#kgtengahpuchong Instagram Photos & Videos

kgtengahpuchong - 266 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
6.5
average likes

Latest #kgtengahpuchong Posts

  • PROMOSI "HAPPY HOURS" 

✳ Setiap hari Selasa, Rabu & Khamis.
✳ Dari jam 8 pagi hingga 10 malam.
✳ Cucian & Pengering utk mesin 14kg, 
  kini bermula dari harga RM4 !!!
✳ Pengguna yg inginkan mengguna 
  Sabun sendiri juga boleh dgn program 4.
✳ Lebih cepat & lebih jimat dgn mesin 
  Size Super Large (25kg x 3 mesin)
✳ Jom dobi di Dobi Muhibbah hari ini. 

💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 

#dobimuhibbah #putraheights #theglades #putraavenue #putracrest #coinlaundry #dobilayandiri #subangjaya #subang #usj #shahalam #alammegah #puchong  #onecity #mainplace #puchongbt13 #kgtengah #kgtengahpuchong #promosi_happy_hour #promosi #Jomdobi
  • PROMOSI "HAPPY HOURS"

    ✳ Setiap hari Selasa, Rabu & Khamis.
    ✳ Dari jam 8 pagi hingga 10 malam.
    ✳ Cucian & Pengering utk mesin 14kg,
    kini bermula dari harga RM4 !!!
    ✳ Pengguna yg inginkan mengguna
    Sabun sendiri juga boleh dgn program 4.
    ✳ Lebih cepat & lebih jimat dgn mesin
    Size Super Large (25kg x 3 mesin)
    ✳ Jom dobi di Dobi Muhibbah hari ini.

    💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠

    #dobimuhibbah #putraheights #theglades #putraavenue #putracrest #coinlaundry #dobilayandiri #subangjaya #subang #usj #shahalam #alammegah #puchong #onecity #mainplace #puchongbt13 #kgtengah #kgtengahpuchong #promosi_happy_hour #promosi #Jomdobi

  •  5  0  14 July, 2020
  • jangan jadikan alasan badan penat sebagai sebab utama anda menolak! Dapatkan kekuatan tenaga fizikal dan batin melalui Jus Arjuna Maxx
.
Jus Arjuna Maxx merupakan persediaan herba yang menghimpunkan kebaikan Guarana, Butea Superba, Ginseng, Ashwagandha dan Tongkat Ali khusus untuk meningkatkan tahap tenaga dan stamina di samping merangsang fungsi dan keinginan seksual para suami seterusnya membantu memelihara keharmonian rumahtangga..
.
.
#terapiinstagram #terlajaklaris #pkp #shahidadherbs #datinshahida #datoaliffsyukri #alifsyukriterlajaklaris #Puchong #kgtengahpuchong #dropshipwanted #dropship #agent #agentwanted #shahalam #aslegacy #ajimaura #klang #arjunamaxx #bazarpaknil #bazaronline #onlineshop #onlineshopping #dudukrumah #ootdraya #staysafe #stayhome
  • jangan jadikan alasan badan penat sebagai sebab utama anda menolak! Dapatkan kekuatan tenaga fizikal dan batin melalui Jus Arjuna Maxx
    .
    Jus Arjuna Maxx merupakan persediaan herba yang menghimpunkan kebaikan Guarana, Butea Superba, Ginseng, Ashwagandha dan Tongkat Ali khusus untuk meningkatkan tahap tenaga dan stamina di samping merangsang fungsi dan keinginan seksual para suami seterusnya membantu memelihara keharmonian rumahtangga..
    .
    .
    #terapiinstagram #terlajaklaris #pkp #shahidadherbs #datinshahida #datoaliffsyukri #alifsyukriterlajaklaris #Puchong #kgtengahpuchong #dropshipwanted #dropship #agent #agentwanted #shahalam #aslegacy #ajimaura #klang #arjunamaxx #bazarpaknil #bazaronline #onlineshop #onlineshopping #dudukrumah #ootdraya #staysafe #stayhome

  •  2  0  22 June, 2020
  • Assalammualikum...
Wahai warga puchong...
.
.
Meh meh la singgah warung ayam percik di puchong river view...
.
.
#ayamperciklegend
#kgtengahpuchong
  • Assalammualikum...
    Wahai warga puchong...
    .
    .
    Meh meh la singgah warung ayam percik di puchong river view...
    .
    .
    #ayamperciklegend
    #kgtengahpuchong

  •  25  1  18 May, 2020
  • Haaa ngaku je lah korang semua pun macam ni juga dekat rumah 😁 ... perut pun dah maju kehadapan.. pejam celik pejam celik badan dah berjaya membesar ...
.
Takpa, disini kami ingin membantu anda macam mana nak kempis kan perut walaupun makan NON STOP 😂 jom dapatkan ezy loz...
.
Kebaikan Ezy-Loz
.
-Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
-Khasiat thiamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
-Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
-Membantu mengatasi masalah perut buncit
-Meransang sistem penghadaman
-Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
-Membuang lebihan angin
-Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-Berperisa Nenas yang sedap diminum
.
.

#ezyloz #ezylozdherbs #dherbs #aslegacymalaysia #aslcosmetics #ajimaura #regrann #shopping #shahidadherbs #datinshahida #alifsyukriterlajaklaris #shahalam #datoaliffsyukri #terlajaklaris #terapiinstagram #sripetaling #srimuda #puchongperdana #shoppingonline #puchongprima #Puchong #kgtengahpuchong #pkp #kitajagakita #kitabaikramaisayang #staysafe #stayhome #stayathome
  • Haaa ngaku je lah korang semua pun macam ni juga dekat rumah 😁 ... perut pun dah maju kehadapan.. pejam celik pejam celik badan dah berjaya membesar ...
    .
    Takpa, disini kami ingin membantu anda macam mana nak kempis kan perut walaupun makan NON STOP 😂 jom dapatkan ezy loz...
    .
    Kebaikan Ezy-Loz
    .
    -Menjaga keseimbangan metabolisme badan -Memberikan tenaga dan nutrisi
    -Khasiat thiamin di dalam nenas dapat menukarkan karbo, lemak dan protein kepada energi untuk tubuh
    -Mengandungi serat oat yang membuat anda kenyang
    -Membantu mengatasi masalah perut buncit
    -Meransang sistem penghadaman
    -Melegakan sembelit dan mempermudahkan sistem pelawasan
    -Membuang lebihan angin
    -Sesuai untuk lelaki dan perempuan
    -Berperisa Nenas yang sedap diminum
    .
    .

    #ezyloz #ezylozdherbs #dherbs #aslegacymalaysia #aslcosmetics #ajimaura #regrann #shopping #shahidadherbs #datinshahida #alifsyukriterlajaklaris #shahalam #datoaliffsyukri #terlajaklaris #terapiinstagram #sripetaling #srimuda #puchongperdana #shoppingonline #puchongprima #Puchong #kgtengahpuchong #pkp #kitajagakita #kitabaikramaisayang #staysafe #stayhome #stayathome

  •  6  0  13 May, 2020
  • Balm Bidara membantu masalah gangguan makhluk halus .
Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah.

Antara simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh , kerap mengantuk , kembung perut terutama bayi , sakit pinggang , lesu dan loya tekak . Balm bidara dapat mengatasi masalah diatas .. .
.
#balmbidara #balm #aslcosmetics #aslegacymalaysia #aslegacy #ajimaura #regrann #dherbs #terlajaklaris #terapiinstagram #shahidadherbs #datinshahida #alifsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #staysafe #stayhome #stayathome #dudukrumah #kitabaikramaisayang #kitajagakita #pkp #jalankebun #kgtengahpuchong #Puchong #puchongpermai #puchongperdana #puchongprima #kotakemuning #sripetaling #srimuda
  • Balm Bidara membantu masalah gangguan makhluk halus .
    Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan balm bidara yang telah diruqyah.

    Antara simptom pesakit seperti kerap sakit kepala , leher lengguh , kerap mengantuk , kembung perut terutama bayi , sakit pinggang , lesu dan loya tekak . Balm bidara dapat mengatasi masalah diatas .. .
    .
    #balmbidara #balm #aslcosmetics #aslegacymalaysia #aslegacy #ajimaura #regrann #dherbs #terlajaklaris #terapiinstagram #shahidadherbs #datinshahida #alifsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukri #staysafe #stayhome #stayathome #dudukrumah #kitabaikramaisayang #kitajagakita #pkp #jalankebun #kgtengahpuchong #Puchong #puchongpermai #puchongperdana #puchongprima #kotakemuning #sripetaling #srimuda

  •  3  0  9 May, 2020
  • Meh I nak share benefits pasal Magicilips ni 🌸 kenapa perlu apply Magicilips ni dekat bibir 🤔 .

1- Sebab boleh melembapkan bibir yang kering dan yang ada masalah bibir nga merekah ✅
2- Sebab kita dah add on vitamins E yang sangat bagus untuk kulit dan bibir ,dalam masa yang sama boleh mengelakkan kerosakkan pada bibir ✅
3- Sesuai untuk lelaki yang merokok dan boleh mencerahkan bibir secara selamat ✅
4- Mesra wudhuk dan boleh dibawa solat ✅
5- Tahan sehingga 8jam sehari -

Tak rasa macam nak grab Magicilips ke semua lepas tengok benefit dia ni 🤪 kalau rasa nak grab boleh tinggalkan je number phone korang kat bawah ni ya 😍 -

#magiciliphq #afbeautyco #afbeautyofficial #afbeautyhq #afbeautyteam #teamafbeauty #anissafaizul #syahmisazli #ainulmardhiah #bibircantik #bibirmenawan #bibirmunggil #bebaskering #lipgloss #cosmestic #kgtengahpuchong #magicilipskgtengahpuchong #magicilipsonecity #magicilipsputraheights #magicilipsusj #magicilipspulauindah #cantiknyaberhijab
  • Meh I nak share benefits pasal Magicilips ni 🌸 kenapa perlu apply Magicilips ni dekat bibir 🤔 .

    1- Sebab boleh melembapkan bibir yang kering dan yang ada masalah bibir nga merekah ✅
    2- Sebab kita dah add on vitamins E yang sangat bagus untuk kulit dan bibir ,dalam masa yang sama boleh mengelakkan kerosakkan pada bibir ✅
    3- Sesuai untuk lelaki yang merokok dan boleh mencerahkan bibir secara selamat ✅
    4- Mesra wudhuk dan boleh dibawa solat ✅
    5- Tahan sehingga 8jam sehari -

    Tak rasa macam nak grab Magicilips ke semua lepas tengok benefit dia ni 🤪 kalau rasa nak grab boleh tinggalkan je number phone korang kat bawah ni ya 😍 -

    #magiciliphq #afbeautyco #afbeautyofficial #afbeautyhq #afbeautyteam #teamafbeauty #anissafaizul #syahmisazli #ainulmardhiah #bibircantik #bibirmenawan #bibirmunggil #bebaskering #lipgloss #cosmestic #kgtengahpuchong #magicilipskgtengahpuchong #magicilipsonecity #magicilipsputraheights #magicilipsusj #magicilipspulauindah #cantiknyaberhijab

  •  6  0  25 April, 2020
  • PROMOSI "HAPPY HOURS" ✳ Setiap hari Selasa, Rabu & Khamis.
✳ Dari jam 8 pagi hingga 6 petang. ✳ Cucian & Pengering utk mesin 14kg,  kini bermula dari harga RM4 !!!
✳ Pengguna yg inginkan mengguna  Sabun sendiri juga boleh dgn program 4.
✳ Lebih cepat & lebih jimat dgn mesin  Size Super Large (25kg x 3 mesin)
✳ Jom dobi di Dobi Muhibbah hari ini. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 #dobimuhibbah #putraheights #theglades #putraavenue #putracrest #coinlaundry #dobilayandiri #subangjaya #subang #usj #shahalam #alammegah #puchong  #onecity #mainplace #puchongbt13 #kgtengah #kgtengahpuchong #promosi_happy_hour #promosi #Jomdobi
  • PROMOSI "HAPPY HOURS" ✳ Setiap hari Selasa, Rabu & Khamis.
    ✳ Dari jam 8 pagi hingga 6 petang. ✳ Cucian & Pengering utk mesin 14kg, kini bermula dari harga RM4 !!!
    ✳ Pengguna yg inginkan mengguna Sabun sendiri juga boleh dgn program 4.
    ✳ Lebih cepat & lebih jimat dgn mesin Size Super Large (25kg x 3 mesin)
    ✳ Jom dobi di Dobi Muhibbah hari ini. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 #dobimuhibbah #putraheights #theglades #putraavenue #putracrest #coinlaundry #dobilayandiri #subangjaya #subang #usj #shahalam #alammegah #puchong #onecity #mainplace #puchongbt13 #kgtengah #kgtengahpuchong #promosi_happy_hour #promosi #Jomdobi

  •  5  0  5 March, 2020
  • PROMOSI "HAPPY HOURS" ✳ Setiap hari Selasa, Rabu & Khamis.
✳ Dari jam 8 pagi hingga 6 petang. ✳ Cucian & Pengering utk mesin 14kg,  kini bermula dari harga RM4 !!!
✳ Pengguna yg inginkan mengguna  Sabun sendiri juga boleh dgn program 4.
✳ Lebih cepat & lebih jimat dgn mesin  Size Super Large (25kg x 3 mesin)
✳ Jom dobi di Dobi Muhibbah hari ini. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 #dobimuhibbah #putraheights #theglades #putraavenue #putracrest #coinlaundry #dobilayandiri #subangjaya #subang #usj #shahalam #alammegah #puchong  #onecity #mainplace #puchongbt13 #kgtengah #kgtengahpuchong #promosi_happy_hour #promosi #Jomdobi
  • PROMOSI "HAPPY HOURS" ✳ Setiap hari Selasa, Rabu & Khamis.
    ✳ Dari jam 8 pagi hingga 6 petang. ✳ Cucian & Pengering utk mesin 14kg, kini bermula dari harga RM4 !!!
    ✳ Pengguna yg inginkan mengguna Sabun sendiri juga boleh dgn program 4.
    ✳ Lebih cepat & lebih jimat dgn mesin Size Super Large (25kg x 3 mesin)
    ✳ Jom dobi di Dobi Muhibbah hari ini. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 #dobimuhibbah #putraheights #theglades #putraavenue #putracrest #coinlaundry #dobilayandiri #subangjaya #subang #usj #shahalam #alammegah #puchong #onecity #mainplace #puchongbt13 #kgtengah #kgtengahpuchong #promosi_happy_hour #promosi #Jomdobi

  •  3  0  6 February, 2020
  • READY STOCK .

Untuk order & detail boleh wassap 👉🏼01110712432 @ klik link wassap di bio IG @as.legacy.nina. . ❤FREE COD:
# AREA KG Tengah Puchong, KG Kenangan,  Puchong Permai, Puchong Prima, Puchong Perdana, Puchong Indah, Puchong Intan (After office hour)
# AREA Cyberjaya, Putrajaya.(Lunch hour, After office hour)
❤POSTAGE seluruh Malaysia .

#aliffsyukri #shahidadherbs 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#krimeczema #sakitkulit #kudis #ubatkudis #ubatkulit #krimkulit #eczematherapycream #melaleucatherapycream#freepostagemalaysia #freeposlaju #freecod #freegiveaway #kgtengahpuchong #puchongpermai #puchongprima #puchongperdana #aslegacypuchong #aslegacypuchongprima #aslegacypuchongperdana #aslegacypuchongpermai #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia
  • READY STOCK .

    Untuk order & detail boleh wassap 👉🏼01110712432 @ klik link wassap di bio IG @as.legacy.nina. . ❤FREE COD:
    # AREA KG Tengah Puchong, KG Kenangan, Puchong Permai, Puchong Prima, Puchong Perdana, Puchong Indah, Puchong Intan (After office hour)
    # AREA Cyberjaya, Putrajaya.(Lunch hour, After office hour)
    ❤POSTAGE seluruh Malaysia .

    #aliffsyukri #shahidadherbs
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #krimeczema #sakitkulit #kudis #ubatkudis #ubatkulit #krimkulit #eczematherapycream #melaleucatherapycream#freepostagemalaysia #freeposlaju #freecod #freegiveaway #kgtengahpuchong #puchongpermai #puchongprima #puchongperdana #aslegacypuchong #aslegacypuchongprima #aslegacypuchongperdana #aslegacypuchongpermai #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia

  •  1  0  10 January, 2020
  • MELALEUCA THERAPY CREAM
Super Soothing
Skin Protection Cream

All Natural Certified Organic

Sesuai pada kulit:
🍁 Kudis
🍁 Kurap
🍁 Kegatalan
🍁 Ekzema
🍁 Masalah Kulit

Cara Penggunaan:
1. Sapukan krim pada seluruh permukaan kulit yang gatal secara merata dengan menggunakan jari
2. Biarkan selama beberapa seketika untuk krim meresap pada kulit.
3. Sesuai digunakan oleh bayi, kanak-kanak dan dewasa

RM39.90
Pos add RM 8 SM/RM 12 SS. .

KKM : NOT181106299K. .

Untuk order & detail boleh wassap 👉🏼01110712432 
@ klik link wassap di bio IG @as.legacy.nina. .

#aliffsyukri #shahidadherbs 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#krimeczema #sakitkulit #kudis #ubatkudis #ubatkulit #krimkulit #eczematherapycream #melaleucatherapycream#freepostagemalaysia #freeposlaju #freecod #freegiveaway #kgtengahpuchong #puchongpermai #puchongprima #puchongperdana #aslegacypuchong #aslegacypuchongprima #aslegacypuchongperdana #aslegacypuchongpermai #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia
  • MELALEUCA THERAPY CREAM
    Super Soothing
    Skin Protection Cream

    All Natural Certified Organic

    Sesuai pada kulit:
    🍁 Kudis
    🍁 Kurap
    🍁 Kegatalan
    🍁 Ekzema
    🍁 Masalah Kulit

    Cara Penggunaan:
    1. Sapukan krim pada seluruh permukaan kulit yang gatal secara merata dengan menggunakan jari
    2. Biarkan selama beberapa seketika untuk krim meresap pada kulit.
    3. Sesuai digunakan oleh bayi, kanak-kanak dan dewasa

    RM39.90
    Pos add RM 8 SM/RM 12 SS. .

    KKM : NOT181106299K. .

    Untuk order & detail boleh wassap 👉🏼01110712432
    @ klik link wassap di bio IG @as.legacy.nina. .

    #aliffsyukri #shahidadherbs
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #krimeczema #sakitkulit #kudis #ubatkudis #ubatkulit #krimkulit #eczematherapycream #melaleucatherapycream#freepostagemalaysia #freeposlaju #freecod #freegiveaway #kgtengahpuchong #puchongpermai #puchongprima #puchongperdana #aslegacypuchong #aslegacypuchongprima #aslegacypuchongperdana #aslegacypuchongpermai #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia

  •  2  0  10 January, 2020

Top #kgtengahpuchong Posts

  • Assalammualikum...
Wahai warga puchong...
.
.
Meh meh la singgah warung ayam percik di puchong river view...
.
.
#ayamperciklegend
#kgtengahpuchong
  • Assalammualikum...
    Wahai warga puchong...
    .
    .
    Meh meh la singgah warung ayam percik di puchong river view...
    .
    .
    #ayamperciklegend
    #kgtengahpuchong

  •  25  1  18 May, 2020
  • JUALAN AKHIR TAHUN #JUANZ

Dapatkan mana-mana set promosi #jamuhebat #jamumurah #jamuanakdara  seperti JHJ JHJP HHM & MP pada harga jimat sehingga akhir tahun dari Noreen #JuanitaPuchong

012 354 5983
*Maaf hp yg no 012 7782 400 sedang nazak 😣
Jadi wasap no 0123545983 tau

http://JamuJuanitaPuchong.wasap.my
FB: Jamu Herba Juanita Puchong
Web: jamujuanita.noreenajumri.com

Beli 2 botol jamu atau mana-mana kombo  anda akan menerima hadiah dari Noreen 😍

#yearendsale #jualanonline #jamulelakikuat #jamurapat #jamusemulajadi #produkhot #produktrending #terlajakmurah #setpromosi #suamiisteri #bidadaritercantik #murah #murahtapikualiti *Harga TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN KURIER ke serata Malaysia ✌

#CODPercuma sekitar #BukitPuchong #PuchongUtama #PuchongPerdana #PuchongPermai #PuchongPrima #PuchongTekali #TamanMasPuchong #KgSeriAman #KgTengahPuchong
  • JUALAN AKHIR TAHUN #JUANZ

    Dapatkan mana-mana set promosi #jamuhebat #jamumurah #jamuanakdara seperti JHJ JHJP HHM & MP pada harga jimat sehingga akhir tahun dari Noreen #JuanitaPuchong

    012 354 5983
    *Maaf hp yg no 012 7782 400 sedang nazak 😣
    Jadi wasap no 0123545983 tau

    http://JamuJuanitaPuchong.wasap.my
    FB: Jamu Herba Juanita Puchong
    Web: jamujuanita.noreenajumri.com

    Beli 2 botol jamu atau mana-mana kombo anda akan menerima hadiah dari Noreen 😍

    #yearendsale #jualanonline #jamulelakikuat #jamurapat #jamusemulajadi #produkhot #produktrending #terlajakmurah #setpromosi #suamiisteri #bidadaritercantik #murah #murahtapikualiti *Harga TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN KURIER ke serata Malaysia ✌

    #CODPercuma sekitar #BukitPuchong #PuchongUtama #PuchongPerdana #PuchongPermai #PuchongPrima #PuchongTekali #TamanMasPuchong #KgSeriAman #KgTengahPuchong

  •  13  5  18 December, 2018
  • KOMBO JIMAT RM7
Bakal berakhir dalam 3 hari sahaja lagi

Dapatkan mana-mana set promosi #jamuhebat #jamumurah #jamuanakdara  seperti JHJ JHJP HHM & MP pada harga jimat sehingga akhir tahun dari Noreen #JuanitaPuchong

012 7782 400

http://JamuJuanitaPuchong.wasap.my
FB: Jamu Herba Juanita Puchong
Web: jamujuanita.noreenajumri.com

#yearendsale #jualanonline #jamulelakikuat #jamurapat #jamusemulajadi #produkhot #produktrending #terlajakmurah #setpromosi #suamiisteri #bidadaritercantik #murah #murahtapikualiti *Harga TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN KURIER

#CODPercuma sekitar #BukitPuchong #PuchongUtama #PuchongPerdana #PuchongPermai #PuchongPrima #PuchongTekali #TamanMasPuchong #KgSeriAman #KgTengahPuchong
  • KOMBO JIMAT RM7
    Bakal berakhir dalam 3 hari sahaja lagi

    Dapatkan mana-mana set promosi #jamuhebat #jamumurah #jamuanakdara seperti JHJ JHJP HHM & MP pada harga jimat sehingga akhir tahun dari Noreen #JuanitaPuchong

    012 7782 400

    http://JamuJuanitaPuchong.wasap.my
    FB: Jamu Herba Juanita Puchong
    Web: jamujuanita.noreenajumri.com

    #yearendsale #jualanonline #jamulelakikuat #jamurapat #jamusemulajadi #produkhot #produktrending #terlajakmurah #setpromosi #suamiisteri #bidadaritercantik #murah #murahtapikualiti *Harga TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN KURIER

    #CODPercuma sekitar #BukitPuchong #PuchongUtama #PuchongPerdana #PuchongPermai #PuchongPrima #PuchongTekali #TamanMasPuchong #KgSeriAman #KgTengahPuchong

  •  8  3  28 December, 2018
  • Happy Chinese New Year to all my and #JUANZ lovers!

Have a great healthy wealthy and prosperous year ahead 😊👍👍👍 ________________________

Dapatkan mana-mana set promosi #jamuhebat #jamumurah #jamuanakdara  seperti JHJ JHJP HHM & MP pada harga jimat dari Noreen #JuanitaPuchong

012 7782 400

http://JamuJuanitaPuchong.wasap.my

#chinesenewyear #jualanonline #jamulelakikuat #jamurapat #jamusemulajadi #produkhot #produktrending #terlajakmurah #setpromosi #suamiisteri #bidadaritercantik #murah #murahtapikualiti 
#FreeDelivery around #BukitPuchong #PuchongUtama #PuchongPerdana #PuchongPermai #PuchongPrima #PuchongTekali #TamanMasPuchong #KgSeriAman #KgTengahPuchong
  • Happy Chinese New Year to all my and #JUANZ lovers!

    Have a great healthy wealthy and prosperous year ahead 😊👍👍👍 ________________________

    Dapatkan mana-mana set promosi #jamuhebat #jamumurah #jamuanakdara seperti JHJ JHJP HHM & MP pada harga jimat dari Noreen #JuanitaPuchong

    012 7782 400

    http://JamuJuanitaPuchong.wasap.my

    #chinesenewyear #jualanonline #jamulelakikuat #jamurapat #jamusemulajadi #produkhot #produktrending #terlajakmurah #setpromosi #suamiisteri #bidadaritercantik #murah #murahtapikualiti
    #FreeDelivery around #BukitPuchong #PuchongUtama #PuchongPerdana #PuchongPermai #PuchongPrima #PuchongTekali #TamanMasPuchong #KgSeriAman #KgTengahPuchong

  •  10  1  5 February, 2019
  • Alhamdulillah...
Jamu #Juanz bakal berkhidmat setia dengan Cik Puan baru in shaa Allah =) Moga kalian terus diberikan kesihatan yang baik, rezeki yang melimpah ruah, dipermudahkan segala urusan dan ditunaikan segala hajat. Moga kehadiran jamu dalam hidup kalian akan merubah menjadi lebih baik di mass hadapan.

OK, mau pulang urus anak-anak semula. Semoga Kau berkati usahaku ini. -----<@ @>------ Kepada yang nak juga cuba #jamuhebat #jamumurah #jamuanakdara  seperti JHJ JHJP HHM & MP dapatkannya dari Noreen #JuanitaPuchong tau

012 7782 400

http://JamuJuanitaPuchong.wasap.my
FB: Jamu Herba Juanita Puchong
IG: @juanitapuchong

Kita kenal bukan sekadar aku penjual jamu dan kau pembeli jamu...tapi niatkan kita kenal agar bertambah kenalan dan silaturrahim kita sebagai insan :) #sayajual #jualanonline #jamuwanita #jamulelakikuat #jamurapat #jamusemulajadi #produkhot #produktrending #terlajakmurah #makmak #suamiisteri #bidadaritercantik #murah #murahtapikualiti 
#CODPercuma sekitar #BukitPuchong #PuchongUtama #PuchongPerdana #PuchongPermai #PuchongPrima #PuchongTekali #TamanMasPuchong #KgSeriAman #KgTengahPuchong
  • Alhamdulillah...
    Jamu #Juanz bakal berkhidmat setia dengan Cik Puan baru in shaa Allah =) Moga kalian terus diberikan kesihatan yang baik, rezeki yang melimpah ruah, dipermudahkan segala urusan dan ditunaikan segala hajat. Moga kehadiran jamu dalam hidup kalian akan merubah menjadi lebih baik di mass hadapan.

    OK, mau pulang urus anak-anak semula. Semoga Kau berkati usahaku ini. -----<@ @>------ Kepada yang nak juga cuba #jamuhebat #jamumurah #jamuanakdara seperti JHJ JHJP HHM & MP dapatkannya dari Noreen #JuanitaPuchong tau

    012 7782 400

    http://JamuJuanitaPuchong.wasap.my
    FB: Jamu Herba Juanita Puchong
    IG: @juanitapuchong

    Kita kenal bukan sekadar aku penjual jamu dan kau pembeli jamu...tapi niatkan kita kenal agar bertambah kenalan dan silaturrahim kita sebagai insan :) #sayajual #jualanonline #jamuwanita #jamulelakikuat #jamurapat #jamusemulajadi #produkhot #produktrending #terlajakmurah #makmak #suamiisteri #bidadaritercantik #murah #murahtapikualiti
    #CODPercuma sekitar #BukitPuchong #PuchongUtama #PuchongPerdana #PuchongPermai #PuchongPrima #PuchongTekali #TamanMasPuchong #KgSeriAman #KgTengahPuchong

  •  12  1  10 February, 2019
  • Amacam pagi ni? dah membuang blm pagi ni?? 😉

Siapa yg ingin kurus dan mengalami masalah membuang tu tak payah pening2..BIZZI FLUSH ada utk membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan melalui DETOX perkumuhan yang lancar #antisembelit

KANDUNGAN :
15Sachet X 15ML

CARA GUNA : 
Koyakkan 1 sachet dan minum petang @ malam. 
1 sachet sahaja sehari.

HARGA : 
RM75 SM / RM78 SS

Untuk order & detail boleh WA/Call/SMS📱 012-7782400 atau klik link wassap di bio IG @aslegacymalaysia.central 
012-7782400
www.wasap.my/60127782400/Nak+Bizzi+Flush
.
#aslegacybizziflush #bizziflush #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacymalaysiacentral #kurussihatcantik #nakkurus #produkterlaris #codpuchong #codbukitpuchong #kgtengahpuchong #puchongpermai #puchongprima #puchongperdana #aslegacypuchong #aslegacypuchongutama #aslegacybukitpuchong
#aslwgacysaujanapuchong #aslegacypuchongprima #aslegacypuchongperdana #aslegacypuchongpermai #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia
  • Amacam pagi ni? dah membuang blm pagi ni?? 😉

    Siapa yg ingin kurus dan mengalami masalah membuang tu tak payah pening2..BIZZI FLUSH ada utk membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan melalui DETOX perkumuhan yang lancar #antisembelit

    KANDUNGAN :
    15Sachet X 15ML

    CARA GUNA :
    Koyakkan 1 sachet dan minum petang @ malam.
    1 sachet sahaja sehari.

    HARGA :
    RM75 SM / RM78 SS

    Untuk order & detail boleh WA/Call/SMS📱 012-7782400 atau klik link wassap di bio IG @aslegacymalaysia.central
    012-7782400
    www.wasap.my/60127782400/Nak+Bizzi+Flush
    .
    #aslegacybizziflush #bizziflush #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacymalaysiacentral #kurussihatcantik #nakkurus #produkterlaris #codpuchong #codbukitpuchong #kgtengahpuchong #puchongpermai #puchongprima #puchongperdana #aslegacypuchong #aslegacypuchongutama #aslegacybukitpuchong
    #aslwgacysaujanapuchong #aslegacypuchongprima #aslegacypuchongperdana #aslegacypuchongpermai #aslegacyputrajaya #aslegacycyberjaya #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia

  •  3  1  7 August, 2019