#kotaEmerald Instagram Photos & Videos

kotaEmerald - 3.9k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
3.9
average likes

Latest #kotaEmerald Posts

  • Minyak khelin Myrha.. Minyak sapuan untuk urat saraf..
.
Minyak ni juga ada promosi.. Iaitu harga RM70 (NP:RM110) promosi ni sampai 8.8.2020 shj.
.
Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Minyak khelin Myrha.. Minyak sapuan untuk urat saraf..
    .
    Minyak ni juga ada promosi.. Iaitu harga RM70 (NP:RM110) promosi ni sampai 8.8.2020 shj.
    .
    Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  0  0  22 minutes ago
  • Minyak Naria Romasty.. Minyak yg byk permintaan dari customer.. Minyak sapuan ni boleh digunakan untuk lelaki dan perempuan.
.
Minyak ni ada promosi.. Iaitu harga RM50 (NP: Rm95) sehingga 8.8.2020
.
Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Minyak Naria Romasty.. Minyak yg byk permintaan dari customer.. Minyak sapuan ni boleh digunakan untuk lelaki dan perempuan.
    .
    Minyak ni ada promosi.. Iaitu harga RM50 (NP: Rm95) sehingga 8.8.2020
    .
    Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  1  0  24 minutes ago
  • Minyak floral aromaterapi ni.. Tengah promosi lagi.. Sehingga 8.8 ni.. πŸ₯°
.
Harga promosi.. RM50 shj.
.
Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Minyak floral aromaterapi ni.. Tengah promosi lagi.. Sehingga 8.8 ni.. πŸ₯°
    .
    Harga promosi.. RM50 shj.
    .
    Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  1  0  29 minutes ago
  • Bermula dari 4 tahun lepas, agency kami memang fokuskan kepada customer swasta dan Gov

High commitment, scoring, lewat payment, ctos, semuanya kami berjaya selesaikan. *depends on scoring customer*. Hingga ke hari ini, kami masih utamakan kes-kes dari kakitangan swasta dan Gov.

Jika anda sudah reject di bank pertama. Untuk apa-apa sebab sekalipun, boleh terus contact kami ya? 
Maya
018-7924385
GSC Sales Exec

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Bermula dari 4 tahun lepas, agency kami memang fokuskan kepada customer swasta dan Gov

    High commitment, scoring, lewat payment, ctos, semuanya kami berjaya selesaikan. *depends on scoring customer*. Hingga ke hari ini, kami masih utamakan kes-kes dari kakitangan swasta dan Gov.

    Jika anda sudah reject di bank pertama. Untuk apa-apa sebab sekalipun, boleh terus contact kami ya?
    Maya
    018-7924385
    GSC Sales Exec

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  2  0  5 August, 2020
  • Bermula dari 4 tahun lepas, agency kami memang fokuskan kepada customer swasta dan Gov

High commitment, scoring, lewat payment, ctos, semuanya kami berjaya selesaikan. *depends on scoring customer*. Hingga ke hari ini, kami masih utamakan kes-kes dari kakitangan swasta dan Gov.

Jika anda sudah reject di bank pertama. Untuk apa-apa sebab sekalipun, boleh terus contact kami ya? 
Maya
018-7924385
GSC Sales Exec

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Bermula dari 4 tahun lepas, agency kami memang fokuskan kepada customer swasta dan Gov

    High commitment, scoring, lewat payment, ctos, semuanya kami berjaya selesaikan. *depends on scoring customer*. Hingga ke hari ini, kami masih utamakan kes-kes dari kakitangan swasta dan Gov.

    Jika anda sudah reject di bank pertama. Untuk apa-apa sebab sekalipun, boleh terus contact kami ya?
    Maya
    018-7924385
    GSC Sales Exec

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  2  0  5 August, 2020
  • Bermula dari 4 tahun lepas, agency kami memang fokuskan kepada customer swasta dan Gov

High commitment, scoring, lewat payment, ctos, semuanya kami berjaya selesaikan. *depends on scoring customer*. Hingga ke hari ini, kami masih utamakan kes-kes dari kakitangan swasta dan Gov.

Jika anda sudah reject di bank pertama. Untuk apa-apa sebab sekalipun, boleh terus contact kami ya? 
Maya
018-7924385
GSC Sales Exec

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Bermula dari 4 tahun lepas, agency kami memang fokuskan kepada customer swasta dan Gov

    High commitment, scoring, lewat payment, ctos, semuanya kami berjaya selesaikan. *depends on scoring customer*. Hingga ke hari ini, kami masih utamakan kes-kes dari kakitangan swasta dan Gov.

    Jika anda sudah reject di bank pertama. Untuk apa-apa sebab sekalipun, boleh terus contact kami ya?
    Maya
    018-7924385
    GSC Sales Exec

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  3  0  5 August, 2020
  • Promosi.. Promosi.. Minyak dari rumah hutan..
.
Minyak naria romasty RM50
Minyak floral aromaterapi RM50
Minyak khelin Myrha RM70
Minyak Jatro Phora RM70
.
Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Promosi.. Promosi.. Minyak dari rumah hutan..
    .
    Minyak naria romasty RM50
    Minyak floral aromaterapi RM50
    Minyak khelin Myrha RM70
    Minyak Jatro Phora RM70
    .
    Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  4  0  4 August, 2020
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

MAYA :018-7924385

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

    Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

    Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

    Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

    Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

    Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

    MAYA :018-7924385

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  5  0  4 August, 2020
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

MAYA :018-7924385

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

    Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

    Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

    Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

    Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

    Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

    MAYA :018-7924385

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  5  0  4 August, 2020
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

MAYA :018-7924385

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

    Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

    Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

    Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

    Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

    Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

    MAYA :018-7924385

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  4  0  4 August, 2020
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

MAYA :018-7924385

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

    Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

    Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

    Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

    Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

    Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

    MAYA :018-7924385

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  6  0  4 August, 2020
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

MAYA :018-7924385

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

    Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

    Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

    Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

    Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

    Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

    MAYA :018-7924385

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  7  0  4 August, 2020
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

MAYA :018-7924385

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

    Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

    Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

    Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

    Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

    Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

    MAYA :018-7924385

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  7  0  4 August, 2020
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

ZIERAH : 019-6593008

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

    Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

    Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

    Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

    Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

    Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

    ZIERAH : 019-6593008

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  4  0  4 August, 2020
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

ZIERAH : 019-6593008

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

    Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

    Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

    Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

    Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

    Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

    ZIERAH : 019-6593008

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  4  0  4 August, 2020
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

ZIERAH : 019-6593008

#cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald
  • Tahukah anda, bila anda submit di banyak bank, application anda clash?

    Maksudnya, bila semua bank proses loan anda tu, end up semuanya akan rejected. Sebab apa? Sebab bank nampak anda apply di banyak bank.

    Macam mana bank nak proses sedangkan anda apply di bank lain juga? So di sini, amat penting untuk anda apply hanya di satu bank sahaja.

    Sekiranya reject, anda haruslah dapatkan ccris report anda.

    Check sendiri nama anda, jikalau ada masalah-masalah yang anda sendiri tak tahu contohnya nama anda masuk ke ctos, atau sangkut disebabkan gerentor ( anda bagi pinjam nama anda kepada orang lain as gerenti ). Bila apply with agency pulak, applylah dengan 1 agent sahaja. Jangan apply dengan banyak2 agency, ni pun adalah penyebab kenapa loan anda asyik kena reject. Bagi masa kepada agency untuk proses loan anda itu.

    Laju-laju nak pegi mana? Tak lari duit di bank tu. πŸ˜‚

    ZIERAH : 019-6593008

    #cheras #countryheights #cyberjaya #damansaradamai #damansaraintan #damansarajaya #damansarakim #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #dengkil #glenmarie #gombak #hululangat #huluselangor #jenjarom #kajang #kapar #kayuara #kelanajaya #kerling #klang #kotadamansara #kotaemerald

  •  7  0  4 August, 2020
  • Promosi.. Promosi.. Minyak dari rumah hutan..
.
Harga lebih murah..
.
Minyak naria.. RM50
Minyak floral aromaterapi.. RM50
Minyak Jatro Phora RM70
Minyak khelin Myrha RM70
.
Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Promosi.. Promosi.. Minyak dari rumah hutan..
    .
    Harga lebih murah..
    .
    Minyak naria.. RM50
    Minyak floral aromaterapi.. RM50
    Minyak Jatro Phora RM70
    Minyak khelin Myrha RM70
    .
    Hai ladies... Jom Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  2  0  2 August, 2020

Top #kotaEmerald Posts

  • Kelebihan zinnia magenta.
.
Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Kelebihan zinnia magenta.
    .
    Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  4  2  22 June, 2020
  • Stok kopi Ratu kat kak ayu ada je tau..
Harga RM43 utk 15 paket..
Kopi ni.. Khas untuk wanita sahaja.. πŸ₯°
. 
Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Stok kopi Ratu kat kak ayu ada je tau..
    Harga RM43 utk 15 paket..
    Kopi ni.. Khas untuk wanita sahaja.. πŸ₯°
    .
    Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  1  0  23 June, 2020
  • Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  5  0  25 June, 2020
  • Pencuci muka Zinnia Magenta.. 😍Pencuci muka yg berasaskan Dr buah blueberry dan Ekstrak oil tea tree..
.
Harga 1 botol cuma RM35 (130ml)
.
Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
. 
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Pencuci muka Zinnia Magenta.. 😍Pencuci muka yg berasaskan Dr buah blueberry dan Ekstrak oil tea tree..
    .
    Harga 1 botol cuma RM35 (130ml)
    .
    Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    .
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  4  0  21 June, 2020
  • Kosisten dan basuh setiap hari dgn pencuci muka Zinnia Magenta.. Sehari 2x..Insya-Allah.. Nampak hasilnya.. 😊
.
Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Kosisten dan basuh setiap hari dgn pencuci muka Zinnia Magenta.. Sehari 2x..Insya-Allah.. Nampak hasilnya.. 😊
    .
    Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  3  0  21 June, 2020
  • Promosi.. Promosi..Produk Penjagaan kulit muka dari JRM..
Minggu ni promosi:
πŸ“ BIO MIRACLE ACTION
πŸ“ MELLIA MICELLAR WATER
.
HARGA PROMOSI:
πŸ“ BIO MIRACLE ACTION RM60 tapi jika AHLI.. dapat lagi DISKAUN 7% JADI RM55.80..
πŸ“ MELLIA MICELLAR WATER RM27
.
Berminat nak beli SET PROMOSI ni.. Pm kak ayu.. Produk semua READY STOCK. πŸ₯°
.
Tekan Link IG dan wasap no. Ni:πŸ‘‡πŸ‘‡
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Promosi.. Promosi..Produk Penjagaan kulit muka dari JRM..
    Minggu ni promosi:
    πŸ“ BIO MIRACLE ACTION
    πŸ“ MELLIA MICELLAR WATER
    .
    HARGA PROMOSI:
    πŸ“ BIO MIRACLE ACTION RM60 tapi jika AHLI.. dapat lagi DISKAUN 7% JADI RM55.80..
    πŸ“ MELLIA MICELLAR WATER RM27
    .
    Berminat nak beli SET PROMOSI ni.. Pm kak ayu.. Produk semua READY STOCK. πŸ₯°
    .
    Tekan Link IG dan wasap no. Ni:πŸ‘‡πŸ‘‡
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  3  0  2 July, 2020
  • Promosi minggu ni..πŸ₯°πŸ₯°
.
Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Promosi minggu ni..πŸ₯°πŸ₯°
    .
    Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  1  0  25 June, 2020
  • Kandungan yg aktif dalam pencuci muka Zinnia Magenta..
.
Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
.
http://wasap.my/60192828572/orderjrm
.
Like & follow ayu (jb2024s)
.
Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
.
Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
#BandarCountryHomes #AnggunRawang
#TamanBayuPermai #TamanVelox
#TescoRawang #pekanrawang 
#SaujanaRawang #kotaEmerald
#RawangPerdana
#TamanBersatu
#TamanPKNS #TemplerPark
#batu16Rawang #SriGaring
#RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
#TamanTunPerak
#KPJRawang #BandarTasikPuteri
#SungaiChoh #Serendah
#BatuCaves (Hujung minggu shj)
.
Self collect :
#McDAnggunRawang
. 
Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
.
Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
.
#teamaimieimanSempire
#teamayaananayla
#jrmshahalam
#jrmRawang
#Testimonijrm
#jrmBandarCountryHomes
#jrmaeonanggunrawang
  • Kandungan yg aktif dalam pencuci muka Zinnia Magenta..
    .
    Dapatkan PRODUK JAMU RATU MALAYA READY STOCK melalui kak Ayu secara COD..
    .
    http://wasap.my/60192828572/orderjrm
    .
    Like & follow ayu (jb2024s)
    .
    Ig: jrm.bandarrawang_rohayu
    Page Facebook: JRM.BandarRawang_Rohayu
    .
    Cod (Boleh hantar depan rumah @ Office)
    #BandarCountryHomes #AnggunRawang
    #TamanBayuPermai #TamanVelox
    #TescoRawang #pekanrawang
    #SaujanaRawang #kotaEmerald
    #RawangPerdana
    #TamanBersatu
    #TamanPKNS #TemplerPark
    #batu16Rawang #SriGaring
    #RawangIndustrialPark #TamanTunTeja
    #TamanTunPerak
    #KPJRawang #BandarTasikPuteri
    #SungaiChoh #Serendah
    #BatuCaves (Hujung minggu shj)
    .
    Self collect :
    #McDAnggunRawang
    .
    Postage seluruh Malaysia (Setiap Hari)
    .
    Pembelian RM80 & keatas dgn harga normal free keahlian seumur hidup!!
    .
    #teamaimieimanSempire
    #teamayaananayla
    #jrmshahalam
    #jrmRawang
    #Testimonijrm
    #jrmBandarCountryHomes
    #jrmaeonanggunrawang

  •  1  0  22 June, 2020