#kakiniaga Instagram Photos & Videos

kakiniaga - 1.7k posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
57.3
average likes

Latest #kakiniaga Posts

  • Secara ringkasnya, minyak ni dpt menambahbaik tumbesaran otot "brg" dalaman bro..makin besaq la lpas ni..huhu..masa nak brsama pun makin lama. 2-3 kali pun mampu bro..selain tu dpt mmbantu perjalanan darah "brg" bro. Tegang semacam aih..timbul urat2..xmau crita panjang2..bro try la nk tahu mcm mana..
.
Whatsapp 0145145126
.
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Secara ringkasnya, minyak ni dpt menambahbaik tumbesaran otot "brg" dalaman bro..makin besaq la lpas ni..huhu..masa nak brsama pun makin lama. 2-3 kali pun mampu bro..selain tu dpt mmbantu perjalanan darah "brg" bro. Tegang semacam aih..timbul urat2..xmau crita panjang2..bro try la nk tahu mcm mana..
    .
    Whatsapp 0145145126
    .
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  16  0  8 August, 2020
  • MINYAK BUKAN SEBARANG MINYAK BRO..NI BUKAN BIASA2 PUNYA..
.
.
.
Formula asli org kampung pedalaman jawa kini ditangan kami bro..
.
.
Dulu biasa kita dengar minyak lintah, minyak belacak, minyak kelapa dara..
.
.
Tapi yg power nye minyak ni kesemua bahan diatas ada dalam satu botol..
.
.
Perghh..3 dalam 1 bro..mmg power..
.
Campuran pati lebih 95% dlm 1 botol. Pekat minyak ni bro..klau nak tahu minyak ada kualiti ke tak, tgk pekat ke tak bro..minyak ni lbh 95% pati dalam botol..
.
Secara ringkasnya, minyak ni dpt menambahbaik tumbesaran otot "brg" dalaman bro..makin besaq la lpas ni..huhu..masa nak brsama pun makin lama. 2-3 kali pun mampu bro..selain tu dpt mmbantu perjalanan darah "brg" bro. Tegang semacam aih..timbul urat2..xmau crita panjang2..bro try la nk tahu mcm mana..
.
.
🌷 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia..
.
.
Mcm mana nak order? Nak thu lebih lanjut?
.
.
Wasap MLBA ke 0145145126
.
.
P/s: Bagi yang tidak berniat nak beli lagi tapi berminat nak tahu psal produk ni amatlah digalakkan juga utk wasap kami. TESTIMONI pengguna sebelum ni dan kelebihan produk akn kami terangkan.
.
.
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • MINYAK BUKAN SEBARANG MINYAK BRO..NI BUKAN BIASA2 PUNYA..
    .
    .
    .
    Formula asli org kampung pedalaman jawa kini ditangan kami bro..
    .
    .
    Dulu biasa kita dengar minyak lintah, minyak belacak, minyak kelapa dara..
    .
    .
    Tapi yg power nye minyak ni kesemua bahan diatas ada dalam satu botol..
    .
    .
    Perghh..3 dalam 1 bro..mmg power..
    .
    Campuran pati lebih 95% dlm 1 botol. Pekat minyak ni bro..klau nak tahu minyak ada kualiti ke tak, tgk pekat ke tak bro..minyak ni lbh 95% pati dalam botol..
    .
    Secara ringkasnya, minyak ni dpt menambahbaik tumbesaran otot "brg" dalaman bro..makin besaq la lpas ni..huhu..masa nak brsama pun makin lama. 2-3 kali pun mampu bro..selain tu dpt mmbantu perjalanan darah "brg" bro. Tegang semacam aih..timbul urat2..xmau crita panjang2..bro try la nk tahu mcm mana..
    .
    .
    🌷 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia..
    .
    .
    Mcm mana nak order? Nak thu lebih lanjut?
    .
    .
    Wasap MLBA ke 0145145126
    .
    .
    P/s: Bagi yang tidak berniat nak beli lagi tapi berminat nak tahu psal produk ni amatlah digalakkan juga utk wasap kami. TESTIMONI pengguna sebelum ni dan kelebihan produk akn kami terangkan.
    .
    .
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  6  0  7 August, 2020
  • ISTERI KURANG GHAIRAH KETIKA BERSAMA❓
.
Faktor yang boleh menyebabkan isteri kurang ghairah adalah kegagalan anda untuk memuaskan isteri ketika bersama. Bila perkara ini selalu berlaku setiap kali bersama selama bertahun2 perkahwinan anda. .
Isteri anda akan naik muak dan bosan bila bersama, kerana bagi dia hubungan bersama ini adalah setakat untuk memuaskan anda. Bukan kepuasan bersama
.
Memang tidak dinafikan, sejujurnya kita pun taknak hampakan isteri tersayang betul? Sebagai suami for sure kita nak isteri kita selalu bangga dan  sayangkan kita* .
“...Kalau boleh nak pandang kita slalu je, tak pandang langsung laki lain…”
.
Sebab tu kita perlu cari jalan penyelesaian secepatnya. . Tapi kini, isteri tak bagi keluar rumah kalau boleh nak melekat jeee 24 jam!
.
Best kan? Jangan tunggu lagi. Terus order sekarang, confirm isteri akan melekat jee dengan anda. Klik link di bio untuk terus order sekarang!

Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • ISTERI KURANG GHAIRAH KETIKA BERSAMA❓
    .
    Faktor yang boleh menyebabkan isteri kurang ghairah adalah kegagalan anda untuk memuaskan isteri ketika bersama. Bila perkara ini selalu berlaku setiap kali bersama selama bertahun2 perkahwinan anda. .
    Isteri anda akan naik muak dan bosan bila bersama, kerana bagi dia hubungan bersama ini adalah setakat untuk memuaskan anda. Bukan kepuasan bersama
    .
    Memang tidak dinafikan, sejujurnya kita pun taknak hampakan isteri tersayang betul? Sebagai suami for sure kita nak isteri kita selalu bangga dan sayangkan kita* .
    “...Kalau boleh nak pandang kita slalu je, tak pandang langsung laki lain…”
    .
    Sebab tu kita perlu cari jalan penyelesaian secepatnya. . Tapi kini, isteri tak bagi keluar rumah kalau boleh nak melekat jeee 24 jam!
    .
    Best kan? Jangan tunggu lagi. Terus order sekarang, confirm isteri akan melekat jee dengan anda. Klik link di bio untuk terus order sekarang!

    Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  14  0  6 August, 2020
  • Pernah tak beraksi lebih 1 jam❓
.
Meh saya nak share experience dengan bro semua. Kalau bro boleh beraksi lebih dari 1 jam bro boleh 👇
.
✔️Test pelbagai posisi
✔️Wife meraung kepuasan
✔️Wife merayu stop
✔️ Esok pagi wife konfem melekat
.
Untuk yg bro yg tak pernah mendayungg wife lebih dari 1 jam
.
Solusi korang ada disini, sebab produk ni akan membuatkan korang jadi superrr powerr hinggakan korang nak PM kami beri kami feedback
. 
Komen di bawah "Saya nak"

Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Pernah tak beraksi lebih 1 jam❓
    .
    Meh saya nak share experience dengan bro semua. Kalau bro boleh beraksi lebih dari 1 jam bro boleh 👇
    .
    ✔️Test pelbagai posisi
    ✔️Wife meraung kepuasan
    ✔️Wife merayu stop
    ✔️ Esok pagi wife konfem melekat
    .
    Untuk yg bro yg tak pernah mendayungg wife lebih dari 1 jam
    .
    Solusi korang ada disini, sebab produk ni akan membuatkan korang jadi superrr powerr hinggakan korang nak PM kami beri kami feedback
    .
    Komen di bawah "Saya nak"

    Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  21  0  5 August, 2020
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq sis Nabilah T.Merah  order MLBA...
 Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x?? 
.
Whatsapp bro 0145145126 
Whatsapp bro  0145145126
Whatsapp bro 0145145126
.
Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq sis Nabilah T.Merah order MLBA...
    Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x??
    .
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    .
    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  34  0  4 August, 2020
  • ”…Saya mula onani dari umur 19 tahun, dan waktu saya nak berkahwin pada usia 24 tahun, saya …”
.
Asslmualaikum… Pernah mengalami masalah “tanda awal” seperti ini❓
✔ Zakar layu
✔ Cepat mengendur semasa bersama
✔ Kencing tidak lawas
✔ Cepat tewas
✔ Susah menegang kembali selepas first round?
.
Jika ya, anda mungkin mengalami masalah lelaki disebabkan tabiat onani. Memang tidak dinafikan setiap lelaki pasti akan onani,  terutama sekali sewaktu remaja & belum berkahwin.  Dan juga jangan terkejut malah yang dah berkahwin pun masih beronani.
.
Percaya atau tidak setiap kali anda onani anda akan merosakkan zakar anda secara 👇
.
Fisikal (1) Apabila anda onani, anda akan memaksa air mani keluar dengan kasar. Kepala zakar anda dicipta hanya untuk digesel pada permukaan yang lembut iaitu faraj wanita. Tapi apabila anda menggunakan tapak tangan lelaki anda yang kasar, ia akan mencederakan urat disekeliling zakar anda
.
Mentally
(1) Apabila anda onani, anda akan set dalam minda anda untuk mengeluarkan air mani. Jadi tujuan onani itu hanya untuk mengeluarkan air mani . Jadi lama kelamaan apabila anda melatih minda anda begini, ketika anda ingin berkahwin kelak, minda akan memberi signal pada otot zakar untuk memancutkan air mani dengan awal
.
Jika anda tidak rawati masalah ini, anda mungkin akan mengalami mati pucuk . Penyakit dimana zakar anda langsung tidak berguna . Waktu itu zakar anda hanya akan jadi perhiasan di anggota badan sahaja tanpa fungsi
.
Takut kan❓
.
Untuk yang sudah mengalami masalah tanda awal seperti di atas, anda boleh gunakan produk Minyak Lintah Belacak Asli bagi merawat dan merangsang kembali pengedaran darah ke urat zakar, supaya zakar anda kembali sihat

Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • ”…Saya mula onani dari umur 19 tahun, dan waktu saya nak berkahwin pada usia 24 tahun, saya …”
    .
    Asslmualaikum… Pernah mengalami masalah “tanda awal” seperti ini❓
    ✔ Zakar layu
    ✔ Cepat mengendur semasa bersama
    ✔ Kencing tidak lawas
    ✔ Cepat tewas
    ✔ Susah menegang kembali selepas first round?
    .
    Jika ya, anda mungkin mengalami masalah lelaki disebabkan tabiat onani. Memang tidak dinafikan setiap lelaki pasti akan onani, terutama sekali sewaktu remaja & belum berkahwin. Dan juga jangan terkejut malah yang dah berkahwin pun masih beronani.
    .
    Percaya atau tidak setiap kali anda onani anda akan merosakkan zakar anda secara 👇
    .
    Fisikal (1) Apabila anda onani, anda akan memaksa air mani keluar dengan kasar. Kepala zakar anda dicipta hanya untuk digesel pada permukaan yang lembut iaitu faraj wanita. Tapi apabila anda menggunakan tapak tangan lelaki anda yang kasar, ia akan mencederakan urat disekeliling zakar anda
    .
    Mentally
    (1) Apabila anda onani, anda akan set dalam minda anda untuk mengeluarkan air mani. Jadi tujuan onani itu hanya untuk mengeluarkan air mani . Jadi lama kelamaan apabila anda melatih minda anda begini, ketika anda ingin berkahwin kelak, minda akan memberi signal pada otot zakar untuk memancutkan air mani dengan awal
    .
    Jika anda tidak rawati masalah ini, anda mungkin akan mengalami mati pucuk . Penyakit dimana zakar anda langsung tidak berguna . Waktu itu zakar anda hanya akan jadi perhiasan di anggota badan sahaja tanpa fungsi
    .
    Takut kan❓
    .
    Untuk yang sudah mengalami masalah tanda awal seperti di atas, anda boleh gunakan produk Minyak Lintah Belacak Asli bagi merawat dan merangsang kembali pengedaran darah ke urat zakar, supaya zakar anda kembali sihat

    Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  19  1  4 August, 2020
  • Alhamdulillah rezeki hari ini..Done Cod Area Pengkalan Chepa.. tq bro Dauh Dari pasir putih turun ke pc untuk order MLBA...
 Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x?? 
.
Whatsapp bro 0145145126 
Whatsapp bro  0145145126
Whatsapp bro 0145145126
.
Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Alhamdulillah rezeki hari ini..Done Cod Area Pengkalan Chepa.. tq bro Dauh Dari pasir putih turun ke pc untuk order MLBA...
    Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x??
    .
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    .
    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  39  0  1 August, 2020
  • Alhamdulillah rezeki hari ini..Done Cod Area Pengkalan Chepa.. tq bro Dauh Dari pasir putih turun ke pc untuk order MLBA...
 Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x?? 
.
Whatsapp bro 0145145126 
Whatsapp bro  0145145126
Whatsapp bro 0145145126
.
Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Alhamdulillah rezeki hari ini..Done Cod Area Pengkalan Chepa.. tq bro Dauh Dari pasir putih turun ke pc untuk order MLBA...
    Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x??
    .
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    .
    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  42  0  1 August, 2020
  • MLBA

“CAMNE ABAM BOLE STEADY 45 M1N1T”

BERPELUH² BDN WLUPUN AIRCOND PASANG 16°C. Yang tau-tau jer confirm sengih bile bace statement ni. Hehe... Pastu mesti geram je kn lame x dpt mcm ni...Dahla skrg ni game kjp je,lepastu kite dah penat,terus membute,org sebelah plak rase x best sbb x mcm mase lps khwin dulu🙄🙄🙄... Xkan asik nak kene kondem je kan? Bagi la kwn seumur hidup kite ni happy... Bak kate org, U smile I Smile...😊😊😊😊

Lau tuan2 betul² nak, PM kat wassap jer snng nak deal tuan2....
0145145126

Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126

Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Follow My FB :Mfr new
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • MLBA

    “CAMNE ABAM BOLE STEADY 45 M1N1T”

    BERPELUH² BDN WLUPUN AIRCOND PASANG 16°C. Yang tau-tau jer confirm sengih bile bace statement ni. Hehe... Pastu mesti geram je kn lame x dpt mcm ni...Dahla skrg ni game kjp je,lepastu kite dah penat,terus membute,org sebelah plak rase x best sbb x mcm mase lps khwin dulu🙄🙄🙄... Xkan asik nak kene kondem je kan? Bagi la kwn seumur hidup kite ni happy... Bak kate org, U smile I Smile...😊😊😊😊

    Lau tuan2 betul² nak, PM kat wassap jer snng nak deal tuan2....
    0145145126

    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126

    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Follow My FB :Mfr new
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  117  0  25 July, 2020
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq bro Syafiq Melaka order 3 botol MLBA...
 Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x?? 
.
Whatsapp bro 0145145126 
Whatsapp bro  0145145126
Whatsapp bro 0145145126
.
Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2 Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq bro Syafiq Melaka order 3 botol MLBA...
    Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x??
    .
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    .
    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2 Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  26  0  20 July, 2020
  • DAH CUBA MACAM2 JENIS PRODUK, TAPI TAK MENJADI JUGAK???😤😤😤
.
Jangan 5 minit dah kalah bro😰😰.
kesian kat pasangan menderita sebab anda sedap sendiri😭😭😭.
Cuba jalan ini untuk kepuasan besama.
.
Minyak lintah belacak asli‼️
100% produk bumiputera🇲🇾‼️
.
Tahan lebih lama dan lasak
👉🏼Tambah saiz panjang 1 – 3 inci
👉🏼Tambah ukur lilit lebih tebal
👉🏼Luruskan adik yang bengkok
👉🏼Patah tandan
👉🏼Kurang keras/nafsu masa bersama
👉🏼Memperbaiki masalah berkaitan urat saraf contoh lumpuh, sakit pinggang, lutut dan lain2
  Tegangkan + tambah saiz buah dada isteri.
.
PERUBAHAN MENDADAK SEPANTAS 3 HARI‼️😲😲😲
.
Harga promosi tak masuk akal kami nak bagi untuk yang whatsapp je.
Testimoni yang Berjaya akan di beri
. 

Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126

Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Follow My FB :Mfr new
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • DAH CUBA MACAM2 JENIS PRODUK, TAPI TAK MENJADI JUGAK???😤😤😤
    .
    Jangan 5 minit dah kalah bro😰😰.
    kesian kat pasangan menderita sebab anda sedap sendiri😭😭😭.
    Cuba jalan ini untuk kepuasan besama.
    .
    Minyak lintah belacak asli‼️
    100% produk bumiputera🇲🇾‼️
    .
    Tahan lebih lama dan lasak
    👉🏼Tambah saiz panjang 1 – 3 inci
    👉🏼Tambah ukur lilit lebih tebal
    👉🏼Luruskan adik yang bengkok
    👉🏼Patah tandan
    👉🏼Kurang keras/nafsu masa bersama
    👉🏼Memperbaiki masalah berkaitan urat saraf contoh lumpuh, sakit pinggang, lutut dan lain2
    Tegangkan + tambah saiz buah dada isteri.
    .
    PERUBAHAN MENDADAK SEPANTAS 3 HARI‼️😲😲😲
    .
    Harga promosi tak masuk akal kami nak bagi untuk yang whatsapp je.
    Testimoni yang Berjaya akan di beri
    .

    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126

    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Follow My FB :Mfr new
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  22  2  17 July, 2020
  • 🔥Suami perlu KUAT, mampu TAHAN LAMA, kerana suami adalah peranan utama dalam rumah tangga.🔥
.
Adakan anda tergolong dalam golongan lima minit?
Kesianlah isteri anda.
.
Kuatkanlah stamina mu abang abang.
.
Di sini kami memperkenalkan Minyak Lintah Gunung + Ikan Belacak!
.
Minyak ni bantu:
🍆 Membesarkan boboi
🍆 Menebalkan boboi
🍆 Bantu tahan lama
🍆 Memanjangkan boboi
👙 Membesarkan buah dada
.
Apa yang kami offer?
✅Promosi untuk 10 customer terawal setiap hari
✅Free postage satu Malaysia
✅Teknik Urutan dalam bentuk TUTORIAL bergambar
✅Jaminan sampai! Tak sampai kami bayar balik duit.
.
Jadi, tungggu apa lagi?
Ubahlah nasib. Isteri - isteri disana, kalau tak berpuas hati dengan performance suami, boleh suruh dia pakai minyak ni.
.
Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • 🔥Suami perlu KUAT, mampu TAHAN LAMA, kerana suami adalah peranan utama dalam rumah tangga.🔥
    .
    Adakan anda tergolong dalam golongan lima minit?
    Kesianlah isteri anda.
    .
    Kuatkanlah stamina mu abang abang.
    .
    Di sini kami memperkenalkan Minyak Lintah Gunung + Ikan Belacak!
    .
    Minyak ni bantu:
    🍆 Membesarkan boboi
    🍆 Menebalkan boboi
    🍆 Bantu tahan lama
    🍆 Memanjangkan boboi
    👙 Membesarkan buah dada
    .
    Apa yang kami offer?
    ✅Promosi untuk 10 customer terawal setiap hari
    ✅Free postage satu Malaysia
    ✅Teknik Urutan dalam bentuk TUTORIAL bergambar
    ✅Jaminan sampai! Tak sampai kami bayar balik duit.
    .
    Jadi, tungggu apa lagi?
    Ubahlah nasib. Isteri - isteri disana, kalau tak berpuas hati dengan performance suami, boleh suruh dia pakai minyak ni.
    .
    Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  15  0  16 July, 2020
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq sis syu melaka order MLBA...
 Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x?? 
.
Whatsapp bro  0145145126 
Whatsapp bro  0145145126
Whatsapp bro 0145145126
.
Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq sis syu melaka order MLBA...
    Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x??
    .
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    .
    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  34  0  15 July, 2020
  • MINYAK LINTAH BELACAK BELACAK(MLBA)

100% ASLI
100% TIADA BAHAN KIMIA
100% BAHAN SEMULAJADI
100% SELAMAT DIGUNAKAN
100% BERSIH
100% TIDAK BERBAU
100% PRODUK BUMIPUTRA

KANDUNGAN:
PATI MINYAK LINTAH GUNUNG***+PATI MINYAK BELACAK***+PATI MINYAK KELAPA DARA***

YG PALING UTAMA.....MUJARAB BOH!!!
BOLEH LIHAT MOMENTS SAYA UNTUK HASIL2 TESTOMONI PELANGGAN MLGB!

PM UNTUK ODER/DETAILS/PROMOSI TERKINI 

Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126

Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Follow My FB :Mfr new
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • MINYAK LINTAH BELACAK BELACAK(MLBA)

    100% ASLI
    100% TIADA BAHAN KIMIA
    100% BAHAN SEMULAJADI
    100% SELAMAT DIGUNAKAN
    100% BERSIH
    100% TIDAK BERBAU
    100% PRODUK BUMIPUTRA

    KANDUNGAN:
    PATI MINYAK LINTAH GUNUNG***+PATI MINYAK BELACAK***+PATI MINYAK KELAPA DARA***

    YG PALING UTAMA.....MUJARAB BOH!!!
    BOLEH LIHAT MOMENTS SAYA UNTUK HASIL2 TESTOMONI PELANGGAN MLGB!

    PM UNTUK ODER/DETAILS/PROMOSI TERKINI

    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126

    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Follow My FB :Mfr new
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  13  0  12 July, 2020
  • [FAKTA]

Lelaki di Malaysia lemah tenaga batin tapi malu untuk mengakui kerana ego.
Orang perempuan yang tak puas di ranjang takkan nak cakap, diaorg pun takut.
Jadi, abang2 semua janganlah malu2. Biar saya tolong.

Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126

Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Follow My FB :Mfr new
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • [FAKTA]

    Lelaki di Malaysia lemah tenaga batin tapi malu untuk mengakui kerana ego.
    Orang perempuan yang tak puas di ranjang takkan nak cakap, diaorg pun takut.
    Jadi, abang2 semua janganlah malu2. Biar saya tolong.

    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126

    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Follow My FB :Mfr new
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  13  0  3 July, 2020
  • #repost @mfr_shoppe
・・・
Kandungan ni dalam MLBA buat isteri korang lagi ghairah❗
.
Suami mestilah suka buat isteri diorang ghairah betul? Dalam kandungan MLBA ni juga terdapat minyak zaitun yang mengeluarkan aphrodisiac atau sejenis bau dan aura yang membuatkan isteri korang lebih gersang dan tertarik kepada bro.
.
Bila bro pakai sahaja produk ni, isteri akan rasa lain macam bila bersama bro. Jangan korang kata ni minyak dagu pula haha.
.
Tambah pula minyak lintah dan minyak kelapa dara yang membesarkan zakar & membuat bro tahan lama, komfem bini bro puas hati. Semua lelaki nak Nampak gagah depan isteri dia, nak dapat tewaskan dan tahan lama ketika ranjang. Yik sarankan bro yang ada masalah zakar yang tak beberapa nak power tu pakai MLBa. Percayalah, isteri bro akan senyum lebar lepas ni.
.
Comment sahaja di bawah atau Dm Yik jika anda berminat, Yik nak bagi promo malam jumaat hari ni sahaja!

Berminat blh ws 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • #repost @mfr_shoppe
    ・・・
    Kandungan ni dalam MLBA buat isteri korang lagi ghairah❗
    .
    Suami mestilah suka buat isteri diorang ghairah betul? Dalam kandungan MLBA ni juga terdapat minyak zaitun yang mengeluarkan aphrodisiac atau sejenis bau dan aura yang membuatkan isteri korang lebih gersang dan tertarik kepada bro.
    .
    Bila bro pakai sahaja produk ni, isteri akan rasa lain macam bila bersama bro. Jangan korang kata ni minyak dagu pula haha.
    .
    Tambah pula minyak lintah dan minyak kelapa dara yang membesarkan zakar & membuat bro tahan lama, komfem bini bro puas hati. Semua lelaki nak Nampak gagah depan isteri dia, nak dapat tewaskan dan tahan lama ketika ranjang. Yik sarankan bro yang ada masalah zakar yang tak beberapa nak power tu pakai MLBa. Percayalah, isteri bro akan senyum lebar lepas ni.
    .
    Comment sahaja di bawah atau Dm Yik jika anda berminat, Yik nak bagi promo malam jumaat hari ni sahaja!

    Berminat blh ws 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  14  0  2 July, 2020
  • "KERASS MENCANAK LAGI BOBOY ABANG TU, GERAM TENGOK" "Orang rumah bukan main suka bro. Lepas urut dalam 30 minit lepas tu barang naik, tegang betul haha. Ni duk urut hari hari size pon makin besar, Mantapp boss" - WAK SEMAN , Selayang.

Saiz kecil? Kurang gagah & keras? Kurang keyakinan diri? Malu & risau nak bersama setiap malam?

Jangan risau! Kami telah bantu lebih 5,000 lelaki mendapatkan saiz idaman dengan hasil kepakaran kami menghasilkan produk ini.

Dapatkan segera! Stok terhad, hanya tinggal 47 botol jer.

Menjadikan boboy anda:-
BESAR, PANJANG, KERAS & GAGAH

Juga sesuai untuk:
✔boboy tunduk ke bawah (patah tandan)
✔boboy bengkok
✔Memperbetulkan urat-urat boboy yang tersumbat
✔Tahan lama

Khasiat lain:-
✔ Merawat penyakit strok
✔ Lumpuh
✔ Sakit pinggang @ lenguh-lenguh
✔ Mengembalikan kesegaran pada urat saraf dan melancarkan peredaran darah.

Cepat Taip MLBA dan Ws ke 014-5145126
Cepat Taip MLBA dan Ws ke 014-5145126

Komen dibawah BOBOBOY!!!!!!!!Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • "KERASS MENCANAK LAGI BOBOY ABANG TU, GERAM TENGOK" "Orang rumah bukan main suka bro. Lepas urut dalam 30 minit lepas tu barang naik, tegang betul haha. Ni duk urut hari hari size pon makin besar, Mantapp boss" - WAK SEMAN , Selayang.

    Saiz kecil? Kurang gagah & keras? Kurang keyakinan diri? Malu & risau nak bersama setiap malam?

    Jangan risau! Kami telah bantu lebih 5,000 lelaki mendapatkan saiz idaman dengan hasil kepakaran kami menghasilkan produk ini.

    Dapatkan segera! Stok terhad, hanya tinggal 47 botol jer.

    Menjadikan boboy anda:-
    BESAR, PANJANG, KERAS & GAGAH

    Juga sesuai untuk:
    ✔boboy tunduk ke bawah (patah tandan)
    ✔boboy bengkok
    ✔Memperbetulkan urat-urat boboy yang tersumbat
    ✔Tahan lama

    Khasiat lain:-
    ✔ Merawat penyakit strok
    ✔ Lumpuh
    ✔ Sakit pinggang @ lenguh-lenguh
    ✔ Mengembalikan kesegaran pada urat saraf dan melancarkan peredaran darah.

    Cepat Taip MLBA dan Ws ke 014-5145126
    Cepat Taip MLBA dan Ws ke 014-5145126

    Komen dibawah BOBOBOY!!!!!!!!Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  19  0  29 June, 2020
  • SI Adik di tung.gang tak kan patah dihempap 
si kakak

Pm pm pm

Kuasa kuda tiada tandingan 
Biar mimpi menjadi realiti

Tingkatkan sistem kuasa enjin anda. Kembalikan kejantanan anda. Biar keras seperti kayu di pukul tak patah di kerat tak putus

terus wasap ke 0145145126 MLBA

Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • SI Adik di tung.gang tak kan patah dihempap
    si kakak

    Pm pm pm

    Kuasa kuda tiada tandingan
    Biar mimpi menjadi realiti

    Tingkatkan sistem kuasa enjin anda. Kembalikan kejantanan anda. Biar keras seperti kayu di pukul tak patah di kerat tak putus

    terus wasap ke 0145145126 MLBA

    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  134  0  28 June, 2020
  • 🔞NIKMAT MALAM PERTAMA🔞 💦KETAT, SENDAT, PADAT💦
.
➡😱LAMA💯✔
➡😱KERAS💯✔
➡😱PANJANG💯✔
➡😱BESAR💯✔
.
```Nak mendayung 30-60 minit ?
Baru dapat keluarkan aksi2 macam dulu2..
.
Jangan pening2..kami bantu anda..pasti berkesan dengan``` _*MLBA*_.. *INSYAALLAH..*
.
```Wasap je..harga sangat2 berbaloi..``` *Yang pasti ini bukan sembang kencang bro !!! Kami tak nak janji bulan & bintang..Anda nilaikan sendiri..*
.
```Berminat nak tau info selanjutnya..
DETAIL⤵⤵⤵
.
WhatsApp "MLBA PROMOSI" ke 0145145126
WhatsApp "MLBA PROMOSI" ke 0145145126
WhatsApp "MLBA PROMOSI" ke 0145145126
.
Kos Poslaju PERCUMA!!!
.
```p/s 1:wasap segera untuk dapatkan  sementara stok masih ada```
.
```p/s 2 : pos sehari je..esok dah sampai dan boleh guna terus. ``` 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • 🔞NIKMAT MALAM PERTAMA🔞 💦KETAT, SENDAT, PADAT💦
    .
    ➡😱LAMA💯✔
    ➡😱KERAS💯✔
    ➡😱PANJANG💯✔
    ➡😱BESAR💯✔
    .
    ```Nak mendayung 30-60 minit ?
    Baru dapat keluarkan aksi2 macam dulu2..
    .
    Jangan pening2..kami bantu anda..pasti berkesan dengan``` _*MLBA*_.. *INSYAALLAH..*
    .
    ```Wasap je..harga sangat2 berbaloi..``` *Yang pasti ini bukan sembang kencang bro !!! Kami tak nak janji bulan & bintang..Anda nilaikan sendiri..*
    .
    ```Berminat nak tau info selanjutnya..
    DETAIL⤵⤵⤵
    .
    WhatsApp "MLBA PROMOSI" ke 0145145126
    WhatsApp "MLBA PROMOSI" ke 0145145126
    WhatsApp "MLBA PROMOSI" ke 0145145126
    .
    Kos Poslaju PERCUMA!!!
    .
    ```p/s 1:wasap segera untuk dapatkan sementara stok masih ada```
    .
    ```p/s 2 : pos sehari je..esok dah sampai dan boleh guna terus. ``` 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  15  0  24 June, 2020
  • Pernah tak beraksi lebih 1 jam❓
.
Meh saya nak share experience dengan bro semua. Kalau bro boleh beraksi lebih dari 1 jam bro boleh 👇
.
✔️Test pelbagai posisi
✔️Wife meraung kepuasan
✔️Wife merayu stop
✔️ Esok pagi wife konfem melekat
.
Untuk yg bro yg tak pernah mendayungg wife lebih dari 1 jam
.
Solusi korang ada disini, sebab produk ni akan membuatkan korang jadi superrr powerr hinggakan korang nak PM kami beri kami feedback
. 
Komen di bawah "Saya nak"

Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Pernah tak beraksi lebih 1 jam❓
    .
    Meh saya nak share experience dengan bro semua. Kalau bro boleh beraksi lebih dari 1 jam bro boleh 👇
    .
    ✔️Test pelbagai posisi
    ✔️Wife meraung kepuasan
    ✔️Wife merayu stop
    ✔️ Esok pagi wife konfem melekat
    .
    Untuk yg bro yg tak pernah mendayungg wife lebih dari 1 jam
    .
    Solusi korang ada disini, sebab produk ni akan membuatkan korang jadi superrr powerr hinggakan korang nak PM kami beri kami feedback
    .
    Komen di bawah "Saya nak"

    Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  79  0  19 June, 2020
  • SIZE MENGECEWAKAN❓
.
Rasa kecewa dengan size boboi yang tak cukup padu 👎
.
Bila nak bersama, kadang2 wife dah tak rasa excited sangat sebab takat tu je yang bro mampu kan
.
Nak besarkan boboi secara semulajadi tanpa kesan sampingan dalam masa tiga hari je, .
 Bila nak bersama dengan wife mesti umphhh, bini excited sgt2!
.
Klik link di bio sekarang utk order!
Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • SIZE MENGECEWAKAN❓
    .
    Rasa kecewa dengan size boboi yang tak cukup padu 👎
    .
    Bila nak bersama, kadang2 wife dah tak rasa excited sangat sebab takat tu je yang bro mampu kan
    .
    Nak besarkan boboi secara semulajadi tanpa kesan sampingan dalam masa tiga hari je, .
    Bila nak bersama dengan wife mesti umphhh, bini excited sgt2!
    .
    Klik link di bio sekarang utk order!
    Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  13  0  18 June, 2020
  • Assalamualaikum Baca sampai habis ye😏
Baju Feather viral kini kembali dengan corak baru!! Barang sangat limited!!! Jika anda tidak mahu ketinggalan cepat pm kami!! Kain sdp di pakai & selesa sesuai untuk ootd

Available  S,M,L,XL

Hubungi kami ->www.wasap.my/60145145126/featherHahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Assalamualaikum Baca sampai habis ye😏
    Baju Feather viral kini kembali dengan corak baru!! Barang sangat limited!!! Jika anda tidak mahu ketinggalan cepat pm kami!! Kain sdp di pakai & selesa sesuai untuk ootd

    Available S,M,L,XL

    Hubungi kami ->www.wasap.my/60145145126/featherHahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  36  3  13 June, 2020
  • "LELAKI WALAU GIGI SUDAH TIADA SEKALI PUN, KEPERLUAN SEKSUAL MEREKA TETAP TINGGI!"
.
🤔Keperluan tinggi, tapi POWER KURANG tak guna jugak kan? Bini tak sempat 'KEMUNCAK' awak dah buang ye bang???
.
‼️JANGAN BIAR BINI MERANA‼️
.
"Hubungan seks yang menyeronokkan membantu setiap pasangan menjalani kehidupan yang sempurna. - Dr. Ismail Thamby"
.
🔥Haa mintak baca dan hadam baik2 ye Hero2 Malaya semua!🔥
🔥Dah baca, dah hadam? So terpinga-pinga duk fikir nak buat macamana ye??🔥
.
🌟🌟🌟⭐🌟🌟🌟⭐🌟🌟🌟
Tadaa... Macam biasa Otomen datang tepat pada masanya!! Yeaahh!!
.
Memperkenalkan.......
⭐MINYAK LINTAH BELACAK ASLI- MLBA⭐
.
Apa istimewa MLBA???
.
💥Khasiat Dan Kelebihan💥:
MINYAK LINTAH + BELACAK ASLI: MLBA 📣Membantu meningkatkan saiz panjang ukur lilit zakat & kesihatan zakar ke tahap maksimum
📣Membantu merawat kembali urat zakar yang tercedera akibat dari perlakuan onani (melancap) atau kemalangan
📣Membantu menambah saiz zakar. Zakar akan menjadi lebih besar, panjang dan keras
📣Membantu menegangkan zakar waktu anda bersama isteri dalam tempoh yang lama
📣Membantu meningkatkan prestasi seksual (tahan lama). Menjadikan zakar lebih anjal, 📣Membantu perjalanan darah pada zakar. Kulit zakar dan di sekitar zakar menjadi lebih lasak. 📣Meningkatkan nikmat hubungan seksual. 🔄💡Juga menambahkan keanjalan dan membesarkan payu dara wanita

ℹTIADA SEBARANG KESAN SAMPINGAN : Bagus diamalkan urut pada waktu pagi dan malam utk hasil terbaik..
.
Macamana nak dapat ni??
.
🎉HARGA PROMOSI🎉 🆓FREE POSTAGES 🚛PENGHANTARAN PERCUMA KAWASAN KOTA BHARU DAN PENGKALAN CHEPA KELANTAN

ℹPati pekat hampir penuh 95% dalam botol dan 2in1. 
ℹKhasiat minyak lintah & ikan belacak dalam 1 botol! 📢 Citer lebih pun tak guna bro!cuba dulu baru tahu.
Confirm PUAS HATI pakai! Memang TERPACAK dan tahan LAMA! GERENTI!! Hehehehe.. 😎 Ramai dah repeat order sebab bagus, anda bila lagi??? Untuk info lebih lanjut hubungi wakil kami ditalian : 📲 Whatsapp "MLBA POWER" ke 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantane
  • "LELAKI WALAU GIGI SUDAH TIADA SEKALI PUN, KEPERLUAN SEKSUAL MEREKA TETAP TINGGI!"
    .
    🤔Keperluan tinggi, tapi POWER KURANG tak guna jugak kan? Bini tak sempat 'KEMUNCAK' awak dah buang ye bang???
    .
    ‼️JANGAN BIAR BINI MERANA‼️
    .
    "Hubungan seks yang menyeronokkan membantu setiap pasangan menjalani kehidupan yang sempurna. - Dr. Ismail Thamby"
    .
    🔥Haa mintak baca dan hadam baik2 ye Hero2 Malaya semua!🔥
    🔥Dah baca, dah hadam? So terpinga-pinga duk fikir nak buat macamana ye??🔥
    .
    🌟🌟🌟⭐🌟🌟🌟⭐🌟🌟🌟
    Tadaa... Macam biasa Otomen datang tepat pada masanya!! Yeaahh!!
    .
    Memperkenalkan.......
    ⭐MINYAK LINTAH BELACAK ASLI- MLBA⭐
    .
    Apa istimewa MLBA???
    .
    💥Khasiat Dan Kelebihan💥:
    MINYAK LINTAH + BELACAK ASLI: MLBA 📣Membantu meningkatkan saiz panjang ukur lilit zakat & kesihatan zakar ke tahap maksimum
    📣Membantu merawat kembali urat zakar yang tercedera akibat dari perlakuan onani (melancap) atau kemalangan
    📣Membantu menambah saiz zakar. Zakar akan menjadi lebih besar, panjang dan keras
    📣Membantu menegangkan zakar waktu anda bersama isteri dalam tempoh yang lama
    📣Membantu meningkatkan prestasi seksual (tahan lama). Menjadikan zakar lebih anjal, 📣Membantu perjalanan darah pada zakar. Kulit zakar dan di sekitar zakar menjadi lebih lasak. 📣Meningkatkan nikmat hubungan seksual. 🔄💡Juga menambahkan keanjalan dan membesarkan payu dara wanita

    ℹTIADA SEBARANG KESAN SAMPINGAN : Bagus diamalkan urut pada waktu pagi dan malam utk hasil terbaik..
    .
    Macamana nak dapat ni??
    .
    🎉HARGA PROMOSI🎉 🆓FREE POSTAGES 🚛PENGHANTARAN PERCUMA KAWASAN KOTA BHARU DAN PENGKALAN CHEPA KELANTAN

    ℹPati pekat hampir penuh 95% dalam botol dan 2in1.
    ℹKhasiat minyak lintah & ikan belacak dalam 1 botol! 📢 Citer lebih pun tak guna bro!cuba dulu baru tahu.
    Confirm PUAS HATI pakai! Memang TERPACAK dan tahan LAMA! GERENTI!! Hehehehe.. 😎 Ramai dah repeat order sebab bagus, anda bila lagi??? Untuk info lebih lanjut hubungi wakil kami ditalian : 📲 Whatsapp "MLBA POWER" ke 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantane

  •  27  0  12 June, 2020
  • MINYAK LINTAH GUNUNG BELACAK.. BARU SAPU DAH NAMPAK KESAN.. MANTOP & HALAL.. 👍👍👍
.
MENGEMBALIKAN TENAGA BATIN ANDA. ISTERI ANDA PASTI TERSENYUM LEBAR!!
.
.
》》 LEBIH PANJANG
》》 LEBIH BESAR
》》 LEBIH NIKMAT
》》 LEBIH TENAGA
》》TAHAN LEBIH LAMA 》》TIDAK TEWAS LAGI
》》 LEBIH SIHAT 》》 ISTERI MAKIN SAYANG
.
BAHAGIAKAN RUMAH TANGGA ANDA DENGAN MINYAK LINTAH GUNUNG BELACAK 👫
>> CEPAT TERPANCUT ??
>> TAK TAHAN LAMA ???
>> SAIZ ADIK KECIK ??? >> LAMBAT TEGANG ??
>> MERAWAT PANCUTAN PRA MATANG >> MASALAH ANGIN PASANG ???
>> BENGKOK ??
>> SELALU TEWAS ???? >> LAMBAT KERAS ??? >> MUSLIM PRODUK !!!
>> DIJAMIN HALAL !!! >> TUNGGU APA LAGI

JANGAN TUNGGU LAMA2. MENCEGAH DAN MERAWAT SEBELUM PARAH.

COD , Kota Bharu Kelantan 
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126

Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Follow My FB :Mfr new
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • MINYAK LINTAH GUNUNG BELACAK.. BARU SAPU DAH NAMPAK KESAN.. MANTOP & HALAL.. 👍👍👍
    .
    MENGEMBALIKAN TENAGA BATIN ANDA. ISTERI ANDA PASTI TERSENYUM LEBAR!!
    .
    .
    》》 LEBIH PANJANG
    》》 LEBIH BESAR
    》》 LEBIH NIKMAT
    》》 LEBIH TENAGA
    》》TAHAN LEBIH LAMA 》》TIDAK TEWAS LAGI
    》》 LEBIH SIHAT 》》 ISTERI MAKIN SAYANG
    .
    BAHAGIAKAN RUMAH TANGGA ANDA DENGAN MINYAK LINTAH GUNUNG BELACAK 👫
    >> CEPAT TERPANCUT ??
    >> TAK TAHAN LAMA ???
    >> SAIZ ADIK KECIK ??? >> LAMBAT TEGANG ??
    >> MERAWAT PANCUTAN PRA MATANG >> MASALAH ANGIN PASANG ???
    >> BENGKOK ??
    >> SELALU TEWAS ???? >> LAMBAT KERAS ??? >> MUSLIM PRODUK !!!
    >> DIJAMIN HALAL !!! >> TUNGGU APA LAGI

    JANGAN TUNGGU LAMA2. MENCEGAH DAN MERAWAT SEBELUM PARAH.

    COD , Kota Bharu Kelantan
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126

    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Follow My FB :Mfr new
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  31  0  11 June, 2020
  • ISTERI SETRESS SBB BRO “KEJAP” JER?
BRO TAK RASA MALUU KE?
.
Jgn risauu kami blh bantu..
Dengan MLBA anda mampu ‘BERGUSTI’ mlebihi 30mnit & dpat tingkatkan prestasi “ADIK KECIK”.
X rase kbas, laame plaknye, blh bg 5*****..
Memang tbaik blh buat macam2 gaye..
Klau dulu 5mnit je dh settle, skang 30mnit pon susah “ADIK” nk “MUNTAH”..
.
MLBA “100%MykL!ntahASLI”..
MLBA  berbentuk READY TO USE.
Jadi bro x perlu pening kpala nk bancuh & senang dibawa kemana sahaja anda pergi.
Sapu je x susa mane pon.. Sekiranya ANDA seorang LELAKI, buang EGO & dapatkn SEKARANG..
Dah ramai yg sangat bpuas ati dgn PRESTASI mreka selepas mengunakan MLBA
.
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126
.
Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Follow My FB :Mfr new
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • ISTERI SETRESS SBB BRO “KEJAP” JER?
    BRO TAK RASA MALUU KE?
    .
    Jgn risauu kami blh bantu..
    Dengan MLBA anda mampu ‘BERGUSTI’ mlebihi 30mnit & dpat tingkatkan prestasi “ADIK KECIK”.
    X rase kbas, laame plaknye, blh bg 5*****..
    Memang tbaik blh buat macam2 gaye..
    Klau dulu 5mnit je dh settle, skang 30mnit pon susah “ADIK” nk “MUNTAH”..
    .
    MLBA “100%MykL!ntahASLI”..
    MLBA berbentuk READY TO USE.
    Jadi bro x perlu pening kpala nk bancuh & senang dibawa kemana sahaja anda pergi.
    Sapu je x susa mane pon.. Sekiranya ANDA seorang LELAKI, buang EGO & dapatkn SEKARANG..
    Dah ramai yg sangat bpuas ati dgn PRESTASI mreka selepas mengunakan MLBA
    .
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    .
    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Follow My FB :Mfr new
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  21  0  11 June, 2020
  • idr4428
fred perry 
Anda nak bergaya 
Jom dapatkan baju fred pery dari kami dengan harga murah

Kualiti butik🔥
Kain sedap pakai🔥

Kami menyediakan saiz
S - xl

Berminat sila tekan link😁

Tulis PM atau tekan link Wassap !! Bawah !!now!! http://wasap.my/+60145145126/Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • idr4428
    fred perry
    Anda nak bergaya
    Jom dapatkan baju fred pery dari kami dengan harga murah

    Kualiti butik🔥
    Kain sedap pakai🔥

    Kami menyediakan saiz
    S - xl

    Berminat sila tekan link😁

    Tulis PM atau tekan link Wassap !! Bawah !!now!! http://wasap.my/+60145145126/Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  21  1  10 June, 2020
  • <<< 3 TIPS RAHSIA UNTUK DAPAT KESAN YANG LEBIH POWER!! >>>
.
Ramai yang tanya saya berkesan tak minyak ni. jangan risau abang-abang semua. Setiap pembelian akan disertakan teknik urutan yang betul untuk abang-abang gunakan.
.
Yang ni plak saya share tips untuk dapatkan apa yang abang idamkan:
.
1. Kurangkan memakan kepak ayam kerana kepak ayam boleh melemahkan,ayam banyak disuntik di bahagian kepak
.
2. Elakkan memakai seluar dalam ketika tidur kerana boleh menyebabkan pengaliran darah dibahagian tersebut kurang lancar.
.
3. Jangan menggunakan seluar dalam yang terlalu sempit atau longgar kerana boleh menyebabkan ketidakselesaan.
.
Minyak lintah + belacak asli ni adalah medium untuk abang-abang semua lebih power. Dah ramai yang mencuba dan ada yang berjaya.
.
Jika abang berminat, kami ada diskaun hebat untuk abang
.
taip MLGB dan SMS/Whatsapp ke 0145145126
taip MLGB dan SMS/Whatsapp ke 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • <<< 3 TIPS RAHSIA UNTUK DAPAT KESAN YANG LEBIH POWER!! >>>
    .
    Ramai yang tanya saya berkesan tak minyak ni. jangan risau abang-abang semua. Setiap pembelian akan disertakan teknik urutan yang betul untuk abang-abang gunakan.
    .
    Yang ni plak saya share tips untuk dapatkan apa yang abang idamkan:
    .
    1. Kurangkan memakan kepak ayam kerana kepak ayam boleh melemahkan,ayam banyak disuntik di bahagian kepak
    .
    2. Elakkan memakai seluar dalam ketika tidur kerana boleh menyebabkan pengaliran darah dibahagian tersebut kurang lancar.
    .
    3. Jangan menggunakan seluar dalam yang terlalu sempit atau longgar kerana boleh menyebabkan ketidakselesaan.
    .
    Minyak lintah + belacak asli ni adalah medium untuk abang-abang semua lebih power. Dah ramai yang mencuba dan ada yang berjaya.
    .
    Jika abang berminat, kami ada diskaun hebat untuk abang
    .
    taip MLGB dan SMS/Whatsapp ke 0145145126
    taip MLGB dan SMS/Whatsapp ke 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  110  0  7 June, 2020
  • 👨SUAMII !!! TERUSKAN BACAAN JIKA MAHUU ISTERIII👩S@Y@NG .
Dengan Minyak Lintah Belacak Asli...Inshaallah akan ubah prestasi 💪🏻💪🏻😱😱
.
✔Hargaa Promosi
✔100% prodak bumiputra
✔100% dijamin halal
.
Kadang2 kita tak terfikir pon pasal kesihatan Aset berharga kita ni.. Banyak habiskan waktu dengan benda yg lain sampai peny@kit pon dah mula dtg kawan dgn kita..
Sebelum terlambat, kita ada lagi peluang tu.. Caranya mudah cuma satu je.. “IKHTIAR”... InsyaAllah..
.
Amacam? Berminat UTK Beli? JOMM! Selagi Stok Masih Ada!! whatsapp sekarang 
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126

Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Follow My FB :Mfr new
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • 👨SUAMII !!! TERUSKAN BACAAN JIKA MAHUU ISTERIII👩S@Y@NG .
    Dengan Minyak Lintah Belacak Asli...Inshaallah akan ubah prestasi 💪🏻💪🏻😱😱
    .
    ✔Hargaa Promosi
    ✔100% prodak bumiputra
    ✔100% dijamin halal
    .
    Kadang2 kita tak terfikir pon pasal kesihatan Aset berharga kita ni.. Banyak habiskan waktu dengan benda yg lain sampai peny@kit pon dah mula dtg kawan dgn kita..
    Sebelum terlambat, kita ada lagi peluang tu.. Caranya mudah cuma satu je.. “IKHTIAR”... InsyaAllah..
    .
    Amacam? Berminat UTK Beli? JOMM! Selagi Stok Masih Ada!! whatsapp sekarang
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126

    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Follow My FB :Mfr new
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  12  0  5 June, 2020
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq bro Azrizal Peneng repeat order MLBA ...29 may ambik 10 botol terus licin..Katanya rezeki anak2 musim pkpb ni Tu repeat 15 botol terus... Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x?? .
Whatsapp bro 0145145126 
Whatsapp bro  0145145126
Whatsapp bro 0145145126
.
Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq bro Azrizal Peneng repeat order MLBA ...29 may ambik 10 botol terus licin..Katanya rezeki anak2 musim pkpb ni Tu repeat 15 botol terus... Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x?? .
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    .
    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  23  0  3 June, 2020
  • Abang Perkasa, Bini Bahagia..
Tambah kuasa kelakian... =================
.
LEMAH DI BAWAH ??
Kecewa!!! sebabbbb...
.
- Selalu kena komplen tak power ?
- Malu ‘game’ cepat ?
- Dah tak power lagi ?
- Bengkok ? Tak naik kerasZ mencanak ?
- Saiz Kecil
- Pancutt Awal
- Kurang Keyakinan Diri
- Risau Nak Bersama Isterii
.
Jangan malu2. Ramai sebenarnya ada problem macam tu, tapi jangan sampai menjejaskan malam bro.
BERITA BAIK!! Jom rancakkan balik malam kita!
.
Dapatkan Formula Terbaru kami MINYAK LINTAH BELACAK ASLI. Betul-Betul Kaw!
.
CITER LEBIH PUN TAK GUNA BRO! CUBAA DULU BARU TAU.
.
Komfom pueh hati pakai! Memang terpacak dan tahann lamaa! Gerenti!! hehe
Tak percaya? Sebenarnya ramai dah repeat order, sebab bagus.
Jangan tunggu lagi!
.
Jangan lambat bro..jangan sampai jadi masalah yang lebih Besarr..
SMS/whatsapp
“MLBA” dan hantarkan ke 0145145126
“MLBA” dan hantarkan ke 0145145126
“MLBA” dan hantarkan ke 0145145126
. .
p/s Khas buat yang dah kahwin sahaja ye
Pencarian ejen2 dan stokis seluruh mlysia, singapura dan indonesia..
Boleh sembang tepi ye.. ^_^Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Abang Perkasa, Bini Bahagia..
    Tambah kuasa kelakian... =================
    .
    LEMAH DI BAWAH ??
    Kecewa!!! sebabbbb...
    .
    - Selalu kena komplen tak power ?
    - Malu ‘game’ cepat ?
    - Dah tak power lagi ?
    - Bengkok ? Tak naik kerasZ mencanak ?
    - Saiz Kecil
    - Pancutt Awal
    - Kurang Keyakinan Diri
    - Risau Nak Bersama Isterii
    .
    Jangan malu2. Ramai sebenarnya ada problem macam tu, tapi jangan sampai menjejaskan malam bro.
    BERITA BAIK!! Jom rancakkan balik malam kita!
    .
    Dapatkan Formula Terbaru kami MINYAK LINTAH BELACAK ASLI. Betul-Betul Kaw!
    .
    CITER LEBIH PUN TAK GUNA BRO! CUBAA DULU BARU TAU.
    .
    Komfom pueh hati pakai! Memang terpacak dan tahann lamaa! Gerenti!! hehe
    Tak percaya? Sebenarnya ramai dah repeat order, sebab bagus.
    Jangan tunggu lagi!
    .
    Jangan lambat bro..jangan sampai jadi masalah yang lebih Besarr..
    SMS/whatsapp
    “MLBA” dan hantarkan ke 0145145126
    “MLBA” dan hantarkan ke 0145145126
    “MLBA” dan hantarkan ke 0145145126
    . .
    p/s Khas buat yang dah kahwin sahaja ye
    Pencarian ejen2 dan stokis seluruh mlysia, singapura dan indonesia..
    Boleh sembang tepi ye.. ^_^Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  72  5  3 June, 2020

Top #kakiniaga Posts

  • OPEN ORDER UNTUK ESOK

HOME MADE
AISKRIM MALAYSIA ORIGINAL!!!! FLAVOR

MILO - RM 1
MILKY CHOKI2 - RM 2

COD FREE (IF EXCEED 30)

5KM - RM 2
10 KM - RM 5
10KM > - RM 10

CEPAT2 ORDER...BOOKING CLOSE 10 PM

#aiskrimmalaysia #saudagaraiskrim
#kakiniaga #aiskrimviral
  • OPEN ORDER UNTUK ESOK

    HOME MADE
    AISKRIM MALAYSIA ORIGINAL!!!! FLAVOR

    MILO - RM 1
    MILKY CHOKI2 - RM 2

    COD FREE (IF EXCEED 30)

    5KM - RM 2
    10 KM - RM 5
    10KM > - RM 10

    CEPAT2 ORDER...BOOKING CLOSE 10 PM

    #aiskrimmalaysia #saudagaraiskrim
    #kakiniaga #aiskrimviral

  •  248  3  24 December, 2018
  • JUMPA SAYA ESOK.😘😘😘 JOM BERSAMA-SAMA...Tag kawan2 dan share post ini... Perhatian❗Perhatian❗
Peluang keemasan bagi semua  usahawan fesyen & usahawan bumiputera

#Taklimat Hebat ❗secara PERCUMA❗❗ TERBUKA UNTUK SEMUA GOLONGAN 18 TAHUN KE ATAS👍👍👍 .
.
TEMPAT : PELICAN HOTEL, BATU PAHAT
MASA : 830 PAGI 
PENDAFTARAN PESERTA
TARIKH : 23/10/2016 (AHAD)
.
.

#DATANG SAHAJA JIKA SUDAH ADA PRODUK PUN BOLEH BAWA.... #Sebarang maklumbalas/pertanyaan boleh menghubugi penyelaras di talian 07-4380666

#kakiniaga #usahawan #halalproduct #crunchy #instaartist #instagood #instaceleb #cemelcemel #azwansatar #azwanaf2014 #akademifantasia2014 #akademifantasia2016 #man #shark #menstyle #menglasses #glowing #supplements #sales #class
  • JUMPA SAYA ESOK.😘😘😘 JOM BERSAMA-SAMA...Tag kawan2 dan share post ini... Perhatian❗Perhatian❗
    Peluang keemasan bagi semua usahawan fesyen & usahawan bumiputera

    #Taklimat Hebat ❗secara PERCUMA❗❗ TERBUKA UNTUK SEMUA GOLONGAN 18 TAHUN KE ATAS👍👍👍 .
    .
    TEMPAT : PELICAN HOTEL, BATU PAHAT
    MASA : 830 PAGI
    PENDAFTARAN PESERTA
    TARIKH : 23/10/2016 (AHAD)
    .
    .

    #DATANG SAHAJA JIKA SUDAH ADA PRODUK PUN BOLEH BAWA.... #Sebarang maklumbalas/pertanyaan boleh menghubugi penyelaras di talian 07-4380666

    #kakiniaga #usahawan #halalproduct #crunchy #instaartist #instagood #instaceleb #cemelcemel #azwansatar #azwanaf2014 #akademifantasia2014 #akademifantasia2016 #man #shark #menstyle #menglasses #glowing #supplements #sales #class

  •  281  1  22 October, 2016