#jrmshahalamu10 Instagram Photos & Videos

jrmshahalamu10 - 401 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
2.6
average likes

Latest #jrmshahalamu10 Posts

  • ———
Berkongsi pengalamanny dgn sy selepas memakan royal v..
.
Tujuan dia makan royal v asalnya utk mengeluarkan haid setelah beberapa bulan tidak dtg haid.. selepas makan royal v.. kesihatannya semakin baik.. haidnya semakin lancar.."Sekali dtg haid tu katanya keluar sgt hitam berketul2 bamyak mungkin itu fibroid dia pecah..Doktor tanya kamu ada makan herba x..?? (Dia x mengaku.).dn doktor x benarkan makan apa2 herba..terkejut fibroid dia mengecil ..
.
Puan ni bertanya pd sy "org fibroid blh makan atau tidak royal v"..Sy jujur akui x mengalakan sbb x nak tanggung risiko kesihatannya..Tp dia teruskan juga sbb katanya dia rasa segar x lemah ..dn fibriod dia mengecil lepas makan rv..
.
Dalam.rv ada kunyit hitam dn ada bahan2 lain sy masukan utk membantu mengecilkan penyakit2 dalam organ wanita..macm cyct ..fibriod..tp sesungguhnya sy tetap mohon doa agar Allah hantarkan kesembuhan pd siapa yg sakit bila mengamalkannya..
.
Royal V RM60
.
wasap 0126135594 
wasap 0126135594👉klik di bio je.
pengedar sah jrm.
.
#royalv #jrm #jrmshahalam #jrmshahalamu10 #alambudiman #setiaalam #bukitjelutong #pekanmeru
  • ———
    Berkongsi pengalamanny dgn sy selepas memakan royal v..
    .
    Tujuan dia makan royal v asalnya utk mengeluarkan haid setelah beberapa bulan tidak dtg haid.. selepas makan royal v.. kesihatannya semakin baik.. haidnya semakin lancar.."Sekali dtg haid tu katanya keluar sgt hitam berketul2 bamyak mungkin itu fibroid dia pecah..Doktor tanya kamu ada makan herba x..?? (Dia x mengaku.).dn doktor x benarkan makan apa2 herba..terkejut fibroid dia mengecil ..
    .
    Puan ni bertanya pd sy "org fibroid blh makan atau tidak royal v"..Sy jujur akui x mengalakan sbb x nak tanggung risiko kesihatannya..Tp dia teruskan juga sbb katanya dia rasa segar x lemah ..dn fibriod dia mengecil lepas makan rv..
    .
    Dalam.rv ada kunyit hitam dn ada bahan2 lain sy masukan utk membantu mengecilkan penyakit2 dalam organ wanita..macm cyct ..fibriod..tp sesungguhnya sy tetap mohon doa agar Allah hantarkan kesembuhan pd siapa yg sakit bila mengamalkannya..
    .
    Royal V RM60
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je.
    pengedar sah jrm.
    .
    #royalv #jrm #jrmshahalam #jrmshahalamu10 #alambudiman #setiaalam #bukitjelutong #pekanmeru

  •  1  0  22 July, 2020
  • ----------
Wanita yang cantik bukan sekadar rupanya tetapi akalnya! Cantik memang tidak dapat dipisahkan daripada wanita kerana cantik itu sangat mahal harganya.. Untuk memilikinya perlu banyak pengorbanan
.
Wanita yang cemerlang itu, cantik, cerdik, ceria dan cergas!
.
@bondarozitaibrahim formulasikan herba-herba terbaik seperti Gingko Biloba, Bacopa Monnieri, Ginseng Goryeo dan Stevia di dalamnya yang ada unsur adaptogen dan phytoestrogen membantu memberikan tenaga dan stamina, beri rasa tenang, meningkatkan keupayaan memori terutama wanita yang sering lupa disebabkan banyak tanggungjawab yang dipikul
.
Pilihan terbaik untuk wanita bergerak aktif, berpenampilan menarik, daya fikiran yang tinggi dan perlukan ketenangan formulasi Kopi Ratu Bonda ciptakan untuk wanita.
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je...
Pengedar sah jrm
.
#jrmshahalam #jrmshahalamu10 #alambudiman #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #setiaalam #bukitjelutong
  • ----------
    Wanita yang cantik bukan sekadar rupanya tetapi akalnya! Cantik memang tidak dapat dipisahkan daripada wanita kerana cantik itu sangat mahal harganya.. Untuk memilikinya perlu banyak pengorbanan
    .
    Wanita yang cemerlang itu, cantik, cerdik, ceria dan cergas!
    .
    @bondarozitaibrahim formulasikan herba-herba terbaik seperti Gingko Biloba, Bacopa Monnieri, Ginseng Goryeo dan Stevia di dalamnya yang ada unsur adaptogen dan phytoestrogen membantu memberikan tenaga dan stamina, beri rasa tenang, meningkatkan keupayaan memori terutama wanita yang sering lupa disebabkan banyak tanggungjawab yang dipikul
    .
    Pilihan terbaik untuk wanita bergerak aktif, berpenampilan menarik, daya fikiran yang tinggi dan perlukan ketenangan formulasi Kopi Ratu Bonda ciptakan untuk wanita.
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je...
    Pengedar sah jrm
    .
    #jrmshahalam #jrmshahalamu10 #alambudiman #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #setiaalam #bukitjelutong

  •  3  0  21 July, 2020
  • • • • • • •
Lepas ni pesan pada jejaka.. tak perlu susah-susah beli bunga ros sebagai tanda sayang. Belikan Rose Spring Water je, dah tentu perempuan lelaki boleh guna supaya kulit muka dan rambut sihat dan glowy secara natural 🥰🌹
.
Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

Rose Spring Water RM38.00
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je..
Pengedar sah jrm
.
#jamuratumalaya #rosespringwater #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #setiaalam
  • • • • • • •
    Lepas ni pesan pada jejaka.. tak perlu susah-susah beli bunga ros sebagai tanda sayang. Belikan Rose Spring Water je, dah tentu perempuan lelaki boleh guna supaya kulit muka dan rambut sihat dan glowy secara natural 🥰🌹
    .
    Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

    Rose Spring Water RM38.00
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je..
    Pengedar sah jrm
    .
    #jamuratumalaya #rosespringwater #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #setiaalam

  •  5  0  15 July, 2020
  • ...
Marjane Oil, magical serum paling laris kerana formulasi & fungsi sangat membantu mengurangkan jeragat, rangsang elastin & kolagen, menegangkan kulit, cerahkan kulit & bekalkan vitamin yg diperlukan oleh kulit.

Marjane Oil boleh digunakan pd waktu siang & malam selepas mencuci wajah, sebelum make up ! Anda akan rasa kulit sangat lembap,  tegang & semakin cerah !
Rawatan penjagaan kulit dari herba secara holistik.

.
Promosi Minggu Ini ♥️
Sah hingga 13/7/20
.
1. Marjane Oil RM42 (np: RM50)
2. Angelica Plus Herbs RM49 (np: RM55)
.
wasap segera sebeum promosi tamat pd 13/7/20
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je....
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Dapatkan dari pengedar JRM yang sah! Layari www.jrm.com.my/pengedar

#MarjaneOil #AngelicaHerbs #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10
  • ...
    Marjane Oil, magical serum paling laris kerana formulasi & fungsi sangat membantu mengurangkan jeragat, rangsang elastin & kolagen, menegangkan kulit, cerahkan kulit & bekalkan vitamin yg diperlukan oleh kulit.

    Marjane Oil boleh digunakan pd waktu siang & malam selepas mencuci wajah, sebelum make up ! Anda akan rasa kulit sangat lembap, tegang & semakin cerah !
    Rawatan penjagaan kulit dari herba secara holistik.

    .
    Promosi Minggu Ini ♥️
    Sah hingga 13/7/20
    .
    1. Marjane Oil RM42 (np: RM50)
    2. Angelica Plus Herbs RM49 (np: RM55)
    .
    wasap segera sebeum promosi tamat pd 13/7/20
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je....
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Dapatkan dari pengedar JRM yang sah! Layari www.jrm.com.my/pengedar

    #MarjaneOil #AngelicaHerbs #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10

  •  0  0  11 July, 2020
  • ....
Kebanyakkan soalan followers risau kulit semakin berminyak jika menggunakan Marjane Oil.

Jangan risau, Marjane Oil sesuai utk semua jenis kulit

Bagi followers yg alah dgn kekacang, G6PD (kekurangan enzim) tidak digalakkan menggunakan Marjane Oil. Bergantung pada reaksi & pantang alahan
.
Promosi Minggu ini ♥️
Sah hingga 13/7/20
.

1. Marjane Oil RM42 (np: RM50)
2. Angelica Plus Herbs (np: RM55)
.
.
PERINGATAN❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Dapatkan dari pengedar JRM yang sah! Layari www.jrm.com.my/pengedar

#MarjaneOil #AngelicaHerbs #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10
  • ....
    Kebanyakkan soalan followers risau kulit semakin berminyak jika menggunakan Marjane Oil.

    Jangan risau, Marjane Oil sesuai utk semua jenis kulit

    Bagi followers yg alah dgn kekacang, G6PD (kekurangan enzim) tidak digalakkan menggunakan Marjane Oil. Bergantung pada reaksi & pantang alahan
    .
    Promosi Minggu ini ♥️
    Sah hingga 13/7/20
    .

    1. Marjane Oil RM42 (np: RM50)
    2. Angelica Plus Herbs (np: RM55)
    .
    .
    PERINGATAN❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Dapatkan dari pengedar JRM yang sah! Layari www.jrm.com.my/pengedar

    #MarjaneOil #AngelicaHerbs #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10

  •  0  0  11 July, 2020
  • ...
Tua itu pasti ! Tapi jangan tua sebelum usia .

Rawatan secara holistik utk penjagaan kulit ialah drpd sumber tinggi antioksidan. Marjane Oil, ialah gabungan herba premium , tinggi antioksidan, flavanoids, antiseptik & anti-radang, penyelesaian utk masalah jeragat, kulit kusam, menguatkan elastin & kolagen kulit, mengimbangi sebum minyak & rangsang sel kulit baru !
.
Promosi Minggu ini ♥️
Sah hingga 13/7/20
.
1. Marjane Oil RM42 (np: RM50)
2. Angelica Plus Herbs RM49 (np: RM55)
.
wasap segera sebelum Promosi tamat
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594k👉klik di bio je
Pengedar sah jrm
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Dapatkan dari pengedar JRM yang sah! Layari www.jrm.com.my/pengedar

#MarjaneOil #JamuRatuMalaya #AngelicaHerbs #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10
  • ...
    Tua itu pasti ! Tapi jangan tua sebelum usia .

    Rawatan secara holistik utk penjagaan kulit ialah drpd sumber tinggi antioksidan. Marjane Oil, ialah gabungan herba premium , tinggi antioksidan, flavanoids, antiseptik & anti-radang, penyelesaian utk masalah jeragat, kulit kusam, menguatkan elastin & kolagen kulit, mengimbangi sebum minyak & rangsang sel kulit baru !
    .
    Promosi Minggu ini ♥️
    Sah hingga 13/7/20
    .
    1. Marjane Oil RM42 (np: RM50)
    2. Angelica Plus Herbs RM49 (np: RM55)
    .
    wasap segera sebelum Promosi tamat
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594k👉klik di bio je
    Pengedar sah jrm
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Dapatkan dari pengedar JRM yang sah! Layari www.jrm.com.my/pengedar

    #MarjaneOil #JamuRatuMalaya #AngelicaHerbs #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10

  •  0  0  11 July, 2020
  • ...
Banyak kita dengar produk2 tiruan, timbang kilo yg merosakkan kulit wajah. Hati-hati memilih skincare !
.
Bio Miracle Action ialah produk berdaftar dengan farmasi negara (NPRA). Formulasi dari herba mewah seperti Spilanthes acmella, green  tea, enzim papain, apple stemcell, akar manis & byk lagi bantu menegangkan kulit, kurangkan kesan jeragat, mencerahkan, serta menguatkan elastin & kolagen
.
Bio Botox dengan teknologi nano dr bahan semulajadi yg memberikan kesan terbaik utk kulit wajah anda. Anda tidak akan sama sekali menyesal memilih BMA!
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
.
Senarai pengedar kami anda boleh dapatkan di website www.jrm.com.my/pengedar
.
Bio Miracle Action RM69.50
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉 klik di bio je
Pengedar sah jrm
.
#BioMiracleAction #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #setiaalam #bukitjelutong
  • ...
    Banyak kita dengar produk2 tiruan, timbang kilo yg merosakkan kulit wajah. Hati-hati memilih skincare !
    .
    Bio Miracle Action ialah produk berdaftar dengan farmasi negara (NPRA). Formulasi dari herba mewah seperti Spilanthes acmella, green tea, enzim papain, apple stemcell, akar manis & byk lagi bantu menegangkan kulit, kurangkan kesan jeragat, mencerahkan, serta menguatkan elastin & kolagen
    .
    Bio Botox dengan teknologi nano dr bahan semulajadi yg memberikan kesan terbaik utk kulit wajah anda. Anda tidak akan sama sekali menyesal memilih BMA!
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
    .
    Senarai pengedar kami anda boleh dapatkan di website www.jrm.com.my/pengedar
    .
    Bio Miracle Action RM69.50
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉 klik di bio je
    Pengedar sah jrm
    .
    #BioMiracleAction #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #setiaalam #bukitjelutong

  •  1  0  7 July, 2020
  • .......
Bio Miracle Action (BMA) produk JRM yg sudah lama dipasaran. Formulasi Bio-Botox yg tiada tandingan !
.
Bio-botox ialah kesan penegangan daripd sumber tumbuhan (bio). Ianya bukanlah suntikan menggunakan bahan sintetik ! Jangan salah faham ya...
.
BMA bukan sahaja membantu menegangkan kulit, malah mencerahkan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru & buang segala kekotoran yg menyumbatkan liang pori-pori. Kulit wajah semakin sihat, cerah dan tegang
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
.
Senarai pengedar kami anda boleh dapatkan di website www.jrm.com.my/pengedar
.
Bio Miracle Action (BMA) RM69.50 
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je
pengedar sah jrm
.
#BioMiracleAction #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #setiaalam #bukitjelutong
  • .......
    Bio Miracle Action (BMA) produk JRM yg sudah lama dipasaran. Formulasi Bio-Botox yg tiada tandingan !
    .
    Bio-botox ialah kesan penegangan daripd sumber tumbuhan (bio). Ianya bukanlah suntikan menggunakan bahan sintetik ! Jangan salah faham ya...
    .
    BMA bukan sahaja membantu menegangkan kulit, malah mencerahkan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru & buang segala kekotoran yg menyumbatkan liang pori-pori. Kulit wajah semakin sihat, cerah dan tegang
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
    .
    Senarai pengedar kami anda boleh dapatkan di website www.jrm.com.my/pengedar
    .
    Bio Miracle Action (BMA) RM69.50
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je
    pengedar sah jrm
    .
    #BioMiracleAction #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #setiaalam #bukitjelutong

  •  2  0  7 July, 2020
  • • • • • • •
Kembalikan keanjalan dan keremajaan kulit wajah anda dengan set Bio Miracle Action.
•
Diformulasikan dengan Ekstrak Bunga Spilanthes Acmella, set krim dan serum BMA meresap jauh ke dalam kulit dan mampu mengurangkan kedutan wajah, pudarkan jeragat dan kecutkan jerawat degil, kesemuanya dalam jangka masa 2 minggu!
••
••
Bio Miracle Act RM69.50
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je..
.
#BioMiracleAction #JamuRatuMalaya
#bondarozitaibrahim #jrmshahalam 
#jrmshahalamu10 #setiaalam #bukitjelutong
  • • • • • • •
    Kembalikan keanjalan dan keremajaan kulit wajah anda dengan set Bio Miracle Action.

    Diformulasikan dengan Ekstrak Bunga Spilanthes Acmella, set krim dan serum BMA meresap jauh ke dalam kulit dan mampu mengurangkan kedutan wajah, pudarkan jeragat dan kecutkan jerawat degil, kesemuanya dalam jangka masa 2 minggu!
    ••
    ••
    Bio Miracle Act RM69.50
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je..
    .
    #BioMiracleAction #JamuRatuMalaya
    #bondarozitaibrahim #jrmshahalam
    #jrmshahalamu10 #setiaalam #bukitjelutong

  •  4  0  2 July, 2020
  • ............
Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya.

Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan. Lebih selamat daripada Botox sintetik !! Oh ya, BMA mempunyai serum dan krim. Kombinasi anti-aging & Deep Repairing serum dan krim BMA membantu menghilangkan jeragat, mengurangkan kedutan pada kulit wajah, penyerapan jauh ke dalam lapisan kulit mengimbangi melanin kulit, membina kolagen kulit supaya tegang dan anjal.
.
Bio Miracle Action RM 69.50
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594
.
#BioMiracleAction #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalam
#jrmshahalamu10 #setiaalam #bukitjelutong
  • ............
    Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya.

    Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan. Lebih selamat daripada Botox sintetik !! Oh ya, BMA mempunyai serum dan krim. Kombinasi anti-aging & Deep Repairing serum dan krim BMA membantu menghilangkan jeragat, mengurangkan kedutan pada kulit wajah, penyerapan jauh ke dalam lapisan kulit mengimbangi melanin kulit, membina kolagen kulit supaya tegang dan anjal.
    .
    Bio Miracle Action RM 69.50
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    .
    #BioMiracleAction #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalam
    #jrmshahalamu10 #setiaalam #bukitjelutong

  •  3  0  2 July, 2020
  • ...
Setiap suplemen skincare merupakan makanan untuk kulit. menjaga kulit pada usia muda adalah satu kemestian untuk melambatkan penuaan dan mengelakkan daripada kolagen muka kita rosak akibat sinaran ultraviolet

Teksturnya lembut seperti sponge memberikan hasil powder matte pada muka.

Ia mempunyai SPF15 yang bertahan selama 4 jam dan mengandungi Carnauba Wax dari pokok palma Brazil yang memberikan kelembapan pada muka sepanjang pemakaian. 
Orang yang jenis kulit muka sensitif, berminyak mahupun kering sesuai sangat pakai Silky Sunscreen 😉

Silky Sunscreen RM27.00
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je...
pengedar sah jrm
.
#silkysunscreen #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalam #setiaalam #bukitjelutong #jrmshahalamu10
  • ...
    Setiap suplemen skincare merupakan makanan untuk kulit. menjaga kulit pada usia muda adalah satu kemestian untuk melambatkan penuaan dan mengelakkan daripada kolagen muka kita rosak akibat sinaran ultraviolet

    Teksturnya lembut seperti sponge memberikan hasil powder matte pada muka.

    Ia mempunyai SPF15 yang bertahan selama 4 jam dan mengandungi Carnauba Wax dari pokok palma Brazil yang memberikan kelembapan pada muka sepanjang pemakaian.
    Orang yang jenis kulit muka sensitif, berminyak mahupun kering sesuai sangat pakai Silky Sunscreen 😉

    Silky Sunscreen RM27.00
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je...
    pengedar sah jrm
    .
    #silkysunscreen #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalam #setiaalam #bukitjelutong #jrmshahalamu10

  •  1  0  16 June, 2020
  • ———
Zinnia Magenta kini dalam bentuk gel, lebih mudah dan lebih menjimatkan! Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah
.
"Sesuai untuk semua jenis kuli"
.
Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat
.
Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit
.
Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang
.
Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam
.
Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik
.
Zinnia Magenta RM35.00
.
wasap 0126135594 
wasap 0126135594 
wasap 0126135594👉klik di bio je...
pengedar sah jrm
.
#zinniamagenta #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #setiaalam #setiacitymall #bukitjelutong
  • ———
    Zinnia Magenta kini dalam bentuk gel, lebih mudah dan lebih menjimatkan! Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah
    .
    "Sesuai untuk semua jenis kuli"
    .
    Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat
    .
    Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit
    .
    Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang
    .
    Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam
    .
    Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik
    .
    Zinnia Magenta RM35.00
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je...
    pengedar sah jrm
    .
    #zinniamagenta #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #setiaalam #setiacitymall #bukitjelutong

  •  2  0  15 June, 2020
  • Zinnia Magenta satu-satunya produk pencuci wajah JRM. Zinnia berwajah baru dan dikeluarkan dalam bentuk gel cecair. Tetapi formulasi masih lagi sama. Ramai pengguna setia produk Zinnia Magenta memberikan maklum balas yang positif. Kulit semakin tegang, berseri, cerah, parut semakin pudar dan kurangkan pigmentasi pada kulit wajah. .
Nak tau apa lagi kelebihan Zinnia Magenta?
.
Formulasi herba dalam Zinnia Magenta membantu :
.
📍Melembapkan kulit, menguatkan struktur kulit supaya kulit tegang, jerawat semakin kecut dan parut jerawat semakin pudar.
.
📍Membantu mengimbangi rembesan minyak dan mengawal sebum minyak pada kulit wajah.
.
📍 Mengecilkan pori-pori, membuang sel kulit mati untuk rangsangan pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihat.
.
Sebab itu, apabila menggunakan Zinnia Magenta kulit rasa lembut, bersinar dan semakin glowing kerana formulasi Zinnia Magenta yang memberikan nutrisi dan rangsangan pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihat.
.
Zinnia Magenta RM35.00 .

wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je....
pengedar sah jrm
.
#zinniamagenta #jrmshahaalam  #shahalamu10 #jrmshahalamu10 #setiaalam #setiacitymall #bukitjelutong  #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim
  • Zinnia Magenta satu-satunya produk pencuci wajah JRM. Zinnia berwajah baru dan dikeluarkan dalam bentuk gel cecair. Tetapi formulasi masih lagi sama. Ramai pengguna setia produk Zinnia Magenta memberikan maklum balas yang positif. Kulit semakin tegang, berseri, cerah, parut semakin pudar dan kurangkan pigmentasi pada kulit wajah. .
    Nak tau apa lagi kelebihan Zinnia Magenta?
    .
    Formulasi herba dalam Zinnia Magenta membantu :
    .
    📍Melembapkan kulit, menguatkan struktur kulit supaya kulit tegang, jerawat semakin kecut dan parut jerawat semakin pudar.
    .
    📍Membantu mengimbangi rembesan minyak dan mengawal sebum minyak pada kulit wajah.
    .
    📍 Mengecilkan pori-pori, membuang sel kulit mati untuk rangsangan pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihat.
    .
    Sebab itu, apabila menggunakan Zinnia Magenta kulit rasa lembut, bersinar dan semakin glowing kerana formulasi Zinnia Magenta yang memberikan nutrisi dan rangsangan pertumbuhan sel kulit yang baru dan sihat.
    .
    Zinnia Magenta RM35.00 .

    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je....
    pengedar sah jrm
    .
    #zinniamagenta #jrmshahaalam #shahalamu10 #jrmshahalamu10 #setiaalam #setiacitymall #bukitjelutong #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim

  •  3  0  15 June, 2020
  • ........
SAKIT PINGGANG.. SAKIT TUMIT.. PERUT MASUK ANGIN.. GASTRIK.. SLIP DISK.. KENTUT VAGINA.. MIGRAIN
.
Semua benda tergendala sbbkan sakit sana sini.. hubungan suami isteri pun sampai terganggu.. hilang terus keyakinan diri
.
Mmg tersgt banyak feedback positif.. alhamdulillah.. utk lelaki sgt bagus utk naikkan nafsu seks.. dn bagi perempuan yg ada masalah keputihan.. ingin bentukkan kembali payudara.. mmg boleh cuba KURMA DHUHA..!!
.
Kurma Dhuha RM100
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je....
Pengedar sah jrm
.
#kurmadhuha #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalam #jrmshahalamu10 #setiaalam #setiacitymall #bukitjelutong
  • ........
    SAKIT PINGGANG.. SAKIT TUMIT.. PERUT MASUK ANGIN.. GASTRIK.. SLIP DISK.. KENTUT VAGINA.. MIGRAIN
    .
    Semua benda tergendala sbbkan sakit sana sini.. hubungan suami isteri pun sampai terganggu.. hilang terus keyakinan diri
    .
    Mmg tersgt banyak feedback positif.. alhamdulillah.. utk lelaki sgt bagus utk naikkan nafsu seks.. dn bagi perempuan yg ada masalah keputihan.. ingin bentukkan kembali payudara.. mmg boleh cuba KURMA DHUHA..!!
    .
    Kurma Dhuha RM100
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je....
    Pengedar sah jrm
    .
    #kurmadhuha #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalam #jrmshahalamu10 #setiaalam #setiacitymall #bukitjelutong

  •  2  0  12 June, 2020
  • ...
Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.
.
Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
.
Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
.
Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.
.
Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.
.
Mega Ratu RM100
.
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je....
.
.
#megaratujrm #JamuRatuMalaya
#bondarozitaibrahim #jrmshahalam #setiaalam #bukitjelutong #jrmshahalamu10
  • ...
    Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.
    .
    Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
    .
    Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
    .
    Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.
    .
    Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.
    .
    Mega Ratu RM100
    .
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je....
    .
    .
    #megaratujrm #JamuRatuMalaya
    #bondarozitaibrahim #jrmshahalam #setiaalam #bukitjelutong #jrmshahalamu10

  •  0  0  11 June, 2020
  • ............
Vinifera Blemish CC Cover mengandungi SPF 48 ++ memberikan perlindungan dan kecantikan keseluruhan pada kulit wajah. Kesan optimanya mampu menghalang dari sinaran UVA & UVB yang merosakkan kulit
.
Teksturnya bukan sahaja kulit nampak elegan & porselin tapi kesannya, juga memberikan manfaat estetik dengan jangka masa yang panjang seperti anti-penuaan, ultra-melicinkan garis-garis kedut mendalam, sebumnya juga mengawal kesan dalam pembentukan, mencegah jerawat, mencerahkan kulit yang berpanjangan. .
Bedak asas berherba ini memberikan kesan unik pada wajah. Ia mampu bertahan sehingga 8 jam. Wajah lebih berseri, mencerahkan & menyakinkan
.
CARA PENGGUNAAN :
1) Sapukan pada keseluruhan wajah pada waktu siang untuk melindungi kulit daripada sinaran UVA/UVB
.
2)Dengan tekapan span yang lembut pada wajah mampu menutup cela, parut, penuaan dan kecacatan pada wajah untuk menampak kulit makin licin, cantik, anggun dan berseri
.
3) Untuk wajah lebih gebu boleh sapukan bedak padat atau bedak tabur
.
Simpanan:
- Tutup rapat penutup selepas digunakan untuk tujuan kebersihan
- Lindungi produk jauh daripada haba yang berlebihan dan cahaya Matahari
- Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik
.
Sesuai untuk kulit normal, berminyak, sensitif & kering
.
Vinifera CC Cover RM45
.
wasap 0127135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉 klik di bio je..
pengedar sah jrm
.
..
#viniferacccover #jrmshahalam
#jrmshahalamu10 #alambudiman
#bondarozitaibrahim #jamuratumalaya #bukitjelutong #setiaalam #setiacitymall
  • ............
    Vinifera Blemish CC Cover mengandungi SPF 48 ++ memberikan perlindungan dan kecantikan keseluruhan pada kulit wajah. Kesan optimanya mampu menghalang dari sinaran UVA & UVB yang merosakkan kulit
    .
    Teksturnya bukan sahaja kulit nampak elegan & porselin tapi kesannya, juga memberikan manfaat estetik dengan jangka masa yang panjang seperti anti-penuaan, ultra-melicinkan garis-garis kedut mendalam, sebumnya juga mengawal kesan dalam pembentukan, mencegah jerawat, mencerahkan kulit yang berpanjangan. .
    Bedak asas berherba ini memberikan kesan unik pada wajah. Ia mampu bertahan sehingga 8 jam. Wajah lebih berseri, mencerahkan & menyakinkan
    .
    CARA PENGGUNAAN :
    1) Sapukan pada keseluruhan wajah pada waktu siang untuk melindungi kulit daripada sinaran UVA/UVB
    .
    2)Dengan tekapan span yang lembut pada wajah mampu menutup cela, parut, penuaan dan kecacatan pada wajah untuk menampak kulit makin licin, cantik, anggun dan berseri
    .
    3) Untuk wajah lebih gebu boleh sapukan bedak padat atau bedak tabur
    .
    Simpanan:
    - Tutup rapat penutup selepas digunakan untuk tujuan kebersihan
    - Lindungi produk jauh daripada haba yang berlebihan dan cahaya Matahari
    - Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik
    .
    Sesuai untuk kulit normal, berminyak, sensitif & kering
    .
    Vinifera CC Cover RM45
    .
    wasap 0127135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉 klik di bio je..
    pengedar sah jrm
    .
    ..
    #viniferacccover #jrmshahalam
    #jrmshahalamu10 #alambudiman
    #bondarozitaibrahim #jamuratumalaya #bukitjelutong #setiaalam #setiacitymall

  •  3  0  11 June, 2020
  • JUS MUSTANIR - ramuannya berasaskan daripada 71 bahan yang terdiri daripada makanan sunnah dan herba pilihan. Kaedah perubatan Islam juga dipraktikan dalam pembuatan Mustanir.
Bacaan Al-Quran dan kaedah rawatan cara mua’lij / rukyah berserta doa dibacakan dengan memohon pertolongan dari Allah SWT agar memberikan shifak iaitu kesembuhan melalui produk Mustanir untuk membantu merawat dalam masalah kesihatan. Sesungguhnya kesembuhannya atas segala bentuk penyakit atas izin Allah SWT yang memberikan shifaknya.

KEBAIKAN MUSTANIR
Bahan herba Mustanir mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor dan anti kanser dan banyak kebaikan lain untuk membantu masalah kesihatan anda ..
.
.
PENYAKIT KRONIK:
Bahan aktifnya membantu meninggikan system ketahanan badan
•Penawar untuk penyakit kanser
•Kencing manis dan darah tinggi
•Menstabilkan kesihatan jantung
•Mengurangkan masalah gout
•Masalah pundi kencing/prostate
•Mengatasi bengkak hati hepatitis A & B
•Merawat sakit sendi dan sengal tulang
•Kurang darah dan anemia
•Asma / penyakit lelah / semput
•Buah pinggang
•Mencegah leukemia
•Mencegah tumor
•Masalah strok / angina ahmar
.
PENYAKIT BIASA:
•Menurunkan kadar kolestrol
•Melancarkan peredaran darah
•Merawat gastrik
•Mengurangkankan kerap sakit kepala
•Mengurangkan migraine
•Demam/selesema/batuk
•Merawat luka kemalangan
•Mengurangkan kejang/kebas badan
•Sakit tekak dan tonsil
•Merawar ulser mulut dan perut
•Menugrangkan bengkak nanah
•Memulihkan mabuk/angin dalam badan
•Mengatasi keracunan
•Mengubati radang
•Melegakan cirit-birit
.
Harga RM120 (Ahli RM108)
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je...
pengedar sah jrm
.
#mustanirjrm #JamuRatuMalaya 
#bondarozitaibrahim #jrmshahalam
#jrmshahalamu10 #bukitjelutong
#setiaalam
  • JUS MUSTANIR - ramuannya berasaskan daripada 71 bahan yang terdiri daripada makanan sunnah dan herba pilihan. Kaedah perubatan Islam juga dipraktikan dalam pembuatan Mustanir.
    Bacaan Al-Quran dan kaedah rawatan cara mua’lij / rukyah berserta doa dibacakan dengan memohon pertolongan dari Allah SWT agar memberikan shifak iaitu kesembuhan melalui produk Mustanir untuk membantu merawat dalam masalah kesihatan. Sesungguhnya kesembuhannya atas segala bentuk penyakit atas izin Allah SWT yang memberikan shifaknya.

    KEBAIKAN MUSTANIR
    Bahan herba Mustanir mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor dan anti kanser dan banyak kebaikan lain untuk membantu masalah kesihatan anda ..
    .
    .
    PENYAKIT KRONIK:
    Bahan aktifnya membantu meninggikan system ketahanan badan
    •Penawar untuk penyakit kanser
    •Kencing manis dan darah tinggi
    •Menstabilkan kesihatan jantung
    •Mengurangkan masalah gout
    •Masalah pundi kencing/prostate
    •Mengatasi bengkak hati hepatitis A & B
    •Merawat sakit sendi dan sengal tulang
    •Kurang darah dan anemia
    •Asma / penyakit lelah / semput
    •Buah pinggang
    •Mencegah leukemia
    •Mencegah tumor
    •Masalah strok / angina ahmar
    .
    PENYAKIT BIASA:
    •Menurunkan kadar kolestrol
    •Melancarkan peredaran darah
    •Merawat gastrik
    •Mengurangkankan kerap sakit kepala
    •Mengurangkan migraine
    •Demam/selesema/batuk
    •Merawat luka kemalangan
    •Mengurangkan kejang/kebas badan
    •Sakit tekak dan tonsil
    •Merawar ulser mulut dan perut
    •Menugrangkan bengkak nanah
    •Memulihkan mabuk/angin dalam badan
    •Mengatasi keracunan
    •Mengubati radang
    •Melegakan cirit-birit
    .
    Harga RM120 (Ahli RM108)
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je...
    pengedar sah jrm
    .
    #mustanirjrm #JamuRatuMalaya
    #bondarozitaibrahim #jrmshahalam
    #jrmshahalamu10 #bukitjelutong
    #setiaalam

  •  3  0  10 June, 2020
  • ..........
Alhamdulillah memang lawas pembuangan!. Salah satu manfaat colonis dmestica, dia sangat bagus untuk melancarkan sistem pembuangan air besar. Ia sangat sesuai bagi yang alami sembelit yang teruk
.
Bagi anda yang ingin menurunkan berat badan dengan cara selamat dan mudah, colonis dmestica adalah solusinya! Ia sangat bagus untuk menyingkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Serta meningkatkan metabolism badan dan memberikan rasa kenyang lama
.
Herba dan tumbuh-tumbuhan di dalam colonis dmestica juga membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal.
.
.
Colonis Dmestica RM70 (ahli RM63)
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉 klik di bio je....
pengedar sah jrm
.
#bondarozitaibrahim #jrmshahalam #ColonisDmestica #jrmshahaalam #jrmshahalamu10 #setiaalam #bukitjelutong #sunwaykayangan #cahayaspk
  • ..........
    Alhamdulillah memang lawas pembuangan!. Salah satu manfaat colonis dmestica, dia sangat bagus untuk melancarkan sistem pembuangan air besar. Ia sangat sesuai bagi yang alami sembelit yang teruk
    .
    Bagi anda yang ingin menurunkan berat badan dengan cara selamat dan mudah, colonis dmestica adalah solusinya! Ia sangat bagus untuk menyingkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Serta meningkatkan metabolism badan dan memberikan rasa kenyang lama
    .
    Herba dan tumbuh-tumbuhan di dalam colonis dmestica juga membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal.
    .
    .
    Colonis Dmestica RM70 (ahli RM63)
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉 klik di bio je....
    pengedar sah jrm
    .
    #bondarozitaibrahim #jrmshahalam #ColonisDmestica #jrmshahaalam #jrmshahalamu10 #setiaalam #bukitjelutong #sunwaykayangan #cahayaspk

  •  3  0  29 May, 2020
  • ------------
KEBAIKAN WUJA PINKISH
.
..
🌹Mencerahkan kulit.
🌹Melembapkan kulit
🌹Menjana sel-sel kulit baru
🌹Membantu masalah insomnia
🌹Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
🌹Mengurangkan berat badan
🌹Memberi tenaga tambahan
🌹Mencerahkan bawah mata/ menghindari rabun
🌹Mengurangkan tekanan
🌹Melancarkan peredaran darah
🌹Antioksidan
🌹Anti penuaaan ..
🌹Menegangkan kulit ..
🌹Menghilangkan kesan parut
🌹Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
🌹Menyah toksin kulit.
🌹Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
🌹Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
🌹Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
🌹Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah 👉Siapa yang elok amalkan Wuja Pinkish ? ..
🔺Lelaki & Wanita.
🔺Kanak-kanak berusia 10 tahun ke atas.
🔺5 bulan ke atas utk wanita hamil 🔺Ibu menyusu.
.
.
Wuja Pinkish RM50

wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je..
pengedar sah jrm

#wujapinkish #jamuratumalaya 
#bondarozitaibrahim #jrmshahalam 
#jrmshahalamu10
  • ------------
    KEBAIKAN WUJA PINKISH
    .
    ..
    🌹Mencerahkan kulit.
    🌹Melembapkan kulit
    🌹Menjana sel-sel kulit baru
    🌹Membantu masalah insomnia
    🌹Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
    🌹Mengurangkan berat badan
    🌹Memberi tenaga tambahan
    🌹Mencerahkan bawah mata/ menghindari rabun
    🌹Mengurangkan tekanan
    🌹Melancarkan peredaran darah
    🌹Antioksidan
    🌹Anti penuaaan ..
    🌹Menegangkan kulit ..
    🌹Menghilangkan kesan parut
    🌹Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
    🌹Menyah toksin kulit.
    🌹Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
    🌹Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
    🌹Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
    🌹Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah 👉Siapa yang elok amalkan Wuja Pinkish ? ..
    🔺Lelaki & Wanita.
    🔺Kanak-kanak berusia 10 tahun ke atas.
    🔺5 bulan ke atas utk wanita hamil 🔺Ibu menyusu.
    .
    .
    Wuja Pinkish RM50

    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je..
    pengedar sah jrm

    #wujapinkish #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim #jrmshahalam
    #jrmshahalamu10

  •  3  0  29 April, 2020
  • ...
Wanita perlu menjaga kulit wajah, perlu pilih sumber dan skincare yang sesuai dengan kulit wajah!
.
Sebab kulit wajah kita ni perlu sentiasa bersih daripada kotoran, sisa make up dan sebum minyak berlebihan yang menutup liang pori-pori muka.
.
Anda juga disarankan untuk mencuci wajah dengan teknik “Double Cleansing” jika kerap menggunakan make up atau bedak asas yang bertekstur likat dan mempunyai SPF yang tinggi.
.
Double cleansing ialah dengan membersihkan wajah menggunakan pembersih make up seperti micellar, cleansing oil dan make up removal untuk membuang sisa make up, kotoran yang tersumbat dalam liang pori-pori, kemudian membersihkan wajah dengan pencuci wajah.
.
Gunakan Mellia Micellar Water, kemudian cuci wajah dengan Zinnia Magenta untuk membersihkan kotoran dan memberikan kelembapan serta nutrisi pada kulit.
.
Amalkan mencuci wajah dengan Zinnia Magenta sekurang-kurangnya 2 kali sehari untuk mendapatkan kulit yang sihat, tegang, lembap dan bersih.
.
Zinnia Magenta RM 35.00 .
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je...
pengedar sah jrm
.
#zinniamagenta #jrmshahaalam #jrmshahalamu10 #jrmalambudiman #setiaalam#bukitjelutong
  • ...
    Wanita perlu menjaga kulit wajah, perlu pilih sumber dan skincare yang sesuai dengan kulit wajah!
    .
    Sebab kulit wajah kita ni perlu sentiasa bersih daripada kotoran, sisa make up dan sebum minyak berlebihan yang menutup liang pori-pori muka.
    .
    Anda juga disarankan untuk mencuci wajah dengan teknik “Double Cleansing” jika kerap menggunakan make up atau bedak asas yang bertekstur likat dan mempunyai SPF yang tinggi.
    .
    Double cleansing ialah dengan membersihkan wajah menggunakan pembersih make up seperti micellar, cleansing oil dan make up removal untuk membuang sisa make up, kotoran yang tersumbat dalam liang pori-pori, kemudian membersihkan wajah dengan pencuci wajah.
    .
    Gunakan Mellia Micellar Water, kemudian cuci wajah dengan Zinnia Magenta untuk membersihkan kotoran dan memberikan kelembapan serta nutrisi pada kulit.
    .
    Amalkan mencuci wajah dengan Zinnia Magenta sekurang-kurangnya 2 kali sehari untuk mendapatkan kulit yang sihat, tegang, lembap dan bersih.
    .
    Zinnia Magenta RM 35.00 .
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je...
    pengedar sah jrm
    .
    #zinniamagenta #jrmshahaalam #jrmshahalamu10 #jrmalambudiman #setiaalam #bukitjelutong

  •  2  1  22 April, 2020
  • ...
Nak cantikkan kulit muka supaya lebih sihat, kita kena tahu apa yang kita pakai
.
Even make up removal atau pun pencuci muka yang kita gunakan belum tentu baik untuk kulit kita terutama orang yang  berkulit sensitif yang boleh menyebabkan pori-pori kulit tersumbat sehingga menjadikan oil seed dan kulit jadi kasar
.
Kerana muka kita ni sering terdedah dengan asap kenderaan, habuk, radikal-radikal bebas yang dilepaskan daripada kilang-kilang, yang boleh menyebabkan kulit muka kita menjadi rosak! 😱
.
Sebab tu sangat penting untuk kita bersihkan muka dengan cara yang betul! .
Dengn menggunakan Mellia Micellar Water ia dapat  membersihkan sisa kotoran make up yang degil dan minyak pada muka, hingga ke liang pori yang paling dalam! Dan kulit muka kita pun akan kelihatan sangat segar dan lebih lembap
.
Di dalam Mellia Micellar Water ni bonda ada letakkan minyak jarak atau lebih dikenali dengan castor oil yang sangat tinggi dengan asid lemak yang boleh membantu dalam melembapkan kulit
.
Ia kaya dgn vitamin E, mineral, protein dan nutrisi lain yang sangat bagus untuk kulit dan rambut! Dan ia juga bagus untuk merangsang kolagen kulit dan bantu untuk melambatkan kesan penuaan.
.
Hanya titiskan beberapa titik diatas cotton pad dan sapukan rata ke seluruh muka.
.
Mellia Micellar Water RM30
.
www.wasap.my/+60126135594
postage seluruh Malaysia
COD kwsn berhampiran
.
#melliamicellarwater #jrmshahalam
#jrmshahalamu10 #alambudiman
#jamuratumalaya #bukitjelutong
#bondarozitaibrahim
  • ...
    Nak cantikkan kulit muka supaya lebih sihat, kita kena tahu apa yang kita pakai
    .
    Even make up removal atau pun pencuci muka yang kita gunakan belum tentu baik untuk kulit kita terutama orang yang berkulit sensitif yang boleh menyebabkan pori-pori kulit tersumbat sehingga menjadikan oil seed dan kulit jadi kasar
    .
    Kerana muka kita ni sering terdedah dengan asap kenderaan, habuk, radikal-radikal bebas yang dilepaskan daripada kilang-kilang, yang boleh menyebabkan kulit muka kita menjadi rosak! 😱
    .
    Sebab tu sangat penting untuk kita bersihkan muka dengan cara yang betul! .
    Dengn menggunakan Mellia Micellar Water ia dapat membersihkan sisa kotoran make up yang degil dan minyak pada muka, hingga ke liang pori yang paling dalam! Dan kulit muka kita pun akan kelihatan sangat segar dan lebih lembap
    .
    Di dalam Mellia Micellar Water ni bonda ada letakkan minyak jarak atau lebih dikenali dengan castor oil yang sangat tinggi dengan asid lemak yang boleh membantu dalam melembapkan kulit
    .
    Ia kaya dgn vitamin E, mineral, protein dan nutrisi lain yang sangat bagus untuk kulit dan rambut! Dan ia juga bagus untuk merangsang kolagen kulit dan bantu untuk melambatkan kesan penuaan.
    .
    Hanya titiskan beberapa titik diatas cotton pad dan sapukan rata ke seluruh muka.
    .
    Mellia Micellar Water RM30
    .
    www.wasap.my/+60126135594
    postage seluruh Malaysia
    COD kwsn berhampiran
    .
    #melliamicellarwater #jrmshahalam
    #jrmshahalamu10 #alambudiman
    #jamuratumalaya #bukitjelutong
    #bondarozitaibrahim

  •  1  0  14 April, 2020
  • ...........
‼️ Knockdown Prices kembali lagi....
‼️ sah dr 14/4/20 - 20/4/20 isnin
.
👉2 Unit Super Moist Soap RM28 (np: RM36)
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉 klik di bio je...
pengedar sah jrm
.
SUPERMOIST Soap..... antara produk yg paling lama sy pasarkan utk JRM.. kerana kebaikkannya bagi org yg ada masalah chicken pox, mencantikkan kulit, menghilangkan kesan parut, melembutkan kulit dn ia bagus utk ibu dlm pantang..
.
Walaupun warnanya  biru tetapi ia adalah ekstrak susu kambing dn bahan2 lain yg sgt bagus utk buang sel kulit mati.. ramai yg suka sabun supermoist ni.. sbb tu ia sgt laris walaupun x ada iklan.
.
(Ini adalah packaging baru utk supermoist)
..
walaupun warnanya biru, tapi ia penuh dgn menafaat.. diperbuat dari susu kambing, tea tree bagus utk kulit..
.
Ia sgt bagus bagi yg ada masalah kulit bersisik, kulit kasar, kulit kusam, ibu yg mengandung dn ibu dlm pantang.. kebaikan supermoist ni, ia akan mengekalkan kelembapan kulit, masalah alahan pd kulit dn kesan parut..
.
Blh gunakan “SUPERMOIST SOAP” utk setiap kali mandian.. Buihnya sgt kaya dgn bahan pelembap dn ia akan memberi kesan kesegarkan pd kulit..
.
.
#supermoistsoap#jrmshahalam 
#jrmshahalamu10 #puncakperdana 
#alambudiman #jamuratumalaya 
#bondarozitaibrahim #bukitjelutong
  • ...........
    ‼️ Knockdown Prices kembali lagi....
    ‼️ sah dr 14/4/20 - 20/4/20 isnin
    .
    👉2 Unit Super Moist Soap RM28 (np: RM36)
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉 klik di bio je...
    pengedar sah jrm
    .
    SUPERMOIST Soap..... antara produk yg paling lama sy pasarkan utk JRM.. kerana kebaikkannya bagi org yg ada masalah chicken pox, mencantikkan kulit, menghilangkan kesan parut, melembutkan kulit dn ia bagus utk ibu dlm pantang..
    .
    Walaupun warnanya biru tetapi ia adalah ekstrak susu kambing dn bahan2 lain yg sgt bagus utk buang sel kulit mati.. ramai yg suka sabun supermoist ni.. sbb tu ia sgt laris walaupun x ada iklan.
    .
    (Ini adalah packaging baru utk supermoist)
    ..
    walaupun warnanya biru, tapi ia penuh dgn menafaat.. diperbuat dari susu kambing, tea tree bagus utk kulit..
    .
    Ia sgt bagus bagi yg ada masalah kulit bersisik, kulit kasar, kulit kusam, ibu yg mengandung dn ibu dlm pantang.. kebaikan supermoist ni, ia akan mengekalkan kelembapan kulit, masalah alahan pd kulit dn kesan parut..
    .
    Blh gunakan “SUPERMOIST SOAP” utk setiap kali mandian.. Buihnya sgt kaya dgn bahan pelembap dn ia akan memberi kesan kesegarkan pd kulit..
    .
    .
    #supermoistsoap #jrmshahalam
    #jrmshahalamu10 #puncakperdana
    #alambudiman #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim #bukitjelutong

  •  1  0  13 April, 2020
  • ———
‼️ Knockdown Prices kembali lagi....
‼️ sah dr 14/4/20 - 20/4/20 isnin
.
👉 2 unit Zinnia Magenta RM59 (np: RM70)
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉 klik di bio je...
pengedar sah jrm
.
Zinnia Magenta kini dalam bentuk gel, lebih mudah dan lebih menjimatkan! Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah
.
"Sesuai untuk semua jenis kuli"
.
Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat
.
Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit
.
Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang
.
Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam
.
Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik
.
.
#zinniamagenta #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #shahalam #jrmshahalamu10 #jrmshahalam
  • ———
    ‼️ Knockdown Prices kembali lagi....
    ‼️ sah dr 14/4/20 - 20/4/20 isnin
    .
    👉 2 unit Zinnia Magenta RM59 (np: RM70)
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉 klik di bio je...
    pengedar sah jrm
    .
    Zinnia Magenta kini dalam bentuk gel, lebih mudah dan lebih menjimatkan! Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah
    .
    "Sesuai untuk semua jenis kuli"
    .
    Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat
    .
    Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit
    .
    Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang
    .
    Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam
    .
    Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik
    .
    .
    #zinniamagenta #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #shahalam #jrmshahalamu10 #jrmshahalam

  •  1  0  13 April, 2020
  • ..............
Banyak sangat manfaat 
𝗥𝗼𝘀𝗲 𝗦𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿 🌹 untuk kecantikan dan kesihatan untuk kulit wajah secara holistik. .

𝙆𝙚𝙣𝙖𝙥𝙖 𝙘𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 & 𝙨𝙞𝙝𝙖𝙩 𝙨𝙚𝙘𝙖𝙧𝙖 𝙝𝙤𝙡𝙞𝙨𝙩𝙞𝙠?. Sebab formulasinya yang menggunakan bahan-bahan alami. Pati bunga ros dan air mata air. Bukan air mata air yang tiruan. Asli !! .

Bukan sahaja bauan rosnya wangi dan menenangkan tetapi ia bantu mengawal minyak, menutup liang pori-pori yang terbuka, menegangkan wajah. Paling penting rangsang kolagen supaya kulit tegang, cantik, bersinar, glowing dan sentiasa cantik sepanjang usia.
.

Bila boleh guna 𝗥𝗼𝘀𝗲 𝗦𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿🌹 ? 
Anda boleh spray sebelum make up sebagai pelembap atau primer. Boleh juga spray selepas make up sebagai setting spray supaya make up tahan lebih lama.
.

Terima kasih 🤗🤗 kerana kongsikan testimoni kepada kami. .
ROSE SPRING WATER RM38
.

wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉 pengedar sah jrm 
pengedar sah jrm
.
#jrmshahalam #jrmshahalamu10 #alambudiman #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan #kgbudiman #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #bukitjelutong
  • ..............
    Banyak sangat manfaat
    𝗥𝗼𝘀𝗲 𝗦𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿 🌹 untuk kecantikan dan kesihatan untuk kulit wajah secara holistik. .

    𝙆𝙚𝙣𝙖𝙥𝙖 𝙘𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 & 𝙨𝙞𝙝𝙖𝙩 𝙨𝙚𝙘𝙖𝙧𝙖 𝙝𝙤𝙡𝙞𝙨𝙩𝙞𝙠?. Sebab formulasinya yang menggunakan bahan-bahan alami. Pati bunga ros dan air mata air. Bukan air mata air yang tiruan. Asli !! .

    Bukan sahaja bauan rosnya wangi dan menenangkan tetapi ia bantu mengawal minyak, menutup liang pori-pori yang terbuka, menegangkan wajah. Paling penting rangsang kolagen supaya kulit tegang, cantik, bersinar, glowing dan sentiasa cantik sepanjang usia.
    .

    Bila boleh guna 𝗥𝗼𝘀𝗲 𝗦𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿🌹 ?
    Anda boleh spray sebelum make up sebagai pelembap atau primer. Boleh juga spray selepas make up sebagai setting spray supaya make up tahan lebih lama.
    .

    Terima kasih 🤗🤗 kerana kongsikan testimoni kepada kami. .
    ROSE SPRING WATER RM38
    .

    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉 pengedar sah jrm
    pengedar sah jrm
    .
    #jrmshahalam #jrmshahalamu10 #alambudiman #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan #kgbudiman #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #bukitjelutong

  •  6  0  8 April, 2020
  • ----------
Wanita yang cantik bukan sekadar rupanya tetapi akalnya! Cantik memang tidak dapat dipisahkan daripada wanita kerana cantik itu sangat mahal harganya.. Untuk memilikinya perlu banyak pengorbanan
.
Wanita yang cemerlang itu, cantik, cerdik, ceria dan cergas!
.
@bondarozitaibrahim formulasikan herba-herba terbaik seperti Gingko Biloba, Bacopa Monnieri, Ginseng Goryeo dan Stevia di dalamnya yang ada unsur adaptogen dan phytoestrogen membantu memberikan tenaga dan stamina, beri rasa tenang, meningkatkan keupayaan memori terutama wanita yang sering lupa disebabkan banyak tanggungjawab yang dipikul
.
Pilihan terbaik untuk wanita bergerak aktif, berpenampilan menarik, daya fikiran yang tinggi dan perlukan ketenangan formulasi Kopi Ratu Bonda ciptakan untuk wanita.
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je...
Pengedar sah jrm
.
#jrmshahalam #jrmshahalamu10 #alambudiman #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim
  • ----------
    Wanita yang cantik bukan sekadar rupanya tetapi akalnya! Cantik memang tidak dapat dipisahkan daripada wanita kerana cantik itu sangat mahal harganya.. Untuk memilikinya perlu banyak pengorbanan
    .
    Wanita yang cemerlang itu, cantik, cerdik, ceria dan cergas!
    .
    @bondarozitaibrahim formulasikan herba-herba terbaik seperti Gingko Biloba, Bacopa Monnieri, Ginseng Goryeo dan Stevia di dalamnya yang ada unsur adaptogen dan phytoestrogen membantu memberikan tenaga dan stamina, beri rasa tenang, meningkatkan keupayaan memori terutama wanita yang sering lupa disebabkan banyak tanggungjawab yang dipikul
    .
    Pilihan terbaik untuk wanita bergerak aktif, berpenampilan menarik, daya fikiran yang tinggi dan perlukan ketenangan formulasi Kopi Ratu Bonda ciptakan untuk wanita.
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je...
    Pengedar sah jrm
    .
    #jrmshahalam #jrmshahalamu10 #alambudiman #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim

  •  1  0  7 April, 2020
  • ———
Kopi Ratu merupakan minuman campuran herba pahit yang meniru rasa kopi. Antara bahan herba tersebut adalah seperti Ginkgo Biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh. Tapi jangan risau! Rasa nya sangat mewah dan sungguh lazat. Pasti anda ketagih!
•
Minuman campuran herba ini mengandungi gizi yang sangat tinggi membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil lebih cantik dan cerdik.
•
Bagus merawat kencing manis dan darah tinggi. Pemanis yang terkandung dalam produk ini bukan dari gula tebu tapi dari stevia.
•
Kopi Ratu sesuai di ambil oleh pelajar bermula dari usia 10 tahun, wanita yang berkerjaya, wanita berusia dan terutamanya wanita dalam pantang. Ibu hamil dan lelaki tidak boleh minum Kopi Ratu.
•
KOPI RATU RM43.00
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je...
pengedar sah jrm
.
#KopiRatu #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #shahalamu10 #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #pekanmeru #setiaalam #setiacitymall #bukitcherakah #bukitbayu #bukitjelutong #kgbudiman #kgsubang #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan
  • ———
    Kopi Ratu merupakan minuman campuran herba pahit yang meniru rasa kopi. Antara bahan herba tersebut adalah seperti Ginkgo Biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh. Tapi jangan risau! Rasa nya sangat mewah dan sungguh lazat. Pasti anda ketagih!

    Minuman campuran herba ini mengandungi gizi yang sangat tinggi membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil lebih cantik dan cerdik.

    Bagus merawat kencing manis dan darah tinggi. Pemanis yang terkandung dalam produk ini bukan dari gula tebu tapi dari stevia.

    Kopi Ratu sesuai di ambil oleh pelajar bermula dari usia 10 tahun, wanita yang berkerjaya, wanita berusia dan terutamanya wanita dalam pantang. Ibu hamil dan lelaki tidak boleh minum Kopi Ratu.

    KOPI RATU RM43.00
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je...
    pengedar sah jrm
    .
    #KopiRatu #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #shahalamu10 #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #pekanmeru #setiaalam #setiacitymall #bukitcherakah #bukitbayu #bukitjelutong #kgbudiman #kgsubang #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan

  •  3  0  7 April, 2020
  • ------------
KEBAIKAN WUJA PINKISH
.
..
🌹Mencerahkan kulit.
🌹Melembapkan kulit
🌹Menjana sel-sel kulit baru
🌹Membantu masalah insomnia
🌹Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
🌹Mengurangkan berat badan
🌹Memberi tenaga tambahan
🌹Mencerahkan bawah mata/ menghindari rabun
🌹Mengurangkan tekanan
🌹Melancarkan peredaran darah
🌹Antioksidan
🌹Anti penuaaan ..
🌹Menegangkan kulit ..
🌹Menghilangkan kesan parut
🌹Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
🌹Menyah toksin kulit.
🌹Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
🌹Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
🌹Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
🌹Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah 👉Siapa yang elok amalkan Wuja Pinkish ? ..
🔺Lelaki & Wanita.
🔺Kanak-kanak berusia 10 tahun ke atas.
🔺5 bulan ke atas utk wanita hamil 🔺Ibu menyusu.
.
.
Wuja Pinkish RM50

wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je..
pengedar sah jrm

#wujapinkish #jamuratumalaya 
#bondarozitaibrahim #jrmshahalam 
#jrmshahalamu10
  • ------------
    KEBAIKAN WUJA PINKISH
    .
    ..
    🌹Mencerahkan kulit.
    🌹Melembapkan kulit
    🌹Menjana sel-sel kulit baru
    🌹Membantu masalah insomnia
    🌹Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
    🌹Mengurangkan berat badan
    🌹Memberi tenaga tambahan
    🌹Mencerahkan bawah mata/ menghindari rabun
    🌹Mengurangkan tekanan
    🌹Melancarkan peredaran darah
    🌹Antioksidan
    🌹Anti penuaaan ..
    🌹Menegangkan kulit ..
    🌹Menghilangkan kesan parut
    🌹Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
    🌹Menyah toksin kulit.
    🌹Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
    🌹Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
    🌹Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
    🌹Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah 👉Siapa yang elok amalkan Wuja Pinkish ? ..
    🔺Lelaki & Wanita.
    🔺Kanak-kanak berusia 10 tahun ke atas.
    🔺5 bulan ke atas utk wanita hamil 🔺Ibu menyusu.
    .
    .
    Wuja Pinkish RM50

    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je..
    pengedar sah jrm

    #wujapinkish #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim #jrmshahalam
    #jrmshahalamu10

  •  5  0  6 April, 2020
  • ———
Formulasi Bio Botox di dalam Bio Miracle Action (BMA) ialah formulasi menggunakan tumbuhan dan bahan semulajadi yang memberi kesan penengangan, mengurangkan kedutan, garis-garis penuaan, mengurangkan masalah pigmentasi kulit.

Antara herba-herba yang ada di dalam formulasi BMA ialah ekstrak epal yang mengandungi AHA (alpha hydroxy acid), yang membantu memperbaharui sel kulit mati, mencerahkan kulit, merangsang kolagen dan mengawal melanin kulit yang menjadi punca jeragat.

Ekstrak Bunga Spilanthes acmella bersifat anti-radang, anti-fungal, anti-bakteria dan tinggi antioksidan. Enzim papain dari buah betik muda membantu membuang kulit mati serta menggantikan kulit baru yang sihat dan mencerahkan kulit.

Pegaga bersifat anti-bakteria, anti-fungal dan merangsang penghasilan kolagen dan menguatkan struktur kulit.

Rosemary juga membantu merawat kulit kusam, parut jerawat, jeragat, bersifat anti-fungal, anti-bakteria, anti-radang dan mengandungi vitamin A,C, E dan mineral yang bagus untuk kulit.

Bio Miracle Action RM 69.50 (SM) .
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je..
pengedar sah jrm
.
#BioMiracleAction #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahaalam #jrmshahalamu10 #jrmalambudiman #pekanmeru #setiaalam #setiacitymall #bukitjelutong #bukitbayu #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan #bangsarcomplex
  • ———
    Formulasi Bio Botox di dalam Bio Miracle Action (BMA) ialah formulasi menggunakan tumbuhan dan bahan semulajadi yang memberi kesan penengangan, mengurangkan kedutan, garis-garis penuaan, mengurangkan masalah pigmentasi kulit.

    Antara herba-herba yang ada di dalam formulasi BMA ialah ekstrak epal yang mengandungi AHA (alpha hydroxy acid), yang membantu memperbaharui sel kulit mati, mencerahkan kulit, merangsang kolagen dan mengawal melanin kulit yang menjadi punca jeragat.

    Ekstrak Bunga Spilanthes acmella bersifat anti-radang, anti-fungal, anti-bakteria dan tinggi antioksidan. Enzim papain dari buah betik muda membantu membuang kulit mati serta menggantikan kulit baru yang sihat dan mencerahkan kulit.

    Pegaga bersifat anti-bakteria, anti-fungal dan merangsang penghasilan kolagen dan menguatkan struktur kulit.

    Rosemary juga membantu merawat kulit kusam, parut jerawat, jeragat, bersifat anti-fungal, anti-bakteria, anti-radang dan mengandungi vitamin A,C, E dan mineral yang bagus untuk kulit.

    Bio Miracle Action RM 69.50 (SM) .
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je..
    pengedar sah jrm
    .
    #BioMiracleAction #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahaalam #jrmshahalamu10 #jrmalambudiman #pekanmeru #setiaalam #setiacitymall #bukitjelutong #bukitbayu #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan #bangsarcomplex

  •  2  0  4 April, 2020
  • ———
BIO MIRACLE ACTION .
.
SERUM
mencerahkan kulit
membantu kering kulit & kulit berjerawat
berkesan untuk melembutkan & mengurangkan mengurangkan kedutan-kedutan kulit
.
(sapukan pada keseluruhan muka selepas menggunakan penyegar.)
.
CREAM
mencerahkan kulit
mengurangkan kedutan-kedutan halus kulit
.
(sapukan pada keseluruhan muka pada siang dan malam slps mencuci muka dengan ZINNIA MAGENTA) .
Bio Miracle Action RM 69.50
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je..
Pengedar sah jrm
.
#BioMiracleAction #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #pekanmeru #setiacitymall #setiaalam #jrmshahalamu10 #jrmshahaalam #jrmalambudiman #bukitbayu #bukitcherakah #bukitjelutong #puncakperdana #sunwaykayangan #cahayaspk
  • ———
    BIO MIRACLE ACTION .
    .
    SERUM
    mencerahkan kulit
    membantu kering kulit & kulit berjerawat
    berkesan untuk melembutkan & mengurangkan mengurangkan kedutan-kedutan kulit
    .
    (sapukan pada keseluruhan muka selepas menggunakan penyegar.)
    .
    CREAM
    mencerahkan kulit
    mengurangkan kedutan-kedutan halus kulit
    .
    (sapukan pada keseluruhan muka pada siang dan malam slps mencuci muka dengan ZINNIA MAGENTA) .
    Bio Miracle Action RM 69.50
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je..
    Pengedar sah jrm
    .
    #BioMiracleAction #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #pekanmeru #setiacitymall #setiaalam #jrmshahalamu10 #jrmshahaalam #jrmalambudiman #bukitbayu #bukitcherakah #bukitjelutong #puncakperdana #sunwaykayangan #cahayaspk

  •  6  0  4 April, 2020

Top #jrmshahalamu10 Posts

  • Alhamdulillah memang lawas pembuangan! Sangat banyak feedback positif yang kami terima daripada pengguna setia colonis dmestica. Salah satu manfaat colonis dmestica, dia sangat bagus untuk melancarkan sistem pembuangan air besar. Ia sangat sesuai bagi yang alami sembelit yang teruk
.
Bagi anda yang ingin menurunkan berat badan dengan cara selamat dan mudah, colonis dmestica adalah solusinya! Ia sangat bagus untuk menyingkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Serta meningkatkan metabolism badan dan memberikan rasa kenyang lama
.
Herba dan tumbuh-tumbuhan di dalam colonis dmestica juga membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal.

Colonis dmestica RM70.00

wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je...
pengedar sah jrm

#colonisdmestica #jrmshahalam 
#jrmshahalamu10 #kgbudiman
#alambudiman #jamuratumalaya 
#bondarozitaibrahim #jrmshahalam #shahalam #jrmalambudiman #seksyenu10 #setiaalam #setiacitymall #pekanmeru #saujanautamasungaibuloh #bukitcherakah #bukitbayu #bukitjelutong #puncakperdana #uitmpuncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan
  • Alhamdulillah memang lawas pembuangan! Sangat banyak feedback positif yang kami terima daripada pengguna setia colonis dmestica. Salah satu manfaat colonis dmestica, dia sangat bagus untuk melancarkan sistem pembuangan air besar. Ia sangat sesuai bagi yang alami sembelit yang teruk
    .
    Bagi anda yang ingin menurunkan berat badan dengan cara selamat dan mudah, colonis dmestica adalah solusinya! Ia sangat bagus untuk menyingkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Serta meningkatkan metabolism badan dan memberikan rasa kenyang lama
    .
    Herba dan tumbuh-tumbuhan di dalam colonis dmestica juga membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal.

    Colonis dmestica RM70.00

    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je...
    pengedar sah jrm

    #colonisdmestica #jrmshahalam
    #jrmshahalamu10 #kgbudiman
    #alambudiman #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim #jrmshahalam #shahalam #jrmalambudiman #seksyenu10 #setiaalam #setiacitymall #pekanmeru #saujanautamasungaibuloh #bukitcherakah #bukitbayu #bukitjelutong #puncakperdana #uitmpuncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan

  •  7  0  27 March, 2020
  • ..............
Banyak sangat manfaat 
𝗥𝗼𝘀𝗲 𝗦𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿 🌹 untuk kecantikan dan kesihatan untuk kulit wajah secara holistik. .

𝙆𝙚𝙣𝙖𝙥𝙖 𝙘𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 & 𝙨𝙞𝙝𝙖𝙩 𝙨𝙚𝙘𝙖𝙧𝙖 𝙝𝙤𝙡𝙞𝙨𝙩𝙞𝙠?. Sebab formulasinya yang menggunakan bahan-bahan alami. Pati bunga ros dan air mata air. Bukan air mata air yang tiruan. Asli !! .

Bukan sahaja bauan rosnya wangi dan menenangkan tetapi ia bantu mengawal minyak, menutup liang pori-pori yang terbuka, menegangkan wajah. Paling penting rangsang kolagen supaya kulit tegang, cantik, bersinar, glowing dan sentiasa cantik sepanjang usia.
.

Bila boleh guna 𝗥𝗼𝘀𝗲 𝗦𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿🌹 ? 
Anda boleh spray sebelum make up sebagai pelembap atau primer. Boleh juga spray selepas make up sebagai setting spray supaya make up tahan lebih lama.
.

Terima kasih 🤗🤗 kerana kongsikan testimoni kepada kami. .
ROSE SPRING WATER RM38
.

wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉 pengedar sah jrm 
pengedar sah jrm
.
#jrmshahalam #jrmshahalamu10 #alambudiman #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan #kgbudiman #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #bukitjelutong
  • ..............
    Banyak sangat manfaat
    𝗥𝗼𝘀𝗲 𝗦𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿 🌹 untuk kecantikan dan kesihatan untuk kulit wajah secara holistik. .

    𝙆𝙚𝙣𝙖𝙥𝙖 𝙘𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 & 𝙨𝙞𝙝𝙖𝙩 𝙨𝙚𝙘𝙖𝙧𝙖 𝙝𝙤𝙡𝙞𝙨𝙩𝙞𝙠?. Sebab formulasinya yang menggunakan bahan-bahan alami. Pati bunga ros dan air mata air. Bukan air mata air yang tiruan. Asli !! .

    Bukan sahaja bauan rosnya wangi dan menenangkan tetapi ia bantu mengawal minyak, menutup liang pori-pori yang terbuka, menegangkan wajah. Paling penting rangsang kolagen supaya kulit tegang, cantik, bersinar, glowing dan sentiasa cantik sepanjang usia.
    .

    Bila boleh guna 𝗥𝗼𝘀𝗲 𝗦𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿🌹 ?
    Anda boleh spray sebelum make up sebagai pelembap atau primer. Boleh juga spray selepas make up sebagai setting spray supaya make up tahan lebih lama.
    .

    Terima kasih 🤗🤗 kerana kongsikan testimoni kepada kami. .
    ROSE SPRING WATER RM38
    .

    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉 pengedar sah jrm
    pengedar sah jrm
    .
    #jrmshahalam #jrmshahalamu10 #alambudiman #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan #kgbudiman #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #bukitjelutong

  •  6  0  8 April, 2020
  • ........
Mega Ratu sangat bagus untuk wanita sebab herba2 berunsurkan Bio Identical Hormon.. adaptogen.. estrogen dn progestron terutama utk wanita yg premenopause.. menopause dan post menopause..
.
Bagi wanita yg susah nak tidur.. period x teratur.. berdebar2.. hilang nafsu bersama suami.. mudah lupa.. panas baran.. berpeluh waktu malam.. dan rambut gugur sangat sesuai amalkn Mega Ratu..
.
Antara herba yg bonda masukkan ialah herba sempit2.. bagus utk kecutkan saluran peranakan dan merapatkn pintu rahim sekali gus mengembalikan pd kedudukan asal..Selain tu bagus utk yg ada masalah kerosakan urat saraf.. sbb dlmnya ada 5 komponen aktif iaitu flavonoids.. tannis.. triterpenoids.. proanthocyanins dn phenols.. yg mana mbantu utk masalah tisu kendur.. air berlebihan.. gaot.. buasir.. kolestrol.. migrin dn melancarkan peredaran darah..
.
Sy masukkan herba talas kuning sejenis hidupan meliar.. yg mana mbantu detoks darah.. ia juga bagus untuk kanser dan virus.. (barah payudara..paru2.. hati.. pangkal rahim).. .
.
MEGA RATU RM100
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
pengedar sah jrm
.
#megaratu #jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim#jrmshahalam #jrmshahalamu10 #alambudiman #bukitcherakah #kgbudiman #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan
  • ........
    Mega Ratu sangat bagus untuk wanita sebab herba2 berunsurkan Bio Identical Hormon.. adaptogen.. estrogen dn progestron terutama utk wanita yg premenopause.. menopause dan post menopause..
    .
    Bagi wanita yg susah nak tidur.. period x teratur.. berdebar2.. hilang nafsu bersama suami.. mudah lupa.. panas baran.. berpeluh waktu malam.. dan rambut gugur sangat sesuai amalkn Mega Ratu..
    .
    Antara herba yg bonda masukkan ialah herba sempit2.. bagus utk kecutkan saluran peranakan dan merapatkn pintu rahim sekali gus mengembalikan pd kedudukan asal..Selain tu bagus utk yg ada masalah kerosakan urat saraf.. sbb dlmnya ada 5 komponen aktif iaitu flavonoids.. tannis.. triterpenoids.. proanthocyanins dn phenols.. yg mana mbantu utk masalah tisu kendur.. air berlebihan.. gaot.. buasir.. kolestrol.. migrin dn melancarkan peredaran darah..
    .
    Sy masukkan herba talas kuning sejenis hidupan meliar.. yg mana mbantu detoks darah.. ia juga bagus untuk kanser dan virus.. (barah payudara..paru2.. hati.. pangkal rahim).. .
    .
    MEGA RATU RM100
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    pengedar sah jrm
    .
    #megaratu #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim #jrmshahalam #jrmshahalamu10 #alambudiman #bukitcherakah #kgbudiman #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan

  •  8  0  3 April, 2020
  • ........
SAKIT PINGGANG.. SAKIT TUMIT.. PERUT MASUK ANGIN.. GASTRIK.. SLIP DISK.. KENTUT VAGINA.. MIGRAIN
.
Semua benda tergendala sbbkan sakit sana sini.. hubungan suami isteri pun sampai terganggu.. hilang terus keyakinan diri
.
Mmg tersgt banyak feedback positif.. alhamdulillah.. utk lelaki sgt bagus utk naikkan nafsu seks.. dn bagi perempuan yg ada masalah keputihan.. ingin bentukkan kembali payudara.. mmg boleh cuba KURMA DHUHA..!!
.
Kurma Dhuha RM100
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je....
Pengedar sah jrm
.
#kurmadhuha #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalam #jrmshahalamu10 #setiaalam #setiacitymall #bukitjelutong
  • ........
    SAKIT PINGGANG.. SAKIT TUMIT.. PERUT MASUK ANGIN.. GASTRIK.. SLIP DISK.. KENTUT VAGINA.. MIGRAIN
    .
    Semua benda tergendala sbbkan sakit sana sini.. hubungan suami isteri pun sampai terganggu.. hilang terus keyakinan diri
    .
    Mmg tersgt banyak feedback positif.. alhamdulillah.. utk lelaki sgt bagus utk naikkan nafsu seks.. dn bagi perempuan yg ada masalah keputihan.. ingin bentukkan kembali payudara.. mmg boleh cuba KURMA DHUHA..!!
    .
    Kurma Dhuha RM100
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je....
    Pengedar sah jrm
    .
    #kurmadhuha #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalam #jrmshahalamu10 #setiaalam #setiacitymall #bukitjelutong

  •  2  0  12 June, 2020
  • ———
Zinnia Magenta kini dalam bentuk gel, lebih mudah dan lebih menjimatkan! Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah
.
"Sesuai untuk semua jenis kuli"
.
Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat
.
Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit
.
Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang
.
Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam
.
Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik
.
Zinnia Magenta RM35.00
.
wasap 0126135594 
wasap 0126135594 
wasap 0126135594👉klik di bio je...
pengedar sah jrm
.
#zinniamagenta #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #setiaalam #setiacitymall #bukitjelutong
  • ———
    Zinnia Magenta kini dalam bentuk gel, lebih mudah dan lebih menjimatkan! Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah
    .
    "Sesuai untuk semua jenis kuli"
    .
    Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat
    .
    Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit
    .
    Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang
    .
    Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam
    .
    Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik
    .
    Zinnia Magenta RM35.00
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je...
    pengedar sah jrm
    .
    #zinniamagenta #jamuratumalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #setiaalam #setiacitymall #bukitjelutong

  •  2  0  15 June, 2020
  • ———
Kopi Ratu merupakan minuman campuran herba pahit yang meniru rasa kopi. Antara bahan herba tersebut adalah seperti Ginkgo Biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh. Tapi jangan risau! Rasa nya sangat mewah dan sungguh lazat. Pasti anda ketagih!
•
Minuman campuran herba ini mengandungi gizi yang sangat tinggi membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil lebih cantik dan cerdik.
•
Bagus merawat kencing manis dan darah tinggi. Pemanis yang terkandung dalam produk ini bukan dari gula tebu tapi dari stevia.
•
Kopi Ratu sesuai di ambil oleh pelajar bermula dari usia 10 tahun, wanita yang berkerjaya, wanita berusia dan terutamanya wanita dalam pantang. Ibu hamil dan lelaki tidak boleh minum Kopi Ratu.
•
KOPI RATU RM43.00
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je...
pengedar sah jrm
.
#KopiRatu #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #shahalamu10 #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #pekanmeru #setiaalam #setiacitymall #bukitcherakah #bukitbayu #bukitjelutong #kgbudiman #kgsubang #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan
  • ———
    Kopi Ratu merupakan minuman campuran herba pahit yang meniru rasa kopi. Antara bahan herba tersebut adalah seperti Ginkgo Biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh. Tapi jangan risau! Rasa nya sangat mewah dan sungguh lazat. Pasti anda ketagih!

    Minuman campuran herba ini mengandungi gizi yang sangat tinggi membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil lebih cantik dan cerdik.

    Bagus merawat kencing manis dan darah tinggi. Pemanis yang terkandung dalam produk ini bukan dari gula tebu tapi dari stevia.

    Kopi Ratu sesuai di ambil oleh pelajar bermula dari usia 10 tahun, wanita yang berkerjaya, wanita berusia dan terutamanya wanita dalam pantang. Ibu hamil dan lelaki tidak boleh minum Kopi Ratu.

    KOPI RATU RM43.00
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je...
    pengedar sah jrm
    .
    #KopiRatu #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #shahalamu10 #jrmshahalamu10 #jrmshahalam #pekanmeru #setiaalam #setiacitymall #bukitcherakah #bukitbayu #bukitjelutong #kgbudiman #kgsubang #puncakperdana #cahayaspk #sunwaykayangan

  •  3  0  7 April, 2020
  • ...
Wanita perlu menjaga kulit wajah, perlu pilih sumber dan skincare yang sesuai dengan kulit wajah!
.
Sebab kulit wajah kita ni perlu sentiasa bersih daripada kotoran, sisa make up dan sebum minyak berlebihan yang menutup liang pori-pori muka.
.
Anda juga disarankan untuk mencuci wajah dengan teknik “Double Cleansing” jika kerap menggunakan make up atau bedak asas yang bertekstur likat dan mempunyai SPF yang tinggi.
.
Double cleansing ialah dengan membersihkan wajah menggunakan pembersih make up seperti micellar, cleansing oil dan make up removal untuk membuang sisa make up, kotoran yang tersumbat dalam liang pori-pori, kemudian membersihkan wajah dengan pencuci wajah.
.
Gunakan Mellia Micellar Water, kemudian cuci wajah dengan Zinnia Magenta untuk membersihkan kotoran dan memberikan kelembapan serta nutrisi pada kulit.
.
Amalkan mencuci wajah dengan Zinnia Magenta sekurang-kurangnya 2 kali sehari untuk mendapatkan kulit yang sihat, tegang, lembap dan bersih.
.
Zinnia Magenta RM 35.00 .
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594👉klik di bio je...
pengedar sah jrm
.
#zinniamagenta #jrmshahaalam #jrmshahalamu10 #jrmalambudiman #setiaalam#bukitjelutong
  • ...
    Wanita perlu menjaga kulit wajah, perlu pilih sumber dan skincare yang sesuai dengan kulit wajah!
    .
    Sebab kulit wajah kita ni perlu sentiasa bersih daripada kotoran, sisa make up dan sebum minyak berlebihan yang menutup liang pori-pori muka.
    .
    Anda juga disarankan untuk mencuci wajah dengan teknik “Double Cleansing” jika kerap menggunakan make up atau bedak asas yang bertekstur likat dan mempunyai SPF yang tinggi.
    .
    Double cleansing ialah dengan membersihkan wajah menggunakan pembersih make up seperti micellar, cleansing oil dan make up removal untuk membuang sisa make up, kotoran yang tersumbat dalam liang pori-pori, kemudian membersihkan wajah dengan pencuci wajah.
    .
    Gunakan Mellia Micellar Water, kemudian cuci wajah dengan Zinnia Magenta untuk membersihkan kotoran dan memberikan kelembapan serta nutrisi pada kulit.
    .
    Amalkan mencuci wajah dengan Zinnia Magenta sekurang-kurangnya 2 kali sehari untuk mendapatkan kulit yang sihat, tegang, lembap dan bersih.
    .
    Zinnia Magenta RM 35.00 .
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594👉klik di bio je...
    pengedar sah jrm
    .
    #zinniamagenta #jrmshahaalam #jrmshahalamu10 #jrmalambudiman #setiaalam #bukitjelutong

  •  2  1  22 April, 2020
  • ............
Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya.

Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan. Lebih selamat daripada Botox sintetik !! Oh ya, BMA mempunyai serum dan krim. Kombinasi anti-aging & Deep Repairing serum dan krim BMA membantu menghilangkan jeragat, mengurangkan kedutan pada kulit wajah, penyerapan jauh ke dalam lapisan kulit mengimbangi melanin kulit, membina kolagen kulit supaya tegang dan anjal.
.
Bio Miracle Action RM 69.50
.
wasap 0126135594
wasap 0126135594
wasap 0126135594
.
#BioMiracleAction #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10 #jrmshahaalam #seksyenu10 #setiaalam #setiacitymall #pekanmeru #bukitjelutong #saujanautamasungaibuloh #cahayaspk #sunwaykayangan #bangsarcomplex
  • ............
    Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya.

    Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan. Lebih selamat daripada Botox sintetik !! Oh ya, BMA mempunyai serum dan krim. Kombinasi anti-aging & Deep Repairing serum dan krim BMA membantu menghilangkan jeragat, mengurangkan kedutan pada kulit wajah, penyerapan jauh ke dalam lapisan kulit mengimbangi melanin kulit, membina kolagen kulit supaya tegang dan anjal.
    .
    Bio Miracle Action RM 69.50
    .
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    wasap 0126135594
    .
    #BioMiracleAction #JamuRatuMalaya #bondarozitaibrahim #jrmshahalamu10 #jrmshahaalam #seksyenu10 #setiaalam #setiacitymall #pekanmeru #bukitjelutong #saujanautamasungaibuloh #cahayaspk #sunwaykayangan #bangsarcomplex

  •  4  0  4 April, 2020