#jamuratumalayataiping Instagram Photos & Videos

jamuratumalayataiping - 1.4k posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
5.1
average likes

Latest #jamuratumalayataiping Posts

  • Sanggup datang dari melaka ke Rumah Hutan untuk dapatkan kesihatan yang lebih baik supaya sarafnya boleh bergerak aktif. Kurma dhuha banyak manfaat untuk kesihatan warga tua dan orang yang mempunyai masalah kesihatan terutamanya orang yang mengalami masalah pergerakan, strok atau slip disk.
.
Kurma Dhuha yang dibuat waktu dhuha dan diadun secara homemade stok sangat limited dan sangat banyak permintaan dari pelanggan setia dan pelanggan yang baru nak mencuba. Anda bila lagi?
.
Harga:
RM100 (100gram)
.
Pertanyaan:
▶️ Klik link di bio tau
.
COD Kamunting, Taiping dan kawasan berdekatan
Postage seluruh Malaysia
.
#KurmaDhuha
#JamuRatuMalaya
#JamuRatuMalayaTaiping
#JamuRatuMalayaKamunting
#JamuRatuMalayaPerak
#JRMTaiping
#JRMKamunting
#JRMNS
  • Sanggup datang dari melaka ke Rumah Hutan untuk dapatkan kesihatan yang lebih baik supaya sarafnya boleh bergerak aktif. Kurma dhuha banyak manfaat untuk kesihatan warga tua dan orang yang mempunyai masalah kesihatan terutamanya orang yang mengalami masalah pergerakan, strok atau slip disk.
    .
    Kurma Dhuha yang dibuat waktu dhuha dan diadun secara homemade stok sangat limited dan sangat banyak permintaan dari pelanggan setia dan pelanggan yang baru nak mencuba. Anda bila lagi?
    .
    Harga:
    RM100 (100gram)
    .
    Pertanyaan:
    ▶️ Klik link di bio tau
    .
    COD Kamunting, Taiping dan kawasan berdekatan
    Postage seluruh Malaysia
    .
    #KurmaDhuha
    #JamuRatuMalaya
    #JamuRatuMalayaTaiping
    #JamuRatuMalayaKamunting
    #JamuRatuMalayaPerak
    #JRMTaiping
    #JRMKamunting
    #JRMNS

  •  2  0  3 June, 2020
  • .
💕Royal V Rm60 .
🌺Royal v produk yang membahagiakan saya sebagai pengasas herba... kerana Harapan saya hanyalah mahukan orang yang beli produk yg berkata " tak menyesal beli ..berbaloi beli produk ni ..berkesan"...
.
🌺Wanita yang berusia Miss V kering... bila makan produk Royal V Alhamdulillah akan ada pelincir semula.. untuk mereka jadi sangat muda balik macam umur 30 tahun memang itu satu benda yang mustahil...!!
.
🌺Tetapi dalaman dan kesihatan menjadi lebih segar dari sebelumnya selepas mengamalkan Royal V ( sedangkan sebelumnya hormon mereka sudah sangat jatuh dan kekeringan )...
.
🌺Sebab tu hormon kena dipertingkatkan dan dijaga sejak awal 🌺pos seluruh Malaysia
🌺WhatsApp 019-9625164
#Royalv#jrmtaiping #jamuratumalayataiping
  • .
    💕Royal V Rm60 .
    🌺Royal v produk yang membahagiakan saya sebagai pengasas herba... kerana Harapan saya hanyalah mahukan orang yang beli produk yg berkata " tak menyesal beli ..berbaloi beli produk ni ..berkesan"...
    .
    🌺Wanita yang berusia Miss V kering... bila makan produk Royal V Alhamdulillah akan ada pelincir semula.. untuk mereka jadi sangat muda balik macam umur 30 tahun memang itu satu benda yang mustahil...!!
    .
    🌺Tetapi dalaman dan kesihatan menjadi lebih segar dari sebelumnya selepas mengamalkan Royal V ( sedangkan sebelumnya hormon mereka sudah sangat jatuh dan kekeringan )...
    .
    🌺Sebab tu hormon kena dipertingkatkan dan dijaga sejak awal 🌺pos seluruh Malaysia
    🌺WhatsApp 019-9625164
    #Royalv #jrmtaiping #jamuratumalayataiping

  •  0  0  29 May, 2020
  • 💕Royal V Rm60 ・・・
. 🌺Royal v produk yang membahagiakan saya sebagai pengasas herba... kerana Harapan saya hanyalah mahukan orang yang beli produk yg berkata " tak menyesal beli ..berbaloi beli produk ni ..berkesan"...
.
🌺Wanita yang berusia Miss V kering... bila makan produk Royal V Alhamdulillah akan ada pelincir semula.. untuk mereka jadi sangat muda balik macam umur 30 tahun memang itu satu benda yang mustahil...!!
.
🌺Tetapi dalaman dan kesihatan menjadi lebih segar dari sebelumnya selepas mengamalkan Royal V ( sedangkan sebelumnya hormon mereka sudah sangat jatuh dan kekeringan )...
.
🌺Sebab tu hormon kena dipertingkatkan dan dijaga sejak awal .
🌺pos seluruh Malaysia
🌺WhatsApp 019-9625164
#Royalv#jrmtaiping #jamuratumalayataiping#jrmkamunting #jrmtaiping
  • 💕Royal V Rm60 ・・・
    . 🌺Royal v produk yang membahagiakan saya sebagai pengasas herba... kerana Harapan saya hanyalah mahukan orang yang beli produk yg berkata " tak menyesal beli ..berbaloi beli produk ni ..berkesan"...
    .
    🌺Wanita yang berusia Miss V kering... bila makan produk Royal V Alhamdulillah akan ada pelincir semula.. untuk mereka jadi sangat muda balik macam umur 30 tahun memang itu satu benda yang mustahil...!!
    .
    🌺Tetapi dalaman dan kesihatan menjadi lebih segar dari sebelumnya selepas mengamalkan Royal V ( sedangkan sebelumnya hormon mereka sudah sangat jatuh dan kekeringan )...
    .
    🌺Sebab tu hormon kena dipertingkatkan dan dijaga sejak awal .
    🌺pos seluruh Malaysia
    🌺WhatsApp 019-9625164
    #Royalv #jrmtaiping #jamuratumalayataiping #jrmkamunting #jrmtaiping

  •  2  0  29 May, 2020
  • 🌸 ROSE SPRING WATER 🌸
.
Salah satu bahan utama dalam ROSE SPRING WATER ini adalah air mata air. Kandungan air mata air tidak ada capuran dengan mineral lain, ianya semulajadi terhasil dari kawasan bukit atau pergunungan.
.
Kebaikan yang terdapat pada air mata air tidak dapat dinafikan. Salah satu kebaikannya ia boleh membantu untuk melambatkan kekenduran pada wajah. Oleh itu, jom segera dapatkan ROSE SPRING WATER yang sangat best ni!
.
Harga:
RM38 (60ml)
.
Pertanyaan:
▶️ Klik link di bio tau
.
COD Kamunting, Taiping dan kawasan berdekatan
Postage seluruh Malaysia
.
#RoseSpringWater
#JamuRatuMalaya
#JamuRatuMalayaTaiping
#JamuRatuMalayaKamunting
#JamuRatuMalayaPerak
#JRMTaiping
#JRMKamunting
#JRMNS
  • 🌸 ROSE SPRING WATER 🌸
    .
    Salah satu bahan utama dalam ROSE SPRING WATER ini adalah air mata air. Kandungan air mata air tidak ada capuran dengan mineral lain, ianya semulajadi terhasil dari kawasan bukit atau pergunungan.
    .
    Kebaikan yang terdapat pada air mata air tidak dapat dinafikan. Salah satu kebaikannya ia boleh membantu untuk melambatkan kekenduran pada wajah. Oleh itu, jom segera dapatkan ROSE SPRING WATER yang sangat best ni!
    .
    Harga:
    RM38 (60ml)
    .
    Pertanyaan:
    ▶️ Klik link di bio tau
    .
    COD Kamunting, Taiping dan kawasan berdekatan
    Postage seluruh Malaysia
    .
    #RoseSpringWater
    #JamuRatuMalaya
    #JamuRatuMalayaTaiping
    #JamuRatuMalayaKamunting
    #JamuRatuMalayaPerak
    #JRMTaiping
    #JRMKamunting
    #JRMNS

  •  4  0  11 May, 2020
  • 🌸 ROSE SPRING WATER 🌸
.
Salah satu bahan utama dalam ROSE SPRING WATER ini adalah air mata air. Kandungan air mata air tidak ada capuran dengan mineral lain, ianya semulajadi terhasil dari kawasan bukit atau pergunungan.
.
Kebaikan yang terdapat pada air mata air tidak dapat dinafikan. Salah satu kebaikannya ia boleh membantu untuk melambatkan kekenduran pada wajah. Oleh itu, jom segera dapatkan ROSE SPRING WATER yang sangat best ni!
.
Harga:
RM38 (60ml)
.
Pertanyaan:
▶️ Klik link di bio tau
.
COD Kamunting, Taiping dan kawasan berdekatan
Postage seluruh Malaysia
.
#RoseSpringWater
#JamuRatuMalaya
#JamuRatuMalayaTaiping
#JamuRatuMalayaKamunting
#JamuRatuMalayaPerak
#JRMTaiping
#JRMKamunting
#JRMNS
  • 🌸 ROSE SPRING WATER 🌸
    .
    Salah satu bahan utama dalam ROSE SPRING WATER ini adalah air mata air. Kandungan air mata air tidak ada capuran dengan mineral lain, ianya semulajadi terhasil dari kawasan bukit atau pergunungan.
    .
    Kebaikan yang terdapat pada air mata air tidak dapat dinafikan. Salah satu kebaikannya ia boleh membantu untuk melambatkan kekenduran pada wajah. Oleh itu, jom segera dapatkan ROSE SPRING WATER yang sangat best ni!
    .
    Harga:
    RM38 (60ml)
    .
    Pertanyaan:
    ▶️ Klik link di bio tau
    .
    COD Kamunting, Taiping dan kawasan berdekatan
    Postage seluruh Malaysia
    .
    #RoseSpringWater
    #JamuRatuMalaya
    #JamuRatuMalayaTaiping
    #JamuRatuMalayaKamunting
    #JamuRatuMalayaPerak
    #JRMTaiping
    #JRMKamunting
    #JRMNS

  •  5  0  11 May, 2020
  • 🌸 ROSE SPRING WATER 🌸
.
Salah satu bahan utama dalam ROSE SPRING WATER ini adalah air mata air. Kandungan air mata air tidak ada capuran dengan mineral lain, ianya semulajadi terhasil dari kawasan bukit atau pergunungan.
.
Kebaikan yang terdapat pada air mata air tidak dapat dinafikan. Salah satu kebaikannya ia boleh membantu untuk melambatkan kekenduran pada wajah. Oleh itu, jom segera dapatkan ROSE SPRING WATER yang sangat best ni!
.
Harga:
RM38 (60ml)
.
Pertanyaan:
▶️ Klik link di bio tau
.
COD Kamunting, Taiping dan kawasan berdekatan
Postage seluruh Malaysia
.
#RoseSpringWater
#JamuRatuMalaya
#JamuRatuMalayaTaiping
#JamuRatuMalayaKamunting
#JamuRatuMalayaPerak
#JRMTaiping
#JRMKamunting
#JRMNS
  • 🌸 ROSE SPRING WATER 🌸
    .
    Salah satu bahan utama dalam ROSE SPRING WATER ini adalah air mata air. Kandungan air mata air tidak ada capuran dengan mineral lain, ianya semulajadi terhasil dari kawasan bukit atau pergunungan.
    .
    Kebaikan yang terdapat pada air mata air tidak dapat dinafikan. Salah satu kebaikannya ia boleh membantu untuk melambatkan kekenduran pada wajah. Oleh itu, jom segera dapatkan ROSE SPRING WATER yang sangat best ni!
    .
    Harga:
    RM38 (60ml)
    .
    Pertanyaan:
    ▶️ Klik link di bio tau
    .
    COD Kamunting, Taiping dan kawasan berdekatan
    Postage seluruh Malaysia
    .
    #RoseSpringWater
    #JamuRatuMalaya
    #JamuRatuMalayaTaiping
    #JamuRatuMalayaKamunting
    #JamuRatuMalayaPerak
    #JRMTaiping
    #JRMKamunting
    #JRMNS

  •  5  0  11 May, 2020
  • Kolagen merupakan elemen penting untuk tubuh. Kolagen bkn sahaja ada pada kulit kita yg buatkan kulit tegang dan cantik, tetapi kolagen trdpt pada otot, kornea mata, gigi dan banyak lagi
.
Semakin kita berusia, nombor umur semakin tinggi, tetapi kolagen semakin berkurangan bergitu juga dengan hormon
.
Kita perlu bersedia utk menghadapi peningkatan usia & paling penting kita mengambil makanan yang tinggi kolagen seperti salmon, ikan talapia, kaki ayam, ikan sisik merah & untuk lebih senang ambil sahaja Wuja Pinkish
.
Wuja Pinkish mengandungi sumber kolagen dari ikan sisik merah, pelembap semulajadi dari Cendawan Tramella, vitamin C dan mineral penting untuk kulit
.
Nak cantik sepanjang usia ! penuhi keperluan tubuh anda dengan Wuja Pinkish
.
Wuja Pinkish 
RM50.00 (SM) - #regrann #wujapinkish #kologen #jrm #JamuRatuMalaya #jrmnibongtebal #jrm_paritbuntar #jrmparitbuntar #jamuratumalayataiping #jamuratumalayaparitbuntar #jamuratumalayanibongtebal
  • Kolagen merupakan elemen penting untuk tubuh. Kolagen bkn sahaja ada pada kulit kita yg buatkan kulit tegang dan cantik, tetapi kolagen trdpt pada otot, kornea mata, gigi dan banyak lagi
    .
    Semakin kita berusia, nombor umur semakin tinggi, tetapi kolagen semakin berkurangan bergitu juga dengan hormon
    .
    Kita perlu bersedia utk menghadapi peningkatan usia & paling penting kita mengambil makanan yang tinggi kolagen seperti salmon, ikan talapia, kaki ayam, ikan sisik merah & untuk lebih senang ambil sahaja Wuja Pinkish
    .
    Wuja Pinkish mengandungi sumber kolagen dari ikan sisik merah, pelembap semulajadi dari Cendawan Tramella, vitamin C dan mineral penting untuk kulit
    .
    Nak cantik sepanjang usia ! penuhi keperluan tubuh anda dengan Wuja Pinkish
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM) - #regrann #wujapinkish #kologen #jrm #JamuRatuMalaya #jrmnibongtebal #jrm_paritbuntar #jrmparitbuntar #jamuratumalayataiping #jamuratumalayaparitbuntar #jamuratumalayanibongtebal

  •  2  0  10 May, 2020
  • Ramai org tanya bagaimana nak makan Wuja Pinkish? kenapa mesti kemam bawah lidah?
.
Wuja Pinkish berbentuk serbuk 4 gm beratnya. Walaupun sedikit tetapi nilai khasiatnya tinggi
.
Serbuk mudah dikemam. Disarankan kemam dibawah lidah kerana, bawah lidah terdapat enzim yang membantu menyerap nutrien & khasiat makanan dengan lebih efisyen dan pantas
.
Jika consume Wuja Pinkish, elakkan pengambilan serentak dengan kafein, kerana kafein akan block atau mengurangkan fungsi kolagen tambahan ini. Sebaiknya jarakkan pengambilan selama 2-3 jam. Sebab itu, disarankan untuk consume pada waktu malam
.
Sehari digalakkan untuk mengambil 1-2 sachet sahaja. Lebih jimat & paling penting konsisten untuk mendapatkan kesan yang lebih baik - #regrann  #wujapinkish #kologen #jrm #jrmparitbuntar #jrmnibongtebal #JamuRatuMalaya #jamuratumalayabandarbaharu #jamuratumalayataiping #jamuratumalayaparitbuntar #jamuratumalayanibongtebal
  • Ramai org tanya bagaimana nak makan Wuja Pinkish? kenapa mesti kemam bawah lidah?
    .
    Wuja Pinkish berbentuk serbuk 4 gm beratnya. Walaupun sedikit tetapi nilai khasiatnya tinggi
    .
    Serbuk mudah dikemam. Disarankan kemam dibawah lidah kerana, bawah lidah terdapat enzim yang membantu menyerap nutrien & khasiat makanan dengan lebih efisyen dan pantas
    .
    Jika consume Wuja Pinkish, elakkan pengambilan serentak dengan kafein, kerana kafein akan block atau mengurangkan fungsi kolagen tambahan ini. Sebaiknya jarakkan pengambilan selama 2-3 jam. Sebab itu, disarankan untuk consume pada waktu malam
    .
    Sehari digalakkan untuk mengambil 1-2 sachet sahaja. Lebih jimat & paling penting konsisten untuk mendapatkan kesan yang lebih baik - #regrann #wujapinkish #kologen #jrm #jrmparitbuntar #jrmnibongtebal #JamuRatuMalaya #jamuratumalayabandarbaharu #jamuratumalayataiping #jamuratumalayaparitbuntar #jamuratumalayanibongtebal

  •  2  0  10 May, 2020
  • Makanan campuran serbuk buah-buahan tinggi sumber vitamin dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya kelihatan sentiasa awet muda, cerah, dan gebu.
.
Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran pada kulit muka dan warna kulit badan yang kusam.
.
Produk ini sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita. Kanak-kanak dari usia 12 tahun ke atas dan ibu mengandung 5 bulan ke atas (yang tiada masalah kesihatan) dan ibu sedang menyusu pun sesuai ambil Wuja Pinkish.
.
PERHATIAN: Pesakit kencing manis tidak digalakkan mengambil Wuja Pinkish (kerana menggunakan gula dari tumbuhan). Disyorkan supaya dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM) - #regrann #wujapinkish #kologen #jrm #jrmnibongtebal #jrmparitbuntar #JamuRatuMalaya #jamuratumalayabandarbaharu #jamuratumalayataiping #jamuratumalayaonline #jamuratumalayaparitbuntar #jamuratumalayanibongtebal
  • Makanan campuran serbuk buah-buahan tinggi sumber vitamin dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya kelihatan sentiasa awet muda, cerah, dan gebu.
    .
    Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran pada kulit muka dan warna kulit badan yang kusam.
    .
    Produk ini sesuai diamalkan oleh lelaki dan wanita. Kanak-kanak dari usia 12 tahun ke atas dan ibu mengandung 5 bulan ke atas (yang tiada masalah kesihatan) dan ibu sedang menyusu pun sesuai ambil Wuja Pinkish.
    .
    PERHATIAN: Pesakit kencing manis tidak digalakkan mengambil Wuja Pinkish (kerana menggunakan gula dari tumbuhan). Disyorkan supaya dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM) - #regrann #wujapinkish #kologen #jrm #jrmnibongtebal #jrmparitbuntar #JamuRatuMalaya #jamuratumalayabandarbaharu #jamuratumalayataiping #jamuratumalayaonline #jamuratumalayaparitbuntar #jamuratumalayanibongtebal

  •  5  0  7 May, 2020
  • Toksin yang berlebihan boleh buat kita sentiasa rasa letih, lesu, daya fokus dan ingatan yang lemah, timbul jerawat dan bintik hitam pada muka, rambut gugur, kulu rapuh dan sistem lawas yang lemah, sering alami sakit pada leher, kepala, bahu dan tengkuk, cepat marah dan mudah murung, kitaran haid tidak normal, dan sering merasa sakit pada bahagian tulang belakang, pinggang dan sendi
.
Banyaknyaaaa kesan buruknyaaa!
.
Sebab itu pentingnya kita ambil Ice Tea Peach dan melalukan aktiviti yang bermanfaat supaya badan kita bebas dari toksin yang terlampau

Minuman Ice Tea Peach Mengkudu dari segi luaran nampak je macam minuman kordial biasa tetapi ramai yang akui kelazatannya memberikan manfaat kesihatan

Ia bantu untuk membuang toksin didalam badan, kaya dengan agen anti-penuaan, melancarkan proses metabolisme dalam badan, merangsang sistem imunisasi dan baik untuk melancarkan sistem penghadaman

Sangat mudah nak bancuh Ice Tea Peach Mengkudu ni! Dengan hanya 3 sudu kecil bersamaan 20gm kedalam gelas berisi 250ml air suam / air sejuk. Nak rasa yang lebih sedap sila tambah dengan ketulan ais
.
PERINGATAN❗❗
.
Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
.
Ice Tea Peach Mengkudu
RM22.00
.
#iceteapeachmengkudu #jrm #jrmonline #jrmparitbuntar #jrmnibongtebal #JamuRatuMalaya #jamuratumalayataiping #jrmbaganserai #jamuratumalayanibongtebal #jamuratumalayaparitbuntar
  • Toksin yang berlebihan boleh buat kita sentiasa rasa letih, lesu, daya fokus dan ingatan yang lemah, timbul jerawat dan bintik hitam pada muka, rambut gugur, kulu rapuh dan sistem lawas yang lemah, sering alami sakit pada leher, kepala, bahu dan tengkuk, cepat marah dan mudah murung, kitaran haid tidak normal, dan sering merasa sakit pada bahagian tulang belakang, pinggang dan sendi
    .
    Banyaknyaaaa kesan buruknyaaa!
    .
    Sebab itu pentingnya kita ambil Ice Tea Peach dan melalukan aktiviti yang bermanfaat supaya badan kita bebas dari toksin yang terlampau

    Minuman Ice Tea Peach Mengkudu dari segi luaran nampak je macam minuman kordial biasa tetapi ramai yang akui kelazatannya memberikan manfaat kesihatan

    Ia bantu untuk membuang toksin didalam badan, kaya dengan agen anti-penuaan, melancarkan proses metabolisme dalam badan, merangsang sistem imunisasi dan baik untuk melancarkan sistem penghadaman

    Sangat mudah nak bancuh Ice Tea Peach Mengkudu ni! Dengan hanya 3 sudu kecil bersamaan 20gm kedalam gelas berisi 250ml air suam / air sejuk. Nak rasa yang lebih sedap sila tambah dengan ketulan ais
    .
    PERINGATAN❗❗
    .
    Produk kami tidak dijual dimana-mana kedai jamu, online platform seperti Shopee dan Lazada! Dapatkan dari pengedar-pengedar JRM yang sah!
    .
    Ice Tea Peach Mengkudu
    RM22.00
    .
    #iceteapeachmengkudu #jrm #jrmonline #jrmparitbuntar #jrmnibongtebal #JamuRatuMalaya #jamuratumalayataiping #jrmbaganserai #jamuratumalayanibongtebal #jamuratumalayaparitbuntar

  •  1  0  2 May, 2020

Top #jamuratumalayataiping Posts

  • 🌺Mustanir 🌺
.  Selama 3 tahun dalam Kajian, Mushtanir memberikan banyak manfaat kepada rohani dan jasmani. Melihat kepada keberkesanannya itu, maka kami bersepakat untuk memasarkannya.
•
Produk mustanir merupakan pemakanan suplemen alternatif mengandungi 71 ramuan herba. Antaranya ialah cendawan susu harimau, habbatus sauda, hempedu bumi, misai kucing, ubi jaga merah dan putih, limau purut, cuka kurma dan epal hijau.
•
Ia juga merangkumi dua konsep perubatan iaitu secara oral dan doa ruqyah untuk tujuan merawat penyakit Zahir Dan juga penyakit gangguan dari makhluk halus.
•
Minuman kesihatan ini sangat bagus dijadikan ikhtiar bagi kebanyakan penyakit kronik seperti alzheimer, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, cancer, dan banyak lagi.
•
⚠️PERHATIAN: Ibu hamil DILARANG KERAS daripada amalkan mustanir kerana dikhuatiri bakal mengakibatkan keguguran. Kanak-kanak dibawah 5 tahun juga tidak digalakkan untuk mengambil mushtanir.
•
Mushtanir 
RM120.00
#jrmtaiping #jamuratumalayataiping #jamuratumalaya.
#zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut
.
whatsapp :
www.wasap.my/60199625164
  • 🌺Mustanir 🌺
    . Selama 3 tahun dalam Kajian, Mushtanir memberikan banyak manfaat kepada rohani dan jasmani. Melihat kepada keberkesanannya itu, maka kami bersepakat untuk memasarkannya.

    Produk mustanir merupakan pemakanan suplemen alternatif mengandungi 71 ramuan herba. Antaranya ialah cendawan susu harimau, habbatus sauda, hempedu bumi, misai kucing, ubi jaga merah dan putih, limau purut, cuka kurma dan epal hijau.

    Ia juga merangkumi dua konsep perubatan iaitu secara oral dan doa ruqyah untuk tujuan merawat penyakit Zahir Dan juga penyakit gangguan dari makhluk halus.

    Minuman kesihatan ini sangat bagus dijadikan ikhtiar bagi kebanyakan penyakit kronik seperti alzheimer, darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, cancer, dan banyak lagi.

    ⚠️PERHATIAN: Ibu hamil DILARANG KERAS daripada amalkan mustanir kerana dikhuatiri bakal mengakibatkan keguguran. Kanak-kanak dibawah 5 tahun juga tidak digalakkan untuk mengambil mushtanir.

    Mushtanir
    RM120.00
    #jrmtaiping #jamuratumalayataiping #jamuratumalaya.
    #zinniamagenta #royalv #mustanir #mushtanir #magnesiumflakes #kopiratu #nariaromasty #sevenseas #chocolatefiberlife #marjaneoil #hotoil #hotoilmelong #colonisdmestica #kurmadhuha #nariaromastyoil #rumahhutan #minyakurut
    .
    whatsapp :
    www.wasap.my/60199625164

  •  12  1  19 September, 2019
  • APAAA ADA PROMOSI LAGI.
.
BUKAN YESS DAH HABIS KEEE?
.
EH NIE KAK NAK CERITA TAU,
DUP DUP DUP DUP DUP DUP,
CERITA NIE BUKAN KALENG KALENG TAU,
OKE SCROOL DULU KE BAWAH.
.
.
. .
. . . . 
AKAK NAK CUMA NAK BAGI TAU YG KITA SAMBUNG LAGI PROMOSI DENGAN PRODUK RUMAH HUTAN PULAK UUOOLLSSS😍😍😍
BERMULA HARINI TAU... 3/12/2019 HINGGA 8/12/2019
.
👉KHURMA DHUHA
👉MINYAK JATRO PHORA
👉MINYAK FLORAL
👉MINYAK KHELIN MYRHA
👉MINYAK NARIA ROMASTY
. 
DADAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱http://www.wasap.my/601120892305(stokis)

#jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim  #maz0124837091#ibujamu
#jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
#jrmlangkawi #jrmtaiping
#jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim
#jamuratumalayakelantan
  • APAAA ADA PROMOSI LAGI.
    .
    BUKAN YESS DAH HABIS KEEE?
    .
    EH NIE KAK NAK CERITA TAU,
    DUP DUP DUP DUP DUP DUP,
    CERITA NIE BUKAN KALENG KALENG TAU,
    OKE SCROOL DULU KE BAWAH.
    .
    .
    . .
    . . . .
    AKAK NAK CUMA NAK BAGI TAU YG KITA SAMBUNG LAGI PROMOSI DENGAN PRODUK RUMAH HUTAN PULAK UUOOLLSSS😍😍😍
    BERMULA HARINI TAU... 3/12/2019 HINGGA 8/12/2019
    .
    👉KHURMA DHUHA
    👉MINYAK JATRO PHORA
    👉MINYAK FLORAL
    👉MINYAK KHELIN MYRHA
    👉MINYAK NARIA ROMASTY
    .
    DADAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

    Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱http://www.wasap.my/601120892305(stokis)

    #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim  #maz0124837091 #ibujamu
    #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm #jrmserimanjung
    #jrmlangkawi #jrmtaiping
    #jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim
    #jamuratumalayakelantan

  •  14  2  3 December, 2019
  • ❤️Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.
❤️
Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
❤️
Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
❤️
Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.
❤️
Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.

DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱011-2089 2305 (stokis)

Dptkn segera dgn pengedar2 jrm yg sah shj..😍😘 #subtokissgpetani#jrm#jrmsgpetani#stokis Jrmsgpetani#bondarozita#jrmkedah#jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah  #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim  #maz0124837091#ibujamu
 #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
#jrmlangkawi #jrmtaiping
#jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim
  • ❤️Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.
    ❤️
    Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.
    ❤️
    Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
    ❤️
    Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.
    ❤️
    Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.

    DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

    Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱011-2089 2305 (stokis)

    Dptkn segera dgn pengedar2 jrm yg sah shj..😍😘 #subtokissgpetani #jrm #jrmsgpetani #stokis Jrmsgpetani #bondarozita #jrmkedah #jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim #maz0124837091#ibujamu
    #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
    #jrmlangkawi #jrmtaiping
    #jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim

  •  6  3  17 September, 2019
  • 4 langkah mudah cara cucian terbaik menggunakan Zinnia Magenta

Sesuai untuk semua jenis kulit!

Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat

Pastikan fokus pada bahagian ‘Zon T’ muka iaitu kawasan biasanya banyak rembesan minyak

Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit

Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang

Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam

Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik

Zinnia Magenta RM35.00
 #subtokissgpetani#jrm#jrmsgpetani#stokis. Jrmsgpetani#bondarozita#jrmkedah#jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah  #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim #maz0124837091#ibujamu
 #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
#jrmlangkawi #jrmtaiping
#jamuratumalayataiping#jrmkakna
  • 4 langkah mudah cara cucian terbaik menggunakan Zinnia Magenta

    Sesuai untuk semua jenis kulit!

    Bahan semulajadi yang terkandung dalam Zinnia Magenta bantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum berlebihan yang menyebabkan jerawat

    Pastikan fokus pada bahagian ‘Zon T’ muka iaitu kawasan biasanya banyak rembesan minyak

    Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit

    Kombinasi ekstrak herba di dalam gel pencuci wajah Zinnia Magenta juga antiseptik, anti-radang dan anti-inflamasi yang membantu kulit wajah bebas daripada jangkitan kuman yang menyebabkan berlakunya jerawat, jeragat, kedutan dan penuaan pra-matang

    Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam

    Cara penyimpanan : Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik

    Zinnia Magenta RM35.00
    #subtokissgpetani #jrm #jrmsgpetani #stokis. Jrmsgpetani #bondarozita #jrmkedah #jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim #maz0124837091#ibujamu
    #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
    #jrmlangkawi #jrmtaiping
    #jamuratumalayataiping#jrmkakna

  •  6  2  21 August, 2019
  • DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱011-2089 2305 (stokis)
Dptkn segera dgn pengedar2 jrm yg sah shj..😍😘 #subtokissgpetani#jrm#jrmsgpetani#stokis Jrmsgpetani#bondarozita#jrmkedah#jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah  #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim  #maz0124837091#ibujamu
 #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
#jrmlangkawi #jrmtaiping
#jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim#jamuratumalayataiping
  • DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

    Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱011-2089 2305 (stokis)
    Dptkn segera dgn pengedar2 jrm yg sah shj..😍😘 #subtokissgpetani #jrm #jrmsgpetani #stokis Jrmsgpetani #bondarozita #jrmkedah #jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim #maz0124837091#ibujamu
    #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
    #jrmlangkawi #jrmtaiping
    #jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim#jamuratumalayataiping

  •  7  2  3 September, 2019
  • DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱011-2089 2305 (stokis)
Dptkn segera dgn pengedar2 jrm yg sah shj..😍😘 #subtokissgpetani#jrm#jrmsgpetani#stokis Jrmsgpetani#bondarozita#jrmkedah#jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah  #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim  #maz0124837091#ibujamu
 #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
#jrmlangkawi #jrmtaiping
#jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim#jamuratumalayataiping
  • DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

    Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱011-2089 2305 (stokis)
    Dptkn segera dgn pengedar2 jrm yg sah shj..😍😘 #subtokissgpetani #jrm #jrmsgpetani #stokis Jrmsgpetani #bondarozita #jrmkedah #jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim #maz0124837091#ibujamu
    #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
    #jrmlangkawi #jrmtaiping
    #jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim#jamuratumalayataiping

  •  9  1  5 September, 2019
  • DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱011-2089 2305 (stokis)
Dptkn segera dgn pengedar2 jrm yg sah shj..😍😘 #subtokissgpetani#jrm#jrmsgpetani#stokis Jrmsgpetani#bondarozita#jrmkedah#jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah  #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim  #maz0124837091#ibujamu
 #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
#jrmlangkawi #jrmtaiping
#jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim#jamuratumalayataiping
  • DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

    Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱011-2089 2305 (stokis)
    Dptkn segera dgn pengedar2 jrm yg sah shj..😍😘 #subtokissgpetani #jrm #jrmsgpetani #stokis Jrmsgpetani #bondarozita #jrmkedah #jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim #maz0124837091#ibujamu
    #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
    #jrmlangkawi #jrmtaiping
    #jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim#jamuratumalayataiping

  •  8  2  11 September, 2019
  • 🌸 KHASIAT ROYAL V JAMU RATU MALAYA 🙆🏻‍♀
.
💟Mengetatkan dan menegangkan otot faraj.
💟Menguatkan keinginan hubungan seksual.
💟Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan.
💟Menghilangkan kegatalan dan bau .
💟Kaya fitoestrogen yang melambatkan proses penuaan.
💟Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus.
💟Membesar dan menegangkan payudara.
💟Meningkatkan pengaliran darah.
💟Mengandungi fiber yang tinggi & phytonutrients.
💟Menurunkan kadar kolesterol.
💟Mengurangkan risiko kanser.
💟Mengecutkan saluran peranakan.
💟Merapatkan pintu rahim 💟Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol.
💟Menegangkan dan mencantikkan kulit.
💟Vitamin C, Zat Besi, Niasin, Kalsium, Protein,
⋙Serat Fiber, Vitamin B1 & B2.
.
‼ PERHATIAN!! :LELAKI & WANITA MENGANDUNG tidak dibenarkan mengambil Royal V ‼

DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱011-2089 2305 (stokis)

Dptkn segera dgn pengedar2 jrm yg sah shj..😍😘 #subtokissgpetani#jrm#jrmsgpetani#stokis Jrmsgpetani#bondarozita#jrmkedah#jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah  #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim  #maz0124837091#ibujamu
#jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
#jrmlangkawi #jrmtaiping
#jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim
  • 🌸 KHASIAT ROYAL V JAMU RATU MALAYA 🙆🏻‍♀
    .
    💟Mengetatkan dan menegangkan otot faraj.
    💟Menguatkan keinginan hubungan seksual.
    💟Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan.
    💟Menghilangkan kegatalan dan bau .
    💟Kaya fitoestrogen yang melambatkan proses penuaan.
    💟Menstabilkan perubahan tubuh wanita yang menopaus.
    💟Membesar dan menegangkan payudara.
    💟Meningkatkan pengaliran darah.
    💟Mengandungi fiber yang tinggi & phytonutrients.
    💟Menurunkan kadar kolesterol.
    💟Mengurangkan risiko kanser.
    💟Mengecutkan saluran peranakan.
    💟Merapatkan pintu rahim 💟Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol.
    💟Menegangkan dan mencantikkan kulit.
    💟Vitamin C, Zat Besi, Niasin, Kalsium, Protein,
    ⋙Serat Fiber, Vitamin B1 & B2.
    .
    ‼ PERHATIAN!! :LELAKI & WANITA MENGANDUNG tidak dibenarkan mengambil Royal V ‼

    DAPATKAN PRODUK JAMU RATU MALAYA DARI PENGEDAR SAH.

    Atau boleh walk in ke outlet JRM SG.PETANI 👇 🏠 No 210 Jalan Batik ,2/1A taman batik ,08000 Sg.petani 📍Berdekatan dengan Mydin Taman Batik ,belakang Bangunan Mr.Diy sebelah Tupperware 📱011-2089 2305 (stokis)

    Dptkn segera dgn pengedar2 jrm yg sah shj..😍😘 #subtokissgpetani #jrm #jrmsgpetani #stokis Jrmsgpetani #bondarozita #jrmkedah #jamuratumalayaputrajaya #jrmkedah  #jamuratumalayakedah #bondarozitaibrahim  #maz0124837091#ibujamu
    #jrmonline #jamuratumalaya #jrmkedah #wajarrgunajrm#jrmserimanjung
    #jrmlangkawi #jrmtaiping
    #jamuratumalayataiping#jrmkakna #aidajrm #jrm_gurunkedah #faiza.jrmsp#azianabdulhalim

  •  16  1  16 January, 2020