#kawasanberdekatan Instagram Photos & Videos

kawasanberdekatan - 1.5k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
11.1
average likes

Latest #kawasanberdekatan Posts

  • Siapa ja tak happy bila dapat cake favourite 😍 American beauty cake terlajak sedap‼️

Yang pasti coklat premium, banyak pula tu...meleleh...sedap tak tau nak habaq laaπŸ™ˆ
Order segera di: 012-4362500 
#repeatorder #crispy #thin #melt #yummy #codpenang #balikpulau #telukkumbar #sungaibatu #sungaiara #bayanlepas #kawasanberdekatan #dalampulau #thinchoccookies #snowcheesecake #cheesecake #cake #cookies #biskut #chocolate
  • Siapa ja tak happy bila dapat cake favourite 😍 American beauty cake terlajak sedap‼️

    Yang pasti coklat premium, banyak pula tu...meleleh...sedap tak tau nak habaq laaπŸ™ˆ
    Order segera di: 012-4362500
    #repeatorder #crispy #thin #melt #yummy #codpenang #balikpulau #telukkumbar #sungaibatu #sungaiara #bayanlepas #kawasanberdekatan #dalampulau #thinchoccookies #snowcheesecake #cheesecake #cake #cookies #biskut #chocolate

  •  3  0  5 July, 2020
  • dengar #sabunmissv semua ingat khusus untuk Miss v je πŸ˜…

ni mehh nk tunjuk , sabun ni bukan hanya untuk tuu je naaa , sangat- sangat sesuai untuk  kurap , luka luka kecil , 

sebab kandungan manjakani & aloevera tu sendiri berfungsi untuk menyembuhkan kurap & luka 

huishhh πŸ‘πŸ» berbal0i kan 
soplohh riggi+ je boleh guna seluruh bdan 

mehh cepat kite siodi smpai depan rumah 

#siodinilai #kawasanberdekatan #smvmnilai #smvmjempol #sabunmissvmanjakani #teamnonigojes
  • dengar #sabunmissv semua ingat khusus untuk Miss v je πŸ˜…

    ni mehh nk tunjuk , sabun ni bukan hanya untuk tuu je naaa , sangat- sangat sesuai untuk kurap , luka luka kecil ,

    sebab kandungan manjakani & aloevera tu sendiri berfungsi untuk menyembuhkan kurap & luka

    huishhh πŸ‘πŸ» berbal0i kan
    soplohh riggi+ je boleh guna seluruh bdan

    mehh cepat kite siodi smpai depan rumah

    #siodinilai #kawasanberdekatan #smvmnilai #smvmjempol #sabunmissvmanjakani #teamnonigojes

  •  2  0  3 July, 2020
  • Qkiss Chip pun lagi paduuuu uolsπŸ”₯
.
Gabungan mini baby crunch & cookies, ceklat premium yg melimpah, mmng ons teruksss🀩🀩
.
Harga promo rm16 je uols😚
.
#chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang
  • Qkiss Chip pun lagi paduuuu uolsπŸ”₯
    .
    Gabungan mini baby crunch & cookies, ceklat premium yg melimpah, mmng ons teruksss🀩🀩
    .
    Harga promo rm16 je uols😚
    .
    #chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang

  •  2  0  29 June, 2020
  • Qkiss Chip pun lagi paduuuu uolsπŸ”₯
.
Gabungan mini baby crunch & cookies, ceklat premium yg melimpah, mmng ons teruksss🀩🀩
.
Harga promo rm16 je uols😚
.
#chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang
  • Qkiss Chip pun lagi paduuuu uolsπŸ”₯
    .
    Gabungan mini baby crunch & cookies, ceklat premium yg melimpah, mmng ons teruksss🀩🀩
    .
    Harga promo rm16 je uols😚
    .
    #chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang

  •  2  0  29 June, 2020
  • Qkiss Chip pun lagi paduuuu uolsπŸ”₯
.
Gabungan mini baby crunch & cookies, ceklat premium yg melimpah, mmng ons teruksss🀩🀩
.
Harga promo rm16 je uols😚
.
#chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang
  • Qkiss Chip pun lagi paduuuu uolsπŸ”₯
    .
    Gabungan mini baby crunch & cookies, ceklat premium yg melimpah, mmng ons teruksss🀩🀩
    .
    Harga promo rm16 je uols😚
    .
    #chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang

  •  1  0  29 June, 2020
  • COKLAT MELIMPAH KE LADANG GANDUM MACAM IKLAN DALAM TV TU ❗

Khas untuk awak peminat #Chocojerr. Alaa kita tau majority semua satu family awak suka dengan chocojerr ni kan? Hihi alhamdulillah.

Siapa lagi yang was-was nak rasa jangan risau yee. Awak semua kena cuba dulu sebalang. Tak sampai RM20 pun dengan coklat yang cair meleleh teruk, balang pulak balang besauu bak kata orang melaka 😜

Bubble rice dia besar rangup teruk ibarat rasa ada gegaran dalam rumah. 😜
Baby crunch pulak comel lote manis jee macam awak kecik kecik dulu 😝

Nak order? Wasap sis kt link bio 😘

#chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang
  • COKLAT MELIMPAH KE LADANG GANDUM MACAM IKLAN DALAM TV TU ❗

    Khas untuk awak peminat #Chocojerr. Alaa kita tau majority semua satu family awak suka dengan chocojerr ni kan? Hihi alhamdulillah.

    Siapa lagi yang was-was nak rasa jangan risau yee. Awak semua kena cuba dulu sebalang. Tak sampai RM20 pun dengan coklat yang cair meleleh teruk, balang pulak balang besauu bak kata orang melaka 😜

    Bubble rice dia besar rangup teruk ibarat rasa ada gegaran dalam rumah. 😜
    Baby crunch pulak comel lote manis jee macam awak kecik kecik dulu 😝

    Nak order? Wasap sis kt link bio 😘

    #chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang

  •  3  0  28 June, 2020
  • COKLAT MELIMPAH KE LADANG GANDUM MACAM IKLAN DALAM TV TU ❗

Khas untuk awak peminat #Chocojerr. Alaa kita tau majority semua satu family awak suka dengan chocojerr ni kan? Hihi alhamdulillah.

Siapa lagi yang was-was nak rasa jangan risau yee. Awak semua kena cuba dulu sebalang. Tak sampai RM20 pun dengan coklat yang cair meleleh teruk, balang pulak balang besauu bak kata orang melaka 😜

Bubble rice dia besar rangup teruk ibarat rasa ada gegaran dalam rumah. 😜
Baby crunch pulak comel lote manis jee macam awak kecik kecik dulu 😝

Nak order? Wasap sis kt link bio 😘

#chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang
  • COKLAT MELIMPAH KE LADANG GANDUM MACAM IKLAN DALAM TV TU ❗

    Khas untuk awak peminat #Chocojerr. Alaa kita tau majority semua satu family awak suka dengan chocojerr ni kan? Hihi alhamdulillah.

    Siapa lagi yang was-was nak rasa jangan risau yee. Awak semua kena cuba dulu sebalang. Tak sampai RM20 pun dengan coklat yang cair meleleh teruk, balang pulak balang besauu bak kata orang melaka 😜

    Bubble rice dia besar rangup teruk ibarat rasa ada gegaran dalam rumah. 😜
    Baby crunch pulak comel lote manis jee macam awak kecik kecik dulu 😝

    Nak order? Wasap sis kt link bio 😘

    #chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang

  •  2  0  28 June, 2020
  • COKLAT MELIMPAH KE LADANG GANDUM MACAM IKLAN DALAM TV TU ❗

Khas untuk awak peminat #Chocojerr. Alaa kita tau majority semua satu family awak suka dengan chocojerr ni kan? Hihi alhamdulillah.

Siapa lagi yang was-was nak rasa jangan risau yee. Awak semua kena cuba dulu sebalang. Tak sampai RM20 pun dengan coklat yang cair meleleh teruk, balang pulak balang besauu bak kata orang melaka 😜

Bubble rice dia besar rangup teruk ibarat rasa ada gegaran dalam rumah. 😜
Baby crunch pulak comel lote manis jee macam awak kecik kecik dulu 😝

Nak order? Wasap sis kt link bio 😘

#chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang
  • COKLAT MELIMPAH KE LADANG GANDUM MACAM IKLAN DALAM TV TU ❗

    Khas untuk awak peminat #Chocojerr. Alaa kita tau majority semua satu family awak suka dengan chocojerr ni kan? Hihi alhamdulillah.

    Siapa lagi yang was-was nak rasa jangan risau yee. Awak semua kena cuba dulu sebalang. Tak sampai RM20 pun dengan coklat yang cair meleleh teruk, balang pulak balang besauu bak kata orang melaka 😜

    Bubble rice dia besar rangup teruk ibarat rasa ada gegaran dalam rumah. 😜
    Baby crunch pulak comel lote manis jee macam awak kecik kecik dulu 😝

    Nak order? Wasap sis kt link bio 😘

    #chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang

  •  2  0  28 June, 2020
  • RASA SEKALI SAMPAI TAMPAR PIPI ❗

Bukan apa kita ingatkan dalam mimpi tadi. Selalu makan #Chocojerr ni tak macam ni. Yang ni kenapa lain macam sangat ni. Bahaya tau sampai tampar menampar. Boleh gaduh laki bini 🀣

Eh awak mesti tertanya-tanya kan apa benda tu.

Semestinya chocojerr viral ni laa. Awak selalu dengar makcik membawang eh anak si jemah tu dah kahwin 3 tahun anak pun nan hado. Eh anak dia blah blah blah. 
Nasib baik awak jenis tak amek port citer macam tu kan. 
Meh sep sikit πŸ˜‹
Sabar okeh. Ni haa kita nak ajak membawang awak wajib rasa chocojerr ni tau. 
Merata insta pemes dok selfie dengan balang ni. Awak dah ke belum? Kalau dah meh nak gimipai sikit. Jangan lupa membawang dengan jiran tadi tu suruh rasa jugak tau πŸ˜„

Nak order? Wasap sis kt link bio 😘

#chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang
  • RASA SEKALI SAMPAI TAMPAR PIPI ❗

    Bukan apa kita ingatkan dalam mimpi tadi. Selalu makan #Chocojerr ni tak macam ni. Yang ni kenapa lain macam sangat ni. Bahaya tau sampai tampar menampar. Boleh gaduh laki bini 🀣

    Eh awak mesti tertanya-tanya kan apa benda tu.

    Semestinya chocojerr viral ni laa. Awak selalu dengar makcik membawang eh anak si jemah tu dah kahwin 3 tahun anak pun nan hado. Eh anak dia blah blah blah.
    Nasib baik awak jenis tak amek port citer macam tu kan.
    Meh sep sikit πŸ˜‹
    Sabar okeh. Ni haa kita nak ajak membawang awak wajib rasa chocojerr ni tau.
    Merata insta pemes dok selfie dengan balang ni. Awak dah ke belum? Kalau dah meh nak gimipai sikit. Jangan lupa membawang dengan jiran tadi tu suruh rasa jugak tau πŸ˜„

    Nak order? Wasap sis kt link bio 😘

    #chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang

  •  1  1  27 June, 2020
  • RASA SEKALI SAMPAI TAMPAR PIPI ❗

Bukan apa kita ingatkan dalam mimpi tadi. Selalu makan #Chocojerr ni tak macam ni. Yang ni kenapa lain macam sangat ni. Bahaya tau sampai tampar menampar. Boleh gaduh laki bini 🀣

Eh awak mesti tertanya-tanya kan apa benda tu.

Semestinya chocojerr viral ni laa. Awak selalu dengar makcik membawang eh anak si jemah tu dah kahwin 3 tahun anak pun nan hado. Eh anak dia blah blah blah. 
Nasib baik awak jenis tak amek port citer macam tu kan. 
Meh sep sikit πŸ˜‹
Sabar okeh. Ni haa kita nak ajak membawang awak wajib rasa chocojerr ni tau. 
Merata insta pemes dok selfie dengan balang ni. Awak dah ke belum? Kalau dah meh nak gimipai sikit. Jangan lupa membawang dengan jiran tadi tu suruh rasa jugak tau πŸ˜„

Nak order? Wasap sis kt link bio 😘

#chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang
  • RASA SEKALI SAMPAI TAMPAR PIPI ❗

    Bukan apa kita ingatkan dalam mimpi tadi. Selalu makan #Chocojerr ni tak macam ni. Yang ni kenapa lain macam sangat ni. Bahaya tau sampai tampar menampar. Boleh gaduh laki bini 🀣

    Eh awak mesti tertanya-tanya kan apa benda tu.

    Semestinya chocojerr viral ni laa. Awak selalu dengar makcik membawang eh anak si jemah tu dah kahwin 3 tahun anak pun nan hado. Eh anak dia blah blah blah.
    Nasib baik awak jenis tak amek port citer macam tu kan.
    Meh sep sikit πŸ˜‹
    Sabar okeh. Ni haa kita nak ajak membawang awak wajib rasa chocojerr ni tau.
    Merata insta pemes dok selfie dengan balang ni. Awak dah ke belum? Kalau dah meh nak gimipai sikit. Jangan lupa membawang dengan jiran tadi tu suruh rasa jugak tau πŸ˜„

    Nak order? Wasap sis kt link bio 😘

    #chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang

  •  1  0  27 June, 2020
  • RASA SEKALI SAMPAI TAMPAR PIPI ❗

Bukan apa kita ingatkan dalam mimpi tadi. Selalu makan #Chocojerr ni tak macam ni. Yang ni kenapa lain macam sangat ni. Bahaya tau sampai tampar menampar. Boleh gaduh laki bini 🀣

Eh awak mesti tertanya-tanya kan apa benda tu.

Semestinya chocojerr viral ni laa. Awak selalu dengar makcik membawang eh anak si jemah tu dah kahwin 3 tahun anak pun nan hado. Eh anak dia blah blah blah. 
Nasib baik awak jenis tak amek port citer macam tu kan. 
Meh sep sikit πŸ˜‹
Sabar okeh. Ni haa kita nak ajak membawang awak wajib rasa chocojerr ni tau. 
Merata insta pemes dok selfie dengan balang ni. Awak dah ke belum? Kalau dah meh nak gimipai sikit. Jangan lupa membawang dengan jiran tadi tu suruh rasa jugak tau πŸ˜„

Nak order? Wasap sis kt link bio 😘

#chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang
  • RASA SEKALI SAMPAI TAMPAR PIPI ❗

    Bukan apa kita ingatkan dalam mimpi tadi. Selalu makan #Chocojerr ni tak macam ni. Yang ni kenapa lain macam sangat ni. Bahaya tau sampai tampar menampar. Boleh gaduh laki bini 🀣

    Eh awak mesti tertanya-tanya kan apa benda tu.

    Semestinya chocojerr viral ni laa. Awak selalu dengar makcik membawang eh anak si jemah tu dah kahwin 3 tahun anak pun nan hado. Eh anak dia blah blah blah.
    Nasib baik awak jenis tak amek port citer macam tu kan.
    Meh sep sikit πŸ˜‹
    Sabar okeh. Ni haa kita nak ajak membawang awak wajib rasa chocojerr ni tau.
    Merata insta pemes dok selfie dengan balang ni. Awak dah ke belum? Kalau dah meh nak gimipai sikit. Jangan lupa membawang dengan jiran tadi tu suruh rasa jugak tau πŸ˜„

    Nak order? Wasap sis kt link bio 😘

    #chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang

  •  3  0  27 June, 2020
  • DAH MAKAN BANYAK TAPI MACAM TAK LUAK❗

Makan #Chocojerr 10 kali suap tapi tengok eh balang penuh lagi. Kemana dia pergi? Magik betul 😝

Bukan magik laa awak. Tapi kan kita dah cakap balang besar ni kalau makan banyak mulut pun onz jee.

Harga RM12-RM15 dapat macam ni? Takde kat tempat lain. Dengan kita jee macam ni tau. πŸ˜€
.
#chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang
  • DAH MAKAN BANYAK TAPI MACAM TAK LUAK❗

    Makan #Chocojerr 10 kali suap tapi tengok eh balang penuh lagi. Kemana dia pergi? Magik betul 😝

    Bukan magik laa awak. Tapi kan kita dah cakap balang besar ni kalau makan banyak mulut pun onz jee.

    Harga RM12-RM15 dapat macam ni? Takde kat tempat lain. Dengan kita jee macam ni tau. πŸ˜€
    .
    #chocojarviral #chocojar #chocojarkotatinggi #coklatleleh #coklatsedap #sayajual #trending #mustbuy #jombeli #produklaris #terlajaklaris #terlajaksedap #produkviral #diasemanishoney #sedapcrunchyberbaloi #chocojarpasirgudang #kawasanberdekatan #letscantik #kudapan #santaipetang #kudapanpetang #kudapanpagi #jomcuba #rugikalautakcuba #tamanbukitdahlia #tamandahliapasirgudang #kpjpasirgudang

  •  3  0  26 June, 2020

Top #kawasanberdekatan Posts

  • Open order tart nenas sebelum dan selepas raya😍✨ Sapo ii nok bleh dm, muroh jah😘 Rm14 sbotol (25 butir)✨ Cod sahaja area kangkong, to uban dan sewaktu dengannya😍❀ Cepat ii, sblum close orderπŸ‘Œβœ¨
●Sedap🀀
●X mudoh acurπŸ˜‹
●X muok✨
●Makey sekali nok lagi😍
.
.
#tartnenas #homemade #tartnenasmurah #tartnenasrm14 #tartnenashomemade #kangkong #touban #kelantan #kuihraya #openorder #kawasanberdekatan #areaberdekatan #hanyacod #tiadapos #cod #codtartnenas #tartnenasfresh
  • Open order tart nenas sebelum dan selepas raya😍✨ Sapo ii nok bleh dm, muroh jah😘 Rm14 sbotol (25 butir)✨ Cod sahaja area kangkong, to uban dan sewaktu dengannya😍❀ Cepat ii, sblum close orderπŸ‘Œβœ¨
    ●Sedap🀀
    ●X mudoh acurπŸ˜‹
    ●X muok✨
    ●Makey sekali nok lagi😍
    .
    .
    #tartnenas #homemade #tartnenasmurah #tartnenasrm14 #tartnenashomemade #kangkong #touban #kelantan #kuihraya #openorder #kawasanberdekatan #areaberdekatan #hanyacod #tiadapos #cod #codtartnenas #tartnenasfresh

  •  269  0  18 May, 2020
  • SURPRISE BUKAN BIASA2 TAPI SURPRISE LUAR BIASA..πŸ˜πŸŒΉπŸ‘ SURPRISE MICKEY MOUSE PERTAMA DI PERAK β—β—πŸ˜ Bila ada kedatangan mickey mouse buat surprise,ada yang terkejut,ada yang terharu,ada yang happy ,ada yang malu2 kucing,ada yang menangis terharu..
Macam2 riaksi.πŸ‘πŸ‘
Yang pastinya,surprise mickey mouse pasti akan menggembirakan orang tersayang uols.πŸ˜˜πŸ’πŸ‘ Setiap pakej kami,ada FREE WISHING FRAME taw..😍
Boleh simpan buat kenangan..πŸ˜‰πŸ˜ Berminat??
Nak tau harga??
Meh cepat2 wassup
➑Cara pertanyaan/order boleh klik link ⬇
www.wasap.my/60178487240/srikandisurprise

#surprise
#pakejmurah2je
#mmgberbaloi2
#customerpuashati
#srikandisurprise
#surprisemickeymouse
#surprisedelivery
#surprisedeliveryperak
#surprisedeliverymurah
#surprisedeliverykualakangsar
#surprisedeliverylenggong
#surprisedeliverytaiping #surprisedeliverykemunting 
#surprisedeliveryipoh 
#surprisedeliverygopeng #surprisedeliverybatugajah 
#kawasanBerdekatan
  • SURPRISE BUKAN BIASA2 TAPI SURPRISE LUAR BIASA..πŸ˜πŸŒΉπŸ‘ SURPRISE MICKEY MOUSE PERTAMA DI PERAK β—β—πŸ˜ Bila ada kedatangan mickey mouse buat surprise,ada yang terkejut,ada yang terharu,ada yang happy ,ada yang malu2 kucing,ada yang menangis terharu..
    Macam2 riaksi.πŸ‘πŸ‘
    Yang pastinya,surprise mickey mouse pasti akan menggembirakan orang tersayang uols.πŸ˜˜πŸ’πŸ‘ Setiap pakej kami,ada FREE WISHING FRAME taw..😍
    Boleh simpan buat kenangan..πŸ˜‰πŸ˜ Berminat??
    Nak tau harga??
    Meh cepat2 wassup
    ➑Cara pertanyaan/order boleh klik link ⬇
    www.wasap.my/60178487240/srikandisurprise

    #surprise
    #pakejmurah2je
    #mmgberbaloi2
    #customerpuashati
    #srikandisurprise
    #surprisemickeymouse
    #surprisedelivery
    #surprisedeliveryperak
    #surprisedeliverymurah
    #surprisedeliverykualakangsar
    #surprisedeliverylenggong
    #surprisedeliverytaiping #surprisedeliverykemunting
    #surprisedeliveryipoh
    #surprisedeliverygopeng #surprisedeliverybatugajah
    #kawasanBerdekatan

  •  2  0  30 November, 2018
  • SURPRISE BUKAN BIASA2 TAPI SURPRISE LUAR BIASA..πŸ˜πŸŒΉπŸ‘ SURPRISE MICKEY MOUSE PERTAMA DI PERAK β—β—πŸ˜ Bila ada kedatangan mickey mouse buat surprise,ada yang terkejut,ada yang terharu,ada yang happy ,ada yang malu2 kucing,ada yang menangis terharu..
Macam2 riaksi.πŸ‘πŸ‘
Yang pastinya,surprise mickey mouse pasti akan menggembirakan orang tersayang uols.πŸ˜˜πŸ’πŸ‘ Setiap pakej kami,ada FREE WISHING FRAME taw..😍
Boleh simpan buat kenangan..πŸ˜‰πŸ˜ Berminat??
Nak tau harga??
Meh cepat2 wassup
➑Cara pertanyaan/order boleh klik link ⬇
www.wasap.my/60178487240/srikandisurprise

#surprise
#pakejmurah2je
#mmgberbaloi2
#customerpuashati
#srikandisurprise
#surprisemickeymouse
#surprisedelivery
#surprisedeliveryperak
#surprisedeliverymurah
#surprisedeliverykualakangsar
#surprisedeliverylenggong
#surprisedeliverytaiping #surprisedeliverykemunting 
#surprisedeliveryipoh 
#surprisedeliverygopeng #surprisedeliverybatugajah 
#kawasanBerdekatan
  • SURPRISE BUKAN BIASA2 TAPI SURPRISE LUAR BIASA..πŸ˜πŸŒΉπŸ‘ SURPRISE MICKEY MOUSE PERTAMA DI PERAK β—β—πŸ˜ Bila ada kedatangan mickey mouse buat surprise,ada yang terkejut,ada yang terharu,ada yang happy ,ada yang malu2 kucing,ada yang menangis terharu..
    Macam2 riaksi.πŸ‘πŸ‘
    Yang pastinya,surprise mickey mouse pasti akan menggembirakan orang tersayang uols.πŸ˜˜πŸ’πŸ‘ Setiap pakej kami,ada FREE WISHING FRAME taw..😍
    Boleh simpan buat kenangan..πŸ˜‰πŸ˜ Berminat??
    Nak tau harga??
    Meh cepat2 wassup
    ➑Cara pertanyaan/order boleh klik link ⬇
    www.wasap.my/60178487240/srikandisurprise

    #surprise
    #pakejmurah2je
    #mmgberbaloi2
    #customerpuashati
    #srikandisurprise
    #surprisemickeymouse
    #surprisedelivery
    #surprisedeliveryperak
    #surprisedeliverymurah
    #surprisedeliverykualakangsar
    #surprisedeliverylenggong
    #surprisedeliverytaiping #surprisedeliverykemunting
    #surprisedeliveryipoh
    #surprisedeliverygopeng #surprisedeliverybatugajah
    #kawasanBerdekatan

  •  2  0  3 December, 2018
  • SURPRISE BUKAN BIASA2 TAPI SURPRISE LUAR BIASA..πŸ˜πŸŒΉπŸ‘ SURPRISE MICKEY MOUSE PERTAMA DI PERAK β—β—πŸ˜ Bila ada kedatangan mickey mouse buat surprise,ada yang terkejut,ada yang terharu,ada yang happy ,ada yang malu2 kucing,ada yang menangis terharu..
Macam2 riaksi.πŸ‘πŸ‘
Yang pastinya,surprise mickey mouse pasti akan menggembirakan orang tersayang uols.πŸ˜˜πŸ’πŸ‘ Setiap pakej kami,ada FREE WISHING FRAME taw..😍
Boleh simpan buat kenangan..πŸ˜‰πŸ˜ Berminat??
Nak tau harga??
Meh cepat2 wassup
➑Cara pertanyaan/order boleh klik link ⬇
www.wasap.my/60178487240/srikandisurprise

#surprise
#pakejmurah2je
#mmgberbaloi2
#customerpuashati
#srikandisurprise
#surprisemickeymouse
#surprisedelivery
#surprisedeliveryperak
#surprisedeliverymurah
#surprisedeliverykualakangsar
#surprisedeliverylenggong
#surprisedeliverytaiping #surprisedeliverykemunting 
#surprisedeliveryipoh 
#surprisedeliverygopeng #surprisedeliverybatugajah 
#kawasanBerdekatan
  • SURPRISE BUKAN BIASA2 TAPI SURPRISE LUAR BIASA..πŸ˜πŸŒΉπŸ‘ SURPRISE MICKEY MOUSE PERTAMA DI PERAK β—β—πŸ˜ Bila ada kedatangan mickey mouse buat surprise,ada yang terkejut,ada yang terharu,ada yang happy ,ada yang malu2 kucing,ada yang menangis terharu..
    Macam2 riaksi.πŸ‘πŸ‘
    Yang pastinya,surprise mickey mouse pasti akan menggembirakan orang tersayang uols.πŸ˜˜πŸ’πŸ‘ Setiap pakej kami,ada FREE WISHING FRAME taw..😍
    Boleh simpan buat kenangan..πŸ˜‰πŸ˜ Berminat??
    Nak tau harga??
    Meh cepat2 wassup
    ➑Cara pertanyaan/order boleh klik link ⬇
    www.wasap.my/60178487240/srikandisurprise

    #surprise
    #pakejmurah2je
    #mmgberbaloi2
    #customerpuashati
    #srikandisurprise
    #surprisemickeymouse
    #surprisedelivery
    #surprisedeliveryperak
    #surprisedeliverymurah
    #surprisedeliverykualakangsar
    #surprisedeliverylenggong
    #surprisedeliverytaiping #surprisedeliverykemunting
    #surprisedeliveryipoh
    #surprisedeliverygopeng #surprisedeliverybatugajah
    #kawasanBerdekatan

  •  5  0  4 December, 2018