#jamuratumalayanegerisembilan Instagram Photos & Videos

jamuratumalayanegerisembilan - 7.3k posts

Hashtag Popularity

1
average comments
148.4
average likes

Latest #jamuratumalayanegerisembilan Posts

  • Disebalik aromanya yang harum dan rasanya manis, terdapat manfaat BUAH MARKISA yang sangat baik untuk meningkatkan kualiti kesihatan mata.
.
Antara manfaat lain :
✅ Kaya dengan vitamin C
✅ Sumber serat
✅ Ada vitamin A
✅ Tingkatkan daya tahan tubuh
✅ Mengurangi kecemasan
✅ Diet yang sesuai untuk pesakit diabetes
✅ Antioksidan
✅ Mengurangi masalah insomnia
.
Tahukah anda?
JRM ada suplemen makanan berbentuk serbuk kolagen terbaik yang terdiri dari buah-buahan terbaik untuk kecantikan luaran dan kesihatan dalaman??
.
Harga asal :
💰 #wujapinkish - 15paket (RM50)

https://wa.me/60173762192?text=NakWuja
•••••••••••••••••••••••••••••
▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
.
▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
.
▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
.
▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀

#jrmnsjijancod 
#skinhealth #colagen 
#fruithealth 
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • Disebalik aromanya yang harum dan rasanya manis, terdapat manfaat BUAH MARKISA yang sangat baik untuk meningkatkan kualiti kesihatan mata.
    .
    Antara manfaat lain :
    ✅ Kaya dengan vitamin C
    ✅ Sumber serat
    ✅ Ada vitamin A
    ✅ Tingkatkan daya tahan tubuh
    ✅ Mengurangi kecemasan
    ✅ Diet yang sesuai untuk pesakit diabetes
    ✅ Antioksidan
    ✅ Mengurangi masalah insomnia
    .
    Tahukah anda?
    JRM ada suplemen makanan berbentuk serbuk kolagen terbaik yang terdiri dari buah-buahan terbaik untuk kecantikan luaran dan kesihatan dalaman??
    .
    Harga asal :
    💰 #wujapinkish - 15paket (RM50)

    https://wa.me/60173762192?text=NakWuja
    •••••••••••••••••••••••••••••
    ▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
    .
    ▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
    .
    ▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
    .
    ▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀

    #jrmnsjijancod
    #skinhealth #colagen
    #fruithealth
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  0  0  12 hours ago
  • 🍊 KEMAM JE MESTI CANTIK!
.
WUJA PINKISH Minuman serbuk buah-buahan ekstrak daripada delima, lemon, peach, pine bark, acai berry, strawberry, raspberry dan yogurt.
.
Sumber vitamin C dan kolagen daripada (red snapper fish) mempunyai jumlah yang seimbang dan hanya diperlukan oleh badan.
.
Ekstrak buah buahan dan herba pine bark mengandungi antioksidan yang tinggi yang sangat diperlukan dengan penghasilan kolagen untuk menyerlahkan kecantikan kulit wajah agar nampak kemerah-merahan.
.
Harga asal :
💰 #wujapinkish - 15paket (RM50)

https://wa.me/60173762192?text=NakWuja
•••••••••••••••••••••••••••••
▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
.
▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
.
▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet

▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀

#jrmnsjijancod 
#skinhealth #colagen 
#fruithealth 
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • 🍊 KEMAM JE MESTI CANTIK!
    .
    WUJA PINKISH Minuman serbuk buah-buahan ekstrak daripada delima, lemon, peach, pine bark, acai berry, strawberry, raspberry dan yogurt.
    .
    Sumber vitamin C dan kolagen daripada (red snapper fish) mempunyai jumlah yang seimbang dan hanya diperlukan oleh badan.
    .
    Ekstrak buah buahan dan herba pine bark mengandungi antioksidan yang tinggi yang sangat diperlukan dengan penghasilan kolagen untuk menyerlahkan kecantikan kulit wajah agar nampak kemerah-merahan.
    .
    Harga asal :
    💰 #wujapinkish - 15paket (RM50)

    https://wa.me/60173762192?text=NakWuja
    •••••••••••••••••••••••••••••
    ▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
    .
    ▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
    .
    ▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet

    ▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀

    #jrmnsjijancod
    #skinhealth #colagen
    #fruithealth
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  1  0  12 hours ago
  • ALANGKAH BAIKNYA KITA BOLEH KEKALKAN KECANTIKAN LUARAN SETELAH MAKEUP DAN PERHIASAN DIBUANG DARI WAJAH KITA. KAN ??
.
SIAPA YANG BOLEH AMALKAN WUJA PINKISH NI ?
👫 perempuan dan lelaki
🤰🏻 wanita hamil 5bulan ke atas
👧🏻 kanak-kanak 10tahun ke atas
🤱🏻 ibu menyusu / wanita berpantang
🤦🏻‍♀️ wanita period
.
Harga asal :
💰 #wujapinkish - 15paket (RM50)

https://wa.me/60173762192?text=*NAKJRM*
•••••••••••••••••••••••••••••
▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
.
▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
.
▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
.
▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀

#jrmnsjijancod 
#skinhealth #colagen 
#fruithealth 
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • ALANGKAH BAIKNYA KITA BOLEH KEKALKAN KECANTIKAN LUARAN SETELAH MAKEUP DAN PERHIASAN DIBUANG DARI WAJAH KITA. KAN ??
    .
    SIAPA YANG BOLEH AMALKAN WUJA PINKISH NI ?
    👫 perempuan dan lelaki
    🤰🏻 wanita hamil 5bulan ke atas
    👧🏻 kanak-kanak 10tahun ke atas
    🤱🏻 ibu menyusu / wanita berpantang
    🤦🏻‍♀️ wanita period
    .
    Harga asal :
    💰 #wujapinkish - 15paket (RM50)

    https://wa.me/60173762192?text=*NAKJRM*
    •••••••••••••••••••••••••••••
    ▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
    .
    ▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
    .
    ▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
    .
    ▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀

    #jrmnsjijancod
    #skinhealth #colagen
    #fruithealth
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  1  0  12 hours ago
  • SEDAP MERCIKKKK TAU ‼️
.
Siapa yang belum lagi pernah rasa kesedapan ikan talapia, anda memang rugi. Sebab rasa lain lemak dia tuuu sangat sedap 🥰
.
Nak nak kalau cicah dengan air asam gula aren 🤤 Nikmat ya amat.
.
.
🛑 SPECIAL PROMO IKAN TALAPIA 27 JULAI SEHINGGA 31 OGOS. 
.
💰IKAN TALAPIA FROZEN 1 PAKET
HARGA ASAL RM38
HARGA PROMOSI RM35
JIMAT RM3
.
💰IKAN TALAPIA FROZEN 2 PAKET
HARGA ASAL RM76
HARGA PROMOSI RM65
JIMAT RM11 
.
.

----------------------------------------
⬇️
List pengedar sah JRM @jrmns.network
⬇️
Informasi produk JRM @jrmns.stokis ----------------------------------------
.
.
PERTANYAAN: http://linktr.ee/jrmns.promosi
.
.
#jrm #jrmns #jamuratumalaya #jamuratumalayanegerisembilan #promosi #mustanirjrm #ikantalapiajrm #dkbb
  • SEDAP MERCIKKKK TAU ‼️
    .
    Siapa yang belum lagi pernah rasa kesedapan ikan talapia, anda memang rugi. Sebab rasa lain lemak dia tuuu sangat sedap 🥰
    .
    Nak nak kalau cicah dengan air asam gula aren 🤤 Nikmat ya amat.
    .
    .
    🛑 SPECIAL PROMO IKAN TALAPIA 27 JULAI SEHINGGA 31 OGOS.
    .
    💰IKAN TALAPIA FROZEN 1 PAKET
    HARGA ASAL RM38
    HARGA PROMOSI RM35
    JIMAT RM3
    .
    💰IKAN TALAPIA FROZEN 2 PAKET
    HARGA ASAL RM76
    HARGA PROMOSI RM65
    JIMAT RM11
    .
    .

    ----------------------------------------
    ⬇️
    List pengedar sah JRM @jrmns.network
    ⬇️
    Informasi produk JRM @jrmns.stokis ----------------------------------------
    .
    .
    PERTANYAAN: http://linktr.ee/jrmns.promosi
    .
    .
    #jrm #jrmns #jamuratumalaya #jamuratumalayanegerisembilan #promosi #mustanirjrm #ikantalapiajrm #dkbb

  •  3  0  15 hours ago
  • Disebalik aromanya yang harum dan rasanya manis, terdapat manfaat BUAH MARKISA yang sangat baik untuk meningkatkan kualiti kesihatan mata.
.
Antara manfaat lain :
✅ Kaya dengan vitamin C
✅ Sumber serat
✅ Ada vitamin A
✅ Tingkatkan daya tahan tubuh
✅ Mengurangi kecemasan
✅ Diet yang sesuai untuk pesakit diabetes
✅ Antioksidan
✅ Mengurangi masalah insomnia
.
Tahukah anda?
JRM ada suplemen makanan berbentuk serbuk kolagen terbaik yang terdiri dari buah-buahan terbaik untuk kecantikan luaran dan kesihatan dalaman??
.
.
Harga asal :
💰 #wujapinkish - 15paket 
NP RM50
Ahli RM42.50
.
.
.
PERTANYAAN : klik link di bio 🤍

▶️ 019 6512165
.
.
#skinhealth #colagen 
#skincareJRM
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#teamNilaiOhsem ⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • Disebalik aromanya yang harum dan rasanya manis, terdapat manfaat BUAH MARKISA yang sangat baik untuk meningkatkan kualiti kesihatan mata.
    .
    Antara manfaat lain :
    ✅ Kaya dengan vitamin C
    ✅ Sumber serat
    ✅ Ada vitamin A
    ✅ Tingkatkan daya tahan tubuh
    ✅ Mengurangi kecemasan
    ✅ Diet yang sesuai untuk pesakit diabetes
    ✅ Antioksidan
    ✅ Mengurangi masalah insomnia
    .
    Tahukah anda?
    JRM ada suplemen makanan berbentuk serbuk kolagen terbaik yang terdiri dari buah-buahan terbaik untuk kecantikan luaran dan kesihatan dalaman??
    .
    .
    Harga asal :
    💰 #wujapinkish - 15paket
    NP RM50
    Ahli RM42.50
    .
    .
    .
    PERTANYAAN : klik link di bio 🤍

    ▶️ 019 6512165
    .
    .
    #skinhealth #colagen
    #skincareJRM
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #teamNilaiOhsem ⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  1  0  17 hours ago
  • POST and COD AREA SEREMBAN 😍 Dapatkan from kak diana, follow fb and ig kak diana sekali 😘
.
.
Nak dapatkan produk JRM tapi tak tahu nak contact siapa? Senang je 😗
.
.
Just ws sahaja no tertera atau " tap" poster dan click pada tag pengedar yang sah untuk dapatkan produk PROMOSI sekarang di area berdekatan anda 😍
.
.
AREA SEREMBAN
➡️ NOR HIDAYU (GS90051): 019-6068 718
➡️ DIANA (JB222S): 012-6149 433
➡️ SUHAINI ( JB2220S): 018-7644 731
➡️ JASRINA (S90039): 018-2246 355
.
.
Jom dapatkan dengan Pengedar sah JRMNS 😆

Pastikan anda tidak beli di platform
🚫 Lazada
🚫 Shopee
🚫 Toko-toko jamu

Kenapa ye 🤔 ?
Kerana produk tersebut bukanlah daripada seller kami dan dikhuatiri tidak original 😁 .
.
Senarai pengedar sah:
@jrmns.network

Info produk: 
@jrmns.stokis .
.

#jamuratumalayanegerisembilan #jamuratumalaya #jrmns #jrm #wajargunajrm #teamnogoriohsem #ingatjrmingatteamnogoriohsem #nakflawless #nakkurus #nakcantik
  • POST and COD AREA SEREMBAN 😍 Dapatkan from kak diana, follow fb and ig kak diana sekali 😘
    .
    .
    Nak dapatkan produk JRM tapi tak tahu nak contact siapa? Senang je 😗
    .
    .
    Just ws sahaja no tertera atau " tap" poster dan click pada tag pengedar yang sah untuk dapatkan produk PROMOSI sekarang di area berdekatan anda 😍
    .
    .
    AREA SEREMBAN
    ➡️ NOR HIDAYU (GS90051): 019-6068 718
    ➡️ DIANA (JB222S): 012-6149 433
    ➡️ SUHAINI ( JB2220S): 018-7644 731
    ➡️ JASRINA (S90039): 018-2246 355
    .
    .
    Jom dapatkan dengan Pengedar sah JRMNS 😆

    Pastikan anda tidak beli di platform
    🚫 Lazada
    🚫 Shopee
    🚫 Toko-toko jamu

    Kenapa ye 🤔 ?
    Kerana produk tersebut bukanlah daripada seller kami dan dikhuatiri tidak original 😁 .
    .
    Senarai pengedar sah:
    @jrmns.network

    Info produk:
    @jrmns.stokis .
    .

    #jamuratumalayanegerisembilan #jamuratumalaya #jrmns #jrm #wajargunajrm #teamnogoriohsem #ingatjrmingatteamnogoriohsem #nakflawless #nakkurus #nakcantik

  •  4  0  19 hours ago
  • Disebalik aromanya yang harum dan rasanya manis, terdapat manfaat BUAH MARKISA yang sangat baik untuk meningkatkan kualiti kesihatan mata.
.
Antara manfaat lain :
✅ Kaya dengan vitamin C
✅ Sumber serat
✅ Ada vitamin A
✅ Tingkatkan daya tahan tubuh
✅ Mengurangi kecemasan
✅ Diet yang sesuai untuk pesakit diabetes
✅ Antioksidan
✅ Mengurangi masalah insomnia
.
Tahukah anda?
JRM ada suplemen makanan berbentuk serbuk kolagen terbaik yang terdiri dari buah-buahan terbaik untuk kecantikan luaran dan kesihatan dalaman??
.
.
Harga asal :
💰 #wujapinkish - 15paket (RM50)
.
.
•••••••••••••••••••••••••••••
▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
.
▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
.
▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
.
📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
.
📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
•••••••••••••••••••••••••••••
.
.
PERTANYAAN :
▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
.
.
#skinhealth #colagen 
#fruithealth 
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • Disebalik aromanya yang harum dan rasanya manis, terdapat manfaat BUAH MARKISA yang sangat baik untuk meningkatkan kualiti kesihatan mata.
    .
    Antara manfaat lain :
    ✅ Kaya dengan vitamin C
    ✅ Sumber serat
    ✅ Ada vitamin A
    ✅ Tingkatkan daya tahan tubuh
    ✅ Mengurangi kecemasan
    ✅ Diet yang sesuai untuk pesakit diabetes
    ✅ Antioksidan
    ✅ Mengurangi masalah insomnia
    .
    Tahukah anda?
    JRM ada suplemen makanan berbentuk serbuk kolagen terbaik yang terdiri dari buah-buahan terbaik untuk kecantikan luaran dan kesihatan dalaman??
    .
    .
    Harga asal :
    💰 #wujapinkish - 15paket (RM50)
    .
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••
    ▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
    .
    ▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
    .
    ▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
    .
    📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
    .
    📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    .
    PERTANYAAN :
    ▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
    .
    .
    #skinhealth #colagen
    #fruithealth
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  63  0  22 hours ago
  • JANGAN BUANG AIR PERAPAN IKAN TALAPIA!
.
Sebab boleh digunakan untuk menggoreng ikan/daging/ ayam. Hehe. Bestnyaa air perapan ni merupakan respi khas daripada bonda 😍
.
.
🛑 SPECIAL PROMO IKAN TALAPIA 27 JULAI SEHINGGA 31 OGOS. 
.
💰IKAN TALAPIA FROZEN 1 PAKET
HARGA ASAL RM38
HARGA PROMOSI RM35
JIMAT RM3
.
💰IKAN TALAPIA FROZEN 2 PAKET
HARGA ASAL RM76
HARGA PROMOSI RM65
JIMAT RM11 
.
.

----------------------------------------
⬇️
List pengedar sah JRM @jrmns.network
⬇️
Informasi produk JRM @jrmns.stokis ----------------------------------------
.
.
PERTANYAAN: http://linktr.ee/jrmns.promosi
.
.
#jrm #jrmns #jamuratumalaya #jamuratumalayanegerisembilan #promosi #mustanirjrm #ikantalapiajrm #dkbb
  • JANGAN BUANG AIR PERAPAN IKAN TALAPIA!
    .
    Sebab boleh digunakan untuk menggoreng ikan/daging/ ayam. Hehe. Bestnyaa air perapan ni merupakan respi khas daripada bonda 😍
    .
    .
    🛑 SPECIAL PROMO IKAN TALAPIA 27 JULAI SEHINGGA 31 OGOS.
    .
    💰IKAN TALAPIA FROZEN 1 PAKET
    HARGA ASAL RM38
    HARGA PROMOSI RM35
    JIMAT RM3
    .
    💰IKAN TALAPIA FROZEN 2 PAKET
    HARGA ASAL RM76
    HARGA PROMOSI RM65
    JIMAT RM11
    .
    .

    ----------------------------------------
    ⬇️
    List pengedar sah JRM @jrmns.network
    ⬇️
    Informasi produk JRM @jrmns.stokis ----------------------------------------
    .
    .
    PERTANYAAN: http://linktr.ee/jrmns.promosi
    .
    .
    #jrm #jrmns #jamuratumalaya #jamuratumalayanegerisembilan #promosi #mustanirjrm #ikantalapiajrm #dkbb

  •  3  0  23 hours ago
  • #repost @jrmns.promosi
・・・
SARAF LEMAH ATAU SENDI SAKIT ⁉️
.
Minyak Saraf amat berkesan untuk sendi yang sukar digerakan atau sakit. Ia cepat menyebar dan merangsang saraf yang lemah 🔥
.
Boleh digunakan untuk:
▶️ anak autism
▶️ anak yang sering sawan
▶️ wanita hamil yang sering terkena simpul mengkarung
▶️ slip disk
▶️ bengkak kemalangan
▶️ terseliuh
▶️ patah tulang 
▶️ sakit pinggang.
.
.
🛑 PROMOSI MINYAK PWP 2 OGOS- 8 OGOS 2020 (SETIAP 1 PEMBELIAN LAYAK PWP 1 MUSTANIR ATAU ROYAL V).
.
.
💰NARIA ROMASTY
HARGA ASAL RM95
HARGA PROMOSI RM50
JIMAT RM45
.
💰MINYAK FLORAL 
HARGA ASAL RM70
HARGA PROMOSI RM50 
JIMAT RM20
.
💰MINYAK KHELIN / JATRO
HARGA ASAL RM110
HARGA PROMOSI RM70
JIMAT RM40
.
.
‼️ PWP MUSTANIR DAN ROYAL V ‼️
SETIAP PEMBELIAN MANA- MANA MINYAK DENGAN HARGA PROMOSI LAYAK MEMBELI HARGA ROYAL V RM50 DAN MUSTANIR RM100.

🛑 SPECIAL PROMO IKAN TALAPIA 27 JULAI SEHINGGA 31 OGOS. 
.
.
💰IKAN TALAPIA FROZEN 1 PAKET
HARGA ASAL RM38
HARGA PROMOSI RM35
JIMAT RM3
.
💰IKAN TALAPIA FROZEN 2 PAKET
HARGA ASAL RM76
HARGA PROMOSI RM65
JIMAT RM11 
.
.
🛑PROMO AIDILADHA 3 PES MAKANAN 29 JULAI SEHINGGA 7 OGOS 2020.
.
💰3 PES MAKANAN: PES STEW LADA HITAM, PES ASAM LADA HITAM & PES RENDANG.
HARGA ASAL RM44
HARGA PROMOSI RM40
JIMAT RM4 
.
.

----------------------------------------
⬇️
List pengedar sah JRM @jrmns.network
⬇️
Informasi produk JRM @ikanlunak.jrmns ----------------------------------------
.
.
PERTANYAAN: http://linktr.ee/jrmns.promosi
.
.
#jrm #jrmns #jamuratumalaya #jamuratumalayanegerisembilan #promosi #pesrendang #pesstewladahitam #pesasamladahitam #mustanirjrm #royalvjrm
  • #repost @jrmns.promosi
    ・・・
    SARAF LEMAH ATAU SENDI SAKIT ⁉️
    .
    Minyak Saraf amat berkesan untuk sendi yang sukar digerakan atau sakit. Ia cepat menyebar dan merangsang saraf yang lemah 🔥
    .
    Boleh digunakan untuk:
    ▶️ anak autism
    ▶️ anak yang sering sawan
    ▶️ wanita hamil yang sering terkena simpul mengkarung
    ▶️ slip disk
    ▶️ bengkak kemalangan
    ▶️ terseliuh
    ▶️ patah tulang
    ▶️ sakit pinggang.
    .
    .
    🛑 PROMOSI MINYAK PWP 2 OGOS- 8 OGOS 2020 (SETIAP 1 PEMBELIAN LAYAK PWP 1 MUSTANIR ATAU ROYAL V).
    .
    .
    💰NARIA ROMASTY
    HARGA ASAL RM95
    HARGA PROMOSI RM50
    JIMAT RM45
    .
    💰MINYAK FLORAL
    HARGA ASAL RM70
    HARGA PROMOSI RM50
    JIMAT RM20
    .
    💰MINYAK KHELIN / JATRO
    HARGA ASAL RM110
    HARGA PROMOSI RM70
    JIMAT RM40
    .
    .
    ‼️ PWP MUSTANIR DAN ROYAL V ‼️
    SETIAP PEMBELIAN MANA- MANA MINYAK DENGAN HARGA PROMOSI LAYAK MEMBELI HARGA ROYAL V RM50 DAN MUSTANIR RM100.

    🛑 SPECIAL PROMO IKAN TALAPIA 27 JULAI SEHINGGA 31 OGOS.
    .
    .
    💰IKAN TALAPIA FROZEN 1 PAKET
    HARGA ASAL RM38
    HARGA PROMOSI RM35
    JIMAT RM3
    .
    💰IKAN TALAPIA FROZEN 2 PAKET
    HARGA ASAL RM76
    HARGA PROMOSI RM65
    JIMAT RM11
    .
    .
    🛑PROMO AIDILADHA 3 PES MAKANAN 29 JULAI SEHINGGA 7 OGOS 2020.
    .
    💰3 PES MAKANAN: PES STEW LADA HITAM, PES ASAM LADA HITAM & PES RENDANG.
    HARGA ASAL RM44
    HARGA PROMOSI RM40
    JIMAT RM4
    .
    .

    ----------------------------------------
    ⬇️
    List pengedar sah JRM @jrmns.network
    ⬇️
    Informasi produk JRM @ikanlunak.jrmns ----------------------------------------
    .
    .
    PERTANYAAN: http://linktr.ee/jrmns.promosi
    .
    .
    #jrm #jrmns #jamuratumalaya #jamuratumalayanegerisembilan #promosi #pesrendang #pesstewladahitam #pesasamladahitam #mustanirjrm #royalvjrm

  •  0  0  12 August, 2020
  • ADA YANG MASIH DIAWANG AWANGAN KELIRU NAK BELI SET YANG MANA SESUAI DENGAN KEPERLUAN? 🤓
.
.
𝗞𝗢𝗣𝗜 𝗧𝗘𝗡𝗔𝗚𝗔
✅ #kopiratujrm -Kopi wanita tinggi adaptogen
✅ #kopidemarco -Kopi tingkatkan stamina
✅ #romagellacoffee -Kopi rasa strawberry🍓
.
𝗕𝗔𝗜𝗞𝗜 𝗞𝗘𝗦𝗜𝗛𝗔𝗧𝗔𝗡 𝗗𝗔𝗟𝗔𝗠𝗔𝗡
✅ #kurmadhuha -booster tenaga dan bantu baiki sakit berkaitan saraf.
✅ #mushtanirjrm -makanan sunnah kekuatan rohani dan anti kanser
.

𝗕𝗘𝗥𝗦𝗜𝗛 𝗞𝗢𝗟𝗢𝗡 𝗗𝗔𝗡 𝗡𝗔𝗞 𝗞𝗨𝗥𝗨𝗦 ?
✅ #chocolatefiberlife -minuman oat elok untuk jantung
✅ #colonisdmestica -remove toksin

#teamkaklongjrm 
#RMO #mco 
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • ADA YANG MASIH DIAWANG AWANGAN KELIRU NAK BELI SET YANG MANA SESUAI DENGAN KEPERLUAN? 🤓
    .
    .
    𝗞𝗢𝗣𝗜 𝗧𝗘𝗡𝗔𝗚𝗔
    #kopiratujrm -Kopi wanita tinggi adaptogen
    #kopidemarco -Kopi tingkatkan stamina
    #romagellacoffee -Kopi rasa strawberry🍓
    .
    𝗕𝗔𝗜𝗞𝗜 𝗞𝗘𝗦𝗜𝗛𝗔𝗧𝗔𝗡 𝗗𝗔𝗟𝗔𝗠𝗔𝗡
    #kurmadhuha -booster tenaga dan bantu baiki sakit berkaitan saraf.
    #mushtanirjrm -makanan sunnah kekuatan rohani dan anti kanser
    .

    𝗕𝗘𝗥𝗦𝗜𝗛 𝗞𝗢𝗟𝗢𝗡 𝗗𝗔𝗡 𝗡𝗔𝗞 𝗞𝗨𝗥𝗨𝗦 ?
    #chocolatefiberlife -minuman oat elok untuk jantung
    #colonisdmestica -remove toksin

    #teamkaklongjrm
    #RMO #mco
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  2  0  12 August, 2020
  • ISOMNIA / SUSAH TIDUR MENYEBABKAN MIGRAIN, HILANG FOKUS, DARAH TINGGI DAN MUNGKIN BOLEH TERKENA STROK 🤯
.
.
2 kopi iaitu kopi ratu (kurang kafien) daripada kopi biasa tp masih ada org tak tahan & kopi romagella sgt kurang kopi sbb disekat dek strawberry 🍓 yang banyak vitamin c dari segi herba dan rasanya (formula tak sama)
.
Anda yg tak tahan kafien sesuai ambik kopi romagela. Kopi romagella bagus elak emosi kesedihan dn merangsang kegembiraan, fokus dan juga meningkatkan HB darah terutamanya wanita yang mengandung.
.
Bantu menurunkan tekanan darah pesakit, melancarkan sistem saraf dan perjalanan darah..mengandungi kompaun antibiotik yg meningkatkan imun tubuh sebab itu elok utk masalah sendi.. meningkatkan sel darah merah dn menguatkan tulang..
.
.
💰 #romagellacoffee - 15peket (RM39)
💰 #kopiratujrm - 15paket (RM43)
.
#teamkaklongjrm 
#coffeelover 
#coffeeherbal 
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • ISOMNIA / SUSAH TIDUR MENYEBABKAN MIGRAIN, HILANG FOKUS, DARAH TINGGI DAN MUNGKIN BOLEH TERKENA STROK 🤯
    .
    .
    2 kopi iaitu kopi ratu (kurang kafien) daripada kopi biasa tp masih ada org tak tahan & kopi romagella sgt kurang kopi sbb disekat dek strawberry 🍓 yang banyak vitamin c dari segi herba dan rasanya (formula tak sama)
    .
    Anda yg tak tahan kafien sesuai ambik kopi romagela. Kopi romagella bagus elak emosi kesedihan dn merangsang kegembiraan, fokus dan juga meningkatkan HB darah terutamanya wanita yang mengandung.
    .
    Bantu menurunkan tekanan darah pesakit, melancarkan sistem saraf dan perjalanan darah..mengandungi kompaun antibiotik yg meningkatkan imun tubuh sebab itu elok utk masalah sendi.. meningkatkan sel darah merah dn menguatkan tulang..
    .
    .
    💰 #romagellacoffee - 15peket (RM39)
    💰 #kopiratujrm - 15paket (RM43)
    .
    #teamkaklongjrm
    #coffeelover
    #coffeeherbal
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  0  0  12 August, 2020
  • • • • • • •
KUSAM tu buat KULIT JADI GELAP HILANG SERI pastu wajah kita nampak jauh beza dari umur yang sebenar.
.
Mungkin anda yang ada masalah sama je tahu perasaan tu macam mana.. Betul kan? Kalau anda nak tau lama lama nanti kulit kita boleh jugak terkena jeragat.
.
Tu antara sebab KENAPA RAMAI NAK JADI PUTIH 🤩 bukan nak putih dinding pun.. just nak berseri je. Tiada kesan sampingan. Selamat. Alhamdulillah.. Nanti admin share dekat post seterusnya...
.
.
#nakputih 
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • • • • • • •
    KUSAM tu buat KULIT JADI GELAP HILANG SERI pastu wajah kita nampak jauh beza dari umur yang sebenar.
    .
    Mungkin anda yang ada masalah sama je tahu perasaan tu macam mana.. Betul kan? Kalau anda nak tau lama lama nanti kulit kita boleh jugak terkena jeragat.
    .
    Tu antara sebab KENAPA RAMAI NAK JADI PUTIH 🤩 bukan nak putih dinding pun.. just nak berseri je. Tiada kesan sampingan. Selamat. Alhamdulillah.. Nanti admin share dekat post seterusnya...
    .
    .
    #nakputih
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  0  0  12 August, 2020
  • POST and COD AREA SEREMBAN 😍 Dapatkan from kak ayulan, follow fb and ig kak ayulan sekali 😘
.
.
Nak dapatkan produk JRM tapi tak tahu nak contact siapa? Senang je 😗
.
.
Just ws sahaja no tertera atau " tap" poster dan click pada tag pengedar yang sah untuk dapatkan produk PROMOSI sekarang di area berdekatan anda 😍
.
.
AREA SEREMBAN
➡️ NOR HIDAYU (GS90051): 019-6068 718
➡️ DIANA (JB222S): 012-6149 433
➡️ SUHAINI ( JB2220S): 018-7644 731
➡️ JASRINA (S90039): 018-2246 355
.
.
Jom dapatkan dengan Pengedar sah JRMNS 😆

Pastikan anda tidak beli di platform
🚫 Lazada
🚫 Shopee
🚫 Toko-toko jamu

Kenapa ye 🤔 ?
Kerana produk tersebut bukanlah daripada seller kami dan dikhuatiri tidak original 😁 .
.
Senarai pengedar sah:
@jrmns.network

Info produk: 
@jrmns.stokis .
.

#jamuratumalayanegerisembilan #jamuratumalaya #jrmns #jrm #wajargunajrm #teamnogoriohsem #ingatjrmingatteamnogoriohsem #nakflawless #nakkurus #nakcantik
  • POST and COD AREA SEREMBAN 😍 Dapatkan from kak ayulan, follow fb and ig kak ayulan sekali 😘
    .
    .
    Nak dapatkan produk JRM tapi tak tahu nak contact siapa? Senang je 😗
    .
    .
    Just ws sahaja no tertera atau " tap" poster dan click pada tag pengedar yang sah untuk dapatkan produk PROMOSI sekarang di area berdekatan anda 😍
    .
    .
    AREA SEREMBAN
    ➡️ NOR HIDAYU (GS90051): 019-6068 718
    ➡️ DIANA (JB222S): 012-6149 433
    ➡️ SUHAINI ( JB2220S): 018-7644 731
    ➡️ JASRINA (S90039): 018-2246 355
    .
    .
    Jom dapatkan dengan Pengedar sah JRMNS 😆

    Pastikan anda tidak beli di platform
    🚫 Lazada
    🚫 Shopee
    🚫 Toko-toko jamu

    Kenapa ye 🤔 ?
    Kerana produk tersebut bukanlah daripada seller kami dan dikhuatiri tidak original 😁 .
    .
    Senarai pengedar sah:
    @jrmns.network

    Info produk:
    @jrmns.stokis .
    .

    #jamuratumalayanegerisembilan #jamuratumalaya #jrmns #jrm #wajargunajrm #teamnogoriohsem #ingatjrmingatteamnogoriohsem #nakflawless #nakkurus #nakcantik

  •  4  0  12 August, 2020

Top #jamuratumalayanegerisembilan Posts

  • " AKHIRNYAAAA !!! TERBONGKAR JUGA RAHSIA JIRAN SEBELAH NAMPAK MUDA WALAU USIA NYA HAMPIR SENJA " .
.
Duk perati jiran sebelah ni , tak pernah bertegur pun . Cantik orang nya . Tertanya tanya apa rahsia nyaa 😱😱 nampak muda , tapi anak berderet dah besar-besar .
.
.
Kita berani kan diri berbual dengan Akak Ina , terselit soalan "umur akak berapa ? , akak consume produk apa ? .
.
.
Tak sangkaaa nya lahhh Akak Ina dah 50an , dia consume produk Royal V dari Jamu Ratu Malaya .
.
.
Nampak awet mudaa Akak Ina , kalau luar pun cantik , apatah lagi dalaman dia . Rasa cemburu ngn Akak Ina .
.
.
Yaa saya memang perempuan tulen 😭😭 suka kan kecantikan luar & dalam . Suka nampak cantik . Tak salah kan ?
.
.
Rugii sangat kalau korang tak sama sama ikut aja amalkan Royal V untuk nampak awet muda , CANTIK LUAR & DALAM 😍😍
.
.
💰 PROMO 2 BOTOL ROYAL V- 250ml (RM105) JIMAT RM15
.
.
AVAILABLE :
•••••••••••••••••••••••••••••
▶️ Info Produk : @jrmns.stokis
.
▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
.
▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
.
▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet 
JAMU RATU MALAYA NEGERI SEMBILAN
108-G,
Jalan Komersil Senawang 4,
Taman Komersil Senawang,
70450 Seremban, Negeri Sembilan.⠀
•••••••••••••••••••••••••••••
.
.
PERTANYAAN :
▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
.
#royalvjrm
#wajargunaJRM⠀⠀⠀
#teamnogoriohsem 
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • " AKHIRNYAAAA !!! TERBONGKAR JUGA RAHSIA JIRAN SEBELAH NAMPAK MUDA WALAU USIA NYA HAMPIR SENJA " .
    .
    Duk perati jiran sebelah ni , tak pernah bertegur pun . Cantik orang nya . Tertanya tanya apa rahsia nyaa 😱😱 nampak muda , tapi anak berderet dah besar-besar .
    .
    .
    Kita berani kan diri berbual dengan Akak Ina , terselit soalan "umur akak berapa ? , akak consume produk apa ? .
    .
    .
    Tak sangkaaa nya lahhh Akak Ina dah 50an , dia consume produk Royal V dari Jamu Ratu Malaya .
    .
    .
    Nampak awet mudaa Akak Ina , kalau luar pun cantik , apatah lagi dalaman dia . Rasa cemburu ngn Akak Ina .
    .
    .
    Yaa saya memang perempuan tulen 😭😭 suka kan kecantikan luar & dalam . Suka nampak cantik . Tak salah kan ?
    .
    .
    Rugii sangat kalau korang tak sama sama ikut aja amalkan Royal V untuk nampak awet muda , CANTIK LUAR & DALAM 😍😍
    .
    .
    💰 PROMO 2 BOTOL ROYAL V- 250ml (RM105) JIMAT RM15
    .
    .
    AVAILABLE :
    •••••••••••••••••••••••••••••
    ▶️ Info Produk : @jrmns.stokis
    .
    ▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
    .
    ▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
    .
    ▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
    JAMU RATU MALAYA NEGERI SEMBILAN
    108-G,
    Jalan Komersil Senawang 4,
    Taman Komersil Senawang,
    70450 Seremban, Negeri Sembilan.⠀
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    .
    PERTANYAAN :
    ▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
    .
    #royalvjrm
    #wajargunaJRM⠀⠀⠀
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  135  3  28 February, 2020
  • TOMKA JASMINE & FRAGAPANI ilham dari Rumah Hutan Bonda Rozita.
.
Sabun Tomka ni sgt sesuai terutama orang yang ada alahan dengan sabun pencuci baju, bayi, kanak-kanak dan orang dewasa sesuai dengan sabun ini kerana pH nya yg neutral.. TOMKA ni tidak melunturkan warna sama sekali, malah kalau kotoran chemical, tanah, kesan dakwat dan pesil seperti lipstik pun boleh dicuci menggunakan sabun ini 🧺
.
.
💰 TOMKA - 2kg (RM25.90)
.
.
•••••••••••••••••••••••••••••
.
▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
.
▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
.
▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
.
📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
.
📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
.
•••••••••••••••••••••••••••••
.
.
PERTANYAAN :
▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
.
.
#pencucibajubayi 
#RMO #mco 
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • TOMKA JASMINE & FRAGAPANI ilham dari Rumah Hutan Bonda Rozita.
    .
    Sabun Tomka ni sgt sesuai terutama orang yang ada alahan dengan sabun pencuci baju, bayi, kanak-kanak dan orang dewasa sesuai dengan sabun ini kerana pH nya yg neutral.. TOMKA ni tidak melunturkan warna sama sekali, malah kalau kotoran chemical, tanah, kesan dakwat dan pesil seperti lipstik pun boleh dicuci menggunakan sabun ini 🧺
    .
    .
    💰 TOMKA - 2kg (RM25.90)
    .
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    ▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
    .
    ▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
    .
    ▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
    .
    📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
    .
    📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    .
    PERTANYAAN :
    ▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
    .
    .
    #pencucibajubayi
    #RMO #mco
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  209  0  30 May, 2020
  • 🍊 KEMAM JE MESTI CANTIK!
.
WUJA PINKISH Minuman serbuk buah-buahan ekstrak daripada delima, lemon, peach, pine bark, acai berry, strawberry, raspberry dan yogurt.
.
Sumber vitamin C dan kolagen daripada (red snapper fish) mempunyai jumlah yang seimbang dan hanya diperlukan oleh badan.
.
Ekstrak buah buahan dan herba pine bark mengandungi antioksidan yang tinggi yang sangat diperlukan dengan penghasilan kolagen untuk menyerlahkan kecantikan kulit wajah agar nampak kemerah-merahan.
.
.
Harga asal :
💰 #wujapinkish - 15paket (RM50)
.
.
•••••••••••••••••••••••••••••
▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
.
▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
.
▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
.
📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
.
📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
•••••••••••••••••••••••••••••
.
.
PERTANYAAN :
▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
.
.
#skinhealth #colagen 
#fruithealth 
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • 🍊 KEMAM JE MESTI CANTIK!
    .
    WUJA PINKISH Minuman serbuk buah-buahan ekstrak daripada delima, lemon, peach, pine bark, acai berry, strawberry, raspberry dan yogurt.
    .
    Sumber vitamin C dan kolagen daripada (red snapper fish) mempunyai jumlah yang seimbang dan hanya diperlukan oleh badan.
    .
    Ekstrak buah buahan dan herba pine bark mengandungi antioksidan yang tinggi yang sangat diperlukan dengan penghasilan kolagen untuk menyerlahkan kecantikan kulit wajah agar nampak kemerah-merahan.
    .
    .
    Harga asal :
    💰 #wujapinkish - 15paket (RM50)
    .
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••
    ▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
    .
    ▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
    .
    ▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
    .
    📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
    .
    📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    .
    PERTANYAAN :
    ▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
    .
    .
    #skinhealth #colagen
    #fruithealth
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  19  0  11 August, 2020
  • 🚶‍♀️PENATNYA BERJALAN! TUMIT PULA BERDENYUT - TANDA AWAL RAHIM BERMASALAH ? 😲 Cuba semak ini, jika rasa ada sesuatu yang tidak kena dengan diri anda, dapatkan rawatan dengan segera ya!
.
.
● Tumit sering sakit berdenyut dan mencucuk secara tiba-tiba. Rasa ini lebih kerap bila banyak berjalan, berdiri atau angkat benda berat serta beban pada perut.
.
● Rasa sengal dan bisa pada urat pada tapak kaki.
.
● Rasa kejang dan mencucuk sekitar tapak kaki.
.
● Sering sakit di sekeliling pinggang hingga ke punggung dan ke atas urat belikat. Sakit pinggang ini lebih kurang seperti lenguh dan rasa senggugut tapi ia berlaku di luar waktu datang bulan.
.
● Bahagian bawah perut hingga ke pangkal peha terasa sengal dan lenguh, kadangkala hingga merebak ke lutut.
.
● Mudah terkencing bila bersin, batuk atau ketawa. Mudah juga dijangkiti dengan penyakit kencing kotor serta rasa ngilu sakit ketika buang air kecil.
.
● Sakit ketika bersama dengan suami. Walaupun dilakukan dalam keadaan yang perlahan.
.
● Sering mengalami kentut vagina.Badan berangin dan sering kembung perut.Vagina berair dan berbau.Berlaku keputihan luar biasa.
.
.
🌟🌟🌟🌟🌟
Cadangan terbaik dari berpuluh testimoni yang ikhtiar dengan produk JRM (✔Kurma Dhuha & ✔Royal V)
.
.
💰 #kurmadhuha - 100gram (RM100)
💰 #royalvjrm - 250mL (RM60)
.
.
•••••••••••••••••••••••••••••
.
▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
.
▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
.
▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
.
📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
.
📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
.
•••••••••••••••••••••••••••••
.
.
PERTANYAAN :
▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
.
.
#sakittumitsakitlutut 
#RMO #mco 
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • 🚶‍♀️PENATNYA BERJALAN! TUMIT PULA BERDENYUT - TANDA AWAL RAHIM BERMASALAH ? 😲 Cuba semak ini, jika rasa ada sesuatu yang tidak kena dengan diri anda, dapatkan rawatan dengan segera ya!
    .
    .
    ● Tumit sering sakit berdenyut dan mencucuk secara tiba-tiba. Rasa ini lebih kerap bila banyak berjalan, berdiri atau angkat benda berat serta beban pada perut.
    .
    ● Rasa sengal dan bisa pada urat pada tapak kaki.
    .
    ● Rasa kejang dan mencucuk sekitar tapak kaki.
    .
    ● Sering sakit di sekeliling pinggang hingga ke punggung dan ke atas urat belikat. Sakit pinggang ini lebih kurang seperti lenguh dan rasa senggugut tapi ia berlaku di luar waktu datang bulan.
    .
    ● Bahagian bawah perut hingga ke pangkal peha terasa sengal dan lenguh, kadangkala hingga merebak ke lutut.
    .
    ● Mudah terkencing bila bersin, batuk atau ketawa. Mudah juga dijangkiti dengan penyakit kencing kotor serta rasa ngilu sakit ketika buang air kecil.
    .
    ● Sakit ketika bersama dengan suami. Walaupun dilakukan dalam keadaan yang perlahan.
    .
    ● Sering mengalami kentut vagina.Badan berangin dan sering kembung perut.Vagina berair dan berbau.Berlaku keputihan luar biasa.
    .
    .
    🌟🌟🌟🌟🌟
    Cadangan terbaik dari berpuluh testimoni yang ikhtiar dengan produk JRM (✔Kurma Dhuha & ✔Royal V)
    .
    .
    💰 #kurmadhuha - 100gram (RM100)
    💰 #royalvjrm - 250mL (RM60)
    .
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    ▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
    .
    ▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
    .
    ▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
    .
    📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
    .
    📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    .
    PERTANYAAN :
    ▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
    .
    .
    #sakittumitsakitlutut
    #RMO #mco
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  130  0  30 May, 2020
  • 😷 IMPLIKASI SAKIT GIGI KADANGKALA TAK TERJANGKAU DEK AKAL. SENYUMAN MANIS SI HANDSOME HANYA TINGGAL KENANGAN BILA MUKA DAH MULA KERUT-KERUT JANG !
.
.
Sementara nak jumpa doktor gigi esok hari, anda boleh cuba tips ini di rumah..
1- Kumur dengan air garam.
2- Letak ais dlm tuala, tempelkan di pipi.
3- Kunyah bawang putih
.
.
Nak lagi mudah dan cepat lega? JRM sarankan HERBAL CRYO SPRAY. Tapi sembur pada luaran je okay. Istimewa Spray ini ia mengandungi METHOL yang memberikan kesan SEJUK & BERANGIN❄️ Selain boleh melegakan sakit gigi, HELBAL CRYO ni boleh melegakan stress, hidung tersumbat serta lenguh - lenguh badan.
.
.
💰 #herbalcryospray - 20mL (RM39)
.
.
•••••••••••••••••••••••••••••
▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
.
▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
.
▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
.
📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
.
📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
•••••••••••••••••••••••••••••
.
.
PERTANYAAN :
▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
.
.
#sakitgigi 
#RMO #mco 
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • 😷 IMPLIKASI SAKIT GIGI KADANGKALA TAK TERJANGKAU DEK AKAL. SENYUMAN MANIS SI HANDSOME HANYA TINGGAL KENANGAN BILA MUKA DAH MULA KERUT-KERUT JANG !
    .
    .
    Sementara nak jumpa doktor gigi esok hari, anda boleh cuba tips ini di rumah..
    1- Kumur dengan air garam.
    2- Letak ais dlm tuala, tempelkan di pipi.
    3- Kunyah bawang putih
    .
    .
    Nak lagi mudah dan cepat lega? JRM sarankan HERBAL CRYO SPRAY. Tapi sembur pada luaran je okay. Istimewa Spray ini ia mengandungi METHOL yang memberikan kesan SEJUK & BERANGIN❄️ Selain boleh melegakan sakit gigi, HELBAL CRYO ni boleh melegakan stress, hidung tersumbat serta lenguh - lenguh badan.
    .
    .
    💰 #herbalcryospray - 20mL (RM39)
    .
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••
    ▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
    .
    ▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
    .
    ▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
    .
    📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
    .
    📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    .
    PERTANYAAN :
    ▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
    .
    .
    #sakitgigi
    #RMO #mco
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  105  0  31 May, 2020
  • Cek list ni khusus untuk masalah lelaki. Semak kesihatan anda. Jangan biarkan ia mengganggu kebahagiaan orang tersayang. Boleh iktiar sama-sama.
.
JRM atau Rumah Hutan mempunyai kaedah tradisional yang mampu merawat masalah di atas. Contohnya, #kurmadhuha yang dihasilkan secara homemade di mana ia sangat baik untuk masalah dalaman terutamanya melegakan masalah sendi dan saraf.
.
.
💰 #kurmadhuha - 100 gram (RM100)
.
.
•••••••••••••••••••••••••••••
.
▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
.
▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
.
▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
.
📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
.
📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
.
•••••••••••••••••••••••••••••
.
.
PERTANYAAN :
▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
.
.
#masalahkelakian #masalahbatin 
#RMO #mco 
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • Cek list ni khusus untuk masalah lelaki. Semak kesihatan anda. Jangan biarkan ia mengganggu kebahagiaan orang tersayang. Boleh iktiar sama-sama.
    .
    JRM atau Rumah Hutan mempunyai kaedah tradisional yang mampu merawat masalah di atas. Contohnya, #kurmadhuha yang dihasilkan secara homemade di mana ia sangat baik untuk masalah dalaman terutamanya melegakan masalah sendi dan saraf.
    .
    .
    💰 #kurmadhuha - 100 gram (RM100)
    .
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    ▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
    .
    ▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
    .
    ▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
    .
    📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
    .
    📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    .
    PERTANYAAN :
    ▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
    .
    .
    #masalahkelakian #masalahbatin
    #RMO #mco
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  154  0  28 May, 2020
  • BILA PAKAI BEDAK, KULIT LAGI NAMPAK BERSISIK SIAP BOLEH KOPEK-KOPEK? TAK PEDIH KE SIS? 😱
.
SO APA ITU KULIT KERING ?
Kulit kering adalah masalah yang terjadi saat lapisan kulit paling atas (epidermis) tidak terhidrasi dengan baik. Akibatnya, kulit terlihat seperti bersisik, mengelupas, bahkan hingga pecah-pecah.
.
.
Dan,
.
KENAPA RAMAI SANGAT CARI MARJANE OIL ?
✅ Kehebatan ekstrak minyak kekacang seperti kacang marula daripada Afrika selatan yang juga bermanfaat sebagai Organic Antioxidant Face Oil, memberi kesan yang terbaik untuk kesihatan kulit wajah.
.
✅ Keberkesanan Marjane Oil yang membantu mengurangkan kedutan, membantu masalah kulit kering dan bersisik, memantu memulihkan kulit kusam serta membantu menghilangkan jeragat menjadi produk terbaik pilihan wanita.
.
.
Harga asal :
💰 #marjaneoiljrm - 10mL (RM50)
.
.
•••••••••••••••••••••••••••••
▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
.
▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
.
▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
.
📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
.
📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
•••••••••••••••••••••••••••••
.
.
PERTANYAAN :
▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
.
.
#kulitbersisik 
#hilangjeragat
#awetmudasentiasa 
#RMO #mco 
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • BILA PAKAI BEDAK, KULIT LAGI NAMPAK BERSISIK SIAP BOLEH KOPEK-KOPEK? TAK PEDIH KE SIS? 😱
    .
    SO APA ITU KULIT KERING ?
    Kulit kering adalah masalah yang terjadi saat lapisan kulit paling atas (epidermis) tidak terhidrasi dengan baik. Akibatnya, kulit terlihat seperti bersisik, mengelupas, bahkan hingga pecah-pecah.
    .
    .
    Dan,
    .
    KENAPA RAMAI SANGAT CARI MARJANE OIL ?
    ✅ Kehebatan ekstrak minyak kekacang seperti kacang marula daripada Afrika selatan yang juga bermanfaat sebagai Organic Antioxidant Face Oil, memberi kesan yang terbaik untuk kesihatan kulit wajah.
    .
    ✅ Keberkesanan Marjane Oil yang membantu mengurangkan kedutan, membantu masalah kulit kering dan bersisik, memantu memulihkan kulit kusam serta membantu menghilangkan jeragat menjadi produk terbaik pilihan wanita.
    .
    .
    Harga asal :
    💰 #marjaneoiljrm - 10mL (RM50)
    .
    .
    •••••••••••••••••••••••••••••
    ▶️ Promosi Terkini : @jrmns.promosi
    .
    ▶️ Pengedar Sah : @jrmns.network
    .
    ▶️ Outlet Stokis : @jrmns.outlet
    .
    📌 LANDMARK : bertentangan dapur Restoran Satay Kajang Hj Samuri Dataran Senawang.
    .
    📌 WAZE : Jamu Ratu Malaya Negeri Sembilan
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    .
    PERTANYAAN :
    ▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
    .
    .
    #kulitbersisik
    #hilangjeragat
    #awetmudasentiasa
    #RMO #mco
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  103  1  3 June, 2020