#kilafitsquad Instagram Photos & Videos

kilafitsquad - 2.4k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
2.2
average likes

Latest #kilafitsquad Posts

  • Susah nak kawal selera makan?

Berat badan makin meningkat? 

Tak cukup masa nak jaga berat badan?

Insyallah KILAFIT by @kilafairyofficial
dapat membantu🥰

Tingkatkan keyakinan dengan pencapaian badan idaman! Amalkan 1 sachet choco banana @kilafit sebelum breakfast & nikmati manfaat yang dapat membantu anda selesaikan masalah di atas 😍

2 minggu boleh turun 2 ke 5 kg,
sebulan dah boleh turun berapa kg🤯

Tak percaya? tengok highlight testimoni, ramai yang dah berjaya turun berat badan dgn berkesan dgn KILAFIT je!✨

FREE postage available 🔥

Pm/klik link kat bio for more info🥰

 #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitsquad #kilafairy #kilafitmalaysia #malaysia #singapore #supplements #HalalCertified #halal #nakkurus #naksihat #turunberatbadan #testimoni
  • Susah nak kawal selera makan?

    Berat badan makin meningkat?

    Tak cukup masa nak jaga berat badan?

    Insyallah KILAFIT by @kilafairyofficial
    dapat membantu🥰

    Tingkatkan keyakinan dengan pencapaian badan idaman! Amalkan 1 sachet choco banana @kilafit sebelum breakfast & nikmati manfaat yang dapat membantu anda selesaikan masalah di atas 😍

    2 minggu boleh turun 2 ke 5 kg,
    sebulan dah boleh turun berapa kg🤯

    Tak percaya? tengok highlight testimoni, ramai yang dah berjaya turun berat badan dgn berkesan dgn KILAFIT je!✨

    FREE postage available 🔥

    Pm/klik link kat bio for more info🥰

    #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitsquad #kilafairy #kilafitmalaysia #malaysia #singapore #supplements #HalalCertified #halal #nakkurus #naksihat #turunberatbadan #testimoni

  •  3  0  2 hours ago
  • .
Berapa ramai wanita kat sini yang dah nikmati kelebihan KILAFIT yang membantu menyelesaikan masalah takde confidence & selalu rasa rendah diri? 
.
.
Jangan risau.. KILAFIT by @kilafairyofficial semestinya menjadi supplement pilihan anda setiap hari! Dengan kelebihan buat berat badan ideal, kulit cantik & rambut bermaya, kami yakin 1 sachet sehari dah cukup utk korang senyum setiap kali ditegur suami & orang yang lain ❤️
.
.
Jangan tunggu tunggu dah! Dapatkan pakej 1 bulan korang sekarang. 👉👉DM atau klik je wassap link di bio ig saya😍 #forabetteryou #Kilafit #kilafairyofficial #KilaFitbykilafairy #kilafitsquad #kilafithq #kilafitagent #kilafitkl
  • .
    Berapa ramai wanita kat sini yang dah nikmati kelebihan KILAFIT yang membantu menyelesaikan masalah takde confidence & selalu rasa rendah diri?
    .
    .
    Jangan risau.. KILAFIT by @kilafairyofficial semestinya menjadi supplement pilihan anda setiap hari! Dengan kelebihan buat berat badan ideal, kulit cantik & rambut bermaya, kami yakin 1 sachet sehari dah cukup utk korang senyum setiap kali ditegur suami & orang yang lain ❤️
    .
    .
    Jangan tunggu tunggu dah! Dapatkan pakej 1 bulan korang sekarang. 👉👉DM atau klik je wassap link di bio ig saya😍 #forabetteryou #Kilafit #kilafairyofficial #KilaFitbykilafairy #kilafitsquad #kilafithq #kilafitagent #kilafitkl

  •  0  0  15 hours ago
  • MUDAHNYA NAK KAWAL SELERA MAKAN. 
.
.
Kami faham! Hakikatnya ramai wanita yang 👇🏻

Sukar nak kawal selera makan ✅

Tak cukup masa ✅

Senang je nak consume KILAFIT ni. Bancuh 250ml air panas dengan 1 sachet choco banana setiap pagi & siap! 

Tak perlu risau dah ttg berat badan tu. Serious, saya bantu. 

Perlukan info lanjut? Message saya utk info lanjut ttg @kilafit 😍
.
Whatsapp for order ⬇️⬇️
.
http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
. 
#KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
#kilafitsquad #kilafitpuchong
  • MUDAHNYA NAK KAWAL SELERA MAKAN.
    .
    .
    Kami faham! Hakikatnya ramai wanita yang 👇🏻

    Sukar nak kawal selera makan ✅

    Tak cukup masa ✅

    Senang je nak consume KILAFIT ni. Bancuh 250ml air panas dengan 1 sachet choco banana setiap pagi & siap!

    Tak perlu risau dah ttg berat badan tu. Serious, saya bantu.

    Perlukan info lanjut? Message saya utk info lanjut ttg @kilafit 😍
    .
    Whatsapp for order ⬇️⬇️
    .
    http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
    .
    #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
    #kilafitsquad #kilafitpuchong

  •  1  0  5 July, 2020
  • Baru 7 sachet dah turun 5 kilo! Yang penting sihat & selamat 😍
.
.
Ada tak kat sini yang susah nak kawal selera makan? Mungkin ada yang tak cukup masa nak jaga berat? Masih mencari supplement yang dapat membantu dari dalam & luar? ❤️
.
.
Jangan risau, saya bantu dengan 1 sachet choco banana @kilafit setiap pagi! Message terus utk info lanjut ✨
.
Whatsapp for order ⬇️⬇️
.
http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
. 
#KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
#kilafitsquad #kilafitpuchong
  • Baru 7 sachet dah turun 5 kilo! Yang penting sihat & selamat 😍
    .
    .
    Ada tak kat sini yang susah nak kawal selera makan? Mungkin ada yang tak cukup masa nak jaga berat? Masih mencari supplement yang dapat membantu dari dalam & luar? ❤️
    .
    .
    Jangan risau, saya bantu dengan 1 sachet choco banana @kilafit setiap pagi! Message terus utk info lanjut ✨
    .
    Whatsapp for order ⬇️⬇️
    .
    http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
    .
    #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
    #kilafitsquad #kilafitpuchong

  •  1  0  5 July, 2020
  • MUDAHNYA NAK TURUN BERAT BADAN SECARA SIHAT & SELAMAT.

Saya faham! Hakikatnya ramai wanita yang 👇🏻
-Sukar nak kawal selera makan 
-Tak cukup masa 

Senang je nak consume KILAFIT ni. Bancuh 250ml air panas dengan 1 sachet choco banana setiap pagi & siap! Kekal kenyang dan bertenaga sepanjang hari🔥

Tak perlu risau dah tentang berat badan tu. Hanya 1 sachet setiap hari✨

FREE postage available dear🔥

Perlukan info lanjut? Pm saya atau click link kat bio utk info lanjut tentang @kilafit 😍

 #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitsquad #kilafairy #kilafitmalaysia #malaysia #singapore #nakkurus #naksihat #HalalCertified #halal #weightloss #supplements #staysafe #stayhealthy
  • MUDAHNYA NAK TURUN BERAT BADAN SECARA SIHAT & SELAMAT.

    Saya faham! Hakikatnya ramai wanita yang 👇🏻
    -Sukar nak kawal selera makan
    -Tak cukup masa

    Senang je nak consume KILAFIT ni. Bancuh 250ml air panas dengan 1 sachet choco banana setiap pagi & siap! Kekal kenyang dan bertenaga sepanjang hari🔥

    Tak perlu risau dah tentang berat badan tu. Hanya 1 sachet setiap hari✨

    FREE postage available dear🔥

    Perlukan info lanjut? Pm saya atau click link kat bio utk info lanjut tentang @kilafit 😍

    #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitsquad #kilafairy #kilafitmalaysia #malaysia #singapore #nakkurus #naksihat #HalalCertified #halal #weightloss #supplements #staysafe #stayhealthy

  •  4  0  4 July, 2020
  • Uols rasa letih,  tak bermaya, rasa mkin lama tidak terurus
 Jangan risau gais, @kilafit sentiasa ada.
Diambil sewaktu breakfast, hari korg akan rasa ceria dan tidak letih.
Bukan menipu tw, ramai ahli #kilafitsquad da minum, mereka berkatakan yang sama. Korang x nak ke?? Meh dm saya, utk dpt kan nya!! 🤩🤩
  • Uols rasa letih, tak bermaya, rasa mkin lama tidak terurus
    Jangan risau gais, @kilafit sentiasa ada.
    Diambil sewaktu breakfast, hari korg akan rasa ceria dan tidak letih.
    Bukan menipu tw, ramai ahli #kilafitsquad da minum, mereka berkatakan yang sama. Korang x nak ke?? Meh dm saya, utk dpt kan nya!! 🤩🤩

  •  1  0  4 July, 2020
  • 💋CUSTOMER START THE DAY WITH KILAFIT💋
.
THANK YOU DEAR PURCHASE KILAFIT dengan Nina💖😘
.
Product paling laku keras & banyak testimoni yang membantu menyelesaikan segala masalah😍
.
Nak KURUS?
Nak KULIT SIHAT?
Nak RAMBUT LEBAT?
.
Siapa nak cuba, jom Nina bantu Uolls! Whatsapp Nina ya😘
.
📲 NINA : 011-16366167
📲 NINA : 011-16366167
@ TERUS KLIK LINK DI BIO😉
.
#VERSITERBAIKMU #KILAFIT #kilafitmalaysia #kilafithq #kilafairy #kilafitkl #kilafitagent #kilafitsquad
  • 💋CUSTOMER START THE DAY WITH KILAFIT💋
    .
    THANK YOU DEAR PURCHASE KILAFIT dengan Nina💖😘
    .
    Product paling laku keras & banyak testimoni yang membantu menyelesaikan segala masalah😍
    .
    Nak KURUS?
    Nak KULIT SIHAT?
    Nak RAMBUT LEBAT?
    .
    Siapa nak cuba, jom Nina bantu Uolls! Whatsapp Nina ya😘
    .
    📲 NINA : 011-16366167
    📲 NINA : 011-16366167
    @ TERUS KLIK LINK DI BIO😉
    .
    #VERSITERBAIKMU #KILAFIT #kilafitmalaysia #kilafithq #kilafairy #kilafitkl #kilafitagent #kilafitsquad

  •  1  0  4 July, 2020
  • 1 BOX TAK HABIS DAH TURUN 3KG!!💪
.
Siapa cakap susah nak Turun KG secara Selamat & Sihat? Consume je @kilafit 1 Sachet 1 Hari dah boleh Turun KG, dapat Skin Flawless & Rambut yang sihat😍
.
KilaFit dikira 3in1, dalam 1 box dapat membantu pelbagai masalah Wanita yang Tiada Masa untuk penjagaan diri, sibuk bekerja dan sebagainya💃
.
Nak Nina bantu? Cepat DM / Klik Link Whatsapp di bio📲 Ada Special Offer nak bagi nii😍❤
.

#KILAFIT #VERSITERBAIKMU #ForABetterYou #kilafitmalaysia #kilafittestimoni #kilafithq #kilafairy #kulitcantik #kurussihat #kilafairyofficial #kilafitresults #kilafitkl #kilafitagent #kurus14hari #kilafitsquad #kilafitbenefit #tipsturuninberatbadan #tipskurus #flawless #bakarlemak #rambutlebat #raya2020 #codkl #codselangor #masalahberatbadan #masalahrambut #masalahkulit #viral
  • 1 BOX TAK HABIS DAH TURUN 3KG!!💪
    .
    Siapa cakap susah nak Turun KG secara Selamat & Sihat? Consume je @kilafit 1 Sachet 1 Hari dah boleh Turun KG, dapat Skin Flawless & Rambut yang sihat😍
    .
    KilaFit dikira 3in1, dalam 1 box dapat membantu pelbagai masalah Wanita yang Tiada Masa untuk penjagaan diri, sibuk bekerja dan sebagainya💃
    .
    Nak Nina bantu? Cepat DM / Klik Link Whatsapp di bio📲 Ada Special Offer nak bagi nii😍❤
    .

    #KILAFIT #VERSITERBAIKMU #ForABetterYou #kilafitmalaysia #kilafittestimoni #kilafithq #kilafairy #kulitcantik #kurussihat #kilafairyofficial #kilafitresults #kilafitkl #kilafitagent #kurus14hari #kilafitsquad #kilafitbenefit #tipsturuninberatbadan #tipskurus #flawless #bakarlemak #rambutlebat #raya2020 #codkl #codselangor #masalahberatbadan #masalahrambut #masalahkulit #viral

  •  1  0  4 July, 2020
  • 💋CUSTOMER START THE DAY WITH KILAFIT💋
.
THANK YOU DEAR PURCHASE KILAFIT dengan Nina💖😘
.
Product paling laku keras & banyak testimoni yang membantu menyelesaikan segala masalah😍
.
Nak KURUS?
Nak KULIT SIHAT?
Nak RAMBUT LEBAT?
.
Siapa nak cuba, jom Nina bantu Uolls! Whatsapp Nina ya😘
.
📲 NINA : 011-16366167
📲 NINA : 011-16366167
@ TERUS KLIK LINK DI BIO😉
.
#VERSITERBAIKMU #KILAFIT #kilafitmalaysia #kilafithq #kilafairy #kilafitkl #kilafitagent #kilafitsquad
  • 💋CUSTOMER START THE DAY WITH KILAFIT💋
    .
    THANK YOU DEAR PURCHASE KILAFIT dengan Nina💖😘
    .
    Product paling laku keras & banyak testimoni yang membantu menyelesaikan segala masalah😍
    .
    Nak KURUS?
    Nak KULIT SIHAT?
    Nak RAMBUT LEBAT?
    .
    Siapa nak cuba, jom Nina bantu Uolls! Whatsapp Nina ya😘
    .
    📲 NINA : 011-16366167
    📲 NINA : 011-16366167
    @ TERUS KLIK LINK DI BIO😉
    .
    #VERSITERBAIKMU #KILAFIT #kilafitmalaysia #kilafithq #kilafairy #kilafitkl #kilafitagent #kilafitsquad

  •  1  0  4 July, 2020
  • Turun 6KG secara sihat & selamat Lepas 7 sachet @kilafit? 😍
.
.
KILAFIT mmg best buat wanita yang sibuk sangat sampai nak kawal makan pun susah ✅
.
. 
Takut naik berat badan secara mendadak? Nak dipuji setiap hari? 👆🏻
.
.
Message terus utk dapatkan info ttg KILAFIT & package yang sedia ada ✨
.
Whatsapp for order ⬇️⬇️
.
http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
. 
#KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
#kilafitsquad #kilafitpuchong
  • Turun 6KG secara sihat & selamat Lepas 7 sachet @kilafit? 😍
    .
    .
    KILAFIT mmg best buat wanita yang sibuk sangat sampai nak kawal makan pun susah ✅
    .
    .
    Takut naik berat badan secara mendadak? Nak dipuji setiap hari? 👆🏻
    .
    .
    Message terus utk dapatkan info ttg KILAFIT & package yang sedia ada ✨
    .
    Whatsapp for order ⬇️⬇️
    .
    http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
    .
    #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
    #kilafitsquad #kilafitpuchong

  •  1  0  3 July, 2020
  • “Empat daripada sepuluh orang dewasa yang melebihi usia 18 tahun di Malaysia mengalami kegemukan atau terlebih berat badan (obesiti)”.
.
.
Hakikatnya, memang benar! Ramai individu yang tergolong dalam circle berat badan berlebihan 😭 
.
.
Tapi korang jangan risau tau? Yang penting ada @kilafit tiap pagi di samping makanan seimbang & air yang cukup ❤️
.
.
Nak dibantu kawal selera makan? Tak cukup masa nak jaga berat badan? Message terus & saya bantu dengan package KILAFIT yang sesuai ✨
.
Whatsapp for order ⬇️⬇️
.
http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
. 
#KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
#kilafitsquad #kilafitpuchong
  • “Empat daripada sepuluh orang dewasa yang melebihi usia 18 tahun di Malaysia mengalami kegemukan atau terlebih berat badan (obesiti)”.
    .
    .
    Hakikatnya, memang benar! Ramai individu yang tergolong dalam circle berat badan berlebihan 😭
    .
    .
    Tapi korang jangan risau tau? Yang penting ada @kilafit tiap pagi di samping makanan seimbang & air yang cukup ❤️
    .
    .
    Nak dibantu kawal selera makan? Tak cukup masa nak jaga berat badan? Message terus & saya bantu dengan package KILAFIT yang sesuai ✨
    .
    Whatsapp for order ⬇️⬇️
    .
    http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
    .
    #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
    #kilafitsquad #kilafitpuchong

  •  3  0  3 July, 2020
  • “Empat daripada sepuluh orang dewasa yang melebihi usia 18 tahun di Malaysia mengalami kegemukan atau terlebih berat badan (obesiti)”.

Hakikatnya, memang benar! Ramai individu yang tergolong dalam circle berat badan berlebihan 😭 

Tapi korang jangan risau tau? Yang penting ada @kilafit tiap pagi di samping makanan seimbang & air yang cukup ❤️

Nak dibantu kawal selera makan? Tak cukup masa nak jaga berat badan? Pm terus atau click link kat bio & saya bantu dengan package KILAFIT yang sesuai ✨ 

FREE postage available for certain package !🥰

#KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitsquad #kilafairy #kilafitmalaysia #malaysia #singapore #nakkurus #naksihat #weightloss #HalalCertified #halal #supplements
  • “Empat daripada sepuluh orang dewasa yang melebihi usia 18 tahun di Malaysia mengalami kegemukan atau terlebih berat badan (obesiti)”.

    Hakikatnya, memang benar! Ramai individu yang tergolong dalam circle berat badan berlebihan 😭

    Tapi korang jangan risau tau? Yang penting ada @kilafit tiap pagi di samping makanan seimbang & air yang cukup ❤️

    Nak dibantu kawal selera makan? Tak cukup masa nak jaga berat badan? Pm terus atau click link kat bio & saya bantu dengan package KILAFIT yang sesuai ✨

    FREE postage available for certain package !🥰

    #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitsquad #kilafairy #kilafitmalaysia #malaysia #singapore #nakkurus #naksihat #weightloss #HalalCertified #halal #supplements

  •  5  0  3 July, 2020
  • So my kilafit dah sampai 🤩 
.
 Kita sahut cabaran #30dayschallengewithkilafit ✨🤪
.
Ada yang nak join dengan eyka? only 1 sachet choco banana setiap pagi before breakfast.
.
Kilafit boleh kawal selera makan? 😱 Nak tahu lebih lanjut? Nak eyka bantu?  Message saya utk info lanjut ttg package KILAFIT & saya yakin kegembiraan hati & emosi yang terbaik buat anda✨
.
Whatsapp for order ⬇️⬇️
.
http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
. 
#KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
#kilafitsquad #kilafitpuchong
  • So my kilafit dah sampai 🤩
    .
    Kita sahut cabaran #30dayschallengewithkilafit ✨🤪
    .
    Ada yang nak join dengan eyka? only 1 sachet choco banana setiap pagi before breakfast.
    .
    Kilafit boleh kawal selera makan? 😱 Nak tahu lebih lanjut? Nak eyka bantu? Message saya utk info lanjut ttg package KILAFIT & saya yakin kegembiraan hati & emosi yang terbaik buat anda✨
    .
    Whatsapp for order ⬇️⬇️
    .
    http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
    .
    #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
    #kilafitsquad #kilafitpuchong

  •  0  0  3 July, 2020
  • Masih tertanya ttg manfaat dalam 1 sachet Choco Banana @kilafit? Berikan yang terbaik buat diri anda yang masih mempunyai masalah kawal selera makan & tak cukup masa nak jaga berat badan 😍
.
.
Nak dibantu tingkatkan keyakinan dengan badan idaman? Message terus & saya share manfaat KILAFIT yang sihat & selamat ✨
.
Whatsapp for order ⬇️⬇️
.
http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
. 
#KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
#kilafitsquad #kilafitpuchong
  • Masih tertanya ttg manfaat dalam 1 sachet Choco Banana @kilafit? Berikan yang terbaik buat diri anda yang masih mempunyai masalah kawal selera makan & tak cukup masa nak jaga berat badan 😍
    .
    .
    Nak dibantu tingkatkan keyakinan dengan badan idaman? Message terus & saya share manfaat KILAFIT yang sihat & selamat ✨
    .
    Whatsapp for order ⬇️⬇️
    .
    http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
    .
    #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
    #kilafitsquad #kilafitpuchong

  •  3  0  3 July, 2020
  • Kelebihan Chia Seeds dalam @kilafit 😍👇🏻

.
.
 
Membantu mengawal selera makan ✅

Membantu turunkan tahap kolestrol ✅

Meningkatkan tenaga dan metabolisme ✅

Boleh mencegah sembelit✅

Susah nak kawal selera makan & tak cukup masa nak jaga berat badan? Nak dibantu? Make sure korang DM saya terus ok ✨
.
Whatsapp for order ⬇️⬇️
.
http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
. 
#KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
#kilafitsquad #kilafitpuchong
  • Kelebihan Chia Seeds dalam @kilafit 😍👇🏻

    .
    .
     
    Membantu mengawal selera makan ✅

    Membantu turunkan tahap kolestrol ✅

    Meningkatkan tenaga dan metabolisme ✅

    Boleh mencegah sembelit✅

    Susah nak kawal selera makan & tak cukup masa nak jaga berat badan? Nak dibantu? Make sure korang DM saya terus ok ✨
    .
    Whatsapp for order ⬇️⬇️
    .
    http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
    .
    #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
    #kilafitsquad #kilafitpuchong

  •  1  0  3 July, 2020
  • WOWW 6 SACHET LOSS 2KG + INCHLOSS 😍 SIAPA NAK MACAM NI??🙋
.
FRESH FEEDBACK dari Customer Rin yang dah berjaya Turun KG!💪😍
.
Awak tu takkan nak tengok orang lain Kurus? Mesti nak Kurus jugak kan?😜
.
Cuba KilaFit sekarang!! Dapat Turun KG tapi dapat lagi Kulit Cantik!! Ada lagiii dapat Rambut Sihat😍😍😍 Banyak tau benefits dalam 1 box sahaja❤
.
KilaFit juga membantu Cut Off pemakanan kita! Say NO MORE KUAT MAKAN!😉 Jom cuba @kilafit by @kilafairyofficial sekarang!🍌🍫
.
Nak Rin bantu? Jom 📲Whatsapp 017-2902077 / Klik link di bio😉
.
#KILAFIT #VERSITERBAIKMU #ForABetterYou #kilafitmalaysia #kilafittestimoni #kilafithq #kilafairy #kulitcantik #kurussihat #kilafairyofficial #kilafitresults #kilafitkl #kilafitagent #kurus14hari #kilafitsquad #kilafitbenefit #tipsturuninberatbadan #tipskurus #flawless #bakarlemak #rambutlebat #raya2020 #codkl #codselangor #masalahberatbadan #masalahrambut #masalahkulit #viral
  • WOWW 6 SACHET LOSS 2KG + INCHLOSS 😍 SIAPA NAK MACAM NI??🙋
    .
    FRESH FEEDBACK dari Customer Rin yang dah berjaya Turun KG!💪😍
    .
    Awak tu takkan nak tengok orang lain Kurus? Mesti nak Kurus jugak kan?😜
    .
    Cuba KilaFit sekarang!! Dapat Turun KG tapi dapat lagi Kulit Cantik!! Ada lagiii dapat Rambut Sihat😍😍😍 Banyak tau benefits dalam 1 box sahaja❤
    .
    KilaFit juga membantu Cut Off pemakanan kita! Say NO MORE KUAT MAKAN!😉 Jom cuba @kilafit by @kilafairyofficial sekarang!🍌🍫
    .
    Nak Rin bantu? Jom 📲Whatsapp 017-2902077 / Klik link di bio😉
    .
    #KILAFIT #VERSITERBAIKMU #ForABetterYou #kilafitmalaysia #kilafittestimoni #kilafithq #kilafairy #kulitcantik #kurussihat #kilafairyofficial #kilafitresults #kilafitkl #kilafitagent #kurus14hari #kilafitsquad #kilafitbenefit #tipsturuninberatbadan #tipskurus #flawless #bakarlemak #rambutlebat #raya2020 #codkl #codselangor #masalahberatbadan #masalahrambut #masalahkulit #viral

  •  0  0  2 July, 2020
  • 💋CUSTOMER START THE DAY WITH KILAFIT💋
.
THANK YOU DEAR PURCHASE KILAFIT dengan Nina💖😘
.
Product paling laku keras & banyak testimoni yang membantu menyelesaikan segala masalah😍
.
Nak KURUS?
Nak KULIT SIHAT?
Nak RAMBUT LEBAT?
.
Siapa nak cuba, jom Nina bantu Uolls! Whatsapp Nina ya😘
.
📲 NINA : 011-16366167
📲 NINA : 011-16366167
@ TERUS KLIK LINK DI BIO😉
.
#VERSITERBAIKMU #KILAFIT #kilafitmalaysia #kilafithq #kilafairy #kilafitkl #kilafitagent #kilafitsquad
  • 💋CUSTOMER START THE DAY WITH KILAFIT💋
    .
    THANK YOU DEAR PURCHASE KILAFIT dengan Nina💖😘
    .
    Product paling laku keras & banyak testimoni yang membantu menyelesaikan segala masalah😍
    .
    Nak KURUS?
    Nak KULIT SIHAT?
    Nak RAMBUT LEBAT?
    .
    Siapa nak cuba, jom Nina bantu Uolls! Whatsapp Nina ya😘
    .
    📲 NINA : 011-16366167
    📲 NINA : 011-16366167
    @ TERUS KLIK LINK DI BIO😉
    .
    #VERSITERBAIKMU #KILAFIT #kilafitmalaysia #kilafithq #kilafairy #kilafitkl #kilafitagent #kilafitsquad

  •  2  0  2 July, 2020
  • 10 SACHET LOSS 3KG!!💪
.
Siapa cakap susah nak Turun KG secara Selamat & Sihat? Consume je @kilafit 1 Sachet 1 Hari dah boleh Turun KG, dapat Skin Flawless & Rambut yang sihat😍
.
KilaFit dikira 3in1, dalam 1 box dapat membantu pelbagai masalah Wanita yang Tiada Masa untuk penjagaan diri, sibuk bekerja dan sebagainya💃
.
Nak Nina bantu? Cepat DM / Klik Link Whatsapp di bio📲 Ada Special Offer nak bagi nii😍❤
.

#KILAFIT #VERSITERBAIKMU #ForABetterYou #kilafitmalaysia #kilafittestimoni #kilafithq #kilafairy #kulitcantik #kurussihat #kilafairyofficial #kilafitresults #kilafitkl #kilafitagent #kurus14hari #kilafitsquad #kilafitbenefit #tipsturuninberatbadan #tipskurus #flawless #bakarlemak #rambutlebat #raya2020 #codkl #codselangor #masalahberatbadan #masalahrambut #masalahkulit #viral
  • 10 SACHET LOSS 3KG!!💪
    .
    Siapa cakap susah nak Turun KG secara Selamat & Sihat? Consume je @kilafit 1 Sachet 1 Hari dah boleh Turun KG, dapat Skin Flawless & Rambut yang sihat😍
    .
    KilaFit dikira 3in1, dalam 1 box dapat membantu pelbagai masalah Wanita yang Tiada Masa untuk penjagaan diri, sibuk bekerja dan sebagainya💃
    .
    Nak Nina bantu? Cepat DM / Klik Link Whatsapp di bio📲 Ada Special Offer nak bagi nii😍❤
    .

    #KILAFIT #VERSITERBAIKMU #ForABetterYou #kilafitmalaysia #kilafittestimoni #kilafithq #kilafairy #kulitcantik #kurussihat #kilafairyofficial #kilafitresults #kilafitkl #kilafitagent #kurus14hari #kilafitsquad #kilafitbenefit #tipsturuninberatbadan #tipskurus #flawless #bakarlemak #rambutlebat #raya2020 #codkl #codselangor #masalahberatbadan #masalahrambut #masalahkulit #viral

  •  1  0  2 July, 2020
  • Hi korang🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ 
Harini i nak share my testimoni with kilafit🥰👏🏼 I start my kilafit during mco haritu yang mana berat i memang sama dengan gambar i masa 2017 tu ☹️ 
.
Sedih ke sedih tengok gambar tu 🙇🏻‍♀️ Serious i rasa tak semangat, lesu, malas and tak confident langsung masa tu. But...... nasib baik i jumpa kilafit which is my best supplement for beauty and health 🥰🥰 I nak cakap thank you sangat-sangat to my leader @kilafit_jb sebab guide i consume kilafit ni sampai i dapat turunkan berat badan even still belum capai my target but i’m happy .. and now i’m a part of kilafit family🥰
.
Kilafit dapat membantu anda untuk kawal selera makan, mengenyangkan dan melawaskan jugak tau.. Dan yang paling penting kilafit no side effect. Lagi sekali i mention ❌side effect sebab bahan2 dalam kilafit 💯 natural and kilafit menggunakan makanan sunnah.. 
.
So korang taknak cantik luar dan dalam jugak ke? Let’s grab kilafit now for a better you sayang-sayang i semua.. 

And big thanks to my brother🤪🤣 sebab rajin editkan gambar i sebelah-sebelah macam tu @ahmadliaw 

-
#versiterbaikmu #kilafitmalaysia #kilafitsquad #kilafitjohor #kilafitjohorbahru #kilafitjb #kilafitpasirgudang
  • Hi korang🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
    Harini i nak share my testimoni with kilafit🥰👏🏼 I start my kilafit during mco haritu yang mana berat i memang sama dengan gambar i masa 2017 tu ☹️
    .
    Sedih ke sedih tengok gambar tu 🙇🏻‍♀️ Serious i rasa tak semangat, lesu, malas and tak confident langsung masa tu. But...... nasib baik i jumpa kilafit which is my best supplement for beauty and health 🥰🥰 I nak cakap thank you sangat-sangat to my leader @kilafit_jb sebab guide i consume kilafit ni sampai i dapat turunkan berat badan even still belum capai my target but i’m happy .. and now i’m a part of kilafit family🥰
    .
    Kilafit dapat membantu anda untuk kawal selera makan, mengenyangkan dan melawaskan jugak tau.. Dan yang paling penting kilafit no side effect. Lagi sekali i mention ❌side effect sebab bahan2 dalam kilafit 💯 natural and kilafit menggunakan makanan sunnah..
    .
    So korang taknak cantik luar dan dalam jugak ke? Let’s grab kilafit now for a better you sayang-sayang i semua..

    And big thanks to my brother🤪🤣 sebab rajin editkan gambar i sebelah-sebelah macam tu @ahmadliaw

    -
    #versiterbaikmu #kilafitmalaysia #kilafitsquad #kilafitjohor #kilafitjohorbahru #kilafitjb #kilafitpasirgudang

  •  14  2  1 July, 2020
  • Pelanggan berjaya turun 10KG secara sihat & selamat Lepas consume 2 kotak KILAFIT😍
.
.
Susah nak kawal selera makan? Asyik ditegur “dah naik la awak?” 😭
.
.
Bertenang.. serious saya faham! Memang struggle kadang-kadang nak control emosi time dah nak berat badan. Solution & jalan penyelesaian? Semestinya 1 sachet choco banana @kilafit setiap pagi sebelum breakfast! 💖
.
.
Nak dibantu? Message terus & saya share package yang paling sesuai dengan penuh kasih sayang ✨
.
Whatsapp for order ⬇️⬇️
.
http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
. 
#KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
#kilafitsquad #kilafitpuchong
  • Pelanggan berjaya turun 10KG secara sihat & selamat Lepas consume 2 kotak KILAFIT😍
    .
    .
    Susah nak kawal selera makan? Asyik ditegur “dah naik la awak?” 😭
    .
    .
    Bertenang.. serious saya faham! Memang struggle kadang-kadang nak control emosi time dah nak berat badan. Solution & jalan penyelesaian? Semestinya 1 sachet choco banana @kilafit setiap pagi sebelum breakfast! 💖
    .
    .
    Nak dibantu? Message terus & saya share package yang paling sesuai dengan penuh kasih sayang ✨
    .
    Whatsapp for order ⬇️⬇️
    .
    http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
    .
    #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
    #kilafitsquad #kilafitpuchong

  •  3  0  1 July, 2020
  • Dah start consume @kilafit? Jom hadamkan kenapa air sebanyak 3 liter sehari merupakan ‘component’ yang penting sepanjang ‘journey’ penurunan berat badan anda 😍👇🏻

.
.
 

Memperbaiki sistem pencernaan ✅

Membantu pengaktifan organ dalaman ✅

Membantu sistem penghadaman ✅

Menmbantu dengan hidrasi kulit ✅

Membantu melawaskan sistem pembuangan ✅

Mengelakkan sembelit ✅

Menstabilkan tekanan darah ✅

Susah nak kawal selera makan & tak cukup masa nak jaga berat badan? Nak dibantu? Make sure korang message & saya bimbing dengan package yang sesuai terus ✨
.
Whatsapp for order ⬇️⬇️
.
http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
. 
#KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
#kilafitsquad #kilafitpuchong
  • Dah start consume @kilafit? Jom hadamkan kenapa air sebanyak 3 liter sehari merupakan ‘component’ yang penting sepanjang ‘journey’ penurunan berat badan anda 😍👇🏻

    .
    .
     

    Memperbaiki sistem pencernaan ✅

    Membantu pengaktifan organ dalaman ✅

    Membantu sistem penghadaman ✅

    Menmbantu dengan hidrasi kulit ✅

    Membantu melawaskan sistem pembuangan ✅

    Mengelakkan sembelit ✅

    Menstabilkan tekanan darah ✅

    Susah nak kawal selera makan & tak cukup masa nak jaga berat badan? Nak dibantu? Make sure korang message & saya bimbing dengan package yang sesuai terus ✨
    .
    Whatsapp for order ⬇️⬇️
    .
    http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
    .
    #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
    #kilafitsquad #kilafitpuchong

  •  2  0  1 July, 2020
  • Turun 6KG secara sihat & selamat! Gastric pun hilang lepas consume @kilafit 😍
.
.
Korang bila pulak? Syukur sangat, memang best KILAFIT ni. Yang dah cuba macam-macam tapi tak dapat result.. Saya yakin KILAFIT dapat membantu! Lagi-lagi buat yang susah nak kawal selera makan & tak cukup masa jugak.. memang berkesan ❤️
.
.
Korang ada masalah macam ni? 👆🏻
.
.
Message terus & saya bantu dengan package yang terbaik ok? ✨
.
Whatsapp for order ⬇️⬇️
.
http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
. 
#KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
#kilafitsquad #kilafitpuchong
  • Turun 6KG secara sihat & selamat! Gastric pun hilang lepas consume @kilafit 😍
    .
    .
    Korang bila pulak? Syukur sangat, memang best KILAFIT ni. Yang dah cuba macam-macam tapi tak dapat result.. Saya yakin KILAFIT dapat membantu! Lagi-lagi buat yang susah nak kawal selera makan & tak cukup masa jugak.. memang berkesan ❤️
    .
    .
    Korang ada masalah macam ni? 👆🏻
    .
    .
    Message terus & saya bantu dengan package yang terbaik ok? ✨
    .
    Whatsapp for order ⬇️⬇️
    .
    http://www.wasap.my/60193162667/nakorderkilafit
    .
    #KILAFIT #VersiTerbaikmu #ForABetterYou #kilafitmalaysia
    #kilafitsquad #kilafitpuchong

  •  2  0  1 July, 2020

Top #kilafitsquad Posts

  • KILAFIT PACKAGES

Stand more chances to win with our packages available! Don't worry, A BIG MYSTERY BOX is up for your win, delivered right to your doorstep!

Did you know that your body requires time to adjust and absorb to benefit? Why buy just 1 for 14 days consumption but instead, you can buy 2 for the whole month consumption and stand a chance to win the Lucky draw while at it?!?! Message our Authorized agents/stockist now to purchase! Your health is our concern 😉 #FORABETTERYOU

#kilafitsg 
#kilafitsquad 
#sgmen
#sgwomen 
#sgonlineshop#sghealthy
  • KILAFIT PACKAGES

    Stand more chances to win with our packages available! Don't worry, A BIG MYSTERY BOX is up for your win, delivered right to your doorstep!

    Did you know that your body requires time to adjust and absorb to benefit? Why buy just 1 for 14 days consumption but instead, you can buy 2 for the whole month consumption and stand a chance to win the Lucky draw while at it?!?! Message our Authorized agents/stockist now to purchase! Your health is our concern 😉 #FORABETTERYOU

    #kilafitsg
    #kilafitsquad
    #sgmen
    #sgwomen
    #sgonlineshop #sghealthy

  •  1  0  16 May, 2020
  • Supplement kesihatan lazat choco banana yang membantu wanita tingkatkan keyakinan dengan pencapaian badan idaman 😍
.
.
Berapa ramai wanita kat sini yang dah nikmati kelebihan KILAFIT yang membantu menyelesaikan masalah takde confidence & selalu rasa rendah diri? .
.
Jangan risau.. KILAFIT by @kilafairyofficial semestinya menjadi supplement pilihan anda setiap hari! Dengan kelebihan buat berat badan ideal, kulit cantik & rambut bermaya, kami yakin 1 sachet sehari dah cukup utk korang senyum setiap kali ditegur suami & orang yang lain ❤️
.
.
Jangan tunggu tunggu dah! Dapatkan pakej 1 bulan korang terus di 0176219905. #forabetteryou#kurus #kilafit #kilafitsquad #kilafairy #rayakurus #kurussebelumraya #togetherwecan
  • Supplement kesihatan lazat choco banana yang membantu wanita tingkatkan keyakinan dengan pencapaian badan idaman 😍
    .
    .
    Berapa ramai wanita kat sini yang dah nikmati kelebihan KILAFIT yang membantu menyelesaikan masalah takde confidence & selalu rasa rendah diri? .
    .
    Jangan risau.. KILAFIT by @kilafairyofficial semestinya menjadi supplement pilihan anda setiap hari! Dengan kelebihan buat berat badan ideal, kulit cantik & rambut bermaya, kami yakin 1 sachet sehari dah cukup utk korang senyum setiap kali ditegur suami & orang yang lain ❤️
    .
    .
    Jangan tunggu tunggu dah! Dapatkan pakej 1 bulan korang terus di 0176219905. #forabetteryou #kurus #kilafit #kilafitsquad #kilafairy #rayakurus #kurussebelumraya #togetherwecan

  •  3  0  2 May, 2020
  • Kila nak bantu setiap wanita yang dah cuba macam-macam product tapi masih lagi belum capai berat badan yang ideal secara sihat & selamat ❤️
.
.
Dengan adanya makanan sunnah yang penuh dengan khasiat, Kila yakin bahawa KILAFIT akan menjadi kawan baik anda sepanjang Ramadhan dengan adanya kelebihan buat kulit & rambut sekali! Amalkan 1 sachet Choco Banan yang lazat waktu sahur atau selepas berbuka & nantikan keyakinan yang bakal menjelang. Silap-silap, suami, anak-anak & kawan-kawan sekerja pun start tegur 😉 .
.
Dapatkan info lanjut jika anda merupakan sorang wanita yang mempunyai masalah yang Kila share di atas di +65 8751 8742 ✨#versiterbaikmu #kilafit #kilafitsingapore #kafitsg #togetherwecan #kilafitsquad #kilafitforabetteryou #kilafitweightloss
  • Kila nak bantu setiap wanita yang dah cuba macam-macam product tapi masih lagi belum capai berat badan yang ideal secara sihat & selamat ❤️
    .
    .
    Dengan adanya makanan sunnah yang penuh dengan khasiat, Kila yakin bahawa KILAFIT akan menjadi kawan baik anda sepanjang Ramadhan dengan adanya kelebihan buat kulit & rambut sekali! Amalkan 1 sachet Choco Banan yang lazat waktu sahur atau selepas berbuka & nantikan keyakinan yang bakal menjelang. Silap-silap, suami, anak-anak & kawan-kawan sekerja pun start tegur 😉 .
    .
    Dapatkan info lanjut jika anda merupakan sorang wanita yang mempunyai masalah yang Kila share di atas di +65 8751 8742 ✨ #versiterbaikmu #kilafit #kilafitsingapore #kafitsg #togetherwecan #kilafitsquad #kilafitforabetteryou #kilafitweightloss

  •  1  0  29 April, 2020