#kekkahwin Instagram Photos & Videos

kekkahwin - 195.4k posts

Hashtag Popularity

2.8
average comments
102.8
average likes

Latest #kekkahwin Posts

  • 🌸 COMBO LAGI DAHSYAT MAMASAB 🌸

#*HOTSELLING* : LEBIH *200 RIBU BIJI* TERJUAL COMBO LAGI DAHSYAT by MAMASAB BAKERY !
.
Pertama dalam sejarah bakery yang sediakan 4 kek premium dengan 1 harga.

✅ Dfcc no cheese
✅ Pandan Gula Melaka
✅ Red Velvet Standard
✅ Pecan Butterscotch

RM40 SAHAJA‼️😊

Nak order boleh klik link 👇🏼
www.wasap.my/601128754945/cld

#mamasab
#agentmamasab
#mamasabwarrior
#keksedapmurah
#kekkahwin

Roslinah I MW030429
  • 🌸 COMBO LAGI DAHSYAT MAMASAB 🌸

    #*HOTSELLING* : LEBIH *200 RIBU BIJI* TERJUAL COMBO LAGI DAHSYAT by MAMASAB BAKERY !
    .
    Pertama dalam sejarah bakery yang sediakan 4 kek premium dengan 1 harga.

    ✅ Dfcc no cheese
    ✅ Pandan Gula Melaka
    ✅ Red Velvet Standard
    ✅ Pecan Butterscotch

    RM40 SAHAJA‼️😊

    Nak order boleh klik link 👇🏼
    www.wasap.my/601128754945/cld

    #mamasab
    #agentmamasab
    #mamasabwarrior
    #keksedapmurah
    #kekkahwin

    Roslinah I MW030429

  •  1  0  14 hours ago
  • Waahhh tgk customer kita makan kek "Red Velvet Full Nutella" 🍰 sambil duduk2 berkelah 😍😍.

✅Coklat dia moist2 gitu
✅coklat banyak bak hang
✅sesuai dimakan dlm semua keadaan

Harga RM50 sahaja awook 😄 berminat?? Klu korang berminat? Tekan je link dibawah ea 😁
Www.wasap.my/601162184691/nakorderkekmamasab

#kekviral
#kekcoklat
#mamasabwarrior
#kekkahwin
#kekharilahir

P/s - semoga yang membaca ataupun yang x baca post ni, dimurahkan rezeki dunia akhirat dan ada hujung minggu yg awesome minggu ni 😁
  • Waahhh tgk customer kita makan kek "Red Velvet Full Nutella" 🍰 sambil duduk2 berkelah 😍😍.

    ✅Coklat dia moist2 gitu
    ✅coklat banyak bak hang
    ✅sesuai dimakan dlm semua keadaan

    Harga RM50 sahaja awook 😄 berminat?? Klu korang berminat? Tekan je link dibawah ea 😁
    Www.wasap.my/601162184691/nakorderkekmamasab

    #kekviral
    #kekcoklat
    #mamasabwarrior
    #kekkahwin
    #kekharilahir

    P/s - semoga yang membaca ataupun yang x baca post ni, dimurahkan rezeki dunia akhirat dan ada hujung minggu yg awesome minggu ni 😁

  •  2  0  16 hours ago
  • Di sebalik kesulitan mesti ada hikmah kan...

Mungkin waktu mereka yg di arah kan cuti panjang sebab corona, kita boleh spend masa dgn anak2 n family Kat rumah

Mungkin boleh masak sama-sama sekeluarga, siap kan satu masakan ala ala 5 star hotel

Lamb chop yg boleh di masak dalam masa 7 minit je menggunakan kambing perap mamasab yg terbukti rasanya tak pernah mengecewakan

Jom lah cuba plan menu masakan apa untuk aktiviti bersama keluarga cuti panjang ni

Mungkin boleh cuba sos perap serbaguna mamasab juga yg boleh siap kan puluhan hidangan marvellous

Nak try?
wasap Aufa, tekan link whatsapp terus kat profile @mamasab.taiping 
😍😍😍

.
.
#stayathome
#dudukrumahdendiam
#kektunang #kekkahwin #mamasabbakery #mamasabtaiping #chocojartaiping #nimschrisoychocotubtaiping #crispychocotubkamuntingtaiping #crispychocotubtaiping #malaysianweddingevents #kekkahwinmurah #redvelvetmalaysia #redvelvetperak #browniesperak #freemakeupkit #freemaskermalaysia #giveawaymalaysia #malaysiagiveaway #freebrushmakeup #freeberusmakeup #kekpecanbutterscotch #kekpandangulamelaka #browniesrm35 #dagingperap #sosperap #bbqmalaysia #dagingperapmurahmalaysia #covid19
  • Di sebalik kesulitan mesti ada hikmah kan...

    Mungkin waktu mereka yg di arah kan cuti panjang sebab corona, kita boleh spend masa dgn anak2 n family Kat rumah

    Mungkin boleh masak sama-sama sekeluarga, siap kan satu masakan ala ala 5 star hotel

    Lamb chop yg boleh di masak dalam masa 7 minit je menggunakan kambing perap mamasab yg terbukti rasanya tak pernah mengecewakan

    Jom lah cuba plan menu masakan apa untuk aktiviti bersama keluarga cuti panjang ni

    Mungkin boleh cuba sos perap serbaguna mamasab juga yg boleh siap kan puluhan hidangan marvellous

    Nak try?
    wasap Aufa, tekan link whatsapp terus kat profile @mamasab.taiping
    😍😍😍

    .
    .
    #stayathome
    #dudukrumahdendiam
    #kektunang #kekkahwin #mamasabbakery #mamasabtaiping #chocojartaiping #nimschrisoychocotubtaiping #crispychocotubkamuntingtaiping #crispychocotubtaiping #malaysianweddingevents #kekkahwinmurah #redvelvetmalaysia #redvelvetperak #browniesperak #freemakeupkit #freemaskermalaysia #giveawaymalaysia #malaysiagiveaway #freebrushmakeup #freeberusmakeup #kekpecanbutterscotch #kekpandangulamelaka #browniesrm35 #dagingperap #sosperap #bbqmalaysia #dagingperapmurahmalaysia #covid19

  •  0  0  19 hours ago

Top #kekkahwin Posts

  • Tahun ke 5 business kek.. Ni kek paling berat dan paling tinggi pernah buat. Sebelum ni pernah je buat kek 4 tingkat, tapi tak setinggi ni. 
Nak siapkan kek tinggi satu hal, nak delivery tinggi mcm ni satu hal lagi. Duduk dalam kereta pun gayat rasa bawak kek mcm ni.
.
.
.
#kotacakes #wedding #weddingcake #throwback #weddingcakes #cakestyle #cakedecorating #cakeoftheday #cake #cakedecorator #cakes #johor #kek #kekjohor #buttercreamcakes #floral #cakestv #malebaker #sayajualkek #cakedecoration #weddings #kotatinggi #cakesofinstagram #cakesofig #perkahwinan #kahwin #kekkahwin #malayweddinggguide
  • Tahun ke 5 business kek.. Ni kek paling berat dan paling tinggi pernah buat. Sebelum ni pernah je buat kek 4 tingkat, tapi tak setinggi ni.
    Nak siapkan kek tinggi satu hal, nak delivery tinggi mcm ni satu hal lagi. Duduk dalam kereta pun gayat rasa bawak kek mcm ni.
    .
    .
    .
    #kotacakes #wedding #weddingcake #throwback #weddingcakes #cakestyle #cakedecorating #cakeoftheday #cake #cakedecorator #cakes #johor #kek #kekjohor #buttercreamcakes #floral #cakestv #malebaker #sayajualkek #cakedecoration #weddings #kotatinggi #cakesofinstagram #cakesofig #perkahwinan #kahwin #kekkahwin #malayweddinggguide

  •  238  5  28 August, 2019
  • M O R R O C A N  G L A M 
A 9 tiered wedding cake  made with love adorned with hanging crystals , handmade ombré sugar peonies & Swarovski crystals
  • M O R R O C A N G L A M
    A 9 tiered wedding cake made with love adorned with hanging crystals , handmade ombré sugar peonies & Swarovski crystals

  •  799  15  2 March, 2020
  • C R Y S T A L 
An all white 7 tiered crystal & white bloom wedding cake for our lovely bride @farahafifah
  • C R Y S T A L
    An all white 7 tiered crystal & white bloom wedding cake for our lovely bride @farahafifah

  •  529  8  28 February, 2020
  • Pastel pink x white 😍

TQVM Izzah for ordering wedding cake from us. Hopefully all went well and may the cake bring joyness to the family and guests 😄

#kek #cake #wedding #kahwin #weddingcake #kekkahwin #pink #soft #pastel #white #flowers #roses #lace #foodporn #instafood #bandarpenawar #kotatinggi #pengerang #rapidpengerang #johor #malaysia
  • Pastel pink x white 😍

    TQVM Izzah for ordering wedding cake from us. Hopefully all went well and may the cake bring joyness to the family and guests 😄

    #kek #cake #wedding #kahwin #weddingcake #kekkahwin #pink #soft #pastel #white #flowers #roses #lace #foodporn #instafood #bandarpenawar #kotatinggi #pengerang #rapidpengerang #johor #malaysia

  •  142  15  21 September, 2019
  • R U F F L E  G L A M

An intricate feminine 5 tiered ruffle and lace embroidered wedding cake embellished with Swarovski crystals. Fit for any glam or feminine wedding theme ✨
  • R U F F L E G L A M

    An intricate feminine 5 tiered ruffle and lace embroidered wedding cake embellished with Swarovski crystals. Fit for any glam or feminine wedding theme ✨

  •  503  10  11 March, 2020
  • F L O R A 
Just nice for a spring wedding ! Book your wedding slots today ladies & gents . Feb , March filling up! 💕
  • F L O R A
    Just nice for a spring wedding ! Book your wedding slots today ladies & gents . Feb , March filling up! 💕

  •  562  19  9 January, 2020
  • N A A I L A H
  • N A A I L A H

  •  683  11  23 October, 2019