#karangkraf Instagram Photos & Videos

karangkraf - 84.4k posts

Hashtag Popularity

6.7
average comments
143.7
average likes

Latest #karangkraf Posts

  • Peluang berbisnes dengan #TeamBeausitiFairy.. Jom bersama2 Sera jana pendapatan sebagai Dropship BeauSiti dan niaga tanpa modal.

NAK ๐“๐„๐€๐Œ ๐…๐€๐ˆ๐‘๐˜ BANTUโ“dengan peluang berniaga bersama dengan produk yang dicipta khas oleh DS Siti Nurhaliza iaitu ๐๐ž๐š๐ฎ๐ญ๐žฬ€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง๐œ๐ž Beausiti -
๐Œ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ๐š๐ง ๐Š๐ž๐œ๐š๐ง๐ญ๐ข๐ค๐š๐ง ๐‡๐จ๐ฅ๐ข๐ฌ๐ญ๐ข๐ค !!
#TeamBeausitiFairy

Beausiti telah membuka ๐—ฃ๐—˜๐—Ÿ๐—จ๐—”๐—ก๐—š kepada semua ๐’๐”๐‘๐ˆ ๐‘๐”๐Œ๐€๐‡, ๐–๐€๐๐ˆ๐“๐€ ๐๐„๐Š๐„๐‘๐‰๐€, ๐–๐€๐๐ˆ๐“๐€ ๐๐„๐Š๐„๐‘๐‰๐€๐˜๐€ yang betul-betul ingin ๐“๐€๐Œ๐๐€๐‡ ๐๐„๐๐ƒ๐€๐๐€๐“๐€๐, ๐‰๐€๐๐€ ๐’๐ˆ๐ƒ๐„ ๐ˆ๐๐‚๐Ž๐Œ๐„ dan NAK RASA SANGAT ๐Œ๐Ž๐๐„๐˜ ๐…๐‘๐„๐„๐ƒ๐Ž๐Œ, ๐‚๐€๐๐“๐ˆ๐Š DAN ๐’๐ˆ๐‡๐€๐“!

.
Kenapa Perlu JOIN ๐“๐„๐€๐Œ ๐…๐€๐ˆ๐‘๐˜? #TeamBeausitiFairy akan memberi yang terbaik dari segi
โœ” Business & product knowledge
โœ” Business tips
โœ” Prompt to answer all questions
โœ” Group support!
โœ” Suasana loving and caring!
โœ” And....Nak tahu lebihโ“ Jom sertai ๐“๐„๐€๐Œ ๐…๐€๐ˆ๐‘๐˜ ๐Ÿ’ช

NAK ๐“๐„๐€๐Œ ๐…๐€๐ˆ๐‘๐˜ #TeamBeausitiFairy BANTU untuk jana pendapatan, kekal cantik dan sihat bersama Beausiti Squadโ“ 
๐Ÿ“ฒHubungi kami di talian +60172372606

#TeamBeausitiFairy #TeamFairy #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #Beausiti #Ctdk #minumankecantikan #produkhalal #sitinurhaliza #sitizoners #ILoveBeausiti #karangkraf #ohmedia #beritaharian #metroharian #majalahnona #wanita #wanitahariini #tv3 #astroria #thestar #meletop #beritasemasa #manfaat #vitaminc #kacipfatimah #marinecollagen #nutrilocktechnology #phytonutrientc #unipeq
  • Peluang berbisnes dengan #TeamBeausitiFairy.. Jom bersama2 Sera jana pendapatan sebagai Dropship BeauSiti dan niaga tanpa modal.

    NAK ๐“๐„๐€๐Œ ๐…๐€๐ˆ๐‘๐˜ BANTUโ“dengan peluang berniaga bersama dengan produk yang dicipta khas oleh DS Siti Nurhaliza iaitu ๐๐ž๐š๐ฎ๐ญ๐žฬ€๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง๐œ๐ž Beausiti -
    ๐Œ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ๐š๐ง ๐Š๐ž๐œ๐š๐ง๐ญ๐ข๐ค๐š๐ง ๐‡๐จ๐ฅ๐ข๐ฌ๐ญ๐ข๐ค !!
    #TeamBeausitiFairy

    Beausiti telah membuka ๐—ฃ๐—˜๐—Ÿ๐—จ๐—”๐—ก๐—š kepada semua ๐’๐”๐‘๐ˆ ๐‘๐”๐Œ๐€๐‡, ๐–๐€๐๐ˆ๐“๐€ ๐๐„๐Š๐„๐‘๐‰๐€, ๐–๐€๐๐ˆ๐“๐€ ๐๐„๐Š๐„๐‘๐‰๐€๐˜๐€ yang betul-betul ingin ๐“๐€๐Œ๐๐€๐‡ ๐๐„๐๐ƒ๐€๐๐€๐“๐€๐, ๐‰๐€๐๐€ ๐’๐ˆ๐ƒ๐„ ๐ˆ๐๐‚๐Ž๐Œ๐„ dan NAK RASA SANGAT ๐Œ๐Ž๐๐„๐˜ ๐…๐‘๐„๐„๐ƒ๐Ž๐Œ, ๐‚๐€๐๐“๐ˆ๐Š DAN ๐’๐ˆ๐‡๐€๐“!

    .
    Kenapa Perlu JOIN ๐“๐„๐€๐Œ ๐…๐€๐ˆ๐‘๐˜? #TeamBeausitiFairy akan memberi yang terbaik dari segi
    โœ” Business & product knowledge
    โœ” Business tips
    โœ” Prompt to answer all questions
    โœ” Group support!
    โœ” Suasana loving and caring!
    โœ” And....Nak tahu lebihโ“ Jom sertai ๐“๐„๐€๐Œ ๐…๐€๐ˆ๐‘๐˜ ๐Ÿ’ช

    NAK ๐“๐„๐€๐Œ ๐…๐€๐ˆ๐‘๐˜ #TeamBeausitiFairy BANTU untuk jana pendapatan, kekal cantik dan sihat bersama Beausiti Squadโ“
    ๐Ÿ“ฒHubungi kami di talian +60172372606

    #TeamBeausitiFairy #TeamFairy #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI #Beausiti #Ctdk #minumankecantikan #produkhalal #sitinurhaliza #sitizoners #ILoveBeausiti #karangkraf #ohmedia #beritaharian #metroharian #majalahnona #wanita #wanitahariini #tv3 #astroria #thestar #meletop #beritasemasa #manfaat #vitaminc #kacipfatimah #marinecollagen #nutrilocktechnology #phytonutrientc #unipeq

  •  3  0  8 hours ago
  • Alamak buku teks anak tak cukup la pulak macam mana eh??๐Ÿ˜ญ

Jangan risau sis kami boleh tolong๐Ÿ˜€

Boleh dm kami cepat cepat ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
  • Alamak buku teks anak tak cukup la pulak macam mana eh??๐Ÿ˜ญ

    Jangan risau sis kami boleh tolong๐Ÿ˜€

    Boleh dm kami cepat cepat ๐ŸŒผ๐ŸŒผ

  •  2  1  18 hours ago

Top #karangkraf Posts

  • Kite kasi up dulu 1 pic kasi tatapan semua..pic lain akan menyusul sebentar lagi..nk bagi bape โค๏ธ
.
Team Ice Fantasy ( The Ice Queen & Ice King)
Malam Muafakat Johor anjuran @jzi_event ๐Ÿ†Winner Miss JDT MMJ 04 @christinalewisky ๐Ÿ†1st runner up Mr JDT MMJ 04 @rasvinschahel ๐Ÿ†Winner Make Up Artist @majahenna ๐Ÿ†Winner Designer @senorita_wedding_planner ๐Ÿ†Most Popular MUA
๐Ÿ†Most Popular Designer 
Alhamdulillah 
The best team & full support from all n our team yg kak maja xdpt nk cakap terima kasih dr segi bentuk ape sbb sgt2 bersyukur akak di anugerahkan team yg sgt hebat 
@ziera_mua @nordyana.mahadi @farra_henna @mamarapisz @norusma @leilahenna @shaothmann @nurfatinadibah @wananavella @be.ypc n team legoland malaysiaโค๏ธ tiada korang semua kak maja xmampu nk berdiri sebagai juara๐Ÿ˜ญ๐Ÿ† Model pula @christinalewisky & @rasvinschahel sgt2 membantu dengan penuh commitment n committed..our team is the best๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
.
#muapontian #mmj04 #karangkraf #tv3 #tv3malaysia 
#mmj2020 #malammuafakatjohor2020 #muapontian #makeupsfx #makeupsfxartist #sfxmakeup #sfxmakeupartist #makeupeffect #icequeen #icefantasy #mmj04 #mua #tv3 #karangkraf #effectsmakeup
  • Kite kasi up dulu 1 pic kasi tatapan semua..pic lain akan menyusul sebentar lagi..nk bagi bape โค๏ธ
    .
    Team Ice Fantasy ( The Ice Queen & Ice King)
    Malam Muafakat Johor anjuran @jzi_event ๐Ÿ†Winner Miss JDT MMJ 04 @christinalewisky ๐Ÿ†1st runner up Mr JDT MMJ 04 @rasvinschahel ๐Ÿ†Winner Make Up Artist @majahenna ๐Ÿ†Winner Designer @senorita_wedding_planner ๐Ÿ†Most Popular MUA
    ๐Ÿ†Most Popular Designer
    Alhamdulillah
    The best team & full support from all n our team yg kak maja xdpt nk cakap terima kasih dr segi bentuk ape sbb sgt2 bersyukur akak di anugerahkan team yg sgt hebat
    @ziera_mua @nordyana.mahadi @farra_henna @mamarapisz @norusma @leilahenna @shaothmann @nurfatinadibah @wananavella @be.ypc n team legoland malaysiaโค๏ธ tiada korang semua kak maja xmampu nk berdiri sebagai juara๐Ÿ˜ญ๐Ÿ† Model pula @christinalewisky & @rasvinschahel sgt2 membantu dengan penuh commitment n committed..our team is the best๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    .
    .
    #muapontian #mmj04 #karangkraf #tv3 #tv3malaysia
    #mmj2020 #malammuafakatjohor2020 #muapontian #makeupsfx #makeupsfxartist #sfxmakeup #sfxmakeupartist #makeupeffect #icequeen #icefantasy #mmj04 #mua #tv3 #karangkraf #effectsmakeup

  •  1,964  73  4 March, 2020
  • Waktu muda mudi photoshoot kt #karangkraf terjumpa pula wanita pujaan ramai masa tu @yuna .. now level dia pehhhh saluteeeeee ... seorang yang hebat mcm beliau tak sombong and hormat org.. #jadilahsepertiyuna
  • Waktu muda mudi photoshoot kt #karangkraf terjumpa pula wanita pujaan ramai masa tu @yuna .. now level dia pehhhh saluteeeeee ... seorang yang hebat mcm beliau tak sombong and hormat org.. #jadilahsepertiyuna

  •  191  6  22 April, 2020