#kakiinsta Instagram Photos & Videos

kakiinsta - 1.5k posts

Hashtag Popularity

1.6
average comments
112.2
average likes

Latest #kakiinsta Posts

  • Secara ringkasnya, minyak ni dpt menambahbaik tumbesaran otot "brg" dalaman bro..makin besaq la lpas ni..huhu..masa nak brsama pun makin lama. 2-3 kali pun mampu bro..selain tu dpt mmbantu perjalanan darah "brg" bro. Tegang semacam aih..timbul urat2..xmau crita panjang2..bro try la nk tahu mcm mana..
.
Whatsapp 0145145126
.
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Secara ringkasnya, minyak ni dpt menambahbaik tumbesaran otot "brg" dalaman bro..makin besaq la lpas ni..huhu..masa nak brsama pun makin lama. 2-3 kali pun mampu bro..selain tu dpt mmbantu perjalanan darah "brg" bro. Tegang semacam aih..timbul urat2..xmau crita panjang2..bro try la nk tahu mcm mana..
    .
    Whatsapp 0145145126
    .
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  16  0  8 August, 2020
  • MINYAK BUKAN SEBARANG MINYAK BRO..NI BUKAN BIASA2 PUNYA..
.
.
.
Formula asli org kampung pedalaman jawa kini ditangan kami bro..
.
.
Dulu biasa kita dengar minyak lintah, minyak belacak, minyak kelapa dara..
.
.
Tapi yg power nye minyak ni kesemua bahan diatas ada dalam satu botol..
.
.
Perghh..3 dalam 1 bro..mmg power..
.
Campuran pati lebih 95% dlm 1 botol. Pekat minyak ni bro..klau nak tahu minyak ada kualiti ke tak, tgk pekat ke tak bro..minyak ni lbh 95% pati dalam botol..
.
Secara ringkasnya, minyak ni dpt menambahbaik tumbesaran otot "brg" dalaman bro..makin besaq la lpas ni..huhu..masa nak brsama pun makin lama. 2-3 kali pun mampu bro..selain tu dpt mmbantu perjalanan darah "brg" bro. Tegang semacam aih..timbul urat2..xmau crita panjang2..bro try la nk tahu mcm mana..
.
.
🌷 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia..
.
.
Mcm mana nak order? Nak thu lebih lanjut?
.
.
Wasap MLBA ke 0145145126
.
.
P/s: Bagi yang tidak berniat nak beli lagi tapi berminat nak tahu psal produk ni amatlah digalakkan juga utk wasap kami. TESTIMONI pengguna sebelum ni dan kelebihan produk akn kami terangkan.
.
.
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • MINYAK BUKAN SEBARANG MINYAK BRO..NI BUKAN BIASA2 PUNYA..
    .
    .
    .
    Formula asli org kampung pedalaman jawa kini ditangan kami bro..
    .
    .
    Dulu biasa kita dengar minyak lintah, minyak belacak, minyak kelapa dara..
    .
    .
    Tapi yg power nye minyak ni kesemua bahan diatas ada dalam satu botol..
    .
    .
    Perghh..3 dalam 1 bro..mmg power..
    .
    Campuran pati lebih 95% dlm 1 botol. Pekat minyak ni bro..klau nak tahu minyak ada kualiti ke tak, tgk pekat ke tak bro..minyak ni lbh 95% pati dalam botol..
    .
    Secara ringkasnya, minyak ni dpt menambahbaik tumbesaran otot "brg" dalaman bro..makin besaq la lpas ni..huhu..masa nak brsama pun makin lama. 2-3 kali pun mampu bro..selain tu dpt mmbantu perjalanan darah "brg" bro. Tegang semacam aih..timbul urat2..xmau crita panjang2..bro try la nk tahu mcm mana..
    .
    .
    🌷 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia..
    .
    .
    Mcm mana nak order? Nak thu lebih lanjut?
    .
    .
    Wasap MLBA ke 0145145126
    .
    .
    P/s: Bagi yang tidak berniat nak beli lagi tapi berminat nak tahu psal produk ni amatlah digalakkan juga utk wasap kami. TESTIMONI pengguna sebelum ni dan kelebihan produk akn kami terangkan.
    .
    .
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  6  0  7 August, 2020
  • ISTERI KURANG GHAIRAH KETIKA BERSAMA❓
.
Faktor yang boleh menyebabkan isteri kurang ghairah adalah kegagalan anda untuk memuaskan isteri ketika bersama. Bila perkara ini selalu berlaku setiap kali bersama selama bertahun2 perkahwinan anda. .
Isteri anda akan naik muak dan bosan bila bersama, kerana bagi dia hubungan bersama ini adalah setakat untuk memuaskan anda. Bukan kepuasan bersama
.
Memang tidak dinafikan, sejujurnya kita pun taknak hampakan isteri tersayang betul? Sebagai suami for sure kita nak isteri kita selalu bangga dan  sayangkan kita* .
“...Kalau boleh nak pandang kita slalu je, tak pandang langsung laki lain…”
.
Sebab tu kita perlu cari jalan penyelesaian secepatnya. . Tapi kini, isteri tak bagi keluar rumah kalau boleh nak melekat jeee 24 jam!
.
Best kan? Jangan tunggu lagi. Terus order sekarang, confirm isteri akan melekat jee dengan anda. Klik link di bio untuk terus order sekarang!

Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • ISTERI KURANG GHAIRAH KETIKA BERSAMA❓
    .
    Faktor yang boleh menyebabkan isteri kurang ghairah adalah kegagalan anda untuk memuaskan isteri ketika bersama. Bila perkara ini selalu berlaku setiap kali bersama selama bertahun2 perkahwinan anda. .
    Isteri anda akan naik muak dan bosan bila bersama, kerana bagi dia hubungan bersama ini adalah setakat untuk memuaskan anda. Bukan kepuasan bersama
    .
    Memang tidak dinafikan, sejujurnya kita pun taknak hampakan isteri tersayang betul? Sebagai suami for sure kita nak isteri kita selalu bangga dan sayangkan kita* .
    “...Kalau boleh nak pandang kita slalu je, tak pandang langsung laki lain…”
    .
    Sebab tu kita perlu cari jalan penyelesaian secepatnya. . Tapi kini, isteri tak bagi keluar rumah kalau boleh nak melekat jeee 24 jam!
    .
    Best kan? Jangan tunggu lagi. Terus order sekarang, confirm isteri akan melekat jee dengan anda. Klik link di bio untuk terus order sekarang!

    Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  14  0  6 August, 2020
  • "Cantik nyaaaa..... macam kat Maldives je..."😱😱😱
.
.... Dah tak payah buat muka terkejut sangat.
Mana boleh pergi oversea sekarang....
.
Nak tahu kat mana...
.
.
.
Dekat Malaysia je guys...
.🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝
PULAU BUM BUM SEMPORNA SABAH
.
.
MURAH tau... promosi PKPP.. rugi kalau pandang saja.
Yang mana #kakijalan #kakitravel #kakiselam #kakiselfie  #kakiinsta jangan lepas kan peluang ni.. 
.
.
Travel Lokal Feeling Oversea hokey.. 
.

Untuk detail lanjut...

Boleh whatsapp atau call seperti di link dibawah.
📲📲📲 https://linktr.ee/nketravel
  • "Cantik nyaaaa..... macam kat Maldives je..."😱😱😱
    .
    .... Dah tak payah buat muka terkejut sangat.
    Mana boleh pergi oversea sekarang....
    .
    Nak tahu kat mana...
    .
    .
    .
    Dekat Malaysia je guys...
    .🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝🏝
    PULAU BUM BUM SEMPORNA SABAH
    .
    .
    MURAH tau... promosi PKPP.. rugi kalau pandang saja.
    Yang mana #kakijalan #kakitravel #kakiselam #kakiselfie #kakiinsta jangan lepas kan peluang ni..
    .
    .
    Travel Lokal Feeling Oversea hokey..
    .

    Untuk detail lanjut...

    Boleh whatsapp atau call seperti di link dibawah.
    📲📲📲 https://linktr.ee/nketravel

  •  9  0  5 August, 2020
  • Pernah tak beraksi lebih 1 jam❓
.
Meh saya nak share experience dengan bro semua. Kalau bro boleh beraksi lebih dari 1 jam bro boleh 👇
.
✔️Test pelbagai posisi
✔️Wife meraung kepuasan
✔️Wife merayu stop
✔️ Esok pagi wife konfem melekat
.
Untuk yg bro yg tak pernah mendayungg wife lebih dari 1 jam
.
Solusi korang ada disini, sebab produk ni akan membuatkan korang jadi superrr powerr hinggakan korang nak PM kami beri kami feedback
. 
Komen di bawah "Saya nak"

Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Pernah tak beraksi lebih 1 jam❓
    .
    Meh saya nak share experience dengan bro semua. Kalau bro boleh beraksi lebih dari 1 jam bro boleh 👇
    .
    ✔️Test pelbagai posisi
    ✔️Wife meraung kepuasan
    ✔️Wife merayu stop
    ✔️ Esok pagi wife konfem melekat
    .
    Untuk yg bro yg tak pernah mendayungg wife lebih dari 1 jam
    .
    Solusi korang ada disini, sebab produk ni akan membuatkan korang jadi superrr powerr hinggakan korang nak PM kami beri kami feedback
    .
    Komen di bawah "Saya nak"

    Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  21  0  5 August, 2020
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq sis Nabilah T.Merah  order MLBA...
 Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x?? 
.
Whatsapp bro 0145145126 
Whatsapp bro  0145145126
Whatsapp bro 0145145126
.
Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq sis Nabilah T.Merah order MLBA...
    Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x??
    .
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    .
    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  34  0  4 August, 2020
  • ”…Saya mula onani dari umur 19 tahun, dan waktu saya nak berkahwin pada usia 24 tahun, saya …”
.
Asslmualaikum… Pernah mengalami masalah “tanda awal” seperti ini❓
✔ Zakar layu
✔ Cepat mengendur semasa bersama
✔ Kencing tidak lawas
✔ Cepat tewas
✔ Susah menegang kembali selepas first round?
.
Jika ya, anda mungkin mengalami masalah lelaki disebabkan tabiat onani. Memang tidak dinafikan setiap lelaki pasti akan onani,  terutama sekali sewaktu remaja & belum berkahwin.  Dan juga jangan terkejut malah yang dah berkahwin pun masih beronani.
.
Percaya atau tidak setiap kali anda onani anda akan merosakkan zakar anda secara 👇
.
Fisikal (1) Apabila anda onani, anda akan memaksa air mani keluar dengan kasar. Kepala zakar anda dicipta hanya untuk digesel pada permukaan yang lembut iaitu faraj wanita. Tapi apabila anda menggunakan tapak tangan lelaki anda yang kasar, ia akan mencederakan urat disekeliling zakar anda
.
Mentally
(1) Apabila anda onani, anda akan set dalam minda anda untuk mengeluarkan air mani. Jadi tujuan onani itu hanya untuk mengeluarkan air mani . Jadi lama kelamaan apabila anda melatih minda anda begini, ketika anda ingin berkahwin kelak, minda akan memberi signal pada otot zakar untuk memancutkan air mani dengan awal
.
Jika anda tidak rawati masalah ini, anda mungkin akan mengalami mati pucuk . Penyakit dimana zakar anda langsung tidak berguna . Waktu itu zakar anda hanya akan jadi perhiasan di anggota badan sahaja tanpa fungsi
.
Takut kan❓
.
Untuk yang sudah mengalami masalah tanda awal seperti di atas, anda boleh gunakan produk Minyak Lintah Belacak Asli bagi merawat dan merangsang kembali pengedaran darah ke urat zakar, supaya zakar anda kembali sihat

Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • ”…Saya mula onani dari umur 19 tahun, dan waktu saya nak berkahwin pada usia 24 tahun, saya …”
    .
    Asslmualaikum… Pernah mengalami masalah “tanda awal” seperti ini❓
    ✔ Zakar layu
    ✔ Cepat mengendur semasa bersama
    ✔ Kencing tidak lawas
    ✔ Cepat tewas
    ✔ Susah menegang kembali selepas first round?
    .
    Jika ya, anda mungkin mengalami masalah lelaki disebabkan tabiat onani. Memang tidak dinafikan setiap lelaki pasti akan onani, terutama sekali sewaktu remaja & belum berkahwin. Dan juga jangan terkejut malah yang dah berkahwin pun masih beronani.
    .
    Percaya atau tidak setiap kali anda onani anda akan merosakkan zakar anda secara 👇
    .
    Fisikal (1) Apabila anda onani, anda akan memaksa air mani keluar dengan kasar. Kepala zakar anda dicipta hanya untuk digesel pada permukaan yang lembut iaitu faraj wanita. Tapi apabila anda menggunakan tapak tangan lelaki anda yang kasar, ia akan mencederakan urat disekeliling zakar anda
    .
    Mentally
    (1) Apabila anda onani, anda akan set dalam minda anda untuk mengeluarkan air mani. Jadi tujuan onani itu hanya untuk mengeluarkan air mani . Jadi lama kelamaan apabila anda melatih minda anda begini, ketika anda ingin berkahwin kelak, minda akan memberi signal pada otot zakar untuk memancutkan air mani dengan awal
    .
    Jika anda tidak rawati masalah ini, anda mungkin akan mengalami mati pucuk . Penyakit dimana zakar anda langsung tidak berguna . Waktu itu zakar anda hanya akan jadi perhiasan di anggota badan sahaja tanpa fungsi
    .
    Takut kan❓
    .
    Untuk yang sudah mengalami masalah tanda awal seperti di atas, anda boleh gunakan produk Minyak Lintah Belacak Asli bagi merawat dan merangsang kembali pengedaran darah ke urat zakar, supaya zakar anda kembali sihat

    Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  19  1  4 August, 2020
  • Alhamdulillah rezeki hari ini..Done Cod Area Pengkalan Chepa.. tq bro Dauh Dari pasir putih turun ke pc untuk order MLBA...
 Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x?? 
.
Whatsapp bro 0145145126 
Whatsapp bro  0145145126
Whatsapp bro 0145145126
.
Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Alhamdulillah rezeki hari ini..Done Cod Area Pengkalan Chepa.. tq bro Dauh Dari pasir putih turun ke pc untuk order MLBA...
    Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x??
    .
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    .
    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  39  0  1 August, 2020
  • Alhamdulillah rezeki hari ini..Done Cod Area Pengkalan Chepa.. tq bro Dauh Dari pasir putih turun ke pc untuk order MLBA...
 Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x?? 
.
Whatsapp bro 0145145126 
Whatsapp bro  0145145126
Whatsapp bro 0145145126
.
Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Alhamdulillah rezeki hari ini..Done Cod Area Pengkalan Chepa.. tq bro Dauh Dari pasir putih turun ke pc untuk order MLBA...
    Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x??
    .
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    .
    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  42  0  1 August, 2020
  • MLBA

“CAMNE ABAM BOLE STEADY 45 M1N1T”

BERPELUH² BDN WLUPUN AIRCOND PASANG 16°C. Yang tau-tau jer confirm sengih bile bace statement ni. Hehe... Pastu mesti geram je kn lame x dpt mcm ni...Dahla skrg ni game kjp je,lepastu kite dah penat,terus membute,org sebelah plak rase x best sbb x mcm mase lps khwin dulu🙄🙄🙄... Xkan asik nak kene kondem je kan? Bagi la kwn seumur hidup kite ni happy... Bak kate org, U smile I Smile...😊😊😊😊

Lau tuan2 betul² nak, PM kat wassap jer snng nak deal tuan2....
0145145126

Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126

Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Follow My FB :Mfr new
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • MLBA

    “CAMNE ABAM BOLE STEADY 45 M1N1T”

    BERPELUH² BDN WLUPUN AIRCOND PASANG 16°C. Yang tau-tau jer confirm sengih bile bace statement ni. Hehe... Pastu mesti geram je kn lame x dpt mcm ni...Dahla skrg ni game kjp je,lepastu kite dah penat,terus membute,org sebelah plak rase x best sbb x mcm mase lps khwin dulu🙄🙄🙄... Xkan asik nak kene kondem je kan? Bagi la kwn seumur hidup kite ni happy... Bak kate org, U smile I Smile...😊😊😊😊

    Lau tuan2 betul² nak, PM kat wassap jer snng nak deal tuan2....
    0145145126

    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126

    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Follow My FB :Mfr new
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  117  0  25 July, 2020
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq bro Syafiq Melaka order 3 botol MLBA...
 Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x?? 
.
Whatsapp bro 0145145126 
Whatsapp bro  0145145126
Whatsapp bro 0145145126
.
Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2 Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq bro Syafiq Melaka order 3 botol MLBA...
    Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x??
    .
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    .
    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2 Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  26  0  20 July, 2020
  • DAH CUBA MACAM2 JENIS PRODUK, TAPI TAK MENJADI JUGAK???😤😤😤
.
Jangan 5 minit dah kalah bro😰😰.
kesian kat pasangan menderita sebab anda sedap sendiri😭😭😭.
Cuba jalan ini untuk kepuasan besama.
.
Minyak lintah belacak asli‼️
100% produk bumiputera🇲🇾‼️
.
Tahan lebih lama dan lasak
👉🏼Tambah saiz panjang 1 – 3 inci
👉🏼Tambah ukur lilit lebih tebal
👉🏼Luruskan adik yang bengkok
👉🏼Patah tandan
👉🏼Kurang keras/nafsu masa bersama
👉🏼Memperbaiki masalah berkaitan urat saraf contoh lumpuh, sakit pinggang, lutut dan lain2
  Tegangkan + tambah saiz buah dada isteri.
.
PERUBAHAN MENDADAK SEPANTAS 3 HARI‼️😲😲😲
.
Harga promosi tak masuk akal kami nak bagi untuk yang whatsapp je.
Testimoni yang Berjaya akan di beri
. 

Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126

Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Follow My FB :Mfr new
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • DAH CUBA MACAM2 JENIS PRODUK, TAPI TAK MENJADI JUGAK???😤😤😤
    .
    Jangan 5 minit dah kalah bro😰😰.
    kesian kat pasangan menderita sebab anda sedap sendiri😭😭😭.
    Cuba jalan ini untuk kepuasan besama.
    .
    Minyak lintah belacak asli‼️
    100% produk bumiputera🇲🇾‼️
    .
    Tahan lebih lama dan lasak
    👉🏼Tambah saiz panjang 1 – 3 inci
    👉🏼Tambah ukur lilit lebih tebal
    👉🏼Luruskan adik yang bengkok
    👉🏼Patah tandan
    👉🏼Kurang keras/nafsu masa bersama
    👉🏼Memperbaiki masalah berkaitan urat saraf contoh lumpuh, sakit pinggang, lutut dan lain2
    Tegangkan + tambah saiz buah dada isteri.
    .
    PERUBAHAN MENDADAK SEPANTAS 3 HARI‼️😲😲😲
    .
    Harga promosi tak masuk akal kami nak bagi untuk yang whatsapp je.
    Testimoni yang Berjaya akan di beri
    .

    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126

    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Follow My FB :Mfr new
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  22  2  17 July, 2020
  • 🔥Suami perlu KUAT, mampu TAHAN LAMA, kerana suami adalah peranan utama dalam rumah tangga.🔥
.
Adakan anda tergolong dalam golongan lima minit?
Kesianlah isteri anda.
.
Kuatkanlah stamina mu abang abang.
.
Di sini kami memperkenalkan Minyak Lintah Gunung + Ikan Belacak!
.
Minyak ni bantu:
🍆 Membesarkan boboi
🍆 Menebalkan boboi
🍆 Bantu tahan lama
🍆 Memanjangkan boboi
👙 Membesarkan buah dada
.
Apa yang kami offer?
✅Promosi untuk 10 customer terawal setiap hari
✅Free postage satu Malaysia
✅Teknik Urutan dalam bentuk TUTORIAL bergambar
✅Jaminan sampai! Tak sampai kami bayar balik duit.
.
Jadi, tungggu apa lagi?
Ubahlah nasib. Isteri - isteri disana, kalau tak berpuas hati dengan performance suami, boleh suruh dia pakai minyak ni.
.
Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • 🔥Suami perlu KUAT, mampu TAHAN LAMA, kerana suami adalah peranan utama dalam rumah tangga.🔥
    .
    Adakan anda tergolong dalam golongan lima minit?
    Kesianlah isteri anda.
    .
    Kuatkanlah stamina mu abang abang.
    .
    Di sini kami memperkenalkan Minyak Lintah Gunung + Ikan Belacak!
    .
    Minyak ni bantu:
    🍆 Membesarkan boboi
    🍆 Menebalkan boboi
    🍆 Bantu tahan lama
    🍆 Memanjangkan boboi
    👙 Membesarkan buah dada
    .
    Apa yang kami offer?
    ✅Promosi untuk 10 customer terawal setiap hari
    ✅Free postage satu Malaysia
    ✅Teknik Urutan dalam bentuk TUTORIAL bergambar
    ✅Jaminan sampai! Tak sampai kami bayar balik duit.
    .
    Jadi, tungggu apa lagi?
    Ubahlah nasib. Isteri - isteri disana, kalau tak berpuas hati dengan performance suami, boleh suruh dia pakai minyak ni.
    .
    Whatsapp 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  15  0  16 July, 2020
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq sis syu melaka order MLBA...
 Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x?? 
.
Whatsapp bro  0145145126 
Whatsapp bro  0145145126
Whatsapp bro 0145145126
.
Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • Alhamdulillah rezeki hari ini.... tq sis syu melaka order MLBA...
    Ada spe2 nk join pos or cod untuk hari ni x??
    .
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    .
    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  34  0  15 July, 2020
  • MINYAK LINTAH BELACAK BELACAK(MLBA)

100% ASLI
100% TIADA BAHAN KIMIA
100% BAHAN SEMULAJADI
100% SELAMAT DIGUNAKAN
100% BERSIH
100% TIDAK BERBAU
100% PRODUK BUMIPUTRA

KANDUNGAN:
PATI MINYAK LINTAH GUNUNG***+PATI MINYAK BELACAK***+PATI MINYAK KELAPA DARA***

YG PALING UTAMA.....MUJARAB BOH!!!
BOLEH LIHAT MOMENTS SAYA UNTUK HASIL2 TESTOMONI PELANGGAN MLGB!

PM UNTUK ODER/DETAILS/PROMOSI TERKINI 

Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126

Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Follow My FB :Mfr new
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • MINYAK LINTAH BELACAK BELACAK(MLBA)

    100% ASLI
    100% TIADA BAHAN KIMIA
    100% BAHAN SEMULAJADI
    100% SELAMAT DIGUNAKAN
    100% BERSIH
    100% TIDAK BERBAU
    100% PRODUK BUMIPUTRA

    KANDUNGAN:
    PATI MINYAK LINTAH GUNUNG***+PATI MINYAK BELACAK***+PATI MINYAK KELAPA DARA***

    YG PALING UTAMA.....MUJARAB BOH!!!
    BOLEH LIHAT MOMENTS SAYA UNTUK HASIL2 TESTOMONI PELANGGAN MLGB!

    PM UNTUK ODER/DETAILS/PROMOSI TERKINI

    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126

    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Follow My FB :Mfr new
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  13  0  12 July, 2020
  • [FAKTA]

Lelaki di Malaysia lemah tenaga batin tapi malu untuk mengakui kerana ego.
Orang perempuan yang tak puas di ranjang takkan nak cakap, diaorg pun takut.
Jadi, abang2 semua janganlah malu2. Biar saya tolong.

Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126
Whatsapp bro 0145145126

Follow My IG :MFR Shoppe
Follow My Page: MFR Shoppe 2
Follow My FB :Mfr new
Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • [FAKTA]

    Lelaki di Malaysia lemah tenaga batin tapi malu untuk mengakui kerana ego.
    Orang perempuan yang tak puas di ranjang takkan nak cakap, diaorg pun takut.
    Jadi, abang2 semua janganlah malu2. Biar saya tolong.

    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126
    Whatsapp bro 0145145126

    Follow My IG :MFR Shoppe
    Follow My Page: MFR Shoppe 2
    Follow My FB :Mfr new
    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  13  0  3 July, 2020
  • #repost @mfr_shoppe
・・・
Kandungan ni dalam MLBA buat isteri korang lagi ghairah❗
.
Suami mestilah suka buat isteri diorang ghairah betul? Dalam kandungan MLBA ni juga terdapat minyak zaitun yang mengeluarkan aphrodisiac atau sejenis bau dan aura yang membuatkan isteri korang lebih gersang dan tertarik kepada bro.
.
Bila bro pakai sahaja produk ni, isteri akan rasa lain macam bila bersama bro. Jangan korang kata ni minyak dagu pula haha.
.
Tambah pula minyak lintah dan minyak kelapa dara yang membesarkan zakar & membuat bro tahan lama, komfem bini bro puas hati. Semua lelaki nak Nampak gagah depan isteri dia, nak dapat tewaskan dan tahan lama ketika ranjang. Yik sarankan bro yang ada masalah zakar yang tak beberapa nak power tu pakai MLBa. Percayalah, isteri bro akan senyum lebar lepas ni.
.
Comment sahaja di bawah atau Dm Yik jika anda berminat, Yik nak bagi promo malam jumaat hari ni sahaja!

Berminat blh ws 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • #repost @mfr_shoppe
    ・・・
    Kandungan ni dalam MLBA buat isteri korang lagi ghairah❗
    .
    Suami mestilah suka buat isteri diorang ghairah betul? Dalam kandungan MLBA ni juga terdapat minyak zaitun yang mengeluarkan aphrodisiac atau sejenis bau dan aura yang membuatkan isteri korang lebih gersang dan tertarik kepada bro.
    .
    Bila bro pakai sahaja produk ni, isteri akan rasa lain macam bila bersama bro. Jangan korang kata ni minyak dagu pula haha.
    .
    Tambah pula minyak lintah dan minyak kelapa dara yang membesarkan zakar & membuat bro tahan lama, komfem bini bro puas hati. Semua lelaki nak Nampak gagah depan isteri dia, nak dapat tewaskan dan tahan lama ketika ranjang. Yik sarankan bro yang ada masalah zakar yang tak beberapa nak power tu pakai MLBa. Percayalah, isteri bro akan senyum lebar lepas ni.
    .
    Comment sahaja di bawah atau Dm Yik jika anda berminat, Yik nak bagi promo malam jumaat hari ni sahaja!

    Berminat blh ws 0145145126Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  14  0  2 July, 2020
  • "KERASS MENCANAK LAGI BOBOY ABANG TU, GERAM TENGOK" "Orang rumah bukan main suka bro. Lepas urut dalam 30 minit lepas tu barang naik, tegang betul haha. Ni duk urut hari hari size pon makin besar, Mantapp boss" - WAK SEMAN , Selayang.

Saiz kecil? Kurang gagah & keras? Kurang keyakinan diri? Malu & risau nak bersama setiap malam?

Jangan risau! Kami telah bantu lebih 5,000 lelaki mendapatkan saiz idaman dengan hasil kepakaran kami menghasilkan produk ini.

Dapatkan segera! Stok terhad, hanya tinggal 47 botol jer.

Menjadikan boboy anda:-
BESAR, PANJANG, KERAS & GAGAH

Juga sesuai untuk:
✔boboy tunduk ke bawah (patah tandan)
✔boboy bengkok
✔Memperbetulkan urat-urat boboy yang tersumbat
✔Tahan lama

Khasiat lain:-
✔ Merawat penyakit strok
✔ Lumpuh
✔ Sakit pinggang @ lenguh-lenguh
✔ Mengembalikan kesegaran pada urat saraf dan melancarkan peredaran darah.

Cepat Taip MLBA dan Ws ke 014-5145126
Cepat Taip MLBA dan Ws ke 014-5145126

Komen dibawah BOBOBOY!!!!!!!!Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • "KERASS MENCANAK LAGI BOBOY ABANG TU, GERAM TENGOK" "Orang rumah bukan main suka bro. Lepas urut dalam 30 minit lepas tu barang naik, tegang betul haha. Ni duk urut hari hari size pon makin besar, Mantapp boss" - WAK SEMAN , Selayang.

    Saiz kecil? Kurang gagah & keras? Kurang keyakinan diri? Malu & risau nak bersama setiap malam?

    Jangan risau! Kami telah bantu lebih 5,000 lelaki mendapatkan saiz idaman dengan hasil kepakaran kami menghasilkan produk ini.

    Dapatkan segera! Stok terhad, hanya tinggal 47 botol jer.

    Menjadikan boboy anda:-
    BESAR, PANJANG, KERAS & GAGAH

    Juga sesuai untuk:
    ✔boboy tunduk ke bawah (patah tandan)
    ✔boboy bengkok
    ✔Memperbetulkan urat-urat boboy yang tersumbat
    ✔Tahan lama

    Khasiat lain:-
    ✔ Merawat penyakit strok
    ✔ Lumpuh
    ✔ Sakit pinggang @ lenguh-lenguh
    ✔ Mengembalikan kesegaran pada urat saraf dan melancarkan peredaran darah.

    Cepat Taip MLBA dan Ws ke 014-5145126
    Cepat Taip MLBA dan Ws ke 014-5145126

    Komen dibawah BOBOBOY!!!!!!!!Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  19  0  29 June, 2020
  • SI Adik di tung.gang tak kan patah dihempap 
si kakak

Pm pm pm

Kuasa kuda tiada tandingan 
Biar mimpi menjadi realiti

Tingkatkan sistem kuasa enjin anda. Kembalikan kejantanan anda. Biar keras seperti kayu di pukul tak patah di kerat tak putus

terus wasap ke 0145145126 MLBA

Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • SI Adik di tung.gang tak kan patah dihempap
    si kakak

    Pm pm pm

    Kuasa kuda tiada tandingan
    Biar mimpi menjadi realiti

    Tingkatkan sistem kuasa enjin anda. Kembalikan kejantanan anda. Biar keras seperti kayu di pukul tak patah di kerat tak putus

    terus wasap ke 0145145126 MLBA

    Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  134  0  28 June, 2020
  • 🔞NIKMAT MALAM PERTAMA🔞 💦KETAT, SENDAT, PADAT💦
.
➡😱LAMA💯✔
➡😱KERAS💯✔
➡😱PANJANG💯✔
➡😱BESAR💯✔
.
```Nak mendayung 30-60 minit ?
Baru dapat keluarkan aksi2 macam dulu2..
.
Jangan pening2..kami bantu anda..pasti berkesan dengan``` _*MLBA*_.. *INSYAALLAH..*
.
```Wasap je..harga sangat2 berbaloi..``` *Yang pasti ini bukan sembang kencang bro !!! Kami tak nak janji bulan & bintang..Anda nilaikan sendiri..*
.
```Berminat nak tau info selanjutnya..
DETAIL⤵⤵⤵
.
WhatsApp "MLBA PROMOSI" ke 0145145126
WhatsApp "MLBA PROMOSI" ke 0145145126
WhatsApp "MLBA PROMOSI" ke 0145145126
.
Kos Poslaju PERCUMA!!!
.
```p/s 1:wasap segera untuk dapatkan  sementara stok masih ada```
.
```p/s 2 : pos sehari je..esok dah sampai dan boleh guna terus. ``` 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019
  • 🔞NIKMAT MALAM PERTAMA🔞 💦KETAT, SENDAT, PADAT💦
    .
    ➡😱LAMA💯✔
    ➡😱KERAS💯✔
    ➡😱PANJANG💯✔
    ➡😱BESAR💯✔
    .
    ```Nak mendayung 30-60 minit ?
    Baru dapat keluarkan aksi2 macam dulu2..
    .
    Jangan pening2..kami bantu anda..pasti berkesan dengan``` _*MLBA*_.. *INSYAALLAH..*
    .
    ```Wasap je..harga sangat2 berbaloi..``` *Yang pasti ini bukan sembang kencang bro !!! Kami tak nak janji bulan & bintang..Anda nilaikan sendiri..*
    .
    ```Berminat nak tau info selanjutnya..
    DETAIL⤵⤵⤵
    .
    WhatsApp "MLBA PROMOSI" ke 0145145126
    WhatsApp "MLBA PROMOSI" ke 0145145126
    WhatsApp "MLBA PROMOSI" ke 0145145126
    .
    Kos Poslaju PERCUMA!!!
    .
    ```p/s 1:wasap segera untuk dapatkan sementara stok masih ada```
    .
    ```p/s 2 : pos sehari je..esok dah sampai dan boleh guna terus. ``` 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋Hahaha .. #kakiviral #kakiinsta #fly #awekcendol #panama #instatop #kakiniaga #2018 #minyaklintah #mlgb #mfrshoppe#jomshare#piankpop #sixhendalbelok #matmoto #sufiansuhaimi #meletop #lawak #brocuba #lucu #kelantanese #kelantan #ubatkuat #neelofa #nursajat #meletop #lawak #tahunbaru2019

  •  15  0  24 June, 2020

Top #kakiinsta Posts

  • Berlari ku lelah
nafas memburu
membangun kuat
hati t’lah beku
menengadahku diantara langit biru
mencoba berdiam menghitung kenangan
ingatan duka semakin membelenggu
air mengalir mengikuti takdir
sang senja hilang mengikuti waktu
tapi ada apa dengan ku?
Terdiam disini bagaikan batu
menatap nanar akan masa lalu
sakit luka resiko bermimpi
meraih impian bukalah mata
karena kenyataan mengejar mimpi
tak semudah kenyataan saat masih bermimpi

#vscocam
#vscophile
#vsco_hub
#vscoluv
#vscomalaysia
#igersmalaysia
#igersxperak
#ikutcarakita
#lokalproject
#projek_tutorial
#projekgigih_
#my_gengua
#kakiinsta
#iphoneart

#achik_akashah | 9.24pm
  • Berlari ku lelah
    nafas memburu
    membangun kuat
    hati t’lah beku
    menengadahku diantara langit biru
    mencoba berdiam menghitung kenangan
    ingatan duka semakin membelenggu
    air mengalir mengikuti takdir
    sang senja hilang mengikuti waktu
    tapi ada apa dengan ku?
    Terdiam disini bagaikan batu
    menatap nanar akan masa lalu
    sakit luka resiko bermimpi
    meraih impian bukalah mata
    karena kenyataan mengejar mimpi
    tak semudah kenyataan saat masih bermimpi

    #vscocam
    #vscophile
    #vsco_hub
    #vscoluv
    #vscomalaysia
    #igersmalaysia
    #igersxperak
    #ikutcarakita
    #lokalproject
    #projek_tutorial
    #projekgigih_
    #my_gengua
    #kakiinsta
    #iphoneart

    #achik_akashah | 9.24pm

  •  284  13  9 October, 2014