#junnikinsg Instagram Photos & Videos

junnikinsg - 243 posts

Hashtag Popularity

0
average comments
1.9
average likes

Latest #junnikinsg Posts

  • FACE AND BODY SCRUB🤩⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
If you are trying to find a suitable scrub for your face and body, you can try our #PinkishWhiteInstantScrub that helps to moisturize the skin and brightening it at the same time! 
⁣
WHAT DOES IT CONTAINS???😍⁣
⁣
Hi Junni Angels!  #PinkishWhiteInstantScrub contains :

🔥Pearl Powder that helps to reduce the activation of tirosinase which is an enzyme that produces melanin⁣
🔥Turnip extract (Vitamin A &C) to reduce wrinkles and brighten skin 
🔥Rice Bran to eksfoliate rough skin, dry and dead cells
🔥Milk to smoothen skin, helps for skin glowing and moisturizing
🔥Glutathione to increases growth of skin cells and to help protects skin from free radicals and formation of melanine as well as tyrosinase

INTERESTING ISNT IT? GRAB YOURS AND I'M SURE YOU WONT REGRET IT ✨
⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniSuriasg
#teamjunnilisa
#teamaidamighty
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#halalskincare
#healthyskincareproducts
#junnikinsg
  • FACE AND BODY SCRUB🤩⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    If you are trying to find a suitable scrub for your face and body, you can try our #PinkishWhiteInstantScrub that helps to moisturize the skin and brightening it at the same time!
    ⁣
    WHAT DOES IT CONTAINS???😍⁣
    ⁣
    Hi Junni Angels! #PinkishWhiteInstantScrub contains :

    🔥Pearl Powder that helps to reduce the activation of tirosinase which is an enzyme that produces melanin⁣
    🔥Turnip extract (Vitamin A &C) to reduce wrinkles and brighten skin
    🔥Rice Bran to eksfoliate rough skin, dry and dead cells
    🔥Milk to smoothen skin, helps for skin glowing and moisturizing
    🔥Glutathione to increases growth of skin cells and to help protects skin from free radicals and formation of melanine as well as tyrosinase

    INTERESTING ISNT IT? GRAB YOURS AND I'M SURE YOU WONT REGRET IT ✨
    ⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniSuriasg
    #teamjunnilisa
    #teamaidamighty
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #halalskincare
    #healthyskincareproducts
    #junnikinsg

  •  1  0  1 August, 2020
  • MUKA PUTIH, TANGAN PUN PUTIH😜🤩⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣⁣
⁣⁣
✅ putih dalam 15 minit⁣⁣
✅ sel kulit mati dibuang⁣⁣
✅ melembapkan kulit⁣⁣
⁣⁣
Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#junnikinsg
  • MUKA PUTIH, TANGAN PUN PUTIH😜🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣⁣
    ⁣⁣
    ✅ putih dalam 15 minit⁣⁣
    ✅ sel kulit mati dibuang⁣⁣
    ✅ melembapkan kulit⁣⁣
    ⁣⁣
    Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #junnikinsg

  •  4  0  1 August, 2020
  • Raya pun tak boleh skip skincare routine!😍😍⁣⁣
⁣⁣
Morning Junni Angels! Musim raya ni you all mesti jaga kulit tau. Raya, raya jugak tapi skincare routine mesti kena tiptop baru lah shine shine time raya! Jom cuba Pinkish White Advance Set🤩⁣⁣
⁣⁣
Sis Junni nak share steps pakai #PinkishWhiteAdvanceSet⁣⁣
⁣
1. Cuci muka selama 60 saat menggunakan Pinkish White Cleanser⁣⁣
2. Apply Pinkish White Toner⁣⁣⁣
3. Lembapkan kulit dengan Pinkish White Cream⁣
4. Protect skin you all dengan Pinkish Day Cream⁣⁣⁣
⁣⁣
Senang kan? Kalau nak kulit flawless, komen NAK kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
#junnikinsg
  • Raya pun tak boleh skip skincare routine!😍😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Morning Junni Angels! Musim raya ni you all mesti jaga kulit tau. Raya, raya jugak tapi skincare routine mesti kena tiptop baru lah shine shine time raya! Jom cuba Pinkish White Advance Set🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Sis Junni nak share steps pakai #PinkishWhiteAdvanceSet⁣⁣
    ⁣
    1. Cuci muka selama 60 saat menggunakan Pinkish White Cleanser⁣⁣
    2. Apply Pinkish White Toner⁣⁣⁣
    3. Lembapkan kulit dengan Pinkish White Cream⁣
    4. Protect skin you all dengan Pinkish Day Cream⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    Senang kan? Kalau nak kulit flawless, komen NAK kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣
    #junnikinsg

  •  2  0  1 August, 2020
  • 𝑱𝑼𝑵𝑵𝑰 𝑩𝑬𝑨𝑼𝑻𝒀
.
𝘈 𝘚𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘯𝘰 𝘭𝘰𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘢 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘵𝘰 𝘣𝘰𝘵𝘩 𝘮𝘦𝘯 𝘢𝘯𝘥 𝘸𝘰𝘮𝘦𝘯. 𝘚𝘪𝘯𝘤𝘦 𝘪𝘵𝘴 𝘭𝘢𝘶𝘯𝘤𝘩 𝘪𝘯 2015, 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘴𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘥 𝘩𝘢𝘴 𝘦𝘹𝘱𝘢𝘯𝘥𝘦𝘥 𝘧𝘳𝘰𝘮 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘩𝘰𝘵𝘴𝘦𝘭𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘗𝘪𝘯𝘬𝘪𝘴𝘩 ğ˜žğ˜©ğ˜ªğ˜µğ˜¦ 𝘚𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘦𝘵, 𝘵𝘰 𝘗𝘶𝘵𝘪𝘩 𝘒𝘰𝘳𝘦𝘢 𝘸𝘩𝘪𝘵𝘦𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘴𝘶𝘱𝘱𝘭𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘗𝘪𝘯𝘬𝘪𝘴𝘩 ğ˜žğ˜©ğ˜ªğ˜µğ˜¦ 𝘐𝘯𝘴𝘵𝘢𝘯𝘵 𝘴𝘤𝘳𝘶𝘣 𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘰𝘮𝘢𝘵𝘰 - 𝘣𝘢𝘴𝘦𝘥 𝘓𝘪𝘤𝘦𝘯 𝘚𝘦𝘳𝘶𝘮.
.
𝘛𝘰 𝘦𝘯𝘴𝘶𝘳𝘦 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘧𝘦𝘵𝘺 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘣𝘶𝘪𝘭𝘥 𝘵𝘳𝘶𝘴𝘵 𝘢𝘮𝘰𝘯𝘨𝘴𝘵 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘤𝘶𝘴𝘵𝘰𝘮𝘦𝘳𝘴, 𝘢𝘭𝘭 𝘰𝘧 𝘑𝘶𝘯𝘯𝘪 𝘉𝘦𝘢𝘶𝘵𝘺 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘒𝘒𝘔 & ğ˜Žğ˜”ğ˜— 𝘈𝘱𝘱𝘳𝘰𝘷𝘦𝘥. 𝘛𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘴𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘧𝘰𝘳𝘮𝘶𝘭𝘢 𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘭𝘴𝘰 𝘭𝘢𝘣 𝘵𝘦𝘴𝘵𝘦𝘥. 𝘛𝘩𝘦𝘳𝘦𝘧𝘰𝘳𝘦, 𝘺𝘰𝘶 𝘥𝘰𝘯'𝘵 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘵𝘰 𝘸𝘰𝘳𝘳𝘺 𝘢𝘣𝘰𝘶𝘵 𝘪𝘵𝘴 𝘤𝘳𝘦𝘥𝘪𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘺. 𝘔𝘢𝘯𝘺 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘤𝘶𝘴𝘵𝘰𝘮𝘦𝘳𝘴' 𝘴𝘬𝘪𝘯 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘭𝘦𝘮𝘴 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘣𝘦𝘦𝘯 𝘤𝘶𝘳𝘦𝘥 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘑𝘶𝘯𝘯𝘪 𝘉𝘦𝘢𝘶𝘵𝘺 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘴, 𝘴𝘰 𝘸𝘩𝘢𝘵 𝘢𝘳𝘦 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘢𝘪𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘧𝘰𝘳? 𝘐𝘵𝘴 𝘵𝘪𝘮𝘦 𝘧𝘰𝘳 𝘺𝘰𝘶 𝘵𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦! ⭐
.
#teamjunnilisa #junnisuriasg #junnibeautysg #junnibeautysingapore
#junnikinsg
  • 𝑱𝑼𝑵𝑵𝑰 𝑩𝑬𝑨𝑼𝑻𝒀
    .
    𝘈 𝘚𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘯𝘰 𝘭𝘰𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘢 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘵𝘰 𝘣𝘰𝘵𝘩 𝘮𝘦𝘯 𝘢𝘯𝘥 𝘸𝘰𝘮𝘦𝘯. 𝘚𝘪𝘯𝘤𝘦 𝘪𝘵𝘴 𝘭𝘢𝘶𝘯𝘤𝘩 𝘪𝘯 2015, 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘴𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘥 𝘩𝘢𝘴 𝘦𝘹𝘱𝘢𝘯𝘥𝘦𝘥 𝘧𝘳𝘰𝘮 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘩𝘰𝘵𝘴𝘦𝘭𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘗𝘪𝘯𝘬𝘪𝘴𝘩 ğ˜žğ˜©ğ˜ªğ˜µğ˜¦ 𝘚𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘦𝘵, 𝘵𝘰 𝘗𝘶𝘵𝘪𝘩 𝘒𝘰𝘳𝘦𝘢 𝘸𝘩𝘪𝘵𝘦𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘴𝘶𝘱𝘱𝘭𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘗𝘪𝘯𝘬𝘪𝘴𝘩 ğ˜žğ˜©ğ˜ªğ˜µğ˜¦ 𝘐𝘯𝘴𝘵𝘢𝘯𝘵 𝘴𝘤𝘳𝘶𝘣 𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘰𝘮𝘢𝘵𝘰 - 𝘣𝘢𝘴𝘦𝘥 𝘓𝘪𝘤𝘦𝘯 𝘚𝘦𝘳𝘶𝘮.
    .
    𝘛𝘰 𝘦𝘯𝘴𝘶𝘳𝘦 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘧𝘦𝘵𝘺 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘣𝘶𝘪𝘭𝘥 𝘵𝘳𝘶𝘴𝘵 𝘢𝘮𝘰𝘯𝘨𝘴𝘵 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘤𝘶𝘴𝘵𝘰𝘮𝘦𝘳𝘴, 𝘢𝘭𝘭 𝘰𝘧 𝘑𝘶𝘯𝘯𝘪 𝘉𝘦𝘢𝘶𝘵𝘺 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘒𝘒𝘔 & ğ˜Žğ˜”ğ˜— 𝘈𝘱𝘱𝘳𝘰𝘷𝘦𝘥. 𝘛𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘴𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘧𝘰𝘳𝘮𝘶𝘭𝘢 𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘭𝘴𝘰 𝘭𝘢𝘣 𝘵𝘦𝘴𝘵𝘦𝘥. 𝘛𝘩𝘦𝘳𝘦𝘧𝘰𝘳𝘦, 𝘺𝘰𝘶 𝘥𝘰𝘯'𝘵 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘵𝘰 𝘸𝘰𝘳𝘳𝘺 𝘢𝘣𝘰𝘶𝘵 𝘪𝘵𝘴 𝘤𝘳𝘦𝘥𝘪𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘺. 𝘔𝘢𝘯𝘺 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘤𝘶𝘴𝘵𝘰𝘮𝘦𝘳𝘴' 𝘴𝘬𝘪𝘯 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘭𝘦𝘮𝘴 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘣𝘦𝘦𝘯 𝘤𝘶𝘳𝘦𝘥 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘑𝘶𝘯𝘯𝘪 𝘉𝘦𝘢𝘶𝘵𝘺 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘴, 𝘴𝘰 𝘸𝘩𝘢𝘵 𝘢𝘳𝘦 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘢𝘪𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘧𝘰𝘳? 𝘐𝘵𝘴 𝘵𝘪𝘮𝘦 𝘧𝘰𝘳 𝘺𝘰𝘶 𝘵𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦! ⭐
    .
    #teamjunnilisa #junnisuriasg #junnibeautysg #junnibeautysingapore
    #junnikinsg

  •  1  0  31 July, 2020
  • Inilah jawapan kepada masalah kulit sunburn,kusam dan tak bermaya anda!
.
Scrub dan masker 2 Salam satu ini,sangat berkesan menghilangkan minyak berlebihan, blackhead,Whitehead dan sel kulit mati yang menyebabkan kulit menjadi gelap dan kusam.
.
Dengan rumusan bahan seperti susu,olive oil,strawberi extract,turnip  extract, arbutin  dan extract pearl memberi kebaikkan kepada kulit anda dengan selamat. 🌈😍 Nak Order? Dm atau click link kat bio skrg! 👆

#teamjunnilisa #junnikinsg #thejunniangels #thejunnisingapore #skincareproducts #skintreatment #selfcare #selflove #bareskinproject #bareskin #lovebeautylegacy #junnibeauty
  • Inilah jawapan kepada masalah kulit sunburn,kusam dan tak bermaya anda!
    .
    Scrub dan masker 2 Salam satu ini,sangat berkesan menghilangkan minyak berlebihan, blackhead,Whitehead dan sel kulit mati yang menyebabkan kulit menjadi gelap dan kusam.
    .
    Dengan rumusan bahan seperti susu,olive oil,strawberi extract,turnip extract, arbutin dan extract pearl memberi kebaikkan kepada kulit anda dengan selamat. 🌈😍 Nak Order? Dm atau click link kat bio skrg! 👆

    #teamjunnilisa #junnikinsg #thejunniangels #thejunnisingapore #skincareproducts #skintreatment #selfcare #selflove #bareskinproject #bareskin #lovebeautylegacy #junnibeauty

  •  2  0  11 February, 2020
  • Assalamualaikum .
Nak Share Feedback LICEN SERUM 🔥
Sya Suka Pakai LICEN SERUM Sebab Dpt Pudar kan parut jerawat Saya Akibat Alergix seafood .. selain itu, LICEN SERUM juga Dapat Mencerahkan kulit muka saya 😍 Alhamdulillah Ini Botol Ke 2 Sya Beli . Happy sgt dpt kenal LICEN SERUM . Lepas ni memang tak tukar lain dah 🤭 Setia dgn LICEN SERUM 🥰 Terima kasih JUNNI BEAUTY 😻

Tarikh Pembelian 01/01/20

Nak Order? Dm atau click link kat bio skrg! 👆

#testimoni#JunniBeauty#teamjunnilisa #junnikinsg
  • Assalamualaikum .
    Nak Share Feedback LICEN SERUM 🔥
    Sya Suka Pakai LICEN SERUM Sebab Dpt Pudar kan parut jerawat Saya Akibat Alergix seafood .. selain itu, LICEN SERUM juga Dapat Mencerahkan kulit muka saya 😍 Alhamdulillah Ini Botol Ke 2 Sya Beli . Happy sgt dpt kenal LICEN SERUM . Lepas ni memang tak tukar lain dah 🤭 Setia dgn LICEN SERUM 🥰 Terima kasih JUNNI BEAUTY 😻

    Tarikh Pembelian 01/01/20

    Nak Order? Dm atau click link kat bio skrg! 👆

    #testimoni #JunniBeauty #teamjunnilisa #junnikinsg

  •  0  0  9 February, 2020
  • Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas Sgd33 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱. Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩. Nak Order? Dm atau click link kat bio skrg! 👆

#teamjunnilisa #junnikinsg #thejunniangels #thejunnisingapore #skincareproducts #skintreatment #selfcare #selflove #bareskinproject #bareskin #lovebeautylegacy #junnibeauty
  • Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
    ✨seluruh badan
    ✨seluruh muka
    ✨celahan celahan
    ✨kawasan gelap
    ✨miss v
    .

    Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas Sgd33 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱. Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩. Nak Order? Dm atau click link kat bio skrg! 👆

    #teamjunnilisa #junnikinsg #thejunniangels #thejunnisingapore #skincareproducts #skintreatment #selfcare #selflove #bareskinproject #bareskin #lovebeautylegacy #junnibeauty

  •  2  0  7 February, 2020

Top #junnikinsg Posts

  • MUKA PUTIH, TANGAN PUN PUTIH😜🤩⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣⁣
⁣⁣
✅ putih dalam 15 minit⁣⁣
✅ sel kulit mati dibuang⁣⁣
✅ melembapkan kulit⁣⁣
⁣⁣
Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#junnikinsg
  • MUKA PUTIH, TANGAN PUN PUTIH😜🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣⁣
    ⁣⁣
    ✅ putih dalam 15 minit⁣⁣
    ✅ sel kulit mati dibuang⁣⁣
    ✅ melembapkan kulit⁣⁣
    ⁣⁣
    Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #junnikinsg

  •  4  0  1 August, 2020
  • 𝑱𝑼𝑵𝑵𝑰 𝑩𝑬𝑨𝑼𝑻𝒀
.
𝘈 𝘚𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘯𝘰 𝘭𝘰𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘢 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘵𝘰 𝘣𝘰𝘵𝘩 𝘮𝘦𝘯 𝘢𝘯𝘥 𝘸𝘰𝘮𝘦𝘯. 𝘚𝘪𝘯𝘤𝘦 𝘪𝘵𝘴 𝘭𝘢𝘶𝘯𝘤𝘩 𝘪𝘯 2015, 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘴𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘥 𝘩𝘢𝘴 𝘦𝘹𝘱𝘢𝘯𝘥𝘦𝘥 𝘧𝘳𝘰𝘮 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘩𝘰𝘵𝘴𝘦𝘭𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘗𝘪𝘯𝘬𝘪𝘴𝘩 ğ˜žğ˜©ğ˜ªğ˜µğ˜¦ 𝘚𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘦𝘵, 𝘵𝘰 𝘗𝘶𝘵𝘪𝘩 𝘒𝘰𝘳𝘦𝘢 𝘸𝘩𝘪𝘵𝘦𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘴𝘶𝘱𝘱𝘭𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘗𝘪𝘯𝘬𝘪𝘴𝘩 ğ˜žğ˜©ğ˜ªğ˜µğ˜¦ 𝘐𝘯𝘴𝘵𝘢𝘯𝘵 𝘴𝘤𝘳𝘶𝘣 𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘰𝘮𝘢𝘵𝘰 - 𝘣𝘢𝘴𝘦𝘥 𝘓𝘪𝘤𝘦𝘯 𝘚𝘦𝘳𝘶𝘮.
.
𝘛𝘰 𝘦𝘯𝘴𝘶𝘳𝘦 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘧𝘦𝘵𝘺 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘣𝘶𝘪𝘭𝘥 𝘵𝘳𝘶𝘴𝘵 𝘢𝘮𝘰𝘯𝘨𝘴𝘵 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘤𝘶𝘴𝘵𝘰𝘮𝘦𝘳𝘴, 𝘢𝘭𝘭 𝘰𝘧 𝘑𝘶𝘯𝘯𝘪 𝘉𝘦𝘢𝘶𝘵𝘺 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘒𝘒𝘔 & ğ˜Žğ˜”ğ˜— 𝘈𝘱𝘱𝘳𝘰𝘷𝘦𝘥. 𝘛𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘴𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘧𝘰𝘳𝘮𝘶𝘭𝘢 𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘭𝘴𝘰 𝘭𝘢𝘣 𝘵𝘦𝘴𝘵𝘦𝘥. 𝘛𝘩𝘦𝘳𝘦𝘧𝘰𝘳𝘦, 𝘺𝘰𝘶 𝘥𝘰𝘯'𝘵 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘵𝘰 𝘸𝘰𝘳𝘳𝘺 𝘢𝘣𝘰𝘶𝘵 𝘪𝘵𝘴 𝘤𝘳𝘦𝘥𝘪𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘺. 𝘔𝘢𝘯𝘺 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘤𝘶𝘴𝘵𝘰𝘮𝘦𝘳𝘴' 𝘴𝘬𝘪𝘯 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘭𝘦𝘮𝘴 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘣𝘦𝘦𝘯 𝘤𝘶𝘳𝘦𝘥 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘑𝘶𝘯𝘯𝘪 𝘉𝘦𝘢𝘶𝘵𝘺 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘴, 𝘴𝘰 𝘸𝘩𝘢𝘵 𝘢𝘳𝘦 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘢𝘪𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘧𝘰𝘳? 𝘐𝘵𝘴 𝘵𝘪𝘮𝘦 𝘧𝘰𝘳 𝘺𝘰𝘶 𝘵𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦! ⭐
.
#teamjunnilisa #junnisuriasg #junnibeautysg #junnibeautysingapore
#junnikinsg
  • 𝑱𝑼𝑵𝑵𝑰 𝑩𝑬𝑨𝑼𝑻𝒀
    .
    𝘈 𝘚𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘩𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘯𝘰 𝘭𝘰𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘢 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘵𝘰 𝘣𝘰𝘵𝘩 𝘮𝘦𝘯 𝘢𝘯𝘥 𝘸𝘰𝘮𝘦𝘯. 𝘚𝘪𝘯𝘤𝘦 𝘪𝘵𝘴 𝘭𝘢𝘶𝘯𝘤𝘩 𝘪𝘯 2015, 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘴𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘣𝘳𝘢𝘯𝘥 𝘩𝘢𝘴 𝘦𝘹𝘱𝘢𝘯𝘥𝘦𝘥 𝘧𝘳𝘰𝘮 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘩𝘰𝘵𝘴𝘦𝘭𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘗𝘪𝘯𝘬𝘪𝘴𝘩 ğ˜žğ˜©ğ˜ªğ˜µğ˜¦ 𝘚𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘦𝘵, 𝘵𝘰 𝘗𝘶𝘵𝘪𝘩 𝘒𝘰𝘳𝘦𝘢 𝘸𝘩𝘪𝘵𝘦𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘴𝘶𝘱𝘱𝘭𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘗𝘪𝘯𝘬𝘪𝘴𝘩 ğ˜žğ˜©ğ˜ªğ˜µğ˜¦ 𝘐𝘯𝘴𝘵𝘢𝘯𝘵 𝘴𝘤𝘳𝘶𝘣 𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘰𝘮𝘢𝘵𝘰 - 𝘣𝘢𝘴𝘦𝘥 𝘓𝘪𝘤𝘦𝘯 𝘚𝘦𝘳𝘶𝘮.
    .
    𝘛𝘰 𝘦𝘯𝘴𝘶𝘳𝘦 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘧𝘦𝘵𝘺 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘣𝘶𝘪𝘭𝘥 𝘵𝘳𝘶𝘴𝘵 𝘢𝘮𝘰𝘯𝘨𝘴𝘵 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘤𝘶𝘴𝘵𝘰𝘮𝘦𝘳𝘴, 𝘢𝘭𝘭 𝘰𝘧 𝘑𝘶𝘯𝘯𝘪 𝘉𝘦𝘢𝘶𝘵𝘺 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘒𝘒𝘔 & ğ˜Žğ˜”ğ˜— 𝘈𝘱𝘱𝘳𝘰𝘷𝘦𝘥. 𝘛𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘴𝘬𝘪𝘯𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘧𝘰𝘳𝘮𝘶𝘭𝘢 𝘢𝘳𝘦 𝘢𝘭𝘴𝘰 𝘭𝘢𝘣 𝘵𝘦𝘴𝘵𝘦𝘥. 𝘛𝘩𝘦𝘳𝘦𝘧𝘰𝘳𝘦, 𝘺𝘰𝘶 𝘥𝘰𝘯'𝘵 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘵𝘰 𝘸𝘰𝘳𝘳𝘺 𝘢𝘣𝘰𝘶𝘵 𝘪𝘵𝘴 𝘤𝘳𝘦𝘥𝘪𝘣𝘪𝘭𝘪𝘵𝘺. 𝘔𝘢𝘯𝘺 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘪𝘳 𝘤𝘶𝘴𝘵𝘰𝘮𝘦𝘳𝘴' 𝘴𝘬𝘪𝘯 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘭𝘦𝘮𝘴 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘣𝘦𝘦𝘯 𝘤𝘶𝘳𝘦𝘥 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘑𝘶𝘯𝘯𝘪 𝘉𝘦𝘢𝘶𝘵𝘺 𝘱𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘵𝘴, 𝘴𝘰 𝘸𝘩𝘢𝘵 𝘢𝘳𝘦 𝘺𝘰𝘶 𝘸𝘢𝘪𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘧𝘰𝘳? 𝘐𝘵𝘴 𝘵𝘪𝘮𝘦 𝘧𝘰𝘳 𝘺𝘰𝘶 𝘵𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦! ⭐
    .
    #teamjunnilisa #junnisuriasg #junnibeautysg #junnibeautysingapore
    #junnikinsg

  •  1  0  31 July, 2020
  • [𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐋𝐀𝐊𝐔 𝐊𝐄𝐑𝐀𝐒]....⁣
⁣
Alhamdulillah hampir 50,000 customer berpuas hati dengan PWISCRUB. " mula mula nak hilangkan sel kulit mati sekali skin TERcerah sekali " - customer junni 💕.⁣
⁣
⁣
Apa yang best sangat PWIS ni...👇🏻⁣
✨Memudarkan kesan parut jerawat & luka⁣
✨Menghilangkan daki⁣
✨Mencerahkan kulit⁣
✨Membantu mengurangkan sunburn⁣
✨Merawat kulit kusam⁣
✨Memutihkan badan & wajah⁣

#teamjunnilisa #junnikinsg #thejunniangels #junnisuriasg #thejunnisingapore #skincareproducts #skincare #skintreatment #selfcare #selflove #bareskinproject #bareskin #lovebeautylegacy #junnibeauty
  • [𝐒𝐂𝐑𝐔𝐁 𝐋𝐀𝐊𝐔 𝐊𝐄𝐑𝐀𝐒]....⁣
    ⁣
    Alhamdulillah hampir 50,000 customer berpuas hati dengan PWISCRUB. " mula mula nak hilangkan sel kulit mati sekali skin TERcerah sekali " - customer junni 💕.⁣
    ⁣
    ⁣
    Apa yang best sangat PWIS ni...👇🏻⁣
    ✨Memudarkan kesan parut jerawat & luka⁣
    ✨Menghilangkan daki⁣
    ✨Mencerahkan kulit⁣
    ✨Membantu mengurangkan sunburn⁣
    ✨Merawat kulit kusam⁣
    ✨Memutihkan badan & wajah⁣

    #teamjunnilisa #junnikinsg #thejunniangels #junnisuriasg #thejunnisingapore #skincareproducts #skincare #skintreatment #selfcare #selflove #bareskinproject #bareskin #lovebeautylegacy #junnibeauty

  •  4  0  4 November, 2019
  • Skin flawless? Skin glowing? Skin sihat tanpa merkuri?⁣
⁣
Boleh ke dapat sebelum 2020 ni? Mmm tinggal lagi 3 minggu :( Nak cepat senang je... PAKAI PRODUK MERKURI ❌ 3 hari skin flawless dah 🤔🤔⁣
⁣
Eh eh ehh tak perlu risau la sebabbbbb dalam skincare Junni 💯 NO MERKURI tau & boleh bantu uols dapatkan skin FLAWLESS + GLOWING sebelum masuk 2020 🤩🤩⁣
⁣
Nak tak sis bantu uols? If uols nak cepat komen " #HelloNEWSKIN2020 " 👇🏻👇🏻 ⁣
⁣
Sis nak tengok berapa ramai nak SKIN FLAWLESS + GLOWING 🥳

#junnikinsg #junnisuriasg #teamjunnilisa #junnibeauty #junnisingapore #thehalalbeautyhub #hbhangels #ByeAcne2019 #HelloNewSkin2020
  • Skin flawless? Skin glowing? Skin sihat tanpa merkuri?⁣
    ⁣
    Boleh ke dapat sebelum 2020 ni? Mmm tinggal lagi 3 minggu :( Nak cepat senang je... PAKAI PRODUK MERKURI ❌ 3 hari skin flawless dah 🤔🤔⁣
    ⁣
    Eh eh ehh tak perlu risau la sebabbbbb dalam skincare Junni 💯 NO MERKURI tau & boleh bantu uols dapatkan skin FLAWLESS + GLOWING sebelum masuk 2020 🤩🤩⁣
    ⁣
    Nak tak sis bantu uols? If uols nak cepat komen " #HelloNEWSKIN2020 " 👇🏻👇🏻 ⁣
    ⁣
    Sis nak tengok berapa ramai nak SKIN FLAWLESS + GLOWING 🥳

    #junnikinsg #junnisuriasg #teamjunnilisa #junnibeauty #junnisingapore #thehalalbeautyhub #hbhangels #ByeAcne2019 #HelloNewSkin2020

  •  1  0  11 December, 2019
  • WOW RAMAINYA AKTIF 🥳 TAK SABAR NYA NAK UMUMKAN SHORTLISTED.⁣
⁣
Rasa rasa uols dapat hadiah apa? 👏🏻👏🏻⁣
⁣
⁣
KULIT BERJERAWAT? KULIT SUNBURN? KULIT BERMINYAK?⁣
⁣
Nah the best combination khas untuk uols! PINKISH WHITE + PWISCRUB 😍😍⁣
⁣
Takdela uols bosan skin asyik⁣
❌KUSAM⁣
❌BERPARUT⁣
❌BERDAKI⁣
⁣
Tak perlu susah susah nak kene pergi SPA SAUNA bersihkan skin uols 🤩🤩⁣
⁣
Siapa tahu apa ingredients dalam PWISCRUB + PINKISH WHITE?

#junnikinsg #junnisuriasg #teamjunnilisa #junniagentwanted #hbhangels #thehalalbeautyhub
  • WOW RAMAINYA AKTIF 🥳 TAK SABAR NYA NAK UMUMKAN SHORTLISTED.⁣
    ⁣
    Rasa rasa uols dapat hadiah apa? 👏🏻👏🏻⁣
    ⁣
    ⁣
    KULIT BERJERAWAT? KULIT SUNBURN? KULIT BERMINYAK?⁣
    ⁣
    Nah the best combination khas untuk uols! PINKISH WHITE + PWISCRUB 😍😍⁣
    ⁣
    Takdela uols bosan skin asyik⁣
    ❌KUSAM⁣
    ❌BERPARUT⁣
    ❌BERDAKI⁣
    ⁣
    Tak perlu susah susah nak kene pergi SPA SAUNA bersihkan skin uols 🤩🤩⁣
    ⁣
    Siapa tahu apa ingredients dalam PWISCRUB + PINKISH WHITE?

    #junnikinsg #junnisuriasg #teamjunnilisa #junniagentwanted #hbhangels #thehalalbeautyhub

  •  3  0  10 December, 2019
  • 💯 BEST INGREDIENTS FOR SENSITIVE SKIN ❗️⁣
⁣
Kenapa sis suggest kan orang yang⁣
❗️KULIT SENSITIF⁣
❗️KULIT BREAKOUT guna pinkish white set? Sebab bahan bahan yang ada dalam setiap item dijamin 💯 dari KKM tau.⁣
⁣
⁣
Jangan kata pinkish cream je penting. Semua item dalam pinkish white set tersangat la penting untuk dapatkan skin flawless yang takde pori tu tau angels.

Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣
⁣⁣
Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING ⁣
⁣
#junnikinsg #junnisuriasg #teamjunnilisa #junnibeauty #junnisingapore #thehalalbeautyhub #hbhangels #ByeAcne2019 #HelloNewSkin2020
  • 💯 BEST INGREDIENTS FOR SENSITIVE SKIN ❗️⁣
    ⁣
    Kenapa sis suggest kan orang yang⁣
    ❗️KULIT SENSITIF⁣
    ❗️KULIT BREAKOUT guna pinkish white set? Sebab bahan bahan yang ada dalam setiap item dijamin 💯 dari KKM tau.⁣
    ⁣
    ⁣
    Jangan kata pinkish cream je penting. Semua item dalam pinkish white set tersangat la penting untuk dapatkan skin flawless yang takde pori tu tau angels.

    Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣
    ⁣
    #junnikinsg #junnisuriasg #teamjunnilisa #junnibeauty #junnisingapore #thehalalbeautyhub #hbhangels #ByeAcne2019 #HelloNewSkin2020

  •  1  0  11 December, 2019