#jamuratumalayamelaka Instagram Photos & Videos

jamuratumalayamelaka - 1.9k posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
36.1
average likes

Latest #jamuratumalayamelaka Posts

  • RESTOCKED!! 
.
Putik Telaga Dara (100ml)
RM22.00 (sm) / RM25.00 (ss)
.
Feminine wash
- Paraben free
- PH 5.5
- Antibacterial
.
Nak order whatsapp 0192100567. Link whatsapp di bio. Terus ke whatsapp lebih mudah berbanding dm di ig 😄
.
.
#kitajagakita #stayathome #stopcovid19 #royalv #royalvjamuratumalaya #putiktelagadara #putiktelagadarajrm #megaratu #megaratujrm #megaratusabah #dmarcowhitecoffee #dmarcowhitecoffeejrm #eucalypto #eucalyptosoap #viniferacccover #silkysunscreen #silkysunscreenjrm #kopiratujamuratumalaya #kopiratujrm #jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #jamuratumalayajohor #jamuratumalayasabah #jamuratumalayaipoh #jamuratumalayamelaka #jamuratumalayashahalam #jamuratumalayaselangor #jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayakualalumpur #jamuratumalayaperak
  • RESTOCKED!!
    .
    Putik Telaga Dara (100ml)
    RM22.00 (sm) / RM25.00 (ss)
    .
    Feminine wash
    - Paraben free
    - PH 5.5
    - Antibacterial
    .
    Nak order whatsapp 0192100567. Link whatsapp di bio. Terus ke whatsapp lebih mudah berbanding dm di ig 😄
    .
    .
    #kitajagakita #stayathome #stopcovid19 #royalv #royalvjamuratumalaya #putiktelagadara #putiktelagadarajrm #megaratu #megaratujrm #megaratusabah #dmarcowhitecoffee #dmarcowhitecoffeejrm #eucalypto #eucalyptosoap #viniferacccover #silkysunscreen #silkysunscreenjrm #kopiratujamuratumalaya #kopiratujrm #jamuratumalaya #jamuratumalayaonline #jamuratumalayajohor #jamuratumalayasabah #jamuratumalayaipoh #jamuratumalayamelaka #jamuratumalayashahalam #jamuratumalayaselangor #jamuratumalayawangsamaju #jamuratumalayakualalumpur #jamuratumalayaperak

  •  3  0  9 July, 2020
  • Antara kebaikan Romagella Coffee. Sangat istimewa tau sbb kopi ni berperisa strawbery. Sangat bangus untuk bantu kuatkan sistem imun badan.
.
Sebarang pertanyaa boleh wasap Ita
.
📲 0192297832
📲 0192297832
📲 0192297832
.
Atau klik link di bio.
.
#jamuratumalaya #JamuRatuMalayaMelaka #jrmmelaka #romagellacoffee
  • Antara kebaikan Romagella Coffee. Sangat istimewa tau sbb kopi ni berperisa strawbery. Sangat bangus untuk bantu kuatkan sistem imun badan.
    .
    Sebarang pertanyaa boleh wasap Ita
    .
    📲 0192297832
    📲 0192297832
    📲 0192297832
    .
    Atau klik link di bio.
    .
    #jamuratumalaya #JamuRatuMalayaMelaka #jrmmelaka #romagellacoffee

  •  3  0  8 July, 2020
  • Reposted from @jrm.official Pembersih muka atau pun make up removal yang paling menyihatkan ada bunga sakura, minyak jarak yang sangat baik untuk kesihatan kulit
.
Pori-pori mengecil, kulit lebih tegang dan sangat bersih. Ia dapat menjimatkan pencuci muka. Itulah dia Mellia Micellar Water!
.
Mudah sangat tau nak gunakan Mellia Micellar Water ni! Kalau nak lebih jimat, titiskan Mellia Micellar Water pada cotton pad. Dan lepas tu, sapukan terus pada keseluruhan wajah
.
Untuk kesan yang lebih baik, selepas penggunaan makeup remover ni, cuci muka dengan menggunakan Zinnia Magenta, rasai sendiri kesan perbezaannya..!! kulit akan terasa lebih sihat naik serinya
.
Jom! dapatkan Mellia Micellar Water 

#bondarozitaibrahim⠀⠀⠀
#wajargunaJRM⠀
#jamuratumalayaAyerKeroh 
#jamuratumalayaMITC
#jamuratumalayamelaka
#kakaniejamuratumalaya ⠀⠀
#teamnogoriohsem #jrmnsfamily⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jrm #jamuratumalaya
  • Reposted from @jrm.official Pembersih muka atau pun make up removal yang paling menyihatkan ada bunga sakura, minyak jarak yang sangat baik untuk kesihatan kulit
    .
    Pori-pori mengecil, kulit lebih tegang dan sangat bersih. Ia dapat menjimatkan pencuci muka. Itulah dia Mellia Micellar Water!
    .
    Mudah sangat tau nak gunakan Mellia Micellar Water ni! Kalau nak lebih jimat, titiskan Mellia Micellar Water pada cotton pad. Dan lepas tu, sapukan terus pada keseluruhan wajah
    .
    Untuk kesan yang lebih baik, selepas penggunaan makeup remover ni, cuci muka dengan menggunakan Zinnia Magenta, rasai sendiri kesan perbezaannya..!! kulit akan terasa lebih sihat naik serinya
    .
    Jom! dapatkan Mellia Micellar Water

    #bondarozitaibrahim⠀⠀⠀
    #wajargunaJRM
    #jamuratumalayaAyerKeroh
    #jamuratumalayaMITC
    #jamuratumalayamelaka
    #kakaniejamuratumalaya ⠀⠀
    #teamnogoriohsem #jrmnsfamily⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #jrm #jamuratumalaya

  •  1  0  4 July, 2020
  • Dapatkan kulit yg cantik dan sihat dengan Bio Miracle Action dan juga Mellia Micellar Water. Jom dengarkan antara kebaikan dua produk ni❤️
.
COD Area :
.
🌸 Gangsa
🌸 Durian Tunggal
🌸 Krubong
🌸 Cheng
🌸 Batu Berendam
🌸 MITC
.
Serta sekitar kawasan berdekatan
.
📦Pos seluruh Malaysia
. 
Info lanjut atau sebarang pertanyaan hubungi nombor di bawah
.
📲 0192297832
📲 0192297832
📲 0192297832
.
Atau klik link di bio
.
#jamuratumalaya #jamuratumalayamelaka #jrmmelaka #pengedarjrmmelaka #codsekitarmelaka #posseluruhmalaysia #trustedseller
  • Dapatkan kulit yg cantik dan sihat dengan Bio Miracle Action dan juga Mellia Micellar Water. Jom dengarkan antara kebaikan dua produk ni❤️
    .
    COD Area :
    .
    🌸 Gangsa
    🌸 Durian Tunggal
    🌸 Krubong
    🌸 Cheng
    🌸 Batu Berendam
    🌸 MITC
    .
    Serta sekitar kawasan berdekatan
    .
    📦Pos seluruh Malaysia
    .
    Info lanjut atau sebarang pertanyaan hubungi nombor di bawah
    .
    📲 0192297832
    📲 0192297832
    📲 0192297832
    .
    Atau klik link di bio
    .
    #jamuratumalaya #jamuratumalayamelaka #jrmmelaka #pengedarjrmmelaka #codsekitarmelaka #posseluruhmalaysia #trustedseller

  •  6  0  3 July, 2020
  • Assalamualaikum 💕
.
Promosi minggu ini🌸🌸🌸
.
Jumaat (3/7/2020) - Isnin (6/7/2020)
.

Mellia Micellar Water🌼
💖 Harga asal RM30
💖 Harga promosi RM27
🤩 Jimat RM3
. 
Bio Miracle Action🥀
💖 Harga asal RM69.50
💖 Harga promosi RM60
💗 Harga promosi untuk ahli RM55.80 (tambahan 7% dari harga promosi) 
🤩 Jimat RM9.50 & RM13.70 untuk ahli
.
Jimat berbaloi-baloi gaisss... Cepat dapatkan sekarang. Stok terhad! 
. 
COD Area :
.
🌸 Gangsa
🌸 Durian Tunggal
🌸 Krubong
🌸 Cheng
🌸 Batu Berendam
🌸 Ayer Keroh
.
Serta sekitar kawasan berdekatan
.
📦Pos seluruh Malaysia
. 
Info lanjut atau sebarang pertanyaan hubungi nombor di bawah
.
📲 0192297832
📲 0192297832
📲 0192297832
.
Atau klik link di bio
.
#jamuratumalaya  #jamuratumalayamelaka #jrmmelaka #pengedarjrmmelaka #codsekitarmelaka #posseluruhmalaysia #trustedseller
  • Assalamualaikum 💕
    .
    Promosi minggu ini🌸🌸🌸
    .
    Jumaat (3/7/2020) - Isnin (6/7/2020)
    .

    Mellia Micellar Water🌼
    💖 Harga asal RM30
    💖 Harga promosi RM27
    🤩 Jimat RM3
    .
    Bio Miracle Action🥀
    💖 Harga asal RM69.50
    💖 Harga promosi RM60
    💗 Harga promosi untuk ahli RM55.80 (tambahan 7% dari harga promosi)
    🤩 Jimat RM9.50 & RM13.70 untuk ahli
    .
    Jimat berbaloi-baloi gaisss... Cepat dapatkan sekarang. Stok terhad!
    .
    COD Area :
    .
    🌸 Gangsa
    🌸 Durian Tunggal
    🌸 Krubong
    🌸 Cheng
    🌸 Batu Berendam
    🌸 Ayer Keroh
    .
    Serta sekitar kawasan berdekatan
    .
    📦Pos seluruh Malaysia
    .
    Info lanjut atau sebarang pertanyaan hubungi nombor di bawah
    .
    📲 0192297832
    📲 0192297832
    📲 0192297832
    .
    Atau klik link di bio
    .
    #jamuratumalaya #jamuratumalayamelaka #jrmmelaka #pengedarjrmmelaka #codsekitarmelaka #posseluruhmalaysia #trustedseller

  •  1  0  3 July, 2020
  • Assalamualaikum 💕
.
Promosi minggu ini🌸🌸🌸
.
Jumaat (3/7/2020) - Isnin (6/7/2020)
.

Mellia Micellar Water🌼
💖 Harga asal RM30
💖 Harga promosi RM27
🤩 Jimat RM3
. 
Bio Miracle Action🥀
💖 Harga asal RM69.50
💖 Harga promosi RM60
💗 Harga promosi untuk ahli RM55.80 (tambahan 7% dari harga promosi) 
🤩 Jimat RM9.50 & RM13.70 untuk ahli
.
Jimat berbaloi-baloi gaisss... Cepat dapatkan sekarang. Stok terhad! 
. 
COD Area :
.
🌸 Gangsa
🌸 Durian Tunggal
🌸 Krubong
🌸 Cheng
🌸 Batu Berendam
🌸 Ayer Keroh
.
Serta sekitar kawasan berdekatan
.
📦Pos seluruh Malaysia
. 
Info lanjut atau sebarang pertanyaan hubungi nombor di bawah
.
📲 0192297832
📲 0192297832
📲 0192297832
.
Atau klik link di bio
.
#jamuratumalaya  #jamuratumalayamelaka #jrmmelaka #pengedarjrmmelaka #codsekitarmelaka #posseluruhmalaysia #trustedseller
  • Assalamualaikum 💕
    .
    Promosi minggu ini🌸🌸🌸
    .
    Jumaat (3/7/2020) - Isnin (6/7/2020)
    .

    Mellia Micellar Water🌼
    💖 Harga asal RM30
    💖 Harga promosi RM27
    🤩 Jimat RM3
    .
    Bio Miracle Action🥀
    💖 Harga asal RM69.50
    💖 Harga promosi RM60
    💗 Harga promosi untuk ahli RM55.80 (tambahan 7% dari harga promosi)
    🤩 Jimat RM9.50 & RM13.70 untuk ahli
    .
    Jimat berbaloi-baloi gaisss... Cepat dapatkan sekarang. Stok terhad!
    .
    COD Area :
    .
    🌸 Gangsa
    🌸 Durian Tunggal
    🌸 Krubong
    🌸 Cheng
    🌸 Batu Berendam
    🌸 Ayer Keroh
    .
    Serta sekitar kawasan berdekatan
    .
    📦Pos seluruh Malaysia
    .
    Info lanjut atau sebarang pertanyaan hubungi nombor di bawah
    .
    📲 0192297832
    📲 0192297832
    📲 0192297832
    .
    Atau klik link di bio
    .
    #jamuratumalaya #jamuratumalayamelaka #jrmmelaka #pengedarjrmmelaka #codsekitarmelaka #posseluruhmalaysia #trustedseller

  •  2  0  3 July, 2020
  • Assalamualaikum 💕
.
Promosi minggu ini🌸🌸🌸
.
Jumaat (3/7/2020) - Isnin (6/7/2020)
.

Mellia Micellar Water🌼
💖 Harga asal RM30
💖 Harga promosi RM27
🤩 Jimat RM3
. 
Bio Miracle Action🥀
💖 Harga asal RM69.50
💖 Harga promosi RM60
💗 Harga promosi untuk ahli RM55.80 (tambahan 7% dari harga promosi) 
🤩 Jimat RM9.50 & RM13.70 untuk ahli
.
Jimat berbaloi-baloi gaisss... Cepat dapatkan sekarang. Stok terhad! 
. 
COD Area :
.
🌸 Gangsa
🌸 Durian Tunggal
🌸 Krubong
🌸 Cheng
🌸 Batu Berendam
🌸 Ayer Keroh
.
Serta sekitar kawasan berdekatan
.
📦Pos seluruh Malaysia
. 
Info lanjut atau sebarang pertanyaan hubungi nombor di bawah
.
📲 0192297832
📲 0192297832
📲 0192297832
.
Atau klik link di bio
.
#jamuratumalaya  #jamuratumalayamelaka #jrmmelaka #pengedarjrmmelaka #codsekitarmelaka #posseluruhmalaysia #trustedseller
  • Assalamualaikum 💕
    .
    Promosi minggu ini🌸🌸🌸
    .
    Jumaat (3/7/2020) - Isnin (6/7/2020)
    .

    Mellia Micellar Water🌼
    💖 Harga asal RM30
    💖 Harga promosi RM27
    🤩 Jimat RM3
    .
    Bio Miracle Action🥀
    💖 Harga asal RM69.50
    💖 Harga promosi RM60
    💗 Harga promosi untuk ahli RM55.80 (tambahan 7% dari harga promosi)
    🤩 Jimat RM9.50 & RM13.70 untuk ahli
    .
    Jimat berbaloi-baloi gaisss... Cepat dapatkan sekarang. Stok terhad!
    .
    COD Area :
    .
    🌸 Gangsa
    🌸 Durian Tunggal
    🌸 Krubong
    🌸 Cheng
    🌸 Batu Berendam
    🌸 Ayer Keroh
    .
    Serta sekitar kawasan berdekatan
    .
    📦Pos seluruh Malaysia
    .
    Info lanjut atau sebarang pertanyaan hubungi nombor di bawah
    .
    📲 0192297832
    📲 0192297832
    📲 0192297832
    .
    Atau klik link di bio
    .
    #jamuratumalaya #jamuratumalayamelaka #jrmmelaka #pengedarjrmmelaka #codsekitarmelaka #posseluruhmalaysia #trustedseller

  •  1  0  3 July, 2020
  • Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya.

Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan. Lebih selamat daripada Botox sintetik !! Oh ya, BMA mempunyai serum dan krim. Kombinasi anti-aging & Deep Repairing serum dan krim BMA membantu menghilangkan jeragat, mengurangkan kedutan pada kulit wajah, penyerapan jauh ke dalam lapisan kulit mengimbangi melanin kulit, membina kolagen kulit supaya tegang dan anjal.

 Serum dan krim mempunyai AHA (alpha hydroxy acid). Serum dan krim yang mengandungi AHA sangat sensitif dengan sinaran matahari, UVA dan UVB.

Jika anda memakai serum dan krim BMA pada waktu siang dan aktif, anda wajib memakai krim pelindung atau foundation yang mempunyai SPF yang boleh melindungi kulit dari pancaran sinaran UVA dan UVB.

Wanita yang melewati usia 30-an ke atas, mempunyai risiko mengalami jeragat, kekenduran kulit akibat perubahan hormon dan tidak melindungi kulit daripada sinaran UVA dan UVB.

Keseimbangan melanin kulit, kolagen, pertumbuhan sel kulit baru dan sihat, kelembapan kulit adalah kriteria yang wajib kita jaga dan untuk mendapatkan kulit yang glowing, cantik, cerah dan gebu.

Akan datang serum dan krim BMA akan dijual berasingan. Pengguna boleh membeli secara berasingan, tetapi langkah penggunaan serum dan krim masih sama.

. .
Bio Miracle Action 
RM 69.50 (SM) RM 72.50 (SS) 

#bondarozitaibrahim⠀⠀⠀
#wajargunaJRM⠀
#jamuratumalayaAyerKeroh 
#jamuratumalayaMITC
#jamuratumalayamelaka
#kakaniejamuratumalaya ⠀⠀
#teamnogoriohsem #jrmnsfamily⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jrm #jamuratumalaya
- #regrann
  • Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya.

    Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan. Lebih selamat daripada Botox sintetik !! Oh ya, BMA mempunyai serum dan krim. Kombinasi anti-aging & Deep Repairing serum dan krim BMA membantu menghilangkan jeragat, mengurangkan kedutan pada kulit wajah, penyerapan jauh ke dalam lapisan kulit mengimbangi melanin kulit, membina kolagen kulit supaya tegang dan anjal.

    Serum dan krim mempunyai AHA (alpha hydroxy acid). Serum dan krim yang mengandungi AHA sangat sensitif dengan sinaran matahari, UVA dan UVB.

    Jika anda memakai serum dan krim BMA pada waktu siang dan aktif, anda wajib memakai krim pelindung atau foundation yang mempunyai SPF yang boleh melindungi kulit dari pancaran sinaran UVA dan UVB.

    Wanita yang melewati usia 30-an ke atas, mempunyai risiko mengalami jeragat, kekenduran kulit akibat perubahan hormon dan tidak melindungi kulit daripada sinaran UVA dan UVB.

    Keseimbangan melanin kulit, kolagen, pertumbuhan sel kulit baru dan sihat, kelembapan kulit adalah kriteria yang wajib kita jaga dan untuk mendapatkan kulit yang glowing, cantik, cerah dan gebu.

    Akan datang serum dan krim BMA akan dijual berasingan. Pengguna boleh membeli secara berasingan, tetapi langkah penggunaan serum dan krim masih sama.

    . .
    Bio Miracle Action
    RM 69.50 (SM) RM 72.50 (SS)

    #bondarozitaibrahim⠀⠀⠀
    #wajargunaJRM
    #jamuratumalayaAyerKeroh
    #jamuratumalayaMITC
    #jamuratumalayamelaka
    #kakaniejamuratumalaya ⠀⠀
    #teamnogoriohsem #jrmnsfamily⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #jrm #jamuratumalaya
    - #regrann

  •  2  0  3 July, 2020
  • 💐JRM MEGA RATU (300ML)💐
.
Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.

Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.

Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
.
Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.

Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.

KHASIAT MEGA RATU :
🌹 Menegangkan dan mencantikkan kulit
🌹 Mengimbangi hormone
🌹 Menegangkan payudara dan punggung
🌹 Meningkatkan sistem imun badan
🌹 Mengeluarkan keputihan mendap
🌹 Melancarkan pengaliran darah
🌹 Mengetatkan otot faraj
🌹 Mengecutkan ketumbuhan bagi penghidap cyst dan fibroid
🌹 Mengecutkan saluran peranakan
🌹 Mengimbangi mood dan kemurungan
🌹 Melambatkan penuaan
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM100
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
  • 💐JRM MEGA RATU (300ML)💐
    .
    Formulasi Mega Ratu merupakan suplemen terbaik untuk wanita dengan pelbagai pengunaan herba-herba yang breunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen, dan sangat membantu bagi mengimbangi hormone estrogen dan progesterone, terutama bagi wanita perimenopause, menopause dan post menopause.

    Mega Ratu adalah kombinasi dari jus herba-herba eksklusif! Yang mempunyai segala nutrisi herba yang membantu menstabilkan dan menyeimbangkan hormon wanita.

    Antara herba-herba yang terdapat dalam formulasi Mega Ratu ni ialah Kunyit Hitam, Herba Sempit-Sempit, Akar Serapat, Mahkota Dewa, Jarum Emas, Pinang, Buah Markisa dan banyak lagi!
    .
    Mega Ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti dari segi formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.

    Formulasi Mega Ratu sesuai utk pengidap cyst, fibroid, endometriosis dan PCOS utk mencari ikhtiar untuk mengecutkan dan menyeimbangkan hormon.

    KHASIAT MEGA RATU :
    🌹 Menegangkan dan mencantikkan kulit
    🌹 Mengimbangi hormone
    🌹 Menegangkan payudara dan punggung
    🌹 Meningkatkan sistem imun badan
    🌹 Mengeluarkan keputihan mendap
    🌹 Melancarkan pengaliran darah
    🌹 Mengetatkan otot faraj
    🌹 Mengecutkan ketumbuhan bagi penghidap cyst dan fibroid
    🌹 Mengecutkan saluran peranakan
    🌹 Mengimbangi mood dan kemurungan
    🌹 Melambatkan penuaan
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM100
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

  •  6  1  2 July, 2020
  • Cryo herbal spray🌬️
-
 adalah produk yg masih baru yg pernah jual haritu tapi dngn sgt sedikit.. sebagai pengenalan bg org yg mempunyai masalah yg terutamanya krem kaki, kejang, simpul mengkarung, sakit kaki akibat terlampau lama berdiri, org yg aktif bersukan ..Ia sgt diperlukan terutama warga emas
.
Paling cepat nampak kesan Org yg sakit gout, sakit gigi, kena gigitan bisa ..melecur kena api atau air panas..Org travel jauh, umrah, keluar negara, kerja berat sgt perlu menyimpan 1 botol Cryo Herbal Spray ni.. dngn promosi harga menarik untuk kedua produk ini RM124 (Mustanir + Cryo Herbal Spray) .
Harga asal 📌Mustanir RM120
📌Cryo spray RM39

Promosi kali ni beli 2 item (Mustanir + Cryo Herbal Spray) RM124 sahaja.. Jimat RM34..!! .
Borak panjang lagi wsp⤵️
https://wa.me/60126124381
https://wa.me/60126124381
https://wa.me/60126124381
.
#terapisejuk #promosimustanir #jamuratumalayamasjidtanah #jamuratumalayamelaka #Cryotherapy #cryospray
  • Cryo herbal spray🌬️
    -
    adalah produk yg masih baru yg pernah jual haritu tapi dngn sgt sedikit.. sebagai pengenalan bg org yg mempunyai masalah yg terutamanya krem kaki, kejang, simpul mengkarung, sakit kaki akibat terlampau lama berdiri, org yg aktif bersukan ..Ia sgt diperlukan terutama warga emas
    .
    Paling cepat nampak kesan Org yg sakit gout, sakit gigi, kena gigitan bisa ..melecur kena api atau air panas..Org travel jauh, umrah, keluar negara, kerja berat sgt perlu menyimpan 1 botol Cryo Herbal Spray ni.. dngn promosi harga menarik untuk kedua produk ini RM124 (Mustanir + Cryo Herbal Spray) .
    Harga asal 📌Mustanir RM120
    📌Cryo spray RM39

    Promosi kali ni beli 2 item (Mustanir + Cryo Herbal Spray) RM124 sahaja.. Jimat RM34..!! .
    Borak panjang lagi wsp⤵️
    https://wa.me/60126124381
    https://wa.me/60126124381
    https://wa.me/60126124381
    .
    #terapisejuk #promosimustanir #jamuratumalayamasjidtanah #jamuratumalayamelaka #Cryotherapy #cryospray

  •  3  1  27 June, 2020
  • Regular customer repeat order Kopi Ratu dan tak lepaskan peluang dapatkan set kombo promosi Mustanir + Herbal Cryo. Promosi sampai esok (Ahad) sahaja ye.
.
Terima kasih kerana berurusan dgn saya🥰🥰🥰
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 0192297832 atau klik link di bio.
.
#codtehel
#jamuratumalaya
#JamuRatuMalayaMelaka
#jrmmelaka
  • Regular customer repeat order Kopi Ratu dan tak lepaskan peluang dapatkan set kombo promosi Mustanir + Herbal Cryo. Promosi sampai esok (Ahad) sahaja ye.
    .
    Terima kasih kerana berurusan dgn saya🥰🥰🥰
    .
    Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 0192297832 atau klik link di bio.
    .
    #codtehel
    #jamuratumalaya
    #JamuRatuMalayaMelaka
    #jrmmelaka

  •  7  0  27 June, 2020
  • Regular customer always repeat and repeat order. Barang baik mesti org akan selalu guna kan? 🥰. Bak kata Bonda, biar produk yg berbicara. Cuba sendiri, rasai sendiri manfaat dan kebaikan dari setiap produk JRM❤️.
.
Terima kasih pada pelanggan setia saya😘
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 0192297832 atau klik link di bio.
.
#customerselfpickup
#jamuratumalaya
#JamuRatuMalayaMelaka
#jrmmelaka
  • Regular customer always repeat and repeat order. Barang baik mesti org akan selalu guna kan? 🥰. Bak kata Bonda, biar produk yg berbicara. Cuba sendiri, rasai sendiri manfaat dan kebaikan dari setiap produk JRM❤️.
    .
    Terima kasih pada pelanggan setia saya😘
    .
    Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 0192297832 atau klik link di bio.
    .
    #customerselfpickup
    #jamuratumalaya
    #JamuRatuMalayaMelaka
    #jrmmelaka

  •  7  0  27 June, 2020
  • Customer repeat order Wuja Pinkish sbb baru consume sekotak kawan2 dah tegur muka makin glowing😍. Alhamdulillah asbab consume Wuja Pinkish🥰. Semoga terus konsisten consume Wuja dan terus cantik dan sihat luar dan dalam❤️❤️❤️
.
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 0192297832 atau klik link di bio. .
. 
#codayerkeroh
#customerfeedback
#jamuratumalaya
#JamuRatuMalayaMelaka
#jrmmelaka
  • Customer repeat order Wuja Pinkish sbb baru consume sekotak kawan2 dah tegur muka makin glowing😍. Alhamdulillah asbab consume Wuja Pinkish🥰. Semoga terus konsisten consume Wuja dan terus cantik dan sihat luar dan dalam❤️❤️❤️
    .
    Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 0192297832 atau klik link di bio. .
    .
    #codayerkeroh
    #customerfeedback
    #jamuratumalaya
    #JamuRatuMalayaMelaka
    #jrmmelaka

  •  5  0  27 June, 2020
  • Promosi kombo minggu ini💕
.
. 
Mustanir + Herbal Cryo Spray hanya RM125 shj!! Harga biasa RM159 tau. Jimat RM34 kat situ🤩
.
. 
Promosi sah dari Khamis (25.6.2020) - Ahad (28.6.2020)
.
. 
www.wasap.my/60192297832
.
. 
#jamuratumalaya #JamuRatuMalayaMelaka #jrmmelaka
  • Promosi kombo minggu ini💕
    .
    .
    Mustanir + Herbal Cryo Spray hanya RM125 shj!! Harga biasa RM159 tau. Jimat RM34 kat situ🤩
    .
    .
    Promosi sah dari Khamis (25.6.2020) - Ahad (28.6.2020)
    .
    .
    www.wasap.my/60192297832
    .
    .
    #jamuratumalaya #JamuRatuMalayaMelaka #jrmmelaka

  •  5  0  25 June, 2020
  • Promosi kombo minggu ini💕
.
. 
Mustanir + Herbal Cryo Spray hanya RM125 shj!! Harga biasa RM159 tau. Jimat RM34 kat situ🤩
.
. 
Promosi sah dari Khamis (25.6.2020) - Ahad (28.6.2020)
.
. 
www.wasap.my/60192297832
.
. 
#jamuratumalaya #JamuRatuMalayaMelaka #jrmmelaka
  • Promosi kombo minggu ini💕
    .
    .
    Mustanir + Herbal Cryo Spray hanya RM125 shj!! Harga biasa RM159 tau. Jimat RM34 kat situ🤩
    .
    .
    Promosi sah dari Khamis (25.6.2020) - Ahad (28.6.2020)
    .
    .
    www.wasap.my/60192297832
    .
    .
    #jamuratumalaya #JamuRatuMalayaMelaka #jrmmelaka

  •  3  0  25 June, 2020
  • Promosi kombo minggu ini💕
.
. 
Mustanir + Herbal Cryo Spray hanya RM125 shj!! Harga biasa RM159 tau. Jimat RM34 kat situ🤩
.
. 
Promosi sah dari Khamis (25.6.2020) - Ahad (28.6.2020)
.
. 
www.wasap.my/60192297832
.
. 
#jamuratumalaya #JamuRatuMalayaMelaka #jrmmelaka
  • Promosi kombo minggu ini💕
    .
    .
    Mustanir + Herbal Cryo Spray hanya RM125 shj!! Harga biasa RM159 tau. Jimat RM34 kat situ🤩
    .
    .
    Promosi sah dari Khamis (25.6.2020) - Ahad (28.6.2020)
    .
    .
    www.wasap.my/60192297832
    .
    .
    #jamuratumalaya #JamuRatuMalayaMelaka #jrmmelaka

  •  5  0  25 June, 2020

Top #jamuratumalayamelaka Posts

  • [#testimonizinniamagenta]
[#testimonibiomiracleaction]
[#testimonimarjaneoil]

Pakai #zinniamagenta, #biomiracleaction & #marjaneoil.

Awal pemakaian muka jadi gelap ni ialah reaksi terhadap produk yang ada bahan kimia berbahaya sebelum ini.
.
Bio Miracle Action bertindak untuk buang toksin dari permukaan bawah kulit. Proses ni ambil masa dalam berapa bulan. Produk natural memang mengambil masa. Kalau produk yang ada bahan kimia memang janjikan seminggu flawless😅😅
. 
Produk JRM tak ye.
100% bebas bahan kimia berbahaya.
. 
Promo Combo Zinnia + Bio Miracle Action RM85
berakhir hari ni ye!
.
Cepat lock order sebelum terlambat!
.
Whatsapp
📲 013-2221589
📲 013-2221589
📲 013-2221589
.
Penghantaran JB Melaka & Spore
.
#byayterra
#jrmnsfamily
#jrmpromosi
#jamuratumalayajb
#jamuratumalayasingapore
#jamuratumalayamelaka
#ctdk #mfmirafilzah #zinniamagenta
#biomiracleaction
#marjaneoiljrm
#kulitcantik
  • [ #testimonizinniamagenta]
    [ #testimonibiomiracleaction]
    [ #testimonimarjaneoil]

    Pakai #zinniamagenta, #biomiracleaction & #marjaneoil.

    Awal pemakaian muka jadi gelap ni ialah reaksi terhadap produk yang ada bahan kimia berbahaya sebelum ini.
    .
    Bio Miracle Action bertindak untuk buang toksin dari permukaan bawah kulit. Proses ni ambil masa dalam berapa bulan. Produk natural memang mengambil masa. Kalau produk yang ada bahan kimia memang janjikan seminggu flawless😅😅
    .
    Produk JRM tak ye.
    100% bebas bahan kimia berbahaya.
    .
    Promo Combo Zinnia + Bio Miracle Action RM85
    berakhir hari ni ye!
    .
    Cepat lock order sebelum terlambat!
    .
    Whatsapp
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    .
    Penghantaran JB Melaka & Spore
    .
    #byayterra
    #jrmnsfamily
    #jrmpromosi
    #jamuratumalayajb
    #jamuratumalayasingapore
    #jamuratumalayamelaka
    #ctdk #mfmirafilzah #zinniamagenta
    #biomiracleaction
    #marjaneoiljrm
    #kulitcantik

  •  151  0  27 September, 2019
  • Terapi kecantikan secara holistic jd rebutan dah lah murah dgn kotak mewah ada Putik telaga dara bekas terbaru just intro yg akan dtg packaging nya akan diperbaharui.. !!
.
.
bonda bagi promosi harga jimat.. harga asal RM145 dn kini promosi 1 box dgn harga RM125 shj (Jimat RM20)..!! sesuai utk lelaki & wanita yg nak berkahwin ataupun yg sudah lama berumah tangga..wanit dlm pntang , mengandung ataupun wanita nk jaga badan biar tegang berseri kulit pakailah pakej ni ..sy buat produk mmg yg ter" greatnesses " sbb nak kasi tau herba dn holistic terbaik utk manusia
.
.
Sutra lamuni body butter dn Cenderai putih body scrub merupakan produk baru yg sgt bagus utk mencantikkan kulit badan dn melembapkan.. trutamanya wanita yg nak menaikkan seri kulit dn utk menghilangkan kerak kematu keras pd celah2 dn kulit badan ,  badan sgt segar dn lembut
.
.
Kedua produk ini mmg paling unik dn susah nak mncari produk yg sebagus yg sy buat kat market.. the only jrm & bonda asalnya sy xmahu menjualnya scara komersial , eksklusif hanya utk rumah hutan tapi bila sy fikirkan balik.. ia mmberi menafaat yg baik utk wanita yg kurang brkemampuan ataupun x ada masa utk dtg ke rumah hutan mlakukan spa seri inai perindu
. 
sekarang promosi sampai selasa
. 
RM125 NP RM140
.
Limited stok!!
.
#byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
#jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore 
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#setkecantikanholistik
#putiktelagadara
#gelmandianbidara
  • Terapi kecantikan secara holistic jd rebutan dah lah murah dgn kotak mewah ada Putik telaga dara bekas terbaru just intro yg akan dtg packaging nya akan diperbaharui.. !!
    .
    .
    bonda bagi promosi harga jimat.. harga asal RM145 dn kini promosi 1 box dgn harga RM125 shj (Jimat RM20)..!! sesuai utk lelaki & wanita yg nak berkahwin ataupun yg sudah lama berumah tangga..wanit dlm pntang , mengandung ataupun wanita nk jaga badan biar tegang berseri kulit pakailah pakej ni ..sy buat produk mmg yg ter" greatnesses " sbb nak kasi tau herba dn holistic terbaik utk manusia
    .
    .
    Sutra lamuni body butter dn Cenderai putih body scrub merupakan produk baru yg sgt bagus utk mencantikkan kulit badan dn melembapkan.. trutamanya wanita yg nak menaikkan seri kulit dn utk menghilangkan kerak kematu keras pd celah2 dn kulit badan , badan sgt segar dn lembut
    .
    .
    Kedua produk ini mmg paling unik dn susah nak mncari produk yg sebagus yg sy buat kat market.. the only jrm & bonda asalnya sy xmahu menjualnya scara komersial , eksklusif hanya utk rumah hutan tapi bila sy fikirkan balik.. ia mmberi menafaat yg baik utk wanita yg kurang brkemampuan ataupun x ada masa utk dtg ke rumah hutan mlakukan spa seri inai perindu
    .
    sekarang promosi sampai selasa
    .
    RM125 NP RM140
    .
    Limited stok!!
    .
    #byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
    #jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore
    #malaysia
    #malaysian
    #sayajual
    #sayajualonline
    #bazaarpaknil
    #bazarpaknil
    #likeforlikes
    #like4likes
    #setkecantikanholistik
    #putiktelagadara
    #gelmandianbidara

  •  165  4  23 November, 2019
  • Bila kekurangan hormon, wanita akan mengalami masalah kesihatan dan ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

Royal V dirumus khas untuk wanita dan mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser dan melemahkan sistem peranakan

Ramai pengguna setia produk ini telah kongsi feedback kepada kami tentang keberkesanan produk. Royal V terbukti membantu golongan wanita dari segi meningkatkan hormone, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman

Royal V RM60.00 (EM RM63.00)

Promo RM52..
Cepat dapatkan stok sekarang!
Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
.
Whatsapp
📲 013-2221589
📲 013-2221589
📲 013-2221589
.
#byayterra
#malaysia
#deliverysingapore
#deliveryjb
#deliverymelaka
#jamuratumalayajb
#jamuratumalayasingapore
#jamuratumalayamelaka
#bazarpaknil
#bazarjohor
#bazarmalaysia
#kurmadhuha
#mustanir
#putiktelagadara
#RoyalV #JamuRatuMalaya
  • Bila kekurangan hormon, wanita akan mengalami masalah kesihatan dan ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

    Royal V dirumus khas untuk wanita dan mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser dan melemahkan sistem peranakan

    Ramai pengguna setia produk ini telah kongsi feedback kepada kami tentang keberkesanan produk. Royal V terbukti membantu golongan wanita dari segi meningkatkan hormone, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman

    Royal V RM60.00 (EM RM63.00)

    Promo RM52..
    Cepat dapatkan stok sekarang!
    Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
    .
    Whatsapp
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    .
    #byayterra
    #malaysia
    #deliverysingapore
    #deliveryjb
    #deliverymelaka
    #jamuratumalayajb
    #jamuratumalayasingapore
    #jamuratumalayamelaka
    #bazarpaknil
    #bazarjohor
    #bazarmalaysia
    #kurmadhuha
    #mustanir
    #putiktelagadara
    #RoyalV #JamuRatuMalaya

  •  113  6  4 October, 2019
  • Royal V produk khas untuk wanita mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

Penggunaan perancang boleh mengganggu keseimbangan hormon dan menjurus kepada masalah ketidaksuburan

Selain dari period tidak teratur, kekurangan hormon menyebabkan golongan wanita mengalami masalah kesihatan, ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

Royal V 
RM60.00
.
Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
.
Whatsapp
📲 013-2221589
📲 013-2221589
📲 013-2221589
.
#byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
#jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore 
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#RoyalV
#JamuRatuMalaya
  • Royal V produk khas untuk wanita mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

    Penggunaan perancang boleh mengganggu keseimbangan hormon dan menjurus kepada masalah ketidaksuburan

    Selain dari period tidak teratur, kekurangan hormon menyebabkan golongan wanita mengalami masalah kesihatan, ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

    Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

    Royal V
    RM60.00
    .
    Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
    .
    Whatsapp
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    .
    #byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
    #jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore
    #malaysia
    #malaysian
    #sayajual
    #sayajualonline
    #bazaarpaknil
    #bazarpaknil
    #likeforlikes
    #like4likes
    #RoyalV
    #JamuRatuMalaya

  •  107  5  4 October, 2019