#jrmkampungjawa Instagram Photos & Videos

jrmkampungjawa - 504 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
3.3
average likes

Latest #jrmkampungjawa Posts

  • .
Gandingan dua produk baru ni memang sangat best. Rose Spring Water dan Mellia Micellar Water memang Ajah amalkan sebelum Bonda jual di pasaran.

Percaya atau tak, kulit muka Ajah pun memgalami breakout yang agak teruk waktu zaman sekolah. Lagi-lagi bila kita berjemur di tengah panas, bawah mata penuh dengan blackhead, whitehead dan oil seed yang susah nak picit keluar

Kombinasi dua produk skincare JRM ni mampu mengelak dan mengeluarkan oil seed degil pada muka serta mengecutkan lubang pori pada muka

Tiada lagi istilah kulit kering sebab dua produk ni bantu mengekalkab kelembapan pada kulit. Pada masa yang sama, ia bantu merawat kulit jauh dari dalam

Rose Spring Water RM38 (ahli RM34.20)
Mellia Micellar Water RM30 (ahli RM27)
.
‼PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #melliamicellarwater #makeupremoval
  • .
    Gandingan dua produk baru ni memang sangat best. Rose Spring Water dan Mellia Micellar Water memang Ajah amalkan sebelum Bonda jual di pasaran.

    Percaya atau tak, kulit muka Ajah pun memgalami breakout yang agak teruk waktu zaman sekolah. Lagi-lagi bila kita berjemur di tengah panas, bawah mata penuh dengan blackhead, whitehead dan oil seed yang susah nak picit keluar

    Kombinasi dua produk skincare JRM ni mampu mengelak dan mengeluarkan oil seed degil pada muka serta mengecutkan lubang pori pada muka

    Tiada lagi istilah kulit kering sebab dua produk ni bantu mengekalkab kelembapan pada kulit. Pada masa yang sama, ia bantu merawat kulit jauh dari dalam

    Rose Spring Water RM38 (ahli RM34.20)
    Mellia Micellar Water RM30 (ahli RM27)
    .
    ‼PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #melliamicellarwater #makeupremoval

  •  11  0  11 June, 2020
  • .
💥PROMOSI COLONIS DMESTICA RM57 (NP RM70)💥
.
‼ SAH SEHINGGA 13 MEI 2020 ‼

Alhamdulillah memang lawas pembuangan! Sangat banyak feedback positif yang kami terima daripada pengguna setia colonis dmestica. Salah satu manfaat colonis dmestica, dia sangat bagus untuk melancarkan sistem pembuangan air besar. Ia sangat sesuai bagi yang alami sembelit yang teruk
.
Bagi anda yang ingin menurunkan berat badan dengan cara selamat dan mudah, colonis dmestica adalah solusinya! Ia sangat bagus untuk menyingkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Serta meningkatkan metabolism badan dan memberikan rasa kenyang lama
.
Herba dan tumbuh-tumbuhan di dalam colonis dmestica juga membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal. .

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #nazjrmfeedback #detoks #testimonicolonisdmestica
  • .
    💥PROMOSI COLONIS DMESTICA RM57 (NP RM70)💥
    .
    ‼ SAH SEHINGGA 13 MEI 2020 ‼

    Alhamdulillah memang lawas pembuangan! Sangat banyak feedback positif yang kami terima daripada pengguna setia colonis dmestica. Salah satu manfaat colonis dmestica, dia sangat bagus untuk melancarkan sistem pembuangan air besar. Ia sangat sesuai bagi yang alami sembelit yang teruk
    .
    Bagi anda yang ingin menurunkan berat badan dengan cara selamat dan mudah, colonis dmestica adalah solusinya! Ia sangat bagus untuk menyingkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Serta meningkatkan metabolism badan dan memberikan rasa kenyang lama
    .
    Herba dan tumbuh-tumbuhan di dalam colonis dmestica juga membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal. .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #nazjrmfeedback #detoks #testimonicolonisdmestica

  •  1  0  9 May, 2020
  • 💥 PROMOSI RM57 SAHAJA (JIMAT RM13)💥
.
‼️SAH SEHINGGA 13 MEI 2020‼️
.
Kenapa kita perlu Detox?
.
Kalau perasan, kadang-kadang kalau kita ambil suplemen atau apa-apa makanan kesihatan/kecantikan macam tiada efek pun pada badan. Salah satu faktornya disebabkan usus kita yang kotor dan toksin terlalu banyak dalam badan
.
Usus menyerap segala nutrien yang kita hadam seperti kalsium, protein dan zat-zat lain. Pada masa yang sama, makan seharian yang kita ambil tu pun mengandungi lemak, bendalir dan plague yang akan lekat pada dinding usus. Ia akan mengundang banyak penyakit kalau usus kita kotor
.
Kulit kering, kusam, berjerawat dan kesan penuaan pun berpunca dari toksin yang terlalu banyak dalam badan. Ada hari yang kita tiba-tiba sembelit berpanjangan sehingga dapat buasir, haaa.. itu pun antara kesan dari kolon atau usus kita
.
Pakai produk banyak2 pun takde kesan sebab badan tidak didetoks. Tumbuhan herba dalam Colonis sangat tinggi dengan serat yang membantu sistem penghadaman, pencernaan badan.
.
Khasiat herba dalam Colonis Dmestica juga merangsang hormon leptin yang membuatkan kita rasa kenyang. Perut pun akan sentiasa lawas
.
Sebab itu detoks sangat penting untuk badan. Supaya segala kotoran dan daki-daki dalam usus kita dapat di ‘flush down’ dari pembuangan. (Tapi takde lah sampai cirit.. hehe💩)
.
Colonis Dmestics RM70.00

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #nazjrmfeedback #testimonicolonisdmestica
  • 💥 PROMOSI RM57 SAHAJA (JIMAT RM13)💥
    .
    ‼️SAH SEHINGGA 13 MEI 2020‼️
    .
    Kenapa kita perlu Detox?
    .
    Kalau perasan, kadang-kadang kalau kita ambil suplemen atau apa-apa makanan kesihatan/kecantikan macam tiada efek pun pada badan. Salah satu faktornya disebabkan usus kita yang kotor dan toksin terlalu banyak dalam badan
    .
    Usus menyerap segala nutrien yang kita hadam seperti kalsium, protein dan zat-zat lain. Pada masa yang sama, makan seharian yang kita ambil tu pun mengandungi lemak, bendalir dan plague yang akan lekat pada dinding usus. Ia akan mengundang banyak penyakit kalau usus kita kotor
    .
    Kulit kering, kusam, berjerawat dan kesan penuaan pun berpunca dari toksin yang terlalu banyak dalam badan. Ada hari yang kita tiba-tiba sembelit berpanjangan sehingga dapat buasir, haaa.. itu pun antara kesan dari kolon atau usus kita
    .
    Pakai produk banyak2 pun takde kesan sebab badan tidak didetoks. Tumbuhan herba dalam Colonis sangat tinggi dengan serat yang membantu sistem penghadaman, pencernaan badan.
    .
    Khasiat herba dalam Colonis Dmestica juga merangsang hormon leptin yang membuatkan kita rasa kenyang. Perut pun akan sentiasa lawas
    .
    Sebab itu detoks sangat penting untuk badan. Supaya segala kotoran dan daki-daki dalam usus kita dapat di ‘flush down’ dari pembuangan. (Tapi takde lah sampai cirit.. hehe💩)
    .
    Colonis Dmestics RM70.00

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #nazjrmfeedback #testimonicolonisdmestica

  •  6  0  8 May, 2020
  • .
😱😱 PROMOSI 2 BOTOL ZINNIA MAGENTA RM59 SAHAJA (NORMAL PRICE RM70) 😱😱
.
‼SAH SEHINGGA 20/4/2020‼
.
ZINNIA MAGENTA PENCUCI MUKA DENGAN FORMULASI PALING TERBAIK SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT

Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah

Sesuai untuk semua jenis kulit!

Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat

Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit

Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang

Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam

Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik ⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. 
PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmonline #jrmpengedarsah #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #skincarejrm #pembersihmukajrm
  • .
    😱😱 PROMOSI 2 BOTOL ZINNIA MAGENTA RM59 SAHAJA (NORMAL PRICE RM70) 😱😱
    .
    ‼SAH SEHINGGA 20/4/2020‼
    .
    ZINNIA MAGENTA PENCUCI MUKA DENGAN FORMULASI PALING TERBAIK SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT

    Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil. Ianya kaya dengan vitamin dan mineral yang membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca penuaan, kedutan dan kekusaman kulit wajah

    Sesuai untuk semua jenis kulit!

    Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat

    Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit

    Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga bersifat antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang

    Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam

    Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik ⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya.
    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmonline #jrmpengedarsah #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #skincarejrm #pembersihmukajrm

  •  3  0  14 April, 2020
  • .
Alhamdulillah memang lawas pembuangan! Sangat banyak feedback positif yang kami terima daripada pengguna setia colonis dmestica. Salah satu manfaat colonis dmestica, dia sangat bagus untuk melancarkan sistem pembuangan air besar. Ia sangat sesuai bagi yang alami sembelit yang teruk
.
Bagi anda yang ingin menurunkan berat badan dengan cara selamat dan mudah, colonis dmestica adalah solusinya! Ia sangat bagus untuk menyingkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Serta meningkatkan metabolism badan dan memberikan rasa kenyang lama
.
Herba dan tumbuh-tumbuhan di dalam colonis dmestica juga membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal.
. 💥PROMOSI COLONIS DMESTICA RM57 (NP RM70)💥
.
‼ SAH SEHINGGA 10 APRIL 2020 ‼
.

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #nazjrmfeedback #detoks #testimonicolonisdmestica
  • .
    Alhamdulillah memang lawas pembuangan! Sangat banyak feedback positif yang kami terima daripada pengguna setia colonis dmestica. Salah satu manfaat colonis dmestica, dia sangat bagus untuk melancarkan sistem pembuangan air besar. Ia sangat sesuai bagi yang alami sembelit yang teruk
    .
    Bagi anda yang ingin menurunkan berat badan dengan cara selamat dan mudah, colonis dmestica adalah solusinya! Ia sangat bagus untuk menyingkirkan toksin pada kolon, hati dan buah pinggang. Serta meningkatkan metabolism badan dan memberikan rasa kenyang lama
    .
    Herba dan tumbuh-tumbuhan di dalam colonis dmestica juga membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal.
    . 💥PROMOSI COLONIS DMESTICA RM57 (NP RM70)💥
    .
    ‼ SAH SEHINGGA 10 APRIL 2020 ‼
    .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #nazjrmfeedback #detoks #testimonicolonisdmestica

  •  3  0  4 April, 2020
  • .
Colonis Dmestica salah satu produk terbaik yang bondarozitaibrahim keluarkan untuk detoksifikasi dan kecergasan badan

Ramai mengakui keberkesanan Colonis Dmestica dalam membantu proses menurunkan berat badan

Kombinasi tumbuhan organik dan tinggi serat yang membantu singkirkan toksin, merangsang otak untuk memberikan rasa kenyang dan melakukan pembakaran lemak dengan cepat

Apa istimewa sangat Colonis Dmestica ni?

Setiap herba dan tumbuh-tumbuhan di dalamnya membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal

Kurma Dhuha juga menjadi pilihan utama sebagai suplemen tambahan untuk kesihatan badan

Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha. Antara inti bahannya dari gabungan pati-pati minyak & herba dari tanah arab. Bahan asasnya kurma & madu akasia

Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan Kurma Dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat

Orang yang ada masalah gastrik, gerd, alergi salah makanan dan berangin. Paling menarik Kurma Dhuha boleh keluarkan angin dalam rahim sehingga boleh mengeluarkan kentut vagina sangat banyak ..!! Lega perut kempis

Colonis Dmestica RM70.00
💥PROMOSI RM57💥
.

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #melliamicellarwater #makeupremoval #detoks
  • .
    Colonis Dmestica salah satu produk terbaik yang bondarozitaibrahim keluarkan untuk detoksifikasi dan kecergasan badan

    Ramai mengakui keberkesanan Colonis Dmestica dalam membantu proses menurunkan berat badan

    Kombinasi tumbuhan organik dan tinggi serat yang membantu singkirkan toksin, merangsang otak untuk memberikan rasa kenyang dan melakukan pembakaran lemak dengan cepat

    Apa istimewa sangat Colonis Dmestica ni?

    Setiap herba dan tumbuh-tumbuhan di dalamnya membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal

    Kurma Dhuha juga menjadi pilihan utama sebagai suplemen tambahan untuk kesihatan badan

    Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha. Antara inti bahannya dari gabungan pati-pati minyak & herba dari tanah arab. Bahan asasnya kurma & madu akasia

    Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan Kurma Dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat

    Orang yang ada masalah gastrik, gerd, alergi salah makanan dan berangin. Paling menarik Kurma Dhuha boleh keluarkan angin dalam rahim sehingga boleh mengeluarkan kentut vagina sangat banyak ..!! Lega perut kempis

    Colonis Dmestica RM70.00
    💥PROMOSI RM57💥
    .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #melliamicellarwater #makeupremoval #detoks

  •  7  0  4 April, 2020
  • .
Dah habis 1 bekas.. bukak lagi 1 bekas. Sib baik ready stock.
.
Naz amik malam sebelum tidur.. untuk pastikan esoknya, pembuangan berjalan lancar.. detoks sekali apa yang dok “melekat dan menempel” dalam usus dan perut tu..
.
Kenapa kita perlu Detox?
.
Kalau perasan, kadang-kadang kalau kita ambil suplemen atau apa-apa makanan kesihatan/kecantikan macam tiada efek pun pada badan. Salah satu faktornya disebabkan usus kita yang kotor dan toksin terlalu banyak dalam badan
.
Usus menyerap segala nutrien yang kita hadam seperti kalsium, protein dan zat-zat lain. Pada masa yang sama, makan seharian yang kita ambil tu pun mengandungi lemak, bendalir dan plague yang akan lekat pada dinding usus. Ia akan mengundang banyak penyakit kalau usus kita kotor
.
Kulit kering, kusam, berjerawat dan kesan penuaan pun berpunca dari toksin yang terlalu banyak dalam badan. Ada hari yang kita tiba-tiba sembelit berpanjangan sehingga dapat buasir, haaa.. itu pun antara kesan dari kolon atau usus kita
.
Pakai produk banyak2 pun takde kesan sebab badan tidak didetoks. Tumbuhan herba dalam Colonis sangat tinggi dengan serat yang membantu sistem penghadaman, pencernaan badan.
.
Khasiat herba dalam Colonis Dmestica juga merangsang hormon leptin yang membuatkan kita rasa kenyang. Perut pun akan sentiasa lawas
.
Sebab itu detoks sangat penting untuk badan. Supaya segala kotoran dan daki-daki dalam usus kita dapat di ‘flush down’ dari pembuangan. (Tapi takde lah sampai cirit.. hehe💩)
.
Colonis Dmestics RM70.00
💥 PROMOSI RM57 SAHAJA💥
.
‼️SAH SEHINGGA 10 APRIL 2020‼️
.

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #nazjrmfeedback #testimonicolonisdmestica
  • .
    Dah habis 1 bekas.. bukak lagi 1 bekas. Sib baik ready stock.
    .
    Naz amik malam sebelum tidur.. untuk pastikan esoknya, pembuangan berjalan lancar.. detoks sekali apa yang dok “melekat dan menempel” dalam usus dan perut tu..
    .
    Kenapa kita perlu Detox?
    .
    Kalau perasan, kadang-kadang kalau kita ambil suplemen atau apa-apa makanan kesihatan/kecantikan macam tiada efek pun pada badan. Salah satu faktornya disebabkan usus kita yang kotor dan toksin terlalu banyak dalam badan
    .
    Usus menyerap segala nutrien yang kita hadam seperti kalsium, protein dan zat-zat lain. Pada masa yang sama, makan seharian yang kita ambil tu pun mengandungi lemak, bendalir dan plague yang akan lekat pada dinding usus. Ia akan mengundang banyak penyakit kalau usus kita kotor
    .
    Kulit kering, kusam, berjerawat dan kesan penuaan pun berpunca dari toksin yang terlalu banyak dalam badan. Ada hari yang kita tiba-tiba sembelit berpanjangan sehingga dapat buasir, haaa.. itu pun antara kesan dari kolon atau usus kita
    .
    Pakai produk banyak2 pun takde kesan sebab badan tidak didetoks. Tumbuhan herba dalam Colonis sangat tinggi dengan serat yang membantu sistem penghadaman, pencernaan badan.
    .
    Khasiat herba dalam Colonis Dmestica juga merangsang hormon leptin yang membuatkan kita rasa kenyang. Perut pun akan sentiasa lawas
    .
    Sebab itu detoks sangat penting untuk badan. Supaya segala kotoran dan daki-daki dalam usus kita dapat di ‘flush down’ dari pembuangan. (Tapi takde lah sampai cirit.. hehe💩)
    .
    Colonis Dmestics RM70.00
    💥 PROMOSI RM57 SAHAJA💥
    .
    ‼️SAH SEHINGGA 10 APRIL 2020‼️
    .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #nazjrmfeedback #testimonicolonisdmestica

  •  2  0  4 April, 2020
  • .
💥PROMOSI COLONIS DMESTICA RM60 (NP RM70)
.
‼ Sah sehingga esok, 8/3/2020 ‼
.
Colonis Dmestica salah satu produk terbaik yang bondarozitaibrahim keluarkan untuk detoksifikasi dan kecergasan badan

Ramai mengakui keberkesanan Colonis Dmestica dalam membantu proses menurunkan berat badan

Kombinasi tumbuhan organik dan tinggi serat yang membantu singkirkan toksin, merangsang otak untuk memberikan rasa kenyang dan melakukan pembakaran lemak dengan cepat

Apa istimewa sangat Colonis Dmestica ni?

Setiap herba dan tumbuh-tumbuhan di dalamnya membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal

Kurma Dhuha juga menjadi pilihan utama sebagai suplemen tambahan untuk kesihatan badan

Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha. Antara inti bahannya dari gabungan pati-pati minyak & herba dari tanah arab. Bahan asasnya kurma & madu akasia

Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan Kurma Dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat

Orang yang ada masalah gastrik, gerd, alergi salah makanan dan berangin. Paling menarik Kurma Dhuha boleh keluarkan angin dalam rahim sehingga boleh mengeluarkan kentut vagina sangat banyak ..!! Lega perut kempis
.

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica  #detoks
  • .
    💥PROMOSI COLONIS DMESTICA RM60 (NP RM70)
    .
    ‼ Sah sehingga esok, 8/3/2020 ‼
    .
    Colonis Dmestica salah satu produk terbaik yang bondarozitaibrahim keluarkan untuk detoksifikasi dan kecergasan badan

    Ramai mengakui keberkesanan Colonis Dmestica dalam membantu proses menurunkan berat badan

    Kombinasi tumbuhan organik dan tinggi serat yang membantu singkirkan toksin, merangsang otak untuk memberikan rasa kenyang dan melakukan pembakaran lemak dengan cepat

    Apa istimewa sangat Colonis Dmestica ni?

    Setiap herba dan tumbuh-tumbuhan di dalamnya membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal

    Kurma Dhuha juga menjadi pilihan utama sebagai suplemen tambahan untuk kesihatan badan

    Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha. Antara inti bahannya dari gabungan pati-pati minyak & herba dari tanah arab. Bahan asasnya kurma & madu akasia

    Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan Kurma Dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat

    Orang yang ada masalah gastrik, gerd, alergi salah makanan dan berangin. Paling menarik Kurma Dhuha boleh keluarkan angin dalam rahim sehingga boleh mengeluarkan kentut vagina sangat banyak ..!! Lega perut kempis
    .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #detoks

  •  3  2  7 March, 2020
  • .
Colonis Dmestica salah satu produk terbaik yang bondarozitaibrahim keluarkan untuk detoksifikasi dan kecergasan badan

Ramai mengakui keberkesanan Colonis Dmestica dalam membantu proses menurunkan berat badan

Kombinasi tumbuhan organik dan tinggi serat yang membantu singkirkan toksin, merangsang otak untuk memberikan rasa kenyang dan melakukan pembakaran lemak dengan cepat

Apa istimewa sangat Colonis Dmestica ni?

Setiap herba dan tumbuh-tumbuhan di dalamnya membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal

Kurma Dhuha juga menjadi pilihan utama sebagai suplemen tambahan untuk kesihatan badan

Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha. Antara inti bahannya dari gabungan pati-pati minyak & herba dari tanah arab. Bahan asasnya kurma & madu akasia

Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan Kurma Dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat

Orang yang ada masalah gastrik, gerd, alergi salah makanan dan berangin. Paling menarik Kurma Dhuha boleh keluarkan angin dalam rahim sehingga boleh mengeluarkan kentut vagina sangat banyak ..!! Lega perut kempis
.
PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #melliamicellarwater #makeupremoval #detoks
  • .
    Colonis Dmestica salah satu produk terbaik yang bondarozitaibrahim keluarkan untuk detoksifikasi dan kecergasan badan

    Ramai mengakui keberkesanan Colonis Dmestica dalam membantu proses menurunkan berat badan

    Kombinasi tumbuhan organik dan tinggi serat yang membantu singkirkan toksin, merangsang otak untuk memberikan rasa kenyang dan melakukan pembakaran lemak dengan cepat

    Apa istimewa sangat Colonis Dmestica ni?

    Setiap herba dan tumbuh-tumbuhan di dalamnya membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal

    Kurma Dhuha juga menjadi pilihan utama sebagai suplemen tambahan untuk kesihatan badan

    Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha. Antara inti bahannya dari gabungan pati-pati minyak & herba dari tanah arab. Bahan asasnya kurma & madu akasia

    Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan Kurma Dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat

    Orang yang ada masalah gastrik, gerd, alergi salah makanan dan berangin. Paling menarik Kurma Dhuha boleh keluarkan angin dalam rahim sehingga boleh mengeluarkan kentut vagina sangat banyak ..!! Lega perut kempis
    .
    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #melliamicellarwater #makeupremoval #detoks

  •  3  0  7 March, 2020
  • .
Colonis Dmestica salah satu produk terbaik yang bondarozitaibrahim keluarkan untuk detoksifikasi dan kecergasan badan

Ramai mengakui keberkesanan Colonis Dmestica dalam membantu proses menurunkan berat badan

Kombinasi tumbuhan organik dan tinggi serat yang membantu singkirkan toksin, merangsang otak untuk memberikan rasa kenyang dan melakukan pembakaran lemak dengan cepat

Apa istimewa sangat Colonis Dmestica ni?

Setiap herba dan tumbuh-tumbuhan di dalamnya membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal

Kurma Dhuha juga menjadi pilihan utama sebagai suplemen tambahan untuk kesihatan badan

Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha. Antara inti bahannya dari gabungan pati-pati minyak & herba dari tanah arab. Bahan asasnya kurma & madu akasia

Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan Kurma Dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat

Orang yang ada masalah gastrik, gerd, alergi salah makanan dan berangin. Paling menarik Kurma Dhuha boleh keluarkan angin dalam rahim sehingga boleh mengeluarkan kentut vagina sangat banyak ..!! Lega perut kempis
.

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica  #detoks
  • .
    Colonis Dmestica salah satu produk terbaik yang bondarozitaibrahim keluarkan untuk detoksifikasi dan kecergasan badan

    Ramai mengakui keberkesanan Colonis Dmestica dalam membantu proses menurunkan berat badan

    Kombinasi tumbuhan organik dan tinggi serat yang membantu singkirkan toksin, merangsang otak untuk memberikan rasa kenyang dan melakukan pembakaran lemak dengan cepat

    Apa istimewa sangat Colonis Dmestica ni?

    Setiap herba dan tumbuh-tumbuhan di dalamnya membantu merangsang hormone leptin. Jika hormon leptin tinggi, nafsu makan terkawal

    Kurma Dhuha juga menjadi pilihan utama sebagai suplemen tambahan untuk kesihatan badan

    Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha. Antara inti bahannya dari gabungan pati-pati minyak & herba dari tanah arab. Bahan asasnya kurma & madu akasia

    Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan Kurma Dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat

    Orang yang ada masalah gastrik, gerd, alergi salah makanan dan berangin. Paling menarik Kurma Dhuha boleh keluarkan angin dalam rahim sehingga boleh mengeluarkan kentut vagina sangat banyak ..!! Lega perut kempis
    .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #detoks

  •  0  0  7 March, 2020
  • .
💥PROMOSI COLONIS DMESTICA RM60 (NP RM70)
.
‼Sah sehingga esok 8/3/2020‼
.

Kenapa kita perlu Detox?
.
Kalau perasan, kadang-kadang kalau kita ambil suplemen atau apa-apa makanan kesihatan/kecantikan macam tiada efek pun pada badan. Salah satu faktornya disebabkan usus kita yang kotor dan toksin terlalu banyak dalam badan
.
Usus menyerap segala nutrien yang kita hadam seperti kalsium, protein dan zat-zat lain. Pada masa yang sama, makan seharian yang kita ambil tu pun mengandungi lemak, bendalir dan plague yang akan lekat pada dinding usus. Ia akan mengundang banyak penyakit kalau usus kita kotor
.
Kulit kering, kusam, berjerawat dan kesan penuaan pun berpunca dari toksin yang terlalu banyak dalam badan. Ada hari yang kita tiba-tiba sembelit berpanjangan sehingga dapat buasir, haaa.. itu pun antara kesan dari kolon atau usus kita
.
Pakai produk banyak2 pun takde kesan sebab badan tidak didetoks. Tumbuhan herba dalam Colonis sangat tinggi dengan serat yang membantu sistem penghadaman, pencernaan badan.
.
Khasiat herba dalam Colonis Dmestica juga merangsang hormon leptin yang membuatkan kita rasa kenyang. Perut pun akan sentiasa lawas
.
Sebab itu detoks sangat penting untuk badan. Supaya segala kotoran dan daki-daki dalam usus kita dapat di ‘flush down’ dari pembuangan. (Tapi takde lah sampai cirit.. hehe💩)
.
PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #nazjrmfeedback #testimonicolonisdmestica
  • .
    💥PROMOSI COLONIS DMESTICA RM60 (NP RM70)
    .
    ‼Sah sehingga esok 8/3/2020‼
    .

    Kenapa kita perlu Detox?
    .
    Kalau perasan, kadang-kadang kalau kita ambil suplemen atau apa-apa makanan kesihatan/kecantikan macam tiada efek pun pada badan. Salah satu faktornya disebabkan usus kita yang kotor dan toksin terlalu banyak dalam badan
    .
    Usus menyerap segala nutrien yang kita hadam seperti kalsium, protein dan zat-zat lain. Pada masa yang sama, makan seharian yang kita ambil tu pun mengandungi lemak, bendalir dan plague yang akan lekat pada dinding usus. Ia akan mengundang banyak penyakit kalau usus kita kotor
    .
    Kulit kering, kusam, berjerawat dan kesan penuaan pun berpunca dari toksin yang terlalu banyak dalam badan. Ada hari yang kita tiba-tiba sembelit berpanjangan sehingga dapat buasir, haaa.. itu pun antara kesan dari kolon atau usus kita
    .
    Pakai produk banyak2 pun takde kesan sebab badan tidak didetoks. Tumbuhan herba dalam Colonis sangat tinggi dengan serat yang membantu sistem penghadaman, pencernaan badan.
    .
    Khasiat herba dalam Colonis Dmestica juga merangsang hormon leptin yang membuatkan kita rasa kenyang. Perut pun akan sentiasa lawas
    .
    Sebab itu detoks sangat penting untuk badan. Supaya segala kotoran dan daki-daki dalam usus kita dapat di ‘flush down’ dari pembuangan. (Tapi takde lah sampai cirit.. hehe💩)
    .
    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #colonisdmestica #nazjrmfeedback #testimonicolonisdmestica

  •  3  0  7 March, 2020
  • .
💥PROMOSI MARJANE OIL RM45 (NP RM50)
.
‼ Sah sehingga esok 8/3/2020 ‼
.
MINYAK MUKA ORGANIK TINGGI ANTI-OKSIDA

Campuran bahan alami dari seluruh Eropah yang sangat bagus untuk merawat wajah yang rosak berpunca dari radikal bebas dan kekeringan akibat faktor penuaan

Marjane Oil sesuai dipakai sama ada kulit jenis kering, berminyak ataupun combination

Produk mewah dengan harga yang murah berpatutan. Sangat berkesan dan memberi hasil perubahan dengan pantas

Sangat sesuai diamalkan oleh semua jenis kulit sama ada kulit yang sensitif, kering, berminyak ataupun combination!

Ekstrak kacang Marula yang ada dalam Marjane Oil meresap jauh ke dalam kulit membuat kulit sangat lembut dan glowy

Ia mengandungi hydrator yang kaya dari sumber tumbuhan, asid lemak dari omega 3, 6, 7, dan 9, sumber Vitamin C, E, dan Arta Essentials

Ia memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus pada muka dan leher punca dari tanda-tanda awal penuaan.

Marjane Oil RM50.00 
PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤️ FAST service.. fast response..
❤️ FREE consultation
❤️ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎️ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #MarjaneOil #JamuRatuMalaya
  • .
    💥PROMOSI MARJANE OIL RM45 (NP RM50)
    .
    ‼ Sah sehingga esok 8/3/2020 ‼
    .
    MINYAK MUKA ORGANIK TINGGI ANTI-OKSIDA

    Campuran bahan alami dari seluruh Eropah yang sangat bagus untuk merawat wajah yang rosak berpunca dari radikal bebas dan kekeringan akibat faktor penuaan

    Marjane Oil sesuai dipakai sama ada kulit jenis kering, berminyak ataupun combination

    Produk mewah dengan harga yang murah berpatutan. Sangat berkesan dan memberi hasil perubahan dengan pantas

    Sangat sesuai diamalkan oleh semua jenis kulit sama ada kulit yang sensitif, kering, berminyak ataupun combination!

    Ekstrak kacang Marula yang ada dalam Marjane Oil meresap jauh ke dalam kulit membuat kulit sangat lembut dan glowy

    Ia mengandungi hydrator yang kaya dari sumber tumbuhan, asid lemak dari omega 3, 6, 7, dan 9, sumber Vitamin C, E, dan Arta Essentials

    Ia memberi kesan paling terbaik untuk melicinkan garis-garis halus pada muka dan leher punca dari tanda-tanda awal penuaan.

    Marjane Oil RM50.00
    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤️ FAST service.. fast response..
    ❤️ FREE consultation
    ❤️ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎️ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #MarjaneOil #JamuRatuMalaya

  •  5  0  7 March, 2020
  • ✔Sekotak Bio Miracle Action ada 2 produk Serum & Cream..
Fungsinya umpama ubat dn suplemen pada muka yg byk fungsi rawatannya. 
Remaja umur 20 tahun sehingga org berusia 70an elok pakai. Ramai yg berkesan, Allah Izinkan.. Ia bagus merawat banyak masalah muka seperti dibawah : .
↙ ▪ PUDARKAN JERAGAT
▪ KESAN GELAP MATAHARI
▪ KURANGKAN KEDUT PADA MUKA
▪ TEGANGKAN KEKENDURAN WAJAH
▪ KURANGKAN BEKAS JERAWAT
▪ MEMBUANG SEL KULIT MATI
▪ MELEMBUTKAN KULIT YG KASAR
▪ MENCERAHKAN/MELEMBABKAN MUKA
▪ MELEMBABKAN MUKA YG KERING
▪ MEMUDAKAN KULIT .
🔴CARA PENGGUNAAN : AMAT PENTING!! Serum sapu pagi dan malam dlm 2 - 3 titis saja.. Jgn lebih sebab serum ni dah pekat.

Serum DILARANG pki waktu siang jika bekerja terdedah pd cahaya matahari.

Cream : Pakai siang dan malam, sapu nipis je. .
.
PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmonline #pengedarsahjrm #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #skincarejrm  #pembersihmuka
  • ✔Sekotak Bio Miracle Action ada 2 produk Serum & Cream..
    Fungsinya umpama ubat dn suplemen pada muka yg byk fungsi rawatannya.
    Remaja umur 20 tahun sehingga org berusia 70an elok pakai. Ramai yg berkesan, Allah Izinkan.. Ia bagus merawat banyak masalah muka seperti dibawah : .
    ↙ ▪ PUDARKAN JERAGAT
    ▪ KESAN GELAP MATAHARI
    ▪ KURANGKAN KEDUT PADA MUKA
    ▪ TEGANGKAN KEKENDURAN WAJAH
    ▪ KURANGKAN BEKAS JERAWAT
    ▪ MEMBUANG SEL KULIT MATI
    ▪ MELEMBUTKAN KULIT YG KASAR
    ▪ MENCERAHKAN/MELEMBABKAN MUKA
    ▪ MELEMBABKAN MUKA YG KERING
    ▪ MEMUDAKAN KULIT .
    🔴CARA PENGGUNAAN : AMAT PENTING!! Serum sapu pagi dan malam dlm 2 - 3 titis saja.. Jgn lebih sebab serum ni dah pekat.

    Serum DILARANG pki waktu siang jika bekerja terdedah pd cahaya matahari.

    Cream : Pakai siang dan malam, sapu nipis je. .
    .
    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmonline #pengedarsahjrm #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #skincarejrm #pembersihmuka

  •  6  0  12 February, 2020
  • 🍁 Marjan Oil (RM50.00)
..
🍁 Penjagaan muka yang berasaskan minyak yang kini menjadi 1 trends & rutin harian untuk setiap orang
..
🍁 Marjane Oil merupakan minyak yang dihasilkan dari tumbuhan organik & kekacang Marula yang terdapat di Africa Selatan
..
🍁 Ekstrak Herba yang memberikan manfaat terhadap kesihatan kulit muka serta penyerapan yang jauh kedalam lapisan kulit
..
🍁 Mengandungi antioksidan & hydrator yang kaya dari sumber tumbuhan, asid lemak dari omega 3, 6, ,9 & 7, sumber vitamin C, E dan Arta Essentials
..
Item Ready Stock ‼️
.
Untuk info & pembelian boleh wasap 📲 011 1632 6133 Farah
.
#jrmtelokmenegon
#jrmdesalatania
#jrmtamanmaznah
#jrmalamimpian
#jrmpandamaran
#jrmkampungidaman
#jrmbayuperdana
#jrmkampungjawa
#jrmbukittinggi
#jrmbukitrimau
#jrmbukitkemuning
#jrmkotakemuning
#kopibadang
#putiktelagadara
  • 🍁 Marjan Oil (RM50.00)
    ..
    🍁 Penjagaan muka yang berasaskan minyak yang kini menjadi 1 trends & rutin harian untuk setiap orang
    ..
    🍁 Marjane Oil merupakan minyak yang dihasilkan dari tumbuhan organik & kekacang Marula yang terdapat di Africa Selatan
    ..
    🍁 Ekstrak Herba yang memberikan manfaat terhadap kesihatan kulit muka serta penyerapan yang jauh kedalam lapisan kulit
    ..
    🍁 Mengandungi antioksidan & hydrator yang kaya dari sumber tumbuhan, asid lemak dari omega 3, 6, ,9 & 7, sumber vitamin C, E dan Arta Essentials
    ..
    Item Ready Stock ‼️
    .
    Untuk info & pembelian boleh wasap 📲 011 1632 6133 Farah
    .
    #jrmtelokmenegon
    #jrmdesalatania
    #jrmtamanmaznah
    #jrmalamimpian
    #jrmpandamaran
    #jrmkampungidaman
    #jrmbayuperdana
    #jrmkampungjawa
    #jrmbukittinggi
    #jrmbukitrimau
    #jrmbukitkemuning
    #jrmkotakemuning
    #kopibadang
    #putiktelagadara

  •  1  0  30 January, 2020
  • .
🅰️ Kalau resdung makan produk apa ya Bonda?
.
🅱️ Boleh ambil Mustanir untuk keluarkan lendir2.
.
In shaa Allah.

MUSTANIR RM120 (ahli RM108)
.
⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #sinus #resdung #mustanir
  • .
    🅰️ Kalau resdung makan produk apa ya Bonda?
    .
    🅱️ Boleh ambil Mustanir untuk keluarkan lendir2.
    .
    In shaa Allah.

    MUSTANIR RM120 (ahli RM108)
    .
    ⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #sinus #resdung #mustanir

  •  2  0  27 January, 2020
  • .
🅰️ Bonda, sakit tumit kaki seeloknya makan apa untuk penyembuhan?
.
🅱️ Selain Angelica Herbs, Kurma Dhuha pun membantu mereka yang ada masalah sendi dan peredaran darah yang tak lancar.
.
In shaa Allah.

KURMA DHUHA RM100
ANGELICA PLUS HERBS RM55 (ahli RM46.75)
.
⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #lenguhbadan #sakitsendi #sakitsaraf #sakiturat #sakittumitkaki
  • .
    🅰️ Bonda, sakit tumit kaki seeloknya makan apa untuk penyembuhan?
    .
    🅱️ Selain Angelica Herbs, Kurma Dhuha pun membantu mereka yang ada masalah sendi dan peredaran darah yang tak lancar.
    .
    In shaa Allah.

    KURMA DHUHA RM100
    ANGELICA PLUS HERBS RM55 (ahli RM46.75)
    .
    ⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #lenguhbadan #sakitsendi #sakitsaraf #sakiturat #sakittumitkaki

  •  2  0  27 January, 2020
  • .
🅰️ Bonda, produk apa yang bagus untuk sakiy urat dan sendi?
.
🅱️ Kalau selalu rasa lenguh2 badan dan sakit sendi, Angelica ni boleh.
Selain tu Kurma Dhuha pun bagus untuk orang yang ada masalah saraf dan sendi.
.
In shaa Allah.

KURMA DHUHA RM100
ANGELICA PLUS HERBS RM55 (ahli RM46.75)
.
⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #lenguhbadan #sakitsendi #sakitsaraf #sakiturat
  • .
    🅰️ Bonda, produk apa yang bagus untuk sakiy urat dan sendi?
    .
    🅱️ Kalau selalu rasa lenguh2 badan dan sakit sendi, Angelica ni boleh.
    Selain tu Kurma Dhuha pun bagus untuk orang yang ada masalah saraf dan sendi.
    .
    In shaa Allah.

    KURMA DHUHA RM100
    ANGELICA PLUS HERBS RM55 (ahli RM46.75)
    .
    ⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #lenguhbadan #sakitsendi #sakitsaraf #sakiturat

  •  2  0  27 January, 2020
  • .
🅰️ Bonda, saya ada masalah muka penuh jerawat, produk apa yang sesuai?
.
🅱️ Zinnia, Marjane, Bio Miracle sesuai untuk masalah kulit berjerawat. Nak rawat dari dalam boleh ambil Angelica Herbs dan Wuja Pinkish
.
In shaa Allah.

KURMA DHUHA RM100
ZINNIA MAGENTA RM35 (ahli RM31.50)
MARJANE OIL RM55 (ahli RM42.50)
BIO MIRACLE ACTION RM69.50 (ahli RM59.10)
ANGELICA HERBS RM55 (ahli RM46.75)
WUJA PINKISH RM50 (ahli RM42.50)
.
⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #slipdisc #sakitsendi #kurangkankolestrol #jerawat #kulitberjerawat
  • .
    🅰️ Bonda, saya ada masalah muka penuh jerawat, produk apa yang sesuai?
    .
    🅱️ Zinnia, Marjane, Bio Miracle sesuai untuk masalah kulit berjerawat. Nak rawat dari dalam boleh ambil Angelica Herbs dan Wuja Pinkish
    .
    In shaa Allah.

    KURMA DHUHA RM100
    ZINNIA MAGENTA RM35 (ahli RM31.50)
    MARJANE OIL RM55 (ahli RM42.50)
    BIO MIRACLE ACTION RM69.50 (ahli RM59.10)
    ANGELICA HERBS RM55 (ahli RM46.75)
    WUJA PINKISH RM50 (ahli RM42.50)
    .
    ⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #slipdisc #sakitsendi #kurangkankolestrol #jerawat #kulitberjerawat

  •  3  0  25 January, 2020
  • .
🅰️ Bonda, tangan kebas bila bangun pagi sesuai ambil produk apa ya?
.
🅱️ Kurma Dhuha sangat bagus.
.
In shaa Allah.

KURMA DHUHA RM100
.
⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #slipdisc #sakitsendi #kurangkankolestrol #kebastangan
  • .
    🅰️ Bonda, tangan kebas bila bangun pagi sesuai ambil produk apa ya?
    .
    🅱️ Kurma Dhuha sangat bagus.
    .
    In shaa Allah.

    KURMA DHUHA RM100
    .
    ⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #slipdisc #sakitsendi #kurangkankolestrol #kebastangan

  •  1  0  25 January, 2020
  • .
🅰️ Bonda, untuk kurangkan kolestrol ada tak?
.
🅱️ Kurma Dhuha, Colonis Dmestica atau Chocolate Fiber Life bagus untuk stabilkan paras kolestrol dalam darah.
.
In shaa Allah.

KURMA DHUHA RM100
COLONIS DMESTICA RM70 (ahli RM63)
CHOCOLATE FIBER LIFE RM63 (ahli RM56.70)
.
⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #slipdisc #sakitsendi #kurangkankolestrol #masalahkolestrol
  • .
    🅰️ Bonda, untuk kurangkan kolestrol ada tak?
    .
    🅱️ Kurma Dhuha, Colonis Dmestica atau Chocolate Fiber Life bagus untuk stabilkan paras kolestrol dalam darah.
    .
    In shaa Allah.

    KURMA DHUHA RM100
    COLONIS DMESTICA RM70 (ahli RM63)
    CHOCOLATE FIBER LIFE RM63 (ahli RM56.70)
    .
    ⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #slipdisc #sakitsendi #kurangkankolestrol #masalahkolestrol

  •  3  0  25 January, 2020
  • .
1️⃣ Eu Kalypto Soap .
🎯Gunakan sabun ini pada sebelah pagi ✔Grape Fruit , Tasmania biru, Tea Tree , Rose Mary dan Rumpai laut.. Herba ni ia mengandungi bahan melawan bacteria dan kulat
.
✔Merawat kayap & kurap – gatal akibat alergi atau gigitan binatang – jerawat badan – sakit kulit – akzema dan kulat air.
✔Herba ni dapat buang daki yang tebal yang menyebabkan kerak hitam
✔Orange pahit mengandungi bahan vitamin c untuk mencantikan kulit dan memecahkan selulit .
2️⃣ Super Moist Soap .🎯Gunakan sabun ini pada sebelah petang
✔Extrak susu kambing , minyak tea tree , Rose mary , dan Orange Pahit. Herba ini mengandungi bahan yang merawat alahan kulit
✔mengubati jerawat dan parut jerawat ataiu kesan sakit kulit
✔melembabkan badan bersisik dan kering , melembutkan kulit kasar dan kusam. .
3️⃣ Gel Mandian Bidara Arab
.
🎯 Jadikan gel mandian bagi seisi keluarga siang dan malam
✔ Mandian herba yang dilengkapi doa ruqyah
✔ ekstrak Buah Bidara Arab, Buah Zaitun, Kacang Jojoba dan Magnesium Chloride Flakes
✔ menyegarkan dan menenagkan ✔ menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru untuk mencantikkan kulit

4️⃣ Bio Calamine Essence .
🎯sapu pada sakit kulit seperti chicken pox – ruam – gatal – jerawat badan / sapu setiap hari sampai sembuh sehari 2 kali
✔Lidah Buaya , Calamine merah jambu , pegaga , pokok akar manis , Lingzhi , Rosemary , chamomile . ✔Ia sangat berkesan dalam rawatan kulit . Dapat dilihat kesannya sangat cepat
✔Bentuk dan rasanya yang dingin seperti bedak sejuk mengandungi herba dan calamine. .
⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. 
PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmonline #pengedarsahjrm #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #rawatankulitjrm #masalahkulit #gatal
  • .
    1️⃣ Eu Kalypto Soap .
    🎯Gunakan sabun ini pada sebelah pagi ✔Grape Fruit , Tasmania biru, Tea Tree , Rose Mary dan Rumpai laut.. Herba ni ia mengandungi bahan melawan bacteria dan kulat
    .
    ✔Merawat kayap & kurap – gatal akibat alergi atau gigitan binatang – jerawat badan – sakit kulit – akzema dan kulat air.
    ✔Herba ni dapat buang daki yang tebal yang menyebabkan kerak hitam
    ✔Orange pahit mengandungi bahan vitamin c untuk mencantikan kulit dan memecahkan selulit .
    2️⃣ Super Moist Soap .🎯Gunakan sabun ini pada sebelah petang
    ✔Extrak susu kambing , minyak tea tree , Rose mary , dan Orange Pahit. Herba ini mengandungi bahan yang merawat alahan kulit
    ✔mengubati jerawat dan parut jerawat ataiu kesan sakit kulit
    ✔melembabkan badan bersisik dan kering , melembutkan kulit kasar dan kusam. .
    3️⃣ Gel Mandian Bidara Arab
    .
    🎯 Jadikan gel mandian bagi seisi keluarga siang dan malam
    ✔ Mandian herba yang dilengkapi doa ruqyah
    ✔ ekstrak Buah Bidara Arab, Buah Zaitun, Kacang Jojoba dan Magnesium Chloride Flakes
    ✔ menyegarkan dan menenagkan ✔ menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru untuk mencantikkan kulit

    4️⃣ Bio Calamine Essence .
    🎯sapu pada sakit kulit seperti chicken pox – ruam – gatal – jerawat badan / sapu setiap hari sampai sembuh sehari 2 kali
    ✔Lidah Buaya , Calamine merah jambu , pegaga , pokok akar manis , Lingzhi , Rosemary , chamomile . ✔Ia sangat berkesan dalam rawatan kulit . Dapat dilihat kesannya sangat cepat
    ✔Bentuk dan rasanya yang dingin seperti bedak sejuk mengandungi herba dan calamine. .
    ⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya.
    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmonline #pengedarsahjrm #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #rawatankulitjrm #masalahkulit #gatal

  •  1  0  14 January, 2020
  • .
💞 SET RAWATAN MASALAH KULIT JRM 💞
.
Jom kita tengok senarai produk JRM khas untuk merawat masalah kulit..
.
1️⃣ EU KALYPTO SOAP RM23 (ahli RM20.70)
2️⃣ SUPER MOIST SOAP RM18 (ahli RM15.30)
3️⃣ GEL MANDIAN BIDARA ARAB RM50 (ahli RM42.50)
4️⃣ BIO BEAUTY ESSENCE RM20 (ahli RM18)
.
1. EU KALYPTO SOAP
- Mengandungi herba2 berkualiti yang mempunyai fungsi anti-fungal, antiseptic, anti-inflamasi, antibiotik dan antioksidan yang melindungi kulit. .
2. SUPER MOIST SOAP - Sabun herba yang mengandungi Susu Kambing, Tea Tree dan Hyaluronate yang memberi kesan yang sangat bagus untuk membantu mencerahkan, melembapkan, melembutkan dan mencantikkan kulit.
.
3. GEL MANDIAN BIDADA ARAB
- Mandian yang dilengkapi dengan ruqyah dan mengandungi ekstrak herba2 pilihan yang menyegarkan serta menenangkan.
- Ekstrak dari Buah Bidara Arab, Buah Zaitun, Kacang Jojoba dan Magnesium Flakes dengan khasiat semula jadi untuk pertumbuhan sel2 kulit baru yang sihat dan rangsangan kolagen untuk kecantikan kulit.
.
4. BIO BEAUTY ESSENCE
- Bedak sejuk berubat ini diperkaya dengan herba daripada Ratu Greek, membantu mengurangkan masalah jerawat pada muka dan badan, parut, kemerahan akibat panas cahaya matahari, serta alahan kulit. .
⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #masalahkulit #rawatankulitjrm #hilangkankegatalan #eczema #panau #jerawat #demamcampak #parut #kulitgatal #celahhitam
  • .
    💞 SET RAWATAN MASALAH KULIT JRM 💞
    .
    Jom kita tengok senarai produk JRM khas untuk merawat masalah kulit..
    .
    1️⃣ EU KALYPTO SOAP RM23 (ahli RM20.70)
    2️⃣ SUPER MOIST SOAP RM18 (ahli RM15.30)
    3️⃣ GEL MANDIAN BIDARA ARAB RM50 (ahli RM42.50)
    4️⃣ BIO BEAUTY ESSENCE RM20 (ahli RM18)
    .
    1. EU KALYPTO SOAP
    - Mengandungi herba2 berkualiti yang mempunyai fungsi anti-fungal, antiseptic, anti-inflamasi, antibiotik dan antioksidan yang melindungi kulit. .
    2. SUPER MOIST SOAP - Sabun herba yang mengandungi Susu Kambing, Tea Tree dan Hyaluronate yang memberi kesan yang sangat bagus untuk membantu mencerahkan, melembapkan, melembutkan dan mencantikkan kulit.
    .
    3. GEL MANDIAN BIDADA ARAB
    - Mandian yang dilengkapi dengan ruqyah dan mengandungi ekstrak herba2 pilihan yang menyegarkan serta menenangkan.
    - Ekstrak dari Buah Bidara Arab, Buah Zaitun, Kacang Jojoba dan Magnesium Flakes dengan khasiat semula jadi untuk pertumbuhan sel2 kulit baru yang sihat dan rangsangan kolagen untuk kecantikan kulit.
    .
    4. BIO BEAUTY ESSENCE
    - Bedak sejuk berubat ini diperkaya dengan herba daripada Ratu Greek, membantu mengurangkan masalah jerawat pada muka dan badan, parut, kemerahan akibat panas cahaya matahari, serta alahan kulit. .
    ⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #masalahkulit #rawatankulitjrm #hilangkankegatalan #eczema #panau #jerawat #demamcampak #parut #kulitgatal #celahhitam

  •  3  0  14 January, 2020
  • 🎉 Promosi (12 hingga 14/1/2020) 🎉🎉
•
☕ DE' MARCO WHITE COFFEE

Harga Promosi 🎊🎊
RM29.00

Harga Normal ~ RM33.00 
Jimat ~ RM4.00
.
.
Antara kebaikan De' Marco White Coffee:
• Meningkatkan tenaga & stamina.
• Menghilangkan kelesuan dan keletihan.
• Meningkatkan prestasi fizikal.
• Mengurangkan stres.
• Meningkatkan metabolisma tubuh.
• Mengurangkan paras gula darah.
• Mengurangkan paras kolesterol.
• Meningkatkan stamina.
• Melambatkan penuaan.
• Mengimbangi tona kulit dan dalam kulit.
• Merangsang aliran darah.
• Melawan keletihan.
• Menentang kehilangan ingatan.
.
#jrmtelokmenegon
#jrmdesalatania
#jrmtamanmaznah
#jrmalamimpian
#jrmpandamaran
#jrmkampungidaman
#jrmbayuperdana
#jrmkampungjawa
#jrmbukittinggi
#jrmbukitrimau
#jrmbukitkemuning
#jrmkotakemuning
#de'marco
#putiktelagadara
  • 🎉 Promosi (12 hingga 14/1/2020) 🎉🎉

    ☕ DE' MARCO WHITE COFFEE

    Harga Promosi 🎊🎊
    RM29.00

    Harga Normal ~ RM33.00
    Jimat ~ RM4.00
    .
    .
    Antara kebaikan De' Marco White Coffee:
    • Meningkatkan tenaga & stamina.
    • Menghilangkan kelesuan dan keletihan.
    • Meningkatkan prestasi fizikal.
    • Mengurangkan stres.
    • Meningkatkan metabolisma tubuh.
    • Mengurangkan paras gula darah.
    • Mengurangkan paras kolesterol.
    • Meningkatkan stamina.
    • Melambatkan penuaan.
    • Mengimbangi tona kulit dan dalam kulit.
    • Merangsang aliran darah.
    • Melawan keletihan.
    • Menentang kehilangan ingatan.
    .
    #jrmtelokmenegon
    #jrmdesalatania
    #jrmtamanmaznah
    #jrmalamimpian
    #jrmpandamaran
    #jrmkampungidaman
    #jrmbayuperdana
    #jrmkampungjawa
    #jrmbukittinggi
    #jrmbukitrimau
    #jrmbukitkemuning
    #jrmkotakemuning
    #de'marco
    #putiktelagadara

  •  0  0  14 January, 2020
  • .
Alhamdulillah.. testimoni Vinifeta dan Wuja Pinkish.. .
VINIFERA BLEMISH CC COVER RM55 (ahli RM46.75)
.
Sesuai untuk kulit normal, berminyak, sensitif & kering.
.
Kaya herba semulajadi yang
📌Menguatkan kolegen pada wajah.
📌Cerah dan menaikkan seri wajah.
📌Meremajakan kulit.
📌Melambatkan penuaan.
📌Wajah lembut & bersinar. .
Vinifera Blemish CC Cover mengandungi SPF 48 ++ memberikan perlindungan dan kecantikan keseluruhan pada kulit wajah.
.
Kesan optimanya mampu menghalang dari sinaran UVA & UVB yang merosakkan kulit.  Teksturnya bukan sahaja kulit nampak elegan & porselin tapi kesannya, juga memberikan manfaat estetik dengan jangka masa yang panjang seperti anti-penuaan, ultra-melicinkan garis-garis kedut mendalam, sebumnya juga mengawal kesan dalam pembentukan, mencegah jerawat, mencerahkan kulit yang berpanjangan.  Memberikan kesan unik sebagai bahan solekan asas pada wajah. Ia mampu bertahan sehingga 8 jam. Wajah lebih berseri, mencerahkan & menyakinkan.
.
PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤️ FAST service.. fast response..
❤️ FREE consultation
❤️ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎️ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #viniferacccover #viniferablemishcccover #sunblockjrm
  • .
    Alhamdulillah.. testimoni Vinifeta dan Wuja Pinkish.. .
    VINIFERA BLEMISH CC COVER RM55 (ahli RM46.75)
    .
    Sesuai untuk kulit normal, berminyak, sensitif & kering.
    .
    Kaya herba semulajadi yang
    📌Menguatkan kolegen pada wajah.
    📌Cerah dan menaikkan seri wajah.
    📌Meremajakan kulit.
    📌Melambatkan penuaan.
    📌Wajah lembut & bersinar. .
    Vinifera Blemish CC Cover mengandungi SPF 48 ++ memberikan perlindungan dan kecantikan keseluruhan pada kulit wajah.
    .
    Kesan optimanya mampu menghalang dari sinaran UVA & UVB yang merosakkan kulit. Teksturnya bukan sahaja kulit nampak elegan & porselin tapi kesannya, juga memberikan manfaat estetik dengan jangka masa yang panjang seperti anti-penuaan, ultra-melicinkan garis-garis kedut mendalam, sebumnya juga mengawal kesan dalam pembentukan, mencegah jerawat, mencerahkan kulit yang berpanjangan. Memberikan kesan unik sebagai bahan solekan asas pada wajah. Ia mampu bertahan sehingga 8 jam. Wajah lebih berseri, mencerahkan & menyakinkan.
    .
    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤️ FAST service.. fast response..
    ❤️ FREE consultation
    ❤️ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎️ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #viniferacccover #viniferablemishcccover #sunblockjrm

  •  4  0  29 December, 2019
  • Kacang badam atau almond.. kacang yg senang didpti di Mekah.. dn femes di negara Eropah..
.
Kacang ini sgt bnyk kebaikan terutama buat wanita yg sdg hamil.. blender kacang badam sehari sekurang2nya 7 biji brsama kurma dn juga susu kambing.. ia bukan sekadar mnguatkn otak ank kita.. tetapi ia sgt bagus bg mngelakkn ank terkena kuning..
.
Dari segi kecantikkn pula.. ia dpt mncerahkn kulit!.. mbuatkn org itu berseri2 sprt remaja.. dn jika mnggunakn minyaknya.. ia akn menaikkn seri pd wajah dn mnguatkn kolagen.. itulh yg bonda masukkn didlm Marjane Oil..
.
Apa yg bonda tulis.. produk yg bonda buat.. adalah kasih sayang bonda.. yg ingin bonda sebarkn kpd generasi muda muslimin muslimat..
.
#jrmtelokmenegon
#desalatania
#tamanmaznah
#jrmalamimpian
#jrmpandamaran
#jrmkampungidaman
#jrmbayuperdana
#jrmkampungjawa
#jrmbukittinggi
#jrmbukitrimau
#jrmbukitkemuning
#jrmkotakemuning
#kopibadang
#putiktelagadara
  • Kacang badam atau almond.. kacang yg senang didpti di Mekah.. dn femes di negara Eropah..
    .
    Kacang ini sgt bnyk kebaikan terutama buat wanita yg sdg hamil.. blender kacang badam sehari sekurang2nya 7 biji brsama kurma dn juga susu kambing.. ia bukan sekadar mnguatkn otak ank kita.. tetapi ia sgt bagus bg mngelakkn ank terkena kuning..
    .
    Dari segi kecantikkn pula.. ia dpt mncerahkn kulit!.. mbuatkn org itu berseri2 sprt remaja.. dn jika mnggunakn minyaknya.. ia akn menaikkn seri pd wajah dn mnguatkn kolagen.. itulh yg bonda masukkn didlm Marjane Oil..
    .
    Apa yg bonda tulis.. produk yg bonda buat.. adalah kasih sayang bonda.. yg ingin bonda sebarkn kpd generasi muda muslimin muslimat..
    .
    #jrmtelokmenegon
    #desalatania
    #tamanmaznah
    #jrmalamimpian
    #jrmpandamaran
    #jrmkampungidaman
    #jrmbayuperdana
    #jrmkampungjawa
    #jrmbukittinggi
    #jrmbukitrimau
    #jrmbukitkemuning
    #jrmkotakemuning
    #kopibadang
    #putiktelagadara

  •  2  0  28 December, 2019
  • .
🅰️ Bonda, apa yang perlu saya amalkan kalau luka czer lepas bersalin tak sembuh2.  Sebelum ni bernanah dan dah cuci di hospital. Sekarang masih sakit dan belum baik?
.
🅱️ Boleh ikhtiar ambil Mustanir. Mustanir mengandungi makanan sunnah seperti delima, cuka kurma dan herba2 dalam dan luar negara yang tinggi manfaatnya utk kesihatan dalaman dan luaran seperti cendawan susu harimau, zafaran, misai kucing dan banyak lagi. Mustanir dilengkapi demgan ayat2 ruqyah dan ayat2 al-quran. Ia sangat cepat utk penyembuhan luka dan pemulihan dalaman. Mustanir sangat bagis untuk meredakan rasa sakit dan cramp pada badan selepas meneran.. meningkatkan imun sistem dan banyak lagi kelebihan mustanir ni.
.
In shaa Allah.

MUSTANIR RM120 (RM108)
.
⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #setdalampantangjrm #setbersalinjrm #luka #lukabersalinczer #lukabersalin
  • .
    🅰️ Bonda, apa yang perlu saya amalkan kalau luka czer lepas bersalin tak sembuh2. Sebelum ni bernanah dan dah cuci di hospital. Sekarang masih sakit dan belum baik?
    .
    🅱️ Boleh ikhtiar ambil Mustanir. Mustanir mengandungi makanan sunnah seperti delima, cuka kurma dan herba2 dalam dan luar negara yang tinggi manfaatnya utk kesihatan dalaman dan luaran seperti cendawan susu harimau, zafaran, misai kucing dan banyak lagi. Mustanir dilengkapi demgan ayat2 ruqyah dan ayat2 al-quran. Ia sangat cepat utk penyembuhan luka dan pemulihan dalaman. Mustanir sangat bagis untuk meredakan rasa sakit dan cramp pada badan selepas meneran.. meningkatkan imun sistem dan banyak lagi kelebihan mustanir ni.
    .
    In shaa Allah.

    MUSTANIR RM120 (RM108)
    .
    ⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #setdalampantangjrm #setbersalinjrm #luka #lukabersalinczer #lukabersalin

  •  3  0  27 December, 2019
  • .
🅰️ Bonda, officemate saya period pain teruk sampai tak boleh gerak dan ada slip disc.. apa yang patut dia cuba ?
.
🅱️ Kurma Dhuha, Angelica Plus Herbs membantu untuk meredakan sakit senggugut dan bagus untul sarac.
.
In shaa Allah.

KURMA DHUHA RM100
ANGELICA PLUS HERBS RM55 (RM46.75)
.
⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤ FAST service.. fast response..
❤ FREE consultation
❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #slipdisc #sakitsendi #sakitsaraf #periodpain #senggugut
  • .
    🅰️ Bonda, officemate saya period pain teruk sampai tak boleh gerak dan ada slip disc.. apa yang patut dia cuba ?
    .
    🅱️ Kurma Dhuha, Angelica Plus Herbs membantu untuk meredakan sakit senggugut dan bagus untul sarac.
    .
    In shaa Allah.

    KURMA DHUHA RM100
    ANGELICA PLUS HERBS RM55 (RM46.75)
    .
    ⛔ Peringatan dari Bonda Rozita Ibrahim: Jangan beli di LAZADA/SHOPPE atau di kedai2 jamu. Bonda tak pernah izinkan PENGEDAR SAH JRM menjual di situ. Diragui keasliannya. .

    PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
    .
    ❤ FAST service.. fast response..
    ❤ FREE consultation
    ❤ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
    .
    ☎ Naz 013-3620656
    .
    ⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
    .
    www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
    @nazjamuratumalaya
    .
    #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmkampungjawa #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmandalas #jrmklangjaya #bondarozitaibrahim #nazapakatabonda #slipdisc #sakitsendi #sakitsaraf #periodpain #senggugut

  •  5  0  23 December, 2019
  • Hari ni mcm biasa bonda kongsikan info lagi.. bonda nk bercerita ttg cendawan susu harimau yg ada dlm mustanir..
.
Mesti ramai yg tertanya.. kenapa namanya cendawan susu harimau.. sbb kepercayaan org dulu2.. wujudnya cendawan ini hasil drpd titikan susu harimau yg sdg menyusukan anaknya..
.
Bonda formulasikan cendawan susu harimau di dlm mustanir kerana banyak kajian yg tlh di buat oleh university di luar negara ttg cendawan susu ni..
.
Cendawan susu harimau dpt memulihkan kesihatan bdn manusia dn memberi tenaga selepas ibu2 melahirkan anak..
.
Selain itu didapati cendawan susu harimau mgandungi anti-radang.. anti-oksida.. anti-alergi dn anti-asma..
.
Sbb itu bonda sentiasa cadangkan bagi sesiapa yg mpunyai masalah ketumbuhan.. radang paru2.. batuk.. resdung.. asma.. demam dn batuk sesema utk mengambil produk mustanir..
.
#jrmparkland
#jrmkampungjawa
#jrmalamimpian
#jrmbukitnaga
#jrmdesalatania
#jrmbukittinggi
#jrmandalas
#jrmkotakemuning 
#jrmsrimuda
#jrmsungaikandis
  • Hari ni mcm biasa bonda kongsikan info lagi.. bonda nk bercerita ttg cendawan susu harimau yg ada dlm mustanir..
    .
    Mesti ramai yg tertanya.. kenapa namanya cendawan susu harimau.. sbb kepercayaan org dulu2.. wujudnya cendawan ini hasil drpd titikan susu harimau yg sdg menyusukan anaknya..
    .
    Bonda formulasikan cendawan susu harimau di dlm mustanir kerana banyak kajian yg tlh di buat oleh university di luar negara ttg cendawan susu ni..
    .
    Cendawan susu harimau dpt memulihkan kesihatan bdn manusia dn memberi tenaga selepas ibu2 melahirkan anak..
    .
    Selain itu didapati cendawan susu harimau mgandungi anti-radang.. anti-oksida.. anti-alergi dn anti-asma..
    .
    Sbb itu bonda sentiasa cadangkan bagi sesiapa yg mpunyai masalah ketumbuhan.. radang paru2.. batuk.. resdung.. asma.. demam dn batuk sesema utk mengambil produk mustanir..
    .
    #jrmparkland
    #jrmkampungjawa
    #jrmalamimpian
    #jrmbukitnaga
    #jrmdesalatania
    #jrmbukittinggi
    #jrmandalas
    #jrmkotakemuning
    #jrmsrimuda
    #jrmsungaikandis

  •  0  0  17 December, 2019

Top #jrmkampungjawa Posts

  • 🌸KURMA DHUHA ✔️Bahan asas kurma dhuha antaranya gabungan pati2 minyak & herba dari tanah arab, Kurma serta madu akasia. ✔️Kurma dhuha berupaya mengeluarkan angin dalam badan dengan cepat.

#jrm #jrmkampungjawa #jrmklang #jrmshahalam  #kurmadhuha
  • 🌸KURMA DHUHA ✔️Bahan asas kurma dhuha antaranya gabungan pati2 minyak & herba dari tanah arab, Kurma serta madu akasia. ✔️Kurma dhuha berupaya mengeluarkan angin dalam badan dengan cepat.

    #jrm #jrmkampungjawa #jrmklang #jrmshahalam #kurmadhuha

  •  2  0  1 October, 2018
  • Minyak Jatro Phora 🏺

Salah satu ikhtiar untuk rawatan fibroids, cyst, tumor secara transdermal.

Ramuan dari pelbagai campuran herba asia dan minyak tanah arab membantu memperbaiki dan meningkatkan fungsi saraf dalam sistem limpatik. 
Juga berfungsi melancarkan peredaran darah selain meningkatkan sistem imun tubuh.
.
#jatrophora #jrmkampungjawa #jrmshalam #jrmklang
  • Minyak Jatro Phora 🏺

    Salah satu ikhtiar untuk rawatan fibroids, cyst, tumor secara transdermal.

    Ramuan dari pelbagai campuran herba asia dan minyak tanah arab membantu memperbaiki dan meningkatkan fungsi saraf dalam sistem limpatik.
    Juga berfungsi melancarkan peredaran darah selain meningkatkan sistem imun tubuh.
    .
    #jatrophora #jrmkampungjawa #jrmshalam #jrmklang

  •  3  6  12 October, 2018
  • RAWAT BUASIR DENGAN MUSHTANIR! 
Mushtanir bukan sekadar untuk masalah saraf, tetapi juga berkesan merawat buasir. Mengecutkan buasir dengan berkesan. Lebih mujarab jika digabungkan dengan putik telaga Dara.

Bagi Yang Ada masalah angin Dalam badan, selalu sakit tumit serta lesu. Amalkan kurma dhuha. Badan rasa lebih selesa. 
Kurma dhuha ni Ada 60biji sebekas, boleh kongsi2 dengan mak. 
Jom! Dapatkan JRM Readystock bersama Farisha 🙋 JB2038S di #Klang (www.wasap.my/60133093201) 📮 Postage seluruh Malaysia!
.
.
#jrmklang
#jrmkampungjawa 
#jrmtamansentosa 
#jrmsungaikandis 
#jrmjalankebun
#jrmalamimpian
#setberpantang
#buasir
#gastric
#morningsickness
  • RAWAT BUASIR DENGAN MUSHTANIR!
    Mushtanir bukan sekadar untuk masalah saraf, tetapi juga berkesan merawat buasir. Mengecutkan buasir dengan berkesan. Lebih mujarab jika digabungkan dengan putik telaga Dara.

    Bagi Yang Ada masalah angin Dalam badan, selalu sakit tumit serta lesu. Amalkan kurma dhuha. Badan rasa lebih selesa.
    Kurma dhuha ni Ada 60biji sebekas, boleh kongsi2 dengan mak.
    Jom! Dapatkan JRM Readystock bersama Farisha 🙋 JB2038S di #Klang (www.wasap.my/60133093201) 📮 Postage seluruh Malaysia!
    .
    .
    #jrmklang
    #jrmkampungjawa
    #jrmtamansentosa
    #jrmsungaikandis
    #jrmjalankebun
    #jrmalamimpian
    #setberpantang
    #buasir
    #gastric
    #morningsickness

  •  5  0  3 December, 2018
  • Alhamdulillah. Semalam otw balik rumah lepas habis event #anugerahjrm sempat lagi restock. Hot item #kopiratu dengan #royalv pun dah restock! #mushtanir baru dengan hologram pun adooo! Cepat2 grab!
.
.
.
Jom! Dapatkan JRM Readystock bersama Farisha 🙋 JB2038S di #Klang .
WhatsApp Farisha laju2 👇
www.wasap.my/60133093201 .
📮 Postage seluruh Malaysia! .
📦 Self collect 
#goldenvilla #tamansentosaperdana
dekat dengan #econsavekampungjawa
.
🚗 COD (Weekend) kawasan jajahan Klang Di 👇
#sungaikandis
#kampungjawa
#jalankebun
#tamansentosa
#alamimpian
#telokmenegun
.
🛍️Belian RM80 anda layak Daftar sebagai ahli JRM dan nikmati diskaun berbaloi baloi!😱
.
#teamayaananayla
#jrmalamimpian
#jrmklang
#jrmtamansentosa
#jrmkampungjawa
#jrmsungaikandis
#jrmjalankebun
#jrmtelokmenegun
  • Alhamdulillah. Semalam otw balik rumah lepas habis event #anugerahjrm sempat lagi restock. Hot item #kopiratu dengan #royalv pun dah restock! #mushtanir baru dengan hologram pun adooo! Cepat2 grab!
    .
    .
    .
    Jom! Dapatkan JRM Readystock bersama Farisha 🙋 JB2038S di #Klang .
    WhatsApp Farisha laju2 👇
    www.wasap.my/60133093201 .
    📮 Postage seluruh Malaysia! .
    📦 Self collect
    #goldenvilla #tamansentosaperdana
    dekat dengan #econsavekampungjawa
    .
    🚗 COD (Weekend) kawasan jajahan Klang Di 👇
    #sungaikandis
    #kampungjawa
    #jalankebun
    #tamansentosa
    #alamimpian
    #telokmenegun
    .
    🛍️Belian RM80 anda layak Daftar sebagai ahli JRM dan nikmati diskaun berbaloi baloi!😱
    .
    #teamayaananayla
    #jrmalamimpian
    #jrmklang
    #jrmtamansentosa
    #jrmkampungjawa
    #jrmsungaikandis
    #jrmjalankebun
    #jrmtelokmenegun

  •  5  0  18 February, 2019
  • 🌸 IKHTIAR HAMIL DENGAN ROYAL V!
.
🌸KHASIAT / KEBAIKAN / KELEBIHAN / MANFAAT JUS ROYAL V JAMU RATU MALAYA 🌸 ● Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan. ● Menghilangkan kegatalan dan bau . ● Kaya fitoestrogen yang melambatkan proses penuaan. ● Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita. ● Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus. ● Mengonturkan punggung agar nampak lebih menawan. ● Meningkatkan pengaliran darah. ● Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause. ● Mengandungi fiber yang tinggi & phytonutrients. ● Menurunkan kadar kolesterol. ● Mengecutkan saluran peranakan. ● Merapatkan pintu rahim . ● Merawat masalah tombong ● Menguatkan lantai pelvic ● Menguatkan ketahanan badan wanita melawan penyakit ● Menyuburkan rahim wanita untuk hamil ● Merangsangkan pengeluaran hormon. ● Melancarkan perjalanan dan kitaran haid. ● Merangsang pertumbuhan sel-sel otak manusia. ● Mengurangkan keletihan dan kesakitan sendi. ● Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol. ● Menegangkan dan mencantikkan kulit. ● Amat berkhasiat untuk mengurangkan asid urik (gout). ● Xanthones yang merupakan sejenis super-antioksida. ● Vitamin C, Zat Besi, Niasin, Kalsium, Protein,

Serat Fiber, Vitamin B1 & B2. ● Memberikan perlindungan antioksidan yang kuat. ● Anti-penuaan dan meningkatkan potensi vitamin E. ● Tinggi vitamin c untuk rawatan kulit ● Membina mood ceria dan menghilangkan kesedihan

#jrm #jrmklang #royalv #jrmkampungjawa #jrmshahalam
  • 🌸 IKHTIAR HAMIL DENGAN ROYAL V!
    .
    🌸KHASIAT / KEBAIKAN / KELEBIHAN / MANFAAT JUS ROYAL V JAMU RATU MALAYA 🌸 ● Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan. ● Menghilangkan kegatalan dan bau . ● Kaya fitoestrogen yang melambatkan proses penuaan. ● Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita. ● Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus. ● Mengonturkan punggung agar nampak lebih menawan. ● Meningkatkan pengaliran darah. ● Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause. ● Mengandungi fiber yang tinggi & phytonutrients. ● Menurunkan kadar kolesterol. ● Mengecutkan saluran peranakan. ● Merapatkan pintu rahim . ● Merawat masalah tombong ● Menguatkan lantai pelvic ● Menguatkan ketahanan badan wanita melawan penyakit ● Menyuburkan rahim wanita untuk hamil ● Merangsangkan pengeluaran hormon. ● Melancarkan perjalanan dan kitaran haid. ● Merangsang pertumbuhan sel-sel otak manusia. ● Mengurangkan keletihan dan kesakitan sendi. ● Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol. ● Menegangkan dan mencantikkan kulit. ● Amat berkhasiat untuk mengurangkan asid urik (gout). ● Xanthones yang merupakan sejenis super-antioksida. ● Vitamin C, Zat Besi, Niasin, Kalsium, Protein,

    Serat Fiber, Vitamin B1 & B2. ● Memberikan perlindungan antioksidan yang kuat. ● Anti-penuaan dan meningkatkan potensi vitamin E. ● Tinggi vitamin c untuk rawatan kulit ● Membina mood ceria dan menghilangkan kesedihan

    #jrm #jrmklang #royalv #jrmkampungjawa #jrmshahalam

  •  1  0  1 October, 2018
  • IKHTIAR HAMIL DENGAN ROYAL V 😚
.
. 
Dah macam2 ikhtiar tapi Masih Belum Hamil. Nah. Cuba ROYAL V! .
.
Minuman kesihatan kaya dengan phytoestrogen iaitu tumbuh tumbuhan Yang menyerupai hormon estrogen, ROYAL V menyuburkan rahim wanita untuk Hamil!
.
Mana tahu Kan, rezeki nak menimang cahaya Mata Yang comel dengan ROYAL V! 👶
.
Jauhnya nak dpt stok JRM, eh Jangan sedih tau, Farisha ada di Klang 🙋
.
Jom follow Farisha laju2 @jrm.klang_farisha
.
📦 Self collect 
#tamansentosa
#goldenvilla 🚗 COD (Weekend) kawasan jajahan Klang Di 👇
#sungaikandis
#kampungjawa
#jalankebun
#alamimpian
.
🛍️Belian RM80 anda layak Daftar sebagai ahli JRM dan nikmati diskaun berbaloi baloi!😱
.
📮Postage seluruh Malaysia!
.
.
#jrmklang
#jrmkampungjawa 
#jrmtamansentosa 
#jrmsungaikandis 
#jrmjalankebun
#jrmalamimpian
#setberpantang
#buasir
#gastric
#morningsickness
#sethamil 
#jerawat
#jeragat
#ekzema
#jrm 
#jamuratumalaya 
#bondarozitaibrahim 
#kurmadhuha 
#royalv 
#slipdisc
#mushtanir
  • IKHTIAR HAMIL DENGAN ROYAL V 😚
    .
    .
    Dah macam2 ikhtiar tapi Masih Belum Hamil. Nah. Cuba ROYAL V! .
    .
    Minuman kesihatan kaya dengan phytoestrogen iaitu tumbuh tumbuhan Yang menyerupai hormon estrogen, ROYAL V menyuburkan rahim wanita untuk Hamil!
    .
    Mana tahu Kan, rezeki nak menimang cahaya Mata Yang comel dengan ROYAL V! 👶
    .
    Jauhnya nak dpt stok JRM, eh Jangan sedih tau, Farisha ada di Klang 🙋
    .
    Jom follow Farisha laju2 @jrm.klang_farisha
    .
    📦 Self collect
    #tamansentosa
    #goldenvilla 🚗 COD (Weekend) kawasan jajahan Klang Di 👇
    #sungaikandis
    #kampungjawa
    #jalankebun
    #alamimpian
    .
    🛍️Belian RM80 anda layak Daftar sebagai ahli JRM dan nikmati diskaun berbaloi baloi!😱
    .
    📮Postage seluruh Malaysia!
    .
    .
    #jrmklang
    #jrmkampungjawa
    #jrmtamansentosa
    #jrmsungaikandis
    #jrmjalankebun
    #jrmalamimpian
    #setberpantang
    #buasir
    #gastric
    #morningsickness
    #sethamil
    #jerawat
    #jeragat
    #ekzema
    #jrm
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kurmadhuha
    #royalv
    #slipdisc
    #mushtanir

  •  6  0  2 January, 2019
  • Haaaa... Nak keluar rumah Tu dah pakai sunblock ke??
.
Maklumlah lah. Panas! Kulit kena Ada pelindung dari UVA n UVB!
.
Kalau orang Tanya Farisha macam mana nak hilangkan #jeragat , selain #marjaneoil dan #biomiracleaction , wajib guna #viniferacccover jugak! Sebab nak kurangkan risiko pembentukan jeragat Yang baru. .
.
#viniferacccover memang best! Ringan kat muka Dan tak berminyak! Tak perlu pakai bedak lain lepas sapu vinifera! Jimat Kan? Nak sapu pun bolehhh 😆
.
Jauhnya nak dpt stok JRM, eh Jangan sedih tau, Farisha ada di Klang 🙋
.
Jom follow Farisha laju2 @jrm.klang_farisha
.
📦 Self collect 
#tamansentosa
#goldenvilla 🚗 COD (Weekend) kawasan jajahan Klang Di 👇
#sungaikandis
#kampungjawa
#jalankebun
#alamimpian
.
🛍️Belian RM80 anda layak Daftar sebagai ahli JRM dan nikmati diskaun berbaloi baloi!😱
.
📮Postage seluruh Malaysia!
.
.
#jrmklang
#jrmkampungjawa 
#jrmtamansentosa 
#jrmsungaikandis 
#jrmjalankebun
#jrmalamimpian
#setberpantang
#buasir
#gastric
#morningsickness
#sethamil 
#jerawat
#jeragat
#ekzema
#jrm 
#jamuratumalaya 
#bondarozitaibrahim 
#kurmadhuha 
#royalv 
#slipdisc
#keputihan
  • Haaaa... Nak keluar rumah Tu dah pakai sunblock ke??
    .
    Maklumlah lah. Panas! Kulit kena Ada pelindung dari UVA n UVB!
    .
    Kalau orang Tanya Farisha macam mana nak hilangkan #jeragat , selain #marjaneoil dan #biomiracleaction , wajib guna #viniferacccover jugak! Sebab nak kurangkan risiko pembentukan jeragat Yang baru. .
    .
    #viniferacccover memang best! Ringan kat muka Dan tak berminyak! Tak perlu pakai bedak lain lepas sapu vinifera! Jimat Kan? Nak sapu pun bolehhh 😆
    .
    Jauhnya nak dpt stok JRM, eh Jangan sedih tau, Farisha ada di Klang 🙋
    .
    Jom follow Farisha laju2 @jrm.klang_farisha
    .
    📦 Self collect
    #tamansentosa
    #goldenvilla 🚗 COD (Weekend) kawasan jajahan Klang Di 👇
    #sungaikandis
    #kampungjawa
    #jalankebun
    #alamimpian
    .
    🛍️Belian RM80 anda layak Daftar sebagai ahli JRM dan nikmati diskaun berbaloi baloi!😱
    .
    📮Postage seluruh Malaysia!
    .
    .
    #jrmklang
    #jrmkampungjawa
    #jrmtamansentosa
    #jrmsungaikandis
    #jrmjalankebun
    #jrmalamimpian
    #setberpantang
    #buasir
    #gastric
    #morningsickness
    #sethamil
    #jerawat
    #jeragat
    #ekzema
    #jrm
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kurmadhuha
    #royalv
    #slipdisc
    #keputihan

  •  7  0  7 January, 2019
  • IKHTIAR HAMIL DENGAN ROYAL V 😚
.
. 
Dah macam2 ikhtiar tapi Masih Belum Hamil. Nah. Cuba ROYAL V! .
.
Minuman kesihatan kaya dengan phytoestrogen iaitu tumbuh tumbuhan Yang menyerupai hormon estrogen, ROYAL V menyuburkan rahim wanita untuk Hamil!
.
Mana tahu Kan, rezeki nak menimang cahaya Mata Yang comel dengan ROYAL V! 👶
.
Jauhnya nak dpt stok JRM, eh Jangan sedih tau, Farisha ada di Klang 🙋
.
Jom follow Farisha laju2 @jrm.klang_farisha
.
📦 Self collect 
#tamansentosa
#goldenvilla 🚗 COD (Weekend) kawasan jajahan Klang Di 👇
#sungaikandis
#kampungjawa
#jalankebun
#alamimpian
.
🛍️Belian RM80 anda layak Daftar sebagai ahli JRM dan nikmati diskaun berbaloi baloi!😱
.
📮Postage seluruh Malaysia!
.
.
#jrmklang
#jrmkampungjawa 
#jrmtamansentosa 
#jrmsungaikandis 
#jrmjalankebun
#jrmalamimpian
#setberpantang
#buasir
#gastric
#morningsickness
#sethamil 
#jerawat
#jeragat
#ekzema
#jrm 
#jamuratumalaya 
#bondarozitaibrahim 
#kurmadhuha 
#royalv 
#slipdisc
#mushtanir
  • IKHTIAR HAMIL DENGAN ROYAL V 😚
    .
    .
    Dah macam2 ikhtiar tapi Masih Belum Hamil. Nah. Cuba ROYAL V! .
    .
    Minuman kesihatan kaya dengan phytoestrogen iaitu tumbuh tumbuhan Yang menyerupai hormon estrogen, ROYAL V menyuburkan rahim wanita untuk Hamil!
    .
    Mana tahu Kan, rezeki nak menimang cahaya Mata Yang comel dengan ROYAL V! 👶
    .
    Jauhnya nak dpt stok JRM, eh Jangan sedih tau, Farisha ada di Klang 🙋
    .
    Jom follow Farisha laju2 @jrm.klang_farisha
    .
    📦 Self collect
    #tamansentosa
    #goldenvilla 🚗 COD (Weekend) kawasan jajahan Klang Di 👇
    #sungaikandis
    #kampungjawa
    #jalankebun
    #alamimpian
    .
    🛍️Belian RM80 anda layak Daftar sebagai ahli JRM dan nikmati diskaun berbaloi baloi!😱
    .
    📮Postage seluruh Malaysia!
    .
    .
    #jrmklang
    #jrmkampungjawa
    #jrmtamansentosa
    #jrmsungaikandis
    #jrmjalankebun
    #jrmalamimpian
    #setberpantang
    #buasir
    #gastric
    #morningsickness
    #sethamil
    #jerawat
    #jeragat
    #ekzema
    #jrm
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kurmadhuha
    #royalv
    #slipdisc
    #mushtanir

  •  5  0  2 January, 2019
  • BANYAK SANGAT MANFAAT KURMA DHUHA!
.
.
Gabungan kurma, biji kurma, jintan Rome, serta beberapa pati minyak tanah Arab menjadikan #kurmadhuha sangat unik Dan berkesan membantu Mengurangkan masalah #angin Dalam badan #gerd #gastric #kebas .
.
Diadun pada waktu dhuha serta dibacakan beberapa doa syifak supaya #kurmadhuha menjadi asbab penyakit sembuh. InsyaAllah
.

Jauh nak dapat stok JRM?, eh Jangan sedih tau, Farisha ada di Klang 🙋
.
Jom follow Farisha laju2 @jrm.klang_farisha
.
📦 Self collect 
#tamansentosa
#goldenvilla 🚗 COD (Weekend) kawasan jajahan Klang Di 👇
#sungaikandis
#kampungjawa
#jalankebun
#alamimpian
.
🛍️Belian RM80 anda layak Daftar sebagai ahli JRM dan nikmati diskaun berbaloi baloi!😱
.
📮Postage seluruh Malaysia!
.
.
#jrmklang
#jrmkampungjawa 
#jrmtamansentosa 
#jrmsungaikandis 
#jrmjalankebun
#jrmalamimpian
#setberpantang
#buasir
#gastric
#morningsickness
#sethamil 
#jerawat
#jeragat
#ekzema
#jrm 
#jamuratumalaya 
#bondarozitaibrahim 
#kurmadhuha 
#royalv 
#slipdisc
  • BANYAK SANGAT MANFAAT KURMA DHUHA!
    .
    .
    Gabungan kurma, biji kurma, jintan Rome, serta beberapa pati minyak tanah Arab menjadikan #kurmadhuha sangat unik Dan berkesan membantu Mengurangkan masalah #angin Dalam badan #gerd #gastric #kebas .
    .
    Diadun pada waktu dhuha serta dibacakan beberapa doa syifak supaya #kurmadhuha menjadi asbab penyakit sembuh. InsyaAllah
    .

    Jauh nak dapat stok JRM?, eh Jangan sedih tau, Farisha ada di Klang 🙋
    .
    Jom follow Farisha laju2 @jrm.klang_farisha
    .
    📦 Self collect
    #tamansentosa
    #goldenvilla 🚗 COD (Weekend) kawasan jajahan Klang Di 👇
    #sungaikandis
    #kampungjawa
    #jalankebun
    #alamimpian
    .
    🛍️Belian RM80 anda layak Daftar sebagai ahli JRM dan nikmati diskaun berbaloi baloi!😱
    .
    📮Postage seluruh Malaysia!
    .
    .
    #jrmklang
    #jrmkampungjawa
    #jrmtamansentosa
    #jrmsungaikandis
    #jrmjalankebun
    #jrmalamimpian
    #setberpantang
    #buasir
    #gastric
    #morningsickness
    #sethamil
    #jerawat
    #jeragat
    #ekzema
    #jrm
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #kurmadhuha
    #royalv
    #slipdisc

  •  7  0  4 January, 2019