#jutawanjunniwanted Instagram Photos & Videos

jutawanjunniwanted - 6.1k posts

Hashtag Popularity

6.1
average comments
44.9
average likes

Latest #jutawanjunniwanted Posts

  • BIJI SCRUB HALUS😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, ni lah tekstur produk #PinkishWhiteInstantScrub! Tekstur dia lembut je, tak harsh on your skin. Cara guna scrub ni adalah you all boleh jadikan dia as scrub atau masker👇🏻⁣
⁣
SCRUB⁣
1. Scrub lembut bahagian bermasalah⁣
2. Bilas dengan air⁣
⁣
MASKER⁣
1. Scrub lembut bahagian bermasalah⁣
2. Biarkan 10-15 minit⁣
3. Bilas dengan air⁣
⁣
Pakai 2-3 kali seminggu dan you all boleh lihat perbezaan dia! PWIScrub sesuai untuk semua jenis kulit, so jangan risau okay? Bau dia pun wangi tauu😍⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
⁣#SuccessEmpire
#JutawanJunniWanted
#tambahincome 
#tjcodnegerisembilan 
#tjcodseremban 
#tjcods2height 
#tjcodgatewayseremban
#putihkorea 
#pinkishwhite 
#pwis 
#instantscrub 
#licenserum 
#putihgebu 
#putihcepat 
#kulitbreakout 
#jerawat 
#parutjerawat 
#acnekiller 
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • BIJI SCRUB HALUS😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau nak tahu, ni lah tekstur produk #PinkishWhiteInstantScrub! Tekstur dia lembut je, tak harsh on your skin. Cara guna scrub ni adalah you all boleh jadikan dia as scrub atau masker👇🏻⁣

    SCRUB⁣
    1. Scrub lembut bahagian bermasalah⁣
    2. Bilas dengan air⁣

    MASKER⁣
    1. Scrub lembut bahagian bermasalah⁣
    2. Biarkan 10-15 minit⁣
    3. Bilas dengan air⁣

    Pakai 2-3 kali seminggu dan you all boleh lihat perbezaan dia! PWIScrub sesuai untuk semua jenis kulit, so jangan risau okay? Bau dia pun wangi tauu😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #SuccessEmpire
    #JutawanJunniWanted
    #tambahincome
    #tjcodnegerisembilan
    #tjcodseremban
    #tjcods2height
    #tjcodgatewayseremban
    #putihkorea
    #pinkishwhite
    #pwis
    #instantscrub
    #licenserum
    #putihgebu
    #putihcepat
    #kulitbreakout
    #jerawat
    #parutjerawat
    #acnekiller
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  1  0  9 hours ago
  • NAK TAK KULIT PUTIH FLAWLESS?😍🤩

Morning Junni Angels! Jom cuba #PinkishWhiteAdvanceSet sebab ianya set skincare you all yang lengkap! Apa yang ada dalam set ni adalah cleanser, toner, moisturiser dan juga sunscreen🤩⁣
⁣
Apa PWAS ni boleh buat? ⁣
✅ Menghindari pori daripada tersumbat⁣
✅ Mencerahkan kulit⁣
✅ Merawat blackhead & whitehead⁣
✅ Merawat masalah jerawat⁣
⁣
Haaa bestkan? Cara penggunaannya you all pakai je 2 kali sehari. Kalau you all konsisten, InshaAllah selesau masalah jerawat tu😍⁣
⁣⁣
Siapa dah cuba PWAS ni komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣
⁣

#JunniBeauty
#SuccessEmpire
#SolusiKulitBreakout 
#JunniBeautyBantuAnda 
#JutawanJunniWanted
#putihkorea #pinkishwhite #pwis #licenserum #putihgebu #tiktok #funimate #produkviral #produknomercury #produkorganik
  • NAK TAK KULIT PUTIH FLAWLESS?😍🤩

    Morning Junni Angels! Jom cuba #PinkishWhiteAdvanceSet sebab ianya set skincare you all yang lengkap! Apa yang ada dalam set ni adalah cleanser, toner, moisturiser dan juga sunscreen🤩⁣

    Apa PWAS ni boleh buat? ⁣
    ✅ Menghindari pori daripada tersumbat⁣
    ✅ Mencerahkan kulit⁣
    ✅ Merawat blackhead & whitehead⁣
    ✅ Merawat masalah jerawat⁣

    Haaa bestkan? Cara penggunaannya you all pakai je 2 kali sehari. Kalau you all konsisten, InshaAllah selesau masalah jerawat tu😍⁣
    ⁣⁣
    Siapa dah cuba PWAS ni komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣


    #JunniBeauty
    #SuccessEmpire
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #JutawanJunniWanted
    #putihkorea #pinkishwhite #pwis #licenserum #putihgebu #tiktok #funimate #produkviral #produknomercury #produkorganik

  •  0  0  12 hours ago
  • Apa main ingredients Pinkish White Advance Set?🤨⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak #PinkishWhiteAdvanceSet mempunyai ingredients yang the best untuk flawless and bright skin?😍⁣
⁣
✨ Sodium Cocoyl Glycinate bagi membershihkan kotoran pada kulit⁣
✨ Sodium hyroxide sebagai pH balance⁣
✨ Strawberry extract sebagai ejen pencerahan⁣
✨ Tatinium oxide sebagai sunscreen⁣
⁣
PWAS ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, so jangan risau kalau you all ada sensitive skin, oily dan sebagainya🤗⁣
⁣

#JunniBeauty
#SuccessEmpire
#SolusiKulitBreakout 
#JunniBeautyBantuAnda 
#JutawanJunniWanted
#putihkorea #pinkishwhite #pwis #licenserum #putihgebu #tiktok #funimate #produkviral #produknomercury #produkorganik
  • Apa main ingredients Pinkish White Advance Set?🤨⁣

    Morning Junni Angels! You all tahu tak #PinkishWhiteAdvanceSet mempunyai ingredients yang the best untuk flawless and bright skin?😍⁣

    ✨ Sodium Cocoyl Glycinate bagi membershihkan kotoran pada kulit⁣
    ✨ Sodium hyroxide sebagai pH balance⁣
    ✨ Strawberry extract sebagai ejen pencerahan⁣
    ✨ Tatinium oxide sebagai sunscreen⁣

    PWAS ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, so jangan risau kalau you all ada sensitive skin, oily dan sebagainya🤗⁣


    #JunniBeauty
    #SuccessEmpire
    #SolusiKulitBreakout
    #JunniBeautyBantuAnda
    #JutawanJunniWanted
    #putihkorea #pinkishwhite #pwis #licenserum #putihgebu #tiktok #funimate #produkviral #produknomercury #produkorganik

  •  0  0  12 hours ago
  • CARA PAKAI SCRUB??🤩🧐⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣⁣
⁣⁣
Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pada kulit, supaya kulit you all takkan sakit😘⁣
⁣
Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣
3. Biarkan 10-15 minit dan bilas⁣⁣
⁣⁣
Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣
#SuccessEmpire
#JutawanJunniWanted
#tambahincome
#buatduitdarirumah
#tjcodnegerisembilan 
#tjcodseremban 
#tjcods2height 
#tjcodgatewayseremban 
#putihgebu 
#putihcepat 
#kulitbreakout 
#jerawat 
#parutjerawat 
#acnekiller 
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • CARA PAKAI SCRUB??🤩🧐⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! #PinkishWhiteInstantScrub adalah produk 2in1 iaitu scrub dan juga masker tau! Ada yang tanya Sis Junni PWIScrub ni boleh ke pakai kat badan? Ehh mestilah boleh!😉⁣⁣
    ⁣⁣
    Kalau you all nak tahu, dalam PWIScrub ni ada olive oil, arbutin dan juga rice bran yang lembut pada kulit, supaya kulit you all takkan sakit😘⁣

    Cara penggunaan pada badan pula adalah...⁣⁣
    1. Bersihkan badan⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣
    3. Biarkan 10-15 minit dan bilas⁣⁣
    ⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #SuccessEmpire
    #JutawanJunniWanted
    #tambahincome
    #buatduitdarirumah
    #tjcodnegerisembilan
    #tjcodseremban
    #tjcods2height
    #tjcodgatewayseremban
    #putihgebu
    #putihcepat
    #kulitbreakout
    #jerawat
    #parutjerawat
    #acnekiller
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  2  0  21 hours ago
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga MUAR nak COD boleh COD dengan @junni.bella
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junni.bella sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga MUAR nak COD boleh COD dengan @junni.bella
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junni.bella sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  5  0  21 hours ago
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga Lenga & Pagoh nak COD boleh COD dengan @junnibeautyfarahin
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyfarahin sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga Lenga & Pagoh nak COD boleh COD dengan @junnibeautyfarahin
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyfarahin sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  5  0  21 hours ago
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga MUAR nak COD boleh COD dengan @junni_aida
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junni_aida sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga MUAR nak COD boleh COD dengan @junni_aida
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junni_aida sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  5  0  21 hours ago
  • sᴀʏᴀ ɴᴀᴋ ʙᴇʀɴɪᴀɢᴀ ᴛᴀᴘɪ ᴛɪᴀᴅᴀ ᴏʀᴀɴɢ ɢᴜɪᴅᴇ ! sᴀʏᴀ ɴᴀᴋ ᴋᴀʏᴀ ᴛᴀᴘɪ... 😱⁣⁣
⁣
⁣⁣
Checklist di mana isu yang anda alami sekarang :⁣⁣
1. Banyak masalah hutang (PTPTN, kereta, rumah, loan) hingga menjerut diri sendiri⁣⁣
2. Nak berniaga tapi tiada ilmu, takut tiada bimbingan, tiada mentor⁣⁣
3. Teringin nak GEMUKKAN poket sendiri tak nak susahkan mak ayah/suami lagi⁣⁣
4. Nak sangat bagi mak ayah duit bulanan tapi tampung diri pun tak mampu⁣⁣
5. Nak bagi anak anak apa saja tapi semuanya cukup cukup makan jee⁣⁣
⁣⁣
⁣
𝘔𝘶𝘯𝘨𝘬𝘪𝘯 𝘮𝘢𝘴𝘢𝘭𝘢𝘩 𝘬𝘦𝘸𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘵𝘦𝘳𝘴𝘦𝘣𝘶𝘵 𝘮𝘦𝘮𝘣𝘶𝘢𝘵𝘬𝘢𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘚𝘛𝘙𝘌𝘚𝘚! 𝘗𝘙𝘌𝘚𝘚𝘜𝘙𝘌 ! 𝘗𝘌𝘕𝘈𝘛 ! ⁣ 𝘚𝘦𝘣𝘢𝘣 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘳𝘢𝘴𝘢 𝘵𝘪𝘢𝘥𝘢 𝘝𝘈𝘓𝘜𝘌 𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘪𝘯.. ⁣ 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘩𝘢𝘯𝘺𝘢 𝘩𝘪𝘥𝘶𝘱 𝘴𝘦𝘬𝘢𝘥𝘢𝘳 𝘩𝘪𝘥𝘶𝘱.. 𝘵𝘪𝘥𝘢𝘬 𝘣𝘦𝘳𝘪 𝘮𝘢𝘯𝘧𝘢𝘢𝘵 𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘪𝘯, 𝘣𝘦𝘵𝘶𝘭 ? ⁣⁣
⁣
⁣⁣
Teruskan membaca...⁣⁣
⁣⁣
Kami telah melahirkan usahawan yang terbukti berjaya dalam perniagaan JUNNI BEAUTY dari ZERO INCOME hingga mencapai income 5-6 ANGKA sebulan 😱⁣⁣
⁣⁣
Dari hanya seorang student sepenuh masa kini miliki income 10,000 sebulan ⁣⁣
Dari suri rumah yang tiada pendapatan kukuh & mengharapkan nafkah suami kini mempunyai syarikat , staff & menjana pendapatan 100,000 sebulan ⁣⁣
⁣⁣
⁣
𝐁𝐚𝐠𝐚𝐢𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐤𝐚𝐦𝐢 𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐛𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐚𝐧𝐝𝐚 ? ⁣⁣
⁣⁣
1. Kami menyediakan lebih 9 modul (marketing, close sales, leadership) untuk anda START ! Walaupun dari ZERO! Follow je..⁣⁣
2. Kami beri anda access untuk sertai LIVE COACHING bersama founder, boothcamp, roadtour untuk gain knowledge bisnes anda.⁣⁣
3. Kami juga sentiasa menjaga circle bisnes yang POSITIF, dengan berkumpul di 1 group bersama leader-leader jutawan & team yang lain #TERPAKSAAKTIF ! ⁣⁣
4. Kami menyediakan2 Group Marketing Tools (video, copywriting, gambar, template & testimoni) untuk anda mudah menjual pada pelanggan ⁣⁣
⁣
⁣⁣
Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#JutawanJunniWanted
#TeamQueenFatiah
#TeamHauraSparkles
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#jawatankosong
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantu
  • sᴀʏᴀ ɴᴀᴋ ʙᴇʀɴɪᴀɢᴀ ᴛᴀᴘɪ ᴛɪᴀᴅᴀ ᴏʀᴀɴɢ ɢᴜɪᴅᴇ ! sᴀʏᴀ ɴᴀᴋ ᴋᴀʏᴀ ᴛᴀᴘɪ... 😱⁣⁣

    ⁣⁣
    Checklist di mana isu yang anda alami sekarang :⁣⁣
    1. Banyak masalah hutang (PTPTN, kereta, rumah, loan) hingga menjerut diri sendiri⁣⁣
    2. Nak berniaga tapi tiada ilmu, takut tiada bimbingan, tiada mentor⁣⁣
    3. Teringin nak GEMUKKAN poket sendiri tak nak susahkan mak ayah/suami lagi⁣⁣
    4. Nak sangat bagi mak ayah duit bulanan tapi tampung diri pun tak mampu⁣⁣
    5. Nak bagi anak anak apa saja tapi semuanya cukup cukup makan jee⁣⁣
    ⁣⁣

    𝘔𝘶𝘯𝘨𝘬𝘪𝘯 𝘮𝘢𝘴𝘢𝘭𝘢𝘩 𝘬𝘦𝘸𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘵𝘦𝘳𝘴𝘦𝘣𝘶𝘵 𝘮𝘦𝘮𝘣𝘶𝘢𝘵𝘬𝘢𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘚𝘛𝘙𝘌𝘚𝘚! 𝘗𝘙𝘌𝘚𝘚𝘜𝘙𝘌 ! 𝘗𝘌𝘕𝘈𝘛 ! ⁣ 𝘚𝘦𝘣𝘢𝘣 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘳𝘢𝘴𝘢 𝘵𝘪𝘢𝘥𝘢 𝘝𝘈𝘓𝘜𝘌 𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘪𝘯.. ⁣ 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘩𝘢𝘯𝘺𝘢 𝘩𝘪𝘥𝘶𝘱 𝘴𝘦𝘬𝘢𝘥𝘢𝘳 𝘩𝘪𝘥𝘶𝘱.. 𝘵𝘪𝘥𝘢𝘬 𝘣𝘦𝘳𝘪 𝘮𝘢𝘯𝘧𝘢𝘢𝘵 𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘪𝘯, 𝘣𝘦𝘵𝘶𝘭 ? ⁣⁣

    ⁣⁣
    Teruskan membaca...⁣⁣
    ⁣⁣
    Kami telah melahirkan usahawan yang terbukti berjaya dalam perniagaan JUNNI BEAUTY dari ZERO INCOME hingga mencapai income 5-6 ANGKA sebulan 😱⁣⁣
    ⁣⁣
    Dari hanya seorang student sepenuh masa kini miliki income 10,000 sebulan ⁣⁣
    Dari suri rumah yang tiada pendapatan kukuh & mengharapkan nafkah suami kini mempunyai syarikat , staff & menjana pendapatan 100,000 sebulan ⁣⁣
    ⁣⁣

    𝐁𝐚𝐠𝐚𝐢𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐤𝐚𝐦𝐢 𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐛𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐚𝐧𝐝𝐚 ? ⁣⁣
    ⁣⁣
    1. Kami menyediakan lebih 9 modul (marketing, close sales, leadership) untuk anda START ! Walaupun dari ZERO! Follow je..⁣⁣
    2. Kami beri anda access untuk sertai LIVE COACHING bersama founder, boothcamp, roadtour untuk gain knowledge bisnes anda.⁣⁣
    3. Kami juga sentiasa menjaga circle bisnes yang POSITIF, dengan berkumpul di 1 group bersama leader-leader jutawan & team yang lain #TERPAKSAAKTIF ! ⁣⁣
    4. Kami menyediakan2 Group Marketing Tools (video, copywriting, gambar, template & testimoni) untuk anda mudah menjual pada pelanggan ⁣⁣

    ⁣⁣
    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #JutawanJunniWanted
    #TeamQueenFatiah
    #TeamHauraSparkles
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #jawatankosong
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantu

  •  0  0  22 hours ago
  • sᴀʏᴀ ɴᴀᴋ ʙᴇʀɴɪᴀɢᴀ ᴛᴀᴘɪ ᴛɪᴀᴅᴀ ᴏʀᴀɴɢ ɢᴜɪᴅᴇ ! sᴀʏᴀ ɴᴀᴋ ᴋᴀʏᴀ ᴛᴀᴘɪ... 😱⁣⁣
⁣
⁣⁣
Checklist di mana isu yang anda alami sekarang :⁣⁣
1. Banyak masalah hutang (PTPTN, kereta, rumah, loan) hingga menjerut diri sendiri⁣⁣
2. Nak berniaga tapi tiada ilmu, takut tiada bimbingan, tiada mentor⁣⁣
3. Teringin nak GEMUKKAN poket sendiri tak nak susahkan mak ayah/suami lagi⁣⁣
4. Nak sangat bagi mak ayah duit bulanan tapi tampung diri pun tak mampu⁣⁣
5. Nak bagi anak anak apa saja tapi semuanya cukup cukup makan jee⁣⁣
⁣⁣
⁣
𝘔𝘶𝘯𝘨𝘬𝘪𝘯 𝘮𝘢𝘴𝘢𝘭𝘢𝘩 𝘬𝘦𝘸𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘵𝘦𝘳𝘴𝘦𝘣𝘶𝘵 𝘮𝘦𝘮𝘣𝘶𝘢𝘵𝘬𝘢𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘚𝘛𝘙𝘌𝘚𝘚! 𝘗𝘙𝘌𝘚𝘚𝘜𝘙𝘌 ! 𝘗𝘌𝘕𝘈𝘛 ! ⁣ 𝘚𝘦𝘣𝘢𝘣 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘳𝘢𝘴𝘢 𝘵𝘪𝘢𝘥𝘢 𝘝𝘈𝘓𝘜𝘌 𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘪𝘯.. ⁣ 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘩𝘢𝘯𝘺𝘢 𝘩𝘪𝘥𝘶𝘱 𝘴𝘦𝘬𝘢𝘥𝘢𝘳 𝘩𝘪𝘥𝘶𝘱.. 𝘵𝘪𝘥𝘢𝘬 𝘣𝘦𝘳𝘪 𝘮𝘢𝘯𝘧𝘢𝘢𝘵 𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘪𝘯, 𝘣𝘦𝘵𝘶𝘭 ? ⁣⁣
⁣
⁣⁣
Teruskan membaca...⁣⁣
⁣⁣
Kami telah melahirkan usahawan yang terbukti berjaya dalam perniagaan JUNNI BEAUTY dari ZERO INCOME hingga mencapai income 5-6 ANGKA sebulan 😱⁣⁣
⁣⁣
Dari hanya seorang student sepenuh masa kini miliki income 10,000 sebulan ⁣⁣
Dari suri rumah yang tiada pendapatan kukuh & mengharapkan nafkah suami kini mempunyai syarikat , staff & menjana pendapatan 100,000 sebulan ⁣⁣
⁣⁣
⁣
𝐁𝐚𝐠𝐚𝐢𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐤𝐚𝐦𝐢 𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐛𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐚𝐧𝐝𝐚 ? ⁣⁣
⁣⁣
1. Kami menyediakan lebih 9 modul (marketing, close sales, leadership) untuk anda START ! Walaupun dari ZERO! Follow je..⁣⁣
2. Kami beri anda access untuk sertai LIVE COACHING bersama founder, boothcamp, roadtour untuk gain knowledge bisnes anda.⁣⁣
3. Kami juga sentiasa menjaga circle bisnes yang POSITIF, dengan berkumpul di 1 group bersama leader-leader jutawan & team yang lain #TERPAKSAAKTIF ! ⁣⁣
4. Kami menyediakan2 Group Marketing Tools (video, copywriting, gambar, template & testimoni) untuk anda mudah menjual pada pelanggan ⁣⁣
⁣
⁣⁣
Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#JutawanJunniWanted
#TeamQueenFatiah
#TeamHauraSparkles
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#jawatankosong
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantu
  • sᴀʏᴀ ɴᴀᴋ ʙᴇʀɴɪᴀɢᴀ ᴛᴀᴘɪ ᴛɪᴀᴅᴀ ᴏʀᴀɴɢ ɢᴜɪᴅᴇ ! sᴀʏᴀ ɴᴀᴋ ᴋᴀʏᴀ ᴛᴀᴘɪ... 😱⁣⁣

    ⁣⁣
    Checklist di mana isu yang anda alami sekarang :⁣⁣
    1. Banyak masalah hutang (PTPTN, kereta, rumah, loan) hingga menjerut diri sendiri⁣⁣
    2. Nak berniaga tapi tiada ilmu, takut tiada bimbingan, tiada mentor⁣⁣
    3. Teringin nak GEMUKKAN poket sendiri tak nak susahkan mak ayah/suami lagi⁣⁣
    4. Nak sangat bagi mak ayah duit bulanan tapi tampung diri pun tak mampu⁣⁣
    5. Nak bagi anak anak apa saja tapi semuanya cukup cukup makan jee⁣⁣
    ⁣⁣

    𝘔𝘶𝘯𝘨𝘬𝘪𝘯 𝘮𝘢𝘴𝘢𝘭𝘢𝘩 𝘬𝘦𝘸𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘵𝘦𝘳𝘴𝘦𝘣𝘶𝘵 𝘮𝘦𝘮𝘣𝘶𝘢𝘵𝘬𝘢𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘚𝘛𝘙𝘌𝘚𝘚! 𝘗𝘙𝘌𝘚𝘚𝘜𝘙𝘌 ! 𝘗𝘌𝘕𝘈𝘛 ! ⁣ 𝘚𝘦𝘣𝘢𝘣 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘳𝘢𝘴𝘢 𝘵𝘪𝘢𝘥𝘢 𝘝𝘈𝘓𝘜𝘌 𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘪𝘯.. ⁣ 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘩𝘢𝘯𝘺𝘢 𝘩𝘪𝘥𝘶𝘱 𝘴𝘦𝘬𝘢𝘥𝘢𝘳 𝘩𝘪𝘥𝘶𝘱.. 𝘵𝘪𝘥𝘢𝘬 𝘣𝘦𝘳𝘪 𝘮𝘢𝘯𝘧𝘢𝘢𝘵 𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘪𝘯, 𝘣𝘦𝘵𝘶𝘭 ? ⁣⁣

    ⁣⁣
    Teruskan membaca...⁣⁣
    ⁣⁣
    Kami telah melahirkan usahawan yang terbukti berjaya dalam perniagaan JUNNI BEAUTY dari ZERO INCOME hingga mencapai income 5-6 ANGKA sebulan 😱⁣⁣
    ⁣⁣
    Dari hanya seorang student sepenuh masa kini miliki income 10,000 sebulan ⁣⁣
    Dari suri rumah yang tiada pendapatan kukuh & mengharapkan nafkah suami kini mempunyai syarikat , staff & menjana pendapatan 100,000 sebulan ⁣⁣
    ⁣⁣

    𝐁𝐚𝐠𝐚𝐢𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐤𝐚𝐦𝐢 𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐛𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐚𝐧𝐝𝐚 ? ⁣⁣
    ⁣⁣
    1. Kami menyediakan lebih 9 modul (marketing, close sales, leadership) untuk anda START ! Walaupun dari ZERO! Follow je..⁣⁣
    2. Kami beri anda access untuk sertai LIVE COACHING bersama founder, boothcamp, roadtour untuk gain knowledge bisnes anda.⁣⁣
    3. Kami juga sentiasa menjaga circle bisnes yang POSITIF, dengan berkumpul di 1 group bersama leader-leader jutawan & team yang lain #TERPAKSAAKTIF ! ⁣⁣
    4. Kami menyediakan2 Group Marketing Tools (video, copywriting, gambar, template & testimoni) untuk anda mudah menjual pada pelanggan ⁣⁣

    ⁣⁣
    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #JutawanJunniWanted
    #TeamQueenFatiah
    #TeamHauraSparkles
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #jawatankosong
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantu

  •  0  0  22 hours ago
  • sᴀʏᴀ ɴᴀᴋ ʙᴇʀɴɪᴀɢᴀ ᴛᴀᴘɪ ᴛɪᴀᴅᴀ ᴏʀᴀɴɢ ɢᴜɪᴅᴇ ! sᴀʏᴀ ɴᴀᴋ ᴋᴀʏᴀ ᴛᴀᴘɪ... 😱⁣⁣
⁣
⁣⁣
Checklist di mana isu yang anda alami sekarang :⁣⁣
1. Banyak masalah hutang (PTPTN, kereta, rumah, loan) hingga menjerut diri sendiri⁣⁣
2. Nak berniaga tapi tiada ilmu, takut tiada bimbingan, tiada mentor⁣⁣
3. Teringin nak GEMUKKAN poket sendiri tak nak susahkan mak ayah/suami lagi⁣⁣
4. Nak sangat bagi mak ayah duit bulanan tapi tampung diri pun tak mampu⁣⁣
5. Nak bagi anak anak apa saja tapi semuanya cukup cukup makan jee⁣⁣
⁣⁣
⁣
𝘔𝘶𝘯𝘨𝘬𝘪𝘯 𝘮𝘢𝘴𝘢𝘭𝘢𝘩 𝘬𝘦𝘸𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘵𝘦𝘳𝘴𝘦𝘣𝘶𝘵 𝘮𝘦𝘮𝘣𝘶𝘢𝘵𝘬𝘢𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘚𝘛𝘙𝘌𝘚𝘚! 𝘗𝘙𝘌𝘚𝘚𝘜𝘙𝘌 ! 𝘗𝘌𝘕𝘈𝘛 ! ⁣ 𝘚𝘦𝘣𝘢𝘣 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘳𝘢𝘴𝘢 𝘵𝘪𝘢𝘥𝘢 𝘝𝘈𝘓𝘜𝘌 𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘪𝘯.. ⁣ 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘩𝘢𝘯𝘺𝘢 𝘩𝘪𝘥𝘶𝘱 𝘴𝘦𝘬𝘢𝘥𝘢𝘳 𝘩𝘪𝘥𝘶𝘱.. 𝘵𝘪𝘥𝘢𝘬 𝘣𝘦𝘳𝘪 𝘮𝘢𝘯𝘧𝘢𝘢𝘵 𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘪𝘯, 𝘣𝘦𝘵𝘶𝘭 ? ⁣⁣
⁣
⁣⁣
Teruskan membaca...⁣⁣
⁣⁣
Kami telah melahirkan usahawan yang terbukti berjaya dalam perniagaan JUNNI BEAUTY dari ZERO INCOME hingga mencapai income 5-6 ANGKA sebulan 😱⁣⁣
⁣⁣
Dari hanya seorang student sepenuh masa kini miliki income 10,000 sebulan ⁣⁣
Dari suri rumah yang tiada pendapatan kukuh & mengharapkan nafkah suami kini mempunyai syarikat , staff & menjana pendapatan 100,000 sebulan ⁣⁣
⁣⁣
⁣
𝐁𝐚𝐠𝐚𝐢𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐤𝐚𝐦𝐢 𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐛𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐚𝐧𝐝𝐚 ? ⁣⁣
⁣⁣
1. Kami menyediakan lebih 9 modul (marketing, close sales, leadership) untuk anda START ! Walaupun dari ZERO! Follow je..⁣⁣
2. Kami beri anda access untuk sertai LIVE COACHING bersama founder, boothcamp, roadtour untuk gain knowledge bisnes anda.⁣⁣
3. Kami juga sentiasa menjaga circle bisnes yang POSITIF, dengan berkumpul di 1 group bersama leader-leader jutawan & team yang lain #TERPAKSAAKTIF ! ⁣⁣
4. Kami menyediakan2 Group Marketing Tools (video, copywriting, gambar, template & testimoni) untuk anda mudah menjual pada pelanggan ⁣⁣
⁣
⁣⁣
Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#JutawanJunniWanted
#TeamQueenFatiah
#TeamHauraSparkles
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#jawatankosong
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantu
  • sᴀʏᴀ ɴᴀᴋ ʙᴇʀɴɪᴀɢᴀ ᴛᴀᴘɪ ᴛɪᴀᴅᴀ ᴏʀᴀɴɢ ɢᴜɪᴅᴇ ! sᴀʏᴀ ɴᴀᴋ ᴋᴀʏᴀ ᴛᴀᴘɪ... 😱⁣⁣

    ⁣⁣
    Checklist di mana isu yang anda alami sekarang :⁣⁣
    1. Banyak masalah hutang (PTPTN, kereta, rumah, loan) hingga menjerut diri sendiri⁣⁣
    2. Nak berniaga tapi tiada ilmu, takut tiada bimbingan, tiada mentor⁣⁣
    3. Teringin nak GEMUKKAN poket sendiri tak nak susahkan mak ayah/suami lagi⁣⁣
    4. Nak sangat bagi mak ayah duit bulanan tapi tampung diri pun tak mampu⁣⁣
    5. Nak bagi anak anak apa saja tapi semuanya cukup cukup makan jee⁣⁣
    ⁣⁣

    𝘔𝘶𝘯𝘨𝘬𝘪𝘯 𝘮𝘢𝘴𝘢𝘭𝘢𝘩 𝘬𝘦𝘸𝘢𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘵𝘦𝘳𝘴𝘦𝘣𝘶𝘵 𝘮𝘦𝘮𝘣𝘶𝘢𝘵𝘬𝘢𝘯 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘚𝘛𝘙𝘌𝘚𝘚! 𝘗𝘙𝘌𝘚𝘚𝘜𝘙𝘌 ! 𝘗𝘌𝘕𝘈𝘛 ! ⁣ 𝘚𝘦𝘣𝘢𝘣 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘳𝘢𝘴𝘢 𝘵𝘪𝘢𝘥𝘢 𝘝𝘈𝘓𝘜𝘌 𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘪𝘯.. ⁣ 𝘢𝘯𝘥𝘢 𝘩𝘢𝘯𝘺𝘢 𝘩𝘪𝘥𝘶𝘱 𝘴𝘦𝘬𝘢𝘥𝘢𝘳 𝘩𝘪𝘥𝘶𝘱.. 𝘵𝘪𝘥𝘢𝘬 𝘣𝘦𝘳𝘪 𝘮𝘢𝘯𝘧𝘢𝘢𝘵 𝘱𝘢𝘥𝘢 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘨 𝘭𝘢𝘪𝘯, 𝘣𝘦𝘵𝘶𝘭 ? ⁣⁣

    ⁣⁣
    Teruskan membaca...⁣⁣
    ⁣⁣
    Kami telah melahirkan usahawan yang terbukti berjaya dalam perniagaan JUNNI BEAUTY dari ZERO INCOME hingga mencapai income 5-6 ANGKA sebulan 😱⁣⁣
    ⁣⁣
    Dari hanya seorang student sepenuh masa kini miliki income 10,000 sebulan ⁣⁣
    Dari suri rumah yang tiada pendapatan kukuh & mengharapkan nafkah suami kini mempunyai syarikat , staff & menjana pendapatan 100,000 sebulan ⁣⁣
    ⁣⁣

    𝐁𝐚𝐠𝐚𝐢𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐤𝐚𝐦𝐢 𝐚𝐤𝐚𝐧 𝐛𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐚𝐧𝐝𝐚 ? ⁣⁣
    ⁣⁣
    1. Kami menyediakan lebih 9 modul (marketing, close sales, leadership) untuk anda START ! Walaupun dari ZERO! Follow je..⁣⁣
    2. Kami beri anda access untuk sertai LIVE COACHING bersama founder, boothcamp, roadtour untuk gain knowledge bisnes anda.⁣⁣
    3. Kami juga sentiasa menjaga circle bisnes yang POSITIF, dengan berkumpul di 1 group bersama leader-leader jutawan & team yang lain #TERPAKSAAKTIF ! ⁣⁣
    4. Kami menyediakan2 Group Marketing Tools (video, copywriting, gambar, template & testimoni) untuk anda mudah menjual pada pelanggan ⁣⁣

    ⁣⁣
    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #JutawanJunniWanted
    #TeamQueenFatiah
    #TeamHauraSparkles
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #jawatankosong
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantu

  •  0  0  23 hours ago
  • SERUM UNTUK SEMUA JENIS KULIT😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! #LicenSerum ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, normal, combination, dry, oily, sensitive dan acne prone skin! 😍
⁣
Licen Serum ni you all pakai selepas apply Pinkish White Toner, sebelum Pinkish White Cream. Nak tahu berapa harga serum ni? <Swipe Left> sekarang🤗
⁣⁣

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat ⁣
#SuccessEmpire 
#JutawanJunniWanted 
#tambahincome 
#buatduitdarirumah 
#junnimelaka
#tjcodmelaka
#tjcodsgudangmelaka
#tjcodbandarayamelaka
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodsimpangempat 
#tjcodrembia
#kulitbreakout
#jerawat
#parutjerawat
#tiktok
#funimate
#quotes
#produkviral
#produknomercury
#produknoparaben
#produkorganik
  • SERUM UNTUK SEMUA JENIS KULIT😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! #LicenSerum ni sesuai untuk semua jenis kulit tau, normal, combination, dry, oily, sensitive dan acne prone skin! 😍

    Licen Serum ni you all pakai selepas apply Pinkish White Toner, sebelum Pinkish White Cream. Nak tahu berapa harga serum ni? sekarang🤗
    ⁣⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #SuccessEmpire
    #JutawanJunniWanted
    #tambahincome
    #buatduitdarirumah
    #junnimelaka
    #tjcodmelaka
    #tjcodsgudangmelaka
    #tjcodbandarayamelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodsimpangempat
    #tjcodrembia
    #kulitbreakout
    #jerawat
    #parutjerawat
    #tiktok
    #funimate
    #quotes
    #produkviral
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  5  0  6 July, 2020
  • PERCUMA PINKISH WHITE INSTANT SCRUB UNTUK YOU ALL😍⁣
⁣⁣⁣⁣
Sis Junni nak bagi 10 pemenang bertuah untuk memenangi PWISCRUB! ⁣Macam mana nak dapat PWISCRUB tu? ⁣You all perlu ikut 2 steps di bawah ni:⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
1. Jawab survey pada link di bio instagram @JunniBeautyHq✨⁣⁣⁣⁣
2. Komen 'DONE' jika selesai jawab survey tersebut 😋⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Senang je kan?? Bermula 3 Julai sehingga 8 Julai 2020🤗⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bukan sorang je dapat hadiah... tapi 10 ORANG!!!⁣⁣⁣
PS; Kalau ramai yang join mana tahu boss Junni bagi lebih😜⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#SuccessEmpire 
#JutawanJunniWanted 
#tambahincome 
#buatduitdarirumah 
#junnimelaka
#tjcodmelaka
#tjcodsgudangmelaka
#tjcodbandarayamelaka
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodsimpangempat 
#tjcodrembia
#kulitbreakout
#jerawat
#parutjerawat
#tiktok
#funimate
#quotes
#produkviral
#produknomercury
#produknoparaben
#produkorganik
  • PERCUMA PINKISH WHITE INSTANT SCRUB UNTUK YOU ALL😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Sis Junni nak bagi 10 pemenang bertuah untuk memenangi PWISCRUB! ⁣Macam mana nak dapat PWISCRUB tu? ⁣You all perlu ikut 2 steps di bawah ni:⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    1. Jawab survey pada link di bio instagram @JunniBeautyHq✨⁣⁣⁣⁣
    2. Komen 'DONE' jika selesai jawab survey tersebut 😋⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Senang je kan?? Bermula 3 Julai sehingga 8 Julai 2020🤗⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bukan sorang je dapat hadiah... tapi 10 ORANG!!!⁣⁣⁣
    PS; Kalau ramai yang join mana tahu boss Junni bagi lebih😜⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #SuccessEmpire
    #JutawanJunniWanted
    #tambahincome
    #buatduitdarirumah
    #junnimelaka
    #tjcodmelaka
    #tjcodsgudangmelaka
    #tjcodbandarayamelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodsimpangempat
    #tjcodrembia
    #kulitbreakout
    #jerawat
    #parutjerawat
    #tiktok
    #funimate
    #quotes
    #produkviral
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  2  0  6 July, 2020
  • NAK TAK KULIT PUTIH FLAWLESS?😍🤩

Jom cuba #PinkishWhiteAdvanceSet sebab ianya set skincare you all yang lengkap! Apa yang ada dalam set ni adalah cleanser, toner, moisturiser dan juga sunscreen🤩⁣
⁣
Apa PWAS ni boleh buat? ⁣
✅ Menghindari pori daripada tersumbat⁣
✅ Mencerahkan kulit⁣
✅ Merawat blackhead & whitehead⁣
✅ Merawat masalah jerawat⁣
⁣
COD THE JUNNI AREA MUAR ❗
BUKIT PASIR , SUNGAI ABONG , BAKRI , PARIT YUSUF , BUKIT GAMBIR , SEROM , BANDAR MAHARANI , TANJUNG EMAS MUAR 
BANDAR UNIVERSITI PAGOH 🚗

Click Link In Bio / Dm Admin now to ask or purchase , stock sangat limited 🔥
http://www.wasap.my/60168937662/HaiSisJunni

#JUTAWANJUNNIWANTED
#AGENTSERENDAHRM200
#DROPSHIPRM10 
#sayajualjunni
#tjcodmuar 
#thejunniskincare 
#stokisjunnijohor
#stokisjunnimuar
#JunniBeauty
#JunniBeautyBantuAnda
#tambahincome
#buatduit 
#SolusiKulitBreakout
#TestimoniJunni
#instantscrub
#licenserum 
#SuccessEmpire
#malaysiaonlineshop
#ProdukViral
#nomercury
  • NAK TAK KULIT PUTIH FLAWLESS?😍🤩

    Jom cuba #PinkishWhiteAdvanceSet sebab ianya set skincare you all yang lengkap! Apa yang ada dalam set ni adalah cleanser, toner, moisturiser dan juga sunscreen🤩⁣

    Apa PWAS ni boleh buat? ⁣
    ✅ Menghindari pori daripada tersumbat⁣
    ✅ Mencerahkan kulit⁣
    ✅ Merawat blackhead & whitehead⁣
    ✅ Merawat masalah jerawat⁣

    COD THE JUNNI AREA MUAR ❗
    BUKIT PASIR , SUNGAI ABONG , BAKRI , PARIT YUSUF , BUKIT GAMBIR , SEROM , BANDAR MAHARANI , TANJUNG EMAS MUAR
    BANDAR UNIVERSITI PAGOH 🚗

    Click Link In Bio / Dm Admin now to ask or purchase , stock sangat limited 🔥
    http://www.wasap.my/60168937662/HaiSisJunni

    #JUTAWANJUNNIWANTED
    #AGENTSERENDAHRM200
    #DROPSHIPRM10
    #sayajualjunni
    #tjcodmuar
    #thejunniskincare
    #stokisjunnijohor
    #stokisjunnimuar
    #JunniBeauty
    #JunniBeautyBantuAnda
    #tambahincome
    #buatduit
    #SolusiKulitBreakout
    #TestimoniJunni
    #instantscrub
    #licenserum
    #SuccessEmpire
    #malaysiaonlineshop
    #ProdukViral
    #nomercury

  •  14  0  6 July, 2020
  • YA BAHH NAK COD SABAH boleh di COD di @junni.sabahan ✨

Haaa bahh orang Sabah manaaa? Haa cepat COD dengan @junni.sabahan 👇🏻👇🏻 Cepat cepat COD sebab 👇🏻👇🏻
⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD sebab apa? Sebab bila COD 👇🏻⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣
⁣
⁣
Bagi yang nak cod, korang boleh buat dua cara⁣
1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post⁣
2- pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣
⁣
⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣
  • YA BAHH NAK COD SABAH boleh di COD di @junni.sabahan

    Haaa bahh orang Sabah manaaa? Haa cepat COD dengan @junni.sabahan 👇🏻👇🏻 Cepat cepat COD sebab 👇🏻👇🏻

    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD sebab apa? Sebab bila COD 👇🏻⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣


    Bagi yang nak cod, korang boleh buat dua cara⁣
    1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post⁣
    2- pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣


    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted

  •  17  0  6 July, 2020
  • Ada jugak yang tanya Iman 
macam mana Putih Korea ni
bertindak untuk putihkan seluruh badan.
.
Meh sini Iman nak share
dengan korang semua tau.

Dengan 8 bahan UTAMA
yang selamat terkandung dalam Putih Korea,
ia bertindak meningkatkan pembaikan sel kulit.

Bukan tu je tau!
Putih Korea bertindak mencegah
dan mengurangkan kedutan seterusnya
menjadikan kulit lebih anjal dan lembap sepanjang masa!

Haa best ke best?
Putih Korea ni tanpa kesan sampingan tau! 

Selamat untuk ibu mengandung, ibu berpantang, ibu yang menyusu badan, semua peringkat umur, lelaki dan perempuan boleh consume Putih Korea ni 😘

Korang kena cuba dulu okay,
sebab kalau tak cuba tak tahu lah
kesannya macam mana kan?

Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau Link Shopee Iman 😘
🔥 By HauraNurIman
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#JutawanJunniWanted
 #TeamQueenFatiah
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#jawatankosong
#JutawanJunniWanted
#TeamHauraSparkles
#thejunniangels #thejunnireseller 
#thejunni 
#thejunnilovers 
#thejunniagent #thejunniskincare #naturalbeauty 
#tipskecantikan 
#letscantik
#skincareterbaik
#tjcodputrajaya
#tjcodserikembangan
#tjcoddengkil
#tjcodpresint9
#tjcodkelantan
#tjcodtumpat
  • Ada jugak yang tanya Iman
    macam mana Putih Korea ni
    bertindak untuk putihkan seluruh badan.
    .
    Meh sini Iman nak share
    dengan korang semua tau.

    Dengan 8 bahan UTAMA
    yang selamat terkandung dalam Putih Korea,
    ia bertindak meningkatkan pembaikan sel kulit.

    Bukan tu je tau!
    Putih Korea bertindak mencegah
    dan mengurangkan kedutan seterusnya
    menjadikan kulit lebih anjal dan lembap sepanjang masa!

    Haa best ke best?
    Putih Korea ni tanpa kesan sampingan tau!

    Selamat untuk ibu mengandung, ibu berpantang, ibu yang menyusu badan, semua peringkat umur, lelaki dan perempuan boleh consume Putih Korea ni 😘

    Korang kena cuba dulu okay,
    sebab kalau tak cuba tak tahu lah
    kesannya macam mana kan?

    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau Link Shopee Iman 😘
    🔥 By HauraNurIman
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #JutawanJunniWanted
    #TeamQueenFatiah
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #jawatankosong
    #JutawanJunniWanted
    #TeamHauraSparkles
    #thejunniangels #thejunnireseller
    #thejunni
    #thejunnilovers
    #thejunniagent #thejunniskincare #naturalbeauty
    #tipskecantikan
    #letscantik
    #skincareterbaik
    #tjcodputrajaya
    #tjcodserikembangan
    #tjcoddengkil
    #tjcodpresint9
    #tjcodkelantan
    #tjcodtumpat

  •  2  0  6 July, 2020
  • Ada jugak yang tanya Iman 
macam mana Putih Korea ni
bertindak untuk putihkan seluruh badan.
.
Meh sini Iman nak share
dengan korang semua tau.

Dengan 8 bahan UTAMA
yang selamat terkandung dalam Putih Korea,
ia bertindak meningkatkan pembaikan sel kulit.

Bukan tu je tau!
Putih Korea bertindak mencegah
dan mengurangkan kedutan seterusnya
menjadikan kulit lebih anjal dan lembap sepanjang masa!

Haa best ke best?
Putih Korea ni tanpa kesan sampingan tau! 

Selamat untuk ibu mengandung, ibu berpantang, ibu yang menyusu badan, semua peringkat umur, lelaki dan perempuan boleh consume Putih Korea ni 😘

Korang kena cuba dulu okay,
sebab kalau tak cuba tak tahu lah
kesannya macam mana kan?

Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau Link Shopee Iman 😘
🔥 By HauraNurIman
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#JutawanJunniWanted
 #TeamQueenFatiah
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#jawatankosong
#JutawanJunniWanted
#TeamHauraSparkles
#thejunniangels #thejunnireseller 
#thejunni 
#thejunnilovers 
#thejunniagent #thejunniskincare #naturalbeauty 
#tipskecantikan 
#letscantik
#skincareterbaik
#tjcodputrajaya
#tjcodserikembangan
#tjcoddengkil
#tjcodpresint9
#tjcodkelantan
#tjcodtumpat
  • Ada jugak yang tanya Iman
    macam mana Putih Korea ni
    bertindak untuk putihkan seluruh badan.
    .
    Meh sini Iman nak share
    dengan korang semua tau.

    Dengan 8 bahan UTAMA
    yang selamat terkandung dalam Putih Korea,
    ia bertindak meningkatkan pembaikan sel kulit.

    Bukan tu je tau!
    Putih Korea bertindak mencegah
    dan mengurangkan kedutan seterusnya
    menjadikan kulit lebih anjal dan lembap sepanjang masa!

    Haa best ke best?
    Putih Korea ni tanpa kesan sampingan tau!

    Selamat untuk ibu mengandung, ibu berpantang, ibu yang menyusu badan, semua peringkat umur, lelaki dan perempuan boleh consume Putih Korea ni 😘

    Korang kena cuba dulu okay,
    sebab kalau tak cuba tak tahu lah
    kesannya macam mana kan?

    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau Link Shopee Iman 😘
    🔥 By HauraNurIman
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #JutawanJunniWanted
    #TeamQueenFatiah
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #jawatankosong
    #JutawanJunniWanted
    #TeamHauraSparkles
    #thejunniangels #thejunnireseller
    #thejunni
    #thejunnilovers
    #thejunniagent #thejunniskincare #naturalbeauty
    #tipskecantikan
    #letscantik
    #skincareterbaik
    #tjcodputrajaya
    #tjcodserikembangan
    #tjcoddengkil
    #tjcodpresint9
    #tjcodkelantan
    #tjcodtumpat

  •  0  0  6 July, 2020
  • Ada jugak yang tanya Iman 
macam mana Putih Korea ni
bertindak untuk putihkan seluruh badan.
.
Meh sini Iman nak share
dengan korang semua tau.

Dengan 8 bahan UTAMA
yang selamat terkandung dalam Putih Korea,
ia bertindak meningkatkan pembaikan sel kulit.

Bukan tu je tau!
Putih Korea bertindak mencegah
dan mengurangkan kedutan seterusnya
menjadikan kulit lebih anjal dan lembap sepanjang masa!

Haa best ke best?
Putih Korea ni tanpa kesan sampingan tau! 

Selamat untuk ibu mengandung, ibu berpantang, ibu yang menyusu badan, semua peringkat umur, lelaki dan perempuan boleh consume Putih Korea ni 😘

Korang kena cuba dulu okay,
sebab kalau tak cuba tak tahu lah
kesannya macam mana kan?

Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau Link Shopee Iman 😘
🔥 By HauraNurIman
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#JutawanJunniWanted
 #TeamQueenFatiah
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#jawatankosong
#JutawanJunniWanted
#TeamHauraSparkles
#thejunniangels #thejunnireseller 
#thejunni 
#thejunnilovers 
#thejunniagent #thejunniskincare #naturalbeauty 
#tipskecantikan 
#letscantik
#skincareterbaik
#tjcodputrajaya
#tjcodserikembangan
#tjcoddengkil
#tjcodpresint9
#tjcodkelantan
#tjcodtumpat
  • Ada jugak yang tanya Iman
    macam mana Putih Korea ni
    bertindak untuk putihkan seluruh badan.
    .
    Meh sini Iman nak share
    dengan korang semua tau.

    Dengan 8 bahan UTAMA
    yang selamat terkandung dalam Putih Korea,
    ia bertindak meningkatkan pembaikan sel kulit.

    Bukan tu je tau!
    Putih Korea bertindak mencegah
    dan mengurangkan kedutan seterusnya
    menjadikan kulit lebih anjal dan lembap sepanjang masa!

    Haa best ke best?
    Putih Korea ni tanpa kesan sampingan tau!

    Selamat untuk ibu mengandung, ibu berpantang, ibu yang menyusu badan, semua peringkat umur, lelaki dan perempuan boleh consume Putih Korea ni 😘

    Korang kena cuba dulu okay,
    sebab kalau tak cuba tak tahu lah
    kesannya macam mana kan?

    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau Link Shopee Iman 😘
    🔥 By HauraNurIman
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #JutawanJunniWanted
    #TeamQueenFatiah
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #jawatankosong
    #JutawanJunniWanted
    #TeamHauraSparkles
    #thejunniangels #thejunnireseller
    #thejunni
    #thejunnilovers
    #thejunniagent #thejunniskincare #naturalbeauty
    #tipskecantikan
    #letscantik
    #skincareterbaik
    #tjcodputrajaya
    #tjcodserikembangan
    #tjcoddengkil
    #tjcodpresint9
    #tjcodkelantan
    #tjcodtumpat

  •  2  0  6 July, 2020
  • Ada jugak yang tanya Iman 
macam mana Putih Korea ni
bertindak untuk putihkan seluruh badan.
.
Meh sini Iman nak share
dengan korang semua tau.

Dengan 8 bahan UTAMA
yang selamat terkandung dalam Putih Korea,
ia bertindak meningkatkan pembaikan sel kulit.

Bukan tu je tau!
Putih Korea bertindak mencegah
dan mengurangkan kedutan seterusnya
menjadikan kulit lebih anjal dan lembap sepanjang masa!

Haa best ke best?
Putih Korea ni tanpa kesan sampingan tau! 

Selamat untuk ibu mengandung, ibu berpantang, ibu yang menyusu badan, semua peringkat umur, lelaki dan perempuan boleh consume Putih Korea ni 😘

Korang kena cuba dulu okay,
sebab kalau tak cuba tak tahu lah
kesannya macam mana kan?

Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
📲 0139911175
Atau Link Shopee Iman 😘
🔥 By HauraNurIman
Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
.
.
.
#JutawanJunniWanted
 #TeamQueenFatiah
#thejunniangels 
#thejunnireseller 
#dropshipwanted 
#agentwanted
#jawatankosong
#JutawanJunniWanted
#TeamHauraSparkles
#thejunniangels #thejunnireseller 
#thejunni 
#thejunnilovers 
#thejunniagent #thejunniskincare #naturalbeauty 
#tipskecantikan 
#letscantik
#skincareterbaik
#tjcodputrajaya
#tjcodserikembangan
#tjcoddengkil
#tjcodpresint9
#tjcodkelantan
#tjcodtumpat
  • Ada jugak yang tanya Iman
    macam mana Putih Korea ni
    bertindak untuk putihkan seluruh badan.
    .
    Meh sini Iman nak share
    dengan korang semua tau.

    Dengan 8 bahan UTAMA
    yang selamat terkandung dalam Putih Korea,
    ia bertindak meningkatkan pembaikan sel kulit.

    Bukan tu je tau!
    Putih Korea bertindak mencegah
    dan mengurangkan kedutan seterusnya
    menjadikan kulit lebih anjal dan lembap sepanjang masa!

    Haa best ke best?
    Putih Korea ni tanpa kesan sampingan tau!

    Selamat untuk ibu mengandung, ibu berpantang, ibu yang menyusu badan, semua peringkat umur, lelaki dan perempuan boleh consume Putih Korea ni 😘

    Korang kena cuba dulu okay,
    sebab kalau tak cuba tak tahu lah
    kesannya macam mana kan?

    Untuk FAST RESPONSE terus whatsapp IMAN tau 😘
    📲 0139911175
    Atau Link Shopee Iman 😘
    🔥 By HauraNurIman
    Atau KLIK LINK DI BIO 🌹
    .
    .
    .
    #JutawanJunniWanted
    #TeamQueenFatiah
    #thejunniangels
    #thejunnireseller
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #jawatankosong
    #JutawanJunniWanted
    #TeamHauraSparkles
    #thejunniangels #thejunnireseller
    #thejunni
    #thejunnilovers
    #thejunniagent #thejunniskincare #naturalbeauty
    #tipskecantikan
    #letscantik
    #skincareterbaik
    #tjcodputrajaya
    #tjcodserikembangan
    #tjcoddengkil
    #tjcodpresint9
    #tjcodkelantan
    #tjcodtumpat

  •  2  0  6 July, 2020
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣
⁣
Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. 🥰⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#SuccessEmpire 
#JutawanJunniWanted 
#tambahincome 
#buatduitdarirumah 
#junnimelaka
#tjcodmelaka
#tjcodsgudangmelaka
#tjcodbandarayamelaka
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodsimpangempat 
#tjcodrembia
#kulitbreakout
#jerawat
#parutjerawat
#tiktok
#funimate
#quotes
#produkviral
#produknomercury
#produknoparaben
#produkorganik
  • WATER BASED SERUM😍🤩⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Tekstur #LicenSerum adalah watery ke gel, sangat lightweight! Bila pakai dekat skin rasa sejuk je🥰⁣⁣

    Arbutin dan juga ekstrak tomato membantu skin you all kekal hydrated, lembut dan flawless! Kalau ada masalah jerawat pun, boleh atasi dengan satu-dua pam dan sapu rata ke tempat yang bermasalah🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum ni disarankan pakai 1-2 pam dua kali sehari. 🥰⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #SuccessEmpire
    #JutawanJunniWanted
    #tambahincome
    #buatduitdarirumah
    #junnimelaka
    #tjcodmelaka
    #tjcodsgudangmelaka
    #tjcodbandarayamelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodsimpangempat
    #tjcodrembia
    #kulitbreakout
    #jerawat
    #parutjerawat
    #tiktok
    #funimate
    #quotes
    #produkviral
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  8  0  6 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
    ⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  1  0  6 July, 2020

Top #jutawanjunniwanted Posts

  • PELUANG BUSINESS BERSISTEM BERSAMA JUTAWAN JUNNI KINI DI BUKA !!!! ⁣
⁣
Apa yang anda akan dapat ? ⁣
✅GROUP BERSAMA FOUNDER & LEADER HEBAT JANA INCOME 6 ANGKA⁣
✅Lebih 5 Modul Teknik PROVEN untuk jana income dari ZERO- HERO.⁣
✅LIVE COACHING & Boothcamp bersama Founder ⁣
✅ KAMI BERI PRODUCT KNOWLEDGE & ILMU KECANTIKAN YANG PADAT ⁣
✅ TEKNIK Mudah Closing prospek⁣
✅ Ilmu marketing FREE KOS & PAID YANG TERKINI ⁣
⁣
Siapa yang patut sertai ? ⁣
1. Penganggur / Lepasan SPM ⁣/ SuriRumah / Student 
2. Nak belajar bisnes dengan ILMU YANG PROVEN ⁣
3. Ingin Ubah hidup dari biasa-biasa menjadi LUAR BIASA ⁣
4. Nak income kepuk2 & saving atleast 10K! ⁣
5. Nak selesaikan masalah hutang
6. Nak mulakan business tapi tiada PRODUK nak jual ⁣
⁣
⁣
MODAL PERMULAAN YANG KECIL & PULANGAN YANG LUMAYAN ⁣
Agent RM 210 ⁣
⁣
MODAL akan di naikan tak lama lagi ‼️⁣
Dah ready ? Follow @junniacademy ▶️ klik link di bio⁣
⁣
#jutawanjunniwanted
  • PELUANG BUSINESS BERSISTEM BERSAMA JUTAWAN JUNNI KINI DI BUKA !!!! ⁣

    Apa yang anda akan dapat ? ⁣
    ✅GROUP BERSAMA FOUNDER & LEADER HEBAT JANA INCOME 6 ANGKA⁣
    ✅Lebih 5 Modul Teknik PROVEN untuk jana income dari ZERO- HERO.⁣
    ✅LIVE COACHING & Boothcamp bersama Founder ⁣
    ✅ KAMI BERI PRODUCT KNOWLEDGE & ILMU KECANTIKAN YANG PADAT ⁣
    ✅ TEKNIK Mudah Closing prospek⁣
    ✅ Ilmu marketing FREE KOS & PAID YANG TERKINI ⁣

    Siapa yang patut sertai ? ⁣
    1. Penganggur / Lepasan SPM ⁣/ SuriRumah / Student
    2. Nak belajar bisnes dengan ILMU YANG PROVEN ⁣
    3. Ingin Ubah hidup dari biasa-biasa menjadi LUAR BIASA ⁣
    4. Nak income kepuk2 & saving atleast 10K! ⁣
    5. Nak selesaikan masalah hutang
    6. Nak mulakan business tapi tiada PRODUK nak jual ⁣


    MODAL PERMULAAN YANG KECIL & PULANGAN YANG LUMAYAN ⁣
    Agent RM 210 ⁣

    MODAL akan di naikan tak lama lagi ‼️⁣
    Dah ready ? Follow @junniacademy ▶️ klik link di bio⁣

    #jutawanjunniwanted

  •  228  18  22 October, 2019
  • PELUANG BUSINESS BERSISTEM BERSAMA JUTAWAN JUNNI KINI DI BUKA !!!! ⁣
⁣
Apa yang anda akan dapat ? ⁣
✅GROUP BERSAMA FOUNDER & LEADER HEBAT JANA INCOME 6 ANGKA⁣
✅Lebih 5 Modul Teknik PROVEN untuk jana income dari ZERO- HERO.⁣
✅LIVE COACHING & Boothcamp bersama Founder ⁣
✅ KAMI BERI PRODUCT KNOWLEDGE & ILMU KECANTIKAN YANG PADAT ⁣
✅ TEKNIK Mudah Closing prospek⁣
✅ Ilmu marketing FREE KOS & PAID YANG TERKINI ⁣
⁣
Siapa yang patut sertai ? ⁣
1. Penganggur / Lepasan SPM ⁣/ SuriRumah / Student 
2. Nak belajar bisnes dengan ILMU YANG PROVEN ⁣
3. Ingin Ubah hidup dari biasa-biasa menjadi LUAR BIASA ⁣
4. Nak income kepuk2 & saving atleast 10K! ⁣
5. Nak selesaikan masalah hutang
6. Nak mulakan business tapi tiada PRODUK nak jual ⁣
⁣
⁣
MODAL PERMULAAN YANG KECIL & PULANGAN YANG LUMAYAN ⁣
Agent RM 210 ⁣
⁣
MODAL akan di naikan tak lama lagi ‼️⁣
Dah ready ? Follow @junniacademy ▶️ klik link di bio⁣
⁣
#jutawanjunniwanted
  • PELUANG BUSINESS BERSISTEM BERSAMA JUTAWAN JUNNI KINI DI BUKA !!!! ⁣

    Apa yang anda akan dapat ? ⁣
    ✅GROUP BERSAMA FOUNDER & LEADER HEBAT JANA INCOME 6 ANGKA⁣
    ✅Lebih 5 Modul Teknik PROVEN untuk jana income dari ZERO- HERO.⁣
    ✅LIVE COACHING & Boothcamp bersama Founder ⁣
    ✅ KAMI BERI PRODUCT KNOWLEDGE & ILMU KECANTIKAN YANG PADAT ⁣
    ✅ TEKNIK Mudah Closing prospek⁣
    ✅ Ilmu marketing FREE KOS & PAID YANG TERKINI ⁣

    Siapa yang patut sertai ? ⁣
    1. Penganggur / Lepasan SPM ⁣/ SuriRumah / Student
    2. Nak belajar bisnes dengan ILMU YANG PROVEN ⁣
    3. Ingin Ubah hidup dari biasa-biasa menjadi LUAR BIASA ⁣
    4. Nak income kepuk2 & saving atleast 10K! ⁣
    5. Nak selesaikan masalah hutang
    6. Nak mulakan business tapi tiada PRODUK nak jual ⁣


    MODAL PERMULAAN YANG KECIL & PULANGAN YANG LUMAYAN ⁣
    Agent RM 210 ⁣

    MODAL akan di naikan tak lama lagi ‼️⁣
    Dah ready ? Follow @junniacademy ▶️ klik link di bio⁣

    #jutawanjunniwanted

  •  161  20  17 October, 2019
  • Hallu Angels! [SWIPE LEFT] NOWW❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
.

Uols nak tahu tak apa best ingredients?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
📱 0173049947 // 0127067719
.
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara
1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post
2- pilih bendera negeri korang dekat @thejunni_reseller & tengok komen
. 
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted 
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • Hallu Angels! [SWIPE LEFT] NOWW❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
    .

    Uols nak tahu tak apa best ingredients?
    ✨Astaxanthin
    ✨Vitamin C
    ✨Roseship powder
    ✨Grapeseed Extract
    ✨Glutathioned
    ✨AHA
    ✨Pearl powder
    . 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
    ❗️ibu mengandung boleh consume
    ❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
    ❗️perempuan period boleh consume
    .

    RM55 = 15 SACHET
    .
    Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
    Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
    .
    📱 0173049947 // 0127067719
    .
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara
    1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post
    2- pilih bendera negeri korang dekat @thejunni_reseller & tengok komen
    .
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  215  35  23 September, 2019
  • Hallu Angels! [SWIPE LEFT] NOWW❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
.

Uols nak tahu tak apa best ingredients?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
📱 0173049947 // 0127067719
.
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara
1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post
2- pilih bendera negeri korang dekat @thejunni_reseller & tengok komen
. 
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted 
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • Hallu Angels! [SWIPE LEFT] NOWW❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
    .

    Uols nak tahu tak apa best ingredients?
    ✨Astaxanthin
    ✨Vitamin C
    ✨Roseship powder
    ✨Grapeseed Extract
    ✨Glutathioned
    ✨AHA
    ✨Pearl powder
    . 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
    ❗️ibu mengandung boleh consume
    ❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
    ❗️perempuan period boleh consume
    .

    RM55 = 15 SACHET
    .
    Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
    Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
    .
    📱 0173049947 // 0127067719
    .
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara
    1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post
    2- pilih bendera negeri korang dekat @thejunni_reseller & tengok komen
    .
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  212  63  13 September, 2019
  • PELUANG BUSINESS BERSISTEM BERSAMA JUTAWAN JUNNI KINI DI BUKA !!!! ⁣
⁣
Apa yang anda akan dapat ? ⁣
✅GROUP BERSAMA FOUNDER & LEADER HEBAT JANA INCOME 6 ANGKA⁣
✅Lebih 5 Modul Teknik PROVEN untuk jana income dari ZERO- HERO.⁣
✅LIVE COACHING & Boothcamp bersama Founder ⁣
✅ KAMI BERI PRODUCT KNOWLEDGE & ILMU KECANTIKAN YANG PADAT ⁣
✅ TEKNIK Mudah Closing prospek⁣
✅ Ilmu marketing FREE KOS & PAID YANG TERKINI ⁣
⁣
Siapa yang patut sertai ? ⁣
1. Penganggur / Lepasan SPM ⁣/ SuriRumah / Student 
2. Nak belajar bisnes dengan ILMU YANG PROVEN ⁣
3. Ingin Ubah hidup dari biasa-biasa menjadi LUAR BIASA ⁣
4. Nak income kepuk2 & saving atleast 10K! ⁣
5. Nak selesaikan masalah hutang
6. Nak mulakan business tapi tiada PRODUK nak jual ⁣
⁣
⁣
MODAL PERMULAAN YANG KECIL & PULANGAN YANG LUMAYAN ⁣
Agent RM 210 ⁣
⁣
MODAL akan di naikan tak lama lagi ‼️⁣
Dah ready ? Follow @junniacademy ▶️ klik link di bio⁣
⁣
#jutawanjunniwanted
  • PELUANG BUSINESS BERSISTEM BERSAMA JUTAWAN JUNNI KINI DI BUKA !!!! ⁣

    Apa yang anda akan dapat ? ⁣
    ✅GROUP BERSAMA FOUNDER & LEADER HEBAT JANA INCOME 6 ANGKA⁣
    ✅Lebih 5 Modul Teknik PROVEN untuk jana income dari ZERO- HERO.⁣
    ✅LIVE COACHING & Boothcamp bersama Founder ⁣
    ✅ KAMI BERI PRODUCT KNOWLEDGE & ILMU KECANTIKAN YANG PADAT ⁣
    ✅ TEKNIK Mudah Closing prospek⁣
    ✅ Ilmu marketing FREE KOS & PAID YANG TERKINI ⁣

    Siapa yang patut sertai ? ⁣
    1. Penganggur / Lepasan SPM ⁣/ SuriRumah / Student
    2. Nak belajar bisnes dengan ILMU YANG PROVEN ⁣
    3. Ingin Ubah hidup dari biasa-biasa menjadi LUAR BIASA ⁣
    4. Nak income kepuk2 & saving atleast 10K! ⁣
    5. Nak selesaikan masalah hutang
    6. Nak mulakan business tapi tiada PRODUK nak jual ⁣


    MODAL PERMULAAN YANG KECIL & PULANGAN YANG LUMAYAN ⁣
    Agent RM 210 ⁣

    MODAL akan di naikan tak lama lagi ‼️⁣
    Dah ready ? Follow @junniacademy ▶️ klik link di bio⁣

    #jutawanjunniwanted

  •  200  17  20 October, 2019
  • Hallu Angels! [SWIPE LEFT] NOWW❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
.

Uols nak tahu tak apa best ingredients?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
📱 0173049947 // 0127067719
.
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara
1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post
2- pilih bendera negeri korang dekat @thejunni_reseller & tengok komen
. 
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted 
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • Hallu Angels! [SWIPE LEFT] NOWW❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
    .

    Uols nak tahu tak apa best ingredients?
    ✨Astaxanthin
    ✨Vitamin C
    ✨Roseship powder
    ✨Grapeseed Extract
    ✨Glutathioned
    ✨AHA
    ✨Pearl powder
    . 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
    ❗️ibu mengandung boleh consume
    ❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
    ❗️perempuan period boleh consume
    .

    RM55 = 15 SACHET
    .
    Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
    Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
    .
    📱 0173049947 // 0127067719
    .
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara
    1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post
    2- pilih bendera negeri korang dekat @thejunni_reseller & tengok komen
    .
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  196  35  1 October, 2019
  • Hallu Angels! [SWIPE LEFT] NOWW❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
.

Uols nak tahu tak apa best ingredients?
✨Astaxanthin
✨Vitamin C
✨Roseship powder
✨Grapeseed Extract
✨Glutathioned
✨AHA
✨Pearl powder
. 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
❗️ibu mengandung boleh consume
❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
❗️perempuan period boleh consume
.

RM55 = 15 SACHET
.
Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
📱 0173049947 // 0127067719
.
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara
1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post
2- pilih bendera negeri korang dekat @thejunni_reseller & tengok komen
. 
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted 
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • Hallu Angels! [SWIPE LEFT] NOWW❗️❗️ Korang kene tengok skin skin angels yang dah consume putih korea. Sape nak skin macam tu?? Tapi sesuai ke korang nak consume?? Haa check ingredients kat bawah ni.
    .

    Uols nak tahu tak apa best ingredients?
    ✨Astaxanthin
    ✨Vitamin C
    ✨Roseship powder
    ✨Grapeseed Extract
    ✨Glutathioned
    ✨AHA
    ✨Pearl powder
    . 💯 NO MERKURI tau angels! Sebab tu
    ❗️ibu mengandung boleh consume
    ❗️ibu menyusukan bayi boleh consume
    ❗️perempuan period boleh consume
    .

    RM55 = 15 SACHET
    .
    Tak perlu nak cucuk itu ini untuk dapat kan KULIT FLAWLESS & PUTIH GEBU
    Dengan hanya consume PK sehari sekali before tidur dah dapat kulit idaman uolsss 🥰 -
    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
    .
    📱 0173049947 // 0127067719
    .
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara
    1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post
    2- pilih bendera negeri korang dekat @thejunni_reseller & tengok komen
    .
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  196  22  9 September, 2019
  • Alhamdulillah it's a wrap !!! Pengakhiran bulan 8 yang sangat BEST ❤️😍
Bulan ni busy jumpa team & boleh berkongsi pengalaman.
Ramai pelik "boleh ke Puan Ella team muda2 ni? Bukan diorang tak ada modal ke kalau muda sangat.." .
.
Bukan modal / keuntungan semata yang di kejar , tapi bersama mereka Puan Ella seronok bantu sahabat2 seusia Puan Ella. Puan Ella cuma nasihat, BELUM TERLEWAT TAPI BUKAN TERLALU AWAL untuk mulakan & bersama jutawan junni. 
Walaupun muda, kita kena berfikiran matang. bak Guru Puan Ella kata "HIDUP KALAU HIDUP, BABI DI HUTAN JUGA HIDUP" maksudnya... jangan lah sia siakan hidup ni, sebab apa ? Sebaik baik manusia, adalah manusia yang memberi manfaat
.
.
Puan Ella suka share pengalaman  bisnes jatuh bangun dengan mereka. Lagi kisah STRUGGLE nya seorang 'SUHAILA' mengawal emosi, dari orang cakap tak pandai pun mampu bercakap depan ramai team tak kira umur, dari hanya seorang pelajar sekerat jalan... kini lahirkan ramai BAKAL BAKAL JUTAWAN JUNNI. Income diorang pun segan silu nak sebut... sebab ramai je kat luar sana yang power. Tapi Puan Ella bersyukur Allah letak kan junni antara perantaraan rezeki mereka boleh capai income 20k-300k STUDENT/SURI RUMAH . Itu pun cukup bersyukur ya Allah 🤲🏻😍
.
.

Ada yang mampu bayar hutang, saving 20k , emas dalam tangan 30k, beli kereta... walaupun di sebalik kejayaan tu terselit juga kepayahan yang buat Puan Ella sendiri BUKA MATA, MESTI DAN MESTI bantu mereka . Ada yang gadai itu ini, ada yang pinjam orang 😢 muda ???? Orang muda lah perlu ada KESEDARAN awal. Sebab umur bukan lah satu alasan. Lagi CEPAT bertindak lagi CEPAT dapat HASIL. Jangan banyak bagi alasan.
-
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted 
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT 
Klik link di BIO
  • Alhamdulillah it's a wrap !!! Pengakhiran bulan 8 yang sangat BEST ❤️😍
    Bulan ni busy jumpa team & boleh berkongsi pengalaman.
    Ramai pelik "boleh ke Puan Ella team muda2 ni? Bukan diorang tak ada modal ke kalau muda sangat.." .
    .
    Bukan modal / keuntungan semata yang di kejar , tapi bersama mereka Puan Ella seronok bantu sahabat2 seusia Puan Ella. Puan Ella cuma nasihat, BELUM TERLEWAT TAPI BUKAN TERLALU AWAL untuk mulakan & bersama jutawan junni.
    Walaupun muda, kita kena berfikiran matang. bak Guru Puan Ella kata "HIDUP KALAU HIDUP, BABI DI HUTAN JUGA HIDUP" maksudnya... jangan lah sia siakan hidup ni, sebab apa ? Sebaik baik manusia, adalah manusia yang memberi manfaat
    .
    .
    Puan Ella suka share pengalaman bisnes jatuh bangun dengan mereka. Lagi kisah STRUGGLE nya seorang 'SUHAILA' mengawal emosi, dari orang cakap tak pandai pun mampu bercakap depan ramai team tak kira umur, dari hanya seorang pelajar sekerat jalan... kini lahirkan ramai BAKAL BAKAL JUTAWAN JUNNI. Income diorang pun segan silu nak sebut... sebab ramai je kat luar sana yang power. Tapi Puan Ella bersyukur Allah letak kan junni antara perantaraan rezeki mereka boleh capai income 20k-300k STUDENT/SURI RUMAH . Itu pun cukup bersyukur ya Allah 🤲🏻😍
    .
    .

    Ada yang mampu bayar hutang, saving 20k , emas dalam tangan 30k, beli kereta... walaupun di sebalik kejayaan tu terselit juga kepayahan yang buat Puan Ella sendiri BUKA MATA, MESTI DAN MESTI bantu mereka . Ada yang gadai itu ini, ada yang pinjam orang 😢 muda ???? Orang muda lah perlu ada KESEDARAN awal. Sebab umur bukan lah satu alasan. Lagi CEPAT bertindak lagi CEPAT dapat HASIL. Jangan banyak bagi alasan.
    -
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
    Klik link di BIO

  •  102  12  30 August, 2019
  • Morning angels! Nak beli produk the junni tapi nak dapat hari yang sama? Jom COD dengan @junni.wardah di area kuala kangsar & area panji & pengkalan chempa cecepat follow @junni.wardah 😍.
.

Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara
1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post
2- pilih bendera negeri korang dekat @thejunni_reseller & tengok komen
.
-
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted 
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT 
Klik link di BIO
  • Morning angels! Nak beli produk the junni tapi nak dapat hari yang sama? Jom COD dengan @junni.wardah di area kuala kangsar & area panji & pengkalan chempa cecepat follow @junni.wardah 😍.
    .

    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara
    1- search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “ RECENT “ post
    2- pilih bendera negeri korang dekat @thejunni_reseller & tengok komen
    .
    -
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
    Klik link di BIO

  •  119  15  29 August, 2019