#kiniviral Instagram Photos & Videos

kiniviral - 157.6k posts

Hashtag Popularity

43.3
average comments
2.3k
average likes

Latest #kiniviral Posts

  • PUKUL 9 MALAM NI geng 😍
.
Aku tak tahu kenapa tapi yang aku tahu budak ketot ni sengaja buat aku stress!!! 
.
P/s: jangan ikut hyper aku tu kalau nak hidup lama hahaha
.
.
(Full video dia youtube guys, Link di bio)
.
.
.
#lawakkeder #lawak #lawak_hambar_la  #staysafe #malaysiangamers #lawakhambar #Lumayyakim #youtubermalaysia #kiniviral  #malaysia #lawakhangit #viralmalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #haieverything  #lawaktahapdewa #lawakterkini #tiktokindonesia #lawakteroks #lawakboring #videolawak #lawakpubg #gamingmalaysia #lawakantarabangsa #lawakstudent  #tiktok #tiktokmalaysia #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakjiwang #lawakviral #lawakviralmalaysia
  • PUKUL 9 MALAM NI geng 😍
    .
    Aku tak tahu kenapa tapi yang aku tahu budak ketot ni sengaja buat aku stress!!!
    .
    P/s: jangan ikut hyper aku tu kalau nak hidup lama hahaha
    .
    .
    (Full video dia youtube guys, Link di bio)
    .
    .
    .
    #lawakkeder #lawak #lawak_hambar_la #staysafe #malaysiangamers #lawakhambar #Lumayyakim #youtubermalaysia #kiniviral #malaysia #lawakhangit #viralmalaysia #tiktok #tiktokmalaysia #haieverything #lawaktahapdewa #lawakterkini #tiktokindonesia #lawakteroks #lawakboring #videolawak #lawakpubg #gamingmalaysia #lawakantarabangsa #lawakstudent #tiktok #tiktokmalaysia #lawaking #himpunanbahanlawak #lawakjiwang #lawakviral #lawakviralmalaysia

  •  1  0  10 minutes ago
  • Berapa kali kekerapan scrub? 

2x seminggu, waktu malam, lepas cuci muka. Pentingnya scrub ni untuk menanggalkkan kekotoran dalam liang pori kita. 

Lepas scrub kulit kita terasa bersih & lembuttt 😍😍 pakai pulak serum + moisturizer. Wow! Lagi terbaikkkk. 

Semua items bougas ready stocks!! Beli je satu set lengkap ada cleanser, scrub, serum & moisturizer 💕 

Jom dapatkan satu set bougas dengan Fa whatsApp 0172328479!!! 

COD AREA DAMANSARA & SHAH ALAM! 

#bougasbeautyserum #bougasbeautybukitjelutong #shahalam #codbukitjelutong #serumviral #bougaskotadamansara #bougassubang #serum #bougasdamansaradamai #bougasdamansarautama #kotadamansara #bougasdamansara #bukitjelutong #bougasmutiaradamansara #serumjerawat #tipscantik  #bougasbeautyshahalam #bougasselangor #feedbackbougasbeauty #agentbougasbeauty #codshahalam #skincare #kiniviral  #bougassubang #bougaskampungmelayusubang #bougassubangairport  #arifahacesquad #skincarestep #bougasbeauty
  • Berapa kali kekerapan scrub?

    2x seminggu, waktu malam, lepas cuci muka. Pentingnya scrub ni untuk menanggalkkan kekotoran dalam liang pori kita.

    Lepas scrub kulit kita terasa bersih & lembuttt 😍😍 pakai pulak serum + moisturizer. Wow! Lagi terbaikkkk.

    Semua items bougas ready stocks!! Beli je satu set lengkap ada cleanser, scrub, serum & moisturizer 💕

    Jom dapatkan satu set bougas dengan Fa whatsApp 0172328479!!!

    COD AREA DAMANSARA & SHAH ALAM!

    #bougasbeautyserum #bougasbeautybukitjelutong #shahalam #codbukitjelutong #serumviral #bougaskotadamansara #bougassubang #serum #bougasdamansaradamai #bougasdamansarautama #kotadamansara #bougasdamansara #bukitjelutong #bougasmutiaradamansara #serumjerawat #tipscantik #bougasbeautyshahalam #bougasselangor #feedbackbougasbeauty #agentbougasbeauty #codshahalam #skincare #kiniviral #bougassubang #bougaskampungmelayusubang #bougassubangairport #arifahacesquad #skincarestep #bougasbeauty

  •  1  0  24 minutes ago
  • JULY SPECIAL DEALS!!!❤️✨

*Kelebihan Primer Foundation:*

✅ Buatkan make up tahan berjam-jam lamanya
✅ Pori kulit yg besar, garis kedutan yg ketara tu tiba2 terus lenyap lepas sapu primer ni. Magic sgt! 
✅ Jenis gel yg sgt mudah meresap ke kulit
✅ Sapuan foundation akan lebih licin dan rata, so takdelah nampak bercapuk! 
✅ Ada perlindungan cahaya matahari selama 6 jam! 
✅ Kulit akan nampak licin, lembut, tegang dan plg penting glowingggggg macam muka sy tu🙈

*Awak yg pakai bedak ajeeee* tu tak nak ke bedak tu cantik je blend dgn kulit? Menyampah sgt kan kalau bedak bercapuk bertompok2? Kalau gitu ape lg grab lah Primer Foundation ni cepat😍 siap dengan spf15 taw!!

*NEW TIMEWISE FOUNDATION FROM MARY KAY!*
.
🌸 Melembapkan kulit sehingga 12 jam.
🌸 Mempunyai fungsi anti penuaan.
🌸 Menjadikan wajah glowing🤩
🌸 Mempunyai pati jojoba untuk keselesaan kulit.
🌸 Tidak menutup pori wajah (Non Comedogenic).
.
Gila best kan? Harga masih sama, tapi kualiti lebih terbaikkk !! Memang worth the buyyyy !🥰

#masalahkulit #caracucimuka #skincaretipsmalaysia #masalahjerawat #kulitberminyak #kulitkering #skincaremalaysia #sunscreen #spf50 #kulitcantik #kulitburn #sunscreen #sunblockmarykay #ilmupenjagaankulit #ilmusainskulit #videoviral #syoktube #kiniviral #tipskulitcantik #tipskecantikan #simplemakeup #makeuptips #makeuptutorial #marykayfoundation #bestfoundation #mfmirafilzah
  • JULY SPECIAL DEALS!!!❤️✨

    *Kelebihan Primer Foundation:*

    ✅ Buatkan make up tahan berjam-jam lamanya
    ✅ Pori kulit yg besar, garis kedutan yg ketara tu tiba2 terus lenyap lepas sapu primer ni. Magic sgt!
    ✅ Jenis gel yg sgt mudah meresap ke kulit
    ✅ Sapuan foundation akan lebih licin dan rata, so takdelah nampak bercapuk!
    ✅ Ada perlindungan cahaya matahari selama 6 jam!
    ✅ Kulit akan nampak licin, lembut, tegang dan plg penting glowingggggg macam muka sy tu🙈

    *Awak yg pakai bedak ajeeee* tu tak nak ke bedak tu cantik je blend dgn kulit? Menyampah sgt kan kalau bedak bercapuk bertompok2? Kalau gitu ape lg grab lah Primer Foundation ni cepat😍 siap dengan spf15 taw!!

    *NEW TIMEWISE FOUNDATION FROM MARY KAY!*
    .
    🌸 Melembapkan kulit sehingga 12 jam.
    🌸 Mempunyai fungsi anti penuaan.
    🌸 Menjadikan wajah glowing🤩
    🌸 Mempunyai pati jojoba untuk keselesaan kulit.
    🌸 Tidak menutup pori wajah (Non Comedogenic).
    .
    Gila best kan? Harga masih sama, tapi kualiti lebih terbaikkk !! Memang worth the buyyyy !🥰

    #masalahkulit #caracucimuka #skincaretipsmalaysia #masalahjerawat #kulitberminyak #kulitkering #skincaremalaysia #sunscreen #spf50 #kulitcantik #kulitburn #sunscreen #sunblockmarykay #ilmupenjagaankulit #ilmusainskulit #videoviral #syoktube #kiniviral #tipskulitcantik #tipskecantikan #simplemakeup #makeuptips #makeuptutorial #marykayfoundation #bestfoundation #mfmirafilzah

  •  2  0  1 hour ago
  • Our most densely packed brush applies foundation evenly in just one swipe.😍

Masterfully crafted synthetic bristles allow just-right pick-up of liquid and cream formulas.

Unique handle provides excellent control for a quick and flawless finish, allowing you to achieve professional performance at home.

Can also be used to evenly apply your favorite prep steps like Mary Kay® Oil Mattifier to create a smooth and flawless canvas.

#skincarejunkie #tipspenjagaankulit #kbeautymalaysia #masalahkulit #caracucimuka #skincaretipsmalaysia #masalahjerawat #kulitberminyak #kulitkering #skincaremalaysia #sunscreen #spf50 #kulitcantik #kulitburn #sunscreen #sunblockmarykay #ilmupenjagaankulit #ilmusainskulit #videoviral #syoktube #kiniviral #tipskulitcantik #tipskecantikan #marykayfoundation #bestfoundation #makeupbrushes
  • Our most densely packed brush applies foundation evenly in just one swipe.😍

    Masterfully crafted synthetic bristles allow just-right pick-up of liquid and cream formulas.

    Unique handle provides excellent control for a quick and flawless finish, allowing you to achieve professional performance at home.

    Can also be used to evenly apply your favorite prep steps like Mary Kay® Oil Mattifier to create a smooth and flawless canvas.

    #skincarejunkie #tipspenjagaankulit #kbeautymalaysia #masalahkulit #caracucimuka #skincaretipsmalaysia #masalahjerawat #kulitberminyak #kulitkering #skincaremalaysia #sunscreen #spf50 #kulitcantik #kulitburn #sunscreen #sunblockmarykay #ilmupenjagaankulit #ilmusainskulit #videoviral #syoktube #kiniviral #tipskulitcantik #tipskecantikan #marykayfoundation #bestfoundation #makeupbrushes

  •  1  0  2 hours ago
  • OPEN ORDER KUEH RAYA HAJI SUDAH DIBUKA 😋

.

ALMOND PARIS Limited Time Open😍 

.

Raya haji dah nak dekaattt kan ? Haa, apa kata bawa balik sekali buah tangan ke kampung. Kita ada PROMOSI untuk raya bakal tiba nii 😍

.
.
.

🍪 Combo A JIMAT RM5
🍪 Combo B JIMAT RM12
🍪 Combo C JIMAT RM30

.
.
.

Harga lebih JIMAT + FREE Exclusive Paperbag dari kami. 

7 jenis Kueh Raya yang sangatt sedap, berkualiti, tak boleh stop ngapp 😋

#tgc
#tgccenter
#thegreatcommunity 
#chemilanshahalam 
#chemilanmalaysia
#kuehraya
#kuihraya
#biskutraya
#rayaaidiladha
#cookiespremium
#kiniviral
#shahalam
#malaysiahariini
  • OPEN ORDER KUEH RAYA HAJI SUDAH DIBUKA 😋

    .

    ALMOND PARIS Limited Time Open😍

    .

    Raya haji dah nak dekaattt kan ? Haa, apa kata bawa balik sekali buah tangan ke kampung. Kita ada PROMOSI untuk raya bakal tiba nii 😍

    .
    .
    .

    🍪 Combo A JIMAT RM5
    🍪 Combo B JIMAT RM12
    🍪 Combo C JIMAT RM30

    .
    .
    .

    Harga lebih JIMAT + FREE Exclusive Paperbag dari kami.

    7 jenis Kueh Raya yang sangatt sedap, berkualiti, tak boleh stop ngapp 😋

    #tgc
    #tgccenter
    #thegreatcommunity
    #chemilanshahalam
    #chemilanmalaysia
    #kuehraya
    #kuihraya
    #biskutraya
    #rayaaidiladha
    #cookiespremium
    #kiniviral
    #shahalam
    #malaysiahariini

  •  3  0  2 hours ago
  • Alhamdulillah
.
Salah seorg peserta sy yg berjaya turun berat bulan lepas baru join bulan JUN berjaya turun berat tanpa menguna sebarang produk hanya dgn pemakanan yg sihat sj.
.
Makan 5-6 kali sehari, x perlu ke gym.Hanya bermula dari rumah masing² 
.
Join eatclean
Blh turun berat 3-5kg sebulan
Tanpa produk
Yuran murah
.
Follow ig sy coach ani
0175704641
Turun berat 20kg
Pencen kerajaan
Pengalaman 4 tahun
Lost weight 20kg
.
#onlinecoaching #workformhome
#healthylifestyle #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurusdarirumah #covid19 #beranibuanglemak #bajuwedding #kitajagakita  #kurustanpaubat #stayathome #tipskuruscepat #loseweightfromhome  #kiniviral #mirafilzah  #resepisihat #healthymeals
#rahsiaKURUSonline
#bajubesarmurah #kurusdarirumah #kurustanpaubat #tipsku
  • Alhamdulillah
    .
    Salah seorg peserta sy yg berjaya turun berat bulan lepas baru join bulan JUN berjaya turun berat tanpa menguna sebarang produk hanya dgn pemakanan yg sihat sj.
    .
    Makan 5-6 kali sehari, x perlu ke gym.Hanya bermula dari rumah masing²
    .
    Join eatclean
    Blh turun berat 3-5kg sebulan
    Tanpa produk
    Yuran murah
    .
    Follow ig sy coach ani
    0175704641
    Turun berat 20kg
    Pencen kerajaan
    Pengalaman 4 tahun
    Lost weight 20kg
    .
    #onlinecoaching #workformhome
    #healthylifestyle #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurusdarirumah #covid19 #beranibuanglemak #bajuwedding #kitajagakita #kurustanpaubat #stayathome #tipskuruscepat #loseweightfromhome #kiniviral #mirafilzah #resepisihat #healthymeals
    #rahsiaKURUSonline
    #bajubesarmurah #kurusdarirumah #kurustanpaubat #tipsku

  •  0  0  2 hours ago
  • Assalamualaikum
.
Selamat pagi hai u kuorg sarapan apa pagi ni.
.
Sedapnya sarapan pagi ni
.
Makan 5-6 kali sehari, x perlu ke gym.Hanya bermula dari rumah masing² 
.
Join eatclean
Blh turun berat 3-5kg sebulan
Tanpa produk
Yuran murah
.
Follow ig sy coach ani
0175704641
Turun berat 20kg
Pencen kerajaan
Pengalaman 4 tahun
Lost weight 20kg
.
#onlinecoaching #workformhome
#healthylifestyle #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurusdarirumah #covid19 #beranibuanglemak #bajuwedding #kitajagakita  #kurustanpaubat #stayathome #tipskuruscepat #loseweightfromhome  #kiniviral #mirafilzah  #resepisihat #healthymeals
#rahsiaKURUSonline
#bajubesarmurah #kurusdarirumah #kurustanpaubat #tipsku
  • Assalamualaikum
    .
    Selamat pagi hai u kuorg sarapan apa pagi ni.
    .
    Sedapnya sarapan pagi ni
    .
    Makan 5-6 kali sehari, x perlu ke gym.Hanya bermula dari rumah masing²
    .
    Join eatclean
    Blh turun berat 3-5kg sebulan
    Tanpa produk
    Yuran murah
    .
    Follow ig sy coach ani
    0175704641
    Turun berat 20kg
    Pencen kerajaan
    Pengalaman 4 tahun
    Lost weight 20kg
    .
    #onlinecoaching #workformhome
    #healthylifestyle #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurusdarirumah #covid19 #beranibuanglemak #bajuwedding #kitajagakita #kurustanpaubat #stayathome #tipskuruscepat #loseweightfromhome #kiniviral #mirafilzah #resepisihat #healthymeals
    #rahsiaKURUSonline
    #bajubesarmurah #kurusdarirumah #kurustanpaubat #tipsku

  •  2  0  2 hours ago
  • "Kembali Gagah & Bertenaga Dengan MEN'S FORMULA"
.
*1- Fungsi Men' Formula*
👉 Mengembalikan tenaga batin
👉 Meningkatkan stamina ketika bersetubuh
👉Mengekalkan libido keras hingga pancutan air mani keluar
👉Bertahan lebih lama ketika bersetubuh dengan pasangan
👉Meransang nafsu lelaki untuk bersama
👉Lebih besar
👉Lebih panjang
.
*2- Cara penggunaan*
👉1 Kapsul sehari selepas makan sarapan atau malam.
.
*3- Jangka masa kesan penggunaan*
👉Seawal 7-15 hari,bergantung pada tubuh badan pengguna. Ini adalah jamu bagi lelaki yang telah diiktiraf oleh KKM & Dr.Ismail Thambi ( Pakar Sakit Tuan Malaysia)
.
*4- Selamat digunakan*
👉 Dijamin selamat & sangat berkesan untuk masalah lelaki. Pengesahan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 16020012 T)
.
➡ COD: Sri Muda Seksyen 25 Shah Alam
.
📮 Pos percuma ke seluruh Malaysia
.
Whatsapp 📞 0142397669
.
**DROPSHIP juga diperlukan**
.
#mensformula #kuning #hijau #biru #kuning #putih #hitam #merah #ungu #hitamputih #merahputih #viralmalaysia #malaysiatrending #padubeb #kakishare #kitabaikramaisayang #kiniviral #videolawak #lawakhambar #atukpesan #politeknik #uitm #uitmshahalam #upm #uia #unisel #unikl #uniten #kptm #tiktokmalaysia
  • "Kembali Gagah & Bertenaga Dengan MEN'S FORMULA"
    .
    *1- Fungsi Men' Formula*
    👉 Mengembalikan tenaga batin
    👉 Meningkatkan stamina ketika bersetubuh
    👉Mengekalkan libido keras hingga pancutan air mani keluar
    👉Bertahan lebih lama ketika bersetubuh dengan pasangan
    👉Meransang nafsu lelaki untuk bersama
    👉Lebih besar
    👉Lebih panjang
    .
    *2- Cara penggunaan*
    👉1 Kapsul sehari selepas makan sarapan atau malam.
    .
    *3- Jangka masa kesan penggunaan*
    👉Seawal 7-15 hari,bergantung pada tubuh badan pengguna. Ini adalah jamu bagi lelaki yang telah diiktiraf oleh KKM & Dr.Ismail Thambi ( Pakar Sakit Tuan Malaysia)
    .
    *4- Selamat digunakan*
    👉 Dijamin selamat & sangat berkesan untuk masalah lelaki. Pengesahan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 16020012 T)
    .
    ➡ COD: Sri Muda Seksyen 25 Shah Alam
    .
    📮 Pos percuma ke seluruh Malaysia
    .
    Whatsapp 📞 0142397669
    .
    **DROPSHIP juga diperlukan**
    .
    #mensformula #kuning #hijau #biru #kuning #putih #hitam #merah #ungu #hitamputih #merahputih #viralmalaysia #malaysiatrending #padubeb #kakishare #kitabaikramaisayang #kiniviral #videolawak #lawakhambar #atukpesan #politeknik #uitm #uitmshahalam #upm #uia #unisel #unikl #uniten #kptm #tiktokmalaysia

  •  0  0  2 hours ago
  • Tengok sampai habis!🏅😱
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
•Follow: @sepeksssssssss._
(semoga terhibur ✅🤗)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖
Credit: puteriania13 / tiktok📱
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖
•{👻} komen & post story
•{📌} tag kawan korang
•{👍🏼} jangan lupa like
•{⌨️} jangan lupa check story
•{📥} support 9k
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
ʟɪᴋᴇ 💕 // ꜱʜᴀʀᴇ 🕊️ // ᴛᴀɢ 🎉 // ꜰᴏʟʟᴏᴡ 💫
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖
#budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia  #videosedih #lawakviral #nakngepek  #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #brocuba #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel
  • Tengok sampai habis!🏅😱
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    •Follow: @sepeksssssssss._
    (semoga terhibur ✅🤗)
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖
    Credit: puteriania13 / tiktok📱
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖
    •{👻} komen & post story
    •{📌} tag kawan korang
    •{👍🏼} jangan lupa like
    •{⌨️} jangan lupa check story
    •{📥} support 9k
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Jangan lupa pula follow @sepeksssssssss._ nanti banyak lagi video menarik akan di upload setiap hari,
    ʟɪᴋᴇ 💕 // ꜱʜᴀʀᴇ 🕊️ // ᴛᴀɢ 🎉 // ꜰᴏʟʟᴏᴡ 💫
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖
    #budaksekolah #igbudaknerd #makcikbawang #kiniviral #videojiwang #motifviralmalaysia #videosedih #lawakviral #nakngepek #tiktokviral #repost #trending #iglelakivsperempuan #fff #brocuba #igbudaknakal #igbudaknerd #ayatpasrah #lawakhambar #lawaksavage #lawakbodoh #videojiwangviral #tiktok #budaksekolah #lagujiwang #sentapbeb #lagusedih #atukpesanchannel #motifviral #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #atukpesanchannel

  •  423  7  5 hours ago
  • Uolls suka tak kalau berat badan boleh turun berkilo2 tanpa perlu bersenam? 

Mcm sis ni, dia dah penat dengan BERAT BADAN 87KG sebab tu lah dia nekad nak KURUSKAN badan. So, dia memilih CGS sebabnya byk feedback yg dah berjaya, lagi pon CGS ni suplement yg natural so dia yakin yg CGS boleh membantunya. 

So dalam misi ni, sis ni stop dulu minum minuman yg manis, makan makanan yg ringan dan hanya konsisten consume CGS serta minum air putih 3 LITER sehari dan alhamdulilah berjaya turun sampai 77KG dengan tak sampai sebulan. Hebat bukan?😍

Ada Lagi Yg Nak KURUS? 

Jom dapatkan set Cinderella👰

📦READY STOCK
🚗COD sekitar #Kajang, #Semenyih, #Cheras (Nearest Area)
📫Pos Seluruh Malaysia
📱www.wasap.my/60199369412/CinderellaAdv

 #CinderellaGlowSlim #jomkurus #jomkurus1malaysia #7harimencintaiku2  #kurusdarirumah #7harimencintaiku #beranibuanglemak #bajuwedding #masterchef  #instaseleb #tipskuruscepat #loseweightfromhome #zumbafitness #syintagila #kiniviral #mirafilzah #motifviral #resepisihat #syukriyahya #bajuplussizemalaysia ⠀
#stayathome ⠀
#stopcovid19⠀⠀
#kitajagakita
  • Uolls suka tak kalau berat badan boleh turun berkilo2 tanpa perlu bersenam?

    Mcm sis ni, dia dah penat dengan BERAT BADAN 87KG sebab tu lah dia nekad nak KURUSKAN badan. So, dia memilih CGS sebabnya byk feedback yg dah berjaya, lagi pon CGS ni suplement yg natural so dia yakin yg CGS boleh membantunya.

    So dalam misi ni, sis ni stop dulu minum minuman yg manis, makan makanan yg ringan dan hanya konsisten consume CGS serta minum air putih 3 LITER sehari dan alhamdulilah berjaya turun sampai 77KG dengan tak sampai sebulan. Hebat bukan?😍

    Ada Lagi Yg Nak KURUS?

    Jom dapatkan set Cinderella👰

    📦READY STOCK
    🚗COD sekitar #Kajang, #Semenyih, #Cheras (Nearest Area)
    📫Pos Seluruh Malaysia
    📱www.wasap.my/60199369412/CinderellaAdv

    #CinderellaGlowSlim #jomkurus #jomkurus1malaysia #7harimencintaiku2 #kurusdarirumah #7harimencintaiku #beranibuanglemak #bajuwedding #masterchef #instaseleb #tipskuruscepat #loseweightfromhome #zumbafitness #syintagila #kiniviral #mirafilzah #motifviral #resepisihat #syukriyahya #bajuplussizemalaysia ⠀
    #stayathome ⠀
    #stopcovid19⠀⠀
    #kitajagakita

  •  1  0  8 hours ago
  • PENANGAN CGS PUTIH GEBUSSS SATU BADAN😍

Seriussss beb, putih hbis.....la ni dah boleh kluar rumah dgn selamba jer tanpa bedak dan mekap!!! 
Semua kawan2 akak duk tertanya2 apa rahsia kecantikan akak smp jadi CANTIK mcm gini?
Suntik ker? 
Napa makin PUTIH GEBUSS?
Sampai penat akak nak menjawap....hihihi
Takda rahsia sebenarnya aih...
Akak cuma kunyah CGS jer tu jadi PUTIH GEBUS mcm gini. Thank Cinderella membuatkan akak kembali yakin dan Secantik Cinderella:)."

.
Suplement Terhebat Masa Kini!!

More info ttg CGS
Wassup terus akak👇🏼
www.wasap.my/60199369412
www.wasap.my/60199369412
www.wasap.my/60199369412

Jom Secantik Cinderella

#dropshipwanted
#Cinderellakajang
#AiydaIsmail
#sayapakaisayajual
#kunyah2jekurus
#LuaranGebuDalamanMantap  #jomkurus #jomkurus1malaysia #7harimencintaiku2  #kurusdarirumah #7harimencintaiku #beranibuanglemak #bajuwedding #masterchef  #instaseleb #tipskuruscepat #loseweightfromhome #zumbafitness #syintagila #kiniviral #mirafilzah #motifviral #resepisihat #syukriyahya #bajuplussizemalaysia ⠀
#stayathome ⠀
#stopcovid19⠀⠀
#kitajagakita
  • PENANGAN CGS PUTIH GEBUSSS SATU BADAN😍

    Seriussss beb, putih hbis.....la ni dah boleh kluar rumah dgn selamba jer tanpa bedak dan mekap!!!
    Semua kawan2 akak duk tertanya2 apa rahsia kecantikan akak smp jadi CANTIK mcm gini?
    Suntik ker?
    Napa makin PUTIH GEBUSS?
    Sampai penat akak nak menjawap....hihihi
    Takda rahsia sebenarnya aih...
    Akak cuma kunyah CGS jer tu jadi PUTIH GEBUS mcm gini. Thank Cinderella membuatkan akak kembali yakin dan Secantik Cinderella:)."

    .
    Suplement Terhebat Masa Kini!!

    More info ttg CGS
    Wassup terus akak👇🏼
    www.wasap.my/60199369412
    www.wasap.my/60199369412
    www.wasap.my/60199369412

    Jom Secantik Cinderella

    #dropshipwanted
    #Cinderellakajang
    #AiydaIsmail
    #sayapakaisayajual
    #kunyah2jekurus
    #LuaranGebuDalamanMantap #jomkurus #jomkurus1malaysia #7harimencintaiku2 #kurusdarirumah #7harimencintaiku #beranibuanglemak #bajuwedding #masterchef #instaseleb #tipskuruscepat #loseweightfromhome #zumbafitness #syintagila #kiniviral #mirafilzah #motifviral #resepisihat #syukriyahya #bajuplussizemalaysia ⠀
    #stayathome ⠀
    #stopcovid19⠀⠀
    #kitajagakita

  •  1  0  8 hours ago
  • 🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN?
.
• Pil Tahan Lama yang menggunakan 100% herba, bebas dari sebarang toksik, dan selamat digunakan.
.
• Satu tin America Superman mengandungi 10 BIJI AMERICA SUPERMAN + FREE 2 BIJI SUPERWOMAN (Pil Perangsang Wanita)
.
🔥 Fungsi America Superman:
✔ Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah.
✔ Memperbaiki fungsi buah pinggang.
✔Menyelesaikan masalah mati pucuk dan ejakulasi awal.
✔Membantu sesiapa yang mempunyai ereksi lembut dan yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks.
✔Meningkatkan saiz zakar.
✔Zakar menjadi lebih keras dari biasa.
✔Masih mampu mengeras walaupun sudah 6-7 kali pancutan.
✔ Meningkatkan nafsu hubungan seks
.
➡ COD: Shah Alam, Klang
📮 Pos percuma ke seluruh Malaysia
.
Whatsapp 📞 0142397669
.
**DROPSHIP juga diperlukan**
.
#americasuperman #kuning #hijau #biru #kuning #putih #hitam #merah #ungu #hitamputih #merahputih #viralmalaysia #malaysiatrending #padubeb #kakishare #kitabaikramaisayang #kiniviral #videolawak #lawakhambar #atukpesan #politeknik #uitm #uitmshahalam #upm #uia #unisel #unikl #uniten #kptm #tiktokmalaysia
  • 🔥 Apa itu AMERICA SUPERMAN?
    .
    • Pil Tahan Lama yang menggunakan 100% herba, bebas dari sebarang toksik, dan selamat digunakan.
    .
    • Satu tin America Superman mengandungi 10 BIJI AMERICA SUPERMAN + FREE 2 BIJI SUPERWOMAN (Pil Perangsang Wanita)
    .
    🔥 Fungsi America Superman:
    ✔ Mengembalikan tenaga dan mengeluarkan semula darah.
    ✔ Memperbaiki fungsi buah pinggang.
    ✔Menyelesaikan masalah mati pucuk dan ejakulasi awal.
    ✔Membantu sesiapa yang mempunyai ereksi lembut dan yang tidak mempunyai keupayaan untuk melaksanakan semasa seks.
    ✔Meningkatkan saiz zakar.
    ✔Zakar menjadi lebih keras dari biasa.
    ✔Masih mampu mengeras walaupun sudah 6-7 kali pancutan.
    ✔ Meningkatkan nafsu hubungan seks
    .
    ➡ COD: Shah Alam, Klang
    📮 Pos percuma ke seluruh Malaysia
    .
    Whatsapp 📞 0142397669
    .
    **DROPSHIP juga diperlukan**
    .
    #americasuperman #kuning #hijau #biru #kuning #putih #hitam #merah #ungu #hitamputih #merahputih #viralmalaysia #malaysiatrending #padubeb #kakishare #kitabaikramaisayang #kiniviral #videolawak #lawakhambar #atukpesan #politeknik #uitm #uitmshahalam #upm #uia #unisel #unikl #uniten #kptm #tiktokmalaysia

  •  0  0  16 hours ago

Top #kiniviral Posts

  • SAYANGI IBU SELAGI MASIH ADA!
.
berdasarkan sebuah hadis yang diriwayatkan oleh Abu Hurairah R.A bahawa seorang lelaki telah bertanya kepada Rasulullah S.A.W: 
.
‘’Wahai Rasulullah, siapakah manusia yang paling berhak untuk aku berbuat baik kepadanya ?’’. Maka Rasulullah S.A.W. menjawab:

أُمُّكَ ثُمَّ أُمُّكَ ثُمَّ أُمُّكَ ثُمَّ أَبُوكَ

Maksudnya: Ibu kamu (adalah manusia yang paling berhak untuk kamu berbuat baik kepadanya), kemudian ibu kamu, kemudian ibu kamu, kemudian bapa kamu.
.
Riwayat Muslim (2548)
.
.
Tag ibu anda kalau dia main ig😂💜.
.
.
.
#sembangstudent #umi #nakbebel #nakpesan #nakviral #iglelakivsperempuan #funimatemalaysia #niqabismalaysia #kiniviral #viralvideos #taubat #kuliah #mudahterhibur #amalansunnah #igers #iglelakivsperempuan #cintanabi #salafi #taubat #tiktokmalaysia #jomdakwah #dakwah #tarbiahsentap #jentikhatitv #lawakhambar2 #lawakhangit #erafm #tiktokmalaysia #cintaislamic #teega
  • SAYANGI IBU SELAGI MASIH ADA!
    .
    berdasarkan sebuah hadis yang diriwayatkan oleh Abu Hurairah R.A bahawa seorang lelaki telah bertanya kepada Rasulullah S.A.W:
    .
    ‘’Wahai Rasulullah, siapakah manusia yang paling berhak untuk aku berbuat baik kepadanya ?’’. Maka Rasulullah S.A.W. menjawab:

    أُمُّكَ ثُمَّ أُمُّكَ ثُمَّ أُمُّكَ ثُمَّ أَبُوكَ

    Maksudnya: Ibu kamu (adalah manusia yang paling berhak untuk kamu berbuat baik kepadanya), kemudian ibu kamu, kemudian ibu kamu, kemudian bapa kamu.
    .
    Riwayat Muslim (2548)
    .
    .
    Tag ibu anda kalau dia main ig😂💜.
    .
    .
    .
    #sembangstudent #umi #nakbebel #nakpesan #nakviral #iglelakivsperempuan #funimatemalaysia #niqabismalaysia #kiniviral #viralvideos #taubat #kuliah #mudahterhibur #amalansunnah #igers #iglelakivsperempuan #cintanabi #salafi #taubat #tiktokmalaysia #jomdakwah #dakwah #tarbiahsentap #jentikhatitv #lawakhambar2 #lawakhangit #erafm #tiktokmalaysia #cintaislamic #teega

  •  3,435  43  9 July, 2020
  • #pendidikankulit ✨ produk #hadalabo ni dia ada banyak jenis so jangan main taram je pakai haha 😂

🤍 Pack putih - kulit kering, berminyak dan dehidrasi (kekerangan air)
💙 Pack biru - kulit normal, kering dan ada masalah kulit kusam
❤️ Pack merah - kulit normal, kering dan kulit matang (berusia)

Sorry suara #cikciraa tercungap-cungap haha tengah selsema 😅

So produk hada labo mana yang sesuai dengan hampa? 💦
〰️
#skincarejunkie #tipspenjagaankulit #kbeautymalaysia #masalahkulit #caracucimuka #skincaretipsmalaysia #masalahjerawat #kulitberminyak #kulitkering #skincaremalaysia #masalahjerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #sunscreen #reapplysunscreen #masalahparut #ilmupenjagaankulit #ilmusainskulit #videoviral #syoktube #kiniviral
  • #pendidikankulit ✨ produk #hadalabo ni dia ada banyak jenis so jangan main taram je pakai haha 😂

    🤍 Pack putih - kulit kering, berminyak dan dehidrasi (kekerangan air)
    💙 Pack biru - kulit normal, kering dan ada masalah kulit kusam
    ❤️ Pack merah - kulit normal, kering dan kulit matang (berusia)

    Sorry suara #cikciraa tercungap-cungap haha tengah selsema 😅

    So produk hada labo mana yang sesuai dengan hampa? 💦
    〰️
    #skincarejunkie #tipspenjagaankulit #kbeautymalaysia #masalahkulit #caracucimuka #skincaretipsmalaysia #masalahjerawat #kulitberminyak #kulitkering #skincaremalaysia #masalahjerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #sunscreen #reapplysunscreen #masalahparut #ilmupenjagaankulit #ilmusainskulit #videoviral #syoktube #kiniviral

  •  5,611  166  14 July, 2020
  • MASYAALLAH... 💚 @nita_ammar 
.
.
.
.
  • MASYAALLAH... 💚 @nita_ammar
    .
    .
    .
    .

  •  7,827  47  13 July, 2020