#jrmsgbuloh Instagram Photos & Videos

jrmsgbuloh - 1.5k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
3.9
average likes

Latest #jrmsgbuloh Posts

  • COD HARI NI.
SAUJANA UTAMA.
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#jrmsaujanautama3
#jrmsripristana
#jrmbukitsaujana
#jrmbandarhillpark
#jrmmerbausempak
#jrmpayajaras
#jrmdesacoaldfield
#jrmdesamoccis
#jrmsriadjua
#jrmsinarwarisan
#jrmsbcr
#jrmelminagreen
#jrmpuncakalam
#jrmalambudiman
#jrmserialam
#jrmelminagreen
#jrmsunwaykayangan
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
#jrmbandarhillpark
#jrmsaujanautamaleeya
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • COD HARI NI.
    SAUJANA UTAMA.
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #jrmsaujanautama3
    #jrmsripristana
    #jrmbukitsaujana
    #jrmbandarhillpark
    #jrmmerbausempak
    #jrmpayajaras
    #jrmdesacoaldfield
    #jrmdesamoccis
    #jrmsriadjua
    #jrmsinarwarisan
    #jrmsbcr
    #jrmelminagreen
    #jrmpuncakalam
    #jrmalambudiman
    #jrmserialam
    #jrmelminagreen
    #jrmsunwaykayangan
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    #jrmbandarhillpark
    #jrmsaujanautamaleeya
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  4  0  29 July, 2020
  • KURMA DHUHA RM100
.
COD SAUJANA UTAMA,HILLPARK,ELMINA GREEN,DESA COALFIELD DAN SEKITAR BERDEKATAN.
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama
#sripristana
#bukitsaujana
#bandarhillpark
#merbausempak
#payajaras
#jrmdesacoaldfield
#jrmdesamoccis
#jrmsriadjua
#jrmsinarwarisan
#jrmsbcr
#jrmelminagreen
#jrmpuncakalam
#jrmalambudiman
#jrmserialam
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
#jrmbandarhillpark
#jrmsaujanautamaleeya
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • KURMA DHUHA RM100
    .
    COD SAUJANA UTAMA,HILLPARK,ELMINA GREEN,DESA COALFIELD DAN SEKITAR BERDEKATAN.
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama
    #sripristana
    #bukitsaujana
    #bandarhillpark
    #merbausempak
    #payajaras
    #jrmdesacoaldfield
    #jrmdesamoccis
    #jrmsriadjua
    #jrmsinarwarisan
    #jrmsbcr
    #jrmelminagreen
    #jrmpuncakalam
    #jrmalambudiman
    #jrmserialam
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    #jrmbandarhillpark
    #jrmsaujanautamaleeya
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  3  0  28 July, 2020
  • MEGA RATU RM100
.
COD SAUJANA UTAMA,HILLPARK,B.B.SG BULOH,D.DAMAI.
.
MEGA RATU FORMULASINYA UPGRADE DARI ROYAL V 😍 SONANG KATO MEGA RATU NI OMAK EH ROYAL V LAH ! TUMBUHAN ORGANIK SANGAT DIPERLUKAN OLEH WANITA SUPAYO BOLEH GANTI HORMON YANG HAMPIR HILANG TERUTAMA WANITA BERUSIA & LOPEH BERSALIN
.
.
.
Ia menguatkan lantai pelvik dn saraf-saraf kecil dalaman miss v supaya kembali rapat dn menempatkan kedudukan rahim dgn betul.. pilihan herba terbaik upgrade dari Royal V..
.
Antara herba yg unik dalam MR ialah herba sempit2.. akar serapat.. kunyit hitam..markisa..mahkota dewa dan byk lagi
.
KELEBIHAN MEGA RATU :
💝 Mengimbangi hormon estrogen wanita.
💝 Meningkatkan ketahanan badan.
💝 Bantu mngurangkan masalah keputihan & haid.
💝 Mengecutkan saluran peranakan.
💝 Atasi gejala menopaus seperti hot flushes, sukar tidur, cepat marah, kekeringan miss v
💝 Atasi masalah kekenduran kulit, pigmentasi & banyak lagi..
.
HARI ni da minum Mega Ratu ke belum? 😊 
.
 
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama
#sripristana
#bukitsaujana
#bandarhillpark
#merbausempak
#payajaras
#desacoaldfield
#desamoccis
#sriadjua
#sinarwarisan
#sbcr
#elminagreen
#puncakalam
#alambudiman
#serialam
#elminagreen
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
#jrmbandarhillpark
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • MEGA RATU RM100
    .
    COD SAUJANA UTAMA,HILLPARK,B.B.SG BULOH,D.DAMAI.
    .
    MEGA RATU FORMULASINYA UPGRADE DARI ROYAL V 😍 SONANG KATO MEGA RATU NI OMAK EH ROYAL V LAH ! TUMBUHAN ORGANIK SANGAT DIPERLUKAN OLEH WANITA SUPAYO BOLEH GANTI HORMON YANG HAMPIR HILANG TERUTAMA WANITA BERUSIA & LOPEH BERSALIN
    .
    .
    .
    Ia menguatkan lantai pelvik dn saraf-saraf kecil dalaman miss v supaya kembali rapat dn menempatkan kedudukan rahim dgn betul.. pilihan herba terbaik upgrade dari Royal V..
    .
    Antara herba yg unik dalam MR ialah herba sempit2.. akar serapat.. kunyit hitam..markisa..mahkota dewa dan byk lagi
    .
    KELEBIHAN MEGA RATU :
    💝 Mengimbangi hormon estrogen wanita.
    💝 Meningkatkan ketahanan badan.
    💝 Bantu mngurangkan masalah keputihan & haid.
    💝 Mengecutkan saluran peranakan.
    💝 Atasi gejala menopaus seperti hot flushes, sukar tidur, cepat marah, kekeringan miss v
    💝 Atasi masalah kekenduran kulit, pigmentasi & banyak lagi..
    .
    HARI ni da minum Mega Ratu ke belum? 😊
    .

    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama
    #sripristana
    #bukitsaujana
    #bandarhillpark
    #merbausempak
    #payajaras
    #desacoaldfield
    #desamoccis
    #sriadjua
    #sinarwarisan
    #sbcr
    #elminagreen
    #puncakalam
    #alambudiman
    #serialam
    #elminagreen
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    #jrmbandarhillpark
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  6  1  27 July, 2020
  • .
#Repost @jrm.official @download.ins
---
Ada followers yang tidak suka minum kopi, tetapi setelah mencuba Kopi Romagella, terus terpikat & jatuh hati dengan keenakkan & kesannya. Kenapa ianya buatkan anda ceria, kerana fungsi adaptogen dalam Kopi Romagellah yang rangsang mood, kurangkan stres, mudah tidur,  tingkatkan stamina & tidak mudah letih. 

Sedap-sedap kopi, harum-harum strawberi.
.
If you’re not a coffee lover, you might wanna think again.. This might be your first love towards coffee.. A cup of romagella coffee can be your joy and happiness in life. Have a taste! 

High in adaptogen, balance out hormone such as cortisol to reduce stress, stimulate melatonin to improve sleep quality, and increase stamina and energy.

Experience the love at first sip 💕❤️
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
.
SELF COLLECT / COD :
.
#jrmsaujanautama #saujanautama
#bukitsaujana #hillpark #seripristana
#sbcr #amanputri
#puncakalam #uitmpuncakalam
#alambudiman #cahayaspk
#denaialam #serialam
#bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
#sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
#posseluruhmalaysia
.
POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
.
LIKE AND FOLLOW :
.
@jrm.bukitsaujana_aisyah
.
FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
.
Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
.
BELIAN IG : Sila Klik di Bio
.
#teamayaananayla #teamaimieimanSempire
#jrmshahalam #jamuratumalaya
#jrmsaujanautama #teamctniksuccess
#bondarozita #projrm #wajargunajrm
  • .
    #Repost @jrm.official @download.ins
    ---
    Ada followers yang tidak suka minum kopi, tetapi setelah mencuba Kopi Romagella, terus terpikat & jatuh hati dengan keenakkan & kesannya. Kenapa ianya buatkan anda ceria, kerana fungsi adaptogen dalam Kopi Romagellah yang rangsang mood, kurangkan stres, mudah tidur, tingkatkan stamina & tidak mudah letih.

    Sedap-sedap kopi, harum-harum strawberi.
    .
    If you’re not a coffee lover, you might wanna think again.. This might be your first love towards coffee.. A cup of romagella coffee can be your joy and happiness in life. Have a taste!

    High in adaptogen, balance out hormone such as cortisol to reduce stress, stimulate melatonin to improve sleep quality, and increase stamina and energy.

    Experience the love at first sip 💕❤️
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    DAPATKAN PRODUK JRM READY STOCK HARI INI
    .
    SELF COLLECT / COD :
    .
    #jrmsaujanautama #saujanautama
    #bukitsaujana #hillpark #seripristana
    #sbcr #amanputri
    #puncakalam #uitmpuncakalam
    #alambudiman #cahayaspk
    #denaialam #serialam
    #bandardesacoalfields #jrmsgbuloh #sungaibuloh
    #sgbuloh #saujanautamasungaibuloh
    #posseluruhmalaysia
    .
    POSLAJU SETIAP ISNIN HINGGA JUMAAT
    .
    LIKE AND FOLLOW :
    .
    @jrm.bukitsaujana_aisyah
    .
    FB PAGE Jrm saujanautama aisyah
    .
    Belian FB : www.wasap.my/60192249215/bantusayabelijrm
    .
    BELIAN IG : Sila Klik di Bio
    .
    #teamayaananayla #teamaimieimanSempire
    #jrmshahalam #jamuratumalaya
    #jrmsaujanautama #teamctniksuccess
    #bondarozita #projrm #wajargunajrm

  •  2  0  27 July, 2020
  • ADA SIKIT LAGI YA.
.
UNTIL 6PM SAHAJA.
.
PM NOW..TEKAN LINK DI BIO.
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama
#sripristana
#bukitsaujana
#bandarhillpark
#merbausempak
#payajaras
#desacoaldfield
#desamoccis
#sriadjua
#sinarwarisan
#sbcr
#elminagreen
#puncakalam
#alambudiman
#serialam
#elminagreen
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
#jrmbandarhillpark
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • ADA SIKIT LAGI YA.
    .
    UNTIL 6PM SAHAJA.
    .
    PM NOW..TEKAN LINK DI BIO.
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama
    #sripristana
    #bukitsaujana
    #bandarhillpark
    #merbausempak
    #payajaras
    #desacoaldfield
    #desamoccis
    #sriadjua
    #sinarwarisan
    #sbcr
    #elminagreen
    #puncakalam
    #alambudiman
    #serialam
    #elminagreen
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    #jrmbandarhillpark
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  3  0  26 July, 2020
  • Ramai peminat kopi menanti2 kan saat ni,spt kopi Romagella dan De' Marco..!! Promosi smpai hari isnin nanti tapi semau org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
.
Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
.
Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
.
Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
.
Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
.
.
Selain tu,, tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
.
.
Nantikan promosinya pd hujung minggu ini cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
.
Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
.
Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
.
Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..

📲01113131031❤️

#jrmsgbuloh #jrmtasikbiru 
#kopiratu #kopidmarco #kopiromagella #kopistrawberry
  • Ramai peminat kopi menanti2 kan saat ni,spt kopi Romagella dan De' Marco..!! Promosi smpai hari isnin nanti tapi semau org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
    .
    Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
    .
    Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
    .
    Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
    .
    Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
    .
    .
    Selain tu,, tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
    .
    .
    Nantikan promosinya pd hujung minggu ini cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
    .
    Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
    .
    Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
    .
    Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..

    📲01113131031❤️

    #jrmsgbuloh #jrmtasikbiru
    #kopiratu #kopidmarco #kopiromagella #kopistrawberry

  •  1  0  26 July, 2020
  • Ready too C.O.D.
Nasib en.hubby kita cuti,blh la jd Pilot kita.
2 asst tlng angkut brg,,smbil cod smbil kutip oder.
Yg mana xsempat cod esk kita smbong ya.
.
Ada lg yg nk oder meh wsap terus ya.
6pm sale tamat.
.
#saujanautamasungaibuloh
#leeyajrmsaujanautama
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama
#sripristana
#bukitsaujana
#bandarhillpark
#merbausempak
#payajaras
#desacoaldfield
#desamoccis
#sriadjua
#sinarwarisan
#sbcr
#elminagreen
#puncakalam
#alambudiman
#serialam
#elminagreen
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
#jrmbandarhillpark
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • Ready too C.O.D.
    Nasib en.hubby kita cuti,blh la jd Pilot kita.
    2 asst tlng angkut brg,,smbil cod smbil kutip oder.
    Yg mana xsempat cod esk kita smbong ya.
    .
    Ada lg yg nk oder meh wsap terus ya.
    6pm sale tamat.
    .
    #saujanautamasungaibuloh
    #leeyajrmsaujanautama
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama
    #sripristana
    #bukitsaujana
    #bandarhillpark
    #merbausempak
    #payajaras
    #desacoaldfield
    #desamoccis
    #sriadjua
    #sinarwarisan
    #sbcr
    #elminagreen
    #puncakalam
    #alambudiman
    #serialam
    #elminagreen
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    #jrmbandarhillpark
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  9  1  26 July, 2020
  • PROMOSI KOPI RATU=2PEK RM70
.
Lagi murah dr harga ahli
Hrga ahli 2pek rm75.40
.
WSAP NOW...STOCK TERHAD.

*8 JAM SHJ FLASH SALE*
.
*Ahad 26/7/2020-10am-6pm shj*
.
Cod saujana utama,hillpark,merbau sempak,payajaras,sekitar sg buloh dan berdekatan.
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama
#sripristana
#bukitsaujana
#bandarhillpark
#merbausempak
#payajaras
#desacoaldfield
#desamoccis
#sriadjua
#sinarwarisan
#sbcr
#elminagreen
#puncakalam
#alambudiman
#serialam
#elminagreen
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
#jrmbandarhillpark
#jrmsaujanautamaleeya
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • PROMOSI KOPI RATU=2PEK RM70
    .
    Lagi murah dr harga ahli
    Hrga ahli 2pek rm75.40
    .
    WSAP NOW...STOCK TERHAD.

    *8 JAM SHJ FLASH SALE*
    .
    *Ahad 26/7/2020-10am-6pm shj*
    .
    Cod saujana utama,hillpark,merbau sempak,payajaras,sekitar sg buloh dan berdekatan.
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama
    #sripristana
    #bukitsaujana
    #bandarhillpark
    #merbausempak
    #payajaras
    #desacoaldfield
    #desamoccis
    #sriadjua
    #sinarwarisan
    #sbcr
    #elminagreen
    #puncakalam
    #alambudiman
    #serialam
    #elminagreen
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    #jrmbandarhillpark
    #jrmsaujanautamaleeya
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  2  0  26 July, 2020
  • 💥PROMO KOPI RATU UNTUK AHLI JRM💥
.
Tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
.
.
Promosi cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
.
Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
.
Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
.
Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..
.
Utk pembelian & info lanjut 📲www.wasap.my/60146879894 atau klik pautan pd bio profile @jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
📮POS SELURUH MALAYSIA
🚘COD SEKITAR SG BULOH & KL
🛍SELF PICKUP: SAUJANA UTAMA
.
#jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jrmsaunanautama #jrmhillpark #jrmseripristana #jrmsgbuloh #jrmcod #promosijrm  #antiaging #kulitcantik #mestisihat #supplements #jrmlovers #produkkesihatan #produkkecantikan #shoppingonlinemalaysia #produkmuslim #bmf #teamayaananayla #wajargunajrm #terbaikdaribonda #bondarozitaibrahim #coffeeislife  #kopisedap #pencintakopi #coffeelover #kopiromagella #kopiherba #flashsale #ahlijrm
  • 💥PROMO KOPI RATU UNTUK AHLI JRM💥
    .
    Tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
    .
    .
    Promosi cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
    .
    Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
    .
    Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
    .
    Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..
    .
    Utk pembelian & info lanjut 📲www.wasap.my/60146879894 atau klik pautan pd bio profile @jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    📮POS SELURUH MALAYSIA
    🚘COD SEKITAR SG BULOH & KL
    🛍SELF PICKUP: SAUJANA UTAMA
    .
    #jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jrmsaunanautama #jrmhillpark #jrmseripristana #jrmsgbuloh #jrmcod #promosijrm #antiaging #kulitcantik #mestisihat #supplements #jrmlovers #produkkesihatan #produkkecantikan #shoppingonlinemalaysia #produkmuslim #bmf #teamayaananayla #wajargunajrm #terbaikdaribonda #bondarozitaibrahim #coffeeislife #kopisedap #pencintakopi #coffeelover #kopiromagella #kopiherba #flashsale #ahlijrm

  •  8  0  26 July, 2020
  • semua org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
.
Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
.
Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
.
Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
.
Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
.
.
Selain tu,, tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
.
.
Nantikan promosinya pd hujung minggu ini cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
.
Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
.
Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
.
Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..
.
Dapatkan dengan pengedar kami yg sah ❤️

📲01113131031❤️

#jrmsgbuloh #jrmselangor #jrmtasikbiru #jrmpromo 
#kopiromagella #kopidmarco #kopiratu #dindejrm #jrmkakna
  • semua org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
    .
    Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
    .
    Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
    .
    Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
    .
    Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
    .
    .
    Selain tu,, tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
    .
    .
    Nantikan promosinya pd hujung minggu ini cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
    .
    Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
    .
    Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
    .
    Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..
    .
    Dapatkan dengan pengedar kami yg sah ❤️

    📲01113131031❤️

    #jrmsgbuloh #jrmselangor #jrmtasikbiru #jrmpromo
    #kopiromagella #kopidmarco #kopiratu #dindejrm #jrmkakna

  •  0  0  25 July, 2020
  • 💥PROMO KOPI RATU UNTUK AHLI JRM💥
.
Tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
.
.
Nantikan promosinya pd hujung minggu ini cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
.
Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
.
Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
.
Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..
.
Utk pembelian & info lanjut 📲www.wasap.my/60146879894 atau klik pautan pd bio profile @jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
📮POS SELURUH MALAYSIA
🚘COD SEKITAR SG BULOH & KL
🛍SELF PICKUP: SAUJANA UTAMA
.
#jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jrmsaunanautama #jrmhillpark #jrmseripristana #jrmsgbuloh #jrmcod #promosijrm  #antiaging #kulitcantik #mestisihat #supplements #jrmlovers #produkkesihatan #produkkecantikan #shoppingonlinemalaysia #produkmuslim #bmf #teamayaananayla #wajargunajrm #terbaikdaribonda #bondarozitaibrahim #coffeeislife  #kopisedap #pencintakopi #coffeelover #kopiromagella #kopiherba #flashsale #ahlijrm
  • 💥PROMO KOPI RATU UNTUK AHLI JRM💥
    .
    Tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
    .
    .
    Nantikan promosinya pd hujung minggu ini cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
    .
    Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
    .
    Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
    .
    Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..
    .
    Utk pembelian & info lanjut 📲www.wasap.my/60146879894 atau klik pautan pd bio profile @jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    📮POS SELURUH MALAYSIA
    🚘COD SEKITAR SG BULOH & KL
    🛍SELF PICKUP: SAUJANA UTAMA
    .
    #jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jrmsaunanautama #jrmhillpark #jrmseripristana #jrmsgbuloh #jrmcod #promosijrm #antiaging #kulitcantik #mestisihat #supplements #jrmlovers #produkkesihatan #produkkecantikan #shoppingonlinemalaysia #produkmuslim #bmf #teamayaananayla #wajargunajrm #terbaikdaribonda #bondarozitaibrahim #coffeeislife #kopisedap #pencintakopi #coffeelover #kopiromagella #kopiherba #flashsale #ahlijrm

  •  11  0  25 July, 2020
  • DONE CLOSE ODER.
.
COD SAUJANA UTAMA,MERBAU SEMPAK,PAYAJARAS,B.B.SG BULOH,D.DAMAI.
.
SABTU 25/7/2020
3-6PM.
.
NK JOIN COD WSAP TERUS YA.
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama
#sripristana
#bukitsaujana
#bandarhillpark
#merbausempak
#payajaras
#desacoaldfield
#desamoccis
#sriadjua
#sinarwarisan
#sbcr
#elminagreen
#puncakalam
#alambudiman
#serialam
#elminagreen
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
#jrmbandarhillpark
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • DONE CLOSE ODER.
    .
    COD SAUJANA UTAMA,MERBAU SEMPAK,PAYAJARAS,B.B.SG BULOH,D.DAMAI.
    .
    SABTU 25/7/2020
    3-6PM.
    .
    NK JOIN COD WSAP TERUS YA.
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama
    #sripristana
    #bukitsaujana
    #bandarhillpark
    #merbausempak
    #payajaras
    #desacoaldfield
    #desamoccis
    #sriadjua
    #sinarwarisan
    #sbcr
    #elminagreen
    #puncakalam
    #alambudiman
    #serialam
    #elminagreen
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    #jrmbandarhillpark
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  7  0  25 July, 2020
  • PROMOSI KINI KEMBALI LAGI !

Buat Coffee Lovers JRM 

Jom dapatkan promosi Coffee Pilihan hati anda 

COFFE ROMAGELLA & COFFEE DE MARCO 2BAG
Promosi Sah 24july -27july2020 sahaja

COFFE DE MARCO
Normal price :RM66sm  RM72ss
Promo price : RM55sm  RM61ss
Jimat RM11

COFFEE ROMAGELLA 
Normal price : RM39sm  RM42ss
Promo price : RM33sm  RM36ss
Jimat RM6

dapatkan promosi sementara Belum tamat tempoh 
📲01113131031❤️

#WajargunaJRM #jrmtasikbiru
#jrmsgbuloh #jrmselangor #kopiromagella #kopistrawberry #kopidmarco #promojrm
  • PROMOSI KINI KEMBALI LAGI !

    Buat Coffee Lovers JRM

    Jom dapatkan promosi Coffee Pilihan hati anda

    COFFE ROMAGELLA & COFFEE DE MARCO 2BAG
    Promosi Sah 24july -27july2020 sahaja

    COFFE DE MARCO
    Normal price :RM66sm RM72ss
    Promo price : RM55sm RM61ss
    Jimat RM11

    COFFEE ROMAGELLA
    Normal price : RM39sm RM42ss
    Promo price : RM33sm RM36ss
    Jimat RM6

    dapatkan promosi sementara Belum tamat tempoh
    📲01113131031❤️

    #WajargunaJRM #jrmtasikbiru
    #jrmsgbuloh #jrmselangor #kopiromagella #kopistrawberry #kopidmarco #promojrm

  •  3  0  25 July, 2020
  • "PROMOSI KINI KEMBALI LAGI !

Buat Coffee Lovers JRM 

Jom dapatkan promosi Coffee Pilihan hati anda 

COFFE ROMAGELLA & COFFEE DE MARCO 2BAG
Promosi Sah 24july -27july2020 sahaja

COFFE DE MARCO
Normal price :RM66sm  RM72ss
Promo price : RM55sm  RM61ss
Jimat RM11

COFFEE ROMAGELLA 
Normal price : RM39sm  RM42ss
Promo price : RM33sm  RM36ss
Jimat RM6

dapatkan promosi sementara Belum tamat tempoh 
📲01113131031❤️
#WajargunaJRM #jrmtasikbiru
#jrmsgbuloh" #jrmkundang #jrmkuang #dindejrm #jrmkakna #jrmselangor
  • "PROMOSI KINI KEMBALI LAGI !

    Buat Coffee Lovers JRM

    Jom dapatkan promosi Coffee Pilihan hati anda

    COFFE ROMAGELLA & COFFEE DE MARCO 2BAG
    Promosi Sah 24july -27july2020 sahaja

    COFFE DE MARCO
    Normal price :RM66sm RM72ss
    Promo price : RM55sm RM61ss
    Jimat RM11

    COFFEE ROMAGELLA
    Normal price : RM39sm RM42ss
    Promo price : RM33sm RM36ss
    Jimat RM6

    dapatkan promosi sementara Belum tamat tempoh
    📲01113131031❤️
    #WajargunaJRM #jrmtasikbiru
    #jrmsgbuloh" #jrmkundang #jrmkuang #dindejrm #jrmkakna #jrmselangor

  •  1  0  25 July, 2020
  • Promo dah start semalam ya.. Barang baik cepat habissss

Meh cecepat wassap sis 
#trustedagent
📲☎www.wasap.my/60193584268
.
------------

🔥 Promosi Minggu Ini 🔥
(Jumaat) 24/7 - 27/7 (Isnin)
.
💕 Kopi Romagella (solo😜) - RM33
(NP - RM39 - Jimat RM6 )
.
💕 Kopi DeMarco (duo🥰) - RM55
(NP - RM66 - Jimat RM11)
..
Siapa cepat dia dapat!
Jom dapatkan segera 

.
#trustedagent
📲☎www.wasap.my/60193584268
.
🚗 COD :
▪️Sg Buloh
▪️Kuang
▪️Kundang
▪️Merbau Sempak
▪️Saujana Utama
▪️Desa Coafield
▪️Kota Damansara
▪️Subang
▪️Brickfield
▪️Kl Sentral
▪️Pudu
▪️Bangsar
. 🛍Self Collect : Kg Paya Jaras
📦Pos ke seluruh Malaysia

#jrmsgbuloh
#sayagunajrm
#sayaagentjrm
#agentsahjrm
#jamuratumalaya
#0193584268
  • Promo dah start semalam ya.. Barang baik cepat habissss

    Meh cecepat wassap sis
    #trustedagent
    📲☎www.wasap.my/60193584268
    .
    ------------

    🔥 Promosi Minggu Ini 🔥
    (Jumaat) 24/7 - 27/7 (Isnin)
    .
    💕 Kopi Romagella (solo😜) - RM33
    (NP - RM39 - Jimat RM6 )
    .
    💕 Kopi DeMarco (duo🥰) - RM55
    (NP - RM66 - Jimat RM11)
    ..
    Siapa cepat dia dapat!
    Jom dapatkan segera

    .
    #trustedagent
    📲☎www.wasap.my/60193584268
    .
    🚗 COD :
    ▪️Sg Buloh
    ▪️Kuang
    ▪️Kundang
    ▪️Merbau Sempak
    ▪️Saujana Utama
    ▪️Desa Coafield
    ▪️Kota Damansara
    ▪️Subang
    ▪️Brickfield
    ▪️Kl Sentral
    ▪️Pudu
    ▪️Bangsar
    . 🛍Self Collect : Kg Paya Jaras
    📦Pos ke seluruh Malaysia

    #jrmsgbuloh
    #sayagunajrm
    #sayaagentjrm
    #agentsahjrm
    #jamuratumalaya
    #0193584268

  •  2  0  25 July, 2020
  • 💥Promosi kopi Romagella dan De' Marco..!! 💥
.
Promosi smpai hari isnin nanti tapi semua org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
.
Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
.
Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
.
Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
.
Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
.
Utk pembelian & info lanjut 📲www.wasap.my/60146879894 atau klik pautan pd bio profile @jrm.hillparksaujanautama_yanni
.
📮POS SELURUH MALAYSIA
🚘COD SEKITAR SG BULOH & KL
🛍SELF PICKUP: SAUJANA UTAMA
.
#jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jrmsaunanautama #jrmhillpark #jrmseripristana #jrmsgbuloh #jrmcod #promosijrm #hormonebalance #sengguguthilang #antiaging #kulitcantik #mestisihat #supplements #jrmlovers #produkkesihatan #produkkecantikan #shoppingonlinemalaysia #produkmuslim #bmf #teamayaananayla #wajargunajrm #terbaikdaribonda #bondarozitaibrahim #coffeeislife  #kopisedap #pencintakopi #coffeelover #kopiromagella #kopiherba
  • 💥Promosi kopi Romagella dan De' Marco..!! 💥
    .
    Promosi smpai hari isnin nanti tapi semua org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
    .
    Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
    .
    Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
    .
    Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
    .
    Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
    .
    Utk pembelian & info lanjut 📲www.wasap.my/60146879894 atau klik pautan pd bio profile @jrm.hillparksaujanautama_yanni
    .
    📮POS SELURUH MALAYSIA
    🚘COD SEKITAR SG BULOH & KL
    🛍SELF PICKUP: SAUJANA UTAMA
    .
    #jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jrmsaunanautama #jrmhillpark #jrmseripristana #jrmsgbuloh #jrmcod #promosijrm #hormonebalance #sengguguthilang #antiaging #kulitcantik #mestisihat #supplements #jrmlovers #produkkesihatan #produkkecantikan #shoppingonlinemalaysia #produkmuslim #bmf #teamayaananayla #wajargunajrm #terbaikdaribonda #bondarozitaibrahim #coffeeislife #kopisedap #pencintakopi #coffeelover #kopiromagella #kopiherba

  •  11  0  25 July, 2020
  • KURMA DHUHA RM100
.
COD SAUJANA UTAMA DAN SEKITAR BERDEKATAN
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama
#sripristana
#bukitsaujana
#bandarhillpark
#merbausempak
#payajaras
#desacoaldfield
#desamoccis
#sriadjua
#sinarwarisan
#sbcr
#elminagreen
#puncakalam
#alambudiman
#serialam
#elminagreen
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
#jrmbandarhillpark
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • KURMA DHUHA RM100
    .
    COD SAUJANA UTAMA DAN SEKITAR BERDEKATAN
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama
    #sripristana
    #bukitsaujana
    #bandarhillpark
    #merbausempak
    #payajaras
    #desacoaldfield
    #desamoccis
    #sriadjua
    #sinarwarisan
    #sbcr
    #elminagreen
    #puncakalam
    #alambudiman
    #serialam
    #elminagreen
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    #jrmbandarhillpark
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  2  0  24 July, 2020
  • Sentiasa didalam pelukkan ku..xkn ku lepaskan,,haha...
.
Nk cuba kopi de marco dan romagella,,,lets dm me okey...
.
Readystok.
.
Cod saujana utama dan sekitar berdekatan.
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama
#sripristana
#bukitsaujana
#bandarhillpark
#merbausempak
#payajaras
#desacoaldfield
#desamoccis
#sriadjua
#sinarwarisan
#sbcr
#elminagreen
#puncakalam
#alambudiman
#serialam
#elminagreen
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
#jrmbandarhillpark
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • Sentiasa didalam pelukkan ku..xkn ku lepaskan,,haha...
    .
    Nk cuba kopi de marco dan romagella,,,lets dm me okey...
    .
    Readystok.
    .
    Cod saujana utama dan sekitar berdekatan.
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama
    #sripristana
    #bukitsaujana
    #bandarhillpark
    #merbausempak
    #payajaras
    #desacoaldfield
    #desamoccis
    #sriadjua
    #sinarwarisan
    #sbcr
    #elminagreen
    #puncakalam
    #alambudiman
    #serialam
    #elminagreen
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    #jrmbandarhillpark
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  4  0  24 July, 2020
  • 🔥 Promosi Minggu Ini 🔥
(Jumaat) 24/7 - 27/7 (Isnin)
.
💕 Kopi Romagella (solo😜) - RM33
(NP - RM39 - Jimat RM6 )
.
💕 Kopi DeMarco (duo🥰) - RM55
(NP - RM66 - Jimat RM11)
..
Siapa cepat dia dapat!
Jom dapatkan segera 

.
#trustedagent
📲☎www.wasap.my/60193584268
.
🚗 COD :
▪️Sg Buloh
▪️Kuang
▪️Kundang
▪️Merbau Sempak
▪️Saujana Utama
▪️Desa Coafield
▪️Kota Damansara
▪️Subang
▪️Brickfield
▪️Kl Sentral
▪️Pudu
▪️Bangsar
. 🛍Self Collect : Kg Paya Jaras
📦Pos ke seluruh Malaysia

#jrmsgbuloh
#sayagunajrm
#sayaagentjrm
#agentsahjrm
#jamuratumalaya
#0193584268
@jrmsgbuloh.mas 
@jrmsgbuloh.mas
  • 🔥 Promosi Minggu Ini 🔥
    (Jumaat) 24/7 - 27/7 (Isnin)
    .
    💕 Kopi Romagella (solo😜) - RM33
    (NP - RM39 - Jimat RM6 )
    .
    💕 Kopi DeMarco (duo🥰) - RM55
    (NP - RM66 - Jimat RM11)
    ..
    Siapa cepat dia dapat!
    Jom dapatkan segera

    .
    #trustedagent
    📲☎www.wasap.my/60193584268
    .
    🚗 COD :
    ▪️Sg Buloh
    ▪️Kuang
    ▪️Kundang
    ▪️Merbau Sempak
    ▪️Saujana Utama
    ▪️Desa Coafield
    ▪️Kota Damansara
    ▪️Subang
    ▪️Brickfield
    ▪️Kl Sentral
    ▪️Pudu
    ▪️Bangsar
    . 🛍Self Collect : Kg Paya Jaras
    📦Pos ke seluruh Malaysia

    #jrmsgbuloh
    #sayagunajrm
    #sayaagentjrm
    #agentsahjrm
    #jamuratumalaya
    #0193584268
    @jrmsgbuloh.mas
    @jrmsgbuloh.mas

  •  1  0  24 July, 2020
  • De’ Marco White Coffee diperkaya dengan rasa keenakkan kopi Robusta dan beberapa ekstrak herba yg sangat berkhasiat untuk kesihatan tubuh dan mengimbangi hormon kortisol ketika stress iaitu Ginseng Peru, Mengkudu dan Ginseng Goryeo.
.
#trustedagent
📲☎www.wasap.my/60193584268
.
🚗 COD :
▪️Sg Buloh
▪️Kuang
▪️Kundang
▪️Merbau Sempak
▪️Saujana Utama
▪️Desa Coafield
▪️Kota Damansara
▪️Subang
▪️Brickfield
▪️Kl Sentral
▪️Pudu
▪️Bangsar
. 🛍Self Collect : Kg Paya Jaras
📦Pos ke seluruh Malaysia

#jrmsgbuloh
#sayagunajrm
#sayaagentjrm
#agentsahjrm
#jamuratumalaya
#0193584268
@jrmsgbuloh.mas 
@jrmsgbuloh.mas
  • De’ Marco White Coffee diperkaya dengan rasa keenakkan kopi Robusta dan beberapa ekstrak herba yg sangat berkhasiat untuk kesihatan tubuh dan mengimbangi hormon kortisol ketika stress iaitu Ginseng Peru, Mengkudu dan Ginseng Goryeo.
    .
    #trustedagent
    📲☎www.wasap.my/60193584268
    .
    🚗 COD :
    ▪️Sg Buloh
    ▪️Kuang
    ▪️Kundang
    ▪️Merbau Sempak
    ▪️Saujana Utama
    ▪️Desa Coafield
    ▪️Kota Damansara
    ▪️Subang
    ▪️Brickfield
    ▪️Kl Sentral
    ▪️Pudu
    ▪️Bangsar
    . 🛍Self Collect : Kg Paya Jaras
    📦Pos ke seluruh Malaysia

    #jrmsgbuloh
    #sayagunajrm
    #sayaagentjrm
    #agentsahjrm
    #jamuratumalaya
    #0193584268
    @jrmsgbuloh.mas
    @jrmsgbuloh.mas

  •  2  0  24 July, 2020
  • BEST COMBO DEALS!!
.
Antara 5 produk combo ni mana yang paling best ya? Kalau admin haruslah combo Sedu Arrow x Sireh Feminine Wash x Menstorm sebab dah lah dapat Menstorm tu secara percuma, dapat pula penjimatan sebanyak RM44.00! WOW!
.
Tapi combo Brow Definer Pencil x Doll Ultimate Precision Pen Eyeliner pun seronok juga sebab Brow Definer Pencil ni baru je launch semalam. Eh semua lah best!
.
Korang dah grab combo yang mana?
.
.
Terma & syarat belian:
1. Sah untuk semua pelanggan ST
2. Sah untuk belian di @scarfieka.collection
3. Sah sementara stok masih ada
4. Sah untuk produk TERPILIH sahaja
5. Tertakluk pada Terma & Syarat
.
📲 www.wasap.my/60199151135/nakrpomost
📲 www.wasap.my/60199151135/nakpromost
.
🚗💨 COD : sgbuloh, kuang, rawang, kundang, payajaras, saujana utama,  merbau sempak, kota damansara , sri damansara, kl & area berhampiran
.
.

#sendayutinggi #strayahajisale #sendayutinggi #strayahajisale #setbrightening #newproduct #promorayahaji #salest #clearancesstock #sale #murah #rayahaji2020 #openorder #stmurahsangat #bazaarpaknil #sale3days #salemurah #jualanmurah #clearstock #sendayutinggisale #stmurah #sendayutinggionline #sendayutinggimurah #caryacosmeticssgbuloh #alhaalfasgbuloh #sendayutinggisgbuloh #jrmsgbuloh #nrcsale #caryasale #discount50%
  • BEST COMBO DEALS!!
    .
    Antara 5 produk combo ni mana yang paling best ya? Kalau admin haruslah combo Sedu Arrow x Sireh Feminine Wash x Menstorm sebab dah lah dapat Menstorm tu secara percuma, dapat pula penjimatan sebanyak RM44.00! WOW!
    .
    Tapi combo Brow Definer Pencil x Doll Ultimate Precision Pen Eyeliner pun seronok juga sebab Brow Definer Pencil ni baru je launch semalam. Eh semua lah best!
    .
    Korang dah grab combo yang mana?
    .
    .
    Terma & syarat belian:
    1. Sah untuk semua pelanggan ST
    2. Sah untuk belian di @scarfieka.collection
    3. Sah sementara stok masih ada
    4. Sah untuk produk TERPILIH sahaja
    5. Tertakluk pada Terma & Syarat
    .
    📲 www.wasap.my/60199151135/nakrpomost
    📲 www.wasap.my/60199151135/nakpromost
    .
    🚗💨 COD : sgbuloh, kuang, rawang, kundang, payajaras, saujana utama, merbau sempak, kota damansara , sri damansara, kl & area berhampiran
    .
    .

    #sendayutinggi #strayahajisale #sendayutinggi #strayahajisale #setbrightening #newproduct #promorayahaji #salest #clearancesstock #sale #murah #rayahaji2020 #openorder #stmurahsangat #bazaarpaknil #sale3days #salemurah #jualanmurah #clearstock #sendayutinggisale #stmurah #sendayutinggionline #sendayutinggimurah #caryacosmeticssgbuloh #alhaalfasgbuloh #sendayutinggisgbuloh #jrmsgbuloh #nrcsale #caryasale #discount50%

  •  4  0  24 July, 2020
  • Lekaiq2 org #saujanautama dan sekitar,,,dapatkn kopi romagella dan demarco skrg..
.
Ada sikit je lagi stok.
.
Zasss laju2 sebelom kehabisan.
Cod depan rumah terus,xpyh penat2 kluar umh p kedai bagai.
.
Warga #saujanautama dan sekitar

Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
.
Dapatkan secara COD di :
.
#saujanautama
#sripristana
#bukitsaujana
#bandarhillpark
#merbausempak
#payajaras
#desacoaldfield
#desamoccis
#sriadjua
#sinarwarisan
#sbcr
#elminagreen
#puncakalam
#alambudiman
#serialam
#elminagreen
.
Like and Follow Leeya (UG165) di:

IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
Page- jrm.saujana utama leeya
.
#teamayaananayla
#teamaimieimanSempire
#jrmsaujanautama
#jamuratumalaya#jrmselayang
#jrmshahalam
#jrmsgbuloh#jrmkepong
#jrmdamansaradamai
#jrmbandarhillpark
.
Klick link di bio@wsap ke
Www.wasap.my/60123992453
  • Lekaiq2 org #saujanautama dan sekitar,,,dapatkn kopi romagella dan demarco skrg..
    .
    Ada sikit je lagi stok.
    .
    Zasss laju2 sebelom kehabisan.
    Cod depan rumah terus,xpyh penat2 kluar umh p kedai bagai.
    .
    Warga #saujanautama dan sekitar

    Dapatkan barangan JRM readystock Bersama Cik leeya di SAUJANA UTAMA SG BULOH
    .
    Dapatkan secara COD di :
    .
    #saujanautama
    #sripristana
    #bukitsaujana
    #bandarhillpark
    #merbausempak
    #payajaras
    #desacoaldfield
    #desamoccis
    #sriadjua
    #sinarwarisan
    #sbcr
    #elminagreen
    #puncakalam
    #alambudiman
    #serialam
    #elminagreen
    .
    Like and Follow Leeya (UG165) di:

    IG-jrm.saujanautama.sgbuloh_leeya
    Page- jrm.saujana utama leeya
    .
    #teamayaananayla
    #teamaimieimanSempire
    #jrmsaujanautama
    #jamuratumalaya#jrmselayang
    #jrmshahalam
    #jrmsgbuloh#jrmkepong
    #jrmdamansaradamai
    #jrmbandarhillpark
    .
    Klick link di bio@wsap ke
    Www.wasap.my/60123992453

  •  5  0  24 July, 2020
  • PROMOSI KINI KEMBALI LAGI !

Buat Coffee Lovers JRM 

Jom dapatkan promosi Coffee Pilihan hati anda 

COFFE ROMAGELLA & COFFEE DE MARCO 2BAG
Promosi Sah 24july -27july2020 sahaja

COFFE DE MARCO
Normal price :RM66sm  RM72ss
Promo price : RM55sm  RM61ss
Jimat RM11

COFFEE ROMAGELLA 
Normal price : RM39sm  RM42ss
Promo price : RM33sm  RM36ss
Jimat RM6

Jom dapatkan promosi sementara Belum tamat tempoh 

#WajargunaJRM
#Teamcikgusu
#jrmgombak
#Jrmkl
#jrmsgbuloh
  • PROMOSI KINI KEMBALI LAGI !

    Buat Coffee Lovers JRM

    Jom dapatkan promosi Coffee Pilihan hati anda

    COFFE ROMAGELLA & COFFEE DE MARCO 2BAG
    Promosi Sah 24july -27july2020 sahaja

    COFFE DE MARCO
    Normal price :RM66sm RM72ss
    Promo price : RM55sm RM61ss
    Jimat RM11

    COFFEE ROMAGELLA
    Normal price : RM39sm RM42ss
    Promo price : RM33sm RM36ss
    Jimat RM6

    Jom dapatkan promosi sementara Belum tamat tempoh

    #WajargunaJRM
    #Teamcikgusu
    #jrmgombak
    #Jrmkl
    #jrmsgbuloh

  •  1  0  24 July, 2020

Top #jrmsgbuloh Posts

  • #Repost @jrm.official
• • • • • •
Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan.

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress.

Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda.

Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh. 🌹 Rose Spring Water RM38.00

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajargunaJRM
#LegasiJrmAmpang
#JrmKotaDamansara
#JrmSgBuloh
  • #Repost @jrm.official
    • • • • • •
    Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan.

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress.

    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda.

    Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh. 🌹 Rose Spring Water RM38.00

    #jamuratumalaya #rosespringwater #wajargunaJRM
    #LegasiJrmAmpang
    #JrmKotaDamansara
    #JrmSgBuloh

  •  6  1  27 June, 2020
  • "Kopi yang sangat unik yang anda sukar jumpa dimana-mana. Romagella coffee!
.
Mengapa ianya unik?
.
Kerana gabungan kopi dan jus strawberi. Aroma kopi dan strawberi menawan hati, sedap-sedap kopi, harum-harum strawberi
.
Bukan itu sahaja formulasinya mempunyai manfaat kesihatan. Bagi pengguna yang kurang gemar minum kopi yang tinggi kafein dan tidak suka rasa kopi yang agak keras, boleh cuba Romagella Coffee..Rasa kopi yang lembut, ditambah keenakkan bauan strawberi yang memikat !
.
Kopi Romagella
RM39.00 (SM) RM42.00 (SS)

#jrmsgbuloh #jrmtasikbiru #jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #jamuratumalayakundang #jamuratumalayakuang #kopiromagella
  • "Kopi yang sangat unik yang anda sukar jumpa dimana-mana. Romagella coffee!
    .
    Mengapa ianya unik?
    .
    Kerana gabungan kopi dan jus strawberi. Aroma kopi dan strawberi menawan hati, sedap-sedap kopi, harum-harum strawberi
    .
    Bukan itu sahaja formulasinya mempunyai manfaat kesihatan. Bagi pengguna yang kurang gemar minum kopi yang tinggi kafein dan tidak suka rasa kopi yang agak keras, boleh cuba Romagella Coffee..Rasa kopi yang lembut, ditambah keenakkan bauan strawberi yang memikat !
    .
    Kopi Romagella
    RM39.00 (SM) RM42.00 (SS)

    #jrmsgbuloh #jrmtasikbiru #jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #jamuratumalayakundang #jamuratumalayakuang #kopiromagella

  •  4  0  13 June, 2020
  • "Makanan campuran serbuk buah-buahan tinggi sumber vitamin dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya kelihatan sentiasa awet muda, cerah, dan gebu .
Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran pada kulit muka dan warna kulit badan yang kusam
.
Produk ini sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita. Kanak-kanak dari usia 12 tahun ke atas dan ibu mengandung 5 bulan ke atas (yang tiada masalah kesihatan) dan ibu sedang menyusu pun sesuai ambil Wuja Pinkish .
PERHATIAN: Pesakit kencing manis tidak digalakkan mengambil Wuja Pinkish (kerana menggunakan gula dari tumbuhan). Disyorkan supaya dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM)" 📲01113131031❤️
#jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #jamuratumalayasgbuloh #jamuratumalayatasikbiru #jrmsgbuloh #jrmtasikbiru #jrmkundang #jrmkuang #jrmmatangpagar #jrmbukitrahmanputra #jrmtsb #jrmpayajaras #jrmkakna #jrmnadinda
  • "Makanan campuran serbuk buah-buahan tinggi sumber vitamin dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya kelihatan sentiasa awet muda, cerah, dan gebu .
    Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran pada kulit muka dan warna kulit badan yang kusam
    .
    Produk ini sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita. Kanak-kanak dari usia 12 tahun ke atas dan ibu mengandung 5 bulan ke atas (yang tiada masalah kesihatan) dan ibu sedang menyusu pun sesuai ambil Wuja Pinkish .
    PERHATIAN: Pesakit kencing manis tidak digalakkan mengambil Wuja Pinkish (kerana menggunakan gula dari tumbuhan). Disyorkan supaya dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)" 📲01113131031❤️
    #jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #jamuratumalayasgbuloh #jamuratumalayatasikbiru #jrmsgbuloh #jrmtasikbiru #jrmkundang #jrmkuang #jrmmatangpagar #jrmbukitrahmanputra #jrmtsb #jrmpayajaras #jrmkakna #jrmnadinda

  •  3  0  7 June, 2020
  • "Mustanir merupakan minuman herba yang dilengkapi dengan doa rukyah bacaan daripada ayat-ayat suci Al-Quran
.
Formulasi herba-herba dan makanan sunnah yang memberi manfaat bagus untuk kekuatan rohani dan jasmani memberikan tenaga dan kekuatan kerohanian menzahirkan ketenangan jiwa
.
Ia sesuai diambil untuk golongan dewasa (lelaki & wanita) serta kanak-kanak berusia 5 tahun keatas
.
Disini kami kongsikan cara-cara pengambilan Mustanir bagi golongan dewasa dan kanak-kanak" 
Wsp 01113131031❤️ #mustanir #jrmsgbuloh #jrmkakna #jrmkuang #jrmkundang #jrmmatangpagar #jrmbukitrahmanputra
  • "Mustanir merupakan minuman herba yang dilengkapi dengan doa rukyah bacaan daripada ayat-ayat suci Al-Quran
    .
    Formulasi herba-herba dan makanan sunnah yang memberi manfaat bagus untuk kekuatan rohani dan jasmani memberikan tenaga dan kekuatan kerohanian menzahirkan ketenangan jiwa
    .
    Ia sesuai diambil untuk golongan dewasa (lelaki & wanita) serta kanak-kanak berusia 5 tahun keatas
    .
    Disini kami kongsikan cara-cara pengambilan Mustanir bagi golongan dewasa dan kanak-kanak"
    Wsp 01113131031❤️ #mustanir #jrmsgbuloh #jrmkakna #jrmkuang #jrmkundang #jrmmatangpagar #jrmbukitrahmanputra

  •  4  0  31 May, 2020
  • "Produk Mustanir merupakan pemakanan suplemen alternatif mengandungi 71 ramuan herba. Antaranya ialah cendawan susu harimau, habbatus sauda, hempedu bumi, misai kucing, ubi jaga merah dan putih, limau purut, cuka kurma dan epal hijau
.
Kurma Dhuha pula merupakan perubatan dari tanah arab mengunakan campuran herba atau majun dn sirah pengunaan ini telah diamalkan beribu-ribu tahun lalu daripada zaman Nabi Adam AS untuk isterinya Siti Hawa, Nabi Musa di zaman Firaun sehingga kezaman Rasullulullah SAW. Bahan asas makanan sunnah yang didoakan dan diadun semasa waktu sunat Dhuha. Antara inti bahannya dari gabungan pati-pati minyak dan herba dari tanah arab. Bahan asasnya adalah kurma, biji kurma dan madu akasia
.
Dan banyak kami terima feedback positif daripada pengguna JRM, tidak ternilai, rasa syukur pesakit yang telah sembuh dengan kedua produk ini antaranya ialah ia membantu mengecutkan ketumbuhan seperti cyst mahupun fibroid, masalah kulit seperti ekzema, sakit-sakit saraf, sendi dan kebanyakan penyakit lain
.
Ia mengandungi banyak ekstrak herba dan tumbuh-tumbuhan yang membantu dari segi rohani, jasmani, mental dan fizikal
.
Selama 3 tahun dalam kajian, Mustanir dan Kurma Dhuha telah memberikan banyak manfaat kepada rohani dan jasmani. Melihat kepada keberkesanannya itu, maka kami bersepakat untuk memasarkannya secara meluas" 
Wsp 01113131031❤️ #jamuratumalayasgbuloh #jrmsgbuloh #jrmkundang #jrmkuang #jrmmatangpagar #jrmpayajaras #mustanir
  • "Produk Mustanir merupakan pemakanan suplemen alternatif mengandungi 71 ramuan herba. Antaranya ialah cendawan susu harimau, habbatus sauda, hempedu bumi, misai kucing, ubi jaga merah dan putih, limau purut, cuka kurma dan epal hijau
    .
    Kurma Dhuha pula merupakan perubatan dari tanah arab mengunakan campuran herba atau majun dn sirah pengunaan ini telah diamalkan beribu-ribu tahun lalu daripada zaman Nabi Adam AS untuk isterinya Siti Hawa, Nabi Musa di zaman Firaun sehingga kezaman Rasullulullah SAW. Bahan asas makanan sunnah yang didoakan dan diadun semasa waktu sunat Dhuha. Antara inti bahannya dari gabungan pati-pati minyak dan herba dari tanah arab. Bahan asasnya adalah kurma, biji kurma dan madu akasia
    .
    Dan banyak kami terima feedback positif daripada pengguna JRM, tidak ternilai, rasa syukur pesakit yang telah sembuh dengan kedua produk ini antaranya ialah ia membantu mengecutkan ketumbuhan seperti cyst mahupun fibroid, masalah kulit seperti ekzema, sakit-sakit saraf, sendi dan kebanyakan penyakit lain
    .
    Ia mengandungi banyak ekstrak herba dan tumbuh-tumbuhan yang membantu dari segi rohani, jasmani, mental dan fizikal
    .
    Selama 3 tahun dalam kajian, Mustanir dan Kurma Dhuha telah memberikan banyak manfaat kepada rohani dan jasmani. Melihat kepada keberkesanannya itu, maka kami bersepakat untuk memasarkannya secara meluas"
    Wsp 01113131031❤️ #jamuratumalayasgbuloh #jrmsgbuloh #jrmkundang #jrmkuang #jrmmatangpagar #jrmpayajaras #mustanir

  •  3  0  31 May, 2020
  • #Repost @jrm.official
• • • • • •
Herbal Cryo Spray iaitu magic spray yang anda tidak percaya akan keberkesanannya !! formulasi Herbal Cryo Spray mengandungi garam magnesium flakes yan bagus untuk sendi, tulang, otot dan saraf. Selain itu, terdapat menthol drpd daun pudina, camphor, dan pati minyak daripada pokok kayu pine.
.
Herbal Cryo Spray berikan rasa sejuk berangin. Membantu surutkan bengkak, sakit sendi, gout, sumbatan sinus, kejang otot, lenguh-lenguh badan, sakit gigi !! Kalau anda sakit gigi, spraykan sahaja pada bahagian pipi untuk mengurangkan kesakitan. Sangat bagus digunakan ketika anda stres dan migrain.
.
Herbal Cryo Spray ialah produk WAJIB anda miliki dan sediakan dirumah !! Melegakan dan mengurangkan sakit dengan pantas !
.
Dapatkan Herbal Cryo Spray dengan pengedar yang sah 📲 Sharifah Rozaitul 019 - 2401 908.
.
.
Herbal Cryo Spray
RM 39.00 (SM) RM 42.00 (SS)
.
#LegasiJrmAmpang 
#wajargunajrm
#jrmkotadamansara
#jrmsgbuloh
  • #Repost @jrm.official
    • • • • • •
    Herbal Cryo Spray iaitu magic spray yang anda tidak percaya akan keberkesanannya !! formulasi Herbal Cryo Spray mengandungi garam magnesium flakes yan bagus untuk sendi, tulang, otot dan saraf. Selain itu, terdapat menthol drpd daun pudina, camphor, dan pati minyak daripada pokok kayu pine.
    .
    Herbal Cryo Spray berikan rasa sejuk berangin. Membantu surutkan bengkak, sakit sendi, gout, sumbatan sinus, kejang otot, lenguh-lenguh badan, sakit gigi !! Kalau anda sakit gigi, spraykan sahaja pada bahagian pipi untuk mengurangkan kesakitan. Sangat bagus digunakan ketika anda stres dan migrain.
    .
    Herbal Cryo Spray ialah produk WAJIB anda miliki dan sediakan dirumah !! Melegakan dan mengurangkan sakit dengan pantas !
    .
    Dapatkan Herbal Cryo Spray dengan pengedar yang sah 📲 Sharifah Rozaitul 019 - 2401 908.
    .
    .
    Herbal Cryo Spray
    RM 39.00 (SM) RM 42.00 (SS)
    .
    #LegasiJrmAmpang
    #wajargunajrm
    #jrmkotadamansara
    #jrmsgbuloh

  •  6  1  27 June, 2020
  • "Ice Tea Peach Mengkudu boleh dibancuh dengan air suam dan tambahkan ais untuk hidangan sejuk. Ice Tea Peach Mengkudu juga boleh divariasikan seperti ice blended. Senang sahaja, masukkan beberapa sudu Ice Tea Peach Mengkudu ke dalam blender, tambah sedikit air masak & masukkan ais. Hidangkan. Selain itu, anda boleh cuba hidangkan sebagai colek untuk buah-buahan. Selamat mencuba !

 Menarik bukan? Kongsikan bersama kami, kelainan ice tea peach mengkudu yang pernah anda hidangkan😃

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Ice Tea Peach Mengkudu can be mixed with warm water and add ice for a cold dish. Ice Tea Peach Mengkudu can also be varied like blended ice. Simply, add a few tablespoons of Ice Tea Peach Mengkudu to the blender, add a little boiled water & add ice. Serve. Alternatively, you can try serving as a 'colek' for fruits. You guys should try it!

Interesting isn't it? Share with us, the variety of Ice Tea Peach Mengkudu that you have served 😃
.
.
Ice Tea Peach Mengkudu
RM22.00 (SM) RM25.00 (SS)
.
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! 
.
Dapatkan dari pengedar JRM yang sah! Layari www.jrm.com.my/pengedar

#WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women" 
#jrmsgbuloh #jrmtasikbiru #dindejrm #jrmkakna #iceteapeachmengkudu
  • "Ice Tea Peach Mengkudu boleh dibancuh dengan air suam dan tambahkan ais untuk hidangan sejuk. Ice Tea Peach Mengkudu juga boleh divariasikan seperti ice blended. Senang sahaja, masukkan beberapa sudu Ice Tea Peach Mengkudu ke dalam blender, tambah sedikit air masak & masukkan ais. Hidangkan. Selain itu, anda boleh cuba hidangkan sebagai colek untuk buah-buahan. Selamat mencuba !

    Menarik bukan? Kongsikan bersama kami, kelainan ice tea peach mengkudu yang pernah anda hidangkan😃

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Ice Tea Peach Mengkudu can be mixed with warm water and add ice for a cold dish. Ice Tea Peach Mengkudu can also be varied like blended ice. Simply, add a few tablespoons of Ice Tea Peach Mengkudu to the blender, add a little boiled water & add ice. Serve. Alternatively, you can try serving as a 'colek' for fruits. You guys should try it!

    Interesting isn't it? Share with us, the variety of Ice Tea Peach Mengkudu that you have served 😃
    .
    .
    Ice Tea Peach Mengkudu
    RM22.00 (SM) RM25.00 (SS)
    .
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada!
    .
    Dapatkan dari pengedar JRM yang sah! Layari www.jrm.com.my/pengedar

    #WajargunaJRM #drinks #healthydrink #dailyroutine #stressfree #beauty #beautytips #herbs #natural #naturalingredients #healthylifestyle #healthyskin #glowingskin #healthyliving #health #men #women"
    #jrmsgbuloh #jrmtasikbiru #dindejrm #jrmkakna #iceteapeachmengkudu

  •  2  0  20 July, 2020
  • "Ramai yang tanya, Bio Miracle Action (BMA) sesuai untuk lelaki atau pun wanita? Sebenarnya Bio Miracle Action sangat sesuai untuk golongan lelaki dan wanita.

Formulasi Bio-Botox yang dilengkapi dengan kandungan AHA daripada bahan semulajadi seperti ekstrak tumbuhan. Serum dan krim BMA mengandungi AHA yang membantu merangsang kolagen untuk menegangkan kulit, mengelakkan masalah kekenduran dan kesan penuaan pada kulit wajah. AHA juga membantu mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru, membuang sel kulit mati, memudarkan kesan parut jerawat, jeragat dan masalah pigmentasi.

Semakin berusia, kitaran kulit semakin perlahan menyebabkan banyak sel kulit mati berkumpul. Anda wajib memilih skincare yang mempunyai formulasi mengandungi AHA untuk mempercepatkan sel kulit mati. Apabila sel kulit mati banyak terkumpul, kulit menjadi kusam, kendur, masalah pigmentasi dan banyak garis-garis penuaan.

Bio Miracle Action (BMA) merupakan formulasi Bio-Botox dari bahan semulajadi yang membantu memberi kesan penegangan pada kulit wajah secara sihat dan alami tanpa penggunaan bahan kimia yang berbahaya.

Bio Miracle Action 
RM 69.50 (SM) RM 72.50 (SS)" 

#jrmsgbuloh #jrmkuang #jrmtasikbiru #jrmkakna #nadinda
  • "Ramai yang tanya, Bio Miracle Action (BMA) sesuai untuk lelaki atau pun wanita? Sebenarnya Bio Miracle Action sangat sesuai untuk golongan lelaki dan wanita.

    Formulasi Bio-Botox yang dilengkapi dengan kandungan AHA daripada bahan semulajadi seperti ekstrak tumbuhan. Serum dan krim BMA mengandungi AHA yang membantu merangsang kolagen untuk menegangkan kulit, mengelakkan masalah kekenduran dan kesan penuaan pada kulit wajah. AHA juga membantu mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru, membuang sel kulit mati, memudarkan kesan parut jerawat, jeragat dan masalah pigmentasi.

    Semakin berusia, kitaran kulit semakin perlahan menyebabkan banyak sel kulit mati berkumpul. Anda wajib memilih skincare yang mempunyai formulasi mengandungi AHA untuk mempercepatkan sel kulit mati. Apabila sel kulit mati banyak terkumpul, kulit menjadi kusam, kendur, masalah pigmentasi dan banyak garis-garis penuaan.

    Bio Miracle Action (BMA) merupakan formulasi Bio-Botox dari bahan semulajadi yang membantu memberi kesan penegangan pada kulit wajah secara sihat dan alami tanpa penggunaan bahan kimia yang berbahaya.

    Bio Miracle Action
    RM 69.50 (SM) RM 72.50 (SS)"

    #jrmsgbuloh #jrmkuang #jrmtasikbiru #jrmkakna #nadinda

  •  2  0  30 June, 2020