#jusbakarlemak Instagram Photos & Videos

jusbakarlemak - 2.4k posts

Hashtag Popularity

2.9
average comments
80.6
average likes

Latest #jusbakarlemak Posts

  • Inilah rahsia kulit saya makin cerah dan berat badan mantain jer. Dah "Fall in love with TWINJUZZ.." πŸ’‹
.
[ KHASIAT SAKURA DALAM TWINJUZZ ] 
. 
βœ”οΈ membaiki sel-sel kulit mati dan menggantikan kulit menjadi putih dan cerah
βœ”οΈ mencerahkan, menegangkan dan melembapkan kulit
βœ”οΈ mengecilkan pori-pori kulit
βœ”οΈ mengatasi radang kulit dan sunburn
.
Haa best kan? Sambil kurus dapat pulak kulit yang putih cerah serentak!!😍
.
#twinjuzz #twinjuzzboosters #kurusdanputih #jusbakarlemak #jusLONGGARkanSELUAR
  • Inilah rahsia kulit saya makin cerah dan berat badan mantain jer. Dah "Fall in love with TWINJUZZ.." πŸ’‹
    .
    [ KHASIAT SAKURA DALAM TWINJUZZ ]
    .
    βœ”οΈ membaiki sel-sel kulit mati dan menggantikan kulit menjadi putih dan cerah
    βœ”οΈ mencerahkan, menegangkan dan melembapkan kulit
    βœ”οΈ mengecilkan pori-pori kulit
    βœ”οΈ mengatasi radang kulit dan sunburn
    .
    Haa best kan? Sambil kurus dapat pulak kulit yang putih cerah serentak!!😍
    .
    #twinjuzz #twinjuzzboosters #kurusdanputih #jusbakarlemak #jusLONGGARkanSELUAR

  •  4  0  10 August, 2020
  • Selamat Pagi semua...
Terlebih makan cuti raya ni kali ni🀭🀭🀭
Meh berπŸ‘‰πŸ‘‰lipogc
  • Selamat Pagi semua...
    Terlebih makan cuti raya ni kali ni🀭🀭🀭
    Meh berπŸ‘‰πŸ‘‰lipogc

  •  2  1  3 August, 2020
  • Inilah rahsia kulit saya makin cerah dan berat badan mantain jer. Dah "Fall in love with TWINJUZZ.." πŸ’‹
.
[ KHASIAT SAKURA DALAM TWINJUZZ ] 
. 
βœ”οΈ membaiki sel-sel kulit mati dan menggantikan kulit menjadi putih dan cerah
βœ”οΈ mencerahkan, menegangkan dan melembapkan kulit
βœ”οΈ mengecilkan pori-pori kulit
βœ”οΈ mengatasi radang kulit dan sunburn
.
Haa best kan? Sambil kurus dapat pulak kulit yang putih cerah serentak!!😍
.
#twinjuzz #twinjuzzboosters #kurusdanputih #jusbakarlemak #juslonggarkanseluar
  • Inilah rahsia kulit saya makin cerah dan berat badan mantain jer. Dah "Fall in love with TWINJUZZ.." πŸ’‹
    .
    [ KHASIAT SAKURA DALAM TWINJUZZ ]
    .
    βœ”οΈ membaiki sel-sel kulit mati dan menggantikan kulit menjadi putih dan cerah
    βœ”οΈ mencerahkan, menegangkan dan melembapkan kulit
    βœ”οΈ mengecilkan pori-pori kulit
    βœ”οΈ mengatasi radang kulit dan sunburn
    .
    Haa best kan? Sambil kurus dapat pulak kulit yang putih cerah serentak!!😍
    .
    #twinjuzz #twinjuzzboosters #kurusdanputih #jusbakarlemak #juslonggarkanseluar

  •  0  0  3 August, 2020
  • .
Hallo gaes...

Gimana nih resolusi langsing 2020 nya?

Don't worry bebs, yang masih over BBnya. Nih mimin kasih tau rahasianya 🀭

Kuy minum *WMP*

WMP merupakan minuman serbuk dalam kemasan sachet yang mengandung kopi hijau dan beberapa bahan alami lainnya serta dikombinasikan dengan vitamin dan mineral dengan rasa blackcurrant, bekerja sinergis dalam meningkatkan pembakaran lemak tubuh (metabolism booster) sehingga penurunan berat badan menjadi lebih efektif

Say bye ke perut berlemak πŸ‘‹
.

.
#juspelangsing#jusbakarkalori#jusbakarlemak#bakarkalorigowes#wmp#medan#jakarta#minumanbakarlemak#minumanbakarkalori#buangkalori#buanglemak#wmphwi#readywmp#dietwmp#dietantigagal#weightloss#bodyshape#fitness#gymjuice#kopihijau#beratbadanturun
  • .
    Hallo gaes...

    Gimana nih resolusi langsing 2020 nya?

    Don't worry bebs, yang masih over BBnya. Nih mimin kasih tau rahasianya 🀭

    Kuy minum *WMP*

    WMP merupakan minuman serbuk dalam kemasan sachet yang mengandung kopi hijau dan beberapa bahan alami lainnya serta dikombinasikan dengan vitamin dan mineral dengan rasa blackcurrant, bekerja sinergis dalam meningkatkan pembakaran lemak tubuh (metabolism booster) sehingga penurunan berat badan menjadi lebih efektif

    Say bye ke perut berlemak πŸ‘‹
    .

    .
    #juspelangsing #jusbakarkalori #jusbakarlemak #bakarkalorigowes #wmp #medan #jakarta #minumanbakarlemak #minumanbakarkalori #buangkalori#buanglemak#wmphwi#readywmp#dietwmp#dietantigagal#weightloss#bodyshape#fitness#gymjuice#kopihijau#beratbadanturun

  •  8  0  1 August, 2020
  • .
Holla gengs...

Menurut data Riskesdas kasus obesitas di Indonesia terus meningkat dengan persentasi 21,8% pada tahun 2018 😱

Tenang gaes, obesitas bisa diatasi dengan diet yang benar. Ada 3 hal yang harus diperhatikan pola makan yang benar, rutin berolahraga dan konsumsi *WMP*

WMP merupakan minuman serbuk yang terdiri dari kopi hijau, L-carnitin dan soluble fiber yang berfungsi sebagai metabolism booster sehingga cocok untuk dietmu
.
.
#solusidiet2020#dietsukses#dietalami#diettanpaolahraga#tipsdiet#tipscepatkurus#tipsbakarkalori#juicepelangsing#jusbakarlemak#juskurus#juswmp#jusdiet#wmp#wmphwi#distributorhwi#medan#jakarta#tipsbodyideal#slimmingjuice#slimjus
  • .
    Holla gengs...

    Menurut data Riskesdas kasus obesitas di Indonesia terus meningkat dengan persentasi 21,8% pada tahun 2018 😱

    Tenang gaes, obesitas bisa diatasi dengan diet yang benar. Ada 3 hal yang harus diperhatikan pola makan yang benar, rutin berolahraga dan konsumsi *WMP*

    WMP merupakan minuman serbuk yang terdiri dari kopi hijau, L-carnitin dan soluble fiber yang berfungsi sebagai metabolism booster sehingga cocok untuk dietmu
    .
    .
    #solusidiet2020 #dietsukses #dietalami #diettanpaolahraga #tipsdiet #tipscepatkurus #tipsbakarkalori #juicepelangsing #jusbakarlemak #juskurus#juswmp#jusdiet#wmp#wmphwi#distributorhwi#medan#jakarta#tipsbodyideal#slimmingjuice#slimjus

  •  5  0  1 August, 2020
  • Hallo cantikkk...

Masih jaman pusing mikirin Berat badan berlebih?

Yukkk buang tumpukan lemak-lemak manjaahhh ituhh dari tubuh cantik muu..

Jangan lupa rutin konsumsi WMP 2x1 sachet perhari ya ❀️❀️❀️
.
.
.
Free konsultasi & info produk by DM πŸ“©
Yuli Boss HWI 
WA 081367730513 
#hwipalembang #yulibosshwi 
#wmp#wmphwi#wmporiginal#supplierwmp#slimjuice#slimjus#juspelangsing#jusbakarlemak#jusbakarkalori#wmpmedan#promowmp#hwimedan#bakarkalori#bakarlemak #diet#diestsehat
  • Hallo cantikkk...

    Masih jaman pusing mikirin Berat badan berlebih?

    Yukkk buang tumpukan lemak-lemak manjaahhh ituhh dari tubuh cantik muu..

    Jangan lupa rutin konsumsi WMP 2x1 sachet perhari ya ❀️❀️❀️
    .
    .
    .
    Free konsultasi & info produk by DM πŸ“©
    Yuli Boss HWI
    WA 081367730513
    #hwipalembang #yulibosshwi
    #wmp #wmphwi #wmporiginal #supplierwmp #slimjuice #slimjus #juspelangsing #jusbakarlemak#jusbakarkalori#wmpmedan#promowmp#hwimedan#bakarkalori#bakarlemak #diet#diestsehat

  •  6  0  31 July, 2020

Top #jusbakarlemak Posts

  • πŸ„πŸ„πŸ„
Khusus untuk produk Sari Lemon dan Sari Buah oleh Dinas Kesehatan dan BPOM diharuskan memakai pengawet.
.
Untuk menghindari munculnya bakteri yang akan membahayakan konsumen. 
.
Pengawet yang kami gunakan hanya 300 mg dari maksimal pengawet yang diperbolehkan (1000 mg).
 .
Ini adalah takaran untuk sekitar 4 sampai 5 bulan. 
 
Jika tanpa pengawet, dikhawatirkan tidak bisa 
bertahan lama. 
.
Jika konsumen bertanya, amankah? 
.
Insyaa Allah aman ya Dear 😊
.
.
#juslemon #juslemondiet #juslemonade #sarilemonmurni #jusdiet #juslemonex #sarilemon #juslemonmadu #lemon #dietsehat #juskurus #bakarlemak #jusbakarlemak #lemonexenot #detox #dietlemon #juslemondetox #juslemonasli #lemonexmalaysia #lemonperas #diet  #juslangsing #homemade  #lemonjuice #jeruklemon #jualsarilemon
  • πŸ„πŸ„πŸ„
    Khusus untuk produk Sari Lemon dan Sari Buah oleh Dinas Kesehatan dan BPOM diharuskan memakai pengawet.
    .
    Untuk menghindari munculnya bakteri yang akan membahayakan konsumen.
    .
    Pengawet yang kami gunakan hanya 300 mg dari maksimal pengawet yang diperbolehkan (1000 mg).
    .
    Ini adalah takaran untuk sekitar 4 sampai 5 bulan.

    Jika tanpa pengawet, dikhawatirkan tidak bisa
    bertahan lama.
    .
    Jika konsumen bertanya, amankah?
    .
    Insyaa Allah aman ya Dear 😊
    .
    .
    #juslemon #juslemondiet #juslemonade #sarilemonmurni #jusdiet #juslemonex #sarilemon #juslemonmadu #lemon #dietsehat #juskurus #bakarlemak #jusbakarlemak #lemonexenot #detox #dietlemon #juslemondetox #juslemonasli #lemonexmalaysia #lemonperas #diet #juslangsing #homemade #lemonjuice #jeruklemon #jualsarilemon

  •  464  0  8 July, 2020
  • πŸ„πŸ„πŸ„
Khusus untuk produk Sari Lemon dan Sari Buah oleh Dinas Kesehatan dan BPOM diharuskan memakai pengawet.
.
Untuk menghindari munculnya bakteri yang akan membahayakan konsumen. 
.
Pengawet yang kami gunakan hanya 300 mg dari maksimal pengawet yang diperbolehkan (1000 mg).
 .
Ini adalah takaran untuk sekitar 4 sampai 5 bulan. 
 
Jika tanpa pengawet, dikhawatirkan tidak bisa 
bertahan lama. 
.
Jika konsumen bertanya, amankah? 
.
Insyaa Allah aman ya Dear 😊
.
.
#juslemon #juslemondiet #juslemonade #sarilemonmurni #jusdiet #juslemonex #sarilemon #juslemonmadu #lemon #dietsehat #juskurus #bakarlemak #jusbakarlemak #lemonexenot #detox #dietlemon #juslemondetox #juslemonasli #lemonexmalaysia #lemonperas #diet  #juslangsing #homemade  #lemonjuice #jeruklemon #jualsarilemon
  • πŸ„πŸ„πŸ„
    Khusus untuk produk Sari Lemon dan Sari Buah oleh Dinas Kesehatan dan BPOM diharuskan memakai pengawet.
    .
    Untuk menghindari munculnya bakteri yang akan membahayakan konsumen.
    .
    Pengawet yang kami gunakan hanya 300 mg dari maksimal pengawet yang diperbolehkan (1000 mg).
    .
    Ini adalah takaran untuk sekitar 4 sampai 5 bulan.

    Jika tanpa pengawet, dikhawatirkan tidak bisa
    bertahan lama.
    .
    Jika konsumen bertanya, amankah?
    .
    Insyaa Allah aman ya Dear 😊
    .
    .
    #juslemon #juslemondiet #juslemonade #sarilemonmurni #jusdiet #juslemonex #sarilemon #juslemonmadu #lemon #dietsehat #juskurus #bakarlemak #jusbakarlemak #lemonexenot #detox #dietlemon #juslemondetox #juslemonasli #lemonexmalaysia #lemonperas #diet #juslangsing #homemade #lemonjuice #jeruklemon #jualsarilemon

  •  462  0  8 July, 2020
  • 🌸 Yahooo dapat feedback lagi🌸
.
Kak siti happy sangat2 bila terima whatsapp macam ni. 😊 Alhamdulillah tahniah mimi, yang bestnya dia kata sepupu & sedara dah mula tegur badan nampak lain.
.
Mimi pon ada share pic perubahan badan dia ,yes kak siti nampak makin slim dia berbaju kurung walaupun baru 2.3kg loss.
.
Teruskan dan istiqamah inshallah lepas ni berkilo2 lg turun. Semoga berjaya mimi πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹πŸƒπŸ˜Š
.
.
Ada sahabat2 kak siti nak tanya tentang Jus Deina ni? Boleh dm @ direct whatsapp akak ye,tekan jer link kat bio πŸ˜ŠπŸ‚πŸ‚
  • 🌸 Yahooo dapat feedback lagi🌸
    .
    Kak siti happy sangat2 bila terima whatsapp macam ni. 😊 Alhamdulillah tahniah mimi, yang bestnya dia kata sepupu & sedara dah mula tegur badan nampak lain.
    .
    Mimi pon ada share pic perubahan badan dia ,yes kak siti nampak makin slim dia berbaju kurung walaupun baru 2.3kg loss.
    .
    Teruskan dan istiqamah inshallah lepas ni berkilo2 lg turun. Semoga berjaya mimi πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹πŸƒπŸ˜Š
    .
    .
    Ada sahabat2 kak siti nak tanya tentang Jus Deina ni? Boleh dm @ direct whatsapp akak ye,tekan jer link kat bio πŸ˜ŠπŸ‚πŸ‚

  •  141  1  11 May, 2018
  • 1 BOTOL BERJAYA MERUBAH PENAMPILAN GADIS INI. SANGAT MENAKJUBKAN. PROVEN RESULT πŸ”₯
.
.
🌸 Inilah kesan amalkan minum jus DEINA kak siti 🌸
- Selera makan turun hingga 80%
- Sentiasa rasa kenyang & tak lapar
- Perut mula ramping, pinggang loss 2-3inch dgn cepat
- Kulit wajah makin cerah (buang toksin dalam badan)
- Berat mula turun 5-10kg dalam masa 2minggu jer
.
Berminat nak cuba Jus Deina Slimax ❓
βœ”οΈWhatsapp πŸ“±0163078590
βœ”οΈKlik link di bio instagram kak siti
βœ”οΈTerus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
Follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.
  • 1 BOTOL BERJAYA MERUBAH PENAMPILAN GADIS INI. SANGAT MENAKJUBKAN. PROVEN RESULT πŸ”₯
    .
    .
    🌸 Inilah kesan amalkan minum jus DEINA kak siti 🌸
    - Selera makan turun hingga 80%
    - Sentiasa rasa kenyang & tak lapar
    - Perut mula ramping, pinggang loss 2-3inch dgn cepat
    - Kulit wajah makin cerah (buang toksin dalam badan)
    - Berat mula turun 5-10kg dalam masa 2minggu jer
    .
    Berminat nak cuba Jus Deina Slimax ❓
    βœ”οΈWhatsapp πŸ“±0163078590
    βœ”οΈKlik link di bio instagram kak siti
    βœ”οΈTerus dm kak siti,kak siti pasti jawab
    .
    Follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

  •  133  14  4 September, 2018
  • [TIPS SIHAT] - 4 TIPS UNTUK KEKAL SIHAT DALAM HIDUP. SIMPLE TIPS BUT VERY GOOD
.
Please tag your bestfriend
.
@deina.official
  • [TIPS SIHAT] - 4 TIPS UNTUK KEKAL SIHAT DALAM HIDUP. SIMPLE TIPS BUT VERY GOOD
    .
    Please tag your bestfriend
    .
    @deina.official

  •  811  12  4 September, 2018
  • DAH GIVE UP? STRESSS TENGOK PERUT SENDIRI? JOM KAMI BANTU ANDA.
.
Jus deina mempunyai ribuan testimoni, ribuan customer kami berjaya malah ribuan feedback dari real customer kami. Alhamdulillah πŸ’—πŸ˜Š
.
πŸ’›JOM CUBA JUS DEINAπŸ’›
βœ… Jus deina ramuan 100% buah-buahan
βœ… Jus yang sangat SELAMAT & KKM approved
βœ… NO side effect (cirit biri tak ada langsung)
βœ… Jus yang sangat sedap πŸ’— Manis mangga
βœ… Sesuai untuk umur 15 tahun keatas
βœ… 1 botol (boleh turunkan berat sehingga 10KG)
βœ… Minum 2x sehari, tak perlu bancuh (senang)
.
Berminat nak cuba Jus Deina Slimax ❓
βœ”οΈWhatsapp πŸ“±0163078590
βœ”οΈKlik link di bio instagram kak siti
βœ”οΈTerus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
Follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.
  • DAH GIVE UP? STRESSS TENGOK PERUT SENDIRI? JOM KAMI BANTU ANDA.
    .
    Jus deina mempunyai ribuan testimoni, ribuan customer kami berjaya malah ribuan feedback dari real customer kami. Alhamdulillah πŸ’—πŸ˜Š
    .
    πŸ’›JOM CUBA JUS DEINAπŸ’›
    βœ… Jus deina ramuan 100% buah-buahan
    βœ… Jus yang sangat SELAMAT & KKM approved
    βœ… NO side effect (cirit biri tak ada langsung)
    βœ… Jus yang sangat sedap πŸ’— Manis mangga
    βœ… Sesuai untuk umur 15 tahun keatas
    βœ… 1 botol (boleh turunkan berat sehingga 10KG)
    βœ… Minum 2x sehari, tak perlu bancuh (senang)
    .
    Berminat nak cuba Jus Deina Slimax ❓
    βœ”οΈWhatsapp πŸ“±0163078590
    βœ”οΈKlik link di bio instagram kak siti
    βœ”οΈTerus dm kak siti,kak siti pasti jawab
    .
    Follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

  •  154  18  11 September, 2018
  • Tanda awal penyakit jantung πŸ’”
.
Lidah atau gusi menjadi bengkak atau sakit – berkemungkinan jantung kita ada masalah seperti lemak berlebihan, injap jantung lemah atau saluran koronari tersumbat. Tag sahabat korangπŸƒπŸƒ
.
Follow @deina.official .
#reward: Cash RM50 untuk follower yang active, like & tag member 🎁
  • Tanda awal penyakit jantung πŸ’”
    .
    Lidah atau gusi menjadi bengkak atau sakit – berkemungkinan jantung kita ada masalah seperti lemak berlebihan, injap jantung lemah atau saluran koronari tersumbat. Tag sahabat korangπŸƒπŸƒ
    .
    Follow @deina.official .
    #reward: Cash RM50 untuk follower yang active, like & tag member 🎁

  •  353  17  6 August, 2018
  • PROMOSI SEPTEMBER GILER-GILER !!!πŸ”₯πŸ”₯
.
Mana nak cari promosi macam ni lagi, harga dah kami potong kaw-kaw, postage pulak kami kasi FOC untuk yang booking dengan @deina.official.
.
---KENAPA BELI DEINAβ„’ ❓----
.
Serius banyak fungsi dalam satu, sis dah jimat wang, masa dan tenaga untuk beli banyak produk dalam satu !!! PELANGGAN BELI MANFAAT : .
β˜‘ MELANCARKAN HAID
β˜‘ MENURUNKAN BERAT BADAN
β˜‘ MENGEMPISKAN PERUT BOROI
β˜‘ MENGAWAL SELERA MAKAN
β˜‘ 5x MEMBAKAR LEMAK DEGIL
β˜‘ BUANG TOKSIN DALAM BADAN
β˜‘ KECILKAN PEHA DAN PINGGUL
β˜‘ TAK PERLU BERLAPAR
β˜‘ TAK PERLU BERSENAM
β˜‘ KESAN SEAWAL 7 HARI
β˜‘ LAKI DAN WANITA BOLEH MINUM
β˜‘ RASA JUS MANGGA
β˜‘ MENYUBURKAN (YANG CUBA PREGNANT)
.
Berminat nak cuba Jus Deina Slimax ❓
βœ”οΈWhatsapp πŸ“±0163078590
βœ”οΈKlik link di bio instagram kak siti
βœ”οΈTerus dm kak siti,kak siti pasti jawab
.
Follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.
  • PROMOSI SEPTEMBER GILER-GILER !!!πŸ”₯πŸ”₯
    .
    Mana nak cari promosi macam ni lagi, harga dah kami potong kaw-kaw, postage pulak kami kasi FOC untuk yang booking dengan @deina.official.
    .
    ---KENAPA BELI DEINAβ„’ ❓----
    .
    Serius banyak fungsi dalam satu, sis dah jimat wang, masa dan tenaga untuk beli banyak produk dalam satu !!! PELANGGAN BELI MANFAAT : .
    β˜‘ MELANCARKAN HAID
    β˜‘ MENURUNKAN BERAT BADAN
    β˜‘ MENGEMPISKAN PERUT BOROI
    β˜‘ MENGAWAL SELERA MAKAN
    β˜‘ 5x MEMBAKAR LEMAK DEGIL
    β˜‘ BUANG TOKSIN DALAM BADAN
    β˜‘ KECILKAN PEHA DAN PINGGUL
    β˜‘ TAK PERLU BERLAPAR
    β˜‘ TAK PERLU BERSENAM
    β˜‘ KESAN SEAWAL 7 HARI
    β˜‘ LAKI DAN WANITA BOLEH MINUM
    β˜‘ RASA JUS MANGGA
    β˜‘ MENYUBURKAN (YANG CUBA PREGNANT)
    .
    Berminat nak cuba Jus Deina Slimax ❓
    βœ”οΈWhatsapp πŸ“±0163078590
    βœ”οΈKlik link di bio instagram kak siti
    βœ”οΈTerus dm kak siti,kak siti pasti jawab
    .
    Follow @deina.testimoni untuk baca lebih banyak feedback real customer kami.

  •  114  30  10 September, 2018
  • Hai semua, tahukah anda salah satu punca badan susah kurus disebabkan kurangnya bersarapan. Korang kena sarapan tau walau sikit.😊🌿
.
πŸƒ Jom amalkan Deina slimax juice untuk kesihatan luar dan dalaman anda.
.
@deina.official
  • Hai semua, tahukah anda salah satu punca badan susah kurus disebabkan kurangnya bersarapan. Korang kena sarapan tau walau sikit.😊🌿
    .
    πŸƒ Jom amalkan Deina slimax juice untuk kesihatan luar dan dalaman anda.
    .
    @deina.official

  •  418  21  6 August, 2018