#jomkurus Instagram Photos & Videos

jomkurus - 2.2m posts

Hashtag Popularity

5.4
average comments
267
average likes

Latest #jomkurus Posts

  • “BERAT TURUN (10KG) DENGAN HANYA DENGAN MANGO TANGO DAN LEMON FLUSH 🔥
.
HAPYY GILA BROTHER NIE LEPAS DAPAT TURUNKAN BERAT SEHINGGA MACAM INI🔥⠀
•⠀
KORANG MESTI NAK KAN? KALAU NAK LEKAIH PM AIMAN, AIMAN NAK BAGI HARGA SPECIAL DEKAT KORANG😉
•⠀⠀
COD⠀
📍KAJANG⠀
📍BANGI⠀
📍PUTRAJAYA⠀
📍CHERAS⠀
📍BALAKONG⠀
📍SEMENYEH⠀
📍BERANANG⠀
📍SRI PERMAISURI ⠀
📍BANDAR TASIK SELATAN⠀
📍BANDAR SRI PUTRA⠀
📍SERDANG⠀
📍UNITEN⠀
📍UPM⠀
📍UKM
•⠀
Klik sini untuk order☺️⠀
http://www.wasap.my/+60134438309/NAKKURUS⠀
⠀
#Juzfit #daretofit2020 #saharulridzwan #jomkurus #kurussebelumraya #Fitforlife #Burnyourfat #misikurus2020 #MangoTangothebest #Juzfit.aiman #gemoktakohsem⠀
  • “BERAT TURUN (10KG) DENGAN HANYA DENGAN MANGO TANGO DAN LEMON FLUSH 🔥
    .
    HAPYY GILA BROTHER NIE LEPAS DAPAT TURUNKAN BERAT SEHINGGA MACAM INI🔥⠀
    •⠀
    KORANG MESTI NAK KAN? KALAU NAK LEKAIH PM AIMAN, AIMAN NAK BAGI HARGA SPECIAL DEKAT KORANG😉
    •⠀⠀
    COD⠀
    📍KAJANG⠀
    📍BANGI⠀
    📍PUTRAJAYA⠀
    📍CHERAS⠀
    📍BALAKONG⠀
    📍SEMENYEH⠀
    📍BERANANG⠀
    📍SRI PERMAISURI ⠀
    📍BANDAR TASIK SELATAN⠀
    📍BANDAR SRI PUTRA⠀
    📍SERDANG⠀
    📍UNITEN⠀
    📍UPM⠀
    📍UKM
    •⠀
    Klik sini untuk order☺️⠀
    http://www.wasap.my/+60134438309/NAKKURUS⠀
    ⠀
    #Juzfit #daretofit2020 #saharulridzwan #jomkurus #kurussebelumraya #Fitforlife #Burnyourfat #misikurus2020 #MangoTangothebest #Juzfit.aiman #gemoktakohsem⠀

  •  0  0  15 seconds ago
  • KELEBIHAN #DemicaMetabolismBooster

Makin hari aset perut makin ke depan?? Tidakkkk 😭 Nak diet?? Susah sangat. Mana boleh tahan selera makan kan. Nak bersenam hari-hari takde masa, malas.

Pernah diet dgn #DemicaMetabolismBooster tak? Semestinya mampu bg korang kenyang lebih lama tanpa kesan cirit-birit.

Apa tunggu lagi? Jom dapatkan dgn #DemicaSquad di bawah.
Komen je “NAK DIET” okay 👌🏻 .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • KELEBIHAN #DemicaMetabolismBooster

    Makin hari aset perut makin ke depan?? Tidakkkk 😭 Nak diet?? Susah sangat. Mana boleh tahan selera makan kan. Nak bersenam hari-hari takde masa, malas.

    Pernah diet dgn #DemicaMetabolismBooster tak? Semestinya mampu bg korang kenyang lebih lama tanpa kesan cirit-birit.

    Apa tunggu lagi? Jom dapatkan dgn #DemicaSquad di bawah.
    Komen je “NAK DIET” okay 👌🏻 .

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  0  0  27 seconds ago
  • 5 FUNGSI DEMICA MIXBERRY YG KURUSKAN BADAN TANPA CIRIT BIRIT

1️⃣Lemak ditukarkan kpd tenaga.

2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dlm usus.

3️⃣Membakar lemak tepu yg terkumpul pd pinggang, perut, peha, lengan, pipi & bawah dagu.

4️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.

5️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.

Komen je korang nak COD area mana.

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
  • 5 FUNGSI DEMICA MIXBERRY YG KURUSKAN BADAN TANPA CIRIT BIRIT

    1️⃣Lemak ditukarkan kpd tenaga.

    2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dlm usus.

    3️⃣Membakar lemak tepu yg terkumpul pd pinggang, perut, peha, lengan, pipi & bawah dagu.

    4️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.

    5️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.

    Komen je korang nak COD area mana.

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

  •  0  0  2 minutes ago
  • Lately ni rasa macam susah kawal selera makan?? Berat badan macam dah bertambah??? Dah makan tapi still rasa lapar... yess ni lah salah satu punca terbesar berat badan naik... “sukar kawal nafsu makan”... U guyss tahu tak, COCO HOTZ ni mampu mengawal selera makan...kita akan rasa perut sentiasa kenyang dan makan dalam kuantiti yang sepatutnya shaja ... takda lah sampai perut rasa nak meletup kan🤭 hihi sooo jngan tunggu lagi, try COCO HOTZ sekarang okay😘
.
Klik link WhatsApp 👇ja tak payah save
Mudah kan 😘
http://Www.wasap.my/+601153525148/cocohotz 
.
#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#bellasqueez 
#slimming
#bellasqueez 
#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang 
#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#cuciusus
#detox
#bellashake 
#bazaarpaknil
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop 
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedsellersurabaya
  • Lately ni rasa macam susah kawal selera makan?? Berat badan macam dah bertambah??? Dah makan tapi still rasa lapar... yess ni lah salah satu punca terbesar berat badan naik... “sukar kawal nafsu makan”... U guyss tahu tak, COCO HOTZ ni mampu mengawal selera makan...kita akan rasa perut sentiasa kenyang dan makan dalam kuantiti yang sepatutnya shaja ... takda lah sampai perut rasa nak meletup kan🤭 hihi sooo jngan tunggu lagi, try COCO HOTZ sekarang okay😘
    .
    Klik link WhatsApp 👇ja tak payah save
    Mudah kan 😘
    http://Www.wasap.my/+601153525148/cocohotz
    .
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #bellasqueez
    #slimming
    #bellasqueez
    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #supplementkurus
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang
    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #cuciusus
    #detox
    #bellashake
    #bazaarpaknil
    #MisiKurusSihat
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #feedbackigshop
    #feedbackmalaysia
    #feedback
    #trustedsellersurabaya

  •  0  0  2 minutes ago
  • .
Kenapa WAJIB try CCY?
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
.
🔥BANTU Mengawal selera makan
🔥BANTU Meningkatkan metabolisme badan (badan mudah berpeluh walaupun buat kerja ringan)
🔥BANTU melawaskan pembuangan air besar(bukan ciri birit ye tapi melawaskan)
🔥Memecahkan lemak tepu.
🔥Kandungn fiber yang tinggi buat korang kenyang
🔥Didalam CCY ni ada biji chia seed yg kaya omega 3 (korang google sendiri apa kelebihan chia seed mmg 1001 khasiat)
🔥Menyingkir toksin dlm badan.
🔥Memberi tenaga even buat kerja rumah (yang ni part paling best bila korang minum CCY pagi2 , tup2 dah petang masih bertenaga dan tak lapar )
.
💰Harga CCY💰
📦1 BOX RM58 SM/SS RM62
.
💪Trust me kesan seawal 1 hari dah dapat kawal selera makan. Nak lagi best korang ambil CCY ni bersekali dengan Greenslim.
.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
#nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #nakslim #nakslimcantik #diet #dietplan #greenslim #slimmingpills #produkkurus #produkkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #moneyback #moneybackguarntee #slimmingproduct #slimmingproductmalaysia #nakputih #nakcantik #dahgemuk #gemuk #bilanakkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #atkinsdiet #atkinsmalaysia #jomkurus
  • .
    Kenapa WAJIB try CCY?
    ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
    .
    🔥BANTU Mengawal selera makan
    🔥BANTU Meningkatkan metabolisme badan (badan mudah berpeluh walaupun buat kerja ringan)
    🔥BANTU melawaskan pembuangan air besar(bukan ciri birit ye tapi melawaskan)
    🔥Memecahkan lemak tepu.
    🔥Kandungn fiber yang tinggi buat korang kenyang
    🔥Didalam CCY ni ada biji chia seed yg kaya omega 3 (korang google sendiri apa kelebihan chia seed mmg 1001 khasiat)
    🔥Menyingkir toksin dlm badan.
    🔥Memberi tenaga even buat kerja rumah (yang ni part paling best bila korang minum CCY pagi2 , tup2 dah petang masih bertenaga dan tak lapar )
    .
    💰Harga CCY💰
    📦1 BOX RM58 SM/SS RM62
    .
    💪Trust me kesan seawal 1 hari dah dapat kawal selera makan. Nak lagi best korang ambil CCY ni bersekali dengan Greenslim.
    .
    🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    .
    .
    #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #nakslim #nakslimcantik #diet #dietplan #greenslim #slimmingpills #produkkurus #produkkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #moneyback #moneybackguarntee #slimmingproduct #slimmingproductmalaysia #nakputih #nakcantik #dahgemuk #gemuk #bilanakkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #atkinsdiet #atkinsmalaysia #jomkurus

  •  0  0  2 minutes ago
  • 𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒏 𝒏𝒐𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂,𝒂𝒈𝒂𝒓 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒑𝒔2 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒊𝒏𝒇𝒐 𝒅𝒂𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒚 @eyfasoleh .
.

.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi SEPTEMBER  untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh.
#teamcoacheyfa.
.

.
#dramasweetdreams #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #makanandiet #produkkurus #eatcleankl #sayasukamakan #cantikberhijab #johorfood #neelofahijab  #kuantanpahang  #dietnasi #masakanhariini #7harimencintaiku2 #kevinzahri #terengganukite #kitajagakita #buangtoksin #buanglemakperut
  • 𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒏 𝒏𝒐𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂,𝒂𝒈𝒂𝒓 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒑𝒔2 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒊𝒏𝒇𝒐 𝒅𝒂𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒚 @eyfasoleh .
    .

    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi SEPTEMBER untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥
    .
    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
    .
    Coach Eyfa O136771609
    Follow @eyfasoleh.
    #teamcoacheyfa.
    .

    .
    #dramasweetdreams #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #makanandiet #produkkurus #eatcleankl #sayasukamakan #cantikberhijab #johorfood #neelofahijab #kuantanpahang #dietnasi #masakanhariini #7harimencintaiku2 #kevinzahri #terengganukite #kitajagakita #buangtoksin #buanglemakperut

  •  4  0  3 minutes ago
  • Banyak ya dapat soalan ni..
.
Ok mcm ni.. TruFitz ni dia bakar lemak 3x ganda
.
TruFitz Double Shot pulak 6x ganda! Lebih power la gitu. Dan yg TruFitz Double Shot ni khas untuk yg nak kecikkan pinggul dan ke bawah. Sesuai sgt utk org yg ada masalah pinggul besar! Nak cari seluar ke baju kurung ke susah kan nak cari size ni.. so korang perlukan TruFitz Double Shot!
.
“Sis tapi pinggul sy normal, boleh ke minum TruFitz Double Shot?”
.
BOLEH! Xde masalah pun. 😘 dedua sama fungsinya. Untuk turunkan berat badan 2-5 kg seminggu
.
Kalau first time sy suggest ambil yg the double Fitz! Cuba dua-dua. Baru tahu citarasa sendiri mcm mana. Sebab dedua ni flavor dia sedap.  Yg satu rasa strawberry. Yg lg satu tu strawberry passion fruit.. sooo nyummeyhhh!
.
Dah cuba nnti korang mmg akan teruja sbb kesannya sgtlah onzz! Ramai dah turunkan berat badan bersama TruFitz. Korang bila lagi??
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0195149989
📲 0195149989
📲 0195149989
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzpenang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollypenang #7harimencintaiku2 #trushakes
  • Banyak ya dapat soalan ni..
    .
    Ok mcm ni.. TruFitz ni dia bakar lemak 3x ganda
    .
    TruFitz Double Shot pulak 6x ganda! Lebih power la gitu. Dan yg TruFitz Double Shot ni khas untuk yg nak kecikkan pinggul dan ke bawah. Sesuai sgt utk org yg ada masalah pinggul besar! Nak cari seluar ke baju kurung ke susah kan nak cari size ni.. so korang perlukan TruFitz Double Shot!
    .
    “Sis tapi pinggul sy normal, boleh ke minum TruFitz Double Shot?”
    .
    BOLEH! Xde masalah pun. 😘 dedua sama fungsinya. Untuk turunkan berat badan 2-5 kg seminggu
    .
    Kalau first time sy suggest ambil yg the double Fitz! Cuba dua-dua. Baru tahu citarasa sendiri mcm mana. Sebab dedua ni flavor dia sedap. Yg satu rasa strawberry. Yg lg satu tu strawberry passion fruit.. sooo nyummeyhhh!
    .
    Dah cuba nnti korang mmg akan teruja sbb kesannya sgtlah onzz! Ramai dah turunkan berat badan bersama TruFitz. Korang bila lagi??
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 0195149989
    📲 0195149989
    📲 0195149989
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzpenang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollypenang #7harimencintaiku2 #trushakes

  •  0  0  3 minutes ago
  • Harini admin nak share cara paling mudah untuk korang bakar kalori kat rumah PKP ni. Boleh komen cara korang jugak. Thanks 💪

Hai semua 🤗
Jangan lupa follow @ftics.sports untuk dapatkan tips-tips diet dan senaman yang berkesan. Kami jugak banyak program program yang korang boleh sertai so, check IG kami dan jangan terlepas gais 👻 🔥

#fitness #fitnessmotivation #fit #kurus #nakkurus #covid19 #malaysia #malaysiakurus #diet #dietplan #healthylifestyle #healthyfood #jomkurus #motivation #kurusmania
#dietberkesan #runmalaysia #running #runningmotivation #motivationalquotes
Reposted from @ftics.sports
  • Harini admin nak share cara paling mudah untuk korang bakar kalori kat rumah PKP ni. Boleh komen cara korang jugak. Thanks 💪

    Hai semua 🤗
    Jangan lupa follow @ftics.sports untuk dapatkan tips-tips diet dan senaman yang berkesan. Kami jugak banyak program program yang korang boleh sertai so, check IG kami dan jangan terlepas gais 👻 🔥

    #fitness #fitnessmotivation #fit #kurus #nakkurus #covid19 #malaysia #malaysiakurus #diet #dietplan #healthylifestyle #healthyfood #jomkurus #motivation #kurusmania
    #dietberkesan #runmalaysia #running #runningmotivation #motivationalquotes
    Reposted from @ftics.sports

  •  4  0  3 minutes ago
  • Banyak ya dapat soalan ni..
.
Ok mcm ni.. TruFitz ni dia bakar lemak 3x ganda
.
TruFitz Double Shot pulak 6x ganda! Lebih power la gitu. Dan yg TruFitz Double Shot ni khas untuk yg nak kecikkan pinggul dan ke bawah. Sesuai sgt utk org yg ada masalah pinggul besar! Nak cari seluar ke baju kurung ke susah kan nak cari size ni.. so korang perlukan TruFitz Double Shot!
.
“Sis tapi pinggul sy normal, boleh ke minum TruFitz Double Shot?”
.
BOLEH! Xde masalah pun. 😘 dedua sama fungsinya. Untuk turunkan berat badan 2-5 kg seminggu
.
Kalau first time sy suggest ambil yg the double Fitz! Cuba dua-dua. Baru tahu citarasa sendiri mcm mana. Sebab dedua ni flavor dia sedap.  Yg satu rasa strawberry. Yg lg satu tu strawberry passion fruit.. sooo nyummeyhhh!
.
Dah cuba nnti korang mmg akan teruja sbb kesannya sgtlah onzz! Ramai dah turunkan berat badan bersama TruFitz. Korang bila lagi??
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0195149989
📲 0195149989
📲 0195149989
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzpenang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollypenang #7harimencintaiku2 #trushakes
  • Banyak ya dapat soalan ni..
    .
    Ok mcm ni.. TruFitz ni dia bakar lemak 3x ganda
    .
    TruFitz Double Shot pulak 6x ganda! Lebih power la gitu. Dan yg TruFitz Double Shot ni khas untuk yg nak kecikkan pinggul dan ke bawah. Sesuai sgt utk org yg ada masalah pinggul besar! Nak cari seluar ke baju kurung ke susah kan nak cari size ni.. so korang perlukan TruFitz Double Shot!
    .
    “Sis tapi pinggul sy normal, boleh ke minum TruFitz Double Shot?”
    .
    BOLEH! Xde masalah pun. 😘 dedua sama fungsinya. Untuk turunkan berat badan 2-5 kg seminggu
    .
    Kalau first time sy suggest ambil yg the double Fitz! Cuba dua-dua. Baru tahu citarasa sendiri mcm mana. Sebab dedua ni flavor dia sedap. Yg satu rasa strawberry. Yg lg satu tu strawberry passion fruit.. sooo nyummeyhhh!
    .
    Dah cuba nnti korang mmg akan teruja sbb kesannya sgtlah onzz! Ramai dah turunkan berat badan bersama TruFitz. Korang bila lagi??
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 0195149989
    📲 0195149989
    📲 0195149989
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzpenang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollypenang #7harimencintaiku2 #trushakes

  •  1  0  3 minutes ago
  • AIR COKLAT BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN

Ehh biar betul coklat kan manis berlemak, boleh ke turunkan berat badan ? Boleh sangat ² uolls sbb dark coklat yang ada dalam Demica boleh membantu mengawal kadar kolestrol dalam badan & membantu proses pembakaran lemak dgn cepat

Mesti tak sabar nak try air coklat kurus ni kan ?
DM no fon korang SEKARANG😘

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • AIR COKLAT BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN

    Ehh biar betul coklat kan manis berlemak, boleh ke turunkan berat badan ? Boleh sangat ² uolls sbb dark coklat yang ada dalam Demica boleh membantu mengawal kadar kolestrol dalam badan & membantu proses pembakaran lemak dgn cepat

    Mesti tak sabar nak try air coklat kurus ni kan ?
    DM no fon korang SEKARANG😘

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  1  0  4 minutes ago
  • COCO HOTZ  Double Chocolate with Advance Formulation untuk menurunkan berat badan‼️ memang berkesan dan effect Coco Hotz lebih pantas !!! 😱 u guyss yang tak pernah cuba lagi Coco Hotz! Memang patut cuba sebab dah terbukti keberkesanannya, dan testimoni memang sangat ramai 😩💖👏🏻
.
Klik link WhatsApp 👇ja tak payah save
Mudah kan 😘
http://Www.wasap.my/+601153525148/cocohotz 
.
.
#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#bellasqueez 
#slimming
#bellasqueez 
#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang 
#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#cuciusus
#detox
#bellashake 
#bazaarpaknil
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop 
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedsellersurabaya
  • COCO HOTZ Double Chocolate with Advance Formulation untuk menurunkan berat badan‼️ memang berkesan dan effect Coco Hotz lebih pantas !!! 😱 u guyss yang tak pernah cuba lagi Coco Hotz! Memang patut cuba sebab dah terbukti keberkesanannya, dan testimoni memang sangat ramai 😩💖👏🏻
    .
    Klik link WhatsApp 👇ja tak payah save
    Mudah kan 😘
    http://Www.wasap.my/+601153525148/cocohotz
    .
    .
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #bellasqueez
    #slimming
    #bellasqueez
    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #supplementkurus
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang
    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #cuciusus
    #detox
    #bellashake
    #bazaarpaknil
    #MisiKurusSihat
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #feedbackigshop
    #feedbackmalaysia
    #feedback
    #trustedsellersurabaya

  •  0  0  4 minutes ago
  • Tahniah para pemenang 💓💓💓

Ada yang nak menang set periuk cantik macam mereka??
Tertanya tanya macam mana caranya??

Caranya senang je..
Beli 5 box kopi gorgeous uolls dah boleh join cabutan bertuah tu..
Dah join komferm la berpeluang menang kan😁
 Tuah manusia tak siapa tahu taw😍

Sape tau periuk tu rezeki uolls..
Modal serendah rm165 shj

Jom dm or klik link dibio ASAP

#cabutanbertuah #setperiukdessini #periukcantik #periukchiwawa #set5beradik #peraduan #beli&menang #makanandiet #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #bajumurah #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus  #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar  #bajuxxl  #resepidiet
  • Tahniah para pemenang 💓💓💓

    Ada yang nak menang set periuk cantik macam mereka??
    Tertanya tanya macam mana caranya??

    Caranya senang je..
    Beli 5 box kopi gorgeous uolls dah boleh join cabutan bertuah tu..
    Dah join komferm la berpeluang menang kan😁
    Tuah manusia tak siapa tahu taw😍

    Sape tau periuk tu rezeki uolls..
    Modal serendah rm165 shj

    Jom dm or klik link dibio ASAP

    #cabutanbertuah #setperiukdessini #periukcantik #periukchiwawa #set5beradik #peraduan #beli&menang #makanandiet #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #bajumurah #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #bajuxxl #resepidiet

  •  0  0  5 minutes ago
  • .
Kenapa WAJIB try TBC?
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
.
🔥BANTU Mengawal selera makan
🔥BANTU Meningkatkan metabolisme badan (badan mudah berpeluh walaupun buat kerja ringan)
🔥BANTU melawaskan pembuangan air besar(bukan ciri birit ye tapi melawaskan)
🔥Memecahkan lemak tepu.
🔥Kandungn fiber yang tinggi buat korang kenyang
🔥Didalam tbc ni ada biji chia seed yg kaya omega 3 (korang google sendiri apa kelebihan chia seed mmg 1001 khasiat)
🔥Menyingkir toksin dlm badan.
🔥Memberi tenaga even buat kerja rumah (yang ni part paling best bila korang minum TBC pagi2 , tup2 dah petang masih bertenaga dan tak lapar )
.
💰Harga Kopi TBC💰
📦1 BOX RM58 SM/SS RM62
.
💪Trust me kesan seawal 1 hari dah dapat kawal selera makan. Nak lagi best korang ambil TBC ni bersekali dengan Greenslim.
.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
#nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #nakslim #nakslimcantik #diet #dietplan #greenslim #slimmingpills #produkkurus #produkkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #moneyback #moneybackguarntee #slimmingproduct #slimmingproductmalaysia #nakputih #nakcantik #dahgemuk #gemuk #bilanakkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #atkinsdiet #atkinsmalaysia #jomkurus
  • .
    Kenapa WAJIB try TBC?
    ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
    .
    🔥BANTU Mengawal selera makan
    🔥BANTU Meningkatkan metabolisme badan (badan mudah berpeluh walaupun buat kerja ringan)
    🔥BANTU melawaskan pembuangan air besar(bukan ciri birit ye tapi melawaskan)
    🔥Memecahkan lemak tepu.
    🔥Kandungn fiber yang tinggi buat korang kenyang
    🔥Didalam tbc ni ada biji chia seed yg kaya omega 3 (korang google sendiri apa kelebihan chia seed mmg 1001 khasiat)
    🔥Menyingkir toksin dlm badan.
    🔥Memberi tenaga even buat kerja rumah (yang ni part paling best bila korang minum TBC pagi2 , tup2 dah petang masih bertenaga dan tak lapar )
    .
    💰Harga Kopi TBC💰
    📦1 BOX RM58 SM/SS RM62
    .
    💪Trust me kesan seawal 1 hari dah dapat kawal selera makan. Nak lagi best korang ambil TBC ni bersekali dengan Greenslim.
    .
    🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    .
    .
    #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #nakslim #nakslimcantik #diet #dietplan #greenslim #slimmingpills #produkkurus #produkkurusmurah #kuruscepat #kurussihat #moneyback #moneybackguarntee #slimmingproduct #slimmingproductmalaysia #nakputih #nakcantik #dahgemuk #gemuk #bilanakkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #atkinsdiet #atkinsmalaysia #jomkurus

  •  0  0  5 minutes ago
  • COCO HOTZ  Kurus Tanpa Diet & Senaman yassss🦩!! Advance untuk korang yang memang mengamalkan senaman harian 👏🏻 lebih berganda-ganda berat badan korang turun.. sekejap jee, dalam masa 1 box dah boleh nampak kesan atleast Lost inch lebih S shape👏🏻✨💖
.
Double Chocolate with Advance Formulation untuk menurunkan berat badan‼️ memang berkesan dan effect Coco Hotz lebih pantas !!! 😱 u guyss yang tak pernah cuba lagi Coco Hotz! Memang patut cuba sebab dah terbukti keberkesanannya, dan testimoni memang sangat ramai 😩💖👏🏻
.
Klik link WhatsApp 👇ja tak payah save
Mudah kan 😘
http://Www.wasap.my/+601153525148/cocohotz 
.
.
#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#bellasqueez 
#slimming
#bellasqueez 
#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang 
#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#cuciusus
#detox
#bellashake 
#bazaarpaknil
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop 
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedsellersurabaya
  • COCO HOTZ Kurus Tanpa Diet & Senaman yassss🦩!! Advance untuk korang yang memang mengamalkan senaman harian 👏🏻 lebih berganda-ganda berat badan korang turun.. sekejap jee, dalam masa 1 box dah boleh nampak kesan atleast Lost inch lebih S shape👏🏻✨💖
    .
    Double Chocolate with Advance Formulation untuk menurunkan berat badan‼️ memang berkesan dan effect Coco Hotz lebih pantas !!! 😱 u guyss yang tak pernah cuba lagi Coco Hotz! Memang patut cuba sebab dah terbukti keberkesanannya, dan testimoni memang sangat ramai 😩💖👏🏻
    .
    Klik link WhatsApp 👇ja tak payah save
    Mudah kan 😘
    http://Www.wasap.my/+601153525148/cocohotz
    .
    .
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #bellasqueez
    #slimming
    #bellasqueez
    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #supplementkurus
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang
    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #cuciusus
    #detox
    #bellashake
    #bazaarpaknil
    #MisiKurusSihat
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #feedbackigshop
    #feedbackmalaysia
    #feedback
    #trustedsellersurabaya

  •  0  0  6 minutes ago
  • JOM KURUS TANPA BERLAPAR

Morning #DemicaLovers! Dah breakfast ke guys? Lepas breakfast terus bancuh 1 sachet #DemicaCoklat tau utk cairkan lemak degil korang. #DemicaCoklat jgk akan bg ketatkan perut korang sbb ada oat fiber. Confirm kenyang sampai lunch! .

Ada yg nak kurus tanpa berlapar?
“DM” kat bawah utk Ain bantu korang ❤️ .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • JOM KURUS TANPA BERLAPAR

    Morning #DemicaLovers! Dah breakfast ke guys? Lepas breakfast terus bancuh 1 sachet #DemicaCoklat tau utk cairkan lemak degil korang. #DemicaCoklat jgk akan bg ketatkan perut korang sbb ada oat fiber. Confirm kenyang sampai lunch! .

    Ada yg nak kurus tanpa berlapar?
    “DM” kat bawah utk Ain bantu korang ❤️ .

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  0  0  6 minutes ago
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

    African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

    Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

  •  0  0  7 minutes ago
  • Rawatan SinusCare keringkan lendir sarang resdung tanpa perlu diasap, dibekam, diwap, atau disedut😊
.
Mudah ; kapsul makan Brkesan ; ekstrak bahan semulajadi Selamat ; organik, berdaftar KKM MAL18096035T HALAL, buatan kilang berstatus GMP Berbaloi ; harga mampu milik, kesan segera
. 
KELEBIHAN SINUSCARE RESDUNG
.
📌 Menghilangkan masalah hidung tersumbat
📌 Menghilangkan lendir dari hidung dan tekak
📌 Melegakan sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata
📌 Melegakan sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
📌 Melegakan rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
📌 Melegakan gejala alahan hidung seperti kerap bersin terutamanya pada waktu pagi, gatal hidung
📌 Menghilangkan jerawat di muka dan badan
📌 Nafas tidak berbau
📌 Mengatasi kelumumur, gatal dan rambut gugur
📌 Melegakan sakit kepala, pening dan migrain  Sesuai untuk seisi keluarga
- Cairkan lendir
- Legakan tersumbat
- Anti septik kuman
- Kurangkan radang
- Tingkat ketahanan diri
- Tahan sakit
- Kurangkan alahan
.
Nak hilangkan gatal2 punca resdung seawal 3 hari🤩 whatsapp SEKARANG‼

Code - 'SAYA NAK SINUS'
📱01116932421
📱01116932421
📱01116932421

#fereenafams 
#fereenateam
#fereenasquad
#kurus 
#jomkurus 
#kuruscepat
#ohfereena
#stayhome
#nakkuruscepat 
#ubatgatal
#resdung 
#ubatkurusberkesan
#ubatkurusmalaysia
#ubatkurusselamat 
#ubatkurus 
#produkkurus 
#ubatkurus
#sinuscare 
#ubatresdung
#malaysia
#brunei
#singapore
#kkm
  • Rawatan SinusCare keringkan lendir sarang resdung tanpa perlu diasap, dibekam, diwap, atau disedut😊
    .
    Mudah ; kapsul makan Brkesan ; ekstrak bahan semulajadi Selamat ; organik, berdaftar KKM MAL18096035T HALAL, buatan kilang berstatus GMP Berbaloi ; harga mampu milik, kesan segera
    .
    KELEBIHAN SINUSCARE RESDUNG
    .
    📌 Menghilangkan masalah hidung tersumbat
    📌 Menghilangkan lendir dari hidung dan tekak
    📌 Melegakan sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata
    📌 Melegakan sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
    📌 Melegakan rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
    📌 Melegakan gejala alahan hidung seperti kerap bersin terutamanya pada waktu pagi, gatal hidung
    📌 Menghilangkan jerawat di muka dan badan
    📌 Nafas tidak berbau
    📌 Mengatasi kelumumur, gatal dan rambut gugur
    📌 Melegakan sakit kepala, pening dan migrain Sesuai untuk seisi keluarga
    - Cairkan lendir
    - Legakan tersumbat
    - Anti septik kuman
    - Kurangkan radang
    - Tingkat ketahanan diri
    - Tahan sakit
    - Kurangkan alahan
    .
    Nak hilangkan gatal2 punca resdung seawal 3 hari🤩 whatsapp SEKARANG‼

    Code - 'SAYA NAK SINUS'
    📱01116932421
    📱01116932421
    📱01116932421

    #fereenafams
    #fereenateam
    #fereenasquad
    #kurus
    #jomkurus
    #kuruscepat
    #ohfereena
    #stayhome
    #nakkuruscepat
    #ubatgatal
    #resdung
    #ubatkurusberkesan
    #ubatkurusmalaysia
    #ubatkurusselamat
    #ubatkurus
    #produkkurus
    #ubatkurus
    #sinuscare
    #ubatresdung
    #malaysia
    #brunei
    #singapore
    #kkm

  •  0  0  7 minutes ago
  • Alhamdulilah feedback SINUSCARE.. Produk resdung yang terbaik NO 1 di Malaysia.
. 
Rawatan SinusCare keringkan lendir sarang resdung tanpa perlu diasap, dibekam, diwap, atau disedut😊
.
.
. 
KELEBIHAN SINUSCARE RESDUNG
.
📌 Menghilangkan masalah hidung tersumbat
📌 Menghilangkan lendir dari hidung dan tekak
📌 Melegakan sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata
📌 Melegakan sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
📌 Melegakan rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
📌 Melegakan gejala alahan hidung seperti kerap bersin terutamanya pada waktu pagi, gatal hidung
📌 Menghilangkan jerawat di muka dan badan
📌 Nafas tidak berbau
📌 Mengatasi kelumumur, gatal dan rambut gugur
📌 Melegakan sakit kepala, pening dan migrain
.
.  Sesuai untuk seisi keluarga
- Cairkan lendir
- Legakan tersumbat
- Anti septik kuman
- Kurangkan radang
- Tingkat ketahanan diri
- Tahan sakit
- Kurangkan alahan
.
Nak hilangkan gatal2 punca resdung seawal 3 hari🤩 whatsapp SEKARANG‼

Code - 'SAYA NAK SINUS'
📱01116932421
📱01116932421
📱01116932421

#fereena 
#fereenateam
#fereenasquad
#kurus 
#jomkurus 
#kuruscepat 
#nakkurus
#stayathome 
#ohfereena 
#ubatgatal
#ubatresdung
#lemontab 
#glutab 
#sinuscare
#resdung
#sinuscare 
#ubatresdung
#malaysia
#brunei
#singapore
#kkm
  • Alhamdulilah feedback SINUSCARE.. Produk resdung yang terbaik NO 1 di Malaysia.
    .
    Rawatan SinusCare keringkan lendir sarang resdung tanpa perlu diasap, dibekam, diwap, atau disedut😊
    .
    .
    .
    KELEBIHAN SINUSCARE RESDUNG
    .
    📌 Menghilangkan masalah hidung tersumbat
    📌 Menghilangkan lendir dari hidung dan tekak
    📌 Melegakan sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata
    📌 Melegakan sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
    📌 Melegakan rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
    📌 Melegakan gejala alahan hidung seperti kerap bersin terutamanya pada waktu pagi, gatal hidung
    📌 Menghilangkan jerawat di muka dan badan
    📌 Nafas tidak berbau
    📌 Mengatasi kelumumur, gatal dan rambut gugur
    📌 Melegakan sakit kepala, pening dan migrain
    .
    . Sesuai untuk seisi keluarga
    - Cairkan lendir
    - Legakan tersumbat
    - Anti septik kuman
    - Kurangkan radang
    - Tingkat ketahanan diri
    - Tahan sakit
    - Kurangkan alahan
    .
    Nak hilangkan gatal2 punca resdung seawal 3 hari🤩 whatsapp SEKARANG‼

    Code - 'SAYA NAK SINUS'
    📱01116932421
    📱01116932421
    📱01116932421

    #fereena
    #fereenateam
    #fereenasquad
    #kurus
    #jomkurus
    #kuruscepat
    #nakkurus
    #stayathome
    #ohfereena
    #ubatgatal
    #ubatresdung
    #lemontab
    #glutab
    #sinuscare
    #resdung
    #sinuscare
    #ubatresdung
    #malaysia
    #brunei
    #singapore
    #kkm

  •  0  0  8 minutes ago
  • Apa yang harus dibuat 1 jam selepas Subuh?
.
1. Jangan tidur lepas subuh. Ia menutup banyak pintu rezeki malah akan membuatkan tubuh jadi lemah. Kalau terlalu penat, tunggu waktu syuruk jam 7.00 pagi ke atas. Dan selepas itu rehatlah tak mengapa
.
2. Biasakan untuk mandi dan bersihkan diri. Mandi sebelum dan selepas subuh akan membantu sistem badan menjadi segar dan sihat. Juga membuatkan wajah menjadi awet muda. Cubalah!
.
3. Makan sedikit di waktu pagi membuatkan sistem penghadaman akan berfungsi dengan baik. Ambil sepotong roti pun takpe. Segelas susu dan kopi pun baik. Janji makan atau minum sikit
.
4. Ini yang terpenting. Baca Al Quran. Zikir. Selawat. Nak buat atau nak baca atau nak pasang sahaja di Youtube pun tak mengapa. Asalkan kita niat untuk memberi makan buat hati. Hati akan jadi kuat dan tidak akan lemah.
.
1 jam kita buat semua ini, insyaAllah hidup akan bermakna.
Dan kita mampu melangkah lebih jauh dan bertenaga.
.

𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒏 𝒏𝒐𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂,𝒂𝒈𝒂𝒓 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒑𝒔2 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒊𝒏𝒇𝒐 𝒅𝒂𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒚 @siti_nafisha.
.
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi SEPTEMBER  untuk daftar segera klik link di bio ig @siti_nafisha.🔥🔥🔥🔥
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
PROGRAM KAMI MENYEDIAKAN

✅tips serta info ilmu pemakanan Dan nutrisi kesihatan.
✅Sarapan dan makan malam bernutrisi yang mudah disediakan.
✅menu Serta cara masak yang sedap,berkhasiat Dan mudah disediakan
✅Group coaching yang awesome.
✅Personal coach one to one. 

Coach berpengalaman selama 9tahun  ibu anak 3 |turun 20kg

Coach SITI 019-3671718
.
#dramasweetdreams #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #eatcleankl #sayasukamakan #cantikberhijab #johorfood #neelofahijab  #kuantanpahang  #turki #masakanhariini #7harimencintaiku2 #kevinzahri #terengganukite #kitajagakita #misikurus #buanglemak
  • Apa yang harus dibuat 1 jam selepas Subuh?
    .
    1. Jangan tidur lepas subuh. Ia menutup banyak pintu rezeki malah akan membuatkan tubuh jadi lemah. Kalau terlalu penat, tunggu waktu syuruk jam 7.00 pagi ke atas. Dan selepas itu rehatlah tak mengapa
    .
    2. Biasakan untuk mandi dan bersihkan diri. Mandi sebelum dan selepas subuh akan membantu sistem badan menjadi segar dan sihat. Juga membuatkan wajah menjadi awet muda. Cubalah!
    .
    3. Makan sedikit di waktu pagi membuatkan sistem penghadaman akan berfungsi dengan baik. Ambil sepotong roti pun takpe. Segelas susu dan kopi pun baik. Janji makan atau minum sikit
    .
    4. Ini yang terpenting. Baca Al Quran. Zikir. Selawat. Nak buat atau nak baca atau nak pasang sahaja di Youtube pun tak mengapa. Asalkan kita niat untuk memberi makan buat hati. Hati akan jadi kuat dan tidak akan lemah.
    .
    1 jam kita buat semua ini, insyaAllah hidup akan bermakna.
    Dan kita mampu melangkah lebih jauh dan bertenaga.
    .

    𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒏 𝒏𝒐𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂,𝒂𝒈𝒂𝒓 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒑𝒔2 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒊𝒏𝒇𝒐 𝒅𝒂𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒚 @siti_nafisha.
    .
    Share n tag kawan-kawan anda.
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi SEPTEMBER untuk daftar segera klik link di bio ig @siti_nafisha.🔥🔥🔥🔥
    .
    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
    .
    PROGRAM KAMI MENYEDIAKAN

    ✅tips serta info ilmu pemakanan Dan nutrisi kesihatan.
    ✅Sarapan dan makan malam bernutrisi yang mudah disediakan.
    ✅menu Serta cara masak yang sedap,berkhasiat Dan mudah disediakan
    ✅Group coaching yang awesome.
    ✅Personal coach one to one.

    Coach berpengalaman selama 9tahun ibu anak 3 |turun 20kg

    Coach SITI 019-3671718
    .
    #dramasweetdreams #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #eatcleankl #sayasukamakan #cantikberhijab #johorfood #neelofahijab #kuantanpahang #turki #masakanhariini #7harimencintaiku2 #kevinzahri #terengganukite #kitajagakita #misikurus #buanglemak

  •  1  0  8 minutes ago
  • Lunch hr ni ayam grill 😘😘
.
Menu sihat ni senang jer nk buat, cepat pantas. Macam ayam grill ni sambil2 menyapu sampah pun sempat, sempat lg kalau nk p sidai kain 😂😂😂
.
Ayam grill k.naa senang jerr.  Perap ayam dada dengan garam, serbuk kunyit, 3 ulas bawang putih yg ditumbuk lumat, olive oil, cajun spice, perahan lemon. Perap dlm setengah jam, grill. Mkn dengan nasi boleh, sweet potato boleh quinoa boleh, zig zag la kata kan 😃😃😃
.
SLOT INTAKE SEPTEMBER #fasttrackonlinecoaching DIBUKA UTK PENDAFTARAN 🔥🔥
.
Program fokus buang lemak dan turun berat 3-5kg sebulan 100% online dgn ada coach yg bantu
.
KLIK LINK DI BIO @ WA @ 📞 K.naa utk detail program 
 0199413438

#fasttractonlinecoaching #dietmalaysia 
#jomkurus #jomkurusmalaysia
#dietatkinsmalaysia
#tudungsarungmudah
#tudungzihaluv
#kurustanpasenama
#resepisihat #sukusukuseparuh
#tudungsarungsenang
#bondarozitaibrahim
#aliffsyukriterlajaklaris
#fedtriyahya
  • Lunch hr ni ayam grill 😘😘
    .
    Menu sihat ni senang jer nk buat, cepat pantas. Macam ayam grill ni sambil2 menyapu sampah pun sempat, sempat lg kalau nk p sidai kain 😂😂😂
    .
    Ayam grill k.naa senang jerr. Perap ayam dada dengan garam, serbuk kunyit, 3 ulas bawang putih yg ditumbuk lumat, olive oil, cajun spice, perahan lemon. Perap dlm setengah jam, grill. Mkn dengan nasi boleh, sweet potato boleh quinoa boleh, zig zag la kata kan 😃😃😃
    .
    SLOT INTAKE SEPTEMBER #fasttrackonlinecoaching DIBUKA UTK PENDAFTARAN 🔥🔥
    .
    Program fokus buang lemak dan turun berat 3-5kg sebulan 100% online dgn ada coach yg bantu
    .
    KLIK LINK DI BIO @ WA @ 📞 K.naa utk detail program
    0199413438

    #fasttractonlinecoaching #dietmalaysia
    #jomkurus #jomkurusmalaysia
    #dietatkinsmalaysia
    #tudungsarungmudah
    #tudungzihaluv
    #kurustanpasenama
    #resepisihat #sukusukuseparuh
    #tudungsarungsenang
    #bondarozitaibrahim
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #fedtriyahya

  •  0  0  8 minutes ago
  • Rawatan SinusCare keringkan lendir sarang resdung tanpa perlu diasap, dibekam, diwap, atau disedut😊
.
Mudah ; kapsul makan Brkesan ; ekstrak bahan semulajadi Selamat ; organik, berdaftar KKM MAL18096035T HALAL, buatan kilang berstatus GMP Berbaloi ; harga mampu milik, kesan segera
. 
KELEBIHAN SINUSCARE RESDUNG
.
📌 Menghilangkan masalah hidung tersumbat
📌 Menghilangkan lendir dari hidung dan tekak
📌 Melegakan sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata
📌 Melegakan sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
📌 Melegakan rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
📌 Melegakan gejala alahan hidung seperti kerap bersin terutamanya pada waktu pagi, gatal hidung
📌 Menghilangkan jerawat di muka dan badan
📌 Nafas tidak berbau
📌 Mengatasi kelumumur, gatal dan rambut gugur
📌 Melegakan sakit kepala, pening dan migrain  Sesuai untuk seisi keluarga
- Cairkan lendir
- Legakan tersumbat
- Anti septik kuman
- Kurangkan radang
- Tingkat ketahanan diri
- Tahan sakit
- Kurangkan alahan
.
Nak hilangkan gatal2 punca resdung seawal 3 hari🤩 whatsapp SEKARANG‼

Code - 'SAYA NAK SINUS'
📱01116932421
📱01116932421
📱01116932421

#fereenafams 
#fereenateam
#fereenasquad
#kurus 
#jomkurus 
#kuruscepat
#ohfereena
#stayhome
#nakkuruscepat 
#ubatgatal
#resdung 
#ubatkurusberkesan
#ubatkurusmalaysia
#ubatkurusselamat 
#ubatkurus 
#produkkurus 
#ubatkurus
#sinuscare 
#ubatresdung
#malaysia
#brunei
#singapore
#kkm
  • Rawatan SinusCare keringkan lendir sarang resdung tanpa perlu diasap, dibekam, diwap, atau disedut😊
    .
    Mudah ; kapsul makan Brkesan ; ekstrak bahan semulajadi Selamat ; organik, berdaftar KKM MAL18096035T HALAL, buatan kilang berstatus GMP Berbaloi ; harga mampu milik, kesan segera
    .
    KELEBIHAN SINUSCARE RESDUNG
    .
    📌 Menghilangkan masalah hidung tersumbat
    📌 Menghilangkan lendir dari hidung dan tekak
    📌 Melegakan sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata
    📌 Melegakan sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
    📌 Melegakan rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
    📌 Melegakan gejala alahan hidung seperti kerap bersin terutamanya pada waktu pagi, gatal hidung
    📌 Menghilangkan jerawat di muka dan badan
    📌 Nafas tidak berbau
    📌 Mengatasi kelumumur, gatal dan rambut gugur
    📌 Melegakan sakit kepala, pening dan migrain Sesuai untuk seisi keluarga
    - Cairkan lendir
    - Legakan tersumbat
    - Anti septik kuman
    - Kurangkan radang
    - Tingkat ketahanan diri
    - Tahan sakit
    - Kurangkan alahan
    .
    Nak hilangkan gatal2 punca resdung seawal 3 hari🤩 whatsapp SEKARANG‼

    Code - 'SAYA NAK SINUS'
    📱01116932421
    📱01116932421
    📱01116932421

    #fereenafams
    #fereenateam
    #fereenasquad
    #kurus
    #jomkurus
    #kuruscepat
    #ohfereena
    #stayhome
    #nakkuruscepat
    #ubatgatal
    #resdung
    #ubatkurusberkesan
    #ubatkurusmalaysia
    #ubatkurusselamat
    #ubatkurus
    #produkkurus
    #ubatkurus
    #sinuscare
    #ubatresdung
    #malaysia
    #brunei
    #singapore
    #kkm

  •  0  0  8 minutes ago
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

    African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

    Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

  •  0  0  9 minutes ago
  • Buktikan rangka awak besar.
Gemuk sebab lemak. Masih sayang lemak?
.
Nekad nak buang jom daftar intake terkini.
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR PROGRAM COACHING POWER🤍FIT MALAYSIA
.
📲 Coach Ekin +60122763585 (perempuan shj)
👉 klik link di bio ig @syikinkarmila untuk direct whatsapp
.
👥 Bimbingan Coach personal & group
🍱 Menu & resepi sihat, sedap & mudah
🛒 Groceries list "Kurus Dari Dapur Anda"
🤼‍♀️ Workout step by step hanya dari rumah
👩‍🏫 Ilmu diet & kesihatan setiap hari
💃 Result oriented - fokus turunkan saiz badan 
📱100% online
.
Follow @syikinkarmila & jgn lupa turn on notification utk info & tips yg anda suka👍
.
.
.
#slimfiton9withsyikin #eatcleanmalaysia #dietsukusukuseparuh #dietkirakalori #jomkurus #dietmalaysia #makanmakan #neelofa #tipskuruscepat #muamalaysia #instamalaysia #menudiet #kurusmakannasi #tipsdiet #makcikbawang #paidreview #7harimencintaiku #bajuplussize #cariredhaAllah #viralmalaysia #sayasukamakan #fatzura #buanglemak #ctdk #tudungbawal #malaysiafood #masakapahariini #klfoodie #bazaronlinemalaysia
  • Buktikan rangka awak besar.
    Gemuk sebab lemak. Masih sayang lemak?
    .
    Nekad nak buang jom daftar intake terkini.
    .
    UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR PROGRAM COACHING POWER🤍FIT MALAYSIA
    .
    📲 Coach Ekin +60122763585 (perempuan shj)
    👉 klik link di bio ig @syikinkarmila untuk direct whatsapp
    .
    👥 Bimbingan Coach personal & group
    🍱 Menu & resepi sihat, sedap & mudah
    🛒 Groceries list "Kurus Dari Dapur Anda"
    🤼‍♀️ Workout step by step hanya dari rumah
    👩‍🏫 Ilmu diet & kesihatan setiap hari
    💃 Result oriented - fokus turunkan saiz badan
    📱100% online
    .
    Follow @syikinkarmila & jgn lupa turn on notification utk info & tips yg anda suka👍
    .
    .
    .
    #slimfiton9withsyikin #eatcleanmalaysia #dietsukusukuseparuh #dietkirakalori #jomkurus #dietmalaysia #makanmakan #neelofa #tipskuruscepat #muamalaysia #instamalaysia #menudiet #kurusmakannasi #tipsdiet #makcikbawang #paidreview #7harimencintaiku #bajuplussize #cariredhaAllah #viralmalaysia #sayasukamakan #fatzura #buanglemak #ctdk #tudungbawal #malaysiafood #masakapahariini #klfoodie #bazaronlinemalaysia

  •  0  0  9 minutes ago

Top #jomkurus Posts

  • Sally pun baru tau ilmu ni. Thanks @the_syukur share vid ni. InsyaAllah sama² kte boleh amalkan masa dinner nnti bersama family. 🥰
.
.
Kelas diet online intake Sept 2020 dah dibuka. Komen 'dm' utk tau details prog. Atau klik jer terus link biru dkt profile @sally.suhaimi . Nnti trus masuk ke whatsapp sally 📲
  • Sally pun baru tau ilmu ni. Thanks @the_syukur share vid ni. InsyaAllah sama² kte boleh amalkan masa dinner nnti bersama family. 🥰
    .
    .
    Kelas diet online intake Sept 2020 dah dibuka. Komen 'dm' utk tau details prog. Atau klik jer terus link biru dkt profile @sally.suhaimi . Nnti trus masuk ke whatsapp sally 📲

  •  1,688  27  10 August, 2020
  • Double tap kalau rasa korang pon boleh transform mcm ni. ❤
.
.
TIADA KEGAGALAN DALAM TURUN BERAT BADAN. YG ADA HANYA ORANG YG PUTUS ASA‼️ kalau korang belom berjaya lagi tu maksudnya bkn bermaksud korang sedang masuk pintu kegagalan.
.
.
Mungkin cuma perlu ditukar kaedahnya. Nak mudah, follow jer org yg dah berjaya 😉💪🔥
.
.
Nak sally bantu?? 😍 Berita baik utk semua followers sally❗ PENDAFTARAN utk intake SEPT 2020 dah dibuka..
.
.
💥 Intake kali ni fokus pd burn fat based on calory intake per day. 💥
.
.
MUDAHNYA KURUS BILA ADA GENG, ILMU YG BETUL DAN COACH YG PANTAU. 💃
.
🤩 DIET DLM PROG 🤩
.
✅ Bimbingan pemakanan hari²
✅ Pantauan result secara berkala
✅ Solusi utk cabaran spti jamuan/holiday diberi. Agar sntiasa on track dan ada result.
✅ Ilmu pemakanan sihat diberi stp hari selama 21 hari
✅ Resepi makanan sihat diberi sepanjang prog
✅ Meal plan dan list barang dapur sihat diberi
✅ Berpeluang memenangi hadiah 🎁
.
.
🔵 Tempat adalah terhad. Komen 'dm' utk sally terangkan details prog. Atau klik link biru dkt profil @sally.suhaimi utk respond lbh pantas.
  • Double tap kalau rasa korang pon boleh transform mcm ni. ❤
    .
    .
    TIADA KEGAGALAN DALAM TURUN BERAT BADAN. YG ADA HANYA ORANG YG PUTUS ASA‼️ kalau korang belom berjaya lagi tu maksudnya bkn bermaksud korang sedang masuk pintu kegagalan.
    .
    .
    Mungkin cuma perlu ditukar kaedahnya. Nak mudah, follow jer org yg dah berjaya 😉💪🔥
    .
    .
    Nak sally bantu?? 😍 Berita baik utk semua followers sally❗ PENDAFTARAN utk intake SEPT 2020 dah dibuka..
    .
    .
    💥 Intake kali ni fokus pd burn fat based on calory intake per day. 💥
    .
    .
    MUDAHNYA KURUS BILA ADA GENG, ILMU YG BETUL DAN COACH YG PANTAU. 💃
    .
    🤩 DIET DLM PROG 🤩
    .
    ✅ Bimbingan pemakanan hari²
    ✅ Pantauan result secara berkala
    ✅ Solusi utk cabaran spti jamuan/holiday diberi. Agar sntiasa on track dan ada result.
    ✅ Ilmu pemakanan sihat diberi stp hari selama 21 hari
    ✅ Resepi makanan sihat diberi sepanjang prog
    ✅ Meal plan dan list barang dapur sihat diberi
    ✅ Berpeluang memenangi hadiah 🎁
    .
    .
    🔵 Tempat adalah terhad. Komen 'dm' utk sally terangkan details prog. Atau klik link biru dkt profil @sally.suhaimi utk respond lbh pantas.

  •  2,021  25  11 August, 2020
  • Jeng...jeng..jeng...jom test mata jap..cer komen apa yg anda jumpa.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada @eyfasoleh 
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi SEPTEMBER 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥.
.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#teamcoacheyfa.
.
.
#tiktokmalaysia #melakafood #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodbrunei  #kakimakan #astrogempak  #kevinzahri #sghalalfood #resepikampung #putrajayafood #dramasweetdreams #benamir #mirafilzah #ctdk
  • Jeng...jeng..jeng...jom test mata jap..cer komen apa yg anda jumpa.
    .
    Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada @eyfasoleh
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi SEPTEMBER 2020 untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥.
    .
    .
    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
    .
    Coach Eyfa O136771609
    Follow @eyfasoleh
    #teamcoacheyfa.
    .
    .
    #tiktokmalaysia #melakafood #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodbrunei #kakimakan #astrogempak #kevinzahri #sghalalfood #resepikampung #putrajayafood #dramasweetdreams #benamir #mirafilzah #ctdk

  •  3,452  117  11 August, 2020
  • Tolong aamiin kan doa ini:

Ya Allah, sesungguhnya aku memohon kepada-Mu ilmu yang bermanfaat, rezeki yang baik dan amal yang diterima“. (HR. Ahmad, Ibnu Majah)
.

Ya Allah! Berkahilah usia kami, sehatkanlah tubuh kami, terangilah hati kami, mantapkanlah iman kami, bantulah kami memperbaiki amalan kami, luaskanlah rezeki kami, dekatkanlah kami pada kebaikan dan jauhkanlah kami dari keburukan, kabulkanlah kebutuhan kami baik dalam agama, dunia, dan akhirat. Sesungguhnya Engkau Maha Kuasa atas segala sesuatu. Aamiin

Share + Tag kawan2 anda 🤲
  • Tolong aamiin kan doa ini:

    Ya Allah, sesungguhnya aku memohon kepada-Mu ilmu yang bermanfaat, rezeki yang baik dan amal yang diterima“. (HR. Ahmad, Ibnu Majah)
    .

    Ya Allah! Berkahilah usia kami, sehatkanlah tubuh kami, terangilah hati kami, mantapkanlah iman kami, bantulah kami memperbaiki amalan kami, luaskanlah rezeki kami, dekatkanlah kami pada kebaikan dan jauhkanlah kami dari keburukan, kabulkanlah kebutuhan kami baik dalam agama, dunia, dan akhirat. Sesungguhnya Engkau Maha Kuasa atas segala sesuatu. Aamiin

    Share + Tag kawan2 anda 🤲

  •  515  12  11 August, 2020
  • BEBERAPA KESILAPAN YG ORANG SELALU LAKUKAN KETIKA DI GYM.

1. Program training yg salah.
Ini paling penting. Kau nk buat kek tp beli ingredient utk buat asam pedas. Ramai yg tak dapat result sebab aim lain tapi training program lain. So kena make sure korang train ikut apa yg korang inginkan.

2. Ego utk angkat yg berat
Yg ni blh mengakibatkan kecederaan. Normally kalau dah terlalu berat posture korang pn akan kelaut. Bila posture dah tak betul, so target muscle pn akan salah. Jd kalau tak mampu jgn ikut rentak org lain sebab takde siapa akan bg kau hadiah kalau kau mampu angkat yg paling berat.

3. Guna beban yg sama sampai kiamat.
Memang korang kena mula dgn yg ringan dahulu, tp jgnlah sampai kiamat beban tu tak naik2. Naikkan beban sedikit demi sedikit supaya strength dan muscle kita juga akan improve. Yg penting posture dan teknik masih betul.

So kalau korang ada buat tiga benda ni dekat gym, ubahlah demi kebaikan korang juga. InshaAllah akan ada result lepas ni. 😉
'

#pesonaltrainer #onlinecoach #celebritycoach #fitnesstips #training  #legday #jomkurus #healthy #healthyfood #kualalumpur #malaysia
  • BEBERAPA KESILAPAN YG ORANG SELALU LAKUKAN KETIKA DI GYM.

    1. Program training yg salah.
    Ini paling penting. Kau nk buat kek tp beli ingredient utk buat asam pedas. Ramai yg tak dapat result sebab aim lain tapi training program lain. So kena make sure korang train ikut apa yg korang inginkan.

    2. Ego utk angkat yg berat
    Yg ni blh mengakibatkan kecederaan. Normally kalau dah terlalu berat posture korang pn akan kelaut. Bila posture dah tak betul, so target muscle pn akan salah. Jd kalau tak mampu jgn ikut rentak org lain sebab takde siapa akan bg kau hadiah kalau kau mampu angkat yg paling berat.

    3. Guna beban yg sama sampai kiamat.
    Memang korang kena mula dgn yg ringan dahulu, tp jgnlah sampai kiamat beban tu tak naik2. Naikkan beban sedikit demi sedikit supaya strength dan muscle kita juga akan improve. Yg penting posture dan teknik masih betul.

    So kalau korang ada buat tiga benda ni dekat gym, ubahlah demi kebaikan korang juga. InshaAllah akan ada result lepas ni. 😉
    '

    #pesonaltrainer #onlinecoach #celebritycoach #fitnesstips #training #legday #jomkurus #healthy #healthyfood #kualalumpur #malaysia

  •  1,360  11  21 hours ago
  • TOP 10 MAKANAN PALING MENGGEMUKKAN DI MALAYSIA.
.
Jom tengok top 10 makanan paling menggemukkan di Malaysia menurut Kevin Zahri.
. 
1. Nasi Lemak.
~  1 hidangan lengkap lebih kurang 450-500 kalori. Kalau anda makan bertambah dan kadang kadang ada ayam goreng, sambal sotong dan lauk2 lain, rasanya menggemukkan tak? Huhu...
.
2. Roti Canai.
~ Paling senang, paling cepat. Siapa yang tak suka? Satu keping roti canai bersamaan dengan 300 kalori. Kalau anda makan dua keping dah 600 kalori. Baru sarapan pagi. Lunch, dinner dan snek nak makan apa?
.
3. Nasi/Mee Goreng.
~ Biasanya satu pinggan dalam 630 kalori. Kerana digoreng, ditambah pula dengan ayam dan telur serta sedikit sayur, menjadikan nasi goreng kurang seimbang. Nilai kalori tinggi lebih daripada lemak dan karbohidrat.
.
4. Ais krim.
~ Siapa tak nak. Lagi-lagi dengan cuaca di Malaysia yang panas sepanjang setahun. Tapi ingat, ais krim tinggi lemak dan gula serta kalori – dua scoop ais krim pun dah 380 kalori. Macam mana tu?
.
5. Burger.
~ Burger memang tinggi kalori. Daging kisar tinggi lemak. Satu hidangan burger biasanya lebih 475 kalori. Biasanya makan ada keju, sos cili, mayonis, kadang kadang special sikit ada telur. Agak agak berapa kalori?
.
6. Mee kari.
~ Hidangan mee dengan sup kari bersantan. Menyelerakan! Kalori lebih kurang 500. Kalau teringin juga, apa salahnya ganti dengan mee sup, baru 380 kalori.
.
7. Makanan bergoreng.
~ Makanan seperti ini tak sesuai. Jadi, boleh kurangkan makanan bergoreng, cari alternatif lain (rebus, panggang dll)

8. Susu Pekat Manis.
~ Susu ini sememangnya kurang elok untuk anda. Kandungan lemak dan gula tinggi. Gantikan dengan susu segar atau rendah lemak. Satu sudu susu pekat manis biasa mengandungi dalam 60kcal.
.
9. Roti Manis, Donut dan Kuih-Muih
~ Tetapi roti manis seperti roti krim dan coklat serta kuih bertepung. memang tinggi kandungan lemak, karbohidrat dan kalori.
.
10. Mayonis.
~ Suku cawan mayonis mengandungi 360 kalori (40g lemak). Memang kurang sihat. Jadi, kurangkan!
.
Anda nesti kawal pemakanan dan tahu bagaimana sukatan kalori setiap hari. Good luck!
.
Kredit : Kevin Zahri
.
Yang mana saru favourite anda?
.
.
#makananmenggemukkan #tinggikalori
  • TOP 10 MAKANAN PALING MENGGEMUKKAN DI MALAYSIA.
    .
    Jom tengok top 10 makanan paling menggemukkan di Malaysia menurut Kevin Zahri.
    .
    1. Nasi Lemak.
    ~ 1 hidangan lengkap lebih kurang 450-500 kalori. Kalau anda makan bertambah dan kadang kadang ada ayam goreng, sambal sotong dan lauk2 lain, rasanya menggemukkan tak? Huhu...
    .
    2. Roti Canai.
    ~ Paling senang, paling cepat. Siapa yang tak suka? Satu keping roti canai bersamaan dengan 300 kalori. Kalau anda makan dua keping dah 600 kalori. Baru sarapan pagi. Lunch, dinner dan snek nak makan apa?
    .
    3. Nasi/Mee Goreng.
    ~ Biasanya satu pinggan dalam 630 kalori. Kerana digoreng, ditambah pula dengan ayam dan telur serta sedikit sayur, menjadikan nasi goreng kurang seimbang. Nilai kalori tinggi lebih daripada lemak dan karbohidrat.
    .
    4. Ais krim.
    ~ Siapa tak nak. Lagi-lagi dengan cuaca di Malaysia yang panas sepanjang setahun. Tapi ingat, ais krim tinggi lemak dan gula serta kalori – dua scoop ais krim pun dah 380 kalori. Macam mana tu?
    .
    5. Burger.
    ~ Burger memang tinggi kalori. Daging kisar tinggi lemak. Satu hidangan burger biasanya lebih 475 kalori. Biasanya makan ada keju, sos cili, mayonis, kadang kadang special sikit ada telur. Agak agak berapa kalori?
    .
    6. Mee kari.
    ~ Hidangan mee dengan sup kari bersantan. Menyelerakan! Kalori lebih kurang 500. Kalau teringin juga, apa salahnya ganti dengan mee sup, baru 380 kalori.
    .
    7. Makanan bergoreng.
    ~ Makanan seperti ini tak sesuai. Jadi, boleh kurangkan makanan bergoreng, cari alternatif lain (rebus, panggang dll)

    8. Susu Pekat Manis.
    ~ Susu ini sememangnya kurang elok untuk anda. Kandungan lemak dan gula tinggi. Gantikan dengan susu segar atau rendah lemak. Satu sudu susu pekat manis biasa mengandungi dalam 60kcal.
    .
    9. Roti Manis, Donut dan Kuih-Muih
    ~ Tetapi roti manis seperti roti krim dan coklat serta kuih bertepung. memang tinggi kandungan lemak, karbohidrat dan kalori.
    .
    10. Mayonis.
    ~ Suku cawan mayonis mengandungi 360 kalori (40g lemak). Memang kurang sihat. Jadi, kurangkan!
    .
    Anda nesti kawal pemakanan dan tahu bagaimana sukatan kalori setiap hari. Good luck!
    .
    Kredit : Kevin Zahri
    .
    Yang mana saru favourite anda?
    .
    .
    #makananmenggemukkan #tinggikalori

  •  307  12  11 August, 2020
  • Harini punya cerita. Bangun2. Abg jom g melaka. Haha😆😆
.
Kita pun jom la. Nak bersalin bulan ni. Hee bestnya kan nak g mana mana tak perlu mintak cuti😍😍😍
.
.
  • Harini punya cerita. Bangun2. Abg jom g melaka. Haha😆😆
    .
    Kita pun jom la. Nak bersalin bulan ni. Hee bestnya kan nak g mana mana tak perlu mintak cuti😍😍😍
    .
    .

  •  377  5  11 August, 2020
  • Apa yang harus dibuat 1 jam selepas Subuh?
.
1. Jangan tidur lepas subuh. Ia menutup banyak pintu rezeki malah akan membuatkan tubuh jadi lemah. Kalau terlalu penat, tunggu waktu syuruk jam 7.00 pagi ke atas. Dan selepas itu rehatlah tak mengapa
.
2. Biasakan untuk mandi dan bersihkan diri. Mandi sebelum dan selepas subuh akan membantu sistem badan menjadi segar dan sihat. Juga membuatkan wajah menjadi awet muda. Cubalah!
.
3. Makan sedikit di waktu pagi membuatkan sistem penghadaman akan berfungsi dengan baik. Ambil sepotong roti pun takpe. Segelas susu dan kopi pun baik. Janji makan atau minum sikit
.
4. Ini yang terpenting. Baca Al Quran. Zikir. Selawat. Nak buat atau nak baca atau nak pasang sahaja di Youtube pun tak mengapa. Asalkan kita niat untuk memberi makan buat hati. Hati akan jadi kuat dan tidak akan lemah.
.
1 jam kita buat semua ini, insyaAllah hidup akan bermakna.
Dan kita mampu melangkah lebih jauh dan bertenaga.
.

𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒏 𝒏𝒐𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂,𝒂𝒈𝒂𝒓 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒑𝒔2 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒊𝒏𝒇𝒐 𝒅𝒂𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒚 @anazrafael .
.
Share n tag kawan-kawan anda.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi SEPTEMBER  untuk daftar segera klik link di bio ig @anazrafael .🔥🔥🔥🔥
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach, ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
CN 0176745538 
Follow @anazrafael 
.
#dramasweetdreams #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus  #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #eatcleankl #sayasukamakan #cantikberhijab #johorfood #neelofahijab  #kuantanpahang  #turki #masakanhariini #7harimencintaiku2 #kevinzahri #terengganukite #kitajagakita #sarawakian #buanglemak
  • Apa yang harus dibuat 1 jam selepas Subuh?
    .
    1. Jangan tidur lepas subuh. Ia menutup banyak pintu rezeki malah akan membuatkan tubuh jadi lemah. Kalau terlalu penat, tunggu waktu syuruk jam 7.00 pagi ke atas. Dan selepas itu rehatlah tak mengapa
    .
    2. Biasakan untuk mandi dan bersihkan diri. Mandi sebelum dan selepas subuh akan membantu sistem badan menjadi segar dan sihat. Juga membuatkan wajah menjadi awet muda. Cubalah!
    .
    3. Makan sedikit di waktu pagi membuatkan sistem penghadaman akan berfungsi dengan baik. Ambil sepotong roti pun takpe. Segelas susu dan kopi pun baik. Janji makan atau minum sikit
    .
    4. Ini yang terpenting. Baca Al Quran. Zikir. Selawat. Nak buat atau nak baca atau nak pasang sahaja di Youtube pun tak mengapa. Asalkan kita niat untuk memberi makan buat hati. Hati akan jadi kuat dan tidak akan lemah.
    .
    1 jam kita buat semua ini, insyaAllah hidup akan bermakna.
    Dan kita mampu melangkah lebih jauh dan bertenaga.
    .

    𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒏 𝒏𝒐𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂,𝒂𝒈𝒂𝒓 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒑𝒔2 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒊𝒏𝒇𝒐 𝒅𝒂𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒚 @anazrafael .
    .
    Share n tag kawan-kawan anda.
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi SEPTEMBER untuk daftar segera klik link di bio ig @anazrafael .🔥🔥🔥🔥
    .
    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach, ILMU dan TEAM SUPPORT.
    .
    CN 0176745538
    Follow @anazrafael
    .
    #dramasweetdreams #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #eatcleankl #sayasukamakan #cantikberhijab #johorfood #neelofahijab #kuantanpahang #turki #masakanhariini #7harimencintaiku2 #kevinzahri #terengganukite #kitajagakita #sarawakian #buanglemak

  •  203  1  11 August, 2020