#janapendapatan Instagram Photos & Videos

janapendapatan - 116.8k posts

Hashtag Popularity

9.4
average comments
506.8
average likes

Latest #janapendapatan Posts

  • Tahniah kepada pemilik Account Fingo yg paling top di Fingo ini. Dengan ahli di bawahnya seramai lebih 1.2 JUTA orang!! ๐Ÿ˜ฑ

Kalau setiap bulan. 1.2 juta setiap orang membeli RM1 shj,  anggaran 10% cashback , pemilik akaun pengguna fingo ini dijangka dapat 6 angka setiap bulan! Hanya rajin share link shj! 

Seriusly,  kalau anda masih fikir dan fikir,  rugi! 
Sekarang takde masa nak fikirยฒ , sekarang masa nak BUAT! 

Lambat tinggal!

#fingonetworkteam
#fingoapps
#fingomalaysia
#fingo
#testimonifingo
#fingoindonesia 
#fingoasia 
#fingothailand 
#janapendapatan
#sideincomemalaysia
#jobmalaysia
#incomesampingan
#fingoteam
#buatduit
#duittepi
#duitfree
#duitpercuma
#buatduitmalaysia
#PKP
#COVID19Malaysia 
#kerjadarirumah
#fingoecommerce
#incomefingo
#kerjasampingan
#kerjakosong
#carikerja
#infokerja
#kerjasambilan
#kerjadarirumah
#kerjaonline
#kerjaparttime
  • Tahniah kepada pemilik Account Fingo yg paling top di Fingo ini. Dengan ahli di bawahnya seramai lebih 1.2 JUTA orang!! ๐Ÿ˜ฑ

    Kalau setiap bulan. 1.2 juta setiap orang membeli RM1 shj, anggaran 10% cashback , pemilik akaun pengguna fingo ini dijangka dapat 6 angka setiap bulan! Hanya rajin share link shj!

    Seriusly, kalau anda masih fikir dan fikir, rugi!
    Sekarang takde masa nak fikirยฒ , sekarang masa nak BUAT!

    Lambat tinggal!

    #fingonetworkteam
    #fingoapps
    #fingomalaysia
    #fingo
    #testimonifingo
    #fingoindonesia
    #fingoasia
    #fingothailand
    #janapendapatan
    #sideincomemalaysia
    #jobmalaysia
    #incomesampingan
    #fingoteam
    #buatduit
    #duittepi
    #duitfree
    #duitpercuma
    #buatduitmalaysia
    #PKP
    #COVID19Malaysia
    #kerjadarirumah
    #fingoecommerce
    #incomefingo
    #kerjasampingan
    #kerjakosong
    #carikerja
    #infokerja
    #kerjasambilan
    #kerjadarirumah
    #kerjaonline
    #kerjaparttime

  •  0  0  57 minutes ago
  • Hai.. Hari ni saya nak share 1 cara nak tambah income Lumayan. memang best, sapa nak?..
โ€โ€
Saya jumpa ni kat FB, entah sape yg share post tu, saya tak ingat dah nama dia.
โ€โ€
Mula2 Hari tu... saya main bedal je join, nasib2 lah.. kalau OK, Alhamdullilah.. kalau KO.. tak de rezeki
โ€โ€
Alhamdullilah... org kata.. rezeki tak pernah salah alamat, ni baru sebulan saya join, hari2 ada duit extra masuk. Banyak pulak tu!! Kerja bukan susah Mana pon
โ€โ€
Korang boleh tengok ni, bayaran diterima 1 kali seminggu. Yg bestnya, income auto terus masuk bank ya.. tengok2 je duit dah masuk๐Ÿ˜€

Mulaยฒ dapat RM3800,
pastu dapat RM3000, 
pastu dapat RM2200,
pastu dapat RM2000,
โ€โ€
Tak lah sebanyak mana lagi pun.. Total bulan lepas dapat RM 15000. Alhamdulillah boleh tahan jugak lah kan..๐Ÿ˜‚ boleh setelkan sebahagian boleh buat bayar hutang rumah, kereta, bil2 semua siap boleh saving 4 Angka sebulan lagi!! Duit gaji pon langsung tak usik dah!๐Ÿค‘
โ€โ€
Korang nk cuba...? .๐Ÿ˜€

Ini caranya : 

First korang sign up aplikasi Fingo dulu. 

Sign up adalah PERCUMA ๐Ÿ˜ƒ

Ini stepยฒ sign up Fingo : 

1. Taip " Fingo " kat Playstore/ Apple Store, kemudian INSTALL

2. Masukkan nombor phone & tekan send,  Fingo akan hantar nombor kod kepada korang

Masukkan no kod yg Fingo hantar kat phone korang tadi,  kemudian masukkan password

3. STEP PALING PENTING
Masukkan invitation code : *WKRC4A *

Okey,  lepas korang dah sign up, mohon whatsapp saya di nombor *01121910407 *

atau tekan link whatsapp saya kat bio ig saya : 

@khairul.fingo
@khairul.fingo
@khairul.fingo

Nanti saya akan kongsi secara details apa RAHSIA dan langkahยฒ seterusnya yg patut korang buat. ๐Ÿ˜Š

Jgn lupa sign up dulu sebelum contact kami agar korang MUDAH FAHAM apa yg disampaikan nanti.  Terima kasih ๐Ÿ˜Š

#fingonetworkteam #fingoapps #fingomalaysia
#fingo #testimonifingo #fingoindonesia 
#fingothailand #janapendapatan #sideincomemalaysia 
#incomesampingan #fingoteam #buatduit
#duittepi #duitfree #duitpercuma #buatduitmalaysia #PKP 
#kerjadarirumah #fingoecommerce
#incomefingo #kerjasampingan
#kerjakosong #carikerja #infokerja #kerjasambilan #kerjadarirumah #kerjaonline
#kerjaparttime
  • Hai.. Hari ni saya nak share 1 cara nak tambah income Lumayan. memang best, sapa nak?..
    โ€โ€
    Saya jumpa ni kat FB, entah sape yg share post tu, saya tak ingat dah nama dia.
    โ€โ€
    Mula2 Hari tu... saya main bedal je join, nasib2 lah.. kalau OK, Alhamdullilah.. kalau KO.. tak de rezeki
    โ€โ€
    Alhamdullilah... org kata.. rezeki tak pernah salah alamat, ni baru sebulan saya join, hari2 ada duit extra masuk. Banyak pulak tu!! Kerja bukan susah Mana pon
    โ€โ€
    Korang boleh tengok ni, bayaran diterima 1 kali seminggu. Yg bestnya, income auto terus masuk bank ya.. tengok2 je duit dah masuk๐Ÿ˜€

    Mulaยฒ dapat RM3800,
    pastu dapat RM3000,
    pastu dapat RM2200,
    pastu dapat RM2000,
    โ€โ€
    Tak lah sebanyak mana lagi pun.. Total bulan lepas dapat RM 15000. Alhamdulillah boleh tahan jugak lah kan..๐Ÿ˜‚ boleh setelkan sebahagian boleh buat bayar hutang rumah, kereta, bil2 semua siap boleh saving 4 Angka sebulan lagi!! Duit gaji pon langsung tak usik dah!๐Ÿค‘
    โ€โ€
    Korang nk cuba...? .๐Ÿ˜€

    Ini caranya :

    First korang sign up aplikasi Fingo dulu.

    Sign up adalah PERCUMA ๐Ÿ˜ƒ

    Ini stepยฒ sign up Fingo :

    1. Taip " Fingo " kat Playstore/ Apple Store, kemudian INSTALL

    2. Masukkan nombor phone & tekan send, Fingo akan hantar nombor kod kepada korang

    Masukkan no kod yg Fingo hantar kat phone korang tadi, kemudian masukkan password

    3. STEP PALING PENTING
    Masukkan invitation code : *WKRC4A *

    Okey, lepas korang dah sign up, mohon whatsapp saya di nombor *01121910407 *

    atau tekan link whatsapp saya kat bio ig saya :

    @khairul.fingo
    @khairul.fingo
    @khairul.fingo

    Nanti saya akan kongsi secara details apa RAHSIA dan langkahยฒ seterusnya yg patut korang buat. ๐Ÿ˜Š

    Jgn lupa sign up dulu sebelum contact kami agar korang MUDAH FAHAM apa yg disampaikan nanti. Terima kasih ๐Ÿ˜Š

    #fingonetworkteam #fingoapps #fingomalaysia
    #fingo #testimonifingo #fingoindonesia
    #fingothailand #janapendapatan #sideincomemalaysia
    #incomesampingan #fingoteam #buatduit
    #duittepi #duitfree #duitpercuma #buatduitmalaysia #PKP
    #kerjadarirumah #fingoecommerce
    #incomefingo #kerjasampingan
    #kerjakosong #carikerja #infokerja #kerjasambilan #kerjadarirumah #kerjaonline
    #kerjaparttime

  •  22  0  1 hour ago
  • Alhamdulillah rezeki permulaan July ๐Ÿคฒ 

PENCARIAN DEMICA SQUAD!
.
Ramai pengguna #Demica sblm ni dah join #DemicaSquad . Kalau produk tak berkesan takkan la ramai org jual kan?

Ni sales by cash .. Lagi bnyak u buat lagi banyak u dapat.. Yg penting rajin n Harus komited, kosisten n never give up โ™ฅ 

Sape nak jadi Mini Agent #Demica dgn modal serendah RM112 cepat komen โ€œNAK JOINโ€
 .
.
#Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion #DemicaMetabolismBooster #DemicaBengkung #DemicaSerum #BunuhJerawat #janaincomedarirumah #jomjoindemica #janaincomepasif #janaincomelumayan #janapendapatan #sideincomemasyuk #sideincome #sayajualsayapakai #surirumahjanaincome #teamamykerrie #DropshipWanted #MiniAgentWanted #AgentWanted #parttime #onlineshopping #onlineshop #onlinebusiness #onlineseller #viral #lakukeras
  • Alhamdulillah rezeki permulaan July ๐Ÿคฒ

    PENCARIAN DEMICA SQUAD!
    .
    Ramai pengguna #Demica sblm ni dah join #DemicaSquad . Kalau produk tak berkesan takkan la ramai org jual kan?

    Ni sales by cash .. Lagi bnyak u buat lagi banyak u dapat.. Yg penting rajin n Harus komited, kosisten n never give up โ™ฅ

    Sape nak jadi Mini Agent #Demica dgn modal serendah RM112 cepat komen โ€œNAK JOINโ€
    .
    .
    #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion #DemicaMetabolismBooster #DemicaBengkung #DemicaSerum #BunuhJerawat #janaincomedarirumah #jomjoindemica #janaincomepasif #janaincomelumayan #janapendapatan #sideincomemasyuk #sideincome #sayajualsayapakai #surirumahjanaincome #teamamykerrie #DropshipWanted #MiniAgentWanted #AgentWanted #parttime #onlineshopping #onlineshop #onlinebusiness #onlineseller #viral #lakukeras

  •  3  0  1 hour ago
  • KORANG KALAU NAK CARI KEK MURAH & SEDAP BOLEH TENGOK IG NI @barangdapurby_isan

KEK PANDAN PREMIUM CHEESE & CHEESEKUT INDULGENCE RM10 JE TAPI BEKAS BESAR ! BUKAN BEKAS KECIK YE ๐Ÿ”ฅ
  • KORANG KALAU NAK CARI KEK MURAH & SEDAP BOLEH TENGOK IG NI @barangdapurby_isan

    KEK PANDAN PREMIUM CHEESE & CHEESEKUT INDULGENCE RM10 JE TAPI BEKAS BESAR ! BUKAN BEKAS KECIK YE ๐Ÿ”ฅ

  •  2  1  1 hour ago
  • TRUSKIN MICELLAR GEL CLEANSER boleh ke guna as daily cleanser?

Meh Nur share info, yes mmg diformulasikan utk daily face cleanser cumanya korang akan dapat EXTRA benefit boleh siap remove makeup sekali tau. So dah x payah ler lelamer dlm bilik air tu. Nak solat pon senang. Zasss cuci calas skin tuh. Lepas cuci skin tak kering yer dan instant brightening lalalala syoknyer!๐Ÿ‘๐Ÿป

ON THE GO face daily cleanser๐Ÿ’ฆ

Coming soon....
.
.
#babytruskin
#trymemecillar
#babymicellargelcleanser
#setcombo
#TruskinMicellarCleanser #truskinhydrabrighteningmoisturizer #truskinkulim #truskinkedah #trulookskualalumpur #Trulooksbangi #trulookutara 
#CeoBosstrulooks
#GlamrangersXTeamNenekGojez
#trulooks
#truskin
#truskinmicellarhydrabrighteninggelcleanser 
#malaysia
#skincaremalaysia 
#micellarcleanser 
#cleansermalaysia 
#kosmetikmalaysia
#muamalaysia
#pengantinpkp
#janapendapatan
#surirumah
#pencucimukamalaysia 
#facialwashmalaysia 
#tipskecantikan 
#trulooksAmbassador 
#cikgusekolah
  • TRUSKIN MICELLAR GEL CLEANSER boleh ke guna as daily cleanser?

    Meh Nur share info, yes mmg diformulasikan utk daily face cleanser cumanya korang akan dapat EXTRA benefit boleh siap remove makeup sekali tau. So dah x payah ler lelamer dlm bilik air tu. Nak solat pon senang. Zasss cuci calas skin tuh. Lepas cuci skin tak kering yer dan instant brightening lalalala syoknyer!๐Ÿ‘๐Ÿป

    ON THE GO face daily cleanser๐Ÿ’ฆ

    Coming soon....
    .
    .
    #babytruskin
    #trymemecillar
    #babymicellargelcleanser
    #setcombo
    #TruskinMicellarCleanser #truskinhydrabrighteningmoisturizer #truskinkulim #truskinkedah #trulookskualalumpur #Trulooksbangi #trulookutara
    #CeoBosstrulooks
    #GlamrangersXTeamNenekGojez
    #trulooks
    #truskin
    #truskinmicellarhydrabrighteninggelcleanser
    #malaysia
    #skincaremalaysia
    #micellarcleanser
    #cleansermalaysia
    #kosmetikmalaysia
    #muamalaysia
    #pengantinpkp
    #janapendapatan
    #surirumah
    #pencucimukamalaysia
    #facialwashmalaysia
    #tipskecantikan
    #trulooksAmbassador
    #cikgusekolah

  •  3  0  1 hour ago
  • [MULA DARI ZERO TO MASTER]
>>FREE COACHING MARKETING & SKILL<<
.
Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
.
Nak jadi beautician seperti kami ?
.
Jom sertai team  #purnamabeautymobilespa!. uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. ๐Ÿ˜˜.
.
Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari!. ๐Ÿ’•
..
www.wasap.my/60195552470/nakjadiBeautician
.
YunJumaat
0195552470 ๐Ÿ’–
.
#janaincome #surirumah #pendapatantambahan  #beauticianmalaysia #ubahcarahidup #spa  #spabergerak #modalrendah #agentdiperlukan #facialdirumah #incomeharian #viralbusiness #beauticianlelakidiperlukan #sideincomemalaysia  #pendapatansampingan #kelasfacial #janapendapatan #surirumah #cucimuka  #skincare  #pengantin  #incometambahan #azizanosman #spontanazizan #sifufbads #usahawanberjaya #elysyle #mco #buatduit
  • [MULA DARI ZERO TO MASTER]
    >>FREE COACHING MARKETING & SKILL<<
    .
    Masih mencari peluang biznes yg boleh menjana income setiap hari??
    .
    Nak jadi beautician seperti kami ?
    .
    Jom sertai team #purnamabeautymobilespa!. uolss pasti teruja dengan bisnes yang telah viral ini. ๐Ÿ˜˜.
    .
    Jangan lepaskan peluang untuk bersama2 kami menjana income setiap hari!. ๐Ÿ’•
    ..
    www.wasap.my/60195552470/nakjadiBeautician
    .
    YunJumaat
    0195552470 ๐Ÿ’–
    .
    #janaincome #surirumah #pendapatantambahan #beauticianmalaysia #ubahcarahidup #spa #spabergerak #modalrendah #agentdiperlukan #facialdirumah #incomeharian #viralbusiness #beauticianlelakidiperlukan #sideincomemalaysia #pendapatansampingan #kelasfacial #janapendapatan #surirumah #cucimuka #skincare #pengantin #incometambahan #azizanosman #spontanazizan #sifufbads #usahawanberjaya #elysyle #mco #buatduit

  •  1  0  1 hour ago
  • 6 Bulan dah dapat RM30k hanya dengan main fon ๐Ÿ˜ฑ Korang tak nak ke ? Keje mudah gesek gesek fon dari rumah je ๐Ÿ˜โ—๏ธ
.
.
JANGAN RISAU KAMI JAMIN AKAN AJAR DARI A-Z ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
PENDAFTARAN ADALAH SANGAT TERHAD !! ๐Ÿ”ฅ
โŒFOREX
โŒJAPPS
โŒPELABURAN
โŒSIMCARD
โŒTOPUP
โŒCOWAY
.
.
SPECIAL UNTUK YG DAFTAR SEGERA: Dapat baucer pembelian percuma RM5
.
.
Nak 5 orang sahaja!
.
.
Berminat komen "NAK"
.
.
Saya send details!
Komen jew jngan malu2... 
๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Nanti saya PM... 

http://www.wasap.my/+601135712137/Nakjoinfingo

@fingo_maleficent
@fingo_maleficent
@fingo_maleficent

#fingonetworkteam
#fingoapps
#fingomalaysia
#fingo
#testimonifingo
#fingoindonesia 
#fingoasia 
#fingothailand 
#janapendapatan
#sideincomemalaysia
#jobmalaysia
#incomesampingan
#fingoteam
#buatduit
#duittepi
#duitfree
#duitpercuma
#buatduitmalaysia
#PKP
#COVID19Malaysia 
#fingoecommerce
#incomefingo
#kerjasampingan
#kerjakosong
#carikerja
#infokerja
#kerjasambilan
#kerjadarirumah
#kerjaonline
  • 6 Bulan dah dapat RM30k hanya dengan main fon ๐Ÿ˜ฑ Korang tak nak ke ? Keje mudah gesek gesek fon dari rumah je ๐Ÿ˜โ—๏ธ
    .
    .
    JANGAN RISAU KAMI JAMIN AKAN AJAR DARI A-Z ๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    .
    PENDAFTARAN ADALAH SANGAT TERHAD !! ๐Ÿ”ฅ
    โŒFOREX
    โŒJAPPS
    โŒPELABURAN
    โŒSIMCARD
    โŒTOPUP
    โŒCOWAY
    .
    .
    SPECIAL UNTUK YG DAFTAR SEGERA: Dapat baucer pembelian percuma RM5
    .
    .
    Nak 5 orang sahaja!
    .
    .
    Berminat komen "NAK"
    .
    .
    Saya send details!
    Komen jew jngan malu2...
    ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

    Nanti saya PM...

    http://www.wasap.my/+601135712137/Nakjoinfingo

    @fingo_maleficent
    @fingo_maleficent
    @fingo_maleficent

    #fingonetworkteam
    #fingoapps
    #fingomalaysia
    #fingo
    #testimonifingo
    #fingoindonesia
    #fingoasia
    #fingothailand
    #janapendapatan
    #sideincomemalaysia
    #jobmalaysia
    #incomesampingan
    #fingoteam
    #buatduit
    #duittepi
    #duitfree
    #duitpercuma
    #buatduitmalaysia
    #PKP
    #COVID19Malaysia
    #fingoecommerce
    #incomefingo
    #kerjasampingan
    #kerjakosong
    #carikerja
    #infokerja
    #kerjasambilan
    #kerjadarirumah
    #kerjaonline

  •  2  0  1 hour ago
  • Syukur alhamdulillah.. Gaji di minggu ni sebanyak RM8037 selamat di withdraw untuk masuk ke bank .

Alhamdulillah syukur walaupun dengan kemelesetan ekonomi pun,  gaji RM8,000 seminggu. 

Keje copy paste shj.  Alhamdulillah. 

Berminat nak saya ajarkan komen NAK

Nanti saya send info
#fingonetworkteam
#fingoapps
#fingomalaysia
#fingo
#testimonifingo
#fingoindonesia 
#fingoasia 
#fingothailand 
#janapendapatan
#sideincomemalaysia
#jobmalaysia
#incomesampingan
#fingoteam
#buatduit
#duittepi
#duitfree
#duitpercuma
#buatduitmalaysia
#PKP
#COVID19Malaysia 
#kerjadarirumah
#fingoecommerce
#incomefingo
#kerjasampingan
#kerjakosong
#carikerja
#infokerja
#kerjasambilan
#kerjadarirumah
#kerjaonline
#kerjaparttime
  • Syukur alhamdulillah.. Gaji di minggu ni sebanyak RM8037 selamat di withdraw untuk masuk ke bank .

    Alhamdulillah syukur walaupun dengan kemelesetan ekonomi pun, gaji RM8,000 seminggu.

    Keje copy paste shj. Alhamdulillah.

    Berminat nak saya ajarkan komen NAK

    Nanti saya send info
    #fingonetworkteam
    #fingoapps
    #fingomalaysia
    #fingo
    #testimonifingo
    #fingoindonesia
    #fingoasia
    #fingothailand
    #janapendapatan
    #sideincomemalaysia
    #jobmalaysia
    #incomesampingan
    #fingoteam
    #buatduit
    #duittepi
    #duitfree
    #duitpercuma
    #buatduitmalaysia
    #PKP
    #COVID19Malaysia
    #kerjadarirumah
    #fingoecommerce
    #incomefingo
    #kerjasampingan
    #kerjakosong
    #carikerja
    #infokerja
    #kerjasambilan
    #kerjadarirumah
    #kerjaonline
    #kerjaparttime

  •  1  0  2 hours ago
  • Syukur alhamdulillah.. Gaji di minggu ni sebanyak RM8037 selamat di withdraw untuk masuk ke bank .

Alhamdulillah syukur walaupun dengan kemelesetan ekonomi pun,  gaji RM8,000 seminggu. 

Keje copy paste shj.  Alhamdulillah. 

Berminat nak saya ajarkan komen NAK

Nanti saya send info
#fingonetworkteam
#fingoapps
#fingomalaysia
#fingo
#testimonifingo
#fingoindonesia 
#fingoasia 
#fingothailand 
#janapendapatan
#sideincomemalaysia
#jobmalaysia
#incomesampingan
#fingoteam
#buatduit
#duittepi
#duitfree
#duitpercuma
#buatduitmalaysia
#PKP
#COVID19Malaysia 
#kerjadarirumah
#fingoecommerce
#incomefingo
#kerjasampingan
#kerjakosong
#carikerja
#infokerja
#kerjasambilan
#kerjadarirumah
#kerjaonline
#kerjaparttime
  • Syukur alhamdulillah.. Gaji di minggu ni sebanyak RM8037 selamat di withdraw untuk masuk ke bank .

    Alhamdulillah syukur walaupun dengan kemelesetan ekonomi pun, gaji RM8,000 seminggu.

    Keje copy paste shj. Alhamdulillah.

    Berminat nak saya ajarkan komen NAK

    Nanti saya send info
    #fingonetworkteam
    #fingoapps
    #fingomalaysia
    #fingo
    #testimonifingo
    #fingoindonesia
    #fingoasia
    #fingothailand
    #janapendapatan
    #sideincomemalaysia
    #jobmalaysia
    #incomesampingan
    #fingoteam
    #buatduit
    #duittepi
    #duitfree
    #duitpercuma
    #buatduitmalaysia
    #PKP
    #COVID19Malaysia
    #kerjadarirumah
    #fingoecommerce
    #incomefingo
    #kerjasampingan
    #kerjakosong
    #carikerja
    #infokerja
    #kerjasambilan
    #kerjadarirumah
    #kerjaonline
    #kerjaparttime

  •  1  0  2 hours ago
  • Saya mencari, Student yang malas nak bebankan keluargaโ €
.โ €
Suri rumah yg ingin membantu suamiโ €
.โ €
Dan pekerja swasta atau kerajaan yang ingin cari pendapatan sampinganโ €
.โ €
.โ €
Jika anda ada ciri2 diatas, sila wasap di no 0135849796 atau tekan link di bio ig๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿปโ €
@fingoqaa769
@fingoqaa769
@fingoqaa769
.
.
.
.
.
.
#review_by_nita_ammar 
#nitaz88 
@nita_ammar 
.
.
.
.
  • Saya mencari, Student yang malas nak bebankan keluargaโ €
    .โ €
    Suri rumah yg ingin membantu suamiโ €
    .โ €
    Dan pekerja swasta atau kerajaan yang ingin cari pendapatan sampinganโ €
    .โ €
    .โ €
    Jika anda ada ciri2 diatas, sila wasap di no 0135849796 atau tekan link di bio ig๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿปโ €
    @fingoqaa769
    @fingoqaa769
    @fingoqaa769
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #review_by_nita_ammar
    #nitaz88
    @nita_ammar
    .
    .
    .
    .

  •  35  6  2 hours ago
  • CARA MASAK KAMBING PERAP MAKETTE.

Nak share sikit cara masak Kambing Perap MAKETTE dengan MAKETTE lovers di luar sana โค๏ธ:
Masukkan semua kambing perap MAKETTE dalam non-stick pan. Tutup pan. Biar kan sekejap selama 5-10 min. Buka penutup pan, gunting daging kambing sebesar saiz makan (bite size).
Tutup semula pan. Biar lagi 5-10 minit. Gaul2 supaya perapan tu rata. Tutup api. Siap untuk dimakan!! . . InshaaAllah, daging lembut dan juicy. Cuba lah ya!! . .

#makette #makettekambingperap #kambingperap #bmf #lambchop #bazarpaknil #bazaarpaknil #sukamakan #produkmuslim #foodmalaysia #kambingperapmurah #kotadamansara #petalingjaya #subang #kepong #ejenkambingperap #janapendapatan #buatduit
  • CARA MASAK KAMBING PERAP MAKETTE.

    Nak share sikit cara masak Kambing Perap MAKETTE dengan MAKETTE lovers di luar sana โค๏ธ:
    Masukkan semua kambing perap MAKETTE dalam non-stick pan. Tutup pan. Biar kan sekejap selama 5-10 min. Buka penutup pan, gunting daging kambing sebesar saiz makan (bite size).
    Tutup semula pan. Biar lagi 5-10 minit. Gaul2 supaya perapan tu rata. Tutup api. Siap untuk dimakan!! . . InshaaAllah, daging lembut dan juicy. Cuba lah ya!! . .

    #makette #makettekambingperap #kambingperap #bmf #lambchop #bazarpaknil #bazaarpaknil #sukamakan #produkmuslim #foodmalaysia #kambingperapmurah #kotadamansara #petalingjaya #subang #kepong #ejenkambingperap #janapendapatan #buatduit

  •  3  0  2 hours ago
  • ๐™Š๐™๐˜ผ๐™‰๐™‚ ๐™‡๐˜ผ๐™„๐™‰ ๐™Ž๐™ƒ๐™Š๐™‹๐™‹๐™„๐™‰๐™‚ ๐™Š๐™‰๐™‡๐™„๐™‰๐™€
๐—ž๐—œ๐—ง๐—” ๐——๐—œ๐—•๐—”๐—ฌ๐—”๐—ฅ ๐—ž๐—ข๐— ๐—œ๐—ฆ๐—ฌ๐—˜๐—ก ๐Ÿญ๐Ÿฌ%

Musimยฒ PKP Covid ni okey tak gaji seminggu sekitar RM3000-RM6000?? 

โŒ๐˜›๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ต๐˜ข ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ
โŒ๐˜›๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ต๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ

Kita hanya share link untuk orang daftar ๐™‹๐™€๐™๐˜พ๐™๐™ˆ๐˜ผโ—

BOLEH bantu keluarga belanja harian musimยฒ PKP ni ๐Ÿ™‚

Tuan puan nak tau caranya yg sangat mudah? 

Komen "NAK"

Nanti saya send info
#fingonetworkteam
#fingoapps
#fingomalaysia
#fingo
#testimonifingo
#fingoindonesia 
#fingoasia 
#fingothailand 
#janapendapatan
#sideincomemalaysia
#jobmalaysia
#incomesampingan
#fingoteam
#buatduit
#duittepi
#duitfree
#duitpercuma
#buatduitmalaysia
#PKP
#COVID19Malaysia 
#kerjadarirumah
#fingoecommerce
#incomefingo
#kerjasampingan
#kerjakosong
#carikerja
#infokerja
#kerjasambilan
#kerjadarirumah
#kerjaonline
#kerjaparttime
  • ๐™Š๐™๐˜ผ๐™‰๐™‚ ๐™‡๐˜ผ๐™„๐™‰ ๐™Ž๐™ƒ๐™Š๐™‹๐™‹๐™„๐™‰๐™‚ ๐™Š๐™‰๐™‡๐™„๐™‰๐™€
    ๐—ž๐—œ๐—ง๐—” ๐——๐—œ๐—•๐—”๐—ฌ๐—”๐—ฅ ๐—ž๐—ข๐— ๐—œ๐—ฆ๐—ฌ๐—˜๐—ก ๐Ÿญ๐Ÿฌ%

    Musimยฒ PKP Covid ni okey tak gaji seminggu sekitar RM3000-RM6000??

    โŒ๐˜›๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ต๐˜ข ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ
    โŒ๐˜›๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ต๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ

    Kita hanya share link untuk orang daftar ๐™‹๐™€๐™๐˜พ๐™๐™ˆ๐˜ผโ—

    BOLEH bantu keluarga belanja harian musimยฒ PKP ni ๐Ÿ™‚

    Tuan puan nak tau caranya yg sangat mudah?

    Komen "NAK"

    Nanti saya send info
    #fingonetworkteam
    #fingoapps
    #fingomalaysia
    #fingo
    #testimonifingo
    #fingoindonesia
    #fingoasia
    #fingothailand
    #janapendapatan
    #sideincomemalaysia
    #jobmalaysia
    #incomesampingan
    #fingoteam
    #buatduit
    #duittepi
    #duitfree
    #duitpercuma
    #buatduitmalaysia
    #PKP
    #COVID19Malaysia
    #kerjadarirumah
    #fingoecommerce
    #incomefingo
    #kerjasampingan
    #kerjakosong
    #carikerja
    #infokerja
    #kerjasambilan
    #kerjadarirumah
    #kerjaonline
    #kerjaparttime

  •  1  0  2 hours ago
  • ๐™Š๐™๐˜ผ๐™‰๐™‚ ๐™‡๐˜ผ๐™„๐™‰ ๐™Ž๐™ƒ๐™Š๐™‹๐™‹๐™„๐™‰๐™‚ ๐™Š๐™‰๐™‡๐™„๐™‰๐™€
๐—ž๐—œ๐—ง๐—” ๐——๐—œ๐—•๐—”๐—ฌ๐—”๐—ฅ ๐—ž๐—ข๐— ๐—œ๐—ฆ๐—ฌ๐—˜๐—ก ๐Ÿญ๐Ÿฌ%

Musimยฒ PKP Covid ni okey tak gaji seminggu sekitar RM3000-RM6000?? 

โŒ๐˜›๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ต๐˜ข ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ
โŒ๐˜›๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ต๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ

Kita hanya share link untuk orang daftar ๐™‹๐™€๐™๐˜พ๐™๐™ˆ๐˜ผโ—

BOLEH bantu keluarga belanja harian musimยฒ PKP ni ๐Ÿ™‚

Tuan puan nak tau caranya yg sangat mudah? 

Komen "NAK"

Nanti saya send info
#fingonetworkteam
#fingoapps
#fingomalaysia
#fingo
#testimonifingo
#fingoindonesia 
#fingoasia 
#fingothailand 
#janapendapatan
#sideincomemalaysia
#jobmalaysia
#incomesampingan
#fingoteam
#buatduit
#duittepi
#duitfree
#duitpercuma
#buatduitmalaysia
#PKP
#COVID19Malaysia 
#kerjadarirumah
#fingoecommerce
#incomefingo
#kerjasampingan
#kerjakosong
#carikerja
#infokerja
#kerjasambilan
#kerjadarirumah
#kerjaonline
#kerjaparttime
  • ๐™Š๐™๐˜ผ๐™‰๐™‚ ๐™‡๐˜ผ๐™„๐™‰ ๐™Ž๐™ƒ๐™Š๐™‹๐™‹๐™„๐™‰๐™‚ ๐™Š๐™‰๐™‡๐™„๐™‰๐™€
    ๐—ž๐—œ๐—ง๐—” ๐——๐—œ๐—•๐—”๐—ฌ๐—”๐—ฅ ๐—ž๐—ข๐— ๐—œ๐—ฆ๐—ฌ๐—˜๐—ก ๐Ÿญ๐Ÿฌ%

    Musimยฒ PKP Covid ni okey tak gaji seminggu sekitar RM3000-RM6000??

    โŒ๐˜›๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ต๐˜ข ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ
    โŒ๐˜›๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ข ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ต๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ

    Kita hanya share link untuk orang daftar ๐™‹๐™€๐™๐˜พ๐™๐™ˆ๐˜ผโ—

    BOLEH bantu keluarga belanja harian musimยฒ PKP ni ๐Ÿ™‚

    Tuan puan nak tau caranya yg sangat mudah?

    Komen "NAK"

    Nanti saya send info
    #fingonetworkteam
    #fingoapps
    #fingomalaysia
    #fingo
    #testimonifingo
    #fingoindonesia
    #fingoasia
    #fingothailand
    #janapendapatan
    #sideincomemalaysia
    #jobmalaysia
    #incomesampingan
    #fingoteam
    #buatduit
    #duittepi
    #duitfree
    #duitpercuma
    #buatduitmalaysia
    #PKP
    #COVID19Malaysia
    #kerjadarirumah
    #fingoecommerce
    #incomefingo
    #kerjasampingan
    #kerjakosong
    #carikerja
    #infokerja
    #kerjasambilan
    #kerjadarirumah
    #kerjaonline
    #kerjaparttime

  •  1  0  2 hours ago
  • CIK ANI UMUR 60 TAHUN BUAT DUIT RM1025 DALAM 3 HARI 

Malu kita beb! Orangยฒ warga emas berpusuยฒ buat Fingo dan jana income 4-5 angka seminggu. 

Tengok cik Ani ni,  walau umur 60 tahun,  bukan penghalang utk beliau buat duit 4 angka dlm 3 hari je! 

Bak kata pepatah, "di mana ada kemahuan, di situ ada jalan" 

Berminat?  Komen NAK,  nanti saya send info
#fingonetworkteam
#fingoapps
#fingomalaysia
#fingo
#testimonifingo
#fingoindonesia 
#fingoasia 
#fingothailand 
#janapendapatan
#sideincomemalaysia
#jobmalaysia
#incomesampingan
#fingoteam
#buatduit
#duittepi
#duitfree
#duitpercuma
#buatduitmalaysia
#PKP
#COVID19Malaysia 
#kerjadarirumah
#fingoecommerce
#incomefingo
#kerjasampingan
#kerjakosong
#carikerja
#infokerja
#kerjasambilan
#kerjadarirumah
#kerjaonline
#kerjaparttime
  • CIK ANI UMUR 60 TAHUN BUAT DUIT RM1025 DALAM 3 HARI

    Malu kita beb! Orangยฒ warga emas berpusuยฒ buat Fingo dan jana income 4-5 angka seminggu.

    Tengok cik Ani ni, walau umur 60 tahun, bukan penghalang utk beliau buat duit 4 angka dlm 3 hari je!

    Bak kata pepatah, "di mana ada kemahuan, di situ ada jalan"

    Berminat? Komen NAK, nanti saya send info
    #fingonetworkteam
    #fingoapps
    #fingomalaysia
    #fingo
    #testimonifingo
    #fingoindonesia
    #fingoasia
    #fingothailand
    #janapendapatan
    #sideincomemalaysia
    #jobmalaysia
    #incomesampingan
    #fingoteam
    #buatduit
    #duittepi
    #duitfree
    #duitpercuma
    #buatduitmalaysia
    #PKP
    #COVID19Malaysia
    #kerjadarirumah
    #fingoecommerce
    #incomefingo
    #kerjasampingan
    #kerjakosong
    #carikerja
    #infokerja
    #kerjasambilan
    #kerjadarirumah
    #kerjaonline
    #kerjaparttime

  •  2  0  2 hours ago
  • CIK ANI UMUR 60 TAHUN BUAT DUIT RM1025 DALAM 3 HARI 

Malu kita beb! Orangยฒ warga emas berpusuยฒ buat Fingo dan jana income 4-5 angka seminggu. 

Tengok cik Ani ni,  walau umur 60 tahun,  bukan penghalang utk beliau buat duit 4 angka dlm 3 hari je! 

Bak kata pepatah, "di mana ada kemahuan, di situ ada jalan" 

Berminat?  Komen NAK,  nanti saya send info
#fingonetworkteam
#fingoapps
#fingomalaysia
#fingo
#testimonifingo
#fingoindonesia 
#fingoasia 
#fingothailand 
#janapendapatan
#sideincomemalaysia
#jobmalaysia
#incomesampingan
#fingoteam
#buatduit
#duittepi
#duitfree
#duitpercuma
#buatduitmalaysia
#PKP
#COVID19Malaysia 
#kerjadarirumah
#fingoecommerce
#incomefingo
#kerjasampingan
#kerjakosong
#carikerja
#infokerja
#kerjasambilan
#kerjadarirumah
#kerjaonline
#kerjaparttime
  • CIK ANI UMUR 60 TAHUN BUAT DUIT RM1025 DALAM 3 HARI

    Malu kita beb! Orangยฒ warga emas berpusuยฒ buat Fingo dan jana income 4-5 angka seminggu.

    Tengok cik Ani ni, walau umur 60 tahun, bukan penghalang utk beliau buat duit 4 angka dlm 3 hari je!

    Bak kata pepatah, "di mana ada kemahuan, di situ ada jalan"

    Berminat? Komen NAK, nanti saya send info
    #fingonetworkteam
    #fingoapps
    #fingomalaysia
    #fingo
    #testimonifingo
    #fingoindonesia
    #fingoasia
    #fingothailand
    #janapendapatan
    #sideincomemalaysia
    #jobmalaysia
    #incomesampingan
    #fingoteam
    #buatduit
    #duittepi
    #duitfree
    #duitpercuma
    #buatduitmalaysia
    #PKP
    #COVID19Malaysia
    #kerjadarirumah
    #fingoecommerce
    #incomefingo
    #kerjasampingan
    #kerjakosong
    #carikerja
    #infokerja
    #kerjasambilan
    #kerjadarirumah
    #kerjaonline
    #kerjaparttime

  •  1  0  2 hours ago
  • ๐Ÿ’ฅ TESTIMONI MINGGU INI :
๐Ÿ’ *Sifu Dzarith Huda* ๐Ÿ’
Assalammualaikum..Alhamdulillah ada juga rezeki yang tak disangka dengan fingo. Sebulan selepas AM ada juga rezeki walaupun bz dengan kerja hakiki. InshaAllah, slow2 buat tapi konsisten, pasti boleh pencen awal umur 45 tahun.๐Ÿ˜Š๐ŸŒนSharing is caring..caring is loving...loving between ummahโ˜บ๏ธ๐Ÿ˜Š๐ŸŒน๐Ÿ‘๐Ÿป

-

-

-

#fingonetworkteam
#fingoapps
#fingomalaysia
#fingo
#testimonifingo
#fingoindonesia 
#fingoasia 
#fingothailand 
#janapendapatan
#sideincomemalaysia
#jobmalaysia
#incomesampingan
#fingoteam
#buatduit
#duittepi
#duitfree
#duitpercuma
#buatduitmalaysia
#PKP
#COVID19Malaysia 
#kerjadarirumah
#fingoecommerce
#incomefingo
#kerjasampingan
#kerjakosong
#carikerja
#infokerja
#kerjasambilan
#kerjadarirumah
#kerjaonline
#kerjaparttime
  • ๐Ÿ’ฅ TESTIMONI MINGGU INI :
    ๐Ÿ’ *Sifu Dzarith Huda* ๐Ÿ’
    Assalammualaikum..Alhamdulillah ada juga rezeki yang tak disangka dengan fingo. Sebulan selepas AM ada juga rezeki walaupun bz dengan kerja hakiki. InshaAllah, slow2 buat tapi konsisten, pasti boleh pencen awal umur 45 tahun.๐Ÿ˜Š๐ŸŒนSharing is caring..caring is loving...loving between ummahโ˜บ๏ธ๐Ÿ˜Š๐ŸŒน๐Ÿ‘๐Ÿป

    -

    -

    -

    #fingonetworkteam
    #fingoapps
    #fingomalaysia
    #fingo
    #testimonifingo
    #fingoindonesia
    #fingoasia
    #fingothailand
    #janapendapatan
    #sideincomemalaysia
    #jobmalaysia
    #incomesampingan
    #fingoteam
    #buatduit
    #duittepi
    #duitfree
    #duitpercuma
    #buatduitmalaysia
    #PKP
    #COVID19Malaysia
    #kerjadarirumah
    #fingoecommerce
    #incomefingo
    #kerjasampingan
    #kerjakosong
    #carikerja
    #infokerja
    #kerjasambilan
    #kerjadarirumah
    #kerjaonline
    #kerjaparttime

  •  0  0  3 hours ago
  • ๐Ÿ’ฅ TESTIMONI MINGGU INI :
๐Ÿ’ *Sifu SifuDin* ๐Ÿ’
Assalamualaikum.,
Alhamdulillah ini income saya selepas sebulan lebih saya sebagai AM di fingo.,perlu kerja lebih kuat lagi insyaa allah..
Semoga semua yg ada disini dapat capai target masing secepat yang boleh dan dipermudahkan urusan selalu..aamiin๐Ÿคฒ๐Ÿฝ๐Ÿคฒ๐Ÿฝ๐Ÿคฒ๐Ÿฝ๐Ÿ˜Š๐ŸŒน

-

-

-

#fingonetworkteam
#fingoapps
#fingomalaysia
#fingo
#testimonifingo
#fingoindonesia 
#fingoasia 
#fingothailand 
#janapendapatan
#sideincomemalaysia
#jobmalaysia
#incomesampingan
#fingoteam
#buatduit
#duittepi
#duitfree
#duitpercuma
#buatduitmalaysia
#PKP
#COVID19Malaysia 
#kerjadarirumah
#fingoecommerce
#incomefingo
#kerjasampingan
#kerjakosong
#carikerja
#infokerja
#kerjasambilan
#kerjadarirumah
#kerjaonline
#kerjaparttime
  • ๐Ÿ’ฅ TESTIMONI MINGGU INI :
    ๐Ÿ’ *Sifu SifuDin* ๐Ÿ’
    Assalamualaikum.,
    Alhamdulillah ini income saya selepas sebulan lebih saya sebagai AM di fingo.,perlu kerja lebih kuat lagi insyaa allah..
    Semoga semua yg ada disini dapat capai target masing secepat yang boleh dan dipermudahkan urusan selalu..aamiin๐Ÿคฒ๐Ÿฝ๐Ÿคฒ๐Ÿฝ๐Ÿคฒ๐Ÿฝ๐Ÿ˜Š๐ŸŒน

    -

    -

    -

    #fingonetworkteam
    #fingoapps
    #fingomalaysia
    #fingo
    #testimonifingo
    #fingoindonesia
    #fingoasia
    #fingothailand
    #janapendapatan
    #sideincomemalaysia
    #jobmalaysia
    #incomesampingan
    #fingoteam
    #buatduit
    #duittepi
    #duitfree
    #duitpercuma
    #buatduitmalaysia
    #PKP
    #COVID19Malaysia
    #kerjadarirumah
    #fingoecommerce
    #incomefingo
    #kerjasampingan
    #kerjakosong
    #carikerja
    #infokerja
    #kerjasambilan
    #kerjadarirumah
    #kerjaonline
    #kerjaparttime

  •  0  0  3 hours ago
  • Assalamualaikum dan selamat petang kesayangan nenda๐Ÿ˜.
.

Hai, dah lama kita tidak berjumpa, ada yang rindu nenda ke๐Ÿคญ
.
Dah lama juga nenda tak bagi nasihat, jadi kali ini nenda nak pesan, pikir yang baik2. In shaa Allah pasti dan yakin yang baik akan datang kembali ๐Ÿ˜

Nak rasa kuih gunting RN? Boleh klik link whatsApp di bio kami tu ye. Terima kasih๐Ÿ˜‰
#resipinenda #kuihmuih #kuihraya #kuihrayarn #kuihrn #kuihgunting #kuihguntingrn #candykacang #candykacangrn #kuihborong #kuihtradisional #kuihduludulu #sedap #janapendapatan #pendapatanlumayan #agen  #agenwanted #cod #poslaju #jnt #codjalankebun #codshahalam #codjenjarom #codkualaselangor #codmeru #codtanjungkarang #fastdelivery
  • Assalamualaikum dan selamat petang kesayangan nenda๐Ÿ˜.
    .

    Hai, dah lama kita tidak berjumpa, ada yang rindu nenda ke๐Ÿคญ
    .
    Dah lama juga nenda tak bagi nasihat, jadi kali ini nenda nak pesan, pikir yang baik2. In shaa Allah pasti dan yakin yang baik akan datang kembali ๐Ÿ˜

    Nak rasa kuih gunting RN? Boleh klik link whatsApp di bio kami tu ye. Terima kasih๐Ÿ˜‰
    #resipinenda #kuihmuih #kuihraya #kuihrayarn #kuihrn #kuihgunting #kuihguntingrn #candykacang #candykacangrn #kuihborong #kuihtradisional #kuihduludulu #sedap #janapendapatan #pendapatanlumayan #agen #agenwanted #cod #poslaju #jnt #codjalankebun #codshahalam #codjenjarom #codkualaselangor #codmeru #codtanjungkarang #fastdelivery

  •  2  0  3 hours ago

Top #janapendapatan Posts

  • โ€œEVERY RESULT START WITH AN ACTION โ€œ
โ€ข
.
Rasa dah banyak kali ulang dan ulang perkara ni . Tindakkan perlu ada untuk ada hasil . Perubahan perlu ada untuk berlaku perubahan ๐Ÿค” Tak faham ?? teruskan berfikir ...
โ€ข
.
Alhamdulillah , Syukur dalam tempoh 3 bulan , berjaya capai hasil yang bergini . Saat permulaan tak tahu pun apa akan jadi , berapa akan dapat . Yang tahu โ€œAKU KENA BERMULAโ€œ ๐Ÿ˜ฃ
โ€ข
.
Saat susah , tak ramai yang ada dengan kita ! ๐Ÿ˜ญ
Saat senang , ramai yang datang pada kita !๐Ÿ˜ค
โ€ข
.
So kita yang perlu ubah diri kita , bantu diri kita . Semua atas pilihan dan tinddakan kita ๐Ÿ˜Š
โ€ข
.
06/06/2020 , 8:20pm
โ€ข
.
Terima kasih
@mazidul_akhmal 
@suhaib_arumi 
@nrhusninaaaaa 
@_abeh.hm 
@azrol_aswan7 
@kasyah.syahmi โ€ข
.
#extraincome #bebashutang #businessopportunity #sideincome #janapendapatan #onlinebusiness #wealth #luxury #realestate #money #investor #marketing #trader #cryptocurrency #stocks #motivation #entrepreneurship #bitcoin 
#investment #stockmarket #investment #investing #forex #education #trading #profit #business #entrepreneur #finance  #forextrader
  • โ€œEVERY RESULT START WITH AN ACTION โ€œ
    โ€ข
    .
    Rasa dah banyak kali ulang dan ulang perkara ni . Tindakkan perlu ada untuk ada hasil . Perubahan perlu ada untuk berlaku perubahan ๐Ÿค” Tak faham ?? teruskan berfikir ...
    โ€ข
    .
    Alhamdulillah , Syukur dalam tempoh 3 bulan , berjaya capai hasil yang bergini . Saat permulaan tak tahu pun apa akan jadi , berapa akan dapat . Yang tahu โ€œAKU KENA BERMULAโ€œ ๐Ÿ˜ฃ
    โ€ข
    .
    Saat susah , tak ramai yang ada dengan kita ! ๐Ÿ˜ญ
    Saat senang , ramai yang datang pada kita !๐Ÿ˜ค
    โ€ข
    .
    So kita yang perlu ubah diri kita , bantu diri kita . Semua atas pilihan dan tinddakan kita ๐Ÿ˜Š
    โ€ข
    .
    06/06/2020 , 8:20pm
    โ€ข
    .
    Terima kasih
    @mazidul_akhmal
    @suhaib_arumi
    @nrhusninaaaaa
    @_abeh.hm
    @azrol_aswan7
    @kasyah.syahmi โ€ข
    .
    #extraincome #bebashutang #businessopportunity #sideincome #janapendapatan #onlinebusiness #wealth #luxury #realestate #money #investor #marketing #trader #cryptocurrency #stocks #motivation #entrepreneurship #bitcoin
    #investment #stockmarket #investment #investing #forex #education #trading #profit #business #entrepreneur #finance #forextrader

  •  247  143  6 June, 2020
  • "Siapa sangka yang dulu saya hanya jual selimut motor dan hari ini saya mampu jual superbike.."
- Ayah Pong -
.
Ini mungkin kerana saya tidak perlekehkan usaha kecil saya dahulu, alhamdulillah usaha yang kecil itu menjadi dan meningkat sehingga sekarang...
.
Insyallah Tshirt Khas Ekslusif #BUKANBANGSAWAN akan di keluarkan tidak lama lagi... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
.
Berminat untuk menjana pendapatan? Belajar selok-belok perniagaan? dan ingin menjadi Authorized Dealers? Boleh whatsapp ayah..
.
Profit keuntungan hingga 30%..!!! Modal serendah RM 3k sahaja tanpa perlu ada permis kedai..
.
Platform telah disediakan, produk dan marketing dah ready...tinggal nak atau pun tidak sahaja buat duit..!!!
.
Ingat..!!! Peluang hanya datang sekali... Jumpa anda di Program "Sama-sama naik dan sama-sama buat duit..!!!"
.
.
.
Nak jadi dealer boleh cari share partner rakan kongsi jika modal x cukup...
.
Buat 1 trip sahaja dah pulang modal serta untung, trip ke-2 x perlu modal dah..hanya collect profit sahaja...
.
Sales maintain 1 bulan, 3 atau 4 trip, profit RM 6000 sebulan. !!!
.
Lucky Draw menang ysuku kita undi hujung tahun..ada dalam 4 bulan boleh pulun buat profit..isnyaallah target sampai hujung tahun RM24k profit atau lebih....
.
Tempat sangat terhad..!!! Yang layak sahaja terpilih..
Whatsaap saya segera untuk menjadi yang terawal sama2 naik..!!!
.
Ayah Pong: www.wasap.my/60178820520
.
.
.
.
#JanaPendapatan #BuatDuit #Berniaga
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk
  • "Siapa sangka yang dulu saya hanya jual selimut motor dan hari ini saya mampu jual superbike.."
    - Ayah Pong -
    .
    Ini mungkin kerana saya tidak perlekehkan usaha kecil saya dahulu, alhamdulillah usaha yang kecil itu menjadi dan meningkat sehingga sekarang...
    .
    Insyallah Tshirt Khas Ekslusif #BUKANBANGSAWAN akan di keluarkan tidak lama lagi... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    .
    .
    Berminat untuk menjana pendapatan? Belajar selok-belok perniagaan? dan ingin menjadi Authorized Dealers? Boleh whatsapp ayah..
    .
    Profit keuntungan hingga 30%..!!! Modal serendah RM 3k sahaja tanpa perlu ada permis kedai..
    .
    Platform telah disediakan, produk dan marketing dah ready...tinggal nak atau pun tidak sahaja buat duit..!!!
    .
    Ingat..!!! Peluang hanya datang sekali... Jumpa anda di Program "Sama-sama naik dan sama-sama buat duit..!!!"
    .
    .
    .
    Nak jadi dealer boleh cari share partner rakan kongsi jika modal x cukup...
    .
    Buat 1 trip sahaja dah pulang modal serta untung, trip ke-2 x perlu modal dah..hanya collect profit sahaja...
    .
    Sales maintain 1 bulan, 3 atau 4 trip, profit RM 6000 sebulan. !!!
    .
    Lucky Draw menang ysuku kita undi hujung tahun..ada dalam 4 bulan boleh pulun buat profit..isnyaallah target sampai hujung tahun RM24k profit atau lebih....
    .
    Tempat sangat terhad..!!! Yang layak sahaja terpilih..
    Whatsaap saya segera untuk menjadi yang terawal sama2 naik..!!!
    .
    Ayah Pong: www.wasap.my/60178820520
    .
    .
    .
    .
    #JanaPendapatan #BuatDuit #Berniaga
    #SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
    #y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk

  •  2,685  43  11 August, 2019
  • Tak mengapa kalau tak pernah beli barang kemas sebelum nie. Asalkan lepas baca nie korang semua terus berkobar-kobar pulun nak dapatkan emas PERCUMA!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Serius arr?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Ya, dengan sertai Sysfel tak mustahil tiap bulan dapat goldbar!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Dapat bonus tunai di tengah bulan time kebanyakkan orang tengah kering dompet!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Dapat untung runcit terus di tangan tiap kali berjaya jual produk!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Tak mustahil jugak masa nie korang dah boleh tambah koleksi barang kemas setiap bulan!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Jom jadi ejen Sysfel jom? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Daftar hari nie dan esok serendah RM97 sahaja seumur hidup dan PERCUMA 1 unit Felinna Body Mist.
.
#teamafcv200121 #janapendapatan #kerjadarirumah #tambahpendapatan #bisnesonline
  • Tak mengapa kalau tak pernah beli barang kemas sebelum nie. Asalkan lepas baca nie korang semua terus berkobar-kobar pulun nak dapatkan emas PERCUMA!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Serius arr?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Ya, dengan sertai Sysfel tak mustahil tiap bulan dapat goldbar!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Dapat bonus tunai di tengah bulan time kebanyakkan orang tengah kering dompet!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Dapat untung runcit terus di tangan tiap kali berjaya jual produk!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Tak mustahil jugak masa nie korang dah boleh tambah koleksi barang kemas setiap bulan!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Jom jadi ejen Sysfel jom? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Daftar hari nie dan esok serendah RM97 sahaja seumur hidup dan PERCUMA 1 unit Felinna Body Mist.
    .
    #teamafcv200121 #janapendapatan #kerjadarirumah #tambahpendapatan #bisnesonline

  •  124  28  15 January, 2020
  • Rasa macam setiap masa asyik nak tengok jer..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kenapa yer..???
.
Ada modal? Tapi tak tahu nak berniaga apa??? .
Tiada siapa yang boleh ajar? Takut kena tipu..???
.
Dah masuk kelas marketing tapi blur tak tahu nak berniaga apa dan buat sale macam mana..??
.
Ayah ingin buka peluang untuk anda diluar sana yang ada modal tetapi tidak tahu nak gandakan modal tu jadi lebih banyak dan untung berlipat kali ganda..!!!
.
.
BENGKEL TEKNIK PEMASARAN DI PRAKTIKKAN SECARA LANGSUNG DAN TERUS DAPAT PULANGAN  INCOME..!!!
.
Program ini untuk mereka yang betul2 berminat dan ingin sama2 naik, sama2 berjaya dengan saya..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
#Modal serendah RM 3250..!!!
#Untung sehingga 42%..!!!
#Pulangan cepat..!!!
.
Anda dapat:-
* Kelas marketing 24jam PERCUMA
* Produk/ barang untuk dijual
* Platform telah disediakan
* Plan dan marketing
* Mengajar cara selok belok perniagaan
* Teknik belajar menjual secara online
* Pulangan untung dan modal yang cepat
.
Whatsapp saya untung keterangan yang lebih lanjut, saya akan buat personal call jika anda betul2 berminat...
.
www.wasap.my/60178820520
Ayah Pong SBK
.
"Peluang telah dibuka, anda yang tentukannya.."๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
#JanaPendapatan #BuatDuit
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk #BukanBangsawan
  • Rasa macam setiap masa asyik nak tengok jer..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kenapa yer..???
    .
    Ada modal? Tapi tak tahu nak berniaga apa??? .
    Tiada siapa yang boleh ajar? Takut kena tipu..???
    .
    Dah masuk kelas marketing tapi blur tak tahu nak berniaga apa dan buat sale macam mana..??
    .
    Ayah ingin buka peluang untuk anda diluar sana yang ada modal tetapi tidak tahu nak gandakan modal tu jadi lebih banyak dan untung berlipat kali ganda..!!!
    .
    .
    BENGKEL TEKNIK PEMASARAN DI PRAKTIKKAN SECARA LANGSUNG DAN TERUS DAPAT PULANGAN INCOME..!!!
    .
    Program ini untuk mereka yang betul2 berminat dan ingin sama2 naik, sama2 berjaya dengan saya..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    #Modal serendah RM 3250..!!!
    #Untung sehingga 42%..!!!
    #Pulangan cepat..!!!
    .
    Anda dapat:-
    * Kelas marketing 24jam PERCUMA
    * Produk/ barang untuk dijual
    * Platform telah disediakan
    * Plan dan marketing
    * Mengajar cara selok belok perniagaan
    * Teknik belajar menjual secara online
    * Pulangan untung dan modal yang cepat
    .
    Whatsapp saya untung keterangan yang lebih lanjut, saya akan buat personal call jika anda betul2 berminat...
    .
    www.wasap.my/60178820520
    Ayah Pong SBK
    .
    "Peluang telah dibuka, anda yang tentukannya.."๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    #JanaPendapatan #BuatDuit
    #SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
    #y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk #BukanBangsawan

  •  9,372  17  10 August, 2019
  • Insyallah Tshirt Khas Ekslusif #BUKANBANGSAWAN akan di keluarkan tidak lama lagi... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
.
Berminat untuk menjana pendapatan? Belajar selok-belok perniagaan? dan ingin menjadi Authorized Dealers? Boleh whatsapp ayah..
.
Profit keuntungan hingga 30%..!!! Modal serendah RM 3k sahaja tanpa perlu ada permis kedai..
.
Platform telah disediakan, produk dan marketing dah ready...tinggal nak atau pun tidak sahaja buat duit..!!!
.
Ingat..!!! Peluang hanya datang sekali... Jumpa anda di Program "Sama-sama naik dan sama-sama buat duit..!!!"
.
.
.
Nak jadi dealer boleh cari share partner rakan kongsi jika modal x cukup...
.
Buat 1 trip sahaja dah pulang modal serta untung, trip ke-2 x perlu modal dah..hanya collect profit sahaja...
.
Sales maintain 1 bulan, 3 atau 4 trip, profit RM 6000 sebulan. !!!
.
Lucky Draw menang ysuku kita undi hujung tahun..ada dalam 4 bulan boleh pulun buat profit..isnyaallah target sampai hujung tahun RM24k profit atau lebih....
.
Tempat sangat terhad..!!! Yang layak sahaja terpilih..
Whatsaap saya segera untuk menjadi yang terawal sama2 naik..!!!
.
Ayah Pong: www.wasap.my/60178820520
.
.
.
.
#JanaPendapatan #BuatDuit #Berniaga
#SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
#y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk
  • Insyallah Tshirt Khas Ekslusif #BUKANBANGSAWAN akan di keluarkan tidak lama lagi... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    .
    .
    Berminat untuk menjana pendapatan? Belajar selok-belok perniagaan? dan ingin menjadi Authorized Dealers? Boleh whatsapp ayah..
    .
    Profit keuntungan hingga 30%..!!! Modal serendah RM 3k sahaja tanpa perlu ada permis kedai..
    .
    Platform telah disediakan, produk dan marketing dah ready...tinggal nak atau pun tidak sahaja buat duit..!!!
    .
    Ingat..!!! Peluang hanya datang sekali... Jumpa anda di Program "Sama-sama naik dan sama-sama buat duit..!!!"
    .
    .
    .
    Nak jadi dealer boleh cari share partner rakan kongsi jika modal x cukup...
    .
    Buat 1 trip sahaja dah pulang modal serta untung, trip ke-2 x perlu modal dah..hanya collect profit sahaja...
    .
    Sales maintain 1 bulan, 3 atau 4 trip, profit RM 6000 sebulan. !!!
    .
    Lucky Draw menang ysuku kita undi hujung tahun..ada dalam 4 bulan boleh pulun buat profit..isnyaallah target sampai hujung tahun RM24k profit atau lebih....
    .
    Tempat sangat terhad..!!! Yang layak sahaja terpilih..
    Whatsaap saya segera untuk menjadi yang terawal sama2 naik..!!!
    .
    Ayah Pong: www.wasap.my/60178820520
    .
    .
    .
    .
    #JanaPendapatan #BuatDuit #Berniaga
    #SpecAntoo #BB #PakaiLuu #y15 #y15zr #y15zrmalaysia #y15zrmalaya #y15zrv1 #y15zrv2 #ysuku #ysukuv2 #jenterapejuang #y15_malaya_official
    #y15zr_malaysia #y15zr_festival #ysuku_malaya_official #kapcaimalaya #kapcaimalaysia #kapcaijahat #kapcai_malaya #y15zr_rocket #AyahPong #Ayah_Pong #AyahPongSbk

  •  6,216  44  9 August, 2019
  • ๅŒๆ ท็š„ๅŠŸ่ƒฝ๏ผŒโฃโฃ
ๅฐฑๅƒ่ฝปๅทง็š„ไฝ ๏ผŒไธๆ˜ฏไฝ ็ˆฑ็š„ๅ—๏ผŸโฃโฃ
โฃโฃ
๐Ÿ‘๐ค๐  ๅฏไปฅๆŠŠไฝ ็š„ๅฎถ่ฟ‡ๆปคๅพ—โ€ไธ€ๅนฒไบŒๅ‡€โ€โฃโฃ
ไฝ•ไน่€Œไธไธบ๏ผโฃโฃ
โฃโฃ
้ฉฌไธŠ๐ƒ๐Œ็ป™ๆˆ‘ไปฌ่ดญไนฐๅงใ€‚
#penapisudara
#artis90an
#gegarvaganza6
#Malaysian
#Ejen
#Dramamalaysia
#neelofa
#sinarfm
#bandartunrazak
#sunwaykayangan
#gombak
#penapisaircuckoo
#astrogo
#jjcm2019
#shahalam
#outdoorfilter
#incomemasyuk
#kopijamu
#semenanjung
#tamanmelati
#buatduitonline
#bisnesviral
#janapendapatan
#studentincome
#sungaibesi
#cheras
#dapuridaman
#tv3
#malaysianboy
#kakiselfie
  • ๅŒๆ ท็š„ๅŠŸ่ƒฝ๏ผŒโฃโฃ
    ๅฐฑๅƒ่ฝปๅทง็š„ไฝ ๏ผŒไธๆ˜ฏไฝ ็ˆฑ็š„ๅ—๏ผŸโฃโฃ
    โฃโฃ
    ๐Ÿ‘๐ค๐  ๅฏไปฅๆŠŠไฝ ็š„ๅฎถ่ฟ‡ๆปคๅพ—โ€ไธ€ๅนฒไบŒๅ‡€โ€โฃโฃ
    ไฝ•ไน่€Œไธไธบ๏ผโฃโฃ
    โฃโฃ
    ้ฉฌไธŠ๐ƒ๐Œ็ป™ๆˆ‘ไปฌ่ดญไนฐๅงใ€‚
    #penapisudara
    #artis90an
    #gegarvaganza6
    #Malaysian
    #Ejen
    #Dramamalaysia
    #neelofa
    #sinarfm
    #bandartunrazak
    #sunwaykayangan
    #gombak
    #penapisaircuckoo
    #astrogo
    #jjcm2019
    #shahalam
    #outdoorfilter
    #incomemasyuk
    #kopijamu
    #semenanjung
    #tamanmelati
    #buatduitonline
    #bisnesviral
    #janapendapatan
    #studentincome
    #sungaibesi
    #cheras
    #dapuridaman
    #tv3
    #malaysianboy
    #kakiselfie

  •  146  36  19 November, 2019