#krimeczema Instagram Photos & Videos

krimeczema - 5.9k posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
6.1
average likes

Latest #krimeczema Posts

  •  0  1  4 hours ago
  • Nak tahu tak cara bancuh ESP yg buat kita lagi suka nk minum dan tak sabar nk consume hari- hari ⁉️‼️
.
ESP bancuh 2 sudu dan bagus minum pagi sbb akan bagi rasa kenyang lebih lama. Kita akan dapat lebih energy, juga  bagus utk milk BOOSTER.

Tak boleh bancuh air panas ❌

Air suam boleh ✅
Susu berperisa ✅

Wanie sukaa sgt mix esp dgn milo oat atau nestum sebab tu mmg mudah and ada je kat rumahh 😉

*CARA PENGAMBILAN SUPPLEMENTS* ♥️

*Pagi*

Esp sehari tak boleh lebih 3 sudu 

Amik dua pagi sebelum breakfast 
if malam lapar boleh ambil satu sudu ✅
.

Jom dapatkan dari Wanie, Pengedar Shaklee yang sah👍 .
Alhamdullilah hilang dah masalah
.
✔️Susu Badan Kurang
✔️Gastrik
✔️Jerawat dan parut jerawat
✔️Lemau dan tidak bermaya

Bahagianya kalau dah sihat macam ni.. Jom cari solusi untuk masalah anda

WhatsApp/DM Wanie 
Link ada di bio 🤗
.

#aslegacy#ezylozdherbs#produkviral#sayajualprodukkecantikan#visitmyigmalaysia#bazaarpaknil#datoaliffsyukriterlajaklaris#datoaliffsyukri#produkkecantikan#produkmalaysia#trustedseller#produkkurus#sayajual#sayajualprodukmuslim#sayajualprodukkesihatan#produkhalal#halalproduk#igshopmalaysia#igshopmurah#produkkurus#produkslim#produkeczema#krimeczema#krimeczemabayi#gelmandianbidara#aslegacyselangor#sabunbidara#bizziboddy#sabunjamshir#jamshir#gelmandianbidara
  • Nak tahu tak cara bancuh ESP yg buat kita lagi suka nk minum dan tak sabar nk consume hari- hari ⁉️‼️
    .
    ESP bancuh 2 sudu dan bagus minum pagi sbb akan bagi rasa kenyang lebih lama. Kita akan dapat lebih energy, juga bagus utk milk BOOSTER.

    Tak boleh bancuh air panas ❌

    Air suam boleh ✅
    Susu berperisa ✅

    Wanie sukaa sgt mix esp dgn milo oat atau nestum sebab tu mmg mudah and ada je kat rumahh 😉

    *CARA PENGAMBILAN SUPPLEMENTS* ♥️

    *Pagi*

    Esp sehari tak boleh lebih 3 sudu

    Amik dua pagi sebelum breakfast
    if malam lapar boleh ambil satu sudu ✅
    .

    Jom dapatkan dari Wanie, Pengedar Shaklee yang sah👍 .
    Alhamdullilah hilang dah masalah
    .
    ✔️Susu Badan Kurang
    ✔️Gastrik
    ✔️Jerawat dan parut jerawat
    ✔️Lemau dan tidak bermaya

    Bahagianya kalau dah sihat macam ni.. Jom cari solusi untuk masalah anda

    WhatsApp/DM Wanie
    Link ada di bio 🤗
    .

    #aslegacy #ezylozdherbs #produkviral #sayajualprodukkecantikan #visitmyigmalaysia #bazaarpaknil #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #produkkecantikan #produkmalaysia#trustedseller#produkkurus#sayajual#sayajualprodukmuslim#sayajualprodukkesihatan#produkhalal#halalproduk#igshopmalaysia#igshopmurah#produkkurus#produkslim#produkeczema#krimeczema#krimeczemabayi#gelmandianbidara#aslegacyselangor#sabunbidara#bizziboddy#sabunjamshir#jamshir#gelmandianbidara

  •  1  0  9 hours ago
  • ❤️SNOWY TREATMENT❤️

 🦄KKM NOT 181201764K🦄
 🦄300ML / SPF 30🦄

🦄MEMBANTU MERAWAT MASALAH KULIT DAN ANTI PENUAN
🦄MENGANDUGI  SUSU UNTA
🦄MELEMBABKAN KULIT BADAN/WAJAH SECARA SEMULA JADI
🦄MERAWAT PENYAKIT KULIT SEPERTI EZEMA,PSORIASIS,KURAP etc.
🦄TIDAK MELEKIT DAN MUDAH MERESAP
🦄BOLEH PAKAI DI WAJAH & BADAN
🦄SESUAI UNTAK BAYI HINGGA DEWASA

🌸RM35 100ml🌸

#eczema #krimeczema #treatmentlotion #losyensusuunta #snowhite
  • ❤️SNOWY TREATMENT❤️

    🦄KKM NOT 181201764K🦄
    🦄300ML / SPF 30🦄

    🦄MEMBANTU MERAWAT MASALAH KULIT DAN ANTI PENUAN
    🦄MENGANDUGI SUSU UNTA
    🦄MELEMBABKAN KULIT BADAN/WAJAH SECARA SEMULA JADI
    🦄MERAWAT PENYAKIT KULIT SEPERTI EZEMA,PSORIASIS,KURAP etc.
    🦄TIDAK MELEKIT DAN MUDAH MERESAP
    🦄BOLEH PAKAI DI WAJAH & BADAN
    🦄SESUAI UNTAK BAYI HINGGA DEWASA

    🌸RM35 100ml🌸

    #eczema #krimeczema #treatmentlotion #losyensusuunta #snowhite

  •  2  0  11 July, 2020
  • MAKIN BANYAK TAHU PASAL ALOE VERA, MAKIN KAGUM😱
.
Buat yang belum tahu khasiat aloe vera..
.
Aloe vera ni boleh dikatakan tumbuhan yang banyak sangat kegunaan yang dipercayai dari berkurun lamanya
.
Dan aloe vera memang banyak khasiat untuk kulit tau. Even kalau melecur, aloe vera ada cooling effect dan dia boleh soothe dan rawat tempat yang melecur (1st and 2nd degree burn).Untuk sunburn pun boleh
.
Korang tau tak aloe vera ni boleh penetrate kulit kita lagi cepat dari air tau. Dan kalau ada luka, luka akan sembuh 2x lebih pantas dengan adanya aloe. Amazing kan 🤩
.
Untuk jerawat pun boleh. Sebab apa, aloe vera bertindak sebagai antibakteria semulajadi, so aloe vera ni melindungi kulit kita dari radang atau jangkitan. Awesome! 😆
.
No wonder la pakai sabun 8ZEMA , luka ekzema yang merekah-rekah tu cepat je elok 😍 sebab dalam sabun ni ada double dose aloe vera dan dia boleh heal ruam ekzema dengan cepat 😁
.
Nak rasa sendiri khasiat aloe vera? Jom pm tepi
.

#eczema #eczemamalaysia #sabuneczemamalaysia #handmadesoap #sensitiveskincare #moisturizingsoap #naturalsoap #organicskincare #organic #diybeautyproduct #sabunhomemade #healthyskin #handmadeskincare #babyeczema #krimeczema #homemadeskincare
  • MAKIN BANYAK TAHU PASAL ALOE VERA, MAKIN KAGUM😱
    .
    Buat yang belum tahu khasiat aloe vera..
    .
    Aloe vera ni boleh dikatakan tumbuhan yang banyak sangat kegunaan yang dipercayai dari berkurun lamanya
    .
    Dan aloe vera memang banyak khasiat untuk kulit tau. Even kalau melecur, aloe vera ada cooling effect dan dia boleh soothe dan rawat tempat yang melecur (1st and 2nd degree burn).Untuk sunburn pun boleh
    .
    Korang tau tak aloe vera ni boleh penetrate kulit kita lagi cepat dari air tau. Dan kalau ada luka, luka akan sembuh 2x lebih pantas dengan adanya aloe. Amazing kan 🤩
    .
    Untuk jerawat pun boleh. Sebab apa, aloe vera bertindak sebagai antibakteria semulajadi, so aloe vera ni melindungi kulit kita dari radang atau jangkitan. Awesome! 😆
    .
    No wonder la pakai sabun 8ZEMA , luka ekzema yang merekah-rekah tu cepat je elok 😍 sebab dalam sabun ni ada double dose aloe vera dan dia boleh heal ruam ekzema dengan cepat 😁
    .
    Nak rasa sendiri khasiat aloe vera? Jom pm tepi
    .

    #eczema #eczemamalaysia #sabuneczemamalaysia #handmadesoap #sensitiveskincare #moisturizingsoap #naturalsoap #organicskincare #organic #diybeautyproduct #sabunhomemade #healthyskin #handmadeskincare #babyeczema #krimeczema #homemadeskincare

  •  3  0  11 July, 2020
  • Customer repeat order GLA Complex, katanya dah tak boleh lupa produk WAJIB ni dah ❗️‼️
.
Mula2 try, terkejut sgt sbb period yg dah lama tak keluar Alhamdulillah dah keluar semula 😱
.
Dulu dah lah period tak teratur, senggugut pun menyinggah, lepastu paling tak tahan, kena berkurung dkt rumah setiap kali PERIOD datang 😢
.
Disebabkan ramai yg syorkan GLA Complex dari Shaklee ni, kita pun try lah mana tahu serasi kan ❓⁉️
.
Alhamdulillah, testimoni dari customer yg consume dan repeat order GLA utk melancarkan semula kitaran haid dan nk stabilkan hormon 😍
.
Uols yg alami nasib dan kisah yg sama, takkan nak tengok je ❓⁉️😬
.
Jom ubah cara hidup dan kekal sihat, baru boleh buat mcm2 aktitiviti, betul tak ‼️
.
READY STOCK READY STOCK ‼️‼️❗️
.
Jom dapatkan segera, saya Wanie Pengedar Sah Shaklee anda 😚
.
Cod Sekitar Ipoh, Batu Gajah dan Seri Iskandar
.

#aslegacy#bizziboddyslimming#produkviral#sayajualprodukkecantikan#visitmyigmalaysia#bazaarpaknil#datoaliffsyukriterlajaklaris#datoaliffsyukri#produkkecantikan#produkmalaysia#trustedseller#produkkurus#sayajual#sayajualprodukmuslim#sayajualprodukkesihatan#produkhalal#halalproduk#igshopmalaysia#igshopmurah#produkkurus#produkslim#produkeczema#krimeczema#krimeczemabayi#gelmandianbidara#aslegacyselangor#sabunbidara#bizziboddy#sabunjamshir#jamshir#gelmandianbidara
  • Customer repeat order GLA Complex, katanya dah tak boleh lupa produk WAJIB ni dah ❗️‼️
    .
    Mula2 try, terkejut sgt sbb period yg dah lama tak keluar Alhamdulillah dah keluar semula 😱
    .
    Dulu dah lah period tak teratur, senggugut pun menyinggah, lepastu paling tak tahan, kena berkurung dkt rumah setiap kali PERIOD datang 😢
    .
    Disebabkan ramai yg syorkan GLA Complex dari Shaklee ni, kita pun try lah mana tahu serasi kan ❓⁉️
    .
    Alhamdulillah, testimoni dari customer yg consume dan repeat order GLA utk melancarkan semula kitaran haid dan nk stabilkan hormon 😍
    .
    Uols yg alami nasib dan kisah yg sama, takkan nak tengok je ❓⁉️😬
    .
    Jom ubah cara hidup dan kekal sihat, baru boleh buat mcm2 aktitiviti, betul tak ‼️
    .
    READY STOCK READY STOCK ‼️‼️❗️
    .
    Jom dapatkan segera, saya Wanie Pengedar Sah Shaklee anda 😚
    .
    Cod Sekitar Ipoh, Batu Gajah dan Seri Iskandar
    .

    #aslegacy #bizziboddyslimming #produkviral #sayajualprodukkecantikan #visitmyigmalaysia #bazaarpaknil #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #produkkecantikan #produkmalaysia#trustedseller#produkkurus#sayajual#sayajualprodukmuslim#sayajualprodukkesihatan#produkhalal#halalproduk#igshopmalaysia#igshopmurah#produkkurus#produkslim#produkeczema#krimeczema#krimeczemabayi#gelmandianbidara#aslegacyselangor#sabunbidara#bizziboddy#sabunjamshir#jamshir#gelmandianbidara

  •  0  0  9 July, 2020
  • Apa yang korang akan rasa bila anak ada masalah kulit , dan sentiasa menggaru sebab gatal ? Sedih kan ? 😭 
Ye, lamaaaaa sgt kakak ada masalah dgn kulit dia . Perubatan islam, perubatan modern, doktor, pakar , semuaaa dah jumpa ! 
Ubat x yah citerla, bermacam2 jenis dah dipakaikan tu . Dari non-steroid sampaila steroid , hm .

Berulang ke klinik dan hospital, x jumpa2 juga penyelesaiannya, sampaikn pernah infect kat mata dan terpaksa duduk hospital seminggu . Pakar ada cakap, kalau x dpt kesan apa punca, dia nk buat biopsy 😭😭😭 

Tp alhamdulillah, one day ami terdetik nak cuba product Snowhite , Ya Allah mcm satu keajaiban sgt , x sampai seminggu kulit kakak semakin sembuh dan gatal2 berkurang 🤗
Satu nikmat sgt buat kitorg . Skrg kakak dah x payah bergantung dgn ubat, kakak dah x perlu pantang2 makan, dan kakak dah boleh tidur lena waktu malam tanpa rasa gatal .
.
Nak rawat eczema ? Gatal2 atau kudis ?😉
Boleh segera whatsapp
0149175104
Lagi senang klik je link whatsapp. Okeyh ?🤗👌

.
#krimeczema#ubatgatal#krimgatal#treatmentlotionterengganu#snowhiteterengganu#lotioneczema#ubatkudis#rawatkudis#rawamasalahkudis
  • Apa yang korang akan rasa bila anak ada masalah kulit , dan sentiasa menggaru sebab gatal ? Sedih kan ? 😭
    Ye, lamaaaaa sgt kakak ada masalah dgn kulit dia . Perubatan islam, perubatan modern, doktor, pakar , semuaaa dah jumpa !
    Ubat x yah citerla, bermacam2 jenis dah dipakaikan tu . Dari non-steroid sampaila steroid , hm .

    Berulang ke klinik dan hospital, x jumpa2 juga penyelesaiannya, sampaikn pernah infect kat mata dan terpaksa duduk hospital seminggu . Pakar ada cakap, kalau x dpt kesan apa punca, dia nk buat biopsy 😭😭😭

    Tp alhamdulillah, one day ami terdetik nak cuba product Snowhite , Ya Allah mcm satu keajaiban sgt , x sampai seminggu kulit kakak semakin sembuh dan gatal2 berkurang 🤗
    Satu nikmat sgt buat kitorg . Skrg kakak dah x payah bergantung dgn ubat, kakak dah x perlu pantang2 makan, dan kakak dah boleh tidur lena waktu malam tanpa rasa gatal .
    .
    Nak rawat eczema ? Gatal2 atau kudis ?😉
    Boleh segera whatsapp
    0149175104
    Lagi senang klik je link whatsapp. Okeyh ?🤗👌

    .
    #krimeczema #ubatgatal #krimgatal #treatmentlotionterengganu #snowhiteterengganu #lotioneczema #ubatkudis #rawatkudis #rawamasalahkudis

  •  2  0  9 July, 2020
  • Siapa kat sini selalu dapat bad days just because of eczema flare ups? Pernah rasa mood tak baik sebab nak buat apa pun tangan rasa sakit macam kena hiris? 
.
Well, dulu saya fikir saya perlu pasrah je dan adapt dengan kehidupan macam ni. Rupanya Allah nak suruh saya ikhtiar lagi
.
Sekarang ni, kalau dapat eczema flare, saya dah mampu tersenyum, sebab saya tahu saya dah ada satu senjata yang mampu buat kulit saya sihat kembali 😇
.
So, kalau korang rasa nak give up, ingat there must be a way out. Cuma kita kena push diri kita sikit lagi 🙂
.
Better days will come ❤️
.
#wecanfighteczema #eczema #eczemamalaysia #sabuneczemamalaysia #handmadesoap #sensitiveskincare #moisturizingsoap #naturalsoap #organicskincare #organic #diybeautyproduct #sabunhomemade #healthyskin #handmadeskincare #covid19 #stayathome #babyeczema #krimeczema
  • Siapa kat sini selalu dapat bad days just because of eczema flare ups? Pernah rasa mood tak baik sebab nak buat apa pun tangan rasa sakit macam kena hiris?
    .
    Well, dulu saya fikir saya perlu pasrah je dan adapt dengan kehidupan macam ni. Rupanya Allah nak suruh saya ikhtiar lagi
    .
    Sekarang ni, kalau dapat eczema flare, saya dah mampu tersenyum, sebab saya tahu saya dah ada satu senjata yang mampu buat kulit saya sihat kembali 😇
    .
    So, kalau korang rasa nak give up, ingat there must be a way out. Cuma kita kena push diri kita sikit lagi 🙂
    .
    Better days will come ❤️
    .
    #wecanfighteczema #eczema #eczemamalaysia #sabuneczemamalaysia #handmadesoap #sensitiveskincare #moisturizingsoap #naturalsoap #organicskincare #organic #diybeautyproduct #sabunhomemade #healthyskin #handmadeskincare #covid19 #stayathome #babyeczema #krimeczema

  •  2  0  8 July, 2020
  • APA DIA ❓❗️⁉️
.
STOK GLA COMPLEX DAH MASUK ❓❓‼️
.
SERIUS, INI BUKAN MAIN2 TAU 😎
.
Stok sgt terhad, sesiapa yg nak boleh terus book siap2 dgn saya hari ini 😬
.
GLA COMPLEX : Pakar Bab Hormon Wanita

Apa sebenarnya GLA ni eh🤔 Kenapa digelar Pakar Bab Hormon Wanita 😱 

Jom kita baca benefits dia ‼️🤩

Antara Kebaikan GLA
✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT
✅ Melegakan simptom2 PMS
✅ Mengawal atur kitaran haid yang tak teratur
✅ Menstabilkan hormon
✅ Bantu tingkatkan kesuburan bagi wanita yg berikhtiar untuk hamil
✅ Bantu kurangkan simptom2 menopause & melambatkan penuaan
✅ Bantu kawal paras kolestrol & atasi kencing manis (yg sering kebas2)
.

Saya nasihatkan semua orang ambil lah peluang untuk grab produk ini sebelum kehabisan!
.

Jom dapatkan dari Wanie, Pengedar Shaklee yang sah👍
.

#aslegacy#bizziboddyslimming#produkviral#sayajualprodukkecantikan#visitmyigmalaysia#bazaarpaknil#datoaliffsyukriterlajaklaris#datoaliffsyukri#produkkecantikan#produkmalaysia#trustedseller#produkkurus#sayajual#sayajualprodukmuslim#sayajualprodukkesihatan#produkhalal#halalproduk#igshopmalaysia#igshopmurah#produkkurus#produkslim#produkeczema#krimeczema#krimeczemabayi#gelmandianbidara#aslegacyselangor#sabunbidara#bizziboddy#sabunjamshir#jamshir#gelmandianbidara
  • APA DIA ❓❗️⁉️
    .
    STOK GLA COMPLEX DAH MASUK ❓❓‼️
    .
    SERIUS, INI BUKAN MAIN2 TAU 😎
    .
    Stok sgt terhad, sesiapa yg nak boleh terus book siap2 dgn saya hari ini 😬
    .
    GLA COMPLEX : Pakar Bab Hormon Wanita

    Apa sebenarnya GLA ni eh🤔 Kenapa digelar Pakar Bab Hormon Wanita 😱

    Jom kita baca benefits dia ‼️🤩

    Antara Kebaikan GLA
    ✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT
    ✅ Melegakan simptom2 PMS
    ✅ Mengawal atur kitaran haid yang tak teratur
    ✅ Menstabilkan hormon
    ✅ Bantu tingkatkan kesuburan bagi wanita yg berikhtiar untuk hamil
    ✅ Bantu kurangkan simptom2 menopause & melambatkan penuaan
    ✅ Bantu kawal paras kolestrol & atasi kencing manis (yg sering kebas2)
    .

    Saya nasihatkan semua orang ambil lah peluang untuk grab produk ini sebelum kehabisan!
    .

    Jom dapatkan dari Wanie, Pengedar Shaklee yang sah👍
    .

    #aslegacy #bizziboddyslimming #produkviral #sayajualprodukkecantikan #visitmyigmalaysia #bazaarpaknil #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #produkkecantikan #produkmalaysia#trustedseller#produkkurus#sayajual#sayajualprodukmuslim#sayajualprodukkesihatan#produkhalal#halalproduk#igshopmalaysia#igshopmurah#produkkurus#produkslim#produkeczema#krimeczema#krimeczemabayi#gelmandianbidara#aslegacyselangor#sabunbidara#bizziboddy#sabunjamshir#jamshir#gelmandianbidara

  •  3  2  7 July, 2020
  • Hanya guna krim youbaby, ibu jaga pemakanan...ni hasilnya

lgt lagi x anak sedara mai eczema. Lama xjmp dia. Masa pkp mai jmp dia. Eczema naik blk dan makin teruk sbb ibu dia xpantang makan. 

Mai nasihatkan jaga pemakanan. Skrg ibu dia jaga mkn dan dia sapu krim youbaby blk. 

Terkejut mai.. baru ni jumpa tengok kulit dia dah gebu... Syukur sangat asbab youbaby membantu.

#youbaby #testimoni #eczema #krimbaby #krimeczema #krimkulit
  • Hanya guna krim youbaby, ibu jaga pemakanan...ni hasilnya

    lgt lagi x anak sedara mai eczema. Lama xjmp dia. Masa pkp mai jmp dia. Eczema naik blk dan makin teruk sbb ibu dia xpantang makan.

    Mai nasihatkan jaga pemakanan. Skrg ibu dia jaga mkn dan dia sapu krim youbaby blk.

    Terkejut mai.. baru ni jumpa tengok kulit dia dah gebu... Syukur sangat asbab youbaby membantu.

    #youbaby #testimoni #eczema #krimbaby #krimeczema #krimkulit

  •  0  0  7 July, 2020
  • Alhamdulillah Alhamdulillah 😊
.
Ramai sgt yg consume Ostematrix sbb Sakit Lutut, Sakit Pinggang, Sembelit, Gastrik, Sakit Lepas Bersalin dan sebagainya 
.
Kalau uols ada masalah2 spt yg dinyatakan di atas, sgt sgt disarankan mengamalkan Ostematrix tauu 🙈
.
Dengan nk jaga anak lagi, dgn working life, nk jaga suami lagi, tak boleh biar sakit lutut/sakit pinggang tu tau 😢😢
.
Kena rawat dan kena ikhtiar utk kekal sihat dan bertenaga InsyaAllah 😍🥰
.

Saya nasihatkan semua orang ambil lah peluang untuk grab produk ini sebelum kehabisan!
.

Jom dapatkan dari Wanie, Pengedar Shaklee yang sah👍
.

#aslegacy#bizziboddyslimming#produkviral#sayajualprodukkecantikan#visitmyigmalaysia#bazaarpaknil#datoaliffsyukriterlajaklaris#datoaliffsyukri#produkkecantikan#produkmalaysia#trustedseller#produkkurus#sayajual#sayajualprodukmuslim#sayajualprodukkesihatan#produkhalal#halalproduk#igshopmalaysia#igshopmurah#produkkurus#produkslim#produkeczema#krimeczema#krimeczemabayi#gelmandianbidara#aslegacyselangor#sabunbidara#bizziboddy#sabunjamshir#jamshir#gelmandianbidara
  • Alhamdulillah Alhamdulillah 😊
    .
    Ramai sgt yg consume Ostematrix sbb Sakit Lutut, Sakit Pinggang, Sembelit, Gastrik, Sakit Lepas Bersalin dan sebagainya
    .
    Kalau uols ada masalah2 spt yg dinyatakan di atas, sgt sgt disarankan mengamalkan Ostematrix tauu 🙈
    .
    Dengan nk jaga anak lagi, dgn working life, nk jaga suami lagi, tak boleh biar sakit lutut/sakit pinggang tu tau 😢😢
    .
    Kena rawat dan kena ikhtiar utk kekal sihat dan bertenaga InsyaAllah 😍🥰
    .

    Saya nasihatkan semua orang ambil lah peluang untuk grab produk ini sebelum kehabisan!
    .

    Jom dapatkan dari Wanie, Pengedar Shaklee yang sah👍
    .

    #aslegacy #bizziboddyslimming #produkviral #sayajualprodukkecantikan #visitmyigmalaysia #bazaarpaknil #datoaliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #produkkecantikan #produkmalaysia#trustedseller#produkkurus#sayajual#sayajualprodukmuslim#sayajualprodukkesihatan#produkhalal#halalproduk#igshopmalaysia#igshopmurah#produkkurus#produkslim#produkeczema#krimeczema#krimeczemabayi#gelmandianbidara#aslegacyselangor#sabunbidara#bizziboddy#sabunjamshir#jamshir#gelmandianbidara

  •  2  0  6 July, 2020
  • .
RAHSIA KEBAIKAN HERBAL BLEND SHAKLEE
.
✔️ Membantu memudarkan parut "chicken pox"
.
✔️ Berfungsi seakan minyak telon bagi membantu memberikan keselesaan kepada perut bayi
.
✔️ Membantu mengatasi masalah ruam susu, ruam lampin dan eczema (jenis kering)
.
✔️ Membantu mengatasi masalah tumit kaki pecah dan kasar
.
✔️ Membantu melembapkan kulit sekiranya digunakan sebagai losyen harian
.
✔️ Ekstrak herba semulajadi tanpa steroid dan paraben. Halal dan selamat digunakan kepada bayi
.
✔️ Membantu melegakan gigitan serangga
.
✔️ Membantu melegakan kesan melecur pada kulit
.
✔️ Dingin pada kulit, tidak berminyak, mudah meresap dan bau yang menenangkan
.
⚠ DISCLAIMER:
Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================

📲0129810664
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee  #shakleeterengganu #shakleeputrajay #shakleekajang #pengedarshakleebangi #pengedarshakleekajang #pengedarshakleeputrajaya #herbalblend #herbalblendshaklee #krimeczema #krimsemulajadi #krimchickenpox #krimcampak #krimparut
  • .
    RAHSIA KEBAIKAN HERBAL BLEND SHAKLEE
    .
    ✔️ Membantu memudarkan parut "chicken pox"
    .
    ✔️ Berfungsi seakan minyak telon bagi membantu memberikan keselesaan kepada perut bayi
    .
    ✔️ Membantu mengatasi masalah ruam susu, ruam lampin dan eczema (jenis kering)
    .
    ✔️ Membantu mengatasi masalah tumit kaki pecah dan kasar
    .
    ✔️ Membantu melembapkan kulit sekiranya digunakan sebagai losyen harian
    .
    ✔️ Ekstrak herba semulajadi tanpa steroid dan paraben. Halal dan selamat digunakan kepada bayi
    .
    ✔️ Membantu melegakan gigitan serangga
    .
    ✔️ Membantu melegakan kesan melecur pada kulit
    .
    ✔️ Dingin pada kulit, tidak berminyak, mudah meresap dan bau yang menenangkan
    .
    ⚠ DISCLAIMER:
    Produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit
    .
    .
    .
    PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
    .
    SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
    .
    Tanya saya 👇👇👇
    ======================

    📲0129810664
    .
    #shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleeterengganu #shakleeputrajay #shakleekajang #pengedarshakleebangi #pengedarshakleekajang #pengedarshakleeputrajaya #herbalblend #herbalblendshaklee #krimeczema #krimsemulajadi #krimchickenpox #krimcampak #krimparut

  •  2  0  5 July, 2020
  • Alhamdulillah, brand Honey Olive Baby (#HOB) semakin mendapat tempat dalam kalangan pengguna terutama ibu bapa yg mempunyai anak #eczema
.
Semakin ramai pengguna beralih kepada #produknatural selepas sedar kesan dan kelemahan produk industri di pasaran yg menggunakan banyak bahan kimia yg tidak sesuai untuk #kulitsensitif apatah lagi untuk eczema
.
Apa yg bagusnya untuk produk HOB ini sehingga kami di @lamanalami suka utk menyokong malah menggunakannya adalah-- harganya yg sangat affordable dan mampu milik utk para pengguna di Malaysia (sekitar rm9.90 ke rm30) sahaja, selain diformulasikan dan dikilangkan sendiri di kilang mereka yg diiktiraf badan berwajib 
.
Nak cuba? Hubungi kami terus utk kami bantu 
.
#sabunbayi #krimbayi #krimeczema #eczemarelief #minyakbayi #babybalm #minyaktelon #naturalproduct
  • Alhamdulillah, brand Honey Olive Baby ( #HOB) semakin mendapat tempat dalam kalangan pengguna terutama ibu bapa yg mempunyai anak #eczema
    .
    Semakin ramai pengguna beralih kepada #produknatural selepas sedar kesan dan kelemahan produk industri di pasaran yg menggunakan banyak bahan kimia yg tidak sesuai untuk #kulitsensitif apatah lagi untuk eczema
    .
    Apa yg bagusnya untuk produk HOB ini sehingga kami di @lamanalami suka utk menyokong malah menggunakannya adalah-- harganya yg sangat affordable dan mampu milik utk para pengguna di Malaysia (sekitar rm9.90 ke rm30) sahaja, selain diformulasikan dan dikilangkan sendiri di kilang mereka yg diiktiraf badan berwajib
    .
    Nak cuba? Hubungi kami terus utk kami bantu
    .
    #sabunbayi #krimbayi #krimeczema #eczemarelief #minyakbayi #babybalm #minyaktelon #naturalproduct

  •  0  0  5 July, 2020
  • Sejak pakai Aloe Propolis Creme ni anak Teha dah lama tak kena gegata.Dalaman pun Teha bagi dia vitamin C+Madu+ Aloe Peach.

Kenapa  Aloe Propolis Cream dari Forever Living ini sesuai untuk penghidap ekzema dan juga penghidap penyakit kulit???
.
.
First, sebab Aloe Propolis Creme ni mengandungi GEL LIDAH BUAYA, LANOLIN, ALANTOIN, EKSTRAK PROPOLIS LEBAH, VITAMIN E,A & C DAN EKSTRAK KAMOMIL
.
krim pelembap TERBAIK gabungan Aloe Vera dari jenis TERBAIK Barbadensis Miller dan propolis LEBAH.

Krim ni bertujuan sebagai:
1) anti keradangan
2) melegakan bengkak
3) meningkatkan keimunan kulit.
4) mencerahkan pigmen hitam, jagat dan bintik hitam
5) memudarkan parut 
6)propolis bertindak membunuh kuman.
.
juga membantu
● Merawat kulit luka kecil, melecet, kulit terbakar dan selaran matahari @ sun burn.
● Melegakan kegatalan kulit akibat gigitan serangga.
● Melegakan ruam panas & ruam lampin
● Memudarkan kesan parut akibat stretch mark.
● Melegakan kegatalan & kerengsaan akibat demam campak & chicken pox.
● Kesihatan kulit kepala- hilangkan kelemumur, kerak kepala, eczema, kegatalan.
● Melegakan rasa gatal bagi kulit bermasalah alergik seperti urticaria/ hives ( gegata)
● Melegakan masalah kulit seperti kulit kering, kulit kaki pecah, ekzema, psoriasis, jerawat
● Melegakan buasir luaran
.
jom dapatkan yang terbaik untuk diri sendiri & keluarga tersayang sekarang.

1 tiub RM77(bukan ahli)
. 
.ANDA NAK??? Tekan link :

www.wasap.my/60197490081/aloepropoliscream

#TheAloeVeraCompany
#aloepropoliscream
#beepropoliscream
#foreverukayperdana
#foreverampang
#forevertamanmelawati
#foreversuperstar
#krimgegata
#krimeczema
#krimpsoriasis 
#krimkulitkering
#krimjerawat
#chickenpox
#demamcampak
#stretchmarkremoval 
#stretchmark
#gegata
  • Sejak pakai Aloe Propolis Creme ni anak Teha dah lama tak kena gegata.Dalaman pun Teha bagi dia vitamin C+Madu+ Aloe Peach.

    Kenapa Aloe Propolis Cream dari Forever Living ini sesuai untuk penghidap ekzema dan juga penghidap penyakit kulit???
    .
    .
    First, sebab Aloe Propolis Creme ni mengandungi GEL LIDAH BUAYA, LANOLIN, ALANTOIN, EKSTRAK PROPOLIS LEBAH, VITAMIN E,A & C DAN EKSTRAK KAMOMIL
    .
    krim pelembap TERBAIK gabungan Aloe Vera dari jenis TERBAIK Barbadensis Miller dan propolis LEBAH.

    Krim ni bertujuan sebagai:
    1) anti keradangan
    2) melegakan bengkak
    3) meningkatkan keimunan kulit.
    4) mencerahkan pigmen hitam, jagat dan bintik hitam
    5) memudarkan parut
    6)propolis bertindak membunuh kuman.
    .
    juga membantu
    ● Merawat kulit luka kecil, melecet, kulit terbakar dan selaran matahari @ sun burn.
    ● Melegakan kegatalan kulit akibat gigitan serangga.
    ● Melegakan ruam panas & ruam lampin
    ● Memudarkan kesan parut akibat stretch mark.
    ● Melegakan kegatalan & kerengsaan akibat demam campak & chicken pox.
    ● Kesihatan kulit kepala- hilangkan kelemumur, kerak kepala, eczema, kegatalan.
    ● Melegakan rasa gatal bagi kulit bermasalah alergik seperti urticaria/ hives ( gegata)
    ● Melegakan masalah kulit seperti kulit kering, kulit kaki pecah, ekzema, psoriasis, jerawat
    ● Melegakan buasir luaran
    .
    jom dapatkan yang terbaik untuk diri sendiri & keluarga tersayang sekarang.

    1 tiub RM77(bukan ahli)
    .
    .ANDA NAK??? Tekan link :

    www.wasap.my/60197490081/aloepropoliscream

    #TheAloeVeraCompany
    #aloepropoliscream
    #beepropoliscream
    #foreverukayperdana
    #foreverampang
    #forevertamanmelawati
    #foreversuperstar
    #krimgegata
    #krimeczema
    #krimpsoriasis
    #krimkulitkering
    #krimjerawat
    #chickenpox
    #demamcampak
    #stretchmarkremoval
    #stretchmark
    #gegata

  •  4  0  2 July, 2020
  • PESAKIT ECZEMA PERLU MENGAMBIL BUAH DAN SAYUR YANG TINGGI QUERCETIN, 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Quercetin adalah sejenis antioksidan flavonoid yang ditemukan dalam makanan harian, termasuk sayuran hijau, tomato, buah beri, dan brokoli
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
fungsi utama adalah utk kurangkan keradangan
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#Senszema #pakarkulitsensitif #ekzemababy #ekzimadewasa #psoriasismalaysia #tipsrawateczema #kawaleczema #krimeczema #kudisbutasembuh  #kayap #kulitsensitifkering #kulitsensitifmalaysia #nosteriods #jerawatbatu #jerawathilang #ubatgatalgatal #ruam #jeragat #dropshipagentwanted #senszemautara #kurap #scabies #serumkulitsensitif
#senszemacleansingbar #Bserum #setactiveBserum #sakitkulit #buatduitdarirumah
  • PESAKIT ECZEMA PERLU MENGAMBIL BUAH DAN SAYUR YANG TINGGI QUERCETIN,
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Quercetin adalah sejenis antioksidan flavonoid yang ditemukan dalam makanan harian, termasuk sayuran hijau, tomato, buah beri, dan brokoli
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    fungsi utama adalah utk kurangkan keradangan
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #Senszema #pakarkulitsensitif #ekzemababy #ekzimadewasa #psoriasismalaysia #tipsrawateczema #kawaleczema #krimeczema #kudisbutasembuh #kayap #kulitsensitifkering #kulitsensitifmalaysia #nosteriods #jerawatbatu #jerawathilang #ubatgatalgatal #ruam #jeragat #dropshipagentwanted #senszemautara #kurap #scabies #serumkulitsensitif
    #senszemacleansingbar #Bserum #setactiveBserum #sakitkulit #buatduitdarirumah

  •  14  0  2 July, 2020
  • “ALAMAK DIA DAH MAII DAHH..”
.
Hehe siapa ada perasaan macam ni bila ekzema bertandang kembali
.
Anda boleh bertenang kalau ada 8ZEMA. Cuma perlu mandi dengan calamine soap bar keluaran 8ZEMA
.
Kenapa 8ZEMA? 
❤️formulasi dari ahli farmasi dan doktor perubatan khas untuk kulit sensitif
❤️bebas steroid, paraben, SLS, dan seumpamanya yang menghakis kulit sensitif
❤️100% homemade, made with love
❤️superb ingredients iaitu bahan pelembap semulajadi seperti shea butter, cocoa butter, mango butter, aloe vera, etc.
❤️sesuai untuk kanak-kanak dan dewasa yang mengalami masalah kulit kering dan gatal
.
Berminat nak dapatkan 8ZEMA calamine soap bar,
Wa +60148333741 segera atau klik link di bio
.

#eczema #eczemamalaysia #sabuneczemamalaysia #handmadesoap #sensitiveskincare #moisturizingsoap #naturalsoap #organicskincare #organic #diybeautyproduct #sabunhomemade #healthyskin #handmadeskincare #covid19 #stayathome #babyeczema #krimeczema
  • “ALAMAK DIA DAH MAII DAHH..”
    .
    Hehe siapa ada perasaan macam ni bila ekzema bertandang kembali
    .
    Anda boleh bertenang kalau ada 8ZEMA. Cuma perlu mandi dengan calamine soap bar keluaran 8ZEMA
    .
    Kenapa 8ZEMA?
    ❤️formulasi dari ahli farmasi dan doktor perubatan khas untuk kulit sensitif
    ❤️bebas steroid, paraben, SLS, dan seumpamanya yang menghakis kulit sensitif
    ❤️100% homemade, made with love
    ❤️superb ingredients iaitu bahan pelembap semulajadi seperti shea butter, cocoa butter, mango butter, aloe vera, etc.
    ❤️sesuai untuk kanak-kanak dan dewasa yang mengalami masalah kulit kering dan gatal
    .
    Berminat nak dapatkan 8ZEMA calamine soap bar,
    Wa +60148333741 segera atau klik link di bio
    .

    #eczema #eczemamalaysia #sabuneczemamalaysia #handmadesoap #sensitiveskincare #moisturizingsoap #naturalsoap #organicskincare #organic #diybeautyproduct #sabunhomemade #healthyskin #handmadeskincare #covid19 #stayathome #babyeczema #krimeczema

  •  5  2  2 July, 2020
  • *YOUBABY CREAM*
Youbaby cream ni adalah produk yang bebas dari:
❌Paraben
❌Steroid
❌Mercury
❌Bahan kimia berbahaya
✅ Selamat untuk bayi 😍

Oleh sebab kita nak gunakan untuk bayi, ianya dirumus khas menggunakan bahan-bahan premium seperti Eo Granium, Casia Senna Leaf, VCO, Habatussauda, Garlic, Minyak Jojoba dan Aloevera untuk merawat masalah bayi. Sebab tu lah produk Youbaby Cream ni pun boleh digunakan oleh bayi yang berumur 2 tahun kebawah 😁

Tambahan moisturiser pun ada tau dalam cream ni. So, sangat sesuai untuk bayi yang mempunyai kulit sensitif 😘

#youbaby
#krimeczema
#eczema
#kembungperut
#batukselsema
#TiHaEmpirePower
  • *YOUBABY CREAM*
    Youbaby cream ni adalah produk yang bebas dari:
    ❌Paraben
    ❌Steroid
    ❌Mercury
    ❌Bahan kimia berbahaya
    ✅ Selamat untuk bayi 😍

    Oleh sebab kita nak gunakan untuk bayi, ianya dirumus khas menggunakan bahan-bahan premium seperti Eo Granium, Casia Senna Leaf, VCO, Habatussauda, Garlic, Minyak Jojoba dan Aloevera untuk merawat masalah bayi. Sebab tu lah produk Youbaby Cream ni pun boleh digunakan oleh bayi yang berumur 2 tahun kebawah 😁

    Tambahan moisturiser pun ada tau dalam cream ni. So, sangat sesuai untuk bayi yang mempunyai kulit sensitif 😘

    #youbaby
    #krimeczema
    #eczema
    #kembungperut
    #batukselsema
    #TiHaEmpirePower

  •  1  0  1 July, 2020
  • Youth Age Defense Moisturizer SPF50 (🌞)
.
🌸 Pelembap dan Pelindung UV
🌸 Untuk pasaran Malaysia yg panas sepanjang tahun, moisturizer ini didatangkan dalam SPF50 berbanding pasaran US hanya SPF30.
🌸 Bukan setakat melindungi drpd sinaran matahari sahaja, turut melembapkan kulit muka serta membaiki tona kulit dan penampilan wajah secara keseluruhan.
🌸 Melembapkan muka, melindungi kolagen daripada radikal bebas, brightening dan soothing effect ada dalam vital repair+!
🌸 Boleh bertindak sebagai primer or makeup base kerana mempunyai unsur glowing!
🌸 Kandungan SPF broad spectrum melindungi kulit muka drpd panahan sinar UVA dan UVB matahari yg mampu merosakkan sel kulit dan menyebabkan penuaan lebih cepat.
. . 
Youth Perfecting Skin Toner .
🌸 Dirumus khas untuk buangkan sel-sel kulit mati (yg menjadikan kulit kusam) dan bahan-bahan berbahaya toksin pencemaran.
🌸 Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan &  membekalkan nutrisi kepada kulit supaya lebih cerah & berseri.
.
. 
Shaklee Independent Distributor
Amiirah 011 31757545
  • Youth Age Defense Moisturizer SPF50 (🌞)
    .
    🌸 Pelembap dan Pelindung UV
    🌸 Untuk pasaran Malaysia yg panas sepanjang tahun, moisturizer ini didatangkan dalam SPF50 berbanding pasaran US hanya SPF30.
    🌸 Bukan setakat melindungi drpd sinaran matahari sahaja, turut melembapkan kulit muka serta membaiki tona kulit dan penampilan wajah secara keseluruhan.
    🌸 Melembapkan muka, melindungi kolagen daripada radikal bebas, brightening dan soothing effect ada dalam vital repair+!
    🌸 Boleh bertindak sebagai primer or makeup base kerana mempunyai unsur glowing!
    🌸 Kandungan SPF broad spectrum melindungi kulit muka drpd panahan sinar UVA dan UVB matahari yg mampu merosakkan sel kulit dan menyebabkan penuaan lebih cepat.
    . .
    Youth Perfecting Skin Toner .
    🌸 Dirumus khas untuk buangkan sel-sel kulit mati (yg menjadikan kulit kusam) dan bahan-bahan berbahaya toksin pencemaran.
    🌸 Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan & membekalkan nutrisi kepada kulit supaya lebih cerah & berseri.
    .
    .
    Shaklee Independent Distributor
    Amiirah 011 31757545

  •  3  1  28 June, 2020
  •  0  1  28 June, 2020
  •  0  1  27 June, 2020
  • Youth Activating Serum (30ml)
.
🌸 Serum penting untuk membina semula & memperbaiki sel-sel kulit supaya lebih berseri &  muda!
.
🌸 10x ganda bahan aktif Youth Complex (which dalam other youth skincares cuma 1x je) which ianya membantu utk menjana & memperbaharui sel kulit secara kritikal!
.
🌸 Menggalakkan penghasilan kolagen & pembaharuan pada peringkat sel yg membantu kulit kelihatan lebih muda & sangat berseri.
.
➡️ Bahan utama :
♦️ YOUTH Complex dengan Apple Cell
♦️ Lotus Japonicus
♦️ Vitamin A Berkapsul

Shaklee Independent Distributor
Amiirah 011 31757545
  • Youth Activating Serum (30ml)
    .
    🌸 Serum penting untuk membina semula & memperbaiki sel-sel kulit supaya lebih berseri & muda!
    .
    🌸 10x ganda bahan aktif Youth Complex (which dalam other youth skincares cuma 1x je) which ianya membantu utk menjana & memperbaharui sel kulit secara kritikal!
    .
    🌸 Menggalakkan penghasilan kolagen & pembaharuan pada peringkat sel yg membantu kulit kelihatan lebih muda & sangat berseri.
    .
    ➡️ Bahan utama :
    ♦️ YOUTH Complex dengan Apple Cell
    ♦️ Lotus Japonicus
    ♦️ Vitamin A Berkapsul

    Shaklee Independent Distributor
    Amiirah 011 31757545

  •  0  1  27 June, 2020

Top #krimeczema Posts

  • 💕 SPECIAL OFFER YOUBABY 💕

JIMAT RM29.90
.  1 hari sahaja!
.

Jgn lepaskan peluang utk mendptkn harga menjunam youbaby nie. Jom grab skrg utk si manja anda! 😘

#youbaby #youbabymelaka #welovewecare
#youbaby #youbabykrim #tv1 #tv2 #tv3
#SelamatPagiMalaysia #welovewecare
#salamaidilfitri2020 #kitajagakita #stayhome
#covid19 #berayadiperantauan #raya2020 #rayadiperantauan  #melakaunited #melakafood
#youbabymelaka #teamrayamelaka #bmf #krimviral #krimbaby #krimnatural #krimeczema #babyfever #babyshopmurah #babyshower
#babybalm #mylittlefamily #siblings #dramasangat
  • 💕 SPECIAL OFFER YOUBABY 💕

    JIMAT RM29.90
    . 1 hari sahaja!
    .

    Jgn lepaskan peluang utk mendptkn harga menjunam youbaby nie. Jom grab skrg utk si manja anda! 😘

    #youbaby #youbabymelaka #welovewecare
    #youbaby #youbabykrim #tv1 #tv2 #tv3
    #SelamatPagiMalaysia #welovewecare
    #salamaidilfitri2020 #kitajagakita #stayhome
    #covid19 #berayadiperantauan #raya2020 #rayadiperantauan #melakaunited #melakafood
    #youbabymelaka #teamrayamelaka #bmf #krimviral #krimbaby #krimnatural #krimeczema #babyfever #babyshopmurah #babyshower
    #babybalm #mylittlefamily #siblings #dramasangat

  •  2  2  29 May, 2020
  •  1  1  7 June, 2020
  •  2  1  8 June, 2020
  • Toner Youth pun hebat juga. Bestnya produk youth ni semua ada vital repair.
.
Semua ada bahan aktif organik maksudnya kulit korang akan dirawat walaupun guna cleanser ke toner ke.
.
Youth dah dikaji selama 8 tahun dan diuji oleh pakar kulit dan mata. Terkena mata pun tak pedih.

Memang dikaji dengan sangat detail.
Toner ni tahan 6 bulan, ada yang guna tahan 7 8 bulan. Jimat sangat

Whatsapp 011 31757545
Whatsapp 011 31757545
  • Toner Youth pun hebat juga. Bestnya produk youth ni semua ada vital repair.
    .
    Semua ada bahan aktif organik maksudnya kulit korang akan dirawat walaupun guna cleanser ke toner ke.
    .
    Youth dah dikaji selama 8 tahun dan diuji oleh pakar kulit dan mata. Terkena mata pun tak pedih.

    Memang dikaji dengan sangat detail.
    Toner ni tahan 6 bulan, ada yang guna tahan 7 8 bulan. Jimat sangat

    Whatsapp 011 31757545
    Whatsapp 011 31757545

  •  1  1  7 June, 2020
  • SET BASIC DUO
  • SET BASIC DUO

  •  1  1  7 June, 2020
  •  1  1  16 June, 2020
  • Youth Cleanser vs Lipsticks 
Tahu tak luminous gel oil cleaser youth bertindak dengan 3 cara?
☘️Sebagai CLEANSER untuk bersihkan kulit muka
☘️Sebagai MAKEUP REMOVER untuk tanggalkan even waterproof makeup pun!
☘️Sebagai SCRUB untuk tanggalkan kulit mati

Dekat mira tinggal 2 je.. Pls grab sebelum habis. Ramai sangat tanya cleanser ni

Shaklee Independent Distributor, 
Whatsapp 011 31757545
Whatsapp 011 31757545
  • Youth Cleanser vs Lipsticks
    Tahu tak luminous gel oil cleaser youth bertindak dengan 3 cara?
    ☘️Sebagai CLEANSER untuk bersihkan kulit muka
    ☘️Sebagai MAKEUP REMOVER untuk tanggalkan even waterproof makeup pun!
    ☘️Sebagai SCRUB untuk tanggalkan kulit mati

    Dekat mira tinggal 2 je.. Pls grab sebelum habis. Ramai sangat tanya cleanser ni

    Shaklee Independent Distributor,
    Whatsapp 011 31757545
    Whatsapp 011 31757545

  •  2  1  9 June, 2020
  • Babyganics Eczema Care Skin Protectant Cream - 85 Gram 
READY STOCK
Krim untuk kulit baby yang eksim, kering, alergi, gatal gatal dan iritasi
  • Babyganics Eczema Care Skin Protectant Cream - 85 Gram
    READY STOCK
    Krim untuk kulit baby yang eksim, kering, alergi, gatal gatal dan iritasi

  •  145  1  29 April, 2019
  •  3  1  18 June, 2020