#klmeroyan Instagram Photos & Videos

klmeroyan - 351 posts

Hashtag Popularity

9.6
average comments
434.1
average likes

Latest #klmeroyan Posts

  • #knowledge Minyak pelincir digunakan untuk menutup atau merawat komponen mekanikal supaya mengurangkan geseran. Minyak pelincir mempunyai banyak fungsi penting dalam enjin diesel.
Beberapa kelebihan minyak pelincir:
β€’ Pakai pengurangan komponen seperti galas
β€’ Mengurangkan geseran komponen pelincir sempadan
β€’ Kaedah penyejukan piston
β€’ Pakai pengurangan piston dan cincin omboh
β€’ Pencegahan kakisan akibat asid dan kelembapan
β€’ Mencegah pembentukan enapcemar pada permukaan dalaman
β€’ Berkhidmat sebagai media hidraulik
β€’ Meningkatkan prestasi dan hayat enjin
Prestasi Cemerlang
Perlindungan Cemerlang
Penggunaan Bahan Api yang Cemerlang
#SafewayLube adalah pilihan anda yang lebih baik.
anda boleh membeli SEKARANG di www.safeway.com.my
#safeway#safewaylube#shortvideo #shortfilm #nenekkebayan #balikkampung #migproduction #MetrowealthInternationalG #astro #tv3 #rtm #rtmmamalysia #artismalaysia #BangloBerkunci #KerandaTokWahTerbang#KLMeroyan#makmumyangpalingakucinta
  • #knowledge Minyak pelincir digunakan untuk menutup atau merawat komponen mekanikal supaya mengurangkan geseran. Minyak pelincir mempunyai banyak fungsi penting dalam enjin diesel.
    Beberapa kelebihan minyak pelincir:
    β€’ Pakai pengurangan komponen seperti galas
    β€’ Mengurangkan geseran komponen pelincir sempadan
    β€’ Kaedah penyejukan piston
    β€’ Pakai pengurangan piston dan cincin omboh
    β€’ Pencegahan kakisan akibat asid dan kelembapan
    β€’ Mencegah pembentukan enapcemar pada permukaan dalaman
    β€’ Berkhidmat sebagai media hidraulik
    β€’ Meningkatkan prestasi dan hayat enjin
    Prestasi Cemerlang
    Perlindungan Cemerlang
    Penggunaan Bahan Api yang Cemerlang
    #SafewayLube adalah pilihan anda yang lebih baik.
    anda boleh membeli SEKARANG di www.safeway.com.my
    #safeway #safewaylube #shortvideo #shortfilm #nenekkebayan #balikkampung #migproduction #MetrowealthInternationalG #astro #tv3 #rtm #rtmmamalysia #artismalaysia #BangloBerkunci #KerandaTokWahTerbang#KLMeroyan#makmumyangpalingakucinta

  •  13  0  7 November, 2019
  • #GaleriFamili – #KLMeroyan episod AKHIR, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM, SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, SEKARANG di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile
Apakah yang berlaku terhadap kumpulan Dina dan Lola? Bagaimana pula dengan Andit dan Liya?
  • #GaleriFamili – #KLMeroyan episod AKHIR, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM, SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, SEKARANG di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile
    Apakah yang berlaku terhadap kumpulan Dina dan Lola? Bagaimana pula dengan Andit dan Liya?

  •  37  0  21 March, 2019
  • KL Meroyan. Setiap Isnin hingga Jumaat, pukul 1.00 petang menerusi TV2.
  • KL Meroyan. Setiap Isnin hingga Jumaat, pukul 1.00 petang menerusi TV2.

  •  398  8  20 March, 2019
  • #KLMeroyan episod 12, SEKARANG di TV2 | myklik.rtm.gov/live/tv2 | #RTMMobile 
Jangan lupa saksikan EPISOD AKHIR drama ini esok!
  • #KLMeroyan episod 12, SEKARANG di TV2 | myklik.rtm.gov/live/tv2 | #RTMMobile
    Jangan lupa saksikan EPISOD AKHIR drama ini esok!

  •  21  1  20 March, 2019
  • #GaleriFamili – #KLMeroyan episod 9, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM, SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile
Walaupun Andit dan Liya sering bertengkar, namun mereka sebenarnya suka antara satu sama lain. Ketika Liya mengatakan dia bakal berkahwin, Andit dengan segera menyatakan hasrat hatinya yang sebenar.
  • #GaleriFamili – #KLMeroyan episod 9, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM, SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile
    Walaupun Andit dan Liya sering bertengkar, namun mereka sebenarnya suka antara satu sama lain. Ketika Liya mengatakan dia bakal berkahwin, Andit dengan segera menyatakan hasrat hatinya yang sebenar.

  •  37  0  15 March, 2019
  • #GaleriFamili – Kumpulan Liya dan Andit bergaduh! Sebenarnya jauh di sudut hati Liya, dia mengharapkan hubungannya dengan Andit tenang tanpa sebarang konflik keluarga.

#KLMeroyan (episod 8) lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM, SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di @tv2_rtm | myklik.rtm.gov.my | #RTMMobile
  • #GaleriFamili – Kumpulan Liya dan Andit bergaduh! Sebenarnya jauh di sudut hati Liya, dia mengharapkan hubungannya dengan Andit tenang tanpa sebarang konflik keluarga.

    #KLMeroyan (episod 8) lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM, SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di @tv2_rtm | myklik.rtm.gov.my | #RTMMobile

  •  11  0  14 March, 2019
  • #GaleriFamili – #KLMeroyan episod 8, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM, SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile
Kumpulan Liya dan Andit bergaduh! Sebenarnya jauh di sudut hati Liya, dia mengharapkan hubungannya dengan Andit tenang tanpa sebarang konflik keluarga.
  • #GaleriFamili – #KLMeroyan episod 8, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM, SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile
    Kumpulan Liya dan Andit bergaduh! Sebenarnya jauh di sudut hati Liya, dia mengharapkan hubungannya dengan Andit tenang tanpa sebarang konflik keluarga.

  •  34  0  14 March, 2019
  • #GaleriFamili – #KLMeroyan episod 7, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM,  SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | RTMMobile

Kumpulan Lola mengesyaki pembunuhan salah seorang anggota mereka adalah angkara Kumpulan Dina.
  • #GaleriFamili – #KLMeroyan episod 7, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM, SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | RTMMobile

    Kumpulan Lola mengesyaki pembunuhan salah seorang anggota mereka adalah angkara Kumpulan Dina.

  •  45  0  13 March, 2019
  • #GaleriFamili – #KLMeroyan episod 6, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM,  SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di @tv2_rtm | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile

Konflik Dina dan Lola tidak berkesudahan apatah lagi, kehadiran Razif kekasih lama mereka mengundang kisah lama.
  • #GaleriFamili – #KLMeroyan episod 6, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM, SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di @tv2_rtm | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile

    Konflik Dina dan Lola tidak berkesudahan apatah lagi, kehadiran Razif kekasih lama mereka mengundang kisah lama.

  •  17  0  12 March, 2019
  • #GaleriFamili – #KLMeroyan episod 6, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM,  SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile

Konflik Dina dan Lola tidak berkesudahan apatah lagi, kehadiran Razif kekasih lama mereka mengundang kisah lama.
  • #GaleriFamili – #KLMeroyan episod 6, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM, SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile

    Konflik Dina dan Lola tidak berkesudahan apatah lagi, kehadiran Razif kekasih lama mereka mengundang kisah lama.

  •  24  0  12 March, 2019
  • #GaleriFamili - #KLMeroyan episod 4, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM, SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile

Razif  berjumpa dengan Lola setelah keluar penjara. Dia berhajat untuk membawa Lola keluar dari kancah perniagaan haram yang dilakukannya sekarang.
  • #GaleriFamili - #KLMeroyan episod 4, lakonan MIERA LEYANA, ELLIE SURIATY, NORMAN HAKIM, SHARIFAH SHAHIRAH, AMY MASTURA dan RIZ AMIN, pukul 1.00 tengah hari ini di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile

    Razif berjumpa dengan Lola setelah keluar penjara. Dia berhajat untuk membawa Lola keluar dari kancah perniagaan haram yang dilakukannya sekarang.

  •  49  0  8 March, 2019
  • Fuhh, Lama dah min nak tengok cerita ni tapi tak perasan pulak info ni. Jadi selepas dah dibedah, disiasat, Rupanya Drama #KLMeroyan sudah pun mula ditayangkan pada 3 hari yg lepas termasuk HARI INI. Jadi berikut adelah info penuh untuk drama ini πŸ‘‡πŸ‘‡ .

Saksikan Drama Series Aksi Komedi bertajuk #KLmeroyan Sebanyak 13 Episod pada Setiap Hari Isnin Hingga Jumaat Jam 1.00 Tengah Hari di Saluran @tv2_rtm 🌺
.
Kepada yg terlepas menonton, boleh tonton ulangan di myklik.rtm.gov.my/live/tv2 atau pun YouTube channel! Min kene catch up dah ni dari Episode pertama❀
.

Dibintangi, 
@normanhakim_786 
@shieraijoy 
@rizamin
@amymasturalerr 
@elliesuriaty_azryiskandar 
@mas_idani
@yeophelmi
@mazleerazalee
@shafiqsharip
@kimfukazawa 
@tahapdewa 
@asyiqinzaed 
@mieraleyana
@nini_gedik87
@fahmyreza 
@syazurariana
@boywan_86
@akobbronko87
@shy_rim
@azrisabrii
@mastura.yazid.official
@hilmanalef
Arahan @hadithomar 
Terbitan @darkwavepictures_my
.
.
.
.
#tv3 #tv3malaysia
  • Fuhh, Lama dah min nak tengok cerita ni tapi tak perasan pulak info ni. Jadi selepas dah dibedah, disiasat, Rupanya Drama #KLMeroyan sudah pun mula ditayangkan pada 3 hari yg lepas termasuk HARI INI. Jadi berikut adelah info penuh untuk drama ini πŸ‘‡πŸ‘‡ .

    Saksikan Drama Series Aksi Komedi bertajuk #KLmeroyan Sebanyak 13 Episod pada Setiap Hari Isnin Hingga Jumaat Jam 1.00 Tengah Hari di Saluran @tv2_rtm 🌺
    .
    Kepada yg terlepas menonton, boleh tonton ulangan di myklik.rtm.gov.my/live/tv2 atau pun YouTube channel! Min kene catch up dah ni dari Episode pertama❀
    .

    Dibintangi,
    @normanhakim_786
    @shieraijoy
    @rizamin
    @amymasturalerr
    @elliesuriaty_azryiskandar
    @mas_idani
    @yeophelmi
    @mazleerazalee
    @shafiqsharip
    @kimfukazawa
    @tahapdewa
    @asyiqinzaed
    @mieraleyana
    @nini_gedik87
    @fahmyreza
    @syazurariana
    @boywan_86
    @akobbronko87
    @shy_rim
    @azrisabrii
    @mastura.yazid.official
    @hilmanalef
    Arahan @hadithomar
    Terbitan @darkwavepictures_my
    .
    .
    .
    .
    #tv3 #tv3malaysia

  •  15  0  7 March, 2019

Top #klmeroyan Posts

  • Jangan main2 dengan β€˜Razif’.Muka nampak baik tapi KL dia pegang sbb ada 3 β€˜charlie’s angel’ yang sangat meroyan yg tolong jagakan KL utk dia!πŸ‘Ή
.
.

Jom layan #KLMEROYAN start hari ni k!Arahan mantap @hadithomar oleh produser mantap @datorafiena @darkwavepictures_my .
.

@Regrann from @tv2_rtm - #GaleriFamili – #KLMeroyan episod 1, lakonan @normanhakim_786 @mieraleyana @elliesuriaty_azryiskandar 
@shieraijoy 
@amymasturalerr dan 
@rizamin pukul 1.00 tengah hari ini di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile
.
.

Kumpulan samseng yang diketuai Lola dan Lina bermusuh sejak zaman sekolah kerana mereka menyukai lelaki yang sama iaitu Razif. Apabila Razif dipenjara, mereka memilih teman hidup masing-masing. Kemunculan Ita sebagai orang tengah kumpulan ini hanya menyebabkan Lola dan Lina semakin berdendam antara satu sama lain.

Kredit foto: @hadithomar
  • Jangan main2 dengan β€˜Razif’.Muka nampak baik tapi KL dia pegang sbb ada 3 β€˜charlie’s angel’ yang sangat meroyan yg tolong jagakan KL utk dia!πŸ‘Ή
    .
    .

    Jom layan #KLMEROYAN start hari ni k!Arahan mantap @hadithomar oleh produser mantap @datorafiena @darkwavepictures_my .
    .

    @Regrann from @tv2_rtm - #GaleriFamili – #KLMeroyan episod 1, lakonan @normanhakim_786 @mieraleyana @elliesuriaty_azryiskandar
    @shieraijoy
    @amymasturalerr dan
    @rizamin pukul 1.00 tengah hari ini di TV2 | myklik.rtm.gov.my/live/tv2 | #RTMMobile
    .
    .

    Kumpulan samseng yang diketuai Lola dan Lina bermusuh sejak zaman sekolah kerana mereka menyukai lelaki yang sama iaitu Razif. Apabila Razif dipenjara, mereka memilih teman hidup masing-masing. Kemunculan Ita sebagai orang tengah kumpulan ini hanya menyebabkan Lola dan Lina semakin berdendam antara satu sama lain.

    Kredit foto: @hadithomar

  •  1,257  26  5 March, 2019
  • Jangan lupa tengok tauu #KLMEROYAN setiap isnin - jumaat, jam 1.00 PM di RTM 2 πŸ€—πŸ€—πŸ€—
  • Jangan lupa tengok tauu #KLMEROYAN setiap isnin - jumaat, jam 1.00 PM di RTM 2 πŸ€—πŸ€—πŸ€—

  •  901  45  4 March, 2019
  • Sparring saya @rizamin dlm #KLmeroyan the series.Kedai karpet blkg tu dia la tokeynye πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨
  • Sparring saya @rizamin dlm #KLmeroyan the series.Kedai karpet blkg tu dia la tokeynye πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

  •  2,732  28  18 January, 2018