#jamususukdara Instagram Photos & Videos

jamususukdara - 426.8k posts

Hashtag Popularity

6.3
average comments
53
average likes

Latest #jamususukdara Posts

  • Pekat likat besar hijau busuk hanyir itulah ketulan yang keluar dari vagina customer jamu Kak Lis 

Memang puashti rasa lega sangt , korang akan rasa kelainan , bukan cerita dogeng ya 🤣🤣🤣🤣

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!

Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :

🩸Longgar
🩸Kentut faraj
🩸Keputihan
🩸Faraj gatal gatal
🩸Rahim jatuh
🩸Period tidak teratur
🩸Faraj jerawat
🩸Bau ikan hanyir
🩸Berlecak
🩸Berair
🩸Kurang ghairah
🩸Payudara lebih montok
🩸Punggung lebih bulat
🩸Putih Cerah Miss Faraj
🩸Seri pengantin
🩸Sukar mempunyai zuriat
🩸PCOS / TYROID

Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! 
#covid19
#natalismothercare
#missvlonggar
#jsd
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#vessaserum
#shahalam
#bconfident
#jamususukdara
#maskfacemalaysia
#kopijamu
#vaginathightening
#coronavirusmalaysia
#sweetdara
#jalansesatkesyurga
#neelofa
#shahalam
#kopigadis
#payudaramontok
#nursajat
#breastfeeding
#pengerasmalamjumaat
#7harimencintaimu
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#lockdownmalaysia
  • Pekat likat besar hijau busuk hanyir itulah ketulan yang keluar dari vagina customer jamu Kak Lis

    Memang puashti rasa lega sangt , korang akan rasa kelainan , bukan cerita dogeng ya 🤣🤣🤣🤣

    HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!

    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :

    🩸Longgar
    🩸Kentut faraj
    🩸Keputihan
    🩸Faraj gatal gatal
    🩸Rahim jatuh
    🩸Period tidak teratur
    🩸Faraj jerawat
    🩸Bau ikan hanyir
    🩸Berlecak
    🩸Berair
    🩸Kurang ghairah
    🩸Payudara lebih montok
    🩸Punggung lebih bulat
    🩸Putih Cerah Miss Faraj
    🩸Seri pengantin
    🩸Sukar mempunyai zuriat
    🩸PCOS / TYROID

    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!!
    #covid19
    #natalismothercare
    #missvlonggar
    #jsd
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #vessaserum
    #shahalam
    #bconfident
    #jamususukdara
    #maskfacemalaysia
    #kopijamu
    #vaginathightening
    #coronavirusmalaysia
    #sweetdara
    #jalansesatkesyurga
    #neelofa
    #shahalam
    #kopigadis
    #payudaramontok
    #nursajat
    #breastfeeding
    #pengerasmalamjumaat
    #7harimencintaimu
    #kaklishomemadejamu
    #homemadejamu
    #lockdownmalaysia

  •  1  0  2 hours ago
  • Dah habaq dah jamu jamu Kak Lis memang Insyallah mujarab, setiap satu jamu ada khas dia punya function ya

Tengok ni breasts besaq tapi kosong lepas makan jamu for breast Susuk Kembali Kental tu dia dah berisi nohhh.... dah berat berdaging uolls!!!

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!

Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :

🩸Longgar
🩸Kentut faraj
🩸Keputihan
🩸Faraj gatal gatal
🩸Rahim jatuh
🩸Period tidak teratur
🩸Faraj jerawat
🩸Bau ikan hanyir
🩸Berlecak
🩸Berair
🩸Kurang ghairah
🩸Payudara lebih montok
🩸Punggung lebih bulat
🩸Putih Cerah Miss Faraj
🩸Seri pengantin
🩸Sukar mempunyai zuriat
🩸PCOS / TYROID

Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .

#covid19
#natalismothercare
#missvlonggar
#jsd
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#vessaserum
#shahalam
#bconfident
#jamususukdara
#maskfacemalaysia
#kopijamu
#vaginathightening
#coronavirusmalaysia
#sweetdara
#jalansesatkesyurga
#neelofa
#shahalam
#kakkm
#payudaramontok
#nursajat
#breastfeeding
#pengerasmalamjumaat
#7harimencintaimu
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#lockdownmalaysia
  • Dah habaq dah jamu jamu Kak Lis memang Insyallah mujarab, setiap satu jamu ada khas dia punya function ya

    Tengok ni breasts besaq tapi kosong lepas makan jamu for breast Susuk Kembali Kental tu dia dah berisi nohhh.... dah berat berdaging uolls!!!

    HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!

    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :

    🩸Longgar
    🩸Kentut faraj
    🩸Keputihan
    🩸Faraj gatal gatal
    🩸Rahim jatuh
    🩸Period tidak teratur
    🩸Faraj jerawat
    🩸Bau ikan hanyir
    🩸Berlecak
    🩸Berair
    🩸Kurang ghairah
    🩸Payudara lebih montok
    🩸Punggung lebih bulat
    🩸Putih Cerah Miss Faraj
    🩸Seri pengantin
    🩸Sukar mempunyai zuriat
    🩸PCOS / TYROID

    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .

    #covid19
    #natalismothercare
    #missvlonggar
    #jsd
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #vessaserum
    #shahalam
    #bconfident
    #jamususukdara
    #maskfacemalaysia
    #kopijamu
    #vaginathightening
    #coronavirusmalaysia
    #sweetdara
    #jalansesatkesyurga
    #neelofa
    #shahalam
    #kakkm
    #payudaramontok
    #nursajat
    #breastfeeding
    #pengerasmalamjumaat
    #7harimencintaimu
    #kaklishomemadejamu
    #homemadejamu
    #lockdownmalaysia

  •  1  0  2 hours ago
  • Ini adalah info & harga bagi setiap produk keluaran Kak Lis Homemade Jamu .
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI !!!
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60122787172
. .
Telegram: +60122787172
.
INSTAGRAM :@jamukaklishomemade.my
.
__________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
#cariakudisyurga
#missvlonggar
#ubatkuat
#vessaserum
#zuriat
#natalismothercare
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#jrm
#ivf
#payudaramontok
#jamususukdara
#bondarozita
#kopijamu
#jamukaklis
#superboobs
#cocohotz
#serumpayudara
#jamususukdara
#jamuratumalaya
#kakkm
#payudaramontok
#serumpayudara
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#hushhush
#bajumengandung
#sweetdara
#geleratrapat
#7harimencintaiku2
  • Ini adalah info & harga bagi setiap produk keluaran Kak Lis Homemade Jamu .
    .
    .
    HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    .
    •Longgar
    •Kentut faraj
    •Keputihan
    •Faraj gatal gatal
    •Rahim jatuh
    •Period tidak teratur
    •Faraj jerawat
    •Bau ikan hanyir
    •Berlecak
    •Berair
    •Kurang ghairah
    •Payudara lebih montok
    •Punggung lebih bulat
    •Putih Cerah Miss Faraj
    •Seri pengantin
    •Sukar mempunyai zuriat
    •PCOS / TYROID
    .
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
    ________________________________________
    .
    FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
    .
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI !!!
    .
    FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
    .
    http://www.wasap.my/60122787172
    . .
    Telegram: +60122787172
    .
    INSTAGRAM :@jamukaklishomemade.my
    .
    __________________________________________
    🌏Shipped Worldwide .
    .
    #cariakudisyurga
    #missvlonggar
    #ubatkuat
    #vessaserum
    #zuriat
    #natalismothercare
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #jrm
    #ivf
    #payudaramontok
    #jamususukdara
    #bondarozita
    #kopijamu
    #jamukaklis
    #superboobs
    #cocohotz
    #serumpayudara
    #jamususukdara
    #jamuratumalaya
    #kakkm
    #payudaramontok
    #serumpayudara
    #pengerasmalamjumaat
    #aliffterlajaklaris
    #kaklishomemadejamu
    #homemadejamu
    #hushhush
    #bajumengandung
    #sweetdara
    #geleratrapat
    #7harimencintaiku2

  •  3  0  5 hours ago
  • 6 tahun dah Kak Lis meniaga Kak Lis Homemade Jamu , dari 2014 sampai la sekarang
.
Alhamdullilah syukur ke hadrat ilahi ‎اللّهُ swt beri Kak Lis tenaga , akal fikiran, resepi resepi untuk membahagiakan kaum kaum wanita dan lelaki
.
Bukan senang , nak buat anda anda pada mulanya pecaya , untuk cuba Kak Lis Homemade Jamu
.
Pernah jatuh dan ada agent agent yang tinggalkan Kak Lis bukan saja tinggal malah membawang di belakang, kawan kawan pun banyak lari lintang pukang tinggal diriku dah tak anggap sahabat dah masa tu
.
Tapi Kak Lis sabar, and yes me and my husband we work hard kami bangkit and go thru memang betul orang cakap bila dah jatuh dia punya bangkit lain maciam
.
Thank u to all my CUSTOMER CONSUMER, AGENT AGENT KAK LIS DI SELURUH MALAYSIA, BRUNEI, SINGAPORE , AUSTRALIA I AM SO PROUD AND SYUKUR HAVING U HERE AS MY FAMILY AND TRULY FRIENDS!!
.
Sumpah lilahitaala , Kak Lis akan sentiasa bantu menyelesaikan membuat jamu yang berkualiti tanpa MENJATUHKAN MARTABAT PEREMPUAN!!!
.
Love hugs uolls kekuat sungguh!!
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
🩸Longgar
🩸Kentut faraj
🩸Keputihan
🩸Faraj gatal gatal
🩸Rahim jatuh
🩸Period tidak teratur
🩸Faraj jerawat
🩸Bau ikan hanyir
🩸Berlecak
🩸Berair
🩸Kurang ghairah
🩸Payudara lebih montok
🩸Punggung lebih bulat
🩸Putih Cerah Miss Faraj
🩸Seri pengantin
🩸Sukar mempunyai zuriat
🩸PCOS / TYROID
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI !!!
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60122787172
. .
Telegram: +60122787172
.
INSTAGRAM :@jamukaklishomemade.my
.
__________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
#cariakudisyurga
#missvlonggar
#ubatkuat
#vessaserum
#zuriat
#natalismothercare
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#jrm
#ivf
#payudaramontok
#jamususukdara
#bondarozita
#kopijamu
#jamukaklis
#superboobs
#cocohotz
#serumpayudara
#jamususukdara
#jamuratumalaya
#kakkm
#payudaramontok
#serumpayudara
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#hushhush
#bajumengandung
#sweetdara
#geleratrapat
#7harimencintaiku2
  • 6 tahun dah Kak Lis meniaga Kak Lis Homemade Jamu , dari 2014 sampai la sekarang
    .
    Alhamdullilah syukur ke hadrat ilahi ‎اللّهُ swt beri Kak Lis tenaga , akal fikiran, resepi resepi untuk membahagiakan kaum kaum wanita dan lelaki
    .
    Bukan senang , nak buat anda anda pada mulanya pecaya , untuk cuba Kak Lis Homemade Jamu
    .
    Pernah jatuh dan ada agent agent yang tinggalkan Kak Lis bukan saja tinggal malah membawang di belakang, kawan kawan pun banyak lari lintang pukang tinggal diriku dah tak anggap sahabat dah masa tu
    .
    Tapi Kak Lis sabar, and yes me and my husband we work hard kami bangkit and go thru memang betul orang cakap bila dah jatuh dia punya bangkit lain maciam
    .
    Thank u to all my CUSTOMER CONSUMER, AGENT AGENT KAK LIS DI SELURUH MALAYSIA, BRUNEI, SINGAPORE , AUSTRALIA I AM SO PROUD AND SYUKUR HAVING U HERE AS MY FAMILY AND TRULY FRIENDS!!
    .
    Sumpah lilahitaala , Kak Lis akan sentiasa bantu menyelesaikan membuat jamu yang berkualiti tanpa MENJATUHKAN MARTABAT PEREMPUAN!!!
    .
    Love hugs uolls kekuat sungguh!!
    .
    HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    🩸Longgar
    🩸Kentut faraj
    🩸Keputihan
    🩸Faraj gatal gatal
    🩸Rahim jatuh
    🩸Period tidak teratur
    🩸Faraj jerawat
    🩸Bau ikan hanyir
    🩸Berlecak
    🩸Berair
    🩸Kurang ghairah
    🩸Payudara lebih montok
    🩸Punggung lebih bulat
    🩸Putih Cerah Miss Faraj
    🩸Seri pengantin
    🩸Sukar mempunyai zuriat
    🩸PCOS / TYROID
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI !!!
    .
    FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
    .
    http://www.wasap.my/60122787172
    . .
    Telegram: +60122787172
    .
    INSTAGRAM :@jamukaklishomemade.my
    .
    __________________________________________
    🌏Shipped Worldwide .
    .
    #cariakudisyurga
    #missvlonggar
    #ubatkuat
    #vessaserum
    #zuriat
    #natalismothercare
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #jrm
    #ivf
    #payudaramontok
    #jamususukdara
    #bondarozita
    #kopijamu
    #jamukaklis
    #superboobs
    #cocohotz
    #serumpayudara
    #jamususukdara
    #jamuratumalaya
    #kakkm
    #payudaramontok
    #serumpayudara
    #pengerasmalamjumaat
    #aliffterlajaklaris
    #kaklishomemadejamu
    #homemadejamu
    #hushhush
    #bajumengandung
    #sweetdara
    #geleratrapat
    #7harimencintaiku2

  •  2  0  5 hours ago
  • .
.
140820
.
.
Pekat likat besar hijau busuk hanyir itulah ketulan yang keluar dari vagina customer Kak Lis 
.
.
Memang puashti rasa lega sangt , hangpa akan rasa kelainan , bukan cerita dogeng ya 🤣🤣🤣🤣
.
.
.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
🩸Longgar
🩸Kentut faraj
🩸Keputihan
🩸Faraj gatal gatal
🩸Rahim jatuh
🩸Period tidak teratur
🩸Faraj jerawat
🩸Bau ikan hanyir
🩸Berlecak
🩸Berair
🩸Kurang ghairah
🩸Payudara lebih montok
🩸Punggung lebih bulat
🩸Putih Cerah Miss Faraj
🩸Seri pengantin
🩸Sukar mempunyai zuriat
🩸PCOS / TYROID
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60102506354
.
Website : www.kaklishomemadejamu.com 
.
Telegram: +60102506354
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
#covid19
#natalismothercare
#missvlonggar
#jsd
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#vessaserum
#shahalam
#bconfident
#jamususukdara
#maskfacemalaysia
#kopijamu
#vaginathightening
#coronavirusmalaysia
#sweetdara
#jalansesatkesyurga
#neelofa
#shahalam
#kopigadis
#payudaramontok
#nursajat
#breastfeeding
#pengerasmalamjumaat
#7harimencintaimu
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#lockdownmalaysia
  • .
    .
    140820
    .
    .
    Pekat likat besar hijau busuk hanyir itulah ketulan yang keluar dari vagina customer Kak Lis
    .
    .
    Memang puashti rasa lega sangt , hangpa akan rasa kelainan , bukan cerita dogeng ya 🤣🤣🤣🤣
    .
    .
    .

    HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    🩸Longgar
    🩸Kentut faraj
    🩸Keputihan
    🩸Faraj gatal gatal
    🩸Rahim jatuh
    🩸Period tidak teratur
    🩸Faraj jerawat
    🩸Bau ikan hanyir
    🩸Berlecak
    🩸Berair
    🩸Kurang ghairah
    🩸Payudara lebih montok
    🩸Punggung lebih bulat
    🩸Putih Cerah Miss Faraj
    🩸Seri pengantin
    🩸Sukar mempunyai zuriat
    🩸PCOS / TYROID
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
    ________________________________________
    .
    FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
    .
    http://www.wasap.my/60102506354
    .
    Website : www.kaklishomemadejamu.com
    .
    Telegram: +60102506354
    .
    _____________________________________________
    🌏Shipped Worldwide .
    .
    #covid19
    #natalismothercare
    #missvlonggar
    #jsd
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #vessaserum
    #shahalam
    #bconfident
    #jamususukdara
    #maskfacemalaysia
    #kopijamu
    #vaginathightening
    #coronavirusmalaysia
    #sweetdara
    #jalansesatkesyurga
    #neelofa
    #shahalam
    #kopigadis
    #payudaramontok
    #nursajat
    #breastfeeding
    #pengerasmalamjumaat
    #7harimencintaimu
    #kaklishomemadejamu
    #homemadejamu
    #lockdownmalaysia

  •  1  0  6 hours ago
  • 💦 💦 💦 💦 💦
.
.
MISS-V BERLECAK & LONGGAR! 
.
😥😥😥😥😥
.
Tak peee!!! Jangan risau!!
.
CRYSTAL-X MMVEE kan ada! 😍
.
Stick Crystal yang merawat masalah MissV👇
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Berlecak
•Berair
.
Sapu² jer and you ready to ROCK the night babehhh!!! 💪💪💪💪💪
.
.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
#mamamuda
#mamamudacrystalx #crystalx
#crystalxmalaysia #jamuketat 
#jamusendat #jamuperapat
#perapat #missvlongga #jamukaklis
#manjakani #jamuperapat 
#vessaserum #shahalam #lovebite
#jamususukdara #kopijamu #vaginathightening
#sweetdara #jsd #shahalam #payudaramontok #homemadejamu #kembalidara #maajun #jamumoden
.
.
.
  • 💦 💦 💦 💦 💦
    .
    .
    MISS-V BERLECAK & LONGGAR!
    .
    😥😥😥😥😥
    .
    Tak peee!!! Jangan risau!!
    .
    CRYSTAL-X MMVEE kan ada! 😍
    .
    Stick Crystal yang merawat masalah MissV👇
    .
    •Longgar
    •Kentut faraj
    •Keputihan
    •Berlecak
    •Berair
    .
    Sapu² jer and you ready to ROCK the night babehhh!!! 💪💪💪💪💪
    .
    .
    🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    .
    .
    #mamamuda
    #mamamudacrystalx #crystalx
    #crystalxmalaysia #jamuketat
    #jamusendat #jamuperapat
    #perapat #missvlongga #jamukaklis
    #manjakani #jamuperapat
    #vessaserum #shahalam #lovebite
    #jamususukdara #kopijamu #vaginathightening
    #sweetdara #jsd #shahalam #payudaramontok #homemadejamu #kembalidara #maajun #jamumoden
    .
    .
    .

  •  0  0  10 hours ago
  • Moden dan tradisi boleh bergerak seiring. Siapa kata tak boleh bergabung?

Macam Feminine Wash JSD. 
Produk moden yang menggunakan bahan tradisi seperti sireh untuk rawat masalah keputihan.

Wanita dan masalah keputihan sememangnya adalah normal.
Tapi kena beware bila lendir bertukar warna normal menjadi putih pekat, kuning, hijau, coklat kemerahan, kelihatan seperti nanah dan berbau busuk. Kemudian gatal² dan boleh dijangkiti kuman jika digaru.

Mencegah lebih baik dari merawat. Feminine Wash JSD adalah pilihan yang tepat. 😍

#fwjsd#sayajualjamususukdara#jsdoriginal#jsdmurah#jsdnegerisembilan#jsdseremban#jsdportdickson#jsdterbaik#keputihan#gatalgatalmissv#jamususukdara#manismantappenuhrahsia

www.wasap.my/60135296992/fw
  • Moden dan tradisi boleh bergerak seiring. Siapa kata tak boleh bergabung?

    Macam Feminine Wash JSD.
    Produk moden yang menggunakan bahan tradisi seperti sireh untuk rawat masalah keputihan.

    Wanita dan masalah keputihan sememangnya adalah normal.
    Tapi kena beware bila lendir bertukar warna normal menjadi putih pekat, kuning, hijau, coklat kemerahan, kelihatan seperti nanah dan berbau busuk. Kemudian gatal² dan boleh dijangkiti kuman jika digaru.

    Mencegah lebih baik dari merawat. Feminine Wash JSD adalah pilihan yang tepat. 😍

    #fwjsd #sayajualjamususukdara #jsdoriginal #jsdmurah #jsdnegerisembilan #jsdseremban #jsdportdickson #jsdterbaik #keputihan #gatalgatalmissv#jamususukdara#manismantappenuhrahsia

    www.wasap.my/60135296992/fw

  •  2  0  11 hours ago
  • Positive feedback always from jamu kaklis🥰
.
.
MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
🩸Longgar
🩸Kentut faraj
🩸Keputihan
🩸Faraj gatal gatal
🩸Rahim jatuh
🩸Period tidak teratur
🩸Faraj jerawat
🩸Bau ikan hanyir
🩸Berlecak
🩸Berair
🩸Kurang ghairah
🩸Payudara lebih montok
🩸Punggung lebih bulat
🩸Putih Cerah Miss Faraj
🩸Seri pengantin
🩸Sukar mempunyai zuriat
🩸PCOS / TYROID
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
https://wa.me/6738285727
.
#jamukaklis #jamukaklisbrunei #jamubrunei #jamukaklismurah #jamumurahbrunei #jamubruneimurah #jamu #brunei #bruneionline #jamumantap  #natalismothercare #missvlonggar #jsd #zuriat #mandul #manjakani #jamuperapat #buahzuriat #bconfident #jamususukdara #kopijamu#vaginathightening #sweetdara  #jsd #payudaramontok #breastfeeding #pengerasmalamjumaat  #kaklishomemadejamu #homemadejamu
  • Positive feedback always from jamu kaklis🥰
    .
    .
    MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    🩸Longgar
    🩸Kentut faraj
    🩸Keputihan
    🩸Faraj gatal gatal
    🩸Rahim jatuh
    🩸Period tidak teratur
    🩸Faraj jerawat
    🩸Bau ikan hanyir
    🩸Berlecak
    🩸Berair
    🩸Kurang ghairah
    🩸Payudara lebih montok
    🩸Punggung lebih bulat
    🩸Putih Cerah Miss Faraj
    🩸Seri pengantin
    🩸Sukar mempunyai zuriat
    🩸PCOS / TYROID
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
    ________________________________________
    .
    FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
    https://wa.me/6738285727
    .
    #jamukaklis #jamukaklisbrunei #jamubrunei #jamukaklismurah #jamumurahbrunei #jamubruneimurah #jamu #brunei #bruneionline #jamumantap #natalismothercare #missvlonggar #jsd #zuriat #mandul #manjakani #jamuperapat #buahzuriat #bconfident #jamususukdara #kopijamu#vaginathightening #sweetdara #jsd #payudaramontok #breastfeeding #pengerasmalamjumaat #kaklishomemadejamu #homemadejamu

  •  0  0  11 hours ago
  • Jamu yang amazing , keberkesanan mengila!!
.
.
Wahh tinggi rasanya , rasa sebenar benarnya puashati dapat bantu banyak pasangan suami isteri
.
.
Mana yang dulu tak intim dah mula lain maciam sampai kalah orang bercinta Ok²!!
.
.
Pernah tengok anak 4, kahwin dah lebih 15 tahun tapi suami main balas balas wassap dengan isteri kat ofis ? Haaaa ni la dia lepas makan Kak Lis Homemade Jamu tau!!
.
.
Dia punya penangan lain maciam memang uolls akan tak pecaya if belum cuba ! Tapi Kak Lis akan cakap CONFIRMED GUARANTEE suami uolls lain maciam sebab dah terjadi pada suami Kak Lis sampai mengandung tunggu masa aje ni yeeee 🤣🤣🤣
.
.
.
SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116184338

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .

.
#lovebite
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#gegarvaganza
#kopijamu
#jamulicious
#vilaghazara
#nursajat
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#bahagiabukanbidaan
#payudaramontok
#premiumjamu
#jamumoden
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk
  • Jamu yang amazing , keberkesanan mengila!!
    .
    .
    Wahh tinggi rasanya , rasa sebenar benarnya puashati dapat bantu banyak pasangan suami isteri
    .
    .
    Mana yang dulu tak intim dah mula lain maciam sampai kalah orang bercinta Ok²!!
    .
    .
    Pernah tengok anak 4, kahwin dah lebih 15 tahun tapi suami main balas balas wassap dengan isteri kat ofis ? Haaaa ni la dia lepas makan Kak Lis Homemade Jamu tau!!
    .
    .
    Dia punya penangan lain maciam memang uolls akan tak pecaya if belum cuba ! Tapi Kak Lis akan cakap CONFIRMED GUARANTEE suami uolls lain maciam sebab dah terjadi pada suami Kak Lis sampai mengandung tunggu masa aje ni yeeee 🤣🤣🤣
    .
    .
    .
    SERENDAH RM35 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    .
    •Longgar
    •Kentut faraj
    •Keputihan
    •Faraj gatal gatal
    •Rahim jatuh
    •Period tidak teratur
    •Faraj jerawat
    •Bau ikan hanyir
    •Berlecak
    •Berair
    •Kurang ghairah
    •Payudara lebih montok
    •Punggung lebih bulat
    •Putih Cerah Miss Faraj
    •Seri pengantin
    •Sukar mempunyai zuriat
    •PCOS / TYROID
    .
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
    ________________________________________
    .
    FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
    .
    http://www.wasap.my/601116184338

    _____________________________________________
    🌏Shipped Worldwide .

    .
    #lovebite
    #farajtakberbau
    #missvlonggar
    #ubatkuat
    #jamuketat
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #keputihan
    #shahalam
    #payudaramontok
    #jamususukdara
    #gegarvaganza
    #kopijamu
    #jamulicious
    #vilaghazara
    #nursajat
    #fattzura
    #jsd
    #crecionbysitinurhaliza
    #bahagiabukanbidaan
    #payudaramontok
    #premiumjamu
    #jamumoden
    #pengerasmalamjumaat
    #aliffterlajaklaris
    #kaklishomemadejamu
    #noradanish
    #ctdk

  •  3  0  11 hours ago
  • Alhamdullilah makan Kak Lis Homemade Jamu memang takkan rasa membazir uolls beli
.
.
Kak Lis faham banyak jamu kat di luar pasaran tu, yang murah sampai yang mahal
.
.
Dont worry jamu Kak Lis uolls takkan rasa pembaziran, CONFIRMED GUARANTEE MENJADI!!
.
.
Wanita its time for us to wake up, show to our husband walau kita beranak pinak, walau badan kita kepompom tapi yang pasti bawah tu haaaaaa macam tak pernah BERSETUBUH!!!
.
.
.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
🩸Longgar
🩸Kentut faraj
🩸Keputihan
🩸Faraj gatal gatal
🩸Rahim jatuh
🩸Period tidak teratur
🩸Faraj jerawat
🩸Bau ikan hanyir
🩸Berlecak
🩸Berair
🩸Kurang ghairah
🩸Payudara lebih montok
🩸Punggung lebih bulat
🩸Putih Cerah Miss Faraj
🩸Seri pengantin
🩸Sukar mempunyai zuriat
🩸PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60126435056
.
.
Telegram: +60126435056
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
.
#cariakudisyurga
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#cintaterlarang
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#adelleasofea
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#cemburuseorangperempuan
#naqiuboboy
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#ctdk
  • Alhamdullilah makan Kak Lis Homemade Jamu memang takkan rasa membazir uolls beli
    .
    .
    Kak Lis faham banyak jamu kat di luar pasaran tu, yang murah sampai yang mahal
    .
    .
    Dont worry jamu Kak Lis uolls takkan rasa pembaziran, CONFIRMED GUARANTEE MENJADI!!
    .
    .
    Wanita its time for us to wake up, show to our husband walau kita beranak pinak, walau badan kita kepompom tapi yang pasti bawah tu haaaaaa macam tak pernah BERSETUBUH!!!
    .
    .
    .

    HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    .
    🩸Longgar
    🩸Kentut faraj
    🩸Keputihan
    🩸Faraj gatal gatal
    🩸Rahim jatuh
    🩸Period tidak teratur
    🩸Faraj jerawat
    🩸Bau ikan hanyir
    🩸Berlecak
    🩸Berair
    🩸Kurang ghairah
    🩸Payudara lebih montok
    🩸Punggung lebih bulat
    🩸Putih Cerah Miss Faraj
    🩸Seri pengantin
    🩸Sukar mempunyai zuriat
    🩸PCOS / TYROID
    .
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
    ________________________________________
    .
    FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
    .
    http://www.wasap.my/60126435056
    .
    .
    Telegram: +60126435056
    .
    _____________________________________________
    🌏Shipped Worldwide .
    .
    .
    #cariakudisyurga
    #farajtakberbau
    #missvlonggar
    #ubatkuat
    #jamuketat
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #keputihan
    #shahalam
    #payudaramontok
    #jamususukdara
    #cintaterlarang
    #kopijamu
    #jamulicious
    #syintagila
    #adelleasofea
    #fattzura
    #jsd
    #crecionbysitinurhaliza
    #kakkm
    #payudaramontok
    #cemburuseorangperempuan
    #naqiuboboy
    #pengerasmalamjumaat
    #aliffterlajaklaris
    #kaklishomemadejamu
    #homemadejamu
    #ctdk

  •  0  0  12 hours ago
  • Positive feedback always from jamu kaklis🥰
.
.
MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
🩸Longgar
🩸Kentut faraj
🩸Keputihan
🩸Faraj gatal gatal
🩸Rahim jatuh
🩸Period tidak teratur
🩸Faraj jerawat
🩸Bau ikan hanyir
🩸Berlecak
🩸Berair
🩸Kurang ghairah
🩸Payudara lebih montok
🩸Punggung lebih bulat
🩸Putih Cerah Miss Faraj
🩸Seri pengantin
🩸Sukar mempunyai zuriat
🩸PCOS / TYROID
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
https://wa.me/6738285727
.
#jamukaklis #jamukaklisbrunei #jamubrunei #jamukaklismurah #jamumurahbrunei #jamubruneimurah #jamu #brunei #bruneionline #jamumantap  #natalismothercare #missvlonggar #jsd #zuriat #mandul #manjakani #jamuperapat #buahzuriat #bconfident #jamususukdara #kopijamu#vaginathightening #sweetdara  #jsd #payudaramontok #breastfeeding #pengerasmalamjumaat  #kaklishomemadejamu #homemadejamu
  • Positive feedback always from jamu kaklis🥰
    .
    .
    MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    🩸Longgar
    🩸Kentut faraj
    🩸Keputihan
    🩸Faraj gatal gatal
    🩸Rahim jatuh
    🩸Period tidak teratur
    🩸Faraj jerawat
    🩸Bau ikan hanyir
    🩸Berlecak
    🩸Berair
    🩸Kurang ghairah
    🩸Payudara lebih montok
    🩸Punggung lebih bulat
    🩸Putih Cerah Miss Faraj
    🩸Seri pengantin
    🩸Sukar mempunyai zuriat
    🩸PCOS / TYROID
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
    ________________________________________
    .
    FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
    https://wa.me/6738285727
    .
    #jamukaklis #jamukaklisbrunei #jamubrunei #jamukaklismurah #jamumurahbrunei #jamubruneimurah #jamu #brunei #bruneionline #jamumantap #natalismothercare #missvlonggar #jsd #zuriat #mandul #manjakani #jamuperapat #buahzuriat #bconfident #jamususukdara #kopijamu#vaginathightening #sweetdara #jsd #payudaramontok #breastfeeding #pengerasmalamjumaat #kaklishomemadejamu #homemadejamu

  •  0  0  13 hours ago
  • Pekat likat besar hijau busuk hanyir itulah ketulan yang keluar dari vagina customer Kak Lis 
.
.
Memang puashti rasa lega sangt , hangpa akan rasa kelainan , bukan cerita dogeng ya 🤣🤣🤣🤣
.
.
.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
🩸Longgar
🩸Kentut faraj
🩸Keputihan
🩸Faraj gatal gatal
🩸Rahim jatuh
🩸Period tidak teratur
🩸Faraj jerawat
🩸Bau ikan hanyir
🩸Berlecak
🩸Berair
🩸Kurang ghairah
🩸Payudara lebih montok
🩸Punggung lebih bulat
🩸Putih Cerah Miss Faraj
🩸Seri pengantin
🩸Sukar mempunyai zuriat
🩸PCOS / TYROID
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601118985339
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
#covid19
#natalismothercare
#missvlonggar
#jsd
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#vessaserum
#shahalam
#bconfident
#jamususukdara
#maskfacemalaysia
#kopijamu
#vaginathightening
#coronavirusmalaysia
#sweetdara
#jalansesatkesyurga
#neelofa
#shahalam
#kopigadis
#payudaramontok
#nursajat
#breastfeeding
#pengerasmalamjumaat
#7harimencintaimu
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#lockdownmalaysia
  • Pekat likat besar hijau busuk hanyir itulah ketulan yang keluar dari vagina customer Kak Lis
    .
    .
    Memang puashti rasa lega sangt , hangpa akan rasa kelainan , bukan cerita dogeng ya 🤣🤣🤣🤣
    .
    .
    .

    HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    🩸Longgar
    🩸Kentut faraj
    🩸Keputihan
    🩸Faraj gatal gatal
    🩸Rahim jatuh
    🩸Period tidak teratur
    🩸Faraj jerawat
    🩸Bau ikan hanyir
    🩸Berlecak
    🩸Berair
    🩸Kurang ghairah
    🩸Payudara lebih montok
    🩸Punggung lebih bulat
    🩸Putih Cerah Miss Faraj
    🩸Seri pengantin
    🩸Sukar mempunyai zuriat
    🩸PCOS / TYROID
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
    ________________________________________
    .
    FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
    .
    http://www.wasap.my/601118985339
    .
    _____________________________________________
    🌏Shipped Worldwide .
    .
    #covid19
    #natalismothercare
    #missvlonggar
    #jsd
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #vessaserum
    #shahalam
    #bconfident
    #jamususukdara
    #maskfacemalaysia
    #kopijamu
    #vaginathightening
    #coronavirusmalaysia
    #sweetdara
    #jalansesatkesyurga
    #neelofa
    #shahalam
    #kopigadis
    #payudaramontok
    #nursajat
    #breastfeeding
    #pengerasmalamjumaat
    #7harimencintaimu
    #kaklishomemadejamu
    #homemadejamu
    #lockdownmalaysia

  •  1  0  13 hours ago
  • Happy weekend peeps 💕.. Apa planning korang hari cuti ni? 
.
. 
Thank you @bykakmek beli KOPI JAMU 🔥🔥🔥
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116184338
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide 
.
#cariakudisyurga
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#imaan
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#30pesanansuara
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#premiumjamu
#pinklady
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#ctdk
  • Happy weekend peeps 💕.. Apa planning korang hari cuti ni?
    .
    .
    Thank you @bykakmek beli KOPI JAMU 🔥🔥🔥
    .
    .
    HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    .
    •Longgar
    •Kentut faraj
    •Keputihan
    •Faraj gatal gatal
    •Rahim jatuh
    •Period tidak teratur
    •Faraj jerawat
    •Bau ikan hanyir
    •Berlecak
    •Berair
    •Kurang ghairah
    •Payudara lebih montok
    •Punggung lebih bulat
    •Putih Cerah Miss Faraj
    •Seri pengantin
    •Sukar mempunyai zuriat
    •PCOS / TYROID
    .
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
    ________________________________________
    .
    FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
    .
    http://www.wasap.my/601116184338
    .
    _____________________________________________
    🌏Shipped Worldwide
    .
    #cariakudisyurga
    #farajtakberbau
    #missvlonggar
    #ubatkuat
    #jamuketat
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #keputihan
    #shahalam
    #payudaramontok
    #jamususukdara
    #imaan
    #kopijamu
    #jamulicious
    #syintagila
    #30pesanansuara
    #fattzura
    #jsd
    #crecionbysitinurhaliza
    #kakkm
    #payudaramontok
    #premiumjamu
    #pinklady
    #pengerasmalamjumaat
    #aliffterlajaklaris
    #kaklishomemadejamu
    #homemadejamu
    #ctdk

  •  10  0  14 hours ago
  • Pekat likat besar hijau busuk hanyir itulah ketulan yang keluar dari vagina customer Kak Lis 
.
.
Memang puashti rasa lega sangt , hangpa akan rasa kelainan , bukan cerita dogeng ya 🤣🤣🤣🤣
.
.
.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
🩸Longgar
🩸Kentut faraj
🩸Keputihan
🩸Faraj gatal gatal
🩸Rahim jatuh
🩸Period tidak teratur
🩸Faraj jerawat
🩸Bau ikan hanyir
🩸Berlecak
🩸Berair
🩸Kurang ghairah
🩸Payudara lebih montok
🩸Punggung lebih bulat
🩸Putih Cerah Miss Faraj
🩸Seri pengantin
🩸Sukar mempunyai zuriat
🩸PCOS / TYROID
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
.
#covid19
#natalismothercare
#missvlonggar
#jsd
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#vessaserum
#shahalam
#bconfident
#jamususukdara
#maskfacemalaysia
#kopijamu
#vaginathightening
#coronavirusmalaysia
#sweetdara
#jalansesatkesyurga
#neelofa
#shahalam
#kopigadis
#payudaramontok
#nursajat
#breastfeeding
#pengerasmalamjumaat
#7harimencintaimu
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#lockdownmalaysia
  • Pekat likat besar hijau busuk hanyir itulah ketulan yang keluar dari vagina customer Kak Lis
    .
    .
    Memang puashti rasa lega sangt , hangpa akan rasa kelainan , bukan cerita dogeng ya 🤣🤣🤣🤣
    .
    .
    .

    HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    🩸Longgar
    🩸Kentut faraj
    🩸Keputihan
    🩸Faraj gatal gatal
    🩸Rahim jatuh
    🩸Period tidak teratur
    🩸Faraj jerawat
    🩸Bau ikan hanyir
    🩸Berlecak
    🩸Berair
    🩸Kurang ghairah
    🩸Payudara lebih montok
    🩸Punggung lebih bulat
    🩸Putih Cerah Miss Faraj
    🩸Seri pengantin
    🩸Sukar mempunyai zuriat
    🩸PCOS / TYROID
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
    ________________________________________
    .
    .
    #covid19
    #natalismothercare
    #missvlonggar
    #jsd
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #vessaserum
    #shahalam
    #bconfident
    #jamususukdara
    #maskfacemalaysia
    #kopijamu
    #vaginathightening
    #coronavirusmalaysia
    #sweetdara
    #jalansesatkesyurga
    #neelofa
    #shahalam
    #kopigadis
    #payudaramontok
    #nursajat
    #breastfeeding
    #pengerasmalamjumaat
    #7harimencintaimu
    #kaklishomemadejamu
    #homemadejamu
    #lockdownmalaysia

  •  1  0  15 hours ago
  • Magic Clear Sinus Soap RM28.90

Kebaikan:
~ Menghilangkan hama resdung
dan mencegah hidung tersumbat.
~ Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka.
~ Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis dimuka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu.
~ Membantu dan mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka. 
Cara Penggunaan:

Buih dan gosokkan dengan lembut ke seluruh muka dan badan kemudian bilas sehingga bersih. 
Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang bermasalah.

#stokisjsdmanjung
#familyummu
#jamususukdara
#sinussoap
#resdungmata,telinga,muka
#rm38.90
  • Magic Clear Sinus Soap RM28.90

    Kebaikan:
    ~ Menghilangkan hama resdung
    dan mencegah hidung tersumbat.
    ~ Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka.
    ~ Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis dimuka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu.
    ~ Membantu dan mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka.
    Cara Penggunaan:

    Buih dan gosokkan dengan lembut ke seluruh muka dan badan kemudian bilas sehingga bersih.
    Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang bermasalah.

    #stokisjsdmanjung
    #familyummu
    #jamususukdara
    #sinussoap
    #resdungmata,telinga,muka
    #rm38.90

  •  22  0  15 hours ago
  • RESDUNG!!! ✔Magic Clear Sinus Soap Jamu Susuk Dara ✔Magic Clear Sinus Soap Jamu Susuk Dara sesuai untuk yang mengalami masalah resdong. ✔Khasiat Magic Clear Sinus Soap Jamu Susuk Dara * Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat. * Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka. * Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis dimuka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu. * Membantu dan mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka. ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang bermasalah 🍃🌹JAMU SUSUK DARA🌹🍃
Manis, Mantap, & Penuh Rahsia

#stokisjsdmanjung_01132411572
#Familyummu 
#jsd
#jamususukdara
#magicclearsinussoap
  • RESDUNG!!! ✔Magic Clear Sinus Soap Jamu Susuk Dara ✔Magic Clear Sinus Soap Jamu Susuk Dara sesuai untuk yang mengalami masalah resdong. ✔Khasiat Magic Clear Sinus Soap Jamu Susuk Dara * Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat. * Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka. * Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis dimuka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu. * Membantu dan mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka. ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang bermasalah 🍃🌹JAMU SUSUK DARA🌹🍃
    Manis, Mantap, & Penuh Rahsia

    #stokisjsdmanjung_01132411572
    #Familyummu
    #jsd
    #jamususukdara
    #magicclearsinussoap

  •  17  0  15 hours ago
  • 🏵️ORANG ZAMAN DULU MAKAN HERBA TAK ADA MASALAH GINJAL PON🏵️ Dr Zubaidi
.
.
Korang yang masih takut,masih rasa was²,rasa skeptikal nak amalkan herba boleh la mula amalkan herba MAHARANI ni 
.
.
Banyak khasiat dan manfaat herba MAHARANI ni untuk wanita antaranya :

➡️ Membantu melancarkan peredaran darah
➡️ Melancarkan kitaran haid
➡️ Mengatasi masalah senggugut, keputihan
➡️ Mengembalikan kecergasan badan
➡️ Menguatkan dan mengecutkan rahim
➡️Ikhtiar kesuburan
➡️Menyeimbangkan hormon 
➡️Melewatkan menopos.

Harga untuk sekotak MAHARANI cuma RM129.O0 sahaja dan mengandungi 300 biji pil.

Untuk tempahan dan pertanyaan, korang boleh terus klik link kat bio profile akak jamoo..

#plussizemalaysia #bajulaceplussize #bajumenyusumurah #skirtplussizemurah

#jamumoden #jamusedap #jamumutyara #jamumalaysia #jamususukdara #homemadejamu

#sungaibesar #tneeq #bukitnaga #milkboostermalaysia #sabakbernam

#bandarbarusalaktinggi #pokokviral #pantangfood #menupantang #pakejbersalin

#pakejpantang #pakejberpantang #urutbersalin #urutanbersalin #makmakmenyusu

#kopidietmurah #gaunbabymalaysia #peplumbaby #herbamaharani
  • 🏵️ORANG ZAMAN DULU MAKAN HERBA TAK ADA MASALAH GINJAL PON🏵️ Dr Zubaidi
    .
    .
    Korang yang masih takut,masih rasa was²,rasa skeptikal nak amalkan herba boleh la mula amalkan herba MAHARANI ni
    .
    .
    Banyak khasiat dan manfaat herba MAHARANI ni untuk wanita antaranya :

    ➡️ Membantu melancarkan peredaran darah
    ➡️ Melancarkan kitaran haid
    ➡️ Mengatasi masalah senggugut, keputihan
    ➡️ Mengembalikan kecergasan badan
    ➡️ Menguatkan dan mengecutkan rahim
    ➡️Ikhtiar kesuburan
    ➡️Menyeimbangkan hormon
    ➡️Melewatkan menopos.

    Harga untuk sekotak MAHARANI cuma RM129.O0 sahaja dan mengandungi 300 biji pil.

    Untuk tempahan dan pertanyaan, korang boleh terus klik link kat bio profile akak jamoo..

    #plussizemalaysia #bajulaceplussize #bajumenyusumurah #skirtplussizemurah

    #jamumoden #jamusedap #jamumutyara #jamumalaysia #jamususukdara #homemadejamu

    #sungaibesar #tneeq #bukitnaga #milkboostermalaysia #sabakbernam

    #bandarbarusalaktinggi #pokokviral #pantangfood #menupantang #pakejbersalin

    #pakejpantang #pakejberpantang #urutbersalin #urutanbersalin #makmakmenyusu

    #kopidietmurah #gaunbabymalaysia #peplumbaby #herbamaharani

  •  150  45  14 August, 2020
  • ⚠️ FAKE VS ORIGINAL ⚠️
.
.
Hati² ye semua.
Jangan sembarangan beli min kaffe. Dek kerana murah korang terus je beli sekali beli yang tiruan.
.
Cara nak bezakan yang tiruan dengan yang ori ni senang je. Yang O R I :

1️⃣ Sachet lebih panjang
2️⃣ Ada expired date
3️⃣ Hujung sachet bergerigi untuk yang ori
4️⃣ Tulisan background yg sedikit kabur untuk yg ori
5️⃣ QR code pada kotak min kaffe

Untuk pastikan korang tak beli yang tiruan, beli dengan trusted seller macam akak koopi. Kompem akak koopi ambil dari Stokis SHOM yang sah.

Untuk tempahan dan pertanyaan, korang boleh terus klik link kat bio profile akak koopi.

#bajubesarcantik #plussizejohor #bajulaceplussize #kurussebelumkahwin #skirtplussizemurah

#jamumoden #jamusedap #jamumutyara #jamumalaysia #jamususukdara #kopikurus

#sungaibesar #minkaffe #bukitnaga #bukitkapar #sabakbernam

#bandarbarusalaktinggi #pokokviral #pantangfood #menupantang #pakejbersalin

#pakejpantang #pakejberpantang #urutbersalin #urutanbersalin #makmakmenyusu

#kopidietmurah #gaunbabymalaysia #7harimencintaiku2
  • ⚠️ FAKE VS ORIGINAL ⚠️
    .
    .
    Hati² ye semua.
    Jangan sembarangan beli min kaffe. Dek kerana murah korang terus je beli sekali beli yang tiruan.
    .
    Cara nak bezakan yang tiruan dengan yang ori ni senang je. Yang O R I :

    1️⃣ Sachet lebih panjang
    2️⃣ Ada expired date
    3️⃣ Hujung sachet bergerigi untuk yang ori
    4️⃣ Tulisan background yg sedikit kabur untuk yg ori
    5️⃣ QR code pada kotak min kaffe

    Untuk pastikan korang tak beli yang tiruan, beli dengan trusted seller macam akak koopi. Kompem akak koopi ambil dari Stokis SHOM yang sah.

    Untuk tempahan dan pertanyaan, korang boleh terus klik link kat bio profile akak koopi.

    #bajubesarcantik #plussizejohor #bajulaceplussize #kurussebelumkahwin #skirtplussizemurah

    #jamumoden #jamusedap #jamumutyara #jamumalaysia #jamususukdara #kopikurus

    #sungaibesar #minkaffe #bukitnaga #bukitkapar #sabakbernam

    #bandarbarusalaktinggi #pokokviral #pantangfood #menupantang #pakejbersalin

    #pakejpantang #pakejberpantang #urutbersalin #urutanbersalin #makmakmenyusu

    #kopidietmurah #gaunbabymalaysia #7harimencintaiku2

  •  155  47  14 August, 2020
  • Set nak bagi buah dada mu padu sesangat!!
.
.
Makan aje set ni memang berat payudara mu, memang padat, montok, terletak dan mengiurkan😋
.
.
Jom order cpt2 
.
.
RM100 ( without posting )
.
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601116184338
.

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .

.
#cariakudisyurga
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#imaan
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#30pesanansuara
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#premiumjamu
#pinklady
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#ctdk
  • Set nak bagi buah dada mu padu sesangat!!
    .
    .
    Makan aje set ni memang berat payudara mu, memang padat, montok, terletak dan mengiurkan😋
    .
    .
    Jom order cpt2
    .
    .
    RM100 ( without posting )
    .
    .
    .
    HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    .
    •Longgar
    •Kentut faraj
    •Keputihan
    •Faraj gatal gatal
    •Rahim jatuh
    •Period tidak teratur
    •Faraj jerawat
    •Bau ikan hanyir
    •Berlecak
    •Berair
    •Kurang ghairah
    •Payudara lebih montok
    •Punggung lebih bulat
    •Putih Cerah Miss Faraj
    •Seri pengantin
    •Sukar mempunyai zuriat
    •PCOS / TYROID
    .
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
    ________________________________________
    .
    FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
    .
    http://www.wasap.my/601116184338
    .

    _____________________________________________
    🌏Shipped Worldwide .

    .
    #cariakudisyurga
    #farajtakberbau
    #missvlonggar
    #ubatkuat
    #jamuketat
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #keputihan
    #shahalam
    #payudaramontok
    #jamususukdara
    #imaan
    #kopijamu
    #jamulicious
    #syintagila
    #30pesanansuara
    #fattzura
    #jsd
    #crecionbysitinurhaliza
    #kakkm
    #payudaramontok
    #premiumjamu
    #pinklady
    #pengerasmalamjumaat
    #aliffterlajaklaris
    #kaklishomemadejamu
    #homemadejamu
    #ctdk

  •  10  0  14 August, 2020
  • RASAKAN KHASIAT MUTYARA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Buah delima sangat baik kepada kesihatan kerana ia mempunyai kandungan anti oksida yang lebih tinggi daripada beri asai (acai berry) ataupun teh hijau.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Buah delima mempunyai kadar Vitamin C yang tinggi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Biji buah delima mempunyai kandungan antioksida yang tinggi. Begitu juga dengan jusnya. Ia dapat menolong menyahkan toksin di dalam badan, dan mengurangkan kerengsaan kulit.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ia juga boleh mengurangkan risiko penyakit Alzheimer. Hal ini berikutan kandungan antioksidanya yang tinggi. Kajian-kajian kecil menunjukkan jus buah delima dapat memperbaiki peredaran darah dalam badandan ini mungkin dapat mengurangkan risiko serangan jantung.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wow. Satu botol Mutyara ini sangat sangat bagus untuk kesihatan tubuh badan kita.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Stokis Yana⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
019 2655617⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#mutyarabeauty #mutyarakl #mutyarareviews #mutyarajohor #mutyarakualalumpur #jamumutyarakl #jamumutyarabangi #jamususukdara #jamumoden #jamumutyarampang #jamumutyaracheras #jamumutyaraputrajaya #mutyarafamily #mutyarabytyaarifin #jamumutyarasarawak #jamumutyarakedah #mutyaraselangor #jamu #jamutradisional #sengugut #keputihan #jamumutyara #susubadan #berpantang #tipsbersalin #jamumutyaradamasara #jamumutyarakelantan #mutyarasubangjaya #jamumutyarashahalam #jamumutyaraoriginal
  • RASAKAN KHASIAT MUTYARA⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Buah delima sangat baik kepada kesihatan kerana ia mempunyai kandungan anti oksida yang lebih tinggi daripada beri asai (acai berry) ataupun teh hijau.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Buah delima mempunyai kadar Vitamin C yang tinggi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Biji buah delima mempunyai kandungan antioksida yang tinggi. Begitu juga dengan jusnya. Ia dapat menolong menyahkan toksin di dalam badan, dan mengurangkan kerengsaan kulit.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Ia juga boleh mengurangkan risiko penyakit Alzheimer. Hal ini berikutan kandungan antioksidanya yang tinggi. Kajian-kajian kecil menunjukkan jus buah delima dapat memperbaiki peredaran darah dalam badandan ini mungkin dapat mengurangkan risiko serangan jantung.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Wow. Satu botol Mutyara ini sangat sangat bagus untuk kesihatan tubuh badan kita.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Stokis Yana⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    019 2655617⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #mutyarabeauty #mutyarakl #mutyarareviews #mutyarajohor #mutyarakualalumpur #jamumutyarakl #jamumutyarabangi #jamususukdara #jamumoden #jamumutyarampang #jamumutyaracheras #jamumutyaraputrajaya #mutyarafamily #mutyarabytyaarifin #jamumutyarasarawak #jamumutyarakedah #mutyaraselangor #jamu #jamutradisional #sengugut #keputihan #jamumutyara #susubadan #berpantang #tipsbersalin #jamumutyaradamasara #jamumutyarakelantan #mutyarasubangjaya #jamumutyarashahalam #jamumutyaraoriginal

  •  3  0  14 August, 2020

Top #jamususukdara Posts

  • Sore-sorean lagi ngapain dears?

Paling enak gini, ngemil RoGGI (roti goreng gulung isi) sambil minum yang seger2 kan ya? Iya ngga sih?

Apalagi yang bikin seger tu si jamu yang emang pas banget buat nyehatin badan.

Buruanlah kuy diorder, mumpung ada promo nh. Free ongkir area BSD only ya. 🥰🥰🥰 Untuk wilayah diluar BSD bisa pakai gosend or grabfood.

Boleh tanya2 produk yang lain via wa.me/62895636826567.

#jamuwanita #jamumalaysia #jamuherba #jamususukdara #jamurapet #jamuperkasa #jamumontok #jamusehat #jamupriadewasa #jamukuat #jamunenek #jamuketat #jamupelangsing #jamukurus #jamundi #jamumadur #jamutanisa #jamumoden #jamutunteja #jamuviral #jamukeputihan #jamutradisional
#ben_dotukujamune #ben_dotuku
  • Sore-sorean lagi ngapain dears?

    Paling enak gini, ngemil RoGGI (roti goreng gulung isi) sambil minum yang seger2 kan ya? Iya ngga sih?

    Apalagi yang bikin seger tu si jamu yang emang pas banget buat nyehatin badan.

    Buruanlah kuy diorder, mumpung ada promo nh. Free ongkir area BSD only ya. 🥰🥰🥰 Untuk wilayah diluar BSD bisa pakai gosend or grabfood.

    Boleh tanya2 produk yang lain via wa.me/62895636826567.

    #jamuwanita #jamumalaysia #jamuherba #jamususukdara #jamurapet #jamuperkasa #jamumontok #jamusehat #jamupriadewasa #jamukuat #jamunenek #jamuketat #jamupelangsing #jamukurus #jamundi #jamumadur #jamutanisa #jamumoden #jamutunteja #jamuviral #jamukeputihan #jamutradisional
    #ben_dotukujamune #ben_dotuku

  •  290  18  19 June, 2020
  • ✔✔✔ALOE VERA 99% SOOTHING GEL LIPSTIK✔✔✔
.
Magic Colour Lipstick menjadi kegemaran wanita masa kini..😍😍😍
.
Ini kerana kandungannya yang tinggi dengan pati Aloe Vera serta Vitamin E yang mana mampu memberi kelembapan sepenuhnya kepada pengamalnya...👍🏽👍🏽👍🏽
.
Senang sahaja gunakan Magic Colour lipstick dahulu sebelum menggunakan lipstick kegemaran anda mengikut warna yang anda gemari...❤❤❤
.
Secara tak lansung , Ia menjaga kecantikan dan kesihatan bibir anda dan membuatkan lipstick anda lebih tahan lama...👄👄👄
.
Dengan adanya Magic Colour Lipstick ini ia mampu merawat pelbagai masalah pada bibir:
➡️ bibir yang selalu kering dan menggelupas
➡️ bibir yang kelihatan gelap dan kusam
➡️ bibir yang sangat sensitif dan alergik
➡️ bibir yang sukar memberi daya tahan untuk mengekalkan lipstick yang digunakan (cepat hilang)
.
Antara Kebaikan Magic Colour Lipstick Ini...✔✔✔
❤ Warnanya mengikut 'mood'.
❤  Sentuhan berkrim yang kekal menjadikan bibir kelihatan sempurna sepanjang hari.
❤ Mengandungi Vitamin A,C dan E kompleks khasiat anti oksidan.
❤ Melembap dan merapikan bibir dengan khasiat Aloe Vera.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit,aloe vera boleh digunakan walaupun oleh seseorang dengan kulit sensitif...👍🏽👍🏽👍🏽
.
#exclusivehijabbysya
  • ✔✔✔ALOE VERA 99% SOOTHING GEL LIPSTIK✔✔✔
    .
    Magic Colour Lipstick menjadi kegemaran wanita masa kini..😍😍😍
    .
    Ini kerana kandungannya yang tinggi dengan pati Aloe Vera serta Vitamin E yang mana mampu memberi kelembapan sepenuhnya kepada pengamalnya...👍🏽👍🏽👍🏽
    .
    Senang sahaja gunakan Magic Colour lipstick dahulu sebelum menggunakan lipstick kegemaran anda mengikut warna yang anda gemari...❤❤❤
    .
    Secara tak lansung , Ia menjaga kecantikan dan kesihatan bibir anda dan membuatkan lipstick anda lebih tahan lama...👄👄👄
    .
    Dengan adanya Magic Colour Lipstick ini ia mampu merawat pelbagai masalah pada bibir:
    ➡️ bibir yang selalu kering dan menggelupas
    ➡️ bibir yang kelihatan gelap dan kusam
    ➡️ bibir yang sangat sensitif dan alergik
    ➡️ bibir yang sukar memberi daya tahan untuk mengekalkan lipstick yang digunakan (cepat hilang)
    .
    Antara Kebaikan Magic Colour Lipstick Ini...✔✔✔
    ❤ Warnanya mengikut 'mood'.
    ❤  Sentuhan berkrim yang kekal menjadikan bibir kelihatan sempurna sepanjang hari.
    ❤ Mengandungi Vitamin A,C dan E kompleks khasiat anti oksidan.
    ❤ Melembap dan merapikan bibir dengan khasiat Aloe Vera.
    .
    Sesuai untuk semua jenis kulit,aloe vera boleh digunakan walaupun oleh seseorang dengan kulit sensitif...👍🏽👍🏽👍🏽
    .
    #exclusivehijabbysya

  •  125  11  4 June, 2020
  • Sore-sorean lagi ngapain dears?

Paling enak gini, ngemil RoGGI (roti goreng gulung isi) sambil minum yang seger2 kan ya? Iya ngga sih?

Apalagi yang bikin seger tu si jamu yang emang pas banget buat nyehatin badan.

Buruanlah kuy diorder, mumpung ada promo nh. Free ongkir area BSD only ya. 🥰🥰🥰 Untuk wilayah diluar BSD bisa pakai gosend or grabfood.

Boleh tanya2 produk yang lain via wa.me/62895636826567.

#jamuwanita #jamumalaysia #jamuherba #jamususukdara #jamurapet #jamuperkasa #jamumontok #jamusehat #jamupriadewasa #jamukuat #jamunenek #jamuketat #jamupelangsing #jamukurus #jamundi #jamumadur #jamutanisa #jamumoden #jamutunteja #jamuviral #jamukeputihan #jamutradisional
#ben_dotukujamune #ben_dotuku
  • Sore-sorean lagi ngapain dears?

    Paling enak gini, ngemil RoGGI (roti goreng gulung isi) sambil minum yang seger2 kan ya? Iya ngga sih?

    Apalagi yang bikin seger tu si jamu yang emang pas banget buat nyehatin badan.

    Buruanlah kuy diorder, mumpung ada promo nh. Free ongkir area BSD only ya. 🥰🥰🥰 Untuk wilayah diluar BSD bisa pakai gosend or grabfood.

    Boleh tanya2 produk yang lain via wa.me/62895636826567.

    #jamuwanita #jamumalaysia #jamuherba #jamususukdara #jamurapet #jamuperkasa #jamumontok #jamusehat #jamupriadewasa #jamukuat #jamunenek #jamuketat #jamupelangsing #jamukurus #jamundi #jamumadur #jamutanisa #jamumoden #jamutunteja #jamuviral #jamukeputihan #jamutradisional
    #ben_dotukujamune #ben_dotuku

  •  259  10  20 June, 2020
  • 🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
.
🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
.
🙅Tak perlu bancuh susah-susah.
.
🙅Tak perlu sedut-sedut.
.
🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
.
Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
.
Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .
Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?
.
📱01126006096
.
#fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #teamfatyn #calicalitcantik

#detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec 
#pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee

#nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik
  • 🙅Tak perlu nak shake-shake sampai terpelanting shaker kat rumah jiran.
    .
    🙅Tak perlu inject-inject nak putih dari dalam.
    .
    🙅Tak perlu bancuh susah-susah.
    .
    🙅Tak perlu sedut-sedut.
    .
    🙅Tak perlu kemam-kemam serbuk sampai tersedak. .
    Ehhh, Fairy Kisses tak perlu semua ni utk kesan 2 in 1 Putih + Detox.
    .
    Cukup sekadar ambil dari handbag dan kunyah-kunyah je untuk putih sampai cantik. .
    Utk keluarkan toksin dan bahan kimia dalam badan. .
    Jangan kunyah lebih-lebih nanti terextra glow, gebu, dan extra helokkkkk 5x ganda.
    .
    Harga yg tak masuk akal untuk 60 biji tak sampai seratuss memang harga mampu milik utk kesan turbo putih and detox ni. .
    Ingat kunyah-kunyah je dah cukup tau. Hari ni dah kunyah-kunyah Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni ke belum?
    .
    📱01126006096
    .
    #fairykisses #skinstories #cfsw #perlashine #teamfatyn #calicalitcantik

    #detox #kolagenkunyah #detoxputih #dhebs #millenia #quputeh #aurawhite #kcolly #jushinec
    #pinklady #jamumenawan #herbarium #ichantique #queenofmutiara #jamususukdara #elfiraloy #shaklee

    #nurraysa #aidijuma #telekungsitikhadijah #duckgroup #primavalet #moodrepublik

  •  111  0  25 April, 2018