#jeragat Instagram Photos & Videos

jeragat - 2.7m posts

Hashtag Popularity

14.9
average comments
923.4
average likes

Latest #jeragat Posts

  • Ini lah POWER OF BNE,
Bukan sorang bukan dua orang tapi dah beribu riban pengguna tegar #BirdNestEssenceByPna ni.

Benda menjadi, mampu milik pulak tu. Bahan bahan semua the best, paling best pati dari sarang burung walet.

Banyak khasiatnya terutama pada kulit, kes tu pakai BNE kulit jadi lembut, anjal, gl0wing kesnyer sebab manfaat dari pati sarang burung tu lah πŸ‘πŸ» Amacam?
Dah sign aggrement jadi peminat setia dengan si BLACK GOLD ni? Saya dah, hampa?

#teambnechantiq
#teamBNEgojess
#birdnestessencebyPNA
#SakaBird
#birdnestpenang #birdnestseberangjaya #birdnestbutterworth
#bnebypna #bne #bnebypnaoriginal #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah
  • Ini lah POWER OF BNE,
    Bukan sorang bukan dua orang tapi dah beribu riban pengguna tegar #BirdNestEssenceByPna ni.

    Benda menjadi, mampu milik pulak tu. Bahan bahan semua the best, paling best pati dari sarang burung walet.

    Banyak khasiatnya terutama pada kulit, kes tu pakai BNE kulit jadi lembut, anjal, gl0wing kesnyer sebab manfaat dari pati sarang burung tu lah πŸ‘πŸ» Amacam?
    Dah sign aggrement jadi peminat setia dengan si BLACK GOLD ni? Saya dah, hampa?

    #teambnechantiq
    #teamBNEgojess
    #birdnestessencebyPNA
    #SakaBird
    #birdnestpenang #birdnestseberangjaya #birdnestbutterworth
    #bnebypna #bne #bnebypnaoriginal #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah

  •  0  0  6 July, 2020
  • Ini lah POWER OF BNE,
Bukan sorang bukan dua orang tapi dah beribu riban pengguna tegar #BirdNestEssenceByPna ni.

Benda menjadi, mampu milik pulak tu. Bahan bahan semua the best, paling best pati dari sarang burung walet.

Banyak khasiatnya terutama pada kulit, kes tu pakai BNE kulit jadi lembut, anjal, gl0wing kesnyer sebab manfaat dari pati sarang burung tu lah πŸ‘πŸ» Amacam?
Dah sign aggrement jadi peminat setia dengan si BLACK GOLD ni? Saya dah, hampa?

#teambnechantiq
#teamBNEgojess
#birdnestessencebyPNA
#SakaBird
#birdnestpenang #birdnestseberangjaya #birdnestbutterworth
#bnebypna #bne #bnebypnaoriginal #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah
  • Ini lah POWER OF BNE,
    Bukan sorang bukan dua orang tapi dah beribu riban pengguna tegar #BirdNestEssenceByPna ni.

    Benda menjadi, mampu milik pulak tu. Bahan bahan semua the best, paling best pati dari sarang burung walet.

    Banyak khasiatnya terutama pada kulit, kes tu pakai BNE kulit jadi lembut, anjal, gl0wing kesnyer sebab manfaat dari pati sarang burung tu lah πŸ‘πŸ» Amacam?
    Dah sign aggrement jadi peminat setia dengan si BLACK GOLD ni? Saya dah, hampa?

    #teambnechantiq
    #teamBNEgojess
    #birdnestessencebyPNA
    #SakaBird
    #birdnestpenang #birdnestseberangjaya #birdnestbutterworth
    #bnebypna #bne #bnebypnaoriginal #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah

  •  0  0  6 July, 2020
  • Ini lah POWER OF BNE,
Bukan sorang bukan dua orang tapi dah beribu riban pengguna tegar #BirdNestEssenceByPna ni.

Benda menjadi, mampu milik pulak tu. Bahan bahan semua the best, paling best pati dari sarang burung walet.

Banyak khasiatnya terutama pada kulit, kes tu pakai BNE kulit jadi lembut, anjal, gl0wing kesnyer sebab manfaat dari pati sarang burung tu lah πŸ‘πŸ» Amacam?
Dah sign aggrement jadi peminat setia dengan si BLACK GOLD ni? Saya dah, hampa?

#teambnechantiq
#teamBNEgojess
#birdnestessencebyPNA
#SakaBird
#birdnestpenang #birdnestseberangjaya #birdnestbutterworth
#bnebypna #bne #bnebypnaoriginal #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah
  • Ini lah POWER OF BNE,
    Bukan sorang bukan dua orang tapi dah beribu riban pengguna tegar #BirdNestEssenceByPna ni.

    Benda menjadi, mampu milik pulak tu. Bahan bahan semua the best, paling best pati dari sarang burung walet.

    Banyak khasiatnya terutama pada kulit, kes tu pakai BNE kulit jadi lembut, anjal, gl0wing kesnyer sebab manfaat dari pati sarang burung tu lah πŸ‘πŸ» Amacam?
    Dah sign aggrement jadi peminat setia dengan si BLACK GOLD ni? Saya dah, hampa?

    #teambnechantiq
    #teamBNEgojess
    #birdnestessencebyPNA
    #SakaBird
    #birdnestpenang #birdnestseberangjaya #birdnestbutterworth
    #bnebypna #bne #bnebypnaoriginal #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah

  •  0  0  6 July, 2020
  • Wahhh.. Hitamnyaaa muka!! Dah kenapa naik peta Malaysia pulak nihh kat muka?? 😰😰😰

Rasa rasanya aku bukan jenis basuh muka time peluh.. Panaih lit lit.. Tapi nampak bukan panau nih..JERAGAT!! 😣😣😣😣

🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

Tuuu antara PUNCA daripada kita tak pakai SUN SCREEN / SUN BLOCK / SUN CARE dann seumpamanya.

Jom Nisa guide korang nak Sun Care jenis yang macam mana, tekstur yang rupa apa.. Haa

Jangan lupa atas nuuu ada link whatsapp.. Tekan jerrr πŸ˜‰

Your trusted beauty consultant
IBC Nisa πŸ’•

#suncarespf50
#skincareroutine
#jeragat
#masalahwajah
#masalahbintikhitam
#sunscreenspf50
#sunburn
#beachlovers
#marykayperak
#marykaylover
#marykaygerik
#marykaybeautyconsultantperak
#marykaymysg
#power13
  • Wahhh.. Hitamnyaaa muka!! Dah kenapa naik peta Malaysia pulak nihh kat muka?? 😰😰😰

    Rasa rasanya aku bukan jenis basuh muka time peluh.. Panaih lit lit.. Tapi nampak bukan panau nih..JERAGAT!! 😣😣😣😣

    🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

    Tuuu antara PUNCA daripada kita tak pakai SUN SCREEN / SUN BLOCK / SUN CARE dann seumpamanya.

    Jom Nisa guide korang nak Sun Care jenis yang macam mana, tekstur yang rupa apa.. Haa

    Jangan lupa atas nuuu ada link whatsapp.. Tekan jerrr πŸ˜‰

    Your trusted beauty consultant
    IBC Nisa πŸ’•

    #suncarespf50
    #skincareroutine
    #jeragat
    #masalahwajah
    #masalahbintikhitam
    #sunscreenspf50
    #sunburn
    #beachlovers
    #marykayperak
    #marykaylover
    #marykaygerik
    #marykaybeautyconsultantperak
    #marykaymysg
    #power13

  •  1  0  6 July, 2020
  • We are very careful when we want to formulate and create this soap. There are so many soaps out there, but what makes this one special?
β€’
Our founder, @nabellaanuar and her chemist team discussed a lot of this matter. They want to create a soap that is gentle on the skin and low pH. Is that possible to achieve? Luckily we did!
β€’
The combination between the main ingredient, charcoal and pure honey with the right formulation makes this soap super special. I can tell many of my Kayfairies fall in love with this soap as well
β€’
So glad to see so many skin improvement after using our soap. I hope more to come
β€’
Order? Just click link on our bio.

#coalfacesoap #coalfacesoapbangi #coalfacesoapkajang #coalfacesoapuniten #kitauniten #uniten #jerawat #jeragat #sayajual #facecleansermurah #kaymanbeauty #kaymanbeautyagent
#coalface #coalfacesoapputrajaya #liquidcleanser #cleanserkaymanbeauty #rosaglowtreatmentessence #skintellarepairingserum #kaymanteammija
#theordinarybangi #leeyanarahman #kaymancodbangi #codbangi #coalfacesoapbalakong #coalfacesoapserdang #skincare #honeysoap #kaymanbangi #kaymankajang #kaymanserdang
  • We are very careful when we want to formulate and create this soap. There are so many soaps out there, but what makes this one special?
    β€’
    Our founder, @nabellaanuar and her chemist team discussed a lot of this matter. They want to create a soap that is gentle on the skin and low pH. Is that possible to achieve? Luckily we did!
    β€’
    The combination between the main ingredient, charcoal and pure honey with the right formulation makes this soap super special. I can tell many of my Kayfairies fall in love with this soap as well
    β€’
    So glad to see so many skin improvement after using our soap. I hope more to come
    β€’
    Order? Just click link on our bio.

    #coalfacesoap #coalfacesoapbangi #coalfacesoapkajang #coalfacesoapuniten #kitauniten #uniten #jerawat #jeragat #sayajual #facecleansermurah #kaymanbeauty #kaymanbeautyagent
    #coalface #coalfacesoapputrajaya #liquidcleanser #cleanserkaymanbeauty #rosaglowtreatmentessence #skintellarepairingserum #kaymanteammija
    #theordinarybangi #leeyanarahman #kaymancodbangi #codbangi #coalfacesoapbalakong #coalfacesoapserdang #skincare #honeysoap #kaymanbangi #kaymankajang #kaymanserdang

  •  2  0  6 July, 2020
  • Coal Face Soap adalah satu sabun muka gabungan Activated Charcoal and Honey utk merawat kulit rosak, breakout, berjerawat and buat kulit lebih lembut dan licin. Tekstur hitam pekat arang yg lembut & tak keringkan kulit. Tak sama macam cleanser lain tau! Sesuai utk semua jenis kulit termasuk sensitive skin kerana formulasinya yg lembut. Sebuku sabun boleh tahan 3-4 bulan dengan hanya RM35 πŸ‘πŸΌ
-
BAHAN UTAMA ARANG & MADU‼️
-
ARANG
β–ͺ️Meneutralizekan segala toksin dan bakteria yg melekat di kulit kita yg menyebabkan jerawat, jerawat pasir, ruam and blackheads
◾️Merawat jerawat dan jerawat pasir
◾️Melembutkan kulit dan melicinkan kulit
◾️Mengawal minyak di muka tanpa mengeringkan kulit.
-
MADU
🍯Menghilangkan kulit kusam
🍯Menghilangkan kesan parut
🍯Menghilangkan sunburn
-
KESAN PEMAKAIAN COALFACE SOAP/CLEANSER ‼️
β™‘ Mencegah jerawat
β™‘ Mengecutkan jerawat
β™‘ Kulit halus dan licin
β™‘ Mengurangkan minyak
β™‘ Membersih pori tersumbat
β™‘ Menjadikan makeup nampak halus dan natural
β™‘ Menghilangkan kulit kusam
β™‘ Melembabkan kulit
-
RM35.00

#coalfacesoap #coalfacesoapbangi #coalfacesoapkajang #coalfacesoapuniten #kitauniten #uniten #jerawat #jeragat #sayajual #facecleansermurah #kaymanbeauty #kaymanbeautyagent
#coalface #coalfacesoapputrajaya #liquidcleanser #cleanserkaymanbeauty #rosaglowtreatmentessence #skintellarepairingserum #kaymanteammija
#theordinarybangi #leeyanarahman #kaymancodbangi #codbangi #coalfacesoapbalakong #coalfacesoapserdang #skincare #honeysoap #kaymanbangi #kaymankajang #kaymanserdang
  • Coal Face Soap adalah satu sabun muka gabungan Activated Charcoal and Honey utk merawat kulit rosak, breakout, berjerawat and buat kulit lebih lembut dan licin. Tekstur hitam pekat arang yg lembut & tak keringkan kulit. Tak sama macam cleanser lain tau! Sesuai utk semua jenis kulit termasuk sensitive skin kerana formulasinya yg lembut. Sebuku sabun boleh tahan 3-4 bulan dengan hanya RM35 πŸ‘πŸΌ
    -
    BAHAN UTAMA ARANG & MADU‼️
    -
    ARANG
    β–ͺ️Meneutralizekan segala toksin dan bakteria yg melekat di kulit kita yg menyebabkan jerawat, jerawat pasir, ruam and blackheads
    ◾️Merawat jerawat dan jerawat pasir
    ◾️Melembutkan kulit dan melicinkan kulit
    ◾️Mengawal minyak di muka tanpa mengeringkan kulit.
    -
    MADU
    🍯Menghilangkan kulit kusam
    🍯Menghilangkan kesan parut
    🍯Menghilangkan sunburn
    -
    KESAN PEMAKAIAN COALFACE SOAP/CLEANSER ‼️
    β™‘ Mencegah jerawat
    β™‘ Mengecutkan jerawat
    β™‘ Kulit halus dan licin
    β™‘ Mengurangkan minyak
    β™‘ Membersih pori tersumbat
    β™‘ Menjadikan makeup nampak halus dan natural
    β™‘ Menghilangkan kulit kusam
    β™‘ Melembabkan kulit
    -
    RM35.00

    #coalfacesoap #coalfacesoapbangi #coalfacesoapkajang #coalfacesoapuniten #kitauniten #uniten #jerawat #jeragat #sayajual #facecleansermurah #kaymanbeauty #kaymanbeautyagent
    #coalface #coalfacesoapputrajaya #liquidcleanser #cleanserkaymanbeauty #rosaglowtreatmentessence #skintellarepairingserum #kaymanteammija
    #theordinarybangi #leeyanarahman #kaymancodbangi #codbangi #coalfacesoapbalakong #coalfacesoapserdang #skincare #honeysoap #kaymanbangi #kaymankajang #kaymanserdang

  •  1  0  6 July, 2020
  • OH TIDAKKKKKK!
BENAR, BIDADARI ITU ADA. 😍

ACEWAHHHH!
Skin dia tu buat hati ni panasssss je,
Glowing dia tu adududu.

Putih saje tapi nampak kusam buat apa kan, see now dah lah putih muka tu dah tak kusam, licin herlok glowing ching ching.

Enam belas botol gaiss dia SETIA ini baru bebetul kekasih hati sehidup semati bersama BNE kan 😘

#CustomerFeedback #postageseluruhmalaysia #agentneeded #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine
  • OH TIDAKKKKKK!
    BENAR, BIDADARI ITU ADA. 😍

    ACEWAHHHH!
    Skin dia tu buat hati ni panasssss je,
    Glowing dia tu adududu.

    Putih saje tapi nampak kusam buat apa kan, see now dah lah putih muka tu dah tak kusam, licin herlok glowing ching ching.

    Enam belas botol gaiss dia SETIA ini baru bebetul kekasih hati sehidup semati bersama BNE kan 😘

    #CustomerFeedback #postageseluruhmalaysia #agentneeded #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine

  •  1  0  6 July, 2020
  • OH TIDAKKKKKK!
BENAR, BIDADARI ITU ADA. 😍

ACEWAHHHH!
Skin dia tu buat hati ni panasssss je,
Glowing dia tu adududu.

Putih saje tapi nampak kusam buat apa kan, see now dah lah putih muka tu dah tak kusam, licin herlok glowing ching ching.

Enam belas botol gaiss dia SETIA ini baru bebetul kekasih hati sehidup semati bersama BNE kan 😘

#CustomerFeedback #postageseluruhmalaysia #agentneeded #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine
  • OH TIDAKKKKKK!
    BENAR, BIDADARI ITU ADA. 😍

    ACEWAHHHH!
    Skin dia tu buat hati ni panasssss je,
    Glowing dia tu adududu.

    Putih saje tapi nampak kusam buat apa kan, see now dah lah putih muka tu dah tak kusam, licin herlok glowing ching ching.

    Enam belas botol gaiss dia SETIA ini baru bebetul kekasih hati sehidup semati bersama BNE kan 😘

    #CustomerFeedback #postageseluruhmalaysia #agentneeded #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine

  •  0  0  6 July, 2020
  • OH TIDAKKKKKK!
BENAR, BIDADARI ITU ADA. 😍

ACEWAHHHH!
Skin dia tu buat hati ni panasssss je,
Glowing dia tu adududu.

Putih saje tapi nampak kusam buat apa kan, see now dah lah putih muka tu dah tak kusam, licin herlok glowing ching ching.

Enam belas botol gaiss dia SETIA ini baru bebetul kekasih hati sehidup semati bersama BNE kan 😘

#CustomerFeedback #postageseluruhmalaysia #agentneeded #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine
  • OH TIDAKKKKKK!
    BENAR, BIDADARI ITU ADA. 😍

    ACEWAHHHH!
    Skin dia tu buat hati ni panasssss je,
    Glowing dia tu adududu.

    Putih saje tapi nampak kusam buat apa kan, see now dah lah putih muka tu dah tak kusam, licin herlok glowing ching ching.

    Enam belas botol gaiss dia SETIA ini baru bebetul kekasih hati sehidup semati bersama BNE kan 😘

    #CustomerFeedback #postageseluruhmalaysia #agentneeded #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine

  •  0  0  6 July, 2020
  • Ada yang tanya "Eh BNE ni untuk kulit jenis mana je"?

Okeh meh sini rapat rapat nak bagitahu yang BNE ni dia tak pilih kasih dan tak jugak memilih. Semua jenis skin type pun dia sedia berkhidmat!

OILY, COMBINATION, DRY, SENSITIVE

Insyallah BNE boleh bantu selagi mampu, khas untuk pengguna setia ❀️

Wowww, so loving lah BNE ni kannnn.
Patut ler ramai nauuu orang fall in luff dengan dia.

#teambnechantiq
#teamBNEgojess
#birdnestessencebyPNA
#SakaBird
#birdnestpenang #birdnestseberangjaya #birdnestbutterworth
#bnebypna #bne #bnebypnaoriginal #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah
  • Ada yang tanya "Eh BNE ni untuk kulit jenis mana je"?

    Okeh meh sini rapat rapat nak bagitahu yang BNE ni dia tak pilih kasih dan tak jugak memilih. Semua jenis skin type pun dia sedia berkhidmat!

    OILY, COMBINATION, DRY, SENSITIVE

    Insyallah BNE boleh bantu selagi mampu, khas untuk pengguna setia ❀️

    Wowww, so loving lah BNE ni kannnn.
    Patut ler ramai nauuu orang fall in luff dengan dia.

    #teambnechantiq
    #teamBNEgojess
    #birdnestessencebyPNA
    #SakaBird
    #birdnestpenang #birdnestseberangjaya #birdnestbutterworth
    #bnebypna #bne #bnebypnaoriginal #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah

  •  1  0  6 July, 2020
  • Ada yang tanya "Eh BNE ni untuk kulit jenis mana je"?

Okeh meh sini rapat rapat nak bagitahu yang BNE ni dia tak pilih kasih dan tak jugak memilih. Semua jenis skin type pun dia sedia berkhidmat!

OILY, COMBINATION, DRY, SENSITIVE

Insyallah BNE boleh bantu selagi mampu, khas untuk pengguna setia ❀️

Wowww, so loving lah BNE ni kannnn.
Patut ler ramai nauuu orang fall in luff dengan dia.

#teambnechantiq
#teamBNEgojess
#birdnestessencebyPNA
#SakaBird
#birdnestpenang #birdnestseberangjaya #birdnestbutterworth
#bnebypna #bne #bnebypnaoriginal #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah
  • Ada yang tanya "Eh BNE ni untuk kulit jenis mana je"?

    Okeh meh sini rapat rapat nak bagitahu yang BNE ni dia tak pilih kasih dan tak jugak memilih. Semua jenis skin type pun dia sedia berkhidmat!

    OILY, COMBINATION, DRY, SENSITIVE

    Insyallah BNE boleh bantu selagi mampu, khas untuk pengguna setia ❀️

    Wowww, so loving lah BNE ni kannnn.
    Patut ler ramai nauuu orang fall in luff dengan dia.

    #teambnechantiq
    #teamBNEgojess
    #birdnestessencebyPNA
    #SakaBird
    #birdnestpenang #birdnestseberangjaya #birdnestbutterworth
    #bnebypna #bne #bnebypnaoriginal #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah

  •  1  0  6 July, 2020
  • Ada yang tanya "Eh BNE ni untuk kulit jenis mana je"?

Okeh meh sini rapat rapat nak bagitahu yang BNE ni dia tak pilih kasih dan tak jugak memilih. Semua jenis skin type pun dia sedia berkhidmat!

OILY, COMBINATION, DRY, SENSITIVE

Insyallah BNE boleh bantu selagi mampu, khas untuk pengguna setia ❀️

Wowww, so loving lah BNE ni kannnn.
Patut ler ramai nauuu orang fall in luff dengan dia.

#teambnechantiq
#teamBNEgojess
#birdnestessencebyPNA
#SakaBird
#birdnestpenang #birdnestseberangjaya #birdnestbutterworth
#bnebypna #bne #bnebypnaoriginal #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine
  • Ada yang tanya "Eh BNE ni untuk kulit jenis mana je"?

    Okeh meh sini rapat rapat nak bagitahu yang BNE ni dia tak pilih kasih dan tak jugak memilih. Semua jenis skin type pun dia sedia berkhidmat!

    OILY, COMBINATION, DRY, SENSITIVE

    Insyallah BNE boleh bantu selagi mampu, khas untuk pengguna setia ❀️

    Wowww, so loving lah BNE ni kannnn.
    Patut ler ramai nauuu orang fall in luff dengan dia.

    #teambnechantiq
    #teamBNEgojess
    #birdnestessencebyPNA
    #SakaBird
    #birdnestpenang #birdnestseberangjaya #birdnestbutterworth
    #bnebypna #bne #bnebypnaoriginal #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine

  •  2  0  6 July, 2020
  • Nama pun bahan dari "sarang burung walet" dah tentu tentu kesan nyer herlokkk.

Salah satu manfaat ataupun kebaikan bila calit si BNE ni chuols dapat MELAMBATKAN PROSES PENUAAN.

Haa itu namanya skin chuols tak akan nampak tua sebelum usia. Tegang anjal herlok tanpa ada garis kedutan or halus.

Best ke best?
Itu lah BNE, power kan 😊

Boleh pakai sendiri boleh jugak bagi dekat mak. Bagi mak nampak muda gitueww.

#BirdNestEssenceByPna
#CustomerFeedback
#birdnestbutterworth #birdnestseberangjaya #birdnestpenang #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine
  • Nama pun bahan dari "sarang burung walet" dah tentu tentu kesan nyer herlokkk.

    Salah satu manfaat ataupun kebaikan bila calit si BNE ni chuols dapat MELAMBATKAN PROSES PENUAAN.

    Haa itu namanya skin chuols tak akan nampak tua sebelum usia. Tegang anjal herlok tanpa ada garis kedutan or halus.

    Best ke best?
    Itu lah BNE, power kan 😊

    Boleh pakai sendiri boleh jugak bagi dekat mak. Bagi mak nampak muda gitueww.

    #BirdNestEssenceByPna
    #CustomerFeedback
    #birdnestbutterworth #birdnestseberangjaya #birdnestpenang #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine

  •  1  0  6 July, 2020
  • .
SET GLOWING SPEED .
KELEBIHAN .
.
Produk pencerah wajah komposisi lengkap dan diterajui dengan formulasi yang sangat inovatif. Krim pencerah wajah Glowing Speed adalah solusi bagi melindungi, mempercantik dan mencerahkan kulit secara optimum. Krim pencerah wajah ini dapat memperbaiki tona warna kulit & leher anda tanpa sebarang kesan pengelupasan atau radang kulit, selain membekal khasiat vitamin C & Collagen tulen yang sentiasa mengekalkan tahap kesihatan kulit yg terbaik dan sempurna. Dengan penggunaan pertama kali anda akan terus dapat lihat keberkesanan dengan segera ! .
.
- Glowing Turbo Soap (Cuci seluruh wajah anda sehingga bersih, sekurang-kurangnya 2 kali sehari pagi dan malam) .
.
- Day Speed Cream (Di pakai pada waktu siang, sapukan rata ke permukaan kulit wajah anda selepas cuci) - 30 gram .
.
- Night Speed Cream (Di pakai pada waktu malam, sapukan rata ke permukaan kulit wajah anda selepas cuci) - 30 gram .
.
TIPS .
.
- Day Cream mempunyai SPF 45 iaitu memberi perlindungan kepada sinaran matahari yang berlebihan sebagai perfect foundation .
.
- Sapukan menegak ke atas pada kulit supaya krim dapat menembusi jauh ke dalam bahagian lapisan kulit .
.
- Sesuai untuk semua jenis kulit .
.
COD & FREE POSTAGE .
.
ORDER πŸ‘‡ .
.
Whatsap 013-4158 100 .
Whatsap 013-4158 100 .
Whatsap 013-4158 100 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #marykay #skincare #produkproven #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #DMS360_Selangor #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #produkramping #jeragat #berbaloi #DMS360_COD_KL_Selangor #tipskulitcantik #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360_KL #kosmetik #medispa #jerawat
  • .
    SET GLOWING SPEED .
    KELEBIHAN .
    .
    Produk pencerah wajah komposisi lengkap dan diterajui dengan formulasi yang sangat inovatif. Krim pencerah wajah Glowing Speed adalah solusi bagi melindungi, mempercantik dan mencerahkan kulit secara optimum. Krim pencerah wajah ini dapat memperbaiki tona warna kulit & leher anda tanpa sebarang kesan pengelupasan atau radang kulit, selain membekal khasiat vitamin C & Collagen tulen yang sentiasa mengekalkan tahap kesihatan kulit yg terbaik dan sempurna. Dengan penggunaan pertama kali anda akan terus dapat lihat keberkesanan dengan segera ! .
    .
    - Glowing Turbo Soap (Cuci seluruh wajah anda sehingga bersih, sekurang-kurangnya 2 kali sehari pagi dan malam) .
    .
    - Day Speed Cream (Di pakai pada waktu siang, sapukan rata ke permukaan kulit wajah anda selepas cuci) - 30 gram .
    .
    - Night Speed Cream (Di pakai pada waktu malam, sapukan rata ke permukaan kulit wajah anda selepas cuci) - 30 gram .
    .
    TIPS .
    .
    - Day Cream mempunyai SPF 45 iaitu memberi perlindungan kepada sinaran matahari yang berlebihan sebagai perfect foundation .
    .
    - Sapukan menegak ke atas pada kulit supaya krim dapat menembusi jauh ke dalam bahagian lapisan kulit .
    .
    - Sesuai untuk semua jenis kulit .
    .
    COD & FREE POSTAGE .
    .
    ORDER πŸ‘‡ .
    .
    Whatsap 013-4158 100 .
    Whatsap 013-4158 100 .
    Whatsap 013-4158 100 .
    .
    #dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #marykay #skincare #produkproven #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #DMS360_Selangor #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #produkramping #jeragat #berbaloi #DMS360_COD_KL_Selangor #tipskulitcantik #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360_KL #kosmetik #medispa #jerawat

  •  2  0  6 July, 2020
  • Nama pun bahan dari "sarang burung walet" dah tentu tentu kesan nyer herlokkk.

Salah satu manfaat ataupun kebaikan bila calit si BNE ni chuols dapat MELAMBATKAN PROSES PENUAAN.

Haa itu namanya skin chuols tak akan nampak tua sebelum usia. Tegang anjal herlok tanpa ada garis kedutan or halus.

Best ke best?
Itu lah BNE, power kan 😊

Boleh pakai sendiri boleh jugak bagi dekat mak. Bagi mak nampak muda gitueww.

#BirdNestEssenceByPna
#CustomerFeedback
#birdnestbutterworth #birdnestseberangjaya #birdnestpenang #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine
  • Nama pun bahan dari "sarang burung walet" dah tentu tentu kesan nyer herlokkk.

    Salah satu manfaat ataupun kebaikan bila calit si BNE ni chuols dapat MELAMBATKAN PROSES PENUAAN.

    Haa itu namanya skin chuols tak akan nampak tua sebelum usia. Tegang anjal herlok tanpa ada garis kedutan or halus.

    Best ke best?
    Itu lah BNE, power kan 😊

    Boleh pakai sendiri boleh jugak bagi dekat mak. Bagi mak nampak muda gitueww.

    #BirdNestEssenceByPna
    #CustomerFeedback
    #birdnestbutterworth #birdnestseberangjaya #birdnestpenang #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine

  •  1  0  6 July, 2020
  • Nama pun bahan dari "sarang burung walet" dah tentu tentu kesan nyer herlokkk.

Salah satu manfaat ataupun kebaikan bila calit si BNE ni chuols dapat MELAMBATKAN PROSES PENUAAN.

Haa itu namanya skin chuols tak akan nampak tua sebelum usia. Tegang anjal herlok tanpa ada garis kedutan or halus.

Best ke best?
Itu lah BNE, power kan 😊

Boleh pakai sendiri boleh jugak bagi dekat mak. Bagi mak nampak muda gitueww.

#BirdNestEssenceByPna
#CustomerFeedback
#birdnestbutterworth #birdnestseberangjaya #birdnestpenang #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine
  • Nama pun bahan dari "sarang burung walet" dah tentu tentu kesan nyer herlokkk.

    Salah satu manfaat ataupun kebaikan bila calit si BNE ni chuols dapat MELAMBATKAN PROSES PENUAAN.

    Haa itu namanya skin chuols tak akan nampak tua sebelum usia. Tegang anjal herlok tanpa ada garis kedutan or halus.

    Best ke best?
    Itu lah BNE, power kan 😊

    Boleh pakai sendiri boleh jugak bagi dekat mak. Bagi mak nampak muda gitueww.

    #BirdNestEssenceByPna
    #CustomerFeedback
    #birdnestbutterworth #birdnestseberangjaya #birdnestpenang #cantikcaramudah #nakcantik #nakcantikcarisaya #rawatkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #parutjerawat #paruthitam #mukabreakout #kulitsensitif #kulitsunburn #kulittegang #anjal #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #kulitsihat #bazarpaknilmurah #skincareroutine

  •  1  0  6 July, 2020
  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream πŸ“Œ white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit. 
1: Hydrating kulit 
2 : gatal - gatal
3 : Eczema
4 : Jangkitan kulit πŸ“Œ D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) 
1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit. 
2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari  Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari 
Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
- Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk πŸ“Œ .ANTISEPTIK 
mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
* luka * luka kebakaran * Ruam ruam , 
https://berminattttt.wasap.my/

#scaracnetherephycream
#krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik  #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang
  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream πŸ“Œ white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

    Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit.
    1: Hydrating kulit
    2 : gatal - gatal
    3 : Eczema
    4 : Jangkitan kulit πŸ“Œ D- Alpa Tocopheral (Vitamin E )
    1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit.
    2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari
    Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

    Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
    - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk πŸ“Œ .ANTISEPTIK
    mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
    * luka * luka kebakaran * Ruam ruam ,
    https://berminattttt.wasap.my/

    #scaracnetherephycream
    #krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang

  •  0  0  6 July, 2020
  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream πŸ“Œ white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit. 
1: Hydrating kulit 
2 : gatal - gatal
3 : Eczema
4 : Jangkitan kulit πŸ“Œ D- Alpa Tocopheral (Vitamin E ) 
1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit. 
2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari  Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari 
Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
- Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk πŸ“Œ .ANTISEPTIK 
mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
* luka * luka kebakaran * Ruam ruam , 
https://berminattttt.wasap.my/

#scaracnetherephycream
#krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik  #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang
  • Kandungan dalam #ScarAnceTherapyCream πŸ“Œ white Soft Paraffin ( Petroleum Jelly)

    Digunakan dalam Merawat, Mengawal, Mencegah Dan Membaiki Kulit.
    1: Hydrating kulit
    2 : gatal - gatal
    3 : Eczema
    4 : Jangkitan kulit πŸ“Œ D- Alpa Tocopheral (Vitamin E )
    1 : Sangat bagus untuk perlindungan kulit.
    2 : Dapat melindungi kulit Bebas Dari Merbahaya seperti * Pencemaran * Radiasi Sinaran Matahari
    Dan ia juga bertindak sebagai Anti Penuaan

    Disodium Edetate ( GARAM Dari asam edetic)
    - Bahan penambah untuk membantu teksture dan formulasi produk πŸ“Œ .ANTISEPTIK
    mencegah Bacteria tumbuh. Membunuh kuman dan masuk ke dalam lapisan kulit
    * luka * luka kebakaran * Ruam ruam ,
    https://berminattttt.wasap.my/

    #scaracnetherephycream
    #krimparutpuaka #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatgatal #eczema #jerawat #jeragat #codshahalam #nbselangor #krimjerawat #krimjeragat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #jerawathilangcepat #nakcantik #promosi #ubatparut #parutjerawat #jeragatdegil #jeragathilang #nbcream #nbserum #nbcreamshahalam #nbcreamselangor #codshahalam #codklang

  •  0  0  6 July, 2020
  • Kalau tak cuba calit memang tak akan percaya. Tapi bila dah cuba jadi tergila-gila! 😍

Kemon la, WDTA kan!
Ia mampu meresap 12x ganda jauh ke dalam lapisan kulit. Pakai sikit je dah memadai. Yang penting konsisten sebab
.
.
βœ… Niacinamide akan merawat lapisan demi lapisan utk lembapkan kulit. Proses kecilkan pori jugak tau!
.
.
βœ… Pueraria Mirifica akan mengaktifkan balik sel2 yang dah lama mati. Tu yang ramai pakai pipi toink2 😜
.
.
βœ… Tree Peony dalam proses menyahtoksin yg merupakan punca kulit kusam, jerawat, jeragat.
.
.
βœ… Arbutin dan Glutathione dah tentu2 lah sebagai agen pencerahan. Buat kulit cerah sekata
.
.
Hampa tengok ja orang lain cantik? Ayuh bangkittttt. Sekarang zaman berteknologi moden, nak cantik pun kena moden gak hehe

Cepat berjemaah klik link wasap di profile @wdecbaling.atif
πŸ“Aktif follower diperhatikan
.
.
#jerawatteruk #glowinskin #breakout #poriporibesar #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbadan #jerawatparah #kulitsensitif #maskerjerawat #krimjerawat #parutjerawat #bekasjerawat #penghilangjerawat #jeragat #jeragathilang #jeragatpudar #hilangjeragat #melasma #kusam #ruam #gatal #breastfeeding #kulitkering #kulittegang #awetmuda #bebasjeragat
  • Kalau tak cuba calit memang tak akan percaya. Tapi bila dah cuba jadi tergila-gila! 😍

    Kemon la, WDTA kan!
    Ia mampu meresap 12x ganda jauh ke dalam lapisan kulit. Pakai sikit je dah memadai. Yang penting konsisten sebab
    .
    .
    βœ… Niacinamide akan merawat lapisan demi lapisan utk lembapkan kulit. Proses kecilkan pori jugak tau!
    .
    .
    βœ… Pueraria Mirifica akan mengaktifkan balik sel2 yang dah lama mati. Tu yang ramai pakai pipi toink2 😜
    .
    .
    βœ… Tree Peony dalam proses menyahtoksin yg merupakan punca kulit kusam, jerawat, jeragat.
    .
    .
    βœ… Arbutin dan Glutathione dah tentu2 lah sebagai agen pencerahan. Buat kulit cerah sekata
    .
    .
    Hampa tengok ja orang lain cantik? Ayuh bangkittttt. Sekarang zaman berteknologi moden, nak cantik pun kena moden gak hehe

    Cepat berjemaah klik link wasap di profile @wdecbaling.atif
    πŸ“Aktif follower diperhatikan
    .
    .
    #jerawatteruk #glowinskin #breakout #poriporibesar #jerawat #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbadan #jerawatparah #kulitsensitif #maskerjerawat #krimjerawat #parutjerawat #bekasjerawat #penghilangjerawat #jeragat #jeragathilang #jeragatpudar #hilangjeragat #melasma #kusam #ruam #gatal #breastfeeding #kulitkering #kulittegang #awetmuda #bebasjeragat

  •  0  0  6 July, 2020
  • LIPTINT TAK PAHIT !!
.
.

1) STRAWBERRY SORBET
2) CHERRY RED
3) PEACHY ORANGE
4) SWEET PINK

Kami yakin, this is No 1 the best liptint ever.. U  can feel the different with UFORA LIPTINT.. Pastinya tidak pahit, tidak melekit, moist dan long lasting.. Dengan harga RM29 utk 6ml pastinya sangat berpatutan dengan kualiti yang kami jamin, adalah yang terbaik utk pengguna2 UFORA.. .
.
#ufora #uforaliptint #uforacosmetics #love #ufora #uforaliptint #liptint #liptintmurah #liptinteudora #liptintwardah #liptintmalaysia #liptintsobella #lipmatte #wawacosmetics #sobellalipmatte #bibircantik #nakcantik #jerawat #jeragat #krimjerawat #skincare #sunscreen #foundation #ubatjerawat #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #bibircantik #bibirtakkering #modalrendah #nakkurus #bebasjerawat #jerawatdegil #hilangkanjerawat
  • LIPTINT TAK PAHIT !!
    .
    .

    1) STRAWBERRY SORBET
    2) CHERRY RED
    3) PEACHY ORANGE
    4) SWEET PINK

    Kami yakin, this is No 1 the best liptint ever.. U can feel the different with UFORA LIPTINT.. Pastinya tidak pahit, tidak melekit, moist dan long lasting.. Dengan harga RM29 utk 6ml pastinya sangat berpatutan dengan kualiti yang kami jamin, adalah yang terbaik utk pengguna2 UFORA.. .
    .
    #ufora #uforaliptint #uforacosmetics #love #ufora #uforaliptint #liptint #liptintmurah #liptinteudora #liptintwardah #liptintmalaysia #liptintsobella #lipmatte #wawacosmetics #sobellalipmatte #bibircantik #nakcantik #jerawat #jeragat #krimjerawat #skincare #sunscreen #foundation #ubatjerawat #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #bibircantik #bibirtakkering #modalrendah #nakkurus #bebasjerawat #jerawatdegil #hilangkanjerawat

  •  0  0  6 July, 2020
  • LIPTINT TAK PAHIT !!
.
.

1) STRAWBERRY SORBET
2) CHERRY RED
3) PEACHY ORANGE
4) SWEET PINK

Kami yakin, this is No 1 the best liptint ever.. U  can feel the different with UFORA LIPTINT.. Pastinya tidak pahit, tidak melekit, moist dan long lasting.. Dengan harga RM29 utk 6ml pastinya sangat berpatutan dengan kualiti yang kami jamin, adalah yang terbaik utk pengguna2 UFORA.. .
.
#ufora #uforaliptint #uforacosmetics #love #ufora #uforaliptint #liptint #liptintmurah #liptinteudora #liptintwardah #liptintmalaysia #liptintsobella #lipmatte #wawacosmetics #sobellalipmatte #bibircantik #nakcantik #jerawat #jeragat #krimjerawat #skincare #sunscreen #foundation #ubatjerawat #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #bibircantik #bibirtakkering #modalrendah #nakkurus #bebasjerawat #jerawatdegil #hilangkanjerawat
  • LIPTINT TAK PAHIT !!
    .
    .

    1) STRAWBERRY SORBET
    2) CHERRY RED
    3) PEACHY ORANGE
    4) SWEET PINK

    Kami yakin, this is No 1 the best liptint ever.. U can feel the different with UFORA LIPTINT.. Pastinya tidak pahit, tidak melekit, moist dan long lasting.. Dengan harga RM29 utk 6ml pastinya sangat berpatutan dengan kualiti yang kami jamin, adalah yang terbaik utk pengguna2 UFORA.. .
    .
    #ufora #uforaliptint #uforacosmetics #love #ufora #uforaliptint #liptint #liptintmurah #liptinteudora #liptintwardah #liptintmalaysia #liptintsobella #lipmatte #wawacosmetics #sobellalipmatte #bibircantik #nakcantik #jerawat #jeragat #krimjerawat #skincare #sunscreen #foundation #ubatjerawat #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #bibircantik #bibirtakkering #modalrendah #nakkurus #bebasjerawat #jerawatdegil #hilangkanjerawat

  •  0  0  6 July, 2020
  • LIPTINT TAK PAHIT !!
.
.

1) STRAWBERRY SORBET
2) CHERRY RED
3) PEACHY ORANGE
4) SWEET PINK

Kami yakin, this is No 1 the best liptint ever.. U  can feel the different with UFORA LIPTINT.. Pastinya tidak pahit, tidak melekit, moist dan long lasting.. Dengan harga RM29 utk 6ml pastinya sangat berpatutan dengan kualiti yang kami jamin, adalah yang terbaik utk pengguna2 UFORA.. .
.
#ufora #uforaliptint #uforacosmetics #love #ufora #uforaliptint #liptint #liptintmurah #liptinteudora #liptintwardah #liptintmalaysia #liptintsobella #lipmatte #wawacosmetics #sobellalipmatte #bibircantik #nakcantik #jerawat #jeragat #krimjerawat #skincare #sunscreen #foundation #ubatjerawat #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #bibircantik #bibirtakkering #modalrendah #nakkurus #bebasjerawat #jerawatdegil #hilangkanjerawat
  • LIPTINT TAK PAHIT !!
    .
    .

    1) STRAWBERRY SORBET
    2) CHERRY RED
    3) PEACHY ORANGE
    4) SWEET PINK

    Kami yakin, this is No 1 the best liptint ever.. U can feel the different with UFORA LIPTINT.. Pastinya tidak pahit, tidak melekit, moist dan long lasting.. Dengan harga RM29 utk 6ml pastinya sangat berpatutan dengan kualiti yang kami jamin, adalah yang terbaik utk pengguna2 UFORA.. .
    .
    #ufora #uforaliptint #uforacosmetics #love #ufora #uforaliptint #liptint #liptintmurah #liptinteudora #liptintwardah #liptintmalaysia #liptintsobella #lipmatte #wawacosmetics #sobellalipmatte #bibircantik #nakcantik #jerawat #jeragat #krimjerawat #skincare #sunscreen #foundation #ubatjerawat #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #bibircantik #bibirtakkering #modalrendah #nakkurus #bebasjerawat #jerawatdegil #hilangkanjerawat

  •  0  0  6 July, 2020
  • Peah Queen Vitamin C 2.0 yang baru merupakan gabungan 12 bahan yang terpilih dan terbaik .
Disatukan dalam 1 campuran yang lazat, sebagai makanan tambahan yang dapat membantu kecantikan kulit dan dalaman.

Antara kebaikan Peah Queen Vitamin C ialah:

β€’ Tona kulit menjadi semakin sekata

β€’ Kulit semakin gebu dan flawless

β€’ Dapat mengurangkan garis-garis halus dan kedutan diwajah

β€’ Kulit semakin anjal dan lembut

β€’ Mengalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan sel kulit yang baharu

β€’ Meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit 

β€’ Mengecutkan dan mematikan jerawat

β€’ Memudarkan jeragat

β€’ Menguatkan akar rambut (kurang rambut gugur)

β€’ Meningkatkan sistem imun badan

β€’ Membantu mengurangkan masalah rabun mata

β€’ Memperbanyakkan susu badan

β€’ Membantu menurunkan berat badan dan menurunoan tahap kolestrol
Nak dapatkan Peah Queen Vitamin C ?

Nak jana income? Jom join dropship! Kita buat duit kepuk kepuk samaΒ².πŸ”₯

Wasap.my/60133723757/nakjanaincomepeahqueen
.
.
.
#peahqueen #peahqueenmalaysia
#peahqueenmelaka #nakkurus #produkhalalmalaysia
#nakputih #produkviral #cikgusekolah #trending #luluskkm #vitaminC #jerawat #jeragat #kulitputih #jomtransformjadicantik #instashop #instafamous #pomegranate #acaiberry #instalike #foodsupplement #sayajual #terapiinstagram #ajimaura #cikguseo #antiageing# #neelofa #fattzura #nizamrahman #ramona
  • Peah Queen Vitamin C 2.0 yang baru merupakan gabungan 12 bahan yang terpilih dan terbaik .
    Disatukan dalam 1 campuran yang lazat, sebagai makanan tambahan yang dapat membantu kecantikan kulit dan dalaman.

    Antara kebaikan Peah Queen Vitamin C ialah:

    β€’ Tona kulit menjadi semakin sekata

    β€’ Kulit semakin gebu dan flawless

    β€’ Dapat mengurangkan garis-garis halus dan kedutan diwajah

    β€’ Kulit semakin anjal dan lembut

    β€’ Mengalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan sel kulit yang baharu

    β€’ Meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit

    β€’ Mengecutkan dan mematikan jerawat

    β€’ Memudarkan jeragat

    β€’ Menguatkan akar rambut (kurang rambut gugur)

    β€’ Meningkatkan sistem imun badan

    β€’ Membantu mengurangkan masalah rabun mata

    β€’ Memperbanyakkan susu badan

    β€’ Membantu menurunkan berat badan dan menurunoan tahap kolestrol
    Nak dapatkan Peah Queen Vitamin C ?

    Nak jana income? Jom join dropship! Kita buat duit kepuk kepuk samaΒ².πŸ”₯

    Wasap.my/60133723757/nakjanaincomepeahqueen
    .
    .
    .
    #peahqueen #peahqueenmalaysia
    #peahqueenmelaka #nakkurus #produkhalalmalaysia
    #nakputih #produkviral #cikgusekolah #trending #luluskkm #vitaminC #jerawat #jeragat #kulitputih #jomtransformjadicantik #instashop #instafamous #pomegranate #acaiberry #instalike #foodsupplement #sayajual #terapiinstagram #ajimaura #cikguseo #antiageing# #neelofa #fattzura #nizamrahman #ramona

  •  3  0  6 July, 2020

Top #jeragat Posts

  • 🐞🐞🐞 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- #freckles #makeup #redhead #ginger #redhair #model #selfie #portrait #beauty #love #photography #cute #smile #girl #blueeyes #skincare #gingerhair #instagood #girlswithfreckles #freckled #me #beautiful #art #curlyhair #redheads #jeragat #redheadsdoitbetter #fashion
  • 🐞🐞🐞 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- #freckles #makeup #redhead #ginger #redhair #model #selfie #portrait #beauty #love #photography #cute #smile #girl #blueeyes #skincare #gingerhair #instagood #girlswithfreckles #freckled #me #beautiful #art #curlyhair #redheads #jeragat #redheadsdoitbetter #fashion

  •  666  15  29 June, 2020
  • To be successful, be realistic in everything except in du'a. Ask the impossible.
.

Only Allah can make the impossible possible. Only He can make a way when there seems to be no way. .

Soon you will be MINE and its FREE.😘😘.doakan saya ya semua.
.

BTW, saya mencari 5 orang yang bersemangat untuk join saya utk buat Pink Bisness. Modalnya RM 70 sahaja utk dapatkan kereta nie. .

Jangan segan untuk whupp saya ya🀭.
.

www.wasap.my/60124757338
.

Sharifah shahirah yusni bt Mohd Yusoff
Your Future Independence Sales Director
.

#marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayjerteh #marykaytanahmerah #jerawat #ubatjerawat #parut #penuaan #jeragat #makeup #makeupbajet #freeskinanalysis #freeskinconsultant #freefacial #freehandspa #partimejob #hantaransimple #kerjakosong #kerjasenangdapatduit
  • To be successful, be realistic in everything except in du'a. Ask the impossible.
    .

    Only Allah can make the impossible possible. Only He can make a way when there seems to be no way. .

    Soon you will be MINE and its FREE.😘😘.doakan saya ya semua.
    .

    BTW, saya mencari 5 orang yang bersemangat untuk join saya utk buat Pink Bisness. Modalnya RM 70 sahaja utk dapatkan kereta nie. .

    Jangan segan untuk whupp saya ya🀭.
    .

    www.wasap.my/60124757338
    .

    Sharifah shahirah yusni bt Mohd Yusoff
    Your Future Independence Sales Director
    .

    #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykayjerteh #marykaytanahmerah #jerawat #ubatjerawat #parut #penuaan #jeragat #makeup #makeupbajet #freeskinanalysis #freeskinconsultant #freefacial #freehandspa #partimejob #hantaransimple #kerjakosong #kerjasenangdapatduit

  •  129  4  20 June, 2020
  • SAIZ JE KECIK TAPI BANYAK MANFAAT

Soalan : Sebotol berapa ml? Tahan berapa lama?

Jawapan : 1 WD 15gm. Penggunaan 5 - 6 minggu untuk sebotol WD. Namun ada yang lebih lama.
.
.
WD ni botol dia kecik je. Tapi uolls nak tau tak sebotol tu sesilap boleh tahan dekat 5 6 minggu atau lebih. Sebab tak perlu calit banyak pun, hanya hujung jari sudah memadai.
.
.
Nampak je comel, tapi pelbagai manfaat dari WD. Dah la comey, senang pulak nak angkut bawak kemana mana.
.
.
Harga wd ni kalau nak dibandingkan dengan manfaat yang uolls dapat memang berbaloi, bukan sahaja luaran wd jaga malah dari segi dalaman pun tip top.
.
.
Cuba bayangkan calitΒ² kat 3 point nadi je, tapi boleh cerahkan kulit satu badan, hilangkan jerawat , pudarkan jeragat, naikkan seri muka, dalaman mantop dan awet muda.
.
.
Ye, calit 3 nadi je gaiss.
Belum pernah jumpa krim macam ni, terbukti berkesan pulak tu. Ramai dah cuba dan share testimoni powerΒ².
.
.
Perghhh kalau nak dikira satuΒ² supplement boleh habis ribu riban. Tapi dengan WD tapaw semua. Gaiss korang rilek je dok silang kaki atas sofa empuk sesambil mencalit.
.
.
Tunggu masa jee, bagi wd buat kerja senyapΒ² rawat satu persatu masalah uolls.
.
.
Cukup masa, kita tuai hasil jee.
Jerawat surut, jeragat pudar, wajah makin glowing dan awetmuda. Yang penting kuncinya konsisten πŸ₯°
.
.
Harga promosi masih availble
1 WD RM80 (jimat RM20)
2 WD KEATAS RM75/UNIT (jimat lebih)
4 WD RM300 untuk hasil yang memuaskan.
.
0123512791

DOUBLE TAP kalau uolls nak FREE WDTA
Komen NAK bebanyakk pleasee..
  • SAIZ JE KECIK TAPI BANYAK MANFAAT

    Soalan : Sebotol berapa ml? Tahan berapa lama?

    Jawapan : 1 WD 15gm. Penggunaan 5 - 6 minggu untuk sebotol WD. Namun ada yang lebih lama.
    .
    .
    WD ni botol dia kecik je. Tapi uolls nak tau tak sebotol tu sesilap boleh tahan dekat 5 6 minggu atau lebih. Sebab tak perlu calit banyak pun, hanya hujung jari sudah memadai.
    .
    .
    Nampak je comel, tapi pelbagai manfaat dari WD. Dah la comey, senang pulak nak angkut bawak kemana mana.
    .
    .
    Harga wd ni kalau nak dibandingkan dengan manfaat yang uolls dapat memang berbaloi, bukan sahaja luaran wd jaga malah dari segi dalaman pun tip top.
    .
    .
    Cuba bayangkan calitΒ² kat 3 point nadi je, tapi boleh cerahkan kulit satu badan, hilangkan jerawat , pudarkan jeragat, naikkan seri muka, dalaman mantop dan awet muda.
    .
    .
    Ye, calit 3 nadi je gaiss.
    Belum pernah jumpa krim macam ni, terbukti berkesan pulak tu. Ramai dah cuba dan share testimoni powerΒ².
    .
    .
    Perghhh kalau nak dikira satuΒ² supplement boleh habis ribu riban. Tapi dengan WD tapaw semua. Gaiss korang rilek je dok silang kaki atas sofa empuk sesambil mencalit.
    .
    .
    Tunggu masa jee, bagi wd buat kerja senyapΒ² rawat satu persatu masalah uolls.
    .
    .
    Cukup masa, kita tuai hasil jee.
    Jerawat surut, jeragat pudar, wajah makin glowing dan awetmuda. Yang penting kuncinya konsisten πŸ₯°
    .
    .
    Harga promosi masih availble
    1 WD RM80 (jimat RM20)
    2 WD KEATAS RM75/UNIT (jimat lebih)
    4 WD RM300 untuk hasil yang memuaskan.
    .
    0123512791

    DOUBLE TAP kalau uolls nak FREE WDTA
    Komen NAK bebanyakk pleasee..

  •  130  107  4 July, 2020
  • πŸ”WDTA  ni apa? 

Apa Kelebihannya?

Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda 

#WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.

Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.

Kelebihan #WDTA  ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.

Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama

#AyudealerAdleesyaBeauty 
#WomenDesiree 
#KrimKecantikandanAwetMuda 
#postagesetiaphari 
#freepostage_freegift 
#nakcantikberseri 
#antijerawat_kusam 
#antijeragat
  • πŸ”WDTA ni apa?

    Apa Kelebihannya?

    Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda

    #WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.

    Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.

    Kelebihan #WDTA ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.

    Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama

    #AyudealerAdleesyaBeauty
    #WomenDesiree
    #KrimKecantikandanAwetMuda
    #postagesetiaphari
    #freepostage_freegift
    #nakcantikberseri
    #antijerawat_kusam
    #antijeragat

  •  133  0  2 July, 2020
  • Combine these 2 powerful antioxidant serums (Grape E Anti-Aging Serum during the DAY 🌀 & Rosa E Pigmentation Serum during the NIGHTπŸŒ™) for these 7 amazing effects on your skin! πŸ’«
.
❀️ Lighten Skin Tone
🧑 Firm Up Skin
πŸ’› Deep Hydration
πŸ’œ Corrects Pigmentation
πŸ’™ Repair Skin Cells
πŸ’š Anti-Aging Defense
πŸ’– Boost Skin Collagen
.
.
.
.
#GardenofEDEN #RosaE #GrapeE #Plantbased #naturalskincare #skincare #botanicalskincare #skincaretips #skincareroutine #skincareserums #faceserum #halalskincare #jeragat #pigmentation #antiaging #allnatural #chemicalfree #dermatologytested #clinicallyproven
  • Combine these 2 powerful antioxidant serums (Grape E Anti-Aging Serum during the DAY 🌀 & Rosa E Pigmentation Serum during the NIGHTπŸŒ™) for these 7 amazing effects on your skin! πŸ’«
    .
    ❀️ Lighten Skin Tone
    🧑 Firm Up Skin
    πŸ’› Deep Hydration
    πŸ’œ Corrects Pigmentation
    πŸ’™ Repair Skin Cells
    πŸ’š Anti-Aging Defense
    πŸ’– Boost Skin Collagen
    .
    .
    .
    .
    #GardenofEDEN #RosaE #GrapeE #Plantbased #naturalskincare #skincare #botanicalskincare #skincaretips #skincareroutine #skincareserums #faceserum #halalskincare #jeragat #pigmentation #antiaging #allnatural #chemicalfree #dermatologytested #clinicallyproven

  •  122  14  2 June, 2020