#jrmkedah Instagram Photos & Videos

jrmkedah - 2.9k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
2.7
average likes

Latest #jrmkedah Posts

  • Wanita  yg sibuk berkerjaya,,ceriita mereka nak makan kat luar hari2 ada gak kadang2 rasa bosannya , ataupun ada yg cakap xpandai nak masak cara melayu.. kalau masak pun tak naik rasanya ..xmenjadi
.
Sy ringkaskan paste dgn formula sesedap air tangan ibu produk pes makanan "Asam Lada Hitam" pes makanan yg sy buat ni semua serba lengkap dngn rencah2 siap bahan penyedap serba lengkap mencukupi hidangan utk 1 pek 2 org makan 
Pilihan masak hanya tentukan lah untuk daging / ikan ..ayam seberat 150 gram..
.
1 sachet ni bersamaan untuk 2 org makan.. mungkin dalam 2 ketul ikan / 2 ketul ayam / 15 hirisan sederhana daging lembu.. kalau daging tu lebih baik lah kalau kita lembutkan dulu menggunakan pressure cooker..
.
Pes makanan ni bagus untuk diet sihat untuk org nk kuruskan badan ,  dalam pantang.. bantu kurus juga kalau kena dgn diet harian anda seharian
.
.
tp ingat ya..!! jngn pula sebab makan pes ni shj menjadi asbab kpd kekurusan.. anda juga harus menjaga karbohidrat, kalori kawal dr minyak, gula dalam pengambilan pemakanan seharian tu
.
Pes makanan ni sj tidak mencukupi untuk kurus kalau anda tidak disiplin dan mengenalpasti kalori yg anda ambil setiap hidangan yg anda makan..
.
www.wasap.my/601120892305/promo

#ikanlunak #jrmkedah #jamuratumalayakedah#bondarozitaibrahim #jrm
  • Wanita yg sibuk berkerjaya,,ceriita mereka nak makan kat luar hari2 ada gak kadang2 rasa bosannya , ataupun ada yg cakap xpandai nak masak cara melayu.. kalau masak pun tak naik rasanya ..xmenjadi
    .
    Sy ringkaskan paste dgn formula sesedap air tangan ibu produk pes makanan "Asam Lada Hitam" pes makanan yg sy buat ni semua serba lengkap dngn rencah2 siap bahan penyedap serba lengkap mencukupi hidangan utk 1 pek 2 org makan
    Pilihan masak hanya tentukan lah untuk daging / ikan ..ayam seberat 150 gram..
    .
    1 sachet ni bersamaan untuk 2 org makan.. mungkin dalam 2 ketul ikan / 2 ketul ayam / 15 hirisan sederhana daging lembu.. kalau daging tu lebih baik lah kalau kita lembutkan dulu menggunakan pressure cooker..
    .
    Pes makanan ni bagus untuk diet sihat untuk org nk kuruskan badan , dalam pantang.. bantu kurus juga kalau kena dgn diet harian anda seharian
    .
    .
    tp ingat ya..!! jngn pula sebab makan pes ni shj menjadi asbab kpd kekurusan.. anda juga harus menjaga karbohidrat, kalori kawal dr minyak, gula dalam pengambilan pemakanan seharian tu
    .
    Pes makanan ni sj tidak mencukupi untuk kurus kalau anda tidak disiplin dan mengenalpasti kalori yg anda ambil setiap hidangan yg anda makan..
    .
    www.wasap.my/601120892305/promo

    #ikanlunak #jrmkedah #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim #jrm

  •  0  0  25 June, 2020
  • Antara kebaikan mustanir.. -Mencerdaskan minda -Pelajar dan warga tua
-Melambatkan alzheimer/nyanyuk -Masalah hempedu -Menguatkan sistem perut
-Melancarkan perjalanan darah
-Mengurangkan kegemukan
-Cepat memecahkan lemak -Gangguan sihir atau jin
-Stress dan tekanan perasaan
-Keras hati atau baran
-Mengurangi tekanan emosi marah
-Mengawal kencing malam kanak2
-Anti histeria
-Anak malas belajar
-Konflik perkahwinan -Meningkatkan stamina dan tenaga
-Meningkatkan kesuburan
-Menambahkan tenaga zahir dan batin -Menambahkan keinginan seks
-Mengimbangi mood
-Merawat pasangan yang sukar hamil -Menurunkan kadar kolesterol
-Melancarkan peredaran darah
-Merawat gastrik -Mengurangkan kerap sakit kepala -Mengurangkan migrain -Demam/selsema/batuk -Merawat luka kemalangan -Mengurangkan kejang/kebas badan -Sakit tekak dan tonsil
-Merawat ulser mulut dan perut
-Mengurangkan bengkak nanah -Memulihkan mabuk/angin dalam badan
-Mengatasi keracunan -Mengubati radang -Melegakan cirit birit
-Mengubati radang ekzema
-Menyembuhkan penyakit kulit/luka
-Menghilangkan jerawat
-Merawat resdung

DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱010-2089 2305 (stokis)
.
#jrmonline #jamuratumalaya#jrmkedah #jrmkedah #jamuratumalayakedah#bondarozitaibrahim #jrmofficial
  • Antara kebaikan mustanir.. -Mencerdaskan minda -Pelajar dan warga tua
    -Melambatkan alzheimer/nyanyuk -Masalah hempedu -Menguatkan sistem perut
    -Melancarkan perjalanan darah
    -Mengurangkan kegemukan
    -Cepat memecahkan lemak -Gangguan sihir atau jin
    -Stress dan tekanan perasaan
    -Keras hati atau baran
    -Mengurangi tekanan emosi marah
    -Mengawal kencing malam kanak2
    -Anti histeria
    -Anak malas belajar
    -Konflik perkahwinan -Meningkatkan stamina dan tenaga
    -Meningkatkan kesuburan
    -Menambahkan tenaga zahir dan batin -Menambahkan keinginan seks
    -Mengimbangi mood
    -Merawat pasangan yang sukar hamil -Menurunkan kadar kolesterol
    -Melancarkan peredaran darah
    -Merawat gastrik -Mengurangkan kerap sakit kepala -Mengurangkan migrain -Demam/selsema/batuk -Merawat luka kemalangan -Mengurangkan kejang/kebas badan -Sakit tekak dan tonsil
    -Merawat ulser mulut dan perut
    -Mengurangkan bengkak nanah -Memulihkan mabuk/angin dalam badan
    -Mengatasi keracunan -Mengubati radang -Melegakan cirit birit
    -Mengubati radang ekzema
    -Menyembuhkan penyakit kulit/luka
    -Menghilangkan jerawat
    -Merawat resdung

    DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

    Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱010-2089 2305 (stokis)
    .
    #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #jrmkedah #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim #jrmofficial

  •  3  0  24 June, 2020
  • DARIPADA X BLH BERJALAN LANGSUNG.. KINI SUDAH BERTONGKAT..!!
.
Suaminya mendapat kesembuhan daripada masalah sakit saraf tunjang.. mula nya x blh bergerak dn berjalan.. selepas mengamalkn kurma dhuha dn mustanir.. skrg sudah bertongkat..
.
Katanya sgt beterima kasih dgn bonda mengeluarkan produk yg paling terbaik utk masyarakat.. tkasih kpd wanita ini kerana sudi berkongsi ttg pengalaman suaminya kpd semua..
.
Boleh hubungi agen terdekat kami atau terus ke Stokis beralamat di
210 JLN BATIK 1/2A
TAMAN BATIK
08000 SG.PETANI
KEDAH

BOLEH WASAP ATAU HUBUNGI DI TALIAN 
www.wasap.my/601120892305/promo

#jrmonline #jamuratumalaya#jrmkedah #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim #jrmofficial
  • DARIPADA X BLH BERJALAN LANGSUNG.. KINI SUDAH BERTONGKAT..!!
    .
    Suaminya mendapat kesembuhan daripada masalah sakit saraf tunjang.. mula nya x blh bergerak dn berjalan.. selepas mengamalkn kurma dhuha dn mustanir.. skrg sudah bertongkat..
    .
    Katanya sgt beterima kasih dgn bonda mengeluarkan produk yg paling terbaik utk masyarakat.. tkasih kpd wanita ini kerana sudi berkongsi ttg pengalaman suaminya kpd semua..
    .
    Boleh hubungi agen terdekat kami atau terus ke Stokis beralamat di
    210 JLN BATIK 1/2A
    TAMAN BATIK
    08000 SG.PETANI
    KEDAH

    BOLEH WASAP ATAU HUBUNGI DI TALIAN
    www.wasap.my/601120892305/promo

    #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim #jrmofficial

  •  4  0  24 June, 2020
  • Tidak ada masalah sebenarnya bagi Non-Muslim atau orang bukan muslim untuk mengamalkan Mushtanir
.
Walaupun mushtanir telah dibacakan ayat Ruqyah tetapi tidak menjadi satu masalah kerana Ayat ruqyah ialah ayat untuk hindari masalah gangguan dan lebih kepada ketenangan jiwa
.
Mushtanir sangat membantu bagi mereka yang mempunyai masalah saraf dan sendi sebab di dalam mushtanir terdapat campuran herba dari cendawan susu harimau yang membantu melancarkan peredaran darah atau urat saraf yang terhimpit/tersimpul
.
Cuma diminta untuk tidak diletakkan di atas lantai dan melangkahnya
.
Selain itu mushtanir sangat membantu bagi mereka yang menghidapi masalah sakit dalaman seperti nyanyuk/asma/batuk/sendi/sihir/migrain dan macam-macam lagi
.
Selain orang dewasa, kanak-kanak yang berusia 5 tahun ke atas juga boleh mengamalkan produk mushtanir ini
.
DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR2 YANG SAH DI BAWAH RANGKAIAN KAMI. 
Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware

www.wasap.my/601120892305/promo . 
#jrmonline #jamuratumalaya#jrmkedah #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim #jrmofficial
  • Tidak ada masalah sebenarnya bagi Non-Muslim atau orang bukan muslim untuk mengamalkan Mushtanir
    .
    Walaupun mushtanir telah dibacakan ayat Ruqyah tetapi tidak menjadi satu masalah kerana Ayat ruqyah ialah ayat untuk hindari masalah gangguan dan lebih kepada ketenangan jiwa
    .
    Mushtanir sangat membantu bagi mereka yang mempunyai masalah saraf dan sendi sebab di dalam mushtanir terdapat campuran herba dari cendawan susu harimau yang membantu melancarkan peredaran darah atau urat saraf yang terhimpit/tersimpul
    .
    Cuma diminta untuk tidak diletakkan di atas lantai dan melangkahnya
    .
    Selain itu mushtanir sangat membantu bagi mereka yang menghidapi masalah sakit dalaman seperti nyanyuk/asma/batuk/sendi/sihir/migrain dan macam-macam lagi
    .
    Selain orang dewasa, kanak-kanak yang berusia 5 tahun ke atas juga boleh mengamalkan produk mushtanir ini
    .
    DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR2 YANG SAH DI BAWAH RANGKAIAN KAMI.
    Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware

    www.wasap.my/601120892305/promo .
    #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim #jrmofficial

  •  3  0  24 June, 2020

Top #jrmkedah Posts

  • ICE TEA PEACH MENGKUDU NI SGT SEDAP.. MMG XKN RASA BUAH MENGKUDU SBB DIDALAMNYA BANYAK BUAH PEACH YG MEMBERIKAN AROMA YG SGT WANGI
.
🌞Teh hitam yg sgt tinggi dgn anti oksidan.. produk ni antara produk yg terawal dibuat semasa penubuhan Jamu Ratu Malaya.. Ramai warga emas yg dh makan tetapi mereka bukan penghidap kencing manis..!!
.
🌞cuma ada darah tinggi mendapati selepas amalkn ice tea peach mengkudu ni darah tigggi mereka turun.. penglihatan semakin baik dn anak2 yg bersekolah xmengeluh penat
.
.
📮 POSTAGE masih d lakukan ✅ ☎ 011 20928866 atau tekan link d bio

#JamuRatuMalaya #JRM #BondaRozita #RumahHutan #RoyalV #RV #Mustanir #KurmaDhuha #KopiRatu #KopiJRM #MaajunDhuha #MaduAsli #MaduAkasia #MaduJRM #KopiDeMarco #KopiSegar #SetBerpantang #SetBersalin #DalamanWanita
#pengedarsahJRM
#agentJRM #jrmjohor #jrmkuantan #jrmperak #jrmkedah #jrmampang #jrmselayang #jrmmelaka #jrmn9 #jrmterengganu
  • ICE TEA PEACH MENGKUDU NI SGT SEDAP.. MMG XKN RASA BUAH MENGKUDU SBB DIDALAMNYA BANYAK BUAH PEACH YG MEMBERIKAN AROMA YG SGT WANGI
    .
    🌞Teh hitam yg sgt tinggi dgn anti oksidan.. produk ni antara produk yg terawal dibuat semasa penubuhan Jamu Ratu Malaya.. Ramai warga emas yg dh makan tetapi mereka bukan penghidap kencing manis..!!
    .
    🌞cuma ada darah tinggi mendapati selepas amalkn ice tea peach mengkudu ni darah tigggi mereka turun.. penglihatan semakin baik dn anak2 yg bersekolah xmengeluh penat
    .
    .
    📮 POSTAGE masih d lakukan ✅ ☎ 011 20928866 atau tekan link d bio

    #JamuRatuMalaya #JRM #BondaRozita #RumahHutan #RoyalV #RV #Mustanir #KurmaDhuha #KopiRatu #KopiJRM #MaajunDhuha #MaduAsli #MaduAkasia #MaduJRM #KopiDeMarco #KopiSegar #SetBerpantang #SetBersalin #DalamanWanita
    #pengedarsahJRM
    #agentJRM #jrmjohor #jrmkuantan #jrmperak #jrmkedah #jrmampang #jrmselayang #jrmmelaka #jrmn9 #jrmterengganu

  •  25  6  7 April, 2020
  • Promosi ramadhan kembali lagi‼️😘
.
Promosi yang dinantikan oleh semua pengguna JRM . Jangan lupa rebut peluang untuk dapatkan harga yang murah
.
--------------------------------------------
📌 De Marco (2) = RM57
📌 Choc Fiber Life (2) = RM95
📌 Oil Of Javanica (2) = RM39
📌 Angelica Plus Herbs = RM43
📌 Mushtanir = RM85
📌 Kurma Dhuha = RM80
--------------------------------------------
.
.
Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi maryam di link @jrm_jamuratumalaya_maryam atau wassap no di bawah ya 💕👇 ☎️ 01162610908
☎️ 01162610908
☎️ 01162610908
.
.
#jamuratumalaya #jrm #jrmshahalam #bondarozita #jrmpengedarsah #promosijrm #jrmsubang
#jrmkedah #jrmperlis #jrmkelanajaya #jrmkelantan #jrmterengganu #jrmjohor #jrmsabah #jrmsarawak #jrmmelaka #jrmnegerisembilan #jrmkl #jrmputrajaya #wajargunajrm #demarcojrm #chocfibrelife #angelicaherbsjrm #oilofjavanica
  • Promosi ramadhan kembali lagi‼️😘
    .
    Promosi yang dinantikan oleh semua pengguna JRM . Jangan lupa rebut peluang untuk dapatkan harga yang murah
    .
    --------------------------------------------
    📌 De Marco (2) = RM57
    📌 Choc Fiber Life (2) = RM95
    📌 Oil Of Javanica (2) = RM39
    📌 Angelica Plus Herbs = RM43
    📌 Mushtanir = RM85
    📌 Kurma Dhuha = RM80
    --------------------------------------------
    .
    .
    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi maryam di link @jrm_jamuratumalaya_maryam atau wassap no di bawah ya 💕👇 ☎️ 01162610908
    ☎️ 01162610908
    ☎️ 01162610908
    .
    .
    #jamuratumalaya #jrm #jrmshahalam #bondarozita #jrmpengedarsah #promosijrm #jrmsubang
    #jrmkedah #jrmperlis #jrmkelanajaya #jrmkelantan #jrmterengganu #jrmjohor #jrmsabah #jrmsarawak #jrmmelaka #jrmnegerisembilan #jrmkl #jrmputrajaya #wajargunajrm #demarcojrm #chocfibrelife #angelicaherbsjrm #oilofjavanica

  •  16  0  23 April, 2020
  • Semua mesti dah lemau kan duduk rumah lama sangat? Jika taknak situasi ini berpanjangan, ayuh bagi kerjasama. Duduk diam² di rumah. Tak perlu keluar tanpa urusan yang sangat penting. Kita hentikan penularan Covid-19. Kesian frontliner yang berusaha tungkus lumus dalam situasi genting ni 😢
.
InshaAllah we can do this‼️
If we are together 💕
Jom duduk rumah.
Stay healthy! Stay safe!
.
Customer JRM yang nak buat belian JRM jangan panik stok dah habis. Jangan risau nak keluar susah. Hakak maryam ada ni. Barang dah backup sesiap semua ada readystok inshaAllah. .
Korang masuk je order sebelum kul 11am
Barang akan jalan pada hari yang sama
Abg posmen akan datang pickup by tengahari
Selalunya sehari dua dah sampai ☺️
.
.
Mudah kan? Kita jalankan tanggungjawab kita just stay healthy di rumah. Biar abang posmen buat kerja. Thank you abg posmen! 🥰
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Dapatkan produk JRM daripada maryam. 🆓 consultation. Sedia membantu anda untuk mendapatkan tubuh badan yang sihat luaran dan dalaman, cergas untuk melakukan tugas harian dan mudah beribadat 💪
.
All products readystock inshaAllah, whatsapp atau klik sahaja link di bio @jrm_jamuratumalaya_maryam👇
.
📳 𝟎𝟏𝟏-𝟔𝟐𝟔𝟏𝟎𝟗𝟎𝟖
📳 𝟎𝟏𝟏-𝟔𝟐𝟔𝟏𝟎𝟗𝟎𝟖
📳 𝟎𝟏𝟏-𝟔𝟐𝟔𝟏𝟎𝟗𝟎𝟖
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
#kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #jrmshahalam #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #stayathome #staysafe #jamuratumalayashahalam #jamuratumalayaoriginal #JRM #jrmpantaidalam #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #jrmmelaka #jrmsubang #bazarpaknil #shahalamresident #kauyangpertama #jrmperlis #jrmperak #terapiinstagram #covid_19 #jrmkedah #bersalin
  • Semua mesti dah lemau kan duduk rumah lama sangat? Jika taknak situasi ini berpanjangan, ayuh bagi kerjasama. Duduk diam² di rumah. Tak perlu keluar tanpa urusan yang sangat penting. Kita hentikan penularan Covid-19. Kesian frontliner yang berusaha tungkus lumus dalam situasi genting ni 😢
    .
    InshaAllah we can do this‼️
    If we are together 💕
    Jom duduk rumah.
    Stay healthy! Stay safe!
    .
    Customer JRM yang nak buat belian JRM jangan panik stok dah habis. Jangan risau nak keluar susah. Hakak maryam ada ni. Barang dah backup sesiap semua ada readystok inshaAllah. .
    Korang masuk je order sebelum kul 11am
    Barang akan jalan pada hari yang sama
    Abg posmen akan datang pickup by tengahari
    Selalunya sehari dua dah sampai ☺️
    .
    .
    Mudah kan? Kita jalankan tanggungjawab kita just stay healthy di rumah. Biar abang posmen buat kerja. Thank you abg posmen! 🥰
    .
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    .
    Dapatkan produk JRM daripada maryam. 🆓 consultation. Sedia membantu anda untuk mendapatkan tubuh badan yang sihat luaran dan dalaman, cergas untuk melakukan tugas harian dan mudah beribadat 💪
    .
    All products readystock inshaAllah, whatsapp atau klik sahaja link di bio @jrm_jamuratumalaya_maryam👇
    .
    📳 𝟎𝟏𝟏-𝟔𝟐𝟔𝟏𝟎𝟗𝟎𝟖
    📳 𝟎𝟏𝟏-𝟔𝟐𝟔𝟏𝟎𝟗𝟎𝟖
    📳 𝟎𝟏𝟏-𝟔𝟐𝟔𝟏𝟎𝟗𝟎𝟖
    .
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    .
    #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #jrmshahalam #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #stayathome #staysafe #jamuratumalayashahalam #jamuratumalayaoriginal #JRM #jrmpantaidalam #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #jrmmelaka #jrmsubang #bazarpaknil #shahalamresident #kauyangpertama #jrmperlis #jrmperak #terapiinstagram #covid_19 #jrmkedah #bersalin

  •  5  2  31 March, 2020
  • Terdapat 3 produk sabun untuk penjagaan kulit JRM. Apa beza ketiga-tiga sabun ni? Selalu sangat orang tanya
.
Super moist soap adalah sabun kecantikan yang membantu melembap, mencantikkan kulit. Ekstrak susu kambing, Tea Tree yg bersifat antiseptik membantu menhilangkan parut, mengurangkan iritasi kulit akibat jangkitan  kulat, bakteria & kegatalan
.
Eu Kalypto Soap pula sabun berubat dengan formulasi hebat untuk membantu mengatasi masalah kehitaman pada celah celah ketiak, peha dan buku lali. Selain itu Eu Kalypto Soap bagus untuk membantu mengurangkan parut, mengurangkan kegatalan dan iritasi pd kulit
.
Gel Mandian Bidara Arab mempunyai partikel skrub yang membantu membuang sel kulit mati, memperbaharui sel kulit baru. Formulasinya dilengkapi dengan ayat ruqyah. Membantu mengurangkan masalah ekzema, kegatalan kulit, iritasi kulit. Orang yg ada masalah gangguan, sukar tidur, stres sangat bagus gunakan sabun ni. Bauan aromaterapi daripd limau nipis sangat menenangkan
. 
#gelmandianbidara
#eukalyptosoap
#supermoist
#jrmsungaipetani
#jamuratumalayasungaipetani
#jrmkedah
#jamuratumalayakedah #jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
  • Terdapat 3 produk sabun untuk penjagaan kulit JRM. Apa beza ketiga-tiga sabun ni? Selalu sangat orang tanya
    .
    Super moist soap adalah sabun kecantikan yang membantu melembap, mencantikkan kulit. Ekstrak susu kambing, Tea Tree yg bersifat antiseptik membantu menhilangkan parut, mengurangkan iritasi kulit akibat jangkitan kulat, bakteria & kegatalan
    .
    Eu Kalypto Soap pula sabun berubat dengan formulasi hebat untuk membantu mengatasi masalah kehitaman pada celah celah ketiak, peha dan buku lali. Selain itu Eu Kalypto Soap bagus untuk membantu mengurangkan parut, mengurangkan kegatalan dan iritasi pd kulit
    .
    Gel Mandian Bidara Arab mempunyai partikel skrub yang membantu membuang sel kulit mati, memperbaharui sel kulit baru. Formulasinya dilengkapi dengan ayat ruqyah. Membantu mengurangkan masalah ekzema, kegatalan kulit, iritasi kulit. Orang yg ada masalah gangguan, sukar tidur, stres sangat bagus gunakan sabun ni. Bauan aromaterapi daripd limau nipis sangat menenangkan
    .
    #gelmandianbidara
    #eukalyptosoap
    #supermoist
    #jrmsungaipetani
    #jamuratumalayasungaipetani
    #jrmkedah
    #jamuratumalayakedah #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim

  •  3  0  12 April, 2020
  • Promosi ramadhan kembali lagi‼️😘
.
Promosi yang dinantikan oleh semua pengguna JRM . Jangan lupa rebut peluang untuk dapatkan harga yang murah
.
--------------------------------------------
📌 De Marco (2) = RM57
📌 Choc Fiber Life (2) = RM95
📌 Oil Of Javanica (2) = RM39
📌 Angelica Plus Herbs = RM43
📌 Mushtanir = RM85
📌 Kurma Dhuha = RM80
--------------------------------------------
.
.
Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi maryam di link @jrm_jamuratumalaya_maryam atau wassap no di bawah ya 💕👇 ☎️ 01162610908
☎️ 01162610908
☎️ 01162610908
.
.
#jamuratumalaya #jrm #jrmshahalam #bondarozita #jrmpengedarsah #promosijrm #jrmsubang
#jrmkedah #jrmperlis #jrmkelanajaya #jrmkelantan #jrmterengganu #jrmjohor #jrmsabah #jrmsarawak #jrmmelaka #jrmnegerisembilan #jrmkl #jrmputrajaya #wajargunajrm #demarcojrm #chocfibrelife #angelicaherbsjrm #oilofjavanica
  • Promosi ramadhan kembali lagi‼️😘
    .
    Promosi yang dinantikan oleh semua pengguna JRM . Jangan lupa rebut peluang untuk dapatkan harga yang murah
    .
    --------------------------------------------
    📌 De Marco (2) = RM57
    📌 Choc Fiber Life (2) = RM95
    📌 Oil Of Javanica (2) = RM39
    📌 Angelica Plus Herbs = RM43
    📌 Mushtanir = RM85
    📌 Kurma Dhuha = RM80
    --------------------------------------------
    .
    .
    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi maryam di link @jrm_jamuratumalaya_maryam atau wassap no di bawah ya 💕👇 ☎️ 01162610908
    ☎️ 01162610908
    ☎️ 01162610908
    .
    .
    #jamuratumalaya #jrm #jrmshahalam #bondarozita #jrmpengedarsah #promosijrm #jrmsubang
    #jrmkedah #jrmperlis #jrmkelanajaya #jrmkelantan #jrmterengganu #jrmjohor #jrmsabah #jrmsarawak #jrmmelaka #jrmnegerisembilan #jrmkl #jrmputrajaya #wajargunajrm #demarcojrm #chocfibrelife #angelicaherbsjrm #oilofjavanica

  •  5  0  23 April, 2020
  • Chocolate Fiber Life antara produk yang cepat habis apabila masuk stok, lagi-lagi nak masuk bulan Ramadhan nanti!

KENAPA?
.
Kerana formulasinya memberikan kesan yang baik untuk kesihatan. Produk yang tinggi kalsium, paling laris terutama pada bulan puasa, Chocolate Fiber Life bagus untuk tulang, detoks untuk masalah usus, mengelakkan sembelit dan merendahkan kolesterol, tinggi serat dan sesuai dijadikan diet sihat.
.
Kandungan bahannya penuh khasiat seperti bijirin Oat, Oat Beta Glucan, Malt, Kulit Beras Perang, Rhubarb dan Stevia yang juga kaya dengan serat yang baik untuk penghadaman, rangsangan leptin, usus dan mempunyai komponen anti-kanser
.
Pengganti sarapan pagi dan makan malam bagi yang nak diet sangat mengenyangkan dan membantu memberikan tenaga pada badan
.
Minuman ini sesuai untuk seisi keluarga. Kanak-kanak 2 tahun keatas dan ibu hamil ataupun dalam pantang sesuai mengamalkannya
.
Selain tu minuman ini juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis, obesiti, atau bagi mereka yang ingin menghadkan pengambilan makan sebab didalam minuman ini tak ada gula, malah ia digantikan dengan pemanis dari stevia
.
PROMOSI CHOCOLATE FIBER LIFE BELI 2 RM95 (SM) RM100 (SS)! HARGA ASAL RM126 (SM) RM132 (SS) JIMAT RM31! .
.
.
.
.
Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi maryam di link @jrm_jamuratumalaya_maryam atau wassap no di bawah ya 💕👇 ☎️ 01162610908
☎️ 01162610908
☎️ 01162610908
.
.
#jamuratumalaya #jrm #jrmshahalam #bondarozita #jrmpengedarsah #promosijrm #jrmsubang
#jrmkedah #jrmperlis #jrmkelanajaya #jrmkelantan #jrmterengganu #jrmjohor #jrmsabah #jrmsarawak #jrmmelaka #jrmnegerisembilan #jrmkl #jrmputrajaya #wajargunajrm #demarcojrm #chocfibrelife #angelicaherbsjrm #oilofjavanica
  • Chocolate Fiber Life antara produk yang cepat habis apabila masuk stok, lagi-lagi nak masuk bulan Ramadhan nanti!

    KENAPA?
    .
    Kerana formulasinya memberikan kesan yang baik untuk kesihatan. Produk yang tinggi kalsium, paling laris terutama pada bulan puasa, Chocolate Fiber Life bagus untuk tulang, detoks untuk masalah usus, mengelakkan sembelit dan merendahkan kolesterol, tinggi serat dan sesuai dijadikan diet sihat.
    .
    Kandungan bahannya penuh khasiat seperti bijirin Oat, Oat Beta Glucan, Malt, Kulit Beras Perang, Rhubarb dan Stevia yang juga kaya dengan serat yang baik untuk penghadaman, rangsangan leptin, usus dan mempunyai komponen anti-kanser
    .
    Pengganti sarapan pagi dan makan malam bagi yang nak diet sangat mengenyangkan dan membantu memberikan tenaga pada badan
    .
    Minuman ini sesuai untuk seisi keluarga. Kanak-kanak 2 tahun keatas dan ibu hamil ataupun dalam pantang sesuai mengamalkannya
    .
    Selain tu minuman ini juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis, obesiti, atau bagi mereka yang ingin menghadkan pengambilan makan sebab didalam minuman ini tak ada gula, malah ia digantikan dengan pemanis dari stevia
    .
    PROMOSI CHOCOLATE FIBER LIFE BELI 2 RM95 (SM) RM100 (SS)! HARGA ASAL RM126 (SM) RM132 (SS) JIMAT RM31! .
    .
    .
    .
    .
    Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi maryam di link @jrm_jamuratumalaya_maryam atau wassap no di bawah ya 💕👇 ☎️ 01162610908
    ☎️ 01162610908
    ☎️ 01162610908
    .
    .
    #jamuratumalaya #jrm #jrmshahalam #bondarozita #jrmpengedarsah #promosijrm #jrmsubang
    #jrmkedah #jrmperlis #jrmkelanajaya #jrmkelantan #jrmterengganu #jrmjohor #jrmsabah #jrmsarawak #jrmmelaka #jrmnegerisembilan #jrmkl #jrmputrajaya #wajargunajrm #demarcojrm #chocfibrelife #angelicaherbsjrm #oilofjavanica

  •  11  0  24 April, 2020
  • DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱011-2089 2305 (stokis)
Dptkn segera dgn pengedar2 jrm yg sah shj..😍😘 #subtokissgpetani#jrm#jrmsgpetani#stokis Jrmsgpetani#bondarozita#jrmkedah#jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah  #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim  #maz0124837091#ibujamu
 #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
#jrmlangkawi #jrmtaiping
#jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim#jamuratumalayataiping
  • DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

    Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱011-2089 2305 (stokis)
    Dptkn segera dgn pengedar2 jrm yg sah shj..😍😘 #subtokissgpetani #jrm #jrmsgpetani #stokis Jrmsgpetani #bondarozita #jrmkedah #jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim #maz0124837091#ibujamu
    #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
    #jrmlangkawi #jrmtaiping
    #jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim#jamuratumalayataiping

  •  8  2  11 September, 2019