#kikisLemak Instagram Photos & Videos

kikisLemak - 6.3k posts

Hashtag Popularity

7.4
average comments
25.9
average likes

Latest #kikisLemak Posts

  • Hai Gaizz.. dari kita minum air yang tak ada khasiat baik cuba KopiGG ni.. sedap giler tau..

Dalam beberapa  sachet tengok2!

⏩ PERUIT BUNCIT/BOROI DAH SLIM

⏩ HILANG SEMBELIITT

⏩ ASEIT SI MANIH UPP MELETOPP

⏩ ASEK KENA PUJII MAKINN CANTIKK BERSERII DAN HANSOMMM

LEKAIHHH WS NAK BAGI SPECIAL HARRI NI UNTUK 10 BOX PERTAMA KAIHH! 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60109030261&text=kopigorgeous

#kopikurus #kopikikislemak #kikislemak #agenwanted #agenstokiswanted #kopilelakiperempuan #cantikanhormon #kurus #slim #putih #naikanaset #ketat #kurusihat #dalamantiptop #gadisgorgeous #kopiresepiindonesia #kopiherba #naikangairah #kopigorgeous #kopigojes
  • Hai Gaizz.. dari kita minum air yang tak ada khasiat baik cuba KopiGG ni.. sedap giler tau..

    Dalam beberapa sachet tengok2!

    ⏩ PERUIT BUNCIT/BOROI DAH SLIM

    ⏩ HILANG SEMBELIITT

    ⏩ ASEIT SI MANIH UPP MELETOPP

    ⏩ ASEK KENA PUJII MAKINN CANTIKK BERSERII DAN HANSOMMM

    LEKAIHHH WS NAK BAGI SPECIAL HARRI NI UNTUK 10 BOX PERTAMA KAIHH!

    https://api.whatsapp.com/send?phone=60109030261&text=kopigorgeous

    #kopikurus #kopikikislemak #kikislemak #agenwanted #agenstokiswanted #kopilelakiperempuan #cantikanhormon #kurus #slim #putih #naikanaset #ketat #kurusihat #dalamantiptop #gadisgorgeous #kopiresepiindonesia #kopiherba #naikangairah #kopigorgeous #kopigojes

  •  0  0  15 hours ago
  • Hai Gaizz.. dari kita minum air yang tak ada khasiat baik cuba KopiGG ni.. sedap giler tau..

Dalam beberapa  sachet tengok2!

⏩ PERUIT BUNCIT/BOROI DAH SLIM

⏩ HILANG SEMBELIITT

⏩ ASEIT SI MANIH UPP MELETOPP

⏩ ASEK KENA PUJII MAKINN CANTIKK BERSERII DAN HANSOMMM

LEKAIHHH WS NAK BAGI SPECIAL HARRI NI UNTUK 10 BOX PERTAMA KAIHH! 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60109030261&text=kopigorgeous

#kopikurus #kopikikislemak #kikislemak #agenwanted #agenstokiswanted #kopilelakiperempuan #cantikanhormon #kurus #slim #putih #naikanaset #ketat #kurusihat #dalamantiptop #gadisgorgeous #kopiresepiindonesia #kopiherba #naikangairah #kopigorgeous #kopigojes
  • Hai Gaizz.. dari kita minum air yang tak ada khasiat baik cuba KopiGG ni.. sedap giler tau..

    Dalam beberapa sachet tengok2!

    ⏩ PERUIT BUNCIT/BOROI DAH SLIM

    ⏩ HILANG SEMBELIITT

    ⏩ ASEIT SI MANIH UPP MELETOPP

    ⏩ ASEK KENA PUJII MAKINN CANTIKK BERSERII DAN HANSOMMM

    LEKAIHHH WS NAK BAGI SPECIAL HARRI NI UNTUK 10 BOX PERTAMA KAIHH!

    https://api.whatsapp.com/send?phone=60109030261&text=kopigorgeous

    #kopikurus #kopikikislemak #kikislemak #agenwanted #agenstokiswanted #kopilelakiperempuan #cantikanhormon #kurus #slim #putih #naikanaset #ketat #kurusihat #dalamantiptop #gadisgorgeous #kopiresepiindonesia #kopiherba #naikangairah #kopigorgeous #kopigojes

  •  0  0  15 hours ago
  • Hai Gaizz.. dari kita minum air yang tak ada khasiat baik cuba KopiGG ni.. sedap giler tau..

Dalam beberapa  sachet tengok2!

⏩ PERUIT BUNCIT/BOROI DAH SLIM

⏩ HILANG SEMBELIITT

⏩ ASEIT SI MANIH UPP MELETOPP

⏩ ASEK KENA PUJII MAKINN CANTIKK BERSERII DAN HANSOMMM

LEKAIHHH WS NAK BAGI SPECIAL HARRI NI UNTUK 10 BOX PERTAMA KAIHH! 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60109030261&text=kopigorgeous

#kopikurus #kopikikislemak #kikislemak #agenwanted #agenstokiswanted #kopilelakiperempuan #cantikanhormon #kurus #slim #putih #naikanaset #ketat #kurusihat #dalamantiptop #gadisgorgeous #kopiresepiindonesia #kopiherba #naikangairah #kopigorgeous #kopigojes
  • Hai Gaizz.. dari kita minum air yang tak ada khasiat baik cuba KopiGG ni.. sedap giler tau..

    Dalam beberapa sachet tengok2!

    ⏩ PERUIT BUNCIT/BOROI DAH SLIM

    ⏩ HILANG SEMBELIITT

    ⏩ ASEIT SI MANIH UPP MELETOPP

    ⏩ ASEK KENA PUJII MAKINN CANTIKK BERSERII DAN HANSOMMM

    LEKAIHHH WS NAK BAGI SPECIAL HARRI NI UNTUK 10 BOX PERTAMA KAIHH!

    https://api.whatsapp.com/send?phone=60109030261&text=kopigorgeous

    #kopikurus #kopikikislemak #kikislemak #agenwanted #agenstokiswanted #kopilelakiperempuan #cantikanhormon #kurus #slim #putih #naikanaset #ketat #kurusihat #dalamantiptop #gadisgorgeous #kopiresepiindonesia #kopiherba #naikangairah #kopigorgeous #kopigojes

  •  1  0  15 hours ago
  • Hai Gaizz.. dari kita minum air yang tak ada khasiat baik cuba KopiGG ni.. sedap giler tau..

Dalam beberapa  sachet tengok2!

⏩ PERUIT BUNCIT/BOROI DAH SLIM

⏩ HILANG SEMBELIITT

⏩ ASEIT SI MANIH UPP MELETOPP

⏩ ASEK KENA PUJII MAKINN CANTIKK BERSERII DAN HANSOMMM

LEKAIHHH WS NAK BAGI SPECIAL HARRI NI UNTUK 10 BOX PERTAMA KAIHH! 

https://api.whatsapp.com/send?phone=60109030261&text=kopigorgeous

#kopikurus #kopikikislemak #kikislemak #agenwanted #agenstokiswanted #kopilelakiperempuan #cantikanhormon #kurus #slim #putih #naikanaset #ketat #kurusihat #dalamantiptop #gadisgorgeous #kopiresepiindonesia #kopiherba #naikangairah #kopigorgeous #kopigojes
  • Hai Gaizz.. dari kita minum air yang tak ada khasiat baik cuba KopiGG ni.. sedap giler tau..

    Dalam beberapa sachet tengok2!

    ⏩ PERUIT BUNCIT/BOROI DAH SLIM

    ⏩ HILANG SEMBELIITT

    ⏩ ASEIT SI MANIH UPP MELETOPP

    ⏩ ASEK KENA PUJII MAKINN CANTIKK BERSERII DAN HANSOMMM

    LEKAIHHH WS NAK BAGI SPECIAL HARRI NI UNTUK 10 BOX PERTAMA KAIHH!

    https://api.whatsapp.com/send?phone=60109030261&text=kopigorgeous

    #kopikurus #kopikikislemak #kikislemak #agenwanted #agenstokiswanted #kopilelakiperempuan #cantikanhormon #kurus #slim #putih #naikanaset #ketat #kurusihat #dalamantiptop #gadisgorgeous #kopiresepiindonesia #kopiherba #naikangairah #kopigorgeous #kopigojes

  •  0  0  15 hours ago
  • Manfaat olahraga dipagi hari :
Mengurangi resiko terkena penyakit jantung
Memicu perasaan bahagia
Menjaga berat badan ideal
Menjadikan tubuh lebih segar sebelum beraktifitas 
Seharian
.
.
.
Untuk tips & bimbingan pengaturan pola makan
Klik link @farizanadyacoach 
Join kelas AGUSTUS ✅
  • Manfaat olahraga dipagi hari :
    Mengurangi resiko terkena penyakit jantung
    Memicu perasaan bahagia
    Menjaga berat badan ideal
    Menjadikan tubuh lebih segar sebelum beraktifitas
    Seharian
    .
    .
    .
    Untuk tips & bimbingan pengaturan pola makan
    Klik link @farizanadyacoach
    Join kelas AGUSTUS ✅

  •  7  2  17 hours ago
  • Yana nak bagi tahu darytea dah ada 3 jenis:
Roselle❤️
Lotus💚
Lemon💛

3 flavour ni semua rasa sedap.
Pada siapa yang nak kekal kurus akma akan advise korang untuk ambil SKNY DARY+ SLMY DARY. 

Tapi pada siapa yang nak tukar mood dalam proses kurus, nak minum manis2 pon boleh. Ambil SLYM DARY + SKNY DARY.

Slym + slmy dary sama kelebihan tetapi tak sama pada bahan prose. 

SLYM DARY rasa best sebab bila minum memang betul2 terasa lemon.

Siapa yang berminat nak cuba slym dary lemon? Atau craving nak minum manis? Jom dm yana ok

#daryteaterbaik #daryteadetox #daryteaoriginal #daryteaorganik  #daryslimmingtea #daryteasetiawangsa #daryteaampang #daryteakl #daryteagombak #nakpakaikebaya #naklangsing #naklawo #tehkurusmalaysia #daryteaskny  #nakkurus #nakcantikdanselamat #tehkurusviral #kulitcantik #teatoxbudget #teatoxmurah #mampumilik #kesanseawal8jam #selamatdanmudah #teadeatoxherba #teatoxmalaysia #kempiskanperut #bakarlemak #nakkecilkanpehadanlengan #kikislemak #tehherbaviral
  • Yana nak bagi tahu darytea dah ada 3 jenis:
    Roselle❤️
    Lotus💚
    Lemon💛

    3 flavour ni semua rasa sedap.
    Pada siapa yang nak kekal kurus akma akan advise korang untuk ambil SKNY DARY+ SLMY DARY.

    Tapi pada siapa yang nak tukar mood dalam proses kurus, nak minum manis2 pon boleh. Ambil SLYM DARY + SKNY DARY.

    Slym + slmy dary sama kelebihan tetapi tak sama pada bahan prose.

    SLYM DARY rasa best sebab bila minum memang betul2 terasa lemon.

    Siapa yang berminat nak cuba slym dary lemon? Atau craving nak minum manis? Jom dm yana ok

    #daryteaterbaik #daryteadetox #daryteaoriginal #daryteaorganik #daryslimmingtea #daryteasetiawangsa #daryteaampang #daryteakl #daryteagombak #nakpakaikebaya #naklangsing #naklawo #tehkurusmalaysia #daryteaskny #nakkurus #nakcantikdanselamat #tehkurusviral #kulitcantik #teatoxbudget #teatoxmurah #mampumilik #kesanseawal8jam #selamatdanmudah #teadeatoxherba #teatoxmalaysia #kempiskanperut #bakarlemak #nakkecilkanpehadanlengan #kikislemak #tehherbaviral

  •  0  0  13 August, 2020
  • Yana nak bagi tahu darytea dah ada 3 jenis:
Roselle❤️
Lotus💚
Lemon💛

3 flavour ni semua rasa sedap.
Pada siapa yang nak kekal kurus akma akan advise korang untuk ambil SKNY DARY+ SLMY DARY. 

Tapi pada siapa yang nak tukar mood dalam proses kurus, nak minum manis2 pon boleh. Ambil SLYM DARY + SKNY DARY.

Slym + slmy dary sama kelebihan tetapi tak sama pada bahan prose. 

SLYM DARY rasa best sebab bila minum memang betul2 terasa lemon.

Siapa yang berminat nak cuba slym dary lemon? Atau craving nak minum manis? Jom dm yana ok

#daryteaterbaik #daryteadetox #daryteaoriginal #daryteaorganik  #daryslimmingtea #daryteasetiawangsa #daryteaampang #daryteakl #daryteagombak #nakpakaikebaya #naklangsing #naklawo #tehkurusmalaysia #daryteaskny  #nakkurus #nakcantikdanselamat #tehkurusviral #kulitcantik #teatoxbudget #teatoxmurah #mampumilik #kesanseawal8jam #selamatdanmudah #teadeatoxherba #teatoxmalaysia #kempiskanperut #bakarlemak #nakkecilkanpehadanlengan #kikislemak #tehherbaviral
  • Yana nak bagi tahu darytea dah ada 3 jenis:
    Roselle❤️
    Lotus💚
    Lemon💛

    3 flavour ni semua rasa sedap.
    Pada siapa yang nak kekal kurus akma akan advise korang untuk ambil SKNY DARY+ SLMY DARY.

    Tapi pada siapa yang nak tukar mood dalam proses kurus, nak minum manis2 pon boleh. Ambil SLYM DARY + SKNY DARY.

    Slym + slmy dary sama kelebihan tetapi tak sama pada bahan prose.

    SLYM DARY rasa best sebab bila minum memang betul2 terasa lemon.

    Siapa yang berminat nak cuba slym dary lemon? Atau craving nak minum manis? Jom dm yana ok

    #daryteaterbaik #daryteadetox #daryteaoriginal #daryteaorganik #daryslimmingtea #daryteasetiawangsa #daryteaampang #daryteakl #daryteagombak #nakpakaikebaya #naklangsing #naklawo #tehkurusmalaysia #daryteaskny #nakkurus #nakcantikdanselamat #tehkurusviral #kulitcantik #teatoxbudget #teatoxmurah #mampumilik #kesanseawal8jam #selamatdanmudah #teadeatoxherba #teatoxmalaysia #kempiskanperut #bakarlemak #nakkecilkanpehadanlengan #kikislemak #tehherbaviral

  •  0  0  13 August, 2020
  • 💙Susahnye nk turun b3r@t...dh puas
  diet tp b3r@t x jgk turun🙄

💙Awal tahun hari tu siapa yang 
  berazam nak ku®us⁉️

💙Angkat  tangan. 🙋🏼‍♀️

💙Sekarang  dah  bulan 8🤨

💙Berapa kilogram dah hilang⁉️

💙Haaaa kalau masih tunggu 
  dn trus tggu....

💙Mmg x kn trun dh kot😜😜
 
💙Tp dgn bantuan @ KlubNaLaleh
 

💙Senang je nak ku¥ussss
  Nak slimmmmmm

Jom ku¥us dgn  2 SACHET 1 HARI 😍😍
Tunggu Apa Lgi Tuh Mehh Cpt Gr@b Barangg Laku Keras Tau....

Www.wasap.my/60172785448

#kopiberasperang#kikislemak#kopidiet
#juslaleh#jusrawatsembelit#jusdetox
#juskempisperut
#misikurus #jomkurus #tipskurus #sayanakkurus #kurussihat #cabarankurus #atasimasalahgemuk #kluba #laleh #medinadesire #kuruscantiq #menahanseleramakan #klubnalalehhq #klubnalalehshahalam#stokisshahalam
#seksyen28 #juskurus #kopikurusviral#teamfuza#teamsyuk#medinadesire#Codshahalam
  • 💙Susahnye nk turun b3r@t...dh puas
    diet tp b3r@t x jgk turun🙄

    💙Awal tahun hari tu siapa yang
    berazam nak ku®us⁉️

    💙Angkat tangan. 🙋🏼‍♀️

    💙Sekarang dah bulan 8🤨

    💙Berapa kilogram dah hilang⁉️

    💙Haaaa kalau masih tunggu
    dn trus tggu....

    💙Mmg x kn trun dh kot😜😜

    💙Tp dgn bantuan @ KlubNaLaleh


    💙Senang je nak ku¥ussss
    Nak slimmmmmm

    Jom ku¥us dgn 2 SACHET 1 HARI 😍😍
    Tunggu Apa Lgi Tuh Mehh Cpt Gr@b Barangg Laku Keras Tau....

    Www.wasap.my/60172785448

    #kopiberasperang #kikislemak #kopidiet
    #juslaleh #jusrawatsembelit #jusdetox
    #juskempisperut
    #misikurus #jomkurus #tipskurus #sayanakkurus #kurussihat #cabarankurus #atasimasalahgemuk #kluba #laleh #medinadesire #kuruscantiq #menahanseleramakan #klubnalalehhq #klubnalalehshahalam#stokisshahalam
    #seksyen28 #juskurus #kopikurusviral#teamfuza#teamsyuk#medinadesire#Codshahalam

  •  2  0  13 August, 2020
  • Hai awak... Awak Dah berpuas hati ke dengan berat badan awak sekarang❓

70kg 80kg 90kg 100kg 115kg 120kg 😫

Geram tak bila pasangan jeling pempuan selim melim❓

Tak takut dengan serangan jantung❓ 
Tak takut dengan kolestrol tinggi❓

Tak takut tetibe sesak nafas❓ 
Senang ke nak bangun duduk berdiri kalau dah berat❓

Kalau awak tak takut bermakna awak hebat dalam sembunyikan perasaan takut 🙈😊 Memang la orang cakap tak semestinya gemuk je berpenyakit, orang kurus pun ada yang sakit. Tapi hakikat nya badan besar lagi susah. Kalau sakit takleh bangun jenuh 2 3 orang nak angkat kan?🤣 Apapun, Yang mahu bertindak jaga kesihatan.. Buang lemak degil, rawat dalaman diri kita sendiri... Boleh klik link di bawah 👇👇
www.wasap.my/60179708425/nkkurus2020

#kopikurus #kopikikislemak #kikislemak #agenwanted #agenstokiswanted #kopilelakiperempuan #cantikanhormon #kurus #slim #putih #naikanaset #ketat #kurusihat #dalamantiptop #gadisgorgeous #kopiresepiindonesia #kopiherba #naikangairah -
  • Hai awak... Awak Dah berpuas hati ke dengan berat badan awak sekarang❓

    70kg 80kg 90kg 100kg 115kg 120kg 😫

    Geram tak bila pasangan jeling pempuan selim melim❓

    Tak takut dengan serangan jantung❓
    Tak takut dengan kolestrol tinggi❓

    Tak takut tetibe sesak nafas❓
    Senang ke nak bangun duduk berdiri kalau dah berat❓

    Kalau awak tak takut bermakna awak hebat dalam sembunyikan perasaan takut 🙈😊 Memang la orang cakap tak semestinya gemuk je berpenyakit, orang kurus pun ada yang sakit. Tapi hakikat nya badan besar lagi susah. Kalau sakit takleh bangun jenuh 2 3 orang nak angkat kan?🤣 Apapun, Yang mahu bertindak jaga kesihatan.. Buang lemak degil, rawat dalaman diri kita sendiri... Boleh klik link di bawah 👇👇
    www.wasap.my/60179708425/nkkurus2020

    #kopikurus #kopikikislemak #kikislemak #agenwanted #agenstokiswanted #kopilelakiperempuan #cantikanhormon #kurus #slim #putih #naikanaset #ketat #kurusihat #dalamantiptop #gadisgorgeous #kopiresepiindonesia #kopiherba #naikangairah -

  •  0  0  12 August, 2020
  • Tips Session !!

Kali ni kak effie up untuk antara cara cukupkan mnun air @ tips minum air untuk kurangkan berat badan.. 
kami sangat sarankan minimum pengambilan air yang diperlukan bagi setiap individu untuk sehari adalah sebanyak 3L... dan yang terbaik usahakn untuk dapat kan 4L sehari..

Minum air yang cukup merupakan antara salah satu disiplin yang perlu  dijaga sekiranya anda betul betul nak lose weight... sebab dengan minum air yang cukup sangat membantu dalam proses menurunkn berat badan.

Set kan dalam minda untuk kita enjoy cukupkan minum air ni.. untuk buat anda kekal positif sepanjang hayat..💪🤗

Air yang dimaksudkan adalah air putih @ air zero kalori ya.. jangan pulak dicampurkan dengan air yang berperisa campuran gula.. 😅

Antara tips untuk buatkan anda enjoy minum air :-

*wujudkan botol air idaman dan kesayangan ( contoh botol yang berkartun,berbunga atau berwarna kesukaan - supaya botol air itu ibarat menjdi beg tangan yang anda akan suka bawa kemana sahaja anda pergi.. bila selalu berdamping dengan air, mudahlah cukupkan pengambilan air untuk sehari)

*minum menggunakan straw ( ia untuk membuatkan kita lebih leka sedut air dan dapat membuatkan anda minum dalam jumlah yang lebih banyak)

*perisakan air dengan bahan semulajadi (contohnya campurkan perahan lemon/potongan lemon, potongan buahan, daun pudina dan sewaktu dengannya mengikut kesukaan anda)

Semoga perkongsian bermanfaat ya!! 😍😍🤗

Santai santai sahaja 😉

#teamsyoknyekurus
#programkurus30hari
#kopikurus #kopikikislemak #kikislemak #agenwanted #agenstokiswanted #kopilelakiperempuan #cantikanhormon #kurus #slim #putih #naikanaset #ketat #kurusihat #dalamantiptop #gadisgorgeous #kopiresepiindonesia #kopiherba #naikangairah
  • Tips Session !!

    Kali ni kak effie up untuk antara cara cukupkan mnun air @ tips minum air untuk kurangkan berat badan..
    kami sangat sarankan minimum pengambilan air yang diperlukan bagi setiap individu untuk sehari adalah sebanyak 3L... dan yang terbaik usahakn untuk dapat kan 4L sehari..

    Minum air yang cukup merupakan antara salah satu disiplin yang perlu dijaga sekiranya anda betul betul nak lose weight... sebab dengan minum air yang cukup sangat membantu dalam proses menurunkn berat badan.

    Set kan dalam minda untuk kita enjoy cukupkan minum air ni.. untuk buat anda kekal positif sepanjang hayat..💪🤗

    Air yang dimaksudkan adalah air putih @ air zero kalori ya.. jangan pulak dicampurkan dengan air yang berperisa campuran gula.. 😅

    Antara tips untuk buatkan anda enjoy minum air :-

    *wujudkan botol air idaman dan kesayangan ( contoh botol yang berkartun,berbunga atau berwarna kesukaan - supaya botol air itu ibarat menjdi beg tangan yang anda akan suka bawa kemana sahaja anda pergi.. bila selalu berdamping dengan air, mudahlah cukupkan pengambilan air untuk sehari)

    *minum menggunakan straw ( ia untuk membuatkan kita lebih leka sedut air dan dapat membuatkan anda minum dalam jumlah yang lebih banyak)

    *perisakan air dengan bahan semulajadi (contohnya campurkan perahan lemon/potongan lemon, potongan buahan, daun pudina dan sewaktu dengannya mengikut kesukaan anda)

    Semoga perkongsian bermanfaat ya!! 😍😍🤗

    Santai santai sahaja 😉

    #teamsyoknyekurus
    #programkurus30hari
    #kopikurus #kopikikislemak #kikislemak #agenwanted #agenstokiswanted #kopilelakiperempuan #cantikanhormon #kurus #slim #putih #naikanaset #ketat #kurusihat #dalamantiptop #gadisgorgeous #kopiresepiindonesia #kopiherba #naikangairah

  •  3  0  12 August, 2020
  • Yana nak bagi tahu darytea dah ada 3 jenis:
Roselle❤️
Lotus💚
Lemon💛

3 flavour ni semua rasa sedap.
Pada siapa yang nak kekal kurus akma akan advise korang untuk ambil SKNY DARY+ SLMY DARY. 

Tapi pada siapa yang nak tukar mood dalam proses kurus, nak minum manis2 pon boleh. Ambil SLYM DARY + SKNY DARY.

Slym + slmy dary sama kelebihan tetapi tak sama pada bahan prose. 

SLYM DARY rasa best sebab bila minum memang betul2 terasa lemon.

Siapa yang berminat nak cuba slym dary lemon? Atau craving nak minum manis? Jom dm yana ok

#daryteaterbaik #daryteadetox #daryteaoriginal #daryteaorganik  #daryslimmingtea #daryteasetiawangsa #daryteaampang #daryteakl #daryteagombak #nakpakaikebaya #naklangsing #naklawo #tehkurusmalaysia #daryteaskny  #nakkurus #nakcantikdanselamat #tehkurusviral #kulitcantik #teatoxbudget #teatoxmurah #mampumilik #kesanseawal8jam #selamatdanmudah #teadeatoxherba #teatoxmalaysia #kempiskanperut #bakarlemak #nakkecilkanpehadanlengan #kikislemak #tehherbaviral
  • Yana nak bagi tahu darytea dah ada 3 jenis:
    Roselle❤️
    Lotus💚
    Lemon💛

    3 flavour ni semua rasa sedap.
    Pada siapa yang nak kekal kurus akma akan advise korang untuk ambil SKNY DARY+ SLMY DARY.

    Tapi pada siapa yang nak tukar mood dalam proses kurus, nak minum manis2 pon boleh. Ambil SLYM DARY + SKNY DARY.

    Slym + slmy dary sama kelebihan tetapi tak sama pada bahan prose.

    SLYM DARY rasa best sebab bila minum memang betul2 terasa lemon.

    Siapa yang berminat nak cuba slym dary lemon? Atau craving nak minum manis? Jom dm yana ok

    #daryteaterbaik #daryteadetox #daryteaoriginal #daryteaorganik #daryslimmingtea #daryteasetiawangsa #daryteaampang #daryteakl #daryteagombak #nakpakaikebaya #naklangsing #naklawo #tehkurusmalaysia #daryteaskny #nakkurus #nakcantikdanselamat #tehkurusviral #kulitcantik #teatoxbudget #teatoxmurah #mampumilik #kesanseawal8jam #selamatdanmudah #teadeatoxherba #teatoxmalaysia #kempiskanperut #bakarlemak #nakkecilkanpehadanlengan #kikislemak #tehherbaviral

  •  4  0  11 August, 2020
  • Done sold out 3set combo(6box).
.
Regular customer yana dari bulan 3 sampai la sekarang. Oder pg,  petg transfer terus cod. 
.
Ibu cod kena la anak² ikut juga jd peneman😊
.
Kali ke4 repead oder dengan yana.
.
Set jimat RM20 nie memang berbaloi sgt korang beli.  Biase 3 set RM120,tetapi sekrang 3 set hanya RM100 sahaja. 
.
Nak cuba dary tea?. 
.
Boleh watsup yana ok😊
.

#daryteaterbaik #daryteadetox #daryteaoriginal #daryteaorganik  #daryslimmingtea #daryteasetiawangsa #daryteaampang #daryteakl #daryteagombak #nakpakaikebaya #naklangsing #naklawo #tehkurusmalaysia #daryteaskny  #nakkurus #nakcantikdanselamat #tehkurusviral #kulitcantik #teatoxbudget #teatoxmurah #mampumilik #kesanseawal8jam #selamatdanmudah #teadeatoxherba #teatoxmalaysia #kempiskanperut #bakarlemak #nakkecilkanpehadanlengan #kikislemak #tehherbaviral
  • Done sold out 3set combo(6box).
    .
    Regular customer yana dari bulan 3 sampai la sekarang. Oder pg, petg transfer terus cod.
    .
    Ibu cod kena la anak² ikut juga jd peneman😊
    .
    Kali ke4 repead oder dengan yana.
    .
    Set jimat RM20 nie memang berbaloi sgt korang beli. Biase 3 set RM120,tetapi sekrang 3 set hanya RM100 sahaja.
    .
    Nak cuba dary tea?.
    .
    Boleh watsup yana ok😊
    .

    #daryteaterbaik #daryteadetox #daryteaoriginal #daryteaorganik #daryslimmingtea #daryteasetiawangsa #daryteaampang #daryteakl #daryteagombak #nakpakaikebaya #naklangsing #naklawo #tehkurusmalaysia #daryteaskny #nakkurus #nakcantikdanselamat #tehkurusviral #kulitcantik #teatoxbudget #teatoxmurah #mampumilik #kesanseawal8jam #selamatdanmudah #teadeatoxherba #teatoxmalaysia #kempiskanperut #bakarlemak #nakkecilkanpehadanlengan #kikislemak #tehherbaviral

  •  6  0  11 August, 2020
  • "AKAK NAMPAK KURUS LAH😊 BANYAKNYA PERUBAHAN AKAK 💗💗
.

wow bestnya dah kurus sekarang nie😱😱
.
Korang tak nak ke kurus,  nampak lebih yakin, Cantiknya 😊
.
Siapa kata dengan dary tea nie tak boleh nak kurus?? 
.
Dengan syarat,  konsisten dan yakin dengan dary. 
.
Yana akan guide korang untuk turunkan berat badan.  Jangan risau.  Dary tea boleh bantu korang untuk dapatkn berat badan yang korang inginkan. 
.
Jom watsup yana untuk tahu lebih detail mengenai dary tea ok
.
📲📲0185712924

#daryteaterbaik #daryteadetox #daryteaoriginal #daryteaorganik  #daryslimmingtea #daryteasetiawangsa #daryteaampang #daryteakl #daryteagombak #nakpakaikebaya #naklangsing #naklawo #tehkurusmalaysia #daryteaskny  #nakkurus #nakcantikdanselamat #tehkurusviral #kulitcantik #teatoxbudget #teatoxmurah #mampumilik #kesanseawal8jam #selamatdanmudah #teadeatoxherba #teatoxmalaysia #kempiskanperut #bakarlemak #nakkecilkanpehadanlengan #kikislemak #tehherbaviral
  • "AKAK NAMPAK KURUS LAH😊 BANYAKNYA PERUBAHAN AKAK 💗💗
    .

    wow bestnya dah kurus sekarang nie😱😱
    .
    Korang tak nak ke kurus, nampak lebih yakin, Cantiknya 😊
    .
    Siapa kata dengan dary tea nie tak boleh nak kurus??
    .
    Dengan syarat, konsisten dan yakin dengan dary.
    .
    Yana akan guide korang untuk turunkan berat badan. Jangan risau. Dary tea boleh bantu korang untuk dapatkn berat badan yang korang inginkan.
    .
    Jom watsup yana untuk tahu lebih detail mengenai dary tea ok
    .
    📲📲0185712924

    #daryteaterbaik #daryteadetox #daryteaoriginal #daryteaorganik #daryslimmingtea #daryteasetiawangsa #daryteaampang #daryteakl #daryteagombak #nakpakaikebaya #naklangsing #naklawo #tehkurusmalaysia #daryteaskny #nakkurus #nakcantikdanselamat #tehkurusviral #kulitcantik #teatoxbudget #teatoxmurah #mampumilik #kesanseawal8jam #selamatdanmudah #teadeatoxherba #teatoxmalaysia #kempiskanperut #bakarlemak #nakkecilkanpehadanlengan #kikislemak #tehherbaviral

  •  1  0  11 August, 2020

Top #kikisLemak Posts

  • Promosi Oktober Ostematrix
.
Perbezaan Pil Kalsium Shaklee
.
👉 Kalsium yang isinya paling seimbang memastikan kadar penyerapannya adalah 99%.
👉 Formulanya unik, dibuat dari mineral semulajadi & garam mineral dari Laut Mati.
👉 Mengandungi kalsium, magnesium, fosforus & vitamin D, zink, kuprum, mangan & boron.
👉 Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk memastikan penyerapan oleh tubuh & menghalang endapan sesetengah mineral.
👉 Kajian membuktikan kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang, terutamanya wanita yang telah berumur secara berkesan.
.
Nak ke nak?
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059
  • Promosi Oktober Ostematrix
    .
    Perbezaan Pil Kalsium Shaklee
    .
    👉 Kalsium yang isinya paling seimbang memastikan kadar penyerapannya adalah 99%.
    👉 Formulanya unik, dibuat dari mineral semulajadi & garam mineral dari Laut Mati.
    👉 Mengandungi kalsium, magnesium, fosforus & vitamin D, zink, kuprum, mangan & boron.
    👉 Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk memastikan penyerapan oleh tubuh & menghalang endapan sesetengah mineral.
    👉 Kajian membuktikan kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang, terutamanya wanita yang telah berumur secara berkesan.
    .
    Nak ke nak?
    Whatsapp Umi Nazrah
    019-4320059

  •  139  3  1 October, 2019
  • Kak Dayah hilang 8.5kg dalam 3 bulan dgn bantuan booster ini.... .
2 bulan pertama tanpa diet...semua balun semua telan hilang 4.3kg.... .
Januari lepas kekonon diet.... hilang 4.2kg.... nmpak kan bila ada booster dia jd highway gtu... .
kena byr tol tapi cepat smpai le destinasi kurus... Nak jalan highway ke nak jalan kg yang jauh dan berliku2.... ?
.
Tepuk dada tanya lah diri... Klik link kt bio .
#kopi #kopikurusmalaysia #Kopikurusjelita #XSPerfectDrink #xspd #XSLatte #XSMocha #kuruscepat #kuruscantik #kopikurussedap #kopikurusviral #mochalatte #lattemocha #kikislemak #sedutlemak
  • Kak Dayah hilang 8.5kg dalam 3 bulan dgn bantuan booster ini.... .
    2 bulan pertama tanpa diet...semua balun semua telan hilang 4.3kg.... .
    Januari lepas kekonon diet.... hilang 4.2kg.... nmpak kan bila ada booster dia jd highway gtu... .
    kena byr tol tapi cepat smpai le destinasi kurus... Nak jalan highway ke nak jalan kg yang jauh dan berliku2.... ?
    .
    Tepuk dada tanya lah diri... Klik link kt bio .
    #kopi #kopikurusmalaysia #Kopikurusjelita #XSPerfectDrink #xspd #XSLatte #XSMocha #kuruscepat #kuruscantik #kopikurussedap #kopikurusviral #mochalatte #lattemocha #kikislemak #sedutlemak

  •  114  38  7 May, 2020
  • Pernah rasa perasaan dpt pakai semula seluar2 lama kita?
Seronok dia wallaaaahhhh. 
Nak rasa feel tu meh beli xs drinks skrg. 
Ada perisa mocha latte n premium coklat. 
Semua ada fungsi tersendiri. .
.
Utk info lanjut refer highlight story. 
Nak order screenshot pakej yang berkenan dihati dan terus klik link di bio

#boosterkurus #boostenergy #kikislemak #bakarlemak #cairlemak
  • Pernah rasa perasaan dpt pakai semula seluar2 lama kita?
    Seronok dia wallaaaahhhh.
    Nak rasa feel tu meh beli xs drinks skrg.
    Ada perisa mocha latte n premium coklat.
    Semua ada fungsi tersendiri. .
    .
    Utk info lanjut refer highlight story.
    Nak order screenshot pakej yang berkenan dihati dan terus klik link di bio

    #boosterkurus #boostenergy #kikislemak #bakarlemak #cairlemak

  •  157  48  20 April, 2020
  • Lemon teatox ni tujuan utama dia bukan untuk kurus tau . Dia untuk detoxkan diri awak . Alaa , menyahtoksinkan badan la . 

Kerak2 dalam usus yang da lama awak simpan tu . Lagi2 yang punyai masalah sembelit tu . 

Lepas minum teatox ni , comfirm awak membuang lawas dan awak rasa ringan sangat perut tu . 

Secara tak sengaja perut awak kempis , lemak2 makin surut . Setakat 2 kilo 3 kilo tu sekejap #lemonteatox ni buang tau .

#drink #flush#fitnessworkout
#kikislemakperut #kikislemak
#lemonteatoxkualaibai #lemonteatox
#buanglemak #kurussihat #kuruscantik
#kurussebelumraya
#kurussihat #kurusbadan
#fitness #ganukite #tanjungkt
#kiropraktik
#kiropraktikTerengganu
#shohwatulurutdanbekam
#uruttradisional
#ibumengandung
#urutselepasbersalin
#pasarnitatanjung
#kualaterengganu
#kualaibai #bukitbesar
#marisokmo
  • Lemon teatox ni tujuan utama dia bukan untuk kurus tau . Dia untuk detoxkan diri awak . Alaa , menyahtoksinkan badan la .

    Kerak2 dalam usus yang da lama awak simpan tu . Lagi2 yang punyai masalah sembelit tu .

    Lepas minum teatox ni , comfirm awak membuang lawas dan awak rasa ringan sangat perut tu .

    Secara tak sengaja perut awak kempis , lemak2 makin surut . Setakat 2 kilo 3 kilo tu sekejap #lemonteatox ni buang tau .

    #drink #flush #fitnessworkout
    #kikislemakperut #kikislemak
    #lemonteatoxkualaibai #lemonteatox
    #buanglemak #kurussihat #kuruscantik
    #kurussebelumraya
    #kurussihat #kurusbadan
    #fitness #ganukite #tanjungkt
    #kiropraktik
    #kiropraktikTerengganu
    #shohwatulurutdanbekam
    #uruttradisional
    #ibumengandung
    #urutselepasbersalin
    #pasarnitatanjung
    #kualaterengganu
    #kualaibai #bukitbesar
    #marisokmo

  •  3  0  14 July, 2020