#jjcmtv3 Instagram Photos & Videos

jjcmtv3 - 160.9k posts

Hashtag Popularity

3.6
average comments
885.9
average likes

Latest #jjcmtv3 Posts

  • WE DO DELIVERY NOW!!! CLICK ON OUR WALL.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Let’s get cheesy.⠀⠀⠀⠀⠀
SPECIALISED IN WESTERN AND LOCAL FOOD⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• TAKE AWAY • DINE IN • DELIVERY⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
5.00pm - 12.30pm⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Everyday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
WHATSAPP LINK AT OUR PROFILE OR CLICK LINK BELOW.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀
https://linktr.ee/biggalleyscafe⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We also got a lot of ‘JIMAT’ set for you. Stay JIMAT GUYS!! No worries we DELIVER it for you. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#biggalleys #biggalleyscafe #alorsetarfood #alorsetarcafe #makansedap #malaysiafoodchannel #kedahwesternfood #kedahfood #kedahcafe #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkedah #JalanJalanCariMakan #Foodie #Foodgasm #foodporn #FoodOfTheDay #FoodBlogger #FoodHunter #foodlover #malaysiafoodporn #malaysiafoodie #malaysiafood #kedahfoodporn #cheesytisfied #cheeselover #cheesekedah
  • WE DO DELIVERY NOW!!! CLICK ON OUR WALL.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Let’s get cheesy.⠀⠀⠀⠀⠀
    SPECIALISED IN WESTERN AND LOCAL FOOD⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    • TAKE AWAY • DINE IN • DELIVERY⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    5.00pm - 12.30pm⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Everyday⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    WHATSAPP LINK AT OUR PROFILE OR CLICK LINK BELOW.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀
    https://linktr.ee/biggalleyscafe⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    We also got a lot of ‘JIMAT’ set for you. Stay JIMAT GUYS!! No worries we DELIVER it for you. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #biggalleys #biggalleyscafe #alorsetarfood #alorsetarcafe #makansedap #malaysiafoodchannel #kedahwesternfood #kedahfood #kedahcafe #jjcm #jjcmtv3 #jjcmkedah #JalanJalanCariMakan #Foodie #Foodgasm #foodporn #FoodOfTheDay #FoodBlogger #FoodHunter #foodlover #malaysiafoodporn #malaysiafoodie #malaysiafood #kedahfoodporn #cheesytisfied #cheeselover #cheesekedah

  •  0  0  4 minutes ago
  • Kanak2 jarang menipu.. 🤗
Thank you sayang2❤️🥰
.

OPEN TODAY
(❌Dine in)
TANJAKCREW CAFE
3:00ptg-10:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #pkp #mco #covid19 #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #cheesy  #jjcmtv3  #supportlocal  #mhitv3  #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv  #tentasnegeri #foodgasm #riebazar #supportsmallbusiness #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macnchees
  • Kanak2 jarang menipu.. 🤗
    Thank you sayang2❤️🥰
    .

    OPEN TODAY
    (❌Dine in)
    TANJAKCREW CAFE
    3:00ptg-10:00mlm
    43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
    .
    #tanjakcrew #tanjakcrewcafe #wangsamaju #pkp #mco #covid19 #wangsamajuseksyen2 #setapak #cheeseleleh #cheesy #jjcmtv3 #supportlocal #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #tentasnegeri #foodgasm #riebazar #supportsmallbusiness #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik #cheesetarik #macnchees

  •  7  0  6 minutes ago
  • ○
Jumsssss!
Buka dohhh ...singgah kabin Takoyaki x dimsum nehhh syggg ku.
.
nikmati mcm2 mkanan kat sini...
Acu tera mari celup mari colek tehhhh makanan di gudang ni
Ada mcm2 jenis Colek,kerabu maggi ,takoyaki,dimsum,tauhu begedil,tauhu lauk bersama sos POWER,ramen samyang,SANGKAYA panas2,Aneka Pau,kerang bakar pon adaaaaaa!❤️
.
.
- Open 5pm-11.30pm..
- Hari ISNIN OFFDay..
- Waze:Gudang Makang ..
- Ikuti kami di laman fb/ig @salmisuhaney 
.
.
#dimsum #kerabumaggi #dimsumNo1diTerengganu
#western#ramensamyang
#takoyaki #masakanpanas #satay
 #yongtaufoo #meesup #rotipayang
 #ayamkorea
#charkeowteow
#anekacolek #kerangbakar
#foodporn
#gudangmakang
#jjcmtv3 
#amazingterengganu 
#jjcmkualaterengganu 
#dimsummanir
#terengganufood
#takoyakimanir
#terengganufood
#foodcraving
#20makananterbaikterengganu
#tauhubegedilSedakk
#TauhulaukSOSPOWER
#SANGKAYAPANAS
#PauGebu

  • Jumsssss!
    Buka dohhh ...singgah kabin Takoyaki x dimsum nehhh syggg ku.
    .
    nikmati mcm2 mkanan kat sini...
    Acu tera mari celup mari colek tehhhh makanan di gudang ni
    Ada mcm2 jenis Colek,kerabu maggi ,takoyaki,dimsum,tauhu begedil,tauhu lauk bersama sos POWER,ramen samyang,SANGKAYA panas2,Aneka Pau,kerang bakar pon adaaaaaa!❤️
    .
    .
    - Open 5pm-11.30pm..
    - Hari ISNIN OFFDay..
    - Waze:Gudang Makang ..
    - Ikuti kami di laman fb/ig @salmisuhaney
    .
    .
    #dimsum #kerabumaggi #dimsumNo1diTerengganu
    #western #ramensamyang
    #takoyaki #masakanpanas #satay
    #yongtaufoo #meesup #rotipayang
    #ayamkorea
    #charkeowteow
    #anekacolek #kerangbakar
    #foodporn
    #gudangmakang
    #jjcmtv3
    #amazingterengganu
    #jjcmkualaterengganu
    #dimsummanir
    #terengganufood
    #takoyakimanir
    #terengganufood
    #foodcraving
    #20makananterbaikterengganu
    #tauhubegedilSedakk
    #TauhulaukSOSPOWER
    #SANGKAYAPANAS
    #PauGebu

  •  3  0  18 minutes ago
  • Anda Peminat Nasi Kukus Ayam Berempah ❓❓

Tengah Craving Nak Makan Nasi Kukus Yang Sedap❓❓🤤🍛🤤🍛🤤

🔥🔥Jom Try Nasi Kukus Ayam Berempah Maliki 👇🏼

"NASI KUKUS AYAM BEREMPAH MALIKI"🍛🍛🍛🍛
 
💘Acar Timun & Nenas
💘Kuah Kari Ayam 
💘Sambal Belacan
💘Nasi Putih Di Kukus

- Pilihan Nasi Kukus 

🎀 Nasi Kukus Ayam : RM7.50 
🎀 Nasi Kukus Burung Puyuh : RM7.50 
🎀 Nasi Kukus Ayam Cincang : RM7.00 
🎀 Nasi Kukus Ikan Keli : RM8.50 
🎀 Nasi Kukus Ikan Bawal : RM 9.50 
🎀 Nasi Kukus Ikan Talapia : RM 9.50 
🎀 Nasi Kukus Ikan Kembung : RM 9.50 

ALAMAT : NO 20 PJS 8/17 Dataran Mentari Bandar Sunway 46150 PETALING JAYA SELANGOR 

Apa tunggu lgi ‼️Jom Order Sekarang 🤓👇🏼

🚴‍♀️ FOODPANDA 
🚴‍♀️ BUNGKUSIT 
🚴‍♀️ EATMOL 

 Delivery  kawasan KL & Selangor 

Pertanyaan Boleh Whatsapp ⬇️
Www.wasap.my/+601139862354

#jomsinggah #jomorder #jombungkus #malikinasikukussunway #malikinasikukus #laparpofood #mytv701 #foodpanda #BandarSunway #bungkusit #jjcmtv3
  • Anda Peminat Nasi Kukus Ayam Berempah ❓❓

    Tengah Craving Nak Makan Nasi Kukus Yang Sedap❓❓🤤🍛🤤🍛🤤

    🔥🔥Jom Try Nasi Kukus Ayam Berempah Maliki 👇🏼

    "NASI KUKUS AYAM BEREMPAH MALIKI"🍛🍛🍛🍛

    💘Acar Timun & Nenas
    💘Kuah Kari Ayam
    💘Sambal Belacan
    💘Nasi Putih Di Kukus

    - Pilihan Nasi Kukus

    🎀 Nasi Kukus Ayam : RM7.50
    🎀 Nasi Kukus Burung Puyuh : RM7.50
    🎀 Nasi Kukus Ayam Cincang : RM7.00
    🎀 Nasi Kukus Ikan Keli : RM8.50
    🎀 Nasi Kukus Ikan Bawal : RM 9.50
    🎀 Nasi Kukus Ikan Talapia : RM 9.50
    🎀 Nasi Kukus Ikan Kembung : RM 9.50

    ALAMAT : NO 20 PJS 8/17 Dataran Mentari Bandar Sunway 46150 PETALING JAYA SELANGOR

    Apa tunggu lgi ‼️Jom Order Sekarang 🤓👇🏼

    🚴‍♀️ FOODPANDA
    🚴‍♀️ BUNGKUSIT
    🚴‍♀️ EATMOL

    Delivery kawasan KL & Selangor

    Pertanyaan Boleh Whatsapp ⬇️
    Www.wasap.my/+601139862354

    #jomsinggah #jomorder #jombungkus #malikinasikukussunway #malikinasikukus #laparpofood #mytv701 #foodpanda #BandarSunway #bungkusit #jjcmtv3

  •  0  0  19 minutes ago
  • Let the thumbs speak
.
Harga Steak berbeza2 mengikut jenis, berat & marbelling, & bermula dari RM30 & keatas.Korang boleh pilih dekat chiller ni yg mane korang berkenan ikot selera & kat situ dah tagging siap2 harga, jenis & berat. Harga siap masak & side dishes.
.
Then kami akan masak mengikut mengikut citarasa anda. Rare, Medium Rare, Medium, Medium Well or Well Done. Tak pasti? Crew kami sedia membantu.
.
Texas Station Cafe & Restaurant
.
📍 Hadapan pasaraya Nirwana,sederet Bank Islam, sebelah Secret Recipe Kemaman.
.
⏰ 3.00 ptg - 11.00 mlm
⏰ Jumaat 4.00 ptg - 11.00 mlm
.
🚫 Tutup Setiap Selasa 🙅
.
☎️ 09 8586260
.
📲 www.wasap.my/60193797260 @ klik link di bio
.
#texasstationkemaman #texasstation #texasstationcafe #kemamanwesternfood #kemaman #terengganu #dungun #kuantan #paka #kerteh #texasstationlovers #jjcmtv3
  • Let the thumbs speak
    .
    Harga Steak berbeza2 mengikut jenis, berat & marbelling, & bermula dari RM30 & keatas.Korang boleh pilih dekat chiller ni yg mane korang berkenan ikot selera & kat situ dah tagging siap2 harga, jenis & berat. Harga siap masak & side dishes.
    .
    Then kami akan masak mengikut mengikut citarasa anda. Rare, Medium Rare, Medium, Medium Well or Well Done. Tak pasti? Crew kami sedia membantu.
    .
    Texas Station Cafe & Restaurant
    .
    📍 Hadapan pasaraya Nirwana,sederet Bank Islam, sebelah Secret Recipe Kemaman.
    .
    ⏰ 3.00 ptg - 11.00 mlm
    ⏰ Jumaat 4.00 ptg - 11.00 mlm
    .
    🚫 Tutup Setiap Selasa 🙅
    .
    ☎️ 09 8586260
    .
    📲 www.wasap.my/60193797260 @ klik link di bio
    .
    #texasstationkemaman #texasstation #texasstationcafe #kemamanwesternfood #kemaman #terengganu #dungun #kuantan #paka #kerteh #texasstationlovers #jjcmtv3

  •  7  0  24 minutes ago
  • Bio benor? RM1 jerrr? Betul ke ni?

Betul kome, takyah gosok2 mata, tak silap nampak PROMO by @teamali.official
Memang seringgit je untuk milk tea.
Datanglah ramai-ramai hari ini..

T&C apply.

Hai orang Ipoh 🙋🏼‍♀️✨. Sempena dgn opening @teamali.official di MYDIN MERU Julai ni TeaMali ada special promotion tau 😋 jeng jeng jeng!! Korang boleh beli drinks yg korang nak then just tambah RM1 je untuk dapatkan milk tea drink. Moh ler apa lagi?? Takkan tengok je kan 😙
  • Bio benor? RM1 jerrr? Betul ke ni?

    Betul kome, takyah gosok2 mata, tak silap nampak PROMO by @teamali.official
    Memang seringgit je untuk milk tea.
    Datanglah ramai-ramai hari ini..

    T&C apply.

    Hai orang Ipoh 🙋🏼‍♀️✨. Sempena dgn opening @teamali.official di MYDIN MERU Julai ni TeaMali ada special promotion tau 😋 jeng jeng jeng!! Korang boleh beli drinks yg korang nak then just tambah RM1 je untuk dapatkan milk tea drink. Moh ler apa lagi?? Takkan tengok je kan 😙

  •  5  1  40 minutes ago
  • 🔥MK K-CLIQUE in the house🔥
.
.
Thank you bruhh !! MK memang mantul gaiss !!
.
#MANTULPAKABU
.
HQ Branch BBU :-
📍Food District Cafe JB @fooddistrictjb
Address : 32, Jalan Padi Emas 2, Bandar Baru Uda, 81200, JB
.
🕰️ 6PM till 1AM
.
#RotiBakarFamousJB #iloafyou #FoodDistrictJB  #chocolate #mychamais #sayajual #hairiwhuut #BBU #Kulai #RotiBakarBandung #TV3 #johorfoodie #maqan #thefoodranger #viralmuafakatjohor #johorbahru #makansedapjb #rotibakarbandung #singapore #singaporefoodie #tiktokmalaysia #mymakantv #foodpics #makansedapjb #johorfoodie #jjcmtv3 #visitjohormakan #chocolatelover #mkkclique
  • 🔥MK K-CLIQUE in the house🔥
    .
    .
    Thank you bruhh !! MK memang mantul gaiss !!
    .
    #MANTULPAKABU
    .
    HQ Branch BBU :-
    📍Food District Cafe JB @fooddistrictjb
    Address : 32, Jalan Padi Emas 2, Bandar Baru Uda, 81200, JB
    .
    🕰️ 6PM till 1AM
    .
    #RotiBakarFamousJB #iloafyou #FoodDistrictJB  #chocolate #mychamais #sayajual #hairiwhuut #BBU #Kulai #RotiBakarBandung #TV3 #johorfoodie #maqan #thefoodranger #viralmuafakatjohor #johorbahru #makansedapjb #rotibakarbandung #singapore #singaporefoodie #tiktokmalaysia #mymakantv #foodpics #makansedapjb #johorfoodie #jjcmtv3 #visitjohormakan #chocolatelover #mkkclique

  •  9  0  1 hour ago
  • Menu fav makan ramai ramai satu family di hujung minggu...Set ni harga RM 49 jer makan 4-5 orang⠀
⠀
Food Truck Papa buka pukul 5 petang sampai 11 malam..Lokasi kt bandar tun hussein onn..Boleh waze utk cari...taip Chicken Royale :) ⠀
⠀
⠀
#malaysianfood⠀
#malaysiancafes⠀
#malaysianfoodie⠀
#selangor⠀
#kualalumpur⠀
#makan⠀
#makanan⠀
#chickenroyale⠀
#CRtribe⠀
#cheesepull⠀
⠀
#malaysia ⠀
#foodporn ⠀
#foodie ⠀
#food ⠀
#instafood ⠀
#makan ⠀
#foodpornmalaysia⠀
#foodstagram ⠀
#jjcmtv3⠀
#klfoodies⠀
⠀
#klfood ⠀
#jalanjalancarimakan⠀
#sayasukamakan⠀
#malaysianfoodie ⠀
#makanmakan ⠀
#jommakan ⠀
#cheese⠀
#malaysia⠀
#myMakantv⠀
⠀
#eatdrinkkl
  • Menu fav makan ramai ramai satu family di hujung minggu...Set ni harga RM 49 jer makan 4-5 orang⠀

    Food Truck Papa buka pukul 5 petang sampai 11 malam..Lokasi kt bandar tun hussein onn..Boleh waze utk cari...taip Chicken Royale :) ⠀


    #malaysianfood
    #malaysiancafes
    #malaysianfoodie
    #selangor
    #kualalumpur
    #makan
    #makanan
    #chickenroyale
    #CRtribe
    #cheesepull

    #malaysia ⠀
    #foodporn ⠀
    #foodie ⠀
    #food ⠀
    #instafood ⠀
    #makan ⠀
    #foodpornmalaysia⠀
    #foodstagram ⠀
    #jjcmtv3⠀
    #klfoodies⠀

    #klfood ⠀
    #jalanjalancarimakan⠀
    #sayasukamakan⠀
    #malaysianfoodie ⠀
    #makanmakan ⠀
    #jommakan ⠀
    #cheese⠀
    #malaysia⠀
    #myMakantv⠀

    #eatdrinkkl

  •  33  0  1 hour ago
  • Kalau nak makan western sedap time belum gaji mmg sini patut pergi !! Menu semua bwh Rm20👍🏻

Chicken Chop Rm5.90
Chicken Grill Pasta Rm9.90
Rib-Eye Rm16.90

📌 Eye's Steak Pantai Dalam, KL
.
🏭 Lokasi: Bazaria Pantai, KL
🚗 Waze: Eye's Steak - Pantai Dalam
⏰ Waktu operasi: 4PM – 12AM (Isnin cuti)
📌 Facebook: Eye’s Steak – Pantai Dalam
📌 Instagram: eyessteak_pantaidalam
📞 0163212606
.
#makanmakan #makansedapkl #makanmurahkl #tempatmakankl #westernkl #tempatmenarikkl #steakkl #steaksedapkl #najibrazak #tmj #kampungkerinchi #bangsarsouth #midvalley #pantaidalam #placetoeatkl #eyessteakpantaidalam #makanmakan #eyessteak #westernmurahshahalam #westernfoodmurah #viral #jjcm2020 #jjcmtv3 #lambshank #lambchop #makanmakan #westernmurahkl #kitabaikramaisayang #gemokisawesome #makanmalam #chickenchop
  • Kalau nak makan western sedap time belum gaji mmg sini patut pergi !! Menu semua bwh Rm20👍🏻

    Chicken Chop Rm5.90
    Chicken Grill Pasta Rm9.90
    Rib-Eye Rm16.90

    📌 Eye's Steak Pantai Dalam, KL
    .
    🏭 Lokasi: Bazaria Pantai, KL
    🚗 Waze: Eye's Steak - Pantai Dalam
    ⏰ Waktu operasi: 4PM – 12AM (Isnin cuti)
    📌 Facebook: Eye’s Steak – Pantai Dalam
    📌 Instagram: eyessteak_pantaidalam
    📞 0163212606
    .
    #makanmakan #makansedapkl #makanmurahkl #tempatmakankl #westernkl #tempatmenarikkl #steakkl #steaksedapkl #najibrazak #tmj #kampungkerinchi #bangsarsouth #midvalley #pantaidalam #placetoeatkl #eyessteakpantaidalam #makanmakan #eyessteak #westernmurahshahalam #westernfoodmurah #viral #jjcm2020 #jjcmtv3 #lambshank #lambchop #makanmakan #westernmurahkl #kitabaikramaisayang #gemokisawesome #makanmalam #chickenchop

  •  12  0  1 hour ago
  • ASYIK YANG TERSAYANG JE BERIA-RIA BAWA KITA MAKAN

Terima kasihlah selama ni pilih tempat untuk kita luang masa bersama. Benda nampak remeh tapi menusuk ke hati.Dia bukan nak apa pun. Nak tengok usaha kita scroll sosial media, google mana tempat makan yang best. 
Apa kata harini awak plak bawa dia pergi makan. Lagi best dan terharu bila makanan tu makanan kegemaran dia. Senyum sampai ke telinga dia 😊 Lagi erat hubungan kasih sayang.

#craveat
#craveatmenu
#craveatalamimpian
#seksyen35
#shahalamresident
#alamimpian
#ttdialamimpian 
#restorancraveat
#subangjaya
#glenmarie
#bukitjelutong
#ttdijaya
#shahalam
#shahalamfood
#jjcmtv3 
#cadanganmakan
  • ASYIK YANG TERSAYANG JE BERIA-RIA BAWA KITA MAKAN

    Terima kasihlah selama ni pilih tempat untuk kita luang masa bersama. Benda nampak remeh tapi menusuk ke hati.Dia bukan nak apa pun. Nak tengok usaha kita scroll sosial media, google mana tempat makan yang best.
    Apa kata harini awak plak bawa dia pergi makan. Lagi best dan terharu bila makanan tu makanan kegemaran dia. Senyum sampai ke telinga dia 😊 Lagi erat hubungan kasih sayang.

    #craveat
    #craveatmenu
    #craveatalamimpian
    #seksyen35
    #shahalamresident
    #alamimpian
    #ttdialamimpian
    #restorancraveat
    #subangjaya
    #glenmarie
    #bukitjelutong
    #ttdijaya
    #shahalam
    #shahalamfood
    #jjcmtv3
    #cadanganmakan

  •  7  0  1 hour ago
  • Papa dapat ilham menu ni bila makan menu ada cheese tapi cheese nya sikit Papa jadi tak puas...⠀
⠀
Nah Papa bagi selambak terus ...⠀
⠀
⠀
#malaysianfood⠀
#malaysiancafes⠀
#malaysianfoodie⠀
#selangor⠀
#kualalumpur⠀
#makan⠀
#makanan⠀
#chickenroyale⠀
#CRtribe⠀
#cheesepull⠀
⠀
#malaysia ⠀
#foodporn ⠀
#foodie ⠀
#food ⠀
#instafood ⠀
#makan ⠀
#foodpornmalaysia⠀
#foodstagram ⠀
#jjcmtv3⠀
#klfoodies⠀
⠀
#klfood ⠀
#jalanjalancarimakan⠀
#sayasukamakan⠀
#malaysianfoodie ⠀
#makanmakan ⠀
#jommakan ⠀
#cheese⠀
#malaysia⠀
#myMakantv⠀
⠀
#eatdrinkkl
  • Papa dapat ilham menu ni bila makan menu ada cheese tapi cheese nya sikit Papa jadi tak puas...⠀

    Nah Papa bagi selambak terus ...⠀


    #malaysianfood
    #malaysiancafes
    #malaysianfoodie
    #selangor
    #kualalumpur
    #makan
    #makanan
    #chickenroyale
    #CRtribe
    #cheesepull

    #malaysia ⠀
    #foodporn ⠀
    #foodie ⠀
    #food ⠀
    #instafood ⠀
    #makan ⠀
    #foodpornmalaysia⠀
    #foodstagram ⠀
    #jjcmtv3⠀
    #klfoodies⠀

    #klfood ⠀
    #jalanjalancarimakan⠀
    #sayasukamakan⠀
    #malaysianfoodie ⠀
    #makanmakan ⠀
    #jommakan ⠀
    #cheese⠀
    #malaysia⠀
    #myMakantv⠀

    #eatdrinkkl

  •  69  1  3 hours ago
  • Jange maros deh...KakAr llani ado gewe doh.
Xavailable dh kito ni.
😍😍😍😍
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dine-In, TakeAway & Delivery (Lalamove)
Waze/Google Maps: Kak Ar Kelate 
Lokasi: Taman Mas, Puchong.
Operasi : 11pagi - 7 petang, Rabu cuti.
☎️ 011-1190-1373
Instagram: @kakarkelate 
Facebook: Kak Ar Kelate
#kakarkelate #makessinisedakbohku #puchongfood #makanankelantan #masakankelantan #masakwithpassion #makanansedap #halalfoodie #halalfood #akusuka #malaysianfoodblogger #malaysianfood #jalanjalancarimakan #tukangtulartempatmakan #jjcmtv3 #ikebekok #meecelup #kerutupdaging #kerutupayamkampung #gulaiikantongkol #perutairasam #supperut #wargapuchong #waronghunter #kelateku #nasikerabukuning #kambingbakar #nasikerabukambingbakar #makanansedapkelantan
  • Jange maros deh...KakAr llani ado gewe doh.
    Xavailable dh kito ni.
    😍😍😍😍
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Dine-In, TakeAway & Delivery (Lalamove)
    Waze/Google Maps: Kak Ar Kelate
    Lokasi: Taman Mas, Puchong.
    Operasi : 11pagi - 7 petang, Rabu cuti.
    ☎️ 011-1190-1373
    Instagram: @kakarkelate
    Facebook: Kak Ar Kelate
    #kakarkelate #makessinisedakbohku #puchongfood #makanankelantan #masakankelantan #masakwithpassion #makanansedap #halalfoodie #halalfood #akusuka #malaysianfoodblogger #malaysianfood #jalanjalancarimakan #tukangtulartempatmakan #jjcmtv3 #ikebekok #meecelup #kerutupdaging #kerutupayamkampung #gulaiikantongkol #perutairasam #supperut #wargapuchong #waronghunter #kelateku #nasikerabukuning #kambingbakar #nasikerabukambingbakar #makanansedapkelantan

  •  23  0  3 hours ago

Top #jjcmtv3 Posts

  • Hampir lima bulan kita bersabar, sekarang masa untuk lepas geram! 
.

Social distancing menjadi #NormaBaharu kita akur sambil berkarya.... #JJCMTV3 is back!
.

Alhamdulillah, 2 pinggan nasi, 4 jenis lauk aku belasah di @mafioso_shellaut sampai 11 malam. Puas hati, tapi besok jogging 10km 😅
.

8 jenis set mampu milik, sesuai untuk dikunjung sekeluarga. Saya rekomen set masak lemak, kalau awak suka pedas👍🏻

#JJCM #AkuSuka
  • Hampir lima bulan kita bersabar, sekarang masa untuk lepas geram!
    .

    Social distancing menjadi #NormaBaharu kita akur sambil berkarya.... #JJCMTV3 is back!
    .

    Alhamdulillah, 2 pinggan nasi, 4 jenis lauk aku belasah di @mafioso_shellaut sampai 11 malam. Puas hati, tapi besok jogging 10km 😅
    .

    8 jenis set mampu milik, sesuai untuk dikunjung sekeluarga. Saya rekomen set masak lemak, kalau awak suka pedas👍🏻

    #JJCM #AkuSuka

  •  495  11  2 July, 2020
  • TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN
==============================
Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan
Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya!

TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu!

YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund
Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan

Kami juga punya "PROGRAM HAMIL" dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami.
Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya.

#semenyihjauhgiler #hargakampungrasa5star #shaqhelskitchensemenyih #akusuka #jjcm #jjcmtv3 #JalanJalanCariMakanTV3 #jalanjalancarimakan #westernfood #restoran #fusion #asian #Route31#brogahill #brotherhoodreunited #ysuku #y15#Hondars150r#medan#kajang#bangi #cheras #kuelebaran #kueenak #makanansehat #kuekeringenak #cemilan #kuker #kuekeringlebaran #coklat
  • TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN
    ==============================
    Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan
    Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya!

    TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu!

    YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund
    Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan

    Kami juga punya "PROGRAM HAMIL" dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami.
    Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya.

    #semenyihjauhgiler #hargakampungrasa5star #shaqhelskitchensemenyih #akusuka #jjcm #jjcmtv3 #JalanJalanCariMakanTV3 #jalanjalancarimakan #westernfood #restoran #fusion #asian #Route31#brogahill #brotherhoodreunited #ysuku #y15#Hondars150r#medan#kajang#bangi #cheras #kuelebaran #kueenak #makanansehat #kuekeringenak #cemilan #kuker #kuekeringlebaran #coklat

  •  5,542  13  16 April, 2020
  • TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN
==============================
Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan
Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya!

TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu!

YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund
Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan

Kami juga punya "PROGRAM HAMIL" dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami.
Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya.

#semenyihjauhgiler #hargakampungrasa5star #shaqhelskitchensemenyih #akusuka #jjcm #jjcmtv3 #JalanJalanCariMakanTV3 #jalanjalancarimakan #westernfood #restoran #fusion #asian #Route31#brogahill #brotherhoodreunited #ysuku #y15#Hondars150r#medan#kajang#bangi #cheras #kuelebaran #kueenak #makanansehat #kuekeringenak #cemilan #kuker #kuekeringlebaran #coklat
  • TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN
    ==============================
    Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan
    Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya!

    TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu!

    YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund
    Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan

    Kami juga punya "PROGRAM HAMIL" dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami.
    Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya.

    #semenyihjauhgiler #hargakampungrasa5star #shaqhelskitchensemenyih #akusuka #jjcm #jjcmtv3 #JalanJalanCariMakanTV3 #jalanjalancarimakan #westernfood #restoran #fusion #asian #Route31#brogahill #brotherhoodreunited #ysuku #y15#Hondars150r#medan#kajang#bangi #cheras #kuelebaran #kueenak #makanansehat #kuekeringenak #cemilan #kuker #kuekeringlebaran #coklat

  •  4,133  6  24 May, 2020