#jamuratumalayakotabharu Instagram Photos & Videos

jamuratumalayakotabharu - 1.6k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
4.4
average likes

Latest #jamuratumalayakotabharu Posts

  • 🌿Angelica Herb🌿 
Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
.
Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
.
Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
.
Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
.
Wanita yang dah berusia elok ke?

Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55 

#jamuratumalaya
#jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
#jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
#jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
#mustanir #wujapinkish  #royalv
#chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
#testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs
  • 🌿Angelica Herb🌿
    Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
    .
    Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
    .
    Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
    .
    Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
    .
    Wanita yang dah berusia elok ke?

    Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

    Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55

    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
    #jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
    #jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
    #mustanir #wujapinkish #royalv
    #chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
    #testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs

  •  2  0  21 hours ago
  • 🌿Angelica Herb🌿 
Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
.
Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
.
Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
.
Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
.
Wanita yang dah berusia elok ke?

Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55 

#jamuratumalaya
#jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
#jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
#jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
#mustanir #wujapinkish  #royalv
#chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
#testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs
  • 🌿Angelica Herb🌿
    Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
    .
    Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
    .
    Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
    .
    Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
    .
    Wanita yang dah berusia elok ke?

    Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

    Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55

    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
    #jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
    #jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
    #mustanir #wujapinkish #royalv
    #chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
    #testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs

  •  5  0  23 hours ago
  • 🌿Angelica Herb🌿 
Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
.
Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
.
Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
.
Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
.
Wanita yang dah berusia elok ke?

Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55 

#jamuratumalaya
#jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
#jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
#jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
#mustanir #wujapinkish  #royalv
#chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
#testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs
  • 🌿Angelica Herb🌿
    Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
    .
    Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
    .
    Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
    .
    Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
    .
    Wanita yang dah berusia elok ke?

    Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

    Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55

    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
    #jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
    #jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
    #mustanir #wujapinkish #royalv
    #chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
    #testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs

  •  2  0  12 July, 2020
  • Marjane Oil Rm50
Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
.
Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
.
Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
.
Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
.
Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja. 
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
  • Marjane Oil Rm50
    Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
    .
    Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
    .
    Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
    .
    Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
    .
    Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja.
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan

  •  4  0  12 July, 2020
  • Marjane Oil Rm50
Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
.
Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
.
Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
.
Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
.
Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja. 
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
  • Marjane Oil Rm50
    Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
    .
    Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
    .
    Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
    .
    Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
    .
    Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja.
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan

  •  1  0  12 July, 2020
  • 🌿Angelica Herb🌿 
Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
.
Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
.
Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
.
Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
.
Wanita yang dah berusia elok ke?

Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55 
#jamuratumalaya
#jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
#jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
#jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
#mustanir #wujapinkish  #royalv
#chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
#testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs
  • 🌿Angelica Herb🌿
    Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
    .
    Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
    .
    Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
    .
    Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
    .
    Wanita yang dah berusia elok ke?

    Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

    Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55
    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
    #jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
    #jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
    #mustanir #wujapinkish #royalv
    #chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
    #testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs

  •  3  0  11 July, 2020
  • 🌿Angelica Herb🌿 
Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
.
Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
.
Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
.
Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
.
Wanita yang dah berusia elok ke?

Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55 
#jamuratumalaya
#jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
#jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
#jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
#mustanir #wujapinkish  #royalv
#chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
#testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs
  • 🌿Angelica Herb🌿
    Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
    .
    Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
    .
    Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
    .
    Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
    .
    Wanita yang dah berusia elok ke?

    Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

    Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55
    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
    #jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
    #jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
    #mustanir #wujapinkish #royalv
    #chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
    #testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs

  •  8  1  10 July, 2020
  • Gel Mandian Bidara Arab
.
Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
.
Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
.
Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
.
Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
.
Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
.
Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
.
Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
.
Gel Mandian Bidara Arab 
RM50.00 (tak termasuk postage)
#jamuratumalayakelantan
#jrmkelantan
#jamuratumalayakotabharu
#jrmbatucaves #gelbidaraarab
  • Gel Mandian Bidara Arab
    .
    Breakout seperti blackhead dan jerawat bukan sahaja terjadi pada muka. Tetapi breakout ni boleh juga terjadi pada anggota badan kita yang lain juga. Ada yang jadi pada bahagian dada, leher, bahu dan boleh jadi di bahagian punggung kawasan berikut lah yang cenderung untuk mendapat jerawat.
    .
    Jika ada yang megalami masalah ini, ketahuilah bahawa ia adalah normal. Dan banyak berlaku pada setiap orang! Jerawat badan ni boleh berlaku kepada sesiapa saja. Baik remaja ataupun dewasa.
    .
    Puncanya berlaku daripada faktor yang hampir sama dengan jerawat pada wajah. Ia dikenali sebagai kelenjar minyak yang bertindak balas dengan sel-sel kulit mati dan akan menyebabkan pertumbuhan bak.teria punca kepada jerawat.
    .
    Menggaru ataupun mengenakan tekanan pada kulit, ditambah pula dengan haba dan peluh, boleh memberi kesan kepada inflamasi terhadap folikel sehingga terbentuknya jerawat.
    .
    Bagi yang nak mencegah perkara ini daripada berlaku, anda boleh ikhtiar dengan mengamalkan penggunaan sabun dari Gel Mandian Bidara Arab. Dimana ia bagus untuk menghaluskan kulit, menanggalkan sel-sel kulit mati, merawat jerawat badan dengan sangat cepat! Sebab sabun ni bersifat antiseptik dan antibakterial.
    .
    Bagi mengurangkan kesan iritasi pada kulit, disarankan skrub badan secara lembut. Dan jangan lupa untuk bersihkan anggota badan dengan teliti dan lembut.
    .
    Akhir sekali, penjagaan diri, aktiviti dan pemakanan yang sihat amatlah penting untuk merawat pelbagai jenis masalah termsuklah jerawat badan!
    Nak order, klik link di bio ig @jrm.kelantan
    .
    Gel Mandian Bidara Arab
    RM50.00 (tak termasuk postage)
    #jamuratumalayakelantan
    #jrmkelantan
    #jamuratumalayakotabharu
    #jrmbatucaves #gelbidaraarab

  •  1  0  10 July, 2020
  • Marjane Oil Rm50
Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
.
Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
.
Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
.
Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
.
Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja. 
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
  • Marjane Oil Rm50
    Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
    .
    Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
    .
    Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
    .
    Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
    .
    Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja.
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan

  •  8  0  10 July, 2020
  • Konsep rawatan terapi dingin berherba bersama Magnesium Flakes sgt bagus untuk menyerapkan kebaikan magnesium
.
Tak cuba tak tau rasanya bagaimana.!! Kesan baik bagus bantu pulih masalah kesihatan terutamanya krem, kejang kaki, bagus untuk tambah kalsium, meninggikan hormon, baik untuk tulang dan mengurangkan rasa kekejangan otot..gOut , sakit gigi, gigitan bisa macam lipan atau lebah..!!
.
Herbal Cryo Spray didalamnya mengandungi formulasi khas seperti menthol, Magnesium chloride dan herba seperti Daun Pudina jepun, Camphor, Bunga Matahari dan Minyak pokok Pine..
.
Transdermal secara spray buat rasa sejuk berangin membantu mengurangkan bengkak, rendahkan suhu panas pada sendi dan otot. Herbal Cryo Spray sangat bagus untuk masalah lenguh-lenguh kaki, sendi, tarik mengkarung, krem kaki, wanita mengandung yang kerap mengalami kekejangan, vena varikosa elok menggunakan cryo spray kerana ia membantu memberi nutrisi pada otot dan melancarkan peredaran darah..
.
Terdapat bahan aromaterapi seperti menthol dari daun pudina yang bantu mengurangkan stres, migrain, sumbatan hidung/ resdung dan sakit gigi. Kalau stres, spray pada pergelangan tanah, kemudian boleh hidu atau spray pada tengkuk. Untuk kegunaan luaran sahaja, jangan spray di dalam mulut..
.
Yang penting formulasi didalam Cryo Spray tiada ubat tahan sakit. Ubat tahan sakit tidak elok digunakan selalu. Konsep terapi nk sy ambil cara rawatan Selalu digunakan oleh atlet untuk melegakan dengan pantas.
.
Harga RM39 sahaja.. #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
  • Konsep rawatan terapi dingin berherba bersama Magnesium Flakes sgt bagus untuk menyerapkan kebaikan magnesium
    .
    Tak cuba tak tau rasanya bagaimana.!! Kesan baik bagus bantu pulih masalah kesihatan terutamanya krem, kejang kaki, bagus untuk tambah kalsium, meninggikan hormon, baik untuk tulang dan mengurangkan rasa kekejangan otot..gOut , sakit gigi, gigitan bisa macam lipan atau lebah..!!
    .
    Herbal Cryo Spray didalamnya mengandungi formulasi khas seperti menthol, Magnesium chloride dan herba seperti Daun Pudina jepun, Camphor, Bunga Matahari dan Minyak pokok Pine..
    .
    Transdermal secara spray buat rasa sejuk berangin membantu mengurangkan bengkak, rendahkan suhu panas pada sendi dan otot. Herbal Cryo Spray sangat bagus untuk masalah lenguh-lenguh kaki, sendi, tarik mengkarung, krem kaki, wanita mengandung yang kerap mengalami kekejangan, vena varikosa elok menggunakan cryo spray kerana ia membantu memberi nutrisi pada otot dan melancarkan peredaran darah..
    .
    Terdapat bahan aromaterapi seperti menthol dari daun pudina yang bantu mengurangkan stres, migrain, sumbatan hidung/ resdung dan sakit gigi. Kalau stres, spray pada pergelangan tanah, kemudian boleh hidu atau spray pada tengkuk. Untuk kegunaan luaran sahaja, jangan spray di dalam mulut..
    .
    Yang penting formulasi didalam Cryo Spray tiada ubat tahan sakit. Ubat tahan sakit tidak elok digunakan selalu. Konsep terapi nk sy ambil cara rawatan Selalu digunakan oleh atlet untuk melegakan dengan pantas.
    .
    Harga RM39 sahaja.. #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan

  •  3  0  9 July, 2020
  • Hi, follower Jamu Ratu Malaya dan sahabat-sahabat Ayu...

Kalau product yang tak de hasil lumayan untuk Ayu, Ayu takkan share dan takkan war-warkan...

Kulit muka Ayu sebelum ini, sangat2 terus... Alhamdulillah, setelah consistent dengan product skincare JRM ni, Wow... Hasil dia setanding dgn product antarabangsa tau, tak perlu nak melabur duit byk2 semata2 nak muka elok, dgn product herba pun dpt atasi tau...

Cuma satu Ayu pesan (pesan Bonda jugak)
👉🏻 Untuk penggunaan Bio Miracle Action (BMA) ni, korang perlu tahu muka korang sudah BEBAS dari bahan kimia, jika tak pasti boleh rujuk dgn Ayu dan jika selindung dr hal ini jikalah Ada effect apa2 kat muka jangan salahkan product, kite yg tak jujur.. 🤭🤷🏻‍♀️

🔻
📲https://RasayuJRM.wasap.my atau klik Di Bio 👆🏻
✅ Semua ada utk semua produk *Jamu Ratu Malaya (JRM)*
✅ *free consultation*
✅ *free hantar tanggo umah* sekitar jerteh, besut, pasirputih dan kotabharu.
✅ 📮 Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

#jrmtestimonidirisendiri #jrmtetapdihati #jamuratumalayaonline #royalvjrm #mustanir #kopiratu #megaratu #kurmadhuha #colonisdmestica #kopiromagella #Chocolatefiberlife #redsquarehusm #besut
#republicofbesut #jrmjerteh #jrmbesut #jrmpasirputeh #jrmkubangkerian #jrmkotabharu
#jamuratumalayajerteh
#jamuratumalayabesut
#jamuratumalayapasirputeh
#jamuratumalayakubangkerian
#jamuratumalayakotabharu
#beinghealthandfit #wajargunajrm #StayAtHome
#KitaJagaKita #jamuratumalayasingapore
  • Hi, follower Jamu Ratu Malaya dan sahabat-sahabat Ayu...

    Kalau product yang tak de hasil lumayan untuk Ayu, Ayu takkan share dan takkan war-warkan...

    Kulit muka Ayu sebelum ini, sangat2 terus... Alhamdulillah, setelah consistent dengan product skincare JRM ni, Wow... Hasil dia setanding dgn product antarabangsa tau, tak perlu nak melabur duit byk2 semata2 nak muka elok, dgn product herba pun dpt atasi tau...

    Cuma satu Ayu pesan (pesan Bonda jugak)
    👉🏻 Untuk penggunaan Bio Miracle Action (BMA) ni, korang perlu tahu muka korang sudah BEBAS dari bahan kimia, jika tak pasti boleh rujuk dgn Ayu dan jika selindung dr hal ini jikalah Ada effect apa2 kat muka jangan salahkan product, kite yg tak jujur.. 🤭🤷🏻‍♀️

    🔻
    📲https://RasayuJRM.wasap.my atau klik Di Bio 👆🏻
    ✅ Semua ada utk semua produk *Jamu Ratu Malaya (JRM)*
    ✅ *free consultation*
    ✅ *free hantar tanggo umah* sekitar jerteh, besut, pasirputih dan kotabharu.
    ✅ 📮 Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

    #jrmtestimonidirisendiri #jrmtetapdihati #jamuratumalayaonline #royalvjrm #mustanir #kopiratu #megaratu #kurmadhuha #colonisdmestica #kopiromagella #Chocolatefiberlife #redsquarehusm #besut
    #republicofbesut #jrmjerteh #jrmbesut #jrmpasirputeh #jrmkubangkerian #jrmkotabharu
    #jamuratumalayajerteh
    #jamuratumalayabesut
    #jamuratumalayapasirputeh
    #jamuratumalayakubangkerian
    #jamuratumalayakotabharu
    #beinghealthandfit #wajargunajrm #StayAtHome
    #KitaJagaKita #jamuratumalayasingapore

  •  3  0  4 July, 2020
  • Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. 

Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya. 

Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan. 

Lebih selamat daripada Botox sintetik !!

Jom cuba Bio Miracle Action, skrg tengah promosi tau 😍
.

#biomiracleaction #herbalcryojrm #biomiracleactionpromosimurah #melliamicellarwater #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #bondarozita  #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #bondarozitaibrahim #kopiratu #putiktelagadara
  • Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran.

    Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya.

    Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan.

    Lebih selamat daripada Botox sintetik !!

    Jom cuba Bio Miracle Action, skrg tengah promosi tau 😍
    .

    #biomiracleaction #herbalcryojrm #biomiracleactionpromosimurah #melliamicellarwater #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #bondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #bondarozitaibrahim #kopiratu #putiktelagadara

  •  4  0  3 July, 2020
  • Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran. 

Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya. 

Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan. 

Lebih selamat daripada Botox sintetik !!

Jom cuba Bio Miracle Action, skrg tengah promosi tau 😍
.

#biomiracleaction #herbalcryojrm #biomiracleactionpromosimurah #melliamicellarwater #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #bondarozita  #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #bondarozitaibrahim #kopiratu #putiktelagadara
  • Bio Miracle Action (BMA) produk skincare JRM yang telah lama di pasaran.

    Produk BMA berkonsepkan Bio-Botox daripada formulasi herba. Haa bukan Botox yang menggunakan bahan kimia sintetik ya.

    Formulasi Bio-Botox membantu menegangkan kulit, mengurangkan kedutan, merangsang pertumbuhan sel kulit baru dan sihat dan meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk memperbaiki struktur kulit yang diambil daripada ekstrak tumbuhan.

    Lebih selamat daripada Botox sintetik !!

    Jom cuba Bio Miracle Action, skrg tengah promosi tau 😍
    .

    #biomiracleaction #herbalcryojrm #biomiracleactionpromosimurah #melliamicellarwater #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #bondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #bondarozitaibrahim #kopiratu #putiktelagadara

  •  0  0  3 July, 2020
  • Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir  berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
.
Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
.
Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
.
Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
.
Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
.
Promosi BMA & Mellia
.
Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
(Jumaat - Isnin)
.
1️⃣ BMA
.
Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)
.
Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)
.
Jimat : RM9.50
.
AHLI JRMakan dapat 
Diskaun 7% dari harga promo
.
BMA :  RM55.80(SM)  RM58.59(SS)
.
.
2️⃣ Promosi Mellia
.
Harga Normal : 
RM30 (SM) RM33 (SS)
.
Harga Promo : RM27 (SM) RM30 (SS)
Jimat : RM3

www.wasap.my/60145263917

#JamuRatuMalayaKELANTAN 
#jamuratumalayarantaupanjang 
#jamuratumalayakubangkerian 
#jamuratumalayapengkalanchepa 
#jamuratumalayarantaupanjang
#jamuratumalawakafbharu
#jamuratumayapasirmas 
#jamuratumalayatanahmerah 
#jamuratumalayakotabharu
  • Bio Miracle Action , Produk JRM yg tertua,hampir berbelas tahun.. Yg diharapkan dek wanita yg berjeragat tebal..kendur dn xnak berkedut byk ..Produk ni tidak pernah ditukar ganti.. Bio Miracle Action sgt bnyak kelebihannya untuk manfaat kecantikan yg lebih selamat sepanjang usia..
    .
    Satu2nya formula tumbuhan yg mempunyai kebaikan manfaat Bio Botox, mempertahankan elastin kulit , meresap dlm kulit banth rawat dn bina kolagen semulajadi supaya xcepat kendur / kedut / jeragat dan penuaan..
    .
    Pd awal penggunaan akan merasa sedikit pedih dan gatal.. bergantung kpd masalah kesihatan pd muka pengguna.. contohnya pernah menggunakan produk berunsur kimia sebelum ini ataupun sel kulit mati yg begitu tebal sehingga memberi kesan healing crisis pd awalan iaitu mengeluarkan sisa toksin dan juga membuka ruang supaya nutrisi / sifat2 formulasi herba yg bagus dalam Bio Miracle Action dapat menembusi kebawah kulit dngn merangsang kolagen supaya dpt mengekalkan kemudaan wajah sepanjang usia..
    .
    Sy menggunakan Milea Micellar water sebagai makeup Removal untuk mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit supaya tidak terbuka pori2 dan juga dapat membersihkan makeup drpd wajah..
    .
    Ia lebih baik dari penggunaan pencuci muka shj sbb itu sy dapat mengekalkan kesihatan kulit walaupun sudah berusia..
    .
    Promosi BMA & Mellia
    .
    Tarikh : 3 - 6 Julai 2020
    (Jumaat - Isnin)
    .
    1️⃣ BMA
    .
    Harga Normal : RM69.50(SM) RM72.50(SS)
    .
    Harga Promo : RM60(SM) RM63(SM)
    .
    Jimat : RM9.50
    .
    AHLI JRMakan dapat
    Diskaun 7% dari harga promo
    .
    BMA : RM55.80(SM) RM58.59(SS)
    .
    .
    2️⃣ Promosi Mellia
    .
    Harga Normal :
    RM30 (SM) RM33 (SS)
    .
    Harga Promo : RM27 (SM) RM30 (SS)
    Jimat : RM3

    www.wasap.my/60145263917

    #JamuRatuMalayaKELANTAN
    #jamuratumalayarantaupanjang
    #jamuratumalayakubangkerian
    #jamuratumalayapengkalanchepa
    #jamuratumalayarantaupanjang
    #jamuratumalawakafbharu
    #jamuratumayapasirmas
    #jamuratumalayatanahmerah
    #jamuratumalayakotabharu

  •  2  0  3 July, 2020
  • PROMOSI TERKINI 🥳

Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
.

#herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah
  • PROMOSI TERKINI 🥳

    Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

    Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
    .

    #herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah

  •  0  0  3 July, 2020
  • PROMOSI TERKINI 🥳

Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
.

#herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah
  • PROMOSI TERKINI 🥳

    Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

    Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
    .

    #herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah

  •  1  0  3 July, 2020
  • PROMOSI TERKINI 🥳

Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
.

#herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah
  • PROMOSI TERKINI 🥳

    Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

    Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
    .

    #herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah

  •  0  0  3 July, 2020
  • PROMOSI TERKINI 🥳

Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
.

#herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah
  • PROMOSI TERKINI 🥳

    Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

    Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
    .

    #herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah

  •  0  0  3 July, 2020
  • PROMOSI TERKINI 🥳

Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
.

#herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah
  • PROMOSI TERKINI 🥳

    Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

    Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
    .

    #herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah

  •  1  0  3 July, 2020
  • PROMOSI TERKINI 🥳

Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
.

#herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah
  • PROMOSI TERKINI 🥳

    Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

    Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
    .

    #herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah

  •  0  0  3 July, 2020
  • PROMOSI TERKINI 🥳

Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
.

#herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah
  • PROMOSI TERKINI 🥳

    Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

    Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
    .

    #herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah

  •  2  0  3 July, 2020
  • PROMOSI TERKINI 🥳

Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
.

#herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah
  • PROMOSI TERKINI 🥳

    Bio miracle action promosi RM60 sahaja! Kalau dah daftar ahli dapat laaagiii murah RM55.80. Woww jimat banyak tu 😍

    Satu lg kita ada promosi Mellia Micellar Water. Best pakai mellia ni, boleh lembutkan & lembapkan kulit skali. Sambil remove makeup sambil cantikkan kulit gituuuu 😂✨
    .

    #herbalcryo #herbalcryospray #melliamicellarwater #herbalcryojrmkelantan #angelicaherbs #jrmkelantan #jrmkotabharu #jrmkubangkerian #jrmpasirpekan #jrmpengkalanchepa #jrmkb #kurmadhuha #mustanir #royalv #megaratu #marjaneoil #kotabharu #kelantan #jrmonline #jrmbondarozita #jamuratumalaya #jamuratumalayaseluruhmalaysia #jamuratumalayakelantan #jamuratumalayakotabharu #chocolatefiberlife #rosespraywater #kopiratu #putiktelagadara #biomiracleactionpromosimurah

  •  0  0  3 July, 2020
  • 🔻
📲https://RasayuJRM.wasap.my

✅ Ready stok utk semua produk Jamu Ratu Malaya (JRM)
✅ free consultation
✅ free 👣 : sekitar BESUT, Setiu, Terengganu, Pasir Puteh dan sekitar Kota Bharu
✅ 📮POS Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

#jrmtestimonidirisendiri #jrmtetapdihati #jamuratumalayaonline #royalvjrm #mustanir #kopiratu #megaratu #kurmadhuha #colonisdmestica #kopiromagella #Chocolatefiberlife #redsquarehusm #besut
#republicofbesut #jrmjerteh #jrmbesut #jrmpasirputeh #jrmkubangkerian #jrmkotabharu
#jamuratumalayajerteh
#jamuratumalayabesut
#jamuratumalayapasirputeh
#jamuratumalayakubangkerian
#jamuratumalayakotabharu
#beinghealthandfit #wajargunajrm #StayAtHome
#KitaJagaKita #JamuRatuMalaya
  • 🔻
    📲https://RasayuJRM.wasap.my

    ✅ Ready stok utk semua produk Jamu Ratu Malaya (JRM)
    ✅ free consultation
    ✅ free 👣 : sekitar BESUT, Setiu, Terengganu, Pasir Puteh dan sekitar Kota Bharu
    ✅ 📮POS Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

    #jrmtestimonidirisendiri #jrmtetapdihati #jamuratumalayaonline #royalvjrm #mustanir #kopiratu #megaratu #kurmadhuha #colonisdmestica #kopiromagella #Chocolatefiberlife #redsquarehusm #besut
    #republicofbesut #jrmjerteh #jrmbesut #jrmpasirputeh #jrmkubangkerian #jrmkotabharu
    #jamuratumalayajerteh
    #jamuratumalayabesut
    #jamuratumalayapasirputeh
    #jamuratumalayakubangkerian
    #jamuratumalayakotabharu
    #beinghealthandfit #wajargunajrm #StayAtHome
    #KitaJagaKita #JamuRatuMalaya

  •  1  0  2 July, 2020
  • Bio Miracle Action
Wuja Pinkish
.
 Umur tua jgn diturutkan sgt tua nya..Kalau biar kering makin kedut dn jeragat cepat merebak.Kita jd org pompan susah ..!! Kita jaga badan bukan utk pikat suami semata2... tp kesenangan hati sendiri bila memandang muka dicermin xlah teruk sgt “ kita tengok teruk org yg tengok muka kita lagi teruk”
.
Badan tua muka kedut penyakit , stress rasa x dihargai, kewangan , family yg buat kita sedih dan jiwa rasa rendah diri x berguna ( mood org kecewa dn hampa mmg gitu lg2 org tua)
.
Usia tua jgn buat main2 ..!! Mati anytime ...( baik siap amal dn ceria .buang jauh2 ingatan dr perkara sakit ) kalau kita xjaga muka , layan sakit hati & emosi kita “ ehh SAPE LAGI YG AKAN JAGA KALAU TIDAK KITA so kena pandai fikir dn bertindak wajar ”
.
Sebelum org sayang kita ..jaga diri kita “  kita lah yg wajib jaga diri kita keseluruhan ..tu lah rahsia sy jaga muka badan kewangan dn ekonomi “
.
Asalkan x langgar syariat..!!
.
Bio Miracle Action  produk penyelamat muka wanita yg dah rosak dn nak segarkan balik yg keriput lusuh dimamah usia dn teknan hidup
.
Tak perlu percaya sy cakap “ memadai sy percaya apa sy formulakan adalah terbaik ..kalau x bagus mana mungkin 10 tahun dh orang pakai Produk ni..sbb berkesan org masih pakai dn cari , walau berlambak produk lain dipasaran”
#bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
#jrmkotabharu
#jrmkubangkerian
#jrmpasirhor
#jrmguamusang
#jrmkualakrai
#mustanir
#Mushtanir
#garamflakes
#magnesiumflakes
#kurmadhuha
#megaratu
#royalv
  • Bio Miracle Action
    Wuja Pinkish
    .
    Umur tua jgn diturutkan sgt tua nya..Kalau biar kering makin kedut dn jeragat cepat merebak.Kita jd org pompan susah ..!! Kita jaga badan bukan utk pikat suami semata2... tp kesenangan hati sendiri bila memandang muka dicermin xlah teruk sgt “ kita tengok teruk org yg tengok muka kita lagi teruk”
    .
    Badan tua muka kedut penyakit , stress rasa x dihargai, kewangan , family yg buat kita sedih dan jiwa rasa rendah diri x berguna ( mood org kecewa dn hampa mmg gitu lg2 org tua)
    .
    Usia tua jgn buat main2 ..!! Mati anytime ...( baik siap amal dn ceria .buang jauh2 ingatan dr perkara sakit ) kalau kita xjaga muka , layan sakit hati & emosi kita “ ehh SAPE LAGI YG AKAN JAGA KALAU TIDAK KITA so kena pandai fikir dn bertindak wajar ”
    .
    Sebelum org sayang kita ..jaga diri kita “ kita lah yg wajib jaga diri kita keseluruhan ..tu lah rahsia sy jaga muka badan kewangan dn ekonomi “
    .
    Asalkan x langgar syariat..!!
    .
    Bio Miracle Action produk penyelamat muka wanita yg dah rosak dn nak segarkan balik yg keriput lusuh dimamah usia dn teknan hidup
    .
    Tak perlu percaya sy cakap “ memadai sy percaya apa sy formulakan adalah terbaik ..kalau x bagus mana mungkin 10 tahun dh orang pakai Produk ni..sbb berkesan org masih pakai dn cari , walau berlambak produk lain dipasaran”
    #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan
    #jrmkotabharu
    #jrmkubangkerian
    #jrmpasirhor
    #jrmguamusang
    #jrmkualakrai
    #mustanir
    #Mushtanir
    #garamflakes
    #magnesiumflakes
    #kurmadhuha
    #megaratu
    #royalv

  •  9  0  1 July, 2020

Top #jamuratumalayakotabharu Posts

  • 🌿Angelica Herb🌿 
Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
.
Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
.
Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
.
Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
.
Wanita yang dah berusia elok ke?

Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55 

#jamuratumalaya
#jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
#jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
#jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
#mustanir #wujapinkish  #royalv
#chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
#testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs
  • 🌿Angelica Herb🌿
    Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
    .
    Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
    .
    Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
    .
    Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
    .
    Wanita yang dah berusia elok ke?

    Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

    Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55

    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
    #jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
    #jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
    #mustanir #wujapinkish #royalv
    #chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
    #testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs

  •  5  0  23 hours ago
  • 🌿Angelica Herb🌿 
Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
.
Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
.
Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
.
Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
.
Wanita yang dah berusia elok ke?

Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55 

#jamuratumalaya
#jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
#jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
#jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
#mustanir #wujapinkish  #royalv
#chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
#testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs
  • 🌿Angelica Herb🌿
    Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
    .
    Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
    .
    Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
    .
    Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
    .
    Wanita yang dah berusia elok ke?

    Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

    Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55

    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
    #jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
    #jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
    #mustanir #wujapinkish #royalv
    #chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
    #testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs

  •  2  0  12 July, 2020
  • Royal V
Sy tengok anak2 hantar mak ayah umrah seronok sgt tetiba mood hari ni sy plan nak buat promosi Royal V 2botol dan hadiah pouch.??
.
Mungkin boleh lah menggunakan pouch tu letak phone, cermin mata ataupun alat2 mekap kemas selesa sgt..!!
.
Ramai wanita amalkan RV sy nak kasi harga murah sgt dan dapat  hadiah..
.
sy buat hari khamis nanti macam ni ok tak..?? Atau anda ada cadangan lain ..?? Boleh sy fikir2kan stok mana yg ada..
.
Promosi Royal V‼️‼️
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #royalv #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
  • Royal V
    Sy tengok anak2 hantar mak ayah umrah seronok sgt tetiba mood hari ni sy plan nak buat promosi Royal V 2botol dan hadiah pouch.??
    .
    Mungkin boleh lah menggunakan pouch tu letak phone, cermin mata ataupun alat2 mekap kemas selesa sgt..!!
    .
    Ramai wanita amalkan RV sy nak kasi harga murah sgt dan dapat hadiah..
    .
    sy buat hari khamis nanti macam ni ok tak..?? Atau anda ada cadangan lain ..?? Boleh sy fikir2kan stok mana yg ada..
    .
    Promosi Royal V‼️‼️
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #royalv #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan

  •  13  1  24 February, 2020
  • Marjane Oil Rm50
Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
.
Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
.
Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
.
Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
.
Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja. 
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
  • Marjane Oil Rm50
    Produk ni tidak akan lepas dr tgn sy dan staf yg menggunakannya sbb tu sy bawa standby ke korea ni ( sbb tau sejuk sakit luka akn pedih kering ) staf mereka ini juga merupakan duta sy kan sbb tu kena jaga
    .
    Marjane oil ni kelainan formulasinya sesuai mana2 iklim ( sy yakin baham mentah yg sy buat ) sgt membantu ramai wanita yg mempunyai masalah jeragat, tak lah muka kendur sangat, kulit wanita yg tidak berseri ( rajin pakai subhanallah cantiknya kulit muka , anak sy perempuan sejak umur 5 tahun sy suruh pakai)
    .
    Benda organik ni dia tidak drastik putih pd muka tetapi kesan lembab , lembut dapat dirasakan dngn cepat dalam masa beberapa minggu dapat melihat kedutan semakin kurang dan juga jeragat semakin pudar warnanya kerana bila kulit lembab, jeragat tidak mengeluarkan warna yg begitu pekat dan tidak begitu cepat merebak..Insya Allah
    .
    Marjane adalah supplement kulit yg paling berkesan.
    .
    Ready stock dengan produck merjane oil yang sangat terhad. Hanya RM50.00 sahaja.
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan

  •  8  0  10 July, 2020
  • Bio Miracle Action
Wuja Pinkish
.
 Umur tua jgn diturutkan sgt tua nya..Kalau biar kering makin kedut dn jeragat cepat merebak.Kita jd org pompan susah ..!! Kita jaga badan bukan utk pikat suami semata2... tp kesenangan hati sendiri bila memandang muka dicermin xlah teruk sgt “ kita tengok teruk org yg tengok muka kita lagi teruk”
.
Badan tua muka kedut penyakit , stress rasa x dihargai, kewangan , family yg buat kita sedih dan jiwa rasa rendah diri x berguna ( mood org kecewa dn hampa mmg gitu lg2 org tua)
.
Usia tua jgn buat main2 ..!! Mati anytime ...( baik siap amal dn ceria .buang jauh2 ingatan dr perkara sakit ) kalau kita xjaga muka , layan sakit hati & emosi kita “ ehh SAPE LAGI YG AKAN JAGA KALAU TIDAK KITA so kena pandai fikir dn bertindak wajar ”
.
Sebelum org sayang kita ..jaga diri kita “  kita lah yg wajib jaga diri kita keseluruhan ..tu lah rahsia sy jaga muka badan kewangan dn ekonomi “
.
Asalkan x langgar syariat..!!
.
Bio Miracle Action  produk penyelamat muka wanita yg dah rosak dn nak segarkan balik yg keriput lusuh dimamah usia dn teknan hidup
.
Tak perlu percaya sy cakap “ memadai sy percaya apa sy formulakan adalah terbaik ..kalau x bagus mana mungkin 10 tahun dh orang pakai Produk ni..sbb berkesan org masih pakai dn cari , walau berlambak produk lain dipasaran”
#bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
#jrmkotabharu
#jrmkubangkerian
#jrmpasirhor
#jrmguamusang
#jrmkualakrai
#mustanir
#Mushtanir
#garamflakes
#magnesiumflakes
#kurmadhuha
#megaratu
#royalv
  • Bio Miracle Action
    Wuja Pinkish
    .
    Umur tua jgn diturutkan sgt tua nya..Kalau biar kering makin kedut dn jeragat cepat merebak.Kita jd org pompan susah ..!! Kita jaga badan bukan utk pikat suami semata2... tp kesenangan hati sendiri bila memandang muka dicermin xlah teruk sgt “ kita tengok teruk org yg tengok muka kita lagi teruk”
    .
    Badan tua muka kedut penyakit , stress rasa x dihargai, kewangan , family yg buat kita sedih dan jiwa rasa rendah diri x berguna ( mood org kecewa dn hampa mmg gitu lg2 org tua)
    .
    Usia tua jgn buat main2 ..!! Mati anytime ...( baik siap amal dn ceria .buang jauh2 ingatan dr perkara sakit ) kalau kita xjaga muka , layan sakit hati & emosi kita “ ehh SAPE LAGI YG AKAN JAGA KALAU TIDAK KITA so kena pandai fikir dn bertindak wajar ”
    .
    Sebelum org sayang kita ..jaga diri kita “ kita lah yg wajib jaga diri kita keseluruhan ..tu lah rahsia sy jaga muka badan kewangan dn ekonomi “
    .
    Asalkan x langgar syariat..!!
    .
    Bio Miracle Action produk penyelamat muka wanita yg dah rosak dn nak segarkan balik yg keriput lusuh dimamah usia dn teknan hidup
    .
    Tak perlu percaya sy cakap “ memadai sy percaya apa sy formulakan adalah terbaik ..kalau x bagus mana mungkin 10 tahun dh orang pakai Produk ni..sbb berkesan org masih pakai dn cari , walau berlambak produk lain dipasaran”
    #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan
    #jrmkotabharu
    #jrmkubangkerian
    #jrmpasirhor
    #jrmguamusang
    #jrmkualakrai
    #mustanir
    #Mushtanir
    #garamflakes
    #magnesiumflakes
    #kurmadhuha
    #megaratu
    #royalv

  •  9  0  1 July, 2020
  • 🌿Angelica Herb🌿 
Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
.
Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
.
Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
.
Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
.
Wanita yang dah berusia elok ke?

Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55 
#jamuratumalaya
#jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
#jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
#jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
#mustanir #wujapinkish  #royalv
#chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
#testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs
  • 🌿Angelica Herb🌿
    Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
    .
    Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
    .
    Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
    .
    Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
    .
    Wanita yang dah berusia elok ke?

    Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

    Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55
    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
    #jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
    #jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
    #mustanir #wujapinkish #royalv
    #chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
    #testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs

  •  8  1  10 July, 2020
  • Royal V adalah dari formulasi Persis Dara dengan formula tambahan baru. Minuman kesihatan dari jus manggis dan buah delima serta diperkaya dengan Royal Jelly. Membantu meningkatkan kekuatan daya tahan melawan penyakit, membantu proses menguruskan badan dgn lebih cepat sangat bagus untuk kesihatan Wanita.

Royal V merupakan formulasi paling terbaik. Ia tidak boleh ditiru oleh mana-mana produk lain dipasaran. 45 kesan yang sangat efektif. Boleh dirasai hanya dalam satu botol Royal V! Ia sesuai untuk semua golongan usia.

KEBAIKAN JUS ROYAL V :
1. Wanita berkahwin amat baik mengamalkan Jus Royal V
2. Biarpun 10 kali bersalin dalaman masih hebat seperti gadis.
3. Lebih "HANGAT" kepada pasangan
4. Membesarkan dan mencantikkan payudara
5. Muka jadi lebih segar dan kemerahan
6. Mencantikkan bentuk punggung
7. "DALAMAN" lebih rapat untuk wanita
8. Sesuai untuk wanita yang "dingin dan lemah"
9. Mengelakkan kekeringan bagi wanita yang telah berusia.

#marjaneoil #jrmonline #kopiratu #megaratu #kurmadhuha #setbersalinjrm #JRM #kopiromagella #colonisdmestica #chocolatefiberlife #hotoil #cenangaoil ##bondarozitaibrahim #mustanir #mushtanir #royalv ##kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #viniferacccover #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb 
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan #jrmkubangkerian
  • Royal V adalah dari formulasi Persis Dara dengan formula tambahan baru. Minuman kesihatan dari jus manggis dan buah delima serta diperkaya dengan Royal Jelly. Membantu meningkatkan kekuatan daya tahan melawan penyakit, membantu proses menguruskan badan dgn lebih cepat sangat bagus untuk kesihatan Wanita.

    Royal V merupakan formulasi paling terbaik. Ia tidak boleh ditiru oleh mana-mana produk lain dipasaran. 45 kesan yang sangat efektif. Boleh dirasai hanya dalam satu botol Royal V! Ia sesuai untuk semua golongan usia.

    KEBAIKAN JUS ROYAL V :
    1. Wanita berkahwin amat baik mengamalkan Jus Royal V
    2. Biarpun 10 kali bersalin dalaman masih hebat seperti gadis.
    3. Lebih "HANGAT" kepada pasangan
    4. Membesarkan dan mencantikkan payudara
    5. Muka jadi lebih segar dan kemerahan
    6. Mencantikkan bentuk punggung
    7. "DALAMAN" lebih rapat untuk wanita
    8. Sesuai untuk wanita yang "dingin dan lemah"
    9. Mengelakkan kekeringan bagi wanita yang telah berusia.

    #marjaneoil #jrmonline #kopiratu #megaratu #kurmadhuha #setbersalinjrm #JRM #kopiromagella #colonisdmestica #chocolatefiberlife #hotoil #cenangaoil ##bondarozitaibrahim #mustanir #mushtanir #royalv ##kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #viniferacccover #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan #jrmkubangkerian

  •  19  0  5 June, 2020
  • Rose Spring Water
Vinifera Cc Cover
.
Masa umur sy 38 tahun selalu sy cakp pd suami sy “nampak x muka sy dh kendur..?? Tp Kedut kurang jelas kendur dn jatuh jelas sgt..”
.
Pengalaman sy tengok penuaan diri sendiri yg sy nampak Setiap 3 bulan kalau biarkan diri stress , xbetul skin care kering dn kusam teruk, sgt penting jaga kelembaban dn lokasi dimana dikata tinggal..!! air muka sy sudah mulai berubah.. itulah proses penuaan , cuma sy masih bersyukur kerana complexion skin yg sgt sihat..bukan senang jaga bila dah berusia.. x blh salah cuaca.. kena pakai bahan yg extra supaya melembabkan kulit dn badan2 yg memberikan mineral dn oksigen supaya dpt mengekalkan kolagen muka bertahan dgn kelembapan kulit ..
.
Sy buat formulasi rose spray water, teruja sejak buat rumah hutan kerana menggunakan air mata air, ( sy tau kebaikannya) bahan lain sy masukan daun lidah buaya, bunga sakura, dn juga ekstrak bunga rose yg ada unsur antioksidan dn juga merangsang hormon oxytocin..
.
Kita sbgai wanita mmg x dpt lari daripada ketegangan fikiran dr masalah kerja ataupun keluarga.. itu juga punca penuaan yg paling kuat dr dalam sbb tu pengalak hormon secara aromatheraphy sy combinekan dlm rose spring water
.
Rose spray water bukannya toner, tp ia air daripada pati bunga rose yg sering sy semburkan setiap kali selepas makeup ataupun dlm keadaan cuaca yg sgt panas supaya lembapan kulit muka sy tahan..
.
Rose Spring Water RM38 sahaja 🥰
.
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
  • Rose Spring Water
    Vinifera Cc Cover
    .
    Masa umur sy 38 tahun selalu sy cakp pd suami sy “nampak x muka sy dh kendur..?? Tp Kedut kurang jelas kendur dn jatuh jelas sgt..”
    .
    Pengalaman sy tengok penuaan diri sendiri yg sy nampak Setiap 3 bulan kalau biarkan diri stress , xbetul skin care kering dn kusam teruk, sgt penting jaga kelembaban dn lokasi dimana dikata tinggal..!! air muka sy sudah mulai berubah.. itulah proses penuaan , cuma sy masih bersyukur kerana complexion skin yg sgt sihat..bukan senang jaga bila dah berusia.. x blh salah cuaca.. kena pakai bahan yg extra supaya melembabkan kulit dn badan2 yg memberikan mineral dn oksigen supaya dpt mengekalkan kolagen muka bertahan dgn kelembapan kulit ..
    .
    Sy buat formulasi rose spray water, teruja sejak buat rumah hutan kerana menggunakan air mata air, ( sy tau kebaikannya) bahan lain sy masukan daun lidah buaya, bunga sakura, dn juga ekstrak bunga rose yg ada unsur antioksidan dn juga merangsang hormon oxytocin..
    .
    Kita sbgai wanita mmg x dpt lari daripada ketegangan fikiran dr masalah kerja ataupun keluarga.. itu juga punca penuaan yg paling kuat dr dalam sbb tu pengalak hormon secara aromatheraphy sy combinekan dlm rose spring water
    .
    Rose spray water bukannya toner, tp ia air daripada pati bunga rose yg sering sy semburkan setiap kali selepas makeup ataupun dlm keadaan cuaca yg sgt panas supaya lembapan kulit muka sy tahan..
    .
    Rose Spring Water RM38 sahaja 🥰
    .
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan

  •  25  0  10 April, 2020
  • Zinnia Magenta
 Jerawat ni bukan sahaja sering dialami oleh golongan remaja, tetapi ia kerap menyerang golongan berusia!
.
Jerawat terjadi apabila liang roma tersumbat dengan minyak dan sel kulit mati. Muka kita akan mudah tumbuh jerawat apabila kita tidak bersihkan sisa make up dengan bersih. Ia menyumbatkan liang pori-pori. Sebum minyak akan terkumpul dan mudah untuk bakteria P. acnes membiak mengakibatkan kulit semakin berminyak dan jerawat. Ada yang sehingga bernanah.
.
Sebab itulah perlunya kita menjaga regim penjagaan kulit. Jika kita menggunakan make up yang tebal wajib double cleansing dengan Mellia Micellar Water dan Zinnia Magenta !!
.
Penjagaan wajah perlu dilakukan sejak dari usia yang muda samada wanita mahupun lelaki!
.
Golongan lelaki jangan malu menggunakan pencuci wajah, kerana lelaki mengeluarkan sebum minyak lebih daripada wanita dan lebih aktif daripada wanita.
.
Jadi, golongan lelaki pun perlu menjaga kebersihan kulit wajah. Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Zinnia Magenta 
RM 35.00 (SM) RM 38.00 (SS)
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #royalv #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
#jamuratumalayaonline
#jamuratumalayakotabharu
#jamuratumalayapasirhor
#jamuratumalayakb
#jamuratumalayapanji
#jamuratumalayapengakalanchepa
#jrmkelantan
  • Zinnia Magenta
    Jerawat ni bukan sahaja sering dialami oleh golongan remaja, tetapi ia kerap menyerang golongan berusia!
    .
    Jerawat terjadi apabila liang roma tersumbat dengan minyak dan sel kulit mati. Muka kita akan mudah tumbuh jerawat apabila kita tidak bersihkan sisa make up dengan bersih. Ia menyumbatkan liang pori-pori. Sebum minyak akan terkumpul dan mudah untuk bakteria P. acnes membiak mengakibatkan kulit semakin berminyak dan jerawat. Ada yang sehingga bernanah.
    .
    Sebab itulah perlunya kita menjaga regim penjagaan kulit. Jika kita menggunakan make up yang tebal wajib double cleansing dengan Mellia Micellar Water dan Zinnia Magenta !!
    .
    Penjagaan wajah perlu dilakukan sejak dari usia yang muda samada wanita mahupun lelaki!
    .
    Golongan lelaki jangan malu menggunakan pencuci wajah, kerana lelaki mengeluarkan sebum minyak lebih daripada wanita dan lebih aktif daripada wanita.
    .
    Jadi, golongan lelaki pun perlu menjaga kebersihan kulit wajah. Sesuai untuk semua jenis kulit.
    .
    Zinnia Magenta
    RM 35.00 (SM) RM 38.00 (SS)
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #kurmadhuhajrm #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #royalv #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayakelantan
    #jamuratumalayaonline
    #jamuratumalayakotabharu
    #jamuratumalayapasirhor
    #jamuratumalayakb
    #jamuratumalayapanji
    #jamuratumalayapengakalanchepa
    #jrmkelantan

  •  11  0  26 February, 2020