#jeragatpudar Instagram Photos & Videos

jeragatpudar - 139.6k posts

Hashtag Popularity

12.1
average comments
356.7
average likes

Latest #jeragatpudar Posts

  • READY STOK SCRUB DISTRICT HERE !
.
Tak sabar nak flawless TEROKKS dengan #Scrubdistrict? Nak guna hari yang sama? Jangan risau COD tersedia untuk korang.
.
🦄 SHAH ALAM 🦄
🦄 KLANG 🦄
🦄 BDR SAUJANA PUTRA 🦄 .
. 
Area selain itu pun boleh je request. Jangan risau. Pun ada untuk korang kayyss. Jom cepat2 WhatsApp Zati 😘😘😘
.
Postage Seluruh Malaysia .
WhatsApp Zati
+601110245263
.
#scrubdistrictshahalambyzati #scrubdistrictbyzati #codshahalam #codklang #codbandarsaujanaputra #bazarpaknilmurah #bazar #gopaknil #sayajualscrub #SayaPakaiSayaJual #scrubviral #Nur #NakCantik #ScrubBadan #ScrubMuka #monalisa #bintikhitamhilang #Klang #jerawatmeradang #jeragatpudar #BandarSaujanaPutra #RahsiaHatiPerempuan #Selangor #ShahAlam #bazarpaknil #SetelahKuDimiliki
  • READY STOK SCRUB DISTRICT HERE !
    .
    Tak sabar nak flawless TEROKKS dengan #Scrubdistrict? Nak guna hari yang sama? Jangan risau COD tersedia untuk korang.
    .
    🦄 SHAH ALAM 🦄
    🦄 KLANG 🦄
    🦄 BDR SAUJANA PUTRA 🦄 .
    .
    Area selain itu pun boleh je request. Jangan risau. Pun ada untuk korang kayyss. Jom cepat2 WhatsApp Zati 😘😘😘
    .
    Postage Seluruh Malaysia .
    WhatsApp Zati
    +601110245263
    .
    #scrubdistrictshahalambyzati #scrubdistrictbyzati #codshahalam #codklang #codbandarsaujanaputra #bazarpaknilmurah #bazar #gopaknil #sayajualscrub #SayaPakaiSayaJual #scrubviral #Nur #NakCantik #ScrubBadan #ScrubMuka #monalisa #bintikhitamhilang #Klang #jerawatmeradang #jeragatpudar #BandarSaujanaPutra #RahsiaHatiPerempuan #Selangor #ShahAlam #bazarpaknil #SetelahKuDimiliki

  •  0  0  24 minutes ago
  • Eh..Mylea pun ada lipmatte tau. Tapi macam biasa Mylea bukan untuk cantik je tapi untuk merawat jugak. So ni la antara warna-warna MOISTURIZING LIPMATTE MYLEA. Bibir kering, mengelupas tu elok sangat pakai. Warna pun fresh-fresh 😘😘 So cepat-cepat grab tau. RM39 je tapi boleh guna buat blusher dan eyeshadow jugak. Berbaloi kan. 😍😍
.
.
Tekan link kat profile untuk order atau link ni www.wasap.my/60176372213/lipmatteMylea
  • Eh..Mylea pun ada lipmatte tau. Tapi macam biasa Mylea bukan untuk cantik je tapi untuk merawat jugak. So ni la antara warna-warna MOISTURIZING LIPMATTE MYLEA. Bibir kering, mengelupas tu elok sangat pakai. Warna pun fresh-fresh 😘😘 So cepat-cepat grab tau. RM39 je tapi boleh guna buat blusher dan eyeshadow jugak. Berbaloi kan. 😍😍
    .
    .
    Tekan link kat profile untuk order atau link ni www.wasap.my/60176372213/lipmatteMylea

  •  1  1  43 minutes ago
  • #Repost @sahisarangburung_kaffi_lyna
• • • • • •

Anda mengalami sembelit?

Anda mengalami sembelit?

Anda mengalami sembelit?

🌹 Sahi tablet sarang burung boleh membantu mengurangkan masalah sembelit

Apa khasiat madu yang ada dalam sahi sarang burung ? Madu adalah makanan tambahan dalam kategori makanan sunnah.

Madu berperanan sebagai bahan paling mujarab. Ia membersihkan perut,usus dan saluran lain untuk kesihatan. Zat asid manganese dan besi dalam madu membantu pencernaan dan memproses makanan serta menolong masalah sembelit dan madu juga boleh mecegah penuaan and meningkatkan kesuburan💕

SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia

Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 017 2032487 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay

 #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung
  • #Repost @sahisarangburung_kaffi_lyna
    • • • • • •

    Anda mengalami sembelit?

    Anda mengalami sembelit?

    Anda mengalami sembelit?

    🌹 Sahi tablet sarang burung boleh membantu mengurangkan masalah sembelit

    Apa khasiat madu yang ada dalam sahi sarang burung ? Madu adalah makanan tambahan dalam kategori makanan sunnah.

    Madu berperanan sebagai bahan paling mujarab. Ia membersihkan perut,usus dan saluran lain untuk kesihatan. Zat asid manganese dan besi dalam madu membantu pencernaan dan memproses makanan serta menolong masalah sembelit dan madu juga boleh mecegah penuaan and meningkatkan kesuburan💕

    SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia

    Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 017 2032487 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay

    #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

  •  2  0  48 minutes ago
  • THE POWER OF VITA E💥

☀️ Membuatkan anda nampak muda kerana Vitamin E melambatkan proses penuaan

☀️melindungi kulit daripada kerosakan akibat radiasi UV matahari dan udara tercemar yang menjadi punca kedutan, jeragat

☀️ Mengurangkan parut jerawat atau mana-mana kecederaan

Yang uniknya, korang bukan je boleh consume je tau Vita E ni tapi boleh buat masker jugak tau! Grab now! Anis akan explain lagi detail. PM me👇

https://wa.me/60169573359

#shaklee 
#shakleemalaysia 
#shakleesid 
#shakleeterengganu 
#shakleelover 
#kualaberang 
#kualaberangterengganu 
#vitaeshaklee 
#vitaeshakleemurah 
#shakleevitaemurah 
#shakleevitae 
#kulit
#kulitcantiksihat 
#kulitcantik 
#jeragat 
#hilangjeragat 
#hilangparut 
#hilangparutjerawat 
#hilangparutcepat
#hilangsunburn 
#sunburn 
#jeragathilang 
#jeragatpudar 
#antioksidan 
#antioksidant 
#stayyoung 
#stayhealthy 
#masker 
#staypretty
  • THE POWER OF VITA E💥

    ☀️ Membuatkan anda nampak muda kerana Vitamin E melambatkan proses penuaan

    ☀️melindungi kulit daripada kerosakan akibat radiasi UV matahari dan udara tercemar yang menjadi punca kedutan, jeragat

    ☀️ Mengurangkan parut jerawat atau mana-mana kecederaan

    Yang uniknya, korang bukan je boleh consume je tau Vita E ni tapi boleh buat masker jugak tau! Grab now! Anis akan explain lagi detail. PM me👇

    https://wa.me/60169573359

    #shaklee
    #shakleemalaysia
    #shakleesid
    #shakleeterengganu
    #shakleelover
    #kualaberang
    #kualaberangterengganu
    #vitaeshaklee
    #vitaeshakleemurah
    #shakleevitaemurah
    #shakleevitae
    #kulit
    #kulitcantiksihat
    #kulitcantik
    #jeragat
    #hilangjeragat
    #hilangparut
    #hilangparutjerawat
    #hilangparutcepat
    #hilangsunburn
    #sunburn
    #jeragathilang
    #jeragatpudar
    #antioksidan
    #antioksidant
    #stayyoung
    #stayhealthy
    #masker
    #staypretty

  •  2  1  59 minutes ago
  • [TAK PAYAH NAK TUNGGU LAMA KALAU NAK CERAH! 😉]

Hangpa mesti terpikiaq tak mau biaq celahan & ketiak hangpa jadi gelap & berkerak lama2 betui dak?  Jangan buang masa hangpa lagi, mulakan dengan sapu #DianzNanoUltraLighteningGel setiap hari!  Dengan kesan penyerapan yang pantas & tak mudah melekit, celahan & ketiak hangpa bakal kembali cerah dalam hanya 7 HARI!!! 😲

#dianzvitamin #vitaminC #maquiberry
#dianzlovers #dianzcod #buahoren #cod #postage #utara # cabutanbertuah #barangan #selatan #makeup #letscantik #flawless #tanpamakeup #skincare #moisture #jerawathilang #jeragatpudar #kualalumpur #semenanjungmalaysia #sabahsarawak #parut #kulitbersih #cantikluardalam #berseri #timur #stayathome
  • [TAK PAYAH NAK TUNGGU LAMA KALAU NAK CERAH! 😉]

    Hangpa mesti terpikiaq tak mau biaq celahan & ketiak hangpa jadi gelap & berkerak lama2 betui dak? Jangan buang masa hangpa lagi, mulakan dengan sapu #DianzNanoUltraLighteningGel setiap hari! Dengan kesan penyerapan yang pantas & tak mudah melekit, celahan & ketiak hangpa bakal kembali cerah dalam hanya 7 HARI!!! 😲

    #dianzvitamin #vitaminC #maquiberry
    #dianzlovers #dianzcod #buahoren #cod #postage #utara # cabutanbertuah #barangan #selatan #makeup #letscantik #flawless #tanpamakeup #skincare #moisture #jerawathilang #jeragatpudar #kualalumpur #semenanjungmalaysia #sabahsarawak #parut #kulitbersih #cantikluardalam #berseri #timur #stayathome

  •  0  0  1 hour ago
  • Apa khasiat madu yang ada dalam sahi sarang burung ? Madu adalah makanan tambahan dalam kategori makanan sunnah.

Madu berperanan sebagai bahan paling mujarab. Ia membersihkan perut,usus dan saluran lain untuk kesihatan. Zat asid manganese dan besi dalam madu membantu pencernaan dan memproses makanan serta menolong masalah sembelit dan madu juga boleh mecegah penuaan and meningkatkan kesuburan💕

SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia

Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 01131738548 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay

#sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung
  • Apa khasiat madu yang ada dalam sahi sarang burung ? Madu adalah makanan tambahan dalam kategori makanan sunnah.

    Madu berperanan sebagai bahan paling mujarab. Ia membersihkan perut,usus dan saluran lain untuk kesihatan. Zat asid manganese dan besi dalam madu membantu pencernaan dan memproses makanan serta menolong masalah sembelit dan madu juga boleh mecegah penuaan and meningkatkan kesuburan💕

    SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia

    Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 01131738548 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay

    #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

  •  13  5  1 hour ago
  • Beauty is not in the face, beauty is a light in the heart💕

SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia

Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 01131738548 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay

#sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung
  • Beauty is not in the face, beauty is a light in the heart💕

    SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia

    Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 01131738548 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay

    #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

  •  11  3  1 hour ago
  • My fav bird's nest supplement💕Siapa tak try lagi kene try tau. Sedap rasa laici, setuju tak ?🙋🏻‍♀️ Takde kolagen pula tu. Sesuai untuk semua. Bukan ada sarang burung je tau. Ada makanan sunnah dan estrak buah-buahan sekali.

SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia

Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 01131738548 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay

#sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung
  • My fav bird's nest supplement💕Siapa tak try lagi kene try tau. Sedap rasa laici, setuju tak ?🙋🏻‍♀️ Takde kolagen pula tu. Sesuai untuk semua. Bukan ada sarang burung je tau. Ada makanan sunnah dan estrak buah-buahan sekali.

    SAHI - Jenama Sarang Burung no1 di Malaysia

    Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 01131738548 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay

    #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung

  •  26  4  1 hour ago
  • #
.
BELUM HABIS SEBOTOL DAH NAMPAK KESAN 
.
.
Nampak tak semua duk excited nampak kesan lepas consume Milky Queen ?
Korang tak nak ke kulit cerah n lembap?
Tak nak ke jadi cantik ?
Semua orang pakat nak cantik, anda tak nak ?
.
Oh ya ! Sekarang ada promosi SET JIMAT tau ! Bukan jimat RM5 je tau ! Dan yang BEST ada LUCKY DRAW yg menang dapat hadiah EMAS ! WOW !!! BEST KAN ?
.
CEPAT whatsapp 017-8169959 atau follow @milkyqueen16 dan klik link kat bio😉
.
#milkyqueen #whiteningbooster #nakputih #putihsemulajadi #putihsatubadan #periodteratur #jerawat #jeragat #jerawathilang #parutjerawat #jerawatpudar #parutjerawat #kulitsensitif #kulitgatal #jeragatpudar #kulitsunburn #kulitberjerawat #nakcantik #nakkurus #hormon #tutorialbawal #tutorialshawl #susukurma #susukambing #kolagen #kolagenmurah #super100k #7harimencintaiku2 #alhamdulillah #produkpemutih
  • #
    .
    BELUM HABIS SEBOTOL DAH NAMPAK KESAN
    .
    .
    Nampak tak semua duk excited nampak kesan lepas consume Milky Queen ?
    Korang tak nak ke kulit cerah n lembap?
    Tak nak ke jadi cantik ?
    Semua orang pakat nak cantik, anda tak nak ?
    .
    Oh ya ! Sekarang ada promosi SET JIMAT tau ! Bukan jimat RM5 je tau ! Dan yang BEST ada LUCKY DRAW yg menang dapat hadiah EMAS ! WOW !!! BEST KAN ?
    .
    CEPAT whatsapp 017-8169959 atau follow @milkyqueen16 dan klik link kat bio😉
    .
    #milkyqueen #whiteningbooster #nakputih #putihsemulajadi #putihsatubadan #periodteratur #jerawat #jeragat #jerawathilang #parutjerawat #jerawatpudar #parutjerawat #kulitsensitif #kulitgatal #jeragatpudar #kulitsunburn #kulitberjerawat #nakcantik #nakkurus #hormon #tutorialbawal #tutorialshawl #susukurma #susukambing #kolagen #kolagenmurah #super100k #7harimencintaiku2 #alhamdulillah #produkpemutih

  •  25  0  1 hour ago
  • BELUM HABIS SEBOTOL DAH NAMPAK KESAN 
.
.
Nampak tak semua duk excited nampak kesan lepas consume Milky Queen ?
Korang tak nak ke kulit cerah n lembap?
Tak nak ke jadi cantik ?
Semua orang pakat nak cantik, anda tak nak ?
.
Oh ya ! Sekarang ada promosi SET JIMAT tau ! Bukan jimat RM5 je tau ! Dan yang BEST ada LUCKY DRAW yg menang dapat hadiah EMAS ! WOW !!! BEST KAN ?
.
CEPAT whatsapp 017-8169959 atau follow @milkyqueen16 dan klik link kat bio😉
.
#milkyqueen #whiteningbooster #nakputih #putihsemulajadi #putihsatubadan #periodteratur #jerawat #jeragat #jerawathilang #parutjerawat #jerawatpudar #parutjerawat #kulitsensitif #kulitgatal #jeragatpudar #kulitsunburn #kulitberjerawat #nakcantik #nakkurus #hormon #tutorialbawal #tutorialshawl #susukurma #susukambing #kolagen #kolagenmurah #super100k #7harimencintaiku2 #alhamdulillah #produkpemutih #mingguanwanita
  • BELUM HABIS SEBOTOL DAH NAMPAK KESAN
    .
    .
    Nampak tak semua duk excited nampak kesan lepas consume Milky Queen ?
    Korang tak nak ke kulit cerah n lembap?
    Tak nak ke jadi cantik ?
    Semua orang pakat nak cantik, anda tak nak ?
    .
    Oh ya ! Sekarang ada promosi SET JIMAT tau ! Bukan jimat RM5 je tau ! Dan yang BEST ada LUCKY DRAW yg menang dapat hadiah EMAS ! WOW !!! BEST KAN ?
    .
    CEPAT whatsapp 017-8169959 atau follow @milkyqueen16 dan klik link kat bio😉
    .
    #milkyqueen #whiteningbooster #nakputih #putihsemulajadi #putihsatubadan #periodteratur #jerawat #jeragat #jerawathilang #parutjerawat #jerawatpudar #parutjerawat #kulitsensitif #kulitgatal #jeragatpudar #kulitsunburn #kulitberjerawat #nakcantik #nakkurus #hormon #tutorialbawal #tutorialshawl #susukurma #susukambing #kolagen #kolagenmurah #super100k #7harimencintaiku2 #alhamdulillah #produkpemutih #mingguanwanita

  •  0  0  2 hours ago
  • Awak, meh nak tanya sikit...
Berapa lama dah awak malas nak buang lelemak kesayangan awak tuh❓
.
.
Dan berapa hari dah awak cuba untuk KURUS tapi tak boleh tahan tak mampu nak tahan napsuu rimau kelaparan 8 hari tak makan❓
.
.
#Snowfitz 15 hari jurrr...
Habis di kikis nya lelemak kesayangan awak tuh...
.
.
Pembelian peribadi ⤵️
https://Kekalputih.wasap.my
.
.

AGENT - MINI AGENT WANTED⤵️
https://Agentsnowhite.wasap.my
.
.

Info produk ⤵️
https://t.me/joinchat/AAAAAFY-eODt7dPjeIzqfg
.
.
#jomkurus#kurusbadan
#wanitaMuslimah#nakkurus#NakCantik#putihGebu#kulitCantik#TipsCantik#kurus15hari #kurus7hari #kurus14hari #kurusdalam10hari #kurusbadan #nakkurus #nakkuruscarisaya #jeragatpudar #jeragatbegone #jeragat #jeragatlama #jeragathitam #jeragatdanjerawat #jeragatteruk #jeragathilang #jeragatdegil
  • Awak, meh nak tanya sikit...
    Berapa lama dah awak malas nak buang lelemak kesayangan awak tuh❓
    .
    .
    Dan berapa hari dah awak cuba untuk KURUS tapi tak boleh tahan tak mampu nak tahan napsuu rimau kelaparan 8 hari tak makan❓
    .
    .
    #Snowfitz 15 hari jurrr...
    Habis di kikis nya lelemak kesayangan awak tuh...
    .
    .
    Pembelian peribadi ⤵️
    https://Kekalputih.wasap.my
    .
    .

    AGENT - MINI AGENT WANTED⤵️
    https://Agentsnowhite.wasap.my
    .
    .

    Info produk ⤵️
    https://t.me/joinchat/AAAAAFY-eODt7dPjeIzqfg
    .
    .
    #jomkurus #kurusbadan
    #wanitaMuslimah #nakkurus #NakCantik #putihGebu #kulitCantik #TipsCantik #kurus15hari #kurus7hari #kurus14hari #kurusdalam10hari #kurusbadan #nakkurus #nakkuruscarisaya #jeragatpudar #jeragatbegone #jeragat #jeragatlama #jeragathitam #jeragatdanjerawat #jeragatteruk #jeragathilang #jeragatdegil

  •  0  0  2 hours ago
  • #Repost @chosen_network
• • • • • •
#Repost @sahisarangburung_kaffi_lyna
• • • • • •
Sahi adalah sarang burung pertama yang berbentuk tablet dan berperisa laici⠀
⠀
Mengandungi makanan sunnah yang terbaik khasiat yang berkali ganda bagus untuk luaran dan dalaman💕⠀
⠀
⠀
SAHI - Jenama Sarang Burung no1 diMalaysia⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 011 62356747 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung⠀⠀
  • #Repost @chosen_network
    • • • • • •
    #Repost @sahisarangburung_kaffi_lyna
    • • • • • •
    Sahi adalah sarang burung pertama yang berbentuk tablet dan berperisa laici⠀

    Mengandungi makanan sunnah yang terbaik khasiat yang berkali ganda bagus untuk luaran dan dalaman💕⠀


    SAHI - Jenama Sarang Burung no1 diMalaysia⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Untuk sebarang pembelian boleh terus ke www.sahi.com.my atau whatsapp 011 62356747 dan dapatkan daripada #teamsahi berdekatan okay⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #travel #holiday #sahisarangburung⠀⠀

  •  1  0  3 hours ago
  • PUTIH GEBU DENGAN ESW JA UOLLS,  TAK PERLU SUSAH SUNTIK SANA SINI,  MEHH KITA RAWAT SECARA SIHAT , LULUS KKM DAN HALAL.  TELAN JA ESW KULIT PUTIH GEBU 😍
.
.

Tunggu apa lagi? 
Meh cepat pm sis laju laju
https://wa.me/601111270573
Rm 100 per bottle (add postage rm8 for SM and rm12 for SS)
.
#putih #putihgebu #putihmelepak #putihsatubadan #putihkorea #pinkish #paruthilang #jeragathilang #sunburn #funimate #tiktok #esw #boosterwhitening #pinklady #demica #parutkaki #extrawhiteskin #codyongpeng #teddybear #tudung #mukabreakout #mukaglowing #jerawathilang #selulit #igforsale  #bodygoals #jeragatpudar #jerawatbadan #mukbangasmr #mukbang
  • PUTIH GEBU DENGAN ESW JA UOLLS, TAK PERLU SUSAH SUNTIK SANA SINI, MEHH KITA RAWAT SECARA SIHAT , LULUS KKM DAN HALAL. TELAN JA ESW KULIT PUTIH GEBU 😍
    .
    .

    Tunggu apa lagi?
    Meh cepat pm sis laju laju
    https://wa.me/601111270573
    Rm 100 per bottle (add postage rm8 for SM and rm12 for SS)
    .
    #putih #putihgebu #putihmelepak #putihsatubadan #putihkorea #pinkish #paruthilang #jeragathilang #sunburn #funimate #tiktok #esw #boosterwhitening #pinklady #demica #parutkaki #extrawhiteskin #codyongpeng #teddybear #tudung #mukabreakout #mukaglowing #jerawathilang #selulit #igforsale #bodygoals #jeragatpudar #jerawatbadan #mukbangasmr #mukbang

  •  4  0  3 hours ago
  • #BLUEBELLFaceHydratingMist yang diperkaya dengan Witch Hazel & Aloe Vera. 😍

Antaranya : 

🌸Kandungan Witch Hazel merupakan astringen semulajadi yang dapat membantu memerangi bakteria dan mengurangkan keradangan seperti jerawat dan ruam di muka.

🌸Hazel Witch adalah antiseptik yang dpt membantu mengawal minyak dan sebum yang berlebihan dan membuang bakteria.

🌸Berfungsi sebagai toner, tetapi lebih lembut. Selepas mencuci muka, semburkan wajah anda dengan #BLEUEBELLHydratingFaceMist

🌸 Dapat menstabilkan pH kulit anda

🌸Melembapkan kulit
Kandungan Aloe Vera dapat melembapkan kulit & memberi keanjalan untuk membuatkan kulit nampak glowing.

🌸Kulit akan lebih bersedia untuk penggunaan Serum atau Moisturiser selepas mencuci muka. Serum akan mudah meresap kedalam kulit.

🌸 Membersihkan & mengecilkan pori
Membersihkan kotoran & dapat mengurangkan penampakan pori besar. 

🌸 Menyegarkan makeup & kulit.
Boleh digunakannya sebelum dan selepas solekan, solekan akan kelihatan lebih segar.

Untuk  keterangan lebih lanjut Boleh klik di bio Atau whatapps pada no dibawah

.
.
http://www.wasap.my/60104248402
http://www.wasap.my/60104248402
http://www.wasap.my/60104248402
.
#loveislam❤#alhamdullilah #BLUEBE #BeTheBestVersionOfYourself
#antijerawat #antijeragat #Nomercury
#Sirimlabtested#trustedsellerbluebellskincare ##AntiJerawat #AntiPenuaan 
#Antikedutan #Jeragatpudar
#HapuskanJerawat #Bluebellskincare
#Pudarkanparut #skincaremalaysiaselamat
#antiaging #antj #Bluebellskincare #suncreenspf30
  • #BLUEBELLFaceHydratingMist yang diperkaya dengan Witch Hazel & Aloe Vera. 😍

    Antaranya :

    🌸Kandungan Witch Hazel merupakan astringen semulajadi yang dapat membantu memerangi bakteria dan mengurangkan keradangan seperti jerawat dan ruam di muka.

    🌸Hazel Witch adalah antiseptik yang dpt membantu mengawal minyak dan sebum yang berlebihan dan membuang bakteria.

    🌸Berfungsi sebagai toner, tetapi lebih lembut. Selepas mencuci muka, semburkan wajah anda dengan #BLEUEBELLHydratingFaceMist

    🌸 Dapat menstabilkan pH kulit anda

    🌸Melembapkan kulit
    Kandungan Aloe Vera dapat melembapkan kulit & memberi keanjalan untuk membuatkan kulit nampak glowing.

    🌸Kulit akan lebih bersedia untuk penggunaan Serum atau Moisturiser selepas mencuci muka. Serum akan mudah meresap kedalam kulit.

    🌸 Membersihkan & mengecilkan pori
    Membersihkan kotoran & dapat mengurangkan penampakan pori besar.

    🌸 Menyegarkan makeup & kulit.
    Boleh digunakannya sebelum dan selepas solekan, solekan akan kelihatan lebih segar.

    Untuk keterangan lebih lanjut Boleh klik di bio Atau whatapps pada no dibawah

    .
    .
    http://www.wasap.my/60104248402
    http://www.wasap.my/60104248402
    http://www.wasap.my/60104248402
    .
    #loveislam#alhamdullilah #BLUEBE #BeTheBestVersionOfYourself
    #antijerawat #antijeragat #Nomercury
    #Sirimlabtested#trustedsellerbluebellskincare ##AntiJerawat #AntiPenuaan
    #Antikedutan #Jeragatpudar
    #HapuskanJerawat #Bluebellskincare
    #Pudarkanparut #skincaremalaysiaselamat
    #antiaging #antj #Bluebellskincare #suncreenspf30

  •  0  0  3 hours ago
  • [BARU LA DAPAT KENAL LOGHAT2 KAT MALAYSIA KAN!  😎]

Ooo, rupa-rupanya depa ni duk main teka loghat.  Sambil duk main teka tu bolehla kita belajaq jugak loghat2 yang wujud kat Malaysia ni betui dak gais!  Tapi kan, apa kaitan loghat2 ni dengan kotak misteri aritu?  Haa, hangpa tunggu kemunculannya esok!  🤗

#dianzvitamin #vitaminC #maquiberry
#dianzlovers #dianzcod #buahoren #cod #postage #utara # cabutanbertuah #barangan #selatan #makeup #letscantik #flawless #tanpamakeup #skincare #moisture #jerawathilang #jeragatpudar #kualalumpur #semenanjungmalaysia #sabahsarawak #parut #kulitbersih #cantikluardalam #berseri #timur #stayathome
  • [BARU LA DAPAT KENAL LOGHAT2 KAT MALAYSIA KAN!  😎]

    Ooo, rupa-rupanya depa ni duk main teka loghat.  Sambil duk main teka tu bolehla kita belajaq jugak loghat2 yang wujud kat Malaysia ni betui dak gais!  Tapi kan, apa kaitan loghat2 ni dengan kotak misteri aritu?  Haa, hangpa tunggu kemunculannya esok!  🤗

    #dianzvitamin #vitaminC #maquiberry
    #dianzlovers #dianzcod #buahoren #cod #postage #utara # cabutanbertuah #barangan #selatan #makeup #letscantik #flawless #tanpamakeup #skincare #moisture #jerawathilang #jeragatpudar #kualalumpur #semenanjungmalaysia #sabahsarawak #parut #kulitbersih #cantikluardalam #berseri #timur #stayathome

  •  1  0  3 hours ago
  • [CLEAR JERAWAT SEMUDAH ABC! 😎]

Dari ada jerawat, trus la ni da tak nampak kesan jerawat langsung kat muka sis!  Hangpa tengok mana ada kesan pun.  Nak habaq kat hangpa, la ni semua orang dah boleh dapatkan kulit peloles tanpa kesan jerawat naa! 😚

Well, ada aja cara mudah untuk hangpa clearkan jerawat hangpa.  Semudah ABC geng! 

1.  Ambik serbuk kulit kayu manis, campoq dengan madu
2.  Jadikan pes dan sapu kat jerawat
3.  Biaq semalaman & cuci

Dalam masa yang sama tu, rajin2 jugakla consume #DianzVitamin hangpa dengan konsisten.  Biaq kalau nak peloles tu, bagi kulit maintain peloles sentiasa kan! 😁
.
.
Nak cod atau pos dianz? Meh ws kakqis😘
atau tekan je link biru whatsapp di bio
 https://dianzbalqis.wasap.my/
🙋😊
.
.
#melor #ketereh #machang #kadok #panji #pengkalanchepa #peringat #kubangkerian #kotabharu #tunjong #pasirtumboh #kelantan
.
.
#tedinanogel 
#dianznano #dianzkelantan #celahangelap #celahanhitam #jerawat #jeragatpudar #ubatjeragat #ubatjerawat  #kitajagakita #peluangkedua #lathichallenge #barbiechallenge #miniagentwanted #dropshipwanted #tedikelantan #dianzkelantan
  • [CLEAR JERAWAT SEMUDAH ABC! 😎]

    Dari ada jerawat, trus la ni da tak nampak kesan jerawat langsung kat muka sis! Hangpa tengok mana ada kesan pun. Nak habaq kat hangpa, la ni semua orang dah boleh dapatkan kulit peloles tanpa kesan jerawat naa! 😚

    Well, ada aja cara mudah untuk hangpa clearkan jerawat hangpa. Semudah ABC geng!

    1. Ambik serbuk kulit kayu manis, campoq dengan madu
    2. Jadikan pes dan sapu kat jerawat
    3. Biaq semalaman & cuci

    Dalam masa yang sama tu, rajin2 jugakla consume #DianzVitamin hangpa dengan konsisten. Biaq kalau nak peloles tu, bagi kulit maintain peloles sentiasa kan! 😁
    .
    .
    Nak cod atau pos dianz? Meh ws kakqis😘
    atau tekan je link biru whatsapp di bio
    https://dianzbalqis.wasap.my/
    🙋😊
    .
    .
    #melor #ketereh #machang #kadok #panji #pengkalanchepa #peringat #kubangkerian #kotabharu #tunjong #pasirtumboh #kelantan
    .
    .
    #tedinanogel
    #dianznano #dianzkelantan #celahangelap #celahanhitam #jerawat #jeragatpudar #ubatjeragat #ubatjerawat #kitajagakita #peluangkedua #lathichallenge #barbiechallenge #miniagentwanted #dropshipwanted #tedikelantan #dianzkelantan

  •  4  0  3 hours ago
  • Dah ramai yang grab #serumkuning 🙈 Abang abang office,,akak akak office pun terjebakkk.
.
Mana taknyaaa. Benda 19hingget, senyum lebarlaa nakk membeli sebab nakk skin cantikk🤗
.
#serumkuning pulakk dah banyak testimoni dan feedback yang berjaya.

BEST PAKAI #SERUMKUNING ! 🤭
.
.
#jerawathilang #jerawatpasir #jerawatbatu #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #skinflawless #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #daycreamperfectglowing #bffmackinz #serumkuning #ultimateadvancedserum
#serumkuningviral #serummackinz #daycream #mackinzdaycream #serumkuningmalaysia #mackinzbeauty #mackinzdaycreamperfectglowing
  • Dah ramai yang grab #serumkuning 🙈 Abang abang office,,akak akak office pun terjebakkk.
    .
    Mana taknyaaa. Benda 19hingget, senyum lebarlaa nakk membeli sebab nakk skin cantikk🤗
    .
    #serumkuning pulakk dah banyak testimoni dan feedback yang berjaya.

    BEST PAKAI #SERUMKUNING ! 🤭
    .
    .
    #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatbatu #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #skinflawless #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #daycreamperfectglowing #bffmackinz #serumkuning #ultimateadvancedserum
    #serumkuningviral #serummackinz #daycream #mackinzdaycream #serumkuningmalaysia #mackinzbeauty #mackinzdaycreamperfectglowing

  •  1  0  3 hours ago
  • Tekstur UAS sangat pekat, tapi tidak melekit sebab waterbased.
.
Buih buih di dalam serum adalah oksygen. Hanya perlu picit sedikit saja, boleh terus apply di kulit wajah.
.
Buat urutan massage pada kulit. Apply sehingga meresap. Boleh dijadikan sebagai based mekup.
.
.
#jerawathilang #jerawatpasir #jerawatbatu #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #skinflawless #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #daycreamperfectglowing #bffmackinz #serumkuning #ultimateadvancedserum
#serumkuningviral #serummackinz #daycream #mackinzdaycream #serumkuningmalaysia #mackinzbeauty #mackinzdaycreamperfectglowing
  • Tekstur UAS sangat pekat, tapi tidak melekit sebab waterbased.
    .
    Buih buih di dalam serum adalah oksygen. Hanya perlu picit sedikit saja, boleh terus apply di kulit wajah.
    .
    Buat urutan massage pada kulit. Apply sehingga meresap. Boleh dijadikan sebagai based mekup.
    .
    .
    #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatbatu #jeragatpudar #jeragatdegil #jeragathilang #kulitrosak #kulitbersih #kulitsensitif #kulitcerah #kulitglowing #skinflawless #kulitberminyak #kulitkering #kulitlembut #kulitkusam #kulitcantik #kulitlembab #daycreamperfectglowing #bffmackinz #serumkuning #ultimateadvancedserum
    #serumkuningviral #serummackinz #daycream #mackinzdaycream #serumkuningmalaysia #mackinzbeauty #mackinzdaycreamperfectglowing

  •  1  0  3 hours ago

Top #jeragatpudar Posts

  • Perrgghhhh.... kalau dah kena sentuhan combo set by karisma.... dah xperlu nak mekap bagai....wajah chantikkkk mulus tanpa sebarang cela,tiada apa yg perlu di sembunyikan... .
Nak kesan yg super osemmmm spt ini👇👇👇 uolllssss wajib menggunakan combo set by karisma... pasti uollsss akan teruja dengan hasilnya nanti.💪💪💪💪💪
.
Combo set terdiri drp
-Set 5 in 1
-KGF
-Richserum
.
Pasti...Chantikkk Sangattt!!!!
.
Hai KC lovers 💖Nak dapatkan product karisma cosmetik, wassup hakak Di ⤵️⤵️⤵️
📲014-9229464
.
🚘🚘Cod area JB Dan sekitarnya
📮📮POS keseluruh Malaysia
.
#teamAFCV011258 #karismacosmetikjohor #karismacosmeticskincare #karismsaskudai #karismakotamasai #karismapasirgudang #skincare #skincaremen #skincareviral #jerawat #jerawathilang #jerawatbatu #jeragatpudar #jerawatpasir
  • Perrgghhhh.... kalau dah kena sentuhan combo set by karisma.... dah xperlu nak mekap bagai....wajah chantikkkk mulus tanpa sebarang cela,tiada apa yg perlu di sembunyikan... .
    Nak kesan yg super osemmmm spt ini👇👇👇 uolllssss wajib menggunakan combo set by karisma... pasti uollsss akan teruja dengan hasilnya nanti.💪💪💪💪💪
    .
    Combo set terdiri drp
    -Set 5 in 1
    -KGF
    -Richserum
    .
    Pasti...Chantikkk Sangattt!!!!
    .
    Hai KC lovers 💖Nak dapatkan product karisma cosmetik, wassup hakak Di ⤵️⤵️⤵️
    📲014-9229464
    .
    🚘🚘Cod area JB Dan sekitarnya
    📮📮POS keseluruh Malaysia
    .
    #teamAFCV011258 #karismacosmetikjohor #karismacosmeticskincare #karismsaskudai #karismakotamasai #karismapasirgudang #skincare #skincaremen #skincareviral #jerawat #jerawathilang #jerawatbatu #jeragatpudar #jerawatpasir

  •  114  38  27 December, 2019
  • LABUR DUIT KAT SKINCARE YANG MEROSAKKAN KULIT TAKPE PULAK! .
.

Huhu maapp. Teremo sikit. Tapi, bukan emo sebab apa. Sedih 😭
Kami nasihat, bukan untuk untung semata. Tapi kami nak kakak2 abang2 ada kulit yang SIHAT & CANTIK jee .
.

Buat apa ada kulit yang CANTIK tapi hakikatnya SKIN BARRIER ROSAK DAN MENIPIS. Kan ? .
.

Kami taknak janji bulan bintang bila pakai Dermags. Sesiapa sahaja yang ada background pernah gunakan high chemical skincare akan alami tindak balas dari impurities yang mereka sendiri taknak .
.

TAPI kena tahu, tindakbalas ni semua bukan merosakkan kulit tapi itu adalah healing process untuk kulit you guys .
.

Kalau sebelum ni anda guna skincare yg natural based, inshaaAllah takkan ada impurities kalau you guys ikut tempoh bertenang yang diperlukan 😘 .
.

Nak FREE CONSULTATION dari consultants kami? Klik je link di profile @dermagsbeauty.my and tunggu jap jee nanti consultants kami reply naaa.
.
.
#teamAFCV200205
  • LABUR DUIT KAT SKINCARE YANG MEROSAKKAN KULIT TAKPE PULAK! .
    .

    Huhu maapp. Teremo sikit. Tapi, bukan emo sebab apa. Sedih 😭
    Kami nasihat, bukan untuk untung semata. Tapi kami nak kakak2 abang2 ada kulit yang SIHAT & CANTIK jee .
    .

    Buat apa ada kulit yang CANTIK tapi hakikatnya SKIN BARRIER ROSAK DAN MENIPIS. Kan ? .
    .

    Kami taknak janji bulan bintang bila pakai Dermags. Sesiapa sahaja yang ada background pernah gunakan high chemical skincare akan alami tindak balas dari impurities yang mereka sendiri taknak .
    .

    TAPI kena tahu, tindakbalas ni semua bukan merosakkan kulit tapi itu adalah healing process untuk kulit you guys .
    .

    Kalau sebelum ni anda guna skincare yg natural based, inshaaAllah takkan ada impurities kalau you guys ikut tempoh bertenang yang diperlukan 😘 .
    .

    Nak FREE CONSULTATION dari consultants kami? Klik je link di profile @dermagsbeauty.my and tunggu jap jee nanti consultants kami reply naaa.
    .
    .
    #teamAFCV200205

  •  180  40  12 February, 2020
  • Unboxing My Free Skinvigorate Sonic From Mary Kay 🎉❤️
.
Alhamdulillah, thank you @marykaymysg  #marykaymalaysia 🤩
.
I was the top 100 selected beauty consultant that received this free #skinvigoratesonicmysg .
Cik bell tak tau nak habaq perasaan tu 😭 Terharu laa drp ribuan beauty consultant, cik bell antara 100 org yg terpilih 😍
.
Tq all yg support cik bell 😘
.
.
𝒴𝑜𝓊𝓇 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉,
Cik Bell 🛎 
011-61969036,
Mary Kay Malaysia
.
#missbella #marykbelll #marykaybelll #marykaymy #marykaysgmy #marykaymalaysia #marykaykemaman #marykayterengganu #marykaykerteh #marykaykemasik #marykaycherating #marykaybukitmentok #marykaygeliga #marykaybukitkuang #marykaytamanchukai #marykaybinjai #marykaykijal #marykayskincare #marykaymakeup #marykaycod #marykaybycikbelll #kulitcantikdansihat #skincarebotanical #skincareberpatutan #makeupberpatutan #makeuptahanlama #jeragatpudar #jerawathilang #liesalegacyunit
  • Unboxing My Free Skinvigorate Sonic From Mary Kay 🎉❤️
    .
    Alhamdulillah, thank you @marykaymysg #marykaymalaysia 🤩
    .
    I was the top 100 selected beauty consultant that received this free #skinvigoratesonicmysg .
    Cik bell tak tau nak habaq perasaan tu 😭 Terharu laa drp ribuan beauty consultant, cik bell antara 100 org yg terpilih 😍
    .
    Tq all yg support cik bell 😘
    .
    .
    𝒴𝑜𝓊𝓇 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉,
    Cik Bell 🛎
    011-61969036,
    Mary Kay Malaysia
    .
    #missbella #marykbelll #marykaybelll #marykaymy #marykaysgmy #marykaymalaysia #marykaykemaman #marykayterengganu #marykaykerteh #marykaykemasik #marykaycherating #marykaybukitmentok #marykaygeliga #marykaybukitkuang #marykaytamanchukai #marykaybinjai #marykaykijal #marykayskincare #marykaymakeup #marykaycod #marykaybycikbelll #kulitcantikdansihat #skincarebotanical #skincareberpatutan #makeupberpatutan #makeuptahanlama #jeragatpudar #jerawathilang #liesalegacyunit

  •  125  2  1 November, 2019
  • HABIS BERCAPUK MUKA BILA TEPEK KRIM BANYAK-BANYAK! ⠀
⠀
.⠀
.⠀
⠀
Mana tak nya, mula-mula apply sunscreen, krim siang. Lepastu apply bedak pulak. Tak sampai 3 jam jalan-jalan, muka dah bercapuk dah 😭⠀
⠀
.⠀
.⠀
⠀
Siapa yang ada masalah macam ni? ⠀
⠀
.⠀
.⠀
⠀
Tak best kan kalau nak keluar muka bercapuk? ⠀
⠀
.⠀
.⠀
⠀
Kenapa nak biar muka bercapuk kalau you guys ada BB Cushion yang ada 2in1 function? ⠀
⠀
.⠀
.⠀
⠀
Berfungsi sebagai bedak, lepastu sunblock jugak sebab ada kandungan SPF50 PA+++ . Woww! Memang complete dah nak keluar! Tak risau dah sunburn ke lepasni dengan BB Cushion taw⠀
⠀
.⠀
.⠀
⠀
Btw, sekarang HQ ada tawarkan BB Cushion + Refill dengan harga RM159.90 taw! Jimat habis! Boleh tahan up to 6 months! Haaa gitu. Beli laa BB Cushion mana-mana pun mesti takde yang tahan 6 bulan dengan harga serendah RM159.90 taw! ⠀
⠀
.⠀
.⠀
⠀
Nak grab BB Cushion? Klik link di profile @dermagsbeauty.my now 😘
.
.
#teamAFCV200221
  • HABIS BERCAPUK MUKA BILA TEPEK KRIM BANYAK-BANYAK! ⠀

    .⠀
    .⠀

    Mana tak nya, mula-mula apply sunscreen, krim siang. Lepastu apply bedak pulak. Tak sampai 3 jam jalan-jalan, muka dah bercapuk dah 😭⠀

    .⠀
    .⠀

    Siapa yang ada masalah macam ni? ⠀

    .⠀
    .⠀

    Tak best kan kalau nak keluar muka bercapuk? ⠀

    .⠀
    .⠀

    Kenapa nak biar muka bercapuk kalau you guys ada BB Cushion yang ada 2in1 function? ⠀

    .⠀
    .⠀

    Berfungsi sebagai bedak, lepastu sunblock jugak sebab ada kandungan SPF50 PA+++ . Woww! Memang complete dah nak keluar! Tak risau dah sunburn ke lepasni dengan BB Cushion taw⠀

    .⠀
    .⠀

    Btw, sekarang HQ ada tawarkan BB Cushion + Refill dengan harga RM159.90 taw! Jimat habis! Boleh tahan up to 6 months! Haaa gitu. Beli laa BB Cushion mana-mana pun mesti takde yang tahan 6 bulan dengan harga serendah RM159.90 taw! ⠀

    .⠀
    .⠀

    Nak grab BB Cushion? Klik link di profile @dermagsbeauty.my now 😘
    .
    .
    #teamAFCV200221

  •  184  41  19 February, 2020
  • SKIN MAKIN CANTIK DAN BERSIH BILA KITA MULA KONSISTEN UNTUK RAWAT KULIT KITA DARI DALAM. ⁣
⁣
AMALKAN SETIAP HARI, CONFIRM KAWAN2 PAKAT TEGUR KENAPA SKIN MAKIN CERAH, BERSIH.⁣
⁣
📲Untuk detail klik link Pada bio⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@extraskinwhite.johor⁣⁣
@extraskinwhite.johor⁣⁣
@extraskinwhite.johor⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya, ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang, Kota Masai dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📮POS KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH&SARAWAK. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣✅ AGENT&DROPSHIP WANTED!!! ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #flawless #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #plentong #permasjaya #ulutiram #skudai #cintatiadaganti #masalahkulit #fattzura #fairytale #viral #jeragat #ctdk  #cikreenngokngek #wawazainal #ajimaura #aerilzafrel #ExtraSkinWhite⁣ #agentwanted #dropshipwanted ⁣#ModalRm300 #teamAFCV200148
  • SKIN MAKIN CANTIK DAN BERSIH BILA KITA MULA KONSISTEN UNTUK RAWAT KULIT KITA DARI DALAM. ⁣

    AMALKAN SETIAP HARI, CONFIRM KAWAN2 PAKAT TEGUR KENAPA SKIN MAKIN CERAH, BERSIH.⁣

    📲Untuk detail klik link Pada bio⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    @extraskinwhite.johor⁣⁣
    @extraskinwhite.johor⁣⁣
    @extraskinwhite.johor⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya, ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang, Kota Masai dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📮POS KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH&SARAWAK. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣✅ AGENT&DROPSHIP WANTED!!! ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #jeragatpudar #flawless #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #plentong #permasjaya #ulutiram #skudai #cintatiadaganti #masalahkulit #fattzura #fairytale #viral #jeragat #ctdk #cikreenngokngek #wawazainal #ajimaura #aerilzafrel #ExtraSkinWhite⁣ #agentwanted #dropshipwanted ⁣#ModalRm300 #teamAFCV200148

  •  116  40  29 January, 2020