkan pori-pori
✔️Membuat kulit tampak bercahaya
✔️Meremajakan kulit
✔️Mengencangkan kulit, sehingga anda nampak lebih muda.
.
🙏Pastikan korang beli 100% Original Tabita cv Desi Damayanti Skincare...
.
Whatsapp 📱 017-3080989
Untuk more details
.
#tabitadesidamayanti #tabitaskincare #desidamayanti #tabitaskincareoriginal #desidamayantioriginal #desidamayantiskincare #tabitanilai #tabitasepang #patiibuputih #krimibuputih #tabitadesidamayantiskincare
  • "SERVICE FEEDBACK"
    .
    Alhamdulillah... 😍
    Sebahagian feedback yang customer sudi share....!!!
    Customer Order :
    Pati Ibu Putin Strawberry 30g
    WPoreserum by Merae Beauty&Health 50ml
    .
    Barang selamat sampai ke tangan andaa dalam masa sehari..
    InshaAllah...
    (tertakluk pada kawasan)
    .
    Berminat nak join order..
    Postage setiap Isnin-Jumaat..
    Payment sebelum 3pm pos hari yang sama...
    .
    .
    Korang happy.. Sis lagi happy tauuu... .
    ✔100% Original Tabita cv Desi Damayanti Skincare
    ✔Servis terbaik dan sepantas kilat
    ✔Free EXTRA gift!.
    ✔Free postage Semenanjung
    ✔Free personal guide .
    ✔Special deal untuk return customer
    .
    Anda nak skin anda berubah nampak cantik dan glowing or flawless. .. jom order sekarang.. masih sempat lagi nak jadikan skin anda secantik retis korea gitewww!
    .
    DESI DAMAYANTI cv TABITA SKINCARE mampu :
    ✔️Menghilangkan jerawat
    ✔️Meratakan lubang bekas jerawat
    ✔️Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/warna kulit tidak rata
    ✔️Menghilangkan parut bekas jerawat
    ✔️Memberbaiki kulit Kusam
    ✔️Mencerahkan warna kulit
    ✔️Mengecilkan pori-pori
    ✔️Membuat kulit tampak bercahaya
    ✔️Meremajakan kulit
    ✔️Mengencangkan kulit, sehingga anda nampak lebih muda.
    .
    🙏Pastikan korang beli 100% Original Tabita cv Desi Damayanti Skincare...
    .
    Whatsapp 📱 017-3080989
    Untuk more details
    .
    #tabitadesidamayanti #tabitaskincare #desidamayanti #tabitaskincareoriginal #desidamayantioriginal #desidamayantiskincare #tabitanilai #tabitasepang #patiibuputih #krimibuputih #tabitadesidamayantiskincare

  •  2  2  3 March, 2019
  • .
🍁Ibuputih nina 35gm (besaq)🍁
.
Harga RM70
promosi 💥💥
1x RM45
5x RM3x
exc pos
.
==============
Wasup 018-2769511
Wasup 018-2769511
Wasup 018-2769511
==============
.
pakai ibuputih.. barulah putih. Haaa ;)
Mcm2 krim putih ada kat pasaran yg kita pnh pki. Yg ni plg power dan menjadik. Blh mix ibuputih ni dgn skincare produk lain ye.
Lelaki pon blh pakai. Confirm putehhhhh !
======================
Jom buat mask dengan #ibuputih 1jam bagi tambah whitening & glowing kulit muka dan badan !!
.
Knp buat mask?
"Sebab kite kulit sensitif mmg tak boleh pakai buat tidur... so kite buat mask yer! Boleh buat 5kali 1minggu...kesan nya meletop u olls!

Boleh pkai buat tido tak??
" boleh .. tapi 1 minggu 2-3 kali dah cukup !! Pakai nipis2 selepas night cream

Boleh sapu kat badan tak??
" mestilah boleh sbb krim ibu ni la yg memutihkan kulit 1 bdn.. sapu sebelum tido mcm pakai losen. Nak putihkan bdn lg tambah kan #laserserum ibuputih. Mix dengan losen badan yg selalu kita pakai pon boleh.
Tengokkaan perubahan yang drastik !!!
Pakai mlm ni..esok pun dpt tgk kesan ... jgn risauuu... ibu putih kita #original dan selamat !! .
.
#sayajual #isell #sayajualibuputih #sayajualibuputihnina #sayajualibuputihninaskincare
#sayajualibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihcream #krimibuputih #ibuputihninaskincare
#ibuputihoriginal #bestbeautyproduct
#putih #gebu #whiteningproduct
#produkwanita #mensskincare #produkputihlelaki #bazaarpaknil #InstaShopMalaysia #igshopmalaysia #mijotshoppe
  • .
    🍁Ibuputih nina 35gm (besaq)🍁
    .
    Harga RM70
    promosi 💥💥
    1x RM45
    5x RM3x
    exc pos
    .
    ==============
    Wasup 018-2769511
    Wasup 018-2769511
    Wasup 018-2769511
    ==============
    .
    pakai ibuputih.. barulah putih. Haaa ;)
    Mcm2 krim putih ada kat pasaran yg kita pnh pki. Yg ni plg power dan menjadik. Blh mix ibuputih ni dgn skincare produk lain ye.
    Lelaki pon blh pakai. Confirm putehhhhh !
    ======================
    Jom buat mask dengan #ibuputih 1jam bagi tambah whitening & glowing kulit muka dan badan !!
    .
    Knp buat mask?
    "Sebab kite kulit sensitif mmg tak boleh pakai buat tidur... so kite buat mask yer! Boleh buat 5kali 1minggu...kesan nya meletop u olls!

    Boleh pkai buat tido tak??
    " boleh .. tapi 1 minggu 2-3 kali dah cukup !! Pakai nipis2 selepas night cream

    Boleh sapu kat badan tak??
    " mestilah boleh sbb krim ibu ni la yg memutihkan kulit 1 bdn.. sapu sebelum tido mcm pakai losen. Nak putihkan bdn lg tambah kan #laserserum ibuputih. Mix dengan losen badan yg selalu kita pakai pon boleh.
    Tengokkaan perubahan yang drastik !!!
    Pakai mlm ni..esok pun dpt tgk kesan ... jgn risauuu... ibu putih kita #original dan selamat !! .
    .
    #sayajual #isell #sayajualibuputih #sayajualibuputihnina #sayajualibuputihninaskincare
    #sayajualibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihcream #krimibuputih #ibuputihninaskincare
    #ibuputihoriginal #bestbeautyproduct
    #putih #gebu #whiteningproduct
    #produkwanita #mensskincare #produkputihlelaki #bazaarpaknil #InstaShopMalaysia #igshopmalaysia #mijotshoppe

  •  108  0  28 May, 2016
  • .
lelaki pun jaga kulit taw. Lelaki pun pakai #ibuputihnina. Kerlass. Buat gadis gadis terpukau. Hehe
.
🌼Ibuputih nina 35gram🌼
.
Harga RM70
promosi 💥💥
1x RM47
5x RM45
exc pos
.
Combo ibuputih besar + laser serum
RM80sm RM85ss
inc pos
.
.
==============
Wasup 018-2769511
Wasup 018-2769511
Wasup 018-2769511
==============
.
pakai ibuputih.. barulah putih. Haaa ;)
Mcm2 krim putih ada kat pasaran yg kita pnh pki. Yg ni plg power dan menjadik. Blh mix ibuputih ni dgn skincare produk lain ye.
Lelaki pon blh pakai. Confirm putehhhhh !
======================
Jom buat mask dengan #ibuputih 1jam bagi tambah whitening & glowing kulit muka dan badan !!
.
Knp buat mask?
"Sebab kite kulit sensitif mmg tak boleh pakai buat tidur... so kite buat mask yer! Boleh buat 5kali 1minggu...kesan nya meletop u olls!

Boleh pkai buat tido tak??
" boleh .. tapi 1 minggu 2-3 kali dah cukup !! Pakai nipis2 selepas night cream

Boleh sapu kat badan tak??
" mestilah boleh sbb krim ibu ni la yg memutihkan kulit 1 bdn.. sapu sebelum tido mcm pakai losen. Nak putihkan bdn lg tambah kan #laserserum ibuputih. Mix dengan losen badan yg selalu kita pakai pon boleh.
Tengokkaan perubahan yang drastik !!!
Pakai mlm ni..esok pun dpt tgk kesan ... jgn risauuu... ibu putih kita #original dan selamat !! .
.
#sayajual #isell #sayajualibuputih #sayajualibuputihnina #sayajualibuputihninaskincare
#sayajualibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihcream #krimibuputih #ibuputihninaskincare
#ibuputihoriginal #bestbeautyproduct
#putih #gebu #whiteningproduct
#produkwanita #mensskincare #produkputihlelaki #bazaarpaknil #InstaShopMalaysia #igshopmalaysia #mijotshoppe
  • .
    lelaki pun jaga kulit taw. Lelaki pun pakai #ibuputihnina. Kerlass. Buat gadis gadis terpukau. Hehe
    .
    🌼Ibuputih nina 35gram🌼
    .
    Harga RM70
    promosi 💥💥
    1x RM47
    5x RM45
    exc pos
    .
    Combo ibuputih besar + laser serum
    RM80sm RM85ss
    inc pos
    .
    .
    ==============
    Wasup 018-2769511
    Wasup 018-2769511
    Wasup 018-2769511
    ==============
    .
    pakai ibuputih.. barulah putih. Haaa ;)
    Mcm2 krim putih ada kat pasaran yg kita pnh pki. Yg ni plg power dan menjadik. Blh mix ibuputih ni dgn skincare produk lain ye.
    Lelaki pon blh pakai. Confirm putehhhhh !
    ======================
    Jom buat mask dengan #ibuputih 1jam bagi tambah whitening & glowing kulit muka dan badan !!
    .
    Knp buat mask?
    "Sebab kite kulit sensitif mmg tak boleh pakai buat tidur... so kite buat mask yer! Boleh buat 5kali 1minggu...kesan nya meletop u olls!

    Boleh pkai buat tido tak??
    " boleh .. tapi 1 minggu 2-3 kali dah cukup !! Pakai nipis2 selepas night cream

    Boleh sapu kat badan tak??
    " mestilah boleh sbb krim ibu ni la yg memutihkan kulit 1 bdn.. sapu sebelum tido mcm pakai losen. Nak putihkan bdn lg tambah kan #laserserum ibuputih. Mix dengan losen badan yg selalu kita pakai pon boleh.
    Tengokkaan perubahan yang drastik !!!
    Pakai mlm ni..esok pun dpt tgk kesan ... jgn risauuu... ibu putih kita #original dan selamat !! .
    .
    #sayajual #isell #sayajualibuputih #sayajualibuputihnina #sayajualibuputihninaskincare
    #sayajualibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihcream #krimibuputih #ibuputihninaskincare
    #ibuputihoriginal #bestbeautyproduct
    #putih #gebu #whiteningproduct
    #produkwanita #mensskincare #produkputihlelaki #bazaarpaknil #InstaShopMalaysia #igshopmalaysia #mijotshoppe

  •  153  7  4 August, 2016
  • .
pakai konsisten. Mesti dapat hasil terbaik.
#testimoniibuputihnina
.
.
#ibuPutihNina
Ready stock
.
🌼Ibuputih nina BESAR 35gm🌼
.
Harga RM70
promosi 💥💥
1x RM43
5x RM3x
exc pos
.
Combo ibuputih besar + laser serum
RM80sm RM85ss
inc pos
.
.
==============
Wasup 018-2769511
Wasup 018-2769511
Wasup 018-2769511
==============
.
pakai ibuputih.. barulah putih. Haaa ;)
Mcm2 krim putih ada kat pasaran yg kita pnh pki. Yg ni plg power dan menjadik. Blh mix ibuputih ni dgn skincare produk lain ye.
Lelaki pon blh pakai. Confirm putehhhhh !
======================
Jom buat mask dengan #ibuputih 1jam bagi tambah whitening & glowing kulit muka dan badan !!
.
Knp buat mask?
"Sebab kite kulit sensitif mmg tak boleh pakai buat tidur... so kite buat mask yer! Boleh buat 5kali 1minggu...kesan nya meletop u olls!

Boleh pkai buat tido tak??
" boleh .. tapi 1 minggu 2-3 kali dah cukup !! Pakai nipis2 selepas night cream

Boleh sapu kat badan tak??
" mestilah boleh sbb krim ibu ni la yg memutihkan kulit 1 bdn.. sapu sebelum tido mcm pakai losen. Nak putihkan bdn lg tambah kan #laserserum ibuputih. Mix dengan losen badan yg selalu kita pakai pon boleh.
Tengokkaan perubahan yang drastik !!!
Pakai mlm ni..esok pun dpt tgk kesan ... jgn risauuu... ibu putih kita #original dan selamat !! .
.
#sayajual #isell #sayajualibuputih #sayajualibuputihnina #sayajualibuputihninaskincare
#sayajualibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihcream #krimibuputih #ibuputihninaskincare
#ibuputihoriginal #bestbeautyproduct
#putih #gebu #whiteningproduct
#produkwanita #mensskincare #produkputihlelaki #bazaarpaknil #InstaShopMalaysia #igshopmalaysia #mijotshoppe
  • .
    pakai konsisten. Mesti dapat hasil terbaik.
    #testimoniibuputihnina
    .
    .
    #ibuPutihNina
    Ready stock
    .
    🌼Ibuputih nina BESAR 35gm🌼
    .
    Harga RM70
    promosi 💥💥
    1x RM43
    5x RM3x
    exc pos
    .
    Combo ibuputih besar + laser serum
    RM80sm RM85ss
    inc pos
    .
    .
    ==============
    Wasup 018-2769511
    Wasup 018-2769511
    Wasup 018-2769511
    ==============
    .
    pakai ibuputih.. barulah putih. Haaa ;)
    Mcm2 krim putih ada kat pasaran yg kita pnh pki. Yg ni plg power dan menjadik. Blh mix ibuputih ni dgn skincare produk lain ye.
    Lelaki pon blh pakai. Confirm putehhhhh !
    ======================
    Jom buat mask dengan #ibuputih 1jam bagi tambah whitening & glowing kulit muka dan badan !!
    .
    Knp buat mask?
    "Sebab kite kulit sensitif mmg tak boleh pakai buat tidur... so kite buat mask yer! Boleh buat 5kali 1minggu...kesan nya meletop u olls!

    Boleh pkai buat tido tak??
    " boleh .. tapi 1 minggu 2-3 kali dah cukup !! Pakai nipis2 selepas night cream

    Boleh sapu kat badan tak??
    " mestilah boleh sbb krim ibu ni la yg memutihkan kulit 1 bdn.. sapu sebelum tido mcm pakai losen. Nak putihkan bdn lg tambah kan #laserserum ibuputih. Mix dengan losen badan yg selalu kita pakai pon boleh.
    Tengokkaan perubahan yang drastik !!!
    Pakai mlm ni..esok pun dpt tgk kesan ... jgn risauuu... ibu putih kita #original dan selamat !! .
    .
    #sayajual #isell #sayajualibuputih #sayajualibuputihnina #sayajualibuputihninaskincare
    #sayajualibuputihoriginal #ibuputihnina #ibuputihcream #krimibuputih #ibuputihninaskincare
    #ibuputihoriginal #bestbeautyproduct
    #putih #gebu #whiteningproduct
    #produkwanita #mensskincare #produkputihlelaki #bazaarpaknil #InstaShopMalaysia #igshopmalaysia #mijotshoppe

  •  126  0  4 August, 2016
  • "DAILY CREAM - TAKITA SKINCARE"

Dah tepek ke belum daily cream sebelum keluar rumah tadi???
Kalau belum tepek la sekarang.. Rugi tau.. Best pakai daily cream ni! 
Daily CREAM ni sama macam DAY CREAM biasa tetapi yg SPECIAL adalah ia water based,lagi ringan, sejuk & cepat menyerap daripada cream biasa

KEBAIKAN DAILY CREAM TAKITA SKINCARE ianya dapat Mencerahkan kulit kita, dapat Cover parut atau cela, Membantu masalah jerawat, mempunyai Sun block 50spf, dapat Mengecilkan pori, serta Menyerikan & mencantikan kulit, Meratakan warna kulit, Melembabkab kulit dan Melembutkan kulit .
.
🔸KENAPA PILIH DAILY CREAM TAKITA SKINCARE?🔸
.
🔮 Tidak melekit
🔮 Tidak berminyak
🔮 Senang di basuh (pakai air je. Tak perlu makeup remover)
🔮 Bahan semulajadi (Vitamin B & Ekstrak Papaya)
.
✔️ DAILY CREAM TAKITA setanding dengan #ddsc.. Sesiapa yang nak kesan yang sama boleh terus bertukar ke Takita Skincare.. Sementara tunggu stock ddsc kembali masuk Malaysia..
Sis jamin korang akan Teruja bila dah pakai!

#takitaskincaremalaysia #takitaskincare #takitaskincareoriginal #tabitadesidamayanti #tabitaskincare #desidamayanti #tabitaskincareoriginal #desidamayantioriginal #desidamayantiskincare #tabitadesidamayantioriginal #desidamayantimalaysia #tabitaoriginal #patiibuputih #krimibuputih #tabitanilai #tabitasepang
  • "DAILY CREAM - TAKITA SKINCARE"

    Dah tepek ke belum daily cream sebelum keluar rumah tadi???
    Kalau belum tepek la sekarang.. Rugi tau.. Best pakai daily cream ni!
    Daily CREAM ni sama macam DAY CREAM biasa tetapi yg SPECIAL adalah ia water based,lagi ringan, sejuk & cepat menyerap daripada cream biasa

    KEBAIKAN DAILY CREAM TAKITA SKINCARE ianya dapat Mencerahkan kulit kita, dapat Cover parut atau cela, Membantu masalah jerawat, mempunyai Sun block 50spf, dapat Mengecilkan pori, serta Menyerikan & mencantikan kulit, Meratakan warna kulit, Melembabkab kulit dan Melembutkan kulit .
    .
    🔸KENAPA PILIH DAILY CREAM TAKITA SKINCARE?🔸
    .
    🔮 Tidak melekit
    🔮 Tidak berminyak
    🔮 Senang di basuh (pakai air je. Tak perlu makeup remover)
    🔮 Bahan semulajadi (Vitamin B & Ekstrak Papaya)
    .
    ✔️ DAILY CREAM TAKITA setanding dengan #ddsc.. Sesiapa yang nak kesan yang sama boleh terus bertukar ke Takita Skincare.. Sementara tunggu stock ddsc kembali masuk Malaysia..
    Sis jamin korang akan Teruja bila dah pakai!

    #takitaskincaremalaysia #takitaskincare #takitaskincareoriginal #tabitadesidamayanti #tabitaskincare #desidamayanti #tabitaskincareoriginal #desidamayantioriginal #desidamayantiskincare #tabitadesidamayantioriginal #desidamayantimalaysia #tabitaoriginal #patiibuputih #krimibuputih #tabitanilai #tabitasepang

  •  26  4  26 September, 2019