#klubnalalehkelantan Instagram Photos & Videos

klubnalalehkelantan - 14.3k posts

Hashtag Popularity

11.8
average comments
37.1
average likes

Latest #klubnalalehkelantan Posts

  • DULU CEPAT RASA LAPAR. SEKARANG TIDAK LAGI ❗️
.
Kopi bagi rasa kenyang bukan sebab ada bahan terlarang tau ! Tapi sebab ada beras perang, sebab tu tahan lama, perut tak craving mende bukan2
.
Siapa yang selalu selera gajah tu boleh la cuba klubna laleh❤️ mana tau boleh kurangkan nafsu makan uolss tu
.

#KlubnaLalehKelantan
#klubnalaleh #medinadesire #teamkaktila
  • DULU CEPAT RASA LAPAR. SEKARANG TIDAK LAGI ❗️
    .
    Kopi bagi rasa kenyang bukan sebab ada bahan terlarang tau ! Tapi sebab ada beras perang, sebab tu tahan lama, perut tak craving mende bukan2
    .
    Siapa yang selalu selera gajah tu boleh la cuba klubna laleh❤️ mana tau boleh kurangkan nafsu makan uolss tu
    .

    #KlubnaLalehKelantan
    #klubnalaleh #medinadesire #teamkaktila

  •  2  0  5 hours ago
  • KlubnaLaleh ni:-

Minum masa sejuk,
SEDAP,
Minum masa panas,
SEDAP,
.
Ikut pilihan hati korang nak minum macam mana pun, yang penting dua-dua taste good 😘
.
Makin hari makin kurus dengan klubna laleh.

#KlubnaLalehKelantan
  • KlubnaLaleh ni:-

    Minum masa sejuk,
    SEDAP,
    Minum masa panas,
    SEDAP,
    .
    Ikut pilihan hati korang nak minum macam mana pun, yang penting dua-dua taste good 😘
    .
    Makin hari makin kurus dengan klubna laleh.

    #KlubnaLalehKelantan

  •  3  0  5 hours ago
  • Kami Hanya Mencari Orang Yang Betul - Betul Nak Tambah Pendapatan

Dan

Yang Paling Penting, Ada Keinginan Untuk Belajar Online Business, bimbang hanya di Whspp group dan telegram,bahan iklan disediakan.

Dan

Tidak Cepat Putus Asa , Alang-alang nak jadi pengedar dan agen, buat betul-betul!

Setiap pembelian anda akan dapat kejutan yang bakal membuat anda tersenyum!
.
.
💎 Kopi Sedap level 5 bintang
💎 Kopi Boleh lost seminggu 3-5kg
💎 Kopi Memberi tenaga
💎 Rasa Kopi orang kaya
💎 Kopi Rasa kenyang 48 jam
💎 Kopi Menahan selera makan
💎 Setiap pembelian ada 2 Free gift menarik 

AGEN, STOKIS & LEADER DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Terhad kepada 100 orang SAHAJA.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Diperlukan orang yang nak ubah kehidupan. 
Bekerja hanya Dari rumah sahaja

Cara Mudah 
Hotline : 011 5658 6903
Hotline : 011 5658 6903

#klubna #klubnalaleh 
#kopikuruscepat  #produktrending #eatclean #coffeelover 
#carakurusberkesan #detox #couch #tipskurustanpalapar #Dietcarasehat #eatcleanchallenge #klubnalalehhq  #motifviral #viral #medinadesirehq #kuruscepat #dietfood #lathichallenge #dutaklubnalaleh #klubnalalehviral #klubna_laleh #klubnalalehputrajaya #klubnalalehkelantan #klubnalalehhq #klubnalalehjohor #klubnalalehbangi #klubnalalehkelantan #klubnalalehpuchong #klubnalalehkl #klubnalalehklang #klubnalalehkualaselangor
  • Kami Hanya Mencari Orang Yang Betul - Betul Nak Tambah Pendapatan

    Dan

    Yang Paling Penting, Ada Keinginan Untuk Belajar Online Business, bimbang hanya di Whspp group dan telegram,bahan iklan disediakan.

    Dan

    Tidak Cepat Putus Asa , Alang-alang nak jadi pengedar dan agen, buat betul-betul!

    Setiap pembelian anda akan dapat kejutan yang bakal membuat anda tersenyum!
    .
    .
    💎 Kopi Sedap level 5 bintang
    💎 Kopi Boleh lost seminggu 3-5kg
    💎 Kopi Memberi tenaga
    💎 Rasa Kopi orang kaya
    💎 Kopi Rasa kenyang 48 jam
    💎 Kopi Menahan selera makan
    💎 Setiap pembelian ada 2 Free gift menarik

    AGEN, STOKIS & LEADER DIPERLUKAN DISELURUH MALAYSIA
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Terhad kepada 100 orang SAHAJA.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Diperlukan orang yang nak ubah kehidupan.
    Bekerja hanya Dari rumah sahaja

    Cara Mudah
    Hotline : 011 5658 6903
    Hotline : 011 5658 6903

    #klubna #klubnalaleh
    #kopikuruscepat #produktrending #eatclean #coffeelover
    #carakurusberkesan #detox #couch #tipskurustanpalapar #Dietcarasehat #eatcleanchallenge #klubnalalehhq #motifviral #viral #medinadesirehq #kuruscepat #dietfood #lathichallenge #dutaklubnalaleh #klubnalalehviral #klubna_laleh #klubnalalehputrajaya #klubnalalehkelantan #klubnalalehhq #klubnalalehjohor #klubnalalehbangi #klubnalalehkelantan #klubnalalehpuchong #klubnalalehkl #klubnalalehklang #klubnalalehkualaselangor

  •  2  0  13 hours ago
  • MUDAHNYA NAK BUANG LEMAK DEGIL

Jangan baca posting nie sampai habis, kalau body anda dah cukup ramping dan berat badan ideal.

KOPI ajaib ini, telah membantu ribuan rakyat Malaysia mendapatkan kembali ideal dan lebih berkeyakinan.

#KlubnaLaleh adalah premix yang dihasilkan gabungan green tea beras perang.

SANGAT BERKESAN UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN.

Kesan paling ketara :
🔥Tiada gastrik
🔥Sentiasa kenyang
🔥Selera makan terkawal

Yang best minum-minum kenyang.
Tak perlu senaman !
Tak perlu diet !
Tak perlu telan pil !
Tak perlu pantang !

Let's minum KLUBNA harini . 😘

#klubnalalehkelantan
  • MUDAHNYA NAK BUANG LEMAK DEGIL

    Jangan baca posting nie sampai habis, kalau body anda dah cukup ramping dan berat badan ideal.

    KOPI ajaib ini, telah membantu ribuan rakyat Malaysia mendapatkan kembali ideal dan lebih berkeyakinan.

    #KlubnaLaleh adalah premix yang dihasilkan gabungan green tea beras perang.

    SANGAT BERKESAN UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN.

    Kesan paling ketara :
    🔥Tiada gastrik
    🔥Sentiasa kenyang
    🔥Selera makan terkawal

    Yang best minum-minum kenyang.
    Tak perlu senaman !
    Tak perlu diet !
    Tak perlu telan pil !
    Tak perlu pantang !

    Let's minum KLUBNA harini . 😘

    #klubnalalehkelantan

  •  4  0  8 August, 2020
  • Alhamdulillah tahniah makin lama makin ramai yang kurus lepas konsisten amalkan klubna laleh. 
.
.
Klubna laleh berkesan utk kawal selera makan. 
Bakar lemak dlm badan. 
Buang toksin dalam badan. 
Melawaskan pembuangan. 
N plg best buat kita rasa kenyang lebih lama. 
.
Nak order?
Klik link dibawah

0179046588

#KlubnaLalehKelantan
  • Alhamdulillah tahniah makin lama makin ramai yang kurus lepas konsisten amalkan klubna laleh.
    .
    .
    Klubna laleh berkesan utk kawal selera makan.
    Bakar lemak dlm badan.
    Buang toksin dalam badan.
    Melawaskan pembuangan.
    N plg best buat kita rasa kenyang lebih lama.
    .
    Nak order?
    Klik link dibawah

    0179046588

    #KlubnaLalehKelantan

  •  2  0  8 August, 2020
  • Serious la set kurus kerengga power macam ni?
Yesss serious. 
Klu awk xcuba mmg rugi. 
Sbb makin ramai yg berjaya kurus. 
Makin ramai yg jatuh cinta dgn Klubna n laleh kopi viral turunkan berat badan dgn pantas
TERPAKSA KENYANG,TERPAKSA KURUS!! . .

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalalehbachok
  • Serious la set kurus kerengga power macam ni?
    Yesss serious.
    Klu awk xcuba mmg rugi.
    Sbb makin ramai yg berjaya kurus.
    Makin ramai yg jatuh cinta dgn Klubna n laleh kopi viral turunkan berat badan dgn pantas
    TERPAKSA KENYANG,TERPAKSA KURUS!! . .

    #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalalehbachok

  •  3  0  8 August, 2020
  • Orang tanya kenapa kurus? Body dah cantik tak macam dulu.⁣⁣
⁣⁣
Gempak⁣⁣
⁣⁣
Slim⁣⁣
⁣⁣
Makan apa ye? Simple je jawapan⁣⁣
⁣⁣
Minum klubna laleh laa ☺️⁣⁣
⁣⁣
Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅⁣
⁣
Whatsapp : 013-9115567⁣
⁣
#sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet
  • Orang tanya kenapa kurus? Body dah cantik tak macam dulu.⁣⁣
    ⁣⁣
    Gempak⁣⁣
    ⁣⁣
    Slim⁣⁣
    ⁣⁣
    Makan apa ye? Simple je jawapan⁣⁣
    ⁣⁣
    Minum klubna laleh laa ☺️⁣⁣
    ⁣⁣
    Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅⁣

    Whatsapp : 013-9115567⁣

    #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

  •  13  1  7 August, 2020
  • Beli set klubna laleh dpt free kopi mini klubna . Ekstraa kopii klubna uollss !! Minum kopi klubna dpt mbantu mgawal selera makan n kenyangkan perut uollss .
Smntara stock promo mini klubna masih ada.

Nk oder, jom wasap kaksu je okeyy 😘Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio yerr . #melaka #kelantan #terengganu #sabah #putrajaya #kedah #selangor #bazarpaknil #bazaarpaknil
#klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehtestimoni #klubnalalehkelantan #klubnalalehbachok 
#klubnalalehmurah #klubnalalehoriginal
  • Beli set klubna laleh dpt free kopi mini klubna . Ekstraa kopii klubna uollss !! Minum kopi klubna dpt mbantu mgawal selera makan n kenyangkan perut uollss .
    Smntara stock promo mini klubna masih ada.

    Nk oder, jom wasap kaksu je okeyy 😘Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio yerr . #melaka #kelantan #terengganu #sabah #putrajaya #kedah #selangor #bazarpaknil #bazaarpaknil
    #klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehtestimoni #klubnalalehkelantan #klubnalalehbachok
    #klubnalalehmurah #klubnalalehoriginal

  •  3  0  7 August, 2020
  • Nak rasa baju seluar semua longgar tak sampai masa 15 hari trylaa kopi sedap namatee ni. Sure korang melekat hati tak curang dah. . .
.

Awk tak cuba produk hebat ni mmg rugi. .

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalaleh
  • Nak rasa baju seluar semua longgar tak sampai masa 15 hari trylaa kopi sedap namatee ni. Sure korang melekat hati tak curang dah. . .
    .

    Awk tak cuba produk hebat ni mmg rugi. .

    #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalaleh

  •  0  0  7 August, 2020
  • Jangan lupa minum kopi beras perang sebelum breakfast bg sesiapa yg nak loss 5-10kg dalam masa sebulan 

❌no senam
❌no diet ketat2

Santai2 je minum konsisten tiba2 dah kurus ye 😍

#KlubnaLalehKelantan
  • Jangan lupa minum kopi beras perang sebelum breakfast bg sesiapa yg nak loss 5-10kg dalam masa sebulan

    ❌no senam
    ❌no diet ketat2

    Santai2 je minum konsisten tiba2 dah kurus ye 😍

    #KlubnaLalehKelantan

  •  0  0  7 August, 2020
  • ‼️KELEBIHAN JUS LALEH ‼️

MINUM SEBELUM TIDUR

🔘 KEMPISKAN PERUT
🔘 CUCI USUS 
🔘 BUANG TOKSIN 
🔘 KAWAL KANDUNGAN GULA DALAM DARAH
🔘 CEGAH SEMBELIT
🔘 MELAWASKAN
🔘 KURANGKAN KOLESTEOL
🔘 BUANG LEMAK BERLEBIHAN 

Bangun pagi memang flush habis lemak² terkumpul korang tu.Badan rasa ringan, perut pon selesa.

Nak tahu kena cuba dulu

Nk oder ?? 👇

COD AREA KELANTAN 
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
SABAH DAN SARAWAK
.
👇👇👇
Berminat? Whatsapp 0179046588  atau klik link di bio
.
#kopikuruspantas #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin  #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus #TEAMSTKT0608 #stokisagentdiperlukan #kopisedap #rahsiakurus
#teamkaktila #teamsyira 
#klubnalalehkelantan
  • ‼️KELEBIHAN JUS LALEH ‼️

    MINUM SEBELUM TIDUR

    🔘 KEMPISKAN PERUT
    🔘 CUCI USUS
    🔘 BUANG TOKSIN
    🔘 KAWAL KANDUNGAN GULA DALAM DARAH
    🔘 CEGAH SEMBELIT
    🔘 MELAWASKAN
    🔘 KURANGKAN KOLESTEOL
    🔘 BUANG LEMAK BERLEBIHAN

    Bangun pagi memang flush habis lemak² terkumpul korang tu.Badan rasa ringan, perut pon selesa.

    Nak tahu kena cuba dulu

    Nk oder ?? 👇

    COD AREA KELANTAN
    POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    SABAH DAN SARAWAK
    .
    👇👇👇
    Berminat? Whatsapp 0179046588 atau klik link di bio
    .
    #kopikuruspantas #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus #TEAMSTKT0608 #stokisagentdiperlukan #kopisedap #rahsiakurus
    #teamkaktila #teamsyira
    #klubnalalehkelantan

  •  14  12  6 August, 2020

Top #klubnalalehkelantan Posts

  • TAK PERLU GULA ATAU SUSU 

Hanya koyak sachet dan shake bersama air panas/air sejuk. 

Semudah ABC sahaja untuk kekal bertenaga sepanjang hari ❤️
.
Saya dah minum. Awak dah minum Klubna pagi ni? 😊meh sarapan bersama🌹

Sapa kata susah sangat nk diet !!!
Mai try kopi bakar lemak kami 💪
Tak pening no tinggi cafein 
Kawal gula & darah tinggi 

Haaaa amacam...best tak best 🥰
Sekali cuba pasti repeat ode
2 minggu lost 5 kg taw... Berminat 👇👇👇👇

http://www.wasap.my/60136278123 

#StokisKlubnaLalehsentul
#eiraklubnalaleh #klubnaLalehSeremban
#AgenKlubnaLalehTrusstedSeller
#klubnaLalehOriginalHQ #KlubnaLaleh #KlubnaLalehJB
#KlubnaLalehIpoh #KlubnaLalehKelantan
#AgenStokisKlubnaLalehTrustedSeller
#klubnalalehPahang #klubnalalehgombak #klubnalalehbatucave #klubnalalehMelaka #KlubnaLalehN9 #klubnalalehsetapak #klubnalalehsetiawangsa #klubnalalehwangsamaju
#klubnalalehpangsapuri #klubnaLalehPD
#KlubnaLalehseremban #KlubnaLalehSriRampai
#klubnalalehbatumuda #klubnaLalehmurah
#AgenKlubnaLalehKuantan #KlubnaLalehJohor #KlubnaLalehKL#klubnalalehampang#klubnalalehviral#neelofa
  • TAK PERLU GULA ATAU SUSU

    Hanya koyak sachet dan shake bersama air panas/air sejuk.

    Semudah ABC sahaja untuk kekal bertenaga sepanjang hari ❤️
    .
    Saya dah minum. Awak dah minum Klubna pagi ni? 😊meh sarapan bersama🌹

    Sapa kata susah sangat nk diet !!!
    Mai try kopi bakar lemak kami 💪
    Tak pening no tinggi cafein
    Kawal gula & darah tinggi

    Haaaa amacam...best tak best 🥰
    Sekali cuba pasti repeat ode
    2 minggu lost 5 kg taw... Berminat 👇👇👇👇

    http://www.wasap.my/60136278123

    #StokisKlubnaLalehsentul
    #eiraklubnalaleh #klubnaLalehSeremban
    #AgenKlubnaLalehTrusstedSeller
    #klubnaLalehOriginalHQ #KlubnaLaleh #KlubnaLalehJB
    #KlubnaLalehIpoh #KlubnaLalehKelantan
    #AgenStokisKlubnaLalehTrustedSeller
    #klubnalalehPahang #klubnalalehgombak #klubnalalehbatucave #klubnalalehMelaka #KlubnaLalehN9 #klubnalalehsetapak #klubnalalehsetiawangsa #klubnalalehwangsamaju
    #klubnalalehpangsapuri #klubnaLalehPD
    #KlubnaLalehseremban #KlubnaLalehSriRampai
    #klubnalalehbatumuda #klubnaLalehmurah
    #AgenKlubnaLalehKuantan #KlubnaLalehJohor #KlubnaLalehKL#klubnalalehampang#klubnalalehviral#neelofa

  •  171  58  18 July, 2020
  • Dah habis raya ke belum tu? 🤔 Walaupun syawal sebulan, tapi tak bermakna kita boleh melantak sebulan tau! Jom start bakar kalori dengan senaman 30 - 45 minit sehari. Cukup 2 kali seminggu
.
Bukan apa, dah banyak makan lemang, ketupat, rendang.. Kena lah bakar pulak. Kalau nak booster diet dan bakar lemak 3 kali ganda, elok amik klubna laleh. Dalam 2 minggu je nampak hasil 😘

Hanya perlu konsisten 2 sachet sehari
. wasap sekarang

KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

FREE GELANG EMAS KOREA
FREE SHAKER 🥤💃🏼 Berminat 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60136278123 
#StokisKlubnaLalehsentul
#eiraklubnalaleh #klubnaLalehSeremban
#AgenKlubnaLalehTrusstedSeller
#klubnaLalehOriginalHQ #KlubnaLaleh #KlubnaLalehJB
#KlubnaLalehIpoh #KlubnaLalehKelantan
#AgenStokisKlubnaLalehTrustedSeller
#klubnalalehPahang #klubnalalehgombak #klubnalalehbatucave #klubnalalehMelaka #KlubnaLalehN9 #klubnalalehsetapak #klubnalalehsetiawangsa #klubnalalehwangsamaju
#klubnalalehpangsapuri #klubnaLalehPD
#KlubnaLalehseremban #KlubnaLalehSriRampai
#klubnalalehbatumuda #klubnaLalehmurah
#AgenKlubnaLalehKuantan #KlubnaLalehJohor #KlubnaLalehKL
  • Dah habis raya ke belum tu? 🤔 Walaupun syawal sebulan, tapi tak bermakna kita boleh melantak sebulan tau! Jom start bakar kalori dengan senaman 30 - 45 minit sehari. Cukup 2 kali seminggu
    .
    Bukan apa, dah banyak makan lemang, ketupat, rendang.. Kena lah bakar pulak. Kalau nak booster diet dan bakar lemak 3 kali ganda, elok amik klubna laleh. Dalam 2 minggu je nampak hasil 😘

    Hanya perlu konsisten 2 sachet sehari
    . wasap sekarang

    KLUBNA (COFFEE) RM39 🌺LALEH (JUS) RM39 🌸SATU SET :RM78 🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

    FREE GELANG EMAS KOREA
    FREE SHAKER 🥤💃🏼 Berminat 👇👇👇👇 http://www.wasap.my/60136278123
    #StokisKlubnaLalehsentul
    #eiraklubnalaleh #klubnaLalehSeremban
    #AgenKlubnaLalehTrusstedSeller
    #klubnaLalehOriginalHQ #KlubnaLaleh #KlubnaLalehJB
    #KlubnaLalehIpoh #KlubnaLalehKelantan
    #AgenStokisKlubnaLalehTrustedSeller
    #klubnalalehPahang #klubnalalehgombak #klubnalalehbatucave #klubnalalehMelaka #KlubnaLalehN9 #klubnalalehsetapak #klubnalalehsetiawangsa #klubnalalehwangsamaju
    #klubnalalehpangsapuri #klubnaLalehPD
    #KlubnaLalehseremban #KlubnaLalehSriRampai
    #klubnalalehbatumuda #klubnaLalehmurah
    #AgenKlubnaLalehKuantan #KlubnaLalehJohor #KlubnaLalehKL

  •  125  47  31 May, 2020