#jururawatmalaysia Instagram Photos & Videos

jururawatmalaysia - 82.1k posts

Hashtag Popularity

7.6
average comments
138
average likes

Latest #jururawatmalaysia Posts

  • Terus tekan link whatsapp ya kalau nak order. Stok terhad rugi tak grab‼️ Stok habis kita terus update SOLD ya 🥰😍
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#bawal #kuantan #bawalbidang45 #bawalmurah #bawalplain #bawaltabur #bawalmanik #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #ipoh #bawallovers #bawalkelantanmurah #bawalkelantan #shopee #tudung #ootd #kerjakawin #bawalairispremium #cikgu #bawallovers #tunang #bawalkosong #jururawatmalaysia #airispremium #artiepremium #bawalairis #bawalartie #bawalasli #hijab #sulliscarves
  • Terus tekan link whatsapp ya kalau nak order. Stok terhad rugi tak grab‼️ Stok habis kita terus update SOLD ya 🥰😍
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    #bawal #kuantan #bawalbidang45 #bawalmurah #bawalplain #bawaltabur #bawalmanik #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #ipoh #bawallovers #bawalkelantanmurah #bawalkelantan #shopee #tudung #ootd #kerjakawin #bawalairispremium #cikgu #bawallovers #tunang #bawalkosong #jururawatmalaysia #airispremium #artiepremium #bawalairis #bawalartie #bawalasli #hijab #sulliscarves

  •  2  0  2 hours ago
  • Terus tekan link whatsapp ya kalau nak order. Stok terhad rugi tak grab‼️ Stok habis kita terus update SOLD ya 🥰😍
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#bawal #kuantan #bawalbidang45 #bawalmurah #bawalplain #bawaltabur #bawalmanik #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #ipoh #bawallovers #bawalkelantanmurah #bawalkelantan #shopee #tudung #ootd #kerjakawin #bawalairispremium #cikgu #bawallovers #tunang #bawalkosong #jururawatmalaysia #airispremium #artiepremium #bawalairis #bawalartie #bawalasli #hijab #sulliscarves
  • Terus tekan link whatsapp ya kalau nak order. Stok terhad rugi tak grab‼️ Stok habis kita terus update SOLD ya 🥰😍
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    #bawal #kuantan #bawalbidang45 #bawalmurah #bawalplain #bawaltabur #bawalmanik #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #ipoh #bawallovers #bawalkelantanmurah #bawalkelantan #shopee #tudung #ootd #kerjakawin #bawalairispremium #cikgu #bawallovers #tunang #bawalkosong #jururawatmalaysia #airispremium #artiepremium #bawalairis #bawalartie #bawalasli #hijab #sulliscarves

  •  4  0  2 hours ago
  • Stok habis kita terus update SOLD ya. Mostly setiap corak cuma ada sehelai sahaja. Terus tekan link whatsapp kalau berminat 🥰😍
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#bawal #kuantan #bawalbidang45 #bawalmurah #bawalplain #bawaltabur #bawalmanik #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #ipoh #bawallovers #bawalkelantanmurah #bawalkelantan #shopee #tudung #ootd #kerjakawin #bawalairispremium #cikgu #bawallovers #tunang #bawalkosong #jururawatmalaysia #airispremium #artiepremium #bawalairis #bawalartie #bawalasli #hijab #sulliscarves
  • Stok habis kita terus update SOLD ya. Mostly setiap corak cuma ada sehelai sahaja. Terus tekan link whatsapp kalau berminat 🥰😍
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    •
    #bawal #kuantan #bawalbidang45 #bawalmurah #bawalplain #bawaltabur #bawalmanik #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #ipoh #bawallovers #bawalkelantanmurah #bawalkelantan #shopee #tudung #ootd #kerjakawin #bawalairispremium #cikgu #bawallovers #tunang #bawalkosong #jururawatmalaysia #airispremium #artiepremium #bawalairis #bawalartie #bawalasli #hijab #sulliscarves

  •  1  0  2 hours ago
  • 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
BAJU SCRUB DESIGN BARU DARI KAMI 
.
.
. 
Nak add lengan 3suku ke lengan panjang ke boleh sebab kami custom made so kami blh ikut customer mintak
.
.
. 

Baju scrub kami kualiti kami utama, kami xakan hantar baju yang tiada kualiti kepada Customer kami
.
.
. 

Potong dan jahit di production kami sendiri.
Boleh pilih design dan juga warna.
.
.
. 

100% tailormade yg pasti mesti puas hati bila pakai baju kami.. Boleh tag dan share jugak ya.Mana tahu ada kwn2 yg tgh cari baju scrub...
.
.
. 

http://www.wasap.my/60145184773/
http://www.wasap.my/60145184773
.
.
. 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

#sueffiattire
#sueffiattireteam
#agentsahsueffiattire 
#medic.attire 
#pppinaction
#pppberjaya 
#Customizedapparel
#bajuscrub
#bajuoncall
#customadecsrub
#kkm
#bajuskrub
#bajuot
#otscrub
#tailoringservice
#scrubsuit
#dentalclinic
#haemodialysis
#emergencydepartment
#surgery
#veterinar
#clientfeedback
#scrubbysueffiattire
#bajumedicalassistant
#uniform
#thedressar
#jururawatmalaysia
#maepsserdang
#teamcovid
#hospitalqueenelizabeth2
  • 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
    BAJU SCRUB DESIGN BARU DARI KAMI
    .
    .
    .
    Nak add lengan 3suku ke lengan panjang ke boleh sebab kami custom made so kami blh ikut customer mintak
    .
    .
    .

    Baju scrub kami kualiti kami utama, kami xakan hantar baju yang tiada kualiti kepada Customer kami
    .
    .
    .

    Potong dan jahit di production kami sendiri.
    Boleh pilih design dan juga warna.
    .
    .
    .

    100% tailormade yg pasti mesti puas hati bila pakai baju kami.. Boleh tag dan share jugak ya.Mana tahu ada kwn2 yg tgh cari baju scrub...
    .
    .
    .

    http://www.wasap.my/60145184773/
    http://www.wasap.my/60145184773
    .
    .
    .

    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

    #sueffiattire
    #sueffiattireteam
    #agentsahsueffiattire
    #medic.attire
    #pppinaction
    #pppberjaya
    #Customizedapparel
    #bajuscrub
    #bajuoncall
    #customadecsrub
    #kkm
    #bajuskrub
    #bajuot
    #otscrub
    #tailoringservice
    #scrubsuit
    #dentalclinic
    #haemodialysis
    #emergencydepartment
    #surgery
    #veterinar
    #clientfeedback
    #scrubbysueffiattire
    #bajumedicalassistant
    #uniform
    #thedressar
    #jururawatmalaysia
    #maepsserdang
    #teamcovid
    #hospitalqueenelizabeth2

  •  3  0  3 hours ago
  • RANIA FLARE SKIRT
.
Price : RM59 exc postage
.
Material : Printed pleated crepe (tak jarang)
.
Free size (can fit S to XL)
Waist 26"- 35" (pinggang getah)
Hips from up 46"
Length 39"
.
Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources
.
WA 019-3203390 to purchase
#amandarfaaskirt #bukanbiashebiashe
#bismillah #latifadzpastimaju #cottonskirt #bajuviralmurah #pleatedskirtmurahmalaysia #bajuviralmalaysia #tutuskirtmalaysia #tutuskirtmurah #bajuhipstermurahmalaysia #straightcutpants #pleatedblousemurah #buttonskirtmurah #bajuhipstermurah #skirthipster #pleatedskirtmurah #skirtviralmalaysia #kolejvokasional #knittedtopmurahmalaysia #jururawatmalaysia #knittedtopmurah #knittedtopmalaysia #knittopmurah #sendayanmetropark #bajuknitmurah #knittedblousemurah #bajuviralmurah #aaageteamcasual
  • RANIA FLARE SKIRT
    .
    Price : RM59 exc postage
    .
    Material : Printed pleated crepe (tak jarang)
    .
    Free size (can fit S to XL)
    Waist 26"- 35" (pinggang getah)
    Hips from up 46"
    Length 39"
    .
    Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources
    .
    WA 019-3203390 to purchase
    #amandarfaaskirt #bukanbiashebiashe
    #bismillah #latifadzpastimaju #cottonskirt #bajuviralmurah #pleatedskirtmurahmalaysia #bajuviralmalaysia #tutuskirtmalaysia #tutuskirtmurah #bajuhipstermurahmalaysia #straightcutpants #pleatedblousemurah #buttonskirtmurah #bajuhipstermurah #skirthipster #pleatedskirtmurah #skirtviralmalaysia #kolejvokasional #knittedtopmurahmalaysia #jururawatmalaysia #knittedtopmurah #knittedtopmalaysia #knittopmurah #sendayanmetropark #bajuknitmurah #knittedblousemurah #bajuviralmurah #aaageteamcasual

  •  0  0  3 hours ago
  • RANIA FLARE SKIRT
.
Price : RM59 exc postage
.
Material : Printed pleated crepe (tak jarang)
.
Free size (can fit S to XL)
Waist 26"- 35" (pinggang getah)
Hips from up 46"
Length 39"
.
Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources
.
WA 019-3203390 to purchase
#amandarfaaskirt #bukanbiashebiashe
#bismillah #latifadzpastimaju #cottonskirt #bajuviralmurah #pleatedskirtmurahmalaysia #bajuviralmalaysia #tutuskirtmalaysia #tutuskirtmurah #bajuhipstermurahmalaysia #straightcutpants #pleatedblousemurah #buttonskirtmurah #bajuhipstermurah #skirthipster #pleatedskirtmurah #skirtviralmalaysia #kolejvokasional #knittedtopmurahmalaysia #jururawatmalaysia #knittedtopmurah #knittedtopmalaysia #knittopmurah #sendayanmetropark #bajuknitmurah #knittedblousemurah #bajuviralmurah #aaageteamcasual
  • RANIA FLARE SKIRT
    .
    Price : RM59 exc postage
    .
    Material : Printed pleated crepe (tak jarang)
    .
    Free size (can fit S to XL)
    Waist 26"- 35" (pinggang getah)
    Hips from up 46"
    Length 39"
    .
    Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources
    .
    WA 019-3203390 to purchase
    #amandarfaaskirt #bukanbiashebiashe
    #bismillah #latifadzpastimaju #cottonskirt #bajuviralmurah #pleatedskirtmurahmalaysia #bajuviralmalaysia #tutuskirtmalaysia #tutuskirtmurah #bajuhipstermurahmalaysia #straightcutpants #pleatedblousemurah #buttonskirtmurah #bajuhipstermurah #skirthipster #pleatedskirtmurah #skirtviralmalaysia #kolejvokasional #knittedtopmurahmalaysia #jururawatmalaysia #knittedtopmurah #knittedtopmalaysia #knittopmurah #sendayanmetropark #bajuknitmurah #knittedblousemurah #bajuviralmurah #aaageteamcasual

  •  0  0  3 hours ago
  • RANIA FLARE SKIRT
.
Price : RM59 exc postage
.
Material : Printed pleated crepe (tak jarang)
.
Free size (can fit S to XL)
Waist 26"- 35" (pinggang getah)
Hips from up 46"
Length 39"
.
Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources
.
WA 019-3203390 to purchase
#amandarfaaskirt #bukanbiashebiashe
#bismillah #latifadzpastimaju #cottonskirt #bajuviralmurah #pleatedskirtmurahmalaysia #bajuviralmalaysia #tutuskirtmalaysia #tutuskirtmurah #bajuhipstermurahmalaysia #straightcutpants #pleatedblousemurah #buttonskirtmurah #bajuhipstermurah #skirthipster #pleatedskirtmurah #skirtviralmalaysia #kolejvokasional #knittedtopmurahmalaysia #jururawatmalaysia #knittedtopmurah #knittedtopmalaysia #knittopmurah #sendayanmetropark #bajuknitmurah #knittedblousemurah #bajuviralmurah #aaageteamcasual
  • RANIA FLARE SKIRT
    .
    Price : RM59 exc postage
    .
    Material : Printed pleated crepe (tak jarang)
    .
    Free size (can fit S to XL)
    Waist 26"- 35" (pinggang getah)
    Hips from up 46"
    Length 39"
    .
    Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources
    .
    WA 019-3203390 to purchase
    #amandarfaaskirt #bukanbiashebiashe
    #bismillah #latifadzpastimaju #cottonskirt #bajuviralmurah #pleatedskirtmurahmalaysia #bajuviralmalaysia #tutuskirtmalaysia #tutuskirtmurah #bajuhipstermurahmalaysia #straightcutpants #pleatedblousemurah #buttonskirtmurah #bajuhipstermurah #skirthipster #pleatedskirtmurah #skirtviralmalaysia #kolejvokasional #knittedtopmurahmalaysia #jururawatmalaysia #knittedtopmurah #knittedtopmalaysia #knittopmurah #sendayanmetropark #bajuknitmurah #knittedblousemurah #bajuviralmurah #aaageteamcasual

  •  0  0  3 hours ago
  • RANIA FLARE SKIRT
.
Price : RM59 exc postage
.
Material : Printed pleated crepe (tak jarang)
.
Free size (can fit S to XL)
Waist 26"- 35" (pinggang getah)
Hips from up 46"
Length 39"
.
Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources
.
WA 019-3203390 to purchase
#amandarfaaskirt #bukanbiashebiashe
#bismillah #latifadzpastimaju #cottonskirt #bajuviralmurah #pleatedskirtmurahmalaysia #bajuviralmalaysia #tutuskirtmalaysia #tutuskirtmurah #bajuhipstermurahmalaysia #straightcutpants #pleatedblousemurah #buttonskirtmurah #bajuhipstermurah #skirthipster #pleatedskirtmurah #skirtviralmalaysia #kolejvokasional #knittedtopmurahmalaysia #jururawatmalaysia #knittedtopmurah #knittedtopmalaysia #knittopmurah #sendayanmetropark #bajuknitmurah #knittedblousemurah #bajuviralmurah #aaageteamcasual
  • RANIA FLARE SKIRT
    .
    Price : RM59 exc postage
    .
    Material : Printed pleated crepe (tak jarang)
    .
    Free size (can fit S to XL)
    Waist 26"- 35" (pinggang getah)
    Hips from up 46"
    Length 39"
    .
    Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources
    .
    WA 019-3203390 to purchase
    #amandarfaaskirt #bukanbiashebiashe
    #bismillah #latifadzpastimaju #cottonskirt #bajuviralmurah #pleatedskirtmurahmalaysia #bajuviralmalaysia #tutuskirtmalaysia #tutuskirtmurah #bajuhipstermurahmalaysia #straightcutpants #pleatedblousemurah #buttonskirtmurah #bajuhipstermurah #skirthipster #pleatedskirtmurah #skirtviralmalaysia #kolejvokasional #knittedtopmurahmalaysia #jururawatmalaysia #knittedtopmurah #knittedtopmalaysia #knittopmurah #sendayanmetropark #bajuknitmurah #knittedblousemurah #bajuviralmurah #aaageteamcasual

  •  0  0  3 hours ago
  • 🔥ROYAL SILK PILIHAN NO. 1🔥

Awak, kenduri kawin anak nakan raya haji nih dah cari kain sedondon ke belum? Kalau belum sempat lagi nak jahit ni.

Cik tie  suggestkan kalo nak cari kain untuk bridesmaids, cari corak simple jek. Bawah ni salah satu contoh la. Simple tapi meletoppp! Haa, cantik kan. Tengok tu sedondon raya haji baru2 ni 😍

Jangan duk cari yang banyak corak sangat. Nanti nampak serabut plak. Sebab tu selalu tengok orang pakai baju plain je kan. Tapi, hat tu dah biasa awokk.

Kain ROYAL SILK ni memang best pakai. Dari pagi sampai petang selesa jek. Sesuai sangat  untuk kita mak mak ni sampai ke budak kecik pon ok. Kain sejuk lembut. Jangan risau kain berkedut ke ape, maintain sampai habis kenduri. 👍

Dah tu jangan pening-pening lagi. Kalau berkenan 5 warna kat bawah ni picit link whatsapp laju-laju naa. Nanti habis riau pulak. 😜

Belian RM1200 ke atas jangan lupa claim hadiah dengan cik tie  tau. 😘.

Picit sini⤵️
Klik wassap di bio ‼️
Www.wasap.my/60135282612/nak_royalsilk

#hajarhijab 
#pembekal_kain_ela_seragam_open_meter
#pembekal_seragam_guru
#guruguru #guru
#cikgucikgu #cikgusekolah
#cikgusekolahrendah
#cikgumalaysia
#gengusrah
#gengcikgu
#gengmarhaban
#gengsurauputrajaya
#gurumalaysia
#jabatanpendidikan
#jabatan
#jabatanpenerangan
#bazarpaknil
#bazaronline
#bazaronlinemalaysia
#bazarpaknilmurah
#jururawatmalaysia
#jururawatmasyarakat
#kpjhospital
#frontliners
  • 🔥ROYAL SILK PILIHAN NO. 1🔥

    Awak, kenduri kawin anak nakan raya haji nih dah cari kain sedondon ke belum? Kalau belum sempat lagi nak jahit ni.

    Cik tie suggestkan kalo nak cari kain untuk bridesmaids, cari corak simple jek. Bawah ni salah satu contoh la. Simple tapi meletoppp! Haa, cantik kan. Tengok tu sedondon raya haji baru2 ni 😍

    Jangan duk cari yang banyak corak sangat. Nanti nampak serabut plak. Sebab tu selalu tengok orang pakai baju plain je kan. Tapi, hat tu dah biasa awokk.

    Kain ROYAL SILK ni memang best pakai. Dari pagi sampai petang selesa jek. Sesuai sangat untuk kita mak mak ni sampai ke budak kecik pon ok. Kain sejuk lembut. Jangan risau kain berkedut ke ape, maintain sampai habis kenduri. 👍

    Dah tu jangan pening-pening lagi. Kalau berkenan 5 warna kat bawah ni picit link whatsapp laju-laju naa. Nanti habis riau pulak. 😜

    Belian RM1200 ke atas jangan lupa claim hadiah dengan cik tie tau. 😘.

    Picit sini⤵️
    Klik wassap di bio ‼️
    Www.wasap.my/60135282612/nak_royalsilk

    #hajarhijab
    #pembekal_kain_ela_seragam_open_meter
    #pembekal_seragam_guru
    #guruguru #guru
    #cikgucikgu #cikgusekolah
    #cikgusekolahrendah
    #cikgumalaysia
    #gengusrah
    #gengcikgu
    #gengmarhaban
    #gengsurauputrajaya
    #gurumalaysia
    #jabatanpendidikan
    #jabatan
    #jabatanpenerangan
    #bazarpaknil
    #bazaronline
    #bazaronlinemalaysia
    #bazarpaknilmurah
    #jururawatmalaysia
    #jururawatmasyarakat
    #kpjhospital
    #frontliners

  •  62  16  4 hours ago
  • SALES YANG SEBELUM NI SENDU, DAH MULA MERIAH
========================

"Setiap hari ada je rezeki 'terpijak' Allah beri..

👉Dapat cash RM300 untuk baiki kereta
👉Ada orang bayarkan amanah Courts rm125
👉Minta deposit RM1400, tapi customer bayar RM1600...
👉 Hati rasa tenang

Best kan? Selama ni bila ada masalah yang paling kita tak mampu nak dapat adalah rasa tenang, sebab? Kita tak ada ilmu yang betul untuk kawal perasaan gelisah dan susah hati. Bila semua tu tak mampu dikawal tu yang hidup jadi serba tak kena, sales susah masuk, rumah tangga tak aman, masalah tak selesai.
.
Jadi dengan ilmu yang betul, kita mampu atasi masalah yang dihadapi, dah tau nak baiki kesilapan apa, dah tau amalan apa yang boleh dilakukan untuk bertenang😊
.
Buku FTR ajar kita hidup kembali berTuhan, letakkan kebergantungan penuh pada Allah yang Maha Kaya. 
.
Bila ada masalah Allah tak suruh fikir penyelesaian, tapi solat dan sabar.

Dapatkan FTR sekarang!
Klik wassap di bio ‼️

#bacabacaSENTAP
#Allahno1
#backtoAllah
#satuftrsatujiwa
#BukuRezekiKelasPertama
#ustazahasmaharun
#ustazebitliew
#bazarpaknil
#bazaronlinemurah
#bazarpaknilmurah
#jururawatmalaysia
#jururawatmasyarakat
#gurumalaysia
#polismalaysia
#tenteradaratmalaysia
#peniagaonline
#bisnesonline
  • SALES YANG SEBELUM NI SENDU, DAH MULA MERIAH
    ========================

    "Setiap hari ada je rezeki 'terpijak' Allah beri..

    👉Dapat cash RM300 untuk baiki kereta
    👉Ada orang bayarkan amanah Courts rm125
    👉Minta deposit RM1400, tapi customer bayar RM1600...
    👉 Hati rasa tenang

    Best kan? Selama ni bila ada masalah yang paling kita tak mampu nak dapat adalah rasa tenang, sebab? Kita tak ada ilmu yang betul untuk kawal perasaan gelisah dan susah hati. Bila semua tu tak mampu dikawal tu yang hidup jadi serba tak kena, sales susah masuk, rumah tangga tak aman, masalah tak selesai.
    .
    Jadi dengan ilmu yang betul, kita mampu atasi masalah yang dihadapi, dah tau nak baiki kesilapan apa, dah tau amalan apa yang boleh dilakukan untuk bertenang😊
    .
    Buku FTR ajar kita hidup kembali berTuhan, letakkan kebergantungan penuh pada Allah yang Maha Kaya.
    .
    Bila ada masalah Allah tak suruh fikir penyelesaian, tapi solat dan sabar.

    Dapatkan FTR sekarang!
    Klik wassap di bio ‼️

    #bacabacaSENTAP
    #Allahno1
    #backtoAllah
    #satuftrsatujiwa
    #BukuRezekiKelasPertama
    #ustazahasmaharun
    #ustazebitliew
    #bazarpaknil
    #bazaronlinemurah
    #bazarpaknilmurah
    #jururawatmalaysia
    #jururawatmasyarakat
    #gurumalaysia
    #polismalaysia
    #tenteradaratmalaysia
    #peniagaonline
    #bisnesonline

  •  64  17  4 hours ago
  • Tq 😍 Unniedoll Pencilcase + Custom Nama : RM25 👇🏻👇🏻👇🏻 Tekan link kat bawah bio terus whatsapp tak perlu save no 😄 Boleh print apa2 gambar jadikan pencilcase/bag!! 💕💕
.
#pencilcasemurah#pencilcasenama #totebagcomel#totebagmsia #custom #galaxy#galaxycase #unniedoll #oppadoll #chibi #hijabers #muslimah#chibiart #kawaii #nursemalaysia#jururawatmalaysia #unniedolls #gurumalaysia #pencilcase #totebagmalaysia #printedcase #xenthic #customtotebagmalaysia #hijabgirl#hijab
  • Tq 😍 Unniedoll Pencilcase + Custom Nama : RM25 👇🏻👇🏻👇🏻 Tekan link kat bawah bio terus whatsapp tak perlu save no 😄 Boleh print apa2 gambar jadikan pencilcase/bag!! 💕💕
    .
    #pencilcasemurah #pencilcasenama #totebagcomel #totebagmsia #custom #galaxy #galaxycase #unniedoll #oppadoll #chibi #hijabers #muslimah#chibiart #kawaii #nursemalaysia#jururawatmalaysia #unniedolls #gurumalaysia #pencilcase #totebagmalaysia #printedcase #xenthic #customtotebagmalaysia #hijabgirl#hijab

  •  20  0  4 hours ago
  • TO LET GO 🥰

1. CINTAMAYA size XXL - RM390

- Preloved 
- Condition (10/10 - 1 hari je pakai)
- Free paperbag lrc 
- Free pos Semenanjung (SS tambah RM5)
- Self pickup Gombak, KL
- INSTALMENT AVAILABLE (2X BAYAR)

2. LUNAMAYA size XXL - RM399

- NEW WITH TAG
- Condition (10/10 - tak pernah pakai)
- Free paperbag lrc 
- Free pos Semenanjung (SS tambah RM5)
- Self pickup Gombak, KL
- INSTALMENT AVAILABLE (2X BAYAR)

Berminat?
Klik link di bawah ya👇
https://shwardrobes.wasap.my

#cintamaya #cintamayaleeyanarahman #lunamaya #lunamayaleeyanarahman #leeyanaraya2020 #Leeyanarahman #Lrccintahati #Lrclovers #kerjayaberseragam #pendidik2u #putrajaya #lrclovers  #assalamualaikum  #shahalamresidents #bangiresidents #kualalumpur #leeyanaraya2020 #jururawatmalaysia #cikgu #cikgucikgu #sifubads  #leeyanarahmanbonvoyagesale #assalamualaikum #najibassadok #leeyanarahmanbonvoyagesales  #selamathariraya #bajurayahaji #jururawatmalaysia #penjawatawam #jdt #jdtfamily #johorbahru #jabatanperdanamenteri
  • TO LET GO 🥰

    1. CINTAMAYA size XXL - RM390

    - Preloved
    - Condition (10/10 - 1 hari je pakai)
    - Free paperbag lrc
    - Free pos Semenanjung (SS tambah RM5)
    - Self pickup Gombak, KL
    - INSTALMENT AVAILABLE (2X BAYAR)

    2. LUNAMAYA size XXL - RM399

    - NEW WITH TAG
    - Condition (10/10 - tak pernah pakai)
    - Free paperbag lrc
    - Free pos Semenanjung (SS tambah RM5)
    - Self pickup Gombak, KL
    - INSTALMENT AVAILABLE (2X BAYAR)

    Berminat?
    Klik link di bawah ya👇
    https://shwardrobes.wasap.my

    #cintamaya #cintamayaleeyanarahman #lunamaya #lunamayaleeyanarahman #leeyanaraya2020 #Leeyanarahman #Lrccintahati #Lrclovers #kerjayaberseragam #pendidik2u #putrajaya #lrclovers #assalamualaikum #shahalamresidents #bangiresidents #kualalumpur #leeyanaraya2020 #jururawatmalaysia #cikgu #cikgucikgu #sifubads #leeyanarahmanbonvoyagesale #assalamualaikum #najibassadok #leeyanarahmanbonvoyagesales #selamathariraya #bajurayahaji #jururawatmalaysia #penjawatawam #jdt #jdtfamily #johorbahru #jabatanperdanamenteri

  •  18  0  7 hours ago
  • Magicblue Showergel Bidara Rose. 
100% Natural❗️Harum semerbak bunga rose

🌹 Membantu rawat masalah *kulit badan*
🌹 Perlindungan dari bakteria sehingga 48 jam.
🌹 Melembut & melembabkan kulit
🌹 Pencerahan kulit secara semulajadi & anti penuaan.
🌹 Haruman yang sangat memberi ketenangan jiwa.
🌹 Badan rasa sangat beraura segar & nyaman.
🌹 Sesuai utk semua peringkat umur.

Klik wassap di bio ‼️

#ProdukMuslim
#FreePostageSeluruhMalaysia
#agentwanted
#magicblue #mewangi
#merawat #hilangstress
#mampumilik #terlajaklaris
#freepostage #AgentWanted
#agentmurah #mudahjual
#jomjoin #bisnesonline
#jombuatduit
#jombuatduitlajulaju
#raya2020
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#bazaronline
#bazaronlinemalaysia
#jururawatmalaysia
#jururawatmasyarakat
#rayapkp2020
#raya2020
#bisnesonline
  • Magicblue Showergel Bidara Rose.
    100% Natural❗️Harum semerbak bunga rose

    🌹 Membantu rawat masalah *kulit badan*
    🌹 Perlindungan dari bakteria sehingga 48 jam.
    🌹 Melembut & melembabkan kulit
    🌹 Pencerahan kulit secara semulajadi & anti penuaan.
    🌹 Haruman yang sangat memberi ketenangan jiwa.
    🌹 Badan rasa sangat beraura segar & nyaman.
    🌹 Sesuai utk semua peringkat umur.

    Klik wassap di bio ‼️

    #ProdukMuslim
    #FreePostageSeluruhMalaysia
    #agentwanted
    #magicblue #mewangi
    #merawat #hilangstress
    #mampumilik #terlajaklaris
    #freepostage #AgentWanted
    #agentmurah #mudahjual
    #jomjoin #bisnesonline
    #jombuatduit
    #jombuatduitlajulaju
    #raya2020
    #bazarpaknilmurah
    #bazarpaknil
    #bazaronline
    #bazaronlinemalaysia
    #jururawatmalaysia
    #jururawatmasyarakat
    #rayapkp2020
    #raya2020
    #bisnesonline

  •  151  33  11 hours ago
  • SaMpai BiLa Nak Duk QuArtes tu

Tawaran kepada pembeli terawal
yang layak.Rebut peluang anda!!Sementara harga masih belum naik!!
✅ LPPSA shj
✅Tiada kos deposit
✅Tiada kos booking
✅Tiada kos guaman
✅Hanya sediakan dokumen shj
✅Rumah di tengah bandar & boleh buat sbg investment.

FREE Semak kelayakan klik link⤵️⤵️⤵️
bit.ly/BantuMilikiRumah
bit.ly/BantuMilikiRumah
bit.ly/BantuMilikiRumah

#rumahzerotunai #RumahLanded #RumahPertama #rumahidaman #forpdrm #navy #pdrm #jpjperak #jpjselangor #jururawatcantik #jururawatmalaysia #jururawat #jururawatlelaki #pembantupergigian #pembantuperubatan #hospitalsgbuloh #hosipatelukIntan #loanLppsa #pegawaiperubatan #penjawatawan #tentera #selamatpagi #Segak_berseragam #cikgusekolah #cikmisi #nakrumahsendiri
  • SaMpai BiLa Nak Duk QuArtes tu

    Tawaran kepada pembeli terawal
    yang layak.Rebut peluang anda!!Sementara harga masih belum naik!!
    ✅ LPPSA shj
    ✅Tiada kos deposit
    ✅Tiada kos booking
    ✅Tiada kos guaman
    ✅Hanya sediakan dokumen shj
    ✅Rumah di tengah bandar & boleh buat sbg investment.

    FREE Semak kelayakan klik link⤵️⤵️⤵️
    bit.ly/BantuMilikiRumah
    bit.ly/BantuMilikiRumah
    bit.ly/BantuMilikiRumah

    #rumahzerotunai #RumahLanded #RumahPertama #rumahidaman #forpdrm #navy #pdrm #jpjperak #jpjselangor #jururawatcantik #jururawatmalaysia #jururawat #jururawatlelaki #pembantupergigian #pembantuperubatan #hospitalsgbuloh #hosipatelukIntan #loanLppsa #pegawaiperubatan #penjawatawan #tentera #selamatpagi #Segak_berseragam #cikgusekolah #cikmisi #nakrumahsendiri

  •  22  0  13 hours ago
  • KAAB SKINCARE MERAWAT KULIT WAJAH
.
.
Nak kulit wajah glass skin, putih berseri dan merawat masalah jerawat serta jerawat. Guna Kaab Skincare secara konsisten untuk hasil yang lebih menawan.
.
.
.
.
#skincare #jururawatmalaysia #cikgucikgi #cikgu #uitm#ukm#usm#uia#utm#sabah #sarawak #petalingjaya #kuantan#kelantan #sayajual #glowingskincare #bawal #tudungbawal #skincare #neelofa#hijabstyle #perak#perlis #kedah#wanitahariini #mingguanwanita #neelofa #negerisembilan #sayajual #sisflawless#ootd#jerawathilang #jeragathilang
  • KAAB SKINCARE MERAWAT KULIT WAJAH
    .
    .
    Nak kulit wajah glass skin, putih berseri dan merawat masalah jerawat serta jerawat. Guna Kaab Skincare secara konsisten untuk hasil yang lebih menawan.
    .
    .
    .
    .
    #skincare #jururawatmalaysia #cikgucikgi #cikgu #uitm #ukm #usm #uia #utm #sabah #sarawak #petalingjaya #kuantan#kelantan #sayajual #glowingskincare #bawal #tudungbawal #skincare #neelofa#hijabstyle #perak#perlis #kedah#wanitahariini #mingguanwanita #neelofa #negerisembilan #sayajual #sisflawless#ootd#jerawathilang #jeragathilang

  •  5  0  14 hours ago
  • TEH SANNA MENGEMPISKAN PERUT
.
.
Musim raya dihidangkan pelbagai menu sedap, manis, berlemak, bersantan, berminyak hinggakan perut terpaksa menerima lambakan lemak.

Jom amal minum teh sanna untuk dapatkan perut kempis dan badan yang langsing.
.
.
.
#tehsanna #mingguanwanita #perutkempis #petalingjaya #melaka #tudm #putrajaya #johorfc #dietplan #diet#eathealthy #setiawangsa #selangor #puchong #damansara #padu#tehkurus #jururawatmalaysia #ootd#negerisembilan #selayang #batucaves #cyberjaya
  • TEH SANNA MENGEMPISKAN PERUT
    .
    .
    Musim raya dihidangkan pelbagai menu sedap, manis, berlemak, bersantan, berminyak hinggakan perut terpaksa menerima lambakan lemak.

    Jom amal minum teh sanna untuk dapatkan perut kempis dan badan yang langsing.
    .
    .
    .
    #tehsanna #mingguanwanita #perutkempis #petalingjaya #melaka #tudm #putrajaya #johorfc #dietplan #diet#eathealthy #setiawangsa #selangor #puchong #damansara #padu#tehkurus #jururawatmalaysia #ootd#negerisembilan #selayang #batucaves #cyberjaya

  •  3  0  14 hours ago
  • Baju Scrub Nurse OFFER ‼️🔥
.
RM120/unit 👍🏾
.
Untuk Sizing chart sila swipe gambar
.
Contact us at bio link above ya
.
Tq frontliner 🎉 You guys are our hero and heroin 🔥
.

#Jururawat #Malaysia #Uniform #ReadyMade #Nurse #KKM #IJN #KPJ  #HospitalKerajaan #HospitalSwasta #JururawatMalaysia #UniformJururawat #UniformJururawatReadyMade #UniformJururawatMalaysia #UniformJururawatMengandung #UniformJururawatLenganPanjang #UniformNurseLenganPendek #UniformJururawatKu #IkutPiawaianKKM #JahitanKemas #MaterialKainSejuk #TidakMudahKedut #UniformJururawatBoongaAmanda #AdikNurse #BajuUniformNurse #BajuUniform #BajuNurse #BajuNurseReadyMade #BajuNurseReadyStok #UniformNurse
  • Baju Scrub Nurse OFFER ‼️🔥
    .
    RM120/unit 👍🏾
    .
    Untuk Sizing chart sila swipe gambar
    .
    Contact us at bio link above ya
    .
    Tq frontliner 🎉 You guys are our hero and heroin 🔥
    .

    #Jururawat #Malaysia #Uniform #ReadyMade #Nurse #KKM #IJN #KPJ #HospitalKerajaan #HospitalSwasta #JururawatMalaysia #UniformJururawat #UniformJururawatReadyMade #UniformJururawatMalaysia #UniformJururawatMengandung #UniformJururawatLenganPanjang #UniformNurseLenganPendek #UniformJururawatKu #IkutPiawaianKKM #JahitanKemas #MaterialKainSejuk #TidakMudahKedut #UniformJururawatBoongaAmanda #AdikNurse #BajuUniformNurse #BajuUniform #BajuNurse #BajuNurseReadyMade #BajuNurseReadyStok #UniformNurse

  •  0  0  15 hours ago
  • 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

Baju scrub new design dari kami

Kami custom made bukan ready made

Nak add lengan 3suku ke lengan panjang ke boleh sebab kami custom made so kami blh ikut customer mintak ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Baju scrub kami kualiti kami utama, kami xakan hantar baju yang tiada kualiti kepada Customer kami

Potong dan jahit di production kami sendiri.
Boleh pilih design dan juga warna.

100% tailormade yg pasti mesti puas hati bila pakai baju kami.. Boleh tag dan share jugak ya.Mana tahu ada kwn2 yg tgh cari baju scrub...🥰🥰

http://www.wasap.my/60145184773/
http://www.wasap.my/60145184773

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

#sueffiattire
#sueffiattireteam
#agentsahsueffiattire 
#medic.attire 
#pppinaction
#pppberjaya 
#Customizedapparel
#bajuscrub
#bajuoncall
#customadecsrub
#kkm
#bajuskrub
#bajuot
#otscrub
#tailoringservice
#scrubsuit
#dentalclinic
#haemodialysis
#emergencydepartment
#surgery
#veterinar
#clientfeedback
#scrubbysueffiattire
#bajumedicalassistant
#uniform
#thedressar
#jururawatmalaysia
#maepsserdang
#teamcovid
#hospitalqueenelizabeth2
  • 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

    Baju scrub new design dari kami

    Kami custom made bukan ready made

    Nak add lengan 3suku ke lengan panjang ke boleh sebab kami custom made so kami blh ikut customer mintak ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Baju scrub kami kualiti kami utama, kami xakan hantar baju yang tiada kualiti kepada Customer kami

    Potong dan jahit di production kami sendiri.
    Boleh pilih design dan juga warna.

    100% tailormade yg pasti mesti puas hati bila pakai baju kami.. Boleh tag dan share jugak ya.Mana tahu ada kwn2 yg tgh cari baju scrub...🥰🥰

    http://www.wasap.my/60145184773/
    http://www.wasap.my/60145184773

    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

    #sueffiattire
    #sueffiattireteam
    #agentsahsueffiattire
    #medic.attire
    #pppinaction
    #pppberjaya
    #Customizedapparel
    #bajuscrub
    #bajuoncall
    #customadecsrub
    #kkm
    #bajuskrub
    #bajuot
    #otscrub
    #tailoringservice
    #scrubsuit
    #dentalclinic
    #haemodialysis
    #emergencydepartment
    #surgery
    #veterinar
    #clientfeedback
    #scrubbysueffiattire
    #bajumedicalassistant
    #uniform
    #thedressar
    #jururawatmalaysia
    #maepsserdang
    #teamcovid
    #hospitalqueenelizabeth2

  •  10  0  18 hours ago
  • 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

Baju scrub new design dari kami

Kami custom made bukan ready made

Nak add lengan 3suku ke lengan panjang ke boleh sebab kami custom made so kami blh ikut customer mintak ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Baju scrub kami kualiti kami utama, kami xakan hantar baju yang tiada kualiti kepada Customer kami

Potong dan jahit di production kami sendiri.
Boleh pilih design dan juga warna.

100% tailormade yg pasti mesti puas hati bila pakai baju kami.. Boleh tag dan share jugak ya.Mana tahu ada kwn2 yg tgh cari baju scrub...🥰🥰

http://www.wasap.my/60145184773/
http://www.wasap.my/60145184773

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

#sueffiattire
#sueffiattireteam
#agentsahsueffiattire 
#medic.attire 
#pppinaction
#pppberjaya 
#Customizedapparel
#bajuscrub
#bajuoncall
#customadecsrub
#kkm
#bajuskrub
#bajuot
#otscrub
#tailoringservice
#scrubsuit
#dentalclinic
#haemodialysis
#emergencydepartment
#surgery
#veterinar
#clientfeedback
#scrubbysueffiattire
#bajumedicalassistant
#uniform
#thedressar
#jururawatmalaysia
#maepsserdang
#teamcovid
#hospitalqueenelizabeth
  • 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

    Baju scrub new design dari kami

    Kami custom made bukan ready made

    Nak add lengan 3suku ke lengan panjang ke boleh sebab kami custom made so kami blh ikut customer mintak ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Baju scrub kami kualiti kami utama, kami xakan hantar baju yang tiada kualiti kepada Customer kami

    Potong dan jahit di production kami sendiri.
    Boleh pilih design dan juga warna.

    100% tailormade yg pasti mesti puas hati bila pakai baju kami.. Boleh tag dan share jugak ya.Mana tahu ada kwn2 yg tgh cari baju scrub...🥰🥰

    http://www.wasap.my/60145184773/
    http://www.wasap.my/60145184773

    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

    #sueffiattire
    #sueffiattireteam
    #agentsahsueffiattire
    #medic.attire
    #pppinaction
    #pppberjaya
    #Customizedapparel
    #bajuscrub
    #bajuoncall
    #customadecsrub
    #kkm
    #bajuskrub
    #bajuot
    #otscrub
    #tailoringservice
    #scrubsuit
    #dentalclinic
    #haemodialysis
    #emergencydepartment
    #surgery
    #veterinar
    #clientfeedback
    #scrubbysueffiattire
    #bajumedicalassistant
    #uniform
    #thedressar
    #jururawatmalaysia
    #maepsserdang
    #teamcovid
    #hospitalqueenelizabeth

  •  12  0  3 August, 2020
  • *DEODORANT HALAL & BEBAS BAHAN KIMIA*

Bau peluh kecundang dengan penggunaan *NATURAL DEODORANT MAGIC BLUE* 😱

Anda kuat berpeluh? 
Badan berbau?
Ketiak hitam?
Kaki berbau?

Produk kami hadir untuk menyelesaikan masalah anda ✅😁

*NATURAL DEODORANT* diformulasi 💯 dari bahan semulajadi terbaik iaitu *tawas* dan *bunga mawar*

📣 *NATURAL DEODORANT* bebas alkohol dan tidak meninggalkan kesan kuning pada baju

Jimat masa, tak perlu dah nak menyental lengan baju lagi🤭🤭

Lagi jimat, hanya dengan satu semburan. Kekal segar berpanjangan selama tiga hari 😍😍

Waww, ramai pelanggan teruja dengan hasil produk kami❗

 📣 *NATURAL DEODORANT* memberi perlindungan bakteria sehingga 48jam untuk anda kekal aktif tanpa bau peluh

☑️Bebas bahan kimia
☑️Mesra wuduk
☑️Dijamin halal

Jangan ketinggalan.. 
Rasai keajaiban *NATURAL DEODORANT SEKARANG* ‼️

🚚 *FREE POSTAGE*
 http://www.wasap.my/60135282612/deodorant

#magicblue #mewangi
#merawat #hilangstress
#mampumilik #terlajaklaris
#freepostage #AgentWanted
#agentmurah #mudahjual
#jomjoin #bisnesonline
#jombuatduit
#jombuatduitlajulaju
#raya2020
#rayapkp
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknil
#bazaronline
#bazaronlinemalaysia
#jururawatmalaysia
#jururawatmasyarakat
  • *DEODORANT HALAL & BEBAS BAHAN KIMIA*

    Bau peluh kecundang dengan penggunaan *NATURAL DEODORANT MAGIC BLUE* 😱

    Anda kuat berpeluh?
    Badan berbau?
    Ketiak hitam?
    Kaki berbau?

    Produk kami hadir untuk menyelesaikan masalah anda ✅😁

    *NATURAL DEODORANT* diformulasi 💯 dari bahan semulajadi terbaik iaitu *tawas* dan *bunga mawar*

    📣 *NATURAL DEODORANT* bebas alkohol dan tidak meninggalkan kesan kuning pada baju

    Jimat masa, tak perlu dah nak menyental lengan baju lagi🤭🤭

    Lagi jimat, hanya dengan satu semburan. Kekal segar berpanjangan selama tiga hari 😍😍

    Waww, ramai pelanggan teruja dengan hasil produk kami❗

    📣 *NATURAL DEODORANT* memberi perlindungan bakteria sehingga 48jam untuk anda kekal aktif tanpa bau peluh

    ☑️Bebas bahan kimia
    ☑️Mesra wuduk
    ☑️Dijamin halal

    Jangan ketinggalan..
    Rasai keajaiban *NATURAL DEODORANT SEKARANG* ‼️

    🚚 *FREE POSTAGE*
    http://www.wasap.my/60135282612/deodorant

    #magicblue #mewangi
    #merawat #hilangstress
    #mampumilik #terlajaklaris
    #freepostage #AgentWanted
    #agentmurah #mudahjual
    #jomjoin #bisnesonline
    #jombuatduit
    #jombuatduitlajulaju
    #raya2020
    #rayapkp
    #bazarpaknilmurah
    #bazarpaknil
    #bazaronline
    #bazaronlinemalaysia
    #jururawatmalaysia
    #jururawatmasyarakat

  •  161  38  3 August, 2020

Top #jururawatmalaysia Posts

  • Alhamdulillah settle night duty🥰
.
Hariney boley start enjin apa yg patut...
MUKA dengan TANGAN sama naik dah warna kulit😝
.
Dah NAMPAK HASIL walau baru SEBOTOL ESW... Yang pasti nak CONSUME ESW kenalah konsisten🥰😘 HAMPA NAK PUTIH GEBU JUGAK MAI WSAP CIK MISI🥰 .
📲Wassap Cik Misi 😘 👉🏻www.wasap.my/60143311409/SayaNakESW
👉🏻www.wasap.my/60143311409/SayaNakESW

#ESWAGENT #ESWKEDAH #ESWALORSETAR #ESWAGENTKEDAH #kerjayaberseragam #jururawat  #jururawatmalaysia #jururawatswasta #frontline #Cikmisi #kerjaya_berseragam #kerjaya #kerjayaberuniform #uniform #kerjayaberseragam
  • Alhamdulillah settle night duty🥰
    .
    Hariney boley start enjin apa yg patut...
    MUKA dengan TANGAN sama naik dah warna kulit😝
    .
    Dah NAMPAK HASIL walau baru SEBOTOL ESW... Yang pasti nak CONSUME ESW kenalah konsisten🥰😘 HAMPA NAK PUTIH GEBU JUGAK MAI WSAP CIK MISI🥰 .
    📲Wassap Cik Misi 😘 👉🏻www.wasap.my/60143311409/SayaNakESW
    👉🏻www.wasap.my/60143311409/SayaNakESW

    #ESWAGENT #ESWKEDAH #ESWALORSETAR #ESWAGENTKEDAH #kerjayaberseragam #jururawat #jururawatmalaysia #jururawatswasta #frontline #Cikmisi #kerjaya_berseragam #kerjaya #kerjayaberuniform #uniform #kerjayaberseragam

  •  383  8  18 June, 2020