#kakyongsquad Instagram Photos & Videos

kakyongsquad - 2.8k posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
27.2
average likes

Latest #kakyongsquad Posts

  • Sahabat berniqab... Heheheh...
.
It's easier than pakai mask... ❤️
.
#KakYongSquad
  • Sahabat berniqab... Heheheh...
    .
    It's easier than pakai mask... ❤️
    .
    #KakYongSquad

  •  10  1  2 August, 2020
  • Wow Sis saje Try Simple² Je..😜Meh beli set Wawa Glam Raya ini..

Jangan tak percaya tau! Dengan hanya RM 79.90 anda dapat memiliki sebuah replika Masjid yg cantik dan 7 item! 

Seriuslah??? 7 item??!!

Yes! Anda bakal dapat:
2 lipmatte
1 eyeshadow
1 blusher
1 highlighter
2 perfume

Murah tak?? Murah gilerrr...Ah..so apa lagi..meh pm dapatkan segera set cantik tu..😘

#kosmetik #cosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral  #wawacosmetics #foundationwawazainal  #kakyongsquad #wawacosmetics #mua #muamalaysia
#wawabeauty #wawasoftlens #fastrespond #makeup #agentmalaysia #girls #wawatravelkit #wawapremiumrayakit #lipmatte #sobella #ynaleebeaute #ynaleelipmatte #sobellacosmetics 
#donde #sephora #agent #modeling #sobellalipmatte#mummysinglesquard
  • Wow Sis saje Try Simple² Je..😜Meh beli set Wawa Glam Raya ini..

    Jangan tak percaya tau! Dengan hanya RM 79.90 anda dapat memiliki sebuah replika Masjid yg cantik dan 7 item!

    Seriuslah??? 7 item??!!

    Yes! Anda bakal dapat:
    2 lipmatte
    1 eyeshadow
    1 blusher
    1 highlighter
    2 perfume

    Murah tak?? Murah gilerrr...Ah..so apa lagi..meh pm dapatkan segera set cantik tu..😘

    #kosmetik #cosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral #wawacosmetics #foundationwawazainal #kakyongsquad #wawacosmetics #mua #muamalaysia
    #wawabeauty #wawasoftlens #fastrespond #makeup #agentmalaysia #girls #wawatravelkit #wawapremiumrayakit #lipmatte #sobella #ynaleebeaute #ynaleelipmatte #sobellacosmetics
    #donde #sephora #agent #modeling #sobellalipmatte#mummysinglesquard

  •  9  2  2 August, 2020
  • RESPECT & TREAT YOUR SKIN WELL 'WHY'
.
.
Muka sentiasa kotor & berminyak. Dengan👇🏼👇🏼

 *Cleanser Bubble Form* 

🧖🏻‍♀️ Gosok ii ja tanggal semua makeup

🧖🏻‍♀️ Mata Panda makin berkurangan di lingkaran bawah mata

🧖🏻‍♀️ 99% bakteria dimuka terhapus & mengecutkan Jerawat

🧖🏻‍♀️100× lebih bersih dari pencuci muka biasa

🧖🏻‍♀️ Tidak perlu tonyoh lama ii....1-2 minit gosok ii kulit dah pun bersih 

🧖🏻‍♀️ Resultnya makin putih, halus,kurang garisan halus, tidak berminyak lagu, licin & less Anti Penuaan
.
.
LET MEET UP AND BE BEAUTIFUL 😉😉😉
.
.

#kosmetik #cosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral  #wawacosmetics #foundationwawazainal  #kakyongsquad #wawacosmetics #mua #muamalaysia
#wawabeauty #wawasoftlens #fastrespond #makeup #agentmalaysia #girls #wawatravelkit #wawapremiumrayakit #lipmatte #sobella #ynaleebeaute #ynaleelipmatte #sobellacosmetics 
#donde #sephora #agent #modeling #sobellalipmatte#mummysinglesquard
  • RESPECT & TREAT YOUR SKIN WELL 'WHY'
    .
    .
    Muka sentiasa kotor & berminyak. Dengan👇🏼👇🏼

    *Cleanser Bubble Form*

    🧖🏻‍♀️ Gosok ii ja tanggal semua makeup

    🧖🏻‍♀️ Mata Panda makin berkurangan di lingkaran bawah mata

    🧖🏻‍♀️ 99% bakteria dimuka terhapus & mengecutkan Jerawat

    🧖🏻‍♀️100× lebih bersih dari pencuci muka biasa

    🧖🏻‍♀️ Tidak perlu tonyoh lama ii....1-2 minit gosok ii kulit dah pun bersih

    🧖🏻‍♀️ Resultnya makin putih, halus,kurang garisan halus, tidak berminyak lagu, licin & less Anti Penuaan
    .
    .
    LET MEET UP AND BE BEAUTIFUL 😉😉😉
    .
    .

    #kosmetik #cosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral #wawacosmetics #foundationwawazainal #kakyongsquad #wawacosmetics #mua #muamalaysia
    #wawabeauty #wawasoftlens #fastrespond #makeup #agentmalaysia #girls #wawatravelkit #wawapremiumrayakit #lipmatte #sobella #ynaleebeaute #ynaleelipmatte #sobellacosmetics
    #donde #sephora #agent #modeling #sobellalipmatte#mummysinglesquard

  •  9  0  30 July, 2020
  • Tergoda tak tu gaiss tgk Box BUKHARI  dari set WAWA GLAM RAYA ? gais jgn lepaskan peluang untuk dapatkan set limited ni gaiss ! Korang akan 7 item best hanya RM 79.90 gaiss !

✅ 2 EDP perfume (berbeza bau)
✅ Makeup kit ( highliter, blusher, eyeshadow) 
✅ Duo lipmatte (berbeza warna)

Jom dapatkan cepat dgn dee.. korang takkan menyesal hokeyy 💕 klik je link kat bio tu untuk order korangg 🥰

wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya 
#wawarayaedition #wawatraveleditionparfume
#wawatraveledition #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawaeecusion #wawaserum #wawa3Dmascara #wawacleanser #wawaeyekit #wawacompactpowder #wawacosmeticssegamat #segamat #jementah #johor #tamanyayasan #bulohkasap #batuanam #sagil #tangkak #segamatdistrict #suprisedeliverysegamat #kerabatkakyong #kakyongsquad #wawaglamraya #muslimbukhary
  • Tergoda tak tu gaiss tgk Box BUKHARI dari set WAWA GLAM RAYA ? gais jgn lepaskan peluang untuk dapatkan set limited ni gaiss ! Korang akan 7 item best hanya RM 79.90 gaiss !

    ✅ 2 EDP perfume (berbeza bau)
    ✅ Makeup kit ( highliter, blusher, eyeshadow)
    ✅ Duo lipmatte (berbeza warna)

    Jom dapatkan cepat dgn dee.. korang takkan menyesal hokeyy 💕 klik je link kat bio tu untuk order korangg 🥰

    wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawasexyandsweet #wawakirimkadraya
    #wawarayaedition #wawatraveleditionparfume
    #wawatraveledition #wawaloveedition #wawamysteriousromance #wawaeecusion #wawaserum #wawa3Dmascara #wawacleanser #wawaeyekit #wawacompactpowder #wawacosmeticssegamat #segamat #jementah #johor #tamanyayasan #bulohkasap #batuanam #sagil #tangkak #segamatdistrict #suprisedeliverysegamat #kerabatkakyong #kakyongsquad #wawaglamraya #muslimbukhary

  •  1  0  27 July, 2020
  • Cara Pakai 2 Way Cake Wawa Compact Powder :

1- Jika suka pakai nipis-nipis, terus apply bedak ke muka dengan span yang disediakan. Tak perlu basahkan.

2- Cara kedua, basahkan span dan sapu ke muka untuk rasa tekstur kulit kelihatan cantik sampai ke petang. Ia akan beri effect cantik dan tahan lama.

P/s: Anda akan nampak lebih cantik, gojes bila apply EE Cushion  dari @wawacosmeticshq jugak terlebih dahulu sebelum dap dap dengan 2 Way Cake Wawa Compact Powder. Effect dia lebih cantik dan tahan lama.

SELAMAT MENCUBA 🤗 #kakyongsquad
  • Cara Pakai 2 Way Cake Wawa Compact Powder :

    1- Jika suka pakai nipis-nipis, terus apply bedak ke muka dengan span yang disediakan. Tak perlu basahkan.

    2- Cara kedua, basahkan span dan sapu ke muka untuk rasa tekstur kulit kelihatan cantik sampai ke petang. Ia akan beri effect cantik dan tahan lama.

    P/s: Anda akan nampak lebih cantik, gojes bila apply EE Cushion dari @wawacosmeticshq jugak terlebih dahulu sebelum dap dap dengan 2 Way Cake Wawa Compact Powder. Effect dia lebih cantik dan tahan lama.

    SELAMAT MENCUBA 🤗 #kakyongsquad

  •  3  0  24 July, 2020
  • 5 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU PAKAI EE CUSHION BY @wawacosmeticshq 💕

EE Cushion sangat baik untuk litupan ringan atau menyeluruh, ia adalah pilihan tepat buat asas solekan anda😊
-
💥Multi Fungsi
EE Cushion ini adalah gabungan penjagaan kulit serta alat solek. Ini kerana EE Cushion ini bukan saja berupaya untuk memberi litupan sempurna namun turut merawat kulit agar menjadi lebih segar dan sihat.
-
💥Mudah dibawa ke mana saja
Selain manfaat penggunaannya, EE Cushion menjadi satu kelebihan apabila mudah untuk dibawa ke mana saja. Fungsinya juga mudah untuk 'touch up' serta perlindungan UV yang efektif.
-
💥Span yang efektif
Ia diperbuat dengan material yang dapat mengawet cecair di dalam keadaan yang optimal. Ia juga membuatkan formula bedak asas itu sendiri lebih ringan dan memberikan jumlah yang secukupnya pada setiap sapuan. Jadi, EE Cushion ini tidak akan membuatkan wajah anda kelihatan bertompok dan bercapuk.
-
💥Kebersihan Span EE Cushion
Kebanyakan orang mungkin ada sedikit kekeliruan akan penjagaan kebersihan dengan menggunakan span yang disediakan berulang kali. Tapi kebanyakan span yang disertakan bersama EE Cushion ini disertakan dengan bahan anti-bakteria dan Anti-Microbial yang mana ia mengurangkan risiko penyebaran bakteria.
-
💥Cara penggunaan yang mudah
Jangan menggunakan jari sebagai aplikator bahkan perlu menggunakan span yang disediakan mengambil jumlah yang elok pada setial jumlah pada setiap sapuan untuk menjadikan kemasannya seakan menggunakan airbrush tidak akan memberi efek yang sama apabila dicelup dengan berus.
#kakyongsquad #teamaida
  • 5 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU PAKAI EE CUSHION BY @wawacosmeticshq 💕

    EE Cushion sangat baik untuk litupan ringan atau menyeluruh, ia adalah pilihan tepat buat asas solekan anda😊
    -
    💥Multi Fungsi
    EE Cushion ini adalah gabungan penjagaan kulit serta alat solek. Ini kerana EE Cushion ini bukan saja berupaya untuk memberi litupan sempurna namun turut merawat kulit agar menjadi lebih segar dan sihat.
    -
    💥Mudah dibawa ke mana saja
    Selain manfaat penggunaannya, EE Cushion menjadi satu kelebihan apabila mudah untuk dibawa ke mana saja. Fungsinya juga mudah untuk 'touch up' serta perlindungan UV yang efektif.
    -
    💥Span yang efektif
    Ia diperbuat dengan material yang dapat mengawet cecair di dalam keadaan yang optimal. Ia juga membuatkan formula bedak asas itu sendiri lebih ringan dan memberikan jumlah yang secukupnya pada setiap sapuan. Jadi, EE Cushion ini tidak akan membuatkan wajah anda kelihatan bertompok dan bercapuk.
    -
    💥Kebersihan Span EE Cushion
    Kebanyakan orang mungkin ada sedikit kekeliruan akan penjagaan kebersihan dengan menggunakan span yang disediakan berulang kali. Tapi kebanyakan span yang disertakan bersama EE Cushion ini disertakan dengan bahan anti-bakteria dan Anti-Microbial yang mana ia mengurangkan risiko penyebaran bakteria.
    -
    💥Cara penggunaan yang mudah
    Jangan menggunakan jari sebagai aplikator bahkan perlu menggunakan span yang disediakan mengambil jumlah yang elok pada setial jumlah pada setiap sapuan untuk menjadikan kemasannya seakan menggunakan airbrush tidak akan memberi efek yang sama apabila dicelup dengan berus.
    #kakyongsquad #teamaida

  •  2  1  23 July, 2020
  • [WAWA EE CUSHION]
-
What is EE CUSHION?🧐 EE cushion tu adalah Even Effect. EE cushion adalah gabungan BB cushion, CC cushion dan DD cushion dan ada tambahan whitening dan prevent darkening of skin.
-
Kiranya apa kandungan yang duk ada dalam BB, CC & DD, semuanya akan ada dalam EE. Hah class tak class uols😎 Lagi class tau, bukan bishe bishe #wawaeecushion kita ni. 🥳
-
Kita available 3 code which is LIGHT, NATURAL & TANNED.
#kakyongsquad #teamaida❤️
  • [WAWA EE CUSHION]
    -
    What is EE CUSHION?🧐 EE cushion tu adalah Even Effect. EE cushion adalah gabungan BB cushion, CC cushion dan DD cushion dan ada tambahan whitening dan prevent darkening of skin.
    -
    Kiranya apa kandungan yang duk ada dalam BB, CC & DD, semuanya akan ada dalam EE. Hah class tak class uols😎 Lagi class tau, bukan bishe bishe #wawaeecushion kita ni. 🥳
    -
    Kita available 3 code which is LIGHT, NATURAL & TANNED.
    #kakyongsquad #teamaida❤️

  •  5  1  23 July, 2020
  • tiada yg lebih menggembirakan selain di nikahi oleh lelaki yg dicintai.. tag bf korang yg tak dtg2 melamar lagi😛. 

hey bf... save the date 27.7 hadiah kan si dia #wawaglamraya ni.. sesuai dijadikan hantaran ... hadiah ulang tahun.. hadiah bt ibu.. buat semua la! tak sabar nya nak dapat sebentuk masjid dari si dia kan girls... 

#sabdakekasih #wawaglamraya #muslimbukhary
@wawacosmeticshq #kosmetik #cosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral  #wawacosmetics #foundationwawazainal  #kakyongsquad #wawacosmetics #mua #muamalaysia
#wawabeauty #wawasoftlens #fastrespond #makeup #agentmalaysia #girls #wawatravelkit #wawapremiumrayakit #lipmatte #sobella #ynaleebeaute #ynaleelipmatte #sobellacosmetics 
#donde #sephora #agent #modeling #sobellalipmatte
  • tiada yg lebih menggembirakan selain di nikahi oleh lelaki yg dicintai.. tag bf korang yg tak dtg2 melamar lagi😛.

    hey bf... save the date 27.7 hadiah kan si dia #wawaglamraya ni.. sesuai dijadikan hantaran ... hadiah ulang tahun.. hadiah bt ibu.. buat semua la! tak sabar nya nak dapat sebentuk masjid dari si dia kan girls...

    #sabdakekasih #wawaglamraya #muslimbukhary
    @wawacosmeticshq #kosmetik #cosmetikmurah #makeup #makeupmurah #makeupviral #wawacosmetics #foundationwawazainal #kakyongsquad #wawacosmetics #mua #muamalaysia
    #wawabeauty #wawasoftlens #fastrespond #makeup #agentmalaysia #girls #wawatravelkit #wawapremiumrayakit #lipmatte #sobella #ynaleebeaute #ynaleelipmatte #sobellacosmetics
    #donde #sephora #agent #modeling #sobellalipmatte

  •  8  0  23 July, 2020
  • EYEBROW/EYELINER terhangat Di pasaran🙈 Mana tak nye kualiti standard international tapi harga pasar malam! Rm39.90 je untuk dua item.. Demi kesayangan semua.. hihihi.. Grab yours now girls!! SANGAT BERBALOI😍 #kakyongsquad #teamaida #wawaeyebrowliner
  • EYEBROW/EYELINER terhangat Di pasaran🙈 Mana tak nye kualiti standard international tapi harga pasar malam! Rm39.90 je untuk dua item.. Demi kesayangan semua.. hihihi.. Grab yours now girls!! SANGAT BERBALOI😍 #kakyongsquad #teamaida #wawaeyebrowliner

  •  2  1  22 July, 2020

Top #kakyongsquad Posts

  • Pkpb punyer pasal mencari makanan kol 10.30 malam... Saje lah promote barang wawa love edition... Alhamdulillah terus grab.... Siap tnye stok byk ke... Huhuhu of coz la stok byk.... Siap minta no hp... Standby.... Hope ader repeat order.. ATTENTION‼️ ATTENTION‼️ ATTENTION‼️ " Serious aa sis!! 😳 " " How much! How much! How much!
Rm69 jer klu 2 rm128.... Kite bg diskaun rm10

Korang boleh dapat
💄4 colour Lipmatte yang cantik 💋
💄1 Perfume yang baunya sangat manis manis buah 🍑🍎🍊
💄Free wish card ❤️😍
💄Beli combo dapat 8 Lipmatte 2 Perfume 😱😳 Tunggu apa lagi gaiss GRAB CEPAT SEBELUM SALES TAMAT📣📣
☎️ Click below link for purchase👇🏻
http://www.wasap.my/0182230236/Nakwawacosmetic

#kosmetik #cosmetikmurah  #makeupmurah #makeupviral  #wawacosmetics #juta1triple_A #foundationwawazainal  #kakyongsquad #wawacosmetics #mua #muamalaysia
#wawabeauty #wawasoftlens #fastrespond#agentmalaysia #girls #wawatravelkit #wawapremiumrayakit #lipmatte #sobella #ynaleebeaute #ynaleelipmatte #sobellacosmetics #wawafantasydream 
#sephora #agent #modeling #sobellalipmatte #unicorn #muakualalumpur #anisabdaziz87
  • Pkpb punyer pasal mencari makanan kol 10.30 malam... Saje lah promote barang wawa love edition... Alhamdulillah terus grab.... Siap tnye stok byk ke... Huhuhu of coz la stok byk.... Siap minta no hp... Standby.... Hope ader repeat order.. ATTENTION‼️ ATTENTION‼️ ATTENTION‼️ " Serious aa sis!! 😳 " " How much! How much! How much!
    Rm69 jer klu 2 rm128.... Kite bg diskaun rm10

    Korang boleh dapat
    💄4 colour Lipmatte yang cantik 💋
    💄1 Perfume yang baunya sangat manis manis buah 🍑🍎🍊
    💄Free wish card ❤️😍
    💄Beli combo dapat 8 Lipmatte 2 Perfume 😱😳 Tunggu apa lagi gaiss GRAB CEPAT SEBELUM SALES TAMAT📣📣
    ☎️ Click below link for purchase👇🏻
    http://www.wasap.my/0182230236/Nakwawacosmetic

    #kosmetik #cosmetikmurah #makeupmurah #makeupviral  #wawacosmetics #juta1triple_A #foundationwawazainal  #kakyongsquad #wawacosmetics #mua #muamalaysia
    #wawabeauty #wawasoftlens #fastrespond#agentmalaysia #girls #wawatravelkit #wawapremiumrayakit #lipmatte #sobella #ynaleebeaute #ynaleelipmatte #sobellacosmetics #wawafantasydream
    #sephora #agent #modeling #sobellalipmatte #unicorn #muakualalumpur #anisabdaziz87

  •  22  2  6 June, 2020