#jrmpj Instagram Photos & Videos

jrmpj - 658 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
13.3
average likes

Latest #jrmpj Posts

  • Mmg best sgt pakai ni okk..

Setiap kali lps cuci muka, mesti sembur ni tau, lps ambik wuduk pun boleh sembur, sblm tido pun sembur..best gilerr.. pori2 muka pun mengecil yerr. Kat rambut pun boleh sembur...wangi nak mate bau bunga Rose...

Aduhhh, jatuh cinta betull...love..love..love...

• • • • •
Lepas ni pesan pada jejaka.. tak perlu susah-susah beli bunga ros sebagai tanda sayang. Belikan Rose Spring Water je, dah tentu perempuan lelaki boleh guna supaya kulit muka dan rambut sihat dan glowy secara natural 🥰🌹
.
Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

Rose Spring Water RM38.00

#jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM #jrmpuncakjalil #jrmcheraskl #jrmpromosi #jrmpj
  • Mmg best sgt pakai ni okk..

    Setiap kali lps cuci muka, mesti sembur ni tau, lps ambik wuduk pun boleh sembur, sblm tido pun sembur..best gilerr.. pori2 muka pun mengecil yerr. Kat rambut pun boleh sembur...wangi nak mate bau bunga Rose...

    Aduhhh, jatuh cinta betull...love..love..love...

    • • • • •
    Lepas ni pesan pada jejaka.. tak perlu susah-susah beli bunga ros sebagai tanda sayang. Belikan Rose Spring Water je, dah tentu perempuan lelaki boleh guna supaya kulit muka dan rambut sihat dan glowy secara natural 🥰🌹
    .
    Semburan Rose Spring Water mempunyai khasiat secara alami yang sangat menakjubkan

    Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera dan air mata air memberikan kesegaran dengan aroma terapeutik pada pengguna. Spray sekali, hilang mengantuk dan stress

    Diperkaya dengan vitamin A, E dan C yang bantu memberikan kelembapan, menegangkan, dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda

    Ekstrak bunga ros ni sebenarnya bersifat antiseptik, anti-bakteria dan anti-inflamasi. Sesiapa yang mengalami masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.

    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai gitu-gitu pun boleh

    Rose Spring Water RM38.00

    #jamuratumalaya #rosespringwater #wajarrgunaJRM #jrmpuncakjalil #jrmcheraskl #jrmpromosi #jrmpj

  •  5  0  23 July, 2020
  • Teringin itu dan ini...tapi hanya mengharapkan.

Jika teringin kereta - pergi test drive...Fokus apa yg anda inginkan. Tuliskan tarikh anda akan beli. Kirakan berapa banyak yang anda perlu bayar. Rancang apa yang anda perlu lakukan. Jika mahu kan RM10,000 dalam tempoh 6 bulan, buat pengiraan songsang

1 bulan = 30 hari
6 bulan = 180 hari

RM10,000 ÷ 180 hari
= *RM55.60*

Fikirkan apa usaha anda untuk menjual satu produk yang *diperlukan* oleh ramai orang agar anda dapat menyimpan *RM55.60 sehari selama 180 hari* untuk membayar down payment kereta anda!

Semoga bermanfaat💕💕✌🏻✌🏻

#AzielaZain #strongwomen #jrmpj #Eilasharing
  • Teringin itu dan ini...tapi hanya mengharapkan.

    Jika teringin kereta - pergi test drive...Fokus apa yg anda inginkan. Tuliskan tarikh anda akan beli. Kirakan berapa banyak yang anda perlu bayar. Rancang apa yang anda perlu lakukan. Jika mahu kan RM10,000 dalam tempoh 6 bulan, buat pengiraan songsang

    1 bulan = 30 hari
    6 bulan = 180 hari

    RM10,000 ÷ 180 hari
    = *RM55.60*

    Fikirkan apa usaha anda untuk menjual satu produk yang *diperlukan* oleh ramai orang agar anda dapat menyimpan *RM55.60 sehari selama 180 hari* untuk membayar down payment kereta anda!

    Semoga bermanfaat💕💕✌🏻✌🏻

    #AzielaZain #strongwomen #jrmpj #Eilasharing

  •  11  0  17 July, 2020
  • Assalamualaikum & selamat pagi ❤️ Jom dengar info tentang KOPI RATU✨
.
Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi supplement kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik..
.

Antara kebaikan lainnya ialah :
☕Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
☕Membekalkan oksigen dan nutrien.
☕Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
☕Berkesan meningkatkan fungsi memori.
☕Menguatkan kepekaan mental.
☕Mengurangkan keletihan mental.
☕Melegakan keresahan dan kemurungan
☕Mengatasi masalah sukar tidur
☕Melegakan kekejangan uterus
☕Mengurangkan migraine dan perubahan mood
☕Mengatasi masalah kekeringan faraj
☕Meningkatkan stamina
☕Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
☕Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
☕Memberikan ketenangan jiwa
☕Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
☕Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
☕Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
☕Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
. 
Wassap Shima atau klik sahaja link di bio untuk respon pantas❤
.
.
Kopi Ratu RM43 (15 sachets)
013-5919697
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #bondarozitaibrahim #jrmpj #jamuratumalayapetalingjaya #jamuratumalayaonline #kopiratu #kopiratujamuratumalaya #kopi #herba #jamu
  • Assalamualaikum & selamat pagi ❤️ Jom dengar info tentang KOPI RATU✨
    .
    Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi supplement kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik..
    .

    Antara kebaikan lainnya ialah :
    ☕Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
    ☕Membekalkan oksigen dan nutrien.
    ☕Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
    ☕Berkesan meningkatkan fungsi memori.
    ☕Menguatkan kepekaan mental.
    ☕Mengurangkan keletihan mental.
    ☕Melegakan keresahan dan kemurungan
    ☕Mengatasi masalah sukar tidur
    ☕Melegakan kekejangan uterus
    ☕Mengurangkan migraine dan perubahan mood
    ☕Mengatasi masalah kekeringan faraj
    ☕Meningkatkan stamina
    ☕Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
    ☕Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
    ☕Memberikan ketenangan jiwa
    ☕Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
    ☕Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
    ☕Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
    ☕Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
    .
    Wassap Shima atau klik sahaja link di bio untuk respon pantas❤
    .
    .
    Kopi Ratu RM43 (15 sachets)
    013-5919697
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #bondarozitaibrahim #jrmpj #jamuratumalayapetalingjaya #jamuratumalayaonline #kopiratu #kopiratujamuratumalaya #kopi #herba #jamu

  •  8  0  9 July, 2020
  • Teringin itu dan ini...tapi hanya mengharapkan.

Jika teringin kereta - pergi test drive...Fokus apa yg anda inginkan. Tuliskan tarikh anda akan beli. Kirakan berapa banyak yang anda perlu bayar. Rancang apa yang anda perlu lakukan. Jika mahu kan RM10,000 dalam tempoh 6 bulan, buat pengiraan songsang

1 bulan = 30 hari
6 bulan = 180 hari

RM10,000 ÷ 180 hari
= *RM55.60*

Fikirkan apa usaha anda untuk menjual satu produk yang *diperlukan* oleh ramai orang agar anda dapat menyimpan *RM55.60 sehari selama 180 hari* untuk membayar down payment kereta anda!

Semoga bermanfaat💕💕✌🏻✌🏻

#AzielaZain #strongwomen #jrmpj #Eilasharing
  • Teringin itu dan ini...tapi hanya mengharapkan.

    Jika teringin kereta - pergi test drive...Fokus apa yg anda inginkan. Tuliskan tarikh anda akan beli. Kirakan berapa banyak yang anda perlu bayar. Rancang apa yang anda perlu lakukan. Jika mahu kan RM10,000 dalam tempoh 6 bulan, buat pengiraan songsang

    1 bulan = 30 hari
    6 bulan = 180 hari

    RM10,000 ÷ 180 hari
    = *RM55.60*

    Fikirkan apa usaha anda untuk menjual satu produk yang *diperlukan* oleh ramai orang agar anda dapat menyimpan *RM55.60 sehari selama 180 hari* untuk membayar down payment kereta anda!

    Semoga bermanfaat💕💕✌🏻✌🏻

    #AzielaZain #strongwomen #jrmpj #Eilasharing

  •  25  4  7 July, 2020
  • PROMOSI MINGGU INI (3 - 6 July 2020)
.
MELLIA MICELLAR WATER
Harga Asal RM30
Harga Promosi M27
.
.
BIO MIRACLE ACTION
Harga Asal RM69.50
.
Harga Promosi RM60
Harga Promosi Ahli RM55.80 (untungnyaa jadi ahli)
.
.

Untuk nak jadi ahli senang jerr, buat pembelian barangan JRM sebanyak RM80 keatas dgn harga biasa dlm satu resit, lps tu automatik dpt keahlian yerr. Item slps tu, terus dpt harga ahli..
.
Senangkan..
.
Wssup kniniey 0173935344 atau klik di bio yerr..tq

#jrmpj
#jrmpromosi
#jrmpuncakjalil
#jrmkgmedan
  • PROMOSI MINGGU INI (3 - 6 July 2020)
    .
    MELLIA MICELLAR WATER
    Harga Asal RM30
    Harga Promosi M27
    .
    .
    BIO MIRACLE ACTION
    Harga Asal RM69.50
    .
    Harga Promosi RM60
    Harga Promosi Ahli RM55.80 (untungnyaa jadi ahli)
    .
    .

    Untuk nak jadi ahli senang jerr, buat pembelian barangan JRM sebanyak RM80 keatas dgn harga biasa dlm satu resit, lps tu automatik dpt keahlian yerr. Item slps tu, terus dpt harga ahli..
    .
    Senangkan..
    .
    Wssup kniniey 0173935344 atau klik di bio yerr..tq

    #jrmpj
    #jrmpromosi
    #jrmpuncakjalil
    #jrmkgmedan

  •  3  0  4 July, 2020
  • MEGA RATU LEBIH HEBAT DARI ROYAL V 
IBU JAMU JRM TERBARU ‼️‼️‼️ ♥ 🥰 bagus utk wanita saja, ia tumbuhan organik membina dn serupa macam hormon wanita. Wanita sgt perlukan hormon ini supaya ganti yg hilang terutama nya wanita berusia dan wanita selepas bersalin. ♥ 🥰 Ia menguatkan lantai pelvik dan saraf2 kecik dalaman miss v supaya kembali rapat dan menempatkan kedudukan rahim dengan betul. Pilihan herba terbaik upgrade dari Royal V. ♥ 🥰 Antara herba yang unik saya masukkan dalam MEGA RATU ialah :
➡HERBA SEMPIT SEMPIT ➡ AKAR SERAPAT ➡ KUNYIT HITAM ➡ TALAS HITAM dan macam² lagi.

Bagus untuk ⤵ ❤mengimbangi hormon estrogen wanita. ❤meningkatkan ketahanan badan.
❤bantu mngurangkan masalah keputihan & haid.
❤mengecutkan saluran peranakan.
❤atasi gejala menopaus seperti hot flushes, sukar tidur, cepat marah, kekeringan miss v, kekenduran kulit, pigmentasi dan banyak lagi😍

@bondarozitaibrahim @jrm.petalingjayaa @jrmbentong #wajargunajrm #megaratu #jrmpj
  • MEGA RATU LEBIH HEBAT DARI ROYAL V
    IBU JAMU JRM TERBARU ‼️‼️‼️ ♥ 🥰 bagus utk wanita saja, ia tumbuhan organik membina dn serupa macam hormon wanita. Wanita sgt perlukan hormon ini supaya ganti yg hilang terutama nya wanita berusia dan wanita selepas bersalin. ♥ 🥰 Ia menguatkan lantai pelvik dan saraf2 kecik dalaman miss v supaya kembali rapat dan menempatkan kedudukan rahim dengan betul. Pilihan herba terbaik upgrade dari Royal V. ♥ 🥰 Antara herba yang unik saya masukkan dalam MEGA RATU ialah :
    ➡HERBA SEMPIT SEMPIT ➡ AKAR SERAPAT ➡ KUNYIT HITAM ➡ TALAS HITAM dan macam² lagi.

    Bagus untuk ⤵ ❤mengimbangi hormon estrogen wanita. ❤meningkatkan ketahanan badan.
    ❤bantu mngurangkan masalah keputihan & haid.
    ❤mengecutkan saluran peranakan.
    ❤atasi gejala menopaus seperti hot flushes, sukar tidur, cepat marah, kekeringan miss v, kekenduran kulit, pigmentasi dan banyak lagi😍

    @bondarozitaibrahim @jrm.petalingjayaa @jrmbentong #wajargunajrm #megaratu #jrmpj

  •  0  0  18 June, 2020
  • KHELIN MYHRA JRM by BONDA ROZITA ( MINYAK UNTUK URAT SARAF) 🌱
.
.
Inilah minyak saraf bonda buat, bukan mudah nak buatnya bahan2 sumber susah sgt nak Perubatan org melayu lama + arab bonda adunkan.
.
.
Semoga Allah kirimkan afiat shifak dan kesembuhan dan keajaiban asbab produk Minyak Khelin Myrha untuk masalah saraf. Kombinasi minyak2 tujuan perubatan sendi dan saraf. Ia diadun dengan ekstrak herba dan bahan eksotik eksklusif dari Benua Arab dan Asia.
.
.
Ia membantu memulihkan saraf yang lemah, sakit sendi, kekejangan otot dan melancarkan peredaran darah.
.

Membangkitkan kesan teraputik secara transdermal untuk masalah saraf dan sendi yang kronik.
.
Minyak ini menyerap ke dalam lapisan kulit secara urutan berkonsepkan transdermal, ia akan terus masuk ke dalam kapilari darah seterusnya sendi2 yg sukar digerakan atau sakit. Ia cepat menyebar dan merangsang saraf yang lemah.Menimbulkan kembali urat saraf tak aktif atau tenggelam.
.
Untuk kesan yang terbaik, gunakan Minyak Khelin Myrha semasa sesi urutan. Kebaikan minyak ini meningkatkan stamina pergerakan. Antara lain ia bermenafaat utk diurut kepada, : - anak autism - Anak yang sering sawan
- wanita hamil yang sering terkena simpul mengkarung.
- Slip disk
- Bengkak kemalangan
Terseliuh
- patah tulang.
- Sakit pinggang
.
.
Urutan yang tepat pada saraf yang bermasalah InsyaAllah minyak khellin myrha sangat membantu penyembuhan dengan cepat.
.
.
Herba-herba yang terkandung di dalam minyak ini tidak bersifat panas mcm hot melong susu kmbing. Namun ia mempunyai manfaat perubatan terbaik terhadap kesihatan saraf, sendi, kulit dan banyak lagi.
.
.
Khasiat setiap herba mengandungi antioksidan yang tinggi, vitamin seperti E dan K serta mineral yang diperlukan oleh tubuh.
.
.
Tak tahu nak beli kat mana❓
Adik akak & abang semua boleh tekan link kat bawah tu👇 🚗Nak COD✔️
🚚Nak POS✔️
🙋‍Saya ️AGEN✔️ www.wasap.my/601139899303/khelinmyhra

#MinyakKhelinMyhra

#jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM
  • KHELIN MYHRA JRM by BONDA ROZITA ( MINYAK UNTUK URAT SARAF) 🌱
    .
    .
    Inilah minyak saraf bonda buat, bukan mudah nak buatnya bahan2 sumber susah sgt nak Perubatan org melayu lama + arab bonda adunkan.
    .
    .
    Semoga Allah kirimkan afiat shifak dan kesembuhan dan keajaiban asbab produk Minyak Khelin Myrha untuk masalah saraf. Kombinasi minyak2 tujuan perubatan sendi dan saraf. Ia diadun dengan ekstrak herba dan bahan eksotik eksklusif dari Benua Arab dan Asia.
    .
    .
    Ia membantu memulihkan saraf yang lemah, sakit sendi, kekejangan otot dan melancarkan peredaran darah.
    .

    Membangkitkan kesan teraputik secara transdermal untuk masalah saraf dan sendi yang kronik.
    .
    Minyak ini menyerap ke dalam lapisan kulit secara urutan berkonsepkan transdermal, ia akan terus masuk ke dalam kapilari darah seterusnya sendi2 yg sukar digerakan atau sakit. Ia cepat menyebar dan merangsang saraf yang lemah.Menimbulkan kembali urat saraf tak aktif atau tenggelam.
    .
    Untuk kesan yang terbaik, gunakan Minyak Khelin Myrha semasa sesi urutan. Kebaikan minyak ini meningkatkan stamina pergerakan. Antara lain ia bermenafaat utk diurut kepada, : - anak autism - Anak yang sering sawan
    - wanita hamil yang sering terkena simpul mengkarung.
    - Slip disk
    - Bengkak kemalangan
    Terseliuh
    - patah tulang.
    - Sakit pinggang
    .
    .
    Urutan yang tepat pada saraf yang bermasalah InsyaAllah minyak khellin myrha sangat membantu penyembuhan dengan cepat.
    .
    .
    Herba-herba yang terkandung di dalam minyak ini tidak bersifat panas mcm hot melong susu kmbing. Namun ia mempunyai manfaat perubatan terbaik terhadap kesihatan saraf, sendi, kulit dan banyak lagi.
    .
    .
    Khasiat setiap herba mengandungi antioksidan yang tinggi, vitamin seperti E dan K serta mineral yang diperlukan oleh tubuh.
    .
    .
    Tak tahu nak beli kat mana❓
    Adik akak & abang semua boleh tekan link kat bawah tu👇 🚗Nak COD✔️
    🚚Nak POS✔️
    🙋‍Saya ️AGEN✔️ www.wasap.my/601139899303/khelinmyhra

    #MinyakKhelinMyhra

    #jamuRatuMalaya #Jrm #JrmPJ #JrmBera #codbera #Mengkarak #Kerayong #Triang #Bera #Pahang #TeamNurulAzwa #WajarGunaJRM

  •  2  0  17 June, 2020
  • Ramai org tanya bagaimana nak makan Wuja Pinkish? kenapa mesti kemam bawah lidah?
.
Wuja Pinkish berbentuk serbuk 4 gm beratnya. Walaupun sedikit tetapi nilai khasiatnya tinggi
.
Serbuk mudah dikemam. Disarankan kemam dibawah lidah kerana, bawah lidah terdapat enzim yang membantu menyerap nutrien & khasiat makanan dengan lebih efisyen dan pantas
.
Jika consume Wuja Pinkish, elakkan pengambilan serentak dengan kafein, kerana kafein akan block atau mengurangkan fungsi kolagen tambahan ini. Sebaiknya jarakkan pengambilan selama 2-3 jam. Sebab itu, disarankan untuk consume pada waktu malam
.
Sehari digalakkan untuk mengambil 1-2 sachet sahaja. Lebih jimat & paling penting konsisten untuk mendapatkan kesan yang lebih baik

#promosijrm 
#jrmpuncakjalil 
#jrmcheraskl 
#jrmpj 
#jrmtamanmedan
  • Ramai org tanya bagaimana nak makan Wuja Pinkish? kenapa mesti kemam bawah lidah?
    .
    Wuja Pinkish berbentuk serbuk 4 gm beratnya. Walaupun sedikit tetapi nilai khasiatnya tinggi
    .
    Serbuk mudah dikemam. Disarankan kemam dibawah lidah kerana, bawah lidah terdapat enzim yang membantu menyerap nutrien & khasiat makanan dengan lebih efisyen dan pantas
    .
    Jika consume Wuja Pinkish, elakkan pengambilan serentak dengan kafein, kerana kafein akan block atau mengurangkan fungsi kolagen tambahan ini. Sebaiknya jarakkan pengambilan selama 2-3 jam. Sebab itu, disarankan untuk consume pada waktu malam
    .
    Sehari digalakkan untuk mengambil 1-2 sachet sahaja. Lebih jimat & paling penting konsisten untuk mendapatkan kesan yang lebih baik

    #promosijrm
    #jrmpuncakjalil
    #jrmcheraskl
    #jrmpj
    #jrmtamanmedan

  •  2  0  14 June, 2020
  • Makanan campuran serbuk buah-buahan tinggi sumber vitamin dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya kelihatan sentiasa awet muda, cerah, dan gebu .
Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran pada kulit muka dan warna kulit badan yang kusam
.
Produk ini sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita. Kanak-kanak dari usia 12 tahun ke atas dan ibu mengandung 5 bulan ke atas (yang tiada masalah kesihatan) dan ibu sedang menyusu pun sesuai ambil Wuja Pinkish .

PERHATIAN: Pesakit kencing manis tidak digalakkan mengambil Wuja Pinkish (kerana menggunakan gula dari tumbuhan). Disyorkan supaya dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM)

#promosijrm 
#jrmpj 
#jrmcheraskl 
#jrmpuncakjalil
  • Makanan campuran serbuk buah-buahan tinggi sumber vitamin dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya kelihatan sentiasa awet muda, cerah, dan gebu .
    Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran pada kulit muka dan warna kulit badan yang kusam
    .
    Produk ini sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita. Kanak-kanak dari usia 12 tahun ke atas dan ibu mengandung 5 bulan ke atas (yang tiada masalah kesihatan) dan ibu sedang menyusu pun sesuai ambil Wuja Pinkish .

    PERHATIAN: Pesakit kencing manis tidak digalakkan mengambil Wuja Pinkish (kerana menggunakan gula dari tumbuhan). Disyorkan supaya dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)

    #promosijrm
    #jrmpj
    #jrmcheraskl
    #jrmpuncakjalil

  •  3  0  14 June, 2020

Top #jrmpj Posts

  • Assalamualaikum & selamat pagi ❤️ Jom dengar info tentang KOPI RATU✨
.
Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi supplement kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik..
.

Antara kebaikan lainnya ialah :
☕Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
☕Membekalkan oksigen dan nutrien.
☕Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
☕Berkesan meningkatkan fungsi memori.
☕Menguatkan kepekaan mental.
☕Mengurangkan keletihan mental.
☕Melegakan keresahan dan kemurungan
☕Mengatasi masalah sukar tidur
☕Melegakan kekejangan uterus
☕Mengurangkan migraine dan perubahan mood
☕Mengatasi masalah kekeringan faraj
☕Meningkatkan stamina
☕Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
☕Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
☕Memberikan ketenangan jiwa
☕Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
☕Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
☕Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
☕Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
. 
Wassap Shima atau klik sahaja link di bio untuk respon pantas❤
.
.
Kopi Ratu RM43 (15 sachets)
013-5919697
.
.
#jamuratumalaya #bondarozita #bondarozitaibrahim #jrmpj #jamuratumalayapetalingjaya #jamuratumalayaonline #kopiratu #kopiratujamuratumalaya #kopi #herba #jamu
  • Assalamualaikum & selamat pagi ❤️ Jom dengar info tentang KOPI RATU✨
    .
    Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi supplement kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik..
    .

    Antara kebaikan lainnya ialah :
    ☕Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
    ☕Membekalkan oksigen dan nutrien.
    ☕Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
    ☕Berkesan meningkatkan fungsi memori.
    ☕Menguatkan kepekaan mental.
    ☕Mengurangkan keletihan mental.
    ☕Melegakan keresahan dan kemurungan
    ☕Mengatasi masalah sukar tidur
    ☕Melegakan kekejangan uterus
    ☕Mengurangkan migraine dan perubahan mood
    ☕Mengatasi masalah kekeringan faraj
    ☕Meningkatkan stamina
    ☕Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
    ☕Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
    ☕Memberikan ketenangan jiwa
    ☕Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
    ☕Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
    ☕Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
    ☕Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
    .
    Wassap Shima atau klik sahaja link di bio untuk respon pantas❤
    .
    .
    Kopi Ratu RM43 (15 sachets)
    013-5919697
    .
    .
    #jamuratumalaya #bondarozita #bondarozitaibrahim #jrmpj #jamuratumalayapetalingjaya #jamuratumalayaonline #kopiratu #kopiratujamuratumalaya #kopi #herba #jamu

  •  151  5  15 October, 2018
  • Ramai yg bg feedback positif lepas amalkan 2 produk ni.
Bonda bagi harga paling murah spjg PKP ni
Tak pernah dpt harga semurah ni tau..
.
Kurma Dhuha promosi RM80 jerr
Mustanir Promosi RM85 iyee kerr..
.
Stok limited..dpt kan sblm habis ok

#promosijrm 
#jrmcheraskl 
#jrmpj 
#jrmpuncakjalil 
#jrmbdrsunway
  • Ramai yg bg feedback positif lepas amalkan 2 produk ni.
    Bonda bagi harga paling murah spjg PKP ni
    Tak pernah dpt harga semurah ni tau..
    .
    Kurma Dhuha promosi RM80 jerr
    Mustanir Promosi RM85 iyee kerr..
    .
    Stok limited..dpt kan sblm habis ok

    #promosijrm
    #jrmcheraskl
    #jrmpj
    #jrmpuncakjalil
    #jrmbdrsunway

  •  5  4  20 April, 2020
  • Promosi Syaaban to Ramadhan Colonis D'Mestica sempena dengan knockdown prices.
.
.
Mulai 28/3/2020-10/4/2020
Harga sangat murah dan jimat
.
Masuk order sekarang jika berminat.
.
.
WhatsApp: 018-901-3012
.
#bondarozitaibrahim#jrmpj#wajargunajrm❤
  • Promosi Syaaban to Ramadhan Colonis D'Mestica sempena dengan knockdown prices.
    .
    .
    Mulai 28/3/2020-10/4/2020
    Harga sangat murah dan jimat
    .
    Masuk order sekarang jika berminat.
    .
    .
    WhatsApp: 018-901-3012
    .
    #bondarozitaibrahim #jrmpj #wajargunajrm

  •  3  1  29 March, 2020