#klubnalaleh Instagram Photos & Videos

klubnalaleh - 266.6k posts

Hashtag Popularity

10.8
average comments
76.9
average likes

Latest #klubnalaleh Posts

  • Hai korang dah minum klubna ker belom?
. 
Rugii siapa tak minum,sebb nanti kenyang dan kurus tanpa sengaja❤
.
Salah satu fungsu KLUBNA ialah mengawal nafsu makan anda.
.
Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sentiasa. 

Soalan :Klubna ada caffeine ? Tinggi tak caffeine . Kalau jenis minum kopi pening . Boleh amek tak kopi nie ?

Jawapan: Kopi hijau beras perang ni kurang kandungan caffein utk campuran dia. Minum tak pening.
.
Dulu kak Nurfa kerap sakit kepala, badan berangin, dan ada gastrik.. Lepas consume klubna laleh ni.. Dah lama tak de lagi masalah mcm tu.. Badan rasa ringan je.. 
. 
So korang jangan risau nak minum,yang magrain atau gastrik boleh ambil kopi ni yerr.
.
Nak klubna laleh, wasap kak Nurfa. 
.
.
#KlubnaLaleh #MedinaDesire #teamkaktila #teamkaknurfa #klubnalalehoriginal #klubnalalehhq #klubnalalehpenang
  • Hai korang dah minum klubna ker belom?
    .
    Rugii siapa tak minum,sebb nanti kenyang dan kurus tanpa sengaja❤
    .
    Salah satu fungsu KLUBNA ialah mengawal nafsu makan anda.
    .
    Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sentiasa.

    Soalan :Klubna ada caffeine ? Tinggi tak caffeine . Kalau jenis minum kopi pening . Boleh amek tak kopi nie ?

    Jawapan: Kopi hijau beras perang ni kurang kandungan caffein utk campuran dia. Minum tak pening.
    .
    Dulu kak Nurfa kerap sakit kepala, badan berangin, dan ada gastrik.. Lepas consume klubna laleh ni.. Dah lama tak de lagi masalah mcm tu.. Badan rasa ringan je..
    .
    So korang jangan risau nak minum,yang magrain atau gastrik boleh ambil kopi ni yerr.
    .
    Nak klubna laleh, wasap kak Nurfa.
    .
    .
    #KlubnaLaleh #MedinaDesire #teamkaktila #teamkaknurfa #klubnalalehoriginal #klubnalalehhq #klubnalalehpenang

  •  0  0  6 hours ago
  • PENIPU ‼DUSTA BELAKA ‼

.
Menipu je kau ni ! 

.
Takkan lah minum #KOPI je pun, boleh lost 10KG sebanyak nie ?

.
Tak pasal Kak Shila kena cop penipu . Sebelum nie, kak shila dah share kebaikan kopi #KlubnaLaleh nie tapi Siti tak percaya langsung. 

.
Sebab tu Siti terkejut bila tengok body kak shila sekarang makin slim dan curve. Terkejut Siti .

.
Siti nie susah sangat nak percaya produk kat pasaran. Katanya, 
 " *Semua produk sama je, nak untung tapi takde kesan* "

.
Sejak dari tu, Siti cuba set #KlubnaLaleh. Lepas sebulan, dia mula rasa badan ringan, mudah detox, kurang lapar, malah makin bertenaga. 

.
Menyesal Siti tak cuba awal-awal masa Kak Shila share dengan Siti dulu.

.
Sampaikan kengkawan ofis dan kampung gosip pasal badan makin langsing sekarang. 

.
Nak langsing macam Siti, rahsia turun 10KG seawal 1 SET Klubna Laleh ?

.
Tinggalkan no wasap, saya pm satu persatu . FREE Consultant .

#klubnalaleh
#medinadesire
#dreamtorich
#teamayesha
#klubnalaleh
  • PENIPU ‼DUSTA BELAKA ‼

    .
    Menipu je kau ni !

    .
    Takkan lah minum #KOPI je pun, boleh lost 10KG sebanyak nie ?

    .
    Tak pasal Kak Shila kena cop penipu . Sebelum nie, kak shila dah share kebaikan kopi #KlubnaLaleh nie tapi Siti tak percaya langsung.

    .
    Sebab tu Siti terkejut bila tengok body kak shila sekarang makin slim dan curve. Terkejut Siti .

    .
    Siti nie susah sangat nak percaya produk kat pasaran. Katanya,
    " *Semua produk sama je, nak untung tapi takde kesan* "

    .
    Sejak dari tu, Siti cuba set #KlubnaLaleh. Lepas sebulan, dia mula rasa badan ringan, mudah detox, kurang lapar, malah makin bertenaga.

    .
    Menyesal Siti tak cuba awal-awal masa Kak Shila share dengan Siti dulu.

    .
    Sampaikan kengkawan ofis dan kampung gosip pasal badan makin langsing sekarang.

    .
    Nak langsing macam Siti, rahsia turun 10KG seawal 1 SET Klubna Laleh ?

    .
    Tinggalkan no wasap, saya pm satu persatu . FREE Consultant .

    #klubnalaleh
    #medinadesire
    #dreamtorich
    #teamayesha
    #klubnalaleh

  •  0  0  6 hours ago
  • Migraine ❓❓❓😰

Migraine merupakan masalah kesihatan yang biasa di kalangan kita ‼

Boleh dikatakan, 1 daripada 5 wanita akan mengalami masalah migraine. Gejala migrain yang di alami wanita juga adalah lebih panjang dan teruk ... 

Mengapa ❓❓❓

Bukan kerana wanita lebih banyak berfikir dan menggunakan otak, tetapi kerana faktor hormon (estrogen) yang tidak stabil.

Macam mana nak stabilkan hormon ❓❓

Kenalah try KLUBNALALEH ‼

Tiada migraine, Tiada MC,
Tingkatkan Produktiviti, Tahun depan dapat BONUS byk byk 💸💸

Jom PM saya sekarang !!
#klubnalaleh #supplement  #perutkempis #kopiviral #xsperfectdrink  #confinement  #tipskurus  #consistent #transformation  #kopiviral #producttrending #sexycurve #fatdetox #healthylifestyle #bakarlemak 
#perutkempis #detoxdrink #greencoffee #cappucino #asamboi #stayfit #teampriyaviknesvaran #teamthines #medinadesire #slimcouch
  • Migraine ❓❓❓😰

    Migraine merupakan masalah kesihatan yang biasa di kalangan kita ‼

    Boleh dikatakan, 1 daripada 5 wanita akan mengalami masalah migraine. Gejala migrain yang di alami wanita juga adalah lebih panjang dan teruk ...

    Mengapa ❓❓❓

    Bukan kerana wanita lebih banyak berfikir dan menggunakan otak, tetapi kerana faktor hormon (estrogen) yang tidak stabil.

    Macam mana nak stabilkan hormon ❓❓

    Kenalah try KLUBNALALEH ‼

    Tiada migraine, Tiada MC,
    Tingkatkan Produktiviti, Tahun depan dapat BONUS byk byk 💸💸

    Jom PM saya sekarang !!
    #klubnalaleh #supplement #perutkempis #kopiviral #xsperfectdrink #confinement #tipskurus #consistent #transformation #kopiviral #producttrending #sexycurve #fatdetox #healthylifestyle #bakarlemak
    #perutkempis #detoxdrink #greencoffee #cappucino #asamboi #stayfit #teampriyaviknesvaran #teamthines #medinadesire #slimcouch

  •  0  0  6 hours ago
  • [#ATTN BEAUTIFUL LADIES😍😍] SIAPA LG YG ADA MASALAH SEMBELIT &  PERUT BUNCIT?

Haiihhh.. muka, kulit dah cantik putih gebu floless, tp badan ni haihhh.. muda2 lg dh lari cutting. Esok dh kawin mcm mana? 😭😭
_

Lg takut kalau kena penyakit mcm2..😫 kann? 😢 GOOD NEWSSS!!! utk korg, Iffah nak share peluang cuba produk terbaik dr Audela ni yg dh bantu ramaiii ladies cantik mcm u secara PERCUMA! 😍😍
_

Ikut 3 langkah MUDAH ni SEKARANG utk rebut peluang cuba Audela secara PERCUMA :

1. Follow ig @butik_audela
2. Komen NAK AUDELA
3. DM no fon korang k.. .

SKRG TAUUU!! 😍😍

#audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #putihkurusserentak #klubnalaleh #kurusselamat #cikgucikgi #peluangkedua #kitajagakita #comingsoon #sayajual #bazaarpaknil #fashionvalet #bajuraya2020 #bajurayawanita #bajutiduranak #cikgu #cikgusekolah #chubbytetapcomel #nadzainal # #aerilzafril #fattzura #fattahamin #fazura #mutyara #kopikurus
  • [ #ATTN BEAUTIFUL LADIES😍😍] SIAPA LG YG ADA MASALAH SEMBELIT & PERUT BUNCIT?

    Haiihhh.. muka, kulit dah cantik putih gebu floless, tp badan ni haihhh.. muda2 lg dh lari cutting. Esok dh kawin mcm mana? 😭😭
    _

    Lg takut kalau kena penyakit mcm2..😫 kann? 😢 GOOD NEWSSS!!! utk korg, Iffah nak share peluang cuba produk terbaik dr Audela ni yg dh bantu ramaiii ladies cantik mcm u secara PERCUMA! 😍😍
    _

    Ikut 3 langkah MUDAH ni SEKARANG utk rebut peluang cuba Audela secara PERCUMA :

    1. Follow ig @butik_audela
    2. Komen NAK AUDELA
    3. DM no fon korang k.. .

    SKRG TAUUU!! 😍😍

    #audela #makingyouyoungerandhealthiereveryday #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #putihkurusserentak #klubnalaleh #kurusselamat #cikgucikgi #peluangkedua #kitajagakita #comingsoon #sayajual #bazaarpaknil #fashionvalet #bajuraya2020 #bajurayawanita #bajutiduranak #cikgu #cikgusekolah #chubbytetapcomel #nadzainal # #aerilzafril #fattzura #fattahamin #fazura #mutyara #kopikurus

  •  0  0  6 hours ago
  • KEBAIKAN KLUBNA (MINUM PAGI)
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
☕ Kawal Selera Makan
☕ Rasa Kenyang Lebih Lama
☕ Buang Lebihan Air dlm badan
☕ Membakar Lemak Tepu
☕ Menstabilkan Hormon
☕ Meningkatkan Metabolisme

COD AREA KELANTAN 
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
SABAH DAN SARAWAK
.
👇👇👇
Berminat? Whatsapp 0179046588  atau klik link di bio
.
#kopikuruspantas #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin  #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus  #stokisagentdiperlukan #kopisedap #rahsiakurus
#teamkaktila #teamsyira 
#klubnalalehkelantan
  • KEBAIKAN KLUBNA (MINUM PAGI)
    🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
    ☕ Kawal Selera Makan
    ☕ Rasa Kenyang Lebih Lama
    ☕ Buang Lebihan Air dlm badan
    ☕ Membakar Lemak Tepu
    ☕ Menstabilkan Hormon
    ☕ Meningkatkan Metabolisme

    COD AREA KELANTAN
    POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    SABAH DAN SARAWAK
    .
    👇👇👇
    Berminat? Whatsapp 0179046588 atau klik link di bio
    .
    #kopikuruspantas #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus #stokisagentdiperlukan #kopisedap #rahsiakurus
    #teamkaktila #teamsyira
    #klubnalalehkelantan

  •  0  0  7 hours ago
  • Ramai yang tak tahu kopi klubna ni masa terbaik ambil dalam keadaan perut kita kosong,jangan risau dia takkan ganggu perut kita ,malah kopi klubna bagi kesan kenyang yang berpanjangan.

Nak minum bersama sarapan/lunch boleh ke?
Boleh

Nak minun 2kali sehari boleh ke?
Boleh

Period boleh ambil ker?
Boleh

Nak tambah ais boleh ker?
Boleh

Lelaki boleh ambil ker?
Boleh

Budak boleh ambil ker?
Seawal 9tahun boleh ambil

Ibu menyusu boleh ambil ker?
Baby dah makan @baby dah 6bulan keatas ibu dah boleh ambil.
  • Ramai yang tak tahu kopi klubna ni masa terbaik ambil dalam keadaan perut kita kosong,jangan risau dia takkan ganggu perut kita ,malah kopi klubna bagi kesan kenyang yang berpanjangan.

    Nak minum bersama sarapan/lunch boleh ke?
    Boleh

    Nak minun 2kali sehari boleh ke?
    Boleh

    Period boleh ambil ker?
    Boleh

    Nak tambah ais boleh ker?
    Boleh

    Lelaki boleh ambil ker?
    Boleh

    Budak boleh ambil ker?
    Seawal 9tahun boleh ambil

    Ibu menyusu boleh ambil ker?
    Baby dah makan @baby dah 6bulan keatas ibu dah boleh ambil.

  •  2  1  7 hours ago
  • *CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?*

Tanda badan makin membesar bila ⤵

Seluar dah SENDAT, 
Sarung- sarung sangkut di lutut

Baju dah KETAT, 
Duduk-duduk butang terkeluar

Lutut tumit dah PENAT,
Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

Pernah siang ayam? 
Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita. 

Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

Minum hehari #Klubnalaleh
Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂

Maharnya mampu milik . 

Izinkan dirimu cantik wahai hawa .

www.wasap.my/601127248911

#A4-PL4-KLMED
#AGENT SEMENYIH
#TEAM AIN
#TEAM MAYANTI
#COD AREA KAJANG,BANGI,SEMENYIH,CHERAS,PUTRAJAYA,BALAKONG
#POS SLURUH MALAYSIA
#KlubnaLaleh
#KurusItuSIHAT
#jangancopy
#teamkaktila
#mohonshare
  • *CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?*

    Tanda badan makin membesar bila ⤵

    Seluar dah SENDAT,
    Sarung- sarung sangkut di lutut

    Baju dah KETAT,
    Duduk-duduk butang terkeluar

    Lutut tumit dah PENAT,
    Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

    Pernah siang ayam?
    Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita.

    Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

    Minum hehari #Klubnalaleh
    Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂

    Maharnya mampu milik .

    Izinkan dirimu cantik wahai hawa .

    www.wasap.my/601127248911

    #A4-PL4-KLMED
    #AGENT SEMENYIH
    #TEAM AIN
    #TEAM MAYANTI
    #COD AREA KAJANG,BANGI,SEMENYIH,CHERAS,PUTRAJAYA,BALAKONG
    #POS SLURUH MALAYSIA
    #KlubnaLaleh
    #KurusItuSIHAT
    #jangancopy
    #teamkaktila
    #mohonshare

  •  0  0  7 hours ago
  • Video ni bukti dari dulu Kak Shila memang seorang yang suka cari ilmu.Tapi bukan tu yang Kak Shila nak sentuh pagi ni.Kak Shila nak cerita tentang pengalaman Kak Shila kena bercakap depn camera.

Masa ni Krew tarik jer Kak Shila ,bagitau nak try tak cakap ,fuhhh masa tu Kak Shil terus kata “NAK”tapi lepas tu rasa menyesal 😂terus rasa kupu kupu ada dalam perut.

Masa ni Kak Shila mula jadi Leader ,bawa anak team masa tu 4 orang sahaja,yang rekod ni pun masih ada setia dengan Kak Shila sampai sekarang @klubnalaleh.shahalamklang thanks MOK TI .

Masa ni Kak Shila memang memberanikan diri bercakap ,Dan entah berapa kali ulang Kak Shila dah tak ingat,masa ni satu jer Kak Shila pikir,aku ni Leader, bawa anak team datang seminar,takkan aku sendiri tak berani nak kedepan ,klau aku sendiri tak berani,apatah lagi anak2 team aku.

Sehingga sekarang apa jua perkara yang Kak Shila buat Kak Shila selalu pikir ,nanti anak team akan jdinya Kak Shila Contoh ,Sebab tu setiap tindak tanduk Kak Shila ,Kak Shila jaga ,emosi Kak Shila jaga,supaya anak team boleh copy apa kita buat.

Setiap perkara Kak Shila akan buat sampai jadi,Ayat “BUAT JER” memang Kak Shila pegang dari dulu .

KEPADA yang tak berani bercakap didepan camera,Practice makes perfect okey.

#klubnalaleh#klubnalalehputrajaya
#teamkaktila #kopikurus #klubnalalehbangi #slimming#supplementkurus#codputrajaya #kurus#kuruscepat #kopikurus#klubnalalehhq#leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#kurussebelumraya#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia#videoviral
#diet#tipsdiet#riebaazar
  • Video ni bukti dari dulu Kak Shila memang seorang yang suka cari ilmu.Tapi bukan tu yang Kak Shila nak sentuh pagi ni.Kak Shila nak cerita tentang pengalaman Kak Shila kena bercakap depn camera.

    Masa ni Krew tarik jer Kak Shila ,bagitau nak try tak cakap ,fuhhh masa tu Kak Shil terus kata “NAK”tapi lepas tu rasa menyesal 😂terus rasa kupu kupu ada dalam perut.

    Masa ni Kak Shila mula jadi Leader ,bawa anak team masa tu 4 orang sahaja,yang rekod ni pun masih ada setia dengan Kak Shila sampai sekarang @klubnalaleh.shahalamklang thanks MOK TI .

    Masa ni Kak Shila memang memberanikan diri bercakap ,Dan entah berapa kali ulang Kak Shila dah tak ingat,masa ni satu jer Kak Shila pikir,aku ni Leader, bawa anak team datang seminar,takkan aku sendiri tak berani nak kedepan ,klau aku sendiri tak berani,apatah lagi anak2 team aku.

    Sehingga sekarang apa jua perkara yang Kak Shila buat Kak Shila selalu pikir ,nanti anak team akan jdinya Kak Shila Contoh ,Sebab tu setiap tindak tanduk Kak Shila ,Kak Shila jaga ,emosi Kak Shila jaga,supaya anak team boleh copy apa kita buat.

    Setiap perkara Kak Shila akan buat sampai jadi,Ayat “BUAT JER” memang Kak Shila pegang dari dulu .

    KEPADA yang tak berani bercakap didepan camera,Practice makes perfect okey.

    #klubnalaleh #klubnalalehputrajaya
    #teamkaktila #kopikurus #klubnalalehbangi #slimming #supplementkurus #codputrajaya #kurus #kuruscepat #kopikurus#klubnalalehhq#leaderwanted#agentwanted#stokiswanted#dropshipwanted#kurussebelumraya#zerocostmarketing#buncit#dietplan #eatcleanmalaysia#videoviral
    #diet#tipsdiet#riebaazar

  •  2  0  7 hours ago
  • GOOD MORNING🤗
.
JANGAN LUPA MINUM BOBBA FITZ LEPAS SARAPAN 🥰⠀
.⠀
Hi! Dah sarapan ke tu? Jangan takut nak makan sebab Bobba Fitz kan ada 😉 Dapatkan Bobba Fitz dengan harga RM 79 sekotak (10 sachet). 
. 
DM / Whatsapp link di bio atau boleh hubungi stokis dan agent sah kami .
.
#jombobbafitz #bobbafitz #jomkurus

#bobbafitz & #bobbatoxx review by #pakazad #pakazadreview #eirasyazira #ammara #klubnalaleh #kerengga #lookfit #solidmolid #cocoaslim #daretochange #alifsyukriterlajaklaris #3kaligandalebihnerkesan
#airbobakurus #kurusdenganselamat #bobbafitzhqmalaysia #bobbafitzkL #bobbafitzmelaka #bobbafitzjohor #bobbafitzpenang #bobbafitsarawak #bobbafitzmukah #bobbafitzkuching #bobbafitzmuar #teamAZkayaraya #teamqueenazie
  • GOOD MORNING🤗
    .
    JANGAN LUPA MINUM BOBBA FITZ LEPAS SARAPAN 🥰⠀
    .⠀
    Hi! Dah sarapan ke tu? Jangan takut nak makan sebab Bobba Fitz kan ada 😉 Dapatkan Bobba Fitz dengan harga RM 79 sekotak (10 sachet).
    .
    DM / Whatsapp link di bio atau boleh hubungi stokis dan agent sah kami .
    .
    #jombobbafitz #bobbafitz #jomkurus

    #bobbafitz & #bobbatoxx review by #pakazad #pakazadreview #eirasyazira #ammara #klubnalaleh #kerengga #lookfit #solidmolid #cocoaslim #daretochange #alifsyukriterlajaklaris #3kaligandalebihnerkesan
    #airbobakurus #kurusdenganselamat #bobbafitzhqmalaysia #bobbafitzkL #bobbafitzmelaka #bobbafitzjohor #bobbafitzpenang #bobbafitsarawak #bobbafitzmukah #bobbafitzkuching #bobbafitzmuar #teamAZkayaraya #teamqueenazie

  •  1  0  7 hours ago
  • 𝐑𝐀𝐇𝐒𝐈𝐀 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐌𝐄𝐍𝐀𝗪𝐀𝐍!⁣
⁣
Apa rahsia sampai customer customer ni happy sehingga tak terkata? Mestilah sebab consume Klubna Laleh!⁣
⁣
Kurus menawan setiap hari! Dah takda orang membawang pasal kita. Hai makcik bawang, jangan sesekali body shaming orang tau! Tak elok 😊 ⁣
⁣
#klubnalalehtestimoni #kurusdenganselamat #kopiviral #sihat #klubnalalehhq #tipskurus #sihatdalaman #makansihat #klubnalaleh #dietsihat #jomsihat #teamyayahebat #naksihat #tipsihat #kulitsihat #produkviral #medinadesire #sihatitujihad #infosihat #gayahidupsihat #sihatdalaman #freegift #percuma #viral #infokesihatan #syahmisazli #rozitachewan #odahthevass #asif #yoeparey #eiraziera
  • 𝐑𝐀𝐇𝐒𝐈𝐀 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐌𝐄𝐍𝐀𝗪𝐀𝐍!⁣

    Apa rahsia sampai customer customer ni happy sehingga tak terkata? Mestilah sebab consume Klubna Laleh!⁣

    Kurus menawan setiap hari! Dah takda orang membawang pasal kita. Hai makcik bawang, jangan sesekali body shaming orang tau! Tak elok 😊 ⁣

    #klubnalalehtestimoni #kurusdenganselamat #kopiviral #sihat #klubnalalehhq #tipskurus #sihatdalaman #makansihat #klubnalaleh #dietsihat #jomsihat #teamyayahebat #naksihat #tipsihat #kulitsihat #produkviral #medinadesire #sihatitujihad #infosihat #gayahidupsihat #sihatdalaman #freegift #percuma #viral #infokesihatan #syahmisazli #rozitachewan #odahthevass #asif #yoeparey #eiraziera

  •  1  0  7 hours ago
  • 𝐑𝐀𝐇𝐒𝐈𝐀 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐌𝐄𝐍𝐀𝗪𝐀𝐍!⁣
⁣
Apa rahsia sampai customer customer ni happy sehingga tak terkata? Mestilah sebab consume Klubna Laleh!⁣
⁣
Kurus menawan setiap hari! Dah takda orang membawang pasal kita. Hai makcik bawang, jangan sesekali body shaming orang tau! Tak elok 😊 ⁣
⁣
#klubnalalehtestimoni #kurusdenganselamat #kopiviral #sihat #klubnalalehhq #tipskurus #sihatdalaman #makansihat #klubnalaleh #dietsihat #jomsihat #teamyayahebat #naksihat #tipsihat #kulitsihat #produkviral #medinadesire #sihatitujihad #infosihat #gayahidupsihat #sihatdalaman #freegift #percuma #viral #infokesihatan #syahmisazli #rozitachewan #odahthevass #asif #yoeparey #eiraziera
  • 𝐑𝐀𝐇𝐒𝐈𝐀 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐌𝐄𝐍𝐀𝗪𝐀𝐍!⁣

    Apa rahsia sampai customer customer ni happy sehingga tak terkata? Mestilah sebab consume Klubna Laleh!⁣

    Kurus menawan setiap hari! Dah takda orang membawang pasal kita. Hai makcik bawang, jangan sesekali body shaming orang tau! Tak elok 😊 ⁣

    #klubnalalehtestimoni #kurusdenganselamat #kopiviral #sihat #klubnalalehhq #tipskurus #sihatdalaman #makansihat #klubnalaleh #dietsihat #jomsihat #teamyayahebat #naksihat #tipsihat #kulitsihat #produkviral #medinadesire #sihatitujihad #infosihat #gayahidupsihat #sihatdalaman #freegift #percuma #viral #infokesihatan #syahmisazli #rozitachewan #odahthevass #asif #yoeparey #eiraziera

  •  1  0  7 hours ago
  • 𝐑𝐀𝐇𝐒𝐈𝐀 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐌𝐄𝐍𝐀𝗪𝐀𝐍!⁣
⁣
Apa rahsia sampai customer customer ni happy sehingga tak terkata? Mestilah sebab consume Klubna Laleh!⁣
⁣
Kurus menawan setiap hari! Dah takda orang membawang pasal kita. Hai makcik bawang, jangan sesekali body shaming orang tau! Tak elok 😊 ⁣
⁣
#klubnalalehtestimoni #kurusdenganselamat #kopiviral #sihat #klubnalalehhq #tipskurus #sihatdalaman #makansihat #klubnalaleh #dietsihat #jomsihat #teamyayahebat #naksihat #tipsihat #kulitsihat #produkviral #medinadesire #sihatitujihad #infosihat #gayahidupsihat #sihatdalaman #freegift #percuma #viral #infokesihatan #syahmisazli #rozitachewan #odahthevass #asif #yoeparey #eiraziera
  • 𝐑𝐀𝐇𝐒𝐈𝐀 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐌𝐄𝐍𝐀𝗪𝐀𝐍!⁣

    Apa rahsia sampai customer customer ni happy sehingga tak terkata? Mestilah sebab consume Klubna Laleh!⁣

    Kurus menawan setiap hari! Dah takda orang membawang pasal kita. Hai makcik bawang, jangan sesekali body shaming orang tau! Tak elok 😊 ⁣

    #klubnalalehtestimoni #kurusdenganselamat #kopiviral #sihat #klubnalalehhq #tipskurus #sihatdalaman #makansihat #klubnalaleh #dietsihat #jomsihat #teamyayahebat #naksihat #tipsihat #kulitsihat #produkviral #medinadesire #sihatitujihad #infosihat #gayahidupsihat #sihatdalaman #freegift #percuma #viral #infokesihatan #syahmisazli #rozitachewan #odahthevass #asif #yoeparey #eiraziera

  •  1  0  7 hours ago

Top #klubnalaleh Posts

  • Apa lagi yang kau boleh bagi alasan ????!!!! 
Muda? 
Bujang? 
Dah kawen? 
Dah ada anak? 
Badan sihat wafiat? 
Fizikal cukup kuat? 
Lepas tu apa lagi alasan yang kita boleh berikan kalau pakcik umur 78 ni pon masih cari duit guna sedaya upaya kudrat dia 😭
.
Lepas ni no more alasan okayy . Bukan pesan dekat orang lain sarah pesan dekat diri sendiri💪🏻
.
Jom berjaya bersamaa sama sarah guide coaching seorang demi seorang . Seperti mak yang bebel kat anak dia❤️❤️
.

Stokis klubnalaleh rm1908
Agent klubnalaleh rm290
.

#positvequotes #tarbiahsentap #tazkirahringkas #muslimquotes #quotesoftheday #malaysiatrending #positivethinking #jentikhati #tarbiah #tazkirahpagi #tazkirah #donedakwah #mogabermanfaat
#klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehbangi #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehkajang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehkl #teamsarah #agentwantedmalaysia #agentdiperlukanseluruhmalaysia #agentdiperlukansegera #stokistwanted #stokiswantedmalaysia
  • Apa lagi yang kau boleh bagi alasan ????!!!!
    Muda?
    Bujang?
    Dah kawen?
    Dah ada anak?
    Badan sihat wafiat?
    Fizikal cukup kuat?
    Lepas tu apa lagi alasan yang kita boleh berikan kalau pakcik umur 78 ni pon masih cari duit guna sedaya upaya kudrat dia 😭
    .
    Lepas ni no more alasan okayy . Bukan pesan dekat orang lain sarah pesan dekat diri sendiri💪🏻
    .
    Jom berjaya bersamaa sama sarah guide coaching seorang demi seorang . Seperti mak yang bebel kat anak dia❤️❤️
    .

    Stokis klubnalaleh rm1908
    Agent klubnalaleh rm290
    .

    #positvequotes #tarbiahsentap #tazkirahringkas #muslimquotes #quotesoftheday #malaysiatrending #positivethinking #jentikhati #tarbiah #tazkirahpagi #tazkirah #donedakwah #mogabermanfaat
    #klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehbangi #klubnalalehcyberjaya #klubnalalehkajang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehkl #teamsarah #agentwantedmalaysia #agentdiperlukanseluruhmalaysia #agentdiperlukansegera #stokistwanted #stokiswantedmalaysia

  •  1,826  23  1 July, 2020
  • Konsep die simple je
Kalau diet tanpa bantuan korang mungkin akan lost 3 kg dalam masa 2 minggu
Bila ada bantuan korang dapat lost 3 kg dalam masa seminggu

Bantuan tu dari segi baiki hormon yang tak stabil atau tingkatkan metabolisma korang yang dah merundum jatuh tu.. Bila dalaman kita stabil dan baik, proses nak turun berat badan pun senang lah

Nampak ke idok ni
Paham tak ni ? .

#klubnalaleh
#klubnalalehputrajaya
#kopikurus
  • Konsep die simple je
    Kalau diet tanpa bantuan korang mungkin akan lost 3 kg dalam masa 2 minggu
    Bila ada bantuan korang dapat lost 3 kg dalam masa seminggu

    Bantuan tu dari segi baiki hormon yang tak stabil atau tingkatkan metabolisma korang yang dah merundum jatuh tu.. Bila dalaman kita stabil dan baik, proses nak turun berat badan pun senang lah

    Nampak ke idok ni
    Paham tak ni ? .

    #klubnalaleh
    #klubnalalehputrajaya
    #kopikurus

  •  146  48  1 June, 2020
  • PROMOSI PERCUMA BAG LONG CHAMP SERBAGUNA ❤️
.
DAPATKAN SEGERA DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET KLUBNA LALEH.

Dapatkan bekalan klubnalaleh sepanjang bulan puasa ni😍
.

pengalaman yang sangat owesome bila consume klubna masa bersahur dan laleh selepas tarawih
.
Best sangat tak perlu sahur dengan makanan yang berat2 😍
Supaya berat maintain, lemak yang baru takkan terhasil
.
.
Untuk info lanjut boleh terus klik link wssp di bio profile 🥰
.
. 
BELI 1 SET PERCUMA 2 ITEM 
BELI 2 SET PERCUMA  5 ITEM
.
Dan dapatkan meal plan sahur
Serta ebook diet sihat percuma 🥰

Wassap 014-5257148
Untuk respon lebih pantas tekan link di bio profile ya
.
.

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • PROMOSI PERCUMA BAG LONG CHAMP SERBAGUNA ❤️
    .
    DAPATKAN SEGERA DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET KLUBNA LALEH.

    Dapatkan bekalan klubnalaleh sepanjang bulan puasa ni😍
    .

    pengalaman yang sangat owesome bila consume klubna masa bersahur dan laleh selepas tarawih
    .
    Best sangat tak perlu sahur dengan makanan yang berat2 😍
    Supaya berat maintain, lemak yang baru takkan terhasil
    .
    .
    Untuk info lanjut boleh terus klik link wssp di bio profile 🥰
    .
    .
    BELI 1 SET PERCUMA 2 ITEM
    BELI 2 SET PERCUMA 5 ITEM
    .
    Dan dapatkan meal plan sahur
    Serta ebook diet sihat percuma 🥰

    Wassap 014-5257148
    Untuk respon lebih pantas tekan link di bio profile ya
    .
    .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang #produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  165  55  2 June, 2020
  • CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?

Tanda badan makin membesar bila ⤵

Seluar dah SENDAT, 
Sarung- sarung sangkut di lutut

Baju dah KETAT, 
Duduk-duduk butang terkeluar

Lutut tumit dah PENAT,
Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

Pernah siang ayam? 
Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita. 
Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

Minum hehari #Klubnalaleh
Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂

Maharnya mampu milik . 
Izinkan dirimu cantik wahai hawa

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?

    Tanda badan makin membesar bila ⤵

    Seluar dah SENDAT,
    Sarung- sarung sangkut di lutut

    Baju dah KETAT,
    Duduk-duduk butang terkeluar

    Lutut tumit dah PENAT,
    Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

    Pernah siang ayam?
    Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita.
    Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

    Minum hehari #Klubnalaleh
    Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂

    Maharnya mampu milik .
    Izinkan dirimu cantik wahai hawa

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  107  44  11 July, 2020
  • Nak berjaya kena suka gagal banyak kali
Nak berjaya kena suka jatuh 
Nak berjaya kena suka menangis
Nak berjaya kena suka dihina
Nak berjaya kena suka ditikam belakang
Nak berjaya kena suka orang kutuk 
Nak berjaya kena suka tak dpt support dari family
Tanpa itu semua tak akan buat saya berjaya,yessss💪
.
Alhamdulillah personal coaching class semlm,dapat 1 semangat positif giler esp dlm bab branding diri.
.
Thank u Allah utk semua peluang dlm hidup  and  always come  on the right time *sob😭
Thank u sifu @andikaputeraa For the ilmu sharing🥰
Thank u mak leader @shiillaatila & @farhan.fafa utk bagi peluang ke majlis ilmu mcm ni 😘😘
.
Being "unique" is not weakness in fact that is ure strength

Lynntaib.
  • Nak berjaya kena suka gagal banyak kali
    Nak berjaya kena suka jatuh
    Nak berjaya kena suka menangis
    Nak berjaya kena suka dihina
    Nak berjaya kena suka ditikam belakang
    Nak berjaya kena suka orang kutuk
    Nak berjaya kena suka tak dpt support dari family
    Tanpa itu semua tak akan buat saya berjaya,yessss💪
    .
    Alhamdulillah personal coaching class semlm,dapat 1 semangat positif giler esp dlm bab branding diri.
    .
    Thank u Allah utk semua peluang dlm hidup and always come on the right time *sob😭
    Thank u sifu @andikaputeraa For the ilmu sharing🥰
    Thank u mak leader @shiillaatila & @farhan.fafa utk bagi peluang ke majlis ilmu mcm ni 😘😘
    .
    Being "unique" is not weakness in fact that is ure strength

    Lynntaib.

  •  177  59  30 June, 2020
  • 𝙆𝙤𝙥𝙞 𝙆𝙡𝙪𝙗𝙣𝙖 𝙔𝙖𝙣𝙜 𝘿𝙞 𝙈𝙞𝙣𝙪𝙢 𝘼𝙬𝙖𝙡 𝙋𝙖𝙜𝙞 🥰
.
Rase Kopi Klubna Yang Sedapp.. Memberikan Tenaga Sepanjang Hari.. Detox Paling Berkesan..
.
Klubna Laleh Kopi Kurus No. 1 Malaysia
❤️ Lelaki Dan Perempuan Boleh Amalkan
💚 1 Set Boleh Turun 2 - 20 Kg
🧡 DiJamin HALAL
💛 DiLuluskan Oleh KKM
💙 Mengandungi Bahan2 Semulajadi Tanpa Bahan Kimia
.
RM78 SAHAJA / SET
.
Whatsapp link dibio👆
  • 𝙆𝙤𝙥𝙞 𝙆𝙡𝙪𝙗𝙣𝙖 𝙔𝙖𝙣𝙜 𝘿𝙞 𝙈𝙞𝙣𝙪𝙢 𝘼𝙬𝙖𝙡 𝙋𝙖𝙜𝙞 🥰
    .
    Rase Kopi Klubna Yang Sedapp.. Memberikan Tenaga Sepanjang Hari.. Detox Paling Berkesan..
    .
    Klubna Laleh Kopi Kurus No. 1 Malaysia
    ❤️ Lelaki Dan Perempuan Boleh Amalkan
    💚 1 Set Boleh Turun 2 - 20 Kg
    🧡 DiJamin HALAL
    💛 DiLuluskan Oleh KKM
    💙 Mengandungi Bahan2 Semulajadi Tanpa Bahan Kimia
    .
    RM78 SAHAJA / SET
    .
    Whatsapp link dibio👆

  •  106  38  8 June, 2020
  • BUAT INCOME MUDAH DENGAN PRODUK LAKU TERUK!
.
.
Nak buat duit seminggu RM200????
Sebulan RM1000🔥🔥
.
Ada sesiapa nak buat side money income dengan KlubnaLaleh?
.
Bersama #lynnpowerrteam kak lynn akan guide korang 1 by 1. Sharing knowledge sama sama.Yang penting uols kena SABAR & RAJIN😊
.
Kak lynn open utk 10 pertama sahaja free join tanpa modal!
Better hurry up gais
.
Whatsapp link dibio👆
  • BUAT INCOME MUDAH DENGAN PRODUK LAKU TERUK!
    .
    .
    Nak buat duit seminggu RM200????
    Sebulan RM1000🔥🔥
    .
    Ada sesiapa nak buat side money income dengan KlubnaLaleh?
    .
    Bersama #lynnpowerrteam kak lynn akan guide korang 1 by 1. Sharing knowledge sama sama.Yang penting uols kena SABAR & RAJIN😊
    .
    Kak lynn open utk 10 pertama sahaja free join tanpa modal!
    Better hurry up gais
    .
    Whatsapp link dibio👆

  •  156  56  3 July, 2020
  • TURUN 3KG, DENGAN SATU SET
.
KOPI viral, kopi sedap, ketagih tau kalau dah cuba, bukan sebab ada bahan terlarang, sbb Bahan2 semua DIJAMIN berkualiti TINGGI 😍

Terbukti berkesan sebab lebih LIMA RIBUUU testimoni yang dah claim keberkesanan kopi viral ni.

Nak info lanjut WhatsApp
http://www.wasap.my/60173272743/klubnalaleh atau 0173272743

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnabanting#RamadhanPKp#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • TURUN 3KG, DENGAN SATU SET
    .
    KOPI viral, kopi sedap, ketagih tau kalau dah cuba, bukan sebab ada bahan terlarang, sbb Bahan2 semua DIJAMIN berkualiti TINGGI 😍

    Terbukti berkesan sebab lebih LIMA RIBUUU testimoni yang dah claim keberkesanan kopi viral ni.

    Nak info lanjut WhatsApp
    http://www.wasap.my/60173272743/klubnalaleh atau 0173272743

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnabanting #RamadhanPKp #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting #klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  112  50  13 May, 2020