#jrmgombak Instagram Photos & Videos

jrmgombak - 2.7k posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
4.2
average likes

Latest #jrmgombak Posts

  • Postage memang hari2 Kak Ell buat. So far, Kak Ell gunakan khidtmat #poslaju, sesekali guna #jnt atas request customer.
.
Sebelum masukkan dalan plastik parcel tu, memang kita dah wrapped siap2 dgn bubble wrap. Alhamdullilah, so far xde masalah, barang selamat sampai ke tangan customer dgn baik.
.
Tq pada regular customer dan customer baru yg memberi support, berurusan dgn Kak Ell. Mudah2an pengambilan berterusan produk bonda menjadi asbab kesihatan menjadi bertambah baik. 
.
Untuk yang masih belum mencuba produk Bonda #rozitaibrahim, jgn malu2 nak pm or WhatsApp terus ye kpd no dibawah👇👇👇.
.
❤️📱0122426188❤️
❤️📱0122426188❤️
❤️📱0122426188❤️
.
#Original JRM
📱0122426188
📍 KL Area  Setapak  Batu Caves  Wangsa Maju  Melawati  TTwangsa  Setiawangsa  Ampang  Gombak  Sentul  Keramat AU ✈ Postage
.
#jamuratumalaya 
#jrmonline #jrmgombak #jrmsetapak #agenkualalumpur #agengombak #agensentul #agensahjrm #kedaionline #sayajual
  • Postage memang hari2 Kak Ell buat. So far, Kak Ell gunakan khidtmat #poslaju, sesekali guna #jnt atas request customer.
    .
    Sebelum masukkan dalan plastik parcel tu, memang kita dah wrapped siap2 dgn bubble wrap. Alhamdullilah, so far xde masalah, barang selamat sampai ke tangan customer dgn baik.
    .
    Tq pada regular customer dan customer baru yg memberi support, berurusan dgn Kak Ell. Mudah2an pengambilan berterusan produk bonda menjadi asbab kesihatan menjadi bertambah baik.
    .
    Untuk yang masih belum mencuba produk Bonda #rozitaibrahim, jgn malu2 nak pm or WhatsApp terus ye kpd no dibawah👇👇👇.
    .
    ❤️📱0122426188❤️
    ❤️📱0122426188❤️
    ❤️📱0122426188❤️
    .
    #Original JRM
    📱0122426188
    📍 KL Area Setapak Batu Caves Wangsa Maju Melawati TTwangsa Setiawangsa Ampang Gombak Sentul Keramat AU ✈ Postage
    .
    #jamuratumalaya
    #jrmonline #jrmgombak #jrmsetapak #agenkualalumpur #agengombak #agensentul #agensahjrm #kedaionline #sayajual

  •  8  0  6 hours ago
  • Ramai yg teruja dengan produk baru lagi sebagai kejutan untuk pengguna setia JRM. Produk baru SUTRA LAMUNI BODY SCRUB launching semalam..
.
Produk untuk skrub badan yang mengandungi formulasi berkualiti, selamat dan banyak manfaat terhadap kulit..Di dalamnya terdapat khasiat daripada ekstrak herba seperti ekstrak mutiara dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.
.
Mutiara digunakan oleh Maharani China dalam perawatan dan rutin kecantikan kulit dan dalaman. Mutiara sukar untuk dijumpai dan mahal harganya sebab itu ratu, permaisuri dan wanita golongan atasan sering menggunakan dalam rawatan kecantikan.
.
Skrub untuk badan yang digunakan dalam  Pakej Spa Seri Inai Perindu menggabungkan elemen kecantikan dan kesihatan kulit.
.
Sesuai untuk lelaki, wanita dari umur 12 tahun ke atas, wanita mengandung dan selepas bersalin. Perhatian, yang ada masalah kulit seperti ekzema, psoriasis dan masalah kulit sensitif tidak digalakkan.
.
Sutra Lamuni Body Scrub dilancarkan semalam dalam SET KECANTIKAN SECARA HOLISTIK. Dalam set tersebut mengandungi produk penjagaan kulit dan bahagian intim. Àntaranya Putik Telaga Dara (botol yang eksklusif ), Gel Mandian Bidara Arab, Cenderai Putih Body Butter.
.
Beli Melalui Whatsapp 0182953064
.
.
#jrmgombak
  • Ramai yg teruja dengan produk baru lagi sebagai kejutan untuk pengguna setia JRM. Produk baru SUTRA LAMUNI BODY SCRUB launching semalam..
    .
    Produk untuk skrub badan yang mengandungi formulasi berkualiti, selamat dan banyak manfaat terhadap kulit..Di dalamnya terdapat khasiat daripada ekstrak herba seperti ekstrak mutiara dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.
    .
    Mutiara digunakan oleh Maharani China dalam perawatan dan rutin kecantikan kulit dan dalaman. Mutiara sukar untuk dijumpai dan mahal harganya sebab itu ratu, permaisuri dan wanita golongan atasan sering menggunakan dalam rawatan kecantikan.
    .
    Skrub untuk badan yang digunakan dalam Pakej Spa Seri Inai Perindu menggabungkan elemen kecantikan dan kesihatan kulit.
    .
    Sesuai untuk lelaki, wanita dari umur 12 tahun ke atas, wanita mengandung dan selepas bersalin. Perhatian, yang ada masalah kulit seperti ekzema, psoriasis dan masalah kulit sensitif tidak digalakkan.
    .
    Sutra Lamuni Body Scrub dilancarkan semalam dalam SET KECANTIKAN SECARA HOLISTIK. Dalam set tersebut mengandungi produk penjagaan kulit dan bahagian intim. Àntaranya Putik Telaga Dara (botol yang eksklusif ), Gel Mandian Bidara Arab, Cenderai Putih Body Butter.
    .
    Beli Melalui Whatsapp 0182953064
    .
    .
    #jrmgombak

  •  1  0  13 hours ago
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

Berminat boleh whtspp di 0182953064
.
Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
.
Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
Postage Poslaju 
.
#pengedarsah #jrmgombak
#jrmpromosi
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

    Berminat boleh whtspp di 0182953064
    .
    Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
    .
    Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
    Postage Poslaju
    .
    #pengedarsah #jrmgombak
    #jrmpromosi

  •  5  0  23 hours ago
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋 
 Note: Minyak Floral sudah habis stok,  yang lain masih ada😅😁

Berminat boleh whtspp di 0138613585
.
Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
.
Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
Postage Poslaju Dan J&T
.
#pengedarsah #jrmgombak
#jrmpromosi #jamuratumalaya #jamuratumalayabatucaves
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋
    Note: Minyak Floral sudah habis stok, yang lain masih ada😅😁

    Berminat boleh whtspp di 0138613585
    .
    Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
    .
    Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
    Postage Poslaju Dan J&T
    .
    #pengedarsah #jrmgombak
    #jrmpromosi #jamuratumalaya #jamuratumalayabatucaves

  •  3  0  6 August, 2020
  • Minyak Floral Aromatherapy rangsangan secara teraputik terbaik melalui bau2an bunga dn herba .. Minyak ni xmelekit ia sangat lembut halua baunya istimewa sy gunakannya di rumah hutan untuk mengurut tetamu yang datang untuk mendapatkan rawatan urutan Aura 6 sendi
.
Sy memperkenal urutan sehingga kepada seni minyak2 berkonsepkan rawatan kesihatan sendi dn kecantikan .. Pastinya sy masukan nilai ketenangan minyak aromaterapi sy melihat teknik ini digunakan dari zaman Nabi Adam a.s dan firaun.
.
Minyak Floral Aromaterapi merupakan ekstrak minyak pati daun peppermint yang sangat terkenal dengan sifat teraputik untuk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus. .
Adunannya sy masukan bersama minyak pati halia menambahkan stimulasi tubuh untuk meningkatkan sistem imun badan secara dalaman. 
• Namun secara luaran, khasiat pati halia juga membantu memecahkan lemak dengan cepat, mengurangkan inflamasi, meredakan bengkak dan luka
.
Minyak Floral Aromatherapy juga mengandungi ekstrak daripada bunga lavender dn pati bunga ros..Lemongras yang menyegarkan memberikan kesan ketenangan untuk saraf dan otot yang tegang.
.
Keberkesanan pati herba dan bunga-bungaan Minyak Floral Aromatherapy antaranya.. 
• memberikan rasa tenang dan relaks.
•Kulit halus dn buang sel kulit mati..
• membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot.
• membantu memperbaiki mood.
• mengurangkan rasa berdebar-debar.
• mengurangkan stres dan masalah emosi.
• meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
• membantu mengurangkan masalah insomnia (gangguan tidur).
• menghilangkan senak perut.
• masalah angin dalam badan.
•Melancarkan darah haid
•Mengelakan trombosis
•Mengalakan hormon
•Melembutkan urat2 tegang
• meningkatkan sistem imun tubuh.
• masalah sakit kepala, migrain dan resdung.
• melancarkan peredaran darah. 
• memperbaiki sistem pernafasan .
• menguatkan paru-paru.
• masalah alergi.

#cikgusu
#teamcikgusu 
#jrmgombak
#jrmselangor
#jrmkl
#jrmsgbuloh
#wanitacantik
#bondarozita
#Wajargunajrm
  • Minyak Floral Aromatherapy rangsangan secara teraputik terbaik melalui bau2an bunga dn herba .. Minyak ni xmelekit ia sangat lembut halua baunya istimewa sy gunakannya di rumah hutan untuk mengurut tetamu yang datang untuk mendapatkan rawatan urutan Aura 6 sendi
    .
    Sy memperkenal urutan sehingga kepada seni minyak2 berkonsepkan rawatan kesihatan sendi dn kecantikan .. Pastinya sy masukan nilai ketenangan minyak aromaterapi sy melihat teknik ini digunakan dari zaman Nabi Adam a.s dan firaun.
    .
    Minyak Floral Aromaterapi merupakan ekstrak minyak pati daun peppermint yang sangat terkenal dengan sifat teraputik untuk melegakan sumbatan pada sinus dan hidung tersumbat, kekejangan otot, antiseptik, antifungus dan antivirus. .
    Adunannya sy masukan bersama minyak pati halia menambahkan stimulasi tubuh untuk meningkatkan sistem imun badan secara dalaman.
    • Namun secara luaran, khasiat pati halia juga membantu memecahkan lemak dengan cepat, mengurangkan inflamasi, meredakan bengkak dan luka
    .
    Minyak Floral Aromatherapy juga mengandungi ekstrak daripada bunga lavender dn pati bunga ros..Lemongras yang menyegarkan memberikan kesan ketenangan untuk saraf dan otot yang tegang.
    .
    Keberkesanan pati herba dan bunga-bungaan Minyak Floral Aromatherapy antaranya..
    • memberikan rasa tenang dan relaks.
    •Kulit halus dn buang sel kulit mati..
    • membantu menghilangkan ketegangan saraf dan otot.
    • membantu memperbaiki mood.
    • mengurangkan rasa berdebar-debar.
    • mengurangkan stres dan masalah emosi.
    • meredakan gatal-gatal akibat gigitan serangga.
    • membantu mengurangkan masalah insomnia (gangguan tidur).
    • menghilangkan senak perut.
    • masalah angin dalam badan.
    •Melancarkan darah haid
    •Mengelakan trombosis
    •Mengalakan hormon
    •Melembutkan urat2 tegang
    • meningkatkan sistem imun tubuh.
    • masalah sakit kepala, migrain dan resdung.
    • melancarkan peredaran darah.
    • memperbaiki sistem pernafasan .
    • menguatkan paru-paru.
    • masalah alergi.

    #cikgusu
    #teamcikgusu
    #jrmgombak
    #jrmselangor
    #jrmkl
    #jrmsgbuloh
    #wanitacantik
    #bondarozita
    #Wajargunajrm

  •  2  0  4 August, 2020
  • NARIA ROMASTY

Nak buat minyak Naria Romasty ni bukan mudah. Perlu di masak untuk beberapa jam. Ramuan/bahan mentahnya juga susah nak dapat..
.
.

Minyak ni kegunaannya dwi fungsi iaitu utk lelaki dan wanita

Mudah cakap Naria Romasty ni adalah untuk kemesraan hubungan intim suami dan isteri 😍

Sapu di payudara dan selepas 6 hingga 7 jam penggunaan payudara akan nampak lebih mekar. Jadi waktu hubungan intim takde la payudara tu menunduk malu lari ketepi ketengah. Lagi2 yang dah menyusukan ramai anak

Yang lelaki pula sapu di alat intim untuk 'kayuhan yang lebih lama'...

Jangan fikir lucah, tapi ini adalah salah satu ilmu untuk rumahtangga 🤫

Minyak ni tak rasa panas.

Bahan2 aktif tu merangsang darah dan kolagen kelenjar menegang dn menegakkan sbb tu dwi fungsi (bahan aktif dr bahan2 exotic)

Testimoni Naria Romasty..

Untuk lelaki lebih kpd tenaga batin mereka manakala bagi wanita pula, fungsi utama minyak ini untuk tegangkan kembali aset payudara uollss yang kendur akibat penuaan dan peningkatan usia..

Kesan yang sangat cepat dan paling cepat sapu pagi, petang dah rasa tegang, mekar, berdenyut- denyut spt bengkak, insaAllah dalam sebulan payudara akan semakin cantik bentuknya..

#cikgusu
#teamcikgusu 
#jrmgombak
#jrmselangor
#jrmkl
#jrmsgbuloh
#wanitacantik
#bondarozita
#Wajargunajrm
  • NARIA ROMASTY

    Nak buat minyak Naria Romasty ni bukan mudah. Perlu di masak untuk beberapa jam. Ramuan/bahan mentahnya juga susah nak dapat..
    .
    .

    Minyak ni kegunaannya dwi fungsi iaitu utk lelaki dan wanita

    Mudah cakap Naria Romasty ni adalah untuk kemesraan hubungan intim suami dan isteri 😍

    Sapu di payudara dan selepas 6 hingga 7 jam penggunaan payudara akan nampak lebih mekar. Jadi waktu hubungan intim takde la payudara tu menunduk malu lari ketepi ketengah. Lagi2 yang dah menyusukan ramai anak

    Yang lelaki pula sapu di alat intim untuk 'kayuhan yang lebih lama'...

    Jangan fikir lucah, tapi ini adalah salah satu ilmu untuk rumahtangga 🤫

    Minyak ni tak rasa panas.

    Bahan2 aktif tu merangsang darah dan kolagen kelenjar menegang dn menegakkan sbb tu dwi fungsi (bahan aktif dr bahan2 exotic)

    Testimoni Naria Romasty..

    Untuk lelaki lebih kpd tenaga batin mereka manakala bagi wanita pula, fungsi utama minyak ini untuk tegangkan kembali aset payudara uollss yang kendur akibat penuaan dan peningkatan usia..

    Kesan yang sangat cepat dan paling cepat sapu pagi, petang dah rasa tegang, mekar, berdenyut- denyut spt bengkak, insaAllah dalam sebulan payudara akan semakin cantik bentuknya..

    #cikgusu
    #teamcikgusu
    #jrmgombak
    #jrmselangor
    #jrmkl
    #jrmsgbuloh
    #wanitacantik
    #bondarozita
    #Wajargunajrm

  •  2  0  4 August, 2020
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

Berminat boleh whtspp di 0182953064
.
Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
.
Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
Postage Poslaju Dan J&T
.
#pengedarsah #jrmgombak
#jrmpromosi
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

    Berminat boleh whtspp di 0182953064
    .
    Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
    .
    Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
    Postage Poslaju Dan J&T
    .
    #pengedarsah #jrmgombak
    #jrmpromosi

  •  7  0  3 August, 2020
  • PROMOSI MINYAK RUMAH HUTAN KEMBALI LAGI ‼️
Bermula hari ini pada 2/8/20 hingga 8/8/20 (Sabtu)

Beli dengan mana2 minyak dengan harga PROMOSI... anda baru layak beli ROYAL V ATAU MUSTANIR dengan  harga rendah,murah berbaloi ‼️

KHEILIN / JATHRO RM70 ✅
(salah satu)
NP: RM110 (SM) RM113(SS)
JIMAT : RM40 ✅

FLORAL AROMATERAPI RM50✅
NP: RM70(SM) RM73 (SS)
JIMAT: RM20 ✅

NARIA ROMASTY  RM50 ✅
NP: RM95 (SM) RM98(SS)
JIMAT: RM45 ✅

Jangan lepaskan peluang!! 
Jangan tunggu lama2....Jom beli minyak urut rumah hutan sementara stok masih ada..Tersangaaatlah MURAH !!

Berminat boleh hubungi saya⤵️
Pengedar Sah JRM Gombak
Postage seluruh Malaysia
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
#jrmgombak
#jrmgombakseeha
#teamcikgusu
  • PROMOSI MINYAK RUMAH HUTAN KEMBALI LAGI ‼️
    Bermula hari ini pada 2/8/20 hingga 8/8/20 (Sabtu)

    Beli dengan mana2 minyak dengan harga PROMOSI... anda baru layak beli ROYAL V ATAU MUSTANIR dengan harga rendah,murah berbaloi ‼️

    KHEILIN / JATHRO RM70 ✅
    (salah satu)
    NP: RM110 (SM) RM113(SS)
    JIMAT : RM40 ✅

    FLORAL AROMATERAPI RM50✅
    NP: RM70(SM) RM73 (SS)
    JIMAT: RM20 ✅

    NARIA ROMASTY RM50 ✅
    NP: RM95 (SM) RM98(SS)
    JIMAT: RM45 ✅

    Jangan lepaskan peluang!!
    Jangan tunggu lama2....Jom beli minyak urut rumah hutan sementara stok masih ada..Tersangaaatlah MURAH !!

    Berminat boleh hubungi saya⤵️
    Pengedar Sah JRM Gombak
    Postage seluruh Malaysia
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #jrmgombak
    #jrmgombakseeha
    #teamcikgusu

  •  3  0  1 August, 2020
  • .
Dapatkan ROSE WATER dgn AGENT yg berdaftar
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk *JRM* tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti *Shopee* dan *Lazada*
.
 😘Salam😘
Jom bertukar product kesihatanJRM dr ⚘BONDA ROZITA IBRAHIM⚘supaya kita SIHAT & CERGAS bertenaga.
Www.wasap.my/60173880868/NAKjrm
#jrmSELAYANG #jrmRAWANG 
#jrmKEPONG 
#jrmGOMBAK
COD🚘🚘
🚗Nahoda/Bbs/Bt Cave/ Gombak/Bt Muda
🚗Tesco Rawang/BTP/BCH/Tasik Biru/Kuang/Ijok/Kundang/Bt Arang
📮POS SELURUH SS/SM
#legasiJRMampang
#jamuratumalaya #jrm
#jrmholistik
#wajargunajrm
#cubajrmXRUGI
.
  • .
    Dapatkan ROSE WATER dgn AGENT yg berdaftar
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk *JRM* tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti *Shopee* dan *Lazada*
    .
    😘Salam😘
    Jom bertukar product kesihatanJRM dr ⚘BONDA ROZITA IBRAHIM⚘supaya kita SIHAT & CERGAS bertenaga.
    Www.wasap.my/60173880868/NAKjrm
    #jrmSELAYANG #jrmRAWANG
    #jrmKEPONG
    #jrmGOMBAK
    COD🚘🚘
    🚗Nahoda/Bbs/Bt Cave/ Gombak/Bt Muda
    🚗Tesco Rawang/BTP/BCH/Tasik Biru/Kuang/Ijok/Kundang/Bt Arang
    📮POS SELURUH SS/SM
    #legasiJRMampang
    #jamuratumalaya #jrm
    #jrmholistik
    #wajargunajrm
    #cubajrmXRUGI
    .

  •  9  0  29 July, 2020
  • Kopi Ratu Jamu Ratu Malaya adalah minuman khas untuk wanita. ❤ Ramai orang tidak suka makan herba kerana pahit dan tidak sedap. Kopi Ratu Berjaya menyorokkan rasa pahit herba ginkgo biloba, ginseng, bacopa dan black cohosh. ❤Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik.
✅Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
✅Sangat baik untuk pelajar
✅Sesuai untuk wanita menopaus - Antara kebaikan lainnya ialah:-
✅Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
✅Membekalkan oksigen dan nutrien.
✅Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
✅Berkesan meningkatkan fungsi memori.
✅Menguatkan kepekaan mental.
✅Mengurangkan keletihan mental.
✅Melegakan keresahan dan kemurungan
✅Mengatasi masalah sukar tidur
✅Melegakan kekejangan uterus
✅Mengurangkan migraine dan perubahan mood
✅Meningkatkan stamina
✅Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
✅Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
✅Memberikan ketenangan jiwa
✅Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
✅Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
✅Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
✅Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )

Cara hidangan :-
1. Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml)
2. Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.

PERHATIAN‼ - Wanita hamil tak dibenarkan sama sekali minum Kopi Ratu
- Orang menghidap hipertirod tak di benarkan minum Kopi Ratu
- Jika diminum pada waktu malam akan menyebab kan sukar tidur
- Minum pada waktu pagi sahaja jika untuk diet
- Sangat bagus diamalkan selepas bersalin (maksima sehari 2 kali atau 2 sachet sahaja)
- Tidak mengganggu penyusuan dan bayi
- Kopi Ratu hanya untuk wanita 
Kopi Ratu - RM43

Boleh whatsapp di 0138613585

jrm #jrmgombak #jamuratumalaya #jrmsetapak
  • Kopi Ratu Jamu Ratu Malaya adalah minuman khas untuk wanita. ❤ Ramai orang tidak suka makan herba kerana pahit dan tidak sedap. Kopi Ratu Berjaya menyorokkan rasa pahit herba ginkgo biloba, ginseng, bacopa dan black cohosh. ❤Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik.
    ✅Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
    ✅Sangat baik untuk pelajar
    ✅Sesuai untuk wanita menopaus - Antara kebaikan lainnya ialah:-
    ✅Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
    ✅Membekalkan oksigen dan nutrien.
    ✅Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
    ✅Berkesan meningkatkan fungsi memori.
    ✅Menguatkan kepekaan mental.
    ✅Mengurangkan keletihan mental.
    ✅Melegakan keresahan dan kemurungan
    ✅Mengatasi masalah sukar tidur
    ✅Melegakan kekejangan uterus
    ✅Mengurangkan migraine dan perubahan mood
    ✅Meningkatkan stamina
    ✅Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
    ✅Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
    ✅Memberikan ketenangan jiwa
    ✅Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
    ✅Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
    ✅Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
    ✅Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )

    Cara hidangan :-
    1. Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml)
    2. Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.

    PERHATIAN‼ - Wanita hamil tak dibenarkan sama sekali minum Kopi Ratu
    - Orang menghidap hipertirod tak di benarkan minum Kopi Ratu
    - Jika diminum pada waktu malam akan menyebab kan sukar tidur
    - Minum pada waktu pagi sahaja jika untuk diet
    - Sangat bagus diamalkan selepas bersalin (maksima sehari 2 kali atau 2 sachet sahaja)
    - Tidak mengganggu penyusuan dan bayi
    - Kopi Ratu hanya untuk wanita
    Kopi Ratu - RM43

    Boleh whatsapp di 0138613585

    jrm #jrmgombak #jamuratumalaya #jrmsetapak

  •  3  0  26 July, 2020
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

Berminat boleh whtspp di 0138613585
.
Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
.
Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
Postage Poslaju Dan J&T
.
#pengedarsah #jrmgombak
#jrmpromosi
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

    Berminat boleh whtspp di 0138613585
    .
    Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
    .
    Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
    Postage Poslaju Dan J&T
    .
    #pengedarsah #jrmgombak
    #jrmpromosi

  •  4  0  26 July, 2020
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

Berminat boleh whtspp di 0182953064
.
Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
.
Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
Postage Poslaju Dan J&T
.
#pengedarsah #jrmgombak
#jrmpromosi
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

    Berminat boleh whtspp di 0182953064
    .
    Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
    .
    Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
    Postage Poslaju Dan J&T
    .
    #pengedarsah #jrmgombak
    #jrmpromosi

  •  2  1  26 July, 2020
  • Kopi De' Marco..!! 

Promosi smpai hari isnin nanti tapi semua org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
.
Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
.
Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
.
Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
.
Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
.
Berminat boleh whatsapp 0182953064
.
#jrmgombak #jrmkualalumpur
  • Kopi De' Marco..!!

    Promosi smpai hari isnin nanti tapi semua org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
    .
    Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
    .
    Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
    .
    Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
    .
    Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
    .
    Berminat boleh whatsapp 0182953064
    .
    #jrmgombak #jrmkualalumpur

  •  2  0  25 July, 2020
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

Berminat boleh whtspp di 0182953064
.
Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
.
Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
Postage Poslaju Dan J&T
.
#pengedarsah #jrmgombak
#jrmpromosi
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

    Berminat boleh whtspp di 0182953064
    .
    Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
    .
    Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
    Postage Poslaju Dan J&T
    .
    #pengedarsah #jrmgombak
    #jrmpromosi

  •  2  0  25 July, 2020
  • .
Mengapa minum Romagella Coffee buatkan kita happy, ceria dan boleh tidur malam walaupun kopi?
.
Walaupun megandungi kopi tetapi jumlah kafein amatlah sedikit 4 gm sahaja..Sesuai untuk orang yang tidak suka rasa kopi yang kuat dan keras
.
Formulasi herba yang mengandungi unser adaptogen membantu merendahkan hormon kortisol yg mengakibatkan stres. Hormon kortisol terlalu tinggi menyebabkan sistem imun lemah dan masalah kesihatan yg lain. Apabila hormon kortisol rendah, kita lebih happy, positif dan mudah tidur malam
.
Banyak kebaikan herba dalam Romagella Coffee. Rugi tak cuba, tidak mengecewakan
.
Kopi Romagella Promosi
RM33.00 (SM)
.
Berminat boleh whatsap 0182953064
.
#jrmgombak #jrmkl
  • .
    Mengapa minum Romagella Coffee buatkan kita happy, ceria dan boleh tidur malam walaupun kopi?
    .
    Walaupun megandungi kopi tetapi jumlah kafein amatlah sedikit 4 gm sahaja..Sesuai untuk orang yang tidak suka rasa kopi yang kuat dan keras
    .
    Formulasi herba yang mengandungi unser adaptogen membantu merendahkan hormon kortisol yg mengakibatkan stres. Hormon kortisol terlalu tinggi menyebabkan sistem imun lemah dan masalah kesihatan yg lain. Apabila hormon kortisol rendah, kita lebih happy, positif dan mudah tidur malam
    .
    Banyak kebaikan herba dalam Romagella Coffee. Rugi tak cuba, tidak mengecewakan
    .
    Kopi Romagella Promosi
    RM33.00 (SM)
    .
    Berminat boleh whatsap 0182953064
    .
    #jrmgombak #jrmkl

  •  1  0  25 July, 2020
  • Romagella Coffee ☕️🍓

Seharum Seindah namanya 🥰
Kopi yang sangat unik yang sangat sukar jumpa di mana2.Namanya...ROMAGELLA COFFEE !!

Mengapa ianya unik?
Kerana gabungan kopi,herba2 pilihan & jus strawberi dapat membantu mengurangkan stress  dan meningkatkan tenaga  serta stamina dengan aromanya yang menawan hati,sedap2 rasa kopi..harum2 strawberi.Rasa kopi & keharumannya yang sungguh lazat.

Whatsapp:0133033445
Pengedar JRM Gombak
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
#romagellacoffee
#jrmgombak
  • Romagella Coffee ☕️🍓

    Seharum Seindah namanya 🥰
    Kopi yang sangat unik yang sangat sukar jumpa di mana2.Namanya...ROMAGELLA COFFEE !!

    Mengapa ianya unik?
    Kerana gabungan kopi,herba2 pilihan & jus strawberi dapat membantu mengurangkan stress dan meningkatkan tenaga serta stamina dengan aromanya yang menawan hati,sedap2 rasa kopi..harum2 strawberi.Rasa kopi & keharumannya yang sungguh lazat.

    Whatsapp:0133033445
    Pengedar JRM Gombak
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #romagellacoffee
    #jrmgombak

  •  0  0  25 July, 2020
  • ROMAGELLA COFFEE🍵🍓🌿

Unik dan TIDAK ADA dipasaran formula seperti Romagella Coffee ...kenapa ..?? Kelainan , kesedapan, kebaikannya ada ..Kopi + jus strawberry yg diextrakan ada herba2 yg bagus utk elak kanser ..xada gula tapi manis
.
Sy perkenal kini Romagella Coffee yg sesuai diminum lelaki dn wanita
.
ni formulasi kopi yg sgt unik kerana sy gabungkan herba bersama jus strawberi dn juga pemanis dari herba stevia..
.
Antara herba yg sy masukkn dlm kopi romagella ni ialah habbatussauda.. daun remungai (moringa leaf).. ashwagandha dn stevia..
.
Menafaat herba dlmnya sgt bagus utk kesihatan tingkatkan stamina.. kurangkan stres kerana herba ashwagandha sgt tinggi dgn adaptogen yg bantu buat kita tenang.. bertenaga..
.
Habbatussauda pula bagus utk bantu tingkatkan sistem ketahanan badan.. bekalkan oksigen ke otak dan seluruh badan dan sgt tinggi pelbagai vitamin dan mineral.. salah 1 bahan elak kanser.
.
ROMAGELLA COFFEE 
RM39 (SM) RM42(SS)

Pengedar Sah JRM Gombak
Whatsapp:0133033445
#jamuratumalaya
#bondarozitaibrahim
#jrmgombak
#romagellacoffee
  • ROMAGELLA COFFEE🍵🍓🌿

    Unik dan TIDAK ADA dipasaran formula seperti Romagella Coffee ...kenapa ..?? Kelainan , kesedapan, kebaikannya ada ..Kopi + jus strawberry yg diextrakan ada herba2 yg bagus utk elak kanser ..xada gula tapi manis
    .
    Sy perkenal kini Romagella Coffee yg sesuai diminum lelaki dn wanita
    .
    ni formulasi kopi yg sgt unik kerana sy gabungkan herba bersama jus strawberi dn juga pemanis dari herba stevia..
    .
    Antara herba yg sy masukkn dlm kopi romagella ni ialah habbatussauda.. daun remungai (moringa leaf).. ashwagandha dn stevia..
    .
    Menafaat herba dlmnya sgt bagus utk kesihatan tingkatkan stamina.. kurangkan stres kerana herba ashwagandha sgt tinggi dgn adaptogen yg bantu buat kita tenang.. bertenaga..
    .
    Habbatussauda pula bagus utk bantu tingkatkan sistem ketahanan badan.. bekalkan oksigen ke otak dan seluruh badan dan sgt tinggi pelbagai vitamin dan mineral.. salah 1 bahan elak kanser.
    .
    ROMAGELLA COFFEE
    RM39 (SM) RM42(SS)

    Pengedar Sah JRM Gombak
    Whatsapp:0133033445
    #jamuratumalaya
    #bondarozitaibrahim
    #jrmgombak
    #romagellacoffee

  •  0  0  25 July, 2020
  • PROMOSI KINI KEMBALI LAGI !

Buat Coffee Lovers JRM 

Jom dapatkan promosi Coffee Pilihan hati anda 

COFFE ROMAGELLA & COFFEE DE MARCO 2BAG
Promosi Sah 24july -27july2020 sahaja

COFFE DE MARCO
Normal price :RM66sm  RM72ss
Promo price : RM55sm  RM61ss
Jimat RM11

COFFEE ROMAGELLA 
Normal price : RM39sm  RM42ss
Promo price : RM33sm  RM36ss
Jimat RM6

Jom dapatkan promosi sementara Belum tamat tempoh 

#WajargunaJRM
#Teamcikgusu
#jrmgombak
#Jrmkl
#jrmsgbuloh
  • PROMOSI KINI KEMBALI LAGI !

    Buat Coffee Lovers JRM

    Jom dapatkan promosi Coffee Pilihan hati anda

    COFFE ROMAGELLA & COFFEE DE MARCO 2BAG
    Promosi Sah 24july -27july2020 sahaja

    COFFE DE MARCO
    Normal price :RM66sm RM72ss
    Promo price : RM55sm RM61ss
    Jimat RM11

    COFFEE ROMAGELLA
    Normal price : RM39sm RM42ss
    Promo price : RM33sm RM36ss
    Jimat RM6

    Jom dapatkan promosi sementara Belum tamat tempoh

    #WajargunaJRM
    #Teamcikgusu
    #jrmgombak
    #Jrmkl
    #jrmsgbuloh

  •  1  0  24 July, 2020
  • PROMOSI KINI KEMBALI LAGI !

Buat Coffee Lovers JRM 

Jom dapatkan promosi Coffee Pilihan hati anda 

COFFE ROMAGELLA & COFFEE DE MARCO 2BAG
Promosi Sah 24july -27july2020 sahaja

COFFE DE MARCO
Normal price :RM66sm  RM72ss
Promo price : RM55sm  RM61ss
Jimat RM11

COFFEE ROMAGELLA 
Normal price : RM39sm  RM42ss
Promo price : RM33sm  RM36ss
Jimat RM6

Jom dapatkan promosi sementara Belum tamat tempoh 

#WajargunaJRM
#Teamcikgusu
#jrmgombak
#Jrmkl
#jrmsgbuloh
  • PROMOSI KINI KEMBALI LAGI !

    Buat Coffee Lovers JRM

    Jom dapatkan promosi Coffee Pilihan hati anda

    COFFE ROMAGELLA & COFFEE DE MARCO 2BAG
    Promosi Sah 24july -27july2020 sahaja

    COFFE DE MARCO
    Normal price :RM66sm RM72ss
    Promo price : RM55sm RM61ss
    Jimat RM11

    COFFEE ROMAGELLA
    Normal price : RM39sm RM42ss
    Promo price : RM33sm RM36ss
    Jimat RM6

    Jom dapatkan promosi sementara Belum tamat tempoh

    #WajargunaJRM
    #Teamcikgusu
    #jrmgombak
    #Jrmkl
    #jrmsgbuloh

  •  2  0  24 July, 2020
  • Kopi DeMarco dan Kopi Romagella.
Bukan sekadar kopi, manfaat herba nya untuk tingkatkan sistem imun, tenaga, stamina & cergas !
Jom dapat kan promosi ini. 

Whatsapp 0162171601
Whatsapp 0162171601
Whatsapp 0162171601

#jrm #jrmgombak #agentjrm
  • Kopi DeMarco dan Kopi Romagella.
    Bukan sekadar kopi, manfaat herba nya untuk tingkatkan sistem imun, tenaga, stamina & cergas !
    Jom dapat kan promosi ini.

    Whatsapp 0162171601
    Whatsapp 0162171601
    Whatsapp 0162171601

    #jrm #jrmgombak #agentjrm

  •  2  0  24 July, 2020
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

Berminat boleh whtspp di 0182953064
.
Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
.
Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
Postage Poslaju Dan J&T
.
#pengedarsah #jrmgombak
#jrmpromosi
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

    Berminat boleh whtspp di 0182953064
    .
    Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
    .
    Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
    Postage Poslaju Dan J&T
    .
    #pengedarsah #jrmgombak
    #jrmpromosi

  •  3  0  23 July, 2020
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

Berminat boleh whtspp di 0182953064
.
Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
.
Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
Postage Poslaju Dan J&T
.
#pengedarsah #jrmgombak
#jrmpromosi
  • Berikut Adalah Untuk Promosi Minggu ini😋

    Berminat boleh whtspp di 0182953064
    .
    Kawasan Cod Gombak/Sri Gombak/Batu Caves/Setapak/Danau Kota/Sri Rampai/Ulu Klang/Taman Melawati/Lembah Keramat/Setiawangsa/Selayang/Kepong/Taman Melati
    .
    Caj Cod Berikut Pada Kawasan . .
    Postage Poslaju Dan J&T
    .
    #pengedarsah #jrmgombak
    #jrmpromosi

  •  1  0  23 July, 2020

Top #jrmgombak Posts

  • #Repost @liza_jrm_selayang_rawang ・・・
🌹Rose Spring Water🌹
Bunga ros bukan sekadar cantik dipandang malah ekstraknya penuh dengan manfaat kecantikan dan kesihatan
.
Adakah anda tahu,
🌹 ekstrak bunga ros diperkaya dengan unsur antibakterial dan antiseptik yang sangat lembut pada kulit dan mampu mencegah pembiakan bakteria yang jadi punca jerawat dimuka? 🌹Aroma bunga ros tu juga sangat terapeutik pada si Pengguna, mampu membuatkan kita rasa tenang dan bebas stress 🌹Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera, air mata air dan castor oil sangat tinggi dengan vitamin A, E dan C dan sangat membantu menegangkan dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda
.
Sesiapa yang mengalami ❣masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.
.
Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai begitu saja pun boleh 🌹Rose Spring Water🌹RM38.00
.
Tekan d link bio profile
Www.wasap.my/60173880868/rsw
.
#jrmselayangBbs
#jrmgombak
#jrmkepong
#jrmrawang
#legasijrmampang
#WajarGunaJRM
#rosespringwater
@bondarozitaibrahim 
@jrm.official
@stokisjrmampang
  • #Repost @liza_jrm_selayang_rawang ・・・
    🌹Rose Spring Water🌹
    Bunga ros bukan sekadar cantik dipandang malah ekstraknya penuh dengan manfaat kecantikan dan kesihatan
    .
    Adakah anda tahu,
    🌹 ekstrak bunga ros diperkaya dengan unsur antibakterial dan antiseptik yang sangat lembut pada kulit dan mampu mencegah pembiakan bakteria yang jadi punca jerawat dimuka? 🌹Aroma bunga ros tu juga sangat terapeutik pada si Pengguna, mampu membuatkan kita rasa tenang dan bebas stress 🌹Campuran ekstrak bunga ros, aloe vera, air mata air dan castor oil sangat tinggi dengan vitamin A, E dan C dan sangat membantu menegangkan dan memudarkan kedutan halus supaya kita kekal awet muda
    .
    Sesiapa yang mengalami ❣masalah kulit berjerawat, ruam, oil seed (milia seed), kulit kusam, kering menggelupas, kedutan dan pigmentasi memang elok amalkan.
    .
    Teksturnya tidak berminyak atau melekit pun pada muka. Sesuai dijadikan makeup base dan primer. Atau nak pakai begitu saja pun boleh 🌹Rose Spring Water🌹RM38.00
    .
    Tekan d link bio profile
    Www.wasap.my/60173880868/rsw
    .
    #jrmselayangBbs
    #jrmgombak
    #jrmkepong
    #jrmrawang
    #legasijrmampang
    #WajarGunaJRM
    #rosespringwater
    @bondarozitaibrahim
    @jrm.official
    @stokisjrmampang

  •  12  1  27 June, 2020
  • 🌹 Kopi Herba yang ada campuran Adaptogen
🌹 Baik untuk SARAF, Otak dan Memori, membina tenaga dan menguatkan sistem tahan penyakit untuk wanita
🌹Membantu mendapatkan MOOD ceria untuk wanita, mengurangkan gelisah dan stress serta keletihan mental dan fizikal
🌹 HERBA yang ada Adaptogen sangat bagus untuk pelajar, wanita bekerjaya, orang yang susah tidur dan masalah susah buang air besar.

APA LAGI KEBAIKAN KOPI RATU 📍Khas utk wanita sahaja
📍 Ada sikit bahan hormon di dalam
📍Kopi Ratu ni power  untuk merawat kualiti darah dan bawa oksigen ke seluruh badan.
📍 Orang yang mengalami kebas2 dan susah buka genggaman Inn Syaa Allah diberikan shifak kesembuhan amalkan  kopi ratu

APA LAGI KELEBIHAN KOPI RATU? 👌Kopi Ratu bagus untuk kecergasan luar biasa untuk bekerja, berfikir, sendi-sendi mudah digerakan (semuanya melibatkan darah dan otak wanita supaya tidak pelupa, tidak cepat sedih) 👌Dia mahal sebab di dalamnya pahit herba yg diolah jadi sedap sampai anda tidak perasan yang pahit itu herba. 👌Revolusi keenakan kopi + herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh telah mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat memberikan rasa auuummmm.

P/S: Mahal Kopi Ratu mahal sebab bahan herba dan pemanisnya bukan gula.Kalau kopi biasa murah sebab gula pasir dan tiada herba ‼️‼️Kehebatan Kopi Ratu ini ada mengandungi suplemen kerana gizi dlm tu membantu wanita jadi rasa hebat..Anak dara muda boleh makan sampai warga emas, cantik segar dan cerdik.

WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI.
. 
Jom dptkan produk JRM, pm Cik Ell
📱012 242 6188
.
📌Gombak | Setapak | W.Maju | Bt.caves | Sentul | K.Lumpur | Ampang | Tmn Melati | Bukit Antarabangsa | Keramat
📦Cod | Postage | Self collect
.
#jamuratumalaya 
#legasijrmampang #agenjrm
#gombak #codkualalumpur #angelicaherbs
#tamanmelati #kualalumpur #cod
#postseluruhmalaysia #selangor 
#kurmadhuha #mustanir #sayajual 
#kedaionline #detox 
#muslimah #jrm
#jrmselangor #jrmgombak
#jrmtamanmelati #jrmkualalumpur #vinifera #putiktelaga #hotoil #zinnia #fattzura #promo
  • 🌹 Kopi Herba yang ada campuran Adaptogen
    🌹 Baik untuk SARAF, Otak dan Memori, membina tenaga dan menguatkan sistem tahan penyakit untuk wanita
    🌹Membantu mendapatkan MOOD ceria untuk wanita, mengurangkan gelisah dan stress serta keletihan mental dan fizikal
    🌹 HERBA yang ada Adaptogen sangat bagus untuk pelajar, wanita bekerjaya, orang yang susah tidur dan masalah susah buang air besar.

    APA LAGI KEBAIKAN KOPI RATU 📍Khas utk wanita sahaja
    📍 Ada sikit bahan hormon di dalam
    📍Kopi Ratu ni power untuk merawat kualiti darah dan bawa oksigen ke seluruh badan.
    📍 Orang yang mengalami kebas2 dan susah buka genggaman Inn Syaa Allah diberikan shifak kesembuhan amalkan kopi ratu

    APA LAGI KELEBIHAN KOPI RATU? 👌Kopi Ratu bagus untuk kecergasan luar biasa untuk bekerja, berfikir, sendi-sendi mudah digerakan (semuanya melibatkan darah dan otak wanita supaya tidak pelupa, tidak cepat sedih) 👌Dia mahal sebab di dalamnya pahit herba yg diolah jadi sedap sampai anda tidak perasan yang pahit itu herba. 👌Revolusi keenakan kopi + herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh telah mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat memberikan rasa auuummmm.

    P/S: Mahal Kopi Ratu mahal sebab bahan herba dan pemanisnya bukan gula.Kalau kopi biasa murah sebab gula pasir dan tiada herba ‼️‼️Kehebatan Kopi Ratu ini ada mengandungi suplemen kerana gizi dlm tu membantu wanita jadi rasa hebat..Anak dara muda boleh makan sampai warga emas, cantik segar dan cerdik.

    WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN UNTUK MENGAMBIL MINUMAN INI.
    .
    Jom dptkan produk JRM, pm Cik Ell
    📱012 242 6188
    .
    📌Gombak | Setapak | W.Maju | Bt.caves | Sentul | K.Lumpur | Ampang | Tmn Melati | Bukit Antarabangsa | Keramat
    📦Cod | Postage | Self collect
    .
    #jamuratumalaya
    #legasijrmampang #agenjrm
    #gombak #codkualalumpur #angelicaherbs
    #tamanmelati #kualalumpur #cod
    #postseluruhmalaysia #selangor
    #kurmadhuha #mustanir #sayajual
    #kedaionline #detox
    #muslimah #jrm
    #jrmselangor #jrmgombak
    #jrmtamanmelati #jrmkualalumpur #vinifera #putiktelaga #hotoil #zinnia #fattzura #promo

  •  10  4  10 March, 2020
  • Kopi Ratu Jamu Ratu Malaya adalah minuman khas untuk wanita. ❤ Ramai orang tidak suka makan herba kerana pahit dan tidak sedap. Kopi Ratu Berjaya menyorokkan rasa pahit herba ginkgo biloba, ginseng, bacopa dan black cohosh. ❤Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik.
✅Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
✅Sangat baik untuk pelajar
✅Sesuai untuk wanita menopaus - Antara kebaikan lainnya ialah:-
✅Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
✅Membekalkan oksigen dan nutrien.
✅Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
✅Berkesan meningkatkan fungsi memori.
✅Menguatkan kepekaan mental.
✅Mengurangkan keletihan mental.
✅Melegakan keresahan dan kemurungan
✅Mengatasi masalah sukar tidur
✅Melegakan kekejangan uterus
✅Mengurangkan migraine dan perubahan mood
✅Meningkatkan stamina
✅Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
✅Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
✅Memberikan ketenangan jiwa
✅Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
✅Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
✅Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
✅Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )

Cara hidangan :-
1. Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml)
2. Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.

PERHATIAN‼ - Wanita hamil tak dibenarkan sama sekali minum Kopi Ratu
- Orang menghidap hipertirod tak di benarkan minum Kopi Ratu
- Jika diminum pada waktu malam akan menyebab kan sukar tidur
- Minum pada waktu pagi sahaja jika untuk diet
- Sangat bagus diamalkan selepas bersalin (maksima sehari 2 kali atau 2 sachet sahaja)
- Tidak mengganggu penyusuan dan bayi
- Kopi Ratu hanya untuk wanita 
Kopi Ratu  RM43

Boleh whatsapp di 0182953064

jrm #jrmgombak #jamuratumalaya #jrmsetapak #JamuRatuMalayagombak
  • Kopi Ratu Jamu Ratu Malaya adalah minuman khas untuk wanita. ❤ Ramai orang tidak suka makan herba kerana pahit dan tidak sedap. Kopi Ratu Berjaya menyorokkan rasa pahit herba ginkgo biloba, ginseng, bacopa dan black cohosh. ❤Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik.
    ✅Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
    ✅Sangat baik untuk pelajar
    ✅Sesuai untuk wanita menopaus - Antara kebaikan lainnya ialah:-
    ✅Meningkatkan aliran darah ke otak dan seluruh badan.
    ✅Membekalkan oksigen dan nutrien.
    ✅Tinggi antioksidan, melambatkan penuaan.
    ✅Berkesan meningkatkan fungsi memori.
    ✅Menguatkan kepekaan mental.
    ✅Mengurangkan keletihan mental.
    ✅Melegakan keresahan dan kemurungan
    ✅Mengatasi masalah sukar tidur
    ✅Melegakan kekejangan uterus
    ✅Mengurangkan migraine dan perubahan mood
    ✅Meningkatkan stamina
    ✅Merawat penyakit Alzheimer dan Parkinson
    ✅Menguatkan memori dan tahap Asetilkolin dalam otak.
    ✅Memberikan ketenangan jiwa
    ✅Meningkatkan keupayaan pembelajaran, tumpuan dan perhatian.
    ✅Mengurangkan stress, kemurungan dan kebimbangan
    ✅Merawat asma, bronchitis, alahan dan anti-radang
    ✅Merawat sawan ( kekejangan badan, pengaruh dari otak )

    Cara hidangan :-
    1. Ambil 1 paket Kopi Ratu dan campurkan dengan secawan air panas (100ml – 150ml)
    2. Untuk menikmati Kopi Ratu sejuk yang lebih lazat, sila campur ais, susu pekat manis dan krimer.

    PERHATIAN‼ - Wanita hamil tak dibenarkan sama sekali minum Kopi Ratu
    - Orang menghidap hipertirod tak di benarkan minum Kopi Ratu
    - Jika diminum pada waktu malam akan menyebab kan sukar tidur
    - Minum pada waktu pagi sahaja jika untuk diet
    - Sangat bagus diamalkan selepas bersalin (maksima sehari 2 kali atau 2 sachet sahaja)
    - Tidak mengganggu penyusuan dan bayi
    - Kopi Ratu hanya untuk wanita
    Kopi Ratu RM43

    Boleh whatsapp di 0182953064

    jrm #jrmgombak #jamuratumalaya #jrmsetapak #JamuRatuMalayagombak

  •  12  0  29 June, 2020
  • Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.
.
Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
.
Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
.
Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.
.
Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.
.
Mega Ratu RM100.00
.
.
Beli Melalui Whatsapp 0182953064
.
.
#jrmgombak
  • Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.
    .
    Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
    .
    Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
    .
    Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.
    .
    Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.
    .
    Mega Ratu RM100.00
    .
    .
    Beli Melalui Whatsapp 0182953064
    .
    .
    #jrmgombak

  •  5  0  5 June, 2020
  • Kurma dhuha | Testimoni
.
.
Kurma Dhuha RM100.00
.
.
Beli Melalui Whatsapp 0182953064
.
.
#wajargunaJRM
#jrmgombak
  • Kurma dhuha | Testimoni
    .
    .
    Kurma Dhuha RM100.00
    .
    .
    Beli Melalui Whatsapp 0182953064
    .
    .
    #wajargunaJRM
    #jrmgombak

  •  6  0  20 June, 2020
  • KEBAIKAN MUSTANIR.
.
.

Bahan herba Mustanir mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor dan anti kanser dan banyak kebaikan lain untuk membantu masalah kesihatan anda. .
.
Mustanir RM120.00
.
.
Berminat Boleh Whtspp Di 0182953064 .
.
.

#jrmtrg #mustanir #jrmgombak  #biobmiracleaction #zinnia #royalv #royalvmurah #putiktelagadara #kopiratu #kopibadang #hotoilmelong #marjeneoil #rduse #angelicaherb #chocolatefiberlife #supermoistsoap #wujapinkish #mushtanir #kualaterengganu #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah
  • KEBAIKAN MUSTANIR.
    .
    .

    Bahan herba Mustanir mengandungi mekanisme antioksidan, antitumor dan anti kanser dan banyak kebaikan lain untuk membantu masalah kesihatan anda. .
    .
    Mustanir RM120.00
    .
    .
    Berminat Boleh Whtspp Di 0182953064 .
    .
    .

    #jrmtrg #mustanir #jrmgombak #biobmiracleaction #zinnia #royalv #royalvmurah #putiktelagadara #kopiratu #kopibadang #hotoilmelong #marjeneoil #rduse #angelicaherb #chocolatefiberlife #supermoistsoap #wujapinkish #mushtanir #kualaterengganu #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah

  •  8  0  26 June, 2020
  • Super Moist Soap digunakan semasa anda mandi. Gunakan dikeseluruhan badan kecuali bahagian intim dan wajah ! Kerana pH pada bahagian-bahagian ini berlaianan dan sedikit asid
.
Kebiasaannya sabun badan bersifat alkali. Boleh gunakan setiap kali anda mandi tiada masalah. Jika anda mempunyai masalah jerawat pada bahagian badan, selepas mandi, anda lap kering badan kemudian sapukan Bio Beauty Essence pada bahagian jerawat untuk menyurutkan bengkak akibat jerawat
.
Hasilnya kulit lembut, halus, cerah dan bersih tanpa jerawat
.
Supermoist sesuai untuk lelaki dan wanita
.
Supermoist Soap
RM18.00 .
.
Beli Melalui Whatsapp 0182953064
.
.
#jrmgombak
  • Super Moist Soap digunakan semasa anda mandi. Gunakan dikeseluruhan badan kecuali bahagian intim dan wajah ! Kerana pH pada bahagian-bahagian ini berlaianan dan sedikit asid
    .
    Kebiasaannya sabun badan bersifat alkali. Boleh gunakan setiap kali anda mandi tiada masalah. Jika anda mempunyai masalah jerawat pada bahagian badan, selepas mandi, anda lap kering badan kemudian sapukan Bio Beauty Essence pada bahagian jerawat untuk menyurutkan bengkak akibat jerawat
    .
    Hasilnya kulit lembut, halus, cerah dan bersih tanpa jerawat
    .
    Supermoist sesuai untuk lelaki dan wanita
    .
    Supermoist Soap
    RM18.00 .
    .
    Beli Melalui Whatsapp 0182953064
    .
    .
    #jrmgombak

  •  4  0  7 June, 2020
  • Ready stok Sabun yang mana bagus untuk melembutkan dan mencerahkan kulit??
.
Super Moist Soap adalah formulasi tinggi antiseptik dan agen seulajadi untuk melembut, menghaluskan dan mencerahkan kulit
.
Susu kambing dalam Super Moist Soap banyak khasiatnya untuk perawatan kecantikan kulit
.
Sebab itu bagus mandi dengan susu kambing. Namun, anda tidak perlu susah payah untuk mendapatkan susu kambing kerana formulasi Super Moist Soap telah diperkaya dengan ekstrak susu kambing!
.
Ekstrak Tea Tree pula tinggi dengan antiseptik semulajadi yang bantu menghalang jangkitan kuman yang menyebabkan alahan, kegatalan kulit
.
Duduk di rumah pun, kulit boleh kusam, berminyak dan kering jika tidak ambil berat dengan kesihatan dan kecantikan kulit!
.
Supermoist Soap
RM18.00 .
.
Beli Melalui Whatsapp 0182953064
.
.
#jrmgombak #jrmkualalumpur
  • Ready stok Sabun yang mana bagus untuk melembutkan dan mencerahkan kulit??
    .
    Super Moist Soap adalah formulasi tinggi antiseptik dan agen seulajadi untuk melembut, menghaluskan dan mencerahkan kulit
    .
    Susu kambing dalam Super Moist Soap banyak khasiatnya untuk perawatan kecantikan kulit
    .
    Sebab itu bagus mandi dengan susu kambing. Namun, anda tidak perlu susah payah untuk mendapatkan susu kambing kerana formulasi Super Moist Soap telah diperkaya dengan ekstrak susu kambing!
    .
    Ekstrak Tea Tree pula tinggi dengan antiseptik semulajadi yang bantu menghalang jangkitan kuman yang menyebabkan alahan, kegatalan kulit
    .
    Duduk di rumah pun, kulit boleh kusam, berminyak dan kering jika tidak ambil berat dengan kesihatan dan kecantikan kulit!
    .
    Supermoist Soap
    RM18.00 .
    .
    Beli Melalui Whatsapp 0182953064
    .
    .
    #jrmgombak #jrmkualalumpur

  •  7  0  7 June, 2020