#jamuratumalayakualalumpur Instagram Photos & Videos

jamuratumalayakualalumpur - 4.3k posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
12.7
average likes

Latest #jamuratumalayakualalumpur Posts

  • Repost bondarozitaibrahim Royal V dn mega ratu ke2nya bagus ssbagai suplemen hormon wanita jus buahan Vit C dn Bio Identical Hormon dari herba memyerupai hormon manusia..Ia sgt bermenafaat bagi wanita utk info lanjut full Video di You Tube Bumi Ratu Chanell .
.
Mega Ratu formula sy increase lbh tinggi dr RV sesuai harganya mahal RM 100 tp makan dos sikit je sbb bahan dia byk dn sgt mewah/mahal
.
Antaranya sy letak Jarum emas berbunga kuning terang susah nk dapat ia muncul di celah2 rumput.. Fungsi sgt baik untuk mengembalikan kecergasan selepas bersalin, kembalikan kesihatan kecutkan rahim, menghilangkan keputihan sgt cepat
.
Lain sy letak Talas kuning ia hidup kt Filipina dn Indonesia ia merupakan sejenis tumbuhan keladi yg hidup meliar.. kajian menunjukkan talas kuning mengandungi kandungan Arginine yg tinggi.. tinggi progestrone bagus kecutkan ketumbuhan dn menguruskan badan , ada Arginine adalah Asid Amino yg penting untuk mengekalkan metabolisme yg normal dan pertumbuhan sel yg kuat dn sihat
.
Mengandungi anti-neoplastik atau antikanser, serta antivirus.. kesan famakologi ini ialah menjadi ubat utama untuk merawat cancer.. Ramuan ini mengandungi ribosome inacting protein (RIP) zat antioksidan dan zat antikurkumin ( sbb tu sy letak dlm Mega Ratu sesuai utk rawat fibroid, cyct dn ketumbuhan rahim atau payudra wanita)
.
Antara khasiat herba ini batang tanaman (Rhizome) secara tradisional digunakan sebagai ubat batuk dan untuk sakit paru2..
.
Di Filipina pembungaannya diguna untuk meredakan pendarahan dan membantu dalam penyembuhan luka
. 
Whatsapp order 0172180235

#megaratu
#megaratujrm
#kurmadhuha
#royalv
#royalvjrm
#kurmadhuhajrm
#bondarozita
#jrmkualalumpur
#jamuratumalaya
#jamuratumalayakualalumpur 
#jushormon
#kapsulhormon
#pilhormon 
#stabilkanhormon
#pilkehamilan
#pilkesuburan
  • Repost bondarozitaibrahim Royal V dn mega ratu ke2nya bagus ssbagai suplemen hormon wanita jus buahan Vit C dn Bio Identical Hormon dari herba memyerupai hormon manusia..Ia sgt bermenafaat bagi wanita utk info lanjut full Video di You Tube Bumi Ratu Chanell .
    .
    Mega Ratu formula sy increase lbh tinggi dr RV sesuai harganya mahal RM 100 tp makan dos sikit je sbb bahan dia byk dn sgt mewah/mahal
    .
    Antaranya sy letak Jarum emas berbunga kuning terang susah nk dapat ia muncul di celah2 rumput.. Fungsi sgt baik untuk mengembalikan kecergasan selepas bersalin, kembalikan kesihatan kecutkan rahim, menghilangkan keputihan sgt cepat
    .
    Lain sy letak Talas kuning ia hidup kt Filipina dn Indonesia ia merupakan sejenis tumbuhan keladi yg hidup meliar.. kajian menunjukkan talas kuning mengandungi kandungan Arginine yg tinggi.. tinggi progestrone bagus kecutkan ketumbuhan dn menguruskan badan , ada Arginine adalah Asid Amino yg penting untuk mengekalkan metabolisme yg normal dan pertumbuhan sel yg kuat dn sihat
    .
    Mengandungi anti-neoplastik atau antikanser, serta antivirus.. kesan famakologi ini ialah menjadi ubat utama untuk merawat cancer.. Ramuan ini mengandungi ribosome inacting protein (RIP) zat antioksidan dan zat antikurkumin ( sbb tu sy letak dlm Mega Ratu sesuai utk rawat fibroid, cyct dn ketumbuhan rahim atau payudra wanita)
    .
    Antara khasiat herba ini batang tanaman (Rhizome) secara tradisional digunakan sebagai ubat batuk dan untuk sakit paru2..
    .
    Di Filipina pembungaannya diguna untuk meredakan pendarahan dan membantu dalam penyembuhan luka
    .
    Whatsapp order 0172180235

    #megaratu
    #megaratujrm
    #kurmadhuha
    #royalv
    #royalvjrm
    #kurmadhuhajrm
    #bondarozita
    #jrmkualalumpur
    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayakualalumpur
    #jushormon
    #kapsulhormon
    #pilhormon
    #stabilkanhormon
    #pilkehamilan
    #pilkesuburan

  •  5  0  6 August, 2020
  • Yang mempunyai masalah sukar buang air besar dan sering sembelit, ambil Dtox setiap hari sebelum 9:30 malam. Esok pagi, secara automatik, kita akan ke tandas untuk proses pembuangan. So kalau rasa siang tu dah makan banyak, malam tu silalah bancuh DTOX ye supaya senang membuang esoknya. Kalau tak, memang mengeras la perut masing-masing. 
.
DTox RM76.00 
.

www.wasap.my/60172180235

Whatsapp 0172180235 utk order .
.
.

#sendayutinggi #dtox #easyfullsendayutinggi
#tipskurus #testimonikurus #produkkurus #tehkurus #menudiet #tipsdiet #produkdiet #pilkurus#detox #minumankurus #testimoniberjayakurus
#dtoxsendayutinggi #sendayutinggikualalumpur
#jamuratumalayakualalumpur
#jrmkualalumpur#losyenbakarlemak
#slimmax#minumanbijirin #easyfull #IFdiet #detox#minumanprotein#chocolatefiberlife#pilkurus#losyenkurus#korset#bengkung#ubatsembelit
#sembelit
  • Yang mempunyai masalah sukar buang air besar dan sering sembelit, ambil Dtox setiap hari sebelum 9:30 malam. Esok pagi, secara automatik, kita akan ke tandas untuk proses pembuangan. So kalau rasa siang tu dah makan banyak, malam tu silalah bancuh DTOX ye supaya senang membuang esoknya. Kalau tak, memang mengeras la perut masing-masing.
    .
    DTox RM76.00
    .

    www.wasap.my/60172180235

    Whatsapp 0172180235 utk order .
    .
    .

    #sendayutinggi #dtox #easyfullsendayutinggi
    #tipskurus #testimonikurus #produkkurus #tehkurus #menudiet #tipsdiet #produkdiet #pilkurus#detox #minumankurus #testimoniberjayakurus
    #dtoxsendayutinggi #sendayutinggikualalumpur
    #jamuratumalayakualalumpur
    #jrmkualalumpur#losyenbakarlemak
    #slimmax#minumanbijirin #easyfull #IFdiet #detox#minumanprotein#chocolatefiberlife#pilkurus#losyenkurus#korset#bengkung#ubatsembelit
    #sembelit

  •  5  0  5 August, 2020
  • Dtox bantu melawaskan penghadaman... senang buang air besar...takde masalah sembelit... bonus, perut tak buncit dan berat badan turun (jika obes)..pada yg sedia kurus, dtox ni bantu maintainkan berat badan korang
.
.
Dtox RM76

www.wasap.my/60172180235

Whatsapp 0172180235 utk order .
.
.

#sendayutinggi #dtox #easyfullsendayutinggi
#tipskurus #testimonikurus #produkkurus #tehkurus #menudiet #tipsdiet #produkdiet #pilkurus#detox #minumankurus #testimoniberjayakurus
#dtoxsendayutinggi #sendayutinggikualalumpur
#jamuratumalayakualalumpur
#jrmkualalumpur#losyenbakarlemak
#slimmax#minumanbijirin #easyfull #IFdiet #detox#minumanprotein#chocolatefiberlife#pilkurus#losyenkurus#korset#bengkung#ubatsembelit
#sembelit
  • Dtox bantu melawaskan penghadaman... senang buang air besar...takde masalah sembelit... bonus, perut tak buncit dan berat badan turun (jika obes)..pada yg sedia kurus, dtox ni bantu maintainkan berat badan korang
    .
    .
    Dtox RM76

    www.wasap.my/60172180235

    Whatsapp 0172180235 utk order .
    .
    .

    #sendayutinggi #dtox #easyfullsendayutinggi
    #tipskurus #testimonikurus #produkkurus #tehkurus #menudiet #tipsdiet #produkdiet #pilkurus#detox #minumankurus #testimoniberjayakurus
    #dtoxsendayutinggi #sendayutinggikualalumpur
    #jamuratumalayakualalumpur
    #jrmkualalumpur#losyenbakarlemak
    #slimmax#minumanbijirin #easyfull #IFdiet #detox#minumanprotein#chocolatefiberlife#pilkurus#losyenkurus#korset#bengkung#ubatsembelit
    #sembelit

  •  2  0  3 August, 2020
  • Gandingan dua produk ni memang sangat best. Rose Spring Water dan Mellia Micellar Water.🌹🌹

Pada sesiapa yg ada masalah dengan blackhead, whitehead dan oil seed yang susah nak picit keluar boleh pakai Rose Spring water sebagai toner wajah..

Kombinasi dua produk skincare JRM ni mampu mengelak dan mengeluarkan oil seed degil pada muka serta mengecutkan lubang pori pada muka

Tiada lagi istilah kulit kering sebab dua produk ni bantu mengekalkan kelembapan pada kulit. Pada masa yang sama, ia bantu merawat kulit jauh dari dalam

Rose Spring Water RM38.00
Mellia Micellar Water RM30.00

www.wasap.my/60172180235

🥳WHATSAPP 0172180235 UTK ORDER🥳

#jamuratumalaya #melliamicellarwater #rosespringwater 
#jrmkualalumpur 
#jamuratumalayakualalumpur 
#rumahhutanbondarozita 
#penyegarwajah
#tonerwajah
#airbungaros 
#airmawar
#micellarwater
#produkmesrawudhuk
#produkmesrasolat
#makeupremovermurah 
#makeupremover
#pencucimakeup
  • Gandingan dua produk ni memang sangat best. Rose Spring Water dan Mellia Micellar Water.🌹🌹

    Pada sesiapa yg ada masalah dengan blackhead, whitehead dan oil seed yang susah nak picit keluar boleh pakai Rose Spring water sebagai toner wajah..

    Kombinasi dua produk skincare JRM ni mampu mengelak dan mengeluarkan oil seed degil pada muka serta mengecutkan lubang pori pada muka

    Tiada lagi istilah kulit kering sebab dua produk ni bantu mengekalkan kelembapan pada kulit. Pada masa yang sama, ia bantu merawat kulit jauh dari dalam

    Rose Spring Water RM38.00
    Mellia Micellar Water RM30.00

    www.wasap.my/60172180235

    🥳WHATSAPP 0172180235 UTK ORDER🥳

    #jamuratumalaya #melliamicellarwater #rosespringwater
    #jrmkualalumpur
    #jamuratumalayakualalumpur
    #rumahhutanbondarozita
    #penyegarwajah
    #tonerwajah
    #airbungaros
    #airmawar
    #micellarwater
    #produkmesrawudhuk
    #produkmesrasolat
    #makeupremovermurah
    #makeupremover
    #pencucimakeup

  •  4  0  3 August, 2020
  • Puan-puan dah minum #RoyalV  mlm ni??😘😘 su salah seorang pengguna setia Royal V.. alhamdulillah dah nak 6 tahun minum Royal V dr nama awalnya Persis Dara lagi..
.

.
💝FUNGSI ROYAL 💝
1: Mengetatkan dan menegangkan otot faraj.
2: Menguatkan keinginan hubungan seksual.
3: Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan.
4: Menghilangkan kegatalan dan bau .
5: Kaya fitoestrogen yang melambatkan proses penuaan.
6: Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita.
7: Menstabilkan simptom wanita menopaus.
8: Membesar dan menegangkan payudara.
9: Mencantikkan punggung yg jatuh.
10: Meningkatkan pengaliran darah.
11: Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause.
12: Mengandungi fiber yang tinggi & phytonutrients.
13: Menurunkan kadar kolesterol.
14: Mengurangkan risiko kanser.
15: Mengecutkan saluran peranakan.
16: Menguat rahim utk hamil
17: Merawat masalah tombong
18: Menguatkan lantai pelvic
19: Menguatkan ketahanan badan wanita 
20: Menguatkan sistem ketahanan badan
21: Mempercepatkan proses kurus
22: Mengurangkan perut buncit
23: Menyuburkan rahim wanita untuk hamil
24: Merangsangkan pengeluaran hormon.
25: Melancarkan perjalanan haid.
26: Merangsang pertumbuhan sel-sel otak manusia.
27: Menguatkan ingatan.
28: Menambah oksigen ke otak utk kuatkan akal dan fizikal.
29: Menghilangkan keletihan dan kesakitan sendi.
30: Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol.
31: Menegangkan dan mencantikkan kulit.
32 Amat berkhasiat untuk membuang asid 
33: urik (gout).
34:  Menghalang jangkitan kulat dan virus.
35: Merawat banyak jenis penyakit.
36: Memberikan perlindungan antioksidan yang kuat.
37: Anti-penuaan dan meningkatkan potensi vitamin E.
38: Merawat masalah sakit sendi dan lutut
3O: Tinggi vitamin c untuk rawatan kulit
40: Membina mood ceria 
41: Menghilangkan kesedihan
42: Meningkatkan rasa ghairah wanita
43: Menghilangkan bau darah haid 
44:Meninggikan hormon wanita
45: Memperbanyakan air susu ibu
46:Muka kemerahan dn jadi muda

www.wasap.my/60172180235

Whatsapp su 0172180235 utk order

 
#royalvbondarozita 
#jamuratumalayakualalumpur 
#jrmkualalumpur 
#jamuratumalaya
#rumahhutanbondarozita 
#penjagaandalamanwanita 
#juskecantikan 
#minumankecantikan
  • Puan-puan dah minum #RoyalV mlm ni??😘😘 su salah seorang pengguna setia Royal V.. alhamdulillah dah nak 6 tahun minum Royal V dr nama awalnya Persis Dara lagi..
    .

    .
    💝FUNGSI ROYAL 💝
    1: Mengetatkan dan menegangkan otot faraj.
    2: Menguatkan keinginan hubungan seksual.
    3: Mengandungi antibakteria dan mengeluarkan keputihan.
    4: Menghilangkan kegatalan dan bau .
    5: Kaya fitoestrogen yang melambatkan proses penuaan.
    6: Mempertahankan kecantikan bentuk badan wanita.
    7: Menstabilkan simptom wanita menopaus.
    8: Membesar dan menegangkan payudara.
    9: Mencantikkan punggung yg jatuh.
    10: Meningkatkan pengaliran darah.
    11: Mengatasi kekeringan faraj bagi wanita menopause.
    12: Mengandungi fiber yang tinggi & phytonutrients.
    13: Menurunkan kadar kolesterol.
    14: Mengurangkan risiko kanser.
    15: Mengecutkan saluran peranakan.
    16: Menguat rahim utk hamil
    17: Merawat masalah tombong
    18: Menguatkan lantai pelvic
    19: Menguatkan ketahanan badan wanita
    20: Menguatkan sistem ketahanan badan
    21: Mempercepatkan proses kurus
    22: Mengurangkan perut buncit
    23: Menyuburkan rahim wanita untuk hamil
    24: Merangsangkan pengeluaran hormon.
    25: Melancarkan perjalanan haid.
    26: Merangsang pertumbuhan sel-sel otak manusia.
    27: Menguatkan ingatan.
    28: Menambah oksigen ke otak utk kuatkan akal dan fizikal.
    29: Menghilangkan keletihan dan kesakitan sendi.
    30: Mengurangkan tekanan darah dan kolesterol.
    31: Menegangkan dan mencantikkan kulit.
    32 Amat berkhasiat untuk membuang asid
    33: urik (gout).
    34: Menghalang jangkitan kulat dan virus.
    35: Merawat banyak jenis penyakit.
    36: Memberikan perlindungan antioksidan yang kuat.
    37: Anti-penuaan dan meningkatkan potensi vitamin E.
    38: Merawat masalah sakit sendi dan lutut
    3O: Tinggi vitamin c untuk rawatan kulit
    40: Membina mood ceria
    41: Menghilangkan kesedihan
    42: Meningkatkan rasa ghairah wanita
    43: Menghilangkan bau darah haid
    44:Meninggikan hormon wanita
    45: Memperbanyakan air susu ibu
    46:Muka kemerahan dn jadi muda

    www.wasap.my/60172180235

    Whatsapp su 0172180235 utk order


    #royalvbondarozita
    #jamuratumalayakualalumpur
    #jrmkualalumpur
    #jamuratumalaya
    #rumahhutanbondarozita
    #penjagaandalamanwanita
    #juskecantikan
    #minumankecantikan

  •  5  0  28 July, 2020
  • #MinyakNariaRomasty RM95
.
.
.
. ➡WANITA..
*Untuk tegang & besarkan payudara wanita.
*Untuk kegunaan di bontot (naik & besarkan)..
✴sesuai utk anak dara & wanita berkahwin .
.
.
. ➡LELAKI..
*Untuk aktifkan alat sex lelaki & hormon lelaki. *Untuk pembesaran dari segi size & ketahanan.
*Untuk yang bermasalah kelelakian (saraf sulit) ✴✴Kembung perut, sakit perut, gastrik, asid reflux ( sapu arah ke bawah)
.
.
. 🏵whatsapp su 0172180235 utk order🏵

#nariaromasty 
#jamuratumalaya 
#jamuratumalayakualalumpur 
#jamuratumalayasabah 
#jrm
#bondarozita 
#rumahhutanbonda
#sendayutinggi
#minyakurut
#jrmkualalumpur
#minyakurutbondarozita
#anjalkanpayudara
#kapsulpayudara
#jamuratumalayaampang
#jamuratumalayacheras
#jamuratumalayasungaibesi
#jamuratumalayajohor
#jamuratumalayasarawak
#jamuratumalayaperak
#royalv
#kurmadhuha
#majundhuha
#majun
#kurmadhuhajrm
#minyakjatrophora
#minyakkhelinmyrha
#minyaknaria
#anjalkanpayudara
  • #MinyakNariaRomasty RM95
    .
    .
    .
    . ➡WANITA..
    *Untuk tegang & besarkan payudara wanita.
    *Untuk kegunaan di bontot (naik & besarkan)..
    ✴sesuai utk anak dara & wanita berkahwin .
    .
    .
    . ➡LELAKI..
    *Untuk aktifkan alat sex lelaki & hormon lelaki. *Untuk pembesaran dari segi size & ketahanan.
    *Untuk yang bermasalah kelelakian (saraf sulit) ✴✴Kembung perut, sakit perut, gastrik, asid reflux ( sapu arah ke bawah)
    .
    .
    . 🏵whatsapp su 0172180235 utk order🏵

    #nariaromasty
    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayakualalumpur
    #jamuratumalayasabah
    #jrm
    #bondarozita
    #rumahhutanbonda
    #sendayutinggi
    #minyakurut
    #jrmkualalumpur
    #minyakurutbondarozita
    #anjalkanpayudara
    #kapsulpayudara
    #jamuratumalayaampang
    #jamuratumalayacheras
    #jamuratumalayasungaibesi
    #jamuratumalayajohor
    #jamuratumalayasarawak
    #jamuratumalayaperak
    #royalv
    #kurmadhuha
    #majundhuha
    #majun
    #kurmadhuhajrm
    #minyakjatrophora
    #minyakkhelinmyrha
    #minyaknaria
    #anjalkanpayudara

  •  3  0  28 July, 2020
  • Javanica oil (Hot Oil Melong)
.
Diperbuat daripada extract daun melong, halia, oren pahit, buah pala, rosemary dan banyak lagi.
.
.
RM23
.
. 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷

#minumandetox#dietatkins
#dtox#sendayutinggi #slimmingset #tipskurus#menudiet #pilkurus #pilkurusselamat #minumanbijirin#oat#losyenkurus#losyenmustajab#produkkurus#jamuratumalaya#testimoniberjayakurus#testimonikurus#testimoniprodukkurus#juskurus#sendayutinggikualalumpur#produkmesrawudhuk#produksembelit#colonisdmestica#jamuratumalayakualalumpur#setberpantang#pakejberpantang#hotoilmelong#minyakurut#setpantang#setsauna#pakejberpantang
  • Javanica oil (Hot Oil Melong)
    .
    Diperbuat daripada extract daun melong, halia, oren pahit, buah pala, rosemary dan banyak lagi.
    .
    .
    RM23
    .
    . 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷

    #minumandetox #dietatkins
    #dtox #sendayutinggi #slimmingset #tipskurus #menudiet #pilkurus #pilkurusselamat #minumanbijirin#oat#losyenkurus#losyenmustajab#produkkurus#jamuratumalaya#testimoniberjayakurus#testimonikurus#testimoniprodukkurus#juskurus#sendayutinggikualalumpur#produkmesrawudhuk#produksembelit#colonisdmestica#jamuratumalayakualalumpur#setberpantang#pakejberpantang#hotoilmelong#minyakurut#setpantang#setsauna#pakejberpantang

  •  5  0  24 July, 2020
  • Javanica oil (Hot oil melong) RM23
. .
💖melegakan bengkak & lenguh sendi
.
💖mengeluarkan angin dalam badan
.
💖melegakan sakit perut, sakit pinggang, senggugut
.
💖memecahkan lemak pada lengan, peha & perut
.
💖sesuai untuk sapuan luaran
.
💖panas dan tahan lama . . . .
.
. 💖utk kegunaan dlm pantang .
. .
. 🌷whtsapp su 0172180235 utk order🌷

#sendayutinggi 
#setberpantang 
#jamuberpantang
#rengat
#ammebodytone 
#herbaberpantang
#bentan
#bersalinczer
#setbersalinczer#hotoilmelongamara#hotoilmelong#jamuratumalaya#jrm#minyakurutpanas#minyakurut#losyenbakarlemak#krimbakarlemak#produkkurus#setkurusselamat#bakarlemak#jamuratumalayakualalumpur#jamuratumalayasungaibesi#jamuratumalayaampang#testimoniprodukkurus#testimonikurus#testimoniberjayakurus
  • Javanica oil (Hot oil melong) RM23
    . .
    💖melegakan bengkak & lenguh sendi
    .
    💖mengeluarkan angin dalam badan
    .
    💖melegakan sakit perut, sakit pinggang, senggugut
    .
    💖memecahkan lemak pada lengan, peha & perut
    .
    💖sesuai untuk sapuan luaran
    .
    💖panas dan tahan lama . . . .
    .
    . 💖utk kegunaan dlm pantang .
    . .
    . 🌷whtsapp su 0172180235 utk order🌷

    #sendayutinggi
    #setberpantang
    #jamuberpantang
    #rengat
    #ammebodytone
    #herbaberpantang
    #bentan
    #bersalinczer
    #setbersalinczer #hotoilmelongamara#hotoilmelong#jamuratumalaya#jrm#minyakurutpanas#minyakurut#losyenbakarlemak#krimbakarlemak#produkkurus#setkurusselamat#bakarlemak#jamuratumalayakualalumpur#jamuratumalayasungaibesi#jamuratumalayaampang#testimoniprodukkurus#testimonikurus#testimoniberjayakurus

  •  10  0  24 July, 2020
  • Of Javanica (hot oil melong berwajah baru)... RM23 sebotol.. seisi keluarga boleh pakai... kalau ada mak ayah yg selalu mengadu sakit kaki, kebas2 kaki, badan berangin ..boleh la bg mak ayah minyak panas ni.. panasnya tahan 8 jam.. tiap kali berpeluh panasnya akan meruap semula... ramai suka minyak panas ni sejak awal2 dikeluarkan masa botol hot melong warna hijau lg 🤗🤗... sbb panas dia tak jumpa kat mana2 produk minyak panas yg ada di pasaran.. 
.

.
🌷whatsapp su 0172180235 utk order🌷

#sendayutinggi #bodycontourcream #krimpelangsingan #krimselulit#tipskurangkanberatbadan #bakarlemak #bakarkalori #tipskurus #krimselulit #jombersenam#hotoil#tipsdiet#testimonikurus#testimoniberjayakurus #jomkurus #inchloss#jamuratumalaya #ukurlilit#losyenbakarlemak #losyenmustajab#produkkurus#krimbakarlemak#juskurus#pilkurus#pilbawangputih#garlicpill#garlicplus#hotoilmelong#setberpantang #jamuratumalayakualalumpur
  • Of Javanica (hot oil melong berwajah baru)... RM23 sebotol.. seisi keluarga boleh pakai... kalau ada mak ayah yg selalu mengadu sakit kaki, kebas2 kaki, badan berangin ..boleh la bg mak ayah minyak panas ni.. panasnya tahan 8 jam.. tiap kali berpeluh panasnya akan meruap semula... ramai suka minyak panas ni sejak awal2 dikeluarkan masa botol hot melong warna hijau lg 🤗🤗... sbb panas dia tak jumpa kat mana2 produk minyak panas yg ada di pasaran..
    .

    .
    🌷whatsapp su 0172180235 utk order🌷

    #sendayutinggi #bodycontourcream #krimpelangsingan #krimselulit #tipskurangkanberatbadan #bakarlemak #bakarkalori #tipskurus #krimselulit #jombersenam#hotoil#tipsdiet#testimonikurus#testimoniberjayakurus #jomkurus #inchloss#jamuratumalaya #ukurlilit#losyenbakarlemak #losyenmustajab#produkkurus#krimbakarlemak#juskurus#pilkurus#pilbawangputih#garlicpill#garlicplus#hotoilmelong#setberpantang #jamuratumalayakualalumpur

  •  5  0  24 July, 2020
  • botol air ke tiga hari ni😀😀 .... minum ptg dgn Easyfull suam... hari ni workout mlm kang... kalau hujan tak lebat su live mlm nnt..
.

Whatsapp 0172180235 utk order .
.
.

#sendayutinggi #dtox #easyfullsendayutinggi
#tipskurus #testimonikurus #produkkurus #tehkurus #menudiet #tipsdiet #produkdiet #pilkurus#detox #minumankurus #testimoniberjayakurus
#dtoxsendayutinggi #sendayutinggikualalumpur
#tehdetox
#jamuratumalayakualalumpur
#jrmkualalumpur#losyenbakarlemak
#slimmax#minumanbijirin #easyfull #easyfullformulabaru #easyfullbotolbaru#minumanprotein#chocolatefiberlife#pilkurus#losyenkurus#korset#bengkung
  • botol air ke tiga hari ni😀😀 .... minum ptg dgn Easyfull suam... hari ni workout mlm kang... kalau hujan tak lebat su live mlm nnt..
    .

    Whatsapp 0172180235 utk order .
    .
    .

    #sendayutinggi #dtox #easyfullsendayutinggi
    #tipskurus #testimonikurus #produkkurus #tehkurus #menudiet #tipsdiet #produkdiet #pilkurus#detox #minumankurus #testimoniberjayakurus
    #dtoxsendayutinggi #sendayutinggikualalumpur
    #tehdetox
    #jamuratumalayakualalumpur
    #jrmkualalumpur#losyenbakarlemak
    #slimmax#minumanbijirin #easyfull #easyfullformulabaru #easyfullbotolbaru#minumanprotein#chocolatefiberlife#pilkurus#losyenkurus#korset#bengkung

  •  3  0  24 July, 2020
  • 🥳🥳DAPATKAN HARGA PROMOSI DGN SU...READY STOCK 🥳🥳

Reposted from bondarozitaibrahim spt kopi Romagella dan De' Marco..!! Promosi smpai hari isnin nanti tapi semau org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
.
Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
.
Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
.
Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
.
Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
.
.
Selain tu,, tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
.
.
Nantikan promosinya pd hujung minggu ini cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
.
Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
.
Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
.
Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..
.

www.wasap.my/60172180235

www.wasap.my/60172180235

WHATSAPP 0172180235 UTK ORDER

#jamuratumalayakualalumpur 
#kopiratu
#sendayutinggikualalumpur
#jamuratumalayaperak
#jamuratumalayasabah
#dfoliacoffee
#krimjeragat
#setjeragat
#testimonijeragat
#awetmuda
#royalv
#royalvjrm
#pilhormon
#jushormon
#stabilkanhormon
#pilkesuburan
#produkkehamilan
#produkkesuburan
#testimonihamil
#testimoniberjayahamil
#jusperapat
#perapat
#kopiratujrm
#royalvbondarozita
#testimonikurus
#produkkurus
#pilkurus
#minumankecantikan
#minumankolagen
  • 🥳🥳DAPATKAN HARGA PROMOSI DGN SU...READY STOCK 🥳🥳

    Reposted from bondarozitaibrahim spt kopi Romagella dan De' Marco..!! Promosi smpai hari isnin nanti tapi semau org tau ttg kebaikan romagella yg dikatakan kopi gembira ataupun kopi yg membawa mood sgt happy, tenang walaupun dalam keadaan yg sgt sedih atau stress..
    .
    Sesuai sgt untuk org org yg dalam berpantang ataupun org yg terlalu hektik dngn pekerjaan..
    .
    Untuk kopi De' Marco pula,, kopi yg sgt kawww kaww rasanya dan asalnya dulu kopi Badang yg sgt femes terutama dikalangan lelaki2 yg dh berkahwin sgt membantu menguatkan stamina luaran dan dalaman..
    .
    Kini dah diperbaharui formulanya yg jauh lebih sedap iaitu Kopi De' Marco..
    .
    Sgt sedap rasanya dan paling best lelaki perempuan boleh minum untuk ekstra tenaga..
    .
    .
    Selain tu,, tidak ada yang PALING HANGAT kecuali kopi terhangat kami iaitu "Kopi Ratu"
    .
    .
    Nantikan promosinya pd hujung minggu ini cuma 1 hari iaitu hari Ahad bermula jam 10pg - 6ptg dan promosi ni hanya untuk ahli sahaja..!!
    .
    Jd rebutlah peluang skrg untuk menjadi ahli dan jngn lupa promosi untuk Romagella dan kopi De' Marco bermula hari ni sehingga isnin..
    .
    Kenapa kena jd ahli..? Kerana kami sering buat promosi kejutan menjual produk2 yg HOT ITEM seperti kopi ratu, mega ratu dan sebagainya akan dtg..!!
    .
    Sy hanya buat untuk 1 hari shj kerana kopi ratu sgt jarang sy buat promosi tapi kali ini promosi kami ialah "Jualan Mengejut Jangan terkejut" berlangsung selama 8 jam shj..
    .

    www.wasap.my/60172180235

    www.wasap.my/60172180235

    WHATSAPP 0172180235 UTK ORDER

    #jamuratumalayakualalumpur
    #kopiratu
    #sendayutinggikualalumpur
    #jamuratumalayaperak
    #jamuratumalayasabah
    #dfoliacoffee
    #krimjeragat
    #setjeragat
    #testimonijeragat
    #awetmuda
    #royalv
    #royalvjrm
    #pilhormon
    #jushormon
    #stabilkanhormon
    #pilkesuburan
    #produkkehamilan
    #produkkesuburan
    #testimonihamil
    #testimoniberjayahamil
    #jusperapat
    #perapat
    #kopiratujrm
    #royalvbondarozita
    #testimonikurus
    #produkkurus
    #pilkurus
    #minumankecantikan
    #minumankolagen

  •  5  0  24 July, 2020
  • layan Dfolia Coffee di pagi yg sejuk dingin... alhamdulillah..ramai kawan2 yg suka kopi dfolia ni... kopi herba yg mengandungi kacip fatimah... utk kwn2 yg nk nmpk berseri dan energetic, boleh amalkan kopi dfolia... plg best tiada masalah discharge (k_p_t_han)sepanjang minum kopi dfolia ni...
#Dfoliacoffee

www.wasap.my/60172180235 .
. 🏵whatsapp su 0172180235 utk order🏵

#jamuratumalayakualalumpur 
#kopiratu
#sendayutinggikualalumpur
#jamuratumalayaperak
#jamuratumalayasabah
#dfoliacoffee
#krimjeragat
#setjeragat
#testimonijeragat
#awetmuda
#royalv
#royalvjrm
#pilhormon
#jushormon
#stabilkanhormon
#pilkesuburan
#produkkehamilan
#produkkesuburan
#testimonihamil
#testimoniberjayahamil
#jusperapat
#perapat
#kopiratujrm
#royalvbondarozita
#testimonikurus
#produkkurus
#pilkurus
#minumankecantikan
#minumankolagen
  • layan Dfolia Coffee di pagi yg sejuk dingin... alhamdulillah..ramai kawan2 yg suka kopi dfolia ni... kopi herba yg mengandungi kacip fatimah... utk kwn2 yg nk nmpk berseri dan energetic, boleh amalkan kopi dfolia... plg best tiada masalah discharge (k_p_t_han)sepanjang minum kopi dfolia ni...
    #Dfoliacoffee

    www.wasap.my/60172180235 .
    . 🏵whatsapp su 0172180235 utk order🏵

    #jamuratumalayakualalumpur
    #kopiratu
    #sendayutinggikualalumpur
    #jamuratumalayaperak
    #jamuratumalayasabah
    #dfoliacoffee
    #krimjeragat
    #setjeragat
    #testimonijeragat
    #awetmuda
    #royalv
    #royalvjrm
    #pilhormon
    #jushormon
    #stabilkanhormon
    #pilkesuburan
    #produkkehamilan
    #produkkesuburan
    #testimonihamil
    #testimoniberjayahamil
    #jusperapat
    #perapat
    #kopiratujrm
    #royalvbondarozita
    #testimonikurus
    #produkkurus
    #pilkurus
    #minumankecantikan
    #minumankolagen

  •  2  0  24 July, 2020
  • sementara tgu abg jambang ambil kereta... su nk bancuh dulu Easyfull dan Dfolia Coffee... nak bawa keluar... mcm su kata, nk turun berat badan ni kita kena disiplin... kawal nafsu mkn.. nak pula bila di liar rumah... tgk org jual makanan mcm2 mmg mencabar...🤣... jd sblm keluar bawa bekal sendiri siap2... kwn2 yg dah beli Easyfull ni, korang teruskan proses penurunan berat badan korang...kalau org kata rugi diet2 ni..pekakkan je telinga.. badan kte berat, kte yg tau hazabanye camne🤣😅....yg penting ada progress penurunan berat dan pengurangan ukur lilit... su dah nk hilang 35kg dah ni.. kome dah turun berapa kilo dah tu??? ...

www.wasap.my/60172180235

Whatsapp 0172180235 utk order .
.
.

#sendayutinggi #dtox #easyfullsendayutinggi
#tipskurus #testimonikurus #produkkurus #tehkurus #menudiet #tipsdiet #produkdiet #pilkurus#detox #minumankurus #testimoniberjayakurus
#dtoxsendayutinggi #sendayutinggikualalumpur
#tehdetox
#jamuratumalayakualalumpur
#jrmkualalumpur#losyenbakarlemak
#slimmax#minumanbijirin #easyfull #easyfullformulabaru #easyfullbotolbaru#minumanprotein#chocolatefiberlife#pilkurus#losyenkurus#korset#bengkung
  • sementara tgu abg jambang ambil kereta... su nk bancuh dulu Easyfull dan Dfolia Coffee... nak bawa keluar... mcm su kata, nk turun berat badan ni kita kena disiplin... kawal nafsu mkn.. nak pula bila di liar rumah... tgk org jual makanan mcm2 mmg mencabar...🤣... jd sblm keluar bawa bekal sendiri siap2... kwn2 yg dah beli Easyfull ni, korang teruskan proses penurunan berat badan korang...kalau org kata rugi diet2 ni..pekakkan je telinga.. badan kte berat, kte yg tau hazabanye camne🤣😅....yg penting ada progress penurunan berat dan pengurangan ukur lilit... su dah nk hilang 35kg dah ni.. kome dah turun berapa kilo dah tu??? ...

    www.wasap.my/60172180235

    Whatsapp 0172180235 utk order .
    .
    .

    #sendayutinggi #dtox #easyfullsendayutinggi
    #tipskurus #testimonikurus #produkkurus #tehkurus #menudiet #tipsdiet #produkdiet #pilkurus#detox #minumankurus #testimoniberjayakurus
    #dtoxsendayutinggi #sendayutinggikualalumpur
    #tehdetox
    #jamuratumalayakualalumpur
    #jrmkualalumpur#losyenbakarlemak
    #slimmax#minumanbijirin #easyfull #easyfullformulabaru #easyfullbotolbaru#minumanprotein#chocolatefiberlife#pilkurus#losyenkurus#korset#bengkung

  •  7  0  23 July, 2020
  • bila nk turunkan berat badan..kita kena disiplin... kalau dah bukan waktu utk makan nasi, kita jangan makan nasi...cari la makanan pengganti yg RENDAH KALORI yg boleh bagi rasa kenyang... pilihan su tentulah EASYFULL...godek2 ayor panas.. bancuh pekat2... minum... alhamdulillah kenyang...

www.wasap.my/60172180235

Whatsapp 0172180235 utk order .
.
.

#sendayutinggi #dtox #easyfullsendayutinggi
#tipskurus #testimonikurus #produkkurus #tehkurus #menudiet #tipsdiet #produkdiet #pilkurus#detox #minumankurus #testimoniberjayakurus
#dtoxsendayutinggi #sendayutinggikualalumpur
#tehdetox
#jamuratumalayakualalumpur
#jrmkualalumpur#losyenbakarlemak
#slimmax#minumanbijirin #easyfull #easyfullformulabaru #easyfullbotolbaru#minumanprotein#chocolatefiberlife#pilkurus#losyenkurus#korset#bengkung
  • bila nk turunkan berat badan..kita kena disiplin... kalau dah bukan waktu utk makan nasi, kita jangan makan nasi...cari la makanan pengganti yg RENDAH KALORI yg boleh bagi rasa kenyang... pilihan su tentulah EASYFULL...godek2 ayor panas.. bancuh pekat2... minum... alhamdulillah kenyang...

    www.wasap.my/60172180235

    Whatsapp 0172180235 utk order .
    .
    .

    #sendayutinggi #dtox #easyfullsendayutinggi
    #tipskurus #testimonikurus #produkkurus #tehkurus #menudiet #tipsdiet #produkdiet #pilkurus#detox #minumankurus #testimoniberjayakurus
    #dtoxsendayutinggi #sendayutinggikualalumpur
    #tehdetox
    #jamuratumalayakualalumpur
    #jrmkualalumpur#losyenbakarlemak
    #slimmax#minumanbijirin #easyfull #easyfullformulabaru #easyfullbotolbaru#minumanprotein#chocolatefiberlife#pilkurus#losyenkurus#korset#bengkung

  •  4  0  22 July, 2020
  • Minyak angin aromaterapi ekslusif ini diasaskan dari herba seperti Mentha Piperita merupakan sebatian organik minyak pudina jepun yang memiliki sifat antiseptik dan menthol yang tinggi

Campuran Camphor yang telus dengan bau yang kuat, aromatic untuk merangsang saraf. Ia melegakan kegatalan pada kulit dan selamat juga bagi yang mengalami kulit sensitif

Wintergreen sejenis ester organic digunakan untuk Aromaterapi bagi merawat masalah lain seperti tekanan stress, loya-loya dan mabuk, migraine, perut kembung, senggugut, legakan gigitan serangga atau nyamuk dan banyak lagi

CENANGA AROMATHERAPY RM17.00

🌹whatsapp 0172180235 utk order🌹

#jamuratumalaya #cenangaaromatherapyoil
#setpantang
#pakejberpantang
#setberpantang
#jusmushtanir 
#jusmustanir
#cenangaoil
#herbalcryospray 
#minyakaromaterapi 
#minyakangin
#jamuratumalayakualalumpur 
#jrmkualalumpur 
#hotmelong 
#javanicaoil 
#losyenbakarlemak 
#minyakmigrain 
#ubatmigrain
  • Minyak angin aromaterapi ekslusif ini diasaskan dari herba seperti Mentha Piperita merupakan sebatian organik minyak pudina jepun yang memiliki sifat antiseptik dan menthol yang tinggi

    Campuran Camphor yang telus dengan bau yang kuat, aromatic untuk merangsang saraf. Ia melegakan kegatalan pada kulit dan selamat juga bagi yang mengalami kulit sensitif

    Wintergreen sejenis ester organic digunakan untuk Aromaterapi bagi merawat masalah lain seperti tekanan stress, loya-loya dan mabuk, migraine, perut kembung, senggugut, legakan gigitan serangga atau nyamuk dan banyak lagi

    CENANGA AROMATHERAPY RM17.00

    🌹whatsapp 0172180235 utk order🌹

    #jamuratumalaya #cenangaaromatherapyoil
    #setpantang
    #pakejberpantang
    #setberpantang
    #jusmushtanir
    #jusmustanir
    #cenangaoil
    #herbalcryospray
    #minyakaromaterapi
    #minyakangin
    #jamuratumalayakualalumpur
    #jrmkualalumpur
    #hotmelong
    #javanicaoil
    #losyenbakarlemak
    #minyakmigrain
    #ubatmigrain

  •  4  0  20 July, 2020

Top #jamuratumalayakualalumpur Posts

  • #KURMADHUHA skrg masih promosi RM80!! ..promk bakal berakhir dah lusa.. Siapa rasa nak try cepat grab!
.
InsyaAllah.. X menyesal.. Memang sgt² bagus.. Bdn kemas..perut x buncit.. Lawas.. Banyak lagi manfaatnya..
.
Boleh rujuk gambar utk baca manfaatnya yg lain
.
Whssp di 0125609145 @stjrm.ampangkl_jue
.
#jrmampang #jrmpandanindah #jrmpandancahaya #jrmpandandalam #jrmkualalumpur #jrmkgpandan #jrmklcc #jrmkeramat #jrmkemensahheights #jrmkgmelayu #jrmkgbaru #jrmpandanmewah #jrmpandanjaya #jrmpandanperdana #jrmcheras #jrmcherasindah #jrmcherasflat #jrmchowkit #jrmcherasbaru #jamuratumalayakualalumpur #jamuratumalayapandanindah #jamuratumalayaampang #jamuratumalayacheras #jrmbandartunrazak #jrmbandarbaruampang #jrmbukitbintang #jrmbandartasikpemaisuri #jrmmaluri #jrmmasjidjamek
  • #KURMADHUHA skrg masih promosi RM80!! ..promk bakal berakhir dah lusa.. Siapa rasa nak try cepat grab!
    .
    InsyaAllah.. X menyesal.. Memang sgt² bagus.. Bdn kemas..perut x buncit.. Lawas.. Banyak lagi manfaatnya..
    .
    Boleh rujuk gambar utk baca manfaatnya yg lain
    .
    Whssp di 0125609145 @stjrm.ampangkl_jue
    .
    #jrmampang #jrmpandanindah #jrmpandancahaya #jrmpandandalam #jrmkualalumpur #jrmkgpandan #jrmklcc #jrmkeramat #jrmkemensahheights #jrmkgmelayu #jrmkgbaru #jrmpandanmewah #jrmpandanjaya #jrmpandanperdana #jrmcheras #jrmcherasindah #jrmcherasflat #jrmchowkit #jrmcherasbaru #jamuratumalayakualalumpur #jamuratumalayapandanindah #jamuratumalayaampang #jamuratumalayacheras #jrmbandartunrazak #jrmbandarbaruampang #jrmbukitbintang #jrmbandartasikpemaisuri #jrmmaluri #jrmmasjidjamek

  •  9  0  19 May, 2020
  • Chocolate Fiber Life antara produk yang cepat habis apabila masuk stok, lagi-lagi nak masuk bulan Ramadhan nanti!

KENAPA?
.
Kerana formulasinya memberikan kesan yang baik untuk kesihatan. Produk yang tinggi kalsium, paling laris terutama pada bulan puasa, Chocolate Fiber Life bagus untuk tulang, detoks untuk masalah usus, mengelakkan sembelit dan merendahkan kolesterol, tinggi serat dan sesuai dijadikan diet sihat.
.
Kandungan bahannya penuh khasiat seperti bijirin Oat, Oat Beta Glucan, Malt, Kulit Beras Perang, Rhubarb dan Stevia yang juga kaya dengan serat yang baik untuk penghadaman, rangsangan leptin, usus dan mempunyai komponen anti-kanser
.
Pengganti sarapan pagi dan makan malam bagi yang nak diet sangat mengenyangkan dan membantu memberikan tenaga pada badan
.
Minuman ini sesuai untuk seisi keluarga. Kanak-kanak 2 tahun keatas dan ibu hamil ataupun dalam pantang sesuai mengamalkannya
.
Selain tu minuman ini juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis, obesiti, atau bagi mereka yang ingin menghadkan pengambilan makan sebab didalam minuman ini tak ada gula, malah ia digantikan dengan pemanis dari stevia
.
Jom dapatkan sekarang !
.
whssp di 0125609145 @stjrm.ampangkl_jue
.
#jrmampang #jrmkualalumpur #jrmcheras #jamuratumalayakualalumpur #JamuRatuMalaya #jamuratumalayapandanindah #jamuratumalayacheras #jamuratumalaya #jamuratumalayaampang #wajarrgunaJRM #wajarbelijrm #bondarozitaibrahim #codjrmampang #codjrmsetiaphari #codjrmcheras #codjrmkualalumpur #jrmpandanindah #jrmpandanmewah #jrmpengedarsah #jrmpavilion #jrmpandancahaya #jrmpandandalam #jrmpandanperdana
  • Chocolate Fiber Life antara produk yang cepat habis apabila masuk stok, lagi-lagi nak masuk bulan Ramadhan nanti!

    KENAPA?
    .
    Kerana formulasinya memberikan kesan yang baik untuk kesihatan. Produk yang tinggi kalsium, paling laris terutama pada bulan puasa, Chocolate Fiber Life bagus untuk tulang, detoks untuk masalah usus, mengelakkan sembelit dan merendahkan kolesterol, tinggi serat dan sesuai dijadikan diet sihat.
    .
    Kandungan bahannya penuh khasiat seperti bijirin Oat, Oat Beta Glucan, Malt, Kulit Beras Perang, Rhubarb dan Stevia yang juga kaya dengan serat yang baik untuk penghadaman, rangsangan leptin, usus dan mempunyai komponen anti-kanser
    .
    Pengganti sarapan pagi dan makan malam bagi yang nak diet sangat mengenyangkan dan membantu memberikan tenaga pada badan
    .
    Minuman ini sesuai untuk seisi keluarga. Kanak-kanak 2 tahun keatas dan ibu hamil ataupun dalam pantang sesuai mengamalkannya
    .
    Selain tu minuman ini juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis, obesiti, atau bagi mereka yang ingin menghadkan pengambilan makan sebab didalam minuman ini tak ada gula, malah ia digantikan dengan pemanis dari stevia
    .
    Jom dapatkan sekarang !
    .
    whssp di 0125609145 @stjrm.ampangkl_jue
    .
    #jrmampang #jrmkualalumpur #jrmcheras #jamuratumalayakualalumpur #JamuRatuMalaya #jamuratumalayapandanindah #jamuratumalayacheras #jamuratumalaya #jamuratumalayaampang #wajarrgunaJRM #wajarbelijrm #bondarozitaibrahim #codjrmampang #codjrmsetiaphari #codjrmcheras #codjrmkualalumpur #jrmpandanindah #jrmpandanmewah #jrmpengedarsah #jrmpavilion #jrmpandancahaya #jrmpandandalam #jrmpandanperdana

  •  5  0  5 June, 2020
  • #READYSTOCK
#MUSHTANIR & #KURMADHUHA
.
Buat sementara #megaratu
Tiada stok
.
Sebgai seorg pengasas, sy buat produk bab ilmu manusia dn produk apa pun bab kesembuhan bukan hak manusia ..menjadi mustajab atau berkesan sesuatu produk itu melainkan izin Allah yg bagi !!
.
Ke3 produk ni sy byk mendoakan Mustanir, mega ratu dn kurma dhuha.. !! Sbb kesemua produk ini merupakan bahan yg paling tinggi khasiat perubatan utk manusia.. 1 per 1 sy mendoakannya semoga org yg memakan produk ini mendapat kesihatan yg baik..
.
Mega ratu produk ini lebih mahal daripada Royal V sbb bahan dlmnya tu sgt kuat bantu buang cyst ..fibroid , phycos dan endo ..Semuanya herba dn ia bagus utk hormon berunsurkan bio idential hormon sama sekali x sama formulasinya dgn royal v.. kerana ramai wanita yg mengalami masalah ketumbuhan seperti endo, cyst, fibroid, kanser, dn sy mencari bahan yg paling kuat utk mengelakkan dn membantu ketumbuhan ini mengecut ataupun hilang begitu sahaja..
.
Bkn mudah utk dapat formula yg bagus tetapi sy yakin jika Allah mengizinkan sesuatu, x ada yg mustahil..
.
kurma dhuha pula, sy sgt mengharap produk ini dpt mbantu org yg ada slip disk, susah utk berjalan, masalah pendarahan dn juga toksin dlm darah yg banyak di alami oleh manusia zaman sekarang ..Sy klu boleh nak elakan bedah dn makan ubatan dadah berpanjangan..Mengikut holistic perubatan kami berpendapat darah kotor beracun yg menyebabkan sukarnya bergerak.. salur urat sumbat ..kebas sendi bdn .. bengkak dn sakit tulang belakang..Kadang2 bkn disebabkan oleh slip disk pun atau saraf..!!
.
Sy sgt percaya, ubatan herba adalah yg terbaik utk membunuh kolestrol.. tetapi jika kita mengambil ubatan dadah, kolestrol jahat dn baik dibuang serentak.. tetapi dgn pengambilan herba, kolestrol baik dlm badan dpt dikekalkan.
.
Whssp Juv di 0125609145 @stjrm.ampangkl_jue
.
COD AMPANG ,KL & CHERAS
.
SELF COLLECT #pandanindah
.
#jrm #jamuratumalaya #wajargunajrm
#ikanlunak #DKBB #jamuratumalayakualalumpur #jamuratumalayapandanindah #jamuratumalayacheras #jamuratumalayaampang #jrmampang #jrmkualalumpur #jrmcheras #jrmcherasindah #jrmtamanputra #jrmtamandagang #jrmtamancempaka #jrmtescoampang #jrmtamanmuda #jrmtamancahaya
  • #READYSTOCK
    #MUSHTANIR & #KURMADHUHA
    .
    Buat sementara #megaratu
    Tiada stok
    .
    Sebgai seorg pengasas, sy buat produk bab ilmu manusia dn produk apa pun bab kesembuhan bukan hak manusia ..menjadi mustajab atau berkesan sesuatu produk itu melainkan izin Allah yg bagi !!
    .
    Ke3 produk ni sy byk mendoakan Mustanir, mega ratu dn kurma dhuha.. !! Sbb kesemua produk ini merupakan bahan yg paling tinggi khasiat perubatan utk manusia.. 1 per 1 sy mendoakannya semoga org yg memakan produk ini mendapat kesihatan yg baik..
    .
    Mega ratu produk ini lebih mahal daripada Royal V sbb bahan dlmnya tu sgt kuat bantu buang cyst ..fibroid , phycos dan endo ..Semuanya herba dn ia bagus utk hormon berunsurkan bio idential hormon sama sekali x sama formulasinya dgn royal v.. kerana ramai wanita yg mengalami masalah ketumbuhan seperti endo, cyst, fibroid, kanser, dn sy mencari bahan yg paling kuat utk mengelakkan dn membantu ketumbuhan ini mengecut ataupun hilang begitu sahaja..
    .
    Bkn mudah utk dapat formula yg bagus tetapi sy yakin jika Allah mengizinkan sesuatu, x ada yg mustahil..
    .
    kurma dhuha pula, sy sgt mengharap produk ini dpt mbantu org yg ada slip disk, susah utk berjalan, masalah pendarahan dn juga toksin dlm darah yg banyak di alami oleh manusia zaman sekarang ..Sy klu boleh nak elakan bedah dn makan ubatan dadah berpanjangan..Mengikut holistic perubatan kami berpendapat darah kotor beracun yg menyebabkan sukarnya bergerak.. salur urat sumbat ..kebas sendi bdn .. bengkak dn sakit tulang belakang..Kadang2 bkn disebabkan oleh slip disk pun atau saraf..!!
    .
    Sy sgt percaya, ubatan herba adalah yg terbaik utk membunuh kolestrol.. tetapi jika kita mengambil ubatan dadah, kolestrol jahat dn baik dibuang serentak.. tetapi dgn pengambilan herba, kolestrol baik dlm badan dpt dikekalkan.
    .
    Whssp Juv di 0125609145 @stjrm.ampangkl_jue
    .
    COD AMPANG ,KL & CHERAS
    .
    SELF COLLECT #pandanindah
    .
    #jrm #jamuratumalaya #wajargunajrm
    #ikanlunak #DKBB #jamuratumalayakualalumpur #jamuratumalayapandanindah #jamuratumalayacheras #jamuratumalayaampang #jrmampang #jrmkualalumpur #jrmcheras #jrmcherasindah #jrmtamanputra #jrmtamandagang #jrmtamancempaka #jrmtescoampang #jrmtamanmuda #jrmtamancahaya

  •  17  0  30 June, 2020
  • Tetamu dari Sarawak borong byk2 sbb dh pakai sgt berkesan kulit makin cantik badan segar
.
Kurma Dhuha sgt bagus kesannya utk bantu penyembuhan penyakit atau org sukar nak bergerak..byk sgt kelebihan amal kurma dhuha...hanya yg dh pernah makan tau kesannya !!
.
Formula unik dari tanah Arab inilah yang bonda buat dlm kurma Dhuha. Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha..Antara inti bahannya dr gabungan pati2 minyak herba tanah arab ..jintan rom & madu akasia..
.
Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan kurma dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat.
.
Orang yang ada masalah gastrik ..gerd .. alergi salah makanan berangin..paling menarik kurma dhuha boleh keluarkan angin dalam rahim ..sehingga boleh mengeluarkan kentut vagina sangat banyak ..!!..Lega perut kempis..
.
Jika anda bermasalah darah beku.. trombosis.. sakit sendi susah gerak.. lenguh badan sangat cepat selepas makan kurma dhuha ni membantu baik pulih,  Insya Allah..!!..
.
Kerana ia berkaitan dengan darah saraf kecil dan darah yg ada byk toksin badan sakit dn sukar bergerak..
.

www.wasap.my/60172180235

whatsapp su 0172180235 utk order

#pencuciintimwanita 
#pencuciwanita 
#pencucisireh
#jamuratumalayakualalumpur 
#jamuratumalaya
#sendayutinggiampang 
#jamuratumalayasabah
#jamuratumalayasgbesi 
##rumahhutanbondarozita 
#jrmdesatunrazak 
#jrmkualalumpur 
#jrmsungaibesi 
#jrmcheras 
#jrmampang 
#jamuratumalayadesapetaling 
#jamuratumalayaampang 
#kopiratu
#kurmadhuha
#pencucimissv
#kopiwanita
#kopiherba
#kopiratujrm
#kopikecantikan
#setpantang
#kurmadhuha
#kurmadhuhajrm
#produkhamil
#testimonihamil
  • Tetamu dari Sarawak borong byk2 sbb dh pakai sgt berkesan kulit makin cantik badan segar
    .
    Kurma Dhuha sgt bagus kesannya utk bantu penyembuhan penyakit atau org sukar nak bergerak..byk sgt kelebihan amal kurma dhuha...hanya yg dh pernah makan tau kesannya !!
    .
    Formula unik dari tanah Arab inilah yang bonda buat dlm kurma Dhuha. Bahan asas makanan sunnah yg didoakan dn diadun semasa waktu sunat Dhuha..Antara inti bahannya dr gabungan pati2 minyak herba tanah arab ..jintan rom & madu akasia..
    .
    Antara kesan yang paling mujarab bila mengamalkan kurma dhuha ialah mengeluarkan angin di dalam badan sangat cepat.
    .
    Orang yang ada masalah gastrik ..gerd .. alergi salah makanan berangin..paling menarik kurma dhuha boleh keluarkan angin dalam rahim ..sehingga boleh mengeluarkan kentut vagina sangat banyak ..!!..Lega perut kempis..
    .
    Jika anda bermasalah darah beku.. trombosis.. sakit sendi susah gerak.. lenguh badan sangat cepat selepas makan kurma dhuha ni membantu baik pulih, Insya Allah..!!..
    .
    Kerana ia berkaitan dengan darah saraf kecil dan darah yg ada byk toksin badan sakit dn sukar bergerak..
    .

    www.wasap.my/60172180235

    whatsapp su 0172180235 utk order

    #pencuciintimwanita
    #pencuciwanita
    #pencucisireh
    #jamuratumalayakualalumpur
    #jamuratumalaya
    #sendayutinggiampang
    #jamuratumalayasabah
    #jamuratumalayasgbesi
    # #rumahhutanbondarozita
    #jrmdesatunrazak
    #jrmkualalumpur
    #jrmsungaibesi
    #jrmcheras
    #jrmampang
    #jamuratumalayadesapetaling
    #jamuratumalayaampang
    #kopiratu
    #kurmadhuha
    #pencucimissv
    #kopiwanita
    #kopiherba
    #kopiratujrm
    #kopikecantikan
    #setpantang
    #kurmadhuha
    #kurmadhuhajrm
    #produkhamil
    #testimonihamil

  •  7  7  20 June, 2020
  • Javanica oil (Hot oil melong) RM23
. .
💖melegakan bengkak & lenguh sendi
.
💖mengeluarkan angin dalam badan
.
💖melegakan sakit perut, sakit pinggang, senggugut
.
💖memecahkan lemak pada lengan, peha & perut
.
💖sesuai untuk sapuan luaran
.
💖panas dan tahan lama . . . .
.
. 💖utk kegunaan dlm pantang .
. .
. 🌷whtsapp su 0172180235 utk order🌷

#sendayutinggi 
#setberpantang 
#jamuberpantang
#rengat
#ammebodytone 
#herbaberpantang
#bentan
#bersalinczer
#setbersalinczer#hotoilmelongamara#hotoilmelong#jamuratumalaya#jrm#minyakurutpanas#minyakurut#losyenbakarlemak#krimbakarlemak#produkkurus#setkurusselamat#bakarlemak#jamuratumalayakualalumpur#jamuratumalayasungaibesi#jamuratumalayaampang#testimoniprodukkurus#testimonikurus#testimoniberjayakurus
  • Javanica oil (Hot oil melong) RM23
    . .
    💖melegakan bengkak & lenguh sendi
    .
    💖mengeluarkan angin dalam badan
    .
    💖melegakan sakit perut, sakit pinggang, senggugut
    .
    💖memecahkan lemak pada lengan, peha & perut
    .
    💖sesuai untuk sapuan luaran
    .
    💖panas dan tahan lama . . . .
    .
    . 💖utk kegunaan dlm pantang .
    . .
    . 🌷whtsapp su 0172180235 utk order🌷

    #sendayutinggi
    #setberpantang
    #jamuberpantang
    #rengat
    #ammebodytone
    #herbaberpantang
    #bentan
    #bersalinczer
    #setbersalinczer #hotoilmelongamara#hotoilmelong#jamuratumalaya#jrm#minyakurutpanas#minyakurut#losyenbakarlemak#krimbakarlemak#produkkurus#setkurusselamat#bakarlemak#jamuratumalayakualalumpur#jamuratumalayasungaibesi#jamuratumalayaampang#testimoniprodukkurus#testimonikurus#testimoniberjayakurus

  •  10  0  24 July, 2020
  • Selalu kita cuma dengar yang penting untuk scrub wajah untuk kulit wajah yang cantik dan sihat kan? Tapi sedar tak yang kulit badan pun perlu di scrub? Scrub badan ni pun penting tau kerana ia akan bantu untuk mengekalkan kulit yang sihat, bersih, licin, lembap, lembut dan sentiasa kelihatan segar.
.
Proses scrubbing ni juga akan bantu untuk menanggalkan daki-daki degil pada kulit badan, mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat peha, lutut, siku dan celah ketiak. Selain tu, proses scrub badan ni turut bantu atasi masalah bau badan tau. Badan yang ada banyak sel kulit mati dan daki yang melekat paa kulit nilah punca badan kita berbau.
.
Sama macam scrub wajah, nak scrub badan ni, kita kena kenal jenis kulit kita untuk elak timbul masalah pada kulit. Bagi kulit normal, sihat dan tiada jerawat anda boleh scrub badan selang sehari ataupun 3-4 kali seminggu. Bagi yang ada kulit sensitif, nipis dan berjerawat, cukup gunakan sekali seminggu sahaja. Scrub badan tu pun jangan terlalu kuat, gosok lembut sahaja pada kulit supaya tak terjadinya micro tear pada kulit kita tu.
.
Zeoary Soap ni ialah sabun lulur badan yang dikhaskan untuk bantu atasi masalah badan berdaki, berbau, berjerawat dan tekstur tidak sekata. Zeoary Soap ni berbau seakan herba dan selepas setiap mandian, ia akan buat kulit kita rasa sangat segar dan lembut.
.
Zeoary Soap RM15.00 
.

www.wasap.my/60172180235

Whatsapp su 0172180235 utk order

#zeoarysoap 
#zeodarisoap 
#eukalyptosoap 
#sabunherba
#sabunjerawatbadan
#sabunhilangkanbaubadan
#sabuncerahkanketiak 
#sendayutinggi 
#jamuratumalaya
#jamuratumalayakualalumpur
#sabunjrm
#sabunbadan
#sabunjerawat
#masalahbadanberbau
#ubatpanau
#ubatchickenpox
#ubatkayap
#badanberpanau
#bedaksejuk
#bedaksejukberubat
#krimjerawatbadan
#krimjerawat
#sabunkalypto
#rumahhutanbondarozita 
#jrmampang
#jrmcheras
#jamuratumalayacheras
#jamuratumalayasabah
#jamuratumalayasarawak
#sabunputihkanbadan
  • Selalu kita cuma dengar yang penting untuk scrub wajah untuk kulit wajah yang cantik dan sihat kan? Tapi sedar tak yang kulit badan pun perlu di scrub? Scrub badan ni pun penting tau kerana ia akan bantu untuk mengekalkan kulit yang sihat, bersih, licin, lembap, lembut dan sentiasa kelihatan segar.
    .
    Proses scrubbing ni juga akan bantu untuk menanggalkan daki-daki degil pada kulit badan, mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat peha, lutut, siku dan celah ketiak. Selain tu, proses scrub badan ni turut bantu atasi masalah bau badan tau. Badan yang ada banyak sel kulit mati dan daki yang melekat paa kulit nilah punca badan kita berbau.
    .
    Sama macam scrub wajah, nak scrub badan ni, kita kena kenal jenis kulit kita untuk elak timbul masalah pada kulit. Bagi kulit normal, sihat dan tiada jerawat anda boleh scrub badan selang sehari ataupun 3-4 kali seminggu. Bagi yang ada kulit sensitif, nipis dan berjerawat, cukup gunakan sekali seminggu sahaja. Scrub badan tu pun jangan terlalu kuat, gosok lembut sahaja pada kulit supaya tak terjadinya micro tear pada kulit kita tu.
    .
    Zeoary Soap ni ialah sabun lulur badan yang dikhaskan untuk bantu atasi masalah badan berdaki, berbau, berjerawat dan tekstur tidak sekata. Zeoary Soap ni berbau seakan herba dan selepas setiap mandian, ia akan buat kulit kita rasa sangat segar dan lembut.
    .
    Zeoary Soap RM15.00
    .

    www.wasap.my/60172180235

    Whatsapp su 0172180235 utk order

    #zeoarysoap
    #zeodarisoap
    #eukalyptosoap
    #sabunherba
    #sabunjerawatbadan
    #sabunhilangkanbaubadan
    #sabuncerahkanketiak
    #sendayutinggi
    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayakualalumpur
    #sabunjrm
    #sabunbadan
    #sabunjerawat
    #masalahbadanberbau
    #ubatpanau
    #ubatchickenpox
    #ubatkayap
    #badanberpanau
    #bedaksejuk
    #bedaksejukberubat
    #krimjerawatbadan
    #krimjerawat
    #sabunkalypto
    #rumahhutanbondarozita
    #jrmampang
    #jrmcheras
    #jamuratumalayacheras
    #jamuratumalayasabah
    #jamuratumalayasarawak
    #sabunputihkanbadan

  •  6  2  5 July, 2020