#kokoslimi Instagram Photos & Videos

kokoslimi - 2.9k posts

Hashtag Popularity

1.7
average comments
132.4
average likes

Latest #kokoslimi Posts

  • TESTIMONI SKINNY DETOX GOATMILK

Bahan2 dia ni bukan sembarangan ye...memang kualiti tip top gred a..ada sarang burung..ada susu kambing..ada vitamin..ada makanan sunnah...mmg terbaik untuk membantu menurunkan berat bdn dengan sihat

📲Sapa yang berminat cepat whatsapp http://www.wasap.my/60138318540/skinnydetoxgoatmilk

📲Sapa yang berminat cepat whatsap http://www.wasap.my/60138318540/skinnydetoxgoatmilk

 #dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners #sukusukuseparuh#menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh
  • TESTIMONI SKINNY DETOX GOATMILK

    Bahan2 dia ni bukan sembarangan ye...memang kualiti tip top gred a..ada sarang burung..ada susu kambing..ada vitamin..ada makanan sunnah...mmg terbaik untuk membantu menurunkan berat bdn dengan sihat

    📲Sapa yang berminat cepat whatsapp http://www.wasap.my/60138318540/skinnydetoxgoatmilk

    📲Sapa yang berminat cepat whatsap http://www.wasap.my/60138318540/skinnydetoxgoatmilk

    #dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners #sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh

  •  2  0  9 July, 2020
  • 💐KOKO SLIMI💐

Koko Slimi adalah Minuman Khasiat/Kesihatan yang dirumus daripada 6 Ramuan buah-buahan dan tumbuhan yang terpilih untuk ikhtiar mengurangkan berat badan anda.

SIAPA NAK KURUS SLIM MELIM SEBELUM RAYA NI ?🙋‍♀
.
Ehemm retis pun minum KOKO SLIMI gitew😘 Kalau nak, jom try KOKO SLIMI ni tau. Lelaki & perempuan boleh amalkan. Inshaallah dalam masa 2 minggu dapat menurun berat badan anda tau. Hanya amalkan 1 sachet pagi dan 1 sachet malam mampu untuk mengenyangkan tau.

Kalau dah try macam2 produk kurus sama ada mahal / murah sebelum ni tapi masih tiada perubahan apa kata anda try pulak KOKO SLIMI kerana dapat membantu anda untuk memyelesaikan masalah berikut :
.
✔️Masalah badan gemuk
✔Susah nak kawal makan
✔Masalah metabolisme rendah
✔Bila makan ja badan naik dengan cepat
✔Makan sikit pun badan tak turun2

NAK try boleh dm Rina laju2. Rina nak bagi harga murah2 ja untuk uolls. Nanti uolls boleh settle problem kat atas tu dan dapat slim melim giteww. Hehe

APA YANG KOKO SLIMI DAPAT MEMBANTU ANDA JIKA MINUM SECARA KONSISTEN SELAMA 2 MINGGU :
🌹 Mengawal Selera Makan & Berat Badan
🌹 Mencegah Rasa Lapar
🌹 Membuang Lebihan Lemak
🌹 Membakar Lemak
🌹 Membaiki Perkembangan Sel
🌹 Melancar Pencernaan
🌹 Anti-Oksidan
🌹 Bantu Menambah Susu Ibu
🌹 Baik Untuk Ibu Berpantang
🌹 Baik Untuk Ikhtiar Mengandung
.
👉HARGA : RM35
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#kokoslimi #kokoslimikl #kokoslimihq #kokoslimiviral #kokoslimioriginal #kokoslimichiaseed #kokoslimibatucaves #kokoslimimurah #kokoslimiwithchiaseed #kokoslimimalaysia #chocofit #chocofitmurah #chocofitoriginal #chocofithq #cocosbodydream #cocoslimmingdrink #bodydreamcocos #cocoslimi #nuranibeauty #chocofitshahalam #chocofitkl #lemonfit #bizzibody #bbbody #bizziboddyflush #bizziboddymurah #kokoslimigreenwood #kokoslimipenang
  • 💐KOKO SLIMI💐

    Koko Slimi adalah Minuman Khasiat/Kesihatan yang dirumus daripada 6 Ramuan buah-buahan dan tumbuhan yang terpilih untuk ikhtiar mengurangkan berat badan anda.

    SIAPA NAK KURUS SLIM MELIM SEBELUM RAYA NI ?🙋‍♀
    .
    Ehemm retis pun minum KOKO SLIMI gitew😘 Kalau nak, jom try KOKO SLIMI ni tau. Lelaki & perempuan boleh amalkan. Inshaallah dalam masa 2 minggu dapat menurun berat badan anda tau. Hanya amalkan 1 sachet pagi dan 1 sachet malam mampu untuk mengenyangkan tau.

    Kalau dah try macam2 produk kurus sama ada mahal / murah sebelum ni tapi masih tiada perubahan apa kata anda try pulak KOKO SLIMI kerana dapat membantu anda untuk memyelesaikan masalah berikut :
    .
    ✔️Masalah badan gemuk
    ✔Susah nak kawal makan
    ✔Masalah metabolisme rendah
    ✔Bila makan ja badan naik dengan cepat
    ✔Makan sikit pun badan tak turun2

    NAK try boleh dm Rina laju2. Rina nak bagi harga murah2 ja untuk uolls. Nanti uolls boleh settle problem kat atas tu dan dapat slim melim giteww. Hehe

    APA YANG KOKO SLIMI DAPAT MEMBANTU ANDA JIKA MINUM SECARA KONSISTEN SELAMA 2 MINGGU :
    🌹 Mengawal Selera Makan & Berat Badan
    🌹 Mencegah Rasa Lapar
    🌹 Membuang Lebihan Lemak
    🌹 Membakar Lemak
    🌹 Membaiki Perkembangan Sel
    🌹 Melancar Pencernaan
    🌹 Anti-Oksidan
    🌹 Bantu Menambah Susu Ibu
    🌹 Baik Untuk Ibu Berpantang
    🌹 Baik Untuk Ikhtiar Mengandung
    .
    👉HARGA : RM35
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #kokoslimi #kokoslimikl #kokoslimihq #kokoslimiviral #kokoslimioriginal #kokoslimichiaseed #kokoslimibatucaves #kokoslimimurah #kokoslimiwithchiaseed #kokoslimimalaysia #chocofit #chocofitmurah #chocofitoriginal #chocofithq #cocosbodydream #cocoslimmingdrink #bodydreamcocos #cocoslimi #nuranibeauty #chocofitshahalam #chocofitkl #lemonfit #bizzibody #bbbody #bizziboddyflush #bizziboddymurah #kokoslimigreenwood #kokoslimipenang

  •  6  0  8 July, 2020
  • #kokoslimi #kokoslimikl #kokoslimisalinabeauty #kokoslimihq 

KOPI @ KOKO SLIMI

❤️ OFFER RM20

(HARGA PASARAN RM45.00)

FLAVOUR 👇
✅KOPI
✅KOKO

【KHASIAT】
💜 Memberikan tenaga segera
🖤 Mengawal selera makan
❤️ Mengurangkan berat badan
🧡 Mengatasi sembelit
💛 Mengurangkan gejala diabetis
💚 Membaiki perkembangan sel
💙 Meningkatkan metabolisme badan
🧡 Membuang lebihan lemak
💛 Mencegah rasa lapar

【CARA PENGAMBILAN/PENYEDIAAN】
💚 Bancuh 1 peket dengan air suam atau air sejuk, sebaik-baiknya gunakan shaker atau bekas goncang
💙 Minum setengah jam sebelum sarapan setiap hari
 
【KANDUNGAN】
💜 25 gram × 20 peket

【KESAN/TINDAK BALAS】
🖤 Lemak dan toksin keluar melalui peluh/ kencing
❤️ Perbezaan dapat dilihat seawal 2 minggu penggunaan
🧡 Kesan berbeza-beza bergantung pada keserasian, kadar metabolisme dan hormon individu

PEMBORONG KOSMETIK MURAH
💕Zahra Beauty & Health💕

📩Tekan link utk order⬇
📲Wasap.my/60183243084/order
📲Wasap.my/60183243084/order

📲Join Telegram
T.me/zahrabeautyandhealth

Like Dan Follow Page Kami
https://www.facebook.com/zahrabeautyandhealthy/
  • #kokoslimi #kokoslimikl #kokoslimisalinabeauty #kokoslimihq

    KOPI @ KOKO SLIMI

    ❤️ OFFER RM20

    (HARGA PASARAN RM45.00)

    FLAVOUR 👇
    ✅KOPI
    ✅KOKO

    【KHASIAT】
    💜 Memberikan tenaga segera
    🖤 Mengawal selera makan
    ❤️ Mengurangkan berat badan
    🧡 Mengatasi sembelit
    💛 Mengurangkan gejala diabetis
    💚 Membaiki perkembangan sel
    💙 Meningkatkan metabolisme badan
    🧡 Membuang lebihan lemak
    💛 Mencegah rasa lapar

    【CARA PENGAMBILAN/PENYEDIAAN】
    💚 Bancuh 1 peket dengan air suam atau air sejuk, sebaik-baiknya gunakan shaker atau bekas goncang
    💙 Minum setengah jam sebelum sarapan setiap hari

    【KANDUNGAN】
    💜 25 gram × 20 peket

    【KESAN/TINDAK BALAS】
    🖤 Lemak dan toksin keluar melalui peluh/ kencing
    ❤️ Perbezaan dapat dilihat seawal 2 minggu penggunaan
    🧡 Kesan berbeza-beza bergantung pada keserasian, kadar metabolisme dan hormon individu

    PEMBORONG KOSMETIK MURAH
    💕Zahra Beauty & Health💕

    📩Tekan link utk order⬇
    📲Wasap.my/60183243084/order
    📲Wasap.my/60183243084/order

    📲Join Telegram
    T.me/zahrabeautyandhealth

    Like Dan Follow Page Kami
    https://www.facebook.com/zahrabeautyandhealthy/

  •  0  0  1 July, 2020
  • Kita up testimoni la pagi2 ni

Kadang2 minum skinny detox goatmilk x diet x apa pon tetibe org sekeliling tegur makin kurus...rs kembang kuncup plak hidung tu bila org puji

Jom kita kurus dan sihat dengan skinny detox goatmilk

Satu2nya minuman kurus berasaskan susu kambing dan makanan sunnah

100% bebas bahan kimia

Whatsapp
0169598618

#dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners#sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#magicalcpurehq #mcp #magicalcpure
  • Kita up testimoni la pagi2 ni

    Kadang2 minum skinny detox goatmilk x diet x apa pon tetibe org sekeliling tegur makin kurus...rs kembang kuncup plak hidung tu bila org puji

    Jom kita kurus dan sihat dengan skinny detox goatmilk

    Satu2nya minuman kurus berasaskan susu kambing dan makanan sunnah

    100% bebas bahan kimia

    Whatsapp
    0169598618

    #dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners #sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#magicalcpurehq #mcp #magicalcpure

  •  2  0  1 July, 2020
  • 🍁KOKO SLIMI RM28🍁

KELEBIHAN & KHASIAT KOKO SLIMI 🍫Sumber Tenaga Yang Baik
🍫Mengawal Selera Makan & Berat Badan
🍫Mengatasi Sembelit
🍫Mengawal Masalah Diabetis
🍫Memperbaiki Perkembangan Sel
🍫Meningkatkan Metabolisme Badan
🍫Mengurangkan Keradangan Kulit
🍫Meningkatkan Daya Ingatan
🍫Melancar Pencernaan
🍫Membuang Lebihan Lemak
🍫Mencegah Rasa Lapar
🍫Mengatasi Keletihan & Lemah Saraf
🍫Sebagai Anti-Oksidan
🍫Meningkatkan Daya Tahan Tubuh
🍫Pembentukan Otot

#kokoslimi #kokoslimipasirmas #misspandashop_
  • 🍁KOKO SLIMI RM28🍁

    KELEBIHAN & KHASIAT KOKO SLIMI 🍫Sumber Tenaga Yang Baik
    🍫Mengawal Selera Makan & Berat Badan
    🍫Mengatasi Sembelit
    🍫Mengawal Masalah Diabetis
    🍫Memperbaiki Perkembangan Sel
    🍫Meningkatkan Metabolisme Badan
    🍫Mengurangkan Keradangan Kulit
    🍫Meningkatkan Daya Ingatan
    🍫Melancar Pencernaan
    🍫Membuang Lebihan Lemak
    🍫Mencegah Rasa Lapar
    🍫Mengatasi Keletihan & Lemah Saraf
    🍫Sebagai Anti-Oksidan
    🍫Meningkatkan Daya Tahan Tubuh
    🍫Pembentukan Otot

    #kokoslimi #kokoslimipasirmas #misspandashop_

  •  3  0  27 June, 2020
  • 💥 Koko Slimi Viral❗❗❗❗
KURUS DLM MASA 2MINGGU..
.
💞KELEBIHAN & KHASIAT KOKO SLIMI💞
🍫Sumber Tenaga Yang Baik
🍫Mengawal Selera Makan & Berat Badan
🍫Mengatasi Sembelit
🍫Mengawal Masalah Diabetis
🍫Memperbaiki Perkembangan Sel
🍫Meningkatkan Metabolisme Badan
🍫Mengurangkan Keradangan Kulit
🍫Meningkatkan Daya Ingatan
🍫Melancar Pencernaan
🍫Membuang Lebihan Lemak
🍫Mencegah Rasa Lapar
🍫Mengatasi Keletihan & Lemah Saraf
🍫Sebagai Anti-Oksidan
🍫Meningkatkan Daya Tahan Tubuh
🍫Pembentukan Otot
.
sekotak 20 sachet

CARA PENGGUNAAN KOKO SLIMI :
1 Hari 2 Sachet untuk turunkan Berat Badan yg di inginkan.
.
Yang di sarankan Koko Slimi HQ ialah :
1 Sachet sebelum sarapan pagi. (sebelum makan)
1 Sachet pada malam (sebelum tidur)
.
Amalkan setiap hari 2 sachet secara konsisten untuk dapatkan result yang kamu inginkan. .

#nakputih #nakkurus #jerawat #jejarikosmetik 
#pemborongkosmetikjb #jeragat #tipskurus #tipscantik #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #agentneeded #rahsiakekalcantik #codjb #codkgmelayumajidi #codstulang #codlarkin #kokoslimi

Untuk fast respon / order klik di link bio☝
  • 💥 Koko Slimi Viral❗❗❗❗
    KURUS DLM MASA 2MINGGU..
    .
    💞KELEBIHAN & KHASIAT KOKO SLIMI💞
    🍫Sumber Tenaga Yang Baik
    🍫Mengawal Selera Makan & Berat Badan
    🍫Mengatasi Sembelit
    🍫Mengawal Masalah Diabetis
    🍫Memperbaiki Perkembangan Sel
    🍫Meningkatkan Metabolisme Badan
    🍫Mengurangkan Keradangan Kulit
    🍫Meningkatkan Daya Ingatan
    🍫Melancar Pencernaan
    🍫Membuang Lebihan Lemak
    🍫Mencegah Rasa Lapar
    🍫Mengatasi Keletihan & Lemah Saraf
    🍫Sebagai Anti-Oksidan
    🍫Meningkatkan Daya Tahan Tubuh
    🍫Pembentukan Otot
    .
    sekotak 20 sachet

    CARA PENGGUNAAN KOKO SLIMI :
    1 Hari 2 Sachet untuk turunkan Berat Badan yg di inginkan.
    .
    Yang di sarankan Koko Slimi HQ ialah :
    1 Sachet sebelum sarapan pagi. (sebelum makan)
    1 Sachet pada malam (sebelum tidur)
    .
    Amalkan setiap hari 2 sachet secara konsisten untuk dapatkan result yang kamu inginkan. .

    #nakputih #nakkurus #jerawat #jejarikosmetik
    #pemborongkosmetikjb #jeragat #tipskurus #tipscantik #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #agentneeded #rahsiakekalcantik #codjb #codkgmelayumajidi #codstulang #codlarkin #kokoslimi

    Untuk fast respon / order klik di link bio☝

  •  0  0  26 June, 2020
  • KOKO SLIMI CHIA SEED
.
.
1 box X RM45
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
Khas untuk yang ingin turunkan berat badan.
Antara kelebihannya ialah
💖 💯 perisa koko khas untuk yang tak suka coffee
❤️ menyekat selera makan dan sentiasa rasa kenyang
💖 membantu menurunkan kolesterol
❤️ membantu meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak berlebihan
💖 diperkaya dengan Chia seed dan koko untuk tenaga tambahan
.
Cara penggunaan
🌸 Amalkan 1 sachet sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur
🌸 ada 20 sachet dalam satu box
.
  • KOKO SLIMI CHIA SEED
    .
    .
    1 box X RM45
    Exclude postage
    .
    .
    Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
    .
    .
    Khas untuk yang ingin turunkan berat badan.
    Antara kelebihannya ialah
    💖 💯 perisa koko khas untuk yang tak suka coffee
    ❤️ menyekat selera makan dan sentiasa rasa kenyang
    💖 membantu menurunkan kolesterol
    ❤️ membantu meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak berlebihan
    💖 diperkaya dengan Chia seed dan koko untuk tenaga tambahan
    .
    Cara penggunaan
    🌸 Amalkan 1 sachet sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur
    🌸 ada 20 sachet dalam satu box
    .

  •  2  1  23 June, 2020
  • KOKO SLIMI CHIA SEED
.
.
1 box X RM45
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
Khas untuk yang ingin turunkan berat badan.
Antara kelebihannya ialah
💖 💯 perisa koko khas untuk yang tak suka coffee
❤️ menyekat selera makan dan sentiasa rasa kenyang
💖 membantu menurunkan kolesterol
❤️ membantu meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak berlebihan
💖 diperkaya dengan Chia seed dan koko untuk tenaga tambahan
.
Cara penggunaan
🌸 Amalkan 1 sachet sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur
🌸 ada 20 sachet dalam satu box
.
  • KOKO SLIMI CHIA SEED
    .
    .
    1 box X RM45
    Exclude postage
    .
    .
    Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
    .
    .
    Khas untuk yang ingin turunkan berat badan.
    Antara kelebihannya ialah
    💖 💯 perisa koko khas untuk yang tak suka coffee
    ❤️ menyekat selera makan dan sentiasa rasa kenyang
    💖 membantu menurunkan kolesterol
    ❤️ membantu meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak berlebihan
    💖 diperkaya dengan Chia seed dan koko untuk tenaga tambahan
    .
    Cara penggunaan
    🌸 Amalkan 1 sachet sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur
    🌸 ada 20 sachet dalam satu box
    .

  •  2  1  23 June, 2020
  • macam yg kami janji.. kalau sis konsisten consume 7 hari mesti dah ade kesan. alhamdulillah.

Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny

WASAP 01123293714
WASAP 01123293714

#dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners#sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq
  • macam yg kami janji.. kalau sis konsisten consume 7 hari mesti dah ade kesan. alhamdulillah.

    Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny

    WASAP 01123293714
    WASAP 01123293714

    #dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners #sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq

  •  0  0  21 June, 2020
  • YANG NI KHAS UNTUK IBU2 PREGGY...
Boleh kawal makan manis2. Yg preggy akan tau betapa pentingnya kurangkan makan manis2 masa preggy kan. alhamdulillah.

Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny

WASAP 01123293714
WASAP 01123293714

#dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners#sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq
  • YANG NI KHAS UNTUK IBU2 PREGGY...
    Boleh kawal makan manis2. Yg preggy akan tau betapa pentingnya kurangkan makan manis2 masa preggy kan. alhamdulillah.

    Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny

    WASAP 01123293714
    WASAP 01123293714

    #dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners #sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq

  •  0  0  21 June, 2020
  • Jom berpantang dn skinny detox!! tgk hasilnye sgt cepat... alhamdullillah!

Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny

WASAP 01123293714
WASAP 01123293714

#dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners#sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq
  • Jom berpantang dn skinny detox!! tgk hasilnye sgt cepat... alhamdullillah!

    Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny

    WASAP 01123293714
    WASAP 01123293714

    #dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners #sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq

  •  3  0  21 June, 2020
  • Sis ni consume masa pantang. Tgk sendiri la ape die cakap. X penah jd mcm ni katanye.

Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny

WASAP 01123293714
WASAP 01123293714

#dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners#sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq
  • Sis ni consume masa pantang. Tgk sendiri la ape die cakap. X penah jd mcm ni katanye.

    Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny

    WASAP 01123293714
    WASAP 01123293714

    #dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners #sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq

  •  0  0  21 June, 2020
  • Jom cuba.. especially ibu2 yg baru dpt anak..dpatkn badan lawa mcm sblm bersalin ok. rugi x try.

Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny

WASAP 01123293714
WASAP 01123293714

#dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners#sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq
  • Jom cuba.. especially ibu2 yg baru dpt anak..dpatkn badan lawa mcm sblm bersalin ok. rugi x try.

    Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny

    WASAP 01123293714
    WASAP 01123293714

    #dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners #sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq

  •  2  0  21 June, 2020
  • Akak ni apply sebulan. Xde detail trun brape sbb x slalu timbang. Tp tgk la susut die mcm mane.. Puas hati tgk.

Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny

WASAP 01123293714
WASAP 01123293714

#dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners#sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq
  • Akak ni apply sebulan. Xde detail trun brape sbb x slalu timbang. Tp tgk la susut die mcm mane.. Puas hati tgk.

    Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny

    WASAP 01123293714
    WASAP 01123293714

    #dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners #sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq

  •  1  0  21 June, 2020
  • testimoni lagi. bnyk lost n susu pun banyak. sesuai ye utk ibu2 breastfeed anak tu... susut dan sus banyk.

Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny
www.wasap.my/601123293714/Skinny

WASAP 01123293714
WASAP 01123293714

#dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners#sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq
  • testimoni lagi. bnyk lost n susu pun banyak. sesuai ye utk ibu2 breastfeed anak tu... susut dan sus banyk.

    Wasap kami segera ye untuk dptkan testimoni2 terbaru beserta dengan HARGA DISKAUN.

    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny
    www.wasap.my/601123293714/Skinny

    WASAP 01123293714
    WASAP 01123293714

    #dietatkins #dietsihat #kuruscepat #ibumengandung #kelabdietatkins #dietatkinsmalaysia #lossfatjourney #atkiners #sukusukuseparuh #menudietatkins#menukda#ibulepasbersalin#ibudalampantang#ibumenyusubaby#bfmom#demica#lemonex#kurus#bajuraya#personalcoaching#setbersalin#skinnydetoxgoatmilk#kelantanfood #chocofit #kokoslimi#bajuraya2019#sukusukuseparuh#mcp#magicalcpurehq

  •  0  0  21 June, 2020

Top #kokoslimi Posts

  • mata panda tu fashion ya.. ada baby kecik la chuols.. demam lak tu.. anyway sblm waktu imsak minum dulu #kokoslimi wei sedap weh ! ada chia seed buat kenyang.. ce kome try .. baru tau.. sedap pun sedap .. badan ai pun tgh membadak dgn jaya nya.. sado sungguh.. mudah mudahan koko slimi boleh bantu sesambil x rasa lapo di bulan ramadhon.. gitchiuuu .  air je pun.. kenyang pun kenyang .. x da la nmpk over sgt lapor di bulan ramadhon.. lampu x cukup terang la kat wajah .. baru natural x gitu . asik makeup je org pun mencik🤣
#selamatmenunaikansolatsubuh.
.
.
#kokoslimi @nuranisida1981
  • mata panda tu fashion ya.. ada baby kecik la chuols.. demam lak tu.. anyway sblm waktu imsak minum dulu #kokoslimi wei sedap weh ! ada chia seed buat kenyang.. ce kome try .. baru tau.. sedap pun sedap .. badan ai pun tgh membadak dgn jaya nya.. sado sungguh.. mudah mudahan koko slimi boleh bantu sesambil x rasa lapo di bulan ramadhon.. gitchiuuu . air je pun.. kenyang pun kenyang .. x da la nmpk over sgt lapor di bulan ramadhon.. lampu x cukup terang la kat wajah .. baru natural x gitu . asik makeup je org pun mencik🤣
    #selamatmenunaikansolatsubuh.
    .
    .
    #kokoslimi @nuranisida1981

  •  770  24  6 May, 2019
  • TAHUN 2019 ADALAH TAHUN MENCABAR NAK KURUS. .
#KOKOSLIMI membantu mereka yang nak #diet tanpa berlapar. .
Alhamdulillah KOKO SLIMI BERJAYA MERAMPINGKAN SHEERA KEMBALI.
👉🏻 Tengok gambar,baju yg sama tapi satu sendat padat dan Satu lagi dah LONGGAR!!! 😱😱😱
Jom whatsapp untuk order 019-2519811
  • TAHUN 2019 ADALAH TAHUN MENCABAR NAK KURUS. .
    #KOKOSLIMI membantu mereka yang nak #diet tanpa berlapar. .
    Alhamdulillah KOKO SLIMI BERJAYA MERAMPINGKAN SHEERA KEMBALI.
    👉🏻 Tengok gambar,baju yg sama tapi satu sendat padat dan Satu lagi dah LONGGAR!!! 😱😱😱
    Jom whatsapp untuk order 019-2519811

  •  346  5  11 January, 2019
  • Nasib baik ada Koko Slimi. Makan banyak pun tak risau sangat. Sebab dia bantu kawal makan balik 😉
Nak try #kokoslimi boleh whatsapp 019-2519811 
#kokoslimikl #floatingmarket 
#hatyaibdaytrip tajaan KOKO SLIMI. 
Memang enjoy sangat. Asal turun bas je makan.
Makanan pulak MasyaAllah AROI MARK MARK!!
Geng satu bas semua pun sporting dan happening! Memang kenangan yang tak akan dilupakan. Terima kasih big boss KakDa ku sayang dan semua untuk trip yg happening ni! @nuranisida1981 @kokoslimihq
  • Nasib baik ada Koko Slimi. Makan banyak pun tak risau sangat. Sebab dia bantu kawal makan balik 😉
    Nak try #kokoslimi boleh whatsapp 019-2519811
    #kokoslimikl #floatingmarket
    #hatyaibdaytrip tajaan KOKO SLIMI.
    Memang enjoy sangat. Asal turun bas je makan.
    Makanan pulak MasyaAllah AROI MARK MARK!!
    Geng satu bas semua pun sporting dan happening! Memang kenangan yang tak akan dilupakan. Terima kasih big boss KakDa ku sayang dan semua untuk trip yg happening ni! @nuranisida1981 @kokoslimihq

  •  290  0  24 April, 2019