#jarimalaya Instagram Photos & Videos

jarimalaya - 1.9k posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
15.3
average likes

Latest #jarimalaya Posts

  • Buat logo guna apps dekat phone je kak! sekarang dah byk dah apps logo maker kat phone. benda free je. x payah bayar. nak membazir tempah logo ratus2 nak buat ape?? 😉
.
aah dek. akak buat logo guna apps phone ni la. la ni nak print banner dah payah. nak buat marketing x cantik. nak letak logo kat baju? lagilah... semua x boleh. logo pecah! dengar cakap ko ni la jadi gini. 😒 akak dah bgtau dah dekat ko akak nak buat business ni betul2. bukan main2. nak buat logo betul2. tapi ko beriya2 suruh akak jimat. asyik cakap buat yg FREE FREE FREE! 🙄🙄Sudahnya akak suruh kedai buat balik logo akak ni. tapi x dapat 100% sama. kalau akak tahu akak buat je dari awal dengan designer kat lua tu.😠
.

Marah betul akak tu. 😂 saba kak. mungkin si adek tadi tu die ingat asal nak buat logo je mesti ratus2. rilexx.
.
ni nak bagitahu kat akak, dekat adek akak yang suke free tu, dekat abg2, En. Cik, Tuan Puan, pakcik makcik, @jarimalaya ni, RM150 sahaja. SAHAJA. sa...ha...ja..!
.
x sampai 200 300 400.. sementara kita xde buat sebarang perubahan pada harga RM150 dan offer yang kami tawarkan setakat ni, baik GRAB CEPAT! .
memang patutnya akak dari mule lagi buat logo dengan graphic designer sebab business ni kita x tahu impak & rezekinya kalau betul menjadi. bila dah ada logo dari awal yg proper yg #cantik yg #padu kan dah mudah. xde timbul masalah x boleh print, pecah, kabur & sebagainya.
.
macam ni la kak. whatsapp kita. kita bincang #sampaijadi
.
👉 019 684 8897
👉 019 684 8897
👉 019 684 8897
.
http://jarimalaya.wasap.my
.
jangan risau kak. RM150 tu,
.
✔️ Edit sampai FINAL
✔️ Final design di email dalam pdf, jpg & png & FREE AI file
✔️ kita bagi lagi FREE #MOCKUP LOGO macam gambar2 kat atas tu.
.
Inshaallah. beratus logo dah kita buat. & satu kami nak pesan kat akak..
.
perkataan NANTILAH.. tu 1 tindakan yg merugikan akak sendiri. sebab keuntungan pun NANTI NANTI LAH akak dapat. 😁🙊
.
#designlogomurah
#designlogoonlineshop
#designlogoonline
#designlogo
#designmurahmalaysia
#designmurah
#ciptalogo
#companylogo
#corporateidentity
#logoplace
#brandingdesign
#logoinspiration
#logomurah
#logodesigner
#businesslogo
#graphicdesign
#brandidentity
#perekagrafik
#jarimalaya
#promo2020
  • Buat logo guna apps dekat phone je kak! sekarang dah byk dah apps logo maker kat phone. benda free je. x payah bayar. nak membazir tempah logo ratus2 nak buat ape?? 😉
    .
    aah dek. akak buat logo guna apps phone ni la. la ni nak print banner dah payah. nak buat marketing x cantik. nak letak logo kat baju? lagilah... semua x boleh. logo pecah! dengar cakap ko ni la jadi gini. 😒 akak dah bgtau dah dekat ko akak nak buat business ni betul2. bukan main2. nak buat logo betul2. tapi ko beriya2 suruh akak jimat. asyik cakap buat yg FREE FREE FREE! 🙄🙄Sudahnya akak suruh kedai buat balik logo akak ni. tapi x dapat 100% sama. kalau akak tahu akak buat je dari awal dengan designer kat lua tu.😠
    .

    Marah betul akak tu. 😂 saba kak. mungkin si adek tadi tu die ingat asal nak buat logo je mesti ratus2. rilexx.
    .
    ni nak bagitahu kat akak, dekat adek akak yang suke free tu, dekat abg2, En. Cik, Tuan Puan, pakcik makcik, @jarimalaya ni, RM150 sahaja. SAHAJA. sa...ha...ja..!
    .
    x sampai 200 300 400.. sementara kita xde buat sebarang perubahan pada harga RM150 dan offer yang kami tawarkan setakat ni, baik GRAB CEPAT! .
    memang patutnya akak dari mule lagi buat logo dengan graphic designer sebab business ni kita x tahu impak & rezekinya kalau betul menjadi. bila dah ada logo dari awal yg proper yg #cantik yg #padu kan dah mudah. xde timbul masalah x boleh print, pecah, kabur & sebagainya.
    .
    macam ni la kak. whatsapp kita. kita bincang #sampaijadi
    .
    👉 019 684 8897
    👉 019 684 8897
    👉 019 684 8897
    .
    http://jarimalaya.wasap.my
    .
    jangan risau kak. RM150 tu,
    .
    ✔️ Edit sampai FINAL
    ✔️ Final design di email dalam pdf, jpg & png & FREE AI file
    ✔️ kita bagi lagi FREE #MOCKUP LOGO macam gambar2 kat atas tu.
    .
    Inshaallah. beratus logo dah kita buat. & satu kami nak pesan kat akak..
    .
    perkataan NANTILAH.. tu 1 tindakan yg merugikan akak sendiri. sebab keuntungan pun NANTI NANTI LAH akak dapat. 😁🙊
    .
    #designlogomurah
    #designlogoonlineshop
    #designlogoonline
    #designlogo
    #designmurahmalaysia
    #designmurah
    #ciptalogo
    #companylogo
    #corporateidentity
    #logoplace
    #brandingdesign
    #logoinspiration
    #logomurah
    #logodesigner
    #businesslogo
    #graphicdesign
    #brandidentity
    #perekagrafik
    #jarimalaya
    #promo2020

  •  45  13  28 February, 2020
  • "Salam. saya nak repeat order lagi 1000pcs"
.
☝️Ayat ni biasa kita dapat. & process untuk repeat order biasanya tak ambil masa lama sebab artwork dah ready. boleh terus start production.
.
Tapi ramai jugak new customer yang nak urgent. nak bayar extra. tapi maaf ye, kita dekat Jarimalaya x practice "potong Q" 😁. so macam mana pun still follow standard procedure untuk order WOVEN LABEL & PRINTED LABEL dengan kami.
.
1. Prepare Artwork
2. Artwork Confirmation
3. Start Production
4. Printing
5. Cutting
6. Postage
.
Step 1 & 2 biasa ambil masa dalam sehari dua bagi customer yang tiada artwork.
tapi macam mane pun kita x biar macam tu je untuk urgent request. apa yang kita buat untuk bantu yang nak urgent tadi, kita minta production team untuk spead up the production. Alhamdulillah, kadang2 dalam 8-9 hari kita boleh deliver (bergantung pada kuantiti order semasa)
.
Sebab apa diorang repeat order & beriya iya nak kan label dari kita? 😎
.
🔥harga murah, quality premium. 🏆
🔥siap dalam 10-12 hari
🔥mudah berurusan
🔥FOC artwork (wording)
🔥FREE postage
.
❌ perlu cari yang lain, kalau yang #terbaik dah di depan mata. 🤗
.
Print atau Sulam kan nama product anda dengan kami sekarang‼️ .
Whatsapp:
.
‼️019 684 8897‼️
‼️019 684 8897‼️
‼️019 684 8897‼️
.
Kami sangat berbesar hati bekerjasama dengan anda. 🤗
.
#label
#labelshawl 
#labeltudung 
#labeljubah 
#labelbaju
#labelshawlmurah 
#labeltudungmurah
#labelbajumurah
#labelmurah
#labelmurahonline 
#labelmurahmalaysia 
#labelshawlmurah 
#wovenlabelonline 
#wovenlabels 
#designlabel
#wovenlabelmalaysia 
#printedlabel
#printedlabelmurah
#satinlabelmurah
#printedlabelmalaysia
#onlinedesigner 
#jarimalaya
#logoplace
#brandingdesign
#logoinspiration
#logomurah 
#logodesigner 
#businesslogo
#graphicdesign 
#brandidentity
  • "Salam. saya nak repeat order lagi 1000pcs"
    .
    ☝️Ayat ni biasa kita dapat. & process untuk repeat order biasanya tak ambil masa lama sebab artwork dah ready. boleh terus start production.
    .
    Tapi ramai jugak new customer yang nak urgent. nak bayar extra. tapi maaf ye, kita dekat Jarimalaya x practice "potong Q" 😁. so macam mana pun still follow standard procedure untuk order WOVEN LABEL & PRINTED LABEL dengan kami.
    .
    1. Prepare Artwork
    2. Artwork Confirmation
    3. Start Production
    4. Printing
    5. Cutting
    6. Postage
    .
    Step 1 & 2 biasa ambil masa dalam sehari dua bagi customer yang tiada artwork.
    tapi macam mane pun kita x biar macam tu je untuk urgent request. apa yang kita buat untuk bantu yang nak urgent tadi, kita minta production team untuk spead up the production. Alhamdulillah, kadang2 dalam 8-9 hari kita boleh deliver (bergantung pada kuantiti order semasa)
    .
    Sebab apa diorang repeat order & beriya iya nak kan label dari kita? 😎
    .
    🔥harga murah, quality premium. 🏆
    🔥siap dalam 10-12 hari
    🔥mudah berurusan
    🔥FOC artwork (wording)
    🔥FREE postage
    .
    ❌ perlu cari yang lain, kalau yang #terbaik dah di depan mata. 🤗
    .
    Print atau Sulam kan nama product anda dengan kami sekarang‼️ .
    Whatsapp:
    .
    ‼️019 684 8897‼️
    ‼️019 684 8897‼️
    ‼️019 684 8897‼️
    .
    Kami sangat berbesar hati bekerjasama dengan anda. 🤗
    .
    #label
    #labelshawl
    #labeltudung
    #labeljubah
    #labelbaju
    #labelshawlmurah
    #labeltudungmurah
    #labelbajumurah
    #labelmurah
    #labelmurahonline
    #labelmurahmalaysia
    #labelshawlmurah
    #wovenlabelonline
    #wovenlabels
    #designlabel
    #wovenlabelmalaysia
    #printedlabel
    #printedlabelmurah
    #satinlabelmurah
    #printedlabelmalaysia
    #onlinedesigner
    #jarimalaya
    #logoplace
    #brandingdesign
    #logoinspiration
    #logomurah
    #logodesigner
    #businesslogo
    #graphicdesign
    #brandidentity

  •  11  0  22 February, 2020
  • Bismillahirrahmanirrahim
.
#Alhamdulillah
.

Project #sulung  #kolabrasi bersama @keefandnish dah siap sepenuhnya. ✔️
.
OEM Parfume by #keefandnish | Product Design by #jarimalaya
.
Terima kasih kepada Tuan Azim Abdul Samad, Founder @keefnish kerana buka ruang dan peluang kepada @jarimalaya untuk projek bersama ini. .
Memang betul teori "dari customer akan betukar jadi kawan" yg pada asalnya @keefnish adalah customer kami bermula dari design #logo, #onlineads & lain2..
.
Berbalik kepada project sulung kami, hasil sentuhan Jarimalaya #ASOL & #SEXE ini adalah keluaran dari @by.elleahmad korang boleh boom wall @by.elleahmad untuk dapatkan #perfume #exclusive ni! @by.elleahmad launching murah2 je gais tapi bau..uuiiihhhhh.. #mantul orang kata... 🤩💃
.
Jadi kepada semua yg ada pasang niat nak ada #brand perfume sendiri, korang boleh terjah @keefnish lokasi di Bukit Rimau Shah Alam. kat sana macam2 jenis bau ada. banyakk... banyak sangat...😻😻😻 utk lelaki utk perempuan.. harga tu boleh bincang dengan Encik Azim kita. sempoi orangnya. dari segi product design akan melalui @jarimalaya
.

Kita juga ada sediakan #pakejdesign untuk korang pilih mengikut budget. #Murah sangat dah ape yg kita #offer tu. 😂 Harga ni hanya boleh dapat #special melalui @keefnish sahaja. Laluan lain jarimalaya boleh bagi harga lain. 😁
.
OK gais! jangan lupe! Perfume brand korang sendiri! x nak ke?? Grab peluang ni, jangan tengok saje. Planning & tunggu tunggu tunggu....memang rugi. 😁
.

Contact @keefnish sekarang!
.
+60 19-267 7716‼️
.
#graphicdesigner #logomurah #oemperfume #perfumemurah #ownbrand #oem
  • Bismillahirrahmanirrahim
    .
    #Alhamdulillah
    .

    Project #sulung #kolabrasi bersama @keefandnish dah siap sepenuhnya. ✔️
    .
    OEM Parfume by #keefandnish | Product Design by #jarimalaya
    .
    Terima kasih kepada Tuan Azim Abdul Samad, Founder @keefnish kerana buka ruang dan peluang kepada @jarimalaya untuk projek bersama ini. .
    Memang betul teori "dari customer akan betukar jadi kawan" yg pada asalnya @keefnish adalah customer kami bermula dari design #logo, #onlineads & lain2..
    .
    Berbalik kepada project sulung kami, hasil sentuhan Jarimalaya #ASOL & #SEXE ini adalah keluaran dari @by.elleahmad korang boleh boom wall @by.elleahmad untuk dapatkan #perfume #exclusive ni! @by.elleahmad launching murah2 je gais tapi bau..uuiiihhhhh.. #mantul orang kata... 🤩💃
    .
    Jadi kepada semua yg ada pasang niat nak ada #brand perfume sendiri, korang boleh terjah @keefnish lokasi di Bukit Rimau Shah Alam. kat sana macam2 jenis bau ada. banyakk... banyak sangat...😻😻😻 utk lelaki utk perempuan.. harga tu boleh bincang dengan Encik Azim kita. sempoi orangnya. dari segi product design akan melalui @jarimalaya
    .

    Kita juga ada sediakan #pakejdesign untuk korang pilih mengikut budget. #Murah sangat dah ape yg kita #offer tu. 😂 Harga ni hanya boleh dapat #special melalui @keefnish sahaja. Laluan lain jarimalaya boleh bagi harga lain. 😁
    .
    OK gais! jangan lupe! Perfume brand korang sendiri! x nak ke?? Grab peluang ni, jangan tengok saje. Planning & tunggu tunggu tunggu....memang rugi. 😁
    .

    Contact @keefnish sekarang!
    .
    +60 19-267 7716‼️
    .
    #graphicdesigner #logomurah #oemperfume #perfumemurah #ownbrand #oem

  •  9  0  21 February, 2020
  • tekejut kejap wall kene BOOM 💥💥 dengan @suhaidahshamsudin 😁😁
.
thanks for ur support lovely 😘
.
Note: Always appreciate pada mereka2 yg sentiasa support dengan apa yg anda buat. xkesah la dari segi duit ke. moral support ke. like atau share posting2 anda ke. pendapat ke. just hargai mereka. x rugi malah membantu anda utk kekal positive & terus maju. 😊

#jarimalaya
  • tekejut kejap wall kene BOOM 💥💥 dengan @suhaidahshamsudin 😁😁
    .
    thanks for ur support lovely 😘
    .
    Note: Always appreciate pada mereka2 yg sentiasa support dengan apa yg anda buat. xkesah la dari segi duit ke. moral support ke. like atau share posting2 anda ke. pendapat ke. just hargai mereka. x rugi malah membantu anda utk kekal positive & terus maju. 😊

    #jarimalaya

  •  2  0  18 February, 2020
  • Alhamdulillah. Kaen.Co Woven label pun dah settle. dah otw ke tuannya. 😁
.
katanya inshaallah akan repeat order & pekatkan sikit border dan .Co tu.
.
korang2 nak buat label untuk product korang tu boleh contact2 kami. utk tudung ke, jubah ke, baju ke, barang2 kait ke..boleh semua. 😁
.
🔥quality no 1. 🏆
.
🔥siap dalam 10-12 hari
.
#label
#labelshawl 
#labeltudung 
#labeljubah 
#labelbaju
#labelshawlmurah 
#labeltudungmurah
#labelbajumurah
#labelmurah
#labelmurahonline 
#labelmurahmalaysia 
#labelshawlmurah 
#wovenlabelonline 
#wovenlabels 
#designlabel
#wovenlabelmalaysia 
#printedlabel
#printedlabelmurah
#satinlabelmurah
#printedlabelmalaysia
#onlinedesigner 
#jarimalaya
#logoplace
#brandingdesign
#logoinspiration
#logomurah 
#logodesigner 
#businesslogo
#graphicdesign 
#brandidentity
  • Alhamdulillah. Kaen.Co Woven label pun dah settle. dah otw ke tuannya. 😁
    .
    katanya inshaallah akan repeat order & pekatkan sikit border dan .Co tu.
    .
    korang2 nak buat label untuk product korang tu boleh contact2 kami. utk tudung ke, jubah ke, baju ke, barang2 kait ke..boleh semua. 😁
    .
    🔥quality no 1. 🏆
    .
    🔥siap dalam 10-12 hari
    .
    #label
    #labelshawl
    #labeltudung
    #labeljubah
    #labelbaju
    #labelshawlmurah
    #labeltudungmurah
    #labelbajumurah
    #labelmurah
    #labelmurahonline
    #labelmurahmalaysia
    #labelshawlmurah
    #wovenlabelonline
    #wovenlabels
    #designlabel
    #wovenlabelmalaysia
    #printedlabel
    #printedlabelmurah
    #satinlabelmurah
    #printedlabelmalaysia
    #onlinedesigner
    #jarimalaya
    #logoplace
    #brandingdesign
    #logoinspiration
    #logomurah
    #logodesigner
    #businesslogo
    #graphicdesign
    #brandidentity

  •  4  0  18 February, 2020
  • Alhamdulillah. siap dah Raima Couture Woven label. Tuannya nak gune cepat, so kita try spead up secepat yg boleh. hari ni dah boleh deliver dah. .
Product bagus, inshaallah customer pun happy☺
.
korang2 nak buat label untuk product korang tu boleh contact2 kami. utk tudung ke, jubah ke, baju ke, barang2 kait ke..boleh semua. 😁
.
🔥quality no 1. 🏆
.
🔥siap dalam 10-12 hari
.
#label
#labelshawl 
#labeltudung 
#labeljubah 
#labelbaju
#labelshawlmurah 
#labeltudungmurah
#labelbajumurah
#labelmurah
#labelmurahonline 
#labelmurahmalaysia 
#labelshawlmurah 
#wovenlabelonline 
#wovenlabels 
#designlabel
#wovenlabelmalaysia 
#printedlabel
#printedlabelmurah
#satinlabelmurah
#printedlabelmalaysia
#onlinedesigner 
#jarimalaya
#logoplace
#brandingdesign
#logoinspiration
#logomurah 
#logodesigner 
#businesslogo
#graphicdesign 
#brandidentity
  • Alhamdulillah. siap dah Raima Couture Woven label. Tuannya nak gune cepat, so kita try spead up secepat yg boleh. hari ni dah boleh deliver dah. .
    Product bagus, inshaallah customer pun happy☺
    .
    korang2 nak buat label untuk product korang tu boleh contact2 kami. utk tudung ke, jubah ke, baju ke, barang2 kait ke..boleh semua. 😁
    .
    🔥quality no 1. 🏆
    .
    🔥siap dalam 10-12 hari
    .
    #label
    #labelshawl
    #labeltudung
    #labeljubah
    #labelbaju
    #labelshawlmurah
    #labeltudungmurah
    #labelbajumurah
    #labelmurah
    #labelmurahonline
    #labelmurahmalaysia
    #labelshawlmurah
    #wovenlabelonline
    #wovenlabels
    #designlabel
    #wovenlabelmalaysia
    #printedlabel
    #printedlabelmurah
    #satinlabelmurah
    #printedlabelmalaysia
    #onlinedesigner
    #jarimalaya
    #logoplace
    #brandingdesign
    #logoinspiration
    #logomurah
    #logodesigner
    #businesslogo
    #graphicdesign
    #brandidentity

  •  3  0  17 February, 2020
  • "Salam. saya nak repeat order lagi 1000pcs"
.
☝️Ayat ni biasa kita dapat. & process untuk repeat order biasanya tak ambil masa lama sebab artwork dah ready. boleh terus start production.
.
Tapi ramai jugak new customer yang nak urgent. nak bayar extra. tapi maaf ye, kita dekat Jarimalaya x practice "potong Q" 😁. so macam mana pun still follow standard procedure untuk order WOVEN LABEL & PRINTED LABEL dengan kami. .
1. Prepare Artwork
2. Artwork Confirmation
3. Start Production
4. Printing
5. Cutting
6. Postage
.
Step 1 & 2 biasa ambil masa dalam sehari dua bagi customer yang tiada artwork.
tapi macam mane pun kita x biar macam tu je untuk urgent request. apa yang kita buat untuk bantu yang nak urgent tadi, kita minta production team untuk spead up the production. Alhamdulillah, kadang2 dalam 8-9 hari kita boleh deliver (bergantung pada kuantiti order semasa)
.
Sebab apa diorang repeat order & beriya iya nak kan label dari kita? 😎
.
🔥harga murah, quality premium. 🏆
🔥siap dalam 10-12 hari
🔥mudah berurusan
🔥FOC artwork (wording)
🔥FREE postage
.
❌ perlu cari yang lain, kalau yang #terbaik dah di depan mata. 🤗
.
Print atau Sulam kan nama product anda dengan kami sekarang‼️ .
Whatsapp:
‼️019 684 8897‼️
‼️019 684 8897‼️
‼️019 684 8897‼️
.
Kami sangat berbesar hati bekerjasama dengan anda. 🤗
.
#label
#labelshawl 
#labeltudung 
#labeljubah 
#labelbaju
#labelshawlmurah 
#labeltudungmurah
#labelbajumurah
#labelmurah
#labelmurahonline 
#labelmurahmalaysia 
#labelshawlmurah 
#wovenlabelonline 
#wovenlabels 
#designlabel
#wovenlabelmalaysia 
#printedlabel
#printedlabelmurah
#satinlabelmurah
#printedlabelmalaysia
#onlinedesigner 
#jarimalaya
#logoplace
#brandingdesign
#logoinspiration
#logomurah 
#logodesigner 
#businesslogo
#graphicdesign 
#brandidentity
  • "Salam. saya nak repeat order lagi 1000pcs"
    .
    ☝️Ayat ni biasa kita dapat. & process untuk repeat order biasanya tak ambil masa lama sebab artwork dah ready. boleh terus start production.
    .
    Tapi ramai jugak new customer yang nak urgent. nak bayar extra. tapi maaf ye, kita dekat Jarimalaya x practice "potong Q" 😁. so macam mana pun still follow standard procedure untuk order WOVEN LABEL & PRINTED LABEL dengan kami. .
    1. Prepare Artwork
    2. Artwork Confirmation
    3. Start Production
    4. Printing
    5. Cutting
    6. Postage
    .
    Step 1 & 2 biasa ambil masa dalam sehari dua bagi customer yang tiada artwork.
    tapi macam mane pun kita x biar macam tu je untuk urgent request. apa yang kita buat untuk bantu yang nak urgent tadi, kita minta production team untuk spead up the production. Alhamdulillah, kadang2 dalam 8-9 hari kita boleh deliver (bergantung pada kuantiti order semasa)
    .
    Sebab apa diorang repeat order & beriya iya nak kan label dari kita? 😎
    .
    🔥harga murah, quality premium. 🏆
    🔥siap dalam 10-12 hari
    🔥mudah berurusan
    🔥FOC artwork (wording)
    🔥FREE postage
    .
    ❌ perlu cari yang lain, kalau yang #terbaik dah di depan mata. 🤗
    .
    Print atau Sulam kan nama product anda dengan kami sekarang‼️ .
    Whatsapp:
    ‼️019 684 8897‼️
    ‼️019 684 8897‼️
    ‼️019 684 8897‼️
    .
    Kami sangat berbesar hati bekerjasama dengan anda. 🤗
    .
    #label
    #labelshawl
    #labeltudung
    #labeljubah
    #labelbaju
    #labelshawlmurah
    #labeltudungmurah
    #labelbajumurah
    #labelmurah
    #labelmurahonline
    #labelmurahmalaysia
    #labelshawlmurah
    #wovenlabelonline
    #wovenlabels
    #designlabel
    #wovenlabelmalaysia
    #printedlabel
    #printedlabelmurah
    #satinlabelmurah
    #printedlabelmalaysia
    #onlinedesigner
    #jarimalaya
    #logoplace
    #brandingdesign
    #logoinspiration
    #logomurah
    #logodesigner
    #businesslogo
    #graphicdesign
    #brandidentity

  •  13  0  12 February, 2020
  • Alhamdulillah. siap jugak By Moulin Boutique woven label ni.
.

cantik x? nice kan? 😁
.
tuannya x sabar2 dah tu. .
dah post semalam. .
ada 3 woven label lagi dalam process.
.
Product bagus, inshaallah customer pun happy
.
🔥quality no 1. 🏆
.
🔥siap dalam 10 hari
.
#label
#labelshawl 
#labeltudung 
#labeljubah 
#labelbaju
#labelshawlmurah 
#labeltudungmurah
#labelbajumurah
#labelmurah
#labelmurahonline 
#labelmurahmalaysia 
#labelshawlmurah 
#wovenlabelonline 
#wovenlabels 
#designlabel
#wovenlabelmalaysia 
#printedlabel
#printedlabelmurah
#satinlabelmurah
#printedlabelmalaysia
#onlinedesigner 
#jarimalaya
#logoplace
#brandingdesign
#logoinspiration
#logomurah 
#logodesigner 
#businesslogo
#graphicdesign 
#brandidentity
  • Alhamdulillah. siap jugak By Moulin Boutique woven label ni.
    .

    cantik x? nice kan? 😁
    .
    tuannya x sabar2 dah tu. .
    dah post semalam. .
    ada 3 woven label lagi dalam process.
    .
    Product bagus, inshaallah customer pun happy
    .
    🔥quality no 1. 🏆
    .
    🔥siap dalam 10 hari
    .
    #label
    #labelshawl
    #labeltudung
    #labeljubah
    #labelbaju
    #labelshawlmurah
    #labeltudungmurah
    #labelbajumurah
    #labelmurah
    #labelmurahonline
    #labelmurahmalaysia
    #labelshawlmurah
    #wovenlabelonline
    #wovenlabels
    #designlabel
    #wovenlabelmalaysia
    #printedlabel
    #printedlabelmurah
    #satinlabelmurah
    #printedlabelmalaysia
    #onlinedesigner
    #jarimalaya
    #logoplace
    #brandingdesign
    #logoinspiration
    #logomurah
    #logodesigner
    #businesslogo
    #graphicdesign
    #brandidentity

  •  9  0  11 February, 2020
  • Ramai jugak yg tanye utk metal tag. tapi tu la..buat masa ni kami belum boleh supply lagi utk metal. .
kalau google boleh je dapat..kalau betul2 nak & cukup budget la. 😁 sebab metal tag tu mahal sgt. .
pernah nampak dekat IG 1pc RM1. kalau 300pcs, RM300. kalau woven label kita ni dah dapat 1000pcs dah dengan RM300 tu. 😁😁
.
Quality jgn risau. Inshaallah. sepanjang 4 tahun ni x pernah ada complain on quality. semua berpuas hati. alhamdulillah. 😇
.
Product bagus, inshaallah customer pun happy.
. 🔥quality no 1. 🏆
.
🔥siap dalam 10 hari
.
#label
#labelshawl 
#labeltudung 
#labeljubah 
#labelbaju
#labelshawlmurah 
#labeltudungmurah
#labelbajumurah
#labelmurah
#labelmurahonline 
#labelmurahmalaysia 
#labelshawlmurah 
#wovenlabelonline 
#wovenlabels 
#designlabel
#wovenlabelmalaysia 
#printedlabel
#printedlabelmurah
#satinlabelmurah
#printedlabelmalaysia
#onlinedesigner 
#jarimalaya
#logoplace
#brandingdesign
#logoinspiration
#logomurah 
#logodesigner 
#businesslogo
#graphicdesign 
#brandidentity
  • Ramai jugak yg tanye utk metal tag. tapi tu la..buat masa ni kami belum boleh supply lagi utk metal. .
    kalau google boleh je dapat..kalau betul2 nak & cukup budget la. 😁 sebab metal tag tu mahal sgt. .
    pernah nampak dekat IG 1pc RM1. kalau 300pcs, RM300. kalau woven label kita ni dah dapat 1000pcs dah dengan RM300 tu. 😁😁
    .
    Quality jgn risau. Inshaallah. sepanjang 4 tahun ni x pernah ada complain on quality. semua berpuas hati. alhamdulillah. 😇
    .
    Product bagus, inshaallah customer pun happy.
    . 🔥quality no 1. 🏆
    .
    🔥siap dalam 10 hari
    .
    #label
    #labelshawl
    #labeltudung
    #labeljubah
    #labelbaju
    #labelshawlmurah
    #labeltudungmurah
    #labelbajumurah
    #labelmurah
    #labelmurahonline
    #labelmurahmalaysia
    #labelshawlmurah
    #wovenlabelonline
    #wovenlabels
    #designlabel
    #wovenlabelmalaysia
    #printedlabel
    #printedlabelmurah
    #satinlabelmurah
    #printedlabelmalaysia
    #onlinedesigner
    #jarimalaya
    #logoplace
    #brandingdesign
    #logoinspiration
    #logomurah
    #logodesigner
    #businesslogo
    #graphicdesign
    #brandidentity

  •  5  0  1 February, 2020
  • yg ni printed label. Paparazzi. .
Material satin. nice gak kan. 😁
.
Printed label murahagi dari woven. tahan luntur. quality printed. .
Product bagus, inshaallah customer pun happy. . 🔥quality no 1. 🏆
.
🔥siap dalam 10 hari
.
#label
#labelshawl 
#labeltudung 
#labeljubah 
#labelbaju
#labelshawlmurah 
#labeltudungmurah
#labelbajumurah
#labelmurah
#labelmurahonline 
#labelmurahmalaysia 
#labelshawlmurah 
#wovenlabelonline 
#wovenlabels 
#designlabel
#wovenlabelmalaysia 
#printedlabel
#printedlabelmurah
#satinlabelmurah
#printedlabelmalaysia
#onlinedesigner 
#jarimalaya
#logoplace
#brandingdesign
#logoinspiration
#logomurah 
#logodesigner 
#businesslogo
#graphicdesign 
#brandidentity
  • yg ni printed label. Paparazzi. .
    Material satin. nice gak kan. 😁
    .
    Printed label murahagi dari woven. tahan luntur. quality printed. .
    Product bagus, inshaallah customer pun happy. . 🔥quality no 1. 🏆
    .
    🔥siap dalam 10 hari
    .
    #label
    #labelshawl
    #labeltudung
    #labeljubah
    #labelbaju
    #labelshawlmurah
    #labeltudungmurah
    #labelbajumurah
    #labelmurah
    #labelmurahonline
    #labelmurahmalaysia
    #labelshawlmurah
    #wovenlabelonline
    #wovenlabels
    #designlabel
    #wovenlabelmalaysia
    #printedlabel
    #printedlabelmurah
    #satinlabelmurah
    #printedlabelmalaysia
    #onlinedesigner
    #jarimalaya
    #logoplace
    #brandingdesign
    #logoinspiration
    #logomurah
    #logodesigner
    #businesslogo
    #graphicdesign
    #brandidentity

  •  3  1  31 January, 2020
  • Sape pernah beli product @_naniribbon_
? ada songket, batik, sulaman manik..lain2 lagi la.

tp nak cerita @_naniribbon_  pun tempah woven label dengan kami. 😁 habis 1000pcs. reorder lagi 1000pcs.. ni x sure ade stok lagi dak tu label die. 😁
.
Product bagus, inshaallah customer pun happy. .
🔥quality no 1. 🏆
.
🔥siap dalam 10 hari
.
#label
#labelshawl 
#labeltudung 
#labeljubah 
#labelbaju
#labelshawlmurah 
#labeltudungmurah
#labelbajumurah
#labelmurah
#labelmurahonline 
#labelmurahmalaysia 
#labelshawlmurah 
#wovenlabelonline 
#wovenlabels 
#designlabel
#wovenlabelmalaysia 
#printedlabel
#printedlabelmurah
#satinlabelmurah
#printedlabelmalaysia
#onlinedesigner 
#jarimalaya
#logoplace
#brandingdesign
#logoinspiration
#logomurah 
#logodesigner 
#businesslogo
#graphicdesign 
#brandidentity
  • Sape pernah beli product @_naniribbon_
    ? ada songket, batik, sulaman manik..lain2 lagi la.

    tp nak cerita @_naniribbon_ pun tempah woven label dengan kami. 😁 habis 1000pcs. reorder lagi 1000pcs.. ni x sure ade stok lagi dak tu label die. 😁
    .
    Product bagus, inshaallah customer pun happy. .
    🔥quality no 1. 🏆
    .
    🔥siap dalam 10 hari
    .
    #label
    #labelshawl
    #labeltudung
    #labeljubah
    #labelbaju
    #labelshawlmurah
    #labeltudungmurah
    #labelbajumurah
    #labelmurah
    #labelmurahonline
    #labelmurahmalaysia
    #labelshawlmurah
    #wovenlabelonline
    #wovenlabels
    #designlabel
    #wovenlabelmalaysia
    #printedlabel
    #printedlabelmurah
    #satinlabelmurah
    #printedlabelmalaysia
    #onlinedesigner
    #jarimalaya
    #logoplace
    #brandingdesign
    #logoinspiration
    #logomurah
    #logodesigner
    #businesslogo
    #graphicdesign
    #brandidentity

  •  7  3  30 January, 2020

Top #jarimalaya Posts

  • Reposted from @jarimalaya -  FLASH SALE!!!!⚡⚡⚡
.
RM100 SAHAJA UNTUK CREATE LOGO! 📢📢📢📢
.
REBUTLAH PELUANG HARI INI SAHAJA!
.
✔ 2 pilihan design.
✔ Edit sampai final
✔ Final design di email dalam format AI, pdf, jpg & png.
.
mana nak dapat bayar RM100 boleh dapat 2 pilihan design siap AI file lagi kat lua tu 😁😁
.
WA 0132917125 📱
.
#designlogomalaysia 
#designlogomurah 
#designlogoos 
#designlogoonlineshop 
#designlogoonline
#designlogo
#designmurahmalaysia 
#designmurah
#ciptalogo
#companylogo
#corporateidentity
#logoplace
#brandingdesign
#logoinspiration
#logomurah 
#logoonlineshopmurah 
#logodesigner 
#logo 
#businesslogo
#graphicdesign 
#brandidentity
#perekagrafik 
#jarimalaya
#bazarpaknil
#newyearpromo
#promo2019 
#newyearsale
#sentiasabersyukur 
#giftreviewmalaysia 
#diskaun
  • Reposted from @jarimalaya - FLASH SALE!!!!⚡⚡⚡
    .
    RM100 SAHAJA UNTUK CREATE LOGO! 📢📢📢📢
    .
    REBUTLAH PELUANG HARI INI SAHAJA!
    .
    ✔ 2 pilihan design.
    ✔ Edit sampai final
    ✔ Final design di email dalam format AI, pdf, jpg & png.
    .
    mana nak dapat bayar RM100 boleh dapat 2 pilihan design siap AI file lagi kat lua tu 😁😁
    .
    WA 0132917125 📱
    .
    #designlogomalaysia
    #designlogomurah
    #designlogoos
    #designlogoonlineshop
    #designlogoonline
    #designlogo
    #designmurahmalaysia
    #designmurah
    #ciptalogo
    #companylogo
    #corporateidentity
    #logoplace
    #brandingdesign
    #logoinspiration
    #logomurah
    #logoonlineshopmurah
    #logodesigner
    #logo
    #businesslogo
    #graphicdesign
    #brandidentity
    #perekagrafik
    #jarimalaya
    #bazarpaknil
    #newyearpromo
    #promo2019
    #newyearsale
    #sentiasabersyukur
    #giftreviewmalaysia
    #diskaun

  •  24  0  5 March, 2019
  • KEEF & NISH FRAGRANCE.

En Azim ni wasap sy utk buat #logo #perfume die. sebelum ni dah ada logo tapi nak ubah sikit biar nampak simple tapi #elegance 
#Alhamduillah sepanjang berurusan dengan En Azim semuanya berjalan lancar. dari logo membawa kepada lain2 design macam opening design, invitation design & inshaallah lepas ni touchup #packaging perfume yg skarang.

En Azim ni baru je bukak kedai ni di bukit rimau, shah alam. sebelum ni beroperasi tanpa kedai, tapi di sebabkan quality product yg power, mantap lagi terbaik buatkan En Azim dapat buka kedai perfume pertamanya. 
Bila sy datang ke kedainya rasa bangga, concept kedai cantik, perfume2 semua #exclusive look. & ofcos Logo @keefnish by #jarimalaya gah dekat situ. 😊

#tahniah En Azim atas kejayaan dan permulaan ni. 
kami, Jarimalaya mendoakan En Azim terus success! 
bagi korang yg berdekatan area Shah Alam & tercari2 perfume yg mantap, boleh pegi di bukit rimau area blakang Aeon Big. murah weh. lepas tu tahan lama, pakai hari ni besok pun melekat lagi bau. & menariknya kalau beli dekat sini, next time bawak botol je untuk refill. kira harga perfume shj tanpa harga botol. 😁😁 #keefandnish
  • KEEF & NISH FRAGRANCE.

    En Azim ni wasap sy utk buat #logo #perfume die. sebelum ni dah ada logo tapi nak ubah sikit biar nampak simple tapi #elegance
    #Alhamduillah sepanjang berurusan dengan En Azim semuanya berjalan lancar. dari logo membawa kepada lain2 design macam opening design, invitation design & inshaallah lepas ni touchup #packaging perfume yg skarang.

    En Azim ni baru je bukak kedai ni di bukit rimau, shah alam. sebelum ni beroperasi tanpa kedai, tapi di sebabkan quality product yg power, mantap lagi terbaik buatkan En Azim dapat buka kedai perfume pertamanya.
    Bila sy datang ke kedainya rasa bangga, concept kedai cantik, perfume2 semua #exclusive look. & ofcos Logo @keefnish by #jarimalaya gah dekat situ. 😊

    #tahniah En Azim atas kejayaan dan permulaan ni.
    kami, Jarimalaya mendoakan En Azim terus success!
    bagi korang yg berdekatan area Shah Alam & tercari2 perfume yg mantap, boleh pegi di bukit rimau area blakang Aeon Big. murah weh. lepas tu tahan lama, pakai hari ni besok pun melekat lagi bau. & menariknya kalau beli dekat sini, next time bawak botol je untuk refill. kira harga perfume shj tanpa harga botol. 😁😁 #keefandnish

  •  15  1  4 December, 2019