#kapcai Instagram Photos & Videos

kapcai - 215.8k posts

Hashtag Popularity

3.7
average comments
263.4
average likes

Latest #kapcai Posts

  • Malam ni ada race ka guysss?
Thank you support bossku 🥳

Owner: @baimnordin

Two Wheelers Bike Spa & Lounge

🧼🏍🚿✨
•FULL DETAIL WASH•POLISH•WAX & more...
🛋Aircond Lounge
🗓TUESDAY - SUNDAY
⏱11AM - 8PM 
😴Closed on MONDAY & PUBLIC HOLIDAY🎉
☎️/💬 - 0125477566

🏢📍775-G, Jalan Sultan Azlan Shah,
11900 Bayan Lepas, Penang

Facebook : Two Wheelers Bike Spa & Lounge
Instagram : twowheelers2018

#twowheelersbikespa #mucoff #mucoffmoto #bikespa #detailwash #miracleshine #speedpolish #mattfinish #siliconeshine #motorcycleprotectant #mucoffmotorcyclecleaner #rockoil #degrease #drychainlube #allweatherchain #wetlube #nanocoating #penang #detailsofinstagram #bigbikes #superbikes #touringbike #adventurebikes #kapcai #mopad #scooter
  • Malam ni ada race ka guysss?
    Thank you support bossku 🥳

    Owner: @baimnordin

    Two Wheelers Bike Spa & Lounge

    🧼🏍🚿✨
    •FULL DETAIL WASH•POLISH•WAX & more...
    🛋Aircond Lounge
    🗓TUESDAY - SUNDAY
    ⏱11AM - 8PM
    😴Closed on MONDAY & PUBLIC HOLIDAY🎉
    ☎️/💬 - 0125477566

    🏢📍775-G, Jalan Sultan Azlan Shah,
    11900 Bayan Lepas, Penang

    Facebook : Two Wheelers Bike Spa & Lounge
    Instagram : twowheelers2018

    #twowheelersbikespa #mucoff #mucoffmoto #bikespa #detailwash #miracleshine #speedpolish #mattfinish #siliconeshine #motorcycleprotectant #mucoffmotorcyclecleaner #rockoil #degrease #drychainlube #allweatherchain #wetlube #nanocoating #penang #detailsofinstagram #bigbikes #superbikes #touringbike #adventurebikes #kapcai #mopad #scooter

  •  5  0  20 hours ago
  • PROMOSI !!! PROMOSI !!! PROMOSI !!!
.
.
SET 5
.
.
RM 150
.
.
6 ITEM :
💋 HORSE POWER GINSENG
💋 CAYYENE SEX DROP
💋 VIBRATE RING
💋 SPANISH GOLD FLY SACHET
💋 HALF RING CONDOM
💋 SUPERMAGIC TISSUE
.
.
HARGA SPECIAL UNTUK SET COMBO SAHAJA, SEKIRANYA ORDER ITEM TAK TERMASUK DALAM SET COMBO..DIKIRA HARGA BIASA
.
.
KLIK LINK DEKAT BIO
.
.
#kronilc135 #pencintakelajuan
#ex5 #kroni #y15malaysiacommunity
#jenterapadu #kingdragmalaysia
#y15malaysia #kapcaiwengweng
#kapcai #pacakjanganjatuh #rxzstilltheboss #motokapcaihouse
#motokapcai_1 #jenterakita #krini125zr
#anakgadisidola #kakimotor #125zrkuantan #125zrjb #satrianeo
#satriasociety #satriagasm #satriagti
#proton #otaikereta #gengmoto
#satrianeoclub #sale #bigsale
  • PROMOSI !!! PROMOSI !!! PROMOSI !!!
    .
    .
    SET 5
    .
    .
    RM 150
    .
    .
    6 ITEM :
    💋 HORSE POWER GINSENG
    💋 CAYYENE SEX DROP
    💋 VIBRATE RING
    💋 SPANISH GOLD FLY SACHET
    💋 HALF RING CONDOM
    💋 SUPERMAGIC TISSUE
    .
    .
    HARGA SPECIAL UNTUK SET COMBO SAHAJA, SEKIRANYA ORDER ITEM TAK TERMASUK DALAM SET COMBO..DIKIRA HARGA BIASA
    .
    .
    KLIK LINK DEKAT BIO
    .
    .
    #kronilc135 #pencintakelajuan
    #ex5 #kroni #y15malaysiacommunity
    #jenterapadu #kingdragmalaysia
    #y15malaysia #kapcaiwengweng
    #kapcai #pacakjanganjatuh #rxzstilltheboss #motokapcaihouse
    #motokapcai_1 #jenterakita #krini125zr
    #anakgadisidola #kakimotor #125zrkuantan #125zrjb #satrianeo
    #satriasociety #satriagasm #satriagti
    #proton #otaikereta #gengmoto
    #satrianeoclub #sale #bigsale

  •  1  0  20 hours ago
  • PROMOSI !!! PROMOSI !!! PROMOSI !!!
.
.
SET 5
.
.
RM 150
.
.
6 ITEM :
💋 HORSE POWER GINSENG
💋 CAYYENE SEX DROP
💋 VIBRATE RING
💋 SPANISH GOLD FLY SACHET
💋 HALF RING CONDOM
💋 SUPERMAGIC TISSUE
.
.
HARGA SPECIAL UNTUK SET COMBO SAHAJA, SEKIRANYA ORDER ITEM TAK TERMASUK DALAM SET COMBO..DIKIRA HARGA BIASA
.
.
KLIK LINK DEKAT BIO
.
.
#kronilc135 #pencintakelajuan
#ex5 #kroni #y15malaysiacommunity
#jenterapadu #kingdragmalaysia
#y15malaysia #kapcaiwengweng
#kapcai #pacakjanganjatuh #rxzstilltheboss #motokapcaihouse
#motokapcai_1 #jenterakita #krini125zr
#anakgadisidola #kakimotor #125zrkuantan #125zrjb #satrianeo
#satriasociety #satriagasm #satriagti
#proton #otaikereta #gengmoto
#satrianeoclub #sale #bigsale
  • PROMOSI !!! PROMOSI !!! PROMOSI !!!
    .
    .
    SET 5
    .
    .
    RM 150
    .
    .
    6 ITEM :
    💋 HORSE POWER GINSENG
    💋 CAYYENE SEX DROP
    💋 VIBRATE RING
    💋 SPANISH GOLD FLY SACHET
    💋 HALF RING CONDOM
    💋 SUPERMAGIC TISSUE
    .
    .
    HARGA SPECIAL UNTUK SET COMBO SAHAJA, SEKIRANYA ORDER ITEM TAK TERMASUK DALAM SET COMBO..DIKIRA HARGA BIASA
    .
    .
    KLIK LINK DEKAT BIO
    .
    .
    #kronilc135 #pencintakelajuan
    #ex5 #kroni #y15malaysiacommunity
    #jenterapadu #kingdragmalaysia
    #y15malaysia #kapcaiwengweng
    #kapcai #pacakjanganjatuh #rxzstilltheboss #motokapcaihouse
    #motokapcai_1 #jenterakita #krini125zr
    #anakgadisidola #kakimotor #125zrkuantan #125zrjb #satrianeo
    #satriasociety #satriagasm #satriagti
    #proton #otaikereta #gengmoto
    #satrianeoclub #sale #bigsale

  •  1  0  20 hours ago
  • Exzos stopper cutting thai minat blh dm atau wasap 
•
•

✅Jangan lupa follows IG kami instagram.com/mrgreenshopgarage
•
•
✅manifold 28mm
✅PNP w125,future,ex5,w100r,w110i,ex5class1,dash v1,v2
•
•
•
📞wasap.my/660907150006
•
•
•
🚚POSTAGE BY J&T EXPRESS.
•
•
•
#mrgreenshopgarage 
#mrgreenshopgarage 
#wave#thailand#matrempit#kapcaimalaya#kapcai#duaroda#pokdeksenracing#pencintakapcai_1#kroniselatan#kroniwave#jenterapejuang#pahlawanjalanan#honda#wave100r#honda#boonsiew#jiwamatmoto#kanjoracing#wave100#_hafiz250#mrgreenshopgarage
•
•
•
‼️READY STOCK
‼️READY STOCK
  • Exzos stopper cutting thai minat blh dm atau wasap



    ✅Jangan lupa follows IG kami instagram.com/mrgreenshopgarage


    ✅manifold 28mm
    ✅PNP w125,future,ex5,w100r,w110i,ex5class1,dash v1,v2



    📞wasap.my/660907150006



    🚚POSTAGE BY J&T EXPRESS.



    #mrgreenshopgarage
    #mrgreenshopgarage
    #wave #thailand #matrempit #kapcaimalaya #kapcai #duaroda #pokdeksenracing #pencintakapcai_1#kroniselatan#kroniwave#jenterapejuang#pahlawanjalanan#honda#wave100r#honda#boonsiew#jiwamatmoto#kanjoracing#wave100#_hafiz250#mrgreenshopgarage



    ‼️READY STOCK
    ‼️READY STOCK

  •  5  1  20 hours ago
  • Rezki lepas hujan lebat berhenti pagi tadi, customer KTNS ni anggota TUDM subang..panggil tow sbb disc blkg motornya pecah..pastu enjin pun ade leaking..so nak buat major service kat specialist nya kat Serdang..
.
Kita dtg ambk dan bwk skli ownernya..mmg peramah bersembang..time bayar,ade balance rm30, dia ckap xpelah bang..simpan baki nya..sy ikhlas..
Allahuakhbar..smoga rezki brader ni bertambah lagi..amin..🤲🤗
.
Pkai motor China pun boleh bg keep the change..kau yg pkai motor Italy, siap mintak kurang smpai nak bogel plakkan...emmm malulah skit🤣🤣
.
wasap.my/60122102101 
wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES

https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edbiketowing_17 
.
🆗TOWING MOTOR 🆗MOTOR ROSAK / CLAIM 🆗TRACK DAY / DYNO 🆗PINDAH BARANG2 🆗TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU ✅JARANG❌🔛
.
#Bismillah1st #EdBikeTowing #MotoAssist #BikeRescue #BikeAssist #TowingMotorSeremban #Transporter #Movers #BajetTowing #TowingMurah #Door2Door #Seremban #NegeriSembilan #Melaka #KualaLumpur #Putrajaya #Superbikes #Kapcai #Scooter #Chopper #Custom #CafeRacer #JarangXde #pkp #covi̇d19
  • Rezki lepas hujan lebat berhenti pagi tadi, customer KTNS ni anggota TUDM subang..panggil tow sbb disc blkg motornya pecah..pastu enjin pun ade leaking..so nak buat major service kat specialist nya kat Serdang..
    .
    Kita dtg ambk dan bwk skli ownernya..mmg peramah bersembang..time bayar,ade balance rm30, dia ckap xpelah bang..simpan baki nya..sy ikhlas..
    Allahuakhbar..smoga rezki brader ni bertambah lagi..amin..🤲🤗
    .
    Pkai motor China pun boleh bg keep the change..kau yg pkai motor Italy, siap mintak kurang smpai nak bogel plakkan...emmm malulah skit🤣🤣
    .
    wasap.my/60122102101
    wasap.my/60132102101

    LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES

    https://www.facebook.com/edfaiz17/

    Follow IG : @edbiketowing_17
    .
    🆗TOWING MOTOR 🆗MOTOR ROSAK / CLAIM 🆗TRACK DAY / DYNO 🆗PINDAH BARANG2 🆗TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU ✅JARANG❌🔛
    .
    #Bismillah1st #EdBikeTowing #MotoAssist #BikeRescue #BikeAssist #TowingMotorSeremban #Transporter #Movers #BajetTowing #TowingMurah #Door2Door #Seremban #NegeriSembilan #Melaka #KualaLumpur #Putrajaya #Superbikes #Kapcai #Scooter #Chopper #Custom #CafeRacer #JarangXde #pkp #covi̇d19

  •  0  0  20 hours ago
  • Arm jack panjang 2inci last stock ada wrna merah,gold,hijau je minat blh dm atau wasap..
•
•

✅Jangan lupa follows IG kami instagram.com/mrgreenshopgarage
•
•
✅PNP w125,future,w100r,w110i,kriss,lagenda
•
•
•
📞wasap.my/660907150006
•
•
•
🚚POSTAGE BY J&T EXPRESS.
•
•
•
#mrgreenshopgarage 
#mrgreenshopgarage 
#wave#thailand#matrempit#kapcaimalaya#kapcai#duaroda#pokdeksenracing#pencintakapcai_1#kroniselatan#kroniwave#jenterapejuang#pahlawanjalanan#honda#wave100r#honda#boonsiew#jiwamatmoto#kanjoracing#wave100#_hafiz250#mrgreenshopgarage
•
•
•
‼️READY STOCK
‼️READY STOCK
  • Arm jack panjang 2inci last stock ada wrna merah,gold,hijau je minat blh dm atau wasap..



    ✅Jangan lupa follows IG kami instagram.com/mrgreenshopgarage


    ✅PNP w125,future,w100r,w110i,kriss,lagenda



    📞wasap.my/660907150006



    🚚POSTAGE BY J&T EXPRESS.



    #mrgreenshopgarage
    #mrgreenshopgarage
    #wave #thailand #matrempit #kapcaimalaya #kapcai #duaroda #pokdeksenracing #pencintakapcai_1#kroniselatan#kroniwave#jenterapejuang#pahlawanjalanan#honda#wave100r#honda#boonsiew#jiwamatmoto#kanjoracing#wave100#_hafiz250#mrgreenshopgarage



    ‼️READY STOCK
    ‼️READY STOCK

  •  10  0  20 hours ago
  • Mlam semalam,pomen persendirian panggil kita tow motor customer nya..smpai2 aje depan rumah,tgok2 mcm kenal owner motor ni.. rupenye seorg ustz yg slalu bg kuliah kat masjid S2 ni..
.
Kita pun tegurlah..ehh ni ustz *** kan? Dia jwb, haah..kenal ye? Ehh kenal sbb slalu dgr kuliah ustz kat msjid.. Allahuakhbar, alhamdulillah Allah hantar org baik2 towing motor sy mlam ni..
.
Dan2 nak angkut,motor tiba2 boleh start wal hal dah lama x bleh start..tayar pun dah kurang anginnya tesadai lama...hebat kuasa Allah kan..tp sbbkan dah smpai,kita tow juga ke bgkel🤗🤗🤗
.
wasap.my/60122102101 
wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES

https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edbiketowing_17 
.
🆗TOWING MOTOR 🆗MOTOR ROSAK / CLAIM 🆗TRACK DAY / DYNO 🆗PINDAH BARANG2 🆗TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU ✅JARANG❌🔛
.
#Bismillah1st #EdBikeTowing #MotoAssist #BikeRescue #BikeAssist #TowingMotorSeremban #Transporter #Movers #BajetTowing #TowingMurah #Door2Door #Seremban #NegeriSembilan #Melaka #KualaLumpur #Putrajaya #Superbikes #Kapcai #Scooter #Chopper #Custom #CafeRacer #JarangXde #pkp #covi̇d19
  • Mlam semalam,pomen persendirian panggil kita tow motor customer nya..smpai2 aje depan rumah,tgok2 mcm kenal owner motor ni.. rupenye seorg ustz yg slalu bg kuliah kat masjid S2 ni..
    .
    Kita pun tegurlah..ehh ni ustz *** kan? Dia jwb, haah..kenal ye? Ehh kenal sbb slalu dgr kuliah ustz kat msjid.. Allahuakhbar, alhamdulillah Allah hantar org baik2 towing motor sy mlam ni..
    .
    Dan2 nak angkut,motor tiba2 boleh start wal hal dah lama x bleh start..tayar pun dah kurang anginnya tesadai lama...hebat kuasa Allah kan..tp sbbkan dah smpai,kita tow juga ke bgkel🤗🤗🤗
    .
    wasap.my/60122102101
    wasap.my/60132102101

    LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES

    https://www.facebook.com/edfaiz17/

    Follow IG : @edbiketowing_17
    .
    🆗TOWING MOTOR 🆗MOTOR ROSAK / CLAIM 🆗TRACK DAY / DYNO 🆗PINDAH BARANG2 🆗TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU ✅JARANG❌🔛
    .
    #Bismillah1st #EdBikeTowing #MotoAssist #BikeRescue #BikeAssist #TowingMotorSeremban #Transporter #Movers #BajetTowing #TowingMurah #Door2Door #Seremban #NegeriSembilan #Melaka #KualaLumpur #Putrajaya #Superbikes #Kapcai #Scooter #Chopper #Custom #CafeRacer #JarangXde #pkp #covi̇d19

  •  5  0  20 hours ago
  • Absober ohlins copy ori minat blh dm atau wasap..
•
•

✅Jangan lupa follows IG kami instagram.com/mrgreenshopgarage
•
•
✅330MM 
✅PNP w125,ex5,kriss,ex5class1,future,w100r,w110i
•
•
•
📞wasap.my/660907150006
•
•
•
🚚POSTAGE BY J&T EXPRESS.
•
•
•
#mrgreenshopgarage 
#mrgreenshopgarage 
#wave#thailand#matrempit#kapcaimalaya#kapcai#duaroda#pokdeksenracing#pencintakapcai_1#kroniselatan#kroniwave#jenterapejuang#pahlawanjalanan#honda#wave100r#honda#boonsiew#jiwamatmoto#kanjoracing#wave100#_hafiz250#mrgreenshopgarage
•
•
•
‼️READY STOCK
‼️READY STOCK
  • Absober ohlins copy ori minat blh dm atau wasap..



    ✅Jangan lupa follows IG kami instagram.com/mrgreenshopgarage


    ✅330MM
    ✅PNP w125,ex5,kriss,ex5class1,future,w100r,w110i



    📞wasap.my/660907150006



    🚚POSTAGE BY J&T EXPRESS.



    #mrgreenshopgarage
    #mrgreenshopgarage
    #wave #thailand #matrempit #kapcaimalaya #kapcai #duaroda #pokdeksenracing #pencintakapcai_1#kroniselatan#kroniwave#jenterapejuang#pahlawanjalanan#honda#wave100r#honda#boonsiew#jiwamatmoto#kanjoracing#wave100#_hafiz250#mrgreenshopgarage



    ‼️READY STOCK
    ‼️READY STOCK

  •  20  0  20 hours ago
  • Rxz disenaraikan dalam sepuluh kenderaan terbaik dunia . Ini membuktikan model ini sebaris dengan jenama eropah lain jauh meninggalkan kereta kuda firaun . Komponen besi motosikal ini dihasilkan dari besi konkrit runtuhan world trade center , sebab itu kita tak pernah dengar tangki minyak dia bocor . Fabrik kusyen penunggang pula diperbuat dari kulit binatang liar dan mampu mematahkan kuku kucing yang mencakarnya . Terdapat banyak lagi kesaktian pada moto ini , amat lah releven jika moto syurga ini dijual dengan harga diluar norma kemanusiaan . 

in rxz , we trust .

#thepejareturn
💢💢FOLOW$SUPPORT💢💢
🖤🖤 @legacy_rxz 🖤🖤
💜💜 @legacy_rxz 💜💜
🧡🧡 @legacy_rxz 🧡🧡
🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝
.
.
#legacyrxz #rxzlover 
#rxzstilltheboss #paipon 
#rxzcatalyzer #rxzfamilia
#rxzmalaysia #rxzkejam
#peminatduaroda #vr46 
#kapcaijahat #idolamalaya 
#sistoidola #kamixramai 
#kapcai #onxon #rxz135 
#motorsport #motogp
#moto #matrempi
  • Rxz disenaraikan dalam sepuluh kenderaan terbaik dunia . Ini membuktikan model ini sebaris dengan jenama eropah lain jauh meninggalkan kereta kuda firaun . Komponen besi motosikal ini dihasilkan dari besi konkrit runtuhan world trade center , sebab itu kita tak pernah dengar tangki minyak dia bocor . Fabrik kusyen penunggang pula diperbuat dari kulit binatang liar dan mampu mematahkan kuku kucing yang mencakarnya . Terdapat banyak lagi kesaktian pada moto ini , amat lah releven jika moto syurga ini dijual dengan harga diluar norma kemanusiaan .

    in rxz , we trust .

    #thepejareturn
    💢💢FOLOW$SUPPORT💢💢
    🖤🖤 @legacy_rxz 🖤🖤
    💜💜 @legacy_rxz 💜💜
    🧡🧡 @legacy_rxz 🧡🧡
    🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝
    .
    .
    #legacyrxz #rxzlover
    #rxzstilltheboss #paipon
    #rxzcatalyzer #rxzfamilia
    #rxzmalaysia #rxzkejam
    #peminatduaroda #vr46
    #kapcaijahat #idolamalaya
    #sistoidola #kamixramai
    #kapcai #onxon #rxz135
    #motorsport #motogp
    #moto #matrempi

  •  430  1  21 hours ago

Top #kapcai Posts

  • 𝗱𝗶𝗮 𝗽𝗲𝗿𝗹𝗶 𝗮𝗸𝘂 𝘀𝗲𝗯𝗮𝗯 𝗴𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿𝘆 𝗯𝗮𝗻𝘆𝗮𝗸 𝗺𝘂𝗸𝗮 𝗺𝗮𝗸 𝗮𝗸𝘂,𝗸𝗮𝗹𝗮𝘂 𝗴𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿𝘆 𝗮𝗸𝘂 𝗽𝗲𝗻𝘂𝗵 𝗺𝘂𝗸𝗮 𝗺𝗮𝗸 𝗱𝗶𝗮 𝗯𝗮𝗿𝘂 𝗱𝗶𝗮 𝘁𝗮𝗵𝘂 𝘁𝗶𝗻𝗴𝗴𝗶 𝗺𝗮𝗻𝗮 𝗹𝗮𝗻𝗴𝗶𝘁🙆🏼‍♂️.
.
.
.
.
#lcv1 #communitylcv1malaysia #lcv1malaysia #kronilc135 #kronilc135v1v2v3v4 #clubcommunitylcv1malaysia #jenterapadu #jenteraduaroda #jenteraspeed_ #kronilc135 #kronirempit #kapcai #kapcainoob #kapcailover #jarangtakpadu #motorcycle #explore #explorepage #exploremore #dahdahlatu #syurgabawahtapakkakiibu #janganderhaka
  • 𝗱𝗶𝗮 𝗽𝗲𝗿𝗹𝗶 𝗮𝗸𝘂 𝘀𝗲𝗯𝗮𝗯 𝗴𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿𝘆 𝗯𝗮𝗻𝘆𝗮𝗸 𝗺𝘂𝗸𝗮 𝗺𝗮𝗸 𝗮𝗸𝘂,𝗸𝗮𝗹𝗮𝘂 𝗴𝗮𝗹𝗹𝗲𝗿𝘆 𝗮𝗸𝘂 𝗽𝗲𝗻𝘂𝗵 𝗺𝘂𝗸𝗮 𝗺𝗮𝗸 𝗱𝗶𝗮 𝗯𝗮𝗿𝘂 𝗱𝗶𝗮 𝘁𝗮𝗵𝘂 𝘁𝗶𝗻𝗴𝗴𝗶 𝗺𝗮𝗻𝗮 𝗹𝗮𝗻𝗴𝗶𝘁🙆🏼‍♂️.
    .
    .
    .
    .
    #lcv1 #communitylcv1malaysia #lcv1malaysia #kronilc135 #kronilc135v1v2v3v4 #clubcommunitylcv1malaysia #jenterapadu #jenteraduaroda #jenteraspeed_ #kronilc135 #kronirempit #kapcai #kapcainoob #kapcailover #jarangtakpadu #motorcycle #explore #explorepage #exploremore #dahdahlatu #syurgabawahtapakkakiibu #janganderhaka

  •  229  7  10 July, 2020