#jerukketagih Instagram Photos & Videos

jerukketagih - 538 posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
30.9
average likes

Latest #jerukketagih Posts

  • JERUK/BUAH ASAM GERENTI SEDAP 🀀🀀
.
Rasa sekali nak tambah lagi dan lagi.
Apa yang best dengan jeruk kami:
- Buah segar (mangga lemak manis/ kedondong/ jambu batu)
- Tak campur semua asam sekali, jadi customer boleh adjust kepedasan sendiri.
- 1 balang berat 450g++ taw, jadi memang banyak buah!
.
Dalam setiap balang akan ada: mini plastik cili potong, asam boi, limau nipis, serbuk kulit limau, DAN YANG PALING BEST, ICING ASAM BOI ! 
.
Cara makan?? πŸ˜‹
Bukak setiap mini plastik tuu.. tuang dalam balang.. then goncangkan balang biar sebati semua!
.
Cepat cepat. Kami ada penghantaran SABTU ni! Yes, cepat place order kalau taknak terlepas. Rugi tak try! #asamboi #manggaasamboi #jerukmangga #mangga #jerukketagih #makananviralsedap #jerukkedondongasamboi #jerukjambuasamboi #jerukmanggaasamboi #jeruk
  • JERUK/BUAH ASAM GERENTI SEDAP 🀀🀀
    .
    Rasa sekali nak tambah lagi dan lagi.
    Apa yang best dengan jeruk kami:
    - Buah segar (mangga lemak manis/ kedondong/ jambu batu)
    - Tak campur semua asam sekali, jadi customer boleh adjust kepedasan sendiri.
    - 1 balang berat 450g++ taw, jadi memang banyak buah!
    .
    Dalam setiap balang akan ada: mini plastik cili potong, asam boi, limau nipis, serbuk kulit limau, DAN YANG PALING BEST, ICING ASAM BOI !
    .
    Cara makan?? πŸ˜‹
    Bukak setiap mini plastik tuu.. tuang dalam balang.. then goncangkan balang biar sebati semua!
    .
    Cepat cepat. Kami ada penghantaran SABTU ni! Yes, cepat place order kalau taknak terlepas. Rugi tak try! #asamboi #manggaasamboi #jerukmangga #mangga #jerukketagih #makananviralsedap #jerukkedondongasamboi #jerukjambuasamboi #jerukmanggaasamboi #jeruk

  •  4  2  7 July, 2020
  • "mangga padat, susah nak ambik". kalau hampa yg jd beli, agak2 marah ka puas hati kalau mangga padat camtu? πŸ™Š
#jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang
  • "mangga padat, susah nak ambik". kalau hampa yg jd beli, agak2 marah ka puas hati kalau mangga padat camtu? πŸ™Š
    #jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang

  •  8  0  30 June, 2020
  • "gila sedap, mangga penuh"
#jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang#jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang
  • "gila sedap, mangga penuh"
    #jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang#jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang

  •  6  0  30 June, 2020

Top #jerukketagih Posts

  • Walaupun sang kancil kat belakang tu dah takde, tp dia sentiasa dlm kenangan πŸ˜‚ okayyy hi semua. Goodnews utk korang. Sesiapa yang nak order jeruk, harini last order dekat agent2 sis taw. Boleh pm dorang laju2. Nanti dorang akn reply. Sabtu or Ahad ni dorang cod kat korang okay. .
.
@farahnekmat
0173807975 
Ampang & Kuala Lumpur
.
.
@jerukketagihpremium.tpg
+60134730243
1) Telok Panglima Garang/Sijangkang/Jenjarom/Banting
2) Cheras/Balakong/Kajang
.
.
@jerukketagih_palam_su
0132720229
1) Puncak alam (especially uitm palam)
2) Saujana utama
.
.
@jerukketagihpremium.bangi
0176080962 
1) Bandar Baru Bangi 
2) Uia Gombak
.
.
@arina.yusof 
0196107637 
1) Putrajaya 
2) Cyberjaya 
3) Sungai Besar
.
.
@nbiljamaludin
01119445748
Usim & area Nilai
.
.
6.@_nafarhana
0179813098
Usim & area Nilai
.
.
@mnajibam
017-3845081
Usim & area Nilai
.
.
@ysmintilla
0142285515
Senawang, Seremban, Politeknik Nilai, Bandar Enstek, Kota Seriemas, LBJ
.
.
@thir_nams
0175136603
Usim & area Nilai
.
.
@sarah_hanapi08
01121205612
Usim & area Nilai
.
.
@husna.najibah
0192133068
Usim & area Nilai
.
.
@jerukketagihoriginal 
0137043842 
Nilai, Btg Benar, Kuala Kubu Bharu, Batang Kali
.
.
@syahmiftr
0199367512
Usim & area Nilai
.
.
#jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang
  • Walaupun sang kancil kat belakang tu dah takde, tp dia sentiasa dlm kenangan πŸ˜‚ okayyy hi semua. Goodnews utk korang. Sesiapa yang nak order jeruk, harini last order dekat agent2 sis taw. Boleh pm dorang laju2. Nanti dorang akn reply. Sabtu or Ahad ni dorang cod kat korang okay. .
    .
    @farahnekmat
    0173807975
    Ampang & Kuala Lumpur
    .
    .
    @jerukketagihpremium.tpg
    +60134730243
    1) Telok Panglima Garang/Sijangkang/Jenjarom/Banting
    2) Cheras/Balakong/Kajang
    .
    .
    @jerukketagih_palam_su
    0132720229
    1) Puncak alam (especially uitm palam)
    2) Saujana utama
    .
    .
    @jerukketagihpremium.bangi
    0176080962
    1) Bandar Baru Bangi
    2) Uia Gombak
    .
    .
    @arina.yusof
    0196107637
    1) Putrajaya
    2) Cyberjaya
    3) Sungai Besar
    .
    .
    @nbiljamaludin
    01119445748
    Usim & area Nilai
    .
    .
    6.@_nafarhana
    0179813098
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @mnajibam
    017-3845081
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @ysmintilla
    0142285515
    Senawang, Seremban, Politeknik Nilai, Bandar Enstek, Kota Seriemas, LBJ
    .
    .
    @thir_nams
    0175136603
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @sarah_hanapi08
    01121205612
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @husna.najibah
    0192133068
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @jerukketagihoriginal
    0137043842
    Nilai, Btg Benar, Kuala Kubu Bharu, Batang Kali
    .
    .
    @syahmiftr
    0199367512
    Usim & area Nilai
    .
    .
    #jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang

  •  502  8  10 October, 2019
  • JERUK/BUAH ASAM GERENTI SEDAP 🀀🀀
.
Rasa sekali nak tambah lagi dan lagi.
Apa yang best dengan jeruk kami:
- Buah segar (mangga lemak manis/ kedondong/ jambu batu)
- Tak campur semua asam sekali, jadi customer boleh adjust kepedasan sendiri.
- 1 balang berat 450g++ taw, jadi memang banyak buah!
.
Dalam setiap balang akan ada: mini plastik cili potong, asam boi, limau nipis, serbuk kulit limau, DAN YANG PALING BEST, ICING ASAM BOI ! 
.
Cara makan?? πŸ˜‹
Bukak setiap mini plastik tuu.. tuang dalam balang.. then goncangkan balang biar sebati semua!
.
Cepat cepat. Kami ada penghantaran SABTU ni! Yes, cepat place order kalau taknak terlepas. Rugi tak try! #asamboi #manggaasamboi #jerukmangga #mangga #jerukketagih #makananviralsedap #jerukkedondongasamboi #jerukjambuasamboi #jerukmanggaasamboi #jeruk
  • JERUK/BUAH ASAM GERENTI SEDAP 🀀🀀
    .
    Rasa sekali nak tambah lagi dan lagi.
    Apa yang best dengan jeruk kami:
    - Buah segar (mangga lemak manis/ kedondong/ jambu batu)
    - Tak campur semua asam sekali, jadi customer boleh adjust kepedasan sendiri.
    - 1 balang berat 450g++ taw, jadi memang banyak buah!
    .
    Dalam setiap balang akan ada: mini plastik cili potong, asam boi, limau nipis, serbuk kulit limau, DAN YANG PALING BEST, ICING ASAM BOI !
    .
    Cara makan?? πŸ˜‹
    Bukak setiap mini plastik tuu.. tuang dalam balang.. then goncangkan balang biar sebati semua!
    .
    Cepat cepat. Kami ada penghantaran SABTU ni! Yes, cepat place order kalau taknak terlepas. Rugi tak try! #asamboi #manggaasamboi #jerukmangga #mangga #jerukketagih #makananviralsedap #jerukkedondongasamboi #jerukjambuasamboi #jerukmanggaasamboi #jeruk

  •  4  2  7 July, 2020
  • Mlm2 ni kita kasi zoom sikit. Haaa nak habaq, Sabtu ni ada Cod area Ampang, Serdang, Kajang, Bangi, Sepang and Nilai. Siapa yg stay area situ boleh contact nom dkt bio. Sebalang RM15 je. Available jeruk mangga, jambu and campur. Rugii wooo kalau tak order. Jom grab cpt πŸ˜‹

#jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar
  • Mlm2 ni kita kasi zoom sikit. Haaa nak habaq, Sabtu ni ada Cod area Ampang, Serdang, Kajang, Bangi, Sepang and Nilai. Siapa yg stay area situ boleh contact nom dkt bio. Sebalang RM15 je. Available jeruk mangga, jambu and campur. Rugii wooo kalau tak order. Jom grab cpt πŸ˜‹

    #jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar

  •  69  4  27 February, 2020
  • Terliur tak tengok jeruk niii? Sedapnyeeeee mkn time sejuk2 kan. Siapa nak order boleh click nom dkt bio. Hanya RM13 sebalang, cod available area Nilai, Bangi, Seremban & Ampang.
.
.
#jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang
  • Terliur tak tengok jeruk niii? Sedapnyeeeee mkn time sejuk2 kan. Siapa nak order boleh click nom dkt bio. Hanya RM13 sebalang, cod available area Nilai, Bangi, Seremban & Ampang.
    .
    .
    #jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang

  •  60  3  11 September, 2019
  • Jeruk Mangga yg fresh, ranguppp & dijamin puas hati sbb isi mampat gilerrr uols. Siapa nak order utk next week, boleh contact official agent kita.
.
.
@farahnekmat
0173807975 
Ampang & Kuala Lumpur
.
.
@jerukketagihpremium.tpg
+60134730243
1) Telok Panglima Garang/Sijangkang/Jenjarom/Banting
2) Cheras/Balakong/Kajang
.
.
@jerukketagih_palam_su
0132720229
1) Puncak alam (especially uitm palam)
2) Saujana utama
.
.
@jerukketagihpremium.bangi
0176080962 
1) Bandar Baru Bangi 
2) Uia Gombak
.
.
@arina.yusof 
0196107637 
1) Putrajaya 
2) Cyberjaya 
3) Sungai Besar
.
.
@nbiljamaludin
01119445748
Usim & area Nilai
.
.
6.@_nafarhana
0179813098
Usim & area Nilai
.
.
@mnajibam
017-3845081
Usim & area Nilai
.
.
@ysminatilla
0142285515
Senawang, Seremban, Politeknik Nilai, Bandar Enstek, Kota Seriemas, LBJ
.
.
@thir_nams
0175136603
Usim & area Nilai
.
.
@sarah_hanapi08
01121205612
Usim & area Nilai
.
.
@husna.najibah
0192133068
Usim & area Nilai
.
.
@jerukketagihoriginal 
0137043842 
Nilai, Btg Benar, Kuala Kubu Bharu, Batang Kali
.
.
@syahmiftr
0199367512
Usim & area Nilai
.
.
#jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang
  • Jeruk Mangga yg fresh, ranguppp & dijamin puas hati sbb isi mampat gilerrr uols. Siapa nak order utk next week, boleh contact official agent kita.
    .
    .
    @farahnekmat
    0173807975
    Ampang & Kuala Lumpur
    .
    .
    @jerukketagihpremium.tpg
    +60134730243
    1) Telok Panglima Garang/Sijangkang/Jenjarom/Banting
    2) Cheras/Balakong/Kajang
    .
    .
    @jerukketagih_palam_su
    0132720229
    1) Puncak alam (especially uitm palam)
    2) Saujana utama
    .
    .
    @jerukketagihpremium.bangi
    0176080962
    1) Bandar Baru Bangi
    2) Uia Gombak
    .
    .
    @arina.yusof
    0196107637
    1) Putrajaya
    2) Cyberjaya
    3) Sungai Besar
    .
    .
    @nbiljamaludin
    01119445748
    Usim & area Nilai
    .
    .
    6.@_nafarhana
    0179813098
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @mnajibam
    017-3845081
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @ysminatilla
    0142285515
    Senawang, Seremban, Politeknik Nilai, Bandar Enstek, Kota Seriemas, LBJ
    .
    .
    @thir_nams
    0175136603
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @sarah_hanapi08
    01121205612
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @husna.najibah
    0192133068
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @jerukketagihoriginal
    0137043842
    Nilai, Btg Benar, Kuala Kubu Bharu, Batang Kali
    .
    .
    @syahmiftr
    0199367512
    Usim & area Nilai
    .
    .
    #jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang

  •  59  0  12 October, 2019
  • Walaupun sang kancil kat belakang tu dah takde, tp dia sentiasa dlm kenangan πŸ˜‚ okayyy hi semua. Goodnews utk korang. Sesiapa yang nak order jeruk, harini last order dekat agent2 sis taw. Boleh pm dorang laju2. Nanti dorang akn reply. Sabtu or Ahad ni dorang cod kat korang okay. .
.
@farahnekmat
0173807975 
Ampang & Kuala Lumpur
.
.
@jerukketagihpremium.tpg
+60134730243
1) Telok Panglima Garang/Sijangkang/Jenjarom/Banting
2) Cheras/Balakong/Kajang
.
.
@jerukketagih_palam_su
0132720229
1) Puncak alam (especially uitm palam)
2) Saujana utama
.
.
@jerukketagihpremium.bangi
0176080962 
1) Bandar Baru Bangi 
2) Uia Gombak
.
.
@arina.yusof 
0196107637 
1) Putrajaya 
2) Cyberjaya 
3) Sungai Besar
.
.
@nbiljamaludin
01119445748
Usim & area Nilai
.
.
6.@_nafarhana
0179813098
Usim & area Nilai
.
.
@mnajibam
017-3845081
Usim & area Nilai
.
.
@ysminatilla
0142285515
Senawang, Seremban, Politeknik Nilai, Bandar Enstek, Kota Seriemas, LBJ
.
.
@thir_nams
0175136603
Usim & area Nilai
.
.
@sarah_hanapi08
01121205612
Usim & area Nilai
.
.
@husna.najibah
0192133068
Usim & area Nilai
.
.
@jerukketagihoriginal 
0137043842 
Nilai, Btg Benar, Kuala Kubu Bharu, Batang Kali
.
.
@syahmiftr
0199367512
Usim & area Nilai
.
.
#jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang
  • Walaupun sang kancil kat belakang tu dah takde, tp dia sentiasa dlm kenangan πŸ˜‚ okayyy hi semua. Goodnews utk korang. Sesiapa yang nak order jeruk, harini last order dekat agent2 sis taw. Boleh pm dorang laju2. Nanti dorang akn reply. Sabtu or Ahad ni dorang cod kat korang okay. .
    .
    @farahnekmat
    0173807975
    Ampang & Kuala Lumpur
    .
    .
    @jerukketagihpremium.tpg
    +60134730243
    1) Telok Panglima Garang/Sijangkang/Jenjarom/Banting
    2) Cheras/Balakong/Kajang
    .
    .
    @jerukketagih_palam_su
    0132720229
    1) Puncak alam (especially uitm palam)
    2) Saujana utama
    .
    .
    @jerukketagihpremium.bangi
    0176080962
    1) Bandar Baru Bangi
    2) Uia Gombak
    .
    .
    @arina.yusof
    0196107637
    1) Putrajaya
    2) Cyberjaya
    3) Sungai Besar
    .
    .
    @nbiljamaludin
    01119445748
    Usim & area Nilai
    .
    .
    6.@_nafarhana
    0179813098
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @mnajibam
    017-3845081
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @ysminatilla
    0142285515
    Senawang, Seremban, Politeknik Nilai, Bandar Enstek, Kota Seriemas, LBJ
    .
    .
    @thir_nams
    0175136603
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @sarah_hanapi08
    01121205612
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @husna.najibah
    0192133068
    Usim & area Nilai
    .
    .
    @jerukketagihoriginal
    0137043842
    Nilai, Btg Benar, Kuala Kubu Bharu, Batang Kali
    .
    .
    @syahmiftr
    0199367512
    Usim & area Nilai
    .
    .
    #jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang

  •  74  0  10 October, 2019
  • nak cakap rarenya jeruk kitorang, org New York pun makan and ckp sedap taw. bukan biasa biasa eh πŸ˜‹
.
.
#jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang
  • nak cakap rarenya jeruk kitorang, org New York pun makan and ckp sedap taw. bukan biasa biasa eh πŸ˜‹
    .
    .
    #jeruk #jerukketagih #jerukcampur #jerukmangga #jerukjambu #jerukapple #jerukasamboi #jerukviral #jerukkl #jerukampang #jerukselangor #jeruknilai #jeruknegerisembilan #jerukusim #jerukmanggaasamboi #jerukasamboimurah #jerukmurah #jeruksedap #jerukbangi #jerukmanggaviral #jerukfamous #jerukmanggaputrajaya #jerukputrajaya #jerukcyberjaya #jerukmanggacyberjaya #jeruksungaibesar #jerukbanting #jeruktelukpenglimagarang

  •  39  1  14 November, 2019