#jerukmanggaleleh Instagram Photos & Videos

jerukmanggaleleh - 55 posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
7.2
average likes

Latest #jerukmanggaleleh Posts

  • Hai semua !  Jom submit order sebelum khamis ni ! JERUK MANGGA LELEH KONFIRM LELEH TEROKKK 🔥🔥🔥🔥 BATCH 1 ni kita akan closed order pada hari khamis !! CEPAT ORDER SEBELUM CLOSED😱😱 COD PADA HARI SABTU DAN AHAD . UNTUK detail atau pertanyaan WS 📲 
KLIK LINK BIO🤗

#jerukmanggaleleh
#manggalelehrm10
#jerukmanggashahalam
  • Hai semua ! Jom submit order sebelum khamis ni ! JERUK MANGGA LELEH KONFIRM LELEH TEROKKK 🔥🔥🔥🔥 BATCH 1 ni kita akan closed order pada hari khamis !! CEPAT ORDER SEBELUM CLOSED😱😱 COD PADA HARI SABTU DAN AHAD . UNTUK detail atau pertanyaan WS 📲
    KLIK LINK BIO🤗

    #jerukmanggaleleh
    #manggalelehrm10
    #jerukmanggashahalam

  •  0  0  14 June, 2020
  • Kenapa JERUK MANGGA ASAM BOI SYURGA FOODS menjadi pilihan?
.
✅Buah mangga yang FRESH
✅Tak kedekut ASAM BOI (2 paket asam boi setiap balang)
✅PEDAS-PEDAS manja (dibekalkan extra cili untuk yang sukakan pedas)
✅Buah limau kasturi sebagai penambah perisa kesegaran
✅Tiada cuka
✅Tiada kapur
✅Tiada bahan pengawet
.
Siapa yang dah rasa pasti repeat order lagi💞
.
Minima COD 2 balang + Charge COD mengikut kawasan
.
Self Pickup area Bandar Country Homes & Aeon Anggun Rawang
.
Berminat boleh terus tekan link
📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
.
#jeruk #jerukmangga #jerukmanggaasamboi #jerukmanggasedap #jerukmanggarawang #codjerukmangga #deliveryjerukmangga #jerukmanggaviral #jerukmanggaleleh #manggaasamboi #manggaasamboisgbuloh
  • Kenapa JERUK MANGGA ASAM BOI SYURGA FOODS menjadi pilihan?
    .
    ✅Buah mangga yang FRESH
    ✅Tak kedekut ASAM BOI (2 paket asam boi setiap balang)
    ✅PEDAS-PEDAS manja (dibekalkan extra cili untuk yang sukakan pedas)
    ✅Buah limau kasturi sebagai penambah perisa kesegaran
    ✅Tiada cuka
    ✅Tiada kapur
    ✅Tiada bahan pengawet
    .
    Siapa yang dah rasa pasti repeat order lagi💞
    .
    Minima COD 2 balang + Charge COD mengikut kawasan
    .
    Self Pickup area Bandar Country Homes & Aeon Anggun Rawang
    .
    Berminat boleh terus tekan link
    📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
    📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
    📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
    .
    #jeruk #jerukmangga #jerukmanggaasamboi #jerukmanggasedap #jerukmanggarawang #codjerukmangga #deliveryjerukmangga #jerukmanggaviral #jerukmanggaleleh #manggaasamboi #manggaasamboisgbuloh

  •  11  0  30 November, 2019
  • AL JUICYCRUNCH hanya ada 2 jenis jeruk mangga sahaja iaitu jeruk mangga kering & jeruk mangga basah. Dua dua menjadi kegilaan ramai! Tak percaya? Rasa dulu okay 😉 .
.
Kami menggunakan buah mangga lemak rangup yang berkualiti tinggi! 💯 homemade tiada sebarang pengawet seperti cuka dan kapur! Tunggu apa lagi? Cepat grab sekarang! BELI 2 FREE COD AREA AMPANG! 🚗 .
.
Ada yang serious nak buat extra income untuk suri rumah/penggangur/kerja swasta? 
Saya akan share kan rezeki kepada korang semua. Mari kita berbisnes dengan AL JuicyCrunch 😉✌🏼 .
.
Sesiapa yang nak order/nak jadi agent boleh direct whatsapp abang jeruk okay! Sempoiii
Www.wassap.my/60199662895/aljuicycrunch
.
.
#jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #muslimproduk #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta
  • AL JUICYCRUNCH hanya ada 2 jenis jeruk mangga sahaja iaitu jeruk mangga kering & jeruk mangga basah. Dua dua menjadi kegilaan ramai! Tak percaya? Rasa dulu okay 😉 .
    .
    Kami menggunakan buah mangga lemak rangup yang berkualiti tinggi! 💯 homemade tiada sebarang pengawet seperti cuka dan kapur! Tunggu apa lagi? Cepat grab sekarang! BELI 2 FREE COD AREA AMPANG! 🚗 .
    .
    Ada yang serious nak buat extra income untuk suri rumah/penggangur/kerja swasta?
    Saya akan share kan rezeki kepada korang semua. Mari kita berbisnes dengan AL JuicyCrunch 😉✌🏼 .
    .
    Sesiapa yang nak order/nak jadi agent boleh direct whatsapp abang jeruk okay! Sempoiii
    Www.wassap.my/60199662895/aljuicycrunch
    .
    .
    #jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #muslimproduk #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta

  •  12  1  19 June, 2019
  • Thank you MARJANS TV! @alif.sharifuddin pun dah berkrup krap krup krap dengan jeruk mangga @aljuicycrunch ! Tengok la kesedapan homemade jeruk mangga kami! Orang yang tak suka makan jeruk pun boleh jatuh hati tau! 🥰😉
.
.
Tengok muka pun ada senyum dan tak tipu bila makan jeruk mangga ALJuicyCrunch! Korang taknak cuba ke? Jangan terliur pula okay 😋 Makan sekali confirm akan repeat lagi! .
.
.
Sesiapa yang nak order/nak jadi agent boleh direct whatsapp abang jeruk okay! 
Www.wassap.my/60199662895/aljuicycrunch
.
.
#jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #muslimproduk #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta
  • Thank you MARJANS TV! @alif.sharifuddin pun dah berkrup krap krup krap dengan jeruk mangga @aljuicycrunch ! Tengok la kesedapan homemade jeruk mangga kami! Orang yang tak suka makan jeruk pun boleh jatuh hati tau! 🥰😉
    .
    .
    Tengok muka pun ada senyum dan tak tipu bila makan jeruk mangga ALJuicyCrunch! Korang taknak cuba ke? Jangan terliur pula okay 😋 Makan sekali confirm akan repeat lagi! .
    .
    .
    Sesiapa yang nak order/nak jadi agent boleh direct whatsapp abang jeruk okay!
    Www.wassap.my/60199662895/aljuicycrunch
    .
    .
    #jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #muslimproduk #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta

  •  14  0  18 June, 2019
  • Jeruk Mangga ALJUICYCRUNCH memang sudah dapat sambutan yang LUAR BIASA dari orang ramai! Ramai yang dah ketagih dengan jeruk mangga kami yang 💯 homemade! 😋 .
.
Boleh buat kudap kudap petang, ada juga nak buat untuk open house 😂. Lets krup krap krup krap together 🍋🤣 .
.
Ada yang serious nak buat extra income untuk suri rumah/penggangur/kerja swasta? 
Saya akan share kan rezeki kepada korang semua. Mari kita berbisnes dengan AL JuicyCrunch 😉✌🏼 .
.
Sesiapa yang nak order/nak jadi agent boleh direct whatsapp ke number ni 
Www.wassap.my/60199662895/aljuicycrunch
.
.
#jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #muslimproduk #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta
  • Jeruk Mangga ALJUICYCRUNCH memang sudah dapat sambutan yang LUAR BIASA dari orang ramai! Ramai yang dah ketagih dengan jeruk mangga kami yang 💯 homemade! 😋 .
    .
    Boleh buat kudap kudap petang, ada juga nak buat untuk open house 😂. Lets krup krap krup krap together 🍋🤣 .
    .
    Ada yang serious nak buat extra income untuk suri rumah/penggangur/kerja swasta?
    Saya akan share kan rezeki kepada korang semua. Mari kita berbisnes dengan AL JuicyCrunch 😉✌🏼 .
    .
    Sesiapa yang nak order/nak jadi agent boleh direct whatsapp ke number ni
    Www.wassap.my/60199662895/aljuicycrunch
    .
    .
    #jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #muslimproduk #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta

  •  11  2  18 June, 2019
  • Alhamdulilah, baru je restock pagi tadi. Permintaan luar biasa, ini semua rezeki Allah. Sekali order 5,8 balang. Katanya untuk kudap kudap petang, ada juga nak buat untuk open house 😂. Lets krup krap krup krap together 🍋🤣 Ada yang nak buat extra income untuk suri rumah/penggangur/kerja swasta? 
Saya akan share kan rezeki kepada korang semua. Mari kita berbisnes dengan AL JuicyCrunch 😉✌🏼 Sesiapa yang nak order/agent boleh direct whatsapp ke number ni 
Www.wassap.my/60199662895/aljuicycrunch
.
.
#jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #muslimproduk #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta
  • Alhamdulilah, baru je restock pagi tadi. Permintaan luar biasa, ini semua rezeki Allah. Sekali order 5,8 balang. Katanya untuk kudap kudap petang, ada juga nak buat untuk open house 😂. Lets krup krap krup krap together 🍋🤣 Ada yang nak buat extra income untuk suri rumah/penggangur/kerja swasta?
    Saya akan share kan rezeki kepada korang semua. Mari kita berbisnes dengan AL JuicyCrunch 😉✌🏼 Sesiapa yang nak order/agent boleh direct whatsapp ke number ni
    Www.wassap.my/60199662895/aljuicycrunch
    .
    .
    #jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #muslimproduk #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta

  •  12  1  10 June, 2019
  • ‪Assalamualaikum Hai semua #ALJUICYCRUNCHLOVER! Selamat Hari Raya! 🙏🏻 AL JuicyCrunch pun dah puas beraya! NOW WE ARE BACK GUYS! 😉😉
.
.
Mesti dah jemu dengan juadah raya kan? Jom semua pakat pakat order jeruk mangga rangup kami! Dijamin dah makan sekali mesti nak lagi 😋😋
.
.
Whatsapp 0199662895 abang jeruk sekarang untuk order! First come first serve! .
.
#jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #muslimproduk #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta
  • ‪Assalamualaikum Hai semua #ALJUICYCRUNCHLOVER! Selamat Hari Raya! 🙏🏻 AL JuicyCrunch pun dah puas beraya! NOW WE ARE BACK GUYS! 😉😉
    .
    .
    Mesti dah jemu dengan juadah raya kan? Jom semua pakat pakat order jeruk mangga rangup kami! Dijamin dah makan sekali mesti nak lagi 😋😋
    .
    .
    Whatsapp 0199662895 abang jeruk sekarang untuk order! First come first serve! .
    .
    #jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #muslimproduk #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta

  •  6  0  10 June, 2019
  • Thanks sis @mizss_pu3 🥳🥳 #Repost @mizss_pu3 with @download_repost
・・・
Memang krup krap krup krap..gagah akk buat video... pastu min order just 2 je..so ok la..ada yg minta min orser 3-5 balang memang x la i beli...banyak menor...ni just nice la area ampang free COD.. tqtq @aljuicycrunch  dap..da..dap

Yang best nya..order kul 9pm kul 10.58pm sampai... good services 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
‪#JERUKMANGGA‬ #JERUKMANGGAASAMBOI #jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #ampang #halal #muslimproduk #jerukmanggaampang #ampangpoint #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #ramadhan #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah
  • Thanks sis @mizss_pu3 🥳🥳 #Repost @mizss_pu3 with @download_repost
    ・・・
    Memang krup krap krup krap..gagah akk buat video... pastu min order just 2 je..so ok la..ada yg minta min orser 3-5 balang memang x la i beli...banyak menor...ni just nice la area ampang free COD.. tqtq @aljuicycrunch dap..da..dap

    Yang best nya..order kul 9pm kul 10.58pm sampai... good services 👍🏻👍🏻👍🏻
    .
    .
    #JERUKMANGGA#JERUKMANGGAASAMBOI #jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #ampang #halal #muslimproduk #jerukmanggaampang #ampangpoint #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #ramadhan #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah

  •  10  4  8 June, 2019
  • Cepat cepat dapatkan jeruk mangga ALJUICYCRUNCH sekarang di bazaar ramadhan bukit indah! Akak ni dah grab 2 bekas dah. Stok betul betul terhad. Jangan cakap abang tak bgtahu awal awal ye 😛😛
.
.
‪#JERUKMANGGA‬ #JERUKMANGGAASAMBOI #jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #ampang #halal #muslimproduk #jerukmanggaampang #ampangpoint #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #ramadhan #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta
  • Cepat cepat dapatkan jeruk mangga ALJUICYCRUNCH sekarang di bazaar ramadhan bukit indah! Akak ni dah grab 2 bekas dah. Stok betul betul terhad. Jangan cakap abang tak bgtahu awal awal ye 😛😛
    .
    .
    #JERUKMANGGA#JERUKMANGGAASAMBOI #jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #ampang #halal #muslimproduk #jerukmanggaampang #ampangpoint #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #ramadhan #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta

  •  15  1  28 May, 2019
  • Pin pin pin pin... 🚙 🚗 
Jeruk mangga rangup by @aljuicycrunch 
Abang nak open order. Siapa nak jeruk mangga rangup cepat cepat whatsapp abang 😊
Rasa dia mcm mana? Mesti ada yg dok legar difikiran kan....rasa dia mmg sedap cukup rasa...rangup plak.. Abang paling suka bila makan sejuk sejuk... PERGHHH TERANGKAT... Bila sejuk! Gegar pale wehh sedap!😅
.
.
Serius tak rugi cuba memang sedap. Tak tipu! 😊
💯 HOMEMADE TANPA SEBARANG PENGAWET.. Tak perlu was-was sebab Orang Melayu Islam Malaysia kita buat ni. Belum cuba belum tahu 😋😋
.
.
www.wasap.my/60199662895/nakorderjerukmanggarangup
.
.
‪#JERUKMANGGA‬ #JERUKMANGGAASAMBOI #jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #ampang #halal #muslimproduk #jerukmanggaampang #ampangpoint #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #ramadhan #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta
  • Pin pin pin pin... 🚙 🚗
    Jeruk mangga rangup by @aljuicycrunch
    Abang nak open order. Siapa nak jeruk mangga rangup cepat cepat whatsapp abang 😊
    Rasa dia mcm mana? Mesti ada yg dok legar difikiran kan....rasa dia mmg sedap cukup rasa...rangup plak.. Abang paling suka bila makan sejuk sejuk... PERGHHH TERANGKAT... Bila sejuk! Gegar pale wehh sedap!😅
    .
    .
    Serius tak rugi cuba memang sedap. Tak tipu! 😊
    💯 HOMEMADE TANPA SEBARANG PENGAWET.. Tak perlu was-was sebab Orang Melayu Islam Malaysia kita buat ni. Belum cuba belum tahu 😋😋
    .
    .
    www.wasap.my/60199662895/nakorderjerukmanggarangup
    .
    .
    #JERUKMANGGA#JERUKMANGGAASAMBOI #jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #ampang #halal #muslimproduk #jerukmanggaampang #ampangpoint #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #ramadhan #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah #cheta

  •  8  2  27 May, 2019
  • Akak mengandung mengidam jeruk mangga rangup! Thanks akak pilih jeruk mangga ALJuicyCrunch! Borong terus 4 bekas jeruk mangga rangup kami!
Yang lain takkan tengok je? Akak mengandung pun dah cuba tau! 😉😉 Anda bila lagi? Cepat pm sebelum stok habis. Nanti terliur tak tahu ehh 😋😋
.
.
‪#JERUKMANGGA‬ #JERUKMANGGAASAMBOI #BAZAARPAKNIL #jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #ampang #halal #muslimproduk #jerukmanggaampang #ampangpoint #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #ramadhan #puasa #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #bazaarpaknil #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah
  • Akak mengandung mengidam jeruk mangga rangup! Thanks akak pilih jeruk mangga ALJuicyCrunch! Borong terus 4 bekas jeruk mangga rangup kami!
    Yang lain takkan tengok je? Akak mengandung pun dah cuba tau! 😉😉 Anda bila lagi? Cepat pm sebelum stok habis. Nanti terliur tak tahu ehh 😋😋
    .
    .
    #JERUKMANGGA#JERUKMANGGAASAMBOI #BAZAARPAKNIL #jerukmangga #ALJUICYCRUNCH #ampang #halal #muslimproduk #jerukmanggaampang #ampangpoint #jerukmanggabangi #customerALJUICYCRUNCH #jerukkl #bazaaronline #bazaarpaknil #jeruk #jeruksedap #jerukmurah #halal #ramadhan #puasa #jerukmangga #jerukmanggarangup #jerukmanggaampang #jerukmanggawangsamaju #jerukmanggacheras #jerukmanggaaljuicycrunch #jerukmanggaleleh #bazaarpaknil #jerukmanggamurah #jerukviral #jerukasamboi #jerukleleh #starvendors #moodrepublik #bazaarraya #bazaaronline #jerukviral #jerukmurah

  •  7  0  27 May, 2019

Top #jerukmanggaleleh Posts

  • Kenapa JERUK MANGGA ASAM BOI SYURGA FOODS menjadi pilihan?
.
✅Buah mangga yang FRESH
✅Tak kedekut ASAM BOI (2 paket asam boi setiap balang)
✅PEDAS-PEDAS manja (dibekalkan extra cili untuk yang sukakan pedas)
✅Buah limau kasturi sebagai penambah perisa kesegaran
✅Tiada cuka
✅Tiada kapur
✅Tiada bahan pengawet
.
Siapa yang dah rasa pasti repeat order lagi💞
.
Minima COD 2 balang + Charge COD mengikut kawasan
.
Self Pickup area Bandar Country Homes & Aeon Anggun Rawang
.
Berminat boleh terus tekan link
📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
.
#jeruk #jerukmangga #jerukmanggaasamboi #jerukmanggasedap #jerukmanggarawang #codjerukmangga #deliveryjerukmangga #jerukmanggaviral #jerukmanggaleleh #manggaasamboi #manggaasamboisgbuloh
  • Kenapa JERUK MANGGA ASAM BOI SYURGA FOODS menjadi pilihan?
    .
    ✅Buah mangga yang FRESH
    ✅Tak kedekut ASAM BOI (2 paket asam boi setiap balang)
    ✅PEDAS-PEDAS manja (dibekalkan extra cili untuk yang sukakan pedas)
    ✅Buah limau kasturi sebagai penambah perisa kesegaran
    ✅Tiada cuka
    ✅Tiada kapur
    ✅Tiada bahan pengawet
    .
    Siapa yang dah rasa pasti repeat order lagi💞
    .
    Minima COD 2 balang + Charge COD mengikut kawasan
    .
    Self Pickup area Bandar Country Homes & Aeon Anggun Rawang
    .
    Berminat boleh terus tekan link
    📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
    📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
    📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
    .
    #jeruk #jerukmangga #jerukmanggaasamboi #jerukmanggasedap #jerukmanggarawang #codjerukmangga #deliveryjerukmangga #jerukmanggaviral #jerukmanggaleleh #manggaasamboi #manggaasamboisgbuloh

  •  11  0  30 November, 2019