#jamutuntejasungaibesar Instagram Photos & Videos

jamutuntejasungaibesar - 33 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
3
average likes

Latest #jamutuntejasungaibesar Posts

  • RATU is made for all hair types, you know you can rely on RATU for every new hairstyle journey you’ve decided to take!
.
Glad that we know, ramai yang dah try RATU Mini and semua berpuas hati dengan kesan instant RATU 😍 Ramai lagi yang nak try RATU Mini? Nak dapat Mini for FREE? Atau nak book RATU 250ml and Conditioner 250ml sama macam dalam gambar atas? Cari JTT Ambassadors today ok?
.
Interested? Click Here : t.me/jttposting
.
#ratubyjtt
#takkanjamuhilangdidunia
#rambutgugur #rambutsihat #kelemumur #jamutunteja #kajang #bangi #kl #semenyih #selangor #sabakbernam #sungaibesar #jamutunteja #jamutuntejakajang #jamutuntejakl #jamutuntejabangi #jamutuntejasemenyih #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar
  • RATU is made for all hair types, you know you can rely on RATU for every new hairstyle journey you’ve decided to take!
    .
    Glad that we know, ramai yang dah try RATU Mini and semua berpuas hati dengan kesan instant RATU 😍 Ramai lagi yang nak try RATU Mini? Nak dapat Mini for FREE? Atau nak book RATU 250ml and Conditioner 250ml sama macam dalam gambar atas? Cari JTT Ambassadors today ok?
    .
    Interested? Click Here : t.me/jttposting
    .
    #ratubyjtt
    #takkanjamuhilangdidunia
    #rambutgugur #rambutsihat #kelemumur #jamutunteja #kajang #bangi #kl #semenyih #selangor #sabakbernam #sungaibesar #jamutunteja #jamutuntejakajang #jamutuntejakl #jamutuntejabangi #jamutuntejasemenyih #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar

  •  3  0  24 July, 2020
  • Beautiful, Healthy and Luscious set of hair is every women’s crowning glory dream. Packed with Wildflowers and Essential Oils benefits, RATU reverses grey hair to its original colour whilst injecting antioxidant value to let the scalp heals against free radicals
.
RATU definitely will be your RATU di hatimu ❤️ Siapa nak RATU? Tahu kan 28th July 2020 3PM, HQ akan launch RATU for the first time. Pay only 138 per set Shampoo & Conditioner 250ml each, you will be amazed. CONFIRMED! Contact our JTT Ambassadors, today! 
.
Interested? Click Here : t.me/jttposting
.
#ratubyjtt
#takkanjamuhilangdidunia
#ratubyjamutunteja #rambutgugur #kelemumur #masalahrambut #rambutsihat #rambutcantik #kajang #bangi #kl #selangor #semenyih #sabakbernam #sungaibesar #jamutuntejabangi #jamutuntejakl #jamutuntejakajang #jamutuntejasungaibesar #jamutuntejasabakbernam
  • Beautiful, Healthy and Luscious set of hair is every women’s crowning glory dream. Packed with Wildflowers and Essential Oils benefits, RATU reverses grey hair to its original colour whilst injecting antioxidant value to let the scalp heals against free radicals
    .
    RATU definitely will be your RATU di hatimu ❤️ Siapa nak RATU? Tahu kan 28th July 2020 3PM, HQ akan launch RATU for the first time. Pay only 138 per set Shampoo & Conditioner 250ml each, you will be amazed. CONFIRMED! Contact our JTT Ambassadors, today!
    .
    Interested? Click Here : t.me/jttposting
    .
    #ratubyjtt
    #takkanjamuhilangdidunia
    #ratubyjamutunteja #rambutgugur #kelemumur #masalahrambut #rambutsihat #rambutcantik #kajang #bangi #kl #selangor #semenyih #sabakbernam #sungaibesar #jamutuntejabangi #jamutuntejakl #jamutuntejakajang #jamutuntejasungaibesar #jamutuntejasabakbernam

  •  3  0  24 July, 2020
  • Halia Bara bukan lah macam Halia biasa tau. Halia Bara ni kesan dia lagi power dari Halia biasa.. Benefit Halia Bara memang dah terbukti sejak berkurun lama dahulu. Pernah nampak orang tua kita sapu minyak Halia dekat lutut, tapak kaki.. kalau lenguh-lenguh?
.
YES. Kita import Halia Bara yang kita masukkan dalam Jamu Tun Teja ni dari supplier terbaik. Khas untuk wanita yang mengalami sakit sendi, lenguh badan, sakit lutut, sakit tumit, lesu badan... Halia Bara dalam JTT ni mampu meresap ke dalam sistem badan kita dan terus mengurangkan rasa sakit sendi dan lenguh
.
How it works? Halia Bara membantu melancarkan peredaran darah dalam badan seseorang wanita, bila darah kita lancar dalam badan, automatik, badan akan rasa segar je! Kalau nak hilang rasa lesu dan lenguh badan, boleh beli JTT untuk mak kita atau untuk kita sendiri k! Tolong percaya!
.
#jttkitapunya 
#takkanjamuhilangdidunia
#jamutunteja 
#jamutuntejabangi 
#jamutuntejakajang 
#jamutuntejasungaibesar 
#jamutuntejasabakbernam 
#kajang 
#bangi
#kl
#energybooster 
#badanberangin
#haliabara
  • Halia Bara bukan lah macam Halia biasa tau. Halia Bara ni kesan dia lagi power dari Halia biasa.. Benefit Halia Bara memang dah terbukti sejak berkurun lama dahulu. Pernah nampak orang tua kita sapu minyak Halia dekat lutut, tapak kaki.. kalau lenguh-lenguh?
    .
    YES. Kita import Halia Bara yang kita masukkan dalam Jamu Tun Teja ni dari supplier terbaik. Khas untuk wanita yang mengalami sakit sendi, lenguh badan, sakit lutut, sakit tumit, lesu badan... Halia Bara dalam JTT ni mampu meresap ke dalam sistem badan kita dan terus mengurangkan rasa sakit sendi dan lenguh
    .
    How it works? Halia Bara membantu melancarkan peredaran darah dalam badan seseorang wanita, bila darah kita lancar dalam badan, automatik, badan akan rasa segar je! Kalau nak hilang rasa lesu dan lenguh badan, boleh beli JTT untuk mak kita atau untuk kita sendiri k! Tolong percaya!
    .
    #jttkitapunya
    #takkanjamuhilangdidunia
    #jamutunteja
    #jamutuntejabangi
    #jamutuntejakajang
    #jamutuntejasungaibesar
    #jamutuntejasabakbernam
    #kajang
    #bangi
    #kl
    #energybooster
    #badanberangin
    #haliabara

  •  2  0  25 June, 2020
  • SUTERA Beauty-Therapy by JTT adalah antara product local yg pertama yang sangat menitikberatkan mengenai penjagaan kesihatan kulit termasuklah muka dan bibir, bukan sekadar nak cantik ja letak make up, tp kena at least maintain kan, or plg best, boleh merawat terus! No harmful ingredients, bonus, ingredients merawat sangat tinggi! Kita sangat concern semua ni, SUTERA range ialah vegan friendly, no parabens, tak tested on animal, yg best jgk ialah kita infuse kan Essential Oils inside. So konsep therapy tu sangat tinggi hehe. Sgt sesuai utk daily use, siapa yg tak suka over make up, but perlu jgk touch up utk naikkan seri, SUTERA is definitely for u!
.
.
#sutera #suterabeautytherapy #suterabyjtt #notyouravaragejamubrand #naturallybeautifulbyjtt #nanajttteam #kajang #bangi #kl #trx #tunrazakexchange #tescokajang #ikea #mytown #pavillion #cantik #jamutuntejakajang #jamutuntejabangi #jamutuntejakl #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #sungaibesar #sabakbernam #saujanimpian #primasaujana #premiumquality
  • SUTERA Beauty-Therapy by JTT adalah antara product local yg pertama yang sangat menitikberatkan mengenai penjagaan kesihatan kulit termasuklah muka dan bibir, bukan sekadar nak cantik ja letak make up, tp kena at least maintain kan, or plg best, boleh merawat terus! No harmful ingredients, bonus, ingredients merawat sangat tinggi! Kita sangat concern semua ni, SUTERA range ialah vegan friendly, no parabens, tak tested on animal, yg best jgk ialah kita infuse kan Essential Oils inside. So konsep therapy tu sangat tinggi hehe. Sgt sesuai utk daily use, siapa yg tak suka over make up, but perlu jgk touch up utk naikkan seri, SUTERA is definitely for u!
    .
    .
    #sutera #suterabeautytherapy #suterabyjtt #notyouravaragejamubrand #naturallybeautifulbyjtt #nanajttteam #kajang #bangi #kl #trx #tunrazakexchange #tescokajang #ikea #mytown #pavillion #cantik #jamutuntejakajang #jamutuntejabangi #jamutuntejakl #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #sungaibesar #sabakbernam #saujanimpian #primasaujana #premiumquality

  •  0  0  30 August, 2019
  • SUTERA Beauty-Therapy by JTT adalah antara product local yg pertama yang sangat menitikberatkan mengenai penjagaan kesihatan kulit termasuklah muka dan bibir, bukan sekadar nak cantik ja letak make up, tp kena at least maintain kan, or plg best, boleh merawat terus! No harmful ingredients, bonus, ingredients merawat sangat tinggi! Kita sangat concern semua ni, SUTERA range ialah vegan friendly, no parabens, tak tested on animal, yg best jgk ialah kita infuse kan Essential Oils inside. So konsep therapy tu sangat tinggi hehe. Sgt sesuai utk daily use, siapa yg tak suka over make up, but perlu jgk touch up utk naikkan seri, SUTERA is definitely for u!
.
.
#sutera #suterabeautytherapy #suterabyjtt #notyouravaragejamubrand #naturallybeautifulbyjtt #nanajttteam #kajang #bangi #kl #trx #tunrazakexchange #tescokajang #ikea #mytown #pavillion #cantik #jamutuntejakajang #jamutuntejabangi #jamutuntejakl #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #sungaibesar #sabakbernam #saujanimpian #primasaujana #premiumquality
  • SUTERA Beauty-Therapy by JTT adalah antara product local yg pertama yang sangat menitikberatkan mengenai penjagaan kesihatan kulit termasuklah muka dan bibir, bukan sekadar nak cantik ja letak make up, tp kena at least maintain kan, or plg best, boleh merawat terus! No harmful ingredients, bonus, ingredients merawat sangat tinggi! Kita sangat concern semua ni, SUTERA range ialah vegan friendly, no parabens, tak tested on animal, yg best jgk ialah kita infuse kan Essential Oils inside. So konsep therapy tu sangat tinggi hehe. Sgt sesuai utk daily use, siapa yg tak suka over make up, but perlu jgk touch up utk naikkan seri, SUTERA is definitely for u!
    .
    .
    #sutera #suterabeautytherapy #suterabyjtt #notyouravaragejamubrand #naturallybeautifulbyjtt #nanajttteam #kajang #bangi #kl #trx #tunrazakexchange #tescokajang #ikea #mytown #pavillion #cantik #jamutuntejakajang #jamutuntejabangi #jamutuntejakl #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #sungaibesar #sabakbernam #saujanimpian #primasaujana #premiumquality

  •  1  0  22 August, 2019
  • SUTERA Beauty-Therapy by JTT adalah antara product local yg pertama yang sangat menitikberatkan mengenai penjagaan kesihatan kulit termasuklah muka dan bibir, bukan sekadar nak cantik ja letak make up, tp kena at least maintain kan, or plg best, boleh merawat terus! No harmful ingredients, bonus, ingredients merawat sangat tinggi! Kita sangat concern semua ni, SUTERA range ialah vegan friendly, no parabens, tak tested on animal, yg best jgk ialah kita infuse kan Essential Oils inside. So konsep therapy tu sangat tinggi hehe. Sgt sesuai utk daily use, siapa yg tak suka over make up, but perlu jgk touch up utk naikkan seri, SUTERA is definitely for u!
.
.
#sutera #suterabeautytherapy #suterabyjtt #notyouravaragejamubrand #naturallybeautifulbyjtt #nanajttteam #kajang #bangi #kl #trx #tunrazakexchange #tescokajang #ikea #mytown #pavillion #cantik #jamutuntejakajang #jamutuntejabangi #jamutuntejakl #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #sungaibesar #sabakbernam #saujanimpian #primasaujana #premiumquality
  • SUTERA Beauty-Therapy by JTT adalah antara product local yg pertama yang sangat menitikberatkan mengenai penjagaan kesihatan kulit termasuklah muka dan bibir, bukan sekadar nak cantik ja letak make up, tp kena at least maintain kan, or plg best, boleh merawat terus! No harmful ingredients, bonus, ingredients merawat sangat tinggi! Kita sangat concern semua ni, SUTERA range ialah vegan friendly, no parabens, tak tested on animal, yg best jgk ialah kita infuse kan Essential Oils inside. So konsep therapy tu sangat tinggi hehe. Sgt sesuai utk daily use, siapa yg tak suka over make up, but perlu jgk touch up utk naikkan seri, SUTERA is definitely for u!
    .
    .
    #sutera #suterabeautytherapy #suterabyjtt #notyouravaragejamubrand #naturallybeautifulbyjtt #nanajttteam #kajang #bangi #kl #trx #tunrazakexchange #tescokajang #ikea #mytown #pavillion #cantik #jamutuntejakajang #jamutuntejabangi #jamutuntejakl #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #sungaibesar #sabakbernam #saujanimpian #primasaujana #premiumquality

  •  0  0  22 August, 2019
  • SUTERA Beauty-Therapy by JTT adalah antara product local yg pertama yang sangat menitikberatkan mengenai penjagaan kesihatan kulit termasuklah muka dan bibir, bukan sekadar nak cantik ja letak make up, tp kena at least maintain kan, or plg best, boleh merawat terus! No harmful ingredients, bonus, ingredients merawat sangat tinggi! Kita sangat concern semua ni, SUTERA range ialah vegan friendly, no parabens, tak tested on animal, yg best jgk ialah kita infuse kan Essential Oils inside. So konsep therapy tu sangat tinggi hehe. Sgt sesuai utk daily use, siapa yg tak suka over make up, but perlu jgk touch up utk naikkan seri, SUTERA is definitely for u!
.
.
#sutera #suterabeautytherapy #suterabyjtt #notyouravaragejamubrand #naturallybeautifulbyjtt #nanajttteam #kajang #bangi #kl #trx #tunrazakexchange #tescokajang #ikea #mytown #pavillion #cantik #jamutuntejakajang #jamutuntejabangi #jamutuntejakl #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #sungaibesar #sabakbernam #saujanimpian #primasaujana #premiumquality
  • SUTERA Beauty-Therapy by JTT adalah antara product local yg pertama yang sangat menitikberatkan mengenai penjagaan kesihatan kulit termasuklah muka dan bibir, bukan sekadar nak cantik ja letak make up, tp kena at least maintain kan, or plg best, boleh merawat terus! No harmful ingredients, bonus, ingredients merawat sangat tinggi! Kita sangat concern semua ni, SUTERA range ialah vegan friendly, no parabens, tak tested on animal, yg best jgk ialah kita infuse kan Essential Oils inside. So konsep therapy tu sangat tinggi hehe. Sgt sesuai utk daily use, siapa yg tak suka over make up, but perlu jgk touch up utk naikkan seri, SUTERA is definitely for u!
    .
    .
    #sutera #suterabeautytherapy #suterabyjtt #notyouravaragejamubrand #naturallybeautifulbyjtt #nanajttteam #kajang #bangi #kl #trx #tunrazakexchange #tescokajang #ikea #mytown #pavillion #cantik #jamutuntejakajang #jamutuntejabangi #jamutuntejakl #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #sungaibesar #sabakbernam #saujanimpian #primasaujana #premiumquality

  •  0  0  22 August, 2019
  • Many mothers feel fulfillment and joy from the physical and emotional communion they experience with their child while nursing
•
These feelings are augmented by the release of hormones, such as..
•
Prolactin: Produces a peaceful, nurturing sensation that allows you to relax and focus on your child.
•
Oxytocin: Promotes a strong sense of love and attachment between the two of you. •
​These pleasant feelings may be one of the reasons so many women who have breastfed their first child choose to breastfeed the children who follow
• 
In conjunction of Breastfeeding Month, JTT is fully aware of these lovely Mommies! • 
Purchase 2 Boxes of JTT, you are entitle in getting BONDA by JTT for FREE!

#jamutunteja #bondabyjtt #jamutuntejakajang #jamutuntejabangi #jamutuntejakl #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #kajang #bangi #kl #sgjernih #bukitdukung #trx #sabakbernam #sungaibesar #bonda #milkbooster #confinement #berpantang #breastfeeding #breastfeedingweek
  • Many mothers feel fulfillment and joy from the physical and emotional communion they experience with their child while nursing

    These feelings are augmented by the release of hormones, such as..

    Prolactin: Produces a peaceful, nurturing sensation that allows you to relax and focus on your child.

    Oxytocin: Promotes a strong sense of love and attachment between the two of you. •
    ​These pleasant feelings may be one of the reasons so many women who have breastfed their first child choose to breastfeed the children who follow

    In conjunction of Breastfeeding Month, JTT is fully aware of these lovely Mommies! •
    Purchase 2 Boxes of JTT, you are entitle in getting BONDA by JTT for FREE!

    #jamutunteja #bondabyjtt #jamutuntejakajang #jamutuntejabangi #jamutuntejakl #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #kajang #bangi #kl #sgjernih #bukitdukung #trx #sabakbernam #sungaibesar #bonda #milkbooster #confinement #berpantang #breastfeeding #breastfeedingweek

  •  0  0  15 August, 2019
  • Yayy! PROMO kita bersambung sambung kali ni. Alhamdulillah. Sempena Breastfeeding month, kita support all mommies yang breastfeed their babies, to have enough and rich supplies! 
Oleh itu. Kita akan teruskan memartabatkan Jamu kesayangan kita iaitu Jamu Tun Teja. 
Dengan setiap pembelian 2 Boxes of JTT, akan diberikan satu set MilkBooster yang lengkap untuk seminggu consume! 
Contain :
Dang Shen, Goji Berries, Red Dates, Rock Sugar.

1. Best for Mommies during confinement and Breastfeeding Mommies to help maintain energy and promote blood circulation
2. Helps to produce more milk
3. Ensure consistency of milk supply
4. Strengthening body immunity
5. More beautiful and younger skin

Preparation method : 
1. Boil one pack in 2 litres of water for 20 minutes
3. Drink while warm or chilled. 1 pack is for 1 week consumption

This is our seeding new product by JTT. This range, we call it as BONDA by JTT. 
This PROMO IS STARTS TODAY!

#jamutunteja #newproductjtt #bondabyjtt #milkbooster #jamutuntejakajang #jamutuntejabangi #jamutuntejaselangor #jamutuntejakl #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #kajang #bangi #kl #sgbesar #sabakbernam #bukitdukung #sgjernih #trx #breastfeed #bonda #bondabyjtt
  • Yayy! PROMO kita bersambung sambung kali ni. Alhamdulillah. Sempena Breastfeeding month, kita support all mommies yang breastfeed their babies, to have enough and rich supplies!
    Oleh itu. Kita akan teruskan memartabatkan Jamu kesayangan kita iaitu Jamu Tun Teja.
    Dengan setiap pembelian 2 Boxes of JTT, akan diberikan satu set MilkBooster yang lengkap untuk seminggu consume!
    Contain :
    Dang Shen, Goji Berries, Red Dates, Rock Sugar.

    1. Best for Mommies during confinement and Breastfeeding Mommies to help maintain energy and promote blood circulation
    2. Helps to produce more milk
    3. Ensure consistency of milk supply
    4. Strengthening body immunity
    5. More beautiful and younger skin

    Preparation method :
    1. Boil one pack in 2 litres of water for 20 minutes
    3. Drink while warm or chilled. 1 pack is for 1 week consumption

    This is our seeding new product by JTT. This range, we call it as BONDA by JTT.
    This PROMO IS STARTS TODAY!

    #jamutunteja #newproductjtt #bondabyjtt #milkbooster #jamutuntejakajang #jamutuntejabangi #jamutuntejaselangor #jamutuntejakl #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #kajang #bangi #kl #sgbesar #sabakbernam #bukitdukung #sgjernih #trx #breastfeed #bonda #bondabyjtt

  •  5  0  13 August, 2019
  • Life-Style Jamu in Malaysia!
Can you recall the last vacation you had and felt exhausted?  Is your memory of that place a good one? Why spend time and money to travel the world only to be miserable once you get there and can't even enjoy yourself.
Here are some tips for you; 
before bed time: take a shot of Jamu Tun Teja golden sachet. JTT works magic to your body; with better quality sleep from one of its fine ingredient; the pure honey. 
In the morning: another shot of golden sachet; act as energy booster for your exploring adventures. The Akar Serapat, Halia Bara and Black Pepper in JTT blend ensure strengthened immunity and relieves muscles stress.JTT benefits your health and wellbeing and definitely make you feel refreshed and fully energised to be able to enjoy yourself on your vacation!

#jamutunteja #jamupremiumquality #notyouraveragejamu #lifestylejamu #travelcompanion #jamutuntejabangi #jamutuntejakajang #jamutuntejakl #jamutuntejaselangor #jamutuntejamalaysia #jamutuntejasungaibesar #jamutuntejasabakbernam #sungaibesar #sabakbernam #sgjernih #bukitdukung #kajang #bangi #travelkitjtt #ambassadorjtt #ambassadorswanted #agentwanted #agentneeded #energybooster #milkbooster #intimatehealth #healthyskin #beautyskin #burnfat #confinement
  • Life-Style Jamu in Malaysia!
    Can you recall the last vacation you had and felt exhausted? Is your memory of that place a good one? Why spend time and money to travel the world only to be miserable once you get there and can't even enjoy yourself.
    Here are some tips for you;
    before bed time: take a shot of Jamu Tun Teja golden sachet. JTT works magic to your body; with better quality sleep from one of its fine ingredient; the pure honey.
    In the morning: another shot of golden sachet; act as energy booster for your exploring adventures. The Akar Serapat, Halia Bara and Black Pepper in JTT blend ensure strengthened immunity and relieves muscles stress.JTT benefits your health and wellbeing and definitely make you feel refreshed and fully energised to be able to enjoy yourself on your vacation!

    #jamutunteja #jamupremiumquality #notyouraveragejamu #lifestylejamu #travelcompanion #jamutuntejabangi #jamutuntejakajang #jamutuntejakl #jamutuntejaselangor #jamutuntejamalaysia #jamutuntejasungaibesar #jamutuntejasabakbernam #sungaibesar #sabakbernam #sgjernih #bukitdukung #kajang #bangi #travelkitjtt #ambassadorjtt #ambassadorswanted #agentwanted #agentneeded #energybooster #milkbooster #intimatehealth #healthyskin #beautyskin #burnfat #confinement

  •  6  1  4 August, 2019
  • STOK DAH MENDARAT!!
.
Paling HOT sekarang ni TRAVEL KIT tu 🤩🤩
💥Pouch bag PU Leather
💥10 sachets Jamu TunTeja
💥30ml Feminine Herbal Wash
Rm108 sahaja
.
Tak lupa juga yang sentiasa HOT, haruslah Jamu TunTeja! Wajib dapatkan sekarang sebab tengah berlangsung Combo Sale. Jimat sehingga RM52!! 😍😍
.
Jangan lepaskan peluang keemasan ni!!
.
DM atau WhatsApp 📲 +60172799930 (klik link pada bio)😉
.
#jamu #jamutunteja #notyouraveragejamubrand #jamumoden #travelkit #travelkitjamutunteja #jamutuntejakajang #jamutuntejakl #jamutuntejaselangor #jamutuntejabangi #jamutuntejamalaysia #kajang #kl #bangi #semenyih #balakong #sungaibesar #sabakbernam #jamutuntejasabakbernam  #jamutuntejasungaibesar #combosale #jamutuntejasale #femininewash #feminineherbalwashbyjtt #confinement #berpantang #burnfat #healthyskin
  • STOK DAH MENDARAT!!
    .
    Paling HOT sekarang ni TRAVEL KIT tu 🤩🤩
    💥Pouch bag PU Leather
    💥10 sachets Jamu TunTeja
    💥30ml Feminine Herbal Wash
    Rm108 sahaja
    .
    Tak lupa juga yang sentiasa HOT, haruslah Jamu TunTeja! Wajib dapatkan sekarang sebab tengah berlangsung Combo Sale. Jimat sehingga RM52!! 😍😍
    .
    Jangan lepaskan peluang keemasan ni!!
    .
    DM atau WhatsApp 📲 +60172799930 (klik link pada bio)😉
    .
    #jamu #jamutunteja #notyouraveragejamubrand #jamumoden #travelkit #travelkitjamutunteja #jamutuntejakajang #jamutuntejakl #jamutuntejaselangor #jamutuntejabangi #jamutuntejamalaysia #kajang #kl #bangi #semenyih #balakong #sungaibesar #sabakbernam #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #combosale #jamutuntejasale #femininewash #feminineherbalwashbyjtt #confinement #berpantang #burnfat #healthyskin

  •  3  0  28 June, 2019
  • STOK DAH MENDARAT!!
.
Paling HOT sekarang ni TRAVEL KIT tu 🤩🤩
💥Pouch bag PU Leather
💥10 sachets Jamu TunTeja
💥30ml Feminine Herbal Wash
Rm108 sahaja
.
Tak lupa juga yang sentiasa HOT, haruslah Jamu TunTeja! Wajib dapatkan sekarang sebab tengah berlangsung Combo Sale. Jimat sehingga RM52!! 😍😍
.
Jangan lepaskan peluang keemasan ni!!
.
DM atau WhatsApp 📲 +60172799930 (klik link pada bio)😉
.
#jamu #jamutunteja #notyouraveragejamubrand #jamumoden #travelkit #travelkitjamutunteja #jamutuntejakajang #jamutuntejakl #jamutuntejaselangor #jamutuntejabangi #jamutuntejamalaysia #kajang #kl #bangi #semenyih #balakong #sungaibesar #sabakbernam #jamutuntejasabakbernam  #jamutuntejasungaibesar #combosale #jamutuntejasale #femininewash #feminineherbalwashbyjtt #confinement #berpantang #burnfat #healthyskin
  • STOK DAH MENDARAT!!
    .
    Paling HOT sekarang ni TRAVEL KIT tu 🤩🤩
    💥Pouch bag PU Leather
    💥10 sachets Jamu TunTeja
    💥30ml Feminine Herbal Wash
    Rm108 sahaja
    .
    Tak lupa juga yang sentiasa HOT, haruslah Jamu TunTeja! Wajib dapatkan sekarang sebab tengah berlangsung Combo Sale. Jimat sehingga RM52!! 😍😍
    .
    Jangan lepaskan peluang keemasan ni!!
    .
    DM atau WhatsApp 📲 +60172799930 (klik link pada bio)😉
    .
    #jamu #jamutunteja #notyouraveragejamubrand #jamumoden #travelkit #travelkitjamutunteja #jamutuntejakajang #jamutuntejakl #jamutuntejaselangor #jamutuntejabangi #jamutuntejamalaysia #kajang #kl #bangi #semenyih #balakong #sungaibesar #sabakbernam #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #combosale #jamutuntejasale #femininewash #feminineherbalwashbyjtt #confinement #berpantang #burnfat #healthyskin

  •  4  0  28 June, 2019
  • Ramai dah cuba Feminine Herbal Wash ni. Dan ramai yang repeat order sebab Feminine Herbal Wash ni dapat bantu selesaikan masalah yang dihadapi. 🔹Dapat mengurangkan masalah keputihan
🔹Melegakan kegatalan pada Miss V
🔹Hilangkan bau yg kurang menyenangkan pada Miss V 🔹Memberi kesegaran Miss V

Bila masalah dapat diselesaikan, terasa lebih selesa dan lebih confident. 
Takkan nak tunggu lagi. Meh dapatkan sekarang! 
DM atau WhatsApp 📲 +60172799930 atau klik link pada bio 😉

#feminibeherbalwash #feminineherbalwashbyjtt #femininewash #herbalwash #byjamutunteja #keputihan #kegatalan #baumissv #jamutuntejabangi #jamutuntejakajang #jamutuntejabalakong #jamutuntejasemenyih #jamutuntejaalorstar #jamutuntejapendang #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #kajang #bangi #semenyih #balakong #balikkampung #alostar #pendang #sabakbernam #sungaibesar
  • Ramai dah cuba Feminine Herbal Wash ni. Dan ramai yang repeat order sebab Feminine Herbal Wash ni dapat bantu selesaikan masalah yang dihadapi. 🔹Dapat mengurangkan masalah keputihan
    🔹Melegakan kegatalan pada Miss V
    🔹Hilangkan bau yg kurang menyenangkan pada Miss V 🔹Memberi kesegaran Miss V

    Bila masalah dapat diselesaikan, terasa lebih selesa dan lebih confident.
    Takkan nak tunggu lagi. Meh dapatkan sekarang!
    DM atau WhatsApp 📲 +60172799930 atau klik link pada bio 😉

    #feminibeherbalwash #feminineherbalwashbyjtt #femininewash #herbalwash #byjamutunteja #keputihan #kegatalan #baumissv #jamutuntejabangi #jamutuntejakajang #jamutuntejabalakong #jamutuntejasemenyih #jamutuntejaalorstar #jamutuntejapendang #jamutuntejasabakbernam #jamutuntejasungaibesar #kajang #bangi #semenyih #balakong #balikkampung #alostar #pendang #sabakbernam #sungaibesar

  •  3  0  31 May, 2019
  • Ooo..balik kampung..ooo..balik kampung..🎵🎶
Ha..dah menyanyi-nyanyi dah. Semangat nak balik kampung untuk beraya. 😁😁
Jangan lupa tau bawak sekali Jamu Tun Teja. Balik kampung, sesak² di jalan dan ambil masa yg lama dlm perjalanan mesti badan akan letih nanti. Bila ada Jamu Tun Teja ni boleh maintain energy tu. Lagi nanti nak beraya, layan famili dan anak².. Dalam tak sedar kulit makin cantik, kesihatan dalaman pun terjaga sekali. 😍😍
Ok, bagi yg dah kehabisan stok boleh terus roger saya ye..InsyaAllah saya akan bawak sedikit stok utk hari raya nanti. 
Saya akan berada di Sg Besar, Selangor pada 7Jun (Khamis) sehingga hari raya ke2 (Sabtu). Raya ke3 (Ahad), akan ke Alor star (Langgar) sehingga hari raya ke5 (Selasa), dan hari raya ke6 akan balik ke Kajang. 
Bagi yg nak order boleh terus dm atau klik WA pada bio saya. (WA 0172799930)

Berhati² pulang ke kampung. 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

With ❤️❤️
Faez

#jamutunteja
#jamutuntejakajang 
#nanajttteam 
#notyouraveragejamubrand 
#jtt 
#jttbalikkampung 
#balikkampung 
#raya
#aidilfitri 
#rayadenganjamutunteja
#sungaibesar
#alorstar
#jamutuntejasungaibesar
#jamutuntejaalorstar
  • Ooo..balik kampung..ooo..balik kampung..🎵🎶
    Ha..dah menyanyi-nyanyi dah. Semangat nak balik kampung untuk beraya. 😁😁
    Jangan lupa tau bawak sekali Jamu Tun Teja. Balik kampung, sesak² di jalan dan ambil masa yg lama dlm perjalanan mesti badan akan letih nanti. Bila ada Jamu Tun Teja ni boleh maintain energy tu. Lagi nanti nak beraya, layan famili dan anak².. Dalam tak sedar kulit makin cantik, kesihatan dalaman pun terjaga sekali. 😍😍
    Ok, bagi yg dah kehabisan stok boleh terus roger saya ye..InsyaAllah saya akan bawak sedikit stok utk hari raya nanti.
    Saya akan berada di Sg Besar, Selangor pada 7Jun (Khamis) sehingga hari raya ke2 (Sabtu). Raya ke3 (Ahad), akan ke Alor star (Langgar) sehingga hari raya ke5 (Selasa), dan hari raya ke6 akan balik ke Kajang.
    Bagi yg nak order boleh terus dm atau klik WA pada bio saya. (WA 0172799930)

    Berhati² pulang ke kampung.
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
    MAAF ZAHIR DAN BATIN

    With ❤️❤️
    Faez

    #jamutunteja
    #jamutuntejakajang
    #nanajttteam
    #notyouraveragejamubrand
    #jtt
    #jttbalikkampung
    #balikkampung
    #raya
    #aidilfitri
    #rayadenganjamutunteja
    #sungaibesar
    #alorstar
    #jamutuntejasungaibesar
    #jamutuntejaalorstar

  •  6  0  12 June, 2018

Top #jamutuntejasungaibesar Posts

  • Halia Bara bukan lah macam Halia biasa tau. Halia Bara ni kesan dia lagi power dari Halia biasa.. Benefit Halia Bara memang dah terbukti sejak berkurun lama dahulu. Pernah nampak orang tua kita sapu minyak Halia dekat lutut, tapak kaki.. kalau lenguh-lenguh?
.
YES. Kita import Halia Bara yang kita masukkan dalam Jamu Tun Teja ni dari supplier terbaik. Khas untuk wanita yang mengalami sakit sendi, lenguh badan, sakit lutut, sakit tumit, lesu badan... Halia Bara dalam JTT ni mampu meresap ke dalam sistem badan kita dan terus mengurangkan rasa sakit sendi dan lenguh
.
How it works? Halia Bara membantu melancarkan peredaran darah dalam badan seseorang wanita, bila darah kita lancar dalam badan, automatik, badan akan rasa segar je! Kalau nak hilang rasa lesu dan lenguh badan, boleh beli JTT untuk mak kita atau untuk kita sendiri k! Tolong percaya!
.
#jttkitapunya 
#takkanjamuhilangdidunia
#jamutunteja 
#jamutuntejabangi 
#jamutuntejakajang 
#jamutuntejasungaibesar 
#jamutuntejasabakbernam 
#kajang 
#bangi
#kl
#energybooster 
#badanberangin
#haliabara
  • Halia Bara bukan lah macam Halia biasa tau. Halia Bara ni kesan dia lagi power dari Halia biasa.. Benefit Halia Bara memang dah terbukti sejak berkurun lama dahulu. Pernah nampak orang tua kita sapu minyak Halia dekat lutut, tapak kaki.. kalau lenguh-lenguh?
    .
    YES. Kita import Halia Bara yang kita masukkan dalam Jamu Tun Teja ni dari supplier terbaik. Khas untuk wanita yang mengalami sakit sendi, lenguh badan, sakit lutut, sakit tumit, lesu badan... Halia Bara dalam JTT ni mampu meresap ke dalam sistem badan kita dan terus mengurangkan rasa sakit sendi dan lenguh
    .
    How it works? Halia Bara membantu melancarkan peredaran darah dalam badan seseorang wanita, bila darah kita lancar dalam badan, automatik, badan akan rasa segar je! Kalau nak hilang rasa lesu dan lenguh badan, boleh beli JTT untuk mak kita atau untuk kita sendiri k! Tolong percaya!
    .
    #jttkitapunya
    #takkanjamuhilangdidunia
    #jamutunteja
    #jamutuntejabangi
    #jamutuntejakajang
    #jamutuntejasungaibesar
    #jamutuntejasabakbernam
    #kajang
    #bangi
    #kl
    #energybooster
    #badanberangin
    #haliabara

  •  2  0  25 June, 2020
  • Berjaya menurunkan berat badan walaupun agak mustahil pada awalnya. Ternyata dgn amalkan Jamu Tun Teja, segalanya tidak lagi mustahil malah membuatkan hati berbunga².. 😍😍😍😍😍 #Repost @jamutuntejachenat (@get_repost)
・・・
Sharing my personal journey with Jamu Tun Teja
.
Ya, Che Nat gained 30 kg masa preggy anak second, and I was confident yang I won't get back my pre preggy weight sebab SEMUA orang cakap, bila preggy anak number dua, susah nak turun balik 😭😭plus, dah masuk 3 series ni, bertambah susah nak lose weight. .
Nasib baik jumpa Jamu Tun Teja, merasa la pakai size S balik. Kalau tak, masa preggy tu, pakai size XXL tauuu 😭
.
Siapa kata lepas beranak 2 tak boleh maintain slim?
.
Siapa kata dah masuk 3 series badan susah nak maintain?
.
Siapa kata dah anak 2 dah malas dan tiada masa nak jaga badan?
.
Orang yang cakap 👆🏻👆🏻tak kenal Jamu Tun Teja lagi la tu
.
Kalau tak percaya, tengok sendiri gambar ni ya
.
Jangan biar kata-kata orang lain jatuhkan semangat kita. Kalau kita sendiri tak usaha untuk diri kita, siapa nak tolong kita? Kalau nak result macam Che Nat ni, kena usaha, komited dan konsistent
.

Click the link on my bio for fast response
.
.
🌱1 box (15 sachets) - RM 88
🌱2 boxes (30 sachets) - RM 176
🌱3 boxes (45 sachets) - RM 264
.
.
#jamutuntejakajang #jamutunteja #jamutuntejabalakong #jamutuntejabangi #jamutuntejasemenyih #jamutuntejasungaibesar #jtt #kajang #semenyih #balakong #bangi #slim #kurus #burnfat #sayajualmilkbooster #sayajualmilkbooster #postnatal #postpartum #postpartumbody #setberpantang #kurusdengansihat #kurussecarasihat #healthylifestyle #jamumoden #energybooster #ubatkurusmalaysia #postnatal #zumba
  • Berjaya menurunkan berat badan walaupun agak mustahil pada awalnya. Ternyata dgn amalkan Jamu Tun Teja, segalanya tidak lagi mustahil malah membuatkan hati berbunga².. 😍😍😍😍😍 #Repost @jamutuntejachenat (@get_repost)
    ・・・
    Sharing my personal journey with Jamu Tun Teja
    .
    Ya, Che Nat gained 30 kg masa preggy anak second, and I was confident yang I won't get back my pre preggy weight sebab SEMUA orang cakap, bila preggy anak number dua, susah nak turun balik 😭😭plus, dah masuk 3 series ni, bertambah susah nak lose weight. .
    Nasib baik jumpa Jamu Tun Teja, merasa la pakai size S balik. Kalau tak, masa preggy tu, pakai size XXL tauuu 😭
    .
    Siapa kata lepas beranak 2 tak boleh maintain slim?
    .
    Siapa kata dah masuk 3 series badan susah nak maintain?
    .
    Siapa kata dah anak 2 dah malas dan tiada masa nak jaga badan?
    .
    Orang yang cakap 👆🏻👆🏻tak kenal Jamu Tun Teja lagi la tu
    .
    Kalau tak percaya, tengok sendiri gambar ni ya
    .
    Jangan biar kata-kata orang lain jatuhkan semangat kita. Kalau kita sendiri tak usaha untuk diri kita, siapa nak tolong kita? Kalau nak result macam Che Nat ni, kena usaha, komited dan konsistent
    .

    Click the link on my bio for fast response
    .
    .
    🌱1 box (15 sachets) - RM 88
    🌱2 boxes (30 sachets) - RM 176
    🌱3 boxes (45 sachets) - RM 264
    .
    .
    #jamutuntejakajang #jamutunteja #jamutuntejabalakong #jamutuntejabangi #jamutuntejasemenyih #jamutuntejasungaibesar #jtt #kajang #semenyih #balakong #bangi #slim #kurus #burnfat #sayajualmilkbooster #sayajualmilkbooster #postnatal #postpartum #postpartumbody #setberpantang #kurusdengansihat #kurussecarasihat #healthylifestyle #jamumoden #energybooster #ubatkurusmalaysia #postnatal #zumba

  •  10  0  24 November, 2017
  • Ooo..balik kampung..ooo..balik kampung..🎵🎶
Ha..dah menyanyi-nyanyi dah. Semangat nak balik kampung untuk beraya. 😁😁
Jangan lupa tau bawak sekali Jamu Tun Teja. Balik kampung, sesak² di jalan dan ambil masa yg lama dlm perjalanan mesti badan akan letih nanti. Bila ada Jamu Tun Teja ni boleh maintain energy tu. Lagi nanti nak beraya, layan famili dan anak².. Dalam tak sedar kulit makin cantik, kesihatan dalaman pun terjaga sekali. 😍😍
Ok, bagi yg dah kehabisan stok boleh terus roger saya ye..InsyaAllah saya akan bawak sedikit stok utk hari raya nanti. 
Saya akan berada di Sg Besar, Selangor pada 7Jun (Khamis) sehingga hari raya ke2 (Sabtu). Raya ke3 (Ahad), akan ke Alor star (Langgar) sehingga hari raya ke5 (Selasa), dan hari raya ke6 akan balik ke Kajang. 
Bagi yg nak order boleh terus dm atau klik WA pada bio saya. (WA 0172799930)

Berhati² pulang ke kampung. 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

With ❤️❤️
Faez

#jamutunteja
#jamutuntejakajang 
#nanajttteam 
#notyouraveragejamubrand 
#jtt 
#jttbalikkampung 
#balikkampung 
#raya
#aidilfitri 
#rayadenganjamutunteja
#sungaibesar
#alorstar
#jamutuntejasungaibesar
#jamutuntejaalorstar
  • Ooo..balik kampung..ooo..balik kampung..🎵🎶
    Ha..dah menyanyi-nyanyi dah. Semangat nak balik kampung untuk beraya. 😁😁
    Jangan lupa tau bawak sekali Jamu Tun Teja. Balik kampung, sesak² di jalan dan ambil masa yg lama dlm perjalanan mesti badan akan letih nanti. Bila ada Jamu Tun Teja ni boleh maintain energy tu. Lagi nanti nak beraya, layan famili dan anak².. Dalam tak sedar kulit makin cantik, kesihatan dalaman pun terjaga sekali. 😍😍
    Ok, bagi yg dah kehabisan stok boleh terus roger saya ye..InsyaAllah saya akan bawak sedikit stok utk hari raya nanti.
    Saya akan berada di Sg Besar, Selangor pada 7Jun (Khamis) sehingga hari raya ke2 (Sabtu). Raya ke3 (Ahad), akan ke Alor star (Langgar) sehingga hari raya ke5 (Selasa), dan hari raya ke6 akan balik ke Kajang.
    Bagi yg nak order boleh terus dm atau klik WA pada bio saya. (WA 0172799930)

    Berhati² pulang ke kampung.
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
    MAAF ZAHIR DAN BATIN

    With ❤️❤️
    Faez

    #jamutunteja
    #jamutuntejakajang
    #nanajttteam
    #notyouraveragejamubrand
    #jtt
    #jttbalikkampung
    #balikkampung
    #raya
    #aidilfitri
    #rayadenganjamutunteja
    #sungaibesar
    #alorstar
    #jamutuntejasungaibesar
    #jamutuntejaalorstar

  •  5  1  12 June, 2018