#jrmperak Instagram Photos & Videos

jrmperak - 7.1k posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
7.5
average likes

Latest #jrmperak Posts

  • Royal V adalah produk terbaik utk golongan wanita. Ia mampu meningkatkan hormon, InsyaAllah. Bila hormon dah cantik badan akan rasa sedap bertenaga, cergas dan menyihatkan.

Angelica Herbs sesuai diambil oleh lelaki, wanita dan kanak² seawal usia 7 tahun. Yg ada masalah jerawat, keputihan, sakit saraf, melancarkan peredaran darah sangat sesuai mengamalkan Angelica Herbs.

Berminat nak cuba, boleh WhatsApp Kak Liza 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmmeru #jrmjelapang #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmgreentown #tgrambutan #jrmbatugajah #jrmsiputeh #jrmpusing #jrmpengkalan #jrmbotani #jrmpekanrazaki
  • Royal V adalah produk terbaik utk golongan wanita. Ia mampu meningkatkan hormon, InsyaAllah. Bila hormon dah cantik badan akan rasa sedap bertenaga, cergas dan menyihatkan.

    Angelica Herbs sesuai diambil oleh lelaki, wanita dan kanak² seawal usia 7 tahun. Yg ada masalah jerawat, keputihan, sakit saraf, melancarkan peredaran darah sangat sesuai mengamalkan Angelica Herbs.

    Berminat nak cuba, boleh WhatsApp Kak Liza 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmmeru #jrmjelapang #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmgreentown #tgrambutan #jrmbatugajah #jrmsiputeh #jrmpusing #jrmpengkalan #jrmbotani #jrmpekanrazaki

  •  1  0  9 July, 2020
  • Setiap hari pastikan muka disapu dengan Marjane Oil. Marjane Oil mampu melembabkan dan melembutkan kulit wajah.

Sambil sapu eloklah diurut² sikit muka tu supaya minyak Marjane dapat terus serap ke dalam kulit.

Pasti anda suka. Nak cuba WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmmeru #jrmjelapang #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmgreentown #tgrambutan #jrmbatugajah #jrmsiputeh #jrmpusing #jrmpengkalan #jrmbotani #jrmpekanrazaki
  • Setiap hari pastikan muka disapu dengan Marjane Oil. Marjane Oil mampu melembabkan dan melembutkan kulit wajah.

    Sambil sapu eloklah diurut² sikit muka tu supaya minyak Marjane dapat terus serap ke dalam kulit.

    Pasti anda suka. Nak cuba WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmmeru #jrmjelapang #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmgreentown #tgrambutan #jrmbatugajah #jrmsiputeh #jrmpusing #jrmpengkalan #jrmbotani #jrmpekanrazaki

  •  6  0  8 July, 2020
  • Minuman campuran bijirin seperti Oat, Oat Beta Glucan, Malt, Kulit Beras Perang dan Rhubab untuk pemakanan yg seimbang dan tinggi serat.

Supplemen tinggi serat, sumber inulin, prebiotik yg bagus untuk penghadaman dan kesihatan dalaman.

Kenyang berpanjangan dan sentiasa bertenaga menjalankan aktiviti seharian.

Sesuai untuk dinikmati oleh seisi keluarga.

WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmmeru #jrmjelapang #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmgreentown #tgrambutan #jrmbatugajah #jrmsiputeh #jrmpusing #jrmpengkalan #jrmbotani #jrmpekanrazaki
  • Minuman campuran bijirin seperti Oat, Oat Beta Glucan, Malt, Kulit Beras Perang dan Rhubab untuk pemakanan yg seimbang dan tinggi serat.

    Supplemen tinggi serat, sumber inulin, prebiotik yg bagus untuk penghadaman dan kesihatan dalaman.

    Kenyang berpanjangan dan sentiasa bertenaga menjalankan aktiviti seharian.

    Sesuai untuk dinikmati oleh seisi keluarga.

    WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmmeru #jrmjelapang #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmgreentown #tgrambutan #jrmbatugajah #jrmsiputeh #jrmpusing #jrmpengkalan #jrmbotani #jrmpekanrazaki

  •  2  0  8 July, 2020
  • Terdapat 3 produk sabun untuk penjagaan kulit dari JRM. Apa beza ketiga-tiga sabun ni? Selalu sangat orang tanya.
.
Super Moist Soap adalah sabun kecantikan yg membantu melembap, mencantikkan kulit. Ekstrak susu kambing, Tea Tree yg bersifat antiseptik membantu menghilangkan parut, mengurangkan iritasi kulit akibat jangkitan kulat, bakteria dan kegatalan.
.
Eu Kalypto Soap pula sabun berubat dengan formulasi hebat untuk membantu mengatasi masalah kehitaman pada celah celah ketiak, peha dan buku lali. Selain itu Eu Kalypto Soap bagus untuk membantu mengurangkan parut, mengurangkan kegatalan dan iritasi pada kulit.
.
Gel Mandian Bidara Arab mempunyai partikel skrub yg membantu membuang sel kulit mati, memperbaharui sel kulit baru. Formulasinya dilengkapi dengan ayat ruqyah. Membantu mengurangkan masalah ekzema, kegatalan kulit, iritasi kulit. Orang yg ada masalah gangguan, sukar tidur, stress sangat bagus gunakan sabun ni. Bau aromaterapi daripada limau nipis sangat menenangkan.
.
Berminat nak cuba, WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmtelukintan #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Terdapat 3 produk sabun untuk penjagaan kulit dari JRM. Apa beza ketiga-tiga sabun ni? Selalu sangat orang tanya.
    .
    Super Moist Soap adalah sabun kecantikan yg membantu melembap, mencantikkan kulit. Ekstrak susu kambing, Tea Tree yg bersifat antiseptik membantu menghilangkan parut, mengurangkan iritasi kulit akibat jangkitan kulat, bakteria dan kegatalan.
    .
    Eu Kalypto Soap pula sabun berubat dengan formulasi hebat untuk membantu mengatasi masalah kehitaman pada celah celah ketiak, peha dan buku lali. Selain itu Eu Kalypto Soap bagus untuk membantu mengurangkan parut, mengurangkan kegatalan dan iritasi pada kulit.
    .
    Gel Mandian Bidara Arab mempunyai partikel skrub yg membantu membuang sel kulit mati, memperbaharui sel kulit baru. Formulasinya dilengkapi dengan ayat ruqyah. Membantu mengurangkan masalah ekzema, kegatalan kulit, iritasi kulit. Orang yg ada masalah gangguan, sukar tidur, stress sangat bagus gunakan sabun ni. Bau aromaterapi daripada limau nipis sangat menenangkan.
    .
    Berminat nak cuba, WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmtelukintan #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  3  0  8 July, 2020
  • Wanita ni bila dia buka je mata, dia akan bekerja dan bekerja lagi dari pagi sampai lah ke malam. Biasanya pukul 10 malam tu barulah dapat ngadap tv, itu pun sambil² lipat kain.. betul tak 😄. Kerja rumah memang tak pernah habis. Emm letih betul.
.
.
Ramai jgk yg wassap Kak Liza especially yg bekerjaya ngadu letih dan selalu hilang mood dan kadang nak marah.

.
Cuba ambil Royal V.. ni yg biasa Kak Liza sarankan. Kita akan rasa bertenaga, mood ceria dan yg pasti tak rasa cepat marah. Sebabnya Royal V membantu perelokkan hormon.

Yg ada masalah keputihan, longgar,  kesuburan, haid tak teratur eloklah amal Royal V. Sangat terbaik 👍.

Berminat nak cuba Royal V, mai WhatsApp Kak Liza sekarang 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Wanita ni bila dia buka je mata, dia akan bekerja dan bekerja lagi dari pagi sampai lah ke malam. Biasanya pukul 10 malam tu barulah dapat ngadap tv, itu pun sambil² lipat kain.. betul tak 😄. Kerja rumah memang tak pernah habis. Emm letih betul.
    .
    .
    Ramai jgk yg wassap Kak Liza especially yg bekerjaya ngadu letih dan selalu hilang mood dan kadang nak marah.

    .
    Cuba ambil Royal V.. ni yg biasa Kak Liza sarankan. Kita akan rasa bertenaga, mood ceria dan yg pasti tak rasa cepat marah. Sebabnya Royal V membantu perelokkan hormon.

    Yg ada masalah keputihan, longgar, kesuburan, haid tak teratur eloklah amal Royal V. Sangat terbaik 👍.

    Berminat nak cuba Royal V, mai WhatsApp Kak Liza sekarang 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  5  0  7 July, 2020
  • Baru sampai rumah balik dari cod.
.
.
Biasanya Kak Liza akan bancuh satu koley Ice Tea Peach Mengkudu. Letak air sejuk je tak mau ketul ais, dah rasa hilang dahaga. Puas minum 😊.
.
.
Ice Tea Peach kaya dengan vitamin, tinggi antioksida, sangat baik utk kesihatan dan merangsang
imunisasi badan.

Berminat nak cuba, WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmtelukintan #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Baru sampai rumah balik dari cod.
    .
    .
    Biasanya Kak Liza akan bancuh satu koley Ice Tea Peach Mengkudu. Letak air sejuk je tak mau ketul ais, dah rasa hilang dahaga. Puas minum 😊.
    .
    .
    Ice Tea Peach kaya dengan vitamin, tinggi antioksida, sangat baik utk kesihatan dan merangsang
    imunisasi badan.

    Berminat nak cuba, WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmtelukintan #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  3  2  7 July, 2020
  • LAST CALL GAIIS..!!
JOM CEPAT SBLM MALAM MELABUHKAN TIRAINYA...😁✌️
.
*Promosi BMA & Mellia*

Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
(Jumaat - Isnin)

1️⃣ *BMA*

Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)

*Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)*

Jimat : RM9.50

*AHLI JRM* akan dapat 
*Diskaun 7% dari harga promo*

BMA :  RM55.80(SM)  RM58.59(SS)

2️⃣ *Promosi Mellia*

Harga Normal : 
RM30 (SM) RM33 (SS)

*Harga Promo : RM27 (SM) RM30 (SS)*
Jimat : RM3
.
Utk order atau sebarang oertanyaan sila tekan link wassap dibawah.
http://www.wasap.my/60107877470/NakJRM

.#jrmtelukintan #jrmperak #JRM
#jrmlangkap#jrmkampunggajah #jrmkgbahagia #jrmsgmanik #bazarpaknilmurah #biomiracelaction
#melliamicellarwater #bondarozitaibrahim #jrm.offical
  • LAST CALL GAIIS..!!
    JOM CEPAT SBLM MALAM MELABUHKAN TIRAINYA...😁✌️
    .
    *Promosi BMA & Mellia*

    Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
    (Jumaat - Isnin)

    1️⃣ *BMA*

    Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)

    *Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)*

    Jimat : RM9.50

    *AHLI JRM* akan dapat
    *Diskaun 7% dari harga promo*

    BMA : RM55.80(SM) RM58.59(SS)

    2️⃣ *Promosi Mellia*

    Harga Normal :
    RM30 (SM) RM33 (SS)

    *Harga Promo : RM27 (SM) RM30 (SS)*
    Jimat : RM3
    .
    Utk order atau sebarang oertanyaan sila tekan link wassap dibawah.
    http://www.wasap.my/60107877470/NakJRM

    . #jrmtelukintan #jrmperak #JRM
    #jrmlangkap #jrmkampunggajah #jrmkgbahagia #jrmsgmanik #bazarpaknilmurah #biomiracelaction
    #melliamicellarwater #bondarozitaibrahim #jrm.offical

  •  3  0  6 July, 2020
  • Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir  berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
.
Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
.
Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
.
Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
.
Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
.
Promosi BMA & Mellia
.
Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
(Jumaat - Isnin)
.
1️⃣ BMA
.
Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)
.
Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)
.
Jimat : RM9.50
.
AHLI JRMakan dapat 
Diskaun 7% dari harga promo
.
BMA :  RM55.80(SM)  RM58.59(SS)
.
.
2️⃣ Promosi Mellia
.
Harga Normal : 
RM30 (SM) RM33 (SS)
.
Harga Promo : RM27 (SM) RM30 (SS)
Jimat : RM3 
.
.
COD area Ipoh, Perak & Pos Seluruh Malaysia 
Self Pick Up: Petronas Manjoi, Mcd Gunung Lang & depan Sekolah Menengah Bainun 
.
.
WhatsApp +6013-3262186 utk order😊
.
.
#jamuratumalayaonline #jamuratumalayaperak #jamuratumalayaipoh #jrmonline #jrmperak #jrmipoh #biomiracleaction #melliamicellarwater #readystockipoh #codipoh #posseluruhmalaysia #instashoponlinemalaysia
  • Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
    .
    Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
    .
    Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
    .
    Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
    .
    Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
    .
    Promosi BMA & Mellia
    .
    Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
    (Jumaat - Isnin)
    .
    1️⃣ BMA
    .
    Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)
    .
    Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)
    .
    Jimat : RM9.50
    .
    AHLI JRMakan dapat
    Diskaun 7% dari harga promo
    .
    BMA : RM55.80(SM) RM58.59(SS)
    .
    .
    2️⃣ Promosi Mellia
    .
    Harga Normal :
    RM30 (SM) RM33 (SS)
    .
    Harga Promo : RM27 (SM) RM30 (SS)
    Jimat : RM3
    .
    .
    COD area Ipoh, Perak & Pos Seluruh Malaysia
    Self Pick Up: Petronas Manjoi, Mcd Gunung Lang & depan Sekolah Menengah Bainun
    .
    .
    WhatsApp +6013-3262186 utk order😊
    .
    .
    #jamuratumalayaonline #jamuratumalayaperak #jamuratumalayaipoh #jrmonline #jrmperak #jrmipoh #biomiracleaction #melliamicellarwater #readystockipoh #codipoh #posseluruhmalaysia #instashoponlinemalaysia

  •  0  0  6 July, 2020
  • Selepas solat Isyak dan selepas cuci muka dengan Zinnia Magenta terus je sapu serum dulu. Kemudian barulah sapu cream.

Mula² akan terasa gatal atau pedih² sikit muka tu. Lama² nanti dah ok dah habis sel² kulit mati dah tanggal tak rasa apa² dah.

Hasilnya nanti kulit akan jadi licin dan bersinar, InsyaAllah. 

WhatsApp 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Selepas solat Isyak dan selepas cuci muka dengan Zinnia Magenta terus je sapu serum dulu. Kemudian barulah sapu cream.

    Mula² akan terasa gatal atau pedih² sikit muka tu. Lama² nanti dah ok dah habis sel² kulit mati dah tanggal tak rasa apa² dah.

    Hasilnya nanti kulit akan jadi licin dan bersinar, InsyaAllah.

    WhatsApp 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  7  0  6 July, 2020
  • Setiap produk JRM mempunyai fungsinya tersendiri. Bagi yg telah mencuba dan amalkannya pasti tahu kesannya.
.
Amalkan aturan penggunaan Mellia Micellar Water dan Bio Miracle Action (BMA).
.
Serum BMA mempunyai kandungan AHA, bagi yg bekerja outdoor selalu terdedah dengan cahaya matahari terik, boleh gunakan serum pada waktu malam dan krim pada waktu siang. Pastikan anda menggunakan krim atau foundation spf utk lindungi kulit wajah anda selepas menggunakan BMA.
.
WhatsApp 0194288917

#jrmipoh #jrmperak #pengedarjrmipoh #ratuJRMPerak #wajargunajrm
  • Setiap produk JRM mempunyai fungsinya tersendiri. Bagi yg telah mencuba dan amalkannya pasti tahu kesannya.
    .
    Amalkan aturan penggunaan Mellia Micellar Water dan Bio Miracle Action (BMA).
    .
    Serum BMA mempunyai kandungan AHA, bagi yg bekerja outdoor selalu terdedah dengan cahaya matahari terik, boleh gunakan serum pada waktu malam dan krim pada waktu siang. Pastikan anda menggunakan krim atau foundation spf utk lindungi kulit wajah anda selepas menggunakan BMA.
    .
    WhatsApp 0194288917

    #jrmipoh #jrmperak #pengedarjrmipoh #ratuJRMPerak #wajargunajrm

  •  10  1  6 July, 2020
  • Yg ditunggu² udah tiba.. adoii lagi berapa jam lagi nak habis promosi. Tapi tak pe lah janji dah sampai.

Yg dah buat payment Kak Liza akan asingkan dan hantar bersama Bio Miracle Action ye 😉.

Sempat lagi ye kalau berminat nak grab produk promosi. WhatsApp je Kak Liza 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Yg ditunggu² udah tiba.. adoii lagi berapa jam lagi nak habis promosi. Tapi tak pe lah janji dah sampai.

    Yg dah buat payment Kak Liza akan asingkan dan hantar bersama Bio Miracle Action ye 😉.

    Sempat lagi ye kalau berminat nak grab produk promosi. WhatsApp je Kak Liza 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  7  0  6 July, 2020
  • Sejak ngandung pada anak no dua, dia jadi sedap sangat makan biskut ni. Tak kisah la brand apa pun janji biskut empat segi ni atau cream crackers lah.
.
.
Kena pulak cicah dengan De Marco Coffee...fewww nyaman sungguh. Nasi tak sentuh lagi ni sebab pagi dah minum Kopi Ratu. Dia jadi kenyang giler 😁.

Jomla cuba.. pasti suka. WhatsApp tau 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Sejak ngandung pada anak no dua, dia jadi sedap sangat makan biskut ni. Tak kisah la brand apa pun janji biskut empat segi ni atau cream crackers lah.
    .
    .
    Kena pulak cicah dengan De Marco Coffee...fewww nyaman sungguh. Nasi tak sentuh lagi ni sebab pagi dah minum Kopi Ratu. Dia jadi kenyang giler 😁.

    Jomla cuba.. pasti suka. WhatsApp tau 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  6  2  6 July, 2020
  • Saja la nak bagitau, pastikan muka dicuci bersih setiap hari dan bebas dari segala kotoran dan solekan. .
.
Jika muka tidak dibersihkan dengan betul, kulit wajah akan mengalami jerawat, tidak berkaca dan kusam.

Cucilah muka dengan Mellia Micellar Water. Ia sangat bagus dapat cuci jauh hingga ke dalam kulit.

Bukan sekadar membersihkan make up tetapi Mellia Micellar Water juga bantu untuk melembapkan kulit. Ia kaya dengan vitamin E, mineral dan protein dari castor oil yg melembapkan kulit dan merangsang kolagen kulit. Ia juga menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.

Mellia Micellar Water mengandungi Aloe Vera yg tinggi dengan anti oksidan dan bantu untuk menghilangkan lingkaran hitam di  bawah mata.

Di dalam ekstrak bunga sakura adanya vitamin c dan minyak jojoba yg mengurangkan garis2 halus dan kedutan. Muka lebih awet remaja! 🤭
.
Jangan lupa ye bersihkan muka dengan Mellia Micellar Water sehari 2 kali atau bila perlu.

Boleh dapatkan dari Kak Liza, pengedar sah JRM kawasan Ipoh, Perak. Ada harga promosi sekarang.

WhatsApp 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #iceteapeach #royalv #mushtanir #bonda #pinkyroses #zinniamagenta #jamu #putiktelagadara #marjaneoil #kurmadhuha #megaratu #chocolatefibrelife #jrmperak #gelmandianbidaraarab #codseluruhipoh #jrmbotani #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Saja la nak bagitau, pastikan muka dicuci bersih setiap hari dan bebas dari segala kotoran dan solekan. .
    .
    Jika muka tidak dibersihkan dengan betul, kulit wajah akan mengalami jerawat, tidak berkaca dan kusam.

    Cucilah muka dengan Mellia Micellar Water. Ia sangat bagus dapat cuci jauh hingga ke dalam kulit.

    Bukan sekadar membersihkan make up tetapi Mellia Micellar Water juga bantu untuk melembapkan kulit. Ia kaya dengan vitamin E, mineral dan protein dari castor oil yg melembapkan kulit dan merangsang kolagen kulit. Ia juga menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.

    Mellia Micellar Water mengandungi Aloe Vera yg tinggi dengan anti oksidan dan bantu untuk menghilangkan lingkaran hitam di bawah mata.

    Di dalam ekstrak bunga sakura adanya vitamin c dan minyak jojoba yg mengurangkan garis2 halus dan kedutan. Muka lebih awet remaja! 🤭
    .
    Jangan lupa ye bersihkan muka dengan Mellia Micellar Water sehari 2 kali atau bila perlu.

    Boleh dapatkan dari Kak Liza, pengedar sah JRM kawasan Ipoh, Perak. Ada harga promosi sekarang.

    WhatsApp 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #iceteapeach #royalv #mushtanir #bonda #pinkyroses #zinniamagenta #jamu #putiktelagadara #marjaneoil #kurmadhuha #megaratu #chocolatefibrelife #jrmperak #gelmandianbidaraarab #codseluruhipoh #jrmbotani #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  5  0  6 July, 2020
  • Bio Miracle Action (BMA) produk JRM yg sudah lama dipasaran. Formulasi Bio-Botox yg tiada tandingan !
.
Bio-botox ialah kesan penegangan daripd sumber tumbuhan (bio). Ianya bukanlah suntikan menggunakan bahan sintetik ! Jangan salah faham ya...
.
BMA bukan sahaja membantu menegangkan kulit, malah mencerahkan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru & buang segala kekotoran yg menyumbatkan liang pori-pori. Kulit wajah semakin sihat, cerah dan tegang
.
📲 0134808996 lia
.
Bio Miracle Action (BMA)
RM69.50 (SM)  RM72.50 (SS) - #regrann  #jrmipoh #jrmperak
  • Bio Miracle Action (BMA) produk JRM yg sudah lama dipasaran. Formulasi Bio-Botox yg tiada tandingan !
    .
    Bio-botox ialah kesan penegangan daripd sumber tumbuhan (bio). Ianya bukanlah suntikan menggunakan bahan sintetik ! Jangan salah faham ya...
    .
    BMA bukan sahaja membantu menegangkan kulit, malah mencerahkan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru & buang segala kekotoran yg menyumbatkan liang pori-pori. Kulit wajah semakin sihat, cerah dan tegang
    .
    📲 0134808996 lia
    .
    Bio Miracle Action (BMA)
    RM69.50 (SM) RM72.50 (SS) - #regrann #jrmipoh #jrmperak

  •  3  0  6 July, 2020
  • Wah... Wah... Wah....
.
Vinifera CC Cover ni mmg berbaloi sgt pakai... Calit skit je cover seluruh wajah..
.
Yg penting lg berpeluh lg ctk... Sikit x capuk.... Xperlu loose powder lg wak...
.
Ciksha dh pakai mmg best gebu terus muka ciksha yg penuh ngn kawah2 bekas jerawat ni...
.
Nak cantik lg.... Sapu dulu Silky Sunscreen pas tu br calit Vinifera CC Cover .... Kalu dh pakai 2 ni...xyah risau dh kulit kusam tu wak... Cover habis la..
.
.
kalu berkenan di hati wasap ciksha 0185769975... Nak ctk ni xleh postponed2 tau awak... Kita transformed terus🤭
.
🛵COD PANTAS BERSAMA CIKSHA
#TASEK
#GREENTOWNNOVA
#HRPB
#FAIRPARK
#TAMBUN
#MERU
#SILIBIN
#MANJOI
#KLEBANG
#PEKANLAMA
#GUNUNGRAPAT
#botani
.
🏡SELF PICKUP DI MCD JALAN KUALA KANGSAR 5.30PM HGG 6PTG STP HARI
.
📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
#JAMURATUMALAYA#ZINNIAMAGENTA #ANGELICAHERBS #VINIFERA #JRMPERAK #JRMFEEDBACK #JERAGAT#PENGEDARJRMIPOH #JRMIPOH #JRMKLEBANG #JRMMANJUNG#JRMPARIT #JRMPERAK #JRMMERU #JRMSERIISKANDAR #JAMURATUMALAYA #JRMSHAHALAM #TEAMAYAANANAYLA
  • Wah... Wah... Wah....
    .
    Vinifera CC Cover ni mmg berbaloi sgt pakai... Calit skit je cover seluruh wajah..
    .
    Yg penting lg berpeluh lg ctk... Sikit x capuk.... Xperlu loose powder lg wak...
    .
    Ciksha dh pakai mmg best gebu terus muka ciksha yg penuh ngn kawah2 bekas jerawat ni...
    .
    Nak cantik lg.... Sapu dulu Silky Sunscreen pas tu br calit Vinifera CC Cover .... Kalu dh pakai 2 ni...xyah risau dh kulit kusam tu wak... Cover habis la..
    .
    .
    kalu berkenan di hati wasap ciksha 0185769975... Nak ctk ni xleh postponed2 tau awak... Kita transformed terus🤭
    .
    🛵COD PANTAS BERSAMA CIKSHA
    #TASEK
    #GREENTOWNNOVA
    #HRPB
    #FAIRPARK
    #TAMBUN
    #MERU
    #SILIBIN
    #MANJOI
    #KLEBANG
    #PEKANLAMA
    #GUNUNGRAPAT
    #botani
    .
    🏡SELF PICKUP DI MCD JALAN KUALA KANGSAR 5.30PM HGG 6PTG STP HARI
    .
    📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    .
    #JAMURATUMALAYA#ZINNIAMAGENTA #ANGELICAHERBS #VINIFERA #JRMPERAK #JRMFEEDBACK #JERAGAT#PENGEDARJRMIPOH #JRMIPOH #JRMKLEBANG #JRMMANJUNG#JRMPARIT #JRMPERAK #JRMMERU #JRMSERIISKANDAR #JAMURATUMALAYA #JRMSHAHALAM #TEAMAYAANANAYLA

  •  1  1  6 July, 2020
  • Wuja Pinkish membantu memulihkan masalah kulit kendur, penuaan pra matang, mencerahkan kulit, mengurang kekusaman kulit, tegangkan skruktur kulit.
.
Bahan aktifnya tinggi dengan sumber vitamin c,  kolagen dan tinggi dgn agent pelembap dari herba & penting untuk merawat secara dalaman
.
Wuja Pinkish bukan sahaja mencantikkan, melembapkan dan menegangkan kulit. Tetapi ia juga menjadikan rambut semakin cantik, sihat, bersinar dan kuku yang sihat kerana rangsangan kolagen dari  ikan sisik merah, ekstrak beberapa bahan aktif seperti pine bark yang kaya dengan sumber antioksidan, dan vitamin C, Cendawan tramella membekalkan kelembapan terhadap kulit
.
Dengan pengambilan yang konsisten, ia akan memberikan impak sihat pada mata, kulit dan menghilangkan kesan jeragat
.
Serta membantu bagi mengekalkan diri awet muda, memiliki kulit yang sentiasa sihat, mengurangkan keradangan dan ketahan elastin kulit yang lebih berganda seperti formulasi terbaik di dalam Wuja Pinkish
.
WhatsApp utk info lanjut 0194288917

#jrmipoh #jrmperak #pengedarjrmipoh #ratuJRMPerak #wajargunajrm
  • Wuja Pinkish membantu memulihkan masalah kulit kendur, penuaan pra matang, mencerahkan kulit, mengurang kekusaman kulit, tegangkan skruktur kulit.
    .
    Bahan aktifnya tinggi dengan sumber vitamin c, kolagen dan tinggi dgn agent pelembap dari herba & penting untuk merawat secara dalaman
    .
    Wuja Pinkish bukan sahaja mencantikkan, melembapkan dan menegangkan kulit. Tetapi ia juga menjadikan rambut semakin cantik, sihat, bersinar dan kuku yang sihat kerana rangsangan kolagen dari ikan sisik merah, ekstrak beberapa bahan aktif seperti pine bark yang kaya dengan sumber antioksidan, dan vitamin C, Cendawan tramella membekalkan kelembapan terhadap kulit
    .
    Dengan pengambilan yang konsisten, ia akan memberikan impak sihat pada mata, kulit dan menghilangkan kesan jeragat
    .
    Serta membantu bagi mengekalkan diri awet muda, memiliki kulit yang sentiasa sihat, mengurangkan keradangan dan ketahan elastin kulit yang lebih berganda seperti formulasi terbaik di dalam Wuja Pinkish
    .
    WhatsApp utk info lanjut 0194288917

    #jrmipoh #jrmperak #pengedarjrmipoh #ratuJRMPerak #wajargunajrm

  •  6  0  5 July, 2020
  • Ramai tidak menyedari kepentingan sarapan kepada kesihatan. Apabila kita bangun tidur, paras glukosa dalam darah agak rendah. Jadi, dengan pengambilan makanan berkhasiat dan seimbang sewaktu sarapan membekalkan tenaga mencukupi bagi memulakan hari dengan lebih cergas. .
.
Oleh itu, jadikan Kopi Ratu sebahagian daripada sarapan anda agar kekal cergas untuk melakukan aktiviti harian anda. .
.
Ready stok. Hubungi Kak Liza utk info lanjut. 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Ramai tidak menyedari kepentingan sarapan kepada kesihatan. Apabila kita bangun tidur, paras glukosa dalam darah agak rendah. Jadi, dengan pengambilan makanan berkhasiat dan seimbang sewaktu sarapan membekalkan tenaga mencukupi bagi memulakan hari dengan lebih cergas. .
    .
    Oleh itu, jadikan Kopi Ratu sebahagian daripada sarapan anda agar kekal cergas untuk melakukan aktiviti harian anda. .
    .
    Ready stok. Hubungi Kak Liza utk info lanjut. 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  7  2  5 July, 2020
  • Ramai yang tertanya-tanya apakah itu kuasa Bio-Botox yang boleh menegangkan kulit, menguatkan kolagen dan elastin, mengimbangi melanin kulit supaya kulit cantik tanpa jeragat, boleh membuang sel kulit mati dan memperbaharui sel kulit baru yang sihat.

Bio-Botox tidak sama dengan rawatan Botox secara estetik ya. Bio-Botox ialah komponen yang diekstrak dari tumbuh-tumbuhan salah satunya AHA (alpha hydroxy acid) yang BERKUASA menegangkan kulit, melembap, menguatkan kolagen dan elastin supaya nampak awet muda, cantik sepanjang usia.
Selain daripada menghilangkan parut jeragat, jerawat, kulit sentiasa lembap, tegang, licin bersinar. Paling penting ia membuang sel kulit mati dan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru yang sihat.

Terima kasih kepada pengguna yang kongsikan testimoni kepada kami. Bio Miracle Action dengan kuasa Bio-Botox menjadikan anda sentiasa cantik sepanjang usia.

Dapatkan Bio Miracle Action harga promosi sah hingga 5/7/20 shj dengan ciksha 0185769975
. 
 #regrann
#jamuratumalaya #JAMURATUMALAYAIPOH #zinniamagenta #marjaneoil #jrminfo #jrmipoh #jrmklebang #jrmmanjung #jrmparit #jrmpantairemis #jrmipohciksha #bondarozitaibrahim #jrmperak #jrmfeedback #jeragat #pengedarjrmipoh #pengedarjrmperak #teamayaananayla #jrmshahalam #codpantasciksha #wajargunajrm #biomiracleaction
  • Ramai yang tertanya-tanya apakah itu kuasa Bio-Botox yang boleh menegangkan kulit, menguatkan kolagen dan elastin, mengimbangi melanin kulit supaya kulit cantik tanpa jeragat, boleh membuang sel kulit mati dan memperbaharui sel kulit baru yang sihat.

    Bio-Botox tidak sama dengan rawatan Botox secara estetik ya. Bio-Botox ialah komponen yang diekstrak dari tumbuh-tumbuhan salah satunya AHA (alpha hydroxy acid) yang BERKUASA menegangkan kulit, melembap, menguatkan kolagen dan elastin supaya nampak awet muda, cantik sepanjang usia.
    Selain daripada menghilangkan parut jeragat, jerawat, kulit sentiasa lembap, tegang, licin bersinar. Paling penting ia membuang sel kulit mati dan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru yang sihat.

    Terima kasih kepada pengguna yang kongsikan testimoni kepada kami. Bio Miracle Action dengan kuasa Bio-Botox menjadikan anda sentiasa cantik sepanjang usia.

    Dapatkan Bio Miracle Action harga promosi sah hingga 5/7/20 shj dengan ciksha 0185769975
    .
    #regrann
    #jamuratumalaya #JAMURATUMALAYAIPOH #zinniamagenta #marjaneoil #jrminfo #jrmipoh #jrmklebang #jrmmanjung #jrmparit #jrmpantairemis #jrmipohciksha #bondarozitaibrahim #jrmperak #jrmfeedback #jeragat #pengedarjrmipoh #pengedarjrmperak #teamayaananayla #jrmshahalam #codpantasciksha #wajargunajrm #biomiracleaction

  •  2  0  5 July, 2020
  • 🍀 BIO MIRACLE ACTION JAMU RATU MALAYA🍀
. 
Kembalikan keanjalan dan keremajaan kulit wajah anda dengan set Bio Miracle Action.
. 
Sesuai untuk semua jenis kulit dan merawat masalah:
. 
🍁 Jeragat – Menanggalkan sel kulit mati & bintik hitam jeragat
🍁 Jerawat – Membunuh kuman jerawat & mengelakkan kesan parut
🍁 Kedutan – Mengaktifkan stem sel kulit & menghilangkan kedutan
🍁 Penuaan – Membekalkan kolagen yang berfungsi melambatkan penuaan
🍁Kusam – Melembap & mencerahkan kulit dari menjadi kusam
🍁 Berkesan menegangkan muka dan mengurangkan eye bag atau lingkaran hitam pada mata. 
. 
#JamuRatuMalaya #jrmofficial #JamuRatuMalayaPerakUtara #Bmajrm #biomiracleaction
#JrmOnline #pos_cod #jrmtaiping #jrmbaganserai #jrmkamunting #jrmsemanggol #jrmperak
  • 🍀 BIO MIRACLE ACTION JAMU RATU MALAYA🍀
    .
    Kembalikan keanjalan dan keremajaan kulit wajah anda dengan set Bio Miracle Action.
    .
    Sesuai untuk semua jenis kulit dan merawat masalah:
    .
    🍁 Jeragat – Menanggalkan sel kulit mati & bintik hitam jeragat
    🍁 Jerawat – Membunuh kuman jerawat & mengelakkan kesan parut
    🍁 Kedutan – Mengaktifkan stem sel kulit & menghilangkan kedutan
    🍁 Penuaan – Membekalkan kolagen yang berfungsi melambatkan penuaan
    🍁Kusam – Melembap & mencerahkan kulit dari menjadi kusam
    🍁 Berkesan menegangkan muka dan mengurangkan eye bag atau lingkaran hitam pada mata.
    .
    #JamuRatuMalaya #jrmofficial #JamuRatuMalayaPerakUtara #Bmajrm #biomiracleaction
    #JrmOnline #pos_cod #jrmtaiping #jrmbaganserai #jrmkamunting #jrmsemanggol #jrmperak

  •  0  0  4 July, 2020
  • MELLIA MICELLAR WATER 

Bagus sangat produk ni..
tidak merosakkan kulit semuanya diperbuat daripada bahan natural.. herba.. bersifat air dngn molekul yg sgt kecil memberi kesan impak 4dalam1..
.
Membersih.. menyihatkan dan mencantikkkan & sebagai supplement kepada kulit..
.
Castor oil (minyak jarak) yang dlm formulasi Rose Spring Water & Mellia Micellar Water, sgt tinggi nilai perubatannya terutama utk kesihatan & kecantikan kulit.. Texture kedua² produk ni tidak berminyak..ianya water-based..
. 
Castor oil (minyak jarak) melalui proses hydrolyzed iaitu pemecahan kpd molekul yg lebih kecil bersaiz nano supaya mudah meresap ke dalam lapisan kulit.. Kesannya, sel² kulit lebih sihat dan ia menggantikan sel kulit mati & meningkatkan rangsangan kolagen dlm lapisan kulit.. Bila guna produk Rose Spring Water & Mellia Micellar Water kulit akan lebih sihat, lembap, segar, tidak kusam dan berseri..
.
MELLIA MICELLAR WATER - RM30.00
.
Kini dptkan dgn harga PROMOSI HANYA RM 27.00
JIMAT RM 3.00
.
#JRM #jamuratumalaya
#melliamicellarwater
#bma #jrmperak#jrmtelukintan
#jrm.offical #bazarpaknilmurah #kulitgebu #kulitcerah #bondarozitaibrahim
  • MELLIA MICELLAR WATER

    Bagus sangat produk ni..
    tidak merosakkan kulit semuanya diperbuat daripada bahan natural.. herba.. bersifat air dngn molekul yg sgt kecil memberi kesan impak 4dalam1..
    .
    Membersih.. menyihatkan dan mencantikkkan & sebagai supplement kepada kulit..
    .
    Castor oil (minyak jarak) yang dlm formulasi Rose Spring Water & Mellia Micellar Water, sgt tinggi nilai perubatannya terutama utk kesihatan & kecantikan kulit.. Texture kedua² produk ni tidak berminyak..ianya water-based..
    .
    Castor oil (minyak jarak) melalui proses hydrolyzed iaitu pemecahan kpd molekul yg lebih kecil bersaiz nano supaya mudah meresap ke dalam lapisan kulit.. Kesannya, sel² kulit lebih sihat dan ia menggantikan sel kulit mati & meningkatkan rangsangan kolagen dlm lapisan kulit.. Bila guna produk Rose Spring Water & Mellia Micellar Water kulit akan lebih sihat, lembap, segar, tidak kusam dan berseri..
    .
    MELLIA MICELLAR WATER - RM30.00
    .
    Kini dptkan dgn harga PROMOSI HANYA RM 27.00
    JIMAT RM 3.00
    .
    #JRM #jamuratumalaya
    #melliamicellarwater
    #bma #jrmperak #jrmtelukintan
    #jrm.offical #bazarpaknilmurah #kulitgebu #kulitcerah #bondarozitaibrahim

  •  0  0  4 July, 2020
  • Dah habis siap makan tadi, bangun nak balik, lutut mokcik terlanggar kaki meja. 
.
.
.
Adoii.. langsung sakit lutut. Mujur ada Herbal Cryo. Dua kali spray je.. alhamdulillah.. boleh lari² anak sikit 😅

Yg nak cuba Herbal Cryo boleh WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Dah habis siap makan tadi, bangun nak balik, lutut mokcik terlanggar kaki meja.
    .
    .
    .
    Adoii.. langsung sakit lutut. Mujur ada Herbal Cryo. Dua kali spray je.. alhamdulillah.. boleh lari² anak sikit 😅

    Yg nak cuba Herbal Cryo boleh WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  5  0  4 July, 2020
  • Mellia Micellar Water bukan sekadar MEMBERSIHKAN makeup... juga bantu untuk MELEMBABKAN kulit. Ia kaya dengan vitamin E, mineral dan protein dari castor oil yang melembapkan kulit dan merangsang kolagen kulit. Ia juga menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit baru
. 
Mellia Micellar water mengandungi Aloe vera yang tinggi dengan anti oksidan dan bantu untuk menghilangkan dan MENCERAHKAN lingkaran hitam bawah mata!
. 
Di dalam ekstrak bunga sakura adanya vitamin c dan minyak jojoba yang mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Mengecilkan pori2 di wajah..Muka lebih awet muda! MEREMAJAKAN🤭
. 
Jangan lupa bersihkan muka dengan Mellia Micellar Water. 😘😘Wasup sis d 0182710106
. 
#JamuRatuMalaya #jrmofficial #JamuRatuMalayaPerakUtara 
#JrmOnline #pos_cod #jrmtaiping #jrmbaganserai #jrmkamunting #jrmsemanggol #jrmperak
  • Mellia Micellar Water bukan sekadar MEMBERSIHKAN makeup... juga bantu untuk MELEMBABKAN kulit. Ia kaya dengan vitamin E, mineral dan protein dari castor oil yang melembapkan kulit dan merangsang kolagen kulit. Ia juga menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit baru
    .
    Mellia Micellar water mengandungi Aloe vera yang tinggi dengan anti oksidan dan bantu untuk menghilangkan dan MENCERAHKAN lingkaran hitam bawah mata!
    .
    Di dalam ekstrak bunga sakura adanya vitamin c dan minyak jojoba yang mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Mengecilkan pori2 di wajah..Muka lebih awet muda! MEREMAJAKAN🤭
    .
    Jangan lupa bersihkan muka dengan Mellia Micellar Water. 😘😘Wasup sis d 0182710106
    .
    #JamuRatuMalaya #jrmofficial #JamuRatuMalayaPerakUtara
    #JrmOnline #pos_cod #jrmtaiping #jrmbaganserai #jrmkamunting #jrmsemanggol #jrmperak

  •  1  0  4 July, 2020
  • Ramai yang tertanya-tanya apakah itu kuasa Bio-Botox yang boleh menegangkan kulit, menguatkan kolagen dan elastin, mengimbangi melanin kulit supaya kulit cantik tanpa jeragat, boleh membuang sel kulit mati dan memperbaharui sel kulit baru yang sihat.

Bio-Botox tidak sama dengan rawatan Botox secara estetik ya. Bio-Botox ialah komponen yang diekstrak dari tumbuh-tumbuhan salah satunya AHA (alpha hydroxy acid) yang BERKUASA menegangkan kulit, melembap, menguatkan kolagen dan elastin supaya nampak awet muda, cantik sepanjang usia.
Selain daripada menghilangkan parut jeragat, jerawat, kulit sentiasa lembap, tegang, licin bersinar. Paling penting ia membuang sel kulit mati dan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru yang sihat.

Terima kasih kepada pengguna yang kongsikan testimoni kepada kami. Bio Miracle Action dengan kuasa Bio-Botox menjadikan anda sentiasa cantik sepanjang usia.

Dapatkan Bio Miracle Action harga promosi sah hingga 5/7/20 shj dengan ciksha 0185769975
. 
 #regrann
#jamuratumalaya #JAMURATUMALAYAIPOH #zinniamagenta #marjaneoil #jrminfo #jrmipoh #jrmklebang #jrmmanjung #jrmparit #jrmpantairemis #jrmipohciksha #bondarozitaibrahim #jrmperak #jrmfeedback #jeragat #pengedarjrmipoh #pengedarjrmperak #teamayaananayla #jrmshahalam #codpantasciksha #wajargunajrm #biomiracleaction
  • Ramai yang tertanya-tanya apakah itu kuasa Bio-Botox yang boleh menegangkan kulit, menguatkan kolagen dan elastin, mengimbangi melanin kulit supaya kulit cantik tanpa jeragat, boleh membuang sel kulit mati dan memperbaharui sel kulit baru yang sihat.

    Bio-Botox tidak sama dengan rawatan Botox secara estetik ya. Bio-Botox ialah komponen yang diekstrak dari tumbuh-tumbuhan salah satunya AHA (alpha hydroxy acid) yang BERKUASA menegangkan kulit, melembap, menguatkan kolagen dan elastin supaya nampak awet muda, cantik sepanjang usia.
    Selain daripada menghilangkan parut jeragat, jerawat, kulit sentiasa lembap, tegang, licin bersinar. Paling penting ia membuang sel kulit mati dan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru yang sihat.

    Terima kasih kepada pengguna yang kongsikan testimoni kepada kami. Bio Miracle Action dengan kuasa Bio-Botox menjadikan anda sentiasa cantik sepanjang usia.

    Dapatkan Bio Miracle Action harga promosi sah hingga 5/7/20 shj dengan ciksha 0185769975
    .
    #regrann
    #jamuratumalaya #JAMURATUMALAYAIPOH #zinniamagenta #marjaneoil #jrminfo #jrmipoh #jrmklebang #jrmmanjung #jrmparit #jrmpantairemis #jrmipohciksha #bondarozitaibrahim #jrmperak #jrmfeedback #jeragat #pengedarjrmipoh #pengedarjrmperak #teamayaananayla #jrmshahalam #codpantasciksha #wajargunajrm #biomiracleaction

  •  0  0  4 July, 2020

Top #jrmperak Posts

  • Gel Mandian Bidara ada less sekarang.. wow 😍. Jom dapatkan dari KaK Liza ye. WhatsApp 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #bonda #megaratu #zinniamagenta #jamu #kurmadhuha #marjaneoil #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Gel Mandian Bidara ada less sekarang.. wow 😍. Jom dapatkan dari KaK Liza ye. WhatsApp 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #bonda #megaratu #zinniamagenta #jamu #kurmadhuha #marjaneoil #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  13  3  15 April, 2020
  • KEBAIKKAN BIO MIRACLE ACTION .
.
· Menghilangkan kulit kusam dan sel kulit mati
· Mengurangkan kedutan pada tepi mata dan tepi bibir
· Menyokong elastin dan penghidratan untuk awet muda
· Meningkatkan kolagen dan menegangkan kulit muka
· Menyembuhkan jerawat dengan cepat dan menghilangkan parut
· Menghilangkan kesan jeragat
· Menegangkan muka yang kendur

PERHATIAN:-
BAGI PENGGUNA YANG MEMPUNYAI JERAGAT TEBAL & BANYAK SEL KULIT MATI, AKAN MERASA SEDIKIT GATAL PADA AWAL PENGGUNAAN. 
KULIT LEBIH CERAH & BERSIH. 
KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 5 HARI. 
KULIT DIGANTIKAN DENGAN SEL-SEL KULIT BARU YANG LEBIH MUDA DAN SIHAT.

WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #bonda #megaratu #zinniamagenta #jamu #kurmadhuha #marjaneoil #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • KEBAIKKAN BIO MIRACLE ACTION .
    .
    · Menghilangkan kulit kusam dan sel kulit mati
    · Mengurangkan kedutan pada tepi mata dan tepi bibir
    · Menyokong elastin dan penghidratan untuk awet muda
    · Meningkatkan kolagen dan menegangkan kulit muka
    · Menyembuhkan jerawat dengan cepat dan menghilangkan parut
    · Menghilangkan kesan jeragat
    · Menegangkan muka yang kendur

    PERHATIAN:-
    BAGI PENGGUNA YANG MEMPUNYAI JERAGAT TEBAL & BANYAK SEL KULIT MATI, AKAN MERASA SEDIKIT GATAL PADA AWAL PENGGUNAAN.
    KULIT LEBIH CERAH & BERSIH.
    KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 5 HARI.
    KULIT DIGANTIKAN DENGAN SEL-SEL KULIT BARU YANG LEBIH MUDA DAN SIHAT.

    WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #bonda #megaratu #zinniamagenta #jamu #kurmadhuha #marjaneoil #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  15  2  30 May, 2020
  • Kurma Dhuha boleh diambil oleh lelaki dan perempuan. Umur kanak2 seawal 5 tahun dah boleh makan sikit2 Kurma Dhuha sehinggalah warga emas.

Rasanya sangat sedap dan sesuai  dikunyah setiap pagi.

Nak jadikan Kurma Dhuha sebagai supplement harian anda, boleh WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #bonda #megaratu #zinniamagenta #jamu #kurmadhuha #marjaneoil #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Kurma Dhuha boleh diambil oleh lelaki dan perempuan. Umur kanak2 seawal 5 tahun dah boleh makan sikit2 Kurma Dhuha sehinggalah warga emas.

    Rasanya sangat sedap dan sesuai dikunyah setiap pagi.

    Nak jadikan Kurma Dhuha sebagai supplement harian anda, boleh WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #angelicaherbs #kopiratu #cryo #iceteapeach #royalv #mustanir #bonda #megaratu #zinniamagenta #jamu #kurmadhuha #marjaneoil #chocolatefibrelife #demarco #jrmperak #jrmbtgajah #zinnia #gelmandianbidaraarab #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  22  0  18 June, 2020
  • Ramainya yg dah jatuh hati dengan Rose Spring Water dari JRM. .
.
Specialnya Rose Spring Water ni dia ada air mata air. Berbeza dengan rose water yg ada di pasaran.

Nak cuba, WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Ramainya yg dah jatuh hati dengan Rose Spring Water dari JRM. .
    .
    Specialnya Rose Spring Water ni dia ada air mata air. Berbeza dengan rose water yg ada di pasaran.

    Nak cuba, WhatsApp Kak Liza ye 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  5  2  2 June, 2020
  • MANFAAT MARJANE OIL .
.
~ Menghilangkan lingkaran hitam pada mata atau kesan rekahan perut akibat kehamilan. .
.
~ Sesuai dipakai oleh lelaki dan wanita (orang dewasa, wanita hamil dan kanak-kanak. Ia sangat baik disapukan pada bayi berusia 3 bulan ke atas terutamanya kulit melecet, berair, kulit kepala berkerak atau kurap susu. .
.
~ Sesuai dipakai sewaktu melancong ke luar negara yg mengalami iklim sejuk atau panas sebagai perlindungan kulit supaya tidak rosak dan mengalami alahan. .
.
Insya Allah ianya sangat berkesan. .
.

WhatsApp ye 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • MANFAAT MARJANE OIL .
    .
    ~ Menghilangkan lingkaran hitam pada mata atau kesan rekahan perut akibat kehamilan. .
    .
    ~ Sesuai dipakai oleh lelaki dan wanita (orang dewasa, wanita hamil dan kanak-kanak. Ia sangat baik disapukan pada bayi berusia 3 bulan ke atas terutamanya kulit melecet, berair, kulit kepala berkerak atau kurap susu. .
    .
    ~ Sesuai dipakai sewaktu melancong ke luar negara yg mengalami iklim sejuk atau panas sebagai perlindungan kulit supaya tidak rosak dan mengalami alahan. .
    .
    Insya Allah ianya sangat berkesan. .
    .

    WhatsApp ye 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  10  0  30 June, 2020
  • Stok Kurma Dhuha baru sampai. Expired May 2021.

WhatsApp Kak liza ye 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Stok Kurma Dhuha baru sampai. Expired May 2021.

    WhatsApp Kak liza ye 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  6  9  30 May, 2020
  • Diformulasikan dari gabungan herba mewah antarabangsa seperti Biji Sacha Inchi, Papain(betik), Epal, Buah Zaitun, Bunga Spilanthes Acmella, Rosemerry, Gamat dan banyak lagi.

Keberkesanan Bio Miracle Action pilihan utama wanita untuk penjagaan kulit yg mengandungi bahan² semulajadi.

Penggunaan Bio Miracle Action membantu melambatkan proses penuaan, membantu memperbaharui kulit, membantu menegangkan kulit, membantu untuk masalah jeragat, jerawat dan menyerikan kulit yg kusam.

Harus cuba ye. WhatsApp 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Diformulasikan dari gabungan herba mewah antarabangsa seperti Biji Sacha Inchi, Papain(betik), Epal, Buah Zaitun, Bunga Spilanthes Acmella, Rosemerry, Gamat dan banyak lagi.

    Keberkesanan Bio Miracle Action pilihan utama wanita untuk penjagaan kulit yg mengandungi bahan² semulajadi.

    Penggunaan Bio Miracle Action membantu melambatkan proses penuaan, membantu memperbaharui kulit, membantu menegangkan kulit, membantu untuk masalah jeragat, jerawat dan menyerikan kulit yg kusam.

    Harus cuba ye. WhatsApp 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  8  0  1 July, 2020
  • Jika anda nak cantik sepanjang usia, wajib guna Cenderai Putih Body Butter dan Sutra Lamuni Body Scrub kerana ia membantu merangsang sel kulit baru dan sihat, merangsang kolagen, tinggi vitamin, mineral, sifat2 anti-mikrob, anti-inflamasi, anti-penuaan dan komponen yg membantu menghilangkan kehitaman dan meratakan tona kulit.

Golongan wanita yg nak cantik, wajib guna Cenderai Putih Body Butter dan Sutra Lamuni Body Scrub. Lelaki pun boleh guna 😊. Wanita mengandung dan lepas bersalin boleh gunakan untuk memudarkan parut strech mark.

Boleh dapatkan stok dari Kak Liza ye. WhatsApp ye 0194288917

#jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah
  • Jika anda nak cantik sepanjang usia, wajib guna Cenderai Putih Body Butter dan Sutra Lamuni Body Scrub kerana ia membantu merangsang sel kulit baru dan sihat, merangsang kolagen, tinggi vitamin, mineral, sifat2 anti-mikrob, anti-inflamasi, anti-penuaan dan komponen yg membantu menghilangkan kehitaman dan meratakan tona kulit.

    Golongan wanita yg nak cantik, wajib guna Cenderai Putih Body Butter dan Sutra Lamuni Body Scrub. Lelaki pun boleh guna 😊. Wanita mengandung dan lepas bersalin boleh gunakan untuk memudarkan parut strech mark.

    Boleh dapatkan stok dari Kak Liza ye. WhatsApp ye 0194288917

    #jamuratumalayaipoh #jrmipoh #bonda #jamu #jrmperak #jrmgunungrapat #jrmbercham #jrmmanjoi #jrmsilibin #jrmampang #jrmtambun #jrmklebang #jrmchemor #jrmbtgajah #jrmsungaisiput #codseluruhipoh #jrmmeru #jrmjelapang #jrmkualakangsar #jrmchangkatlada #jrmStation18 #jrmpasirputeh #jrmlahat #jrmtasek #jrmkampunggajah

  •  11  0  13 May, 2020