#jrmkopiratu Instagram Photos & Videos

jrmkopiratu - 269 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
6.3
average likes

Latest #jrmkopiratu Posts

  • Kulit muka kita berjerawat dan berminyak berpunca daripada liang pori-pori kita terbuka dan menyebabkan liang pori tersebut jadi tersumbat dan jadi kotor.  Antara faktor liang pori tersumbat adalah dari pemakanan, cuaca, pencemaran, hormon, penggunaan makeup yang salah/tak sesuai dengan muka atau tinggi bahan kimia

BMA bertindak sangat kuat, membantu merawat kulit jauh dari dalam dan membuang toksin dari kulit muka. Itu lah sebab nya muka mula jadi kusam, naik jerawat, berlakunya iritasi, dll

Mula-mula pakai BMA memang tak menyenangkan. Tapi hasilnya sangat memuaskan

Jika anda baru nak mula guna set BMA, kami syorkan dan nasihatkan supaya anda stop penggunaan skincare lain dahulu sekurang-kurangnya seminggu. Supaya healing crisis nya tidak begitu teruk. Penggunaan secara konsisten selama 2 minggu dah boleh nampak hasilnya.

Pastikan anda dapatkan set penjagaan muka yang bukan sahaja bagi hasil yang memuaskan, tetapi yang memberikan kesan yang selamat dan sihat untuk kulit muka untuk jangka masa yang lama ๐Ÿ˜‰

WA0126563301 atau klik di bio

BIO MIRACLE ACTION
Harga promosi RM 60(harga asal rm69.50)
Harga ahli jrm rm55.80(diskaun 7%dari Harga promo)

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmwujapinkish 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
  • Kulit muka kita berjerawat dan berminyak berpunca daripada liang pori-pori kita terbuka dan menyebabkan liang pori tersebut jadi tersumbat dan jadi kotor. Antara faktor liang pori tersumbat adalah dari pemakanan, cuaca, pencemaran, hormon, penggunaan makeup yang salah/tak sesuai dengan muka atau tinggi bahan kimia

    BMA bertindak sangat kuat, membantu merawat kulit jauh dari dalam dan membuang toksin dari kulit muka. Itu lah sebab nya muka mula jadi kusam, naik jerawat, berlakunya iritasi, dll

    Mula-mula pakai BMA memang tak menyenangkan. Tapi hasilnya sangat memuaskan

    Jika anda baru nak mula guna set BMA, kami syorkan dan nasihatkan supaya anda stop penggunaan skincare lain dahulu sekurang-kurangnya seminggu. Supaya healing crisis nya tidak begitu teruk. Penggunaan secara konsisten selama 2 minggu dah boleh nampak hasilnya.

    Pastikan anda dapatkan set penjagaan muka yang bukan sahaja bagi hasil yang memuaskan, tetapi yang memberikan kesan yang selamat dan sihat untuk kulit muka untuk jangka masa yang lama ๐Ÿ˜‰

    WA0126563301 atau klik di bio

    BIO MIRACLE ACTION
    Harga promosi RM 60(harga asal rm69.50)
    Harga ahli jrm rm55.80(diskaun 7%dari Harga promo)

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmwujapinkish
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco

  •  11  0  3 July, 2020
  • Assalammuallaikum.. Selamat Pagi.. 
.
Semoga Anda semua dilimpahkan Rezeki yang luas.. Aamiin.. 
.
Jangan lupa sarapan untuk tenaga dan Jangan lupa minum Kopi Ratu bagi kaum hawa, kerana dirimu Ratu yang jelita! ๐Ÿ˜˜ Ehhhh nak bagi tahu juga kopi ni dapat bantu anda hilangkan mood stress tau. Jadi anda buat kerja pun dengan mood yang aman seharian kerja pun cepat siap. ๐Ÿฅฐ
.
www.wasap.my/60135409302/KR
.
#jrmkopiratu 
#ratu 
#jrmsahsabah 
#jrmkotakinabalu
  • Assalammuallaikum.. Selamat Pagi..
    .
    Semoga Anda semua dilimpahkan Rezeki yang luas.. Aamiin..
    .
    Jangan lupa sarapan untuk tenaga dan Jangan lupa minum Kopi Ratu bagi kaum hawa, kerana dirimu Ratu yang jelita! ๐Ÿ˜˜ Ehhhh nak bagi tahu juga kopi ni dapat bantu anda hilangkan mood stress tau. Jadi anda buat kerja pun dengan mood yang aman seharian kerja pun cepat siap. ๐Ÿฅฐ
    .
    www.wasap.my/60135409302/KR
    .
    #jrmkopiratu
    #ratu
    #jrmsahsabah
    #jrmkotakinabalu

  •  1  0  30 June, 2020
  • ready stock
WA 0126563301 atau klik di bio

Konsep rawatan terapi dingin berherba bersama Magnesium Flakes sgt bagus untuk menyerapkan kebaikan magnesium .
Tak cuba tak tau rasanya bagaimana.!! Kesan baik bagus bantu pulih masalah kesihatan terutamanya krem, kejang kaki, bagus untuk tambah kalsium, meninggikan hormon, baik untuk tulang dan mengurangkan rasa kekejangan otot..gOut , sakit gigi, gigitan bisa macam lipan atau lebah..!!
.
Herbal Cryo Spray didalamnya mengandungi formulasi khas seperti menthol, Magnesium chloride dan herba seperti Daun Pudina jepun, Camphor, Bunga Matahari dan Minyak pokok Pine..
.
Transdermal secara spray buat rasa sejuk berangin membantu mengurangkan bengkak, rendahkan suhu panas pada sendi dan otot. Herbal Cryo Spray sangat bagus untuk masalah lenguh-lenguh kaki, sendi, tarik mengkarung, krem kaki, wanita mengandung yang kerap mengalami kekejangan, vena varikosa elok menggunakan cryo spray kerana ia membantu memberi nutrisi pada otot dan melancarkan peredaran darah..
.
Terdapat bahan aromaterapi seperti menthol dari daun pudina yang bantu mengurangkan stres, migrain, sumbatan hidung/ resdung dan sakit gigi. Kalau stres, spray pada pergelangan tanah, kemudian boleh hidu atau spray pada tengkuk. Untuk kegunaan luaran sahaja, jangan spray di dalam mulut..
.
Yang penting formulasi didalam Cryo Spray tiada ubat tahan sakit. Ubat tahan sakit tidak elok digunakan selalu. Konsep terapi nk sy ambil cara rawatan Selalu digunakan oleh atlet untuk melegakan dengan pantas.

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#iceteapeachmengkudu
#jrmviniferacccover
#jrmsilkysunscreen 
#pinkyrosesjrm
 #cyrosprayjrm
  • ready stock
    WA 0126563301 atau klik di bio

    Konsep rawatan terapi dingin berherba bersama Magnesium Flakes sgt bagus untuk menyerapkan kebaikan magnesium .
    Tak cuba tak tau rasanya bagaimana.!! Kesan baik bagus bantu pulih masalah kesihatan terutamanya krem, kejang kaki, bagus untuk tambah kalsium, meninggikan hormon, baik untuk tulang dan mengurangkan rasa kekejangan otot..gOut , sakit gigi, gigitan bisa macam lipan atau lebah..!!
    .
    Herbal Cryo Spray didalamnya mengandungi formulasi khas seperti menthol, Magnesium chloride dan herba seperti Daun Pudina jepun, Camphor, Bunga Matahari dan Minyak pokok Pine..
    .
    Transdermal secara spray buat rasa sejuk berangin membantu mengurangkan bengkak, rendahkan suhu panas pada sendi dan otot. Herbal Cryo Spray sangat bagus untuk masalah lenguh-lenguh kaki, sendi, tarik mengkarung, krem kaki, wanita mengandung yang kerap mengalami kekejangan, vena varikosa elok menggunakan cryo spray kerana ia membantu memberi nutrisi pada otot dan melancarkan peredaran darah..
    .
    Terdapat bahan aromaterapi seperti menthol dari daun pudina yang bantu mengurangkan stres, migrain, sumbatan hidung/ resdung dan sakit gigi. Kalau stres, spray pada pergelangan tanah, kemudian boleh hidu atau spray pada tengkuk. Untuk kegunaan luaran sahaja, jangan spray di dalam mulut..
    .
    Yang penting formulasi didalam Cryo Spray tiada ubat tahan sakit. Ubat tahan sakit tidak elok digunakan selalu. Konsep terapi nk sy ambil cara rawatan Selalu digunakan oleh atlet untuk melegakan dengan pantas.

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #iceteapeachmengkudu
    #jrmviniferacccover
    #jrmsilkysunscreen
    #pinkyrosesjrm
    #cyrosprayjrm

  •  4  0  21 June, 2020
  • Makanan campuran serbuk buah-buahan tinggi sumber vitamin dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya kelihatan sentiasa awet muda, cerah, dan gebu .
Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran pada kulit muka dan warna kulit badan yang kusam
.
Produk ini sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita. Kanak-kanak dari usia 12 tahun ke atas dan ibu mengandung 5 bulan ke atas (yang tiada masalah kesihatan) dan ibu sedang menyusu pun sesuai ambil Wuja Pinkish .

PERHATIAN: Pesakit kencing manis tidak digalakkan mengambil Wuja Pinkish (kerana menggunakan gula dari tumbuhan). Disyorkan supaya dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM) 
WA 0126563301 atau klik di bio

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#iceteapeachmengkudu
#jrmviniferacccover
#jrmsilkysunscreen 
#pinkyrosesjrm
#cyrosprayjrm
  • Makanan campuran serbuk buah-buahan tinggi sumber vitamin dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya kelihatan sentiasa awet muda, cerah, dan gebu .
    Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran pada kulit muka dan warna kulit badan yang kusam
    .
    Produk ini sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita. Kanak-kanak dari usia 12 tahun ke atas dan ibu mengandung 5 bulan ke atas (yang tiada masalah kesihatan) dan ibu sedang menyusu pun sesuai ambil Wuja Pinkish .

    PERHATIAN: Pesakit kencing manis tidak digalakkan mengambil Wuja Pinkish (kerana menggunakan gula dari tumbuhan). Disyorkan supaya dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)
    WA 0126563301 atau klik di bio

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #iceteapeachmengkudu
    #jrmviniferacccover
    #jrmsilkysunscreen
    #pinkyrosesjrm
    #cyrosprayjrm

  •  1  0  3 June, 2020
  • Royal V RM60.00 
WA 0126563301  atau klik di bio

Bio-Identical Hormon antara bahan dalam produk terlaris JRM. Royal V produk terbaik formulasi campuran herba organik semulajadi yang tiada tandingannya dengan produk lain di pasaran

Royal V produk khas untuk wanita mengandungi terbukti berkesan menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Ramai pengguna setia kami berpuas hati dengan keberkesanan produk

Bahan yang digunakan dalam Royal V bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

#jrmRoyalV  #jrmpengedarseremban2
#jrmpengedarseremban
#jrmpengedarrembau
#jrmmustanir
#jrmkurmadhuha 
#jrmmegaratu 
#jrmkopiratu
#jrmzinnia
#jrmbma
#jrmMarjaneOil
  • Royal V RM60.00
    WA 0126563301 atau klik di bio

    Bio-Identical Hormon antara bahan dalam produk terlaris JRM. Royal V produk terbaik formulasi campuran herba organik semulajadi yang tiada tandingannya dengan produk lain di pasaran

    Royal V produk khas untuk wanita mengandungi terbukti berkesan menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Ramai pengguna setia kami berpuas hati dengan keberkesanan produk

    Bahan yang digunakan dalam Royal V bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

    Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

    #jrmRoyalV #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarrembau
    #jrmmustanir
    #jrmkurmadhuha
    #jrmmegaratu
    #jrmkopiratu
    #jrmzinnia
    #jrmbma
    #jrmMarjaneOil

  •  2  0  2 June, 2020
  • Selamat pagi! Dah minum kopi ratu ke belum pagi ni?

Minuman campuran herba pahit yang meniru rasa kopi. Antara bahan herba Ginkgo Biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh.

Khas untuk wanita! Rasanya yang sangat mewah dan sungguh lazat. Pasti anda ketagih!

Ia mengandungi gizi yang sangat tinggi membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil lebih cantik dan cerdik.

Bagus merawat kencing manis dan darah tinggi. Pemanis yang terkandung dalam produk ini bukan dari gula tebu tapi dari stevia.

Kopi Ratu sesuai di ambil oleh pelajar bermula dari usia 10 tahun, wanita yang berkerjaya, wanita berusia dan terutamanya wanita dalam pantang. Ibu hamil dan lelaki tidak boleh minum Kopi Ratu.

Kopi Ratu 
RM43.00

Ready stock
WA 0126563301 atau klik di bio

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau 
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV 
#jrmmegaratu
  • Selamat pagi! Dah minum kopi ratu ke belum pagi ni?

    Minuman campuran herba pahit yang meniru rasa kopi. Antara bahan herba Ginkgo Biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh.

    Khas untuk wanita! Rasanya yang sangat mewah dan sungguh lazat. Pasti anda ketagih!

    Ia mengandungi gizi yang sangat tinggi membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil lebih cantik dan cerdik.

    Bagus merawat kencing manis dan darah tinggi. Pemanis yang terkandung dalam produk ini bukan dari gula tebu tapi dari stevia.

    Kopi Ratu sesuai di ambil oleh pelajar bermula dari usia 10 tahun, wanita yang berkerjaya, wanita berusia dan terutamanya wanita dalam pantang. Ibu hamil dan lelaki tidak boleh minum Kopi Ratu.

    Kopi Ratu
    RM43.00

    Ready stock
    WA 0126563301 atau klik di bio

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmegaratu

  •  5  0  31 May, 2020
  • #kopiratu
Kopi Ratu ready stok
Ramai yang tanya perbezaan produk-produk kopi keluaran JRM. Apa fungsi dan kebaikan setiap kopi-kopi ini?
.
Kami kongsikan khasiat, kebaikan dan perbezaan setiap kopi-kopi JRM, jangan salah info, nnt lain jadinya !!
.
Kopi Ratu, Romagella Coffee & De'Marco White Coffee merupakan keluaran JRM yang berlainan fungsi dan formulasi
.
Persamaan setiap kopi JRM ialah formulasi setiap kopi mengandungi unsur adoptagen dari tumbuhan yang membantu mengurangkan stres, beri ketenangan, bantu tingkatkan sistem imun dan mengimbangi kortisol. Kortisol terlalu tinggi dlm badan, punca kita stress!
.
Kopi Ratu
RM43.00 (SM) RM46.00 (SS)

Romagella Coffee
RM39.00 (SM) RM42.00 (SS)

De' Marco White Coffee
RM33.00 (SM)

https://wa.me/60176353992

#jrmkopiRatu 
#jrmromagella 
#demarco
  • #kopiratu
    Kopi Ratu ready stok
    Ramai yang tanya perbezaan produk-produk kopi keluaran JRM. Apa fungsi dan kebaikan setiap kopi-kopi ini?
    .
    Kami kongsikan khasiat, kebaikan dan perbezaan setiap kopi-kopi JRM, jangan salah info, nnt lain jadinya !!
    .
    Kopi Ratu, Romagella Coffee & De'Marco White Coffee merupakan keluaran JRM yang berlainan fungsi dan formulasi
    .
    Persamaan setiap kopi JRM ialah formulasi setiap kopi mengandungi unsur adoptagen dari tumbuhan yang membantu mengurangkan stres, beri ketenangan, bantu tingkatkan sistem imun dan mengimbangi kortisol. Kortisol terlalu tinggi dlm badan, punca kita stress!
    .
    Kopi Ratu
    RM43.00 (SM) RM46.00 (SS)

    Romagella Coffee
    RM39.00 (SM) RM42.00 (SS)

    De' Marco White Coffee
    RM33.00 (SM)

    https://wa.me/60176353992

    #jrmkopiRatu
    #jrmromagella
    #demarco

  •  2  0  5 May, 2020
  • Kopi ratu ni wajib sis minum tiap pagi..sehari sekali saja sis minum. Biasanya sis minum waktu sarapan pagi.. lepas tu baru mula buat semua kerja rumah.. time pkp ni agak mencabar emosi dari biasa sebab kena jadi guru pula..tapi setakat ni masih terkawal emosinya.. kopi ratu ni kalau minum kita akan rasa kenyang yang panjang sebab tu kena minum waktu pagi.. kalau minum jam 10 mesti sis akan lunch lewat. Biasanya dalam jam 3 macam tu... Minum kopi ratu ni juga akan menjadikan kita lawas.. senang mau membuang.. Boleh wasap sis di no ๐Ÿ‘‡0198808242

Jangan malu jangan segan..boleh tanya-tanya tentang prodak prodak lain juga ya..InsyAllah sis layan.. #jrmkeningau
#jrmsabah
#jrmkopiratu
#jrmbondarozitaibrahim
#jrmsabahauraunggul 
#stayathome
#kitajagakita
  • Kopi ratu ni wajib sis minum tiap pagi..sehari sekali saja sis minum. Biasanya sis minum waktu sarapan pagi.. lepas tu baru mula buat semua kerja rumah.. time pkp ni agak mencabar emosi dari biasa sebab kena jadi guru pula..tapi setakat ni masih terkawal emosinya.. kopi ratu ni kalau minum kita akan rasa kenyang yang panjang sebab tu kena minum waktu pagi.. kalau minum jam 10 mesti sis akan lunch lewat. Biasanya dalam jam 3 macam tu... Minum kopi ratu ni juga akan menjadikan kita lawas.. senang mau membuang.. Boleh wasap sis di no ๐Ÿ‘‡0198808242

    Jangan malu jangan segan..boleh tanya-tanya tentang prodak prodak lain juga ya..InsyAllah sis layan.. #jrmkeningau
    #jrmsabah
    #jrmkopiratu
    #jrmbondarozitaibrahim
    #jrmsabahauraunggul
    #stayathome
    #kitajagakita

  •  3  0  14 April, 2020
  • Ramai yang tanya perbezaan produk-produk kopi keluaran JRM. Apa fungsi dan kebaikan setiap kopi-kopi ini?
.
Kami kongsikan khasiat, kebaikan dan perbezaan setiap kopi-kopi JRM, jangan salah info, nnt lain jadinya !!
.
Kopi Ratu, Romagella Coffee & De'Marco White Coffee merupakan keluaran JRM yang berlainan fungsi dan formulasi
.
Persamaan setiap kopi JRM ialah formulasi setiap kopi mengandungi unsur adoptagen dari tumbuhan yang membantu mengurangkan stres, beri ketenangan, bantu tingkatkan sistem imun dan mengimbangi kortisol. Kortisol terlalu tinggi dlm badan, punca kita stress!
.
Kopi Ratu
RM43.00 (SM) RM46.00 (SS)

Romagella Coffee
RM39.00 (SM) RM42.00 (SS)

De' Marco White Coffee
RM33.00 (SM)

WA0126563301 atau klik di bio

#jrmpengedarseremban2 
#jrmkopiRatu 
#jrmromagella 
#demarco
  • Ramai yang tanya perbezaan produk-produk kopi keluaran JRM. Apa fungsi dan kebaikan setiap kopi-kopi ini?
    .
    Kami kongsikan khasiat, kebaikan dan perbezaan setiap kopi-kopi JRM, jangan salah info, nnt lain jadinya !!
    .
    Kopi Ratu, Romagella Coffee & De'Marco White Coffee merupakan keluaran JRM yang berlainan fungsi dan formulasi
    .
    Persamaan setiap kopi JRM ialah formulasi setiap kopi mengandungi unsur adoptagen dari tumbuhan yang membantu mengurangkan stres, beri ketenangan, bantu tingkatkan sistem imun dan mengimbangi kortisol. Kortisol terlalu tinggi dlm badan, punca kita stress!
    .
    Kopi Ratu
    RM43.00 (SM) RM46.00 (SS)

    Romagella Coffee
    RM39.00 (SM) RM42.00 (SS)

    De' Marco White Coffee
    RM33.00 (SM)

    WA0126563301 atau klik di bio

    #jrmpengedarseremban2
    #jrmkopiRatu
    #jrmromagella
    #demarco

  •  7  0  12 April, 2020
  • rose spray water RM38 sahaja ๐Ÿฅฐ
WA 0126563301 atau klik di bio

Reposted from @bondarozitaibrahim Masa umur sy 38 tahun selalu sy cakp pd suami sy โ€œnampak x muka sy dh kendur..?? Tp Kedut kurang jelas kendur dn jatuh jelas sgt..โ€
.
Pengalaman sy tengok penuaan diri sendiri yg sy nampak Setiap 3 bulan kalau biarkan diri stress , xbetul skin care kering dn kusam teruk, sgt penting jaga kelembaban dn lokasi dimana dikata tinggal..!! air muka sy sudah mulai berubah.. itulah proses penuaan , cuma sy masih bersyukur kerana complexion skin yg sgt sihat..bukan senang jaga bila dah berusia.. x blh salah cuaca.. kena pakai bahan yg extra supaya melembabkan kulit dn badan2 yg memberikan mineral dn oksigen supaya dpt mengekalkan kolagen muka bertahan dgn kelembapan kulit ..
.
Sy buat formulasi rose spray water, teruja sejak buat rumah hutan kerana menggunakan air mata air, ( sy tau kebaikannya) bahan lain sy masukan daun lidah buaya, bunga sakura, dn juga ekstrak bunga rose yg ada unsur antioksidan dn juga merangsang hormon oxytocin..
.
Kita sbgai wanita mmg x dpt lari daripada ketegangan fikiran dr masalah kerja ataupun keluarga.. itu juga punca penuaan yg paling kuat dr dalam sbb tu pengalak hormon secara aromatheraphy sy combinekan dlm rose spring water
.
Rose spray water bukannya toner, tp ia air daripada pati bunga rose yg sering sy semburkan setiap kali selepas makeup ataupun dlm keadaan cuaca yg sgt panas supaya lembapan kulit muka sy tahan.. #jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#iceteapeachmengkudu
#jrmviniferacccover
#jrmsilkysunscreen 
#pinkyrosesjrm
 #cyrosprayjrm
  • rose spray water RM38 sahaja ๐Ÿฅฐ
    WA 0126563301 atau klik di bio

    Reposted from @bondarozitaibrahim Masa umur sy 38 tahun selalu sy cakp pd suami sy โ€œnampak x muka sy dh kendur..?? Tp Kedut kurang jelas kendur dn jatuh jelas sgt..โ€
    .
    Pengalaman sy tengok penuaan diri sendiri yg sy nampak Setiap 3 bulan kalau biarkan diri stress , xbetul skin care kering dn kusam teruk, sgt penting jaga kelembaban dn lokasi dimana dikata tinggal..!! air muka sy sudah mulai berubah.. itulah proses penuaan , cuma sy masih bersyukur kerana complexion skin yg sgt sihat..bukan senang jaga bila dah berusia.. x blh salah cuaca.. kena pakai bahan yg extra supaya melembabkan kulit dn badan2 yg memberikan mineral dn oksigen supaya dpt mengekalkan kolagen muka bertahan dgn kelembapan kulit ..
    .
    Sy buat formulasi rose spray water, teruja sejak buat rumah hutan kerana menggunakan air mata air, ( sy tau kebaikannya) bahan lain sy masukan daun lidah buaya, bunga sakura, dn juga ekstrak bunga rose yg ada unsur antioksidan dn juga merangsang hormon oxytocin..
    .
    Kita sbgai wanita mmg x dpt lari daripada ketegangan fikiran dr masalah kerja ataupun keluarga.. itu juga punca penuaan yg paling kuat dr dalam sbb tu pengalak hormon secara aromatheraphy sy combinekan dlm rose spring water
    .
    Rose spray water bukannya toner, tp ia air daripada pati bunga rose yg sering sy semburkan setiap kali selepas makeup ataupun dlm keadaan cuaca yg sgt panas supaya lembapan kulit muka sy tahan.. #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #iceteapeachmengkudu
    #jrmviniferacccover
    #jrmsilkysunscreen
    #pinkyrosesjrm
    #cyrosprayjrm

  •  6  0  8 April, 2020
  • bercerita dgn khusyuk pernah ditahan di ward, menunggu appointment pembedahan, katil sebelahnya kebetulan seorg doctor yg mempunyai masalah fibroid sebesar 11cm mengamalkan produk mustanir dn kurma dhuha..
.cadangkan amal produk JRM ..โ€ Ni sy simpan gambar dn bukti bonda, sy amalkan produk kurma dhuha, mustanir fibroid keluar sebesar ini.. dan suami sy ada buasir sembuh lepas mengamalkan mustanir..โ€
.
โ€œSy berterima kasih dn bersyukur kpd Allah kerana dipertemukan produk yg bagus dn sy tahu tentang kebaikan produk bonda daripada doktor hamid arshad yg mencadangkan sy utk dtg ke rumah hutan ini..โ€
.
PROMOSI SYABAAN to RAMADAN โฃ๏ธ
.
Sempena Knockdown Price dan hanya ni je kami ada ..*28/3 hingga 10/4*
.
1: 3 Ice Tea Peach RM49 (Jimat RM17)
.
2: CFL Harga asal rm63 ( choc Fiber Life ) kini RM49 (Jimat RM14)
.
3: 3COLONIS RM57 (Jimat RM13)
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ๐Ÿ‘†๐Ÿฟharga menjunam xpernah dapat semurah ini akn tamat 10hb April 2020
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ last *10hb  April* saja
.
1: KURMA DHUHA asal RM 100 , kini RM80 (Jimat RM20)
.
2: ROYAL V asal RM 69 kini RM49 (Jimat RM11)
.
3 : MUSTANIR Asal RM120 kini RM85 (Jimat RM35)
.
4: KOPI ROMAGELLA 2 Asal RM78 kini RM65 (Jimat RM13) 
WA 0126563301 atau klik di bio

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#iceteapeachmengkudu
#jrmviniferacccover
#jrmsilkysunscreen 
#pinkyrosesjrm
 #cyrosprayjrm
  • bercerita dgn khusyuk pernah ditahan di ward, menunggu appointment pembedahan, katil sebelahnya kebetulan seorg doctor yg mempunyai masalah fibroid sebesar 11cm mengamalkan produk mustanir dn kurma dhuha..
    .cadangkan amal produk JRM ..โ€ Ni sy simpan gambar dn bukti bonda, sy amalkan produk kurma dhuha, mustanir fibroid keluar sebesar ini.. dan suami sy ada buasir sembuh lepas mengamalkan mustanir..โ€
    .
    โ€œSy berterima kasih dn bersyukur kpd Allah kerana dipertemukan produk yg bagus dn sy tahu tentang kebaikan produk bonda daripada doktor hamid arshad yg mencadangkan sy utk dtg ke rumah hutan ini..โ€
    .
    PROMOSI SYABAAN to RAMADAN โฃ๏ธ
    .
    Sempena Knockdown Price dan hanya ni je kami ada ..*28/3 hingga 10/4*
    .
    1: 3 Ice Tea Peach RM49 (Jimat RM17)
    .
    2: CFL Harga asal rm63 ( choc Fiber Life ) kini RM49 (Jimat RM14)
    .
    3: 3COLONIS RM57 (Jimat RM13)
    .
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ๐Ÿ‘†๐Ÿฟharga menjunam xpernah dapat semurah ini akn tamat 10hb April 2020
    .
    ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ last *10hb April* saja
    .
    1: KURMA DHUHA asal RM 100 , kini RM80 (Jimat RM20)
    .
    2: ROYAL V asal RM 69 kini RM49 (Jimat RM11)
    .
    3 : MUSTANIR Asal RM120 kini RM85 (Jimat RM35)
    .
    4: KOPI ROMAGELLA 2 Asal RM78 kini RM65 (Jimat RM13)
    WA 0126563301 atau klik di bio

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #iceteapeachmengkudu
    #jrmviniferacccover
    #jrmsilkysunscreen
    #pinkyrosesjrm
    #cyrosprayjrm

  •  7  0  5 April, 2020
  • Reposted from @bondarozitaibrahim sekadar pandangan sy.. ada org muka kering kusam, ada yg sgt berkedut , penuh banyak jeragat.. mukanya kendur jatuh.. atau air mukanya nampak tua tetapi x berkedut dn x jatuh..!! Hebat kuasa Allah kan..!! Dn cara mengatasi x sama semua manusia cuma sedikit ilmy myb sesuai kita amalkan nk lambatkan tua..!!
.
Semua sy cerita tadi adalah jenis penuaan.. bila dn berusia 40 tahun ke atas.. klu nk sihat muka dn badan yg patut kita kekalkan ialah menjaga ketenangan hati, kerana ia memberi impak yg besar kpd muka, badan dn juga kesihatan..
.
Yg kedua mengelakkan muka kita daripada terkena sinaran matahari , toksin dr kilang dn kemajuan dunia modern dn perubahan cuaca yg terlalu sejuk menyebabkan kekeringan..cara makanan sihat dn bergizi
.
Ingat lah yg Tepi laut, cuaca yg terlalu panas dan terlalu sejuk menyebabkan kulit lebih terdedah utk mendapat kerosakan terutamanya jeragat dn penuaan..
.
Bio miracle action merupakan 1 produk bio yg berunsurkan botox daripada tumbuhan yg dpt kuatkan elastin kulit..!! Ia bantu mengeluarkan banyak jenis toksin yg terperangkap pada bawah kulit muka tertamanya org yg pernah menggunakan produk kimia , mecury , raksa dn racun2 hidrokinon sebelumnya..
.
BMA menaikkan kekenduran muka & herbanya membina kollagen muka daripada bawah lapisan kulit yg mana dpt mengurangkan ibu jeragat melanosite supaya tak aktif sbb itu pada permulaan mmg ada healing crisis seperti muka terlalu hitam, gatal disebabkan sel kulit mati akn keluar dn juga toksin yg berlebihan yg pernah digunakan pada sebelumnya..
.
Kebaikan BMA : Menanggalkan sel kulit mati & bintik hitam jeragat, Menaikkan seri muka kulit kelihatan sangat cantik, Membunuh kuman jerawat & mengelakkan kesan parut, Mengaktifkan stem sel kulit & menghilangkan kedutan, bagus utk Menegangkan kulit dn bagus utk Membekalkan kolagen yang berfungsi melambatkan penuaan
Melembap & mencerahkan kulit dari menjadi kusam.. #jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu
  • Reposted from @bondarozitaibrahim sekadar pandangan sy.. ada org muka kering kusam, ada yg sgt berkedut , penuh banyak jeragat.. mukanya kendur jatuh.. atau air mukanya nampak tua tetapi x berkedut dn x jatuh..!! Hebat kuasa Allah kan..!! Dn cara mengatasi x sama semua manusia cuma sedikit ilmy myb sesuai kita amalkan nk lambatkan tua..!!
    .
    Semua sy cerita tadi adalah jenis penuaan.. bila dn berusia 40 tahun ke atas.. klu nk sihat muka dn badan yg patut kita kekalkan ialah menjaga ketenangan hati, kerana ia memberi impak yg besar kpd muka, badan dn juga kesihatan..
    .
    Yg kedua mengelakkan muka kita daripada terkena sinaran matahari , toksin dr kilang dn kemajuan dunia modern dn perubahan cuaca yg terlalu sejuk menyebabkan kekeringan..cara makanan sihat dn bergizi
    .
    Ingat lah yg Tepi laut, cuaca yg terlalu panas dan terlalu sejuk menyebabkan kulit lebih terdedah utk mendapat kerosakan terutamanya jeragat dn penuaan..
    .
    Bio miracle action merupakan 1 produk bio yg berunsurkan botox daripada tumbuhan yg dpt kuatkan elastin kulit..!! Ia bantu mengeluarkan banyak jenis toksin yg terperangkap pada bawah kulit muka tertamanya org yg pernah menggunakan produk kimia , mecury , raksa dn racun2 hidrokinon sebelumnya..
    .
    BMA menaikkan kekenduran muka & herbanya membina kollagen muka daripada bawah lapisan kulit yg mana dpt mengurangkan ibu jeragat melanosite supaya tak aktif sbb itu pada permulaan mmg ada healing crisis seperti muka terlalu hitam, gatal disebabkan sel kulit mati akn keluar dn juga toksin yg berlebihan yg pernah digunakan pada sebelumnya..
    .
    Kebaikan BMA : Menanggalkan sel kulit mati & bintik hitam jeragat, Menaikkan seri muka kulit kelihatan sangat cantik, Membunuh kuman jerawat & mengelakkan kesan parut, Mengaktifkan stem sel kulit & menghilangkan kedutan, bagus utk Menegangkan kulit dn bagus utk Membekalkan kolagen yang berfungsi melambatkan penuaan
    Melembap & mencerahkan kulit dari menjadi kusam.. #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu

  •  7  2  3 April, 2020
  • #repost ใƒปใƒปใƒป
Promosi Syaban - Ramadhan
Harga normal RM63
Promosi RM49
Bermula 28/3-10/4 
WA0126563301 atau klik di bio  Terbukti produk ini sgt membantu golongan asnaf yg pernah sy jaga di kawasan sg buloh sebanyak 60 buah keluarga yg mempunyai masalah kolestrol yg tinggi, jantung, susah bergerak dn kegemukkan..
.
Produk ini sgt memberikan rasa kenyang yg berpanjangan yg x mganggu sistem perut dn paling menjadi rebutan sepanjang bulan ramadhan kerana ia membuatkan rasa kenyang dn bertenaga..
.
Setiap tahun inilah produk yg sy akan turunkan harga utk memberikan menafaat kesihatan yg baik kpd org yg sedang berpuasa..
.
Promosi Syaban - Ramadhan semasa musim PKP ini, sy mengambil peluang menjualnya dgn harga rendah utk menolong.. mungkin ia sebahagian sumbangan kpd masyarakat..
.
Makanan berkhasiat utk menjalani ibadah puasa..
. .
Cari dengan pengedar sah sy sahaja di jrm.com.my.. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
.
Sejak2 ni banyak dpt dm, produk di beli di platform lazada dn shoppe, warna dn rasa sgt lain.. jadi, sy nk ingatkan, masuk website sy, cari bahagian pengedar dn masukkan kawasan tempat tinggal.. ada banyak list utk di call.. pastikan yg original
#jrmserembanselatan
#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarrantau
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#iceteapeachmengkudu
#jrmviniferacccover
#https://wa.me/60187644731?text=aniJRMamboyyy
  • #repost ใƒปใƒปใƒป
    Promosi Syaban - Ramadhan
    Harga normal RM63
    Promosi RM49
    Bermula 28/3-10/4
    WA0126563301 atau klik di bio Terbukti produk ini sgt membantu golongan asnaf yg pernah sy jaga di kawasan sg buloh sebanyak 60 buah keluarga yg mempunyai masalah kolestrol yg tinggi, jantung, susah bergerak dn kegemukkan..
    .
    Produk ini sgt memberikan rasa kenyang yg berpanjangan yg x mganggu sistem perut dn paling menjadi rebutan sepanjang bulan ramadhan kerana ia membuatkan rasa kenyang dn bertenaga..
    .
    Setiap tahun inilah produk yg sy akan turunkan harga utk memberikan menafaat kesihatan yg baik kpd org yg sedang berpuasa..
    .
    Promosi Syaban - Ramadhan semasa musim PKP ini, sy mengambil peluang menjualnya dgn harga rendah utk menolong.. mungkin ia sebahagian sumbangan kpd masyarakat..
    .
    Makanan berkhasiat utk menjalani ibadah puasa..
    . .
    Cari dengan pengedar sah sy sahaja di jrm.com.my.. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
    .
    Sejak2 ni banyak dpt dm, produk di beli di platform lazada dn shoppe, warna dn rasa sgt lain.. jadi, sy nk ingatkan, masuk website sy, cari bahagian pengedar dn masukkan kawasan tempat tinggal.. ada banyak list utk di call.. pastikan yg original
    #jrmserembanselatan
    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarrantau
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #iceteapeachmengkudu
    #jrmviniferacccover
    #https://wa.me/60187644731?text=aniJRMamboyyy

  •  2  0  1 April, 2020
  • WA 0126563301 atau klik di bio

Konsep rawatan terapi dingin berherba bersama Magnesium Flakes sgt bagus untuk menyerapkan kebaikan magnesium .
Tak cuba tak tau rasanya bagaimana.!! Kesan baik bagus bantu pulih masalah kesihatan terutamanya krem, kejang kaki, bagus untuk tambah kalsium, meninggikan hormon, baik untuk tulang dan mengurangkan rasa kekejangan otot..gOut , sakit gigi, gigitan bisa macam lipan atau lebah..!!
.
Herbal Cryo Spray didalamnya mengandungi formulasi khas seperti menthol, Magnesium chloride dan herba seperti Daun Pudina jepun, Camphor, Bunga Matahari dan Minyak pokok Pine..
.
Transdermal secara spray buat rasa sejuk berangin membantu mengurangkan bengkak, rendahkan suhu panas pada sendi dan otot. Herbal Cryo Spray sangat bagus untuk masalah lenguh-lenguh kaki, sendi, tarik mengkarung, krem kaki, wanita mengandung yang kerap mengalami kekejangan, vena varikosa elok menggunakan cryo spray kerana ia membantu memberi nutrisi pada otot dan melancarkan peredaran darah..
.
Terdapat bahan aromaterapi seperti menthol dari daun pudina yang bantu mengurangkan stres, migrain, sumbatan hidung/ resdung dan sakit gigi. Kalau stres, spray pada pergelangan tanah, kemudian boleh hidu atau spray pada tengkuk. Untuk kegunaan luaran sahaja, jangan spray di dalam mulut..
.
Yang penting formulasi didalam Cryo Spray tiada ubat tahan sakit. Ubat tahan sakit tidak elok digunakan selalu. Konsep terapi nk sy ambil cara rawatan Selalu digunakan oleh atlet untuk melegakan dengan pantas.
.

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#iceteapeachmengkudu
#jrmviniferacccover
#jrmsilkysunscreen 
#pinkyrosesjrm
 #cyrosprayjrm
  • WA 0126563301 atau klik di bio

    Konsep rawatan terapi dingin berherba bersama Magnesium Flakes sgt bagus untuk menyerapkan kebaikan magnesium .
    Tak cuba tak tau rasanya bagaimana.!! Kesan baik bagus bantu pulih masalah kesihatan terutamanya krem, kejang kaki, bagus untuk tambah kalsium, meninggikan hormon, baik untuk tulang dan mengurangkan rasa kekejangan otot..gOut , sakit gigi, gigitan bisa macam lipan atau lebah..!!
    .
    Herbal Cryo Spray didalamnya mengandungi formulasi khas seperti menthol, Magnesium chloride dan herba seperti Daun Pudina jepun, Camphor, Bunga Matahari dan Minyak pokok Pine..
    .
    Transdermal secara spray buat rasa sejuk berangin membantu mengurangkan bengkak, rendahkan suhu panas pada sendi dan otot. Herbal Cryo Spray sangat bagus untuk masalah lenguh-lenguh kaki, sendi, tarik mengkarung, krem kaki, wanita mengandung yang kerap mengalami kekejangan, vena varikosa elok menggunakan cryo spray kerana ia membantu memberi nutrisi pada otot dan melancarkan peredaran darah..
    .
    Terdapat bahan aromaterapi seperti menthol dari daun pudina yang bantu mengurangkan stres, migrain, sumbatan hidung/ resdung dan sakit gigi. Kalau stres, spray pada pergelangan tanah, kemudian boleh hidu atau spray pada tengkuk. Untuk kegunaan luaran sahaja, jangan spray di dalam mulut..
    .
    Yang penting formulasi didalam Cryo Spray tiada ubat tahan sakit. Ubat tahan sakit tidak elok digunakan selalu. Konsep terapi nk sy ambil cara rawatan Selalu digunakan oleh atlet untuk melegakan dengan pantas.
    .

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #iceteapeachmengkudu
    #jrmviniferacccover
    #jrmsilkysunscreen
    #pinkyrosesjrm
    #cyrosprayjrm

  •  3  0  1 April, 2020
  • Reposted from @jrm.official 
PROMOSI SYAABAN TO RAMADHAN! ๐Ÿ•Œ 
WA 0126563301 atau klik di bio

Slide kanan untuk lihat promosi-promosi menarik sempena menyambut bulan Ramadhan yang bakal kunjung tak lama lagi
.
Jom dapatkan sekarang sebab stock sangat terhad!
.
PERINGATANโ—โ—
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
.
Senarai pengedar kami anda boleh dapatkan di website www.jrm.com.my/pengedar

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#iceteapeachmengkudu
#jrmviniferacccover
#jrmsilkysunscreen 
#pinkyrosesjrm
 #cyrosprayjrm
  • Reposted from @jrm.official
    PROMOSI SYAABAN TO RAMADHAN! ๐Ÿ•Œ
    WA 0126563301 atau klik di bio

    Slide kanan untuk lihat promosi-promosi menarik sempena menyambut bulan Ramadhan yang bakal kunjung tak lama lagi
    .
    Jom dapatkan sekarang sebab stock sangat terhad!
    .
    PERINGATANโ—โ—
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
    .
    Senarai pengedar kami anda boleh dapatkan di website www.jrm.com.my/pengedar

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #iceteapeachmengkudu
    #jrmviniferacccover
    #jrmsilkysunscreen
    #pinkyrosesjrm
    #cyrosprayjrm

  •  4  0  31 March, 2020
  • Promosi Syaban - Ramadhan
Harga normal RM63
Promosi RM49
Bermula 28/3-10/4 
WA0126563301 atau klik di bio  Terbukti produk ini sgt membantu golongan asnaf yg pernah sy jaga di kawasan sg buloh sebanyak 60 buah keluarga yg mempunyai masalah kolestrol yg tinggi, jantung, susah bergerak dn kegemukkan..
.
Produk ini sgt memberikan rasa kenyang yg berpanjangan yg x mganggu sistem perut dn paling menjadi rebutan sepanjang bulan ramadhan kerana ia membuatkan rasa kenyang dn bertenaga..
.
Setiap tahun inilah produk yg sy akan turunkan harga utk memberikan menafaat kesihatan yg baik kpd org yg sedang berpuasa..
.
Promosi Syaban - Ramadhan semasa musim PKP ini, sy mengambil peluang menjualnya dgn harga rendah utk menolong.. mungkin ia sebahagian sumbangan kpd masyarakat..
.
Makanan berkhasiat utk menjalani ibadah puasa..
. .
Cari dengan pengedar sah sy sahaja di jrm.com.my.. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
.
Sejak2 ni banyak dpt dm, produk di beli di platform lazada dn shoppe, warna dn rasa sgt lain.. jadi, sy nk ingatkan, masuk website sy, cari bahagian pengedar dn masukkan kawasan tempat tinggal.. ada banyak list utk di call.. pastikan yg original

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#iceteapeachmengkudu
#jrmviniferacccover
#jrmsilkysunscreen 
#pinkyrosesjrm
 #cyrosprayjrm
  • Promosi Syaban - Ramadhan
    Harga normal RM63
    Promosi RM49
    Bermula 28/3-10/4
    WA0126563301 atau klik di bio Terbukti produk ini sgt membantu golongan asnaf yg pernah sy jaga di kawasan sg buloh sebanyak 60 buah keluarga yg mempunyai masalah kolestrol yg tinggi, jantung, susah bergerak dn kegemukkan..
    .
    Produk ini sgt memberikan rasa kenyang yg berpanjangan yg x mganggu sistem perut dn paling menjadi rebutan sepanjang bulan ramadhan kerana ia membuatkan rasa kenyang dn bertenaga..
    .
    Setiap tahun inilah produk yg sy akan turunkan harga utk memberikan menafaat kesihatan yg baik kpd org yg sedang berpuasa..
    .
    Promosi Syaban - Ramadhan semasa musim PKP ini, sy mengambil peluang menjualnya dgn harga rendah utk menolong.. mungkin ia sebahagian sumbangan kpd masyarakat..
    .
    Makanan berkhasiat utk menjalani ibadah puasa..
    . .
    Cari dengan pengedar sah sy sahaja di jrm.com.my.. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
    .
    Sejak2 ni banyak dpt dm, produk di beli di platform lazada dn shoppe, warna dn rasa sgt lain.. jadi, sy nk ingatkan, masuk website sy, cari bahagian pengedar dn masukkan kawasan tempat tinggal.. ada banyak list utk di call.. pastikan yg original

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #iceteapeachmengkudu
    #jrmviniferacccover
    #jrmsilkysunscreen
    #pinkyrosesjrm
    #cyrosprayjrm

  •  8  0  31 March, 2020
  • Wanita bahagia ni menanti utk Mengandung diusia umur 42 setelah tunggu 12 tahun..!! talian 012 5637640 dia Amalkan Royal V, kurma Dhuha dn mustanir..
.
Nak murah kan sy cuba buat promosi utk item yg ada stok sahaja ..promosi bermula hari ni
.
PROMOSI SYABAAN to RAMADAN Sempena Knockdown Price dan hanya ni je kami ada ..28/3 hingga 10/4
.
3 BOTOL ICE TEA PEACH MENGKUDU RM49 (Jimat RM17)
HARGA ASAL SEBOTOL
RM22 SM
RM25 SS.
.
CHOCO FIBER LIFE RM49 (Jimat RM14)
HARGA ASAL
RM63 SM
RM66 SS
.
COLONIS RM57 (Jimat RM13)
HARGA ASAL
RM70 SM
RM73 SS
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ๐Ÿ‘†๐Ÿฟharga menjunam xpernah dapat semurah ini akn tamat 10hb April 2020
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ last 14hb April saja
.
KURMA DHUHA RM80 (Jimat RM20)
HARGA ASAL SEKOTAK
RM100 SM
RM102 SS
.
ROYAL V RM49 (Jimat RM11)
HARGA ASAL
RM60 SM
RM63 SS
.
MUSTANIR RM85 (Jimat RM35)
HARGA ASAL SEBOTOL
RM120 SM
RM123  SS

WA 0126563301 atau klik di bio

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#iceteapeachmengkudu
#jrmviniferacccover
#jrmsilkysunscreen 
#pinkyrosesjrm
#cyrosprayjrm
  • Wanita bahagia ni menanti utk Mengandung diusia umur 42 setelah tunggu 12 tahun..!! talian 012 5637640 dia Amalkan Royal V, kurma Dhuha dn mustanir..
    .
    Nak murah kan sy cuba buat promosi utk item yg ada stok sahaja ..promosi bermula hari ni
    .
    PROMOSI SYABAAN to RAMADAN Sempena Knockdown Price dan hanya ni je kami ada ..28/3 hingga 10/4
    .
    3 BOTOL ICE TEA PEACH MENGKUDU RM49 (Jimat RM17)
    HARGA ASAL SEBOTOL
    RM22 SM
    RM25 SS.
    .
    CHOCO FIBER LIFE RM49 (Jimat RM14)
    HARGA ASAL
    RM63 SM
    RM66 SS
    .
    COLONIS RM57 (Jimat RM13)
    HARGA ASAL
    RM70 SM
    RM73 SS
    .
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ๐Ÿ‘‰๐Ÿฟ๐Ÿ‘†๐Ÿฟharga menjunam xpernah dapat semurah ini akn tamat 10hb April 2020
    .
    ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ๐Ÿ‘‡๐Ÿฟ last 14hb April saja
    .
    KURMA DHUHA RM80 (Jimat RM20)
    HARGA ASAL SEKOTAK
    RM100 SM
    RM102 SS
    .
    ROYAL V RM49 (Jimat RM11)
    HARGA ASAL
    RM60 SM
    RM63 SS
    .
    MUSTANIR RM85 (Jimat RM35)
    HARGA ASAL SEBOTOL
    RM120 SM
    RM123 SS

    WA 0126563301 atau klik di bio

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #iceteapeachmengkudu
    #jrmviniferacccover
    #jrmsilkysunscreen
    #pinkyrosesjrm
    #cyrosprayjrm

  •  6  0  28 March, 2020
  • Promosi royal V

Rm49 sahaja(harga asal rm60)
Promosi sehingga 10/4/2020

Royal V suplemen hormon organic tumbuhan yang sangat bermanfaat untuk wanita tak kira usia muda sehingga kepada warga emas..
.
Bahan2 alam seperti Royal jelly.. (hypopharyngeal glands) kaya dengan protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous..
.
Itu antara bahan2 yang diperlukan untuk  hubungan komunikasi  dari sel ke sel antara lain boleh meredakan masalah stress.. sihat, bertenaga, meningkatkan sistem imun, mencergaskan fungsi otak.merangsang sistem reproduksi manusia, lelaki dan wanita dan mengimbangkan hormon.
.
Antara bahn2 lain spt Kunyit Hitam - Curcuma Caesia merupakan bahan aktif yang sangat mahal harganya ia sangat berkesan untuk..
.
โ€ข Penyembuhan Asma, Bronkitis, Kanser antiHiV, antiasthmatic, Antipiretik..
.
โ€ข mengurangkan luka dan lebam..
.
โ€ข Bagus utk membantu merawat dan menguatkan paru2..
.
โ€ขPenyakit pernafasan sejuk dan batuk untuk penyakit paru-paru, asma dan bronchitis.
.
โ€ข Merawat masalah perut seperti muntah, sakit perut dan Dyspepsia.
.
โ€ข Mengatasi masalah haid, menopaus dan menstruasi ketumbuhan pd rahim
.
โ€ข Byk sgt kebaikan herba ini untuk membantu gangguan otak, penyakit kulit, penyakit pernafasan, masalah paru-paru, kanser, masalah perut, gangguan menstruasi 
#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#iceteapeachmengkudu
#jrmviniferacccover
#jrmsilkysunscreen 
#pinkyrosesjrm
  • Promosi royal V

    Rm49 sahaja(harga asal rm60)
    Promosi sehingga 10/4/2020

    Royal V suplemen hormon organic tumbuhan yang sangat bermanfaat untuk wanita tak kira usia muda sehingga kepada warga emas..
    .
    Bahan2 alam seperti Royal jelly.. (hypopharyngeal glands) kaya dengan protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous..
    .
    Itu antara bahan2 yang diperlukan untuk hubungan komunikasi dari sel ke sel antara lain boleh meredakan masalah stress.. sihat, bertenaga, meningkatkan sistem imun, mencergaskan fungsi otak.merangsang sistem reproduksi manusia, lelaki dan wanita dan mengimbangkan hormon.
    .
    Antara bahn2 lain spt Kunyit Hitam - Curcuma Caesia merupakan bahan aktif yang sangat mahal harganya ia sangat berkesan untuk..
    .
    โ€ข Penyembuhan Asma, Bronkitis, Kanser antiHiV, antiasthmatic, Antipiretik..
    .
    โ€ข mengurangkan luka dan lebam..
    .
    โ€ข Bagus utk membantu merawat dan menguatkan paru2..
    .
    โ€ขPenyakit pernafasan sejuk dan batuk untuk penyakit paru-paru, asma dan bronchitis.
    .
    โ€ข Merawat masalah perut seperti muntah, sakit perut dan Dyspepsia.
    .
    โ€ข Mengatasi masalah haid, menopaus dan menstruasi ketumbuhan pd rahim
    .
    โ€ข Byk sgt kebaikan herba ini untuk membantu gangguan otak, penyakit kulit, penyakit pernafasan, masalah paru-paru, kanser, masalah perut, gangguan menstruasi
    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #iceteapeachmengkudu
    #jrmviniferacccover
    #jrmsilkysunscreen
    #pinkyrosesjrm

  •  6  0  26 March, 2020
  • Romagella coffee - 2 kotak
Rm65(Harga asal Rm78)
Promosi dari 23/3/2020-10/4/2020

WA012 6563301 atau klik di bio

Kopi + jus strawberry yg di ekstrak dari herba2 yg bagus utk elak kanser ..Tak ada gula tapi pemanis dari herba stevia. 
Sesuai diminum oleh lelaki dn wanita 
Antara herba  dalam kopi romagella ni ialah habbatussauda,daun remungai (moringa leaf),ashwagandha dan stevia

Menafaat herba dlmnya sgt bagus utk kesihatan tingkatkan stamina.. kurangkan stres kerana herba ashwagandha sgt tinggi dgn adaptogen yg bantu buat kita tenang.. bertenaga.. habbatussauda pula bagus utk bantu tingkatkan sistem ketahanan badan.. bekalkan oksigen ke otak dan seluruh badan dan sgt tinggi pelbagai vitamin dan mineral

Ia salah satu bahan untuk elak kanser.

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#pinkyroseslipbalm
  • Romagella coffee - 2 kotak
    Rm65(Harga asal Rm78)
    Promosi dari 23/3/2020-10/4/2020

    WA012 6563301 atau klik di bio

    Kopi + jus strawberry yg di ekstrak dari herba2 yg bagus utk elak kanser ..Tak ada gula tapi pemanis dari herba stevia.
    Sesuai diminum oleh lelaki dn wanita
    Antara herba dalam kopi romagella ni ialah habbatussauda,daun remungai (moringa leaf),ashwagandha dan stevia

    Menafaat herba dlmnya sgt bagus utk kesihatan tingkatkan stamina.. kurangkan stres kerana herba ashwagandha sgt tinggi dgn adaptogen yg bantu buat kita tenang.. bertenaga.. habbatussauda pula bagus utk bantu tingkatkan sistem ketahanan badan.. bekalkan oksigen ke otak dan seluruh badan dan sgt tinggi pelbagai vitamin dan mineral

    Ia salah satu bahan untuk elak kanser.

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #pinkyroseslipbalm

  •  3  0  23 March, 2020
  • Open order herbal crayo spray Rm39

WA 0126563301 atau klik di bio

Reposted from @bondarozitaibrahim Magic ~ HERBAL CRAYO  SPRAY RM39 ..produk baru sy nak tulis story , Maafkan bonda ye bukan suruh order just lock order kalau berminat pengedar2 kami akan handle ..Anda just komen sebagai contoh seperti ini โ€œ Sy Nak , siapa pengedar Segamat ( nyatakan lokasi anda ) โ€œ nanti pengedar sy akn dm dn komen
.
.
โ†˜๏ธ magic spray โ†™๏ธ .
Sy Dah test pd staf 2 tahun lepas sgt berkesan serta merta nampak kesannya .Sakit kaki berdiri lama , jalan jauh sakit gigi ke ..sembur je hilang lega terus..!!
.
.
formulasi Magnesium chloride dan herba seperti Pudina jepun , Camphor, Bunga Matahari & Minyak pokok Pine
Insya Allah ia akn jd hot produk YG anda sgt hargai insya Allah keberkesannya โ€œ yg pasti anda tak akan jumpa dimana pun produk sebaik ini , sgt magic Herbal Cryo Spray โ€œ
.
.
spray akan rasa sejuk , berangin kerana formulasinya membantu mengurangkan bengkak, gaout , lepas kemalangan, rendahkan suhu panas pada sendi dan otot. Herbal Cryo Spray sangat bagus untuk masalah lenguh-lenguh kaki, ( umrah , jalan jauh kejang sendi, tarik mengkarung, krem kaki, wanita mengandung yang kerap mengalami kekejangan, vena varikosa elok menggunakan cryo spray kerana ia membantu memberi nutrisi pada otot dan melancarkan peredaran darah
.
Terdapat bahan aromaterapi seperti menthol dari daun pudina yang bantu mengurangkan stres, migrain, sumbatan hidung/ resdung dan sakit gigi. Kalau stres, spray pada pergelangan tangan..!! kemudian boleh hidu atau spray pada tengkuk. Untuk kegunaan luaran sahaja, jangan spray di dalam mulut pulak..!!
.
.
Aneh tapi benar uniknya  formulasi Cryo Spray tiada ubat tahan sakit. .Dia dari bahan alam bukan Ubat tahan sakit sbb tidak elok digunakan selalu.. #jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
  • Open order herbal crayo spray Rm39

    WA 0126563301 atau klik di bio

    Reposted from @bondarozitaibrahim Magic ~ HERBAL CRAYO SPRAY RM39 ..produk baru sy nak tulis story , Maafkan bonda ye bukan suruh order just lock order kalau berminat pengedar2 kami akan handle ..Anda just komen sebagai contoh seperti ini โ€œ Sy Nak , siapa pengedar Segamat ( nyatakan lokasi anda ) โ€œ nanti pengedar sy akn dm dn komen
    .
    .
    โ†˜๏ธ magic spray โ†™๏ธ .
    Sy Dah test pd staf 2 tahun lepas sgt berkesan serta merta nampak kesannya .Sakit kaki berdiri lama , jalan jauh sakit gigi ke ..sembur je hilang lega terus..!!
    .
    .
    formulasi Magnesium chloride dan herba seperti Pudina jepun , Camphor, Bunga Matahari & Minyak pokok Pine
    Insya Allah ia akn jd hot produk YG anda sgt hargai insya Allah keberkesannya โ€œ yg pasti anda tak akan jumpa dimana pun produk sebaik ini , sgt magic Herbal Cryo Spray โ€œ
    .
    .
    spray akan rasa sejuk , berangin kerana formulasinya membantu mengurangkan bengkak, gaout , lepas kemalangan, rendahkan suhu panas pada sendi dan otot. Herbal Cryo Spray sangat bagus untuk masalah lenguh-lenguh kaki, ( umrah , jalan jauh kejang sendi, tarik mengkarung, krem kaki, wanita mengandung yang kerap mengalami kekejangan, vena varikosa elok menggunakan cryo spray kerana ia membantu memberi nutrisi pada otot dan melancarkan peredaran darah
    .
    Terdapat bahan aromaterapi seperti menthol dari daun pudina yang bantu mengurangkan stres, migrain, sumbatan hidung/ resdung dan sakit gigi. Kalau stres, spray pada pergelangan tangan..!! kemudian boleh hidu atau spray pada tengkuk. Untuk kegunaan luaran sahaja, jangan spray di dalam mulut pulak..!!
    .
    .
    Aneh tapi benar uniknya formulasi Cryo Spray tiada ubat tahan sakit. .Dia dari bahan alam bukan Ubat tahan sakit sbb tidak elok digunakan selalu.. #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm

  •  7  0  23 March, 2020
  • Promosi mustanir Dan kurma Dhuha masih berjalan sehingga 10/4/2020.

Mustanir rm85(harga asal rm120)

Kurma dhuha rm80(Harga asal rm100)

WA 0126563301 atau klik di bio

Reposted from @jrm.seremban  Kenape bonda buat promosi Mustanir & Kurma Dhuha?

Sebab kedua-dua produk ni sangat bagus untuk kuatkan antibodi badan... Orang yang dah pernah ambil Mustanir atau Kurma Dhuha 97% akan repeat order sebab keberkesanannya...alhamdulillah.

Jadi, bagi membantu mereka yang nak beli Kurma Dhuha & Mustanir, JRM membuat promosi

Semoga tuan/puan yang membeli dengan kami, dikurniakan kesihatan yang baik seisi keluargaโค

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#iceteapeachmengkudu
#jrmviniferacccover
#jrmsilkysunscreen
  • Promosi mustanir Dan kurma Dhuha masih berjalan sehingga 10/4/2020.

    Mustanir rm85(harga asal rm120)

    Kurma dhuha rm80(Harga asal rm100)

    WA 0126563301 atau klik di bio

    Reposted from @jrm.seremban Kenape bonda buat promosi Mustanir & Kurma Dhuha?

    Sebab kedua-dua produk ni sangat bagus untuk kuatkan antibodi badan... Orang yang dah pernah ambil Mustanir atau Kurma Dhuha 97% akan repeat order sebab keberkesanannya...alhamdulillah.

    Jadi, bagi membantu mereka yang nak beli Kurma Dhuha & Mustanir, JRM membuat promosi

    Semoga tuan/puan yang membeli dengan kami, dikurniakan kesihatan yang baik seisi keluargaโค

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #iceteapeachmengkudu
    #jrmviniferacccover
    #jrmsilkysunscreen

  •  11  0  23 March, 2020
  • Reposted from @jrm.seremban "MUSTANIR NI UNTUK APA SEBENARNYA?''๐Ÿค” Antara soalan yang selalu ditanya pelanggan yang tak pernah minum MUSTANIR. 
Haaa, untuk pengetahuan uolls, Mustanir bukan sahaja membantu merawat masalah sakit saraf, sendi dan gangguan jin dan syaitan je tau!

Mustanir ni sangat bagus untuk dijadikan sebagai supplemen harian kita (seluruh keluarga). ANTARA KEBAIKAN MUSTANIR :
โœ” Menguatkan imunisasi badan โœ” Mencegah dari dijangkiti penyakit / virus
โœ” Merawat masalah darah tinggi / kencing manis
โœ” Turunkan kolestrol
โœ” Menstabilkan emosi
โœ” Mengurangkan masalah alzheimer
โœ” Menguatkan minda / ingatan
โœ” Merawat masalah sakit kulit
โœ” Mengurangkan asthma
โœ” Merawat masalah resdung โœ” Memberikan tenaga yang berpanjangan

Sebabtu seluruh keluarga boleh amalkan MUSTANIR ni!

CARA PENGAMBILAN:

Kanak Kanak 5 tahun ke atas: 5ml

Dewasa: 15ml PAGI - 15ml MALAM

Banyak testimoni yang kami telah terima dan semuanya berpuas hati! ๐Ÿ˜

Yang tak pernah minum tu cubaaaalah try 1 botol CONFIRMMMMMM anda tak menyesal! โœ”

NAK SIHAT SAMPAI LANJUT USIA TAK ABANG2, KAKAK2, MAKCIK2 PAKCIK SEMUA โ‰

WA 0126563301 atau klik di bio

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#iceteapeachmengkudu
#jrmviniferacccover
#jrmsilkysunscreen
  • Reposted from @jrm.seremban "MUSTANIR NI UNTUK APA SEBENARNYA?''๐Ÿค” Antara soalan yang selalu ditanya pelanggan yang tak pernah minum MUSTANIR.
    Haaa, untuk pengetahuan uolls, Mustanir bukan sahaja membantu merawat masalah sakit saraf, sendi dan gangguan jin dan syaitan je tau!

    Mustanir ni sangat bagus untuk dijadikan sebagai supplemen harian kita (seluruh keluarga). ANTARA KEBAIKAN MUSTANIR :
    โœ” Menguatkan imunisasi badan โœ” Mencegah dari dijangkiti penyakit / virus
    โœ” Merawat masalah darah tinggi / kencing manis
    โœ” Turunkan kolestrol
    โœ” Menstabilkan emosi
    โœ” Mengurangkan masalah alzheimer
    โœ” Menguatkan minda / ingatan
    โœ” Merawat masalah sakit kulit
    โœ” Mengurangkan asthma
    โœ” Merawat masalah resdung โœ” Memberikan tenaga yang berpanjangan

    Sebabtu seluruh keluarga boleh amalkan MUSTANIR ni!

    CARA PENGAMBILAN:

    Kanak Kanak 5 tahun ke atas: 5ml

    Dewasa: 15ml PAGI - 15ml MALAM

    Banyak testimoni yang kami telah terima dan semuanya berpuas hati! ๐Ÿ˜

    Yang tak pernah minum tu cubaaaalah try 1 botol CONFIRMMMMMM anda tak menyesal! โœ”

    NAK SIHAT SAMPAI LANJUT USIA TAK ABANG2, KAKAK2, MAKCIK2 PAKCIK SEMUA โ‰

    WA 0126563301 atau klik di bio

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #iceteapeachmengkudu
    #jrmviniferacccover
    #jrmsilkysunscreen

  •  7  0  19 March, 2020
  • Promosi Angelica herbs
Rm46(Harga asal rm55)
Jimat rm9

Promosi dari 13/3 (jumaat)-16/3/2020(isnin)

WA 0126563301 atau klik di bio

Reposted from @jrm.seremban  Angelica Plus Herbs daripada perubatan TCM (traditional chinese medicine). Anak dara yang ada masalah period tak teratur, senggugut sampai buat badan sakit dan muscle cramp serta tak selesa, ambil 3-6 biji
 Angelica Plus Herbs sehari.  Lepastu, sapukan Oil of Javanica (minyak panas berangin) pada kawasan perut dan belakang pinggang, tengoklah nanti memang lancar period keluar selain boleh memecahkan lemak!๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
.
Remaja lelaki & perempuan juga elok ambil untuk hilangkan masalah jerawat.
.
Orang yang ade masalah saraf, luka akibat kemalangan, juga sesuai makan Angelica Plus Herbs untuk cepatkan penyembuhan.

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau
#jrmbiobeautyessence
#jrmcolonisdmestica
#jrmoilofjavanica
#jrmmelliamicellarwater
#jrmrosewater 
#MarjaneOil
#gelmandianbidarajrm
#chocolatefiberlifejrm
#jrmmegaratu
#jrmwujapinkish
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV
#jrmmustanir
#jrmputiktelagadara 
#jrmbodybutter 
#jrmbodyscrub 
#jrmmadudhuhaakasia
#mustanirjrm
#kopiromagellajrm
#kurmadhuha 
#biomiracleaction
#kopidemarco
#iceteapeachmengkudu
#jrmviniferacccover
#jrmsilkysunscreen 
#jrmangelicaherbs
  • Promosi Angelica herbs
    Rm46(Harga asal rm55)
    Jimat rm9

    Promosi dari 13/3 (jumaat)-16/3/2020(isnin)

    WA 0126563301 atau klik di bio

    Reposted from @jrm.seremban Angelica Plus Herbs daripada perubatan TCM (traditional chinese medicine). Anak dara yang ada masalah period tak teratur, senggugut sampai buat badan sakit dan muscle cramp serta tak selesa, ambil 3-6 biji
    Angelica Plus Herbs sehari. Lepastu, sapukan Oil of Javanica (minyak panas berangin) pada kawasan perut dan belakang pinggang, tengoklah nanti memang lancar period keluar selain boleh memecahkan lemak!๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
    .
    Remaja lelaki & perempuan juga elok ambil untuk hilangkan masalah jerawat.
    .
    Orang yang ade masalah saraf, luka akibat kemalangan, juga sesuai makan Angelica Plus Herbs untuk cepatkan penyembuhan.

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmbiobeautyessence
    #jrmcolonisdmestica
    #jrmoilofjavanica
    #jrmmelliamicellarwater
    #jrmrosewater
    #MarjaneOil
    #gelmandianbidarajrm
    #chocolatefiberlifejrm
    #jrmmegaratu
    #jrmwujapinkish
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmustanir
    #jrmputiktelagadara
    #jrmbodybutter
    #jrmbodyscrub
    #jrmmadudhuhaakasia
    #mustanirjrm
    #kopiromagellajrm
    #kurmadhuha
    #biomiracleaction
    #kopidemarco
    #iceteapeachmengkudu
    #jrmviniferacccover
    #jrmsilkysunscreen
    #jrmangelicaherbs

  •  8  0  13 March, 2020

Top #jrmkopiratu Posts

  • BerKOPI RATU dengan ditabur serbuk cinnamon.

Kopi Ratu๐Ÿ˜๐Ÿ˜
ใƒปใƒปใƒป
Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat
.
Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik
.
-Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
.
Antara kebaikan lainnya ialah:-
.
-Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan
-Membekalkan oksigen dan nutrien
-Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan
-Berkesan meningkatkan fungsi memori
-Menguatkan kepekaan mental
-Mengurangkan keletihan mental
-Melegakan keresahan dan kemurungan
-Mengatasi masalah sukar tidur
-Melegakan kekejangan uterus
-Mengurangkan migraine dan perubahan mood
-Mengatasi masalah kekeringan faraj
-Meningkatkan stamina
-Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
-Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak
-Memberikan ketenangan jiwa
-Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian
-Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
-Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
-Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
.
Cara hidangan :-
Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml โ€“ 150ml)
.
Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.
.
โš ๏ธAMARAN:
WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI
.
#jrmkopiratu #jamuratumalaya 
#kopiratu #jrmequinepark #jrmserikembangan
#bondarozitaibrahim
  • BerKOPI RATU dengan ditabur serbuk cinnamon.

    Kopi Ratu๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    ใƒปใƒปใƒป
    Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat
    .
    Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik
    .
    -Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
    .
    Antara kebaikan lainnya ialah:-
    .
    -Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan
    -Membekalkan oksigen dan nutrien
    -Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan
    -Berkesan meningkatkan fungsi memori
    -Menguatkan kepekaan mental
    -Mengurangkan keletihan mental
    -Melegakan keresahan dan kemurungan
    -Mengatasi masalah sukar tidur
    -Melegakan kekejangan uterus
    -Mengurangkan migraine dan perubahan mood
    -Mengatasi masalah kekeringan faraj
    -Meningkatkan stamina
    -Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
    -Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak
    -Memberikan ketenangan jiwa
    -Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian
    -Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
    -Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
    -Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )
    .
    Cara hidangan :-
    Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml โ€“ 150ml)
    .
    Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.
    .
    โš ๏ธAMARAN:
    WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI
    .
    #jrmkopiratu #jamuratumalaya
    #kopiratu #jrmequinepark #jrmserikembangan
    #bondarozitaibrahim

  •  6  0  29 January, 2019
  • Kopi ratu ni wajib sis minum tiap pagi..sehari sekali saja sis minum. Biasanya sis minum waktu sarapan pagi.. lepas tu baru mula buat semua kerja rumah.. time pkp ni agak mencabar emosi dari biasa sebab kena jadi guru pula..tapi setakat ni masih terkawal emosinya.. kopi ratu ni kalau minum kita akan rasa kenyang yang panjang sebab tu kena minum waktu pagi.. kalau minum jam 10 mesti sis akan lunch lewat. Biasanya dalam jam 3 macam tu... Minum kopi ratu ni juga akan menjadikan kita lawas.. senang mau membuang.. Boleh wasap sis di no ๐Ÿ‘‡0198808242

Jangan malu jangan segan..boleh tanya-tanya tentang prodak prodak lain juga ya..InsyAllah sis layan.. #jrmkeningau
#jrmsabah
#jrmkopiratu
#jrmbondarozitaibrahim
#jrmsabahauraunggul 
#stayathome
#kitajagakita
  • Kopi ratu ni wajib sis minum tiap pagi..sehari sekali saja sis minum. Biasanya sis minum waktu sarapan pagi.. lepas tu baru mula buat semua kerja rumah.. time pkp ni agak mencabar emosi dari biasa sebab kena jadi guru pula..tapi setakat ni masih terkawal emosinya.. kopi ratu ni kalau minum kita akan rasa kenyang yang panjang sebab tu kena minum waktu pagi.. kalau minum jam 10 mesti sis akan lunch lewat. Biasanya dalam jam 3 macam tu... Minum kopi ratu ni juga akan menjadikan kita lawas.. senang mau membuang.. Boleh wasap sis di no ๐Ÿ‘‡0198808242

    Jangan malu jangan segan..boleh tanya-tanya tentang prodak prodak lain juga ya..InsyAllah sis layan.. #jrmkeningau
    #jrmsabah
    #jrmkopiratu
    #jrmbondarozitaibrahim
    #jrmsabahauraunggul
    #stayathome
    #kitajagakita

  •  3  0  14 April, 2020
  • โ˜˜๏ธKenapa KOPI RATU bagus untuk wanita?
.
โœ”๏ธ Ia mengandungi campuran herba Ginko Biloba, Giseng, Bacopa Monnieri & Black Cohosh.
โœ”๏ธ Membantu menguatkan memori & bagus untuk pelajar dan wanita berusia.
โœ”๏ธ Meningkatkan kesihatan dan kecantikan dalaman wanita.
โœ”๏ธ Memberikan sensasi tenang dan gembira.

GINKO BILOBA
โ˜˜๏ธ Melancarkan peredaran darah dalam sistem tubuh
โ˜˜๏ธ Membekalkan oksigen dan nutrien
โ˜˜๏ธ Tinggi kandungan anti-oksidan & membantu melambatkan penuaan
โ˜˜๏ธ Berkesan meningkatkan fungsi memori
โ˜˜๏ธ Menguatkan kepekaan mental
โ˜˜๏ธ Mengurangkan keletihan mental
โ˜˜๏ธ Membantu mengurangkan nyanyuk & penyakit Alzheimer
โ˜˜๏ธ Membantu merawat penyakit mata & telinga

BLACK COHOSH
โ˜˜๏ธ Melegakan keresahan & kemurungan
โ˜˜๏ธ Mengatasi masalah sukar tidur
โ˜˜๏ธ Melegakan kekejangan uterus
โ˜˜๏ธ Mengurangkan migraine & perubahan mood
โ˜˜๏ธ Mengatasi masalah kekeringan faraj

BACOPA MONNIERI
โ˜˜๏ธ Merawat penyakit Alzheimer & Parkinson
โ˜˜๏ธ Membantu proses berfikir lebih cepat (cerdaskan otak)
โ˜˜๏ธ Meningkatkan keupayaan belajar serta memberi tumpuan
โ˜˜๏ธ Menguatkan memmori tahap Asetilkolin dalam otak
โ˜˜๏ธ Merawat asma, bronkitis & alahan (juga anti-radang)
โ˜˜๏ธ Merawat sawan & kekejangan badan

GINSENG
โ˜˜๏ธ Melambatkan  proses penuaan
โ˜˜๏ธ Meningkatkan stamina
โ˜˜๏ธ Merangsang pengaliran darah
โ˜˜๏ธ Melawan keletihan
โ˜˜๏ธ Mengimbangi tona kulit & dan pengeluaran sebum
โ˜˜๏ธ Mengurangkan risiko lemah daya ingatan

KOPI RATU lazat diminum ketika panas mahupun sejuk! 
#kopiratu #jrmkopiratu #kopiratujrm #kopiawetmuda #jamuratumalaya #bazaarpaknil
  • โ˜˜๏ธKenapa KOPI RATU bagus untuk wanita?
    .
    โœ”๏ธ Ia mengandungi campuran herba Ginko Biloba, Giseng, Bacopa Monnieri & Black Cohosh.
    โœ”๏ธ Membantu menguatkan memori & bagus untuk pelajar dan wanita berusia.
    โœ”๏ธ Meningkatkan kesihatan dan kecantikan dalaman wanita.
    โœ”๏ธ Memberikan sensasi tenang dan gembira.

    GINKO BILOBA
    โ˜˜๏ธ Melancarkan peredaran darah dalam sistem tubuh
    โ˜˜๏ธ Membekalkan oksigen dan nutrien
    โ˜˜๏ธ Tinggi kandungan anti-oksidan & membantu melambatkan penuaan
    โ˜˜๏ธ Berkesan meningkatkan fungsi memori
    โ˜˜๏ธ Menguatkan kepekaan mental
    โ˜˜๏ธ Mengurangkan keletihan mental
    โ˜˜๏ธ Membantu mengurangkan nyanyuk & penyakit Alzheimer
    โ˜˜๏ธ Membantu merawat penyakit mata & telinga

    BLACK COHOSH
    โ˜˜๏ธ Melegakan keresahan & kemurungan
    โ˜˜๏ธ Mengatasi masalah sukar tidur
    โ˜˜๏ธ Melegakan kekejangan uterus
    โ˜˜๏ธ Mengurangkan migraine & perubahan mood
    โ˜˜๏ธ Mengatasi masalah kekeringan faraj

    BACOPA MONNIERI
    โ˜˜๏ธ Merawat penyakit Alzheimer & Parkinson
    โ˜˜๏ธ Membantu proses berfikir lebih cepat (cerdaskan otak)
    โ˜˜๏ธ Meningkatkan keupayaan belajar serta memberi tumpuan
    โ˜˜๏ธ Menguatkan memmori tahap Asetilkolin dalam otak
    โ˜˜๏ธ Merawat asma, bronkitis & alahan (juga anti-radang)
    โ˜˜๏ธ Merawat sawan & kekejangan badan

    GINSENG
    โ˜˜๏ธ Melambatkan proses penuaan
    โ˜˜๏ธ Meningkatkan stamina
    โ˜˜๏ธ Merangsang pengaliran darah
    โ˜˜๏ธ Melawan keletihan
    โ˜˜๏ธ Mengimbangi tona kulit & dan pengeluaran sebum
    โ˜˜๏ธ Mengurangkan risiko lemah daya ingatan

    KOPI RATU lazat diminum ketika panas mahupun sejuk!
    #kopiratu #jrmkopiratu #kopiratujrm #kopiawetmuda #jamuratumalaya #bazaarpaknil

  •  11  0  12 March, 2018
  • Kenapa KOPI RATU bagus untuk wanita? โœ”๏ธ Ia mengandungi campuran herba Ginko Biloba, Giseng, Bacopa Monnieri & Black Cohosh.
โœ”๏ธ Membantu menguatkan memori & bagus untuk pelajar dan wanita berusia.
โœ”๏ธ Meningkatkan kesihatan dan kecantikan dalaman wanita.
โœ”๏ธ Memberikan sensasi tenang dan gembira.

GINKO BILOBA
โ˜˜๏ธ Melancarkan peredaran darah dalam sistem tubuh
โ˜˜๏ธ Membekalkan oksigen dan nutrien
โ˜˜๏ธ Tinggi kandungan anti-oksidan & membantu melambatkan penuaan
โ˜˜๏ธ Berkesan meningkatkan fungsi memori โ˜˜๏ธ Menguatkan kepekaan mental
โ˜˜๏ธ Mengurangkan keletihan mental
โ˜˜๏ธ Membantu mengurangkan nyanyuk & penyakit Alzheimer
โ˜˜๏ธ Membantu merawat penyakit mata & telinga

BLACK COHOSH
โ˜˜๏ธ Melegakan keresahan & kemurungan
โ˜˜๏ธ Mengatasi masalah sukar tidur
โ˜˜๏ธ Melegakan kekejangan uterus
โ˜˜๏ธ Mengurangkan migraine & perubahan mood
โ˜˜๏ธ Mengatasi masalah kekeringan faraj

BACOPA MONNIERI
โ˜˜๏ธ Merawat penyakit Alzheimer & Parkinson
โ˜˜๏ธ Membantu proses berfikir lebih cepat (cerdaskan otak)
โ˜˜๏ธ Meningkatkan keupayaan belajar serta memberi tumpuan
โ˜˜๏ธ Menguatkan memmori tahap Asetilkolin dalam otak
โ˜˜๏ธ Merawat asma, bronkitis & alahan (juga anti-radang)
โ˜˜๏ธ Merawat sawan & kekejangan badan

GINSENG
โ˜˜๏ธ Melambatkan  proses penuaan
โ˜˜๏ธ Meningkatkan stamina
โ˜˜๏ธ Merangsang pengaliran darah
โ˜˜๏ธ Melawan keletihan
โ˜˜๏ธ Mengimbangi tona kulit & dan pengeluaran sebum
โ˜˜๏ธ Mengurangkan risiko lemah daya ingatan
.
๐Ÿ’š RM43 (15 sachets) ahli RM37.70
.
๐ŸŒธ Whatsapp Pertanyaan/Order
๐Ÿ“ฑ016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya  #jrmmalaysia #jrmmurah  #jamuratumalayamurah  #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim
#kopiratu #jrmkopiratu #kopiratujrm #bondarozita
  • Kenapa KOPI RATU bagus untuk wanita? โœ”๏ธ Ia mengandungi campuran herba Ginko Biloba, Giseng, Bacopa Monnieri & Black Cohosh.
    โœ”๏ธ Membantu menguatkan memori & bagus untuk pelajar dan wanita berusia.
    โœ”๏ธ Meningkatkan kesihatan dan kecantikan dalaman wanita.
    โœ”๏ธ Memberikan sensasi tenang dan gembira.

    GINKO BILOBA
    โ˜˜๏ธ Melancarkan peredaran darah dalam sistem tubuh
    โ˜˜๏ธ Membekalkan oksigen dan nutrien
    โ˜˜๏ธ Tinggi kandungan anti-oksidan & membantu melambatkan penuaan
    โ˜˜๏ธ Berkesan meningkatkan fungsi memori โ˜˜๏ธ Menguatkan kepekaan mental
    โ˜˜๏ธ Mengurangkan keletihan mental
    โ˜˜๏ธ Membantu mengurangkan nyanyuk & penyakit Alzheimer
    โ˜˜๏ธ Membantu merawat penyakit mata & telinga

    BLACK COHOSH
    โ˜˜๏ธ Melegakan keresahan & kemurungan
    โ˜˜๏ธ Mengatasi masalah sukar tidur
    โ˜˜๏ธ Melegakan kekejangan uterus
    โ˜˜๏ธ Mengurangkan migraine & perubahan mood
    โ˜˜๏ธ Mengatasi masalah kekeringan faraj

    BACOPA MONNIERI
    โ˜˜๏ธ Merawat penyakit Alzheimer & Parkinson
    โ˜˜๏ธ Membantu proses berfikir lebih cepat (cerdaskan otak)
    โ˜˜๏ธ Meningkatkan keupayaan belajar serta memberi tumpuan
    โ˜˜๏ธ Menguatkan memmori tahap Asetilkolin dalam otak
    โ˜˜๏ธ Merawat asma, bronkitis & alahan (juga anti-radang)
    โ˜˜๏ธ Merawat sawan & kekejangan badan

    GINSENG
    โ˜˜๏ธ Melambatkan proses penuaan
    โ˜˜๏ธ Meningkatkan stamina
    โ˜˜๏ธ Merangsang pengaliran darah
    โ˜˜๏ธ Melawan keletihan
    โ˜˜๏ธ Mengimbangi tona kulit & dan pengeluaran sebum
    โ˜˜๏ธ Mengurangkan risiko lemah daya ingatan
    .
    ๐Ÿ’š RM43 (15 sachets) ahli RM37.70
    .
    ๐ŸŒธ Whatsapp Pertanyaan/Order
    ๐Ÿ“ฑ016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
    #jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim
    #kopiratu #jrmkopiratu #kopiratujrm #bondarozita

  •  7  0  5 March, 2018
  • Kenapa KOPI RATU bagus untuk wanita? โœ”๏ธ Ia mengandungi campuran herba Ginko Biloba, Giseng, Bacopa Monnieri & Black Cohosh.
โœ”๏ธ Membantu menguatkan memori & bagus untuk pelajar dan wanita berusia.
โœ”๏ธ Meningkatkan kesihatan dan kecantikan dalaman wanita.
โœ”๏ธ Memberikan sensasi tenang dan gembira.

GINKO BILOBA
โ˜˜๏ธ Melancarkan peredaran darah dalam sistem tubuh
โ˜˜๏ธ Membekalkan oksigen dan nutrien
โ˜˜๏ธ Tinggi kandungan anti-oksidan & membantu melambatkan penuaan
โ˜˜๏ธ Berkesan meningkatkan fungsi memori โ˜˜๏ธ Menguatkan kepekaan mental
โ˜˜๏ธ Mengurangkan keletihan mental
โ˜˜๏ธ Membantu mengurangkan nyanyuk & penyakit Alzheimer
โ˜˜๏ธ Membantu merawat penyakit mata & telinga

BLACK COHOSH
โ˜˜๏ธ Melegakan keresahan & kemurungan
โ˜˜๏ธ Mengatasi masalah sukar tidur
โ˜˜๏ธ Melegakan kekejangan uterus
โ˜˜๏ธ Mengurangkan migraine & perubahan mood
โ˜˜๏ธ Mengatasi masalah kekeringan faraj

BACOPA MONNIERI
โ˜˜๏ธ Merawat penyakit Alzheimer & Parkinson
โ˜˜๏ธ Membantu proses berfikir lebih cepat (cerdaskan otak)
โ˜˜๏ธ Meningkatkan keupayaan belajar serta memberi tumpuan
โ˜˜๏ธ Menguatkan memmori tahap Asetilkolin dalam otak
โ˜˜๏ธ Merawat asma, bronkitis & alahan (juga anti-radang)
โ˜˜๏ธ Merawat sawan & kekejangan badan

GINSENG
โ˜˜๏ธ Melambatkan  proses penuaan
โ˜˜๏ธ Meningkatkan stamina
โ˜˜๏ธ Merangsang pengaliran darah
โ˜˜๏ธ Melawan keletihan
โ˜˜๏ธ Mengimbangi tona kulit & dan pengeluaran sebum
โ˜˜๏ธ Mengurangkan risiko lemah daya ingatan
.
๐Ÿ’š RM43 (15 sachets) ahli RM37.70
.
๐ŸŒธ Whatsapp Pertanyaan/Order
๐Ÿ“ฑ016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#jrm #jamuratumalaya  #jrmmalaysia #jrmmurah  #jamuratumalayamurah  #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim
#kopiratu #jrmkopiratu #kopiratujrm #bondarozita
  • Kenapa KOPI RATU bagus untuk wanita? โœ”๏ธ Ia mengandungi campuran herba Ginko Biloba, Giseng, Bacopa Monnieri & Black Cohosh.
    โœ”๏ธ Membantu menguatkan memori & bagus untuk pelajar dan wanita berusia.
    โœ”๏ธ Meningkatkan kesihatan dan kecantikan dalaman wanita.
    โœ”๏ธ Memberikan sensasi tenang dan gembira.

    GINKO BILOBA
    โ˜˜๏ธ Melancarkan peredaran darah dalam sistem tubuh
    โ˜˜๏ธ Membekalkan oksigen dan nutrien
    โ˜˜๏ธ Tinggi kandungan anti-oksidan & membantu melambatkan penuaan
    โ˜˜๏ธ Berkesan meningkatkan fungsi memori โ˜˜๏ธ Menguatkan kepekaan mental
    โ˜˜๏ธ Mengurangkan keletihan mental
    โ˜˜๏ธ Membantu mengurangkan nyanyuk & penyakit Alzheimer
    โ˜˜๏ธ Membantu merawat penyakit mata & telinga

    BLACK COHOSH
    โ˜˜๏ธ Melegakan keresahan & kemurungan
    โ˜˜๏ธ Mengatasi masalah sukar tidur
    โ˜˜๏ธ Melegakan kekejangan uterus
    โ˜˜๏ธ Mengurangkan migraine & perubahan mood
    โ˜˜๏ธ Mengatasi masalah kekeringan faraj

    BACOPA MONNIERI
    โ˜˜๏ธ Merawat penyakit Alzheimer & Parkinson
    โ˜˜๏ธ Membantu proses berfikir lebih cepat (cerdaskan otak)
    โ˜˜๏ธ Meningkatkan keupayaan belajar serta memberi tumpuan
    โ˜˜๏ธ Menguatkan memmori tahap Asetilkolin dalam otak
    โ˜˜๏ธ Merawat asma, bronkitis & alahan (juga anti-radang)
    โ˜˜๏ธ Merawat sawan & kekejangan badan

    GINSENG
    โ˜˜๏ธ Melambatkan proses penuaan
    โ˜˜๏ธ Meningkatkan stamina
    โ˜˜๏ธ Merangsang pengaliran darah
    โ˜˜๏ธ Melawan keletihan
    โ˜˜๏ธ Mengimbangi tona kulit & dan pengeluaran sebum
    โ˜˜๏ธ Mengurangkan risiko lemah daya ingatan
    .
    ๐Ÿ’š RM43 (15 sachets) ahli RM37.70
    .
    ๐ŸŒธ Whatsapp Pertanyaan/Order
    ๐Ÿ“ฑ016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
    #jrm #jamuratumalaya #jrmmalaysia #jrmmurah #jamuratumalayamurah #jrmkedah #jrmonline #jamuratumalayakedah #jamuratumalayaonline #sendayutinggionline #sendayutinggi #jrmonlinedealer #dealerjrm #agenjrm #onlinedealerjrm #sayajual #sayajualmurah #bondarozitaibrahim
    #kopiratu #jrmkopiratu #kopiratujrm #bondarozita

  •  8  0  4 March, 2018
  • Selamat pagi! Dah minum kopi ratu ke belum pagi ni?

Minuman campuran herba pahit yang meniru rasa kopi. Antara bahan herba Ginkgo Biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh.

Khas untuk wanita! Rasanya yang sangat mewah dan sungguh lazat. Pasti anda ketagih!

Ia mengandungi gizi yang sangat tinggi membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil lebih cantik dan cerdik.

Bagus merawat kencing manis dan darah tinggi. Pemanis yang terkandung dalam produk ini bukan dari gula tebu tapi dari stevia.

Kopi Ratu sesuai di ambil oleh pelajar bermula dari usia 10 tahun, wanita yang berkerjaya, wanita berusia dan terutamanya wanita dalam pantang. Ibu hamil dan lelaki tidak boleh minum Kopi Ratu.

Kopi Ratu 
RM43.00

Ready stock
WA 0126563301 atau klik di bio

#jrmpengedarseremban 
#jrmpengedarseremban2 
#jrmpengedarrembau 
#jrmkopiRatu 
#jrmroyalV 
#jrmmegaratu
  • Selamat pagi! Dah minum kopi ratu ke belum pagi ni?

    Minuman campuran herba pahit yang meniru rasa kopi. Antara bahan herba Ginkgo Biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh.

    Khas untuk wanita! Rasanya yang sangat mewah dan sungguh lazat. Pasti anda ketagih!

    Ia mengandungi gizi yang sangat tinggi membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil lebih cantik dan cerdik.

    Bagus merawat kencing manis dan darah tinggi. Pemanis yang terkandung dalam produk ini bukan dari gula tebu tapi dari stevia.

    Kopi Ratu sesuai di ambil oleh pelajar bermula dari usia 10 tahun, wanita yang berkerjaya, wanita berusia dan terutamanya wanita dalam pantang. Ibu hamil dan lelaki tidak boleh minum Kopi Ratu.

    Kopi Ratu
    RM43.00

    Ready stock
    WA 0126563301 atau klik di bio

    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarrembau
    #jrmkopiRatu
    #jrmroyalV
    #jrmmegaratu

  •  5  0  31 May, 2020
  • Royal V RM60.00 
WA 0126563301  atau klik di bio

Bio-Identical Hormon antara bahan dalam produk terlaris JRM. Royal V produk terbaik formulasi campuran herba organik semulajadi yang tiada tandingannya dengan produk lain di pasaran

Royal V produk khas untuk wanita mengandungi terbukti berkesan menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Ramai pengguna setia kami berpuas hati dengan keberkesanan produk

Bahan yang digunakan dalam Royal V bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

#jrmRoyalV  #jrmpengedarseremban2
#jrmpengedarseremban
#jrmpengedarrembau
#jrmmustanir
#jrmkurmadhuha 
#jrmmegaratu 
#jrmkopiratu
#jrmzinnia
#jrmbma
#jrmMarjaneOil
  • Royal V RM60.00
    WA 0126563301 atau klik di bio

    Bio-Identical Hormon antara bahan dalam produk terlaris JRM. Royal V produk terbaik formulasi campuran herba organik semulajadi yang tiada tandingannya dengan produk lain di pasaran

    Royal V produk khas untuk wanita mengandungi terbukti berkesan menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Ramai pengguna setia kami berpuas hati dengan keberkesanan produk

    Bahan yang digunakan dalam Royal V bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

    Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

    #jrmRoyalV #jrmpengedarseremban2
    #jrmpengedarseremban
    #jrmpengedarrembau
    #jrmmustanir
    #jrmkurmadhuha
    #jrmmegaratu
    #jrmkopiratu
    #jrmzinnia
    #jrmbma
    #jrmMarjaneOil

  •  2  0  2 June, 2020
  • Warmer Cover Limited Edition
PERCUMA
PERCUMA
PERCUMA

Bukan salah satu tau.. KEDUA DUANYA SEKALI tempat bekal air dan tempat bekas nasi

dengan pembelian Combo #chocolatefiber + #Kopibadang yang berharga RM85.. Menarik BUKAN?
sudah Tentu la menarikkkkk.. PERCUMA tu u olss.. Siapa nak bagi.. Tawaran Ini Sah dari 31 Januari hingga 3 Feb sahaja... Lai lai lai..
Place ur order NOW... Gift ini adalah TERHAD selagi stok masih Ada.. wasap.my/60183567826/deeyajrmFreegift

#royalv
#jamuratumalayameru
#deeyajrm
#jamuratumalaya
#jrmkopiratu
#kopiratujrm
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayabukitkapar
#jamuratumalayabandarenstek
#jamuratumalayabrunei
#jamuratumalayasingapore
#jamuratumalayasarawak
#jamuratumalayasabah
#jrmnilai
#jrmpuncakalam
#jrmmeru
#jrmsetiaalam
#jrmsubangbestari
#jrmsgbuloh
#mustanir
#Mushtanir
#garamflakes
#magnesiumflakes
#kurmadhuha
  • Warmer Cover Limited Edition
    PERCUMA
    PERCUMA
    PERCUMA

    Bukan salah satu tau.. KEDUA DUANYA SEKALI tempat bekal air dan tempat bekas nasi

    dengan pembelian Combo #chocolatefiber + #Kopibadang yang berharga RM85.. Menarik BUKAN?
    sudah Tentu la menarikkkkk.. PERCUMA tu u olss.. Siapa nak bagi.. Tawaran Ini Sah dari 31 Januari hingga 3 Feb sahaja... Lai lai lai..
    Place ur order NOW... Gift ini adalah TERHAD selagi stok masih Ada.. wasap.my/60183567826/deeyajrmFreegift

    #royalv
    #jamuratumalayameru
    #deeyajrm
    #jamuratumalaya
    #jrmkopiratu
    #kopiratujrm
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayabukitkapar
    #jamuratumalayabandarenstek
    #jamuratumalayabrunei
    #jamuratumalayasingapore
    #jamuratumalayasarawak
    #jamuratumalayasabah
    #jrmnilai
    #jrmpuncakalam
    #jrmmeru
    #jrmsetiaalam
    #jrmsubangbestari
    #jrmsgbuloh
    #mustanir
    #Mushtanir
    #garamflakes
    #magnesiumflakes
    #kurmadhuha

  •  37  3  2 March, 2019
  • Dari bonda : Kata pepatah Melayu miang2 keladi makin tua makin menjadi ... satu lagi kelapa makin tua makin banyak santannya..
.
Slogan dlm hidup sy semakin tua semakin mahu byk perisiannya ...jika ekonomi dn kehidupan sudah diperkemaskn kenapa x ugama menjadi kemestian...
.
Pembalut jiwa dn badan mempersiapkan diri utk pulang.. Jgn makin tua makin tidak sedar diri... kerana usia sudah tinggal terlalu sedikit .. tinggalkanlah dunia sebaik-baiknya utk generasi yg akan dibina menggantikan kita..
.
Manusia yg baik macam benih yg baik ...manusia yg indah kejadiannya menjadikan hidup dn matinya berfaedah yg menguntungkn dn menjalankn tanggung jawabnya dgn baik.. #deeyajrm #royalV #mustanirbelimenang #mustanir
  • Dari bonda : Kata pepatah Melayu miang2 keladi makin tua makin menjadi ... satu lagi kelapa makin tua makin banyak santannya..
    .
    Slogan dlm hidup sy semakin tua semakin mahu byk perisiannya ...jika ekonomi dn kehidupan sudah diperkemaskn kenapa x ugama menjadi kemestian...
    .
    Pembalut jiwa dn badan mempersiapkan diri utk pulang.. Jgn makin tua makin tidak sedar diri... kerana usia sudah tinggal terlalu sedikit .. tinggalkanlah dunia sebaik-baiknya utk generasi yg akan dibina menggantikan kita..
    .
    Manusia yg baik macam benih yg baik ...manusia yg indah kejadiannya menjadikan hidup dn matinya berfaedah yg menguntungkn dn menjalankn tanggung jawabnya dgn baik.. #deeyajrm #royalV #mustanirbelimenang #mustanir

  •  11  1  4 March, 2019