#junniagentwanted Instagram Photos & Videos

junniagentwanted - 5k posts

Hashtag Popularity

3.1
average comments
22.1
average likes

Latest #junniagentwanted Posts

  • Hi Junni Angels! Kak tini nak tanya sikit, you all tahu tak apa kelebihan Pinkish White Instant Scrub?🧐⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
A) Merawat kulit kusam⁣⁣
B) Menanggalkan sel kulit mati⁣
C) Memberi efek instant dengan sekali penggunaan⁣
⁣⁣⁣
Cepat di komen kat bawah, A, B atau C jawapan you all😍👇🏻⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat  #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #pwis #PinkishWhiteScrub #JunniPinkishWhiteInstantScrub #kajang #bangi #semenyih #cheras #putrajaya #klang #tanahmerah #kuching #malaysia #produkkecantikkan #skincare #kosmetik #SayajualSkincare #sayajualjunni #kisahviral  #produkputihviral
  • Hi Junni Angels! Kak tini nak tanya sikit, you all tahu tak apa kelebihan Pinkish White Instant Scrub?🧐⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    A) Merawat kulit kusam⁣⁣
    B) Menanggalkan sel kulit mati⁣
    C) Memberi efek instant dengan sekali penggunaan⁣
    ⁣⁣⁣
    Cepat di komen kat bawah, A, B atau C jawapan you all😍👇🏻⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #pwis #PinkishWhiteScrub #JunniPinkishWhiteInstantScrub #kajang #bangi #semenyih #cheras #putrajaya #klang #tanahmerah #kuching #malaysia #produkkecantikkan #skincare #kosmetik #SayajualSkincare #sayajualjunni #kisahviral #produkputihviral

  •  3  0  4 July, 2020
  • PERCUMA PINKISH WHITE INSTANT SCRUB UNTUK YOU ALL😍⁣
⁣⁣⁣⁣
Junni hq nak bagi 10 pemenang bertuah untuk memenangi PWISCRUB! ⁣Macam mana nak dapat PWISCRUB tu? ⁣You all perlu ikut 2 steps di bawah ni:⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
1. Jawab survey pada link di bio instagram @JunniBeautyHq✨⁣⁣⁣⁣
2. Komen 'DONE' jika selesai jawab survey tersebut 😋⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Senang je kan?? Bermula hari ni, 3 Julai sehingga 8 Julai 2020🤗⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bukan sorang je dapat hadiah... tapi 10 ORANG!!!⁣⁣⁣
PS; Kalau ramai yang join mana tahu boss Junni bagi lebih😜⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #pwis #PinkishWhiteScrub #JunniPinkishWhiteInstantScrub #codkajang
  • PERCUMA PINKISH WHITE INSTANT SCRUB UNTUK YOU ALL😍⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Junni hq nak bagi 10 pemenang bertuah untuk memenangi PWISCRUB! ⁣Macam mana nak dapat PWISCRUB tu? ⁣You all perlu ikut 2 steps di bawah ni:⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    1. Jawab survey pada link di bio instagram @JunniBeautyHq✨⁣⁣⁣⁣
    2. Komen 'DONE' jika selesai jawab survey tersebut 😋⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Senang je kan?? Bermula hari ni, 3 Julai sehingga 8 Julai 2020🤗⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bukan sorang je dapat hadiah... tapi 10 ORANG!!!⁣⁣⁣
    PS; Kalau ramai yang join mana tahu boss Junni bagi lebih😜⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #pwis #PinkishWhiteScrub #JunniPinkishWhiteInstantScrub #codkajang

  •  0  0  4 July, 2020
  • Sebenarnya, kalau orang tanya Wardah tak penat ke?
.
Nak tau tak, Wardah dapat energy tu daripada korang semua. Team Wardah Rangers🔥
Korang semangat, Wardah pun double triple lagi semangat.
.
Wardah happy bila korang pun happy dapat hasil dengan apa yang korang buat. Walaupun nampak kecil, bisnes online je. Besar maknanya buat Wardah ❤️.
.
Wardah ingin bimbing usahawan yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.
.
Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
📲 011-3755 4130
@ klik je link di bio😘.
.
.
#dropshipwanted
#agentwanted
#stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
  • Sebenarnya, kalau orang tanya Wardah tak penat ke?
    .
    Nak tau tak, Wardah dapat energy tu daripada korang semua. Team Wardah Rangers🔥
    Korang semangat, Wardah pun double triple lagi semangat.
    .
    Wardah happy bila korang pun happy dapat hasil dengan apa yang korang buat. Walaupun nampak kecil, bisnes online je. Besar maknanya buat Wardah ❤️.
    .
    Wardah ingin bimbing usahawan yang betul-betul serius dan ingin bina bisnes pada tahap yang lebih tinggi.
    .
    Untuk FAST RESPONSE terus WhatsApp Wardah
    📲 011-3755 4130
    @ klik je link di bio😘.
    .
    .
    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #stokiswanted
    #JutawanJunniWanted
    #JunniAgentWanted
    #JunniStokisWanted

  •  64  14  4 July, 2020
  • PUTIH SEPANTAS 15 MINIT??😱🤩⁣

Percaya tak kak tini  boleh bantu you all putih sepantas 15 minit? Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣
⁣
Kalau you all ada masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead, cubalah #PinkishWhiteInstantScrub😍⁣⁣
⁣⁣
Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣ #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #pwis #PinkishWhiteScrub #JunniPinkishWhiteInstantScrub #codkajang #codjunniputrajaya #codsemenyih #codcheras #codbangi #codklang #codtanahmerah #codkuching #sayajualskincare
  • PUTIH SEPANTAS 15 MINIT??😱🤩⁣

    Percaya tak kak tini boleh bantu you all putih sepantas 15 minit? Cara dia senang je, scrub kulit you all dengan Pinkish White Instant Scrub😍⁣⁣

    Kalau you all ada masalah kulit sunburn, kulit kusam dan blackhead atau whitehead, cubalah #PinkishWhiteInstantScrub😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Tekstur scrub ni best sangat sebab dia soft je, sangat gentle on your skin! And yesss, scrub ni boleh digunakan di seluruh badan you all!✨ ⁣⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat#gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #pwis #PinkishWhiteScrub #JunniPinkishWhiteInstantScrub #codkajang #codjunniputrajaya #codsemenyih #codcheras #codbangi #codklang #codtanahmerah #codkuching #sayajualskincare

  •  4  1  3 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG MELAKA & N9 ]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga MELAKA & NEGERI SEMBILAN nak COD boleh COD dengan @junniintan

✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junniintan sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG MELAKA & N9 ]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga MELAKA & NEGERI SEMBILAN nak COD boleh COD dengan @junniintan

    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junniintan sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  2  0  3 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga MUAR nak COD boleh COD dengan @junnibeautyalyya._
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyalyya._ sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga MUAR nak COD boleh COD dengan @junnibeautyalyya._
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyalyya._ sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  4  0  3 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga Lenga & Pagoh nak COD boleh COD dengan @junnibeautyfarahin
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyfarahin sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga Lenga & Pagoh nak COD boleh COD dengan @junnibeautyfarahin
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyfarahin sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  2  0  3 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
    ⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  0  0  3 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KUALA LUMPUR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junni_izdhiya
    ⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junni_izdhiya sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  5  0  3 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  1  0  3 July, 2020
  • Wow tengok tekstur Licen Serum🤩⁣⁣
⁣⁣
Very lightweight pada skin you all, tak akan buat kulit berminyak!⁣ #LicenSerum ni boleh tahan sehingga 30 hari mengikut penggunaan you all sendiri🥰⁣⁣
⁣⁣
Licen Serum ni memang kegilaan kak tini tau... #JutawanJunni pun suka tau sebab of course lah tekstur yang tak heavy dekat muka😍⁣⁣
⁣⁣
Komen kat bawah kalau you all nak cuba atau dah cuba Licen Serum 👇🏻⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #licenserum #serumtomato #parutjerawat #kulitglowing #codkajang #codbalakong #codsemenyih #codcheras #codbangi #codklang #codtanahmerah #codkuching
  • Wow tengok tekstur Licen Serum🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Very lightweight pada skin you all, tak akan buat kulit berminyak!⁣ #LicenSerum ni boleh tahan sehingga 30 hari mengikut penggunaan you all sendiri🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    Licen Serum ni memang kegilaan kak tini tau... #JutawanJunni pun suka tau sebab of course lah tekstur yang tak heavy dekat muka😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Komen kat bawah kalau you all nak cuba atau dah cuba Licen Serum 👇🏻⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #licenserum #serumtomato #parutjerawat #kulitglowing #codkajang #codbalakong #codsemenyih #codcheras #codbangi #codklang #codtanahmerah #codkuching

  •  6  2  2 July, 2020
  • Word of The Week: Lactic Acid⁣⁣
⁣⁣⁣
Lactic Acid adalah pelembap yang berlaku pada kulit secara semula jadi pada kulit. Ia mempunyai keupayaan untuk menarik kelembapan dari kawasan sekitarnya dan mengekalkannya pada kulit😍⁣
⁣⁣
Lactic Acid ni adalah AHA yang berfungsi untuk⁣
⁣
✅ menghaluskan kulit⁣
✅ mencerahkan kulit⁣
✅ memudarkan pigmentation ⁣
✅ mengurangkan kedutan⁣
✅ menghidrasi kulit⁣
⁣
AHA ni air hanya di permukaan kulit dan tidak memberi kesan pengurangan sebum sebab AHA tidak mempengaruhi liang pori✨⁣
⁣
Kalau you all nak hilangkan blackhead, whitehead tu, Kami sarankan guna BHA iaitu Salicylic Acid. But make sure skincare routine kukuh dulu baru pakai ingredients yang berasid ni 🤗⁣
⁣⁣⁣
You all nak tak information macam ni lagi? Kalau nak, angkat tangan sikittt🙋🏻‍♀️⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted
  • Word of The Week: Lactic Acid⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Lactic Acid adalah pelembap yang berlaku pada kulit secara semula jadi pada kulit. Ia mempunyai keupayaan untuk menarik kelembapan dari kawasan sekitarnya dan mengekalkannya pada kulit😍⁣
    ⁣⁣
    Lactic Acid ni adalah AHA yang berfungsi untuk⁣

    ✅ menghaluskan kulit⁣
    ✅ mencerahkan kulit⁣
    ✅ memudarkan pigmentation ⁣
    ✅ mengurangkan kedutan⁣
    ✅ menghidrasi kulit⁣

    AHA ni air hanya di permukaan kulit dan tidak memberi kesan pengurangan sebum sebab AHA tidak mempengaruhi liang pori✨⁣

    Kalau you all nak hilangkan blackhead, whitehead tu, Kami sarankan guna BHA iaitu Salicylic Acid. But make sure skincare routine kukuh dulu baru pakai ingredients yang berasid ni 🤗⁣
    ⁣⁣⁣
    You all nak tak information macam ni lagi? Kalau nak, angkat tangan sikittt🙋🏻‍♀️⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted

  •  4  2  2 July, 2020
  • SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
⁣⁣
Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
⁣⁣
Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣ <Swipe Left>
✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
✅ Anti keradangan kulit⁣
✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
⁣⁣
Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣ #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #licenserum #serumtomato #kulitjerawat #kulutberminyak #kulitkusam #masalahkulit #tjcodkajang #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodsemenyih #tjcodcheras #tjcodseremban #tjcodklang #tjcodputrajaya #tjcodtanahmerah #tjcodkuching #sarawak
  • SERUM UNTUK KULIT MAKIN ANJAL😍😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, Licen Serum ni mempunyai banyak benefits dan antaranya adalah kulit makin anjal! Macam mana? Sebab ingredients tomato dan ekstrak arbutin ni lah yang membuatkan kulit tu lembut je🤩⁣
    ⁣⁣
    Bagi kulit berminyak, you all wajib grab #LicenSerum ni untuk dapatkan skin glowing✨ ⁣
    ⁣⁣
    Kelebihan Licen Serum pada skin you all adalah..⁣⁣
    ✅ Merawat jerawat yang aktif⁣
    ✅ Mencegah kerosakan kolagen & elastin⁣
    ✅ Merawat parut & tona tidak sekata⁣
    ✅ Anti keradangan kulit⁣
    ✅ Meningkatkan keanjalan kulit⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa in love dengan Licen Serum, komen kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣ #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #licenserum #serumtomato #kulitjerawat #kulutberminyak #kulitkusam #masalahkulit #tjcodkajang #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodsemenyih #tjcodcheras #tjcodseremban #tjcodklang #tjcodputrajaya #tjcodtanahmerah #tjcodkuching #sarawak

  •  4  2  2 July, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  8  0  30 June, 2020
  • 6 STRATEGI DALAM ONLINE BUSINESS YANG PATUT YOU ALL TAHU...💡 ⁣⁣
⁣⁣
Musim COVID-19 sekarang ramai yang dah mula buat bisnes sendiri terutamanya online. Hari ni Sis Junni nak share strategi yang you all boleh amalkan dalam online business🤩⁣⁣
⁣⁣
1- Hasilkan kesedaran. Maksudnya you all perlu buat orang sekeliling you all aware dengan sesuatu benda. Contohnya aware tentang penggunaan sunscreen adalah penting supaya skin tak cepat kedut ✨⁣
⁣⁣
2- Ubah persepsi. Ubah persepsi pelanggan tentang produk yang you all tawarkan mempunyai kepentingan yang boleh mengubah hidup mereka. Sebagai contoh, dengan mengamalkan Putih Korea, bukan sahaja kulit dapat menjadi cerah, tetapi dapat menganjalkan kulit😍⁣
⁣
3- Educate pelanggan. You all tak digalakkan untuk terlalu menjual, tapi beri sedikit informasi kepada pelanggan supaya mereka lebih tertarik☺️⁣
⁣⁣
4-  Selesaikan masalah pelanggan. Kebanyakkan pelanggan akan beritahu apa masalahnya, jadi kita perlu bantu dengan memberikan servis yang terbaik. Sebagai contoh, tanya pelanggan tentang masalah skin yang dialaminya dan baru lah recommend produk yang sesuai berbanding terus menjual tanpa menanyakan masalah kulitnya🤗⁣
⁣⁣
5- Sediakan feedback. Semua orang sukakan feedback kerana mereka hendak tahu samada ada produk itu betul betul berkesan atau tidak😜⁣
⁣
6- Pengaruh rakan-rakan mereka untuk beli. ⁣
⁣
Nak lagi tips macam ni? Komen NAK kat bawah dan join team #gengsisjunnitini Link di bio😘⁣⁣
⁣⁣.
#teamjunnilisa #JutawanJunni #junnibeauty #junnidropshipwanted #junniagentwanted #parttimejob #kerjakosong #agentwanted #dropshipwanted #nakubahhidup #sifubads
  • 6 STRATEGI DALAM ONLINE BUSINESS YANG PATUT YOU ALL TAHU...💡 ⁣⁣
    ⁣⁣
    Musim COVID-19 sekarang ramai yang dah mula buat bisnes sendiri terutamanya online. Hari ni Sis Junni nak share strategi yang you all boleh amalkan dalam online business🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    1- Hasilkan kesedaran. Maksudnya you all perlu buat orang sekeliling you all aware dengan sesuatu benda. Contohnya aware tentang penggunaan sunscreen adalah penting supaya skin tak cepat kedut ✨⁣
    ⁣⁣
    2- Ubah persepsi. Ubah persepsi pelanggan tentang produk yang you all tawarkan mempunyai kepentingan yang boleh mengubah hidup mereka. Sebagai contoh, dengan mengamalkan Putih Korea, bukan sahaja kulit dapat menjadi cerah, tetapi dapat menganjalkan kulit😍⁣

    3- Educate pelanggan. You all tak digalakkan untuk terlalu menjual, tapi beri sedikit informasi kepada pelanggan supaya mereka lebih tertarik☺️⁣
    ⁣⁣
    4- Selesaikan masalah pelanggan. Kebanyakkan pelanggan akan beritahu apa masalahnya, jadi kita perlu bantu dengan memberikan servis yang terbaik. Sebagai contoh, tanya pelanggan tentang masalah skin yang dialaminya dan baru lah recommend produk yang sesuai berbanding terus menjual tanpa menanyakan masalah kulitnya🤗⁣
    ⁣⁣
    5- Sediakan feedback. Semua orang sukakan feedback kerana mereka hendak tahu samada ada produk itu betul betul berkesan atau tidak😜⁣

    6- Pengaruh rakan-rakan mereka untuk beli. ⁣

    Nak lagi tips macam ni? Komen NAK kat bawah dan join team #gengsisjunnitini Link di bio😘⁣⁣
    ⁣⁣.
    #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnibeauty #junnidropshipwanted #junniagentwanted #parttimejob #kerjakosong #agentwanted #dropshipwanted #nakubahhidup #sifubads

  •  5  0  30 June, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  7  0  30 June, 2020
  • Rasa macam dah lama tak post gambar postage kN🤣
-
Alhamdulillah Allah beri ecah rezeki utk terus bekerja ketika dunia sedang dilanda wabak COVID-19. Terima kasih junni angels grab junni produk dengan ecah💜
-

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0132872704 #0132872704 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
-
Jangan lepaskan peluang anda untuk jana income dengan team #jutawanroyaleace👇🏻
Whatsapp 013-2872704 atau tekan link di bio
Whatsapp 013-2872704 atau tekan link di bio
Whatsapp 013-2872704 atau tekan link di bio
-
#JutawanJunniWanted #JunniDropshipWanted #JunniAgentWanted #BePartOfOurTeam #Jutawanteam #buatduit #nakbagiduitfree #sertaikami #junnibeauty #pwas #licenserum #hotselling #putihkorea #pwis #testimoniproven #jutawanmuda #beauty #codrawang #tjcodrawang
  • Rasa macam dah lama tak post gambar postage kN🤣
    -
    Alhamdulillah Allah beri ecah rezeki utk terus bekerja ketika dunia sedang dilanda wabak COVID-19. Terima kasih junni angels grab junni produk dengan ecah💜
    -

    Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
    untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #0132872704 #0132872704 -
    -
    SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
    -
    Jangan lepaskan peluang anda untuk jana income dengan team #jutawanroyaleace👇🏻
    Whatsapp 013-2872704 atau tekan link di bio
    Whatsapp 013-2872704 atau tekan link di bio
    Whatsapp 013-2872704 atau tekan link di bio
    -
    #JutawanJunniWanted #JunniDropshipWanted #JunniAgentWanted #BePartOfOurTeam #Jutawanteam #buatduit #nakbagiduitfree #sertaikami #junnibeauty #pwas #licenserum #hotselling #putihkorea #pwis #testimoniproven #jutawanmuda #beauty #codrawang #tjcodrawang

  •  10  0  30 June, 2020
  • APA MAIN INGREDIENTS DALAM #PWIScrub?🤔⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn!😍⁣⁣
⁣⁣
Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
⁣⁣
✨ Pearl Extract⁣⁣
✨ Rice Bran⁣⁣
✨ Strawberry Extract⁣⁣
✨ Olive Oil⁣⁣
✨ Aqua⁣⁣
⁣⁣⁣
Texture Pinkish White Instant Scrub ni lembut je, tak kasar pada kulit yang boleh menyebabkan merah-merah atau pedih☺️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
Siapa suka PWIS, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #pwis #PinkishWhiteScrub #JunniPinkishWhiteInstantScrub #codkajang #codbangi #codsemenyih #codcheras #selangor #Malaysia #sayajualskincare #junnikajang #skincare #produkkecantikan #kosmetik
  • APA MAIN INGREDIENTS DALAM #PWIScrub?🤔⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Morning Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #PinkishWhiteInstantScrub ni mengandungi ingredients yang sangat bagus untuk kulit, especially untuk kulit sunburn!😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Antara ingredients PWIScrub adalah...⁣⁣
    ⁣⁣
    ✨ Pearl Extract⁣⁣
    ✨ Rice Bran⁣⁣
    ✨ Strawberry Extract⁣⁣
    ✨ Olive Oil⁣⁣
    ✨ Aqua⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Texture Pinkish White Instant Scrub ni lembut je, tak kasar pada kulit yang boleh menyebabkan merah-merah atau pedih☺️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa suka PWIS, komen kat bawah sikit👇🏻😜⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #pwis #PinkishWhiteScrub #JunniPinkishWhiteInstantScrub #codkajang #codbangi #codsemenyih #codcheras #selangor #Malaysia #sayajualskincare #junnikajang #skincare #produkkecantikan #kosmetik

  •  7  1  30 June, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  1  0  29 June, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  8  0  29 June, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG TANGKAK & MELAKA ]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga Melaka nak COD boleh COD dengan @junnibeautyaqilah
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyaqilah sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG TANGKAK & MELAKA ]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga Melaka nak COD boleh COD dengan @junnibeautyaqilah
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeautyaqilah sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  20  0  29 June, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga Lenga & Pagoh nak COD boleh COD dengan @junnifarahin_
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnifarahin_ sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI #SuccessEmpire COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga Lenga & Pagoh nak COD boleh COD dengan @junnifarahin_
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnifarahin_ sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  16  0  29 June, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KELANTAN]⁣‼️⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM JUTAWAN JUNNI COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Warga KUALA LUMPUR nak COD boleh COD dengan @Junnibeauty_machang
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @Junnibeauty_machang sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted #junnistokiswanted ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  3  0  29 June, 2020
  • Choose your FAVOURITE product!🤩⁣
⁣⁣
Kak tini nak tanya sikit, you all pilih yang mana? ⁣
⁣⁣
Pinkish White Cleanser, Pinkish White Cream, Pinkish White Instant Scrub atau Licen Serum? Masing-masing ada kelebihan yang tersendiri tau🤩⁣⁣
⁣⁣
a. Pinkish White Cleanser membersihkan kotoran⁣
b. Pinkish White Cream melembapkan kulit wajah⁣
c. Pinkish White Instant Scrub menyingkirkan sel kulit mati⁣
d. Licen Serum sangat sesuai untuk parut jerawat⁣
⁣⁣⁣
Cepat vote kat bawah, yang manakah menjadi pilihan you all😍👇🏻⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣⁣
#FlawlessLepasRaya #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnibeauty #junnidropshipwanted #junniagentwanted #pinkishwhite #Pwiscrub #licenserum #skincare #produkkecantikan #kosmetik #sayajualskincare #Malaysia #selangor #kajang #bangi #semenyih #cheras #putrajaya #klang #tanahmerah #kuching
  • Choose your FAVOURITE product!🤩⁣
    ⁣⁣
    Kak tini nak tanya sikit, you all pilih yang mana? ⁣
    ⁣⁣
    Pinkish White Cleanser, Pinkish White Cream, Pinkish White Instant Scrub atau Licen Serum? Masing-masing ada kelebihan yang tersendiri tau🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    a. Pinkish White Cleanser membersihkan kotoran⁣
    b. Pinkish White Cream melembapkan kulit wajah⁣
    c. Pinkish White Instant Scrub menyingkirkan sel kulit mati⁣
    d. Licen Serum sangat sesuai untuk parut jerawat⁣
    ⁣⁣⁣
    Cepat vote kat bawah, yang manakah menjadi pilihan you all😍👇🏻⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣⁣⁣
    #FlawlessLepasRaya #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnibeauty #junnidropshipwanted #junniagentwanted #pinkishwhite #Pwiscrub #licenserum #skincare #produkkecantikan #kosmetik #sayajualskincare #Malaysia #selangor #kajang #bangi #semenyih #cheras #putrajaya #klang #tanahmerah #kuching

  •  5  1  29 June, 2020
  • Jerawat kecut dalam 48 jam?😱😍⁣
⁣
Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh mengecutkan jerawat sepantas 48 jam je?! Licen Serum adalah serum waterbased yang mempunyai ingredients yang sangat bagus untuk jerawat dan jadikan skin glowing🤩⁣
⁣
Main ingredient iaitu Pelvetia Canaliculata Extract (Algae Extract) yang merupakan bahan aktif bagi...⁣
⁣
✅ melembabkan kulit⁣
✅ menguatkan epidermis⁣
✅ mengurangkan kedutan⁣
✅ meningkatkan kolagen⁣
✅ menghidrasi kulit⁣
⁣
Siapa loveee #LicenSerum macam Sis Junni, komen kat bawah👇🏻😜⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #LicenSerum😍 #SayajualSkincare  #Sayajualjunni
  • Jerawat kecut dalam 48 jam?😱😍⁣

    Morning Junni Angels! You all tahu tak Junni ada produk yang boleh mengecutkan jerawat sepantas 48 jam je?! Licen Serum adalah serum waterbased yang mempunyai ingredients yang sangat bagus untuk jerawat dan jadikan skin glowing🤩⁣

    Main ingredient iaitu Pelvetia Canaliculata Extract (Algae Extract) yang merupakan bahan aktif bagi...⁣

    ✅ melembabkan kulit⁣
    ✅ menguatkan epidermis⁣
    ✅ mengurangkan kedutan⁣
    ✅ meningkatkan kolagen⁣
    ✅ menghidrasi kulit⁣

    Siapa loveee #LicenSerum macam Sis Junni, komen kat bawah👇🏻😜⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat #gengsisjunnitini #teamjunnilisa #JutawanJunni #junnidropshipwanted #junniagentwanted #LicenSerum😍 #SayajualSkincare #Sayajualjunni

  •  3  1  29 June, 2020

Top #junniagentwanted Posts

  • Hampir 1 tahun Wardah bersama @junnibeautyhq , banyak progress, pencapaian yg memberangsangkan dari #Teamwardahrangers

Mereka komited, bersungguh2 dlm bisnes ni and Wardah nampak mereka grow bersama2. Ada yang dari tak pernah pon buat bisnes and tak pernah terfikir boleh buat bisnes pon dah berbisnes sekarang, dan mcm2 lagi kalau Wardah nak list satu satu

Semoga #Teamwardahrangers lebih fokus dan bersungguh-sungguh selepas ini sebab kejayaan tidak akan datang bergolek2 eh pastu jatuh kat peha. Memang takde ye. Semua perlukan usaha, pengorbanan dan konsisten

Caiyokkk #Teamwardahrangers !!..
.
Welcome @junnibeauty.machang to our family😊. .
.
.
.
.
.
.
#thejunni #junnibeauty
#junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea 
#pinkishwhiteinstantscrub
#tjcodkelantan #tjcodkotabharu #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
  • Hampir 1 tahun Wardah bersama @junnibeautyhq , banyak progress, pencapaian yg memberangsangkan dari #Teamwardahrangers

    Mereka komited, bersungguh2 dlm bisnes ni and Wardah nampak mereka grow bersama2. Ada yang dari tak pernah pon buat bisnes and tak pernah terfikir boleh buat bisnes pon dah berbisnes sekarang, dan mcm2 lagi kalau Wardah nak list satu satu

    Semoga #Teamwardahrangers lebih fokus dan bersungguh-sungguh selepas ini sebab kejayaan tidak akan datang bergolek2 eh pastu jatuh kat peha. Memang takde ye. Semua perlukan usaha, pengorbanan dan konsisten

    Caiyokkk #Teamwardahrangers !!..
    .
    Welcome @junnibeauty.machang to our family😊. .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #thejunni #junnibeauty
    #junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea
    #pinkishwhiteinstantscrub
    #tjcodkelantan #tjcodkotabharu #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
    #pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
    #JutawanJunniWanted
    #JunniAgentWanted
    #JunniStokisWanted

  •  114  11  8 September, 2019
  • [KHAS UNTUK ORANG KLUANG,JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM NANI FIGHTER  COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Warga Kluang,Johor nak COD boleh COD dengan @junnibeauty_bycikmaii
⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeauty_bycikmaii sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted 
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG KLUANG,JOHOR]⁣‼️⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM NANI FIGHTER COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Warga Kluang,Johor nak COD boleh COD dengan @junnibeauty_bycikmaii
    ⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeauty_bycikmaii sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  18  3  17 May, 2020
  • [KHAS UNTUK ORANG TERENGGANU]⁣‼️⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
SETIAP HARI TEAM NANI FIGHTER COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣
So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣
✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Warga TERENGGANU nak COD boleh COD dengan @junnibeauty_wnhazwani
⁣⁣⁣
✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeauty_wnhazwani sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣
1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣
2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#jutawanjunniwanted #junniagentwanted ⁣⁣⁣⁣
MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT
  • [KHAS UNTUK ORANG TERENGGANU]⁣‼️⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    SETIAP HARI TEAM NANI FIGHTER COD 👏🏼👏🏼⁣⁣⁣
    So siapa nak COD korang boleh hantar details di DM atau komen je “NAK COD“⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Mostly customer Junni memang ramai yang nak COD, sebab apa? Sebab bila COD👇🏻⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ✨TAK PERLU BAYAR POSTAGE⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREEGIFT MENARIK⁣⁣⁣⁣
    ✨DAPAT FREE CONSULTATION FACE TO FACE⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Warga TERENGGANU nak COD boleh COD dengan @junnibeauty_wnhazwani
    ⁣⁣⁣
    ✅Cepat cepat book produk & masa COD dengan @junnibeauty_wnhazwani sebab jarang jarang produk junni bertahan lama dengan team #jutawanjunni. ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    TIAP WEEKEND SOLD OUT ❌🚫⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Bagi yang nak cod area tempat lain, korang boleh buat dua cara⁣⁣⁣⁣
    1. Search #tjcod(nama area korang nak cod) & click “RECENT“ post⁣⁣⁣⁣
    2. Pilih bendera negeri korang dekat @junnireseller & tengok komen⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #jutawanjunniwanted #junniagentwanted ⁣⁣⁣⁣
    MODAL SERENDAH RM 200 UNTUK AGENT

  •  10  4  19 May, 2020